Kun tässä on taas ihmetellyt noita presidentin ja muiden neropattien kesähölinöitä, tulee mieleen, että on jo aika, että joku sanoo suoraan asioita. Muut eivät viitsi, uskalla, kehtaa, halua tai jotain muuta, ehkä just tuli Audi pesusta tai lapsi vietiin virikepuistoon. Jotain tärkeämpää kuitenkin kuin isänmaamme itsenäisyys.

Fakta numero yksi. Suomi ei ole enää itsenäinen. Vain idiootti tai valehtelija väittää, että on. Se ei ole sitä millään mittarilla. Olen jo aikaisemmissa kirjoituksissani perustellut tämän faktan, mutta totean tässä lyhyesti, ettei meillä ole omaa valuuttaa, omaa ulkorajaa, omaa armeijaa, omaa ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa, ei omaa talouspolitiikkaa, eikä omaa lainsäädäntäoikeutta. Eduskunta ei käytä enää korkeinta päätösvaltaa tässä maassa, eikä presidentti ole valtion päämies. Suomessa korkeinta päätösvaltaa käyttävät Euroopan unionin komissio ja europarlamentti, ja päämiehemme on europresidentti. Näin se lakien mukaan on. Tämän suomalaiset poliitikot ovat tehneet ja tätä he haluavat ja tästä he vaikenevat.

Me emme päätä keitä tähän maahan tulee. Sen päättää EU. Juuri siksi Suomeen tuotiin Ruotsin valtion toimin runsaat 32 000 pitkälti muissa EU-maissa jo vuosia oleskelleita turvapaikanhakijoita. Sieltä Syyriasta sodan jaloista tuona vuonna Suomeen asti pääsi alle 900 ihmistä, vain hieman enemmän turvapaikan hakijoita kuin mitä samaisena vuonna tuli Albaniasta. Joka muuta väittää, valehtelee.

Kun poliitikot puhuvat Suomen linjasta, siitä mitä he aikovat tehdä, he puhuvat roskaa ja valehtelevat teille ja kenties itselleen. Eivät he mitään Suomen linjaa päätä. Sen päättää EU ja Nato, joille maamme on alistettu sopimusteitse. Juuri siksi presidenttikin sai lukea NATOn Suomessa järjestämästä sotaharjoituksesta lehdistä. Hänelle kun ei tarvitse kertoa yhtään mitään, koska hänellä ei ole asiaan mitään sanottavaa. Sen varmistavat Suomen armeijaa johtavat maanpetturikenraalit, jotka eivät siis pyri turvaamaan suomalaisten tai Suomen turvallisuutta, vaan ulkolaisen sotilasmahdin etuja Euroopan koillisrajalla Venäjää vastaan.

Nämä maanpetturit ovat asemoineet Suomen ja kaikki suomalaiset mahdollisen ydiniskun kohteeksi kriisitilanteessa ja tarjonneet tämän maan taistelutantereeksi idän ja lännen väliin. Näin oli vuosisatojen ajan ja tätä he haluavat. Isoviha olisi näille kenraaleille ihana asia ja poliitikkojemme haluamaa todellisuutta. Oih, olisipa Suomi taas länsimaisten sotajoukkojen ja venäläisten taistelutanner ja palaisivatpa kotimme ja peltomme kuten ennenkin! Voih kunpa tulisi taas joukkomurhia ja lahtauksia, nälänhätää ja sairauksia kuten vanhoina hyvinä aikoina!

MONI SANOO, että olemme hyötyneet EU-jäsenyydestä. No joo, voin matkustaa Italiaan lomalle. Hetkinen… Tein niin 80-luvulla kun emme olleet EU-maa. Mitä helvettiä?? Eikä italialainen tullimies edes vilkaissut passiani. Löi leiman ja jutteli kaverinsa kanssa. Sama tapahtui Britanniassa. Kreikassa. Saksassa ei passeja edes leimattu. Mitä perkelettä? Oliko matkustaminen vaivattomasti muka mahdollista ENNEN EU-jäsenyyttä? No, oli se. Rahaa joutui vaihtamaan. Se kesti noin 15 minuuttia. Mutta sekin oli aivan kauheaa.

Entä se muu hyöty? No, valtion velka on kymmenkertaistunut itsenäisyyden ajoista. 80-luvulla se oli peräti 10 miljardia euroa. Sitten alkoivat eurobileet pääomaliikkeiden vapauttamisella ja se johti markan tuhoon, mikä oli ihan ok, koska presidentti Koivisto, pääministeri Aho ja muut olivat jo sopineet markan hävittämisestä EU:n kanssa. Hallussani on asiaa koskeva EU:n Suomen johdolle 1992 lähettämä viesti, jossa EU kertoo että jäsenyys tarkoittaa markan katoamista. Ja muuta hauskaa. Tästä teille valehdeltiin, kuten lähes kaikesta, ennen kansanäänestystä 1995. Teidät huijattiin Euroopan unioniin. Se on totuus. Joka muuta väittää, valehtelee itselleenkin.

Professori Matti Klinge, Suomen Venäjän vallan ajan spesialisteja ja sen aikakauden erikoisasiantuntijoita, totesi joitakin aikoja sitten, että Suomi oli itsenäisempi suurruhtinaskuntana kuin Euroopan unionin jäsenmaana. Meillä oli autonomia ja olimme vain tsaarin alaisia. Vasta sortotoimet viimeisen tsaarin aikana lopettivat tuon. Nyt siellä moni ryssäfoobikko älähtää, mutta totuus on tämä. Me olimme tsaarin alaisena suurruhtinaskuntana itsenäisempiä kuin nyt. Juridisesti ja tosiasiallisesti.

Tuolloinkin oli paljon suomalaisia, joilla oli ihan kiva elämä ja jotka viihtyivät ei-itsenäisessä Suomessa. Niin on nytkin. Maasta löytyy paljon, todella paljon suomalaisia, joille itsenäisyys ei merkitse yhtään mitään, koska EU:ssa on kivaa. On mukavaa. 900 000 suomalaista köyhää voi olla eri mieltä, mutta heiltä ei kysytä, koska EU on hyödyttänyt suomalaisia. Se, että köyhyys on  moninkertaistunut EU-jäsenyyden aikana, että hyvinvointivaltio on tuhottu, että yhteiskunnan perusinfraa on tuhottu, että maaseutua pakkotyhjennetään, että ihmiset pakotetaan kaupunkeihin on vain sattumaa. Sillä ja EU:lla ei ole mitään kytköstä. Ei, vaikka EU tunnetaan maailmalla nimenomaan globalismin kiiltokuvapoikana. Kaikki hyvä tulee EU:sta ja kaikki paha on suomalaisten omaa syytä. On vain sattumaa, että EU-jäsenyyden aikana maamme on tuhottu.

Koomista on, kuinka puolueet oikealta vasemmalle ovat kaikki tämän takana. Kaikki puolueet tekevät hartiavoimin töitä sen eteen, ettei Suomi millään tavalla olisi itsenäinen, että kansamme itsemääräämisoikeus katoaisi, että meistä tulisi taas alustalaisia, kansa jota ei virallisesti ole enää olemassakaan, aivan kuten Ruotsin vallan aikaan. Ei ollut mitään Suomea. Oli vain Itämaa, valtakunnan itäinen osa, jossa asui monia kansoja: karjalaiset, savolaiset, lappalaiset, hämäläiset jne. mutta ei mitään suomalaisia, paitsi varsinais-Suomessa. Koska Suomea ei ollut olemassakaan.

Tätä haluaa moni edelleen. He toivovat, että Suomi katoaisi kartalta, ettei olisi mitään kansakuntaa jolla olisi oma valtio, oma maa. Sellainen kun on heidän näkemyksensä mukaisesti kaiken pahan alku ja juuri. Kauhistuksen kanahäkki. Kuitenkin moni näistä henkilöistä on huolissaan vähemmistökansojen asioista toisella puolella maapalloa. Rohingat ovat tärkeitä, suomalaiset eivät. Eikä siinä mitään. Jokaisella saa olla juuri sellainen arvomaailma kuin parhaaksi näkee. Mutta on turha tulla itkemään, kun ulkomaalaiset isännät päättävät mitä täällä tapahtuu joskus tulevaisuudessa ja jo nyt. Sitä se itsenäisyyden menettäminen tarkoittaa, sitä on kansakunnan itsemääräämisoikeuden loppu, maa vailla suvereniteettia.

