Suomalaiset eurostoliittolaiset kuvittelivat, että kun Suomen euroeliitti pääsee vetämään suuren osan vaikutusvallastaan menettänyttä EU-puheenjohtajuutta, hommat hoidetaan siihen malliin, että federalistit vain taputtavat päälaelle ja antavat kenties keksinkin. Toisin kuitenkin kävi. Vastassa oli ugrilainen magyari, joka on jo vuosien ajan tottunut räkyttämiseen suunnasta jos toisesta ja jolle Suomen poliitikot eivät merkitse juuri mitään.

Hurskastelevat suomalaiset eurolaiset julistivat, että nyt pistetään Unkari kuriin. Että siellä kaiken muun kauhistuksen lisäksi on oikeusvaltio uhattuna. Siellä poliitikot ovat sabotoineet oikeuslaitosta mielensä mukaan ja nimittävät tuomareita virkoihinsa. Kaikkea kamalaa. Että nyt sitten tulee Eurostoliiton mallioppilaskaaderi ja pistää moisen tarkkailuluokkalaisen ojennukseen. Tiedättehän, länsimaiset arvomme ja sananvapaus ja muita iskulauseita, joista ei niin väliä kotimaassa.

Mutta mitäs hemmettiä Unkarin pomo tekikään? Hänhän vastasi moisiin puheisiin kertomalla parit tosiasiat Suomen oikeuslaitoksesta. Viktor Orbán sanoi, että eikös ole kummallista, ettei Suomessa ole lainkaan perustuslakituomioistuinta. Onhan se. Ja jos ja kun sellaista on ehdotettu, poliitikot koko kentän laidasta laitaan ovat vastustaneet moista kiivaasti. Syykin on selvä. Heidän perustuslain vastaiset toimensa loppuisivat siihen.

Jos Suomessa olisi ollut perustuslakituomioistuin, emme olisi koskaan edes liittyneet Euroopan unioniin. Se oli vastoin perustuslakiamme. Jos perustuslakituomioistuin olisi perustettu ennen vuotta 2011, se olisi kaatanut EU-jäsenyyden perustuslain vastaisena. Se saattaisi tehdä sen edelleen. Olimme perustuslain vastaisesti Euroopan unionin jäseniä 16 vuotta. Vasta vuonna 2011 perustuslakiin lisättiin kaikessa hiljaisuudessa lause ”Suomi on Euroopan unionin jäsen”. Näin siksi, että ilmeisesti tuolloinen oikeusministeri tajusi tilanteen ja se yritettiin paikata tällä puolisalaisella operaatiolla.

Perustuslakituomioistuin voisi edelleen löytää juridisia syitä EU-jäsenyyden kaatamiseen. Euroopan unionin parlamentti on ensisijainen parlamentti koko EU:n alueella. Se tarkoittaa sitä, että Suomen eduskunta on toissijainen eli se ei ole korkein lakia säätävä elin EU-Suomessa. Niin kuitenkin oman lakimme mukaan pitäisi olla. Eli tässä suhteessa elämme edelleen maanpetoksen seurauksena laittomasssa tilassa, joka kelpaa oikein hyvin kaikille eduskunnassa rötköttäville syöttiläille ja virkamiehille. Nakkivarkaat toki joutavat linnaan, mutta perustuslakia ja valtiosääntöämme tietoisesti joka päivä rikkovat poliitikot ja virkamiehet ansaitsevat palkankorotuksia ja huimia etuisuuksia vuodesta toiseen.

EUROON LIITTYMINEN oli sekin rikos, tahallinen ja tarkoituksenmukainen sellainen, koska jo vuonna 1992 EU oli vastannut Suomen hallitukselle, että markka sitten menee ja tilalle tulee eurovaluutta. Siis kolme vuotta ennen kansanäänestystä. Eli kaikki johtavat poliitikkomme tiesivät jo tuolloin, että EU-jäsenyys tarkoitti markasta luopumista, vaikka kansalaisille vakuuteltiin muuta ja vaikka markka oli perustuslakimme mukaan maan valuutta ja rahayksikkö. Juuri tällä perusteella Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö eivät koskaan tuoneet asiaa eduskunnan päätettäväksi, vaan ilmoittivat sen tulleen päätetyksi jo EU-kansanäänestyksen yhteydessä. Niin se tuli, mutta kansa ei tiennyt sitä. He tiesivät.

Ja on aika vaikea uskoa ettei juristi Niinistö muka tiennyt markan vaihtamisen euroon olevan lain vastainen teko. Mutta väliäkös sillä, mitä Suomessa on tehty ja tehdään poliitikkojen toimesta. Pääasia on, että Unkarissa oikeusvaltio ja sananvapaus on vaarassa. Meillähän ei ole sensuuria. Kuten eräs YLE:n entinen johtaja sanoi iloisesti, kertomatta jättäminen ole sensuuria. Eihän?

Sami Parkkonen on blogisti, joka on kirjoittanut poliittisesti epäkorrektia kommentaaria vuodesta 2013.

Artikkelikuva Viktor Orbánista EPP:n kokouksessa Helsingissä 7.–8.11.2018: European People’s Party (CC BY 2.0)

42 KOMMENTTIA

 1. Kylläpä on taas upeaa rikollisen eliitin puuhia paljastavaa luettavaa.
  Ei vaan millään mahdu päähän että tätä eliittiä ei saada vastuuseen rikoksistaan ja että se päinvastoin saa porskuttaa maan johdossa ja kurittaa kansaa.
  Olemmeko me niin masokistinen kansa että kärsimys tuottaa nautintoa?
  Nyt kun ei enää kukaan voi puolustella ja sanoa että en tiennyt mitä selkäni takana vehkeiltiin niin terveen paperien saaminen vaatii kyllä muuta kuin kädet ristissä istumista.

  • Vastavalkea lienee melko huipulla Suomen deep staten valtaeliitin listalla olevista vaarallisista uusmedioista/vastamedioista. Myös murkut.org uutisotsikkoportaali on takuulla ykkösprioriteetilla niistä sivuista, jotka pitää pikimmiten saada saastuttamasta ihmisten nukutettuja mieliä matkalla NWO/UMJ:hin.

 2. Kyllä se oli asiaan perehtyneiden tiedossa, että Sopimus Euroopan Unionista(Maastrichtin sopimus) merkitsi yhteisvaluuttaan liittymistä, mutta Suomen neuvottelijat vedettiin kravatista pöydän yli, joten sellaista varaumaa kuten Ruotsilla oli yhteisvaluutan suhteen ei neuvottelusopimukseen tullut. Tuskin yritettiinkään, koska kiima EU-jäsenyyteen oli vallasväen keskuudessa silmin nähtävää. Tämä pantiin varmasti merkille myös vastapuolella, että kaikki kelpaa.
  Unioniin olisi pitänyt liittyä perustuslain säätämisjärjestyksessä, ei valtiosopimuksella kuten 1994 tehtiin.

 3. Saipa suomen hallitus nokilleen kun yrittivät älyttömällä kurinpalautuksella pistää unkarin samaan ruotuun muiden eumaiden kanssa. Suomessa ei ole asiat sen paremmin sananvapauden suhteen kuin unkarissakaan, euvostoliittoa kannattavat mediat hallitsee suomen uutistoimintaa ja valtaeliitin perustuslain vastainen toiminta suomessa on saavuttanut totalirismin mittasuhteet. Tytti ajaa tietämättään tai tietoisesti eudiktatuurin asiaa suhteessa unkariin ja oli aivan oikein että sai nokilleen orbanilta. Tyhmyys toistuu suomessa hallituksesta toiseen.

 4. ”Artikkelikuva Viktor Orbánista EPP:n kokouksessa Helsingissä 7.–8.11.2019” . Melko hyvä kuvaaja, kun tulevaisuudeta kuvia näpsii. Taitaa oikeampi vuosiluku olla 2018.

 5. Perustuslakivaliiokunta on ehdottomasti demokrattisempi ja avoimempi,siis avoimen polittinen,verrattuna tuomioistuimeen.
  Polittiset muutokset väestön normeissa näkyvät paremmin juuri nykyisessä järjestelmässä.
  Jos menisimme tuomioistuin malliin,silloin polittisuus kätkeytyiisi muka puolueetomuuden juristiseen kaapuun,asiantuntiavaltaan.

