Paloviranomaiset vaativat uutta tutkimusta 9/11-iskuista

46

Palopiirin päälliköt toimitsijoiden kera. Toisena oikealla palopiirin julkilausuman laatinut Christopher Gioia. Kuva: AE911Truth.org

Heinäkuun 24. päivänä New Yorkin kaupungin Franklin Square and Munson -palopiirin päälliköt (Fire Commissioners) hyväksyivät yksimielisesti päätöslauselman, jossa vaaditaan uutta tutkimusta vuoden 2001 syyskuun 11:nnen tapahtumista. Tilaisuudessa oli läsnä 9/11-iskuissa kuolleiden, palopiiriin kuuluneiden palomiesten perheenjäseniä, jotka kiittivät aplodein päätöslauselmasta. Franklin Square and Munson -palopiiri on ensimmäinen lakiin perustuva organisaatio, joka kyseenalaistaa virallisen kertomuksen iskuista.

Päätöslauselmassa tuetaan lakimiesten järjestön Lawyers’ Committee for 9/11 Inquiry (juristien komitea syyskuun 11:nnen tapahtumien selvittämiseksi) New Yorkin eteläisen alueen syyttäjälle Geoffrey S. Bermanille viime vuonna luovuttamaa vetoomusta, jossa esitetään mm. arkkitehtien ja insinöörien tuottamat todisteet syyskuun 11:ntenä 2001 tehdyistä rikoksista, jotka liittyvät kolmen World Trade Centerin pilvenpiirtäjän täydelliseen tuhoon. Berman ilmoitti lakimiesjärjestölle marraskuussa 2018 noudattavansa Yhdysvaltain liittovaltion lainsäädännön määräyksiä, jotka velvoittavat hänet antamaan vetoomuksen todisteineen suuren valamiehistön (grand jury) tutkittavaksi. Tämän on hiljattain vahvistanut Bermanin johtaman syyttäjänviraston terrorismiyksikön päällikkö Michael Ferrara.

Palopiirin päätöslauselmassa todetaan, että lakimiesjärjestön vetoomuksessa esitetyt todisteet osoittavat kiistattomasti (“beyond any doubt”), ettei kolmen WTC-pilvenpiirtäjän tuhoutuminen aiheutunut lentokoneista ja tulipaloista, ja että syyskuun 11:nnen uhrit, heidän perheensä, New Yorkin kaupungin asukkaat ja koko Yhdysvallat ansaitsevat sen, että kaikki 9/11:een liittyvät rikokset tutkitaan perusteellisesti ja syylliset asetetaan oikeuden eteen.

Ote päätöslauselmasta
Palopiirin edustajat tervehtivät kuolleiden palomiesten omaisia. Kuvat: AE911Truth.org

Sen lisäksi, että päätöslauselmassa ilmaistaan tuki suuren valamiehistön tutkinnalle, siinä toivotaan kaikkien hallituksen viranomaisten pyrkivän paljastamaan koko totuuden syyskuun 11:nnen tapahtumista.

Päätöslauselman laatinut Christopher Gioia totesi, että tavoitteena on saada kaikkien New Yorkin osavaltion palopiirien tuki uudelle 9/11-tutkimukselle. Hän jatkoi: “Olimme ensimmäinen palopiiri, joka hyväksyi tällaisen päätöslauselman. Emme jää viimeiseksi.”

*   *   *

WTC 7:n tuho, joka vastaa taidokasta hallittua purkua. Rakennuksen yläosa putosi yhtäjaksoisesti 8 kerrosvälin matkan vapaasti eli kohtaamatta lainkaan alapuolista vastusta, minkä virallinen tutkimuslaitos lopulta myönsi, kiistettyään vapaan pudotuksen ensin toistuvasti ja kategorisesti. Vapaasti putoava kappale ei voi murskata mitään, koska murskaaminen hidastaisi putoamista, eivätkä rakennuksen eri osissa eriaikaisesti syttyneet ja hiipuneet tulipalot olisi pystyneet aiheuttamaan yli 80:n (palosuojatun) tukipylvään pettämistä useasta kerroksesta täsmälleen samalla hetkellä niin, että kaikki vastus olisi yhtäkkiä kadonnut. Vaikka WTC 7:n tuho oli ennenkokematon katastrofi, vain muutama pilvenpiirtäjän teräskappale kerättiin tutkittavaksi. Alustavissa tutkimuksissa niissä havaittiin mm. teräsrakenteiden osittaista höyrystymistä epätavallisen korkeissa lämpötiloissa (”steel members […] have been partly evaporated in extraordinarily high temperatures”). Löydöksestä peräänkuulutettiin yksityiskohtaisia jatkotutkimuksia. Niiden tekemisen asemesta hallituksen alainen tutkimuslaitos väitti toistuvasti ja valheellisesti, ettei WTC 7:stä kerätty lainkaan terästä tutkittavaksi.

Lähteitä

Ted Walter | Architects and Engineers for 9/11 Truth (27.7.2019): New York Area Fire Commissioners Make History, Call for New 9/11 Investigation

Lawyers’ Committee for 9/11 Inquiry -järjestön vetoomus todistusmateriaaleineen Yhdysvaltain oikeusministeriölle ja New Yorkin eteläisen alueen syyttäjälle: FIRST AMENDED PETITION TO REPORT FEDERAL CRIMES CONCERNING 9/11 TO SPECIAL GRAND JURY OR IN THE ALTERNATIVE TO GRAND JURY PURSUANT TO THE UNITED STATES CONSTITUTION AND 18 U.S.C. § 3332(a)

Lue myös

46 KOMMENTTIA

 1. On tosi hyvä asia ettei tätä iskua onnistuta ohittamaan ilman että syylliset saadaan vastuuseen.
  Kyse on lopulta USAn kansan ja maan sionistisen neokonna-eliitin välisestä kädenväännöstä sen yrittäessä kaapata kokonaan maan omakseen mitätöimällä kaikki sen syyllisyyden puolesta puhuvat faktat.
  Nyt otetaan jenkistä mittaa.

