Magneeteilla tehoa vedyn tuottamiseen

31
Vetykuplia, jotka ovat syntyneet hajotettaessa vettä happi- ja vetykaasuiksi magneettikenttää hyödyntäen. Kuva: Institute of Chemical Research of Catalonia

Teollisesti kustannustehokas tapa tuottaa vetyä on tärkeimpiä haasteita vetyenergian kehittämisessä. Vetyä voidaan tuottaa mm. halkaisemalla ns. elektrolyysissä vesimolekyylejä alkuaineikseen eli hapeksi ja vedyksi, mutta prosessi ei ole ollut taloudellisesti kannattavaa suuressa mittakaavassa siinä vaadittavan sähköenergian vuoksi.

Itse prosessi ei ole uusi: sähkövirran avulla vettä saatiin hajoamaan vedyksi ja hapeksi jo vuonna 1800.

Nyt katalonialaiset tutkijat ovat onnistuneet tehostamaan prosessia magneettikentän avulla. Tutkimus ”Direct magnetic enhancement of electrocatalytic water oxidation in alkaline media” on ilmestynyt Springer Nature -tiedekustantamon vertaisarvioidussa Nature Energy -julkaisussa. Käyttämänsä neodyymimagneetin avulla tutkijat onnistuivat kaksinkertaistamaan vedyn tuotannon. Veden hajottamisessa käytettyjen katalyyttien magneettisuudella oli luonnollisesti merkittävä vaikutus tehokkuuteen.

Yksi tutkijoista, Núria López, sanoo löydöksen avaavan uusia mahdollisuuksia ylittää nykyisten vedyntuotantojärjestelmien rajoitukset. Toinen, Felipe A. Garcés-Pineda, viittaa löydöksen yksinkertaisuuteen ja alhaisiin kustannuksiin, minkä myötä se hänen mukaansa mahdollistaa teolliset sovellukset. Kolmas tutkija, José Ramón Galán Mascarós, huomauttaa, että vedyn massatuotannon tiellä on edelleen merkittäviä haasteita ja että kestävien ratkaisujen kehittäminen vaatii monitieteellistä ja kansainvälistäkin yhteistyötä.

Lähde

Tech Xplore (10.6.2019): Magnetism: an unexpected push for the hydrogen economy

31 KOMMENTTIA

 1. Mikään ei ole niin viisaas,kuin ihminen, korkeintaan toinen ihminen. Yleensä ensin ilmaantuujoitakin keksintöjä, jotka tuottavat suuriakin hyötyjä, tarvitsevalle käyttäjälleen,mutta mukanaan keksitö väistämättä tuo tullessaan ennaltaarvaamattomia haittoja, jotka lopulta määrältään ylittävät keksinnön tuottamat positiviset ominaisuudet.

 2. Vedyn vapauttaminen vedestä sitoo saman energian, kuin se palaessaan vapauttaa.
  Vedystä on energiavarastoksi, vaan ei se lisää käytettävissämme olevaa voimavarantoa, kun vapaata hoota ei tahdo löytyä sellaisenaan riittäviä määriä.

 3. Tässä pitää olla tarkkana sen takia ettei mene myyjien retkuun.

  Metaania on runsaasti saatavana mutta autoteollisuudelle se ei ole kovin houkuttelevaa koska vanha moottoritekniikka toimii vedyn kanssa, uutta ei päästä myymään.

  Mutta ihan hyvähän se on jos vedyn tuottaminen saataisiin kannattavaksi, silloinhan sitä myös voidaan käyttää tuulivoiman ylituotannon puskuroimiseen yms. (eikä kollajaa tarvittaisi??)

  • Toivoisin näkeväni venäkän kaasuntuonnin asteitraisen alasajon.
   Tuontikaasu korvattaisiin biokaasulla ja kaasuautoilta poistettaisiin käyttövoimavero.
   Kaikki voittaisi (paitsi Putinistan ja Trumppenistan).