  • Tuossa on kyllä vinha perä. Politiikan arvot ovat perua maailmankatsomuksesta ja käsitys oikeudenmukaisuudesta on perua maailmankatsomuksesta. Näitä ei oikein voi erottaa toisistaan, vaikka retoriikassa sitä aina vain tehdään. Eräs esimerkki tästä on nk. TINA (There Is No Alternative) -argumentaatio, jossa harjoitettua politiikkaa pyritään naamioimaan kiistämättömän luonnonlain tai vastaavan absoluuttisen totuuden kaapuun, vaikka kysymyksessä on oman maailmankatsomuksen pakottaminen väestöjen nieltäväksi.

 6. On se onni että meillä on näitä asiantuntijoita V-Valkean piirissä. Nyt sitten odottamaan ”KIMMON” vastakaikua, tämänkin asian vääristelyksi.

  • Sorry nyt vaan K.Tuomari, mutta nyt on pakko kysyä että oletko ihan tosissasi sitä mieltä, että olet tilanteiden tasalla.

   Kimmo K varmaan toistaa omaa tragediaansa, ja syystäkin, mutta ei varmaankaan syyllisty asioiden vääristelemiseen.

   • Nytpä huomasin että taisi tulla moka. Ajattelin ihan toista Kimmoa, kun mitä tarkoitit, ja näin ollen taidankin olla samaa mieltä kanssasi.

    Mielenkiinnolla odotamme debyyttiä tässä asiassa.

 7. Hyvä Sami Parkkonen, kun nostit asian esiin.

  Orban on aivan oikeassa. Orban ei edes tiedä kaikkea mitä tämä oikeusvaltion irvikuva suomi oikein touhuaa. Perustuslakivaliokunta tutkinee asioita lain valmistelun yhteydessä, mutta perustuslain noudattamista kansakunnassa, ts. miten mm. yksilönoikeudet suhteessa mm. viranomaisiin toutetuvat, niin sitä ei tutki, eikä valvo kukaan.

  Nyt sitten tässä esikorruptoidussa totuusmediassa eli Sanoma Oy:ssä , Yle:ssä, ja Alma Mediakin ovat jo kerinneet selittäjät jauhaa aiheesta. HS:ssä Tytti Tuppurainen ja UPi:n Teija Tiilikainen, ja Ylellä Petteri Orpo kapusivat pöpelikön latvustoon julistamaan harhaista sanomaansa. Alma mediassa entinen Ylen toimittaja.

  Tavallinenkin pulliainen Suomessa tietää, minkälainen oikeusvaltion irvikuva suomi oikein on, koska lähestulkoon jokaisella vähänkin iäkkäämmillä henkilöillä on ystävä-, tai tuttavapiirissään ihmisiä, joiden omaisuus on tässä oikeusvaltiostatusta nauttivassa demokratian perseenreijässä kupattu pankkien, ja tai viranomaisten toimesta. Ensin sen vuoksi, että Suomi saadaan parsituksi Euroopan Unioniin, ja sitten sen vuoksi, että niin vain nyt voidaan tehdä, koska lainsäädäntö on laadittu sellaiseksi, että virkarikoksiin syyllistyneitä ei saada tuomiolle.

  YK: KP-sopimuksessa, ja vielä Euroopan Neuvoston Ihmiosoikeusssopimuksessa sanotaan aivan selvästi ja kategorisesti, että kansalaisilla on oltava riittävän tehokkaat oikeussuojakeinot niissäkin tapauksissa, että rikoksiin syyllistyvät viranomaiset. Tällaista oikeussuojakeinoa ei ole suomessa.

  Tarvittavat oikeussuojakeinot siis puuttuvat Suomesta kokonaan.

  Sillälailla tällälailla oikeusvaltio rällää!

  Tämän päivän suomea ei enää viitsi edes kirjoittaa isolla kirjaimella em. syistä.

  Tavallaan on hyvä, että nämä Tuppuraiset, Tiilikaiset, Orpot ja muut ”laulukuoron” jäsenet aukovat nyt päätään asioista, joista he eivät tiedä, mutta joista heidän kuitenkin asemansa vuoksi olisi pitänyt, ja tulisi tietää. Tai sitten he tietävät, mutta täysin korruptoidussa mielessään eivät enää identifioi sitä, että jotain olisi vialla.

  Näissä kehyksissä he ovat täysin yhtä syyllisiä peitellessään ja salaillessaan asioita kuin ne, jotka ovat olleet aktiivisia toimijoita oikeusvaltion alasajossa.

  Tilanne on sikäli herkullinen, että jos Tuppuraiset, Tiilikaiset ja muut tappuraiset kumppaninsa eivät tiedä, mitä heidän pitäisi tietää, niin he eivät ole tehtäviensä tasalla, ja jos he kuitenkin ovat, niin he ajavat Suomen ulkopuolisten tahojen agandaa, jolla onkin jo sitten oma nimensä.

  Epäilemättä on selvää, että he yrittävät nyt hoitaa asioita oman suorituskykynsä tason mukaisesti, mutta se ei enää riitä, koska totuudet tulevat aina julki. Näin on käynyt esim. Pariisin Rauhansopimusta vuodelta 1947 koskevien asiakirjojen ja todellisen tilanteen osalta.

  • ”…perustuslain noudattamista kansakunnassa, ts. miten mm. yksilönoikeudet suhteessa mm. viranomaisiin toteutuvat, niin sitä ei tutki, eikä valvo kukaan.”.
   Suomessa disinformaation levitys on mennyt sille asteelle, että kansalaisille kerrotaan perustuslakivaliokunnan olevat jonkinlainen tuomioistuin.
   Suomessa on toki muutamia väyliä kansalaisille pyrkiä saamaan oikeutta sellaisissa kiistanalaisissa tilanteissa, joissa hän kokee, että viranomaistaho tai alempi tuomioistuin rikkoo hänen perustuslaillisia oikeuksiaan tai toimii yleistä oikeudenmukaisuuskäsitystä vastaan:
   – Oikeuskansleri
   – Eduskunnan oikeusasiamies
   – Hovioikeus ja lopulta ennakko-päätöksiä tekevä korkein oikeus
   – Presidentin armahdusoikeus
   Tällä hetkellä nämäkin positiot ovat tiiviisti nk. eliitin miehittämiä tai ainakin näin väestössä tilanne koetaan. Sen sijaan eliitille itselleen näiden muodollisten väylien pelkkä olemassaolo riittää, koska heillä on muut tavat ja väylät hankkia itselleen ”oikeutta”. Omaa vahvuuttaan korostava eliitti itse asiassa halveksii niitä, jotka joutuvat turvautumaan oikeudenmukaisuuden käsitteeseen saadakseen oikeutta. Tilanne on mennyt Suomessa jo sille asteelle, että eliitti pyrkii säädättämään mittatilauslakeja betonoidakseen oman asemansa.

 8. Myös MV-lehti käsittelee tätä asiaa, kannattaa tutustua:
  ”Koiviston konklaavi: suomalaisten ryöstäminen ja oikeusmurhat – Suomiko oikeusvaltio?”

 9. Otsikon kysymys kuului: ”Möläyttikö Viktor Orban totuuden”.

  Tietenkin möläytti, -siis pukki on kaalimaan vartijana.

  Suomen puheenjohtajakausi tulee suomen osalta päättymään täydelliseen katastrofiin.

  Jos näin ei käy, niin koko EU:n peruspasmat ovat osoittautuneet pelkäksi kuplaksi.

  Lopulta Suomi nousee tässä esiin, -kunnon kansalaiset pelastavat kansakunnan.

  -90 luvulta alkaen kansakuntaa on systemaattisesti kusetettu. Jotkut ovat saaneet siitä pikavoittoja palkkio/tehtävä hierarkiassa, mutta kansakunta kokonaisuudessaan on kärsinyt näiden kansakunnan oman voiton tavoittelijoiden moraalikäsityksistä.

  Suuremassa porukassa ei kannata olla pieni, siellä tulee turpiin. Paljon parempi on olla omassa yhtenäisessä porukassa vahva.

 10. ”Jos Suomessa olisi ollut perustuslakituomioistuin, emme olisi koskaan edes liittyneet Euroopan unioniin. Se oli vastoin perustuslakiamme. Jos perustuslakituomioistuin olisi perustettu ennen vuotta 2011, se olisi kaatanut EU-jäsenyyden perustuslain vastaisena.”

  Näin Sami kirjoitti.

