Tiedonvälityksen merkitystä muutoksen airuena ja osana itse muutosvoimaa ei voi aliarvioida. Sen merkitys liberaalin maailmankuvan muodostamisessa, ja myös sen ylläpitämisessä, on ollut keskeinen. Silti tähän ehyeen liberaaliin maailmankuvaan tulee toisinaan pieni särö, myös niiden taholta jotka tuota kuvaa yrittävät ylläpitää. Alla kiintoisa lainaus ulkoministeri Pekka Haaviston suusta Helsingin Sanomien haastattelussa:

”Suurvaltojen etuoikeus ja voisi sanoa yksinoikeus on, että ne valitsevat toimintalinjansa ja muut joutuvat siihen sopeutumaan.”(1)

Vaikka kommentti lienee tarkoitettu kritiikiksi Yhdysvaltain joustamattomalle asenteelle Iranin suhteen, niin silti artikkelista syntyy vaikutelma, että Haavisto epäsuorasti ja joko tiedostamattaan tai tietoisesti tukee Yhdysvaltain ponnisteluja Iranin sodan aloittamiseksi. Selvästikään hän ei huomioi Yhdysvaltain ja Israelin roolia jännitteiden kasvamisessa, esimerkiksi sitä että Yhdysvallat yksipuolisesti irtautui ydinsopimuksesta. Ja vaikka jutun yleissävy on maltillinen ja pohdiskeleva, Irakin sodan haamujen tunkeutumista mieleen ei voi estää.

Kuvitteleeko Haavisto edelleenkin, että demokratia voidaan viedä aseiden voimin niihin maihin, jotka eivät suosi LGBT-agendaa? Geopoliittisen voimankäytön sijaan siis arvopoliittista voimankäyttöä? Luullakseni Haaviston lausunto on nähtävä nimenomaan tässä valossa. Tämän rivien välistä luetun tulkinnan mukaan se mitä tapahtui Krimillä 2014 ei sitten kuuluisi kategoriaan ”suurvaltojen etuoikeus”, koska Venäjältä puuttuu Haaviston arvopohja.

Mutta nyt Haavisto on laskeutumassa siltä korkealta jalustalta, jolle liberaalit ovat itsensä asettaneet. Haastattelun mukaan hän itsekin on ”yhä enemmän alkanut ajatella, että kyse on myös erilaisista arvoista ja näkemyksistä”. Hän siis myöntää epäsuorasti, että liberaalit arvot eivät ole universaalisti hyväksyttyjä, ja siten poikkeaa hieman valtamedian miltei uskonnolliseksi dogmiksi muuttuneesta narratiivista.

Tässä kohtaa kommentti suurvaltojen toimintatavoista muuttuukin ongelmalliseksi. Puhtaasti geopoliittisessa mielessä tarkasteltuna se edustaisi aivan poikkeuksellisen suorasukaista poliittista realismia. Tuskinpa edes Trump yltäisi moiseen, Putinista nyt puhumattakaan. Voi vain kuvitella, minkälainen mediahirmumyrsky siitä nousisi, jos jompikumpi edellämainituista päästäisi moisen lausunnon suustaan.

Jos jätetään arvot sikseen ja siirrytään geopolitiikkaan, niin siinä tapauksessa Haavisto ehkä hyväksyisi kommenttinsa valossa Krimin palauttamisen Äiti-Venäjän rakastaville käsivarsille?(2) Ja saman logiikan mukaan hänen täytyisi hyväksyä myös Suomen palauttaminen Venäjän helmaan, mikäli niin sattuisi käymään.

Seuraavaksi pieni ajatusleikki: mitä jos Suomen hallitus sössii täysin ulko- ja turvallisuuspolitiikan. Ja sitä myötä päädymme tilanteeseen, jossa Venäjä ei näe enää muuta tietä kuin voimakeinot estääkseen länttä käyttämästä Suomea hyökkäysalustana. Ja jos oletetaan että talvisodan ihme ei kävisi tällä kertaa toteen, niin ehkä täälläkin nähtäisiin sitten kansanäänestys Suomen liittämisestä Venäjän federaatioon? Ja toki pienet vihreät miehet avittaisivat meitä äänestämään oikein, kuten läntiset propagandistit väittivät Krimillä käyneen. Mutta Suomen osalta tuo valtamedian narratiivi voisi kyllä toteutua juuri sellaisenaan. Peloilla kun on joskus paha taipumus käydä toteen.