ITSE OLEN ERI LINJOILLA. Olen itsenäisyysmies. Tiukasti. Loppuun saakka. Vastustan kaikkia pyrkimyksiä ja hankkeita kansakunnan itsemääräämisoikeuden ja itsenäisyyden tuhoamiseksi. Tiedän, olen vähemmistössä ja väärinajattelen, mutta se on henkilökohtainen vakaumukseni. Minä haluan itsenäisen Suomen, kansakunnan, joka päättää kaikesta maassaan tapahtuvasta itse. Ei mitään kompromissia, ei mitään sössötystä, vaan kaikki päätösvalta suomalaisille Suomeen. Suomi takaisin suomalaisille, tälle kansakunnalle.

Ja sieltähän se natsikortti heilahtaa. Sieltä kaikuvat huudot oikeistopopulismista. Äärioikeistosta. Kansallismielisyydestä. Hajoittamisesta. Rikkomisesta. Ikään kuin kansakunnan vaivalla ja suurin uhrauksin rakennetun itsenäisen maan tuhoaminen olisi jotakin muuta.

Mutta huutelijat ovat väärässä. He unohtavat tarkoituksella, tarkoituksellisesti mitä itsenäisyysliike oli toisen maailmansodan jälkeen. Valtaa käyttävät poliitikot ja virkamiehet muistavat aivan varmasti mikä oli se poliittinen suuntaus, joka vaati kansoille itsemääräämisoikeutta, joka vastusti silloista globalismia, joka tuki kaikkia itsenäisyysliikkeitä ympäri maailmaa. Niinpä. Hahhah haa. Vasemmistohan se oli silloin. Globalismista käytettiin vain toista termiä: imperialismi. Sama asia eri vaatteissa. Sodatkin olivat samoja pohjimmiltaan.

Mutta hys hys, nykyvasemmisto on yksi uusimperialismin kovaäänisimpiä tukijoita tässä maassa. Kysykään vaikka Antti Rinteeltä tai Li Andersonilta. Molemmat ovat tukevasti korporaatiovallan ja ylikansallisen harvain vallan puolella. Itsenäisyys on kirosana, kansakuntien vapaus turmiota. Niin se maailma muuttuu, eskoseni. He ovat ääneen puhuneet tiiviimmän EU:n puolesta, yhtenäisemmän unionin puolesta, aivan kuten muutkin suomalaiset poliitikot. Tämä tarkoittaa ylikansallista valtaa. Se tarkoittaa, että komissio ja EU-parlamentti nousevat yhtä suurempaan rooliin jokaisen suomalaisen elämässä. Sinunkin elämästäsi päätetään tuhansien kilometrien päässä ulkomaalaisten toimesta.

Rinteen hallituksen ohjelmakin kertoo kuinka ylikansallinen vallankäyttö on mieleen:

”Suomi toimii aloitteellisesti globaalihallinnan vahvistamiseksi paitsi hallitustenvälisesti myös yhteistyössä kansalaisyhteiskunnan, elinkeinoelämän ja muiden ei-valtiollisten toimijoiden kanssa.”

Jokainen voi kysyä, mitä tarkoittaa termi ”globaalihallinta” ja mitä ovat ne ”elinkeinoelämän ja muiden ei-valtiollisten toimijoiden” tahot, joiden kanssa tätä globaalia hallintaa halutaan rakentaa.

Orwellilainen uuspuhe ”suomalaisesta komissaarista” tai ”Suomen edustajista EU-parlamentissa” ovat kaikki valehtelua. Yksikään komissaari ei aja yhdenkään kansakunnan asiaa. He ovat EU. Yksikään meppi ei aja Suomen asioista EU-parlamentissa, joka on EU. Päinvastoin, siellä ajetaan ”eurooppalaisia asioita.” Ikään kuin Suomi ei olisikaan ollut osa Eurooppaa vuosien 1917–1995 välisenä aikana.

Heitänkin tähän loppuun lainauksen, joka saa verenpaineet kohoamaan nykyvasemmalla ja nykyoikeallakin itsenäisyyspuheista ja muusta juhlahöpinästä huolimatta. Niin ovat ajat muuttuneet, että tällaista puhetta kutsutaan nykyisin vihapuheeksi, rasismiksi, natsismiksi, oikeistopopulismiksi jne. vaikka puhuja on vasemmiston iki-ikoni Che Guevara. Vuonna 1964 vasurit siis tukivat itsenäisyyteen pyrkiviä. Nyt he vastustavat moista kotimaassaan. Ota tuosta nyt selvää.

Ja tässä kommunisti puhumassa nykynäkemyksen mukaan äärioikeistolaisesti ja oikeistopopulistisesti YK:n yleiskokouksessa vuonna 1964.

Sami Parkkonen on blogisti, joka on kirjoittanut poliittisesti epäkorrektia kommentaaria vuodesta 2013.

55 KOMMENTTIA

 1. ”Koomista on, kuinka puolueet oikealta vasemmalle ovat kaikki tämän takana. …
  He toivovat, että Suomi katoaisi kartalta, ettei olisi mitään kansakuntaa jolla olisi oma valtio, oma maa.
  … poliitikot ja virkamiehet muistavat aivan varmasti mikä oli se poliittinen suuntaus, joka vaati kansoille itsemääräämisoikeutta, joka vastusti silloista globalismia, joka tuki kaikkia itsenäisyysliikkeitä ympäri maailmaa. Niinpä. Hahhah haa. Vasemmistohan se oli silloin. Globalismista käytettiin vain toista termiä: imperialismi. ”

  Kirjoittaja sanoo totuuden, osuvasti ja selkeästi. Oli ilo saada lukea sitä. Siihen on vaikea lisätä mitään … kaikki oleellinen on siinä, sitä ei voi enää parannella.
  Vain aivopestyt ja heikkolahjaiset sokeat laumasielut eivät sitä halua ymmärtää.

  • Rajaton maailma oli aluperäisenä suunnitelmana varhaisilla vuosilla, mutta ihminen tyypillisellä tyylillään ei hyväksynyt ”naapureita”, vaikka koko ihmis-suku juontaa alkunsa kahdesta ihmisestä, miehestä ja naisesta. Viimein analysoidessa maapallon ihmiset ovat kaikki veljiä ja siskoja. Kun ihminen ottaa vallan hallita, niin se vie vain lopulliseen tuhoon jossakin muodossa. Suomenkin alkuvaiheissa, lastu kellui virrassa, ja alajuoksun turkishattuiset johtajat aseistivat itsensä puukoin ja kirvein, ja lähtivät yläjuoksulle ”vainolaista tappamaan”? Matka oli pitkä ja väsyttävä.

 2. EU voisi olla hyväkin valtioelin, jos toimiin olisi valittu osaavaa väkeä. Suomenkin voisi olla hyvä valtio, jos meidän eduskuntaan olisi valittu osaavaa väkeä. Demokraattinen valinta ei enää toimi johtuen tiedotusvälineistä, joiden toimittajat eivät enää ole valistuneita tietoa jakavia yksilöitä vaan korruptoituneita omien mielipiteittensä tyrkyttäjiä.

  • ”…. korruptoituneita omien mielipiteittensä tyrkyttäjiä.”
   No, eivät kaikki varmaan tyrkytä omia mielipiteitään vaan pakon ja työpaikan menetyksen pelon alla mafian mielipiteitä, sitä mitä pitääkin tyrkyttää
   Suurin osa toki on jo sisäistänyt ne ja aivopestyjä (’koulutettuja’) eli tekevät hommia ihan tosissaaan omat aivot narikassa.

 3. Miksi toimittajakunta on mätää? Miksi kolumnistit osaavat moittia vain hallintoa, joka kuitenkin on demokraattisesti valittu? Miksi kolumnistit eivät tarkennu terävämmin median toimintaan, joka on kaiken pahan tausta demokratian epäonnistumisessa oli kysymyksessä itsenäinen valtio tai EU?

 4. Hieno kirjoitus. Hallintoelimiin hakeutuu nykyisin ainoastaan vain narsistit, jotka saavat vallan kasvaessa lisää pontta kusetuksille ja oman minä minä kiillottamiselle. Jos joukkoon eksyy aito ihminen aitoine ajatuksineen, tullaan se joukolla savustamaan pihalle, jos hän ei muuta ajatusmaailmaansa.
  Muutosta ei tapahdu ennen kuin valta vaihdetaan väkisin aitojen isänmaallisten ihmisten toimesta.