  Tämä ei ole kritiikkiä Samin juttuun, vaan vain toteamus siitä, että jossain viranomaistoimissa ohitettiin Suomen perustuslaki. Olisiko niin, että lain mukaan kaikessa viranomaistoiminnassa on noudatettava tarkasti lakia.

  Lisäselvitystä löytyy Jorma Jaakkolan nettisivuilta, jossa kaikki ko. Jippoon liittyvät detaljit ovat aivan tyhjentävästi selvitetty.

 11. ”Perustuslakituomioistuin voisi edelleen löytää juridisia syitä EU-jäsenyyden kaatamiseen.”

  Ei tarvitse enää perustuslakituomioistuimen kannanottoja asiaan, koska ko. liityntä on tehty lainvastaisesti. Tämän on Jorma A. Jaakkola aivan yksiselitteisesti osoittanut todeksi.

  Faktat ovat nähtävissä Jorman kotisivulla internetissä.

  Pitää sanoa, että ainakin jossain päin territoriota Suomi on kansalaistensa kautta kansakuntana vielä voimissaan.

  • Tähän ylläolevaan liittyen, laittomat sopimukset eivät sido Suomea. Bye Bye, European Socialistic Community.

   Suomen kansalaisilla ei ole mitään velvoitetta noudatta EU:n säädöksiä.

  • Totesin ylempänä:
   ”Nyt kun ei enää kukaan voi puolustella ja sanoa että en tiennyt mitä selkäni takana vehkeiltiin niin terveen paperien saaminen vaatii kyllä muuta kuin kädet ristissä istumista.”
   Onko nyt sitten niin että tuo osa kansaa jolla vielä on oikeustaju ja moraali tallella (on voimissaan kuten sanot) on lopulta voimaton maata hallitsevan byrokratiakoneiston ja sen tehtäviinsä kyvyttömien vallanhaluisten ja omasta maastaan ja sen kansan kohtalosta viis veisaavien sosiopaattisten voimien edessä, jotka näyttävät päivä päivältä vain kasvavan ja vahvistuvan eikä lakia kiertäviä ja rikkovia isänmaattomia moraalivammaisia psykopaatteja ja narsisteja saada siksi koskaan vastuuseen ?
   Onko tämä ’länsimaisen arvoyhteisön’ toimintamalli tullut meillekin jäädäkseen maan pysyväksi tavaksi ennen lopullista perikatoa?
   Tällaisia ajatuksia tässä ennen sänkyyn menoa syntyi kommentteja lukiessa.

 12. Hyvää tai huonoa hallintoa eivät tee paperille painetut kirjaimet vaan hyvät tai pahat ihmiset.

  Jos meillä olisi perustus­laki­tuomio­istuin, niin poliitikkojen väärät teot kansaa kohtaan toteutuisivat vain toisella tavalla ja toisessa paikassa. — Sitä sanotaan politiikan tekemisen taidoksi ja siitä myös valtio korkeimmat mitalit myöntää.

 13. Euroeliitin puolustaja Yle hoitaa nyt (temppeli)ritarillisia tehtäviään ylen paavillisella paatoksella. Aamun ajankohtainen – veronmaksaja-kansalaisen kannalta – hupailuohjelma radio ykkösellä toteutuu ylen korruptoituneen toimituspolitiikan ankaran rajatulla propagandistisella annilla. Totisia torvensoittajia riittää yhtiön palkkalistoilla. Suomen EU – puheenjohtajuus on kiihdyttänyt tämän ylen psykoottisen iilimadon verenhimoa kansalaisten omien aivoitusten ja harkitsemisten imemisessä kuivemmalle. Tässä näkyy selkeästi Neuvostoliiton rakenteiden uudelleen inkarnoituminen näin nopeasti vain hieman lännemmäksi. Ylenantoon on onneksi lääkettä Vastavalkeassa.

 14. Kysymys kiistassa lienee eun integroitumisesta lisää ja siitä pelosta että pienet eu maat joutuu maksamaan isojen eumaiden pankkien tappiot niinkuin kreikassa tapahtui. Nykyinen hallitus ajaa integroitumisen lisäämistä keskustaa lukuunottamatta ja edellisessäkin hallituksessa oli erimielisyyttä integroitumisen lisäämisessä juuri toisten velkojen maksajaksi joutumisen takia. Eussa on eimaiden pankkien pystyssä pitämiseksi jo järjestelmä ja taitaa puuttua enää valtion pystyssä pitämiseksi oleva järjestelmä. Molemmat järjestelmät voi osoittauttua pienille eumaille kohtalokkaaksi kun isot eu maat menee pankkeineen konkurssiin. Esim. Deutche Bank on nyt holhouskunnossa ja eu pitää.sitä pystyssä yhteisvastuu rahastollaan mutta sakssa se ei aiheuta mitään vyön kiristystä kuten kreikassa aikanaan ja joka jatkuu yhä.
  Suomen ei kannattaisi ruveta liian innokkaaksi euvostoliiton rakentajaksi vaan ajaa eun palauttamiksi takaisin kauppaliitoksi.

 15. PERUUTTAMATTOMASTI AIVOPESTY ITSETUHOINEN KANSA JOKA UHRAA OMAT LAPSENSA KUN OVAT HENKISESTI HEIKKOJA JA LIIAN YLPEITÄ MYÖNTÄMÄÄN, ETTÄ HEILLE ON VALEHDELTU LAPSESTA ASTI KAIKESTA. JA LOPPUTULOS ON TÄLLÄ MENOLLA SELVÄ TYHMILLE GOJIMI LAUMOILLE!!

  The [Jewish] religion is a perfect cover for conspiracy. When the Jews invade a country, they normally make themselves inconspicuous by infiltrating, a few at a time, and planting a few of their number in every city, town, or even village where there is money to be made by exploiting the stupid natives.

  If the scattered groups of invaders maintained a close liaison with other members of their race … on the basis of any common interest except religion, they would soon be identified as an alien and enemy conspiracy, but by claiming that they … worship … some god, they persuade the citizens to think of them as merely [harmless] votaries .. and … overlook the real solidarity of the invaders.

  The religion is the perfect means – and this is most important – the perfect means of making certain that Jews will be persecuted. It must be realized that the Jews’ success depends on their cunning in having themselves ”persecuted.”

  alinksy.jpg(left, Communist Jewish subversive, Saul Alinsky. Communism is a satanic cult.)

  By perpetually whining that they are a poor, helpless, persecuted minority, they effectively disguise their real power and their success in wrapping their tentacles about their victims, and by exciting the pity of soft-hearted and soft-headed goyim, they can use those goyim as weapons against the others.

  By establishing a reputation for being persecuted for their religion by awfully wicked pagans, they can make it seem that they, poor innocents, are suffering for their piety whenever their depredations and malevolence have so exasperated their victims that the latter try by legislation or violence to free themselves from the aliens who are exploiting and oppressing them…

  The Jews’ religion, which, as presented to the goyim, seems to validate their boasts of a peculiar ”righteousness,” makes possible the greater part of their secular (i.e., economic and social) subversion and eventual destruction of the nations they invade.

  It must be remembered that the Jews operate by discovering and exploiting causes of dissent within nations, inciting classes and comparable groups within the nation to reciprocal antagonism, and exacerbating the rivalries to the point of civil war, until the nation is paralyzed and reduced to masses of individuals who no longer feel they have anything in common except the geographical territory they inhabit.

  Herbert_Aptheker_1965_2.jpgThe Jewish technique, as was too candidly explained by the notorious agitator, [Communist] Herbert Aptheker, left, consists in finding large groups of goyim who can be isolated from the rest of the society on the basis of some economic, occupational, regional, cultural, sexual, or racial interest they have in common, persuading them that they are ”oppressed” by the wicked society, inciting them to hatred of their ”oppressors” and making them greedy for the profits they think they can gain by ”demanding their rights,” and thus setting each group against all others until the nation is paralyzed by pseudo-legal contention that may hopefully be expected to eventuate in civil wars, massive massacres, and a reversion to total barbarism.

  The Jews, who are always careful to wail that they are a ”persecuted minority” with a passion for godly ”justice,” are thus ideally prepared to incite the ”underprivileged” to outbreaks for ”social justice,” and it is, of course, well known that all of the multiple forms of subversion are directed by Jews, often quite openly, although they usually try to associate with them some hired or light-headed members of each group they are inciting to what will be, in the end, self-destruction.

