Facebook Inc ja me kaksi miljardia

28

Olin luullut, että Facebook Inc. edustaa vapaata tiedonvälitystä ja sananvapautta eikä se harjoita ennakkosensuuria.

Yhtiön tehtävä on kyllä valvoa, ettei sen sivuilla julkaistuissa kirjoituksissa rikota lakia. Sananvapaus kuitenkin toteutuu vain, jos se ei poista ennalta muilla kuin laillisuusperusteilla sen sivustoon tarkoitettuja tekstejä.

Facebook poistaa.

Se murentaa sananvapautta algoritmeilla, jotka edustavat yrityksen omistajien tahtoa edetä kohti ennalta määriteltyä tavoitetta. Algoritmit ovat koneiden toimintaohjelmia, joihin sidottuja palveluja Facebook antaa ilmaiseksi kuluttajien käyttöön. Ne, jotka operoivat mainoksilla, maksavat Facebookin sivustojen ylläpitokulut ja liiketoiminnasta syntyvät miljardien eurojen ja dollareiden voitot.

Facebookin algoritmien valvonnasta vastaavat koneet, jotka voivat venyttää ja vedättää koko parin miljardin asiakkaan letkaa epämääräiseen suuntaan ja poispäin sananvapaudesta. Kun Facebook sanoo, että sen algoritmit suosivat perheenjäsenten ja ”kavereiden” päivityksiä yrityssivujen ja mainosten sijaan, se linjaus ei vaikuta uskottavalta. Voiton maksimointi kuulostaa tälle pörssiyhtiölle ominaisemmalta toiminnalta.

Sain sattumalta näytteen Facebookin algoritmeista, kun (minulle tuntematon) Fb-kaverini siteerasi laajasti minun sivuilleni lähettämässään linkissä kirjoitustani vuodelta 2017. Siinä käsittelin EU:n rahapolitikkaa, sen keskuspankin liikkeelle laskemaa sähköistä bittirahaa (joka korvasi tarpeen painaa vastaava määrä paperirahaa) ja yhdessä pankki- ja muun finanssituotekaupan toimitsijoiden kanssa odottelemaamme pörssiromahdusta.

Kun otin kotisivuillani kantaa näihin vanhoihin mutta edelleen tuoreisiin asioihin, jouduin suuriin vaikeuksiin Facebookin algoritmikoneen kanssa. Joku ulkopuolinen toimija joka tapauksessa häiritsi ensin vastaukseni kirjoittamista, ja kun en sitä itse lopettanut, se lopetti. Ruudulleni ilmestyi pienin kirjaimin pariksi sekunniksi tämäntapainen lause: ”Ei pidä ennustaa, koska se perustuu arvaukseen”. Vuoden 2017 kirjoitukseni on poistettu kaverini sivuilta, ja hänen minun sivuilleni lisäämänsä linkitys on myös poistettu.

Jos Facebookin algoritmin mukaan yhtiö ei päästä sivuilleen ennustuksia, koska ”ne perustuvat arvaukseen”, se on huono peruste kirjoitusten ennakkosensuroinnille – ja saattaa olla riippuvainen ennustuksen tekijästä ja laadusta.

Facebookin omiin kohtalonkysymyksiin kuuluu sen vähittäinen muuttuminen Yhdysvaltojen salaisen hybridi- ja kybersotakoneen palvelimeksi.

Yhteistyön houkuttimena ja pakottimena amerikkalaiset käyttävät maan kauppakomission kasvokirjalle asettamaa 3-5 miljardin dollarin sakonuhkaa, jolla Facebookia syyllistetään tiedonkäytön ja lähdesuojan väärinkäytöksistä. Se on iso asia kasvokirjan toiminnalle Yhdysvalloissa, jossa 39 prosenttia väestöstä lukee päivittäin fb-sivujensa postauksia.

Facebook-yhteys on 214 miljoonalla yhdysvaltalaisella.

Toisaalla Facebook valmistelee valtioista riippumattoman kryptorahan eli siis oman yritysrahan käyttöönottoa uuden kaupallisen toimintansa maksuvälineeksi.

Me kaksi miljardia konsernin asiakasta emme voi luottaa Facebookin algoritmeihin.

On tullut aika tutkia perusteellisesti yhtiön toimintatavat Suomessa!