Kun äänestystulos sitten osoittaisi vastaanpanemattomasti, että ylivoimainen enemmistö suomalaisista hyppäsi riemuiten Äiti-Venäjän syliin, niin mitä tekisi valtamedia? Jälleen kerran muutosvoiman airuena ja uusien isäntiensä ja agendansa myötä se julistaisi kirkuvin otsikoin, miten ”demokratia osoitti voimansa”, miten ”suomalaiset osoittivat vahvaa riippumattomuuttaan”, miten ”äänestyksen lopputulos oli suuri voitto ihmisoikeuksille”, miten ”suomalaisten arvopohja pitää tiukimmissakin tilanteissa” jne.

Kansan tahdon tultua julki, ja voitonjuhlien krapulan vielä jyskyttäessä ohimoilla, saisimme sitten nähdä Haaviston seisomassa lehdistötilaisuudessa, myhäilevän Putinin rinnalla. Kun toimittajat tenttaisivat häneltä, että ”mites tässä nyt näin kävi?”, niin Haavisto toteaisi rauhalliseen tapaansa ”suurvaltojen etuoikeus ja yksinoikeus on että ne valitsevat toimintalinjansa, ja muut joutuvat siihen sopeutumaan”.

Jes! Siinähän se, kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Mutta ehkäpä liberaalit voisivat sen jälkeen lisätä loputtomaan kansoja ja ihmisiä koskevaan oikeuksien listaansa vielä oikeuden tulla valloitetuksi?(3) Sillä mitä pidemmälle liberaali maailmanjärjestys Suomessa etenee, sitä houkuttelevammalta tuo vaihtoehto alkaa tuntua.

Lähteet

 1. Sara Vainio | Helsingin Sanomat (22.6.2019): Ulkoministeri Haavisto on huolissaan eristäytyvän Iranin radikaali­siivestä
 2. Sputnik (31.3.2015): ’Crimea – Way Back Home’ Film Documents Historic Homecoming (VIDEO)
 3. Global Centre for the Responsibility to Protect

Kuva Pekka Haavistosta: Soppakanuuna (CC BY-SA 3.0). Muokkaus: Vesa Raiskila

32 KOMMENTTIA

 1. Kukapa sitä liittolaismaataan haluaa arvostella ei ainakaan ministeripallilla ollessa koska voi joutua saulin puhutteluun. Tosiasia on että suurvallat käyttää etuoikeuksiaan ja oikeastaan näiden etuoikeuksien törmäyksistä sitten johtuu erilaiset kriisit maapallolla mutta myös natomaiden arvojen muuttamissodista kehitysmaissa, johon nyky venäjä ei ole sortunut muuten kuin maan puolustajan roolissa, johtuuko sitten ettei sillä ole niitä lännen arvoja.
  Venäjä on kuitenkin puolustuskannalla rajan takana olevien valtioiden suhteen sekä taloudellisten ja puolustusnäkökannan sekä venäläis vähemmistön tai -mielisten takia kuten ukrainan ja georgian tapahtumat on osoittaneet. Venäjä on kuitenkin luopunut baltian maista helpommin ja antanut suomen pitää itsenäisyytensä kun täällä ei ole aina asunutta venäläisvähemmistöä eikä niitä uhkaa muuta väestöä kummemmat sortotoimet.
  Suomi on ajanut itsensä pussiin taloudellisesti kuitenkin orjallisesti noudattamalla eun arvopakotteita venäjälle jotka näyttää perustuvan useimmiten natomaiden omien arvojen unohtamiseen.

 2. Inhottaa tuo periaatteeton perääantavuus. Kaikki lännen rikokset painetaan villasella. Krimillä panoksena oli Sevastopol. Täytyy myöntää, että homma hoidettiin tyylikkäästi ilman nyrjähtänyttä nilkkaa. Ukrainassa jaossa on venäläisiä passeja. Milloin niitä tarjotaan suomalaisille😀.

  • Kiinnostaisiko Venäjän passi? enemmän kuin etuoikeus tulla ’valittujen’ valloittamaksi.
   Luulen että monia tuo passi alkaa kiinnostaa meilläkin kun porukka alkaa tajuta missä kusessa ollaan, kun maamme sionistieliitti ’toimii vain kansan parhaaksi’ yhdessä vastaavan eu-eliitin kanssa.
   Ja näillä näkymin pysyvässä ja pahemmassa kusessa päivä päivältä.
   https://russia-insider.com/en/politics/dear-american-liberals-everything-you-think-you-know-about-russia-wrong/ri7616

   • Venäjän suurruhtinaskuntana meillä oli sentään siedettävät olot. Valkovenäjä ja Venäjä puuhaavat valtioliittoa. Olisiko Tsaari Vlad ensimmäisen valtakunnassa tilaa myös surruhtinaskunnalle? Näyttää nimittäin, että aurinko nousee silkkitien suunnasta😀.