  • P.s. Meidän pitäisi myös taistella väsymättä omia rikollisia neokonniamme vastaan heidän tuhotessa itsenäisyytemme ja saattaa heidät vastuuseen maamme luovuttamisesta vieraisiin käsiin.

   • Kohta aika koittaa jolloin nämä kansan maanpetturit joutuvat tilille teoistaan (myös edesmenneet).
    Koiviston konklaavi avasi ”Pandoran lippaan” ja teollaan avasivat Isänmaamme portit vieraille valloittajille.
    Maanpetturi luokka tietää tämän päivän lähestyvän ja siksi näiden sekasikiöiden käyttäytyminen on epätoivoista viivytystaistelua joka selittää esim. Miikka Mustosen traagista kuolemaa Thaimaassa.

 2. Tutkimusten tulosten totuudenmukaisuuden takia Bush ja Cheney narun jatkoksi, muiden lisäksi. Silversteinin tili tyhjennettävä niistä valtavista vakuutusmaksuista joita rikollinen sai omalle tililleen, siihen ei edes hänen ”juutalaisuutensa auta pätkääkään”. Ympäri käydään ja yhteen tullaan, kuin piirileikeissä.

  • Sivuavana huomautuksena voisin mainita miten, viimeisimmät kuvaukset Hillarysta
   muistuttavat ”jotakin toista VIRANSIJAISTA pärstää”. Voisko ämmä olla jo kuuden jalan syvyydessä, eikä hänen ”Slick Willykään näytä olevan paremmin hengissä”. Viimeisimmissä kuvissa kovin laikullinen punainen naamataulu, jota joku jo kerkesi ennustamaan ”kuppataudiksi”. Jos niin on niin sehän on aivan mukavaa.

 3. kyllä ihmeitä pitää tapahtua,että oikeet syylliset joutuis vastuuseen,tai,että edes heitä mainitaan,jos nyt joku tutkimus alkaiskin,niin eiköhän siinä tapauksessa keksitä joitain syntipukkeja,joita ei löydetä enään,tai sitten käännetään jotain valtiollista tahoa vastaan,jota pitää kurittaa ”länsimaisella oikeudenmukaisuudella,ja oikeutuksella”…no,toivotaan että oikeus tapahtuis,väitetäänhän noita ihmeitä joskus tapahtuneenkin

 4. Usassa on käytäntönä virallinen ”vale” ja epävirallinen totuus monissa tapauksissa kuten presidentti kennedyn murhassa, balkanin sodassa, afganistanin sodassa,irakin sodassa, libyan sodassa, vaalivaikuttamisessa, ukrainan kriisissä jne. Vaikka kuinka oikeudessa todetaan joku virallinen ”vale” alemmissa oikeusasteissa oikeasti valeeksi ja oikeudessa ilmenee oikeat syylliset niin kuitenkin virallinen ”vale” säilyy totuutena. Näihän kävi kennedyn tapauksessa kun eräässä käräjäoikeudessa todistettiin kuka oli oikea syyllinen kennedyn murhaan ja se ei ollut oswald niin ei se mitenkään muuttanut virallista valetta eikä oikea murhaajakaan tullut tuomituksi kun se kuului oikeaan porukkaan eli cia:aan. Se johtuu tietenkin politiikoista jotka ei halua repiä omaa valettaan uudelleen auki ja ajallisesta etäisyydestä tapahtumaan. Ei ole uskottavaa että pilvenpiirtäjienkään räjäytyksistä ketään tullaan tuomitsemaan kun tapahtumasta on jo niin kaun aikaa ja todisteet on keritty hävittää moneen kertaan ja poliitikot ei halua uudestaan aukaista juttua kun tarina hyvästä muslimien syyllisyydetä menisi hukkaan ja osama bin laden ja sen poikakin on ”syyllisinä” keritty teloittaa.

  • Varmaan lutherinkin murhassa niin tapahtui mutta kennedyn murhaan liittyvässä oikeusjutussa tuli esille että cian aseistettu ryhmä ampui kennedyn ja todistajana oli kennedyn murhan aikaan cian palveluksessa ollut nainen. Yksi nimetyistä syyllisistä oli herra sturgis mutta taisi sekin kuolla hämärissä olosuhteissa. Nämähän vain vahvistaa usan virallisen valeen olemassa olon.

   • Clintonien niittokoneen lista senkun kasvaa. Listassa on jo yli 20 ihmistä joiden ”lähtöä ei voida järkevästi selittää”?
    Tyyppeja putoaa rakennusten ikkunoista, muutamia löytyy metsiköistä itsemurhan tehneenä ”kaksi reikää niskassa”? Joku pudonnut laiturilta junan eteen? Kaikilla jotakin liikehommia Clintoneiden parissa.
    Monika on valmistelemassa ohjelman Clintonista, ja se tulee kiinnostamaan laajoilla alueilla.

    • 47 jos Epstein lasketaan mukaan. Kettu kanalan vahtina, eli oikeusministeri Barr:n historialliset saavutukset:

     Barr was a full-time CIA operative, recruited by Langley out of high school, starting in 1971. Barr’s youth career goal was to head the CIA.

     CIA operative assigned to the China directorate, where he became close to powerful CIA operative George H.W. Bush, whose accomplishments already included the CIA/Cuba Bay of Pigs, Asia CIA operations (Vietnam War, Golden Triangle narcotics), Nixon foreign policy (Henry Kissinger), and the Watergate operation.

     When George H.W. Bush became CIA Director in 1976, Barr joined the CIA’s “legal office” and Bush’s inner circle, and worked alongside Bush’s longtime CIA enforcers Theodore “Ted” Shackley, Felix Rodriguez, Thomas Clines, and others, several of whom were likely involved with the Bay of Pigs/John F. Kennedy assassination, and numerous southeast Asian operations, from the Phoenix Program to Golden Triangle narco-trafficking.