 4. On vain osoittautunut miten kaikissa keksinnöissä pannaan ensiksi jokin hyöty etusijalle, haitallisista sivuvaikutuksista huolimatta. Jos uusi keksintö on kovin tuottava, niin sehän onkin pääasia. Kaikenlainen haitallinen (jopa tappava) säteilykin on jätetty ilmoittamatta, jostakin kummallisesta syystä? Nyt kuitenkin on herätty huolestuneina lasten terveydellisiin haittoihin, erillaisten sairausten lisääntyessä. Epäilyjen alla ovat electrooniset laitteet, ladattavat puhelimet, tietokoneisiin tuijottaminen sekä monenlaiset kodinkoneetkin.Juomavesien saastuminen, sekä ruokatuotteiden säilöntäaineiden salailut pidetään vieläkin ”ammattisalaisuutena”.Saastuttamatonta ilmaa ei enää ole missään.Ei täältä elävänä selvitä.

  • Säteilyn haittavaikutukset ovat jatkuvasti tarkkailun ja tutkinnan alaisuudessa, Suomi lienee johtavia maita siinä asiassa.
   Koska siitäkään ei kaikkea tiedetä, järki on oltava mukana ja liika on aina liikaa (tuumasi muna kun mikroaaltouunissa poksahti).

   Perustietoon: https://www.stuk.fi/aiheet/mita-sateily-on

   • Jos seuraa maapallon nopeata tuhoutumista, niin herää kysymys, missä sitä järkeä käytetään? Maanosista riippumatta. Ihmiselle on luonteenominaista ”paskoa omaan peäänsä”. Yleinen tyyli on ”heitä se pois”. Minne sen heität, maantien ojaanko, vai kristallin kirkkaaseen vuoripuroon. GIARDIA bakteeria esiintyy jo kaukaisimmissa vuoripuroissakin, koska ihmiset ”ulostavat puron varteen, ja juovat sitä vettä alavirrassa”. Virkistävää vettä janoon alavirrassa?

 5. Niin paljonko niitä magneetteja tarttis sitten siihen teolliseen tuotantoon?
  Paikallisesti energia pystyy saaman tarpeeksi vaikka maalämmöstä (kuten Islannissa)
  Siirto ja säilytys on kuitenkin kalliimpaa kuin perinteinen energia
  -Jos olisi vedylle samalainen infra kuin LGTllä saisi varmaan paremman hyödyn

 6. Vuosituhannen vaihteessa Oulun seudulla Utele-firma kertoi mm kehittäneensä teknologiaa jolla voidaan tuottaa vetyä vedestä hyvällä hyötysuhteella. Paljon muutakin väitettiin ilman luonnontieteellistä pätevyyttä, uskovaiset ostivat osakkeita ja menettivät rahansa kun lafka meni nurin. Tällaisten humpuukien menestyminen vie uskon suomaliseen koulujärjestelmään.

 7. Kuulostaa hyvältä keksinnöltä vaikka ei nytkään vedyn hinta ole kalliimpaa vetyautolla ajettaessa sataa kilometriä kohti kuin bensautollolla ajettaessa

 8. Edullista vetyä on mahdollista tuottaa myös lehmän virtsasta. Tässä yksi esimerkki siitä, miten virtsan kerääminen voidaan järjestää. Lehmän robottivessa:
  https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-6872559/Cow-toilets-cut-farm-ammonia-emissions-collecting-35-pints-urine-day.html

  Käytännön ongelma monissa edullisissa tavoissa tuottaa energiaa on niiden paikallisuus. Ekologisilla energian tuotanto- varastointi- ja kulutusmenetelmillä ei ole lobbausvoimaa. Suuret energiayhtiöt vievät poliitikkoja kuin lehmää narun päässä. Sen seurauksena kirjoitellaan lakeja joiden ”sivuvaikutuksena” on paikallisten energiaratkaisujen vaikeutuminen.

  • ”Käytännön ongelma monissa edullisissa tavoissa tuottaa energiaa on niiden paikallisuus. Ekologisilla energian tuotanto- varastointi- ja kulutusmenetelmillä ei ole lobbausvoimaa. Suuret energiayhtiöt vievät poliitikkoja kuin lehmää narun päässä. ”

   +1 eli komppaan eli sammaa mieltä.

