Hieman roboteista, seksistä ja laittomuudesta

41

Kuva: Michael Coghlan (CC BY-SA 2.0)

Maailmamme on kasvavassa määrin jakautumassa. Mutta millä lailla ja mihin leireihin? Yksi vaikeus tarkasteltaessa maailmanpoliittista tilannetta onkin siinä, kuinka nähdä rintamalinjat. Joillekin kyseessä on globalistit vs. kansallismieliset; toisille jakava tekijä on arvomaailma, konservatismi vs. liberalismi; uskontoihin nojaaville kristillisyys vs. islam jne. Ja geopoliittinen vastakkainasettelu nähdään pitkälti Halford Mackinderin sydänmaa-teorian valossa, ikuisena merivalta- vs. maavalta kamppailuna.

Mutta miten olisi hengellinen näkökulma, asetelmana laittomuus vs. hengellinen laki? Ja tässä yhteydessä laittomuus ei suoranaisesti viittaa maallisen esivallan vastustamiseen, eikä hengellinen laki viittaa uskonnollisiin lakeihin. Kiistelyihin siitä onko sapatti lauantaina vai sunnuntaina, tai siitä saako partaa leikata vai ei.

Amerikkalainen kirjailija ja journalisti Robert Bridge kirjoitti alkukesästä Russia Todayhin artikkelin(1) liittyen ainakin osittain siihen, mitä Raamattu tarkoittanee puhuessaan laittomuuden ihmisestä.(2) Jospa nyt vielä laajennamme tuota käsitettä sen verran, että se tarkoittaa myös tiettyä ihmistyyppiä. 

Luettuani jutun jäin ihmettelemään sitä, miten eri roolit ovat nykymaailmassa kääntyneet nurinniskoin. Samaan aikaan kun amerikkainen journalisti kirjoittaa venäläiseen mediaan mitä päivänpolttavimmasta ongelmasta hengellisestä ja kristillisestä näkökulmasta käsin, Ruotsissa seksuaalivähemmistöön kuuluva piispa julistaa, että hänellä on ”enemmän yhteistä muslimien kuin oikeistolaisten kristittyjen kanssa”.(3) Poliittista korrektiutta pahimmillaan, ja hyvä esimerkki siitä miten myös kirkko on valjastettu palvelemaan alla kuvattua laittomuuden agendaa. Seuraavassa suomennettuja katkelmia Bridgen artikkelista allekirjoittaneen kommenttien kera.

Artikkelin alkukappaleissa Bridge kuvailee hieman sitä Hollywoodin johtamaa, vuosikymmeniä kestänyttä propagandistista vyörytystä, joka on ollut välttämätön, jotta ihmiskunta saataisiin hyväksymään käänteentekevä muutos.

”Ajatelkaapa esimerkiksi James Cameronin vuoden 1991 kaupallista menestystä ’Terminator 2 — Tuomion Päivä.’ Jos nyt jätetään sikseen se, että se oli Arnold Schwarzeneggerin uran tuottoisin filmi, se oli ensimmäinen kerta elokuvan historiassa kun miljoonat teatterissakävijät valuttivat suolaisia kyyneleitä popcorniinsa robotin kuoleman tähden. Ja mikä merkittävää, kuolema oli harkittu. Schwarzeneggerin esittämä androidi kieltäytyi tottelemasta ihmisen antamia suoria määräyksiä ja teki ’itsemurhan’ sen sijaan että olisi saattanut maailman entistä suurempaan sekasortoon. Siinäpä uskollisuutta ja kiintymystä, pysyvän suhteen kahta oleellista ainesosaa!”

Itselleni tulevat ajoilta ennen Terminaattoria mieleen myös Star Trekin naiivit pseudo-filosofiset pohdinnat kapteeni Kirkin ja androidi Datan välillä. Androidi, eli ihmistä muistuttava robotti(4), voi siis olla Hollywoodin propagandistien mukaan uhrautuva, pohdiskeleva ja vastuunsa tunteva. Toisin kuin suurin osa niistä, jotka suunnittelevat dollarin kuvat silmissään näitä uuteen teknologiaan liittyviä strategioita.

Luulenkin että yksi tämän laittomuuden agendan painavimmista taustatekijöistä on kapitalismin pelastaminen. Tekoäly ja automaatio tarjoavat nimittäin aivan huimaavia näkymiä voittomarginaalien kasvattamiseen laajentamalla markkinoita ja pienentämällä tuotantokustannuksia. Ja investoijat on nyt helppo saada hankkeisiin mukaan, kun alan innovaatiot alkavat olla markkinointikelpoisia.

Tosin kaikki ei aina mene ihan suunnitelmien mukaan, sillä muistaakseni Suomessakin vierailleelle Sophia-robotille sattui ilmeisesti ns. freudilainen lipsahdus eräässä julkisessa esittelyssä. Bridge tarjoaakin sen johdosta, sarkasmin hengessä, neuvon mahdollisille investoijille.

”Ja yritetään nyt vain unohtaa se super-karmiva hetki kun Sophia, hämmästyttävän todellisen oloinen robotti vuoden 2016 SXSW-kokouksessa, totesi ujosti hymyillen että hän mielellään ’tuhoaisi kaikki ihmiset’, muutaman johdattelevan kysymyksen jälkeen.”

Vaikka kommentti tuskin oli tarkoituksellinen, se luultavasti kirvoitti vain hyvät naurut osallistujien joukosta. Mutta tarina ei jää tähän.

Sophia-robotti. Kuva: Agilight (CC BY-SA 4.0)

”Nykyisin robotit ovat kuitenkin ylittäneet kaikki rajat, aina tottelevaisista keittiömestareista ja vastuuntuntoisista palvelusneidoista asialleen omistautuneisiin seksikumppaneihin, ja joissakin tapauksissa varsinaisiin ’puolisoihin’. Mutta ehkä kaikkein häiritsevintä tässä uudessa trendissä on suuren yleisön valmius hyväksyä se.”

Mielipiteenmuokkaus alkaa ilmeisesti jo vaikuttaa? Ja sen myötä investoijat ja tuotantoyritykset ovat käymässä rynnäkköön. Mutta mitä tekee hyökkäyksen kohde? Nostaa kiltisti kätensä ylös. Sillä markkinatutkimuksia tekevän YouGovin(5) mukaan jo ”49 prosenttia amerikkalaisista uskoo, että robottiseksistä tulee normi seuraavan 50 vuoden sisällä”. Kuten LGBT-agendasta on jo tullut.(6) Jos katsotte linkin takana olevan aika hätkähdyttävän videon, niin huomaatte miten mediatekniikoita on käytetty, ja käytetään jatkuvasti, mielipideilmaston manipuloimiseen ja johdatteluun.

