Niille meistä, jotka epäilevät valtiollisten toimijoiden, kuten tiedustelupalveluiden, syyllistyneen suuriin rikoksiin joutumatta niistä vastuuseen, vakuutellaan tyypillisesti, että kulloinkin puheena olevaan operaatioon olisi vaadittu niin monta henkilöä, ettei se olisi voinut pysyä salassa. Meille toisin sanoen vakuutellaan, että joku olisi puhunut, media olisi uutisoinut, poliisi olisi tutkinut ja pahikset olisi pantu telkien taakse. Näin, argumentti kuuluu, ainakin länsimaissa, joissa vapaa media toimii vallan vahtikoirana ja paljastaa konnuudet. Silminnäkijöiden kertomukset päätyisivät lehtien sivuille, televisiouutisiin ja radiohaastatteluihin. Totuuden esiintuloa ei pystyttäisi estämään, ei ainakaan kovin pitkään. Kuten tiedämme, poliitikot eivät pysty pitämään salassa edes ruokottomia tekstiviestejään.

Todellisuus valitettavasti asettuu poikkiteloin tämän lapsenmielisen ajattelutavan kanssa. Valaistaanpa asiaa tarkastelemalla vuoden 1961 lokakuun 17. päivän tapahtumia Pariisissa. Oli käynnissä Algerian itsenäisyyssota, ja Ranskan presidenttinä oli Charles de Gaulle. Jännitteet olivat korkealla, ja Pariisin koko algerialaiselle väestölle oli asetettu illalla klo 20.30 alkava ulkonaliikkumiskielto.

Kohtalokkaana päivänä kymmenet tuhannet algerialaiset kokoontuivat Pariisin keskustaan ulkonaliikkumiskiellon ja sodan vastaiseen mielenosoitukseen. Poliisi vastasi rauhanomaiseen protestiin brutaalilla väkivallalla.

Vahvasti varustautuneet poliisit ampuivat ja hakkasivat kuoliaaksi joukoittain aseettomia mielenosoittajia. Toisia pudotettiin sillalta tai ajettiin Seine-jokeen, josta heitä ei päästetty pelastautumaan. Ruumiita kulkeutui joen rannalle monien päivien ajan. Mielenosoittajia myös kuristettiin kuoliaaksi, osaa pidettiin vangittuina monta päivää, hakattuina ja ilman ruokaa. Poliisi surmasi mahdollisesti jopa 250 ihmistä — keskellä länsimaa Ranskan pääkaupunkia, vuonna 1961, lukemattomien silminnäkijöiden edessä.

Poliisi hyökkäsi kovaotteisesti mielenosoittajien kimppuun. Kuvan lähde

Maurice Papon, Pariisin poliisijohtaja, kertoi verilöylyn jälkeisessä tiedotustilaisuudessa, että kaksi ihmistä oli kuollut vastustaessaan poliisia. Media ei uutisoinut tämän virallisen totuuden vastaisista massiivisista todisteista (vai pitäisikö sanoa todisteröykkiöistä); se ei käytännössä uutisoinut tapahtumista lainkaan. Myöhemmin viralliseksi uhrimääräksi kerrottiin viisi. Myös Britannian ja Yhdysvaltain mediat pitäytyivät lähes poikkeuksetta virallisessa totuudessa. Vaikka paikalla ollut toimittaja saattoi raportoida ja esittää valokuvia ruumiskasoista, hänen esimiehensä eivät sallineet virallisesta uhriluvusta poikkeamista. Valtamedia vaikeni silmittömästä teurastuksesta keskellä suurkaupunkia, kirkkaassa päivänvalossa, tuhansien silmäparien alla. Sitä ei virallisesti koskaan tapahtunut, vaikka lukuisat pariisilaiset, turistit ja toimittajat tiesivät siitä — Ranskan algerialaisista puhumattakaan.

Vuonna 1997 poliisijohtaja Papon joutui oikeuteen vastaamaan alun perin jo vuonna 1983 nostettuihin syytteisiin juutalaisten luovuttamisesta Ranskaa miehittäneelle Hitlerin Saksalle toisen maailmansodan aikana. Tuolloin ranskalainen historioitsija, algerialaisten verilöylystä kirjan julkaissut Jean-Luc Einaudi kertoi todistajanaitiossa mielenosoittajien joukkosurmasta ja Paponin johtavasta roolista siinä. Papon sen enempää kuin kukaan muukaan ei kuitenkaan koskaan saanut syytettä lokakuun 1961 tapahtumista, vaikka Ranskan hallitus vuonna 1998 myönsi 40 mielenosoittajan kuolleen, mikä on edelleen moninkertaisesti uskottavia arvioita alhaisempi luku.

Vasta 17. lokakuuta 2001 — 40 vuotta tapahtuneen jälkeen — verilöylyä muistettiin virallisesti, kun Pariisin pormestari Bertrand Delanoé paljasti ”lukuisten rauhanomaisen mielenosoituksen verisessä tukahduttamisessa surmattujen algerialaisten” pienen muistolaatan Saint Michelin sillalla.

”Tässä hukutamme algerialaiset” luki Saint Michelin sillan kaiteessa lokakuussa 1961. Kuvan lähde

Valtakunnallista julkisuutta verilöyly sai lopulta 17. lokakuuta 2012, kun presidentti Francois Hollande viittasi tapahtumiin ja kehotti Ranskaa kohtaamaan ne vaikenemisen sijaan.

PARIISIN VERILÖYLY toimii muistutuksena siitä, että puheenparsi ”joku olisi puhunut” johtaa harhaan: olennaista ei ole se, puhuuko joku, vaan se, kuunteleeko joku — ja jos kuunteleekin, saavatko muutkin kuulla. Median kyky haudata epämieluisat totuudet on suurempi kuin moni tulee ajatelleeksikaan.

Toisesta, tuoreesta esimerkistä käy vaihtoehtomedioissa käsitelty Miikka Mustosen traaginen tapaus. Yksikään Suomen suurista medioista ei reagoinut Thaimaassa vakavasti sairastuneen suomalaisen ja hänen omaishoidettavan vaimonsa hätään, vaikka lukuisat ihmiset, allekirjoittanut mukaan lukien, lähettivät niille tietoa tapauksesta. AD-Nettiradion toimittaja Juha Korhonen pyysi kahta tuntemaansa valtamedian toimittajaa tekemään jutun virallisen Suomen heitteille jättämästä pariskunnasta. Juttuja ei koskaan tehty, toisessa tapauksessa päätoimittajan ja toisessa toimituspäällikön määräyksestä. Tämä oli jälleen yksi muistutus siitä, miten kontrolloitua lehdistönvapauden mallimaana esittäytyvän Suomen valtamedia todellisuudessa on — aihe, josta valtamedian entinen sisäpiiriläinen Mauno Saari on sanojaan säästelemättä kirjoittanut.

