Venäjän ja Ranskan mielenosoitukset

46

Moskovassa pidätetty ikuisti tilanteen. Kuvan lähde

Moskovassa pidätettiin viikonloppuna mielenosoittajia, jotka mustaan maijaan vietäessäkin saivat ottaa itsestään selfieitä. Uutistoimisto TASSin mukaan hieman yli tuhat mielenosoittajaa on saanut sakot lauantaisen jälkeen.

Lännen mediassa tästä episodista otettiin kaikki irti ja uutisoitiin tapahtumista ”hyökkäyksenä ihmisten perusoikeuksia vastaan”. Kriittisempi lukija on voinut huomata, että Venäjää koskevissa uutisissa ei useinkaan mainita lähteitä, ei esitetä selkeitä todisteita eikä Venäjän viranomaisten näkökulmaa tuoda esiin, vaan uutisiin napataan sopivia filmin pätkiä ja haastateltavaksi otetaan joku Venäjä-kriittinen kommentoija. 

Kuten Ollie Richardson kirjoittaa Are You a Yellow Vest -sivustolla, vastaavasti Ranskassa on tehty yli 3500 poliittista keltaliivien pidätystä, mutta siellä mellakkapoliisin paljon brutaalimpi toiminta edustaa vain macronilaista ”demokratiaa”.

Venäjän huomattavasti vaatimattomammat mielenosoitukset ovat lännen valta(vale)median mukaan osoitus ”ennennäkemättömän laajasta liikehdinnästä”, kun taas Ranskan 60 000 mielenosoittajaa ovat vain merkki siitä, että ”keltaliiviliike alkaa väsyä”. Meillä keltaliiveistä ei juurikaan enää puhuta, mutta Venäjästä uutisoidaan päivästä toiseen vain negatiiviseen sävyyn.

VENÄJÄN MIELENOSOITUKSISSA yksikään mielenosoittaja ei haavoittunut, omaisuutta ei tuhottu ja poliisia kohti heitettiin tiettävästi vain kaksi pippurikranaattia, mutta tämä kaikki on merkki Venäjän ajautumisesta ”kohti diktatuuria”. Ranskassa on osoitettu mieltä jo 37 viikkoa, alkaen viime vuoden marraskuusta. Keltaliivisivustolla kerrotaan, että tuona aikana 12 ihmistä on kuollut, 4220 loukkaantunut, 9000 on pidätetty, 2050 saanut tuomion, ja 400 odottaa oikeuden käsittelyä.

Ranskan keltaliivejä ei voi edes verrata Venäjän Aleksei Navalnyihin, jolla ei ole maassa juuri minkäänlaista kannatusta länttä ihannoivien liberaalien, ulkomaisten Moskovan kirjeenvaihtajien ja läntisten kommentaattoreiden lisäksi. Lännessä Navalnyi esitellään ”oppositiojohtajana”, vaikka parlamentaarista, virallista oppositiota duumassa edustaa kommunistinen puolue, eivät Navalnyin yllyttämät marginaaliset mielenosoittajat.

Navalnyi haluaisi alistaa Venäjän Yhdysvaltojen ja sotilasliitto Naton hegemonisen ikeen alle. Kuten sosiaalisessa mediassa on kommentoitu, Navalnyi on eräällä tapaa venäläinen versio Venezuelan Juan Guaidósta: kummallakaan ei ole poliittista tulevaisuutta, eikä runsasta kannatusta kotimaassaan, mutta silti heitä on tuettu ja rahoitettu ulkomailta käsin. On kuvaavaa, että liberaalia venäläisoligarkki Mihail Hodorkovskia tukeva Khodorkovsky Center pitää Moskovan tapahtumia ”merkkinä samanlaisesta kansannoususta joita aikaisemmin on tapahtunut muun muassa Ukrainassa ja Armeniassa”. Venäjäkin haluttaisiin suistaa kaaoksen valtaan.

Markku Siira on geopolitiikkaan keskittynyt blogisti. Hänen kirjoituksiaan politiikasta ja maailman tilasta löytyy osoitteesta markkusiira.blogspot.com, jossa myös aiempi versio tästä kirjoituksesta on julkaistu.

46 KOMMENTTIA

 1. Tässäpä opas alkeisiin, eli kuinka tutkailla suomalaisen valtamedian uutisointia. Vertailtavina ovat Pariisin keltaliivien ja Moskovan Navalnyin järjestämät mielenosoitukset.

  Uutisoinnissa on havaittavissa pientä vivahde-eroa suurempi ero. Samalla se tekee selväksi sen, että Yle ja muu suomalainen valtamedia ei kykene välittämään uutisia maailmalta sekoittamatta siihen omaa agendamissiotaan.

  Yle ja muu valtamedia on manipuloiva propagandisti, joka haluaa tyrkyttää kansalaisille oman, ulkomailta lainatun maailmankuvansa.

  • Noin se on. Pitää alkaa huijaamaan ja kertomaan jopa valheita kun impotenssi iskee toimituksen aivoihin ja hämärtää käsityskyvyn. Niin on nyt käynyt tässäkin asiassa Ylelle ja v-medialle.
   Sikäli se on huono keino voittaa oman epätoivon luoma paniikki että on niin kovin helppo havaita jo maalaisjärjellä vierestä kuinka faktapohjan murentuessa uutisilta tilalle tulee tuo epätoivoinen yritys kehitellä omia tarinoita.
   Yritystä kyllä on kovasti mutta ei se kovaa onnea voita ja ehkäpä pian alkaa hävettää jo itseäkin.