     Barr stonewalled and destroyed the Church Committee investigations into CIA abuses.

     Barr stonewalled and stopped inquiries in the CIA bombing assassination of Chilean opposition leader Orlando Letelier.

     Barr joined George H.W. Bush’s legal/intelligence team during Bush’s vice presidency (under President Ronald Reagan) Rose from assistant attorney general to Chief Legal Counsel to attorney general (1991) during the Bush 41 presidency.

     Barr was a key player in the Iran-Contra operation, if not the most important member of the apparatus, simultaneously managing the operation while also “fixing” the legal end, ensuring that all of the operatives could do their jobs without fear of exposure or arrest.

     In his attorney general confirmation, Barr vowed to “attack criminal organizations”, drug smugglers and money launderers. It was all hot air: as AG, Barr would preserve, protect, cover up, and nurture the apparatus that he helped create, and use Justice Department power to escape punishment.

     Barr stonewalled and stopped investigations into all Bush/Clinton and CIA crimes, including BCCI and BNL CIA drug banking, the theft of Inslaw/PROMIS software, and all crimes of state committed by Bush

     Barr provided legal cover for Bush’s illegal foreign policy and war crimes

     Barr left Washington, and went through the “rotating door” to the corporate world, where he took on numerous directorships and counsel positions for major companies. In 2007 and again from 2017, Barr was counsel for politically-connected international law firm Kirkland & Ellis. Among its other notable attorneys and alumni are Kenneth Starr, John Bolton, Supreme Court Justice Brett Kavanaugh, and numerous Trump administration attorneys. K&E’s clients include sex trafficker/pedophile Jeffrey Epstein, and Mitt Romney’s Bain Capital

     Clintonien ruumiskasa numeroina, ei yksilöinä… Tai ehkä sittenkin… Kaikki todisteita Clintoneita vastaan esittäneet kuolevat. Onnekasta?

     THE CLINTON DEAD POOL

     1- James McDougal – Clintons convicted Whitewater partner died of an apparent heart attack, while in solitary confinement. He was a key witness in Ken Starr’s investigation. (A Whitewater Chronology – What really happened during the Clinton years.)

     2 – Mary Mahoney – A former White House intern was murdered July 1997 at a Starbucks Coffee Shop in Georgetown. The murder allegedly happened just after she was to go public with her story of sexual harassment in the Clinton White House.

     3 – Vince Foster – Former White House counselor, and colleague of Hillary Clinton at Little Rock’s Rose Law firm. Died of a gunshot wound to the head, ruled a suicide.

     4 – Ron Brown – Secretary of Commerce and former DNC Chairman. Reported to have died by impact in a plane crash. A pathologist close to the investigation reported that there was a hole in the top of Brown’s skull resembling a gunshot wound. At the time of his death, Brown was being investigated and spoke publicly of his willingness to cut a deal with prosecutors. The rest of the people on the plane also died.

     A few days later the Air Traffic controller committed suicide.

     5 – C. Victor Raiser, II – Raiser, a major player in the Clinton fundraising organization died in a private plane crash in July 1992.

     6 – Paul Tulley – Democratic National Committee Political Director found dead in a hotel room in Little Rock, September 1992. Described by Clinton as a “dear friend and trusted advisor”.

     7 – Ed Willey – Clinton fundraiser, found dead November 1993 deep in the woods in VA of a gunshot wound to the head. Ruled a suicide. Ed Willey died on the same day his wife Kathleen Willey claimed Bill Clinton groped her in the oval office in the White House. Ed Willey was involved in several Clinton fundraising events.

     8 – Jerry Parks – Head of Clinton’s gubernatorial security team in Little Rock. Gunned down in his car at a deserted intersection outside Little Rock Park’s son said his father was building a dossier on Clinton He allegedly threatened to reveal this information. After he died the files were mysteriously removed from his house.

     9 – James Bunch – Died from a gunshot suicide. It was reported that he had a “Black Book” of people which contained names of influential people who visited prostitutes in Texas and Arkansas (Texas Officials Investigate Death of Prostitution Ring Suspect)

     10 – James Wilson – Was found dead in May 1993 from an apparent hanging suicide. He was reported to have ties to Whitewater.

     11 – Kathy Ferguson – Ex-wife of Arkansas Trooper Danny Ferguson, was found dead in May 1994, in her living room with a gunshot to her head. It was ruled a suicide even though there were several packed suitcases as if she were going somewhere.

     Danny Ferguson was a co-defendant along with Bill Clinton in the Paula Jones lawsuit Kathy Ferguson was a possible corroborating witness for Paula Jones.

     12 – Bill Shelton – Arkansas State Trooper and fiancee of Kathy Ferguson. Critical of the suicide ruling of his fiancee, he was found dead in June 1994 of a gunshot wound also ruled a suicide at the gravesite of his fiancee.

     13 – Gandy Baugh – Attorney for Clinton’s friend Dan Lassater, died by jumping out a window of a tall building January 1994. His client was a convicted drug distributor.

     14 – Florence Martin – Accountant & sub-contractor for the CIA, was related to the Barry Seal, Mena, Arkansas, airport drug smuggling case. He died of three gunshot wounds.

     15 – Suzanne Coleman – Reportedly had an affair with Clinton when he was Arkansas Attorney General. Died of a gunshot wound to the back of the head, ruled a suicide. Was pregnant at the time of her death.

     16 – Paula Grober – Clinton’s speech interpreter for the deaf from 1978 until her death December 9, 1992. She died in a one-car accident.

     17 – Danny Casolaro – Investigative reporter, investigating Mena Airport and Arkansas Development Finance Authority. He slit his wrists, apparently, in the middle of the investigation.

     18 – Paul Wilcher – Attorney investigating corruption at Mena Airport with Casolaro and the 1980 “October Surprise” was found dead on a toilet June 22, 1993. Wilcher had delivered a report to Janet Reno three weeks before his death.