 9. Stanley Meyer kehitti erittäin onnistuneen laitteiston ”vedellä” toimivaan moottoriin. Alkuunsa se oli lasipurkki jossa oli ruostumattomasta teräksestä pätkittyjä putkia. Purkkiin syötettiin vettä ja putkiin sähkövirta, vedessä tapahtui elektrolyysi sen kehittäessä vetyä ja happea. Säiliön yläpuolella oli vedyn ja hapen erotin, jossa purkin yläpuolelta kevyempi vety johdettiin kuolavolkkarin boxer-moottoriin erityisen sytytystulpan kautta. Moottorin pakokaasut oli pelkkää vettä, johon jäljelle jäänyt happi johdettiin. Järjestelmään kuului myös elektroninen veden ohjauspiiri jonka toimintaa Meyerin veli esittelee videon alkupuolella:

  https://m.youtube.com/watch?v=OXctY1K4wko

  Meyerin ei ollut mikään turha mies:

  ”Meyer työskenteli Batellen säätiössä Ohiossa, joka on teknologian tutkimukseen ja kehitykseen perustuva yritys. Useimmat hänen patentistaan ​​kehitettiin siellä. Hän oli mukana myös Gemini Space -ohjelmassa NASAn kanssa. Meyerin merkittävä ilmailu- ja avaruusteknologian kehitys oli Concept EBEDin energian syöttöjärjestelmä, joka oli osa Star Wars -hanketta. Suurin osa Mayerin työstä rahoitettiin tai hän rahoitti ne itse. Hän oli mies, joka oli yrittäjä. Monia kansallisia ja kansainvälisiä tiedelautakuntia ja organisaatioita tunnusti hänet. Meyer voitti Inventor of the Year palkinnon vuonna 1993 ja sai merkittävää tukea monesta maasta, kuten Kanadasta, Englannista ja Ruotsista.”

  Uutispätkä jossa Stanley Meyerin keksintöä esitellään:

  https://m.youtube.com/watch?v=a74uarqap2E

  Pian Meyerin kintereille liimautui mustapukuiset miehet ja häntä kehoitettiin lopettamaan keksintön kehittäminen:

  ”Siihen asti meni keksinnöllä hyvin, kunnes oikeudelliset kysymykset tulivat. Muutaman kuukauden kuluttua siitä, kun vetypolttoainekenno oli kehitetty, lakimiehiltä tuli monia väitteitä, joiden mukaan vetyä käyttävä auto oli vilpillinen ja laiton. Meyerin keksintöjä vastaan ​​syntyi monia oikeusjuttuja, kolme ”asiantuntijalausuntoa” tutkivat hänen ”vesipolttoainekennoaan”, jotka totesivat, että ”ei ollut mitään vallankumouksellista solusta ollenkaan ja että se käytti yksinkertaisesti tavanomaista elektrolyysiä.” Monet sijoittajat väittivät, että Meyer ei tehnyt mitään vallankumouksellista ja teki rahanpesua. Tuomioistuin määräsi Meyerin maksamaan takaisin kaikille sijoittajille, jotka olivat häntä vastaan, koska keksintöä väitettiin lainvastaiseksi, ja sitä kuvattiin ”brutto- ja egregious-rahastoksi”. Mutta kaikesta huolimatta jotkut puolustivat häntä edelleen.”

  Kuulostaako tutulta? Suomessa vastaava tapaus tapahtui kun Rainer Partanen tuomittiin osan sijoittajista vaadittua rahojaan takaisin. Partanen istui useamman vuoden linnassa, kerättyään sijoituksia keksimänsä alumiiniakun kehitystyöhön.

  Lopulta Meyerille kävi samoin, kuin usealle muulle merkittävän keksinnön tehneelle, nirri pois eli hänet tapettiin…

  ”Yhdessä kohtalokkaassa päivänä 21 maaliskuuta 1998 Stanley Meyer murhattiin salaperäisesti… Hänet tapettiin myrkytyksen myötä ravintolassa yhdessä veljensä, Stephen Meyerin ja kahden belgialaisen ”sijoittajan” kanssa. Stephen Meyer muistutti tapahtumista, jotka tapahtuivat tuossa kohtalokkaassa illassa.

  Stephen Meyer kertoo:

  ”Stanley otti siemauksen karpalomehua. Sitten hän tarttui hänen kaulaansa, hoippui ulos ovesta ja putosi polvilleen oksentaen voimakkaasti. – Juoksin ulos ja kysyin häneltä mikä on tapahtunut? ”

  Hän sanoi: ”He myrkyttivät minut. Se oli hänen kuolemansa julistus.