Esko Seppänen on entinen eduskunnan jäsen ja europarlamentaarikko. Kirjoitus on julkaistu alun perin Seppäsen blogissa.

28 KOMMENTTIA

 1. Vasta nytkö? Minä olen jo vuosia kysellyt perään aina Supoa myöden. En vain ole saanut kelvollista vastausta.

  Pelkästään algoritmit eivät huolehdi naamakirjan hygieniasta. Ne tekevät raakatyön. Tarkemmassa seurannassa istuu eläviä ihmisiä.

  Saksalaisessa dokumentissa haastateltiin yhtä työntekijää, jonka ääni oli muutettu eikä kasvoja uskallettu näyttää.

  Kuitenkin Saksassa ainakin kaksi ihmistä on voittanut oikeudenkäynnit fb:n sensuuria ja tekijänoikeutta käsittelevissä asioissa.

  Suomessa pitäisi ilmeisesti lähteä asiaa selvittämään Mediapoolista, jolla varmaankin on sujuva yhteistyö Naamarin kanssa.

  • Minä olin täysin varma Facebookin omasta tahtotilasta sensuroida ja ohjata keskustelua, sisältöä ja ihmisten kollektiivista ajattelua
   (normit, eli toistuvuus ja muu sosiaalista painetta aiheuttava ohjaavat tätä. Siksi suuret v-mediat jne. ovatkin ryhtyneet suureen sensuurirummutukseen josta yksi komponentti on orwellinen ”vihapuhe”)
   vuoden 2015 puoliväliin mennessä.
   Sitä ennen tiesin jo että sitä tehtiin satunnaisesti ja tietenkin mm. esim. v-medioitten fb-sivujen moderaattoreiden toimesta. Fb antoi tällaisille mahdollisuuden shadowbannaukseen, eli kommenttien muilta piilottamiseen ennen tätä. Eli kyllä, Olin-Arvola, se yhteistyö on tiivis ja läheinen.
   Sama juttu YouTuben suhteen ja samoihin aikoihin. Se onkin tähän päivään mennessä mennyt hyvin pitkälle siinä, kuten Twitterkin.
   Kehityksen kulku on selvä ja Supokin on mielissään kun avautui mahdollisuus alkaa syvemmin kyttäämään ja profiloimaan kansalaisia, kiitos Halla-ahon ja persujen, ketkä olivat va’an kieli asiassa ja nyt ollaankin tilanteessa jossa kohta aletaan luokittelemaan poliitikotkin vähemmistöryhmäksi joita vastaan ei saa vihaa ilmaista.
   Muistakaa myös ketkä omistaa mitä.
   Ja Fb:hän omistaa WhatsAppin.
   Toistaiseksi pidän Telegramia aika luotettavana ja siinä on myös ominaisuus poistaa toisilta aikaisemmin lähetettyjä viestejä yms.

   Kiitos kirjoituksesta Esko Seppänen.
   Olet ollut järjen kipinä eduskunnassakin joka on läpimärkä kaikesta k-päisyydestä (kuten kaikilla muillakin alustoilla, käytän nyt hurjanhurjaa vihapuhesanastoa testataakseni Vastavalkean algoritmeja) joten pitkään aikaan ei ole paljon totuuden tulta syttynyt siellä, mutta ehkä vielä kriisien ja kurjistumisen myötä alkaa kuivaa sytykettä löytymään.

 2. Sama ongelma on myös muualla sosiaalisessa mediassa jossa viestit vain katoaa ilman että niitä kerrotaan poistetuksi. Ilmeisesti muutkin ottaneet algoritmit käyttöön joten valtamediasta poikkeava kommentointi ei onnistu ja konesensuuri on voimassa jotta suomalaiset pysyy eu ja natolinjausten rajoissa.
  Fb on rahantekokone ihmisten julkisuus- ja viestintähalujen avulla onhan se myös kätevä tiedustelulaitosten käyttöön ja sehän yrityksenä porukoi niiden kanssa kuten myös tukee lontoon trollitehdasta. Selvästi laittomuuksiin fb osallistui usan presidentin vaaleissa jossa joutui myös siitä oikeuteen hiljaisuudessa kun samalla hehkutettiin venäjän sekaaantumista usan vaaleihin joka taisi olla cian oma operaatio venäjän syyllistämiseksi.
  Ihmiset on koukussa fbiin ja onhan se oiva yhteyden pito- ja keskustelualusta mutta vastapainona tietosi lipsahtaa yritysten ja hujareiden käyttöön ja saattaapa ulkomainen tiedustelupalvelu siepata tietosi tietopankkiinsa. Näennäisesti ilmainen keskustelualustan vastapainona on viestien sensuroinnin lisäksi käyttäjän tietojen siirtyminen ulkopuolisille toimijoille.