 5. Paljolti tämän kehityksen takana on työväenliikkeen piirissä tapahtunut massiivinen väärinkäsitys. Internationalismiin ja kansainväliseen solidaarisuuteen vannonut työväenliike on harhautettu kokemaan globalisaatiota myös ilmiöksi, jota työväenliike voi ohjata pyrkimystensä mukaisesti.

  Näinhän ei missään tapauksessa ole. Globalisaatio on suurten korporaatioiden ohjastamaa ennen kaikkea rahan liikettä, jossa raha virtaa yhä enenevässä määrin suurille omistajille. Ihmisetkin toki liikkuvat, kuten herra Soros on tahtonut ja ohjastanut. Vuonna 2015 heitä liikkui Ruotsin valtionkin avíttamana Tornion kautta Suomeen yli 30 000.. Se ei ole enää työnhaussa vaeltavaa siirtolaisuutta, vaan suurten korporaatioiden ja poliittisen oikeiston halajamaa halvan työvoiman liikettä.

  Globalisaation taustalla oleva ideologia ei ole sosialismia kommunismista puhumattakaan. Sen taustalla on ihan oma ideologiansa, globalismi. Parhaan kuvauksen globalismi-ideologiasta olen löytänyt Jaana Venkulan kirjasta ’Epävarmuudesta ja varmuudesta’ (Kirjapaja 2005). Kannattaa hankkia ja huolella tutustua!

  • ”Globalisaation taustalla oleva ideologia ei ole sosialismia kommunismista puhumattakaan.”

   Näin on mutta silti monet kuitenkin harhanomaisesti samaistavat kommunismin ja globalismin.
   Uskoisin että syynä varmaan on väärin ymmärretty kommunismi joka perustuu suurimmalla osalla lähinnä NL:n aikaan jolloin sionisti vetoinen bolsu- ja stalinistieliitti huijasi ja orjuutti aatteen nimissä Venäjän kansan ja teurasti suuren määrän (miljoonista puhutaan) sivistyneistöä joka ei tukenut eliittiä.
   Kyse oli kommunismin irvikuvasta, pienen eliitin totalitarismista jossa valtio ja tuo mielivaltainen eliitti joka toimi vain oman valtansa ja etunsa turvaamiseksi oli käytännössä sama asia. Kansan tahdolla ei ollut merkitystä.
   Wiki: Kommunismi on sosiaalis-taloudellinen tai poliittinen järjestelmä, joka ajaa luokatonta, tasa-arvoista ja yhteisomistukseen perustuvaa yhteiskuntamallia.

   Globalismissa taas valtio ei omista juuri mitään ja valta on korporaatioilla joiden ehdoilla hallitseva eliitti elää ja joita se tukee varmistaen valtansa. Tilanne johtaa siihen että yksilö on kaksinkertaisesti kahleissa. Eikä kansalle kuuluvaa valtiota käytännössä ole lainkaan, vain nimellisesti. Se on jopa tarkoitus tuhota. Aivan kuten blogin kirjoittaja hyvin kuvaa.

   • ”Ajaa luokatonta yhteiskuntamallia” – hyvin sanottu! Luokatonta touhua, todellakin!

    Niin, kyllähän kommunismi, bolševismi, marxismi ja ortodoksijuutalaisuus ovat samaa huttua kaikki tyynni – eri nimellä vain. Juutalainen keksintö siis, kuten kapitalismikin, jota pidetään – ainakin tyhmien jenkki-antifoiden mielestä – kommunismin jonkinlaisena antiteesinä. Siis hinttaritkin marssivat Che Guevara -paidoissa ym. mielettömyyttä. Ja Suomi taasen on pikku-Amerikka, kuten on tiedetty jo pitkään…

    Mutta, mutta – koko asia tuntuu menevän niin kovin sekaiseksi, kun jokainen tuntuu ymmärtävän kommunismin omalla tavallaan. Joillekin se on Ultra Bran kuuntelua ja marssimista Vappuna, toiset etsivät juuri tuota mainitsemaasi ”todellista kommunismia” milloin Kiinasta, milloin N-liitosta ja milloin Kuubasta. Kuten sanoin: samaa pašhaa eri papereissa. Samasta ateistisesta Saatanasta se aina kumpuaa; ihmisen vapaasta tahdosta ja kyvystä – ei, vaan – halusta pahaan! Ilmenemismuodot eli taudin oireet ja kansan riistämisen työkalut muuttuvat aikojen saatossa ja kehityksen kehittyessä, mutta nämä ovat vain globaalin kommunismin nyansseja; sama mätäpäise se kansakuntia vaivaa – ja sama loinen: juutalainen.

    • Puhut asiaa, kommunismi on yhä pelkkä keino luoda pienen eliitin diktatuuri vähempiosaisia huijaamalla..
     Mielenkiintoista olisi saada lisää luotettavaa tietoa nyky Kiinan hankkeista. Ainakin tämä artikkeli antaa hyvän kuvan maan asioista.
     When China Leads the World
     Hegemony vs. Human Authority
     GODFREE ROBERTS
     http://www.unz.com/article/when-china-leads-the-world/

    • Juutalaisten ideana on kommunistinen EU-liittovaltio, josta meidät tuhotaan pois ja orjiksi otetaan lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia eli typerimpiä eliöitä, joita tämä planeetta päällään kantaa. Nuo em. olennot eivät pysty mihinkään organisoituun vastarintaan juutalaisia sionisteja ja heidän kätyreitään vastaan, kuten on nähty heidän kotiseutujensa ”kukoistuksen” tilasta. Albiinonegridejä eli ”anarkisteja” eliitti käyttää juoksupoikinaan, kuten hyvin tiedetään. Mutta joutuessaan vähemmistöksi suvakit huomaavat vihamielisten lemmikkiotustensa kääntyvän heitäkin vastaan. Silloin sateenkaariviittaiset pellenenät lentelevät katoilta alas vessaharjoineen. Kun kommunisitien eli bolševikkien eli marxilaisten eli ortodoksiJUUTALAISTEN toteuttamat, promotoimat ja sponsoroimat vallankumoukset eivät saaneetkaan maailmanlaajuista työläistöä halutulla tavalla mobilisoiduksi, oli sionistisen maailmanvallan keksittävä uusia kanavia ja façadeja sen agendan ajamiselle.

     Tässä vaiheessa kuvioihin astuu feminismi, monikulttuurisuus sekä sateenkaarisyöpä. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen! Kulttuurimarxismi, jossa feminismillä on keskeinen rooli, edustaa kansa- ja perhevihamielistä arvomaailmaa. Feminismillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon tai yhdenvertaisuuden kanssa! Sillä pyritään vain hajottamaan ydinperhe ja korvaamaan se seksuaalipervertismillä ja sairaudella. Nämä kaikki vahingolliset ja mielisairaat ideologiat ovat juutalaisia keksintöjä. Samaan syssyyn voi manita tietysti vielä ”antifasisminkin”. Koko tämä sionistinen mädätys todellisuudessa johtaa kaiken ainutlaatuisen ja korvaamattoman monimuotoisuuden katoamiseen!

     P.S.: Muistakaa tsekata Totuusblokin mainiot artikkelit, vaikkapa tuo → https://totuusbloki.wordpress.com/2013/07/07/totuus-neuvostoliitosta/

  • Artikkelin kirjoittaja vetää yhtäläisyysmerkin globalismin ja uusimperialismin välille.
   Ei ollenkaan hassumpi vertaus.

   Uusimperialismi eli globalismi eroaa vanhakantaisesta imperialismista ja kolonialismista siinä, että kun ennen mentiin ns. kehitysmaihin sieltä ryöstettiin luonnonvarat ja ne tuotiin emämaahan jalostettaviksi ja myytäviksi, nyt monikansalliset yhtiöt ja korporaatiot ovat siirtäneet tehtaansa ja tuotantonsa näihin ns kehitysmaihin.
   Tämä kehitys alkoi näkymään jo 1970-luvulla; tietoliikenteen kehittyminen, lentoliikenteen nopeutuminen.
   Lisäksi Kiinan kommunistinen puolue oli ollut mullistusten kourissa; Mao oli kuollut ja Maon jälkeinen neljän kopla oli likvidoitu ja valtaan oli noussut Deng Xiaoping, ”yrittäjäystävällinen” puoluejohtaja. Kiina siis pystyi tarjoamaan globalistikapitalisteille kaiken; koulutetun ja kurinalaisen työväenluokan, mitättömän pienet palkat verrattuna USAn, Länsi-Euroopan tai Japanin työläisten palkkoihin jne sekä valtavat markkinat + mitätön verotus. Tästä johtuen globaalikapitalistien voitot kasvoivat tähtitieteellisiksi.