Ja näin tulee olemaan myös robottiseksin suhteen. Seksirobotin markkinoiminen olisi ollut haastavaa ehkä vielä kymmenen vuotta sitten; pumpattava Barbara on koettu aiemmin joksikin häpeälliseksi ja salattavaksi. Mutta kun tuosta mielikuvasta on lopullisesti päästy median avulla eroon, katteet pomppaavat hetkessä taivaisiin. Markkinat ja niihin liittyvä media ovatkin selvästi keskeisimpiä niistä kaikista tekijöistä, jotka ajavat ja edistävät tätä uutta uljasta maailmaa. Yksi muuttuja, joka saattaa kuitenkin hieman hidastaa kehitystä, liittyy turvallisuuteen. Koska robotti ei ole pelkkä pumpattava Barbara, se voi synnyttää Bridgen mukaan myös yllättäviä ongelmia:

”Nautit rentouttavasta koti-illasta huippulaadukkaan seksirobottisi kanssa, kun yllättäen joku hakkeroija makuuhuoneessaan muutamaa kerrosta alempana päättää uudelleenohjelmoida sydänkäpysesi mustasukkaiseksi maanikoksi […] ja vietät loppuillan makuuhuoneessasi puolustautuen pesäpallomailalla Terminaattoria vastaan.”

Vasta artikkelin viimeisissä kappaleissa Bridge yhdistää tämän kehityksen Jumalaan:

”Moraaliset pohdinnat miesten ja naisten seksuaalisesta kanssakäymisestä robottien kanssa eivät ole sen ongelmattomampia. Ensimmäisessä Mooseksen kirjassa sanotaan näin: ’Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän heidät loi.’ Nyt näyttää siltä, että ihmiskunta ei ainoastaan yritä asettua Jumalan rooliin, imitoimalla luomisprosessia, vaan myös röyhkeästi uskoo kykenevänsä parantamaan Kaikkivaltiaan kädenjälkeä.”

Aivan, ja myös kumoamaan sen. Mitä muuta tämä nykyinen mielettömyys, liittyen sukupuolten asteettaiseen häivyttämiseen, on kuin Jumalan työn kumoamista? Ja Suomikin on käsittääkseni ollut kehityksessä mukana pidempään kuin äkkiseltään voisi luulla. Arvoliberalismi alkoi työntyä tänne kauan ennen markkinoiden vapauttamista. Kaikkihan alkoi kaukaisella 60-luvulla, kun alettiin puhua ”sukupuolten tasa-arvosta”. Kun myös perhekokoja alettiin systemaattisesti yhteiskunnan taholta pienentämään, niin naisten sosiaalinen rooli muuttui peruuttamattomasti.

Itse asiassa agendan pystyy halutessaan jäljittämään jo 50-luvulle. Muistaako joku vanhempi vielä unisex-muodin? Tässä paljonpuhuva lainaus aihetta käsittelevästä pro gradu -tutkielmasta(7):

”Marimekko otti kantaa vallinneisiin sukupuolikäsityksiin jo 1950-luvulla, pyrkien vaatteillaan sekä mainoskuvastollaan esittelemään uudenlaista naiseutta ja mieheyttä kyseenalaistaen konservatiivisia sukupuolirooleja. Marimekko loi ensimmäisen unisex-vaatteensa periaatteessa jo vuonna 1956, mutta Vuokko Nurmesniemen suunnittelemasta Jokapojasta tuli unisexia vasta käytössä. Annika Rimala suunnitteli ensimmäisen kokonaisen unisex-malliston, Tasaraidan, vuonna 1968.”

Tutkimuksen yksi tarkoitus oli tarkastella ”miten Marimekon unisexmallistot hyödynsivät sekä toisaalta tuottivat hyvinvointivaltion estetiikkaa.” (alleviivaus allekirjoittaneen)

Vaikka unisex jäi aikoinaan ohimeneväksi ilmiöksi, sillä on varmasti ollut vaikutuksensa, mutta pikemminkin propagandavälineenä kuin puhtaana muoti-ilmiönä. Arvoliberalismi ja talousliberalismi, globalismin kahdet kasvot, ovat kuitenkin kulkeneet käsi kädessä jo pitkään. Kyse on ollut hitaasta, mutta määrätietoisesta ja kokonaisvaltaisesta työskentelystä, jonka perverssi hedelmä alkaa vasta nyt nousta selvästi näkyville.

Robert Bridge yhdistää nykyisen kehityksen myös Raamatussa varoitettuun epäjumalien palvontaan:

”Toisaalla Raamattu painottaa, että ’älä palvo epäjumalia tai niiden kuvia’. Silti olemme päätyneet pisteeseen, jossa emme ainoastaan yritä ’täydellistää’ Jumalan työtä robotiikan ja tekoälyn kautta, vaan yritämme sisällyttää siihen myös seksuaaliset suhteet näiden epäjumalien kanssa. Jos Jumala todella on olemassa, hän ei voi hymyillä tällaisten tekojen yhteydessä.”

Lisäksi Bridge ennustaa, että näemme tulevaisuudessa robottien ja ihmisten avioliittoja, sitten kun robotitkin ovat saaneet täydet ”ihmisoikeudet”:

”On helppo kuvitella että lähitulevaisuudessa, kun tietoiset ja aistivat robotit kelpuutetaan oikeutetuiksi saamaan kaikki ne lailliset oikeudet jotka nyt kuuluvat vain ihmisille, myös avioliitto ihmisen ja robotin välillä tulee lain huomioimaksi.”

Homoliitoista robottiliittoihin? Mitähän sitten? Eläimiä? En uskalla enää edes arvailla pidemmälle.

Lopuksi Bridge nostaa esiin päällimmäisen huolensa.

”[…] jos ihmiset tyydyttävät seksuaaliset tarpeensa robottien kanssa, miten käy ihmiskunnan lisääntymiselle? Huolimatta siitä, että jokin tieteellinen läpimurto mahdollistaisi tekoälyn myötä jonkinlaisen keinotekoisen siemennyksen, näyttäisi siltä että ihmiskunta on menossa kovaa vauhtia tuhoaan kohti. Ja olisiko se vain tahaton seuraamus kaikista näistä radikaaleista kokeiluista — ihmiskunnan hävittäminen ja sen korvaaminen jollakin, jota ei enää voi pitää ihmiskuntana?”

Jos tarkastellaan sitä täysin tietoista prosessia, joka on tuonut meidät tähän pisteeseen, vastaus Bridgen kysymykseen on ilmiselvä. Kyseessä ei ole alkuunkaan tahaton seuraamus, vaan tarkoituksella pitkälle viety kehityskulku. Ja näettekö yhteydet Babylonin hengellisen porton (nykykirkon), Babylonin kauppiaiden hallitseman maailman ja nyt myös laittomuuden ihmisen tai ihmistyypin välillä?

Bridge lopettaa artikkelinsa painajaismaiseen päätelmään:

”Vaikka koneet tekevät monia asioita paljon paremmin kuin ihmiset, niillä ei ole yhtä asiaa, joka erottaa ne ihmisestä, ja se on sielu. Toivottavasti ne eivät koskaan ala kadehtia meiltä tätä vajavaisuuttaan, vaikkakin pelkään että jonain päivänä niin käy.”

Viitteet

 1. Robert Bridge | RT (12.6.2019): Robot sex & the city: An affair heading for disaster
 2. Toinen kirje tessalonikalaisille
 3. Tytti Salenius | Oikeamedia (9.6.2019): Ruotsin lesbopiispa: ”Enemmän yhteistä muslimien kuin oikeistolaisten kristittyjen kanssa”
 4. Wikipedia: androidi
 5. Yaeil Game | YouGov (2.10.2017): 1 in 4 men would consider having sex with a robot
 6. The Saker (13.6.2019): The truth behind the LGBT global revolution
 7. Anna Parviainen (huhtikuu 2018): Tasa-arvon univormut: Marimekon unisex-muoti 1960–1970-luvuilla

41 KOMMENTTIA

 1. eikös noita jo oo poliisirobottejakin,ja muita taistelurobotteja,ainakin kovasti kehitellään.ja oliko s-arabiassa(ihan en varma maasta) jo annettu täydet ihmisoikeudet robotille…sinällään hauskaa,että jos oli saudi-arabiassa,niin siellä sitten on roboteilla kohta enemmän oikeuksia kuin naisilla.

