Britannian uusi pääministeri Boris Johnson aikoo ”yhdistää kansakunnan” ja saattaa alulle vaurauden ja teknologisen kehityksen uuden ”kulta-ajan”, kirjoittaa Finian Cunningham.

Kovan brexitin johtohahmoksi päätynyt Johnson aikoo viedä Britannian ulos Euroopan unionista lokakuun 31. päivä, joko uuden sopimuksen kanssa tai ilman. EU-johtajat ovat puolestaan sanoneet, että sopimusta ei enää avata. Brittiparlamentti on nyt jäänyt kesätauolle, ja palaa töihin vasta syyskuun alussa. Silloin istuntopäiviä ennen EU-eropäivää on jäljellä vain parisenkymmentä.

Johnsonin ”agenda”

Johnson ja hänen seuraajansa edustivat konservatiivipuolueen vähemmistösiipeä kovan brexitin suhteen, mutta nyt uusi hallitus seisoo EU-eron takana. Boris haluaa ”energisoida” Yhdistyneen kuningaskunnan ja tehdä siitä ”parhaimman paikan maan päällä”. EU:n yhteyksiä eivät britit enää hänen mielestään tarvitse, vaan kauppaa voidaan käydä omin päin. Pääministerin puheessa mainittiin myös ”fantastinen uusi agenda”, jota Britanniaa varten ollaan työstämässä.

Johnson luetteli joitakin parannusehdotuksia brittiyhteiskuntaan. Hän aikoo vahvistaa poliisivoimia, jotta räjähdysmäisesti kasvanut katurikollisuus saataisiin kuriin. Hän on ajatellut myös sijoittaa rahaa infrastruktuuriin ja tietoliikenteen kehittämiseen. Johnson haluaa priorisoida hallituksen rahoitusta kouluille ja opiskelulle.

Cunninghamin mielestä tämä kaikki kuulostaa teoriassa hyvältä. Boris ei vain ole vielä tuonut esiin talouspoliittisia yksityiskohtia, eikä sitä, miten tuo kaikki rahoitetaan. Johnsonille tyypilliseen tapaan hänen ensimmäinen puheensa Downing Street 10:n uutena asukkaana oli innostunutta tekstiä vailla konkreettista sisältöä. Eurokriittisille se oli varmasti mieluisaa kuultavaa muuallakin kuin Englannissa.

Johnson on jo täyttänyt uuden kabinettinsa kovan linjan brexiteereillä, jotka jakavat hänen yläluokkaisen yksityiskouluelitisminsä sekä uusliberaalin talouspolitiikan, sotaisasta ulkopolitiikasta puhumattakaan. Hänen valintansa ulkoministeriksi on Dominic Raab, joka Johnsonin tavoin kärsii vaikeasta russofobiasta ja on vakuuttunut siitä, että paha Putin on vakooja Skripalin salamurhayrityksen takana. Myös Iranin kanssa Britannia pelaa kovaa peliä, eikä suostu esimerkiksi kaapattujen tankkerien vaihtoon.

Make Britain Great Again

Cunningham väittää, että uusi brittihallitus hellii romanttisia kuvitelmia siitä, kuinka EU-eron myötä Britannia palauttaa ”suuruutensa”. Brittiläisille kansallismielisille ”kulta-aika” ulottui viktoriaanisesta Englannista 1900-luvulle. Tuolloin Britannia kävi läpi teollisen vallankumouksen ja rakensi kolonialistisen imperiumin, joka peitti alleen ison osan planeettamme pinta-alasta. Auringon ei koskaan pitänyt laskea brittiläisen imperiumin yllä, mutta toisin tietenkin kävi, kuten kaikille imperiumeille ennen pitkää.

Johnsonille ja hänen etuoikeutetulle luokalleen britti-imperiumin menneisyys näyttäytyy aina suuruuden aikana, jolloin ”Britannia hallitsi aaltoja”. Heidän maailmansa on voittajien ja eliitin maailma, arvioi Cunningham. Johnson saattaa ajatella, että brexitin myötä on mahdollista muuttaa kurssia ja palauttaa osa menneistä kunnian päivistä. Tai sitten hän tietoisesti näyttelee sovittua roolia. Vaikka EU:n uusliberalismi ansaitsee kritiikkinsä, ei Johnsonin talousajattelu poikkea siitä mitenkään radikaalisti. Epävarman tulevaisuuden takia on kuitenkin ymmärrettävää, ettei osa briteistä haluaisi lähteä EU:sta ilman tietoa tulevasta.