Kun asiasta ei puhu, se lakkaa olemasta, kuten eräs kansalaisvaikuttaja asian hyvin tiivisti.

MYÖS MITTAVAT SALAISET OPERAATIOT voivat pysyä pitkään salassa. Tästä esimerkin tarjoaa operaatio Gladio, jossa salaiset palvelut ja NATO osallistuivat kylmän sodan aikana Länsi-Euroopassa tehtyihin terroritekoihin, jotka sälytettiin vasemmiston syyksi tarkoituksena pitää se pois vallasta. EU:n parlamentti tuomitsi Gladion vuonna 1990, mutta tapahtumista käynnistetyt selvitykset jäivät tyngiksi. Vaikenemisen muuria ei pystytty rikkomaan, eivätkä korkeamman tason toimijat joutuneet vastuuseen. Gladio pysyi täysin salassa yli 40 vuotta.

Gladiosta kertova dokumentti vuodelta 2009

Toisena esimerkkinä voi mainita vuosien 1939–1946 Manhattan-projektin. Ydinaseen kehittämisprojektiin USA:ssa osallistui lopulta yli 130 000 ihmistä, mistä huolimatta se pysyi salassa merkityksettömiä vuotoja ja Neuvostoliiton vakoilun haltuunsa saamia tietoja lukuun ottamatta.

Manhattan-projektiin liittyvä kehotus olla paljastamatta salaisuuksia. Lähde

Kolmas esimerkki olkoon heinäkuun 7. päivän pommi-iskut Lontoossa vuonna 2005. Pommit räjähtivät juuri niillä kolmella maanalaisen asemalla, joilla oli juuri samaan aikaan käynnissä terrorisminvastainen harjoitus, kuten harjoituksen vetäjä Peter Power totesi TV-haastatteluissa pölyn hälvettyä. Tunti metrojunissa tapahtuneiden räjähdysten jälkeen räjähti bussi Tavistock-instituutin edustalla. Täsmälleen sama skenaario — kolme räjähdystä maanalaisessa ja tunti myöhemmin tapahtuva räjähdys suuressa maanpäällisessä kulkuneuvossa — oli vuotta aiemmin esitetty BBC:n Panorama-ohjelmassa kuvitteellisena lähitulevaisuuteen sijoitettuna (”set in the future — but only just”) Lontoota kohtaavana terrori-iskuna. Peter Power oli ollut sattumoisin mukana Panorama-ohjelman asiantuntijapaneelissa.

Räjähtäneen bussin kyljessä ollut mainos ”Outright Terror… Bold and Brilliant” on nimenä keväällä 2019 Lontoon Etcetera-teatterissa esitetylle näytelmälle, jossa yleisö pääsi osallistumaan Lontoon iskujen virallisen kertomuksen vastaisten todisteiden punnitsemiseen.

Peräänkuulutettuani BBC:ltä tutkivaa journalismia tästä joitain valtamedian toimittajiakin hämmentäneestä ”yhteensattumien” ketjusta BBC:n puhemies vastasi, että jos asiassa olisi ilmennyt jotain virallisesti kerrotusta poikkeavaa, poliisi olisi kyllä tutkinut asiaa ja BBC olisi uutisoinut siitä. Sittemmin riippumattomat tutkijat ovat esittäneet tarkasti dokumentoituja todisteita virallisen kertomuksen mahdottomuudesta. Vaikka nämä todisteet ovat olleet yksityiskohtaisuudessaan aivan toista luokkaa kuin Britannian hallituksen vanhemman virkamiehen kirjoittama ”narratiivi” tapahtumista — sisäministeriö ja silloinen pääministeri Tony Blair kieltäytyivät kattavan julkisen tutkimuksen (full public inquiry) tekemisestä — poliittisesti hyödyllinen ja hyväksyttävä virallinen ”totuus” on jäänyt voimaan.

SUURTEN OPERAATIOIDEN SALASSAPITO perustuu ensinnäkin vahvaan kompartmentalisointiin. Hyvin harvalla, mahdollisesti (kuten Manhattan-projektin tapauksessa) jopa vain yhdellä henkilöllä, on tiedossaan koko hanke. Muut tietävät tasan tarkkaan vain sen, mikä heidän täytyy tietää omista tehtävistään suoriutuakseen. Tämän lisäksi tulevat tietenkin vaitiolosopimukset (kuten yhtäkkiä todeksi muuttuneessa terrori-iskuskenaariossa näyttelevillä, joille tapahtunut voidaan selittää yhteensattumana) ja ylipäätään tieto paljastusten seuraamuksista — jotka projektin luonteesta riippuen voivat vaihdella erottamiseen, vankeusrangaistukseen ja jopa fyysiseen eliminointiin. Viimeisenä lukkona toimii kuitenkin keskittynyt ja kontrolloitu valtamedia, joka kertoo yleisölle vain sen, minkä yleisön ”kuuluu tietää”, ja tarvittaessa naurunalaistaa vuotajan tai tuhoaa hänen maineensa. Kuten olen aiemminkin todennut, valtamedia on kaikkialla vallan mediaa. Sen nimellinen tehtävä on ärhäkkäänä vallan vahtikoirana toimiminen, mutta tosiasiassa sillä on taipumus päätyä vallan sylikoiraksi, ”vahdittaviaan” nuoleskelevaksi harmittomaksi puudeliksi.

Loppujen lopuksi viralliset totuudet ovat itse itseään ylläpitäviä. Huolimatta presidentti John F. Kennedyn salamurhan virallisen taikaluotitarinan vastaisesta todistusaineistosta ja viitteistä todisteiden hävittämisestä samoin kuin siitä, että virallista selitystä epäilevien osuus amerikkalaisista on pysynyt vuosikymmenestä toiseen yli 60 prosentissa, virallisena totuutena on edelleen ”Oswald toimi yksin”. Sitä ei ole muuttanut lukematon määrä tutkimuksia, kirjoja, dokumentteja, paljastuksia tai tunnustuksia. Virallinen tarina elää ja voi hyvin, kuten myös lukuisat vaihtoehtoiset näkemykset. Se, mitä todella tapahtui, on kietoutunut lukuisten teorioiden, epätiedon ja arvausten ratkeamattomaan vyyhtiin.

Yksi asia lienee joka tapauksessa käynyt edeltäneestä selväksi: ”joku” ei välttämättä puhu, ja vaikka puhuisikin, sillä ei, kiitos median, todennäköisesti ole suurta merkitystä. Todennäköisesti ei ainakaan meidän elinaikanamme — eikä ehkä sen jälkeenkään.