  The same parade of religiosity facilitates the other principal offensive against the occupied nation, if it belongs to our race, which is morbidly susceptible to rhetorical appeals to sentimentality and ”ideals,” i.e., fancied changes of the real world to make it more pleasant, usually by some magical transformation of human nature.

  hclinton.jpg(left. Hillary Clinton did her thesis at Wellesley on Saul Alinsky. Obama was another Alinsky acolyte. )

  Aryans, especially females, are easily intoxicated by rhapsodic talk about ”all mankind,” ”the brotherhood of man,” ”world peace,” ”equality of races,” ”all men are born equal,” and similar nonsense. That adult Aryans believe in such things without help from lysergic acid or even alcohol is simply proof of Kipling’s observation that ”Words are the most powerful drugs used by mankind.”

  The Jews cannot be held responsible for the mental weakness they exploit, nor even for their success in exploiting it. In the United States, for example, they have for decades been openly inciting the [Blacks] to plunder, beat, rape, and murder their white ”oppressors,” and the white Americans are not only so craven and masochistic that they submit themselves and their children to the savages’ outrages, but so fatuous that they believe the Jews’ pretence that they are acting out of concern for the ”underprivileged” savages rather than out of hatred for the Aryans as well as to profit from the misfortunes of the modern Canaanites, whose country they have effectively occupied.

  The Jews’ contempt for their befuddled and spineless victims is probably justified, but I think it obvious that their success was made possible in the United States, as, according to Philo, it was in Canaan, by the awe excited by their religious professions in the minds of the unwitting enemies whose country they invaded.

 16. Valtamedian keskusteluissa ja kommenteissa oikeusvaltioperiaatteen toteutumisesta en ole huomannut ainoatakaan edes varovaista kysymystä siitä, kuinka hyvin oikeusvaltioperiaate toteutuu Suomessa. Mieleen tulivat ne 1990-luvun laman jälkeiset tapahtumat, joissa käytiin oikeutta pankkien ja velallisten välillä. Silloinhan presidentti Koivisto oli jossain tilaisuudessa suositellut tuomareille tuomitsemista pankkien eduksi joissain tilanteissa ja niinhän myös tapahtui. Missähän silloin oli se oikeusvaltion takaama suoja kansalaisille.

  Silloin ihmetytti, miksi ”riippumaton” oikeuslaitos seurasi presidentin kehoitusta. Orbanin antamasta vinkistä kävinkin selvittelemässä netistä tuomareiden nimityskäytäntöä Suomessa ja toden totta presidentti nimittää Suomessa tuomarit. Ns. alempien tuomareiden nimityksissä tosin jokin tuomariennimityslautakunta valmistelee ehdotukset, mutta presidentti ja hallitus eivät ole sidottuja sen esityksiin.

  Oikeusvaltioperiaatteeseen kuuluu kait keskeisesti oikeuslaitoksen poliittinen riippumattomuus. Toteutuukohan tämä poliittinen riippumattomuus Suomessa tuomarien nimityskäytännössä. Kyllä juristeillekin urakehitys ja leipä ovat aika kategorisia imperatiiveja.

  • ”… tuomareiden nimityskäytäntöä Suomessa ja toden totta presidentti nimittää Suomessa tuomarit. ”
   Tuo turvaa sionisteille ja globalisteille vallan meilläkin joihin Niinistö lukeutuu. Ja siksi Eurostoliittoon voitiin liittyä ’väkisin’… vastoin kansan enemmistön tahtoa ja viekkaasti sen selän takana.

  • Tuomo Liias:

   ”Mieleen tulivat ne 1990-luvun laman jälkeiset tapahtumat, joissa käytiin oikeutta pankkien ja velallisten välillä. Silloinhan presidentti Koivisto oli jossain tilaisuudessa suositellut tuomareille tuomitsemista pankkien eduksi joissain tilanteissa ja niinhän myös tapahtui. ”

   Niin todellakin tapahtui, mutta ei Koivisto suositellut vaan asetelma oli sellainen, että pankit eivät saa hävitä, koska kysymyksessä oli EU:n vaatimus pankkien vakavaraisuudesta, jota Suomen pankkisektori ei täyttänyt, ja taseet oli saatava kuntoon.

   Tämä toteutettiin ajamalla PK-sektori ja taustalla takaajina olleet yksityistaloudet perikatoon. Nk. Koiviston konklaavi on tässä taustalla kuten salainen SSP:n pilkkomissopimus. Tästä aiheesta on mainio video, jonka on laatinut Jorma A. Jaakkola oheisdokumentteineen, joka on ollut esllä mm. Vastavalkean sivulla, ja joka on lähetetty VN:n jäsenille ( Sipilän hallitus ). Ainoatakaan vastausta tai kannanottoa ei siihen ole tullut. Miten voisikaan kun kaikki on totta.

   Näiden tapahtumien jatkumoa ja nykykehitystä kuvaavat hyvin esitelmät, joita pikkuparlamentissa 14.02.2019 pidetyssä tilaisuudessa tulivat julki. Kysymyksessä on puhtaasti viranomaisrikollisuus, joka on valtiovallan erityisessä suojeluksessa.

   Valtiovalta siis toimii ryöstäjänä, ja toimihenkilöt saavaat saaliista tulospalkkiot.

   Mm. Näitä taustoja vasten kaikki hölinät oikeusvaltio Suomesta ovat pelkkää paskanjauhamista, johon näyttävät syyllistyvän koko nk. eliitti hännystelijöineen.

   Miksi niin sitten on?

   Siksi, että pupulauma ei muuhun pysty.

   On hyvä että näistä asioista ”palstoilla” kirjoitellaan ja kommentoidaan, jotta mahdollisimman moni, joka vielä elää ”ruususen unta”, alkaisi käyttää järkeään kaikkialta pursuvaan ”viihteen” seuraamisen sijaan.

   Kaikki tarvittavat faktat ovat tiedossa ja saatavilla, ainakin toistaiseksi vielä, kunnes tosistusaineisto katoaa.

   Kysymyksessä on koko kansakunnan tulevaisuus ja etenkin sen nuorison.

 17. Tavataan sanoa jotta hosumalla ei tuu ku kusipäisiä lapsia, laitoin kommenttini vahingossa keväiseen ketjuun, mutta korjataan tämä tähän ketjuun, sen oikeaan paikkaan tänne.

  Lainaan Sanden muutamasta erinomaisesta ja aikaisemmasta kirjoituksesta, jotka mielestäni valaisee mainiosti miten tuuliajolla koko Suomi on. Erityisesti kun 2016 EU parlamentti julisti itsensä ensisijaiseksi koko EU:n alueella, käytännössä vailla mitään valtaa kellekkään. Suurin valta on komissiolla ja sen harvoilla komissaareilla, joita ei ole valittu virkaansa millään tavalla demokraattisesti, mutta sitä on silti EU parlamentin kumarrettava. Tämä herättää kysymyksen, missä asemassa Suomen eduskuntalaitos ja perustuslaki on ylipäätään enää:

  ”Euroopan unionin parlamentti on ensisijainen parlamentti koko EU:n alueella. Se tarkoittaa sitä, että Suomen eduskunta on toissijainen eli se ei ole korkein lakia säätävä elin EU-Suomessa. Niin kuitenkin oman lakimme mukaan pitäisi olla.”

  ”europarlamentti ilmoitti jo vuonna 2016 syrjäyttäneensä Suomen eduskunnan Suomen korkeimpana kansanedustuslaitoksena. Tämä tarkoittaa sitä, että europarlamentti julisti Suomen perustuslain ja yhteiskuntajärjestyksen päättyneeksi.”

  https://vastavalkea.fi/2019/05/28/suuri-eu-vaalisumutus/

  ”Tiedotteessa sanotaan, että europarlamentti on EU:n kansanedustuslaitos. Se on täyttä roskaa. Tämä mammutti on vain demokratian savuverho ylikansalliselle ja epädemokraattiselle hallintomallille. Euroedustajat eivät edusta mitään kansaa, eivätkä mitään kansallisia puolueita eivätkä kansalaisia. He edustavat europarlamentin ryhmiä, jotka eivät aja minkään kansan mitään etuja, vaan EU.n etuja. Se on tämän rahasyöpön ainoa tarkoitus – legitimoida EU typerien ja tietämättömien hölmöjen silmissä. Demokratian tai kansanedustamisen kanssa koko laitoksella ei ole mitään tekemistä.”

