Suuri EU-vaalisumutus

Sellaista EU:ta, josta kansallismieliset puolueet haaveilevat, ei tule koskaan. Se ei ole mahdollista EU-rakenteissa. Systeemi on liittovaltiokoneisto, ei itsenäisten kansakuntien foorumi, kirjoittaa Sami Parkkonen.

16

No niin. Nyt ne EU-vaalit on sitten käyty. Vihreät nostivat kannatustaan ilmastonmuutoshysteriaa lietsomalla, lapsia, naisia ja asioista tietämättömiä pelottelemalla. Kokoomus voitti vaalit, vaikka menetti tuhansia ääniä. Demaritkin voittivat, vaikkeivät saaneet yhtään uutta paikkaa. Perussuomalaiset voittivat hekin, vaikka paikkamäärä pysyi ennallaan. RKP voitti sekin, koska säilytti yhden paikkansa. Kristillisdemokraatit voittivat hekin, koska saivat paljon ääniä. Vasemmisto menetti ääniä, mutta sai yhden edustajan läpi, eli voitti sekin. Kaikki voittivat, kun äänestysprosentti nousi katastrofaalisesta 39 prosentista kammottavan alhaiseen 43 prosenttiin. Tämä tietenkin oli EU:n, demokratian, länsimaisten arvojen ja jokaisen suomalaisen voitto. Kukaan ei hävinnyt.

Valtamediassa puhuttiin koko vaalien ajan ja tuloksen selvittyäkin Suomen edustajista. Nyt puhutaan Suomen komissaarista. Suomi voittaa jälleen. Lätkän MM-kisoistakin tuli voitto ja poliittiset kärpäset, joita ei nähty mailla halmeilla ennen kisoja koska Suomella oli ”kaikkien aikojen huonoin joukkue”, ryntäsivät lantakasoistaan esiin pörisemään loistavasti pelanneen joukkueen lämpöön. Suomi voitti, kaikki voittivat, etenkin poliitikot ja EU, mutta asiassa on vain pieni ero. Suomen jääkiekkomaajoukkue voitti oikeasti. Se pelasi loistavasti lyömällä neljässä päivässä NHL-pelaajia kuhisevat Ruotsin, Venäjän ja Kanadan. Mutta EU-vaaleissa Suomi ei saanut yhtään mitään.

EU-valheista sitkein ja laajimmin viljelty, jopa ehdokkaiden itsensä esiin puskema, on se, että he edustavat europarlamentissa Suomea ja suomalaisia. Se ei yksinkertaisesti pidä lainkaan paikkaansa. He edustavat niitä europuolueita, joihin he liittyvät. He käsittelevät EU:n asioita, eivät Suomen. Ja vaikka he muodostaisivatkin europarlamenttiin ikioman suomalaisen ryhmänsä, Suomi-puolueen, sillä ei olisi lainkaan merkitystä. 13 suomalaista 738 ulkomaalaisen seassa. Siinä on suomalaismeppien painoarvo todellisuudessa. Ei edes kymmenesosaa. Ei edes viittä prosenttia. Jokainen voi laskea, kuinka vähän.

Kuva: pixswe.net (muokattu)

Mutta kuten sanottua: he eivät edusta kotimaitaan, eivät kotimaisia puolueitaan, eivät suomalaisia, eivät sinua tai minua, vaan europuoluetta, jonka nimeä et todennäköisesti edes tiedä, tai jos tiedätkin, et tiedä mitä se ajaa. Otetaanpa esimerkiksi eurovihreät. Kuinka moni tietää, että heidän tavoitteensa on Eurooppa ilman fossiilisia polttoaineita ja ydinvoimaa? Jokainen aivot omaava ymmärtää, että tämä tavoite tarkoittaa Euroopan syöksemistä esiteolliseen aikaan, samalla kun nämä samat vihreät haluavat lisätä massiivisesti sähkön ja energian kulutusta sähköautoineen ja koneellisine ilmastointeineen ja lämmityksineen. Mahdoton yhtälö, paitsi eurovihreille.