   • Yle ja v-media voisivat aloittaa maineensa perkaamisen vaikkapa tästä ja paljastaa tuota propagandaa jolla kuvaamme Venäjästä on vääristelty ja luotu katteetonta ryssävihaa.
    Tässä Andrew Joycen artikkelissa avataan Venäjän pogromien myytti. Aivan käsittämätöntä on että totuus on voitu tässäkin asiassa näinkin rajusti vääristää.
    Artikkelin luettuaan ymmärtää hyvin miksi Venäjä on ei vain sionistien vaan brittien ja usalaisten vihaama maa sionistimedian tehokkaan totuuden ylösalaisin kääntävän propagandarummutuksen tuloksena jota oman maammekin valtamedia levittää.
    Artikkeli paljastaa sionistien hysteeris-psykopaattisen iljettävän kierouden ja antisemitismin (myös holokaustin) todelliset syyt puhumattakaan tämän hetken tapahtumista.

    Myth and the Russian Pogroms
    ANDREW JOYCE
    http://www.unz.com/article/myth-and-the-russian-pogroms/

    • Sitten Yle ja v-media voisivat jatkaa tästä ja kaivaa totuuden esiin tästä hirvittävästä totuuden vääristelystä ja iljettävästä propagandasta.
     http://www.unz.com/akarlin/jewish-museum/

     Oli melkoinen järkytys lukea artikkeli. Tajunta ei millään tahdo suostua ottamaan vastaan sitä että joidenkin röyhkeys voi yltää tuollaisiin mittasuhteisiin asti.
     Tehköön jokainen lukija omat johtopäätöksensä.

 2. Tottahan se on.

  Venäjä on liukunut jo pitkään autoritarismista kohti fasistista totalitarismia.

  Putinin Venäjällä täyttyy useat fasistivaltion tunnusmerkit:

  – vahvan johtajan kulttimainen palvonta

  – sotilaallisen mahdin ja aggressiivisen imperialistisen voimapolitiikan ihannointi

  – etnistä ja kielellistä yhteenkuuluvuutta korostava nationalismi

  – vihamielisen ideologian edistäminen ja julistaminen

  – kansalaisten totaalinen kontrollointi salaisten palvelujen avulla

  – poliittisen opposition järjestelmällinen väkivaltainen kohtelu, vainoaminen ja pelottelu

  – jokaiselle kuuluvien ihmisoikeuksien ja demokraattisten vapauksien poljenta

  – turvautuminen demokratiaa pilkkaavien, manipuloitujen ,kansanäänestyksien ja vaalien järjestämiseen

  -vapaan yhdistymisen ja kokoontumisoikeuden kieltäminen

  -vakavat loukkaukset omantunnon ja mielipiteenvapautta vastaan

  – johdon poliittisia päämääriä palvelevat järjestyt näytösoikeudenkäynnit

  – homofobia ja kaikkien muiden seksuaalisten vähemmistöjen järjestelmällinen vainoaminen

  – vainoaminen etnisen syntyperän perusteella

  – keskitetty valtiollinen propaganda, tiedonvälityksen täydellinen valtiollinen kontrolli sekä lehdistönvapauden kieltäminen

  – rehottava korruptio ja nepotismi

  • Mitenkä itse tulkitsisit Usan sekä Suomen tilanteet, ei ole kummassakaan valtiossa paljoa hurraamista, varsinkin kun maissa asuu ”politrukkeja” jotka levittävät propakandaansa 24-7-365. Joko Suomeenkin on tullut kielto, vankeusrangaisuksen uhalla olla mainitsematta mitään 2 M-sodan jälkeen kehitetyistä valheista määrättyä kansanosaa kohtaan, ja se jatkuu saaden lisää vauhtia? Jopa asioista keskustelun mahdollisuudet on jo evätty mutamissa EU maissa, mitäs siihen sanot? Onko se oikeudenmukaista mielestäsi? Missä maassa luetaan oikeutta kansalaisille ??? Parasta olla vastaamatta.

  • …olipas todella huonosti perusteltua väitettä,joista suuri osa sopis kuvaileen vaikka jenkkilää tai ukrainaa,britaniaa,ja osia ihan suomeen osuis,mutta eipä sanaakaan,kuinka itse juttu on täysin totta,vertailussa ranska(ja koko niin kutsuttu länsi) /venäjä uutisointi…no,trollit tekee vaan työtänsä

  • Siiinähän länsituuli puhalsi koko lännen valtamedian väitteet ilman mitään perustetta kuin se että niin on joku vättänyt jossain. Venäjällä on samat kapistalistimaan puutteet kuin muillakin kapitalistimailla lännessä ja lännessä ohjaillaan ihmisiä vielä totaalisemmin kuin venäjällä.

  • Maansa, kansalle tuomistaan eduista, päämiestä on aina ”palvottu”, oma aikansa? TRUMP on tietääkseni ainoa poikkeus. Ei ole väliä mitä tahansa etuisuuksia hän keksii kansalleen, niin mikään ei silti kelpaa vastapuolelle. TRUMP ei VOI VOITTAA, muuta kuin vaalit, mutta siihen se sitten jääkin. Kiinassa sekä VENÄJÄllä mäyttää niiden maiden johtajat olevan enemmän kansansa suosiossa kuin esim USAssa.