  ”Tiedotteessa väitetään, että europarlamentti on yhdessä EU:n ministerineuvoston kanssa EU:n keskeinen päätöksentekoelin. Tämä on valhetta. Europarlamentti ei päätä oikeastaan juuri mistään ilman komission hyväksyntää ja komission alotteita. Ministerineuvosto voi tehdä poliittisia linjanvetoja ja ratkaisuja rahoituksen suhteen, se voi esittää toiveita komissiolle, mutta se ei määrää komissiota. Ei myöskään europarlamentti.”

  ”Komissio on ainoa Euroopan Unionin elin, joka voi tehdä lakialotteita. Näistä europarlamentti hyväksyy osan, osa tulee voimaan ilman europarlamentin käsittelyä. Europarlamentti voi esittää komissiolle TOIVEITAAN ja EHDOTUKSIAAN lakeihin, mutta komission ei tarvitse ottaa niitä huomioon. JOS europarlamentti torppaa komission lakiesityksen, ja tämä ei siis koske kaikkia komission määräämiä lakeja, laki menee uudelleen valmisteluun. Yleensä näin ei käy. Ministerineuvostolla on vielä vähemmän päätösvaltaa eurolainsäädäntöön kuin europarlamentilla.”

  ”Direktiivien eli EU-lakien muotoilu, valmistelu ja esittäminen ovat vain ja ainoastaan komission oikeus.

  Europarlamentti ei tee lakiesityksiä, eikä siten ole mukana lakipäätöksissä kuin rajoitetuin osin. Osa direktiiveistä tarvitsee parlamentin hyväksynnän, osa ei. Mutta EU-lainsäädäntö on muutakin ja siihen parlamentilla tai ministerineuvostolla ei ole mitään sanomista.

  Komissio voi halutessaan antaa säädöksiä ja asetuksia, jotka ovat siis juridisesti sitovia, mutta joihin parlamentilla ei ole mitään sanomista missään vaiheessa.

  Eli totuus europarlamentista on tämä.
  1. Se ei päätä eurolaeista.
  2. Se ei edusta yhtään kansaa tai kansalaista.
  3. Se ei kykene valvomaan komissiota, eikä määräämään sitä.
  4. Kukaan ei tiedä miksi europarlamentti on olemassa, koska se on todellisuudessa täysin ylimääräinen ja turha elementti,”

  http://rayhablogi.blogspot.com/2019/05/eu-vaalivalheet.html?m=0

  • Hyvä selvitys kuten myös edellinen Tuomo Liias 1.8.2019 at 01:18 kommentti.
   — Itse olen Persujen menestystä ja nousua kommentoivana todennut että se on luonnollinen seuraus pettymyksistä nykyiseen pakolaispolitiikkaan ja sen myötä tapahtuvaan maamme tuhoon. https://vastavalkea.fi/2019/07/06/kannatusanalyysi-miksi-persujen-suosio-vain-kasvaa/

   Mutta miksi Persut eivät tee mitään niiden asioiden eteen joista kaikki kiikastaa?
   Eli mikseivät he halua irrottaa maatamme sionistien johtamasta EU:sta ja miksi he ovat Nato-myönteisiä ja siten lujittavat sionistien otetta maastamme?
   Jos he niin tekisivät niin laskisiko vai nousisiko kannatus?
   Kuitenkin – kuten kirjoitat – maamme ei ole itsenäinen eikä voi tehdä mitään haittamaahanmuuton estämiseksi koska siitä vastaa EU. Eikä voi vaikuttaa moniin muihinkaan meille elintärkeisiin asioihin.
   Persut siis tavallaan harhauttavat kansaa ja heidän sionismia tukeva äänitorvensa Oikea Media, jonka artikkeleita ei edes pääse kommentoimaan tukee heitä.
   Tuon median monia hyviä blogistejakaan ei pääse kommentoimaan mikä on todella outoa.
   Minulle on jopa tullut mieleen että onko tässä kyse ns. kontrolloidusta oppositiosta?
   Siis herätys Halla-aho, Huhtasaari ja kumppanit! Älkää pettäkö kansaa.
   Kommentti linkistä:
   Truth_hunter 12.7.2019 at 19:02
   Huhtasaaren panosta olisin kaivannut täällä kotiSuomessa. Ei hän Brysselissä voi mihinkään vaikuttaa mutta Persut olivat voineet saada jotain aikaan eduskunnassa vahvana Eu:n vastustajana ja kansan herättäjinä.
   Nyt ruuti menee harakoille Brysselissä. Ja Eu ja Nato-myönteisenä koko puolueen homma vaikuttaa ’maksetulta’.

   • ”… sionismia tukeva äänitorvensa Oikea Media, jonka artikkeleita ei edes pääse kommentoimaan tukee heitä.”

    Tässäkö selitys ettei pääse kommentoimaan?
    Kun lukijat ohjataan faceen niin BB pääsee jäljille eli onko OM BB:n asialla?
    Facebook – The New Face of Big Brother?
    By wmw_admin on August 3, 2019

    Zuckerberg’s Facebook is reportedly working on a back-door content-scanner for WhatsApp, tantamount to a wiretapping algorithm – it will scan your messages before you send them and report anything suspicious
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=192549

 18. Ylen uutisissa oli seuraava otsikko:

  Mepit torjuvat Orbánin hyökkäyksen Suomea vastaan: ”Hän tietää hyvin mistä kyse”, ”kestämätöntä”, ”Suomi voi jäädä historiaan”.

  Ohessa linkki
  https://yle.fi/uutiset/3-10903275

  Siinä sitten Elsi Katainen : ”Elsi Kataisen (kesk.) mukaan Suomen täytyy tehdä selväksi, että maa on kaikin tavoin parempi oikeusvaltiona kuin Unkari.”

  Kuorossa olivat sitten Ville Niinistö, Henna Virkkunen, Eero Heinäluoma ja Nils Torvalds.

  Joko ko. MEPit ovat täysiä luupäitä, uskomattoman härskejä ja röyhkeitä propagandassaan, tai sitten he eivät vaan yksinkertaisesti tiedä missä heidän suomessaan oikein mennään. Ensimmäisen vaihtoehdon voi antaa anteeksi, sillehän ei itse voi mitään jos kerran on tyhmä, mutta muut kaksi ovat jo sellaisia, että heidän kompetenssinsa edustustehtäviinsä on asetettava kyseenalaiseksi.

  • Tyypillinen reaktio noilta mepeiltä. He ovat täynnä eu-ideologiaa ja kaikki tieto joka sen kyseenalaistaa torjutaan. He eivät voi myöntää että olisivat väärällä tiellä koska silloin heidän pitäisi kääntyä itseään ja tekojaan vastaan.
   Tuo käytösmalli on ihan tyypillinen narsistisilla ihmisillä. Takana heikko itsetunto joka ei salli omien virheiden myöntämistä mikä koetaan heikkoutena eikä viisautena mitä se on.

 19. Pitää nyt sanoa taas tässäkin, ettöä Koiviston konklaavivideo ja siihen liittyvät muut dokumentit osoittavat selkeästi, miten oikeusvaltio tuhottiin.

  Jälkihoidossa oikeusministeriöllä lainsäädäntöneuvoksineen oli keskeinen rooli uusien ulosottolakien valmistelussa sellaiseksi, että perinnän kohteella eii käytännöllisesti katsoen ollut mitään juridisia mahdollisuuksia vastustaa ulosottoviranomaisen, -siis provisiopalkkaa nauttivan puolueettoman lainkäyttöhenkilön toimia, kuten lainsäädäntöneuvos Tuula Linna aikoinaan määritteli ulosottomiehen statuksen. Omaisuudensuoja katosi, ja näin yhteiskunta-apparaatin virkakoneistoa käytettiin yksittäisten kansalaisten perustuslaillisten oikeuksien mitätöimiseksi.

  On kertakaikkiaan käsittämätöntä, -viittaan vain aikaisempaan kommenttiini MEPPI-kuorosta päivän ”lyriikansa kehyksissä”, että he eivät näitä asioita tunne. Porukkaa on kyllä yritetty valistaa jo pidemmän aikaa, mutta ei vaan mene asiat jakeluun. Samat nesteet vaan hölskyvät päänupissa vaalikaudesta toiseen, -mitä nyt umpiluussa on onteloita. Ei siellä silloin mikään lamppukaan syty, eikä mikään valokaa paista.