Päälähteet

Fianchra Gibbons | The Guardian (19.10.2012): François Hollande tells the truth – it hurts less than lies

Rachel Holman | france24.com (17.10.2011): Remembering the Paris massacre 50 years on

James J. Napoli | Washington Report (maaliskuu 1997): A 1961 Massacre of Algerians in Paris When the Media Failed the Test

Toisenlainen todellisuus (11.5.2016): Kun poliisi tappoi kasoittain ihmisiä – Pariisin mielenosoitukset 1961

38 KOMMENTTIA

 1. Aivan oikein raportoitu. Se mikä tökkii Trumpin käytöksessä on se mitenkä hän jatkaa syytöksiään Arabeja vastaan kaksoistornien purkuhommien tekijöinä, pönkittäen vaalipuheitaan eri osavaltioissa. Kuussa-kävelyä hän jatkaa kuin se olisi ollut todellisuutta, ja lupaa vielä suurempia valheita MARS planeetalle matkasta. Avaruusaluksilla leikkivät siionistit keräävät hirmuisia tuloja veronmaksajien selkänahasta. Venäläiset saattavat mennä Usan mukana ”avaruusasemalle kellumaan”, mutta siihen korkeuteen se retki sitten jääkin, palatakseen mutaman päivän kuluttua juhlittuina sankareina ottamaan vastaan mitalleitaan, ja sinetöiden nimensä ”Fake-historiaan”.Venäläiset ovat oudon hiljaisia omista pyrkimyksistään planeettojen valloittamisesta. Heillä on varmasti selvää tietoa idean mahdottomuudesta. Lännellä petokset, idässä toimii järki.

  • THE GREAT DECEPTION

   ”Venäläiset ovat oudon hiljaisia omista pyrkimyksistään planeettojen valloittamisesta. Heillä on varmasti selvää tietoa idean mahdottomuudesta.”

   Elämme valheessa, jonka syvyyttä on vaikea mitata. Venäläiset ”ovat oudon hiljaisia” sen vuoksi, että he istuvat samassa veneessä USAn kuin myös muidenkin valtioiden kanssa. Yksikään valtio idästä länteen ei ole itsenäinen – valtiot ovat jatkuvaan lainanottoon perustuvia liikeyrityksiä, ja tämän täydelliseen pankkihuijaukseen perustuvan ”pelin” päämäärä on valtioiden romahdus.

   Salaseurat rules…. maailmanlaajuinen korruptio… kaikki on valetta; 1) köyhyyttä, aseteollisuutta ja sotia pidetään tietoisesti yllä; 2) sairauksia istutetaan lääketeollisuuden kautta ihmisiin; 3) koulutus ja yliopistot on täydellisesti kaapattu; 3) ruoka, ilma ja vesi on myrkytetty; 4) historia on vääristelty; 5) poliittiset elimet, poliisit ja armeijat ovat niiden ylimmän johdon kautta kaapattu, ja; 6) korruptoituneet tiedemiehet puhuvat NASAn päivittäisistä valheista ikäänkuin ne olisivat totta.

   • Itse otan tuon ”samassa veneessä istumisen” varauksella, koska Venäjä sekä Kiina ovat tarkoitusperiltään kovin erillaiset kuin siionistien (omistama)johtava Usa. Miksi ei VENÄJÄ tai KIINA rakenna tukikohtia maapallolla samoin kuin tekee JENKKI? Vastaan siihen itse, ne maat ovat säästäväisiä keskittyen omien maittensa eteenpäin viemiseen. Se saattaa ratkaista paljon tulevaisuudessa.

 2. Kovia faktoja siitä kuinka ’joku’ häärää kulissien takana ja vaikuttaa maailmankuvaamme.
  Hyvä esimerkki siitä on myös tämän linkin artikkeli jossa paljastetaan myytti Venäjän pogromeista
  http://www.unz.com/article/myth-and-the-russian-pogroms/

  ”… BBC:n puhemies vastasi, että jos asiassa olisi ilmennyt jotain virallisesti kerrotusta poikkeavaa, poliisi olisi kyllä tutkinut asiaa ja BBC olisi uutisoinut siitä.”
  — Niinpä niin, Atzmon kyllä antaa ymmärtää että BBC on sionistien äänitorvi eli se siitä.
  Why The BBC acts as a Propaganda Outlet for Israel– An Insider View
  By Gilad Atzmon
  https://gilad.online/writings/2019/7/14/why-the-bbc-acts-as-a-propaganda-outlet-for-israel-an-insider-view
  ———“The BBC is institutionally pro-Zionist and institutionally spineless” says former BBC senior editor.

  ”SALASSAPITO perustuu ensinnäkin vahvaan kompartmentalisointiin. Hyvin harvalla, mahdollisesti (kuten Manhattan-projektin tapauksessa) jopa vain yhdellä henkilöllä, on tiedossaan koko hanke. Muut tietävät tasan tarkkaan vain sen, mikä heidän täytyy tietää omista tehtävistään suoriutuakseen.”
  — Juuri noin toimivat vapaamuurarit. Alempi porras ei koskaan voi tietä sen yläpuolella olevan asioita ja lopulta vain huipulla tiedetään mikä on ’homman nimi’.

 3. Hieno kirjoitus Vesalta.
  Puhumisella tai sanomisella on merkitystä, olkoonkin sitten, että sen vaikutus näkyisikin vasta joskus vuosien tai vuosikymmenten päästä. Tarpeeksi usein kun puhutaan ja toistetaan virallisesta tarinasta poikkeavaa, voimme muuttaa valheen totuudeksi.

 4. Vladimir Semyonovich Vysotskykia lainatakseni ”valhe on totuus” ja näin se tulee jatkumaan jos ei kansalaiset itse havaitse sitä vedätystä jolla heitä ohjaillaan.
  Esimerkkejä jokapäiväisestä arjesta on monia, otetaan vaikka tämä (tabu jonka joainen näkee, mutta valhein tyynnytellään) meidän taivaamme jonka pitäisi pilvettömänä olla taivaansininen, aivan sama väri mikä on lipussamme, mutta tosi harvoin on näin, koska se on juovitettu näistä ilmastonmuokkaajien lentokoneista sumutetuilla kemikalijuovilla jotka levittäytyvät harsomaiseksi töhnäksi yli taivaan samentaen auringonkin ja virallinen vastaus tähän on, että tämä on normaalia lentokoneiden tuottamaa vesihöyryä!
  Uskoo ken uskoo, siinä juuri se onkin kun nykyään on saatavilla melkein kaikesta tietoa niin voisi kansalaiset nousta velvoittamaan ainakin pakkoveroyleä totuuden mukaisempaan journalismiin.