  Kolmen kuukauden tutkinnan jälkeen poliisi totesi, että Mayer kuoli aivoverenvuotoon. Mutta monet jotka tiesivät Meyerin, heidän mielestä hänet murhattiin, koska hänen keksintönsä olisi voinut massiivisesti avata tietä vapaalle energialle. Muita todisteita siitä, että hänet murhattiin, oli se, että Meyerin patentit herättivät hallituksilta paljon ei-toivottua huomiota, mysteerisiä kävijöitä ulkomailta ja tuottoisia ostotarjouksia. Hänen veljensä, Stephen Meyer sanoi että kaksi belgialaista sijoittajaa, jotka olivat murhapäivänä Stanleyn kanssa, tiesivät jotakin, – Sanoin heille, että Stan oli kuollut, mutta he eivät koskaan sanoneet sanaakaan”, ei mitään, ei mitään surunvalittelua, ei kysymyksiä. En ole koskaan koskaan uskonut ja unohtanut näitä kahta miestä.

  Rikoksentekijää, samoin kuin murhan taustalla olevia motiiveja, ei koskaan löydetty…”

  Meyerin patentit on vanhentuneet ja nyt kenen tahansa vapaasti hyödynnettävissä, henki siinä voi olla plöysällä mutta oheisella videolla esitetään Meyerin sytytystulppa:

  https://m.youtube.com/watch?v=aixCHPnXBZg

  • Esittämäsi tapaus on, voisi melkein sanoa yksi lukemattomista muista, jollaisten käsittelystä selvästikin NWO-cabalin öljyoligargit ovat antaneet verikoirilleen pysyvän ohjeistuksen, siis jos heidän öljy-/hiilipohjainen tosiasiallinen energiamonopolinsa on uhattuna. Tässä on eräs toinen esimerkki:

   ”Inventor of ‘Free Energy’ Electrical Generator: “I’ve Been Poisoned Several Times””,
   https://www.collective-evolution.com/2018/07/02/inventor-of-a-closed-path-homopolar-electrical-generator-ive-been-poisoned-several-times/

   Väitetään NWO-pääarkkitehtina pidetyn H.Kissingerin sanoneen vuonna 1973: ”Joka hallitsee ruokaa, hallitsee ihmisiä; joka hallitsee ENERGIAA, hallitsee mantereita ja kuka hallitsee rahaa, hallitsee koko maailmaa”
   Olipa se sitten Kissingerin sanoma tai jonkun muun keksimä, niin pelkkä talonpoikaisjärkikin sanoo, että siinä on vinha perä.

   • Rainer Partasen nanoteknologiaan perustuvat akut olivat huijausta, oikeasti hänellä ei ollut kehitettynä yhtään mitään. Samanlainen huijari kuin Utele. Meyer-jutussa ei ole päätä eikä häntää, normaalia elektrolyysiä. Paljon tarvittaisiin lehmän virtsaa suuren vetymäärän kehittämiseen. Ihan oikeastiko te uskotte noihin juttuihin, vai trollaatteko?

    • Meyerin keksintö ei ollut aivan normaalia elekrolyysiä, äijä kun oivalsi miten voitetaan anodille ja katodille muodostuva vetyvastus.

     Partasen aikana ei juurikaan tunnettu vielä ”nanotekniikkaa” ja hänen tekniikkansa perustui löytämäänsä elekrilyysi aineeseen.

     Sikäli alumiini on veden kanssa reaktiivinen metalli, ellei sen pintaan muodostuisi sitä suojaavaa oksidikerrosta. Seuraavan kerran kun juotte oluttölkin ja laskette juomanne navan alta ”jalostettuna” takaisin oluttölkkiin, laittakaa grafiittipuikko osittain tölkin sisälle ja siten suuaukosta suojattuna, ettei se koske alumiinitölkkin reunaan. Lehmän kusikin käy elektrolyytilsi. Tällä yksinkertaisella paristolla irtoaa yli voltin jännite.

    • Jorma S:
     ”Meyer-jutussa ei ole päätä eikä häntää, normaalia elektrolyysiä.”