  Nuihat eivät yksinkertaisesti tajua mihin tilaan ”ne” ovat tätä maata ja kansakuntaa ajamassa. Suomessa ei ole enää varaa huolehtia perusinfrastaan, vanhuksistaan ja nuorisostaan.

  Kun Suomi liitettiin perustuslain vastaisin toimin Euroopan unioniin, tai sen esiasteisiin, niin Suomi kirjoitti silloin runoonsa viimeisen rivin. Sen tilanteen esiasteita eletään nyt, jo kolmattakymmenettä vuotta peräjälkeen jatkuneen taloudellisen degeneraation kehyksissä.

  Sitten vielä jotkut, kuten Elsi Katainen (kesk) kalottavat suu vaahdossa että Suomen täytyy tehdä selväksi, että maa on kaikin tavoin parempi oikeusvaltiona kuin Unkari.”

  Kenelle se pitäisi Elsi Kataisen mukaan tehdä selväksi…? Suomen kansalaisilleko, vai muiden valtakuntien kansalaisille.

  Siinä on Elsi Kataiselle kympin paikka vääntää nyt faktat tiskiin. Olen täysin vakuuttunut siitä, että mitkään väitteet oikeusvaltio Suomen läpimädän hallinnon parfymoimiseksi eivät tule kestämään, ilman, että korruptoituneisuuden ja valehtelemisen määrä samalla kasvaa eksponentiaalisesti.

  Liian paljon arkipäivän todellisuutta, joka ei ”stemmaa” palopuheiden kanssa on jo kansakunnassa koettu ja nähty, alkaen -90 luvun lamakuvioista arkkitehteineen ja rakennusmestareineen.

  Suomi ei ole enää oikeusvaltio, ei demokratia, eikä pian enää paljoa muutakaan kuin konkurssikypsä ja täysin perusfunktionsa toteuttamisessa epäonnistunut valtiokudelma, jossa tämän päivän hourupäät johtavat kehitystä.

 20. KOVAA TEKSTIÄ — KIINA JYRÄÄ — Lännen ’nwo-eliitin demokratia’ kalpenee ’kansan diktatuurin’ rinnalla
  Hong Kong, Trial Spot
  Is Western Democracy Flunking Out?
  GODFREE ROBERTS
  Chinese democracy resembles Proctor & Gamble more than Pericles of Athens, and Hong Kong is a typical product testing site, or what China calls a Trial Spot.

  The PRC uses the world’s most advanced sampling techniques, questionnaire designs and statistical controls to run gigantic, semi-monthly, national surveys and the results, available online, are a treasure trove of data.
  Says author Jeff J. Brown, “My Beijing neighborhood committee and town hall are constantly putting up announcements, inviting groups of people–renters, homeowners, over seventies, women under forty, those with or without medical insurance, retirees–to answer surveys.
  The CPC is the world’s biggest pollster for a reason: China’s democratic ‘dictatorship of the people’ is highly engaged at the day-to-day, citizen-on-the-street level.
  I know, because I live in a middle class Chinese community and I question them all the time. I find their government much more responsive and democratic than the dog-and-pony shows back home, and I mean that seriously.” Most Chinese agree.
  … Since China began conducting Trial Spots thirty years ago, they have developed mature systems to support, manage, evaluate, exploit and follow up on them. Congresspeople visit, inspect and audit major Trials, calculate their budgetary impact and debate their scalability and national impact. It is easy to muster ninety-percent support if the data is sound.

  Beijing’s completion of the Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge and the high-speed rail link (delayed by Hong Kong’s corruption and incompetence) are major setbacks for Washington and London in this ongoing battle for influence and explain the current political and media backlash from the US and the UK.
  http://www.unz.com/article/hong-kong-trial-spot/

 21. Sami kysyy möläyttikö Orban totuuden mitä omaan maahamme tulee?

  Orban sanoo Oikeassa Mediassa että arvostaa vapaata ja itsemääräämisoikeuden omaava maata.
  Mutta mitenkähän on todellinen laita oman maansa kanssa?
  Oikea Media hehkuttaa miestä mutta voiko maa olla vapaa kun se on Naton ja Eurostoliiton jäsen?
  Miten se olisi mahdollista kun Bryssel jyrää kaiken yläpuolella ja puolustus on Naton varassa joka on CIAn työväline?
  Onko Orban lopulta pelkkä ’kontrolloitu oppositio’ joka katteetomasti mainostaa maataan – ja itseään? ja joka kuitenkin on Eurostoliiton leirissä ja kontrollissa eikä ole tekemässä irtiottoa siitä.

  • Jospa Eu- ja Nato-kahleissa olevaa Unkaria (omasta maastamme nyt puhumattakaan) kuitenkin uhkaa sama kohtalo kuin Kreikkaa vaikka Orban kuinka pyristelisi vastaan — itsemurha tai jonkun muun tekemä murha.
   Greece – Suicide or Murder?
   By Peter Koenig
   Pundits from the left, from the right and from the center cannot stop reporting about Greece’s misery. And rightly so. Because Greece, the vast majority of her people live in deep economic hardship. No hope. Unemployment is officially at 18%, with the real figure closer to 25% or 30%; pensions have been reduced about ten times since Syriza – the Socialist Party – took power in 2015 and loaded the country with debt and austerity. In the domain of public services, everything that has any value has been privatized and sold to foreign corporations, oligarchs, or, naturally – banks. Hospitals, schools, public transportation – even some beaches – have been privatized and made unaffordable for the common people.

   While the pundits – always more or less the same – keep lamenting about the Greek conditions in one form or another, none of them dares offer the only solution that could have rescued Greece (and still could) – exiting the euro zone; return to their local currency and start rebuilding Greece with a local economy, built on local currency with local public banking and with a sovereign Greek central bank deciding the monetary policy that best suits Greece, and especially Greece’s recovery program. – Why not? Why do they not talk about this obvious solution? Would they be censured in Greece, because the Greek oligarchy controls the media – as oligarchs do around the (western part of the) globe?

   … The question remains: Is the Greek population dying increasingly from diseases that could be cured, but aren’t due to austerity- and privatization-related lack of medication and health services – and of suicide from desperation?
   – Is Greece committing suicide by continuing accepting austerity and privatization of vital services, instead of liberating herself from the handcuffs of the euro and very likely the stranglehold of the EU?
   – Or is Greece the victim of sheer murder inflicted by a greed-driven construct of money institutions and oligarchs, who are beyond morals, beyond ethics and beyond any values of humanity? You be the judge.

   http://www.informationclearinghouse.info/52007.htm

 22. Unkari pelaa omaan pussiinsa, suomi pelaa toisten pussiin, siinä se ero on.

  Euroopan unioni tulee hajoamaan aivan samoista syistä kun nk. ”neukkula” aikoinaan hajosi. Molemmissa perusrakennelmat olivat samat, ja molemmissa hajoamisen elementitkin tulevat olemaan samat.

  • Kaikki maapallon kansat tarvitsevat ”isosta kirveestä”, ihmiskunnissa on mitätön määrä HYVÄÄ jäljellä. Parempina juhlitutkin aivan retuperällä, jos aletaan käyttämään hienokampaista suodatinta. Rauhanmarssin aikana tuotetaan vahvempia ammuksia, ja rakennetaan isompia asevarastoja. Täytyyhän niille mennä hakemaan jostakin maapallon kolkasta hyödyllisimmät pommituskohteet.Tämänpäivän varustein maapallon pinta kyetään tuhomaan täydellisesti kymmenen kertaa kymmenen. Senjälkeen kukaan ei ole enää rakentamassa mitään.

