Malesia vaatii todisteita Venäjän osallisuudesta MH17:n tuhoon

134
Pääministeri Mahathir Mohamad. Kuva: Yhdysvaltain ulkoministeriö (public domain)

Malesian hallitus haluaa vahvoja todisteita siitä, että Venäjä on vastuussa MH17-matkustajakoneen tuhosta Itä-Ukrainassa kesällä 2014, Malesian pääministeri Mahathir Mohamad sanoi 31.5.2019 Tokiossa Japanin ulkomaankirjeenvaihtajien klubilla pidetyssä konferenssissa.

Mahathirin mukaan Malesia hyväksyy Hollannin vetämän tutkimusryhmän johtopäätöksen, että Venäjällä valmistetun kaltainen ohjus osui koneeseen, mutta varmuutta ohjuksen ampujasta ei ole:

”He syyttävät Venäjää, mutta missä ovat todisteet? […] Tarvitaan vahvat todisteet siitä, että sen [ohjuksen] ampuivat venäläiset. Sen saattoivat tehdä Ukrainan kapinalliset; sen saattoi tehdä Ukrainan hallitus, koska heillä on käytössään sama ohjus.”

Pääministeri sanoi myös, että Malesiankin pitäisi päästä tutkimaan koneen mustaa laatikkoa, koska kone kuuluu Malesialle ja siinä oli malesialaisia matkustajia.

”Meillä ei ehkä ole tarvittavaa asiantuntemusta, mutta me voimme ostaa asiantuntemusta. Jostain syystä Malesian ei sallittu tarkastaa mustaa laatikkoa sen selvittämiseksi, mitä tapahtui.

Emme tiedä, miksi meidät suljettiin pois sen tutkimisesta, mutta alusta lähtien olemme nähneet tutkimukset liian poliittisina.

Tapahtumaketjun selvittämisen sijaan ajatuksena näyttää olevan keskittyminen Venäjän osoittamiseen syylliseksi. Tämä ei ole [ollut] neutraalia tutkintaa.”

Malesia on pääministerin mukaan valmis hyväksymään neutraalin osapuolen tutkimustulokset. Hän huomauttaa, että MH17:n tutkintaan on liittynyt ”poliittisia intressejä”.

Hollannin, Belgian, Australian, Ukrainan ja Malesian muodostama tutkijaryhmä JIT (Joint Investigation Team) päätyi siihen, että lentokoneeseen osui BUK-ohjus, joka ammuttiin Ukrainaan kuljetetulta Venäjän armeijan 53. ilmatorjuntaprikaatin ohjuslavetilta.

Syksyllä 2018 Venäjän puolustusministeriö kertoi jäljittäneensä JIT:n julkistamat, tuhoalueelta löydetyn ohjuksen osien sarjanumerot ohjukseen, joka (kuten JIT oli todennut) oli valmistettu Dolgoprudnyin sotatarviketehtaassa vuonna 1986, mutta joka oli kirjanpidon mukaan toimitettu saman vuoden lopussa Ukrainan sosialistiseen neuvostotasavaltaan sotilasprikaatille 20152, jonka nykyinen nimi on 223. ilmatorjuntaohjusprikaati. Prikaati oli jäänyt Ukrainan armeijan osaksi maan itsenäistyessä.

Ukraina on kiistänyt, että siltä olisi varastettu BUK-ohjusjärjestelmä, jota olisi voitu käyttää MH17:n alasampumiseen.

Kommentti: miksi pantata todisteita?

Tämän artikkelin kirjoittaja teki keväällä 2016 Yhdysvaltain ulkoministeriölle tiedonvapauslakiin (FOIA, Freedom of Information Act) perustuvan tiedonjulkistamispyynnön todisteista, joihin silloinen ulkoministeri John Kerry viittasi todetessaan lehdistötilaisuudessa 12.8.2014 eli alle kuukausi konetuhon jälkeen:

”[…] tätä tyyppiä oleva ase ja kaikki todisteet siitä näkyivät tutkakuvissamme. Näimme [ei kuultavissa], näimme lentoradan, näimme osuman, näimme koneen katoavan tutkan näytöltä.”

Kerryn mukaan kaikesta oli selvät todisteet. Tämä herättää kysymyksen, mihin sitten on tarvittu monien vuosien tutkimukset, joita jopa yksi tutkimuksen osapuoli pitää kyseenalaisina.

Viimeisimmän tiedon mukaan Yhdysvaltain hallituksen MH17-todisteet on tarkoitus luovuttaa viimeistään syyskuussa 2019. Sikäli kuin ne todellakin luovutetaan, Vastavalkea antaa ne luonnollisesti kaikkien kiinnostuneiden osapuolten tutkittaviksi.

Vesa Raiskila

Päälähde

msn news (31.5.2019): Malaysia wants evidence to show Russia shot down MH17

Lue myös

134 KOMMENTTIA

 1. Malesialaisessa lehdessä oli aikoja sitten artikkeli, jossa havainnekuvin esitettiin alasampujaksi SU-25. Tätä tukevat myös silminnäkijähavainnot. BUKin savuvanasta ei ole havaintoja. Venäläisillä on varmaan tarkka tieto tapahtumien kulusta ja kenties mustat laatikot kävivät Moskovassa kopioitavina. Voi olla Venäjä on informoinut Malesialisia ja heillä on tarkka tieto tapahtumien kulusta.

  • Jaa, linkit jäi taas sensuroinnin hampaisiin, uusi yritys….

   >Malesialaisessa lehdessä oli aikoja sitten artikkeli, jossa havainnekuvin esitettiin alasampujaksi SU-25. Tätä tukevat myös silminnäkijähavainnot.

   Tuoreet silminnäkijähavainnot kertoivat rahtilentokoneen ammutun maasta laukaistavalla ohjuksella.
   [sensuroitu linkki]
   Vasta kun siviilien ruumiit löydettiin, venäläiset keksivät hätävalheen SU25:sta.

   >BUKin savuvanasta ei ole havaintoja.

   Savuvanasta on lukuisa määrä silminnäkijälausuntoja sekä valokuvat kahdesta eri suunnasta.

   >Venäläisillä on varmaan tarkka tieto tapahtumien kulusta ja kenties mustat laatikot kävivät Moskovassa kopioitavina.

   Venäläiset ei osaa dekoodata Boeing laatikoita, KAL007 laatikoita koettivat dekoodata ja muuttaa, ei onnistunut.
   Malesialaiset olivat onnettomuuden syyn tutkinnassa mukana ja tutkivat mustien laatoiden sisällön.
   Se joka muuta väittää valehtelee,
   (Ja arvata saattaa ketkä sitten niitä valheita levittää.)

   >Voi olla Venäjä on informoinut Malesialisia ja heillä on tarkka tieto tapahtumien kulusta.

   Heillähän on siitä tarkka tieto.
   Mutta syyllistyivät tietojen salaamiseen.

   Heidän jakamastaan tutkatiedosta käy kuitenkin 100% varmuudella selväksi että mikään Ukrainan ilmavoimien kone ei osallistunut tapahtumaan.
   [sensuroitu linkki]

   • NEW STRAITS TIMES Was a mh17 finished off machine gun? Monta konetta on pudonnut ennen tätä ja monta sen jälkeen. Tapahtumien kulku on selvitetty mustien laatikoiden sisällön perusteella. Tässä tapauksessa se ei tunnu onnistuvan. Miksiköhän? Keskellä Eurooppaa sotatoimialueella sateliitit yllä, Naton Krimin maihinnousuun varatut joukot Mustalla merellä lähtöasemissa. Kärpänenkään ei lennä ilman havaintoa. Jos voitaisiin osoittaa Venäjän osallistuneen pudotukseen, niin todisteet olisivat nähtävillä silmänräpäyksessä. Nyt syytetään ilman todisteita ja pakotteet aiheuttavat konkurssiaallon Suomen maataloudessa. Yhdysvallat voivat kyllä ostaa öljyä ja rakettimoottoreita Venäjältä.

    • >Tapahtumien kulku on selvitetty mustien laatikoiden sisällön perusteella. Tässä tapauksessa se ei tunnu onnistuvan. Miksiköhän?

     Koska tapahtuman syy on ulkoinen.
     Koska BUK ohjuksen räjähdys pysäytti mustien laatikoiden tallenteet sekunnin murto-osassa.

     >Keskellä Eurooppaa sotatoimialueella sateliitit yllä, Naton Krimin maihinnousuun varatut joukot Mustalla merellä lähtöasemissa. Kärpänenkään ei lennä ilman havaintoa.

     Kyseisellä kohdalla oli PSR tutkat vain Venäjällä ja Ukrainan armeijalla.
     (niistä tiedoista selvisikin ettei ilmassa ollut sotilaskoneita)

     Kaikki NATO tutkat oli tutkahorisontin takana. (tuo on tarkistettu moneen kertaan)

     Ainoatakaan tiedustelusatelliittia ei tiettävästi lentänyt alueen yli tapahtumahetkellä.
     (tätä asiaa on konsultoitu avaruusjärjestöiltä ja yksityisiltä observatorioilta)

     Ilmeisesti USA:n SBIRS satelliitti havaitsi ohjuksen lennon geostationaariselta radaltaan.
     (siksi Kerry sanoi mitä sanoi)

     • Tota munausta olen kyllä ihmetellyt aina. Kremlin satukerho Oy:n hupiukot väänsi kehnon valheen jonka stara, Suhoin valmistama hidas maataistelukone Su-25 Frogfoot, ei edes kykene nousemaan asekuorman kanssa 7000 metriin asti puhumattakaan yli 10000 metriin missä se MH-17 lensi. 😀

     • Seli seli. Jatketaan sitten, kun laatikoiden sisältö on julkaistu. Pilviveikolle tiedoksi, että SU25lla on lennetty 12km korkeudessa

     • SU25 tosiaan kykenee ilman rungon ulkopuolisia aseita nousemaan yli 10km korkeuteen, etenkin vajaalla tankilla.
      Mutta se ei kykene tavoittamaan Boeing777 yli 7km korkeuksissa.