     19 – Jon Parnell Walker – Whitewater investigator for Resolution Trust Corp. Jumped to his death from his Arlington, Virginia apartment balcony August 15, 1993. He was investigating the Morgan Guaranty scandal.

     20 – Barbara Wise – Commerce Department staffer. Worked closely with Ron Brown and John Huang. Cause of death: Unknown. Died November 29, 1996. Her bruised, naked body was found locked in her office at the Department of Commerce.

     21 – Charles Meissner – Assistant Secretary of Commerce who gave John Huang special security clearance, died shortly thereafter in a small plane crash.

     22 – Dr. Stanley Heard – Chairman of the National Chiropractic Health Care Advisory Committee died with his attorney Steve Dickson in a small plane crash. Dr. Heard, in addition to serving on Clinton ‘s advisory council personally treated Clinton’s mother, stepfather, and brother.

     23 – Barry Seal – Drug running TWA pilot out of Mena Arkansas.

     24 – Johnny Lawhorn, Jr. – Mechanic, found a check made out to Bill Clinton in the trunk of a car left at his repair shop. He was found dead after his car had hit a utility pole.

     25 – Stanley Huggins – Investigated Madison Guaranty. His death was a purported suicide however his autopsy report was never released.

     26 – Hershell Friday – Attorney and Clinton fundraiser died March 1, 1994, when his plane exploded.

     27 – Kevin Ives & Don Henry – Known as “The boys on the track” case. Reports say the boys may have stumbled upon the Mena Arkansas airport drug operation. A controversial case, the initial report of death said, due to falling asleep on railroad tracks. Later reports claim the 2 boys had been slain before being placed on the tracks. Many linked to the case died before their testimony could come before a Grand Jury.

     THE FOLLOWING PERSONS HAD INFORMATION ON THE IVES/HENRY CASE:

     28 – Keith Coney – Died when his motorcycle slammed into the back of a truck, 7/88.

     29 – Keith McMaskle – Died, stabbed 113 times, November 1988

     30 – Gregory Collins – Died from a gunshot wound in January 1989.

     31 – Jeff Rhodes – He was shot, mutilated and found burned in a trash dump in April 1989.

     32 – James Milan – Found decapitated. However, the Coroner ruled his death was “due to natural causes”.

     34 – Richard Winters – A suspect in the Ives/Henry deaths. He was killed in a set-up robbery July 1989.

     THE FOLLOWING CLINTON BODYGUARDS ARE ALSO DEAD:

     35 – Major William S. Barkley, Jr.
     36 – Captain Scott J . Reynolds
     37 – Sgt. Brian Hanley
     38 – Sgt. Tim Sabel
     39 – Major General William Robertson
     40 – Col. William Densberger
     41 – Col. Robert Kelly
     42 – Spec. Gary Rhodes
     43 – Steve Willis
     44 – Robert Williams
     45 – Conway LeBleu
     46 – Todd McKeehan

     And the most recent Clinton body count is Seth Rich. A DC staffer Rich was murdered in an attempted robbery, though nothing was taken, on July 10, 2016. Wikileaks founder Assange claims he had info on the DNC email scandal, and that led to his murder. The 27-year-old Rich was an employee of the Democratic National Committee (DNC), at the time of his death

 5. Jos Donald ”Jussi” Trump säilyy hengissä, niin hänen suonkuivatusoperaatio tulee olemaan aikamoinen spektaakkeli. Kun yleiseen tietoisuuteen nousee se, mitä konnailuja tavallisen amerikkalaisen nimissä Washigntonin kelmilauma on tehnyt, niin sisällissota on valmis. Donaldin valinta on ollut deep statelle äärimmäinen katastrofi. Ilman Internettiä näiden asioiden oikea laita luettaisiin historian kirjoista, jos silloinkaan. Voisiko olla, että hallitussa räjäytyksessä olisi käytetty ydinasetta? Sinällään oli nolo juttu, että WTC 7 savusi BBCn uutisen taustakuvana, kun ankkuri kertoi sen jo romahtaneen.
  https://www.zerohedge.com/news/2016-04-15/one-man-asks-why-was-tritium-found-911-ground-zero

 6. Saan päivittäin viestejä TRUMPin vaalitoimittajilta, joissa he muistuttavat miksi en ole lähettänyt heille rahallista tukeani. Vastaus on aina sama, kun mulla ei ole ylimääräistä jaella joka suuntan. Ehdotin Mr. TRUMPia, jättävän vaalipuheissaan ”kuun kävelyt oman arvonsa nojaan”, eikä mainita sitä jatkuvasti,koska valtaosa kansasta ei siihen pane uskoaan. Ihme ja kumma, Mr. TRUMP ei maininnut siitä mitään eilen illalla? Voisiko olla niin, ettei hän siihen ”taruun usko edes omakohtaisesti”? Kunpa jättäisi vielä mainitsematta mitään ”kaksoistornien, SAUDI-terroristien osallistimisesta siihen”. Maapallon kokeneimmat teroristit ovat MOSSAD järjestön jäsenet, ja he ovat siitä ylpeitä.

  • Saisinpa minäkin noita viestejä niin voisi tehdä vaikeita kysymyksiä.
   Voisitko vielä kysyä miksi hän puhuu että ’AmeRukka ensin’ mutta toimii ’Israel ensin’ periaatteen mukaan ja johtuuko se vävypojan vai neokonnien käskystä. Vai kenties molempien.

   • Tr. Hunter. Vävypojalla on paljon vaikutusvaltaa, koska hän on ” kuin karjakko KINNASMIEHENÄ” kun lehmää astutetaan. Nt.J-hun hyvä ystävä, joka saattaa jopa olla Israelin salainen Mossad agentti, sitähän on vaikeaa tietää, mutta jotenkin mies pääsi TRUMP-perheen apajille, vaikka ei hänen vaimonsa useasti näytä olevan kovin onnellisen näköinen hänen seurassaan. Ehkäpä sekin oli tarkkaan harkittu DIILI ? Tilanteissa on niin kovin paljon salaista, ettemme me sitä käsitä. Ja parempi onkin, niin saamme yömme nukuttua rauhassa.