   • Mielenkiintoista nähdä, että miten Ukrainassa käy. Passin vaihto on aika vahva kansanäänestys.
    Euroopan shit hole politiikka ja Yhdysvaltojen maailmanherruuden päättyminnen voi käääntää näkymät lyhyessä ajassa päälaelleen. Se, että venäjän passi olisi houkutteleva vaihtoehto tuuntuu kaukaiselta ajatukselta, mutta kovasti poliitikot tekevät töitä sen eteen.
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/6197921.stm

 3. ” Bilderberger uebernehmen die EU- fuehrung.” Bilderberg – salaseura, varjohallitus, salainen maailmanhallitus, globaalihallitseva luokka, elitäärinen ryhmä on valinnut neljä nukkea johtotehtäviin : Ursula von der Leyen, Christine Lagarde, Joseph Berrel, Charles Michel.

  ” In der Politik geschieht nichts zufällig! Wenn etwas geschieht, kann man sicher sein, dass es auf diese Weise geplant war!
  Frank Delano Roosevelt , US – Präsident und Freimaurer
  Eli: rapparipressa Rooseveltin mukaan politiikassa ei tapahdu mitään sattumanvaraista, vaan kaikki on on tarkkaan etukäteen suunniteltua.

  Eurooppateatteriesityksiin kyllästyneitä ei ole vielä tarpeeksi. Ilmastohysterian taustalla kokoonnuttiin Sveitsin Montreauxissa pohtimaan seuraavia siirtoja Bilderberg- luksuksen ympäröimänä. Erkki Liikanen oli mukana hahmottelemassa tulosta.
  Ulkoministeri Haaviston silmissä heijastuvat EU-tähdet- huom! – ainoastaan heijatuvat – siinä kaikki.
  uncut-news.ch

 4. Suunniteltua tietenkin, mutta mitä he voivat tehdä Kiinalle ja Venäjälle,tähänastisin näkemin, eivät mitään. Annetaan länsimaiden riehua aikansa, he kaivavat oman kuoppansa, jonka jälkeen Kiina sekä Venäjä työntävät multaa niskoille. Usa tuhlaa liian paljon aikaansa kaikenmaailman hömpötyksiin. He ovat jälleen suunnittelemassa avaruuslentojaan KUUHUN. Avaruuden asuttaminen sekä ”holokausti”,kaksi pääteemaa joita pidetään elossa, 9-11 lisämausteena. Ensimmäinen lento oli huippuhämäys. Se kuun pinnalla muka kuvattu alus oli kaikkea muuta kuin avaruusalus. Peltirojua tolppien varassa.

  • ”Annetaan länsimaiden riehua aikansa, he kaivavat oman kuoppansa, ”
   Tällä menolla kuoppa syntyy nopeasti… yleensä kulttuurin rappeutuminen alkaa sen sisältä, vähän kuten syöpä kehossa.
   Putin pitää omat nurkat puhtaana josta ’eräs heimo’ ei oikein pidä …

   Elton John Attacks Putin for Removing Sodomy Scenes From His Gay Propaganda Film
   Andrew Anglin
   GRIDS activist and anal songwriter Elton John is absolutely buttmad that Russia removed the actual scenes of sodomy from his movie – even though the gay propaganda film was still shown in Russia, probably in violation of Russian law.
   … The fact of reality is that the Russian people are a whole lot more extreme than Putin is. And in fact, Putin shouldn’t have allowed the movie to be shown at all, because the entire film is gay propaganda, not just the actual sodomy scenes.

   https://russia-insider.com/en/elton-john-attacks-putin-removing-sodomy-scenes-his-gay-propaganda-film/ri27368

 5. Hyvää tekstiä AV:ltä.
  Niin, Suomihan on nyt valloitettu maa, itsenäisyytensä menettänyt ’sio-masonistisen’ EU-mafian ja sen tukeman korporaatiomafian miehittämä joilla ’haavistojen’ mielestä on ollut oikeus valloittaa se vastoin kansan tahtoa.
  Tuo mafia on siis vain ottanut sen mitä sille oman maamme ’haavistot’ (niinistöt, sipilät, rinteet ym.) ovat tarjottimella tyrkyttäneet.
  Vielä ennen EU:hun liittymistä moni kuvitteli että olisimme suvereeni maa mutta se oli harhaa ja tiedon puutetta.
  Eu taisi olla vain seuraus siitä mitä maan bilderberg-johto oli junaillut yhdessä ties minkälaisen salaisen juonittelija porukan kanssa.
  Näinkö aiotaan toteuttaa maan natotuskin? … ja varma pääsy sotatilanteessa Venäjän ohjusten maalitauluksi.