  • – vahvan johtajan kulttimainen palvonta
   Kannatuslukujen perusteella Suomessa on vastaava Sauli Niinistö palvonta. Presidenttiparia ja esikoista esitellään.
   – sotilaallisen mahdin ja aggressiivisen imperialistisen voimapolitiikan ihannointi
   Venäjä on kaukainen kakkonen 1200 tukikohtaa globaalsiti pitävään USA:han nähden. Venäjällä on yksi tukikohta ulkomailla (Syyriassa).
   – etnistä ja kielellistä yhteenkuuluvuutta korostava nationalismi
   Muut maailman maan paitsi EU -maat korostavat omaa nationalismiaan.
   – vihamielisen ideologian edistäminen ja julistaminen
   Mitä ideologiaa Venäjä on edistänyt?
   – kansalaisten totaalinen kontrollointi salaisten palvelujen avulla
   Kerro ihmeessä lisää?
   – poliittisen opposition järjestelmällinen väkivaltainen kohtelu, vainoaminen ja pelottelu
   Perätön väite. Parlmanrissa on 6 oppositiopuoluetta joista yhtkään ei vkukaan ole esittänyt vainotun. Nalvanyi ei ole oppositiojohtaja vaan tietoisesti luvattomia (tietoisesti luvan vastaisessa paikassa järjestettyjä) mielenoloituksia pitävä läntisellä rahoituksella toimiva pelle.
   – jokaiselle kuuluvien ihmisoikeuksien ja demokraattisten vapauksien poljenta
   Mitä ihmisoikeuksia Venäjä on polkenut?
   – turvautuminen demokratiaa pilkkaavien, manipuloitujen ,kansanäänestyksien ja vaalien järjestämiseen
   Ei ETYJ:in vaalivalvojien mukaan.
   -vapaan yhdistymisen ja kokoontumisoikeuden kieltäminen
   Perätön väite.
   -vakavat loukkaukset omantunnon ja mielipiteenvapautta vastaan
   Missä ja mitä?
   – johdon poliittisia päämääriä palvelevat järjestyt näytösoikeudenkäynnit
   Esitä jokin esimerkki?
   – homofobia ja kaikkien muiden seksuaalisten vähemmistöjen järjestelmällinen vainoaminen
   Perätön väite. Venäjällä saa olla vapaatsi haluamaan seksuaalista suuntautumista. Käy tututumassa vaikkapa Pietarin tai Moskovan ulkomaita myöten maiostettuihin vähemmistöjen klubeihin.
   – vainoaminen etnisen syntyperän perusteella
   Missä tätä tehdään?
   – keskitetty valtiollinen propaganda, tiedonvälityksen täydellinen valtiollinen kontrolli sekä lehdistönvapauden kieltäminen
   Venäjällä on moniäänisempi ja laajempi media kuin Suomessa.
   – rehottava korruptio ja nepotismi
   Sitten vuoden 2000 korruptiota ja oligarkkien valtaa on suitsittu merittävästi. Seurauksena ulkomaille paenneet rikolliset oligarkit jotka ovat happamia Yhtenäisen Venäjän ja sen preisidenttien korruption vastaiselle kampjanalle, joka on yksi syy miksi puolueen kannatus on pysynyt korkealla.

  • Onhan se hyvin sanottu mutta pätee paremmin tähän Eurostoliittoon jonka jäseneksi mekin olemme vastoin kansan tahtoa liittyneet tai meidät on maan sionisti ja muurarieliitti liittänyt vastoin perustuslakia.
   Jo perustuslain rikkominen on rikollisuutta pahimmasta päästä ja jo siinä paljastuvat tuon eliitin kortit muusta puhumattakaan.
   Etkö ole havainnut että kaiken aikaa Eurostoliitto muuttuu yhä enemmän kaoottiseksi poliisivaltioksi ja van itseään jumaloivan eliitin näennäisdemokratian jyräämäksi (mädättämäksi) sionistien alusmaaksi ihan Usan malliin.
   Tuota eliittiä vatuttaa kun Putin ei laske sitä ryöstöretkille maahansa kuten Jeltsin aikoinaan. Siksi se on täynnä ’ryssävihaa’ ja yrittää värvätä meitäkin mukaan omiin sotahankkeisiinsa lyömään päätämme taas Karjalan mäntyyn.

   • Venäjän federaatio on EU-federaatioprojektiin verrattuna lähes kääpiö. On ironista, että EU osoittaa sormella Venäjä-federaation ongelmia ja on kuitenkin parhaillaan luomassa samanlaisia itse alueelleen ja piilottelee jo tähän asti ilmenneitä ongelmia. Keltaliivien uutispimennot ovat härskiä, kun samalla Moskovan ja Hongkongin levottomuudet uutisoidaan näyttävästi.

    Venäjää käytetään ”kontrastihäirikkönä”, jonka tehokkaasti uutisoidut ongelmat peittävät länsiblokin omat rötöstelyt alleen. Se, joka huomauttaa asiasta, julistetaan Putinin petikaveriksi. Suomen puolueettomuus-positio on julistettu täydeksi mahdottomuudeksi. Tilanne on istutettu bushilainen retoriikka: ”Jos et ole puolellamme (terrorismin vastaisessa bogus-sodassa), olet meitä vastaan”.

 3. Onhan se suomen valtamedia niin lännellään että jää oman maan ja euvostoliiton maiden tapahtumat uutisoimatta jos ne ei sovi erinomainen eu narratiiviin. Huomion kääntämiseen lännen väärinkäytöksistä käy hyvin venäjän mielenosoitukset ja niiden aiheuttaja venäjän guiado navalnyi joka on lännen palkkaagitaattori ja venäjän edun vastainen mies.