 3. Aika siirtyä vk.ru sivustolle? Patrick Armstrong toteaa, että jos häntä profiloidaan tiedustelupalvelun toimesta, niin parempi, että sen tekee FSB kuin NSA. Joka tapauksessa näin tapahtuu. Oikeuksien perään kyseleminen on sonnin lypsämistä.

  https://patrickarmstrong.ca/?s=Facebook

 4. > Toisaalla Facebook valmistelee valtioista
  > riippumattoman kryptorahan eli siis oman yritysrahan
  > käyttöönottoa uuden kaupallisen toimintansa
  > maksuvälineeksi.

  Perinteen mukaisesti raha on sidottu hallitsijaan. Yhden hallitsijan alueella on yksi raha. Kansainvälistä kauppaa hallitsee USA.

  Uusi digitaalinen tiedon maailma laittaa valtakuntien rajat uusiksi. Näitä uusia rajoja ei vedetä maastoon vaan enemmänkin informaatioon, tai oikeastaan uskon, mukaan. Usko ja uskontohan on ollut valtion perusta jo tuhansien vuosien ajan eikä näinä vuosituhansina ihminen ole muuttunut.

  Tulevaisuuden valtion saa kansalainen ”vapaasti” valita: Oletko Googlen, Facebookin vai minkä informaatiokeskittymän kansalainen, sen sinä valitset hiiren klikkauksella. Sen jälkeen tuo valtio, jonka jäsenyyden olet valinnut, toimittaa sinulle jäsenkortin, jolla ostat sota-, poliisi-, terveys-, jne. palvelut. Aivan samalla tavalla kuin nyt kansalaisuuden perusteella ostat ne valtiolta.

  — Tietenkin kansalaiset käyvät kiivasta keskustelua ja väittelyä siitä onko Facebookin kansalaisuus parempi kuin Googlen mutta jonnekin vain on hävinnyt tieto, ja onko sellaista tietoa koskaan ollutkaan!, siitä, että kaikkien virtuaalivaltioiden takana ovat samat omistajat.

  Kenen totuuteen uskot? Se lopultakin määrää sen, mihin virtuaalivaltioon liityt.
  — Väärä tieto ja väärä totuus on juuriaan myöten kitkettävä pois.

  Jos sallitte, lyhyt mainos tänä väliin:
  Tiesitkö muuten, että MEIDÄN USKOSSA saat ikuisen elämän! Se ei aivan vielä ole valmis mutta tekoäly on juuri saamaisillaan sen valmiiksi. Ja onko sen lopullisen valmistumisen sitten niin väliäkään. Sitten kun se valmistuu, niin tämä MEIDÄN TEKOÄLYMME voi herättää sinut henkiin myös takautuvasti! Kaikki tämä on mahdollista vain, jos maksat MEIDÄN VEROMME

  Tie. Infrastruktuuri. Kenen kortilla maksat? Oletko antanut elämäsi Ruplan tai jopa Renminbin palvelukseen? Vain oikea maksukortti antaa oikeuden elämään vaikka vero onkin suuri mutta onhan palkkiokin sitten tuonpuoleisessa sen mukainen.
  Totuus. Uskotko sielunvihollisen houkutuksiin? Kuunteletko, mitä Putin puhuu? Luetko vaihtoehtomedioita?
  Elämä. Vain virtuaalisessa maailmassa voit saada jatkuvan ja ikuisen seksuaalisen tyydytyksen elämällesi. Mitä muuta lopulta tarvitsetkaan? Sen tuottavat android-ystäväsi, nuo jumalan lähettämät enkelit.

  Jokaisella virtuaalivaltiolla on omat kirkkonsa, joihin epäuskoiset ohjataan saamaan oikeaa valistusta. Nämä kirkossa käyvät syntiset saavat sitten ostaa armahduksen synneistään. Maksun suuruus on tietenkin sidottu synnin suuruuteen. Vaikeina aikoina ihmisen omistaja, siis virtuaalivaltion, ”on pakko” kiristää synti- ja jäsenmaksujaan, jotta se voisi paremmin vastata ”kansalaistensa” vaatimuksiin.