 5. ihan niinku tossa lontoo 7/7 tapauksessa,niin kovin usein noissa ammuskeluissa ja muissa ”iskuissa” on juuri samaan aikaan tai juuri aiemmin pidetty harjoitus,tai molemmat,kuten bostonissa,oli harjoiteltu,ja samaan aikaan oli joku pommi-isku harjoitus…toki toisella puolen katua…
  brysselissä sattu yx lipsahdus,kun paikalla ollu msnbc toimittaja anto puhelin haastattelun,ja kerto siinä ajatelleensa olleen harjoitus menossa,kun paikalla(lentokentällä) oli valmiina niin paljon eri viranomaisia.
  ja tais ”iskun tekijät” käyttää samanlaisia pommeja bostonissa,ja brysselissä,kun omituisesti molemmissa tapauksissa vaatteet räjähteli ihmisten yltä,mutta muuten ei vahinkoja näkyny niissä.farkut meni tuhannen pillunpäreix,mutta ihossa alla ei jälkeekään…
  pariisin ”iskun” kanssa oli samaan aikaan harjoitus menossa,jonka toi julki ihan harrastelija toimittaja,tosin ”hiukan” nuivasti sai asia julkisuutta.
  mutta eihän noi kriittistä tutkiskelua kestä noi jutut,josny aattelisin ite terroritekoa tekeväni,niin en menis pariisissa syrjemmälle ammuskeleen,kyllä hakeutuisin sinne missä ihmisiä,enkä menis jalkapallostadionin ulkopuolelle räjäyttään pommia,kun peli käynnissä,ja kansa katsomoissa.
  ja siellä oli se yx kahvila,joka onnistu jotenkin myymään valvontakameran tallenteet lehdelle,kyllä ne oikeessa elämässä olis jo viranomaisilla samana iltana ollu.ja kuvien tapahtumat ei oikein vakuuta,kun siellä kahvilan ulkopuolella ihan rauhallista,ei paniikissa ryntäilly ketään,ja terassillakin istu väkee ihan rauhassa,vaikka katua alaspäin suht lähellä just oli väitetysti ammuttu reilusti yli sata kertaa.
  ja kyllähän ne näyttelijät hyvät korvaukset saa noista,kun ”uhreilla”,”omaisilla”,ja ”sankareilla” on heti gofundme sivut pystyssä,ja joskus jopa ennen tapahtumia,itelle ei ainakaan uhrina tai omaisena heti ensimmäisenä tulis tommonen mieleen,ja hyvin on rahaa niihin virrannu,ja saahan ne usein erikseen valtioltakin korvauksia.
  ja mediat jättää täysin huomiotta kaikki asiat,jotka ei sovi viralliseen kertomukseen,että nykyään kaikki mitä uutisoidaan isosti ja heti tiedetään paljon,niin suuri epäilys päällä,turunkin tapausta hiukan epäröin ens uskoa,käyny valtavirtamedioille mun päässä kuten pojalle joka huusi susi,mutta suomessa ei kaiketi vielä oo semmosia agentuureja ja toimijoita,että onnistuis täällä noi petokset,mutta kun nyky toimittajien moraalia kattelee,niin tiedä vaikka alkais pian täälläkin onnistua vastaavien järjestäminen

 6. Tälläkin sivustolla on esiintynyt joukko SUURTA VALETTA palvelevia ”salaliittoteoria”-miekkaa heiluttavia trolleja.
  Maamme johtava joukkoharhautus-media Brysselin Pravda varoitteelee tavan takaa ”salaliittoteorioista” ja ”salaliittoteoreetikoista”.

  Prof. James Tracy on monien muiden ohella tylsyttänyt tuon alunperin CIA:n lanseeraaman ”miekan”:

  ”“Conspiracy Theory”: Foundations of a Weaponized Term
  Subtle and Deceptive Tactics to Discredit Truth in Media and Research”,
  https://www.globalresearch.ca/conspiracy-theory-foundations-of-a-weaponized-term/5319708

 7. Media ja tiedustelupalvelut on vallanpitäjien tukijalat siten tiedustelu tekee likaisen työn ja media vähättelee tai vaikenee asiasta ja uhrit jää ilman oikeutta. Sama peli on käynnissä nytkin, isommissa maissa se esiintyy räikeämpänä ja pienissä lievempänä mutta kyllä suomessakin on kuluneina vuosina nähty monta vallanpitäjien tempausta jotka liittyy naton ja eun kuvioihin. Näille vallan väärinkäytöksille ei kansalaiset mahda mitään koska on aina joku taho joka vapauttaa vallan pitäjät vastuusta kuten oikeuskansleri ja onpa ollut sellainenkin tapaus että eduskunta on säätänyt lain että vallanpitäjien laiton toiminta on tehty lailliseksi. Unkari aivan aiheesta arvostelee suomen hallinnon toiminttaa.

 8. Viimeisin naurun aihe on sen yhden juutalaisen pidättäminen liian nuoriin tyttöihin sekaantumisesta, ja sitten se hörönaurun aiheuttama tuomio, juutalaisen tuomarin antamana, miten ”ÄIJÄN” pitää viettää vain yönsä jossakin talossa joka ei edes muistuta vankilaa, ja saa olla päivät vapaana jatkamassa talousrikoksiaan jo entistä rikkaampana. ÄIJÄN väärennetyn passin poliisit sentään takavarikoivat ettei pääse omalla kalliilla koneellaan karistamaan pölyt jaloistaan, häipyen johonkin monista piilopaikoistaan. Siinä toimii USAn tuomioistuin kuin PUKKI kaalimaan vartijana. Siionistit ovat omistaneet koko maan jo vuosikymmenien ajoilta, ja ovat nyt onnensa huipulla. Hyvin menee?

 9. Länsimedian mediavoima on uskomattoman kova, kun se puolustaa läntisten tiedustelupalvelujen luomia tarinoita. Toisaalta kyse on kansalaisten älyllisestä laiskuudesta; ei kyseenalaisteta, vaikka selvästi nähdään ’virallisen totuuden’ feikki luonne.

  Itse näen mielelläni, että länsimedian tarinoinnillakin on oma loppunsa. Se seurailee Neuvostoliiton lopun kehitystä. Yhä harvempi uskoo näihin tarinoihin. Kun kriittinen massa täyttyy, seuraa romahdus.

  Vesa Raiskilalta ansiokas yhteenveto!

  • Vaikkeivat muutkaan saa puhtaita papereita niin tuossa tarinan kerronnassa ja totuuden pimittämisessä sionistit ovat ihan omassa sarjassaan hysteerisen luonteensa takia johon kuuluu vahva liioittelu ja tarve manipuloida muita.