Eurovihreät ilmoittavat haluavansa lisää maahanmuuttoa ja pakolaisia Eurooppaan kaikin käytettävissä olevin keinoin. Kuinka moni vihreitä äänestänyt tietää tämän? He vastustavat jäsenmaiden oikeutta päättää maahanmuutosta ja pakolaisten määrästä. Se lukee heidän sivuillaan. Turvallisuuspolitiikassa vihreät haluavat myös ylikansallista valtaa. Turvallisuus lisääntyy ylikansallisella valvonnalla ja koneistolla, jonka ei kuitenkaan pidä puuttua lainkaan maahanmuuttoon ja sen lieveilmiöihin. ”Järjestäytynyt rikollisuus” on sopivat kohde ja vihreiden analyysin mukaan sillä ei ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa. Eihän? Mitään salakuljetusta, väärien dokumenttien tehtailua, laittomia työmarkkinoita sun muita ei siis ole olemassa.

Uudet työpaikat syntyvät itsestään ilmastobisnekseen ja ympäristöaloille, jahka koko vanha teollisuus ja liiketoiminta on loppunut. Tämänkin he sanovat ääneen. Sosiaalinen oikeudenmukaisuus, veronkierron vastustaminen ja kaikki hyvä ovat eurovihreiden agendalla, ja syy siihen miksei näitä ole korjattu on kansallisvaltioiden. Ei EU:n. Päästökaupassa kadonneet miljardit eivät nekään ole ongelma, vaikka ollaankin muuten oikeuden mukaisuuden puolella kauheasti.

Manifestissaan eurovihreät ilmoittavat olevansa yksiselitteisesti ylikansallisen, kansojen ulottumattomissa olevan vallan puolella kaikkien kansojen itsemääräämisoikeutta vastaan. Kuinka moni heitä äänestänyt tiesi tämän? Tuskin kovinkaan moni. Kuinka monta kertaa Pekka Haavisto, Ville Niinistö tai Heidi Hautala sanoivat vastustavansa Suomen itsenäisyyttä, suomalaisten oikeutta hallita omaa maataan, kaikkien kansakuntien itsemääräämisoikeutta? Eivät kertaakaan. Jos he olisivat tuoneet esille eurovihreän puolueen todellisen agendan, äänisaalis olisi voinut hieman huveta. Olisi se voitto jäänyt saamatta. Mutta juuri siksi koko eurovaalit perustuivatkin suureen sumutukseen.

Euroopan unioni on ylikansallinen valtarakenne. Se on liittovaltio, joka omii itselleen kansallista päätösvaltaa ja Suomessa sen erikoisen innokkaita apureita ovat juuri vihreät ja kokoomus. Petteri Orpo kehua retosteli ”vaalivoittonsa” jälkeen kuinka kokoomus on ainoa todellinen europuolue. Niin on. Se haluaa lakkauttaa Suomen itsenäisyyden ja poistaa suomalaisten itsemääräämisoikeuden. Demarit ovat hekin samoilla linjoilla, kuten kaikki muutkin euroapurit. Siinä heidän työtään tukee ”EU:n strategisen kommunikaation toimintaryhmä”, joka toimii yhteistyössä NATOn kanssa.

Perussuomalaisten ongelma on se, että euroskeptisyydestään huolimatta hekin haluavat pysyä EU:ssa ja ”muuttaa sitä”. Se vain ei ole mahdollista. Sellaista EU:ta, josta perussuomalaiset ja muut kansallismieliset puolueet haaveilevat, ei tule koskaan. Se ei ole mahdollista EU-rakenteissa. Systeemi on liittovaltiokoneisto, ei itsenäisten kansakuntien foorumi. Jotta sellainen olisi mahdollinen, EU-pitäisi lopettaa ja sen tilalle perustaa Euroopan vapaakauppa-alue, jonka asioista sopisivat kansallisten hallitusten edustajat keskenään, ilman komissiota, ilman Brysselin kymmeniä tuhansia byrokraatteja, ilman tyhjänpantteina istuskelevia meppejä. Mutta se vaatisi eurosta ja EU:sta luopumista, eikä siihen näytä riittävän rohkeutta kuin briteillä.