   Noista ajoista on kulunut jo 40 vuotta eikä läntisen maailman vasemmisto ja työväenluokka ole kyennyt tekemään tapahtuneesta minkäänlaista analyysiä, päinvastoin on nostettu kädet pystyyn ja antauduttu uusimperialismin armoille.

   Kyl jo tarttis tehrä jotain.

 6. Euiin liittyminen suomalaisten kannalta on osoittautunut katasrofiksi ja poliitikot on siitä päättäessään on melkoisissa harhakäsityksissä sen eduista ja vaikutusmahdollisuuksistaan eussa. Tietysti jos käyttäisi vetooikeutta jäsenmaiden edun vastaisissa päätöksissä niin silloin voisi jäsenmaat ohjata euta. Sitä ei ole kuitenkaan tapahtunut koskaan eussa olo aikana vaan komission esitykset on menneet sellaisinaan läpi ja suomikin on hyväksynyt eun velkojen yhteisvastuun ja pakolaisten sijoittamisen sekä eun esittämät vapaakauppasopimukset eun ulkopuolisten maiden kanssa ilman soraääniä vaikka ne on raskaasti suomen edun vastaisia. Suomi tarvitsisi itsenäisen päätösvallann itselleen ajaakseen suomen ja suomalaisten etua mutta onko suomen poliitikot niin laiskoja ettei jaksa politikoida itsenäisessä valtiossa vaan antavat suomen asiatnulkopuolisten hoidettaviksi.

  • Suomen liittyminen euroon. Mitä tulee mieleen? Kananmunat halpenee. EIvät halvenneet. Kahvikuppi maksaa euron. Maksoi ennen vitosen. Se-ja-se maksaa kaksi euroa. Maksoi ennen kympin. Tai jopa vain vitosen. Kaupoissa pyöristetään ylöspäin lähimpään viiteen senttiin loppusumma. Tuostahan nousi perkeleenmoinen haloo. Siis siitä että .97 snt on loppusummassa 95 senttiä ja .98 on euron. Ensimmäisessä tapauksessa siis ”voitat” kaksi senttiä eli kymmenen penniä ja toisessa esimerkissä ”häviät” sen. Siis puhutaan kymmenestä pennistä. Sillä ei saa edes yhtä pientä sipulia.

   Karpon poika meni kauppaan ja tahtoi maksaa loppusumman tarkasti käyttäen kahden sentin ja sentin kolikoita. Keski-Euroopassa reissatessani en suostu ottamaan noita haisevia killinkejä edes vastaan. 20 sentin kolikkokin on turha: silläkään ei saa yhtä pientä sipulia kaupasta. Se on mielestäni hyvä mitta sille, tarvitaanko moista rahaa vai ei.

 7. Mikä ja kuka on kaiken tämän alasajon takana?
  Miksi länsi mätänee ja miksi me siinä mukana? Miksei kukaan EU:ssa tee mitään tuhonsa edessä?
  Paremmin totuutta tuskin voi sanoa kuin Giraldi ja kommentoijat sen tässä tekevät.
  Kaiken toivon itsenäisyyden suhteen voi heittää tai sitä voi hakea vain idästä. Näin se on nähtävä.

  http://www.unz.com/pgiraldi/recruiting-american-spies-for-israel/
  Recruiting American Spies for Israel
  Tax-exempt American foundations lay the groundwork
  PHILIP GIRALDI

 8. On toki paljon asioita, joihin Suomen valtio ei omalla alueellaan voi vaikuttaa. Mutta sentään johonkin voimme vaikuttaa:

  ILMASTO

  Kun vaan riittävästi onnistumme korottamaan veroja, voimme helposti alentaa tai nostaa auringosta maahan tulevan säteilyn määrää. Aivan sen mukaan kuin kulloinenkin hallitus säätää.
  — Onhan auringon säteily ehdottomasti tärkein ilmaston lämpötilaan vaikuttava tekijä. Kaikki muut tekijät ovat merkitykseltään olemattomia auringon rinnalla.

  Siksi on ymmärrettävää, että hallituksen ykkösprioriteetiksi on noussut auringon säteilyyn vaikuttaminen.
  — Jokainen vähän ajatteleva tietää, että mikäli hallituksen toimet eivät tehoa aurinkoon, johtuu se vain ja yksinomaan siitä, että veroja ei ole korotettu riittävästi.

  • Ja nyt kun lähestymme uutta jääkautta, niin vihervassarit saavat hihkua riemuissaan, kun verotus on alkanut tepsimään kosmoksessa kelluvan planeetan lämpötilaan.

   Mutta näinhän se menee kuten kirjoitit. Tuulimyllyjä vastaan on kiva taistella. Postit ja pankitkin lakkautetaan aina ensin sieltä, missä on eniten asiakkaita. Isokenkäisten dirikoiden – kuten juuri postipamppujen – kaupunkilukaalin lähettyville sitten jätetään se konttori, jossa herrat voivat käydä tsekkaamassa vaivatta optiobonuksensa ynnä muut palkkiot hyvin hoidetusta työstä.

   Vihervassareita ei mikään järkevä, looginen tai älykäs liikuta, vaan he keskittyvät rehellisesti typeryyden, itsetuhon ja mielipuolisuuden ajamiseen — mitä nyt pers’reiänrassusjutuiltaan ehtivät.

   Apropoo, saihan Barry ”Hussein” Soetorokin (USA:n 44. presidentti) rauhan Nobel-palkinnon. George W. Bushkin oli ehdolla aiemmin. Kyllä, ei ollut edes vitsi. Nobel-palkinnot sen sijaan ovat sitä olleet jo valitettavan pitkään. Joten antakaa se perkeleen pysti sille downinsyndroomaiselle pikkutytölle — see if I care!

 9. Sami Parkkonen on rohkea vapaustaistelija, mutta missä piiloittelevat muut. Onko edes mahdollista julkaista hänen kirjoituksensa julkisilla sivustoilla. V-Valkean lukijakunta ei riitä saamaan mitään uudistuksia näinkin vakavassa asiassa. Kirjoitus on käännettävä EUun eri kielille, ja haettava niille julkaisijat, se voisi olla herätyksen alkua. Löytyykö Suomesta tarpeellista joukkoa ”marssijoita” saadakseen aikaan huomiota muissakin maissa. Saas nähdä mitenkä nopeasti ”KIMMO” puuttuu asiaan korjatakseen sen omaan tyyliinsä?

 10. Poliitikkojen ominaislaadusta riippuu kehitys paljon. Poliitikoista on tullut yhä enemmän pintaliitäjiä.

  Olen ollut onnistuvinani erottamaan kaksi komponenttia, joiden varaan poliitikkojen kannatus rakentuu.

  Julkisuuskomponentti rakentuu julkisuudessa olon kautta, ja sen rooli on ollut kasvava. Laulajat, näyttelijät, hiihtäjät, juoksijat, painijat ja ketkä nyt julkisuudessa kylpevätkin, saavat hyviltä markkinoijilta nostetta sen verran, että kipuavat parlamenttiin. En muista yhtään tällaisista, jotka olisivat yltäneet positiivisiin mainetekoihin. Muistan yhden seiväshyppääjän, joka ministeriaikanaan pohjusti varallisuusveron poiston, eli toimi tasan tarkkaan vastoin taustaryhmänsä poliittisia pyrkimyksiä. Muistaako joku?

  Luottamuskomponentti eli perinteinen poliittisen toiminnan kautta kasvatettu luottamuspääoma alkaa olla jo katoava luonnonvara.

  Eltaantunut ja varsin usein korruptoitunut poliittinen eliitti kaipaa todellista kierrätystä. Kansanedustajien kausien lukumäärä tulee yhtäjaksoisena rajoittaa kahteen, korkeintaan kolmeen kauteen. Sama kunnallisella ja EU-tasollakin. Näin saataisiin (ehkä riittävää) verenvaihtoa poliittiseen eliittiin.