      Mutta kuten sanottu, tutkassa ei näy mitään sotilaskoneita.

     • Niko jäit lööperin levittelystä kiinni. Miten vastaat?

      En kyllä pidättele hengitystäni vastausta odotellessa. 🤭 😂 😂

     • Nikolle tiedoksi että mustien laatikoiden tiedot julkaistiin 2015.
      Myös Venäjä ja Malesia tarkistivat että DSB loppuraportin tiedot on siltä osin oikein

     • Mikäli näin olisi tapahtunut niin Su-25:n omasuojaksi tarkoitetut lyhyen kantaman lämpösäteilyyn hakeutuvat R-60 infrapunaohjukset olisivat hakeutuneet suoraan MH-17:n moottoreihin eikä ohjaamoon. Vähänpä sinä ymmärrät ohjuksista.

     • Pilviveikko. Tässä me kiistellään – sivulliset, että mitä on tapahtunut. Se, että totuus on taatusti tiedossa, mutta sitä pantataan. Pitäisikö vetää keltaiset liivit päälle ja lähteä kadulle kysymään että mitä h*******ä?

     • Ei totuutta kukaan panttaa. Se on tiedossa

      Malesian Airlinesin lento MH-17 tuhottiin Venäjän asevoimien Kurskin alueen 53.ilmatorjuntaprikaatin BUK -ilmatorjuntaohjuksella.

     • Pilvenveikko laitatko linkin siihen, että 53.ilmatorjuntapatteri hoiti homman.

     • ”Mustien laatikoiden sisältöä ei ole julkaistu kokonaisuudessaan eli se on sensuroitu.”

      No miksi malesia ja venäjä eivät sanoneet siitä mitään?
      Puhut vain p*skaa, kaikki oleellinen oli dsb raportissa, muutoin venäjä olisi kritisoinut.

      ” SU 25 puikoissa. Vova veti ylös ja laukaisi ohjuksen.”

      Su25 olisi näkynyt tutkassa vähintään 5 minuuttia. Ei näkynyt.
      Eikä SU25 kykene ampumaan mitään ohjusta joka tekisi nähdyt vauriot.

      ”Viimeisteli työn konetykillä. ”
      Fysikaalinen mahdottomuus. MH17 keula hajosi välittömästi ohjuksen iskusta. Hävittäjä ei osuisi tykillä alas putoaviin osiin. Eikä SU25 konetykillä ole mahdollista ampua lentävää kohdetta.

      Se 53. prikaati:
      https://www.om.nl/onderwerpen/mh17-vliegramp/persbijeenkomst-24/narrative-conference/

      Kuukautta myöhemmin Malesia taputti tyytyväisenä rikostutkintaa olalle.

   • Sellainen huomio, ettei Vv:n toimitus ole sensuroinut linkkejäsi. Jos kommentointi ei onnistu, kannattaa ilmoittaa ongelmasta toimitukselle.

 2. Israel’s Role In 9/11
  FBI evidence supports prior knowledge or complicity
  PHILIP GIRALDI
  Varmaan sama tarina Kiovassa jossa sionistit hääräävät. Heillähän tämä muun maailman kurittaminen on verissä ja sitä harrastetaan joka puolella yhdessä ’rappareiden’ kanssa.
  Mikä motiivi kellään muulla taholla olisi ollut tuollaiseen iskuun?
  Kertoisiko joku viisaampi kun itse olen näin ymmärtämätön.
  http://www.unz.com/pgiraldi/israels-role-in-9-11/

 3. Valtamedian venäjäsyyllinen rummutuksesta voi jo alasampumisen aikana todeta että venäjä ei ole syyllinen. Myöskin ampumajäljet koneen rungossa viittaavat että kone on ammuttu alas hävittäjien aseistuksella. Jitille on tullut nyt ongelmaksi kun venäjä esitti todisteet että kone ammuttiin alas ukrainalaisten hallussa olleella ohjuksella joka voi osoittaa senkin että todisteiden joukkoon laitettiin jitin toimesta ohjuksen osa joka osoittaui venäjäsyyllinen narratiivin kannalta katasrofiksi. Mielenkiintoista on että malesia yhtenä uhrien edustajana on pullautettu ulos tutkinnasta ja liittynneekö se mh370 katoamiseen.

  • Tutkimuksen poliittisuus ilmenee myös siitä kun hollanti antoi nootin malesialle tutkimuksen oikeudellisuuden epäilemisestä. Nyt on tutkinnassa menossa vaihe että jit ei tiedä mitä venäjä tietää ja ei uskalla viedä tutkintaa tuomioistuimeen.

   • Tutkinta viedään tuomioistuimeen siinä vaiheessa kun syyllisten henkilöiden henkilöllisyys (nimet,hetut ja naamakuvat) on täysin varmoja, todisteineen.

    • Varsinaisia ampujia ei voida viedä oikeuteen kun ukraina tappoi hävittäjälentäjänsä jotka ampui mh17 alas mutta onhan usa ja poro jäljellä

  • Obaman Ravaamiset Maleysian hallituksen vieraaksi antavat selvän taustan mistä on kysymys. Mitään valtiollista syytä ei niihin tapaamisiin ole esitetty. MH-370 on se avainsana. Maleysian hallitus tietää tarkalleen matkustajakoneen puuttumisen lennostostaan, mutta sieltä lennostosta ei puutu ”kahta konetta vaan ainostaan YKSI”. Tulos on liian yksinkertainen, vaikka tällä sivulla riehuisi tusinan KIMMOA 24-7-365. Meillä Usassa on samanlainen vasemmiston inttäjä (JUAN) FOX-TV kanavalla, joka on nyt lähestymässä ”ulostusta” raskaasti kuin leppäkeihäs. Naurettavalla järjettömyydelläkin pitää olla jonkinlainen rajansa.

 4. Valitettavaa mutta kuten niin moni poliittisesti motivoitu tutkimus jää jälleen ”tyhjäksi”. Se vaikutusvaltaisin osa on omat päätelmät tehnyt ja koneisto pyörii sen mukaan. Malesia tai joku muu kuka väittää jotain muuta voi toki metsän huutaa…(en tarkoita että turhaan, aina joku kuule..)

 5. Trumpia edeltänyt Usan presidentti tietää tarkalleen miten koneen tuho matkustajineen oli suunniteltu ja tehty. Omituisinta on se miten kukaan Usan presidentti ei ollut vuosikymmeniin vieraillut Maleysiassa, mutta sitten muka kaksi Maleysian konetta häipyi ilmatilasta lyhyin välein. Yhteensattumako? MH-370 piti kaapata koska sen matkustajissa oli Usalle arkaluontoisia patentteja kuljettavia matkustajia, päämääränään KIINA. Seuraava askel, miten päästä koneesta ja sen matkustajista eroon? Hieno IDEA muutella hieman koneen tunnuksia, ja pudottaa se Ukrainan alueelle, mistä VENÄJÄ sai syytökset, tietenkin. Mätänemistilassa olevat ruumiit kauhistuttivat ensiksi paikalle saapuneita venäläisiä, mutta koska he olivat niitä vihattuja venäläisiä, niin eihän heidän tarinoihinsa uskota. Kaikki edellämainittu tuli esille tuoreeltaan, heti tapahtuman jälkeen, En löydä sitä koneestani, se kaikki on nyt haudattu johonkin ”saavuttamattomiin”. Näin pelataan kansainvälisessä politiikassa, röyhkein voittaa aina. Motiivin ymmärtäminen ratkaisee arvoitukset.

  • Melkosen sopan usa ja natsi anteeksi natomaat taas keittäneet mutta uudella terroriteolla ne selvittää nämäkin jutut syyttämällä muita.

 6. Samoin on jo todistettu kaksoistornien räjäytykset, mutta valtiovallan kiistäjät pelkäävät menettävänsä asemansa jos kallistuvat totuuksiin. Paras ”hollywoodin virhe-kuvaus olis se”, miten mukamas koneen ohjaamo läpäisi teräspalkein raennetun rakennuksen tullen ulos vastaikkaisesta seinästä, johan sille nauravat ”aidanseipäätkin”. Alumiininen kori vastassa teräspalkit, eikö edes tuulilasi rikkoutunut.LOL. Samanlaista harhautusta on syötetty maapallon kansoille jo vuosikymmeniä KUUHUN laskeutumisesta, missä USAn lippu liehui ilmattomassa, hapettomassa tilassa. Pystykuvassa seisova ”alus”kuun pinnalla on suorastaan lapsellinen romukasa, erillaisia pellin kappaleita. 36000 mailin tuntinopeudella lentävä avaruusalus ei laskeudu ”höyhenen tavoin mihinkään”, ei edes maahan. Ilmattomassa tilassa ei jarrurukset toimi, vaan aluksesta ei jää edes ”muistoa jäljelle”. Petoksilla maailman kansoja hallitaan. Joku päivä kaikki saattaa paljastua, ja silloin loppuu länsimahdin Usa-Israel riehuminen kansojen tuhoksi.