 2. Ranskan presidenttiehdokas Strauss-Kahn ajoi New Yorkin hotellihuoneessaan takaa kerros-siivoojaa alastomana aikeissaan raiskata naisen, ruiskien nesteensä kokolattiamatoille, toukokuun 15 pnä. 2011. Mies pidätettiin ennen pakolentoaan Ranskaan JFK kentällä, ja hänen passinsa evättiin. Diplomaattisia kanavia käyttäen hänet kuitenkin vapautettiin. Hänen vaimonsa otti eron Ranskassa ja ÄIJÄ vaipui unholaan.
  Strauss-Kahn oli siihen aikaan luxenburghin (IMF) International monerary fund pankin johtajana. On meillä ylentäviä johtajia?

  • Ei ole oikein uskottava tuo tarina.

   Eikö Strauss-Kahnilla muka ollut varaa maksullisiin high-society seuralaisiin? Piti hyökätä jo parhaat päivänsä nähneen siivoojan kimppuun. Ja että mälli lensi jo käytävällä juostessa. Ihmeen viriili mies.

   Vaimoilla on tapana jättää mies, jonka maine on tahrattu (kulissiavioliitot).

   Tämä tapaus on yksi esimerkki siitä, kuinka median lietsomaa ja kansalaisten harjoittamaa moraalista tuomarointia voidaan käyttää poliittisiin ajojahteihin. Se on myös esimerkki väärän todistuksen antamisesta.

   • Juuso. Sinä yrität tehdä minusta valehtelijan. Kenelläkään ei ollut syytä keksiä sellaista, varsinkin koska N.Yorkin kaupunki ja sen lehdistö ovat täysin samaa juutalaisverta kuin Straus-Kahn. Miehellä oli kaksi ”power-house” lakimiestä, molemmat juutalaisia, samoin kuin mr. S-Kahn, jotka saivat juonittua syyllisen ulos maasta takaisin eurooppan. Paikalliset uutistoimistot kertoivat siitä kuorossa. Kielitaitoisena maan kansalaisena, tiedän mitä kirjoitan.

 3. OIkea havainto että roboteilla ei ole omaa tahtoa eli sielua joksi jotkut sitä kutsuvat vaan näennäisen tahdonilmaisun saa vain johdattatteuilla esille eikä se ole robotin oma idea vaan ihmisten johdattelun tulos. Tuskin roboteista tulee mitään. hyödyllisiä toimijoita yhteiskunnassa vaan on aina riippuvaisia ihmisistä. Robotit jää teollisuuden koneiksi ja niitähän ne oikeasti on kun niiden liikkeet ja toiminnot suurella vaivalla ihmiset ohjelmoi ja ihmisten kanssa toimivat robotit on tahdottomia ihmisten mielihalujen toteuttajia ja ihmismäistä palvelijaa ei varmasti ihminen robotista saa vielä pitkään aikaan ja silloinkin ihminen on robotin toiminnon takana ja moni ihminen ei sellaista robottia talouteensa halua errorien takia jos sellainen joskus saadaan aikaiseksi. Ihmisen kanssa touhuvat robotit jää kyllä viihdepuolelle ellei sellaiseksi lasketa robottiimuria tai -ruohonleikkuria jotka on ainoastaan koneita. Seksi robotit on vain kehittyneempia pumpattavia barbaraoita ja sotarobotit on ihmisten ohjaamia lennokkeja tai pyörillä liikkuvia konekiväärejä tai pomminpurkajia.
  Tuskin seksirobotit on syyllisiä tai tulee olemaan teollistuneen yhteiskunnan väestön vähenemiseen tai vanhenemiseen, siihen on syynä teollisen yhteiskunnan rakenne itsessään ja enempi teollisuusrobottien syytä jotka vie ihmisten työt.

  • Hyvä kommentti joka osuu asian ytimeen.
   Toisin kuin ihminen tajuntoineen robotti on pelkkä ihmisälyn tuote ja siksi pelkkä palvelija.
   Lienee aika olematon vaara että robotti kaappaisi vallan ellei ihminen sitä siihen ohjelmoi.

  • ”Tuskin roboteista tulee mitään…”

   Enpä tiedä? On viitteitä siitä että robotit voivat kehittyä yllättävällä ja arvaamattomalla tavalla tekoälyn avulla, itseoppimisen kautta. Mistä tiedämme miten ihmissielu on kehittynyt? Tämä nyt esiin tunkeva uusi tietämys ja teknologia tuo näkyville myös sen miten vähän ihmiskunta oikeastaan on ymmärtänyt ihmisestä/ihmisyydestä. Tieto lisää tietämättömyyttä. Kun vuori on ylitetty, niin takana on vain uusi, entistä korkeampi.

   Mutta eräs olennainen asianpuoli tähän liittyen on se, että muistaakseni jopa Hesarissa oli joku vuosi sitten artikkeli joka viittasi siihen että ihmisen tietoisuus(kai se mitä me kutsumme sieluksi?) voidaan tulevaisuudessa konvertoida digitaaliseen formaattiin. Ja siirtää sen jälkeen keinotekoiseen kehoon. Kuolemattomuus on siis saavutettu.

   Näkisin asian niin että uusi teknologia tulee jakamaan koko ihmiskunnan. Toiset kokevat tämän edistyksenä, vapauttavana ja elämää helpottavana. Toisille taas tämä kaikki on suuren luokan hulluutta.

   • Heti on myönnettävä että toistaiseksi itse kuulun tuohon jälkimmäiseen joukkoon jolle kaikki tämä on suuren luokan hulluutta.
    Kuolemattomuutta – sehän merkitsisi elämän jähmettymistä ellei loppua – etsivät tietenkin hurraavat innoissaan teknologian voittoa.
    Miksi on olemassa maailmankaikkeus, miksi on elämää? Miksi viisautta, korkealle kypsynyttä älyä?
    Äly on elämän pitkän kehityksen tuote, ei toisinpäin.
    Joku viisas on sanonut että tietty määrä epävarmuutta on voitava sietää. Se on terveyden merkki.
    Lopulta me taidamme olla ’vaivaisukkoja’ emmekä ehkä koskaan saa vastausta perimmäisiin kysymyksiin — ja ehkä näin on parempi.

    • jatkona
     On vaikea uskoa että tajuntaa (sielua?) voisi olla olemassa ilman biologisia perusteita joihin se on juurtunut oleellisena osana. Sen puolesta puhuu myös se että dementia tuhoaa tajunnan.
     Kun ruumis ja sielu muodostavat erottamattoman kokonaisuuden niin ajatus että ”ihmisen tietoisuus (kai se mitä me kutsumme sieluksi?) voidaan tulevaisuudessa konvertoida digitaaliseen formaattiin” jäänee utopiaksi.