  Kansalainen tietää, että hänen valitsemansa valtio tietää kaiken. Että valtion silmän alta ei voi paeta. Sen takaa 5G-verkko.
  — Se virtuaalivaltio, joka parhaiten saa kansalaiset uskomaan omistavansa kaikki (tai ainakin olevan juuri tekoälyssä melkein valmiina olevan) jumalan ominaisuudet, myös hallitsee suurinta joukkoa maailman kansoista.
  — Lopultakaan kansalaisen omistajan ei tarvitse hallita noita ominaisuuksia, joita se väittää omistavansa. Riittää, että kansalainen uskoo niin olevan.
  — Lisää ominaisuuksia, joita virtuaalivaltio tarvitsee hallitakseen omistamiaan ihmisiä voi lukea Raamatusta. Mitkä ominaisuudet on menneinä aikoina nähty Jumalassa, nyt kilvan sovitetaan valtio-konglomeraatteihin.

  • Kolmen Markan mieheltä erittäin hyviä raamatullisia todisteita, kuka tätä maapalloa ohjailee juuri nyt. Jopa ”ateistitkin ovat alkaneet ihmetellä, missä vika? Vahvin todiste on se kertomus miten saatana yritti käännyttää Jeesuksen, lupaamalla Jeesukselle maailman vallan, jos hän esittäisi edes yhden ”eleen, kumartaen saatanaa. Se kertomus vahvistaa sen kuka tätä maailmaa johtaa, ja kenellä on täysvalta. Luoja taitaa olla matkoilla, luomassa uusia yhteiskuntia ”stratosfääreissä”?

  • Olen itsekin ihmetellyt että siellä viihdytään vaikka tietoa sen harjoittamasta vakoilusta on ollut jo pitkään saatavilla.
   Maailma on yhä selkeämmin jakautumassa kahteen leiriin: hyökkääjiin ja niihin joiden kimppuun käydään.
   Hyökkääjillä on selvä ylivoima ja he saavat perverssiä tyydytystä aggression ja sadismin purkamisestaan muita kontrolloimalla ja vainoamalla.
   ’Fase’ on vain yksi hyökkääjien väline jolla hyväuskoisia lampaita pidetään aitauksessa.
   Kahtiajako ei muutu elleivät ne joiden kimppuun käydään saa – kuten entisaikojen maaorjat – tarpeekseen ja nouse kapinaan. Se taas on epätodennäköistä ennen riittävän laajaa vallitsevan systeemin tajuamista ja laajaa kurjistumista.

 5. Matti sen ilmoitti, ja vanha ”FEDORANI” nousi hänelle, mutta niinhän koko Internetti on saatanan keksintöä sekoittaa maapallon ihmiset mielipuolisuuteen. Emmehän me voi ilman NETTIÄ enää edes elää.Me olemme sitä samaa harhautettua joukkoa, koko porukka. Muistan hyvin kuinka liitosalueitten ihmisten elämäntavat muuttuivat pelkän TV-een tullessa muotiin Suomessakin. Kevään putarha-hommat viivästyivät sen ”laatikon takia”. Kahta kanavaa tuijotettiin iltaan asti, ja maankääntö viivästyi.Tämä ruutu kahlehtii meidät, jopa kesälläkin? Usan pääjehut ovat nostaneet megafirmoja kyselyihin, mutta siihen se varmaan jääkin, vain kyselyihin. Mitäs teet suurta RAHAA vastaan, et mitään muuta kuin kärsit ja valitat.

  • Näin on. Ihminen valtaosin taantuu mieluummin kuin kehittyy ylös- tai eteenpäin. Raha rappeuttaa. Se mahdollistaa velton ja henkisesti köyhän elämän.
   Mielihyvä periaate ohjaa ensisijaisesti. Alhaiset vietit vetävät kuin mato koukku kalaa. Harva on valmis näkemään vaivaa ja ponnistelemaan muuten kuin pakon alla. Henki veltostuu ja ruumis rappeutuu.
   Joku asiaa tutkinut tiivisti: ensimmäinen sukupolvi tekee työt, toinen elää pääosin sen kasvattamalla sadolla ja kolmas rappeutuu kun pääsee valmiiseen pöytään.
   Siksi kulttuurit kukoistavat aikansa ja kuolevat. Mikään niistä ei ole jäänyt elämään henkisessä mielessä ja niin käy myös ’läntiselle anglo-sionistiselle arvoyhteisöllekin’. Kyse on henkisestä asiasta.
   Eikä siinä robotitkaan auta, päinvastoin jouduttavat rappeutumista.
   http://www.unz.com/freed/leisure-unsought-neural-networks-and-other-dramas/