  • paras hollywod virhe oli kyllä koneiden uppoaminen seinien läpi kuin savuun olis lentäny.
   ja eikös tyhjiössä pysty jarruttaankin,jos kiihdyttäänkin pystyy,eikös siihen liity se jonkun fyysikon todistettu teoria,että jokainen reaktio aiheuttaa yhtä suuren vastareaktion..joka siis puuttu wtc torneihin ”iskeytyneiltä” koneilta…mutta samaa mieltä oon,että kuu lennot yhtä suurta teatteria,niin paljon siinäkin mahdottomuuksia,useaan suuntaan osoittavia varjoja,joka ei o mahdollista,muuten,kuin että oli monia valonlähteitä,tai sitten aiwan liian lähellä,roverin jälkiä ”kuun” pinnalla,vaikka vehje oli vielä purkamatta,ja roverin puuttuvia jälkiä,kun oli roveria ajettu,myös roverin nostattamat pölyt käyttäytyy kuin osuis ilmaan,ei siten,kuin pitäis tyhjiössä tapahtua,toisen ”astronautin” vasarointi kuulu toisen ”astronautin” mikrofoneista++++paljon muuta..parhaana jonkun nasan hepun lausunto jokuaika sitten,että heillä oli tekniikka ja taito mennä kuuhun,mutta ovat nyt sen hukanneet….niinkun muka hukkasivat filmit,jotka kuitenkin annettiin jollekkin hollywood studiolle uudelleen käsiteltävix,syy varmaan,että nykyaikana(kuten on jo paljastunut)pystytään analysoimaan kuvia niin hyvin,että petos paljastuis…niinku vaikka hollannille nasan lahjoittama ”kuukivi” paljastu kivettyneex puux.aulis.com sivulta löytyy kaikkee tutkimusta kuulentojen mahdottomuuksista.
   niitä mätänemis tilassa olevia ruumiita,sai ainakin joskus tuubissa nähdä semmosen kun annanews kanavalta,tiedä si onx enään näkyvissä.sitten ihmetyttää tässä mh-17 jutussa,ettei pahemmin missään puhetta SIA351 koneesta,joka just mh-17 kadotessa tutkasta,lensi sen yli,joka sopis sitten kuubaan suunniteltuun false flagin kuvioihin,nimeltä operaatio northwoods,jos siis lavastettu koko mh hässäkkä,jota monet asiat epäilevässä mielessä puoltaa

   • >paras hollywod virhe oli kyllä koneiden uppoaminen seinien läpi kuin savuun olis lentäny.

    Sun kannattaa katsoa muita esimerkkejä siiträ mitä tapahtuu kun useiden satojen kilometrien tuntinopeudella tapahtuu törmäyksiä.

    >parhaana jonkun nasan hepun lausunto jokuaika sitten,että heillä oli tekniikka ja taito mennä kuuhun,mutta ovat nyt sen hukanneet…

    Höps.
    Aikoinaan kuumatkoihin tuupattiin sata miljardia dollaria. Ei nykyisin moisia rahoja voida PR tilaisuuksiin sijoittaa.
    Se kyllä on totta että F1 moottoreiden tekemiseen tarvittu tietotaito menetettiin, eli vanhalla reseptillä ei enään voida kuuhun mennä.

    >niitä mätänemis tilassa olevia ruumiita,sai ainakin joskus tuubissa nähdä semmosen kun annanews kanavalta,tiedä si onx enään näkyvissä.

    Kaikki nettiin laitettu löytyy kyllä.
    Mitään mätäneviä ruumiita ei kylläkään ollut, ennen kuin venäläiset antoivat ruumiiden mädäntyä ja koirien syödä.

    >sitten ihmetyttää tässä mh-17 jutussa,ettei pahemmin missään puhetta SIA351 koneesta,joka just mh-17 kadotessa tutkasta

    Sun kannattaa tutkia myös DSB:n raportti. Siellä on myös tiedot niistä kahdesta koneesta jotka ylitti Hraboven kylän sillä hetkellä kun MH17 keskirunko painui alle tutkahorisontin.

     • Molemmat. Pää myötää enemmän.

      Esimerkiksi about parin sadan gramman painoinen sula kuparipuikula läpäisee helposti yli metrin verran terästä, kun nopeutta on kylliksi.

      jne.

  • Jos on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia.
   Kaltaisiasi on foliohattumiesten helppo höynäyttää.

   Fysiikan alkeiden opiskelu auttaa.

   • fysiikan alkeiden mukaan koneet ei voi upota seinien läpi,ilman vastustusta,ja fysiikan lakeja vastaan oli myös koneiden väitetyt nopeudet.juuja ei voi todellakaan mennä vanhalla reseptillä kuuhun,jollei semmosta ole ollutkaan.sun kannattais kömpiä takaisin sinne trollimetsään,nautiskeleen samanmielisten ajatuspierujen hajuista

    • Tuolla on vertailuna (panssaroidun) hävittäjän iskeytyminen betonipalikkaan ja 2.lentokoneen iskeytyminen WTC torniin.
     https://drive.google.com/file/d/1E6RPglimDD4uAcdUjdnxWMy4UkXLd88O

     Eli koska lentokoneet on pehmeänpiä kuin betoni/teräs, lentokoneet ”pulveroituvat” osuessaa moiseen kohteeseen.
     WTC tapauksessa matkustajakone ja torni olivat molemmat paljon pehmeänpiä kuin betonipalikka ja hävittäjä, mutta riittävän samanlaiset nuo pöllähdykset on.

     WTC tapauksessa koneen massa vain oli moninkertainen hävittäjään verrattuna. Osat jotka osuivat ulkokuoren tukiristikkoon pulveroituivat kunnes energiakertymä riitti leikkaamaan edessä olleen palkin. Saman tapaisesti kaasuliekki tai vesisuihku leikkaa terästä.
     Massavirta seinästä sisään vei suurimman osan koneen pölystä myöskin sisään. Hävittäjän tapauksessa hävittäjä ei mennyt umpibetonin sisään vaan se ”katosi”.

     Cës la vie. tjsp.

     • nii-i,niin ne ”pulveroitu” omituisesti KAIKKI 3 konetta,ja seiniin ihan siivenkärjetkin leikkas palkit ja betonin…pikkukakkosessa saattais olla tarvetta pellelle,edesmenneen hermannin tilalle,siellä sulla olis varmaan vastaanottavaisempi yleisö,voit vaikka alkaa väittään venäjän kidnapanneen pääsiäspupun,bellincat voi varmaan tuottaa sopivaa videomateriaalia tuex,ja aihetodisteina voit esitellä pupun kidnappauksesta,pupun katoamisen julkisuudesta,tai niin kuin yleensä viimeaikaset ”todistukset” venäjän syyllisyydestä,tasolla,”jollette heti vapauta pupua”….toisaalta sekunttiakaan en epäile,että jos nyt tommosta alkais länsi esittään,niin kyllä olisit vahvasti tukemassa väitettä,ja ”lujia” todisteita esittämässä,tai toisenlaisia vastaavasti kumoamassa,no varmasti hyvän rahan saat touhuistas

     • ”nii-i,niin ne ”pulveroitu” omituisesti KAIKKI 3 konetta,ja seiniin ihan siivenkärjetkin leikkas palkit ja betonin…”

      Vain sinun mielikuvitustodellisuudessa.

      Oikeasti kaikki 4 koneetta pulveroitui vain osittain, loput meni sisään, eikä siivenkärjet leikanneet palkkeja tai betonia.
      https://www.documentingreality.com/forum/attachments/f237/311494d1319156557-edna-cintron-woman-hole-9-11-woman-wtc-tower-hole-made-jet5.jpg
      https://www.documentingreality.com/forum/attachments/f237/311494d1319156557-edna-cintron-woman-hole-9-11-woman-wtc-tower-hole-made-jet5.jpg

     • niin,siis neljä,ja voit esittää kaikkee sontaa ”todisteluna”,niinku kaasulekkausta tai vesileikkausta verrata esittämääs ”pulverointi” teoriaan,parikyt vuotta ollu kaasukoneella,vesileikkurillakin hiukan ja plasmakoneella hommissa,ja ei mitään tekemistä esittämies väitteiden kanssa.
      mutta kun nyt oot puhe päällä,niin jotta tää lässytys loppuis,niin voisitko ihan omin sanoin kuvailla trollin?…toivottavasti ei aiheuta kauheen ristiriitaisia tunteita,vai saadaanko lukee kenties hiukan muunneltua totuutta siitäkin,ettei sotis ittees vastaan mahdollinen vastaukses…kitos kuulemiin

     • >mutta kun nyt oot puhe päällä,niin jotta tää lässytys loppuis,niin voisitko ihan omin sanoin kuvailla trollin?

      Jaa-a.

      Minulle tulee ensimmäisenä mieleen sellaiset jotka selviä Venäjän valheita tuputtaa toistuvasti keskustelukanaville, välittämättä tosiasioihin pohjautuvista faktoista.

      Mutta muut osannee kuvailla paremmin:
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Trolli_(infosota)

      >vai saadaanko lukee kenties hiukan muunneltua totuutta siitäkin,ettei sotis ittees vastaan mahdollinen vastaukses…

      Itse pyrin puuttumaan selviin valheisiin ja edesauttamana totuuden esille tulemista MH17 asioissa.

     • >Voisitko Kimmo kertoa lisää tuosta pulveroitumisesta?
      Koneen liike-energia siis pulveroi koneen runkoa ja kasvattaa energiakertymää?

      Ei se kasvata kertymää.