     • Sielusta lyhyt maininta. Raamatussa on maininta yleisestä kokoontumisesta, jossa oli ”LÄSNÄ noin KOLMISEN TUHATTA SIELUA”.Siis elävä, toimiva ihminen on SIELU. Ihmisen kuoltua SIELU lakkaa olemasta, eikä siivettömänä lennä MIHINKÄÄN. Erillaiset uskonnot ovat lirittäneet meitä vuosituhannet.

 4. Mieluummin seksirobotti kuin lapsen hyväksikäyttö / raiskaus. Ei pitäisi olla vaika valinta.

 5. Mielenkiintoinen aihe. Tässä joitakin hajahuomioita aikojen varrelta:

  Pahin skenaario on, että robotit kielletään. Seurauksena siitä olisi robottien käyttäminen yksinomaan valtiollisiin tarkoituksiin ja ilman kenenkään kontrollia; itse asiassa se tarkoittaisi, että kontrolloinnin yrittäminenkin olisi rikos (ilman uhria). Valtiopetos.

  Robotti itsessään ”ei ole mitään”. Sillä on merkitys vain suhteessa ihmiseen. Jo nyt on käytännössä kriminalisoitu lääketieteelliset toimet, joiden tarkoituksena on kirurgisesti asentaa ihmiseen tietokoneliittymiä.

  Internet ei olisi lähtenyt huiman nopeaan kasvukiitoon ilman pornoa. Sieltä kuluttajilta tulevat rahavirrat olivat peräisin netin alkuaikoina. Siinä oli netin kytkentä yhteiskuntaan; rahavirrat. Nyt kuluttajasta on tullut internetin tuote. (Oletko ajatellut mikä on Googlen tuote: se olet sinä itse!)

  Ihmiskunta on kuin bitcoin-raha. Siitä louhitaan informaatiota kaikkia vehkeilyn keinoja käyttäen. Aluksi informaatio on halpaa (siksi ensiksi tulleet louhijat iskivät kultasuoneen) mutta kallistuu mitä lähemmäs mennään ”täydellistä tietämystä ihmiskunnan ajatuksista”. Ikään kuin saavutamme tiedon singulariteetin. Tilanteen, jossa kaikki tietävät kaiken saman aikaisesti kuin tuo tieto syntyy.

  Robotitkaan eivät elä ilman rahavirtoja. Kehityksen suunta riippuu siitä tuleeko robottikehitykseen raha ihmisilta ja kuluttajilta vaiko valtioilta, armeijoilta, suuryrityksiltä ja muilta vastaavilta organisaatioilta, joiden elinehto ja elämän tarkoitus on syövän tavoin imeä itselleen elinvoima yhteiskunnan verenkierrosta.

  Köyhälistön ja vähä-älyisten osaksi tulevaisuuden tuotantorakenteessa tulee aivojen vuokraus. Kun pariksi tunniksi päivässä kytkee aivonsa hyperälyn käyttöön onkin jo päivän elanto hankittu ja voi ruveta sitä kuluttamaan kytkemällä itsensä toiseen verkkoon, joka tuottaa sitten ylimaallisen hyvän olon tunteen lopuksi päivää.

 6. Moraali on mielenkiintoinen aihe.

  Ongelmaksi koen, että moraalista itsestään ei voi keskustella sanoilla. Keskustelua kyllä voi käydä siitä mikä on hyvä ja mikä paha; mikä on itselle sallittua mutta muilta kiellettyä; mikä on itseltä kielletty mutta muille sallittu; jne. Tällaiset johtopäätökset ovat kuitenkin vain moraalin soveltamista kulloiseenkin aiheeseen.

  Mutta keskustelepa itse moraalista! Miten sen teet.

  Onko moraali kuitenkin lopulta vain sisäistettyä tottelevaisuutta auktoriteetteja kohtaan. — Noudata aina kymmentä käskyä. — Yhteiskuntia koossa pitävä käyttäytymismalli, joka ei ole ihmisluonnon ”luonnollinen ominaisuus” vaan ulkoapäin ohjelmoitu kulloinkin vallitseva koodisto siitä miten totteleminen käytännössä toteutetaan.

  Kun sitten miljoonien ja miljardien ihmisten yhteisöt syntyvät ja pysyvät koossa pelkkiä virtuaalisia sääntökokonaisuuksia noudattamalla (yksilön tasolla), on myös luonnollista, että kehitykseksi ja arvokkaaksi toiminnaksi yhteiskunnassa koemme ohjelmoinnin. Sellaisten koneiden valmistamisen, joita voimme ohjelmoida. Myös sellaisten koneiden valmistamisen, jotka ohjelmoivat meitä. (Tiedämmehän, että ihminen on epäluotettava.)

  Absoluuttiset arvot, siis elämän kovat arvot, ovat päivittäisessä elämässä sitä vähemmällä merkityksellä mitä pienempi osa väestöstä työskentelee ruuan tuottamisen parissa. — Muinainen maanviljelijä, joka juuri ja juuri pystyi elättämään perheensä omalla tuotannolla joutui myös elämään läheisessä suhteessa elämän kovien arvojen kanssa.

  Me toistamme ja monistamme opittuja asioita. Luova toiminta parhaimmillaankin on vain löytämistä, sellaisten asioiden ”keksimistä”, jotka ovat jo olemassa (universumissa).

  Mutta onko sitten mitään vaaraa siinä, että elämän perusasiat ovat joidenkin virtuaalisten ja alati muuttuvien tekijöiden varassa? Jos ihmiskunta yllättäen joutuu elämään kovien arvojen mukaisesti (esimerkiksi luonnonkatastrofin seurauksena) niin riittää hyvin, että joukosta löytyy sellaiset 100 miljoonaa selviytyjää ja ihmiskunnan jatkuvuus on turvattu.

 7. No, mutta… Minusta on kyllä tuntunut jo pitkään siltä, että olen naimisissa tietokoneeni kanssa. Ei meillä tosin ole seksisuhdetta, mutta hyvin kiinteä suhde ja kone oikutteleekin aina välillä kuin pahansisuinen vaimo konsanaan.

 8. Mutta miten tähän kaikkeen on PÄÄDYTTY ?

  Siittä keskusteleminen on päämediassa kielletty.

  Ensin Suomen hallitus otettiin glopalistien eli rahan haltuun; Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.”

  Jormam Heikkinen: Puolueille ei maksettu rahaa turhaan. Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Lainsäädäntö siis LAHJOTTIIN siihen suuntaan, kuin raha/globalistit tahtoivat.

  Rahaa jopa varastettiin pankkijärjestelmän romahduksen estämiseksi: Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhata aiotaan kaapata. ( Suomeksi siis pienyrityksiltä VARASTETTIIN jopa 3 miljardin omaisuus).

  Miettikää vaikutusta: pienyritykset perinteisesti palkaavat IHMISIÄ; suuret pyrkivät AUTOMAATIOON.

  Paljonko ”kehitys” meni eteenpäin, kun pienyrityksiltä varastettiin 3 miljardia työllistamis / imventoimisrahaa ?

  He PELKÄSIVÄT paljastumista niin paljon, että 2 ”eduskuntaa” lahjottiin estämään syyttämien näistä RIKOKSISTA kansakuntaa kohtaan; Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä valtakunannoikeudessa.