  Myös ns. pyöröovi-ilmiö tulee eliminoida. USA:ssahan se on saavuttanut kukkeimman ilmiasun. Korkeista luottamustoimista siirrytään suurten korporaatioiden palvelukseen ja sopivan tilaisuuden tullen taas poliittiseen vallankahvaan.

  Demokratian toimivuutta voidaan monin toimin kehittää, mutta sellainen ei suinkaan tunnu olevan nykypoliitikkojen intresseissä.

 11. Suomi ei ole ollut itsenäinen enää reiluun 150 vuoteen. Tuolloin mentiin omaehtoisesti orjiksi Rothschildeille. Juutalainen, korollinen velkaraha aiheuttaa kaiken pahan, sillä tuo raha ja sen lainaajat päättävät tosiasiallisesti kaikesta; jokaisesta poliittisesta puolueestamme sekä jokaisesta päätöksestä, joka maatamme koskee.

 12. Maaseudulla asiat ovat vielä hyvin. Ainakin täällä meillä. Kaupungit näyttävät ghetoilta, pakolaisleireiltä tai Benettonin mainoksilta – ihan miten vain. Helsinki ja monet pienemmätkin kaupungit menevät kohti vääjäämätöntä tuhoa, mutta ehkä sellainen kunnon romahdus tarvitaan, ennen kuin tässä maassa herätään.

 13. Miettikää kuinka paljon koko tämä Brüsselin ja Strasbourgin EU-sirkus meille maksaa tulkkeineen, ”poliitikkoineen”, virkamiehineen, juristeineen, turvamiehineen, siivoojineen, sihteereineen, talonmiehineen jne. jne. jne.! Siitä tulla järkyttäviä summia Suomen kaltaisen pienen idioottimaan maksettavaksi. Kuinka paljon menee jo vaikkapa pelkästään vuodessa meidän ”meppien” lentelystä HKI–BRÜ, hotelleista, takseista, ruoista jne. Me maksamme jokaikisen pennin.

  EU-parlamenttihan ei päätä yhtään mistään, vaan (((yliherramme))) tämän Baabelin tornin takana.

  • Suomessa on ollut maanpettureia vallankahvassa viimeiset 30 vuotta kaiken aikaa.
   Maanpetturit tuhosivat Suomen itsenäisyyden masinoimalla sen EU-diktatuuriin. Saman tien liitettiin Suomi euroon eli kytkettiin myös Rotschildin kasaarimafian velkaponzi-rahajärjestelmään.

   Jorma Jaakkola on ansiokkaasti selvittänyt, kuinka Suomen itsenäisyys tuhottiin valtiopetoksen avulla, ks. http://jormajaakkola.fi/

   Ks. myös britti-patriootti David Noakes:
   ”Expose the EU dictatorship and its police state”, https://eutruth.org.uk/

   ”The Hidden History of the Incredibly Evil [Rotschild] Khazarian Mafia”, https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

   • Meillä vallankahvassa olleet maanpetturit ovat nöyrästi totelleet tätä Brysselin diktaattia ja merkit viittaavat siihen, että tulevat edelleenkin tottelemaan:

    ”Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ”New Norm””,
    https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

    On syytä muistaa myös EU:n aatteellisena isänä pidetyn kreivi Coudenhove-Kalergin suunnitelma kantaeurooppalaisten tuhoamiseksi etnisellä, valkoisella kansanmurhalla, ks. ”Suomen tuhoamisohjelma”,
    https://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

    ”VIHREÄT JA YLE NÄKEVÄT NAZEJA KAIKKIALLA”, http://ylewatch.blogspot.com/2019/06/vihreat-ja-yle-nakevat-nazeja-kaikkialla.html

   • On taas syytä palauttaa mieleen, mitä roomalainen poliitikko ja filosofi Marcus Tullius Cicero sanoi n. 2000 vuotta sitten:

    ”Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä.”

    • Evankeliumin eli Ilosanoman loppu. Kertoo hyvin juutalaisten perusluonnosta:

     Mutta yhtäkkiä Jeesus [noussut kuolleista] tuli heitä vastaan ja tervehti heitä. He menivät hänen luokseen, syleilivät hänen jalkojaan ja kumarsivat häntä.

     Silloin Jeesus sanoi heille: »Älkää pelätkö! Menkää sanomaan veljilleni, että heidän pitää lähteä Galileaan. Siellä he näkevät minut.»

     Naisten ollessa matkalla muutamat vartiomiehistä menivät kaupunkiin ja kertoivat ylipapeille kaiken, mitä oli tapahtunut. Silloin nämä kokoontuivat neuvottelemaan yhdessä vanhimpien kanssa ja päättivät antaa sotilaille suuren summan rahaa.

     He sanoivat sotilaille: »Sanokaa, että hänen opetuslapsensa tulivat yöllä, kun te nukuitte, ja varastivat hänet. Ja jos tämä tulee maaherran korviin, me kyllä lepytämme hänet ja järjestämme niin, ettei teille koidu ikävyyksiä.» Sotilaat ottivat rahat ja tekivät niin kuin heille oli sanottu. Heidän kertomustaan on juutalaisten keskuudessa levitetty tähän päivään asti.
     MATT 28:9–15

     Mikäs siinä on kun Sami Parkkonen ei hyväksy maailman luetuimman kirjan sitaatteja? Katsopa, arvon isänmaallinen, mikä siinä Suomen lipussakin seisoo. Ei, en ole uskovainen, jos tämä angstiasi helpottaa.

     Saat toki vihata kierrätystä, kasviksia, eläinaktivisteja ja luontoa niin paljon kuin haluat, mutta kai sananvapaus sentään kuuluu pick-n-mix-arvopakkiisi?

     • Aa, sori. Ei johtunutkaan siitä, vaan ”vihapuheesta”.

      No, muutetaan ”kivapuheeksi” ja lähetetään uudestaan! ¦D

      Anteeksi vielä kertaalleen — my bad!!

      P.S.: Onneksi fiktio, semifiktio, ironia, sarkasmi ja parodia eivät vielä ole kiellettyjä tässä maassa, eiväthän?! Miettikääpä tuota hetki…

 14. Ketjusta on poistettu kommentteja, joissa leimataan ihmisryhmiä halventavilla termeillä ja joiden voitaisiin katsoa olevan kiihottamista kansanryhmää kohtaan. Keskustelun pitäminen asiallisena palvelee kaikkia keskustelijoita. Vv:ssä ei ole käytössä kommenttien esimoderointia, eikä toimitus pysty seuraamaan kaikkia keskusteluita eri artikkelien yhteydessä. Tästä syystä kommentoijia pyydetään kirjoittamaan kommenttinsa harkitusti ja siten, että itse asia menee perille mahdollisimman laajalle vastaanottajakunnalle.

  Jos joku haluaa tarjota poistettuja kommenttejaan epäasiallisuuksista karsittuina, voi lähettää toimitukselle sähköpostia osoitteeseen toimitus@vastavalkea.fi

  • On ihan ok että Toimitus valvoo koska syytöksiä tulee sille helposti varsinkin tietyltä taholta, taholta joka itse kyllä uutisoi herkästi ja etujensa mukaan perättömiä ja jopa valheita.

   Tuo ’ihmisryhmien leimaaminen halventavilla termeillä’ ja ’kiihottaminen kansanryhmää vastaan’ ovat suhteellisia asioita eikä tosiasioista puhumista suoraan ja rohkeasti pitäisi sellaiseksi lukea. Ihmisryhmillä on usein omat terminsä kansan keskuudessa joita pitäisi voida käyttää. Kiihottaminen taas on varsin yleistä v-median puolella ja Ylessä ja se tapahtuu manipuloimalla ja propagandan avulla.
   Erityisesti sionistit ja globalistit ovat yliherkkiä reagoimaan heidän rikollisia toimiaan kritisoiviin mielipiteisiin ( ’se koira älähtää johon kalikka kalahtaa’) ja kun tätä yliherkkyyttä pelätään se edistää heidän valtaansa mediassa.
   Asetelma ei ole reilu ja sitä voisi pitää jopa vaarallisena. Muita ryhmiä voidaan pääosin vapaasti arvostella huonosta tai muita hyväksi käyttävästä käytöksestä ja rikollisista puuhista ilman mitään pelkoa joutua syytettyjen penkille.
   Ulkomaista vaihtoehtomediaa paljon lukevana on sanottava että siellä voidaan pääosin asioista kirjoittaa avoimesti ja suoraan eikä esim. sionisteilla ole ylivaltaa. Tuo ylivalta keskittyy lähinnä heidän valtaosin omistamaansa valtamediaan, jossa sensuuri on huippuluokkaa.
   Vv varmaan miettii tarkkaan ettei ylireagoi ja kiristä sensuuria liikaa. Eikä alistu ulkopuoliselle painostukselle.