   Eipä taida olla montakaan asiaa jossa heidän tarinoillaan olisi todellisuuspohjaa. Kuten Ron Unz sanoo niin mitä enemmän heidän puuhiaan alkaa tutkia niin sitä selvemmin alkaa paljastua se totuus minkä he ovat halunneet kieltää ja kumota ja jota he eivät ole sallineet muidenkaan tutkia. Ihan heidän omasta historiasta lähtien lähes kaikki on rikkaan mielikuvituksen ja suuruudenhulluuden tuotetta.
   Tässä vain muutama esimerkki.
   Niinpä ’Veli N’ sanookin osuvasti holokaustista: Holocaust Hoax For Kids!
   http://www.realjewnews.com/?p=1386
   Ja sitten nämä Venäjän pogromit joista he ovat tehneet ihan omat tulkintansa joita sitten medioissaan syöttävät muille.
   http://www.unz.com/article/myth-and-the-russian-pogroms/

   Olisi todella kummallista ja järjen vastaista uskoa että valheella ei olisikaan lyhyet jäljet ja että pelkillä tarinoilla pötkittäisiin maratonissakin maaliin.

   • Tämäkin kertoo paljon
    — Look at our political power-brokers Dianne Feinstein, Sheldon Adelson, Chuck Schumer, Bernie Sanders (yes!), Adam Schiff, Brad Sherman, Susan Davis, Elena Kagan. Notice anything interesting?

    None of these names are Hebrew, most could pass of as super American and all are Jewish. A quick search on the name ”Sheldon” shows that  it is an ancient Anglo-Saxon name but it is overwhelmingly used by Jewish individuals. 
    Look up the influencers of any country in the EU who are massively pro-EU and you’ll see the same thing, again and again.
    Jews masquerading as citizens of a nation to virtue signal that nation into oblivion. How old is this strategy?

    Why It Is Polite to Mention When a Public Figure Is Jewish
    Friedrich Forste
    It is a prerequisite to be successful that people know the truth,specially truth that is widely concealed and easy to unmask. 
    By unmasking some strategies of certain Jewish elites, we can create a safer and more truthful world.
    https://russia-insider.com/en/why-it-polite-mention-when-public-figure-jewish/ri26129

    • Yksi lisätunniste esiintyvistä nimistä, on ”Y” kirjain etunimessä taikka sukunimessä. Yksi todistus siitä oli, kun juutalianen lakimieheksi itsensä lukenut kysyi kuorolaiselta, ”onko sinun sukunimessäsi ”Y” kirjain? johon kaveri vastasi ON ! No sitten sinä olet juutalainen kuului vastaus. Sen kuulivat muutkin kuorolaiset. Muutamat irvistelivät.

 10. Vihdoin UK pääsee pääministerinsä vaihtoon kun Boris Johnson saa ”Liziltä siunauksensa johtaa harhautuneita lampaitaan” irti EUun kahleista. Brysselissä se aiheuttaa monelle ”ripulia”. Kunpa muut maat seuraisivat Brittien aloitetta, niin päästäisiin hilalleen takaisin ”suvereenisiin valtioihin, joilla on itsemäärämisoikeus”. Suomi ei tietenkään siihen porukkaan lähde hitautensa takia. Änkee, tunkee ja on kankee, saamaan mitään edistystä josta kansa saisi vihdoinkin hyödyn, palauttamalla samalla MARKAN takaisin omaksi valuutakseen. Boris ja Donald ovat hyviä humoristisiä ystäviä, sekin jo auttaa paljon. Ulkomuotojensa peruteellakin kuin, veljekset kuin ilvekset.

  • Sionistien juoksupoika Boris johtaa lampaansa entistä tiiviimpään suhteeseen sionistien ja Israelin kanssa. Varmaan matkoja itkumuurille Jerusalemiin tehdään sitten pilkkahintaan ellei ihan ilmaiseksi Rotschildin kansalta ryöstämillä rahoilla ja sankoin joukoin.
   Siinä suhteessa hän sopii kyllä hyvin Trumpin kaveriksi sionistien hegemoniaa tukemaan ja palestiinalaisten kansanmurhaa varmentamaan.
   Ja varmaan holokaustin opetuskin maassa tehostuu entisestään
   https://russia-insider.com/en/society/holocaust-education-excuse-bludgeon-everyone-accepting-jewish-moral-supremacy/ri27460

   • Holokausti on yksi näitä myyttejä joilla sionistit pöngittävät valtaansa ja joka ihme kyllä kaikessa naiviudessaan se yhä puree moniin.
    Holocaust Hoax For Kids!
    http://www.realjewnews.com/?p=1386

    Israeli Minister ”We always use the anti-Semitism trick or bring up the Holocaust”
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=54&v=uW3a1bw5XlE

    Shulamit Aloni, former israeli minister, admits that the holocaust and the ”antisemite” accusation are used to manipulate those who criticize zionists.
    This clip was from the 8/14/2002 democracy Now! broadcast.

   • Boris and Donald samaa ankkalaumaa, mutta mitään muuta mahdollisuutta ei heillä ole. Se totuus näyttää sopivan monen maan johtajiin, koska jokaisen heistä on taivuttava jollakin tavoin Israelin tanssiaskeleisiin. Jopa Costa Rican päämies on heidän ohjattavissaan kuin marionetti. Se on tapahtunut niin vaisusti ettei sitä ole huomattu vuosikymmeniin, mutta nyt portit ovat auki, koska ”netin kautta” me saamme tietoa joka oli ennen meiltä slattua, siis kusivat omille koivilleen aloittaessaan ”Intarnetin maapallolla”. Mutta saattaa olla etteivät he siitäkään välitä voitonriemuisina.

 11. ”Kolmas esimerkki olkoon heinäkuun 7. päivän pommi-iskut Lontoossa vuonna 2005. Pommit räjähtivät juuri niillä kolmella maanalaisen asemalla, joilla oli juuri samaan aikaan käynnissä terrorisminvastainen harjoitus,”

  Totta kai nämä iskut ovat tilattuja. Onko länsi esim Syyriassa samalla puolella kuin isis tai al qaeda? totta kai on. kaikki ne taistelee assadia vastaan. kukaan ei vaivaudu kysymään mistä noiden esim aseet tulee eikä yksikään valtio ole tuominnut aseistamista. ja nyt kun assad näyttää voittavan, niin länsimaat alkaa kasaamaan uskollisille taistelijoillee kivoja eläkepaketteja tänne eurooppaan.

  • Siinähän se juju on. Naamioidaan oma hyökkäys niin ettei se paljastu omaksi vaan jonkun muun itse tuetun tahon tekemäksi.
   Ja näin omat kortit pysyvät piilossa ja puhtaina kun vain harvoilla riittää järki ymmärtämään moista kieroutta ja huijausta.

 12. Putinin mukaan CIAlla on lähes monopoli terroristihyökkäyksiin. Monasti löytyy käyttämäntön tekijän passi. Sitten tekijät ammutaan. Toistavat hyväksihavaittua kaavaa. Tämä johtaa siihen, että nykysin aina kun pamahtaa ensimmäiseksi epäillään CIAta. Viimeiset uutiset Malesiasta kertovat, että FBI oli kovin kiinnostunut MH17 mustista laatikoista. Jos tieto FBI/CIAn osallisuudesta alasampumiseen pitää paikkansa ja se puskee läpi yleiseen tietoisuuteen, niin tutkintaan osallistuneiden maiden hallituksilla on selitettävää. Internetin merkitys kehitykselle on äärimmäisen tärkeä. Ilman sitä olisimme lehdistön sensuurin alla.
  https://www.geopolitica.ru/en/news/putin-95-world-terrorist-attacks-are-made-cia

  • Aina kun jotain tapahtuu, kummasti päivämäärän luvut yhteen ynnätessä tulee näitä ”talismaanisia” lukuja… 11 ja 22.