  Tämä oli selvästi PL 6 §:n vastainen teko eli VALTIOPETOS …Suomen saaataminen lopullisesti globalistien valtaan !

  Tätä kaikkea siis yritetään NOPEUTTAA laittomin keinoin, koska mitä kauemmin kestää sen varmennin TOTUUS selviää kaiken tämän MAKSAJILLE .

  Esimerksiksi archive.is/kimmoleaks.fi on SENSUROITU jo 3 vaalien ajan … katsokaa archive.today/kimmoleaks.fi mitä kansalle EI haluta kertoa julkisista asioista !

 9. Jaa,että kymmenen käskyä? Eräs vaikuttava henkilö kumosi sen, sanoen ”rakasta lähimmäistäsi, niinkuin rakastat ITSEÄSI”, se kattaa kaikki aikaa tuhlaavat liturgiat.Meidät on totutettu hakemaan seksuaalista nautintoa vikapaikoista, Jos aviopari pysyy uskollisina koko elämänsä ajan toisilleen, niin mitään sukupuolitauteja heille ei voi esiintyä. Taudit ovat seurauksena epänormaalisista seksuaalisista suhteista. Lisäät siihen ”pervertit”homot ja lesbot, niin,toteutuvat vanhat ennustukset,”heidän lihansa tippuu heidän luustonsa päältä”. Ei ole kovin kaunis kuvaus. Ihmiskunnan tuhoutuessa,tuhoutuvat myöskin kaikki hänen keksintönsä. Ne ruostuvat maan mullaksi. Meissä on se virheellinen usko, miten me otaksumme kykenevämme jatkamaan ihmis-sukua loputtomiin maan päällä. Ilman alkuperäistä ”toimeenpanevaa voimaa”, meillä ei ole mitään toivoa.

  • Vaikka itselläni ei Putinista erityisen myönteistä kuvaa olekaan, niin kyllä hän joskus kannatettavaakin asiaa ainakin puhuu kuten käy ilmi seuraavasta Ylewatch-blogistin artikkelista:

   ”LIBERALISMIN TERMINAALIVAIHEESSA LGBT-VÄKI NÄHDÄÄN VAIN POTENTIAALISINA KULUTTAJINA

   Liberalismi ja siihen vahvasti kytkeytyvä finanssikapitalismi on vuosituhannen vaihteen voitonhuuman vuosien jälkeen ajautunut kriisiin, kenties jo terminaalivaiheeseen. Jopa liberalismin puolustajat ovat alkaneet tunnustaa tiettyjä ongelmia, vaikka he syyttävätkin niistä enimmäkseen ”peräpeiliin katsovia konservatiiveja” ja ”pahantahtoisen kaikkivoipaa” Venäjää. Ajatus siitä, että liberalismissa itsessään olisi sisäsyntyisiä vikoja ei käy näille Edistyksen airueille edes mieleen.

   Kun Venäjän presidentti myönsi hiljattain tärkeälle talouslehdelle liberalismiin kriittisesti suhtautuvan haastattelun, se antoi Ylelle mahdollisuuden vihjata itäisen karhun olevan todellinen syypää populistipuoluiden nousuun ja siten liberalismiin ongelmiin. Ylen niukkasanaisessa uutisjuttussa Putin Financial Timesin haastattelussa: Ihmisten enemmistö on maahanmuuttoa ja monikulttuurisuutta vastaan, liberalismi on vanhanaikaista toki kerrotaan presidentin muutamista lausunnoista, mutta paljon jätetään silti sanomatta keskivertolukijalle. Ellei lukija vaivaudu lukemaan alkuperäistä haastattelua, paras suomenkielinen referaatti löytyy geopoliittisena kirjoittajana tunnetun Markku Siiran blogista.

   Siiran kirjoituksen tekee ajankohtaiseksi Putinin esille ottama kysymys sukupuolivähemmistöjen asemasta, huipentuuhan maamme median yksipuolisen ylistävästi suitsuttama sateenkaariväen Pride-viikko huomiseen Helsinki Pride -marssiin:

   Putinin Venäjää on usein syytetty myös nuivasta suhtautumisesta seksuaalivähemmistöihin. Nyt Putin vastaa syytöksiin oletetusta ”homofobiasta”. Putinin mukaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt eivät ole Venäjälle mikään ongelma. ”Hyvänen aika, he voivat elää kuten haluavat”, Putin sanoo. ”Mutta jotkut seikat näyttävät meistä hieman liiallisilta. Nyt he väittävät, että jopa lapsilla voi olla viisi tai kuusi sukupuoliroolia”, Putin kummastelee. ”Antaa kaikkien olla onnellisia, se ei ole ongelma”, hän lisää. ”Mutta tämä ei saa jättää varjoonsa kulttuuria, traditioita, ja miljoonien ihmisten enemmistön perinteisempiä perhearvoja,”

   Putin on haastattelussa ainakin oikeassa siinä, että länsimaissa ei ole enää ikuisiin arvoihin perustuvia traditioita, vaan kaikki on kutistettu monomaanisesti taloudelliseen hyötyyn, Siksi ei ole yllättävää, että siveettömyydestä ihanteen tekevät seksuaalidegeneraatit nähdään läntisessä bisnesmaailmassa pelkästään hyödynnettävänä resurssina. Kyynisille kapitalisteille ja markkinamaakareille raha ei haise, vaikka rektumia väärin käyttävien sodomiittien metamfetamiinibakkanaaleissa ulosteen käryn täytyy olla normaali-ihmiselle ylitsepääsemättömän kuvottavaa…”

   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/06/liberalismin-terminaalivaiheessa-lgbt.html

  • Eivät ihan kaikki poliitikot Suomessakaan ole suostuneet kovaäänisesti räyhäävien punavihreiden SETA-pervertikkojen vietäviksi:

   ”Immonen: Pride-viikko on ärsyttävää homotuksen pakkosyöttöä, myös lapsille

   Perussuomalaisten kansanedustaja ja Oulun kaupunginvaltuutettu, Olli Immonen, kritisoi kärkevästi Pride-sirkusta ja toteaa, että kyseessä on häiritsevä homopropaganda, johon vedetään myös lapset…”

   https://mvlehti.net/2019/06/29/immonen-pride-viikko-on-arsyttavaa-homotuksen-pakkosyottoa-myos-lapsille/

   Sensijaan jo suurehkolta joukolta pappeja näyttävät tapaukset Sodoma ja Gomorra unohtuneen:

   ””Totuuden henki johda sinä meitä…harhaan!” eli kuinka kulttuurimarxismin henki täytti valtionkirkon”,
   https://sarastuslehti.com/2013/02/07/totuuden-henki-johda-sina-meita-harhaan-eli-kuinka-kulttuurimarxismin-henki-taytti-valtionkirkon/

   Ks. myös ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”, https://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

  • Tapio Puolimatka:

   ”Seksuaalivallankumous vasemmistoaktivistien ja pääomapiirien yhteisprojektina
   Vasemmistoaktivistit ja pääomapiirit ovat löytäneet toisensa seksuaalinormien purkamiseen tähtäävässä yhteiskunnallisessa liikkeessä, kuten näemme esimerkiksi Pride-festivaalissa. Mistä tämä johtuu?