  • Britannia on myös korporaatiomafian miehittämä maa
   Private Island: Why Britain Now Belongs to Someone Else

   James Meek, A Book Review
   … if all the business and the best lands were owned outside the country, is there still a country left?

   James Meek, a journalist who writes for The Guardian wonders the same thing.

   Britain is the private island he writes about. In chapter after chapter he looks at the demise of the publicly owned Royal Mail, British railways, water services, electricity and healthcare.
   The book won the Orwell Prize which exists to perpetuate George Orwell’s ambition ‘to make political writing into an art’ and this book lives up to the award. It is superbly written, meticulously researched and wonderfully presented.
   https://www.globalresearch.ca/private-island-why-britain-now-belongs-someone-else/5682642

 6. Eihän ministeriltä voi odottaa älykästä kommentointia, jos siihen ei ole edellytyksiä. Paavo Väyrynenkin sentään suoritti tohtorin tutkinnon poliittisen touhuamisensa ohessa, osoittaen tarvittavaa älyllistä kykyä toimia ulkoministerinä.

 7. Mukavan kiukkuinen artikkeli, joka panee kaiholla muistelemaan aikoja, jolloin Suomi suurvalta-asetelmien murtumiskohdassa pääsi hetken nauttimaan puolueettomasta asemasta. 1970- ja 80-luvuilla Suomi kuului muodollisesti Neuvostoliiton etupiiriin, mutta NL oli liian heikko tai jopa haluton horjuttaakseen Suomen tosiasiallista asemaa läntisenä ja länsi-integraatioon pyrkivänä valtiona (mm. EEC-sopimus v. 1973).

  NL:n romahduksen synnyttämän puolueettoman aseman säilyttämisen eteen ei kuitenkaan tehty mitään, vaan rynnättiin itä-suomettuneisuudesta länsi-suomettuneisuuteen, valuuttaintegraatioon ja sitä myötä velkavankeuteen. NL:n kanssa käytävä suurilla toleransseilla toteutunut bilateraalinen kauppa oli kai turruttanut suomalaiset hyväuskoisuuteen oman riippumattoman aseman säilyttämisen helppouden suhteen. Näin jälkikäteen ajatellen NL oli aivan uskomattoman suopea kaikin tavoin Suomelle ja vääristi meidän kuvaamme suurvaltojen harjoittamasta etupiiripolitiikasta. Erityisesti meille muodostui sokeus lännestä päin tulevaa vaikuttamista kohtaan. Ajateltiin kai, että jos Neuvostoliiton vaikutuspiirissä on melko mukavaa, niin lännessä ne odottavat varsinaiset kulta-ajat. Toisin kuitenkin kävi.

 8. Mielenkiintoinen kirja ’etuoikeudesta valloittaa’
  Review: “Rise and Kill First”
  The Secret Israeli Worldwide Assassination Program
  BRETT REDMAYNE-TITLEY
  “It made no difference which Palestinians we killed… They either were terrorists or would become terrorists or they gave birth to terrorists.”
  – former IDF commander, Rafael “ Raful” Titan.

  What this book does more importantly reveal is a multi-faceted unmasking of Israel’s steady descent from the moral to the immoral tactics of war; the myth that it’s past Prime Ministers were not also barbaric terrorists and sacrosanct; the ongoing descent of other world leaders willing to give up their own conscience into the same mental abyss; the ever-increasing control of Israel over the minds of the American military, the CIA , its media and its politicians;
  and that Israel has never truly embraced peace as a foreign policy, preferring war and genocide instead.