Boris Johnsonin pääministerikaudella Britannia tulee esiintymään ”itsenäisenä” ja elitistisenä maana. Ulkomaista pääomaa halutaan houkutella Lontooseen, mutta miten käynee. Uusi konservatiivihallitus jatkaa tietysti uusliberaalia talouspolitiikkaa. Rikkaille ja suuryrityksille on tiedossa verohelpotuksia, köyhät pärjätköön omillaan. Cunninghamin mielestä nyky-Englanti näyttää surkealta paikalta, jossa rikollisuus, kodittomuus, työttömyys ja huono-osaisuus lisääntyvät, samalla kun Johnsonin uusimperialistit haluavat Trumpia matkien tehdä pikku-Britanniasta taas ”suuren”.

Vaikka Johnson ilmaisi haluavansa ”yhdistää” Brittein saarten kansat, kuusikymmentä prosenttia briteistä ei tilastojen mukaan erityisemmin arvosta miestä. Puolet briteistä suhtautuu epäillen myös kovaan brexitiin, väittää Cunningham. Skotit haaveilevat yhä itsenäisyydestä ja Irlantia vaivaa rajakysymys. Johnson on yrittänyt lievittää eropaineita puhumalla Skotlannin, Walesin ja Pohjois-Irlannin kesken jaettavasta 300 miljoonan punnan kasvupaketista.

Brexit globalistien keppihevosena?

Jos Britannian EU-ero toteutuu, se on valtava takaisku unionille, mutta ei välttämättä globalisteille. Vaikka periaatteessa kannatankin Britannian EU-eroa (koska nykyisenlainen, kalergilainen EU, on monin tavoin epäonnistunut projekti), EU:n disintegraatio saa rahavallan kosmopoliitit luultavasti vain toteamaan, että unioni epäonnistui, koska se ei ollut tarpeeksi keskusjohtoinen ja yhtenäinen. Brexit ei uhkakuvista huolimatta vahingoita todellisia raharikkaita ja globalismia ajavia tahoja. 

Globaali talous on uuden kriisin alussa, kuten monet taloustieteilijät ovat laskeneet. Niinpä brexit, Trump ja kaikki muu talouden ja politiikan epävakaus saattaakin vain viedä lähemmäksi suurpääomapiirien ja joidenkin ylimielisten elitistien himoitsemaa ”globaalihallintoa”. Kansantalouksia on heikennetty romahduksen partaalle. Onko tämä uhkaava romahdus ja lamakausi tarkoitettu luomaan kaaos, joka saa pelokkaat massat kannattamaan suurempaa keskusjohtoisuutta? 

Vaikka osa pankeista voikin kaatua, pankkiireilla ei ole pienintäkään tarkoitusta ottaa vastuuta tulevasta finanssikriisistä. Kaatuuko kaikki lopulta populistipoliitikkojen niskaan? Tehdäänkö suvereeniutta vaativista kansallismielisistä, euroskeptikoista ja globalismin vastustajista syntipukkeja, jotta järjestelmä saadaan resetoitua ja massat hyväksymään uusi vaihe globaalin korporaatiovallan suunnitelmissa? Keksiikö joku syyttää tästäkin Venäjää?

Markku Siira on geopolitiikkaan keskittynyt blogisti. Hänen kirjoituksiaan politiikasta ja maailman tilasta löytyy osoitteesta markkusiira.blogspot.com.

Artikkelikuva: Pixabay ja (uudelleenrajattu kuva Johnsonista kuninkaana) Matt Brown (CC BY 2.0), kuvanmuokkaus: Vesa Raiskila

31 KOMMENTTIA

 1. ”Johnsonille ja hänen etuoikeutetulle luokalleen, britti-imperiumin menneisyys näyttäytyy aina suuruuden aikana, jolloin ”Britannia hallitsi aaltoja”. Heidän maailmansa on voittajien ja eliitin maailma,…”

  Jokaiselle oikeudenmukaiselle ja moraalisesti terveelle tuo menneisyys näyttäytyy suurena häpeätahrana, äärimmäisen riiston ja hyväksikäytön aikana.
  Se että Johnson sitä ihannoi paljastaa täysin mikä hän on miehiään ja mitä häneltä voi odottaa.