 6. Äänestysten on ennustettu menevän vakaville sivuraiteille ihan lähitulevaisuudessa. GOOGLE, sun muut, ovat niin voimakkaita ”vakoilevia järjestöjä” etteivät poliisivoimat riitä niitä paljastamaan.On erittäin vaikeaa olla ”optimistinen mistään asiasta”koska pirulliset voimat ovat vastassa joka käänteessä.

 7. Demokraattisen puolueen ehdokkaiden joukossa oli yksi ainoa järkiperäinen edustaja, TULSI GABBARD, joka palveli Usan lennoston ”hävittäjälentäjänä”. FOX TV-kanavan ohjelmassa Tucker Karlson haastattelee Tulsi Gabbardia, joka on nyt hiljennetty demokraattien joukossa ”vastahakoisena purnaajana” demoraattien yhteiseksi hyväksi tuhoisana osaanottajana. Kannattaa kuunnella rauhallinen asianmukainen selostus. Hurmaavan kaunis älykäs nainen, jota ei oteta vakavasti pirullisten ihmisten (sotahaukkojen) joukossa. Valtaosa ehdokkaista ovat ”verenhimoisia kauhistuksia”.

  • Tulsi Gabbard on yksi harvoista säännön vahvistavista poikkeuksista Yhdysvaltain kongressiedustajien joukossa.

   Eräs toinen on Cynthia McKinney, joka sanoi ääneen kuinka Yhdysvallat kulkee sionistien talutusnuorassa – vaikka sen monet vaihtoehtomediaa seuraavat ja sopivia kirjoja lukevat ovat jo tienneet kauan:

   ”Cynthia McKinney Drops Bombshell: Candidates to sign pledges of support for “Israel”,
   https://realisticbird.wordpress.com/2011/05/23/cynthia-mckinney-drops-bombshell-candidates-to-sign-pledges-of-support-for-israel/

   • Juuri niin. Oikeus ja totuus ei enää onnistu hallitsevissa elimissä. Olen iloinen muidenkin huomanneen jotakin hyvääkin olevan demarien joukossa, vaikkakin kovin harvinaista. Muu porukka olivat valmiita pukemaan pellen puvut päällensä. Jos itselläni olisi SOROKSEN omaisuudet, niin TULSI GABBARDista tekisin maamme johtajan, sen takaan ja alleviivaan.

  • Aloha!

   Olen seuraillut Tulsi Gabbardin youtube-kanavaa siitä asti, kun hän ilmoitti asettuvansa ehdolle presidentinvaaleissa 2020.

   Hänen puheensa olivat raikas poikkeus muista jenkkipoliitikoista ja heidän sotakiimaisista puheistaan. Juuri tämän vuoksi meillä ei yle eikä hesari mainitse hänestä sanaakaan.
   Tulsi Gabbard aloitti vaalikiertueensa ja on kierrellyt ympäri USA:n osavaltioita puhumassa ja organisoimassa kannattajiaan vaalitaisteluun. Jossain vaiheessa kuitenkin hänen puheensa rupesivat kyllästyttämään, aina samat liirumlaarumit, liika on aina liikaa. Mielenkiintoisinta lopulta olivat yleisön kysymykset ja puheenvuorot, tässä yksi niistä, hyvin tunteisiin vetoava pätkä:

   https://www.youtube.com/watch?v=NpdYbJFh5Jo

   Gabbardia on tietysti rajusti kritisoitu ja arvosteltu, erityisesti muiden demokraattien ja muka-muka-vasemmiston taholta hänen nuorempana esittämistään mielipiteistä ”homohumppaajista” ja tiukasta terrorismin, Al-Qaidan ja Isiksen vastaisesta asenteestaan.
   Lopulta Gabbard pyyteli julkisesti anteeksi LGBT-yhteisöltä nuoruuden ajan mielipiteitään.