   • Kaikille meille on selvää, että elämme kaksoisstandardien voimakkaassa ristiaallokossa.

    Suomen oikeuslaitoksen sananvapausosaaminen on vielä varsin heikkoa luokkaa, eikä sen kontolle jääviin sananvapaustuomioihin oikein voi luottaa. Toistanpa kertaalleen vielä tarpeen perustaa maahan perustuslakituomioistuin ja sille sananvapauskysymyksiin erikoistunut sananvapausjaosto.

    Vastavalkea ei ylireagoi, emmekä sensuroi. Emme tunnusta myöskään kollektiivista syyllisyyttä, sen enempää juutalaisten kuin saksalaistenkaan osalta. Israelin valtion politiikan arvostelu on edelleenkin sallittua, samoin siionismin moninaisten ilmiöiden esilletuonti.

    Olen henkilökohtaisesti immuuni ulkopuoliselle painostukselle. Poliittisen toiminnan osalta olen sitä kokenut koko aktiiviosallistumiseni ajan, eli vaihtelevassa määrin jo yli puoli vuosisataa. Tuskin monien ystävällisesti epäilemä järjenkäyttöni mahdollinen degeneroituminenkaan muuttaa tilannetta.

    Meillä on koossa erinomaisen älykäs kirjoittajien ja kommentoijien joukko, joka pitää huolen siitä, että sanomamme leviää yhä suuremmille joukoille. Kiitos siitä!

    • Hienoa luettavaa. Vv näyttää mallia miten median tulee toimia.
     Valitettavasti hyväkään esimerkki ei näytä kelpaavan kuin harvoille.

  • Toivottavasti ei räjähdä rakkaassa naapurissamme, Svea-mamman maassa. Ruotsalaiset eivät ole tehneet mitään ansaitakseen äärioikeistolaisen pommi-iskun. Hehän noita terrori-iskuja tekevät n. 249 tapauksessa 250:stä Europolin mukaan. Islamin nimiin eivät pommit pauku Pohjolassa tai muuallakaan. Käsittämätöntä on että tällaista voi ylipäätään tapahtua maassa, jossa niin sisä-, ulko- kuin puolustus- ja varsinkin pakolaispolitiikka on aina hoidettu yhteiskunnan tulevaisuutta ajatellen parhaalla tavalla.

   Euroopassa meillä on vain pohjoismaalaisia, slaaveja, Välimeren kansoja, kelttejä ja saksalaisia, joten tarvitsemme ehdottomasti afrikkalaisia, aasialaisia ja lähi-itäläisiä rikastuttamaan meidän niin kovin köyhää kulttuuria ja geeniperimäämme. Nämä muualta tulevat ovat myöskin erittäin älykästä porukkaa: 99 % heistä on luku-, kirjoitus- ja laskutaitoisia – seikka jota vaikkapa suomalainen ei voi ottaa omassa kotimaassaan itsestään selvyytenä.

   Nämä uudet kunniakansalaiset eivät tarvitse Kela-Gold™ia kuten laiskemmat ja kliinisesti eivät-niin-älykkäät suomalaiset, vaan ryhtyvät heti maahan kohteliaasti saavuttuaan tuottamaan yhteiskuntamme ja kansantaloutemme hyväksi! Menot ovat erittäin minimaaliset, jos edes sitäkään. He eivät jättäydy toimettomiksi missään tilanteissa, vaan täyttävät välittömästi esim. aivokirurgien sekä kone- ja tietokoneinsinöörien avoimet työpaikat.

   Nyt saatan jo mennä hieman liian pitkälle, mutta kiistaton fakta on että nämä ahkerat ja hyödylliset uussuomalaiset jopa tuoksuvat miellyttävälle! Kyllä. He osaavat käyttää oikeaoppisen, kohtuullisen määrän hiusmuotoilutuotteita, hajusteita ja partavesiä. Myös varsinkin Afrikan Somaliasta maahamme lähes täydellisesti kotoutuneet yksilöt omaavat eksoottisen ja kiehtovasti värisevän ominaistuoksun, josta on vaikea mennä sanomaan mitä se loppujen lopuksi onkaan. Entä heidän työllistymisensä? Somalien työllisyysprosentit maassamme puhuvat vaikuttavaa kieltään: miehillä 96 % ja naisilla 100 % – wau! Onko kukaan muka koskaan nähnyt työtöntä somalinaista? Ei taatusti, sillä se on sula mahdottomuus.

   Meillä suomalaisilla on varaa ottaa maahamme näitä ihmisiä, vaikkeivat he hätää kärsikään lähtömaissaan. Emme saa olla itsekkäitä, typeriä ja epäeurooppalaisia. Elämme sellaisessa yltäkylläisyydessä, että voimme helposti nipsaista muutaman miljardin kasaan kevyillä, lähes huomaamattomilla säästöillä, jotka voidaan kohdistaa vanhuksiin, työttömiin, sairaisiin ja koululaisiin sekä opiskelijoihin. Nämä kaikki em. väestönosat ovat jo pitkän aikaa suorastaan kylpeneet ylimääräisessä rahassa, joten jopa heidän keskuudestaan selkeä viesti monikulttuuriselle, uudelle Suomelle ja uusille suomalaisille on: ”KYLLÄ MEILLÄ ON VARAA!!” Jos yksi uussuomalainen kustantaa meille veronmaksajille sen 100 000 € vuodessa, niin mielestäni on aika pikkumaista, typerää, itsekästä ja ahnetta alkaa edes nillittää moisesta pikkusummasta.

   Kiitos maamme upeille, moraalisesti ylivoimoimaisille sekä perustavanlaatuisen älykkäille johtajille, jotka eivät tätä maata ole kansainvälisille yksityispankkiireille myyneet nopean rikastumisen kiilto silmissään, saattaen meitä tappavaan velkaorjuuteen! Se olisi kauhea kohtalo. Ajatella, jos Suomessa jouduttaisiin rakastamamme ministerit ja presidentti teloittamaan Ceaușescujen tapaan, kuten Romaniassa 1989.

   Ei! He ovat kauaskatsoista, syvän filosofista viisautta omaavia, todellisia johtajia, joilla on kansan täysi hyväksyntä sekä horjumaton tuki. Meillä voi jokainen luottaa sananvapauteen ja sensuurittomuuteen, joka kansainvälisiltä mediajäteiltä meille vapaille kansalaisille suodaan rehellisen eduskuntamme ja vielä rehellisemmän hallituksemme siunauksella ja kaikki lainkohdat täyttävällä yhteistyöllä. Toisinajattelijoita ei jahdata eikä tuomita tässä maassa. Jokaista suomalaista kohdellaan absoluuttisen tasa-arvoisesti. Siihen, että lain kirjainta sovelletaan niin maahanmuuttajaan, poliitikkoon, viranomaiseen ja kantasuomalaiseen yhdenvertaisesti, voi luottaa kuin peruskallioon!

   Näillä eväillä ei voi mennä pieleen ja uskonkin että MV-lehden tai Kansallisen Vastarinnan kaltaiset sananvapauden rajoittamiseen tähtäävät ynnä valeuutisia sekä vihapuhetta levittävät, rikolliset järjestöt saadaan kiellettyä – ikuisiksi ajoiksi!

   Allah (الله‎) ja Yahweh (יהוה) meitä siunatkoot.

   • Hyvä tyyli tehdä naurunalaiseksi maamme mädättäjät.
    Puree varmasti jokaiseen tervepäiseen.