   Berliinissä väkijoukkoon syöksynyt rekka ajoi ihmisten päälle 19.12.2016 eli siitä tulee mestariluku 22… Kakkonen on sopimus ja 22 on 4 eli pohja, joka viittaa siihen että vastaavia hurjasteluja tulee tapahtumaan lisää…

   https://www.sinikivi.com/keskustelu-sinikivi-com/paivakohtaiset/18265-berliini-22

   ****

   Kannattaa katsoa vaikka eräs IMF johtajan puhe youtubesta,
   Tuskin löytyy järkevää selitystä kohdalle, jossa Lagarde alkaa leikittelemään numerologialla: ”Now I’m going to test your numerology skills”

   https://m.youtube.com/watch?v=QYmViPTndxw

   ****

   17.07.2014 = 22 (MH-17)

   ****

   Ilmeisesti AmericanAirlines lennon AA-11 jälkeen on sovittu, että terroristeilla täytyy olla henkilöllisyystodistukset mukana, kun on terrori-iskussa osallisena. Nimikin on syytä olla esoteerinen, kuten tämä A.A. (=11) yht. 22.

   ****
   Lontoon isku: London Falling: Was London Attack A False Flag Conducted On Skull & Bones 3/22?

   https://www.silverdoctors.com/headlines/world-news/london-falling-was-london-attack-a-false-flag-conducted-on-skull-bones-322/

   Niinpäs onkin 22.3.2017 joka kielii taas kerran valeiskusta. Iskun tekijän velipoika oli kertonut, että tekijä olisi vankilassa tällä hetkellä.

   Viimeksi kun olin 1991 tuolla sillalla, pamahti IRA.n autopommi siinä ilta seittemän Lontoon aikaa Liverpool Streetin aseman edustalla. Kuukausi oli muistaakseni huhtikuun puolella. Ensin kuului kova pamahdus ja lasinhelinää, sen jälkeen nousi musta savupatsas.

   ****

   ”NATO:n salaisen ja maanalaisen Stay Behind -verkoston pommi-isku surmasi Englannin, Manchesterissa 23 ihmistä Ariana Granden konsertin jälkeen.”

   22 pv klo 22.. no niinpä
   (22.5.2017)

   http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/05/23/kaksi-rajahdysta-rock…ertissa-manchesterissa-useita-kuolleita/ 

   ****

   Kokoomuksen entisen toiminnanjohtajan ”löytö” ehtikin jo ehdottaa 22 tuntia aikaisemmin:

   ”Vain 22 tuntia sitten sisäministeri Paula Risikko haluaa armeija taustaisen poliisi Suomeen

   Näiden EU-maissa järjestettyjen pommi-iskujen alla jokainen kerta sisäministeriö laitetaan kiristämään ihmisoikeuksia ja sisäministeri Paula Risikko ilmoitti vain 22 tuntia sitten, että kuinka hän haluaa Suomeen armeijataustaiset poliisijoukot.”

   http://www.iltalehti.fi/uutiset/201102120070939_uu.shtml

   MTV julkaistu 22.5.2017
   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mt-risikko-haluaa-kayttoon-armeijataustaisen-taydennyspoliisin/6442784#gs.rqmhg1

   ****

   Kesäkuinen episodi kun persuista lähti lätkimään 22 kansanedustajaa, homma meni sikäli vituilleen kun 2 lähti lätkimään muualle ja 1 palasi takaisin…

   ****

   Sattuipa sopivasti kun luku 22 pullahti taas esiin. 15.4.2019 pääsiäisviikon edellä kun Notdre-Damen katedraali paloi ja palon syy on toistaiseksi jäänyt mysteeriksi.

 13. Maailmalla tapahtuvien kauhutekojen takana pitää olla ”demoniset voimat”, jotka johtavat kaiken tarkalleen ”ajallaan”? On aika yllättävää huomata tuo ”numero-logia”, joka pistää kylmät väreet hermostoon. Ne ihmiset jotka ovat pahojen henkien vallassa, eivät mahdollisesti edes huomaa, kuka heitä määrää jotakin pahaa tekemään. Aikaerot sekä välimatkat sen todistavat.

 14. Hyvin mahdollista, varsinkin niiden eliitin jäsenten kohdalla, jotka ovat avoimesti satanisteja!

  Kaikki terroriteot eivät suinkaan ole kuitenkaan tiedustelupalveluiden järjestämiä, väittäisin, että hyvin pieni osa, verrattuna esim. islamilaisen terrorin kokonaismäärään. Usa ei myöskään ole ainoa suurvalta, joka on toteuttanut ”valtiollista terrorismia”. Neuvostoliitto tuki KGB:n kautta kylmän sodan aikana mm. PLO:ta ja muita terroriorganisaatioita. KGB kenraali Aleksandr Sakharovsky totesi kauan sitten:

  ”In today’s world, when nuclear arms have made military force obsolete, terrorism should become our main weapon”

  Pelkästään 60-luvulla KGB:n taloudellisesti tukema PLO, kaappasi lähes sata lentoa! Lista KGB ja muiden itäblokin tiedusteluiden tukemista terrorijärjestöistä on varsin pitkä, ja lisäksi KGB oli sekaantunut lähes jokaiseen kylmän sodan aikana Yhdysvaltojen sisällä tapahtuneeseen, merkittävään sisäpoliittiseen tapahtumaan. Tuosta tuli muutama vuosi taaksepäin mielenkiintoinen dokumentti, jossa pääosissa kuultavana entiset ulkomailla työskennelleet KGB:n agentit. Se mikä yllätti minut, oli kuinka voimakkaasti KGB oli päässyt soluttautumaan Jenkkien yhteiskunnan sisälle ja kuinka taitavia/älykkäitä nuo agentit olivat!

  Kaikkien hulluinta tässä kaikessa on kuitenkin se, että molemmat puolet ovat tehneet vuosikymmeniä kestävää salaista yhyeistyötä kulissien takana! Sopiikin kysyä, kuka on todella oikeasti kenenkin vihollinen, ja kuka ei!??