      Suuren nopeuksien törmäyksissä aineiden rakenne rikkoutuu ja muuttuu.
      (Ainakin hävittäjä näkyy muuttuvan pulveriksi kohdatessaan vahvan esteen)

      >Mikä leikkaa tornin runkopalkkeja?

      Energia.

      >Pulveroituivatko koneen moottorit?

      Ainakin sen hävittäjän moottori meni pulveriksi muun hävittäjän mukana.
      Torniin törmäyksessä näkisin että palkkeihin törmäävä materia pulveroituu tms ja kun liike-energiaa on kylliksi siirtynyt lämmön muotoon, palkki antaa myöden.

      >Kumpaa tämä muistuttaa enemmän, poltto- vai vesileikkausta?

      Jaa-a. Sekä että. Tapauksessa yhdistyy energian vaikutus ja materiaalin vaikutus. Ehkä enemmän menee polton puolelle.

      Näissä voi verrata siten miten pienehkö pehmeä kuparin pala saadaan menemään läpi 120cm terästä PST ohjuksen ammuksessa.

     • Toisen koneen moottorihan löydettiin läheiseltä kadulta, eli ei se ainakaan mihinkään pulverisoitunut…

      Koneita on muulloinkin törmännyt tornitaloihin asiaan liittyvien tulipalojen kera, mutta ainoastaan yhtenä päivänä maailmanhistoriassa niitä on sortunut törmäysten johdosta, ja peräti kolme kappaletta.

      WTC 7 eli se kolmas (johon ei törmännyt konetta) nyt ainoastaan vastaa erittäin taidokasta klassista räjähdepurkua (sellaisia ei saada aikaan tulipaloja sytyttelemällä), sen teräsjäänteet tuhottiin tutkimatta — lukuun ottamatta muutamaa kappaletta, joissa näkyi niin erikoisia ilmiöitä että niistä peräänkuulutettiin jatkotutkimuksia joita ei koskaan tehty koska NIST väitti toistuvasti ettei WTC 7:stä kerätty terästä talteen tutkittavaksi — ja se putosi 8 kerrosvälin matkan täysin vastuksetta, mikä jo määritelmällisesti osoittaa että jonkin muun kuin putoavan massan täytyi poistaa vastus. Jos pelkästään tämä ei saa epäilemään virallista tarinaa, tuskin mikään saa. Ja epäilyksen perusteita on todella paljon, myös WTC:n ulkopuolella.

      https://www.ae911truth.org/news/529-ae911truth-engineers-impress-at-statewide-engineering-conference

     • Nopeasti kaivettuna…

      WTC:n iskeytyneiden koneiden liike-energia ilmeisesti vastasi noin 2000kg TNT räjäytyksen energiaa.
      Arvioisin että tuosta energiasta puolet kohdistui ulkoseinän teräspalkistoon, loput meni sisään rakennukseen.
      (myös kaikki polttoaineeseen sitoutunut energia meni sisään ja vapautui palossa)

      Mainitsin jossain kohdin sen esimerkin jossa hävittäjä ”muuttui pulveriksi”, sen liike energia oli ehkä noin 1/8 siitä 2tonnin TNT määrästä..

    • joo-ä,tuli tossa ”pulveroitua” parit levyt…vai pulveroinkohan kaasun…ihan ei ossoo sannoo,mut varmaan osaat kertoa…eikä yllätyksenä tullu niukka vastaus trolli kysymykseen,eikä yllättäny sekään,että yritit sitäkin vääntää venäjän touhux pelkästään,varmasti tiedät koko informaatiovaikuttamisen olevan lähtöisin ihan muualta,ja varmasti tiedät myös lännen valtavista trolliarmeijoista,mutta tapas mukaan sivuutat notkeesti kaikki seikat joita et pysty muokkaan haluamaas kehykseen.
     ja eikös nist julkaissu animaation(sarjakuva fysiikoita muulla kuin animaatiolla vaikea selittää)kuinka kone leikkas ittensä rakennukseen ja siivet leikkas vielä sisuksissa palkkeja???ei ny ihan siten istu sun pulveroitumis teoriaan.
     noista kuukuvista ei tarvi paljoo innostua,jos lähde on sama kuin petoksen tehny taho…ja olikos noi niitä kuvia joissa ”näkyy” oikein astronauttien polut,missä kävelivät,outoo ettei roverin jälkiä sitten näy,että uskon sitten jos omin silmin näen,ilman mahdollisuuksia kuvamanipulaatioon

     • >ja eikös nist julkaissu animaation(sarjakuva fysiikoita muulla kuin animaatiolla vaikea selittää)kuinka kone leikkas ittensä rakennukseen ja siivet leikkas vielä sisuksissa palkkeja???ei ny ihan siten istu sun pulveroitumis teoriaan.

      Ei mulla ole mitään teoriaa.
      Faktoja vain.
      Olen aika paljon tutkinut erinäköisiä lento-onnettomuuksia ja mm. PST aseiden tuotoksia.
      NIST:llä omat agendansa jonka vuoksi en kauheasti viitsi vaivautua.

      >noista kuukuvista ei tarvi paljoo innostua,jos lähde on sama kuin petoksen tehny taho…ja olikos noi niitä kuvia joissa ”näkyy” oikein astronauttien polut,missä kävelivät,outoo ettei roverin jälkiä sitten näy,että uskon sitten jos omin silmin näen

      Näkyy polut ja roverin jäljet, roverit yms. mitä sinne on jäänyt ja jätetty.
      Osan niistä voi havaita maasta asti jos osaa etsiä.
      Lisää tarkempia kuvia tulee kun kuun kiertolaiset lisääntyy, vääjäämättä.

     • Tuossa on kiva pätkä Armstrongin mestasta:
      https://www.space.com/14874-apollo-11-landing-site-moon-photo.html

      Se on NASAn LRO:n kuvaama, muilla ei ole ollut vielä kylliksi motivaatiota lennellä Apollo laskeutumispaikkojen yli matalalta, mutta se aika koittaa hyvin pian.

      SpaceX (ja kohta myös BlueOrigin) tiputtelee planeettojen välisiä rahtikuluja niin nopeaan että omien kameroiden kuuhun lähettelystä voi tulla nopeasti aika arkipäiväistä.

    • alkaa jo riittään mulle tää hyödytön jupina,pari einsteinin sitaattia vielä:
     informaatio ei ole tietoa,ja toinen,jos tosiasiat ja teoriat ei sovi yhteen,muuta tosiasioita…

 7. Aika erikoista, jos pätee että ”Jostain syystä Malesian ei sallittu tarkastaa mustaa laatikkoa sen selvittämiseksi, mitä tapahtui”, mutta yksi Saksan suurimpia valtamedialehtiä kirjoitti 22.kesäkuuta 2014: Separatistit luovuttivat Malesialle mustan laatikon.

  https://www.sueddeutsche.de/politik/flug-mh17-separatisten-uebergeben-black-boxes-1.2055968

  Hollannin hallitus on pytänyt puolestaan Malesiaa vastaamaan Hollannin pääministeriin kohdistamiin syytteisiin.

  ”Die niederländische Regierung forderte die malaysischen Behörden auf, die Erklärung zu präzisieren, die am Vorabend des Premierministers des Landes abgegeben wurde, dass er für die Katastrophe von MH17 Malaysia Airlines verantwortlich sei. ”Wir haben die malaysischen Behörden gebeten, Erklärungen zu den Erklärungen von Premierminister Mahathir Mohamad abzugeben”, heißt es auf der NOS-Website des niederländischen ”.
  https://www.nach-welt.com/welt/die-niederlande-baten-malaysia-erklarungen-zur-rolle-russlands-beim-absturz-der-mh17-abzugeben/

  Liittyyköhän tähän ”mutkan” kautta vielä sekin, että Malesiassa käytetään jo kulta-ja hopea kolikoita jotka kelpaavat myös Indonesiassa ja Singaporessa. Malesia on ehdottanut nyt myös Japanille äskettäisen valtiovierailun yhteydessä yhteistä Itä-Aasian valuuttaa.
  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2019/05/31/malaysia-gold-waehrung-ostasien/

  • Tosiaankin kapinalliset näyttävät luovuttaneen laatikot Malesialaisille experteille. Miksi Malesian pääministeri kuitenkin kyselee niiden sisältöä?

  • Eihän Maleysian hallitus voi mitenkään myöntää olevansa tietoinen OBAMAN osallistumisesta joukkomurhiin.Olen jo aiemmin esittänyt todisteet miksi KONE piti tuhota, jos se ei kelpaa niin esittäkää paremmat motiivit syyttömien murhiin. VENÄJÄ on tänäkin päivänä ilman mitään osallisuutta koneen tuhoon, mutta sen maan syyllisyys yritetään kääntää jopa usan vaalituloksiin, joita nyt juuri selvitellään vasemmiston häpeäksi, johon kuuluvat myöskin suurimmat ”poliittiset turvajärjestöt”, FBI, CIA ym, ym, ym. Suurin häpeäpilkku koko USAn historialle. TRUMP on kiireinen, potkien niitä maanpettureita ulos virastaan.

 8. ”He syyttävät Venäjää, mutta missä ovat todisteet? […] Tarvitaan vahvat todisteet siitä, että sen [ohjuksen] ampuivat venäläiset. Sen saattoivat tehdä Ukrainan kapinalliset; sen saattoi tehdä Ukrainan hallitus, koska heillä on käytössään sama ohjus.”

  Jo vuonna 2015 oli selvää että ohjusta ei ole voinut ampua Ukrainan armeija.
  Ampuja on ollut ”kapinallinen” tai venäläinen, koska laukaus tuli keskeltä kapinallisia.
  Keväällä 2018 rikostutkinta vahvisti että syyllinen ampumalaite on Venäjän armeijan TELAR 332.
  Sittemmin Malesia on lehdistötiedotteella kertonut tukevansa rikostutkinnan tuloksia+työtä.