   • Onko sinulla mitään todisteita ”äärioikeistolaisten” räjähteistä. Meillä USAssa vaikuttavat tuhoisimmin juuri äärivasemmistolaiset. Se ”vahdinvaihto” on tapahtunut niin salakavalasti, ettei sitä ensinäkemältä edes huomaa. Seuraa demokraattien presidenttiehdokkaiden julistuksia niin siinä käpristyy hiukset kippuralle. Täysin mieletöntä porukkaa yhtä henkilöä lukuunottamatta. TULSI GABBARD on se ehdokas joka sai vihan ilmeet muilta osanottajista.

 15. Hong Kongin kansalaiset vievät vaatimuksensa kaduille, Kiinan painostaessa heitä. Kymmeniä tuhansia kansalaisia mielenosoittajia yrittävät saadaa aikaan oikeutensa Kiinan kuuluville. Milloin Suomessa herätään mielenosoitukseen kykenemätöntä ”proxy-hallitusta vastaan”. Senhän pitäisi olla laillista mielenosoitusta epäkohtia vastaan, vai onko sekin jo lailla kiellettyä?

 16. Sami Parkkonen puhuu asiaa, vaan kannattaisi itsekunkin vilkaista sinne peiliin.

  Kukaan ei estä Samia (eikä muitakaan) hankkimasta pientilaa Takahikiältä ja aloittamasta ihan täysin omavaraista ja itsenäistä elämää. Se vaan on pirun raskasta.

  Ajattelu, kuvittelu ja näppäimien näpyttely on kevyttä. Hiki ei virtaa eikä sääsket syö. Siinä näpytellessä vyötärö pääsee kivasti paisumaan. Brassi-sisäfile on onneksi tosi halpaa. Maistuu hyvin soijakastikkeella maustetun edullisen thai-riisin kera.

  Mulla nyt liedellä porisee kaksi suurta kattilaa perinteistä pohjois-pohjaanmaalaista juhannusruokaa – juustokeittoa. Se valmistetaan käsittelemättömästä, suoraan navetasta haetusta maidosta (olen lain rikkoja, siis rikollinen). Keittoaika 3-5 tuntia. On muuten hyvää.

  Hyvää Juhannusta Vastavalkean toimittajakunnalle ja kommentoijille.

  • Oletpa onnellisessa asemassa, koska olet hakenut itsesi omavaraiseksi, ainakin osittain. Samat haaveet oli itsellänikin jo vuosia sitten vaikka vain pienemmässä muodossa, mutta vastaan tulee aina lait ja asetukset, mitä saat tehdä milläkin alueella, ja mikä on kokonaan kiellettyä. Täällä ”Valloissa” on pientä muutosta muhimassa jopa asuinalueillakin. Monet haluavat kasvattaa kanoja kaupunkialueillakin, mutta luvat ovat hankalasti saatavissa, ja ne luvat maksavat RAHAA. Kaikesta pitää ”ROKOTTAA”, ja sitten auktoriteetit vakoilevat jokaista liikettäsi. Kanalan saaminen hajuttomaksi on tosi haasteellista. Paras ratkaisu olisi muuttaa korpitaipaleelle, mutta se on kovin haasteellista ikäihmisille. Taitaa munat jäädä käyttämättä?

 17. Rautaisannos Puna-Ylen suomentuho-propagandaa:

  ”VASEMMISTOLIBERAALIA YLIVALTAA JUHLIVIEN GLOBALISTIEN RIEMU-UUTISET

  Eilen ja varsinkin tänään Yle on kertonut liudan uutisia, jotka ovat eurooppalaisiin kantaväestöihin kuuluvien normaalien veronmaksajien kannalta suorastaan tuhoisia. Toisaalta turmeltuneen globalistieliitin hyödyllisinä idiootteina toimivat keskiluokkaiset Hyvät ihmiset pitävät näitä sanomia suorastaan merkkeinä messiaanisesta ”edistyksestä”. Laajemmassa katsannossa kyse ei voi kuitenkaan olla muusta kuin rappeutuneen sivilisaation turvautumisesta totalitarismiin, jolla yritetään antaa mädätystilassa olevalle moniarvoiselle ”kulttuurille” tekohengitystä.

  Seuraavat kuusi uutista kertovat tuleville sukupolville lahjomattamasti, miten maamme johtavin valtamedia näkee kesällä 2109 asiat ja ilmiöt, jotka ilmentävät kultturimme pitkään jatkunutta alennustilaa ja nihilismiä…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/06/vasemmistoliberaalia-ylivaltaa.html

 18. Kauhistuttavinta mieletäni on se miten uskontoa käytetään maailmalaajuisesti petoksellisesti kansojen keskuudessa ikuisen elämän saavuttamiseksi, uskomalla jonkin järjestön ”liturgiaan”. Sielun kuolemattomuus on kaiken kierouden ”alku ja juuri”. Jos joudut syytöksiin pahuudesta, joudut kärsimään ikuisesti kuumuudessa, kuitenkaan kuolematta lopullisesti. Jos taas saat ”laupeuden rikoksistasi”, niin soittelet kannelta pilven hattaralla ikuisuudesta toiseen, syömättä ja juomatta mitään. Missä kulkee raja, hyvän ja pahan välillä? Yhden pahanteko on toisen etuna selviytyä voittajana. Saarnaajat ovat ottaneet itselleen suuren vallan tuomitessaan ”ketään mihinkään suuntaan”. Pelokas kansa ei tutki itse lupauksia ihmiskunnan tulevaisuudesta, vaan kumartavat syvään ”mustakaapuisia julistajia” edes panematta heitä kyseenalaisiksi opeissaan. Raamatun mukaan se joukko tulee olemaan pieni joukko, joka kulkee ”elämän portista sisään”. Valitettavasti siihen jukkoon eivät voi kuulua yksikään ”populististen uskontojen kannattajia”. HE laulavat LAULUA jota muut eivät osaa eivätkä ymmärrä.Jyvät erotellaan akanoista.

  • Noinhan se on. Tuomion ja rangaistuksen pelolla meitä hallitaan. Tuomareita ei ole ainoastaan jotkin saarnamiehet, vaan vallanpitäjät ja erityisesti media, joka viettelee meitä tuomitsemaan ja yhä ankarammin rankaisemaan.

   Se, mitä ymmärrän Yhdysvaltojen ”oikeus”järjestelmästä, näyttää aika karulta tuomitsemisen todellisuudelta. Kohtuuttomia tuomioita langetetaan mitättömistä rikoksista. Traagista, että useinkin nämä poloiset ”rikolliset” itse hyväksyvät kohtuuttomat tuomionsa.

   Hyvä ja paha ovat saman asian kääntöpuolia. Ne ovat ihmisen luomia käsitteitä, jotka kuvaavat sitä, kuinka toivottavaa jokin asia tai sen seuraukset ovat sillä hetkellä tai kuviteltavissa olevassa tulevaisuudessa. Koska meidän kykymme kuvitella tai hallita tulevaisuutta on sangen rajallinen, on parempi olla tuomitsematta. Zen-mestarin sanoin ”We’ll see”.

   https://www.youtube.com/watch?v=3FWjipa2Ztw

 19. Turha odottaa ihmeitä kansalta kun maan eliitin antama moraalinen malli on näin häpeällinen
  Kuten perheessä vanhemmat antavat mallin lapsille niin myös yhteiskunnassa maan johto kansalle
  Nyt meillä on kansan mädättävä johto eikä mädätetty kansa pysty enää valitsemaan itselleen tervettä johtoa.
  Tällaiselle johdolle itsenäisyyskin on mitätön sivuasia

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/376b53c3-a714-40a6-a837-fd8c17239b5f
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/90b72a07-7862-4cc5-9059-26c29141d163
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/9f547125-9a07-4504-acd8-ba9a3884318f

 20. Johtajiemme käsittely kansaansa kohtaan vaihtelee vain hyvin vähän maanosista riippumatta. Ihmisen perusluonteeseen kuuluu oman arvonsa nosto, heti päästessään määräävään asemaan, aivan toisin kuin sen pitäisi olla. Kansan ”harvat ja VALITUT” pitäisi olla kansan PALVELIJOITA, mutta mitenkäs kävikään? Johtavien henkilöiden asenteet kansaa kohtaan vaihtelevat pienestä mielipahasta ”poskettomaan törkeyteen”. Valitun politikon ”kestoaika” takaa hänelle vallan olla hävytön, diplomaattisesti sanojaan muotoillen. Meillä USAssa se on kehitelty huippuunsa. Heillä on aivan muusta kansasta eroavat ”termit”, olla poliittisesti korrekti. Usein herää kysymys. mitähän tuo tuolla tarkoittaa? Kun sotaa lietsotaan, niin siihen tarvitaan aivan erillaiset sananmuodot, jotka pitkittävät jopa oppineimpienkin kokemukset.