Kuva: Max Pixel

Käsittelin edellisessä blogikirjoituksessani viittä eurovalhetta, joita toisteltiin vaalien aikana uupumukseen saakka. Niiden hokeminen jatkuu edelleen. Valtamedian propagandamylly jauhaa sanomaa aamusta iltaan, poliitikot hokevat samoja valheita ja virkamiehet myös. Suuryritykset, pankit ja ylikansalliset toimijat sumuttavat hekin, koska on heidän etunsa, etteivät suomalaiset pääse sekaantumaan satojen miljardien rahanpesuoperaatioihin ja muihin liiketoimiin. EU-valheista suurin on tietenkin se, että EU olisi ollut suomalaisille ja heidän maalleen taloudellinen rieumuvoitto. Todellisuudessa EU on ollut sotiakin suurempi taloudellinen katastrofi tälle kansakunnalle rahassa mitattuna. Vainajat puuttuvat. Aluemenetykset ovat olleet suurempia. Nyt meillä ei ole enää lainkaan omaa maata.

Eurovaalien suuri sumutus on siis se, että teille syötettiin valheellinen kuva siitä, että te äänestitte teitä edustavia ihmisiä europarlamenttiin, jossa käsitellään teidän ongelmianne. Se ei pidä paikkaansa. Ei missään mielessä, paitsi siten, että europarlamentti ilmoitti jo vuonna 2016 syrjäyttäneensä Suomen eduskunnan Suomen korkeimpana kansanedustuslaitoksena. Tämä tarkoittaa sitä, että europarlamentti julisti Suomen perustuslain ja yhteiskuntajärjestyksen päättyneeksi. Sellaiseen laitokseen te valitsitte ihmisiä kuvitellen, että he ajavat teidän etuanne.

Ja nyt teille kerrotaan, kuinka valitaan SUOMEN komissaari. Se on täyttä propagandistista sumutusta. Yksikään komissaari ei edusta yhtään maata. Komissaarit ovat EU. Komissio on EU. Jyrki Katainen ei ole Suomen edustaja komissiossa. Hän on EU-komissaari, joka ajaa vain ja ainoastaan EU:n etuja. Niin tulee tekemään hänen seuraajansakin. Mutta tämähän on teille, maallenne ja kaikille vain hyvä asia virallisessa kaanonissa. Vai kuinka?

Sami Parkkonen on blogisti, joka on kirjoittanut poliittisesti epäkorrektia kommentaaria vuodesta 2013.

16 KOMMENTTIA

 1. Ei eu eroa nyt kansallisvaltioiden toimintaperiaatteista niin paljon, mutta on ottanut jäsenvaltioidensa lainsäädännön ja talouspolitiikan itselleen suurimmalta osin, ja on mahdotonta että kaikki jäsenvaltiot siitä hyötyisivät. Suomenkin talous on ollut viimeiset kymmenen vuotta jämähtäneenä samalle tasolle ja näyttää seuraavat kymmenen vuotta pysyvän samalla tasolla tai siitä vielä putoavan alaspäin. Monella muulla suomen kaltaisella jäsenmaalla on sama tilanne ja eun hyötyjä varmasti ruvetaan puntaroimaan uudelleen jos isot eumaat alkaa taloudellisesti kärsimään eusta ja osin keskustelu siitä on alkanutkin.

  Lainsäädännöllisesti eu on vahvasti usalaisten globaalien investointipankkien ohjattavissa lobbareiden ja virkamiesten välityksellä, eli ei sielläkään yksittäisten jäsenvaltioiden ja niiden kansalaisten etuja varmasti ajeta kuten vapaakauppasopimuksissa on havaittu. Ainoa positiivinen asia joka eusta on tiedossa on eu:n vaatimus suomelle paremmasta sosiaaliturvasta jota ei suomessa ole kuitenkaan toteutettu ja vapaakauppakaan eualueen kanssa ei pidä suomen taloutta noususuuntaisena koska toiseen suuntaan on kauppa tyrehtynyt.