  Rikostutkinta ei ole sanonut oliko Venäläisessä ampumalaitteessa Venäläinen miehistö.

  ”Pääministeri sanoi myös, että Malesiankin pitäisi päästä tutkimaan koneen mustaa laatikkoa, koska kone kuuluu Malesialle ja siinä oli malesialaisia matkustajia.”

  Tuo on selvää valehtelua.
  Malesialaiset (3hlöä) oli mukana purkamassa mustien laatikoiden datan.
  Malesialainen lentokapteeni on lisäksi, erikseen, analysoinut 30minuutin CVR tallenteen.
  Malesia hyväksyi/allekirjoitti DSB tutknnan tulokset.

  ”Hollannin, Belgian, Australian, Ukrainan ja Malesian muodostama tutkijaryhmä JIT (Joint Investigation Team) päätyi siihen, että lentokoneeseen osui BUK-ohjus, joka ammuttiin Ukrainaan kuljetetulta Venäjän armeijan 53. ilmatorjuntaprikaatin ohjuslavetilta.”

  Jep.
  Samaan tulokseen on päätyneet myös asiaa tutkineet harrastajat.

  ”Syksyllä 2018 Venäjän puolustusministeriö kertoi jäljittäneensä JIT:n julkistamat, tuhoalueelta löydetyn ohjuksen osien sarjanumerot ohjukseen, joka (kuten JIT oli todennut) oli valmistettu Dolgoprudnyin sotatarviketehtaassa vuonna 1986, mutta joka oli kirjanpidon mukaan toimitettu saman vuoden lopussa Ukrainan sosialistiseen neuvostotasavaltaan sotilasprikaatille 20152, jonka nykyinen nimi on 223. ilmatorjuntaohjusprikaati. Prikaati oli jäänyt Ukrainan armeijan osaksi maan itsenäistyessä.”

  Nyt taisi unohtua se fakta että rikostutkinta ei tiedä liittyykö tuo ohjus millään tavalla MH17 tapaukseen.
  Kapinallisalueelle on jäänyt useita BUK tukikohtia ja BUK romuja, sekä ehjiä ohjusten laatikoita (ehkä ohjuksineen).

  ”Kerryn mukaan kaikesta oli selvät todisteet. Tämä herättää kysymyksen, mihin sitten on tarvittu monien vuosien tutkimukset, joita jopa yksi tutkimuksen osapuoli pitää kyseenalaisina.”

  Teknisiä seikkoja jonkin verran ymmärtävänä väitän että USA:n data (satelliittien tiedusteludata) on niin teknistä, että vaikka he itse siihen luottavat, niiden oikeellisuuden varmistaminen on äärimmäisen vaikeaa.
  Tutkasta USA:lla oli käytössään vain sama SSR joka näkyy esim FlightRadar24:ssa.

  ”Viimeisimmän tiedon mukaan Yhdysvaltain hallituksen MH17-todisteet on tarkoitus luovuttaa viimeistään syyskuussa 2019. Sikäli kuin ne todellakin luovutetaan, Vastavalkea antaa ne luonnollisesti kaikkien kiinnostuneiden osapuolten tutkittaviksi.”

  Mielenkiintoista. Voisin kuvitella että dataa ei julkaista ennen kuin rikostutkinta antaa siihen luvan ja oikeuden käynti alkaa.

  • Mutta kun Ukrainassa haastateltiin kauhistunutta itkevää naista, niin hän (siviilinä) todisti nähneensä ilmassa lentävän KAKSI HÄVITTÄJÄÄ, jotka poistuivat kovalla kiireellä paikalta? Sehän sopii kuin ”nakutettu” muihin todisteisiin. Sotilaatkin ovat vakuuttaneet ettei Ukrainan alueella ollut yhtäkään käyttökelpoista LAVERIA BUK-ohjusten ampumiseen. Uskokaa vain KERRYn valheita, hänet on jo monta kertaa paljastettu Usan sotahaukkana. Hänen vaimonsa omisti HEINZ firman ennen myyntiään sen KRAFT firmalle, Ja HEINZ suku on hyvin läheinen TRUMP suvulle. Ympäri käydään, ja yhteen tullaan. Kun valtavilla rahoilla pelataan, niin mikä asia tahansa voidaan kääntää rahoittajan hyväksi. Ilman politikoimista maapallo olisi ihanteellinen paikka.

  • Housut tutisevat Obaman aikaisten johtajien joutuessa vastuuseen tekeleistään, jotka he jo aloittivat 2015 ennen TRUMPin ehdokkuutta presidentiksi. Se oli tarkoitettu poliittiseksi vakuutukseksi ”Hillaryn voitoksi”. Obaman hallituksen juridistiset haarautumat alkavat paljastua, perustuslain vastaisiksi terrorihankkeiksi. Jos on mahdollista paljastaa kaikki vääryydet, niin opitaanko siitä mitään tulevaisuuteen nähden, sitä epäilen? Kieroilun on ennustettu nousevan huippuunsa, kunnes täydellinen korruptio tuhoaa kaiken. Länsimaisella hallinnolla ei ole tulevaisuutta, niin sekavaa mädänneisyyttä se on.

 9. Naurettavaa shoutahan tuo kaikki on. Kuten jo ylempänä totesin niin sionistit ja rapparithan Kiovassa kuten Lähi-idässäkin pitävät yllä tuhon kierrettä ja edistävät kaikin keinoin omia hankkeitaan.
  Hävittäjät sen koneen aika varmaan tiputtivat mutta saahan näitä jauhaa ja sehän kuuluu nwo-mafian taktiikkaan.

  Support MH17 Truth: Machine Gun-Like Holes Indicate Shelling from a Military Aircraft. No Evidence of a Surface-to-Air Missile Attack.
  By Prof Michel Chossudovsky
  https://www.globalresearch.ca/support-mh17-truth-osce-monitors-identify-shrapnel-like-holes-indicating-shelling-no-firm-evidence-of-a-missile-attack/5394324

  • Ainoa luodinreikä löytyi jostain mh17 keittiökalusteesta.
   Se on ammuttu 9mm pistoolilla tai 12mm konekiväärillä.

   Yksikään reikä ei vastaa Ukrainan ilmavoimien aseen jälkeä.
   Eikä ukrainalla ole tutkassa näkymättömiä koneita.

   • Räjähtävät hävittäjän konetykin ammukset ei jätä sisätiloihin luodinreikiä ja sirpaleetkin pyrkii sieltä pois.

   • KimmoK taas herännyt talviuniltaan trollaamaan kun aihe sopiva.
    Luuletko olevasi prof. ’Kossua’ viisaampi. Eihän Luoja kiellä suuria ajattelemasta.

 10. Ainakin voidaan sanoa että tutkinta on täysi farssi. Ukrainaa ei olisi pitänyt ottaa mukaan, koska se jo yksin vie tutkinnalta uskottavuudelta pohjan pois.
  Ja mitä niihin MH 17 palasten reikiin tulee niin niitä puolestaan ei maasta käsin ja bukilla voi aikaansaada.

  KimmoK:n ja EiNiiN mielipide on kuitenkin vain yksi mielipide; uskoo ken haluaa.

  Mutta ettei tässä pseudotutkinnassa vain USA:n taholta olisi kyse sodan laajentamisesta Euroopassa.

  • >Ainakin voidaan sanoa että tutkinta on täysi farssi. Ukrainaa ei olisi pitänyt ottaa mukaan, koska se jo yksin vie tutkinnalta uskottavuudelta pohjan pois.

   Taisi olla välttämätöntä, jotta esimerkiksi Ukrainan armeijan ja televerkon tietoihin päästään käsiksi.

   >Ja mitä niihin MH 17 palasten reikiin tulee niin niitä puolestaan ei maasta käsin ja bukilla voi aikaansaada.

   Kaikki on yhtä mieltä siitä että ne vauriot voi aikaansaada vain BUKilla.
   Siitä asiasta myös Venäjä on samaa mieltä.

   >KimmoK:n ja EiNiiN mielipide on kuitenkin vain yksi mielipide; uskoo ken haluaa.

   Joskus ihmisillä on tarve uskoa aika hassuihin asioihin.
   Se on erikoista että jotkut mukamas kokevat tarpeelliseksi uskoa hävittäjäsatuihin yms.

   >Mutta ettei tässä pseudotutkinnassa vain USA:n taholta olisi kyse sodan laajentamisesta Euroopassa.

   Euroopassa sotii vain Venäjä. -> Kymmeniä tuhansia ruumiita. Sillekin pitäisi tehdä jotain.

   • Kimmo K, noihin muihin on jo aiemmin tarpeeksi vastattu, mutta tuolle sinun uudelle vihanpurkauksellesi ” Euroopassa sotii vain Venäjä. -> Kymmeniä tuhansia ruumiita. Sillekin pitäisi tehdä jotain” ei voi kuin hymähtää.