 2. Mediassa aina syytetään että venäjä haluaa hajottaa eun vaikka putin on monesti sanonut että sellaisia aikomuksia venäjälle ei ole. Olin myös kuulevinani ohimennen jonkun venäläisen televisiossa sanovan että venäjän tavoitteena on liittyä euiin pitkällä tähtäimellä mutta saattaa olla että ymmärsin väärin.
  Usa varmasti haluaa hajoittaa eun koska se on liian iso tekijä sille taloudellisesti että se voisi panna sen taloudellisesti kontalleen vahingoittamatta itseään. Tämä siitä huolimatta että eu myötälee usaa lähes kaikessa ja usan globaaleilla liikepankeilla on rajattomat mahdollisuudet vaikuttaa euiin. Usan presidentin toimintaa ei taida rahapiirit usassakaan kannattaa kun osakekurssit laski heti kiinan pakotteiden voimaan tullessa.
  Ei euikaan ole kaikille samanlainen kultakaivos kuin saksalle se on ollut ja muiden konkurssikypsiä pankkeja suomikin sitoutunut rahoittamaan ja nyt kun kauppasota kun pääsee vauhtiin maailmalla niin suomen talouden eväät on syöty ja eun kanssa tuhotut venäjä suhteetkaan ei suomelle tuo apua. On siitä kuitenkin se hyöty että uusliberalistinen lällätys suomessa vähenee kun markkoja joudutaan laskemaan siten että mihin ne riittää.
  Brittien asema eussa on ollut parempi kuin suomen kun se on säilyttänyt oman valuuttansa ja myös on isona maana pystynyt vaatimaan alennuksia jäsenmaksuihinsa joihin eu on suostunut, joka osoittaa että britit on tärkeä jäsenmaa eussa. Brittien ero eusta on järjetön kun se ollut hyötyjä siinä päinvastoin kuin suomi mutta suomen ero eusta on mahdoton sen taloudellisista sitoumuksista eussa ja euron käyttöönotosta johtuen. Britit joutuu eusta eron jälkeen usan holhoukseen mikä asema ei sille ole niin hyvä kuin eussa ollessa ja brittien talous tantuu nykyisestä pysyvästi.

 3. En usko heidän jättävän EU:n, juuri niistä maanosista jotka eivät halua sitä ”sopimusta” sitä sitten pyöritellään ja sillä on työllistävä vaikutus sadoille virkamiehille. B.J. on kyllä iso populisti mutta viihdyttävä ja kansa tykkää.

  • B.J. ? Sillä on toisenlainenkin merkitys kuin UK johtajalla. En viitsi sitä ilmoittaa, kun täällä on niin paljon ”ohutnahkaisia osaanottajia”, LOL.

 4. Globalismin kannalta tietenkin on tavoitteena se että maailma on yksi vapaakauppa-alue ja Boris on varmasti valjastettu tätä tavoitetta ajamaan onhan hänen taustansa myös usalainen ja usan äärioikeisto ajaa brexitiä englannissa boriksen kanssa. Skripal tietenkin pysyy kuvioissa mukana kun sillä on hyvä pistää venäjälle sanktioida lisää aina tarpeen vaatiessa mutta siitä voi olla globalisteille vaaransa että maailma kaksinapaistuu jos venäjä ja kiina sekä niiden liittolaiset luovat oman rahansiirtojärjestelmänsä ja hylkäävät lännen käyttökelvottomaksi käyneen järjestelmän. Maailmassa kaikki liittyy kaikkeen ja tällaisella uudella järjestelmällä olisi suuri vaikutus länsimaiden elämään ja talouteen.

 5. Osakkeiden heilahteluun ei kannata kiinnittää vakavaa huomiota, sehän on niiden luonne. Yhtenä päivänä kelpaa ”halpamakkara, toisena Filet-Mignon”. Brittien BORIS esiintyy kuin kaikki muutkin uustulokkaat, lupailee yhdeksän hyvää, ja kymmenen kaunista. Sitten alkaa niiden lupausten täyttäminen, ja siinä sitä viekkautta tarvitaan. Erillaisten maiden johtajien vaihtuminen menee siihen vanhaan tyyliin, puolesta ja vastaan, yksimielisyyttähän ei voi olla edes olemassa.Jokainen tuijottaa vain ”omaan napaansa, mitäs tästä MINULLE tulee”.
  Nyt mennään näin, huomenna voi olla ettei mennä mihinkään.

 6. Länsi-allianssi hajoaa
  Kirjoittaja Peter Koenig
  Siitä lähtien, kun Imran Khanista tuli Pakistanin 22. pääministeri elokuussa 2018, tuulet ovat muuttuneet. Vaikka hänen edeltäjänsä ovat nojautuneet yleensä itään, he ovat silti heiluneet Yhdysvaltojen ja Kiinan kiertoradan välillä, mutta Khan on parhaillaan rakentamassa liittolaisuutta selvästi itään, erityisesti Kiinaan. Tämä on hänen maansa hyväksi, Lähi-idän hyväksi ja lopulta koko maailman hyväksi.

  https://www.globalresearch.ca/western-alliance-falling-apart/5685408
  The Western Alliance Is Falling Apart
  By Peter Koenig
  Ever since Imran Khan became the 22nd Prime Minister of Pakistan in August 2018, the winds have changed. While his predecessors, though generally leaning eastwards, have often wavered between the US and the China orbit, Khan is in the process of clearly defining his alliances with the east, in particular China. This is for the good of his country, for the good of the Middle East, and eventually for the good of the world.