   Yhtenä selityksenä on se, että seksuaalisuuden vapauttamista voidaan käyttää sekä tavoiteltaessa taloudellista hyötyä että poliittisen kontrollin välineenä. Kun ihminen saadaan riippuvaiseksi seksuaalisten halujensa tyydyttämisestä, häntä voidaan ohjailla halujensa avulla tavalla, jota hän ei itse huomaa. Tällä tavalla valtiovalta pystyy ohjailemaan ihmisten käyttäytymistä heidän tietämättään ja ”ilman pakkoa”.

   Samalla pääomapiirit voivat hyötyä ihmisten pakonomaisesta ja kyltymättömästä tarpeesta tyydyttää seksuaalisia halujaan. Ihmiselle annetaan oikeus vapaasti toteuttaa seksuaalisia halujaan, koska hänen riippuvuutensa seksuaalisesta nautinnosta tekee mahdolliseksi hyötyä hänestä taloudellisesti ja ohjailla hänen käyttäytymistään haluja manipuloimalla…”

   Koko artikkeli: https://www.oikeamedia.com/o1-113219

 10. Patric Wood’illa on Technocracynews-sivustollaan useita artikkeleita mm. transhumanismista, yhtenä esimerkkinä seuraava:

  ”Worship: Robotics Pioneer Proposes New Religion Where AI is God ”,
  https://www.technocracy.news/silicon-valley-mogul-proposes-new-religion-ai-god/

  Sielun ja sielun luoneen Korkeamman olennon olemassaoloon uskovalle muita kylmääviä artikkeleita pelkästään transhumanismista Wood’in sivustolta löytyy laittamalla ’SEARCH HERE…”-ikkunaan hakusanaksi ’transhumanism’.

  Tarkemmin ajatellen ilmeisesti ainakin suurin osa sivuston muistakin artikkeleista on kylmäävän vaikutuksen tekeviä, mutta hyvin lukemisenarvoisia informaatiosisältönsä vuoksi,

 11. ”Homoliitoista robottiliittoihin? Mitähän sitten? Eläimiä? En uskalla enää edes arvailla pidemmälle.”

  Siitä lähtien, kun ihmisille annettiin oikeus avioliiton ulkopuoliseen seksiin ja naisille lupa käydä töissä, liikkua ulkona ilman miespuolista saattajaa, äänestää vaaleissa ja toimia jopa pappeina, on suunta ollut vääjäämättä kohti ihmisten seksisuhteita ja avioliittoja hevosten ja jääkaappien kanssa.
  Meidän tulee palata Raamatun ja Mooseksen lakeihin.

  Kaikki poikkeamat Vanhasta Testamentissa johtavat yksinomaan helvettiin sekä yhteiskunnan rappioon. Rooman ja Kiinan valtakunta tuhoutui välittömästi, kun siellä sallittiin naisten liikkua kaduilla ja homojen olla olemassa.

 12. Kuudennen luomispäivän päätteeksi maailmassa oli Jumalan omaksi kuvakseen luoma Aatami. Aatami oli mies ja nainen.

  Sielulla ei ole sukupuolta. Sukupuoli kuuluu ruumiiseen ja on tarpeen ihmisten lisääntymisessä. Sukupuolettomuus ei ole nykyaikaan liittyvä ”pirun” ajama agenda, vaan jo aikojen alusta vallinnut luonnollinen, ruumiiton ja roolittamaton, sielullisen ihmisen olotila.

  Ihmisillä on vajaan ymmärryskykynsä johdosta tarve lokeroida asioita ja ihmisiä. Se, mitä ei ymmärretä, herättää meissä pelkoa. Sekin on luonnollista.

  Pelko ajaa meitä suojautumaan ja turvautumaan auktoriteetteihin. Ne jotka haluavat ihmisiä hallita, käyttävät ihmisten pelkoja hyväkseen, luovat sääntöjä, tuomitsevat ja rankaisevat. Ja ymmärtämättömät, pelokkaat ihmiset huutamalla vaativat: ”ristiinnaulitse!”

  • Pyrkimällä tekemään seksuaali-PERVERSIOISTA yhteiskunnan uusia normeja pyritään tuhoamaan perinteinen perheinstituutio, joka on tärkeimpiä ellei tärkein järjestäytynyttä yhteiskuntaa koossapitävä perusyksikkö.

   Kuten todetaan edellä viitatussa artikkelissa ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”, https://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html:

   ”Yksi tärkeimmistä Frankfurtin koulukunnan ideoista oli hyödyntää Freudin ajatusta ”pansexualismista” – rohkaista mielihyvän etsintään, hyväksikäyttää sukupuolten välisiä eroja, kaataa perinteiset miesten ja naisten väliset suhteet.

   Koulukunta uskoi että oli kaksi vallankumouksen tyyppiä: (a) poliittinen ja (b) kulttuurillinen. Kulttuurivallankumous repii sisäpuolelta. ”Moderni muoto alistamisesta on kuvattu lempeydeksi”. He näkivät sen pitkän aikavälin hankkeena ja pitivät kohteena selkeästi perheen, koulutuksen, median, seksin ja populaarikulttuurin.

   Jo Karl Marx oli kirjoittanut ”Kommunistisessa manifestissa”, radikaalista käsitteestä ”naisten yhteisö” sekä väheksyen vuoden 1845 saksalaisesta ideologiasta, joka käsitteli perhettä yhteiskunnan perusyksikkönä. Yksi ”kriittisen teorian” perusopinkappaleita oli perheen murtamisen välttämättömyys. Instituutin tutkijat saarnasivat, että ”Jopa osittainen vanhempien auktoriteetin väheneminen perheessä auttaa tulevia sukupolvia hyväksymään yhteiskunnallisia muutoksia.”

   Munzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin:

   ”Me teemme Lännen NIIN KORRUPTOITUNEEKSI ETTÄ SE LÖYHKÄÄ””

   Loistavasti ovat onnistuneet ja kannattajia näyttää riittävän!

   • ”… pyritään tuhoamaan perinteinen perheinstituutio, joka on tärkeimpiä ellei tärkein järjestäytynyttä yhteiskuntaa koossapitävä perusyksikkö.”
    ”Yksi ”kriittisen teorian” perusopinkappaleita oli perheen murtamisen välttämättömyys. ”

    Länsi ajautuu perikatoon ja mätänee paljolti juuri tämän takia. Hedonismin löyhkähän on jo nyt sietämätön.
    Putinin Venäjä torjuu Freudin panseksualismin opit eikä hylkää uskontoa ja sen arvoja tärkeänä kansaa yhdistävänä ja koossa pitävänä voimana.
    Siksi uusi kulttuuri Oswald Spenglerin mukaan nousee sieltä.

   • Mikä on sallittua tai kiellettyä Putinin Venäjällä?

    Onko sallittua harjoittaa seksiä huvin vuoksi? Onko määritelty sitä, kuinka mies ja nainen saavat keskenään seksiä harjoittaa? Onko määritelty kielletty perverssi seksi? (takaapäin, suihin, anukseen, itsetyydytys). Sallitaanko anaaliseksi aviopuolisoiden kesken, mutta ei miesten kesken. Onko säädetty, että aviopuolisoiden tulee tuottaa tietty määrä jälkeläisiä?