    • Mainio vertaus tuo ’kuin karjakko kinnasmiehenä’ kun lehmää astutetaan.
     Sai heti aamutuimaan makeasti nauraa.

   • Tiiustellaa,tiiustellaa, ehkäpä muillakin on mahdollisuudet keskustella TRUMPin vaalin-vetäjille. Pyydän tytärtäni avuksi, jos saisimme linkin sinne ”vanhaan maahan”, mutta en halua sitä menevän kaikenkarvaisten juoppojen koneisiin. KIMMO saattaisi pilata koko hyvän idean, koska on enemmän VENÄJÄn vastainen kuin TRUMP itse,LOL.
    Peräst kuuluu, sano torven tekijä?

    • Tr. Hunter. Keskustelin tyttäreni kanssa miten me saisimme sinulle viestin ”the secret way”, hän miettii sitä juuri nyt seuranaan kupillinen ”aamukaffetta”. Jos itselläsi on hyvä idea niin sitä kannattaa kehitellä. Puh. numeroita sekä osoitteita ei tänne voi ilmoittaa edes kuolemantuomion uhalla. Tälläkin sivulla vierailevat monet ”persona non grata” tyypit.Palataan ”astialle”?

 7. Vain niin… ja taas on käynnistymässä uusi näytelmä!

  ”Look at it this way: what better news than the likelihood of no one getting killed in this false-flag operation? There can be no doubt by now that the obsolete, asbestos-filled WTC complex was rigged for demolition. What a convenient plan it all was: disposing of 8 old buildings – and blame it on an ’evil foreign enemy’! A mass murder of several thousand brokers/ bankers/rescue workers never was an envisaged proposition by the perpetrators; in fact, it would have been completely foolish and pointless. Since the perpetrators could count on the total loyalty of the mainstream media and the corrupt Giuliani administration, they would have logically preferred to rely on these assets and use them to their full capacity. On the other hand, bureaucracy matters were apparently a problem for this operation; for instance, to this day, the vast majority of the ’victims’ have not been entered in the SSDI (Social Security Death Index). ”

  Eli missä uhrit? New York:in 911 kuolintilastossa heitä ei ole….

  • Niin, ja sinäkin käynnistät taas omaasi.
   Meinaatko että rakennukset vain rojahtivat kasaan ilman että kukaan sai surmansa? Omaiset ja palomiehet vaan turhan päiten ruikuttavat…
   Onhan sulla jutut, ei voi muuta sanoa. Mutta älä nyt enää ala jankuttamaan tuota vanhaa tarinaasi. Luulen että kaikki täällä ymmärtävät että sinä näet asian omalla tavallasi.

  • Jotain tasoa kommentteihin. Ei ole mitään näyttöä siitä, etteivät ihmiset olisi menneet pääsääntöisesti normaalisti töihin WTC:hen 11.9.2001. Joidenkin firmojen henkilöstö kyllä ilmeisesti sai epämääräisen varoituksen ja jotkut henkilöt tiesivät pysyä poissa, mutta vaikkapa Bob McIlvane kyllä menetti poikansa ja moni palomies henkensä. Monet sairastavat ja kuolevat edelleen myrkyille altistumisen seurauksena. Miksi ihmeessä useita tuhansia tavallisia työntekijöitä olisi varoitettu etukäteen tulemasta ja siten vaarannettu koko valtava operaatio? Eivät pahikset valitettavasti niin ihmisrakkaita ole. Puhumattakaan siitä, että he olisivat olleet niin idiootteja.

   • En ole sanonut että kukaan ei menettänyt henkeään moisessa rysäyksessä, se olisi täysin absurdi väite. Totesin vaan, että mitään 3000:nen piikkiä ei ole New Yorkin virallisissa kuolintilastoissa kyseisenä päivänä – miksi?

    Sehän on tullut jo kaikille selväksi, että lentokoneita on ollut? Ja koska niitä ei ollut, koneiden iskeytymiset torneihin oli studiossa etukäteen nauhoitettu. Mieti millainen vale-organisaatio uutislähetysten pitää olla, että ne onnistuu lähettämää puhdasta Hollywood tuotantoa muka suorana lähetyksenä ”terroristi-iskusta” maailmanlaajuisesti? Mitä se teille kertoo? Mihin voitte ylipäätään luottaa….. tähän tulevaan paloviranomaisen tutkimukseenko?

    Mun pointti on se, että ennen kuin syyllisiä ryhdytään hirttämään, pitäisi ensin tutkia ja tuoda päivänvaloon se mitä kyseisenä päivänä OIKEASTI tapahtui!.

    • Mitä lentokoneita? Perusteletko sen kuvien perusteella. Uskotko myöskin Hollywoodin uusimpiin filmituotteisiin jossa miekkojaan huiskivat ”yli-ihmiset hyppivät rakennusten ylitse” taistellessaan toisiaan vastaan. Filmien teko ei ole enää ”Pekka Puupään tasolla”, nykyään saadaan vaikka LEHMÄT LENTÄMÄÄN.

     • Sanoin nimenomaan, että siellä EI OLLUT LENTOKONEITA, lentokoneet oli lisätty studiossa. Kait sen nyt näkee sokea reetakin, että tornien räjäytykset oli hallittu demolition!

    • Mitä siellä oikeasti tapahtui? Siellä oli purkuhommat meneillään, teräksisten tukipalkkien sulattein lisäten siihen valtavat
     määrät rajähteitä. Näkyväthän ne räjäytyksen aivan selvästi eri kerroksissa. Ammattimaiseen tyyliin pudottaen valtavat pilvenpiirtäjät tarkasti
     perustoilleen, muutenhän ne olisivat voineet HUOJUA mihinkä suuntaan tahansa aiheuttaen valtavat tuhot ymärillä olevista yksityisrakennuksista. Voit vain ajatella siitä johtuvia lakisyytteitä vuosikymmeniksi eteenpäin. ”MODUS OPERANDI” on jo todistettu, ja todelliset syylliset ovat tiedossa. Numero 7 petti heidän tökeryytensä.