  • Näinhän se osapuilleen menee. Ajatellaanpa lainsäädäntöä demokraattisessa tasavallassa. Aluksi demokratia on järjestäytymätön ja tarvitaan lainsäädäntöä sen varmistamiseksi, etteivät jotkut toisia fyysisesti vahvemmat ihmiset pääsee sortamaan ja hyväksikäyttämään muita. Kun yhteiskunnan järjestelmät monimutkaistuvat, niin fyysisen vahvuuden merkitys vähenee ja tarvitaan suojaa vaikkapa taloudellista hyväksikäyttöä vastaan. Lainsäädännön tärkein tarkoitus on suojella ihmisten tasa-arvoisuutta eli mahdollisuutta osallistua tasa-arvoisesti yhteiskuntaan. Vallitse myös yhtäläinen äänioikeus sekä sananvapaus. Jokainen voi esittää oman mielipiteensä yhteiskunnan tilasta. Oikeaan osuvia mielipiteitä kuunnellaan niiden esittäjän henkilön statuksesta piittaamatta.

   Sitten kehitys kehittyy ja osa väestöstä muodostaa tasa-arvon varjelusta ammatin itselleen. Syntyy pysyvä päättäjien ja virkavaltaa edustavien virkamiesten ammattikunta. Jotta tasa-arvon edistäminen sujuisi hyvin, nämä em. ryhmät laadituttavat lakeja, joilla turvaavat itselleen ehdottoman määräysvallan toisiin ihmisiin nähden. Aluksi lainsäädännössä kiinnitetään huomiota siihen, että myös hallinto voi ryhtiä tavoittelemaan itsevaltiaan asemaa muun väestön kustannuksella. Tämän vuoksi säädetään perustuslakeja, joilla taataan kansalaisille laajat poliittis-fyysiset oikeudet, joilla ehkäistään viranomaisten pyrkimyksiä yksinvaltaan (mm. uskonnon- ja sananvapaus, aseenkanto-oikeus, kotietsintöjä ja takavarikkoja rajoittavat pykälät, kirjesalaisuus, kokoontumisvapaus). Osa lakimieskunnasta jopa erikoistuu valvomaan kansalaisoikeuksien tilaa yhteiskunnassa. Jopa Suomessa on joskus ollut sellainen henkilö nimeltään Matti Wuori.

   Sitten yhteiskunta kehittyy edelleen ja teollisuutta, kauppaa ja pankki- ja sijoitustoimintaa harjoittavat tahot eivät pidä siitä, että kansalaiset aina puuttuvat kriittisesti heidän toimiinsa. Kansalaisilla on liikaa poliittisia vapauksia ja sananvaltaa. Teollisuusmiehet eivät pidä siitä, että työläiset pitäisi nähdä täysivaltaisina kansalaisina. Ajatus on kuvottava ja omissa yrityksissään he pitävät visusti huolta siitä, että ihmisiä kohdella mahdollisimman mekaanisesti ja epäkunnioittavasti. Tarvittaessa tuotannot siirretään epädemokraattisin maihin, joissa työvoiman avoin riisto on sallittua. Lopulta kuitenkin sama malli halutaan myös demokratioihin. Niinpä pääomapiirit ottavat yhteyttä päättäjiin ja alkavat lobbaamaan sen puolesta, että tasavaltaiset yhteiskunnat muutettaisiin korporaatiomallin mukaisiksi hierarkkisiksi yhteiskunniksi, joissa työvoimalla ei ole poliittisia oikeuksia tai jos on, ne saadaan vain pääoman hyväksymällä tavalla. Asia edistetään myös ulkoparlamentaarisin toimin. Sotien ja terrorikampanjoiden avulla voidaan virkavallalle ja päättäjäkunnalle saada erioikeuksia ja muuttaa hallinto diktatuurimaiden mukaiseksi. Kansantaloudet muutetaan sotaa käyviksi yksiköiksi ja taloussodassa eri maat kilpailevat toisiaan vastaan. Tämän vuoksi tarvitaan globaalin tason harmonisointia, jotta pääoma pääsee liikkumaan sinne, missä työvoiman asema on huonoin. Poliisista tehdään yleisön palvelijan asemesta sotilaallisia väestönhallintajoukkoja. Pääoman ylivaltaa voidaan myös suojata saattamalla se erityisen etnisyyden alle ja aikaisemmin tehokkaasti tasa-arvoa vaalinut vasemmisto voidaan ohjata suojelemaan pelkästään erilaisia etnisyyksiä ja erityisryhmiä. Yleistä moraalikäsityksiä turmellaan siten, että taloudellista riistoa ei nähdä moraalisesti paheksuttavana. Se kuuluu ikäänkuin luonnon järjestykseen. Pysyviin kiintymyssuhteisiin perustuvia moraali- ja ihmissuhdemalleja heikennetään tietoisesti mm. kaupallisen median ja viihdeteollisuuden kautta. Vasemmisto ohjataan pois luonnollisten moraalikäsitysten piiristä, jolloin sen kyky ja arvovalta arvostella pääomaa heikkenee olemattomiin. Osa kapitalisteista esittää muodikkaita progressiivisia mielipiteitä (esim. homouden suhde kapitalistisen luovuuteen) ja ohjaa vasemmiston huomion konservatiiveihin, joille perinteiset moraalikäsitykset ovat osin luovuttamattomia.

   Kehityksen loppuvaiheen tunnistaa siitä, että valtaosa uudesta lainsäädännöstä on sellaista, että sillä pyritään betonoimaan muusta kansasta irrottautuneen taloudellisen ja poliitisen eliitin ja heitä suojelevan virkakunnan ylivaltaa. Esimerkiksi korruption paljastaminen voi olla ”maalittamista” eli viharikos. Suomessa olemme jo tässä pisteessä.

 21. Muistisairas Suomi unohtaa pian itsenäisyytensä kuten muistisairas aviomies rakkaustarinansa.
  V-media ja koululaitos pitävät huolen että muistisairaus alkaa nykyisin yhä nuoremmilla. Siitä mitä ei opeteta ei voi olla muistijälkeä.

   • Uusi viherpuna-hallitus tulee afrikkalaistamaan Suomea kiihtyvällä vauhdilla kantasuomalaisten veronmaksajien ja ennenkaikkea kantasuomalaisten VÄHÄOSAISTEN kustannuksella – jo ennen ulkomaisten lainahanojen sulkeutumista. Kansattoman isänmaattoman Kokoomuksen PettUri Urpon toimet syksyllä 2015 olivat vasta pientä alkusoittoa.

   • Pohjoisamerikasta on tulossa keskiAmerikka. Usan valkoinen väestö on häviävä lyhyessä ajassa, miljoonien ”tummien” tunkiessa Mexikon puolelta rajan yli ja alitse, jopa viemärien kautta. Eikä tämä ole mitään rotuvihaa, vaan peloittavaa todellisuutta. Siionistien päätösten mukaan, he itse eivät todellakaan lukeudu edes valkoiseen rotuun, vaan ovat erikoisluokka, omasta mielestään.

 22. Kansa juhli eilen ”itsenäisyyspäivänsä kunniaksi” saastuttaen ilmastoa ilotulituksilla ilman AL GOREn sekaantumista siihen? Trump piti ”palopuheensa Washingtonissa”suihkukoneiden lentäessä yllä. Kehui lähettävänsä ”taas” rakettejaan kuuhun?, sekä MARS-planeetalle? Sitä PUPPUA en jaksanut katsella ja kuunnella. Maapallon kansat huiputettiin jo alusta alkaen ”KUUN-HULLUUTEEN”, ja sitä on jatkettava maailmaloppuun asti, samoin kuin kaksoistornien ”purkua”. Erikoisena lisäyksenä näytettiin ”ABRAMS TANKKEJA” rauhan toteuttajina. Niille löytyy välittömästi käyttöä hiekka-aavikoilla, siis jotakin sotaisaa on taas suunnitteilla, sano minun sanoneen sen! Alan olla kahden vaiheilla kenelle annan ääneni tulevaisuudessa?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here