     Tapaus Meyer vastaa nimimerkki Anteron kuvauksen perusteella monia muita samantyyppisiä tapauksia, joista olen lukenut: TOIMIVAN ’free energy’-laitteen prototyypin tekijä on tapettu ja lisäksi laitteen ohella kaikki dokumentit on varastettu – ja asialla ovat ilmeisestikin olleet öljyoligarkkien verikoirat. Sanoihan aikoinaan eräs NWO-cabalin öljyoligarkeista, Rockefeller, että ”competition is sin” eli kilpailu on syntiä – mikäs onkaan heidänlaisille makeampaa kuin öljyyn/hiileen perustuva maailmanlaajuinen tosiasiallinen energiamonopoli.

     Sinun reaktiosi on tyypillinen raudanlujassa MATRIXISSAAN ”punaisen pillerin” ottamisesta kieltäytyville, mieluummin ”onnellisina orjina” eläville öljyoligarkkien hyödyllisille idiooteille, jotka trollaamisellaan vielä avustavat energiamonopolin ylläpitämistä. .

     NWO-cabalin toimesta aikoinaan mm. typistämällä VÄÄRENNETTYÄ James Clerk Maxwell’in yhtälökokoelmaa kun käytetään maailman kaikkien yliopistojen fysiikan opetuksessa ja sen avulla mm. vähintäänkin epäsuorasti ”todistetaan” opiskelijoille, että ei ole olemassa sellaista asiaa kuin vakuumista saatu nollapiste-energia, joka itsessään on täysin ilmainen ja PÄÄSTÖTÖN hyödynnettäessä.

     Suosittelen että katsot edellä kohdassa ’NWO-Cabalin suuri energiahuijaus 11.6.2019 at 16:14’ löytyvät linkit ennenkuin suollat lisää trollipotaskaasi.

     • Kyllä se Partanen nimenomaan mainosti vuosikausia nanoteknologiaan perustuvaa akkuteknologiaa. Kuinka paljon sähkötehoa tuollaisesta kaljatölkkiparistosta tulee – olemattoman vähän!

      Meyerin keksintö oli eloktrolyysiä, moderneissa akuissakin on monenlaisia systeemejä mm elektrodien kunnossa pysymiseen. Eri asia on sitten tuon tuostakin uutisoidut laboratorio-olosuhteissa toimivat paljon tehokkaammat ja nopeasti ladattavat akut, mikään niistä ei ole päässyt teolliseen tuotantoon kun pitäisi kestää paljon lataus/purku-syklejä.

      Tuollaisia ”free energy”-kauppiaita on ollut jo 80-luvun lopulla, hyvin pärjäävät kun saavat myytyä schemat monella sadalla dollarilla edes muutamalle hyväuskoiselle kuukaudessa. Kannattaa samalla ostaa myös painovoiman kumoajan piirustukset, voit rakentaa vaikka oman avaruusaluksen – not.

     • Huijareita on ollut kaikkina aikoina joka lähtöön ja on sekä tulee olemaan vastakin.

      Öljyoligarkkien verikoiraverkosto on palkattu pitämään TOIMIVAT, vakuumista saatavaa ILMAISTA nollapiste-energiaa hyödyntävät laitteet pois massavalmistuksesta ja -markkinoinnista sekä pois ihmisten tietoisuudesta vaientamalla myös valtamedia myös siinä kuten monessa muussa asiassa: ”COMPETITION IS A SIN” – kuten öljyoligarkki Rockefeller on aikoinaan sanonut. Yliopistojen osalta asia on hoidettu väärentämällä fysiikan opetuksessa käytettävät James Clerk Maxwell’in yhtälöt runsas vuosisata sitten.

      NWO-cabalilla ja sen öljyoligarkeilla on myös suuri joukko hyödyllisiä idiootteja, jotka haluavat elää ”sinisen pillerin” tarjoamassa ”onnellisessa orjuudessa” ja osan heistä koettaen mm. internetissä trollaamalla estää muutkin ottamasta ”punaista pilleriä” – ””TAKING THE RED PILL” THE REAL MATRIX, PART 1″, https://www.newswithviews.com/Yates/steven.htm

     • Arvostettu professori Antony Sutton julkaisi selvitystensä perusteella runsaat 20 vuotta sitten kirjasen ”Cold Fusion: The Secret Energy Revolution”, https://www.amazon.com/Cold-Fusion-Secret-Energy-Revolution/dp/1939438357.