  https://www.globalresearch.ca/western-alliance-falling-apart/5685408

 7. Britannian pitkä poliittinen näytelmä on käsikirjoitettu juonenkuvaltaan etukäteen. Näennäinen vastakkainasettelu on olemassa vain hämäystä varten. Ehkäpä Brexit – shown on tarkoitus todella nopeuttaa EU:n liittovaltiokehitystä. Boris Johnson siirrettiin aiemmin vain hetkeksi jäähyaitioon myöhempää käyttöä varten.

  Eliittien etu ei ole sama kuin kansalaisten. Euroopassa yritetään myös ilmastoruuvia kiristämällä saada verotuksen, lainsäädännön, uusien käytänteiden, uususkonnon kautta ihmisten ehdoton alamaisuus uusittua. Bisnesvoitot asian ympärillä valuvat ruuvia vääntävän etuoikeutettujen ryhmän taskuun. Jopa vuosikymmenien suunnitelmat toteutuvat vähitellen ja asteittain. Rikkaat suvut, korporaatiot, nepotismi, vapaamuurariaate, täysin korruptoituneet ”yleishyödylliset” järjestöt kietoutuvat näin toisiinsa lonkeroillaan. Etenkin ja myös täällä Suomessa.

 8. Muistaako monikaan milloin se sotku alkoi?Se peto oli jo alkuvaiheessa mukana EDENIN puistossa, ja vietteli ”makeilulla ensimmäisen parin rikkomaan määräykset” tuhoten siten tulevaisuutensa. Sen jälkeen se onkin sitten ollut jyrkkää alamäkeä laskua. Mutta luvassa on kyllä korjaus kaikkeen sortoon, mutta monella ei ole aikaa sitä odottaa, ja ovat ottaneet huolekseen tehdä se ennätysajassa, munaten kaiken. Lepo vaan, kyllä se SIITTÄ.

 9. Britannia on ollut tähän asti eu kehityksen jarru, joka on vastustanut kaikki syvempää integraatiota Euroopan kanssa. Kun Britannia lähtee Eu:sta poistuu samalla tämä integraatiota jarruttava voima. Ei tähän kansallismielisiä symntipuksi tarvita.

  Kyllä Britanniassa ollaan hereillä tiettyjen alueiden itsenäistymispyrkimyksien suhteen.

 10. Kehitys Euroopassa näyttäisi johtavan kohti kolminapaista vallankäyttöä yhteistyön tiivistymisen sijasta. Euroopan ”suurvallat” Englanti, Ranska ja Saksa ovat käynnistäneet kukin oman ”puolustus”yhteistyökehitelmänsä, johon ne haalivat kiinnostuneita mukaan.

  Britannia on selvimmin USA:n ja Naton talutusnuorassa, vaikka muutkin omissa kehitelmissään vannovat Naton nimeen. Voidaan puhua jopa kolonialismin jälkeisen ajan uudesta ilmiöstä, jossa entiset siirtomaaisännät haluavat olla ”great again”. Saksa, joka on ainoana todellinen talouden suurvalta, pitää matalinta sotilaspoliittista profiilia. USA:n paikalla olevat miehitysjoukot taitavat olla siinä kestohillitsijä.

  Markku Siiralta mielenkiintoinen analyysi; toivottavasti jatkoa seuraa.

 11. Boris, Brexit ja global(sion)istien juonet — todellisuudessa globalisti on pitkälti juuri sionisti
  Kun AmeRukka on sionistien talutusnuorassa kuten NL aikoinaan ja kun sen muodostama ja hallitsema USA/Israel/EU/Nato-koaliitio kantaa vastuun siitä mitä kaikkea hirvittävää ja rikollista maailmassa tänään tapahtuu niin vastuu väistämättä kaatuu valtaosin sionistien niskaan.
  (Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu actually boasts to his voters that he directs U.S. policy… N-yahu rehentelee kannattajilleen kuinka hän ohjaa Amerukan politiikkaa.)
  Feeding the Israel Lobby
  Congress gives the Jewish state whatever it wants
  PHILIP GIRALDI
  If you have been wondering when the twenty Democratic aspirants for the presidency will begin a serious discussion of American foreign policy in the Middle East, where Washington has been bogged down in both current and impending wars, you are not alone. With the honorable exception of Tulsi Gabbard, no one seems keen to touch that particular live wire.