  • Pitää vain muistaa kuka johti aikoinaan NL:a ja KGB:tä. Maa oli silloin sionistien vallassa aivan kuten USA on tänään.
   Ei siis pidä syyttää näistä iskuista venäläisiä kansalaisia tai ylipäätään mustamaalata Venäjää kuten tehdään. Sama on nyt USAn kohdalla jossa CIA on sionistien vallassa ja USA trumppeineen heidän juoksupoikansa.
   Tuo molemminpuolinen yhteistyö on helppo ymmärtää kun sama porukka molemmissa maissa on tehnyt ja yhä tekee yhteistyötä koko maailman kattavan kommunismi diktatuurin eteen. USAssa sillä on kaikki kortit käsissään. Venäjäällä se ns. ’viides kolonna’ joka yrittää kaapata valtaa Putinilta joka on antanut ymmärtää ettei halua sionistien kommunismin palaavan maahansa.
   Aiheesta löytyy hyviä kirjoituksia netistä jos haluaa asiaa tarkemmin tutkia.

 15. Tuli vain mieleen tämän eilisi muller kuulumisen yhteydessä tälläinen hypotenuusan jana

  jos kävelist vaikka keskustassa ja vastaasi tulisi joku anifa tai
  ääri puna viher vasemmistolainen hörhö
  joka ehdotaisi että maksaisitko 130 euroa
  että voin aivopestä sinua 1h viher vasemistolaisuuteen islamin ihanuuteen ja ilmastonmuutoksen saloihin johon sinä suomalainen runkkari olet ysinään syylinen
  tai oikeusvaltioperiaateisiin ihmisoikeuiksiin
  ja joka päivä käymällä luonasi kylässä
  aivopesemassä sinua ja lapsiasi asioila joissa on perää 2 prosenttia faktoihin nähden
  loput on poliitisen akendan tyrkytysä eli punaviher vasuri kuplan edustajan valeita
  joka ei liity demokratiaan vaan
  puna viher vasureiden *tuppurais husu*
  jopa ääri islamistien arvojen tyrkytyksen heidän puolustamisensa tyraniaan
  eki vähemmistön tahtoon
  mitä vastaisit
  Suksi nyt vituun propagandisti vajakki luulisin
  jos olisit normi ihminen
  mutta mietikää sitähän juuri YLE Tekee
  meidän pakkoverotus rahoila
  ja joka päivä 5 h
  politisoitunutta urheiluruutua myöden
  PS MTV3 Tekee tarkoituksekisesti asiaan liitymätömistä poliitista tahoista syylisen näkisiä
  ensimäisessä propaganda lööpeisään
  * joita he sitten korjaavat muka pahoilaan* vihapuhe palauteen takia
  minkä takia se vihapuhe syntyi MTV3 Vastaan
  kuka sen aloitti
  tällä tyylilähän se kansalaisten provosointi valtamedian aiheutamana tapahtuu
  80 prosentisti on syy siihen
  ja sen jälkeen nämä MTV3 ymm
  viher ääri vasuri faanaatis valehteija kiusaaja *journalisti
  * kehtaavat vielä väitää kun heitä kiusataan yksipuolisesti
  ainoastaan vielä oikesto konsevatiivien puolelta
  mitä välijä jos anifan ääri runkkari hakaa journalistin sairaalaan siitä hys hys
  esimerkki MTV3
  Kesäleirikohu paisuu – Terhi Kiemunki erotettu perussuomalaisten valtuustoryhmästä
  Artikkelia muokattu kello 12.35: Lisätty Lassi Kalevan kommentit.
  Oikaisu 24.7. klo 12.59:
  ******Otsikossa viitattiin perussuomalaisten kesäleiriin*********,
  Täysin tarkoitukselisesti väitän
  kun kesäleirin on järjestänyt Kansallismielinen liittouma.
  jokaisessa sama lööppi onko tämä nyt sitä median monimuotoisutta vai olisiko kyse
  unkarin pressin kertomasta faktasta
  jota suomi journalisti HS sim puhutelevat propagandana
  eli faktat ovatkin propagandaa
  ELI Juuri asken NÄMÄ LÖÖPIT PAMAHTIVAT EETERIIN YHTÄAIKA 5 MINUUTIN SISÄÄN
  Terhi Kiemunki sai kenkää perussuomalaisten valtuustoryhmästä – Syynä kohu Kansallismielisten liittouman kesäleiristä
  1 Länsiväylä
  2 Seinäjoen Sanomat
  3 Nurmijärven Uutiset
  4 Imatralainen
  5 Lappeenrannan Uutiset 6 Turkulainen
  7 Vantaan Sanomat
  8 Uusimaa
  9 iltaleht
  10i iltasanomat
  11 aamulehti
  12 HS

  • ”VALTAMEDIA TARTTUI INNOKKAASTI ANARKOKOMMUNISTIN KAUHISTELEVAAN ”VUOTOON” ISÄNMAALLISESTA KESÄLEIRISTÄ
   14. heinäkuuta 2019
   Tällä viikolla punavihreä nettirinki yltyi hysteeriseen paatokseen, kun toimeton juutalaistaustainen anarkokommunisti Dmitry Gurbanov ”paljasti” Kansallismielisten liittouman kesäleirin, jossa eri poliittisista taustoista olleet kansalaiset hassuttelivat keskenään vapaa-aikanaan.

   Näissä äärivasemmistolaisissa syöttiläissä ja vahtikoirissa on tyypillistä, että heidän tekopyhä hurskastelunsa ei tunne röyhkeydessään mitään rajoja. Poliittista väkivaltaa esivaltaa ja poliittisia vihollisia vastaan pitkään agitoinut Gurbanov esiintyykin nyt tviittiensä perusteella jonain laillisuuden ritarina ja paheksuu närkästyneenä, kuinka kesäleiriläiset ovat ampuneet jousipyssyillä tuntemattomaksi jääneiden politiikkojen rintakuviin.

   Ylen punavihreille toimittajille tällainen ”uutinen” on kuin taivaan mannaa ja he kirjoittivatkin perjantaina 7 Päivää -tyylisen raflaavan roskajutun Perussuomalaiset selvittää, mitä kohutulla kesäleirillä tapahtui: ”Tarkka pitäisi olla siitä kenen kanssa kaveeraa” – tämän tiedämme nyt. Jutun takaa löytyvät ei niin yllättäen tomittajat Merja Niilola ja Eero Mäntymaa, jotka molemmat ovat tunnettuja äärivasemmistolaisia ”äärioikeiston jahtaajia…”,

   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/07/valtamedia-tarttui-innokkaasti.html

 16. Todistettu asia: hallitus ja organisoidut aseelliset voimat ’islamilaisen terrorin’ taustalle — omat koirat siis purevat naamioituneina kulissien takana ja homma menee usein islamistien piikkiin sionistien organisoimassa globaalissa islamin vastaisessa sodassa jossa tavoitellaan maailman herruutta
  Tämähän on se strategia jota nwo-mafia käyttää joka puolella: se luo itse vihollisen (esim. ajamalla pakolaisia Eurooppaan ajamaan sitä kaaokseen) jota vastaan tietämättömät ihmiset pannaan taistelemaan oman kulttuurin pelastamiseksi
  Proof Government & Cops Are Behind ”Islamic Terror”
  https://www.henrymakow.com/2019/07/Proof-Government-Cops-Are-Behind-Islamic-Terror.html
  https://ahtribune.com/world/americas/canada/3331-police-manufacturing-of-evidence-of-jihad.html