  Worse, “Rise and Kill First” reveals the true mind of the modern Israeli that has been infected by the rise of orthodox Jewish Likud party: An aberration of conscience that has no value for non-Jewish life worldwide whatsoever in its pursuit of its singular goal: Greater Israel.
  … This leaves the Ziologist -or the casually concerned reader of Israeli modern history to draw one encompassing conclusion:
  Israeli Zionism is the singular cancer that has been forcefully injected into the minds of world leaders across the globe; a cancer that these similarly affected leaders would wantonly force upon what little remains of the moral, civilized and correct conscience of man.

  http://www.unz.com/article/review-rise-and-kill-first/

  • Ja toinen mielenkiintoinen kirja samasta aiheesta
   Penguin, Rothschild and Zionist Pressure
   By Gilad Atzmon on July 2, 2019
   Penguin announced this week that in response to claims of ‘antisemitism’ it has stopped printing Col. Pedro Baños’ best selling book, “How They Rule the World.”

   … The phrase ‘Jewish conspiracy theories’ is confusing. It basically applies to events in the past which reflect badly on Jews in the present. It is there to suppress free discussion.
   Jewish power as I define it, is the power to silence criticism of Jewish power. Penguin Random House shamelessly succumbed to precisely this power last week.

   In an attempt to justify his company’s decision, Penguin’s chief executive declared that “Penguin Random House UK publishes for readers of all backgrounds, faiths and nationalities.”

   One may wonder what Penguin’s next move will be. Is the compromised publishing house going to remove George Orwell from its catalogue because some Jews insist that deep inside, Orwell was a vile ‘anti-Semite’?
   Maybe Penguin should provide us with the list of titles that are fit for “all backgrounds, faiths and nationalities.”
   Out of interest, is Penguin planning to delete Deborah Lipsdat’s books because they may offend ‘Aryan sensitivities?’ Will Penguin delete Salman Rushdie’s titles because he once offended a few Muslims? For some reason, I‘m guessing that T. S. Eliot will be the first to go.
   https://www.gilad.co.uk/writings/2019/7/2/penguin-rothschild-and-zionist-pressure
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=190941

   • Mikähän siinä on kun tätä holokasti-tarinaa pyritään kaikin keinoin vartioimaan?
    No, me tiedämme. Mitä enemmän huijaat sitä suuremmalla syyllä on huijaus pyrittävä salaamaan.
    Niinhän asia on 9-11 kohdallakin.

    • ”Auschwitzista nykyhulluuteen: Sivilisaation rapautumiseen ”,
     http://moranen.blogspot.com/

     Ylewatch-blogisti on lainannut muutamia kohtia Talmudista artikkeliinsa
     ” Pääsiäinen Ylessä: intellektuelli palvoo juutlaisia ja halveksuu kristittyjä”,
     http://ylewatch.blogspot.com/2017/04/paasiainen-ylessa-intellektuelli-palvoo.html

     ”Vaikka Talmudia on yritetty sensuroida siinä pelossa, että ei-juutalainen goy saattaisi päästä siihen käsiksi, paljastavat sen ”ydinviisaudet”, mikä on juutalaisten asenne valkoisiin, erityisesti kristittyihin:

     Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.
     Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja.
     Shene Lukohoth Haberith: Vaikka maailman kansat ulkonaisesti muistuttavat juutalaisia, he ovat varsinaisesti vain apinoita ihmisiin verrattuna.
     Rosh Hashanah 17a: Ei-juutalaisten sielut menevät helvettiin.
     Abodah Zarah 36b: Ei-juutalaisten tyttäret ovat saastaisuuden tilassa syntymästään lähtien, ja avioliitto heidän kanssaan on kielletty.
     Jektut Chadash 171,3: On kiellettyä paljastaa (Talmudin) lakia.
     Szaalot Uts-zabot, Iore Dea 17: Juutalaisen tulee ja täytyy tehdä väärä vala, kun ei-juutalainen kysyy, onko juutalaisten kirjoissa mitään, mikä on ei-juutalaisia vastaan.
     Baba Bathra 54b: Ei-juutalaisten omaisuus on kuin erämaa; joka tulee sinne ensin, saa sen.
     Abodah Zarah 8,5: Jos ei-juutalainen tappaa ei-juutalaisen tai juutalaisen, hän on vastuullinen, mutta jos juutalainen tappaa ei-juutalaisen, hän ei ole vastuullinen.
     Baba Kama 113a: On luvallista pettää ja huijata, jos oikeutta käydään ei-juutalaista vastaan.
     Abodah Zarah 26d Tos.; Kiddushin 66c; Soferim XV, sääntö 10: Parhaimmatkin ei-juutalaisista tulee tappaa.
     Zohar III, 227b: Ainoa tarvittava uhri on se, että poistamme epäpuhtaat (= kristityt) keskuudestamme.
     Zohar I, 160a: Juutalaisten täytyy aina yrittää pettää kristittyjä. Juutalaisten täytyy vapautua heistä ja tulla heidän hallitsijoikseen.
     Tseror Hammor (rabbi Abraham): Heti kun Rooma (länsimaat, kristitty maailma) on tuhottu, israelilaisille koittaa vapaus.
     Iore Dea 157,2 Hagah: Jos juutalainen voi pettää kristittyjä tekeytymällä kristillisten oppien kannattajaksi, hän saa ryhtyä petokseen.
     Iore Dea 159,1: On sallittua lainata rahaa kristityille ja kiskoa heiltä korkoa.
     Kallah 1b: Juutalainen voi antaa väärän valan hyvällä omallatunnolla.
     Rosh Hashanah 17a: Kristityt ja ne, jotka pilkkaavat rabbeja, lähetetään helvettiin ikuisiksi ajoiksi.
     Sanhedrin 99a: Kun Messias tulee, hän tuhoaa kristityt.
     Sabbath 116a: Evankeliumit ovat tyhjän paperin perätön väite ja tyhjän paperin synti.
     Sanhedrin 106a,b: Maria oli huora; Jeesus oli paha mies.
     Sanhedrin 90a: Jeesuksella ei osuutta tulevaan maailmaan (koska lausui ääneen Jumalan nimen).
     Zohar I, 25b: Joka tekee hyvää kristityille, se ei nouse ylös kuolleista.
     Hullin 91b: Juutalaisilla on enkeleitä suurempi arvo.
     Jebamoth 79a: Israelilaiset ovat armollisia, kainoja ja hyväntahtoisia.
     Sanhedrin 37a: Joka tuhoaa yhden ainoan israelilaisen, se on sama kuin jos hän olisi tuhonnut koko maailman.
     Mizbeah V: Mikään ei ole Talmudin yläpuolella.”

   • ”Jewish power as I define it, is the power to silence criticism of Jewish power. ”

    Juuri niin, siinä todella osutaan asian ytimeen!

    Koko läntinen läpimätä valtaVALEmedia, koulut ja yliopistot VAIKENEVAT saatanallista babylonialaista Talmudia ohjenuoranaan ja lakinaan pitävien ”Jumalan valittujen”, valeen ja petoksen ruumiillistumien vallasta ja rikoksista ihmiskuntaa kohtaan.

    Erityisesti läntiset ”Israelia rakastavat kristityt” ovat noiden huijareiden hyödyllisiä idiootteja.

    Ks. ”The Hidden History of the Incredibly Evil [Rotschild] Khazarian Mafia”,
    https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

 9. Etuoikeus tulla rahamafian kaapatuksi
  The World Bank and IMF 2019
  MICHAEL HUDSON AND BONNIE FAULKNER
  “The purpose of a military conquest is to take control of foreign economies, to take control of their land and impose tribute.
  The genius of the World Bank was to recognize that it’s not necessary to occupy a country in order to impose tribute, or to take over its industry, agriculture and land. Instead of bullets, it uses financial maneuvering.
  As long as other countries play an artificial economic game that U.S. diplomacy can control, finance is able to achieve today what used to require bombing and loss of life by soldiers.”

  When was the World Bank set up and by whom?

  Michael Hudson: It was set up basically by the United States in 1944, along with its sister institution, the International Monetary Fund (IMF). Their purpose was to create an international order like a funnel to make other countries economically dependent on the United States.
  http://www.unz.com/mhudson/the-world-bank-and-imf-2019/

 10. Tuohon ”etuoikeus tulla rahamafian kaapatuksi” liittyy myös se tosiasia ettei velkoja, joilla USA tekee ja on tehnyt muut maat riippuvaksi itsestään, voida maksaa takaisin. Joku on jossakin osuvasti sanonut ettei valtion velkoja ole edes olemassa, koska niitä ei voida maksaa takaisin. Kun raha syntyy yksinomaan velkana, valtion velkojen lyhentäminen ei toimi.

  ”Geld entsteht jedenfalls ausschließlich nur als Schuld. Bei Staatsschulden ist es ein Problem, dass diese sich zwar eignen, um neues Geld zu ermöglichen, aber der Schuldenabbau der sozialisierten Schulden funktioniert nicht, weil es das dafür benötigte Geld wegen der Geldentstehung als Schuld gar nicht geben kann”.