    Onneksi yhä useampi on saanut tietoonsa ja ymmärtänyt koko toisesta maailmansodasta meille kerrotun historian olevan suuri valhe. Paul Craig Robertsin on kirjoittanut asiasta hyvin valaisevan artikkelin

    ) The Lies About World War II
    https://www.paulcraigroberts.org/2019/05/13/the-lies-about-world-war-ii/

    2) Gerard Menuhin: „Tell the Truth & Shame the Devil” 2015

    3) Gioele Magaldi : Super-Masons rule the World!
    https://www.amazon.de/Massoni-responsabilità-illimitata-scoperta-Ur-Lodges/dp/886190159X

    Nuo tekstit mitätöivät sanomasi täysin ja saavat huomautuksesi Euroopassa sotii vain Venäjä. -> Kymmeniä tuhansia ruumiita kuulostamaan naivilta. yllämainitut

    Joskus on todellakin kyse vain tietämättömyydestä, joskus taas poliittisesta poneorologiasta.
    https://fi.sott.net/article/299-Ponerologian-perusteet-osa-1-obaczewski-ja-poliittisen-ponerologian-alkupera

    Niin tai näin, me elämme kuitenkin ” valtamedioiden aiheuttaman massadementian aikakautta”.

    Vielä yhden aikamme suuren maailmanlaajuisesti arvostetun toimittajan, Lähi-idän asiantuntijan ja

    • Paulin valheita aiemmin luettuani olen koettanut miettiä mikä hänellä on agenda.

     Taitaa olla natsi. Siksi putinin porukatkin on hyvää pataa sen kanssa.

     Ja Jolle lienee persu?

    • Lisää ww2 propagandaa
     Goebbels and World War II Propaganda

     Apart from Hitler himself, perhaps the most fascinating figure of Third Reich Germany is the regime’s chief publicist and spokesman, Joseph Goebbels. He is widely portrayed as a master of lies and deceitful propaganda.
     But this familiar image, which is particularly entrenched in the United States, is itself a propaganda falsehood.
     http://www.ihr.org/other/goebbels2011weber.html

    • Ei taida olla.
     Yhdessä vapaaehtoispataljoonassa on natsihenkeä, mutta muutoin ihan perus armeijaa. NATO ei ole mukana millään tavalla, mutta USA, Kanada ja muutama muu antaa asiantuntija-apua yms.

     Aluksi oli etupäässä Ukrainan vapaaehtoiset puolustamassa maataan.
     Mutta kun hallinto pääsi jaloilleen paremmin, pystyi Ukrainan valtiollinen armeija ottamaan kunnolla vastuuta.
     Oli ymmärrettävää että paljon piti uusia sotilasjohtoa edellisen nukkejohtajan jäljiltä.

     ”kapinalliset” saivat kaapattua noin kolme kappaletta tankkeja ja hieman kevyenpää aseistusta. Hiljalleen Venäjä lähetti kaiken sellaisen kaluston joka oli samaa kuin Ukrainan armeijalla, mutta se ei riittänyt.
     Syksyllä Venäjä joutui tulemaan rajan yli moderneimmalla kalustollaan ja puski Ukrainan joukkoja about100km sisämaahan päin. Tälläkin hetkellä itäisen Ukrainan Venäläinen armeija lienee maavoiman osalta euroopan suurin/suurinpia.

     Sota on 100% venäjän ansiota. Ilman sitä kaikki olisi päättynyt kuten Harkovassa ja Odesassa. (kuten Igor Girkin kertoi)

 11. Desperate MH17 “Intelligence” Spin. Ukraine Secret Service Contends that “Pro-Russian Rebels had Targeted a Russian Passenger Plane”. “But Shot Down Flight MH17 by Mistake”
  By Prof Michel Chossudovsky

  “They [the West] are accusing Russia but where is the evidence? You need strong evidence to show it was fired by the Russians. … It could be by the rebels in Ukraine; it could be the Ukrainian government because they too have the same missile, … We don’t know why we [Malaysia] are excluded from the examination but from the very beginning, we see too much politics in it…
  The idea was not to find out how this happened but it seems to have concentrated on trying to pin it on the Russians. This is not a [politically] neutral kind of examination” (Tun Mahathir Mohamad, Prime Minister of Malaysia, May 31, 2019)
  https://www.globalresearch.ca/desperate-mh-17-intelligence-spin-by-ukraine-secret-service-pro-russian-rebels-had-targeted-a-russian-passenger-plane/5395501

   • Ne suurimmat valehtelijat ovat toista mieltä, toistetaan valheita niin monta kertaa että ”massadementoitunut” kansa uskoo valheet. – Vastavalkeassa immuniteetti on kuitenkin tutkivan journalismin vuoksi vahvaa.

    • ”tutkivan journalismin”
     Nauran räkänaurua.

     Täällä toistetaan venäjää mielistelevät kirjoitukset ilman mitään kritiikkiä.
     Ainakin MH17:n liittyen.

     • Kimmo toistelee että valheita valheita mitenkään perustelematta väitettään. Bellingcat ei ole mikään perustelu

     • Voi anteeksi. Mikä kohta minulta on jäänyt perustelematta.

      Kerro niin perustelen mielelläni.

      Tiedän kyllä että bc on Venäjälle ja venäjän pussiin toimiville venäjätrolleille aika paha, mutta miten bellingcat tässäkohdin tähän liittyy?

  • Jospa löytäisin vielä ne ensimmäiset lauseet paikalle saapuneiden sotilaiden lauseista miten heidän oli pideltävä nenästään sen kuvotuttavan mädänhajun takia joka oli levinnyt koneen pudotuspaikalle, vaikka tapahtuma oli vain muutaman tunnin vanha? Koko asiassa on niin ”suurenmoista kieroutta” ettei sitä helposti voi ratkaista. Tietenkään VENÄLÄISIÄ ei uskota koska puoli maailmaa ovat heitä vastaan mielipiteissään, siinä LÄNSI on onnistunut mustamaalaamaan heidät täydellisesti. Se antaa vihjeen siitä miten sen MH-17 lasti oli jo haudattavassa tilassa MH-370 koneen katoamisen jälkeen tyhjiin. Muutamia lapsenomaisia tuloksia oli muka löydetty MH-370 koneen jäännöksistä, mutta niitä ei ole varmistettu todeksi, jotan Maleysian hallitus on se kohde josta selvyys on saatava esille, onko heiltä kateissa yksi taikka kaksi konetta? Mutta koska heidän on pelattava OBAMAN ”rytmissä”, niin siinä sitä sitten ollaan, sen puhtaan pyllyn kanssa. Obama, Kerry ja muut saattavat viedä ne tiedot hautaansa, ja se sopii itselleni mainiosti, kunhan vain sinne joutuvat,mahdollisimman nopeasti.

 12. Käsittämätöntä miten joku Suomalainen voi vieläkin vihata VENÄJÄä sekä VENÄläisiä ottaen sen kaiken elämäntyökseen. Luulis sellaisen elämän olevan kovin rajoitettua. Nuorena miehenä jouduin usein kosketuksiin sodassa olleiden vanhusten kanssa, joista moni oli haavoittunut rintamalla, mutta he eivät kiihkoilleet, eivätkä puhuneet ”pahaa RYSSISTÄ”.Se ihmetyttää vieläkin ikämiehenä, koska heillä ei ollut mitään kaunaa ”idän suuntaan”. Miehet saattoivat tietää sodan todellisen syyn, sekä sen sodan aloittajat.Voisiko olla edes mahdollisuuksien rajoissa, miten SUOMEN silloiset johtajat olisivat lietsoneet sodan omintakeisesti?Epäilyttävänä todisteena siitä on senajan ”kivipainossa painettu kartta SUURSUOMESTA”, jonka raja oli vedetty URALILLE ASTI? Selittäkää se jos kykenette?

  • On käsittämätöntä hurskastelua jeesustella muiden venäläisvastaisuudesta kun samassa kommentissa itse rasistisesti ryssittelet venäläisiä sitä kuuluisaa R-sanaa käyttäen.

 13. En Jeesustele mitään. Käsitit mainintani virheellisesti, tahallasi. ”Ryssittely on ollut kautta aikojen jokapäiväinen ilmaisu entisestä Neuvostoliitosta”. Missä kiven alla olet elänyt, jos et ole siitä tietoinen. Vanhempi polvi käyttää sitä nimitystä vieläkin, vaikka hieman varovaisemmin. Nykyään on vaikeaa olla ”korrekti missään ilmaisuissa”, joutumatta silmätikuksi, niille jokka jo tietää kaiken. Itselläni on suurenmoinen kunnioitus nynyaikaiseen VENÄJÄn johtoon, joka on osoittautunut pyrkivänsä rauhanomaiseen rinnakkaiseloon, mikäli se heistä riippuu. Samaa en voi valitettavasti sanoa nykyisestä uudesta ”isäinmaastani”.

  • Kyllä toi vihaa uhkuva , venäläisiä halveksiva retoriikkasi indikoi hyvin vahvasti sen puolesta että olet russofobinen rasisti.

 14. A-Ö-si taso. Koska jo tiedät KAIKEN, niin selitäppäs sen ”SUURSUOMEN kartan tarkoitus”, joka ulottui URALILLE asti?

  • Tämähän on teikäläisten Venäjään katkeroituneiden äärioikeistolaisesten fasistien suuri suunnitelma joka jäi vain haaveeksi.

 15. Aivan päinvastoin. Pane se kossupullo takaisin ”pakkaseen”.En ole VENÄJÄän kieroontunut, enkä myöskään OIKEISTOLAINEN. Riippumattomana koko ikäni, ja katson asioita monilta suunnilta. En vain ole nähnyt PUTINin tekevän mitään, mikä olisi verrattavissa Usan törttöilyihin, vahingon aiheuttajina. Valitsin TRUMPIN valtaan koska seuraava vaihtoehto olisi ollut HILLARY, ja siitä ei olisi tullut muuta kuin rupia persuksiin. TRUMPin jälleenvalintakaan ei näytä olevan ”kiveen hakattu”,koska hänen omassa puolueessaankin on paljon selkään-puukottajia joilla on pimeitä bisneksiä Mexicosta Kiinaan asti.Pirun vaikeaa se tulee olemaan. PUTIN-TRUMP coalition on paras suhde tänä aikana, se pitää sodan uhan kaukana.