  Part of the problem is the journalists who are asking the questions in the debates. To be sure, the publication of “The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy” by professors John Mearsheimer and Stephen Walt back in 2007 opened the door to a frank discussion of why the United States is involved in unresolvable conflicts on behalf of a tiny client state. But unfortunately, while it is now possible to find in the mainstream media some honest analysis of Israel’s ability to corrupt policy formulation in Washington, in general the Jewish state continues to get a pass from both the press and politicians on all issues that matter.

  And then there is the problem of Congress itself, which is precisely the institution that has been most corrupted by Israel and Jewish money. Almost thirty years ago, American politician Pat Buchanan described Congress as “Israeli occupied territory.” As a result, he was viciously attacked by the mainstream media and the political leadership of both parties, demonstrating beyond all doubt that he was correct in his observation. Today the Israel Lobby in the United States is far more powerful than it was in 1990, so much so that Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu actually boasts to his voters that he directs U.S. policy.

  The hypocrisy inherent in the Israel-philia of America’s political leadership is such that it sometimes produces comic results. The whiney head of the House Intelligence Committee Congressman Adam Schiff, Democrat of California, was beside himself prior to the Robert Mueller testimony before Congress on July 24th, denouncing Russia and President Donald Trump, saying that the president’s actions amounted to “Disloyalty to country… Those are strong words… But disloyalty to country violates the very obligation of citizenship, our devotion to a core principle on which our nation was founded, that we, the people, not some foreign power that wishes us ill, we decide, who shall govern, us.”
  …Congress has always been and continues to be Israeli occupied territory, check out some bills that have been working their way through the legislature.
  H.Res.246 – Opposing efforts to delegitimize the State of Israel and the Global Boycott, Divestment, and Sanctions Movement targeting Israel.
  Other bills have not yet been voted on, presumably because friends of the Jewish state are looking for more goodies to add in. The pending legislative action includes the aid to Israel bill H.R.1837 the “United States-Israel Cooperation Enhancement and Regional Security Act”
  Another bill to benefit Israel is also pending: H.R. 1850, the “Palestinian International Terrorism Support Prevention Act of 2019,” a law that would authorize and encourage financially sanctioning any foreign organization or individual that provides “support” to any group, organization or individual considered to be part of the Palestinian resistance.
  One final bit of bipartisan legislation best described as a pander to both Israel and the Jewish community is a bill that has appeared recently in the Senate that will prioritize and pay for health care and nutrition services for those who claim to be holocaust survivors.
  Sponsor Senator Ben Cardin of Maryland, who is of course Jewish, elaborated: “Holocaust survivors came to the United States seeking refuge from unimaginable horrors. They have lived their lives here and enriched our nation. With an average age of 85, we have an obligation to provide Holocaust survivors the community support and special services they need to live out their final days,”
  What about other elderly American who have problems with “institutionalized settings” or “confined spaces” or “restrictions on food?” How the Senate will justify special benefits for a small group of self-described victims drawn from the wealthiest demographic in the U.S. remains to be seen. If there is anyone who actually needs help, it is the U.S. taxpayer, who has to bear the burden of this utter nonsense, which sets up Jews as a special privileged group within our social services network.
  Thus, holocaust survivors who will benefit from the bill are inevitably and by intention only Jews – no Christians who went through 1933-1945 in Europe need apply. That one highly privileged group should deserve special benefits from government that other retirees cannot have is a disgrace. So, is the United States Congress Israeli and also, by extension, Jewish occupied territory? I think the question answers itself.
  http://www.unz.com/pgiraldi/feeding-the-israel-lobby/

  Huimaa on meno jenkkilässä. Holokasti korvauksia olemattomista. Sääliksi käy Amerukan kansaa.

  • Imperiumin menettäessä valtaansa globalisti-sionistit aikovat pitää keinoja kaihtamatta vallan käsissään. Ydinsodan vaihtoehto on realistinen viimeinen epätoivoinen keino kun ruuti loppuu.
   ”Valvokaa ja rukoilkaa sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä.”
   Pentagon’s Plan to Keep Its Stranglehold on US Empire: Be Ready to Use Nukes
   Darius Shahtahmasebi
   The Pentagon is actively contemplating the use of nuclear weapons to win wars that need not be fought in the first place.
   As expected, opposition to the US nuclear doctrine is almost non-existent in the mainstream media.
   https://russia-insider.com/en/pentagons-plan-keep-its-stranglehold-us-empire-be-ready-use-nukes/ri27490