    Entäpä jos Putinin Venäjällä seksi vastakkaisen sukupuolen kanssa ei kiinnosta. Kielletäänkö ihmisiä olemasta yhteydessä samaan sukupuoleen? Hävitetäänkö ne joita ei seksi vastakkaisen sukupuolen kanssa kiinnosta natsi-saksan tyyliin vai eliminoidaanko ihmisistä jollain konstilla sukupuoliset tarpeet?

    Saksassa ja muuallakin eli 1930-luvulla idea ihmisen jalostamisesta. Heikot ja vajaat hävitettiin. Pääsikö Saksa eroon heikoista ja vajaista?

    Seksuaalisesti tyydyttyneet ihmiset ovat tyytyväisiä elämäänsä. Tyytymättömät ihmiset ovat ikuiseen kasvuun uskovan, materialistisen maailman käyttövoima. Tyytymättömiä on helppo vietellä ja lahjoa. Paljastumistaan pelkääviä on helppo kiristää.

    • Yleensä on niin että siitä mikä on kulttuurin normi tulee vakiintunut malli. Niitä jotka eivät sitä hyväksy katsotaan aina vähän karsaasti koska he ovat uhka kulttuurin säilymiselle.
     Kyse on eräänlaisesta pakosta. Liika annos yksilön poikkeavuutta hajottaa kulttuurin.
     Siksi on turha odottaa että yksilö voisi elää miten haluaa vain viettiensä ohjaamana kulttuurissa joka haluaa säilyä.
     Niitä on myös mahdollista kehittää ja jalostaa eikä mennä sieltä yli missä aita on matalin. Jos siitä syntyy neuroosi niin pienempi paha se on kuin että syntyy psykopaatti tai narsisti joka viis välittää muusta kuin itsestään ja joita meillä lännessä alkaa olla ’nurkat väärällään’.

    • Me kaikki olemme toisistamme poikkeavia. Se on elämän edellytys ja pääsääntö. Se, että yksien poikkeavuus tuomitaan toisten toimesta, on laumasieluista vallankäyttöä.

     Kulttuuri on lauma, johon ihminen on kasvanut ja johon haluaa kuulua, jotta tuntisi olonsa turvalliseksi. Vapaus ja siitä seuraava ennustamattomuus pelottaa meitä. Me haluamme rakentaa turvaksemme itsellemme vankilan ja valita siihen ankaran johtajan. Ja katso – tyrannia on valmis.

     Mitäpä jos luottaisimme pelastajamme neuvoihin ja kieltäytyisimme pelkäämästä.

  • Kuten Tapio Puolimatka edellä viitatussa artikkelissaan toteaa, niin seksuaalinormien purkamisella voidaan edistää, paitsi poliittisten tavoitteiden saavuttamista myös kaupallisia intressejä, johon myös Ylewatch-blogisti viittaa em. artikkelissaan ”LIBERALISMIN TERMINAALIVAIHEESSA LGBT-VÄKI NÄHDÄÄN VAIN POTENTIAALISINA KULUTTAJINA”, http://ylewatch.blogspot.com/2019/06/liberalismin-terminaalivaiheessa-lgbt.html :

   ”Vuoden 2019 Pride-viikon sateenkaarivärejä ovat liputtaneet monet vielä viime vuonna jättäytyneet suuryhtiöt kuten Finnair. Uusien hyveliputtajafirmojen tulvaan on varmasti vaikuttanut median kärsimätön rummutus asiasta, josta kertoo Ylen viime marraskuinen agenda-uutinen Yhdysvalloissa yritykset tahkoavat rahaa huomioimalla seksuaalivähemmistöt, mutta Suomessa ollaan vielä lapsenkengissä: ”Tämä on sellaista muurahaispesään sohimista tietyllä tavalla”.

   Terminaalivaiheen liberalismissa tragikoomisinta täytyy olla se, kuinka kapitalismiin vihamielisesti suhtaututuvat arvoliberaalit vasemmistolaiset suorastaan syleilevät globalistisia suuryrityksiä, kunhan ne vain kannattavat itsekkyyttä, narsismia ja hedonismia edistävää lgbt-agendaa. Häpeällinen Helsinki Pride on myös oiva osoitus muotiaatteita seuraavien massojen hybriksestä, jossa kuvitellaan lopullisen Edistyksen so. tasa-arvon olevan jo aivan ulottuvilla, vaikka selväjärkiset näkevät sen viimeisenä hulluuden ilmauksena ennen perikatoa.”

  • Avioliitto, perhe, ja sukupuolten työnjako on ollut viime aikoihin asti luonnon armoilla olevan ihmisen elinehto.

   Teknologinen kehitys on vapauttanut ihmiset näiden instituutioiden otteesta. Mies ei enää selvitäkseen tarvitse vaimoa eikä nainen aviomiestä. Avioliitosta on selviämisen sijaan tullut keino kohottaa omaa sosiaalista asemaa. Sitä, mitä ennen harjoittivat vain kuninkaalliset, harjoittaa nyt kaikki kansa.

   Teknologinen kehitys on vapauttanut myös ihmisen seksuaalisuuden. Seksin merkitys on muuttunut. Siitä on tullut yksi tavoista, joilla ihminen hakee rentoutumista ja nautintoa.

   ”Tässä maailmassa otetaan vaimo ja mennään vaimoksi. Mutta tulevassa maailmassa ne, jotka on katsottu ylösnousemuksen arvoisiksi, eivät enää mene naimisiin. He eivät enää voi kuolla, sillä he ovat enkelien kaltaisia. He ovat Jumalan lapsia, ylösnousemuksesta osallisia. Ja sen, että kuolleet nousevat ylös, on Mooseskin osoittanut kertomuksessa palavasta pensaasta. Hänhän sanoo, että Herra on Abrahamin Jumala, Iisakin Jumala ja Jaakobin Jumala. Ei hän ole kuolleiden Jumala, vaan elävien. Hänelle kaikki ovat eläviä.”

   Teknologinen kehitys on vääjäämätöntä. Sitä emme voi peruuttaa. Vai haluaako joku alkaa elää kovaa ja vaarallista elämää ilman helpottavaa teknologiaa ja lääketiedettä? Ketä kiinnostaako Amissien tapa elää? Kuka haluaisi vapaaehtoisesti valita vaivan ja kärsimyksen?

   Ihmisen pojan tuleminen on luonnon ja ruumiillisuuden rajoitteista vapautuneen sielukkaan, vapaan ihmisen esiinmarssia. Ruumiillisuuden rajoitteista vapaudutaan teknologisen kehityksen ansiosta. Riittävän teknologisen kehityksen merkkipaaluna on ydinase.

   ”Sillä niin kuin salama leimahtaa idässä ja valaisee taivaan länteen asti, niin on oleva Ihmisen Pojan tulo.”

   • Lääketiede ei maailmaa pelasta, koska lääketieteessäkin on aina kaksi toisiaan vastuttavia puolia. On olemassa vain hyvin vähän parantavia lääkkeitä, mutta tappavia kalliita myrkkyjä hyllyt täynnä. Syöpäsairauksien ”hoito” säteilyllä, joka aiheuttaa SYÖPÄÄ, mitenkä sen voi selittää? Hormoonihoito joka kasvattaa miehille ”RINNAT kuin naisille”. Jotakin on törkeästi suuniteltu petoksiin valtavin laskutuksin. Kaiken takana on vain RAHA, ja ainoastaan RAHA, viis ihmisten elämästä.