      Sutton kirjoitti optimistisesti: ”…cold fusion in several variants is already working in research labs around the world and will soon be brought to market by several different companies.

      Cold fusion today has many variants including catalytic, vapor phase, [and] solid state and has been verified in over 200 laboratories world wide. These include U.S. government labs… Numerous private firms worldwide have also confirmed, including Fiat, Motorola, Westinghouse, Toyota, EPRI (Electric Power Research Institute) and Stanford Research Institute.

      Free energy is here with water as fuel and it will revolutionize our world.”

      Eipä asiasta sen jälkeen ole paljoakaan kuulunut eikä näkynyt – paitsi palkattujen disinformanttien suoltamaa potaskaa. Setelivuorten keskellä loikoilevien öljyoligarkkien palkkaama verikoiraverkosto on selvästikin toiminut saamansa ohjeistuksen mukaisesti tehokkaasti palkkansa edestä!

    • Kävin uteliaisuuttani Partasen patentit läpi, ahkera mies kun on jättänyt vuosien varrella 44 hakemusta, joita löysin kaksi läpi mennyttä. Loput on edenneet mitä ilmeisemmin välipäätökseen saakka tai patentti-insinöörin löydettyä maailmalta vastaavan, hakemus on jätetty silleen tai kehitetty edelleen uutta hakemusta varten. Varsinainen patentti on 20 vuotta voimassa kallistuen vuosi vuodelta loppua kohden ja se voi raueta aikaisemmin, mikäli keksijä jättää maksut maksamatta. Mitään halpaa lystiä patenttien voimassa pito ei ole ja varsinkin jos niitä on paljon. Nanoon liittyviä patenttihakemuksia Partasella oli kaksi, eivät ole kuitenkaan edenneet kumpainenkaan varsinaiseksi patentiksi, vaikka onkin sittemmin käytetty yhdenlaisena täkynä vuodesta 2007 jälkeen sivuston markkinoinnissa. ”Tiomersaalia” sanon minä. Yksi patentoitu kenno on samantyyppinen, en nyt muista tarkkaan oliko keksitty keski-euroopassa vai oliko se jenkkien sotilaskäyttöön kehittämä, jossa on kennojen alapuolella erillinen säiliö elektrolyytille. Näistä toisessa elektrolyytti jokatapauksessa pumpattiin sähkötoimisella pumpulla anodi- ja katodilevyihin. Partanen ratkaisi tuon kääntämällä kennoja 180 astetta jolloin neste valuu levyjen väliin. Kääntämällä takaisin neste valuu takaisin säiliöön ja akun purkautuminen lakkaa. Anodi- ja katodilevyt on magnesiumia ja inerttejä eli eivät osallistu ja reagoi alumiinin kanssa sähkökemiallisesti. Esim. polttokennossa käytetään anodipuolella vetyä ja happi otetaan ilmasta, levyt on platina metallilla pinnoitettua grafiittia tmv. Välissä on membraalikalvo jonka läpi menee protoni kalvon ilmapuolella olevalle katodille. Elektroni eli sähkövirta kiertää johdinta pitkin sähkölaitteeseen käyttöön ja palaa vastakkaiselle ilmapuolen katodille yhtyen mempraalin toiselta puolen läpi tulleeseen protoniin, jolloin lopputuotteena syntyy vettä.

     Sijoitukseen jätetyt patentit on tehty heinäkuussa 2003, jolloin hakemuksen 20031215 kenno on uudempi, siitä en kuitenkaan löytänyt edes Espacenetistä dokumenttia.

     https://worldwide.espacenet.com/publicationDetails/biblio?CC=FI&NR=20031215A0&KC=A0&FT=D

     Toinen patentti liittyi käytettyyn elektrolyyttiliuokseen joka sisälsi ammoniakkia, vettä ja alumiinihydroksidia, lopun olisin itse jättänyt pois, se kun mitä ilmeisemmin herättää väärien tahojen huomion ja miehelle kävi kuin kävi. Ihmettelin kun mainintaa ammoniakista Partasen myöhemmillä, kuten nykyisillä myyntisivuilla ei enää ollut elektrolyyttiliuoksessa, nanosta kyllä höpistään. Itselläni oli aikoinaan erittäin hienoa alumiinioölyä jonka ostin Suomen väristä motiivimaalaus käyttöön ja Jyväskylässä ei ollut vielä grafeenia keksitty. Kyselin olisiko sitä saatavissa, mutta eivät voittaneet vaivautua edes vastaamaan. IIhan hiljattain kiinalaiset ilmoittivat kehittäneensä uudentyyppisen akun grafeenista:

     Ensimmäinen myyntiesite Partasella on tehty WepArchiven mukaan nettiin heinäkuussa 2004:

     ”Nykyisin voimassa olevat patenttihakemukset on jätetty 29.08.2003 numeroiltaan 20031213, 20031214 ja 20031215 ja ne on tehty Rainer Partasen nimissä. Tässä on linkki Patentti- ja rekisterihallitus pdf-tiedostoon, jonka sivuilta 6 ja 7 löytyvät nämä hakemukset”.

     http://web.archive.org/web/20040809235643/http://www.europositron.com/fi/background.html

     Ohessa Rainer Partasen patentit ja haetut sekä peruuntuneet patenttihakemukset

     https://patents.google.com/?inventor=Rainer+Yngve+Partanen

     FI20031214A0

     https://patents.google.com/patent/FI884835A/fi?inventor=Rainer+Yngve+Partanen

     Käännettävä kenno jossa elekrolyytti valuu anodin ja katodin väliin ja tuottaa sähkövirtaa. Anodi- ja katodilevyt ovat osaksi tai kokonaan mangesium metallia.

     Haettu 20.10.88
     Julkinen 21.4.90

     Al/teräslevyakun käyttöjärjestelmä

     FI20031215A0

     FI943844A0
     Haettu 1994

     FI990563A
     Haettu 1999
     Menetelmä ja sen käyttö sähkökemiallisella reaktorissa

     FI20031215A
     Haettu 23.8.2003
     Al/teräslevyakun käyttöjärjestelmä

     FI20041550A0
     Haettu 2004
     Sähkökemiallisen menetelmälaitteen, elektrolyyttiperusaineiden, kevytmetallin ja reaktanttiyhdisteen tuotanto ja/tai käyttö aineet

     FI931551A0
     Elektrokatalysator

     FI893869A0
     Sloereakto

     FI940862A0
     Cell med skiktstruktur

     Fusionselektrod
     FI960213A0

     Ion gas method
     FI20001947A0

     Elektrodilevypinnan muuainepinnoitus ja muotoilu menetelmä
     FI20031214A0

     Loesning till el-analysering och/eller el-catalysering
     FI980796A0

     Kontaktstroemcell.
     FI905046A

     Nano Elekrokemiallinen anodi / katodi ja sen soveltaminen Käyttötarkoitus ja perusaineet, seokset ja yhdisteet FI20040935A0
     Haettu 5.7.2004 – ei patenttia

     Katalysator and / or katalyt- Katalysator
     FI925881A0

     Sähköanalysaattori liuos FI980975A0

     Nano sähkökemian anodi/katodi sovellutuksen, käyttö ja toimintamenetelmät
     FI20040934A0

     Katalysator-loesningsvaetska.
     FI924225A0

     Menetelmä muuntaa molekyylejä sekä tuottaa vapaita radikaalimolekyylejä sähkökemian liuokseen ja siihen soveltuvat aineet
     FI20090005A0
     Ei patenttia

     Katalysator dubbelhalvpar- cellparen with integrerad strømmen ion-circuit.
     FI921939A0

     Katalysator and / or Katalysator with katalysaemne
     FI930739A0

     Käyttömenetelmä
     FI20050571A0

     El analysis Science catalyst lyserings løsning
     FI972875A0

     Fusionselektrod Foer fusionsreaktor
     FI964023A0

     Foerfarande Foer alstrande of Høg effekt in a cellpar.
     FI922535A0

     Sähkökemiallisen laitteen menetelmä, aineen sähkökemiallinen FI20041549A0: tuotanto ja / tai käyttö

     An electric cell.
     FI874663A0

     Menetelmä liuos
     FI20031213A0

     Sähköanalysaattori liuos
     FI981229A
     Patenttihakemus, jota pidetään peruutetuksi

     Sähkökatalysaattoriliuos
     FI954902A

     https://patents.google.com/patent/FI954902A/en?inventor=Rainer+Yngve+Partanen&page=2