  • Ja Boris takoo briteille nwo- ja multikulti oppia — joten eiköhän se siitä, kun näillä eväillä nyt mennään
   A Government of Grovelling Goys: Boris Johnson, Friends of Israel and the Second Coming of Cummings
   Why aren’t the British Left celebrating? The “one-man melting-pot” Boris Johnson has become the new prime minister. He has Turkish, Jewish, French and English ancestry. Johnson has appointed two politicians of colour to the most important posts in his cabinet: the Pakistani Muslim Sajid Javid is now chancellor and the Indian Hindu Priti Patel is now home secretary. And there are other politicians of colour in other posts, making this cabinet the most “ethnically diverse” in British history.
   … Johnson, Javid, Patel and Company are all dedicated servants of the world’s oldest, most selfish and most successful tribe: the Jews. However, no mainstream commentator will dare to label this a kosher cabinet.
   … And Cummings will now be “advising” Boris Johnson at No. 10 itself. His advice will not be conventional, because Cummings despises and disdains the Civil Service and official government bureaucracy.
   https://www.theguardian.com/politics/2019/jul/26/dominic-cummings-a-career-psychopath-in-downing-street

   https://www.theoccidentalobserver.net/2019/08/02/a-government-of-grovelling-goys-boris-johnson-friends-of-israel-and-the-second-coming-of-cummings/

   • Pitäisikö nyt alkaa puhua siononistisesta imperiumista briteillä ja jenkeillä vahvistettuna eikä enää anglo-sionistisesta. Eiköhän se pidä Eurostoliiton hyvin aisoissa ellei kaipuu Venäjän ja Kiinan kaveriksi saa kannatusta.
    Nyt kyllä brittejä johtaa vahvempi sionostijuntta kuin ehkä koskaan vaikka olihan myös May ihan hyvä junttalainen.

 12. Viimeisimmät murha-aallot saivat taas TRUMPille lisäsyytteitä oikein roppakaupalla, niinkuin hän olisi vetänyt liipasimista. En yhtään ihaile tilannetta V-talossa, kun puoli kansaa haroo vastaan.Kuitenkin Usan kansa vaatii oikeutenaan pitää aseensa nojautuen perustuslakiinsa. Ne aseet voivat olla eduksi kansalle, kun aika on ”kypsä” ? Mitenkäs muuten voit suorittaa vallankumouksen, talikoillako? Jos ainoastaan ”varjohallituksella on aseistus”, niin se vasta kamalaa tulee olemaan. Väkisin ei meiltä aseita oteta, sen takaan ja alle-viivaan.

  • Aseet pois valkoiselta väestöltä, jotta siihen kohdistuva etninen kansanmurha helpottuisi:

   ”JOUKKOAMPUMISTEN SYYLLINEN ON MONIKULTTUURI – EI MIKÄÄN ETNINEN RYHMÄ ERITYISESTI

   Yhdysvalloissa viikonloppuna sattuneiden joukkoampumistapausten ansiosta näennäisliberaali vasemmisto on saanut jälleen tekosyyn vaatia aseita pois kansalaisilta. He uskovat jopa Trumpin pehmenneen näkemykselle, että tällaisten tapausten jälkeen amerikkalaiset ovat vihdoin kypsiä luopumaan aseistaan. Toisin kuin vasemmistoliberaalit itselleen uskottelevat, tekovälineellä ei ole kuitenkaan mitään loogista seuraussuhdetta itse veritekoihin. Jos noudattaisimme pseudoliberaalien päättelyä, Suomessa vastuulliset kansalaiset olisivat jo ajat sitten vieneet puukot ja puntarit kaatopaikalle, koska niillä satutaan tekmään tappoja ja ryöstömurhia.

   On ironista, että Yhdysvaltain vapaamielinen aseenkanto-oikeus perustuu liberalismin keskeisen filosofin John Locken ajatukseen kansalaisten oikeudesta puolustautua tyrannia vastaan vaikka aseellisesti. Aseiden takavarikoimisesta puhuvat ”liberaalit” todistavatkin vaatimuksellaan edustavansa tyrannia, joka haluaa nitistää oikeutetun kansannousun jo etukäteen. Ennen kaikkea he haluavat tehdä vaarattomaksi lainkuuliaisen valkoisen väestönosan. Aseiden poistovaatimus kun ei koske juuri mitenkään rikollisia, joista suhteettoman suuri osa sattuu olemaan värillisiä. Valtion mielivallan lisäksi ”liberaalit” haluavat näin altistaa valkoiset globaalia enemmistöä edustavien värillisten ”vähemmistöjen” katuterrorille kuten on jo käynyt Ruotsissa…”,

   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/08/joukkoampumisten-syyllinen-on.html

   • Eräs natsittaja-sisäministeri, viherkommunisti Ohisalon märkä päiväuni toteutumaisillaan?