  Toinen asia mikä matkailijoita ilahduttaa on euron käyttöön otto suomessa mutta se on osaltaan myös heikentänyt suomen talouskehitystä, joten ei sitä voi mitenkään positiivisena asiana pitää. Harva kuitenkaan tietää tarkalleen mistä eussa on kyse mutta huono äänestysaktiivisuus kyllä osoittaa että monet sen aavistavat ja onhan länsimaiselle demokratialle häpeäksi että äänestysprosentti on alle viidenkymmenen. Vaalit ja puolueiden esittämät tavoitteet on sumusta eivätkä tule toteutumaan eussa niiden mahdottomuuden ja puoluerakenteen sekä lobbaustoiminnan takia ja äänestäminen on euvaaleissa lähinnä sinne valittujen meppien talouden pönkittämistä.

  (Toimitus) Kommentin luettavuutta parannettu. Kiinnitättehän kommentoidessa huomiota lukijaystävällisyyteen mm. jakamalla pitkät tekstit useammiksi kappaleiksi.

 2. Olet sinä Sami vaan aikamoinen mestari kaivamaan totuuden esiin. Ja tuomaan sen ymmärrettävällä tavalla meidän eteemme.
  Ellei tästä pääse kärryille missä häkissä ollaan niin apukoulutasoisten joukkoon jää.
  Kiitos tästä!

 3. Niin, kyllähän tällaisenkin luulisi olevan jo vuonna 2019 valtaosalle selvää. Siis että EU:n päätöksenteko on kaukana kansallisista instituutioista ja kansallisvaltioiden kansalaisista.

  Mutta toisaalta täällä(kään) ei kauheasti näistä kansallisten puolueiden sisar(euro)puolueista juurikaan puhuta. Tämän merkitys voikin jäädä EU-vaaleissa äänestäviltä käsittämättä, jos media ei tästä ole muistuttamassa, tai kansalaisilla ei ole informaatiota näistä rakenteista.

  Ja mitä tulee alhaiseen äänestysprosenttiin (43%), sitä varmasti selittää se miten epädemokraattisena kansalaiset kokevat EU:n ylikansallisen päätöksenteon. Tähän peilaten onkin käsittämätöntä miksi meillä oli (taas!) niin EU myönteiset eduskuntavaalit.

 4. Kiitos artikkelin kirjoittajalle, sillä artikkeli sai minut miettimään tosissaan, olisiko äänestämättä jättäminen ollut kuitenkin se parempi ratkaisu näissä EU-vaaleissa? Juuri mikäänhän ei muuttunut ja se, mitä se meppi siellä Brüsselissä saa tehdä, on vielä vähemmän kuin kansallisessa parlamentissa. EU-parlamentillahan ei ole edes lakialoiteoikeutta. Mepit saavat ainoastaan painaa nappia komission lakiesityksistä.

  Suomen mepeistä erityisesti Vihreiden Niinistö ja Hautala ovat menossa EU-parlamenttiin pistämään vauhtia ilmaston muutoksen torjumiseen. Luulenpa että niin Hautala kuin Niinistökin ovat varsin hyvin selvillä eimerkiksi
  Brasilian lihantuotannosta ja sademetsien hakkuista pelloiksi, joilla soijarehua kasvatetaan. Ensinnäkin kyse on geenimanipuloidusta soijasta ja toiseksi eurooppalaisen Bayer-Monsanton tehokkaista torjunta-aineista. Kolmannneksi torjunta-aineiden aiheuttamiin syöpiin käytettyjen Bayer-Monsanton syöpälääkkeiden menekki Brasiliassa on kasvanut huomattavasti.

  Ilmastokriisin ratkaisijoina eu-meppien Hautala ja Niinistö olisi järkevää kantaa erityisesti huolta, ei ainoastaan sademetsien hakkuista tai brasilialaisesta lihasta, vaan myös siitä, että noilla mainituilla sademetsistä raivatuilla valtavilla peltoalueilla tuotetun ”round up”- geenimanipuloidun soijan vuotuisen sadon suurin ostaja (30 miljoonaa tonnia) on EU-maat.