  Eu- komission puheenjohtajaksi USA tarvitsee nyt Saksan entisen puolustusministerin saksalaiselta lempinimeltä Flinten -Uschi ( haulikko- Uschi ), joka on julkisesti julistanut lojaalisuutensa USA:lle. EU sotilaallisena valtana on jo ehditty ankkuroida Pesco- sopimuksessa jonka allekirjoittaneet EU-maat ovat sitoutuneet nostamaan sotilasmenojaan. Kuuluuko Suomikin Pescon allekirjoittaneisiin maihin?

  EU- maista Saksa ja Ranska tulevat aivan varmasti pitämään huolta siitä että niiden sotateollisuuden kasvu on turvattu ja pienten maiden rooliksi jää valtion velkojen kasvattaminen. EU:n militarisointi-projektia ei kuitenkaan pidä nähdä EU-maiden mahdollisuutena itsenäistyä USA:sta. Militarisoinnin tarkoituksena on ainoastaan turvata USA:n selkä jotta USA voi keskittyä sen suurimpaan viholliseen Kiinaan.

  Iranin suhteen USA:n jatkuvan sotarummutuksen sanotaan olevan vain Ronald Trumpin keino pelastaa Yhdysvaltojen öljyteollisuus.
  US-Präsident Donald Trumps Vision:
  Die USA könnten den Westen und Deutschland während der iranischen SEEBLOCKADE im Persischen Golf auf sicheren Tankerrouten mit ihrem weitaus teureren US-Erdöl versorgen. Dieser Krieg wird sich sehr lange hinziehen, sind doch die nächsten Milliardengewinne der US-Ölkonzerne von der Kriegsdauer, sprich Seeblockade, abhängig. Das wird der Deal des Jahrhunderts für Donald Trump und für seine US-Öl-Industrie. Da muss der Kriegsgrund noch genauer geplant oder inszeniert werden. Die deutsche Vasallen-Politik wird hier gern mitmachen und wird sich in Washington mit ATLANTIK-Brücke & Co. wie immer „einschleimen“. Es winken für unsere US-freundlichen deutschen Politiker kleine Sahnestücke von dieser noch zu backenden, aber großartigen US-Öl-Kriegs-Torte.

  https://kenfm.de/nachgebaute-westliche-waffensysteme-im-iran/

  Oletettavasti ulkoministeri Haavisto on asioista perillä, eikä nuo sanat ”Suurvaltojen etuoikeus ja voisi sanoa yksinoikeus on, että ne valitsevat toimintalinjansa ja muut joutuvat siihen sopeutumaan.” kovinkaan ihmetytä. Sanalla yksinoikeus Haavisto tarkoittanee itse itsensä maailman valtiaaksi nimittänyttä USA:ta.

  • Hyvää tietoa.
   Viimeiseen kappaleeseen liittyen:
   Orjakin joutuu sopeutumaan kunnes nousee kapinaan.
   Maailman kaikki orjat, yhtykää!

 11. Jotakin on nyt tapahtumassa, koska varepresidentin matka peruttiin yllättäen, ja kone palautettiin takaisin Washingtoniin. Samoin Putinin EU-tapaaminen peruttiin. Onko nyt kysymyksessä IRANia kohtaan suunnittellut päivän-aiheiset tapahtumat? IRAN on antanut vakavat varoitukset niille maille jotka IRANia härnäävät, uhkauksillaan. Nyt jää vain arvioinniksi mitenkä pitkä ”sytytyslanka on kyseessä”?

 12. Näinkö on?
  Venäjä piti huolen siitä ettei Syyrialla ’ollut oikeutta tulla valloitetuksi’
  Debunking the Rumors About Russia Caving in to Israel
  THE SAKER
  This Spring saw a sudden increase in the volume of articles in the so-called “alternative media and blogosphere” about Putin “selling out” Syria or Iran to the Israelis and their US patrons, or both.
  … Russia has declared that Iran is her ally.
  So what does Russia mean exactly when she says that Iran is her “ally”?
  The word “ally” … implies not only common interests but also a real, sincere friendship and a common stance against a common enemy.
  Russia will not “sell-out” Iran to anybody in any way, shape or form.
  If Iran is attacked, Russia will offer her total support short of any direct military intervention.
  http://www.unz.com/tsaker/debunking-the-rumors-about-russia-caving-in-to-israel/

 13. Syvältä perseestä. Ottakaa nyt hyvä eli kerhot järki käteen ja kääntäkää suunta. Tämä rikkaus tulee koskemaan teidänkin perheitä jos ette sitten meinaa asua loppu elämäänne aidattujen alueiden sisällä! Tehän olette tekemässä itsellenne vankilaa. No tietenkin olette rahajärjestelmän pyörittäjien juoksupoikia omine lapsellisin käsimerkkeinenne.