    ”Turkin sisäministeri varoittaa +30 000 pakolaisen päivätahdista EU-alueelle

    Turkki saattaa avata vuodesta 2016 saakka kiinni pitämänsä pakolaistulvan portin EU-alueelle minä hetkenä tahansa, selviää Turkin sisäministerin lausunnosta. Tämä laukaisisi uuden pakolaiskriisin…”,
    https://mvlehti.net/2019/08/06/turkin-sisaministeri-varoittaa-eu-aluetta-30-000-pakolaisen-paivatahdista/

    ”Suomen tuhoamisohjelma”, https://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

    • Muuta tietä maan pelastamiseen ei ole kuin irtaantuminen sionistien hallitsemasta Eurostoliitosta, oma raha ja pankki.
     Ruikuttaminen ei auta mitään.

    • Otaksun että natsittaja Ohisalolle seuraavasti voi sanoa vain pahimmanlaatuinen luopio ja petturi:

     ”Massiivista maahanmuuttoa pitää vastustaa lukuisista syistä, jotka ovat paitsi ympäristöpoliittisia, myös todellista monikulttuuria tukevia ja puhtaan taloudellisia. Vain keskeneräiseksi jäänyt ajattelu ei tätä myönnä. Kuten ilmastomuutoksen vastustaminen, on massamuuton vastustaminen maailmanlaajuinen ympäristöteko.

     Tämän vastakohta ei ISÄNMAALLISUUS ole. Senhän – kaikkialla maailmassa hyväksytyn sisäisen voimavaran – ovat UUSKIELEN MUOKKAAJAT muuttaneet kansallismielisyydeksi, sitten natsismiksi, rasismiksi ja ties miksi. Kiinalaiset ovat hyvin isänmaallisia ja amerikkalaiset ylpeitä amerikkalaisuudestaan. Miksi pikkuruisen Suomen pitäisi olla epäisänmaallisuuden opettaja maailmassa? Älkää olko hyödyllisiä idiootteja! Reilu itsekkyys on varotoimi. Typeryys globaaleissa asioissa taas on – vain typeryyttä. ” – http://www.eeropaloheimo.fi/lapsellista-riitelya/

     • Ns. ilmastonmuutoksen vastustamisesta en kylläkään ole Paloheimon kanssa ollenkaan samaa mieltä.

    • ”Vihreiden entinen kansanedustaja (1987-1995), puurakentamisen emeritusprofessori Eero Paloheimo kritisoi Suomen Uutisten haastattelussa voimakkaasti omaa entistä puoluettaan vihreitä. Haastattelu liittyy Paloheimon uutuuskirjaan Kiinalainen juttu, jonka Suomen Uutiset esitteli aiemmin.

     Paloheimo jätti vihreät vuoden 2011 jytkyvaaleja edeltävänä aikana. Silloin vihreät julisti, että heidän tärkein tehtävänsä on saada paljon ulkomaalaisia Suomeen.

     – Mun mielestä se oli niin päätöntä ja kaikenkaikkiaan älytöntä ja moraalitonta politiikkaa, et mä tykkäsin että hoitakaa hommat, Paloheimo sanoi haastattelussa.

     Paloheimo on aiemminkin todennut, että hänen lähdölleen vihreistä on kolme syytä: monikulttuuri, Afrikan talouteen ja kehitysapuun liittyvät syyt, sekä massamaahanmuutto kehitysmaista Eurooppaan.

     – Tämä niin sanottu monikulttuuri on todellisuudessa monokulttuuria: maailman tylsistymistä ja samankaltaistumista, Paloheimo sanoi.
     Massamuutto on haitallista Afrikallekin…”

     Koko artikkeli: https://www.suomenuutiset.fi/eero-paloheimo-vihreista-massamuuton-puolustaminen-taydellista-typeryytta/

 13. Kristinuskoon kääntynyt juutalainen Henry Makow:

  ””Red Terror” — Why the Demon-rats Want Your Guns
  August 6, 2019
  The Demon-rats are the spiritual descendants of the Bolsheviks.
  This is why they want your guns.

  The Illuminati bankers responsible for the Bolshevik Revolution and the greatest mass murder in history control the United States today.
  Is America on the precipice of another ”Red Terror”? There are some disturbing signs:”

  THE RED TERROR

  In 1992, the newspaper Literaturnaya Rossiya estimated that, including starvation and civil war, Soviet communism left 147 million dead. Even accepting the more moderate claim of Harvard University Press’s Black Book of Communism – that communism murdered ”only” 100 million worldwide – what these numbers represent is beyond comprehension. Stalin reportedly said: ”One death is a tragedy; a million is a statistic.