  • Vahvin terrorismin aiheuttaja ei suinkaan ole VENÄJÄ, vaan SOROS, jonka viimeisten päiviensä tavoite on tuhota niin monta maata kuin vain on mahdollista hänen rahoillaan. Eikä ole mikään ihme miten johtavimmat ammattirikolliset ovat muita rikollisia rikkaampia. Rehellisellä työllään, tuntipalkkalaisena ei kukaan rikastu. Soros on niin julkea, että haastattelussa myönsi tekevänsä kaikkensa tuhotakseen kaiken järjestäytyneen yhteiskunnan. Mitenkä pitkälle ”äijä olisikaan päässyt, olemalla rehellinen”? Sitä ei kukaan tiedä.

 16. Hyvähän tuo on että joku muukin epäilee lännen tutkimusryhmän tutkimuksia jotka perustuu englantilaisen bloggari ryhmän kuvaväärennöksiin jotka ei tutkimuksiaan ole tehneet surreyn pubeja kauempana ja todisteiden hylkäämisiin jos ne ei sovi venäjä narratiiviin.

  • Höps.
   Rikostutkinta ei mahda mitään sille että joissain asioissa bc oli heitä nopeanpi.
   Ainoatakaan bc kuvaväärennöstä ei ole tullut ilmi.

 17. Maleysian hallituksen jäsenet yhtälailla rikollista porukkaa näyttävät olevan, vaatiessaan MUKA VENÄJÄltä selvitystä, vaikka tietävät tuhannen prosentin tarkasti oman maansa syyllisyyden OBAMAN talutushihnassa.Näin perkeleelliseksi ovat maiden johtajat ja hallitsijat kehitelleet itsensä. Tätä asiaa me voisimme jatkaa maailman loppuun asti, eikä se silti tule esille totuudellisesti, koska osaanottajat elävät täydellisessä rikollisuuksien pimeydessä.

  • Mikä on täällä tuon intensiivisen (aiheettoman ja naurettavan) Venäjän mielistelyn perimmäinen syy?

   Onko se siinä että Venäjä on suurin äärioikeiston tuki ja rahoittaja?

   • Joskus se saattaa sinullekin selvitä. Meille muille se on jo selvinnyt kauan aikaa sitten.Nykyaikaisin laskennoin, se maa jota kaikki syyttävät, onkin viattomin pahuuteen. USA-ata kehutaan kuinka demokraattinen maa se on. Voiko demokraattinen kansa hyökätä mielensä mukaan minne tahansa? ”I don’t F>>>>n think so”. En mielistele mitään enkä ketään, mutta jossakin sen VENÄJÄ-vihankin on mentävä päin seinää, kun mitään todisteita ei voida esittää VENÄJÄn havittelusta maailmanvaltaan, toisin kuin USAn toimenpiteet maapallolla tukikohtineen.n.1600.Järkeäkin on hyvä käyttää, silloin tällöin.

    • Positiivista että tiunnustat kuitenkin mielisteleväsi Venäjää.

     Auka kauas olet puusta pudonnut, kun et tiedä missä venäjällä mennään.
     Kyllä siellä USA:ssa on älyttömän moni asia paremmin kuin tuossa naapurissa.
     Teillä saa edes sanoa jos johonkin ei ole tyytyväinen.

     Mutta onneksi USA:n ja suomen välissä on on iso meri, sikäläinen paska ei niin pahasti tänne haise.
     (kun olis nettikin poikki tuossa välissä niin se ei edes kuuluisi, heh.)
     Vielä kun saatais nuo EU päättäjät ryhdistäytymään ja ajamaan USA:n sodan lietsojat pois tältä mantereelta ja vieköön aiheuttamansa pakolaiset mukanaan.

     • Kyllä meillä ”saa sanoa”, mutta seurauksia on muutettu. Kaikki mielipiteet säästetään tuomiopäivän varalle. Vasemmiston päästessä valtaan alkaa rankaisujen aalto, sen he vihjailevat jo nyt.

  • Se on vasta alkua Maleysian ministeriltä. Muutamat heistä voisivat säästyä ”vaikeuksiltaan” pysymällä rehellisinä.

 18. Väärinkäsitys VENÄJÄn suhteen. En ole Venajankielen taitoinen, mutta Amerikan-Englanti on hanskoissani 54 vuoden aikana opittuani sen. Kansalaisuus myönnettiin vuonna 76 laillisena siirtolaisena, eikä siis miten miljoonat laittomat rajanylittäjät tekevät nyt, vastoin lakia. Suomessa on vain ”kourallinen”asukkaita jotka näkevät venäjän aivan toisessa valossa. Vertaamalla kuka hyökkää, ja missä, idän ja lännen välillä, niin siitähän ei edes synny keskustelua, niin päivänselvää se on. USAlla on huono maine kansainvälisissä suhteissaan, koska niissä on aina aseet esillä. Oma huomioni on miten Venäjä sekä Kiina etenevät talouttaan vaivihkaa lännen tuhlatessa kansansa varoja tarpeettomiin sotiin. Jonkinlainen takapakki siitä täytyy seurata, kun lisäämme siihen maahan tunkeilijoiden vaellukset. Järkeäkin on hyvä käyttää?

  • Kiinalla on halpa työvoima (riisto ja pakkotyö) ja venäjällä kaasua ja öljyä. Mutta ne ei ole ikuisia avuja. Mitä nopeammin he sen tiedostavat, sen parempi heille.

 19. bc aikoo julkaista piakoin 100sivuisen päivityksen mh17 asioihin, saapa nähdä mitä heillä on uutta aiheesta.

  Olisin rikostutkinnalta odottanut päivitystä keväällä, mutta ei sitä tullut. Ehkä syksyllä tulee tietopäivitys tai oikeudenkäynti.

  • Seuraava rikostutkinnan info on ilmeisesti 19.6 klo13 hollannin aikaa.

   Tutkinnan johtaja kirjoitti omaisille:
   ”We would like to have sent this invitation earlier to give you time to prepare,”
   ”Because of the phase in which the criminal investigation is currently underway and the importance of secrecy, we have decided to do this only now.”

   Jotain uutta tietoa on siis ainakin tulossa.
   Aiemmin on huhuttu että JIT olisi valmis oikeudenkäyntiin syksyllä, ehkä tulee tietoa mm. siitä.

   • En kuitenkaan pidätä hengitystäni tulosten julkaisujen tähden, koska päätökset on jo tehty edeltäkäsin. Totuudet pysyvät salaisuutena, koska VENÄJÄ on aina, kaikkialla syypäänä, sen ovat länsivaltiot ”hakanneet kiveen jo vuosia sitten”. NYT KIINA on USAn hampaissa liikevaihdon takia. Omasta tyhmyydestään jenkki saa nyt päänsärkyä kauppataseen heilahtelusta. KIINA on ihmeellisen kärsivällinen uhan alla, mutta kuinka kauan?

 20. Kiinassa meneillään kansan mielenosoituksia, tarkkaa syytä siihen ei ole vielä ilmoitettu. Milloin mahtaa Suomen kansa mellakoida maansa epäköhdista vai onko kaikki niin hyvin ettei se kannata?

  • Hieno linkki kuinka propakandaa julistetaan kansoille. Meneppäs kyselemään sairailta vanhuksilta mitenkä he makaavat paskoissaan sairaaloissa päiväkausia. Kysy myöskin miksi kaikki ulkoistetaan, mikä suinkin irti lähtee. Kaikki uudet keksinnötkin myydään ulkomaille pilkkahintaan, persenetolla. Onko Suomessa enää ketän joka osaisi laskea mikä kannattaa ja mikä ei? Valtiolla on hirveästi velkaa, eikä se näy huolestuttavan ketään, varsinkaan päättäjiä. ”Nutipää FINNI marssii yli jyrkänteen kuin sopulit”.

   • Kysely on tehty suomen kansalta itseltään. Luuletko ettei me itse tiedetä miten meillä menee?

    Naurettavaa että siellä trumppenistanin takapajulassa kuvittelet tietäväsi paremmin miten suomslaisilla menee.

    Itse olen esim vanhustenhoitoa hieman tsekkaillut ja kyllä sekin suomessa on hyvällä/paremmalla tasolla verrattuna naapureihin.

 21. Kimmo, voisitko valaista meille tietämättömille miten luulet Suomen maksavan kaiken huiman velkansa, kun maassa on valtava määrä työttömiä alkoholisteja, joita täytyy pitää hengissä hautaansa asti. Ei kuulosta parhaalta maalta, vertaat sitä vaikka VENÄJÄän? VENÄJÄlläkin ryypätään, mutta siellä tehdään pirusti töitä myöskin, vaikka hieman jälkihumalassa,LOL. VENÄJÄ sekä KIINA ovat molemmat ”progressive countries”, kun taas Suomi on nähnyt paremmat päivänsä, ja niitä päiviä on mahdotonta saada takaisin. Niin kauan kun Suomi pelaa USAn kanssa rulettia, molemmat maat ovat häviämässä. Sokea taluttaa toista sokeata, niin molemmat putoavat samaan kuoppaan, ja multaa niskaan.

  • ”Kimmo, voisitko valaista meille tietämättömille miten luulet Suomen maksavan kaiken huiman velkansa,”

   Paskat se mikään huima ole.
   Kysy keneltä tahansa rahoittajalta.