   Kukaan arvostelijoista ei ole tarttunut todelliseen kysymykseen, joka voisi kyseenalaistaa Tulsi Gabbardin uskottavuuden tässä hänen imperialististen sotien vastaisessa missiossaan.
   Kysymys on hänen CFR:n (Council On Foreign Relations) jäsenyydestään. CFR:stä ei ole juuri puhuttu sitten niiden aikojen kun Alec Jones kävi ämyrin kanssa huutelemassa hävyttömyyksiä CFR:n toimitalon ulkopuolella New Yorkissa. CFR:n on eliitin salaseura, jossa ovat vaikuttaneet niin David Rockefeller kuin Brzezinski. Tämä järjestö on pitkälti määrittänyt tähän asti USAn ulkopolitiikkaa.
   Toinen asia mikä minussa Gabbardin kohdalla hieman tökkii on hänen sokea uskonsa 911 tapahtumien viralliseen selitykseen.
   Tietysti vaalikampanjan aikana kieli pitää pitää keskellä suuta. 😀

   Mutta kaikesta tästä huolimatta hän on ainoa todellinen vaihtoehto USAn pressanvaaleissa, epäilen kyllä vahvasti hänen pääsyään demokraattien pääehdokkaaksi Trumpia vastaan. Jos hänet valitaan demokraatien ehdokkaaksi, silloin CFR:llä on ollut sormensa pelissä ja hänen mielipiteidensä aitous voidaan kyseenalaistaa vielä vahvemmin.

   Toistaiseksi hän antaa toivoa niin amerikkalaisille kuin koko ihmiskunnalle rauhan mahdollisuudesta maailmassa.

   • Yllättävää on myöskin FOX-kanavan päivittäinen VIIDEN henkilön kokoontuminen kello 5 iltapäivisin, joiden jäsenet julistavat vieläkin uskomuksiaan ”Arabien osanneen lentää kaapattuja koneitaan kaksoistorneihin”?Myöskin TRUMP jaksaa jankuttaa samaa petosta. Näiden kaikkien on pakko jatkaa samaa valhetta, koska niiden vaiheitten tutkijoille ei ole annettu minkäänlaista ”jalansijaa” mediassa. Totuuksien edustajat on vaiennettu pysyvästi.

 8. Reijo Tossavaisella on artikkelinsa sisältöön nähden hiukan harhaanjohtava otsikko : ”Sananvapaus on vaarassa, mutta onneksi on some”:

  ”Tämän päivän Suomessa maahanmuutosta, islamista, seksuaalivähemmistöistä, Euroopan unionista ja eräistä muista kysymyksistä on tullut uusi Neuvostoliitto. Jos esität niistä vääriä mielipiteitä, olet pimeä voima, Helsingin Sanomia siteeratakseni”, Jussi Halla-aho sanoi äskettäin Perussuomalaisten puoluekokouksessa pitämässään linjapuheessa.

  ”Ja mikä pahinta, väärien mielipiteiden ilmaisemisesta joutuu yhä useammin taloudellisten tai juridisten sanktioiden kohteeksi”, Halla-aho sanoi viitaten esimerkiksi vasemmistolaisten virkamiesten tekemään PS-nuorten tukien kieltämispäätökseen.

  Isoimpien mediatalojen toimittajista suurin osa on puoluekannaltaan punavihreitä. Heille oman poliittisen kannan ujuttaminen juttuihin on enemmän sääntö kuin poikkeus

  Ikävä kyllä nykyään mukasuvaitsevat pyrkivät rajoittamaan sananvapautta myös somessa. Esimerkiksi Facebook esti kansanedustaja Mauri Peltokankaan kirjoittamisen. Hän oli julkaissut Facebookissa otteita eduskunnassa pitämästään puheesta!…”,

  Koko artikkeli: https://www.nykysuomi.com/2019/07/01/reijo-tossavainen-sananvapaus-on-vaarassa-mutta-onneksi-on-some/

 9. Lieneekö rikollinen Big Pharmakin osallisena Google-hakujen estämiseen maailman parhaimpiin kuuluvalle vaihtoehto-lääketiedettä edustavalle sivustolle?