  Trotsky declared: ”We will reduce the Russian intelligentsia to complete idiocy.” Lina writes: ”1,695,604 people were executed from January 1921 to April 1922. Among these victims were bishops, professors, doctors, officers, policemen, gendarmes, lawyers, civil servants, journalists, writers, artists…” The Bolsheviks considered the intelligentsia the greatest threat to their dictatorship. This sheds light on the Marxist buzzword ”proletariat.” The Illuminati knew nations are easier to enslave if only peasants and laborers remain. But even the proletariat wasn’t spared. The Cheka brutally suppressed hundreds of peasant uprisings and labor strikes, executing victims as ”counter-revolutionaries…”,

  Koko artikkeli: https://www.henrymakow.com/2019/08/do-americans-face-a-red-terror.html

 14. The Crimes of Winston Churchill — WC:n rikokset … miehen joka oli todellisen brittiläisen imperiumin ja sen fasismin keulakuva

  What we have to remember is Churchill was not a uniquely villianous British Prime Minister. He was not out of ordinary but in fact a true representation of Britain.
  It needs to be put once and for all that Churchill was despicable, racist, war criminal. Some will argue his “sins” are expiated for his actions during the second world war. It is nothing but nonsense to suggest Churchill went out to fight fascism. He lauded Mussolini as a “roman genius”, donated to Nazi war criminal Erich Von Manstien’s criminal defence and sought to desperatly cling on to the British Empire from which Hitler himself took inspiration for his Reich.
  What we have to remember is Churchill was not a uniquely villianous British Prime Minister. He was not out of ordinary but in fact a true representation of Britain.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=192850

 15. A Government of Grovelling Goys
  Boris Johnson, Friends of Israel and the Second Coming of Cummings
  TOBIAS LANGDON
  Why aren’t the British Left celebrating? The “one-man melting-pot” Boris Johnson has become the new prime minister. He has Turkish, Jewish, French and English ancestry. Johnson has appointed two politicians of colour to the most important posts in his cabinet: the Pakistani Muslim Sajid Javid is now chancellor and the Indian Hindu Priti Patel is now home secretary. And there are other politicians of colour in other posts, making this cabinet the most “ethnically diverse” in British history.
  … Who is that figure? It’s a stale pale male called Dominic Cummings, who enters Westminster for the second time after a stint advising Michael Gove at the Department of Education. And “figure” is the mot juste for Cummings, because he is not a typical Western bureaucrat or official, trained in the slippery evasions of law or the nebulous abstractions of the humanities. Instead, he recognizes the vital importance of mathematics and science in the analysis of reality and the enhancement of what he calls “performance.”
  http://www.unz.com/article/a-government-of-grovelling-goys/

  • jatkoksi tuohon sopii
   The War on White Supremacist Terror
   C.J. HOPKINS
   If you enjoyed the global corporatocracy’s original War on Islamicist Terror, you’re going to love their latest spinoff, The War on White Supremacist Terror.
   It’s basically just like the old War on Terror, except that this time the bad guys are all white supremacists, and Donald Trump is Osama bin Laden … unless Putin is Osama bin Laden. OK, I’m not quite sure who’s Osama bin Laden. Whatever. The point is, the Terrorists are coming!
   http://www.unz.com/chopkins/the-war-on-white-supremacist-terror/

 16. Mitenkähän Boriksen laita on? Kuningattaren poika saattaa joutua tarkempiin Epstein-jutun tutkimuksiin
  Queen Elizabeth’s Son Might Be Dragged Deeper Into Epstein Probe
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=193139
  Vielä ei ole systemaattisesti Venäjää ’rokottava’ Iltalehti otsikoinut että Putin olisi Epsteinin murhan takana. Mutta ei olisi ihme jos sekin uutinen vielä ilmestyy kun mafia pesee käsiään…

  Epstein’s Death: Contract killing ordered by Talmudic authorities?
  Jeffrey Epstein was the central figure in Mossad’s blackmail operation, by which they controlled the U.S. government.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=193118

 17. Bulldog Britain Hears Master’s Voice
  By Finian Cunningham
  Since Boris Johnson took over as Britain’s new prime minister three weeks ago he has been holding intensive phone calls with US President Donald Trump, according to media reports. There is a buzz that the much-vaunted “special relationship” between the US and Britain is finding new ardor.

  But this supposed special alliance is never about equals, despite pretensions. It’s all about Britain doing the bidding of its master in Washington. So when the pair are patting each other’s backs that means potential trouble for the rest of the world from abuse of power by Washington and its enabling British lackey.

  What this all means is that Britain is set to pander even more than usual to Washington’s imperious foreign policy. The Anglo-American axis has been responsible for numerous criminal wars in the Middle East and countless other subterfuges. Washington and London have worked together to escalate hostility and tensions towards Russia.

  https://www.strategic-culture.org/news/2019/08/13/bulldog-britain-hears-masters-voice/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here