   • Cancer Epidemic joka on niin tuottavaa Bisnestä, ettei syöpää ”SAA PARANTAA”.Nyt on N.Y. osavaltiossa aloitettu joukko-piikittely kaikenlaisia ”utopia-viiruksia vastaan”, mikä viittaa kansalaisten myrkyttämiseen. Sen estämiseen ei enää edes vaikuta kielteisyys ”uskonnollisin perustein”, siis täyttä terrorismia saadakseen ihmisistä ”Syöpä-potilaita”,joita sitten myrkytetään säteilyillä sekä hormoonihoidoilla, 110- tuhatta dollaria kerta. Jos ei ole rahasta kysymys, niin mistä sitten. Ihminen on hyödyllinen typerys.

  • The Nephilim Bloodline Goes Back at Least 6,500 Years to Ancient Sumeria

   ”The feudalist bloodlines which control the wealth, politics, “sciences”, military and mis-education on this planet go back at least 6,500 years to ancient Sumeria and Babylon. Their “royal” blood, is the Sangreal or Holy Grail and is indeed different from that of humans.
   They are hybrids of the Nephilim or fallen angels from the Book of Genesis. Others call them Annunaki. Their blood is RH Negative, which less than 15% of the planet have. The highest concentrations occur in the Basque region of Spain and France.
   The Sangreal (http://humansarefree.com/2017/05/american-history-of-rothschilds-and.html) is their biggest secret, guarded closely by their secret society minions. It also explains their obsession with genealogy, genome sequencing and DNA mapping.”

   ”The Plantagenets are another powerful Nephilim or fallen angel bloodline, which intermarried with the Norse Viking Rollo bloodline when the latter moved into Normandy. These Norman hybrids then invaded the British Isles. Nearly every US PRESIDENT descends from the Plantagenet royals.

   Other powerful Nephilim bloodlines include the Indian Khan family, founders of Sufism and funders of Islamic terror worldwide; the Chinese Li family, which controls the Triads mafia and claims dragon (“draco” or “watcher”) lineage and the ROTSCHILD family, formerly the Bauers who started as accountants for the German House of Hesse.

   According to the excellent research of both Fritz Springmeier and Gary Wayne, 13 Nephilim bloodline families sit at the very top of the terrestrial command structure.”

   http://humansarefree.com/2019/07/the-nephilim-bloodline-goes-back-at.html

   • Olet oikeilla jäljillä. Black Nobility’n (sama kuin mainitsemasi Bloodline) toimintakeskuksia ovat:
    1) City of Vatican (Rooman Laki)
    2) City of London (Raha)
    3) Districk of Columbia (eli Washington; sodat.)

  • Lainaan Mika Salmea artikkelin https://vastavalkea.fi/2016/11/22/john-f-kennedy-coup-detat-22-11-1963/ kommenttiketjusta:

   Mm. Jim Marrsin kirjassa ja monessa muussakin paikkaa vain väitetään, että Kennedy olisi tällä määräyksellä [Executive Order 11110] uhmannut Federal Reserveä laskemalla liikkeelle korotonta rahaa (ns. ”greenbacks” tai ”U.S. Notes”) ja Lyndon B. Johnson kumonnut määräyksen vain joitain tunteja Kennedyn kuoleman jälkeen.

   Mutta EO 11110:lla ei ollut mitään tekemistä ”greenbacksien” kanssa, vaan se koski hopeasertifikaatteja ja siinä täydennettiin aiempaa määräystä EO 10289 antaen valtiovarainministeriölle valtuudet päättää hopeasertifikaattien liikkeellelaskusta ilman presidentin hyväksyntää. Määräystä ei myöskään kumonnut Johnson vaan presidentti Ronald Reagan vuonna 1987 allekirjoitettuaan EO 12608:n, joka kumosi joitakin vanhentuneita tai tarpeettomiksi käyneitä määräyksiä.

   Kongressin asettama ”greenbackseja” koskeva säädös puolestaan oli jo vuodelta 1878. Niitä olisi laitettu kiertoon presidentistä riippumatta ja näin tehtiin myös Kennedyn kuoleman jälkeen. Piper arvelee, että JFK olisi toisella kaudellaan saattanutkin aloittaa jonkinlaiset toimet Fedia vastaan (olihan hänen isänsä Joe Kennedykin sellaista puhunut), mutta EO 11110 ei ole siitä mikään osoitus, vaan pelkkä myytti.

   Presidentillä kyseinen oikeus oli ollut jo vuodesta 1933 ja EO 11110:lla se vain siirrettiin valtiovarainministeriölle. Ymmärtääkseni siitä syystä, että Kennedyn samoihin aikoihin allekirjoittaman lain vuoksi valtiovarainministeri ei olisi muutoin voinut enää kontrolloida hopeasertifikaattien liikkeellelaskua. Samana päivänä EO 11110:n kanssa allekirjoitetun lain tarkoituksena oli vähentää hopeakantaan sidotun rahan määrää ja vähitellen poistaa hopeasertifikaatit kierrosta.