 23. Teemasta toiseen: Möläyttikö Gilad Atzmon totuuden?
  Miksi seksuaaliset(kin) rikokset kukoistavat juutalaisten keskuudessa? Liittyykö se geenipohjaan joka on tuottanut ihmiskunnalle suuren määrän valtavia katastrofeja ja velkaorjuuden jota myös voi pitää rikollisuuden muotona?
  Nyt kun ’omat koirat’ (mm. Atzmon, Unz, Makow, Sand, Peled, Zuesse ym.) alkavat purra entistä lujemmin niin juutalaiset ovat pakon edessä eivätkä enää pysty pakenemaan ’sorretun kansan’ marttyyrirooliinsa. Ikävät ja rikolliset tosiasiat kaivetaan väistämättä esiin eikä niistä selviä enää leimaamalla kaivajat antisemitisteiksi.
  Predators United
  GILAD ATZMON — muutama poiminta linkin artikkelista
  “Over the past year,” Haartez wrote, “a high number of powerful Jewish men have been accused of sexual misconduct. While it has provided fodder for anti-Semites, activists say addressing the problem is vital.”
  Haaretz listed some of the prominent Jewish men accused of predatory sexual behaviour. “In addition to (Harvey) Weinstein and (Leon) Wieseltier, the list of Jewish men implicated in #MeToo over the past 12 months includes former Democratic senator Al Franken; ousted CBS chief Les Moonves; actors Dustin Hoffman, Jeffrey Tambor and Jeremy Piven; directors Woody Allen, James Toback and Brett Ratner; playwright Israel Horowitz; journalists Mark Halperin and Michael Oreskes; conductor James Levine; and radio show hosts Leonard Lopate and Jonathan Schwartz.”
  … This raises critical questions, the most elementary of which is, why? Why are so many Jewish men currently in the news in connection with sexually predatory behaviour? What is it about these rich and influential people that pushes them over the edge?

  Some may argue that the sickening stories to do with Weinstein, Epstein et al have nothing to do with Jewishness, Judaism or the Jews. It is a legitimate contention that what we are actually dealing with are the predatory symptoms that can be associated with money and power. … But it fails to explain the widely spread predatory behaviour within Rabbinical communities.
  … In March 2017 Israeli police arrested 22 ultra-Orthodox Jews for sex crimes against minors and women. In April 2019 Haaretz admitted that “There’s a Hole in the System. Israel Became a Haven for Suspected Jewish Sex Offenders.”
  The Israeli paper reported that “65 suspected sexual offenders [are] allegedly seeking refuge in Israel.”
  … “Deputy Health Minister Yaakov Litzman was alleged to have improperly intervened to aid at least 10 sex offenders from Israel’s ultra-Orthodox community.” Litzman, who is himself ultra-Orthodox and the leader of the ultra-Orthodox United Torah Judaism Party, “had been questioned by police over suspicions that he had attempted to prevent the extradition of accused child molester Malka Leifer to Australia.” Malka Leifer was formerly the principal of an orthodox Jewish girls school in Melbourne and has been charged with as many as 74 assaults against minors.
  In 2015 Michael Lesher, an orthodox Jewish attorney, published a book titled “Sexual Abuse, Shonda and Concealment in Orthodox Jewish Communities.” In the introduction Lesher writes … how influential rabbis and community leaders have sided with the alleged abusers against their victims; how victims and witnesses of sexual abuse have been pressured, even threatened, not to turn to secular law enforcement for help; how autonomous Jewish ‘patrols,’ displacing the role of official police in some large and heavily religious Jewish neighbourhoods, have played an inglorious part in the history of cover-ups; … how some Jewish (orthodox) communities have even succeeded in manipulating law enforcement officials to protect suspected abusers.”
  http://www.unz.com/gatzmon/predators-united/

  Seksuaalirikokset Hasidi-yhteisöissä ja Talmudin henki
  http://www.magneettimedia.com/seksuaalirikokset-hasidi-yhteisoissa-ja-talmudin-henki/

 24. Ranska vajoaa kaaokseen ja me tulemme hiljalleen perässä Eurostoliiton romahtaessa
  — France Slowly Sinking into Chaos
  President Macron never says he is sorry for those who have lost an eye or a hand… from extreme police brutality. Instead, he asked the French parliament to pass a law that almost completely abolishes the right to protest and the presumption of innocence, and that allows the arrest of anyone, anywhere, even without cause. The law was passed.
  In June, the French parliament passed another law, severely punishing anyone who says or writes something that might contain “hate speech”. The law is so vague that an American legal scholar, Jonathan Turley, felt compelled to react. “France”, he wrote, “has now become one of the biggest international threats to freedom of speech”.
  The main concern of Macron and the French government seems not to be the risk of riots, the public’s discontent, the disappearance of Christianity, the disastrous economic situation, or Islamization and its consequences. Instead, it is climate change.
  “The West no longer knows what it is, because it does not know and does not want to know what shaped it, what constituted it, what it was and what it is. (…) This self-asphyxiation leads naturally to a decadence that opens the way to new barbaric civilizations.” — Cardinal Robert Sarah, in Le soir approche et déjà le jour baisse (“The Evening Comes, and already the Light Darkens”).

  … Although Macron is widely unpopular and widely hated, he will probably use the same slogans as in 2017: that he is the last bastion of hope against “chaos” and “fascism.” He has a strong chance of being elected again. Anyone who reads the political program of the National Rally can see that Le Pen is not a fascist. Also, anyone who looks at the situation in France may wonder if France has not already begun to sink into chaos.

  The sad situation that reigns in France is not all that different from that in many other European countries. A few weeks ago, an African cardinal, Robert Sarah, published a book, Le soir approche et déjà le jour baisse (“The evening comes, and already the light darkens”). “At the root of the collapse of the West”, he writes, “there is a cultural and identity crisis. The West no longer knows what it is, because it does not know and does not want to know what shaped it, what constituted it, what it was and what it is. (…) This self-asphyxiation leads naturally to a decadence that opens the way to new barbaric civilizations.”

  That is exactly what is happening in France — and Europe.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=192673

 25. Restoring White Majority
  Pieni ote linkin artikkelista
  Elääkö Amerukka toivossa? — vaiko tämän artikkelin kirjoittaja vain omassa utopiassaan?
  Eipä taida maassa olla tungosta tätä ajavien joukkoon ja Trumpkin on syönyt kaikki sanansa joita esitti ennen vaaleja
  — Vastakeino valkoisen väestön tuhoamiseen/murhaan ja valkoisen enemmistön palauttaminen Usaan
  Ehdotus joka voi olla pian ajankohtainen Euroopassakin
  Alt-right oikeisto-kontekstin puitteissa voimme suurella todennäköisyydellä rajoittaa ’Valkoisuuden’ eurooppalaisten alkuperäiskansojen ihmisiin, joihin kuuluvat nykyiset EU-maat ja niiden välittömät naapurit (Sveitsi, Ruotsi, Liettua ja entiset Jugoslavian jäsenvaltiot). Ukrainan ja Valkovenäjän länsimaiset osuudet ovat kiistanalaisesti myös. Tähän eivät kuulu kaikki alkuperäiskansojen venäläiset, samoin kuin turkkilaiset, pohjoisafrikkalaiset ja kaikki Lähi-idän alkuperäiskansat. Juutalaiset eivät ole valkoisia.
  Mitä tulee valkoisten asemaan maailmanlaajuisesti, suurin osa asuu Yhdysvalloissa, Euroopassa (kuten edellä määriteltiin), Kanadassa ja Australiassa. Karkeasti ilmaistuna näillä neljällä alueella on noin 750 miljoonaa, ja mahdollisesti 50 miljoonaa on hajallaan muualla maailmassa. [4] Sanotaan siis 800 miljoonaa maailmanlaajuisesti. Tämä edustaa noin 11% ihmiskunnasta.
  Valkoisten lukumäärät ovat vähitellen laskussa, mutta ei-valkoiset lisääntyvät nopeasti. Siten vuoteen 2050 mennessä, kun planeetta saavuttaa noin 9,5 miljardia, valkoiset putoavat 8 prosenttiin.

  Mitä tehdä? Teoriassa ratkaisu on selkeä: maan (USA) pitäisi palauttaa suureen valkoisten enemmistöön. Nimellisenä tavoitteena voimme pyrkiä maan palauttamista tilaan, mikä vallitsi esim. vuonna 1800. Tuolloin meillä oli hiukan yli 5 miljoonaa ihmistä, joista noin miljoona oli mustia (orjia), ja muutama tuhat muuta etnistä ja rotua. Siksi maassa oli noin 80% valkoisia.
  Ottaen huomioon, että meillä on tänään noin 60 prosenttia valkoisia, ei ole epärealistista pyrkiä palaamaan 80 prosenttiin. Se ei voi tapahtua yön yli, mutta kun otetaan huomioon tarpeeksi pitkä aikataulu – sanotaan esimerkiksi 30 vuotta -, se on täysin saavutettavissa.
  … Käytännöllisesti katsoen, olemme tietysti kaukana tuon politiikan toteuttamisesta. Siitä on ensin keskusteltava ja keskusteltava alt-right yhteisössä ja sisällytettävä se sitten poliittiseen ohjelmaan. Ehkä on tarpeen perustaa uusi puolue: The Great Restoration Party (GRP). Sen ensisijainen tavoite olisi palauttaa valkoiset hallitsevaan enemmistöön ja palauttaa ei-valkoiset kotimaahansa.
  Jos tässä edistytään, kaikki muut poliittiset ja taloudelliset haasteet ovat linjassa. Kuvittele: Amerikka, jossa mustien, juutalaisten, latinalaisamerikkalaisten ja aasialaisten lukumäärä leikattiin puoleen. Voimme tuskin ennakoida hyötyjä, joita tällaisesta tilanteesta koituisi. Se olisi muuta kuin ihmeellistä. Meillä oli se kerran; voisimme saada sen uudestaan.
  Mutta voimme kuvitella vastarinnan. Liberaalit ja valtavirran tiedotusvälineet, samoin kuin kaikki ei-valkoiset, huutavat luonnollisesti rasismia ja fasismia vain mainittaessa tällainen ehdotus. Olkoon niin. Keskustelu on aloitettava, ja se on aloitettava nyt. Ei ole aikaa tuhlata.