  • Kaameita ilmaisuja Juusolta. Tyypillisiä kehitysopin kannattajia, joista monet heräävät vasta ”kuolinvuoteellaan epävarmana tuonpuoleisesta tilanteesta”?Tähänkö se ihmisen elämä päättyykin lopullisesti?,vai ovatko uuden tastamentin lupaukset mahdollisia, mutta vain niille jotka sen hyväksyvät. Ratkaisun teko on vaikeinta ”kirjanoppineille, joilla ei ole USKOA luojaan eikä luomiseen”. Jyvät eroitetaan akanoista, ja uskolliset menevät ”elämän portista sisälle”,arvottomia ei kukaan muistele. Se on vasta alkua paratiisimaiselle olotilalle maapallolla, jonka osaanottajat saavat ikuisen elämän palkinnokseen,asuttaen maapallon.

 13. Sinänsä mielenkiintoinen ja ennen muuta ajankohtainen artikkeli.
  Robotit eivät ihmiskuntaa pelasta, päinvastoin niillä tietty ahne eliitti yrittää vallata itselleen enemmän jalansijaa ja samalla kiihdyttää planeetan tuhoprosessia.
  Pitäisi painaa jarrua mutta jalka on kaasulla.
  Yhtä ja toista hyvää tietysti roboteilla voidaan tuottaa tai panna ne tekemään myös hyödyllisiä asioita mutta painopiste ei ole siinä vaan aivan muualla. Ne palvelevat pääosin rikollisia hankkeita, ovat pahan ahneuden palvelijoita.
  Osui silmään tuota tukeva artikkeli joten siitä pieni ote

  Leisure Unsought, Neural Networks, and Other Dramas
  Why We Will Soon Be Eating Each Other
  FRED REED
  … Now, as businesses adopt AI and its cousins and siblings, as they will and are, there will not be enough Starbucks to absorb the resulting surplus semi-literate sociologists . Drinking coffee will become a patriotic act. Social unrest, already incubating like early-stage tuberculosis, will grow. Why do you think we have ghastly suicide rates among the unemployed Deplorables in Middle America–these deaths being almost celebrated by the coastal elites? What brought Trump in?

  Of one thing we can be sure: Nobody in power is going to do anything about it–not the government, not businessmen, not corporations (GM just moved 4500 more jobs, I think it was, to Mexico), not the Bezozes or the Zuckerbergs or Wall Street. In the words of the great Reverend McBilly Osfeiser, of the Pure Word and Saturday Night Dumplings Baptist Church, “I say unto ye, Brothels and Cisterns, the End Times is upon us. Grab your shotguns, stock up on sour mash, and barricade the doors. It’s gonna be Hell.”
  http://www.unz.com/freed/leisure-unsought-neural-networks-and-other-dramas/

  • ”Ne [robotit] palvelevat pääosin rikollisia hankkeita, ovat pahan ahneuden palvelijoita.”

   Noin on pitkälti asianlaita, koska valtaa pitävä, itsensä kaiken moraalin kahleista vapaaksi katsova RIKOLLINEN NIIN SANOTTU ”eliitti” käyttää kaikki tiedossaan olevat keinot meidän alistamiseemme – me ”we the people” 99,99…9 % maapallon väestöstä.

   Jos tekoälyä ja sen avulla toimivia robotteja käytettäisiin vain positiivisiin tarkoituksiin, niin mm. niiden avulla voitaisiin varmaankin luoda jonkinlainen ns. maanpäällinen paratiisi ihmisille – sensijaan että paljolti niiden avulla nyt ihmiskunnan arkkiviholliset pyrkivät luomaan maanpäällisen NWO-helvetin alistamilleen ihmisille:

   ”Maailmaa hallitsee todellisuudessa pienen valtaeliitin muodostama
   ydinjoukko, jota ei ole vaaleilla valittu ja joka kokoontuu
   säännöllisesti keskustelemaan salassa maailman tulevaisuudesta. Tämä
   salainen maailmanhallitus muun muassa päättää, kenestä tulee USA:n
   seuraava presidentti, minne EU laajenee, missä soditaan, paljonko öljyn
   hinta on tai paljonko asuntolainasi korko on. Lopullisena päämääränä
   sillä on alistaa koko maailma yhden hallinnon alaisuuteen. Tässä uuden
   maailmanjärjestyksen hirmuvallassa ei ole keskiluokkaa, vaan vain
   eliitti ja sitä kuuliaisesti palvelevat köyhät alamaiset, joiden elämä
   on läpikotaisin kontrolloitua huipputeknologian valvomassa
   poliisivaltiossa. Tämä on tiivistettynä Daniel Estulinin
   maailmanlaajuisen menestyskirjan väite. Hänellä on myös perustelut
   väitteensä tueksi.” – Kirjaesittely / Tomi Ahola:
   DANIEL ESTULIN: The True Story of the Bilderberg Group (2007),
   https://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html?PHPSESSID=4akjpbmei5bp3a6kf4c2dvupp3#msg1783220

   • Bilderberg-kokouksissa on käynyt joukko suomalaisiakin maanpetturi-poliitikkoja hakemassa ohjeistusta suomalaisten alistamiseksi EU-diktatuuriin/NWO-tyranniaan. Joku tai jotkut näistä ilmeisesti saivat aikaan em. Estulinin kirjan suomenkielisen painoksen sensuroinnin.

    Seuraavassa on eräs vuosien 2013-19 osalta päivittämätön luettelo suomalaisista Bilderberg-osallistujista:

    ”Nämä suomalaiset ovat osallistuneet Bilderberg-kokouksiin”,
    https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2012060215660719

   • Maanpäälliseen NWO-helvettiin kuuluu eläminen pelossa – jatkuvan tarkkailun alaisena yhteiskunnassa, jossa vallitsee kahlitseva, kaiken kattava lakiin ja moraaliin pohjaava normisto jossa ihmiset eivät uskalla edes kuvitella toisin, kuin normisto määrää.

    Ihmisiä ei voi väkivalloin pakottaa NWO-tyranniaan. Heidät täytyy siihen houkutella. Heidät täytyy vietellä tuomitsemaan moraaliton käyttäytyminen, kauhistelemaan ”terrorismin” kauhuja, tekosuremaan umpi-outoja ”terrorismin” uhreja ja pelkäämään moraalin perikatoa.

    Erilaisuuden hyväksyminen, materiaalisten arvojen kyseenalaistaminen, totuudellisuus, armo ja rakkaus ovat myrkkyä NWO-tyrannialle.

 14. Truth_hunter 1.7.2019 at 20:13 kommenttiin liittyen

  Haaveilu yhteiskunnasta joka ei olisi kurinalaisesti kahleissa on utopiaa. Ihminen ei pysty elämään visaasti ilman kuria. Kuten esim. jalkapallopelissä on säännöt joita pelaajan on noudatettava rangaistuksen uhalla niin on oltava kulttuurissakin. Ilman tätä ’pelikuria’ pelistä ei tulisi mitään.
  Meiltä täällä lännessä tuo kuri koetaan laittomana, se löystyy ja pieni eliitti on ottanaut tehtäväkseen luoda ’kulttuurimarxistisen ym. perverssin vapauden’ ja tuhota kulttuurin samalla alistaen sen omaan valtaansa. Tuho on nähtävissä ja se etenee kulovalkean tavoin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here