  ”Boom: Google Crushes Traffic To Mercola.com By 99%

  Mercola.com is the #1 alternative and health-related site in the world, with a global rank of 6,335 of most traffic sites, receiving over 13 million visits per month. 48% of this traffic is from organic searches from engines like Google. However, Mercola has also been banned from Pinterest and shadow-banned by other social media. ⁃ TN Editor

  Mercola.com targeted in Google’s latest core algorithm update

  Now, any time you enter a health-related search word into Google, such as “heart disease” or “Type 2 diabetes,” you will not find Mercola.com articles in the search results…”

  Koko artikkeli: https://www.technocracy.news/boom-google-crushes-traffic-to-mercola-com-by-99/

 10. Tucker Carlsonin FOX kanavan haastateltava ehdotti Fb. täydellistä pimennystä ajaksi 4,ja5 päivä kuluvaa kuukautta, vain kokeeksi mitä GOOGLE siihen suhtautuisi? Se vaatii meiltä käyttäjiltä itsehillintää oikean asian puolesta. Ilman yleisiä käyttäjiä ”GOOGLE ei ole mitään”.

  • Suunniteltua maailmanhallitusta varten näyttää olevan jo ”totuusministeriökin” valmiina ja toiminnassa:

   ”Google Has Become Orwell’s “Ministry Of Truth”

   Forget ‘fake news’. Google IS fake news. It is re-writing history, the present and the future. It is using its enormous control over the ‘news feed’ to control how people think, react and act. Worse, it is working beyond their wildest imagination…”

   https://www.technocracy.news/google-has-become-orwells-ministry-of-truth/

   • Googlen hakukoneelle eräs jo varsin hyvin toimiva vaihtoehto on seuraavassa: ixquick.com

    • Tiedoksenne, ixquick.com aka. startpage.com käyttää pääosin googlea hakuehdoille. Ja googlehan harjoittaa mielipideohjausta ehdotuksissaan.
     Jotkut, minäkin, käyttävät muunmuassa duckduckgo.comia, mutta se puolestaan käyttää pääasiassa yahoo.comia hakutuloksilleen.
     Noiden proxyhakukoneiden idea on lähinnä se että ei ole seuraimia käyttäjän niskassa dataa keräämässä jne.
     Toisenlainen hakukonesaitti on yippy.com ja siinä onkin selkeä ero sillä se käyttää samanaikaisesti eri hakukoneita kuten yahoo ja google ja päättää itse miten klusteroi hakutulokset milläkin tavalla käyttäjän eteen.

     Täytyisi kuitenkin tulla jotain uutta ja suurta yahoon ja goolagin tilalle.

     • Jotain uutta ja suurta on varmasti tulossa, mutta se ei tule länneltä. Odotan sitä aikaa kuin lapsi joulua. Venäjä-Kiina kun pääsevät etenemään vielä hieman aikaa keksinnöissään, niin se saattaa panna ”riippulukon GOOGLEN ovelle”.

 11. Nyt se vaivaa vasemmistoa, kun osuu vihdoinkin omaan nilkkaan! Tähän astihan te olette olleet innoissanne tuosta ja vaatineet kovempiakin toimia ”vihan” levitystä vastaan. Eli Persujen juttujen sensurointi on ollut enemmän kuin teidän mieleen. Tai MVn, jonka jahtikin oli ihan teidän käsialaanne. Ilmeisesti te kuvittelitte, että te kerrotte Facebookille tai Googlelle kenen mielipiteet lähtee ja kenen ei :-). Ainut mitä te saitte aikaan oli ennakkotapaukset, joita voidaan nyt soveltaa kaikkeen muuhunkin esim teihin. Hyvin tehty tyhmät. Ei teitä aatetoverit suotta hyödyllisiksi idiooteiksi kutsuneet!

  • Onhan tuossa perää, mutta meitä on niin moneen junaan lähtijöitä. Se missä me saatamme olla oikeassa TÄNÄÄN, onkin muuttunut huomenna. Maapallokin oli alkujaan LITTEÄ.

 12. Seuraavat Usan vaalit ovat jo nyt tuloksiltaan epäilyttäviä. koska siihen sekaantuvat GOOGLE, sekä muut MEGA-firmat ehtymättömine rahoineen. Tulsi saattaa olla ”jalomielisin ehdokas” mutta hänen rahavaransa eivät riitä muuhun kuin alku-metreille, ja se on ajan sekä vaivan tuhlausta. Tulsi Gabbard tarvitsee korkeamman voiman siunauksen onnistuakseen kaiken saatanallisuuden keskellä. Onko hän todellakin otollinen siihen virkaan? Sen me tulemme näkemään?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here