  Ja vastavslkean lukijoille kannattaa katsoa Antarktis sopimukset ja mitä HE haluavat piilottaa suurelta yleisöltä jo pelkästään tämä kertoo että maailmassa ole todellista oppositiota. Putin puhui kaiken näkevän silmän alla tasan 33 sanaa ja Venäjän uskonto johtajat pyörittävät tupakka ja viina bisnestä Venäjällä.

  Tässä planeetan todellisesta luonteesta löytyy myös paljon disinformaatio agentteja Rob skibat ym. Muurarithan palvoo aurinkoa siksi he levittävät valhetta aurinko keskeisestä maailman kaikkeudesta.

  Kaikki saatana valheet paljastuvat jossain vaiheessa ja monelta menee pohja elämältä kun tajuavat kaiken olleen valhetta missä massat ovat eläneet!

  Oy vey shalom

 14. Rappiolla on hyvä olla … näin ’läntinen arvoyhteisö’ mätänee ja ajautuu perikatoon eikä se ole jäänyt huomaamatta Venäjällä jossa puhaltavat aivan erilaiset tuulet.
  Ehkä Putin uskoo liikaa siinä että täällä porukat olisivat kyllästyneet lipilaarien seksipervojen puuhiin ja totuus on että sehän on kivaa kun ei tarvi olla enää mies tai nainen…?
  Putin: People in the West Are Fed Up With Liberals Pushing Sexual Weirdness on Them (Video)
  RI Staff
  https://russia-insider.com/en/putin-people-west-are-fed-liberals-pushing-sexual-weirdness-them-video/ri27379

  • Kaikki ei mene muslimien piikkiin kun Ranskaa valloitetaan
   Although Muslims are more and more visibly present in France — and despite spectacular Islamic terrorist attacks on isolated persons as well as on groups such as in Nice or at the Paris Bataclan theater — desecrations of churches, chapels and cemeteries are often tracked down to “native” French vandals, the majority of whom are adolescents or young adults.
   It’s Satanists, not Muslims, who are desecrating Catholic churches across France: legal expert
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=191734

 15. Sionistien mielestä ’goimeilla’ on etuoikeus tulla valloitetuksi
  Revilo Oliver is considered a ”white nationalist” and racist.
  Apparently, Jews are the only ”race” in the West permitted to have a country of their own.
  Oliver says the Jewish religion provides a perfect cover for a conspiracy against the human race.
  I would go further. Judaism is a conspiracy against humanity, including Jews.

  Here, Oliver shows how Organized Jewry champions liberal/socialist causes
  for subversive rather than altruistic motives.
  Any resemblance between the Jewish technique and Communist technique is not a coincidence.

  ”The Jewish technique consists in finding large groups of goyim who can be isolated from the rest of the society [by] some economic, occupational, regional, cultural, sexual, or racial [grievance], persuading them that they are ”oppressed” by the wicked society .. making them greedy for the profits they think they can gain by ’demanding their rights.'”

  (Editor’s Note: Mankind is a family. I believe that all races, nations and religions should retain their distinctive characteristics, with none claiming to be superior. The NWO wants to meld them all into one while only Jews remain distinctive. I disagree with Oliver’s pejorative remarks about Blacks.)

  Judaism is Cover for Conspiracy
  from June 15, 2014
  by Revilo P. Oliver
  The Jewish Strategy, Ch. Seven (2002) (Excerpt by henrymakow.com)

  The [Jewish] religion is a perfect cover for conspiracy. When the Jews invade a country, they normally make themselves inconspicuous by infiltrating, a few at a time, and planting a few of their number in every city, town, or even village where there is money to be made by exploiting the stupid natives.

  If the scattered groups of invaders maintained a close liaison with other members of their race … on the basis of any common interest except religion, they would soon be identified as an alien and enemy conspiracy, but by claiming that they … worship … some god, they persuade the citizens to think of them as merely [harmless] votaries .. and … overlook the real solidarity of the invaders.

  The religion is the perfect means – and this is most important – the perfect means of making certain that Jews will be persecuted. It must be realized that the Jews’ success depends on their cunning in having themselves “persecuted.”
  https://www.henrymakow.com/2019/07/Judaism-covers-for-conspiracy.html

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here