 4. Saksankielen taitoiselle mielenkiintoista analyysia Berliinin haluttomuudesta rakentavaan vuoropuheluun Moskovan kanssa
  Tämä haluttomuus ja sen syyt ovat merkittävä tekijä tai syy sionistien Venäjää kohtaan suunnatun aggression ylläpidossa ja kertoo kuinka vahvasti Saksa (ja EU) on Merkelin johtamana kytketty sionistien Venäjää saalistavaan verkkoon ja kuinka monet Euroopan ongelmat ovat selkeää heijastusta tästä kytköksestä

  Berlins verlogene Dialogbereitschaft mit Russland
  Die Dialogbereitschaft der Bundesregierung mit Russland wird von Merkel und Co. immer wieder betont. Tatsächlich ist diese Bereitschaft nur gespielt. Sie soll das Volk beruhigen und Berlins hinterhältige Strategie an der Seite der ”atlantischen Partner” gegen Moskau verdecken.
  Berliinin haluttomuus vuoropuheluun Venäjän kanssa — osa I
  Merkel ja Co. ovat toistuvasti korostaneet liittohallituksen halua käydä vuoropuhelua Venäjän kanssa. Itse asiassa tätä valmiutta vain näytellään. Sen tarkoituksena on rauhoittaa kansalaisia ja hämärtää Berliinin ”atlantisten kumppanien” Moskovaa vastaan harjoittama petollinen strategia.
  https://deutsch.rt.com/meinung/90580-berlins-verlogene-dialogbereitschaft-mit-russland/
  Merkels verlogene Dialogbereitschaft mit Russland (Teil II)
  Im ersten Teil ging es um die vermeintliche ”Dialogbereitschaft” der Bundesregierung gegenüber Russland. Im zweiten Teil soll aufgezeigt werden, warum ”Eliten” von Berlin, über Brüssel bis nach Washington an einer friedlichen Beilegung der Ukrainekrise nicht interessiert sind.
  Ensimmäinen osa koski liittohallituksen näyteltyä ’halukkuutta’ käydä vuoropuhelua Venäjän kanssa. Toinen osa osoittaa, miksi Berliinin, Brysselin ja Washingtonin ”eliitit” eivät ole kiinnostuneita Ukrainan kriisin rauhanomaisesta ratkaisemisesta.
  https://deutsch.rt.com/meinung/90771-merkels-verlogene-dialogbereitschaft-mit-russland-teil-zwei/

 5. Iran ja Venäjä pitävät yhteiset sotaharjoitukset — Sionistien yritys kaapata EU mukaan tukemaan heidän sotahanketta Irania vastaan ei taida onnistua ?
  Mureneeko sionistien valta Euroopassa?

  Yesterday, Reuters reported Iran had warned against European countries—France, Italy, and Denmark quick to join the UK initiative—sending warships to the Persian Gulf.

  Iran, Russia Plan Joint Military Drills In Strait Of Hormuz
  The U.S. has sought French and German participation in the plan but both remain uncommitted. With the German Vice Chancellor and Finance Minister Olaf Scholz saying that he was “very sceptical” about a proposed maritime coalition. If the West was not careful, he warned, it could soon find itself embroiled in a wider conflict.

  However, according to Colonel Richard Kemp, a former UK Armed Forces commander, the Royal Navy needed to be prepared for conflict with Iran.
  “They (UK and US) want to bring the European war fleet in the Persian Gulf, we think that such actions are provocative in the current situation,” a government spokesman told media. “It has a hostile message. It will stir up tensions.”

  The fact that the news about the joint Iranian-Russian drills in the Gulf came on the heels of that statement speaks for itself: if Europe plans to present a united front against Iran, Iran has help in facing it.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=192449

 6. Pienintäkään tapahtumaa ei jätetä käyttämättä Venäjä-vihan lietsonnassa ja Suomen globalisoimisessa. Pari tapausta viime päiviltä: Saksassa mies työnsi äidin ja pojan junan alle ja poika kuoli. Tekijän kansallisuutta ei mainittu mutta sen sijaan kerrottiin että joku aika sitten serbialainen mies työnsi ihmisen junan alle. Totuus on että ensimmäisessä tapauksessa tekijä oli eritrelainen ja toisessa kosovolainen eli melko varmasti albaani-muslimi. Serbian demonisointi jatkuu vanhasta muistista. Toinen tapaus on Siperian metsäpalot jotka nyt kuulema muuttavat ilmaston. Kumma kun ei Kalifornian melkein jatkuvat metsäpalot aiheuta haittaa ja paloihan Ruotsissakin valtavat alueet viime kesänä kuivuuden takia. Ei puhettakaan siitä kuinka Brasilian nykyisen Yhdysvaltojen vasalli-johtajan Bolsanaron aloittamat Amazonien sademetsien hakkuut varmasti tulevat aiheuttamaan haittaa koko ihmiskunnalle https://www.paulcraigroberts.org/2019/07/29/brazils-massive-crime-against-humanity/. Sademetsät eivät kasva uudelleen kuten pohjoisten alueitten metsät hakkuitten ja metsäpalojen jäljeltä.

 7. Oletteko havainneet kuinka Oikea Media käy kovaa infosotaa muslimeja vastaan joita Eurostoliiton johto meillekin syöttää ottamatta lainkaan kantaa niihin taustavoimiin jotka ovat haittamaahanmuuton takana? Hyväksyykö se niiden toiminnan? Ilmeisesti.
  Eihän tänne tarvitsisi ottaa sopimatonta ainesta jos valta olisi meillä itsellämme eli olisimme itsenäinen maa joka päättää itse asioistaan. Mutta kun emme ole vaan olemme eu-kahleissa.
  Samalla kun OM tukee nwo-eliitin käymää islamin vastaista sotaa, jonka seurausta pakolaisaalto Eurooppaan on, se myös tukee näkyvästi Persuja jotka pakolaiskielteisinä ovat nostaneet rajusti kannatustaan.
  Kuitenkin Persut ovat Nato- ja EU-myönteisiä eli tukevat passiivisesti asiaa jota sanovat vastustavansa koska EU:n jäsenenä täytyy toimia sen sanelemalla tavalla, josta ei voi neuvotella.
  Kaksinaamaista politiikkaa jota OM tukee. Ketä tässä oikein palvellaan, kansaa vai jotain muuta…?