   Vesa Raiskila on aikanaan Verkkomediassa (http://web.archive.org/web/20150327081847/http://verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=9229) kommentoinut asiaa perusteellisemmin (loppuosa tästä kommentista siis hänen tekstiään):

   Kyseisen hyvin lyhyen executive orderin voi lukea täällä:
   http://www.presidency.ucsb.edu/ws/index.php?pid=59049&st=&st1=

   Siinä täydennetään tätä aiempaa executive orderia, no 10289:
   http://www.presidency.ucsb.edu/ws/index.php?pid=59339&st=Executive+Order+10289&st1=

   EO numero 10289 alkaa seuraavasti:

   ”1. The Secretary of the Treasury is hereby designated and empowered to perform the following-described functions of the President without the approval, ratification, or other action of the President:”

   Tätä seuraavaan luetteloon valtionvarainministeriön (Treasury) valtuuksista lisätään EO 11110:ssa seuraava valtuus, joka presidentillä oli jo aiemmin (vuodesta 1933 lähtien):

   ”(j) The authority vested in the President by paragraph (b) of section 43 of the Act of May 12, 1933, as amended (31 U.S.C. 821 (b)), to issue silver certificates against any silver bullion, silver, or standard silver dollars in the Treasury not then held for redemption of any outstanding silver certificates, to prescribe the denominations of such silver certificates, and to coin standard silver dollars and subsidiary silver currency for their redemption”

   Samana päivänä, jolloin Kennedy allekirjoitti tuon EO:n, hän allekirjoitti lain, jonka tarkoitus oli vähentää hopeakantaan sidotun rahan määrää. Tähän hän viittasi jo vuoden 1963 alussa (linkki alkuperäislähteeseen alempana):

   ”In 1961, at my direction, sales of silver were suspended by the Secretary of the Treasury. As further steps, I recommend repeal of those Acts that oblige the Treasury to support the price of silver; and repeal of the special 50-percent tax on transfers of interest in silver and authorization for the Federal Reserve System to issue notes in denominations of $1, so as to make possible the gradual withdrawal of silver certificates from circulation and the use of the silver thus released for coinage purposes. I urge the Congress to take prompt action on these recommended changes.”
   http://archive.org/stream/EconomicReportOfThePresidentJanuary1963#page/n21/mode/2up/search/+again+urge+a+revision+in+our+silver+policy+to+reflect+

   Kennedy allekirjoitti tuossa viittaamansa, itse asiassa FEDin rahan liikkeellelaskuoikeuksia lisäävän lain kesällä 1963.
   Ja vielä:

   ”What E.O. 11110 [jonka Kennedy allekirjoitti kesällä 1963] did was to modify previous Executive Order 10289, delegating to the Secretary of the Treasury various powers of the President. To these delegated powers, E.O. 11110 added the power to alter the supply of Silver Certificates in circulation. Executive Order 11110, therefore, did not create any new authority for the Treasury to issue notes; it only affected who could give the order, the Secretary or the President.

   The reason for the move was that the President had just signed legislation repealing the Silver Purchase Act. With this repeal, the Treasury Secretary could no longer control the issue of Silver Certificates on his own authority. However, the issuance of certificates could be controlled under the President´s authority. Hence, for administrative convenience, President Kennedy issued Executive Order 11110. […]

   To conserve on the silver needs of the Treasury, President Kennedy requested legislation needed to bring the issuance of Silver Certificates to an end and to authorize the Fed to issue small denomination notes (which it could not at that time). The Fed began issuing small denomination notes almost immediately after the legislation was passed. And in October 1964, the Treasury ceased issuing Silver Certificates altogether. If anything, E.O. 11110 enhanced Federal Reserve power and did not in any way reduce it.

   http://www.huffingtonpost.com/j-bradley-jansen/jfk-not-killed-in-fed-con_b_4287519.html

   Oli monia syitä, miksi JFK haluttiin hengiltä, mutta ne löytyvät muualta kuin edellä käsitellystä.

  • Monet uskovat vieläkin JFK avoautossa lentäneen luodin kiemurtelevan ilmassa kuin ”koivun lehti” tuulessa? Kaikissa tapauksissa on ensiksi haettava esille, miksi näin piti tapahtua, ja sitten mitkä ainekset sen päättivät tehdä. Keitä olivat ne ”eniten hyötyvät”, lopputuloksista. Ensimmäiseksi mieleen tulee JOHNSON? Seuraavaksi Israelin valtio? Jonkinlainen yhteys siinäkin pitää olla. JOHNSON oli
   Israelille paljon myönteisempi Usan johtaja. Siinä hieman aivoittelua.JFK oli jyrkästi Israelin ydinkärkisten ohjusten vastainen. Se riitti ”kuolin-nuotiksi”.

   • Kennedystä puheenollen? Kummallinen suku, kun eivät pysy hengissä, vaikka rahasta ei ole pulaa. Saoirse Kennedy Hill 22 vuotias JFK-n sukulainen, mahdollisen narkkoottisten aineiden yliannostelusta. Jotakin vikaa koko suvussa. Rahanpaljous taitaa olle syynä tylsään elämään, kun pitää etsiä ulospääsyä huumeista.
    Hautausurakoitsijat pärjäävät parhaiten nykypäivinä.

 8. tiesikkö että sulle on valehdeltu lapsesta asti ihan kaikesta
  mitäs african tätiwhats up african ladywe
  should meet and make babies to make destroy last what is know western
  society and race mix to make easy to jews to control these fucken stupid
  people all ready!!!I like to speed up finnish and all white
  Societys collapse!! I love to see mix race
  Society to goin down! I hate my own fucken race mixing people! I wanna
  speed process!! If you have frends i wanna pay your bills and come
  here!!! I have many frends who wanna mix outer of there race!! I am
  hoping you and your frends speed up the process to collapse society!!!

  • Kirjoita vaikka Suomeksi, niin saamme juonesta kiinni. It don’t make no never mind
   know how, say’s FESTUS in a GUNSMOKE .

 9. Yli tunnin kestävä linkki osoittaa kaikki harhautukset valheiksi. Perusteellisen tutkimuksen ja kuvausten perusteella katsojalle ei jää pienintäkään syytä ”jossitella sitä taikka tätä”. Kaikki ”faktat” niveltyvät toisiinsa ilman aukkoja. Vaikka ne massamurhaajat ovatkin kovin viekkaita, mutta hurmiotilassaan tekevät pahoja, paljastavia virheitä, siksi täydellistä rikosta ei ole olemassakaan, koska ympärillä on aina valppaita silmäpareja korvat puhtaina vahasta. Syylliset löytyvät helposti kun ymmärtää ”MODUS-OPERANDI” tavoitteet. Tornien purkutöissä niitä oli yhdistettynä liian paljon pysyäkseen salassa. Tekniset tulokset tulivat selvästi esiin kokonaisen lauman ammattilaisten vannomina.Nyt vain syylliset tuomioille, niin päästään ratkaisemaan uusia kauhistuksia.