   Voin maksaa perheemme osuuden vaikka huomenna.

   ”kun maassa on valtava määrä työttömiä alkoholisteja”

   Koko ajan työttömyyttä on painettu alaspäin.

   ” joita täytyy pitää hengissä hautaansa asti.”

   Miksi? Kyllä juoppojen annetaan tappaa itsensä juomalla. Useampikin tuttava kuollut sen takia ennen eläkeikää. Pakkohoitoa kun ei ole.

   Pitäisikö mielestäsi alkoholistit tappaa?

   ”Ei kuulosta parhaalta maalta, vertaat sitä vaikka VENÄJÄän? VENÄJÄlläkin ryypätään, mutta siellä tehdään pirusti töitä myöskin, vaikka hieman jälkihumalassa,LOL.”

   On sulla omituiset ihailun kohteet.

   Me tiedämme että yksi suomalainen vastaa kymmentä ryssää, niin sodassa kuin työelämässäkin.

   Mielestäsi on varmaan edistyksellistä venäjällä sekin että miehet elää n.66 vuotiaiksi ja suomessa perhanan huono homma että elävät n.78 vuotiaiksi. Tottahan juoppo+eläkeläisongelma on venäjällä siis paremmin hoidettu?

 22. Paras menettely Suomelle on hyvät kauppasuhteet Venäjään, rauhanomaisin diplomaattisin suhtein. Lyhyt matka kuljetuksissa säästää kuluja, sekä tukee yhteistyötä tulevaisuudelle. Kysynkin, mitä hyötyä Suomen kansalle on veljeillä uppiniskaisten, jatkuvia sotia käyvän maan seurassa. Se maa onnistuu varmasti vielä vetämään Suomenkin aseellisiin rötöksiinsä.Suomi on pelkkä ”astinlauta” idän suuntaan. Jenkki uhraa Suomalaiset eturintamalle, jos tarve vaatii, mietippäs sitä.

  • Venäjän talous on mitätön muuhun maailmaan verrattuna. Siksi sillä ei ole paskankaan väliä.

   Suomelle USA:n vienti on suurempi rahasampo kuin venäjälle vienti, mutta molemmat on merkityksettömiä kun verrataan suomen viennin kokonsisuuteen.

   Jos nykymeno jatkuisi edellisvuodien tahtiin, kasvamme venäjää suuremmaksi taloudeksi. Mutta ehkä Venäjäkin joskus lähtee uuteen nousuun. Tuskin putlerin elinaikana.

   • Päivitys:
    Malesia samaan aikaan tukee ja ei tue.
    Ovat aloittaneet kohtalaisen valehtelukampanjan. Ilmeisesti rt.com artikkeleista muodostettuna.

 23. Fasistinen konetykki, jolla voi ampua sulaa alumiinia ja BUK-ohjuksen sirpaleita (mm. lentäjän ruumiissa oli venäläisten tekemän tökerön leikkauksen jälkeenkin ainakin kaksi perhos-sirpaletta) sellaisella lentoaseella mekin voismme korvata Hornetit.. Äijä on 93 v ja tuskin sotatekniikan asiantuntija (lääkäri)..miutta uskomatomatonta johtajalta jonka kansalaisia on tapettu..Malesia o olllut mukana tutkimuksissa , mutta on antanut JIT:lle vastuun…

  • ”Malesia o olllut mukana tutkimuksissa , mutta on antanut JIT:lle vastuun”

   Tarkalleen ottaen malesia kieltäytyi onnettomuuden syyn tutkinnasta:
   whathappenedtoflightmh17 malaysia-turned-down-offer-to-lead-investigation-into-mh17

   Rikostutkinta aloitettiin ”länsimaiden” toimesta ja Malesia otettiin mukaan hetkeä myöhemmin.
   Syynä mahdollisesti:
   -Ukraina ei tykännyt siitä että Malesia osti mustat laatikot omin päin (laittomasti) terroristeilta.
   -Malesiassa on voimassa kuolemantuomio/kuolema-rangaistus.

 24. A new documentary from Max van der Werff, the leading independent investigator of the Malaysia Airlines Flight MH17 disaster, has revealed breakthrough evidence of
  — tampering and forging of prosecution materials;
  –suppression of Ukrainian Air Force radar tapes;
  –and lying by the Dutch, Ukrainian, US and Australian governments.
  –An attempt by agents of the US Federal Bureau of Investigation (FBI) to take possession of the black boxes of the downed aircraft is also revealed by a Malaysian National Security Council official for the first time.

 25. >A new documentary from Max van der Werff,

  Max jäi kiinni valehtelusta heti tuoreeltaan 2014..2015.
  Sen jälkeen hänen juttunsa on olleet yhtä tyhjän kanssa.
  Tyyppi yrittää Putkosen kanssa vääntää todisteita murhaajan suojelemiseksi.

  > the leading independent investigator of the Malaysia Airlines Flight MH17 disaster,

  LOL!
  Maxin veleuutistoimituksesta on hyvää materiaalia tuolla:
  whathappenedtoflightmh17 /category/nonsense-by-yana-yerlashova-max-van-der-werff/

  >has revealed breakthrough evidence of
  — tampering and forging of prosecution materials;

  Valehtelua. Kyseinen SBU:n (tai jonkun muun) tekemä väärennös ei ole rikostutkinnassa todisteena.

  >–suppression of Ukrainian Air Force radar tapes;

  Valehtelua. Kaikki siviilitutkadata toimitettiin asianmukaisesti DSB:lle.
  Sotilastutkan dataa Ukraina toimitti vain rikostutkijoille.

  >–An attempt by agents of the US Federal Bureau of Investigation (FBI) to take possession of the black boxes of the downed aircraft is also revealed by a Malaysian National Security Council official for the first time.

  Todennäköisimmin perätöntä tuokin.
  YK/ICAO määrää että onnettomuustutkinnan yhteydessä asiaan liittyvä lentokone ja lennonvalvonta data on salaista.
  Siksi viranomaiset pyrkivät toimittamaan mareriaalin ICAO:n alaisuuteen mahdollisimman nopeasti.
  10henkilön malesialaisryhmä saatteli MH17 laatikot onnettomuuden tutkijoille ja valvoivat datan purkamista ja ensimmäistä analyysiä.

  Maxin videotuotoksia tuli itsekin tarkasteltua.
  Hän pokkana edelleen julkaisee 100% valheita, mukamas totuuksina, ilman kritiikkiä:
  https://pbs.twimg.com/media/EAKd9Y3X4AAhstk?format=jpg
  Heidän materiaaliaan voisi myös pitää epätarkkana:
  https://pbs.twimg.com/media/EAKd9Y2XYAAUTgY?format=jpg&name=small
  Mutta todellisuudessa kaikki on tarkoin harkittua ja erittäin todennäköisesti Venäjän rahoittamaa.

 26. (myös) tässä näkyy olevan pieni virhe:

  ”[…] tätä tyyppiä oleva ase ja kaikki todisteet siitä näkyivät tutkakuvissamme. Näimme [ei kuultavissa], näimme lentoradan, näimme osuman, näimme koneen katoavan tutkan näytöltä.”

  Alkuperäinen:
  ” but that this type of weapon and all the evidence of it was seen on our imagery. We saw the (off mic) we saw the trajectory, we saw the hit, we saw this airplane disappear from a radar screen.”

  Mielestäni parempi suomennos:
  ”tätä tyyppiä oleva ase ja kaikki todisteet siitä näkyivät KUVIssamme.”
  tai
  ”tätä tyyppiä oleva ase ja kaikki todisteet siitä näkyivät KUVANTAMISEssamme.”

  Moni sotkee Kerryn puheen valokuviin. Käytännössä sellaisia ei USA:lla voinut olla.
  Mutta heillä on tiedusteludataa (satelliiteista) jonka perusteella voidaan muodostaa kuva/kuvia, plottaamalla data kartalle tai pohjakuvan päälle.
  Tutkasta heillä oli käytettävissään kansainvälinen SSR data/seuranta ja samoin se data on nähtävissä kuvana näytöllä.

  • taas näkyy linkkisensuuri olevan voimissaan, mutta FYI:
   Dutch media Freedom of Information Act request will be responded to in 2021!

  • Kiitos kommentista. Pelkkä ”kuvissamme” olisi mielestäni juurikin sotkenut asian valokuviin. ”Kuvantamisessamme” olisi voinut olla hyvä suomennos, mutta se ei tullut mieleen.

 27. In a statement released on Saturday (March 7), the Malaysian Foreign Ministry said it ”welcomes the commencement of the court trial of 4 suspects in the downing of MH17, at the District Court of The Hague, the Netherlands, 9 March 2020.”

  It described the imminent start of proceedings as ”a significant milestone” in establishing the truth and ”finding justice” for those onboard.

 28. Mitä epäselvää tässä on?? Venäjä sotii Ukrainassa ja tappaa alirotua kuten aina ennenkin..kuka tiesi sodasta 1945-1953 jolloin ukrainalaisia tapettiin vähintään 100 000?

 29. Malesia on täysin JIT:n kanssa mukana syyttämässä Venäjää koneen alasampumisesta (uutinen 6.12.2020). Samalla tulisi nostaa terrorismisyytös Venäjän armeijaa vastaan, joka teki terori-iskut Mariupoliin tappaen heti 29 ihmistä ja Kramatorskin jossa kuoli myös yli 20 ihmistä. Myös venäjän tykistön iskut Ukrainan rajakaupunkeihin olivat harkittuja terroritekoja siviilejä vastaan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here