  • Tilanteeseen sopii hyvin nk. ’hegeliläisen dialektiikan’ kaava, jossa manipulaatio tapahtuu Problem-Reaction-Solution-väylän kautta. Islaminuskoisia länsimaihin tuottamalla synnytetään ongelma, johon tarjotaan ratkaisuksi esimerkiksi trumpilaista ’rajat kiinni’-politiikkaa. Tämä puolestaan aiheuttaa paljon sisäpoliittista kärhämää ja sekasotkua, minkä varjossa on helppo toteuttaa esimerkiksi Israelia vahvasti suosivaa ulkopolitiikkaa. Näin näyttäisi tapahtuneen USA:ssa ja pienessä mittakaavassa myös Suomessa.

 8. Pystyykö Saksa vielä samaan?
  Ainakin se vaatii että sionisti Merkel saadaan potkittua pois vallasta ja muutenkin sionistien ote maasta löysättyä.
  Ja sehän tietää taas rajuja antisemitisti syytöksiä ja uus-hitlerismillä pelottelu.
  Mutta Usan romahtaessa ja sionistien puuhia vastustavan joukon kasvaessa Saksa voi pian irrottautua sionistien kahleista ja ottaa taas ’hanskat käteensä’ Euroopassa ja palauttaa valkoisen rodun ja miehen maineen kun muista ei siihen näytä olevan.
  Hieno ja valtavasti luettu ja kommentoitu artikkeli siitä kuinka Saksa pelasti Euroopan jäämästä Stalinin ja NL_n sionisti-juntan vangiksi. Juuri siitä mitä tuo juntta taas yrittää ja on jo pitkälle onnistunutkin saatuaan lähes tyrannimaisen vallan Eurostoliitto projektissaan.

  Stalin Would Have Reached Paris Before the Allies if Not for the Incredible Heroism of the Waffen SS
  Leon Degrelle
  Introduction
  Before the outbreak of the Second World War, Leon Degrelle was already known as the leader of the anti-Establishment Rexist party in Belgium, and as Europe’s youngest and most dynamic political figure.
  During the war he became known across the continent for his charismatic leadership and courage in combat on the Eastern Front.
  Of him Hitler reportedly said: “If I were to have a son, I would want him to be like Degrelle.”
  https://russia-insider.com/en/history/stalin-would-have-reached-paris-allies-if-not-incredible-heroism-waffen-ss/ri27499

  • Muutama ote linkin artikkelista sille joka ei jaksa lukea kaikkea. Itse mukana olleena Leon Degrelle epäilemättä tietää mistä puhuu ja vaikea on uskoa että hänen näkemyksensä olisi ’vain propagandaa’
   Ja löytyyhän paljon sensuroitua tietoa joka vahvistaa hänen kirjoitustaan

   ”Hitler replaced gold with work as the foundation of the economy. National Socialism was the exact opposite of Communism. Extraordinary achievements followed Hitler’s election.

   We always hear about Hitler and the camps, Hitler and the Jews, but we never hear about his immense social work. It was in large measure because of that social work that the international bankers and their servile press generated so much hatred against Hitler.
   It was obvious that a genuinely popular movement like National Socialism would collide with the selfish interests of high finance.
   Hitler made clear that the control of money did not convey the right of rapacious exploitation of an entire country, because there are also people living in the country, millions of them, and these people have the right to live with dignity and without want.
   What Hitler said and practiced won over the German youth. It was this social revolution that the SS felt compelled to secure throughout Germany, and, if need be, to defend with their lives.

   Third Reich racialism has been deliberately distorted. It was never an anti-“other” racialism. It was a pro-German racialism. It was concerned with making the German race strong and healthy in every way.
   Hitler was not interested in having millions of degenerates. Today one finds rampant alcohol and drug addiction everywhere.
   Hitler cared that German families be healthy, and cared that they raise healthy children for the renewal of a healthy nation. German racialism meant re-discovering the creative values of their own race, re-discovering their culture. It was a striving for excellence, a noble idea.
   National Socialist racialism was not against other races, it was for its own race. It aimed at defending and improving its own race, and wished that all other races would do the same for themselves.

   That was demonstrated when the Waffen SS enlarged its ranks to include 60,000 Muslims. The Waffen SS respected their way of life, their customs, and their religious beliefs. Each Muslim SS battalion had an imam, and each company had a mullah.
   It was our common wish that their qualities found their highest expression. That was our racialism. I was present when each of my Muslim comrades received a New Year’s gift from Hitler. It was a pendant with a small Koran.
   Hitler was honoring them with this small symbolic gift, one that honored an important aspect of their lives and traditions. National Socialist racialism was loyal to the German race and totally respected all other races.
   At this point, one hears: “What about the anti-Jewish racism?” One can answer: “What about Jewish anti-Gentilism?”

   It has been the misfortune of the Jewish race that it could never get along with any other race. It is an unusual historical fact and phenomenon.
   I say this without passion: When one studies the history of the Jewish people and their behavior across the centuries, one observes that always — at all times, and at all places — they have been hated. They were hated in ancient Egypt. They were hated in ancient Greece. They were hated in Roman times to such a degree that 3,000 of them were deported to Sardinia. (That was the first forced deportation of Jews.) They were hated in Spain, in France, in England (where they were banned for centuries), and in Germany.
   The conscientious Jewish author Bernard Lazare wrote a very interesting book on Anti-Semitism, in which he wrote: “We Jews should ask ourselves a question: Why are we always hated everywhere? It is not because of our persecutors, all of different times and places. It is because there is something within us that is very unlikeable.”
   What is unlikeable is that the Jews have always wanted to live as a privileged class, divinely-chosen and beyond scrutiny. This attitude has made them unlikeable everywhere.
   The Jewish race is therefore a unique case. Hitler had no intention of destroying it. He wanted the Jews to find their own identity in their own environment, but not to the detriment of others.
   The fight — if we can call it that – of National Socialism against the Jews was purely limited to one objective: that the Jews leave Germany in peace. It was planned to give them a country of their own, outside Germany.
   Madagascar was contemplated, but the plans were dropped when the United States entered the war. In the meanwhile, Hitler thought of letting the Jews live in their own traditional ghettos. They would have their own administration, they would run their own affairs, and would live as they wanted. They had their own police, their own tramways, their own flag, and their own businesses. With regard to other races, they were all welcome in Germany as guests, but not as privileged occupants.