  • Pieni jatke. Tunnin kestävä selostus-video saattaa olla epäterveellistä katsottavaa ”KIMMOn tyyppisille harhauttajille”. Niin perusteellisen paljastava se on.

 10. Tulsi G taisi olla myös niitä jotka vaativat uutta 9-11 tutkimusta…?
  Nyt nainen on jyrätty
  Tulsi Gabbard R.I.P.
  By Paul Craig Roberts on August 9, 2019
  ”… Gabbard, who in the second “debate” between Democratic Party candidates for the Democratic presidential nomination, took down the despicable Kamala Harris with ease, was promptly labeled “an Assad apologist” and a conspiracist with Russia to put herself as a Putin agent in the White House.

  Wars in the Middle East against Israel’s enemies and preparation for major wars against Iran, Russia, and China are the bread and butter for the powerful US military/security complex lobby. All that is important to the military/security complex is their profits, not whether they get all of us killed. In other words, their propaganda about protecting America is a lie. They endanger us all in order to have enemies in order to justify their massive budget and power.”
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=192902

 11. TULSI ottaa ”lapsen askeleita” olematta liian jyrkkä uransa alkumetreillä, ja niin pitääkin olla. Shokkiarvo on huomattu, vakavaksi vastukseksi oikeistolle. Isokenkäiset republigaanit eivät ole uskaltaneet vielä hyökätä TULSIA vastaan avoimilla foorumeilla, koska kansan innostus näyttää takaavan TULSIN etenemisen. Kauniista ulkomuodostaan huolimatta TULSI kuuluu ammattilaisten RUGBY-pelaajien liigaan. Soinnukas rauhallinen ”ALTTO” ääni panee kuulijat höristämään korviaan, keskittyen paremmin aiheeseen. Muut demokraattien ehdokkaat ovat naurettavia pellejä hänen seurassaan. Se rapsii luteita. TULSI ei ole mitenkään korostanut vallalla olevaa ”naisen erikoisasemaa yhteiskunnissa”.
  TULSI on palauttanut hillityn käytöksen politiikkaan, jolla on ”shokkivaikutuksensa”. GO TULSI GO !

 12. What Does the 9-11 Cover-up Tell Us About Who Runs the U.S.?

  On the day of the attacks, Israeli prime minister Benjamin Netanyahu said 9-11 was ”very good.”
  Later he said that Israel was benefitting from the 9-11 attacks and ”the American struggle in Iraq.”
  The Zionist War on Terror, which Netanyahu has pushed since 1979, has cost the U.S. some $7 Trillion, as President Donald Trump said in April 2018, adding that the U.S. got ”nothing” from these expensive and senseless wars. So why is Trump working so hard to please Netanyahu?

  I find it extremely disturbing that the government and media cover-up of 9-11 has gone on for almost 18 years with so little resistance from the public.

  I got this email from a reader in Florida who is certainly not willing to let this cover-up go on:

  9/11 is the most important event of our lifetime… No question it was the beginning of the end of America as we knew it. We should not be discussing ANYTHING until the perpetrators of this crime are arrested and tried for treason and mass murder. We will never rebuild this country until this is done… Trying to move forward without successful prosecution of these criminals is like trying to build a house on a rotten foundation.
  – A.F. in Florida to Bollyn.com

  The 9-11 culprits who give the diktats to our political leaders apparently demand two things: utter silence on 9-11 truth and complete servitude to the Zionist agenda. Evidently, these are two sides of the same coin.

  Don’t expect the Zionist gangsters to give up and let us have our republic back anytime soon. They intend to maintain control of the White House and Congress for a long time, which is how they have enslaved us. This is why the controlled media is crafting the pseudo-issues that will define the next election. You can be sure that 9/11 truth will not be one of the issues of the debates.

  We are living under a Zionist dictatorship that uses deception to trick us into thinking we still live in a democratic republic. It relies completely on deception. Don’t be deceived!
  http://bollyn.com/#article_16260
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=193177

  Ja näitä sionistien ’virallisia satuja’ meillekin syötetään ja niiden varassa toimii Niinistön johtama ulkopolitiikka.

 13. Näin Usa tai Amerukka mahtailee mutta kenelle ja minne se todellinen kunnia kuluu…
  U.S. Supreme Over Asia in Mathematics!
  And Other Dismal Reflections
  FRED REED
  America again wins the annual International Math Olympiad!
  Xi JinPing holds a doctorate in chemistry. Trump holds a faint lead over pursuing law enforcement.
  To sum up, when day is done, and the dust has settled, we trust that America will remain foremost in the making of pencils and little paper umbrellas for expensive drinks.

  http://www.unz.com/freed/u-s-supreme-over-asia-in-mathematics/

 14. To say of what is, that it is, or of what is not, that it is not, is true.
  Aristotle in Metaphysics (Book 4).

  I believe that love of truth is the basis of all real virtue, and that virtues based upon lies can only do harm.
  Bertrand Russell, The Prospects of Industrial Civilization (1923).

  Truth is a shining goddess, always veiled, always distant, never wholly approachable, but worthy of all the devotion of which the human spirit is capable.
  Bertrand Russell, Fact and Fiction (1961), ”University Education”.

  Tibi gratias ago pro Vesa!

  Ja samat sanat Olli Tammilehdolle:

  Olli Tammilehto: WTC-tornien viralliset ja vaihtoehtoiset mysteerit
  [ https://voima.fi/artikkeli/2019/wtc-tornien-viralliset-vaihtoehtoiset-mysteerit/ ]

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here