 5. Mepit voivat äänestellä ja olla päättävinään asioista koten kurkun käyryydestä ja ilmastonmuutoksesta, Tärkeä asia kuten se, että kenelle jää Musta Pekka käteen velkakriisin hoidossa – sen päättää Politbyroo ei Europarlamentti. Ketkä ovat jäseninä Politbyroossa onkin hämärämpi juttu.

 6. Helevetin hyvä kirjoitus Sami Parkkonen.

  Kun Euroopan unioni on sosialististen aatemaailmojen ultimaattinen viritys,
  ja sellaisenaan pienen nk. kolmensadan koplan hallinnallinen yksikkö, -niin jotain perin juurin koomista on siinä, että Suomessa kommunistit ajavat eroa EU:sta. Pitääkö ajatella, että kaikkein isänmaallisin puolue Suomessa ovat kommunistit.

  Maailma on ihmeitä täynnä…

  Voisiko olla niin, että Suomen kommunisteilla olisi jonkinlainen syvällisempi näkemys tähän asiaan yli kaiken ”vihertävän”, ”sinertävän”, ja ”ruiskukkien”?

  Meppivaalit olivat kyllä totaalinen farssi, kuten näyttävät olevan muutkin vaalit Suomessa.

  • Olet oikeilla jäljillä. Sionistit ja vaparithan tätä maailmaa kiusaavat ja kurittavat.
   Heillä on kummallinen tapa alkaa syytellä ja nimitellä muita – jopa nostaa oikeusprosesseja vihapuheen varjolla – jos heidän puuhiaan arvostelee tai vastustaa. Ikäänkuin he olisivat muiden yläpuolella ja valittuja.

 7. Brexit on osoittanut että suurenkaan maan ei ole helppo erota eusta ja pienien maiden osalta se on mahdotonta kuten suomen osalta joka on ottanut euron käyttöönsä joka on suomesta on tehnyt ikuisen eun jäsenmaan kunnes eu hajoaa.

  Britannian eroaminen on on eulle isku jota ei eun johtoporukka ei halua tunnustaa ja näyttää että kohta on jono isoja maita eroamassa eusta kunhan ne on ensin nähneet miten britannian käy brexitissään, ellei eu toimintavat muutu oikeiksi demokraattisia toimintatapoja noudattavaksi yhteisöksi joka ajaa kaikkien jäsenmaidensa etuja rahavallan etujen sijaan.

  Euvaalit on äänestäjien sumutusta pahimillaan kun ehdokkaat tietää varmast että heidän vaikutusmahdollisuutensa eussa on nolla hyväksy tai hylkää periaatteella. Jos yli parinkymmenen vuoden aikana suomen mepit ei eussa ole saaneet mitään aikaan mitä suomessa ei olisi pystytty päättämään niin euparlamentti on vain puhdas herrahissi jossa mepit on eun vankeina ilman aitoa päätösvaltaa, mutta meppien palkka kuitenkin nousee verrattuna kansanedustajan palkkaansa.

 8. Immanuel Kant : Rechtsstaatlichkeit ist möglich nur unter souveränen Staaten. – Oikeusvaltioperiaate on mahdollista toteutua vain itsenäisissä maissa.

  • Vallankahvassa olevat ja olleet maanpetturit kyllä tietävät sen. Saadakseen ylikansallisilta feodaaliherroiltaan korkeita virkoja ja/tai rahalahjuksia he ovat tuhonneet Suomen itsenäisyyden.

 9. Lainaan Sanden muutamasta erinomaisesta ja aikaisemmasta kirjoituksesta, jotka mielestäni valaisee mainiosti miten tuuliajolla koko Suomi on. Erityisesti kun 2016 EU parlamentti julisti itsensä ensisijaiseksi koko EU:n alueella, käytännössä vailla mitään valtaa kellekkään. Suurin valta on komissiolla ja sen harvoilla komissaareilla, joita ei ole valittu virkaansa millään tavalla demokraattisesti, mutta sitä on silti EU parlamentin kumarrettava. Tämä herättää kysymyksen, missä asemassa ylipäätään Suomen eduskuntalaitos ja perustuslaki on ylipäätään enää:

  ”Euroopan unionin parlamentti on ensisijainen parlamentti koko EU:n alueella. Se tarkoittaa sitä, että Suomen eduskunta on toissijainen eli se ei ole korkein lakia säätävä elin EU-Suomessa. Niin kuitenkin oman lakimme mukaan pitäisi olla.”