   In one year the Waffen SS had gathered a large number of Germanic men from northern Europe, and hundreds of thousands of ethnic Germans or Volksdeutsche from outside Germany, to make the Germanic SS.
   It was then that the conflict between Communism and National Socialism burst into the open. The conflict had always existed.
   In Mein Kampf, Hitler had clearly laid out his objective: “to eliminate the world threat of Communism,” and, incidentally, to claim some land in Eastern Europe.

   If the Waffen SS had not existed, Europe would have been overrun entirely by the Soviets by 1944. They would have reached Paris long before the Americans.”

   Source: Institute of Historical Review

   • Itselleni oli artikkelin luettuani suuri yllätys että operaatio Barbarossaan Stalinin kommunismia vastaan osallistui niin suuri määrä ei-saksalisia.
    Myös tuo 60 000 muslimi pataljoona.
    Hitlerista v-mediassa annettu kuva kumoutuu melkein täysin. Hän oli todellisuudessa sosialisti jolle voi nostaa hattua ja koko kansallissosialismi kestää hyvin arvostelun. Se oli kamppailua sortajia ja kommunismia vastaan.
    Ranska ja Britannia eivät sietäneet miestä joka teki Saksasta vahvan eikä kumartanut Rotschildia. Ne julistivat sodan eivätkä suostuneet rauhaan.
    Mikseivät?
    NL:n bolsevikit olivat sionisteja ja tekivät yhteistyötä Liittoutuneiden kanssa joita myös ohjasivat sionistivoimat. Saksa piti voittaa ja pakottaa kumartamaan Rotschildin valtaa.
    Siinä se lyhyesti Degrellen mukaan.

    • Muslimit eivät osallistuneet ennaltaehkäisevään hyökkäykseen Neuvostoliittoon eli ”Operaatio Barbarossaan” joka loppui 5.joulukuuta 1941 tai merkittäviin taisteluihin Neuvostoliiton puna-armeijaa vastaan.

     Muslimien värväys Waffen-SS:n riveihin aloitettiin vasta vuonna 1943 kun sodan vaikeudet ja siinä syntyneet isot tappiot saivat Waffen-SS:n löysentämään rotuvaatimuksia ja hyväksymään värväämisen etnistä ryhmistä mitä ei voinut millään mittarilla tarkasteltuna pitää germaanisina.

     Hitler määräsi helmikuussa 1943 muodostettavaksi ensimmäisen yksikön joka koostuisi Bosnian ja Herzegovinan muslimeista. Tämän muslimiyksikön tarkoitus oli tukea saksalaista 7. SS-divisioona ”Printz Eugenia” taisteluissa Jugoslavian Titon partisaaneja vastaan.

     Perustamisen jälkeen yksikkö pysyi nimettömänä useita kuukausia. Sitä kutsuttiin toisinaan nimellä ”Kroatischen SS-Freiwilligen-Division” tai ”Muselmanen Division”. Myöhemmin lopulliseksi nimeksi tuli ”13.Waffen-Gebirgsdivision der SS Handschar”.

     Muslimidivisioona ”Handschar” osallistui sotaan lähinnä Jugoslaviassa kahinoissa Titon partisaaneja vastaan saavuttaen kuuluisuutta lähinnä toimeenpanemillaan julmuuksilla eikä se menestynyt mitenkään menestyksekkäästi.

     1944 Saksan kaakkoisen rintaman komentaja pyysi muslimidivisioona ”Handscharin” siirtoa Jugoslavian-Unkarin-rintamalle taistelemaan Neuvostoliiton puna-armeijaa vastaan ja estämään sitä saamasta yhteyttä partisaaneihin.

     Himmler kuitenkin epäili tätä siirtoa, sillä muslimit olivat osoittautuneet koko ajan yhä epäluotettavimmiksi ja haluttomaksi ryhtyä taistelemaan mikäli se ei liittynyt heidän omien kotisetujensa puolustamiseen.

     Tämän lisäksi taistelujen painopiste oli siirtynyt jo koilliseen, ja niinpä Himmler päättikin hajottaa epäluotettavan muslimidivisioonan ja hyödyntää sen varustuksen ja saksalaisen miehistön muualla. ”

     13.Waffen-Gebirgsdivision der SS Handschar” hajotettiin lokakuussa 1944 ja muslimit vapautettiin palveluksesta.

     Divisioonan saksalaisesta kaaderista muodostettiin rykmenttiä vastaava taisteluosasto Rgt-Gr (rykmentellinen taisteluosasto) 13.SS-Geb. Handschar. Tämä nyt muhameteista vapaa saksalainen rykmentti taisteli myöhemmin Dravajoen linjalla.

     Vuoden 1944 aikana muodostettiin myös kaksi muuta ”Handscharia” vastaavaa muslimimuodostelmaa.

     Toinen muodostettiin ja värvättiin Albaniasta ja nimettiin ”21.Waffen-Gebirgsdivision der SS Skandbergiksi”.Toinen taas Kroatiasta ja nimettiin ”23. Waffen-Gebirgsdivision der SS Kama”

     Heti välittömästi perustamisen jälkeen ”Skandberg” alkoi osoittaa epäluottavuuden merkkejä.