 17. Näinkin talmudistit huijaavat Talmudin mukaan eläimenkään arvoisia gojimeja:

  ”Israels trollarmé ska bättra på omvärldens bild av landet

  15 000 personer är involverade i en global internetkampanj som finansieras av den israeliska staten. Syftet är att omvärlden ska få en mer sympatisk inställning till landet och bekämpa organisationer och röster som uppmanar till bojkott och sanktioner mot Israel.”,
  https://www.vaken.se/israels-trollarme-ska-battra-pa-omvarldens-bild-av-landet/

  ”Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law”,
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440

 18. Totuuden sirpaleet saattavat tulla näkyviin hyvinkin myöhään. Muuan hätkähdyttävä dokumentti löytyy 19.9.2019 käynnistyneeltä Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalilta.

  George W. Bushin hallinnon 20.3.2003 aloittama Irakin sota (20.3.2003 – 15.12.2011) lienee avannut monen ajattelevan kansalaisen silmät supervaltapolitiikan raadollisuuden suhteen: Bushin hallinnon sotatoimet Irakia vastaan olivat vailla kansainvälisen oikeuden oikeutusta. USA:n hyökkäys Irakiin oli laiton ja muodosti uhan kansainväliselle oikeusjärjestykselle. (Kyseisen sodan laittomuutta on selvitetty mm. tietokirjassani Terrorivaltion tilinpäätös [2010].)

  Laura Poitrasin dokumenttielokuva ’Citizenfour’ (2014), joka kertoo Edward Snowdenista ja NSA:n joukkovalvontaskandaalista, lienee ollut ’lopullinen’ todiste valtamediauskovaisten julistaman totuuden katteettomuudesta. (Elokuva voitti parhaan dokumenttielokuvan Oscar-palkinnon vuonna 2015.)

  Itse asiassa monelle ajattelevalle kansalaiselle valtamedian tilinpäätös on varsin surullinen: lukemattomissa tärkeissä tapauksissa valtamedia ei ole joko osannut tai halunnut kaivaa esiin totuutta ja kertoa siitä suurelle yleisölle. (Valtamedia onkin enemmän tai vähemmän epäonnistunut esimerkiksi kaikissa niissä tapauksissa, joista kerrotaan tietokirjassani ’Attentaatteja ja katastrofeja’ [Nordbooks 2013].)

  Kaiken jälkeen on outoa ja murheellista, että valtamedia erilaisine hännystelijöineen on alentunut kritikoimaan arvokasta journalistista työtään (tutkiva journalismi) harjoittavaa vaihtoehtomediaa (vastamedia). (Onneksi muun ohella mediatutkija Niko Pyrhösellä on asiasta nyansoidumpi käsitys. Hänen mukaansa vastamediassa julkaistaan paljon oikeaa tietoa.)

  Oman maamme vaihtoehtomediaväki ja muut valtamediakriitikot saivat omille ajatuksilleen lahjaksi varsinaisen superbuustin perjantaina 20.9. Tuolloin Helsingin Maximissa näki päivänvalon tanskalaisen elokuvantekijän Mads Brüggerin dokumentti ’Cold Case Hammarkjöld’ 32. kertaa järjestettävän Rakkautta & Anarkiaa –elokuvafestivaalin puitteissa. (Onnistuin näkemään dokumentin Helsingin keskustakirjasto Oodin Kino Reginassa 21.9.)

  YK:n pääsihteeri Dag Hammarskjöld kuoli, kun hänen lentokoneensa syöksyi maahan nykyisen Sambian alueella vuonna 1961. Afrikan maiden itsenäistymistä tukeneella Hammarskjöldillä oli paljon vihollisia. Etelä-Afrikan totuuskomission puheenjohtaja (arkkipiispa Desmond Tutu) kertoi 19.8.1998, että hiljattain paljastuneet kirjeet yhdistivät ’lento-onnettomuuteen’ (1) Britannian MI5:n, (2) ainoan supervallan keskustiedustelupalvelun ja (3) Etelä-Afrikan turvallisuuspalvelun.

  Dokumentissa Brügger pureutuu Afrikan poliittisiin salaisuuksiin. Brügger aloittaa yhteistyön ruotsalaisen Hammarskjöld-harrastajan (Göran Björkdahl) kanssa ja ryhtyy selvittämään kohtalokasta ’turmaa’. Yksi johtolanka johtaa toiseen ja kammottavan palapelin palaset alkavat loksahdella paikoilleen. Brügger pitää katsojan jännityksessä viimeiseen lopputekstiin saakka.

  J.K. 32. Rakkautta & Anarkiaa pitää sisällään monta kiinnostavaa elokuvaa. Voottaan tässä enää vain kahteen erityistapaukseen: Henrik Georgssonin elokuva Stieg Larssonista THE MAN WHO PLAYED WITH FIRE ja Kim Longinotton elokuva Letizia Battagliasta (sekä Sisiliasta ja mafiasodasta) SHOOTING THE MAFIA.

  Letizia Battaglia (syntynyt 5.3.1935) on rohkea italialainen valokuvaaja ja valokuvajournalisti, joka on tullut tunnetuksi taistelustaan mafiaa vastaan.

 19. ”joku olisi puhunut” – Joku kyllä aina puhuukin mutta vain äänietäisyydellä olevat kuulevat. Jos kuullostaa liian äänekkäältä, ”tapaturmainen” kuolema on aika lähellä. (googlaa vaikkapa Barry Jennings). Ei mikään paljastu jos magnetofoni pysyy hiljaisena. Kun taas valtamedia uutisoi ”mitä tahansa”, siitä tulee kansan mielipide ”sivistynyt ajatus” kunhan viestiä vaan riittävästi toistetaan. Valtamedia ja median ohjaajatahot ovat vastuussa maailmankuvastamme. Paljon haltijoita, mutta homma on siilautunut harvainomistuksen haltuun. Harvainvallan kriteerinä on valitettavasti se mistä ei saa puhua, eli ei siis puhuta ja pidetään virallinen totuus hengissä.
  https://thezog.wordpress.com/who-controls-big-media/

  Ote:
  Summary:
  Of the twelve(12) senior executives of the “Big Six” media corporations, nine(9) are Jews or have Jewish spouses. This is a numerical representation of 75%. Jews are approximately 2% of the U.S. population.* Therefore Jews are over-represented among the senior executives of the “Big Six” media corporations by a factor of 37.5 times(3,750 percent).

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here