     Haettu 16.10.1995
     Tullut julkiseksi 17.4.1997
     Keksinnöllä aikaansaadaan liosreaktioiden katalyysi, jonka seurauksena reaktiot ovat nopeita ja liuosjohtavuus on erinomainen, joka tunnettuun verrattuna on merkittävä parannus. Tunnusomaista keksinnölle on liuosaineet, ammoniakki, vesi ja alumiinihydroksidi ja että veden ja muiden yhdisteiden yhdisterakennevety voi olla protonium ja/tai deuterium ja/tai tritiumvetyä.

     https://patentimages.storage.googleapis.com/2b/b1/fe/a7548ea5a32a83/FI954902A.pdf

     Elektrokemisk analys- Science katalysloesning
     FI964679A0

     Käyttötapa
     FI20050571A0

     El analysis Science catalyst lyserings løsning
     FI972875A0

     Fusionselektrod Foer fusionsreaktor
     FI964023A0

     Holg Efekt Foerfarande Foer Alsrande COPPAR-ohjelmassa. FI922535A0

     Sähkökemiallisen laitteen menetelmä, aineen elektrolyytin FI20041549A0 tuotanto ja / tai käyttö

     An electric cell.
     FI874663A0

     El-katalyter
     FI932486A0

     Menetelmä liuos
     FI20031213A0

     Elokemialaisen laitteen, elektrolyytin ja reaktanttien FI20041551A0: n sähkö- ja olokelman valmistus ja / tai käyttömenetelmä

     Menetelmä hydraattikideaineyhdisteen teko sähköaktiiviseksi liuokseksi
     FI20080259A0

     The method and its use in electrochemical reactor
     FI990562A

     Oikovirta-elektrodilevy
     FI981379A0

     Dubbelhalvpar-cellparen.
     FI913622A0

     El-katalysatorloesning
     FI943955A0

     Partasen nykyinen sivusto:
     https://www.europositron.com/fi/index.html

     Hänen plokinsa:
     http://europositron.com/blog/index.php?blog=1

     • No jopa on mahtipontista:

      ”Tunnusomaista keksinnölle on liuosaineet, ammoniakki, vesi ja alumiinihydroksidi ja että veden ja muiden yhdisteiden yhdisterakennevety voi olla protonium ja/tai deuterium ja/tai tritiumvetyä.”

      Mutta ei siis tainnut tulla ensimmäistäkään toimivaa akkua?

 10. Kaikkein rikollisimmat tyypit elävät kauemmin kuin muut, aivan kuin heillä olisi ”paholaisen siunaus jatkaa pahantekojaan mahdollisimman kauan”, ja sitten kuolemansa jälkeen heitä juhlitaan ”valtiomiehinä”ja pysytytetään patsaita heistä. Kissinger on herättänyt paljon kauhistusta toimiessaan Usan päävaltion hommissa ”lahtarina”. SE jolla on RAHAT,se HALLITSEE. FED omistaa painokoneet!

 11. Siinä on maailman öljyoligarkeilla taas mietittävää miten torppaavat tämän uuden keksinnön ettei vedyn tuotanto vaan pääse valtaamaan öljy markkinoita ja katalonian tapaisessa epävakaassa espanjan maakunnassa saattaa asiakirjat ja keksijät yhtä äkkiä hävitä olemattomiin. Keksintö ja aiemmin keksitty vetyauto olisi sopivia kuin nyrkki silmään tässä ilmaston muutoksessa mutta se horjuttaisi monien öljyoligarkkien taloudellista ylivaltaa ja romahduttaisi maailman pankikijärjestelmän ja öljymaiden talouden. Öljyttömien maiden kannattaisi ottaa asia kehitykseen ja pikkuhiljaa antaa energialähteen muuttua ettei tule mitään katasrofia ja muuttaa öljyjalostomot vetyjalostomoiksi.

 12. Jokaisen uuden keksinnön sivu-sekä haittavaikutukset olisi syytä tutkia ensiksi, ennen niiden vallalle pääsyä. Kuitenkin ne sivuutettaan otaksuttujen myymisten varjolla. Raha pelaa kaikessa, jopa sairauksissa sekä terveydessä. Parhaat tulot saadaan piiloittelulla ja petoksilla.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here