     1944 syyskyyhun mennessä niin moni sen miehistä oli karannut että yksikkö päätettiin hajottaa. Aivan kuten ”Handscharin” tapauksessa muslimit vapautettiin palveluksesta ja divisioonan saksalaisesta henkilökunnasta muodostettiin rykmenttiä vastaava taisteluosasto ”21 SS-Geb Skandberg” joka taisteli Jugoslaviassa helmikuuhun 1945 asti jonka jälkeen se lähetettiin pohjoiseen tukemaan Oder-joen linjan puolustusta.

     ”23. Waffen-Gebirgsdivision der SS Kamaa” taas ei koskaan saatu täysin kokoon ja valmiiksi eikä se OKW:n (Kriegstagebuch der Oberkommandos Der Wehrmacht) eli Saksan sotavoimien yleisesikunnan päiväkirjojen osallistunut taisteluihin missään.

 9. Moskovan yliopiston Michael Edelstein (a lecturer at Moscow State University and a writer for the Jewish monthly magazine L’chaim) kertoo että melkein kaikki Venäjän opposition johtajat ovat nykyisin juutalaisia tai omaavat juutalaistaustan.
  Tilanne siis sama kuin bolsujen kaapatessa vallan sata vuotta sitten kun NL luotiin. Nyt vain homma ei enää etene kuten aikoinaan kun Putin haluaa pitää maan venäläisten käsissä.
  Venäjän kansa on joutunut oppimaan kantapään kautta ettei sionisteille pidä antaa valtaa mikäli maa haluaa säilyttää suvereenisuutensa ja pitää omat luonnonvaransa.
  Meillähän on käynyt vaivihkaa niin että valta on otettu meiltä pois ja on nyt sionisteilla Brysselissä jossa meppimme ovat kuunteluopilaina ja käyvät isoilla korvauksilla kuuntelemassa miten paljon pakolaisia taas otetaan ja miten kansalaisten riistoa voisi tehostaa ja lisätä velkaorjuutta.

  Nearly All the Leaders of the Russian Liberal Opposition Are Jewish, or Have Jewish Background
  ’Nearly all the leaders of the liberal opposition are either fully Jewish or have Jewish background” – Michael Edelstein, a lecturer at Moscow State University and a writer for the Jewish monthly magazine L’chaim.
  Kevin MacDonald
  https://russia-insider.com/en/politics/nearly-all-leaders-russian-liberal-opposition-are-jewish-or-have-jewish-background/ri22804

  • Vielä pieni lisäys
   Harvoin maksetaan kuunteluoppilaille niin isoja korvauksia kuin mepit saavat. Poikkeuksena toki hyvät judas-pukit jotka asetetaan tai pääsevät aina miehitetyn maan johtoon pitämään Rotschildin lippua korkealla – ja tietenkin ’demokraattisesti’ kuten nwo-mafian tapoihin kuuluu.
   Mutta onhan kansalla varaa ja kun raha loppuu niin Rotschildin painokoneet hoitavat homman ja velkaorjuus kasvaa, ihan kuten on suunniteltukin ja Kreikan malliin.
   Jo Lipponen aikoinaan sanoi että pitää olla päättäjien pöydässä mukana ja siinähän nyt ollaan.

  • ”JQ” on jotain sellaista, mikä juutalaisten pitäisi ratkaista itse. Osa tekeekin sitä ihan mallikkaasti ja sen pohjalta päättelemme, ettei sivullisten tarvitse siihen puuttua muutoin kuin olla menemättä tiettyihin vedätyksiin. Suomessa JQ:n pohtimiselle ei olisi varsinaista aihetta etnisessä mielessä, ellei mm. vapaamuurariverkosto olisi meille vastaavaa riesaa tyrkyttämässä. Tuo verkosto perustuu aika pitkälle samoille aineksille kuin tietyt äärijuutalaiset lahkot: Internationalismille, tiedettä ja kabbala-magiaa sekoittavalle edistysuskolle, temppelimystiikalle ja näistä kumpuavalle elitistis-narsistiselle maailman”parannus”vimmalle. HE haluavat parantaa maailmasi ja sinut itsesi, vaikka et sitä itse haluaisi. Vain HE tietävät, mikä on maailmalle hyväksi. Ajatusta sovelletaan sekä poliittisen kentän vasemmalla että oikealla laidalla näiden äärimuotoja piiskaten ja tarvittaessa myös keskustaan soluttautuen. Asian edistämiseksi sovelletaan väestöihin kaikkein tehokkaimpia manipulointi- ja hallintamenetelmiä.

   • ””JQ” on jotain sellaista, mikä juutalaisten pitäisi ratkaista itse. ”
    Totta mutta sionisti-eliitti ei sitä tee. Se yrittää vetää muut valtansa alle keinoja kaihtamatta. NL oli aikoinaan sen kuristuksessa ja nyt on USAn vuoro.
    Koska tuo eliitti ei itse ymmärrä ’olla ihmisiksi’ niin valitettavasti mitään ei voi jättää sen varaan vaan muut joutuvat ikävään ja hankalaan tehtävään ojentamaan sitä ja asettamaan sille rajat.
    Zionist Puppet Trump Gives Israel a Free Hand in Genocide of Palestinian People
    “I’m the best thing that could happen to Israel.”
    — Donald Trump
    Jonathan Cook – Global Research courtesy Darkmoon.me July 31, 2019

    With all criticism toward Israel silenced in the West, Israel now enjoys complete impunity to make life a hell on earth for the Palestinians.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=192483

  • No twitterissä on kaikenlaista jorinaa. Itse en niitä linkkejä juurikaan availe.
   Eikös siellä voi kirjoittaa mitä sylki suuhun tuo? ja cia seuraa

 10. Olivatko Valkokypärät liikenteessä?

  Jos tositoimissa olisivat, ei siinä mikrofonimiehiä suvaittaisi uhria haastattelemassa.