  A Rejoinder on White Genocide — and its Cure – by Thomas Dalton
  Restoring White Majority
  In the context of an alt-right discussion, we can plausibly limit Whiteness to people of indigenous European ancestry, comprising the current EU nations and their immediate neighbors (Switzerland, Sweden, Lithuania, and the former member-states of Yugoslavia).  Western portions of the Ukraine and Belarus arguably count as well.  Excluded are all indigenous Russians, along with Turks, North Africans, and all indigenous peoples of the Middle East.  Jews are not White.
  As for the status of Whites globally, the vast majority reside in the US, Europe (as defined above), Canada, and Australia.  In rough numbers, there are around 750 million in these four areas, along with perhaps 50 million scattered throughout the rest of the world.[4]  So let us say, 800 million globally.  This represents about 11% of humanity.  White numbers are in gradual decline, but non-Whites are proliferating rapidly.  Thus by 2050, when the planet reaches some 9.5 billion, Whites will drop to 8%.
  What to do?  In theory, the solution is clear:  the country should be restored to a large White majority.  As a nominal target, we can aim for the status of the country at the beginning, say, in 1800.  At that time we had slightly more than 5 million people, of whom around 1 million were Black (slaves), along with a few thousand of other ethnicities and races.  Hence the country was about 80% White.
  Given that we are today around 60% White, it is not unrealistic to aim for a return to 80%.    It can’t happen overnight, but given a long enough timeframe—say, 30 years—it is entirely achievable. 
  … Practically speaking, of course, we are a long way from implementing such a policy.  It first needs to be discussed and debated among the alt-right community, and then to be incorporated into a political platform.  Perhaps there needs to be a new party:  The Great Restoration Party (GRP).  Its primary plank would be to restore Whites to a dominant majority, and to return non-Whites to their native homelands.
  If progress could be made here, all other political and economic challenges would fall in line.  Imagine:  an America in which the numbers of blacks, Jews, Hispanics, and Asians were cut in half.  We can scarcely anticipate the benefits that would flow from such a situation.  It would be all but miraculous.  We had that once; we could have it again.
  But we can imagine the outcry.  Liberals and mainstream media, along with all non-Whites, will naturally scream ‘racism!’ and ‘fascism!’ at the mere mention of such a proposal.  So be it.  The discussion needs to begin, and it needs to begin now.  There is no time to waste.
  https://www.theoccidentalobserver.net/2019/07/31/a-rejoinder-on-white-genocide-and-its-cure/

  • Toisaalta…
   joutaahan tällainen selkärangaton ja rappeutunut valkoinen väki kuolemaankin … miksi näitä parasiitteja pitäisi pitää hengissä ja antaa lisääntyä…? onko siinä mitään järkeä? — taidan lopettaa suremisen
   Ja mitähän sitten itse pääkusettajat ja kansan harhaanjohtajat, joita jo avustetaan tällaisilla summilla saavat vastuunlaisesta työstään toimiessaan Eurostoliiton käskyläisinä ja kuunteluoppilaina..? On siinä vastuuta kerrakseen, kova painolasti kun pitää olla paikalla kun käsky käy
   IL selvitti: Näin paljon ministerien taustavoimille maksetaan – Rinteen valtiosihteerille 12 780 e/kk
   Tänään klo 7:00
   Valtiosihteerien ja erityisavustajien palkkoihin menee yli 500 000 euroa kuukaudessa.
   Pudonneille 10 000 e/kk

   Valtiosihteereistä parhaiten palkattu on pääministeri Antti Rinteen (sd) poliittinen valtiosihteeri Raimo Luoma. Luoman kuukausipalkka on 12 780 euroa (ilman matkapuhelinetua). Kaikki muut saavat 9 834 euroa kuukaudessa.
   Peräti neljä eduskunnasta pudonnutta kansanedustajaa nauttii seuraavat neljä vuotta 10 000 euron kuukausipalkasta.

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0f5481c7-19ba-4ebd-bebc-92b44f559777

 26. Jatko-osa Truth_hunter 6.8.2019 at 19:28 kommenttiin
  On White Genocide: A Reply to Critics — by Thomas Dalton

  My recent TOO essay A Rejoinder on White Genocide generated a relatively large number of comments, some positive but mostly critical. … It’s an important topic for the alt-right, and it deserves more discussion than short blog comments can allow. Hence the need for this essay.
  … The formal UN definition of ‘genocide’ includes “intent to destroy,” “in whole or in part,” a national or ethnic group. It covers killing, of course, but also “serious bodily or mental harm”, and the imposition of harmful “conditions of life”, whatever those may be.
  … But attacking the whole notion of ‘White genocide’ proved hazardous! Clearly there is a diversity of views on this matter, which is both normal and healthy. Concepts and strategies need to be debated. Whites everywhere are undoubtedly under assault, and we need to understand this phenomenon, its causes and potential cures, if we are to move ahead. TOO is an intellectual forum for discussion of concepts and theories related to White interests, rather than an activist site per se. Still, the two realms are not independent; thoughts and ideas have natural implications for policy, politics, and social action.
  My original piece attempted to sketch out basic governmental principles that would best serve White interests. They were, of necessity, general and conceptual. Below I will say a bit more about the pragmatic aspect of implementing such policies.

  First, though, it may be best to begin with areas of common agreement. I think it’s safe to say that there is broad consensus on the following points:

  — The White race is of inherent value to humanity, and as such deserves protection and defense.
  — Whites globally are under threat, due to (a) declining numbers, (b) declining physical, mental, and moral health, and (c) loss of political autonomy and self-government.
  — Some of the threats are sociological, economic, or environmental in nature, but others arise from deliberate and intentional actions.
  — The global Jewish lobby has an intrinsic interest in seeing a general decline in White well-being and a loss in White political power. They and their non-Jewish supporters pose the primary direct threat.
  — Racial and cultural diversity has a net negative effect on human society.
  — All humans are, by nature, best suited to live in social and environmental settings from which they evolved—societies that are broadly uni-racial and monocultural. Humans have little or no evolutionary experience living with diverse races or ethnicities, and doing so causes inevitable problems.
  — From the early Industrial Revolution, modern society has enabled the mass movement of people from indigenous to foreign lands. Left to their own initiative, people will always attempt to move from ‘worse’ to ‘better’ societies, but if this happens en masse, it will contribute to the decay of the very societies that they seek out. Such movement must therefore be stopped.
  — The only long-term solution for many present-day problems is to restore human society to its natural and original conditions—uni-racial and monocultural, broadly speaking. This entails political separation and/or repatriation of minority peoples to their native lands.

  Note that nothing here smacks of ‘hatred’ or ‘supremacy.’ To love one’s own people is normal, healthy, and natural, but this does not entail a demeaning or hatred of others. To protect and defends one’s own people is normal, healthy, and natural, but this does not imply aggression or violence toward others. To cite the facts of the real world—the greater social and cultural successes of Whites, the lower average intelligence of Blacks and Hispanics, etc.—is simply to acknowledge reality, and to live in the real world. Only the Master Haters call this ‘hate speech.’
  This is not to say that violence is never appropriate. Every society recognizes that, under conditions of urgent and vital self-defense, that a person or group may legitimately resort to violence as a last course of action.
  Lisää linkistä
  https://www.theoccidentalobserver.net/2019/08/12/on-white-genocide-a-reply-to-critics/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here