  ”europarlamentti ilmoitti jo vuonna 2016 syrjäyttäneensä Suomen eduskunnan Suomen korkeimpana kansanedustuslaitoksena. Tämä tarkoittaa sitä, että europarlamentti julisti Suomen perustuslain ja yhteiskuntajärjestyksen päättyneeksi.”

  https://vastavalkea.fi/2019/05/28/suuri-eu-vaalisumutus/

  ”Tiedotteessa sanotaan, että europarlamentti on EU:n kansanedustuslaitos. Se on täyttä roskaa. Tämä mammutti on vain demokratian savuverho ylikansalliselle ja epädemokraattiselle hallintomallille. Euroedustajat eivät edusta mitään kansaa, eivätkä mitään kansallisia puolueita eivätkä kansalaisia. He edustavat europarlamentin ryhmiä, jotka eivät aja minkään kansan mitään etuja, vaan EU.n etuja. Se on tämän rahasyöpön ainoa tarkoitus – legitimoida EU typerien ja tietämättömien hölmöjen silmissä. Demokratian tai kansanedustamisen kanssa koko laitoksella ei ole mitään tekemistä.”

  ”Tiedotteessa väitetään, että europarlamentti on yhdessä EU:n ministerineuvoston kanssa EU:n keskeinen päätöksentekoelin. Tämä on valhetta. Europarlamentti ei päätä oikeastaan juuri mistään ilman komission hyväksyntää ja komission alotteita. Ministerineuvosto voi tehdä poliittisia linjanvetoja ja ratkaisuja rahoituksen suhteen, se voi esittää toiveita komissiolle, mutta se ei määrää komissiota. Ei myöskään europarlamentti.”

  ”Komissio on ainoa Euroopan Unionin elin, joka voi tehdä lakialotteita. Näistä europarlamentti hyväksyy osan, osa tulee voimaan ilman europarlamentin käsittelyä. Europarlamentti voi esittää komissiolle TOIVEITAAN ja EHDOTUKSIAAN lakeihin, mutta komission ei tarvitse ottaa niitä huomioon. JOS europarlamentti torppaa komission lakiesityksen, ja tämä ei siis koske kaikkia komission määräämiä lakeja, laki menee uudelleen valmisteluun. Yleensä näin ei käy. Ministerineuvostolla on vielä vähemmän päätösvaltaa eurolainsäädäntöön kuin europarlamentilla.”

  ”Direktiivien eli EU-lakien muotoilu, valmistelu ja esittäminen ovat vain ja ainoastaan komission oikeus.

  Europarlamentti ei tee lakiesityksiä, eikä siten ole mukana lakipäätöksissä kuin rajoitetuin osin. Osa direktiiveistä tarvitsee parlamentin hyväksynnän, osa ei. Mutta EU-lainsäädäntö on muutakin ja siihen parlamentilla tai ministerineuvostolla ei ole mitään sanomista.

  Komissio voi halutessaan antaa säädöksiä ja asetuksia, jotka ovat siis juridisesti sitovia, mutta joihin parlamentilla ei ole mitään sanomista missään vaiheessa.

  Eli totuus europarlamentista on tämä.
  1. Se ei päätä eurolaeista.
  2. Se ei edusta yhtään kansaa tai kansalaista.
  3. Se ei kykene valvomaan komissiota, eikä määräämään sitä.
  4. Kukaan ei tiedä miksi europarlamentti on olemassa, koska se on todellisuudessa täysin ylimääräinen ja turha elementti,”

  http://rayhablogi.blogspot.com/2019/05/eu-vaalivalheet.html?m=0

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here