  Oliko CIA mukana lavastamassa?

  • >Olivatko Valkokypärät liikenteessä?
   Net on syyriassa, ei Moskovassa.
   Teistä huolimatta pelastaneet satoja siviilejä, henkensä kaupalla (vaikkakin toisaalla ovat myös olleet vilpillisiäkin)
   .
   (Assad ja Venäjä ei halua siviilien selviävän, siksi mm. tuhoavat sairaalat ensimmäisenä ja tuottavat teille hassuja matskuja jaettavaksi)

   Moskovassa on mm. Yanukovitsin Berkut miehet saaneet töitä Putinilta.

   >Jos tositoimissa olisivat, ei siinä mikrofonimiehiä suvaittaisi uhria haastattelemassa.

   Sodassa on mikrofonimiehiä harvemmassa, jos et ole huomannut.

   >Oliko CIA mukana lavastamassa?

   Todella lapsellista. Mutta minkäs teet kun laulujas laulat.

   (KimmoK salanimellä, salaisesti)

   • Kyllähän nuo videot olivat selvääkin selvemmin lavastettuja. Todellista lapsenmieltä tarvitaan, jos niihin uskoo.

    Sinuna en jakaisi kovin paljoa noita CIA:n tarinapajan lavastuksia Vastavalkeassa (olet näköjään kunnon infosoturina niiden jakelussa mukana?). Uskottavuutesihan siinä katoaa…

 11. Kuinka kauan maailma vielä kestää tätä väkivallan tuomaa kaaosta?
  Usassa ja Ruotsissa kai ollaan pisimmällä mutta samaa se on meilläkin kasvavassa vauhdissa.

  A Chicago hospital had to stop taking patients due to excessive number of shooting victims
  A major hospital in Chicago was so overwhelmed with shooting victims over the weekend that it was forced to temporarily stop accepting new patients, according to CNN.

  There were several gang-related multi-victim shootings on the west side of Chicago on Sunday, overwhelming Mount Sinai Hospital, one of the five trauma centers in Chicago and causing patients to be diverted elsewhere.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=192731
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=192717
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=192713
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=192701
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=192668
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=192727

  • Jos nautit teatterista, nwo-mafian käynnistämästä sodasta islamia vastaan niin nautitko myös meneillään olevasta, järjestetyillä terrori-iskuilla tehostetusta sodasta valkoista rotua kohtaan joka on suoraa jatkumoa ensin mainitulle sodalle?
   Mafia on päättänyt että valkoisen rodun (ja sen luoman sivistyksen) on kadottava, ainakin menetettävä valtansa ja koko ajan valkoisen rodun määrä pieneneekin ja on laskettu että 2050 se on enää alle kymmenen % mailman väestöstä jonka globalistit (Boris Johnsonin kaltaisilla ’judas-pukeilla’ ja ’muurareilla’ vahvistetut sionistit) ovat päättäneet ottaa hallintaaansa.
   The War on White Supremacist Terror
   C.J. HOPKINS
   http://www.unz.com/chopkins/the-war-on-white-supremacist-terror/

 12. Mielenosoitukset ovat nousseet kasvavassa määrin informaatiosodan elementeiksi. Suomalaisessa valtamediassa se näkyy niin, että uutisia mielenosoituksista esitetään, kun tapahtumapaikkana on Moskova tai Hongkong, eli USA:n pahikset Venäjä ja Kiina. Ranskan eli Pariisin keltaliivien mielenosoitukset vaietaan kuoliaaksi.

  Jakoon on tullut enenevässä määrin lavastettuja väkivaltaisia videoita mielenosoituksista, mikä on toki infosotimiselle tyypillistä. Tunteisiin pyritään vaikuttamaan kaikin tavoin.

  Sitä tässä odottelen, milloin Yhdysvaltain joukkoampumiset pääsevät vaiettujen listalle.

  • ”Jakoon on tullut enenevässä määrin lavastettuja väkivaltaisia videoita mielenosoituksista, mikä on toki infosotimiselle tyypillistä. ”

   Vahvoja väitteitä.
   Onko esimerkkejä ja todisteita, muuta kuin Kremlin sinulle lähettämä propagandamatsku.

   Taitaa olla samaa sarjaa kuin sinun bellingcat syytökset. Tyhjiä sanoja. Kateellisen ”lehtitalon” kitinää.

   -KimmoK (salanimen takaa… salaisesti)

   • Huonot tiedot miehellä. Lavastetuthan ovat nwo-mafian rutiinia. Et näytä seuraavan muuta kuin v-mediaa joka pukkaa sujuvasti valheita.
    Aivopesu edistynyt hyvin kohdallasi.

 13. Review: “Rise and Kill First”
  The Secret Israeli Worldwide Assassination Program
  BRETT REDMAYNE-TITLEY
  http://www.unz.com/article/review-rise-and-kill-first/
  Olemme tekemisissä todella vaarallisen joukon kanssa … sen vastustaminen tietää että oma henki on koko ajan pelissä ellei toimi tuon mafian ehdoilla. Kennedy on hyvä esimerkki lukuisien muiden ohella.
  Muuta tietä ei ole kuin laaja yhteinen rintama tyyliin ’kaikkien maiden goimit yhtykää’.

  • Eläinkunnassa tuo ’kaikkien maiden goimit yhtykää’ resepti toimii paremmin. Siellä Johtajan tehtävä on palvella laumaa ja sen hyvinvointia ja turvallisuutta.. Esim. apinayhteisöissä on tapana tuhota psykopaattinen ja vain omaa etuaan ajava johtaja.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here