Ilmiö Trump: mediavaikuttamista vai magiaa?

42
Kuva: Needpix.com

Törmäsin tässä yhtenä iltana varsin erikoislaatuiseen näkökulmaan siitä kuinka Trump tuli valituksi presidentiksi: magian avulla. Ei siis enää pelkästään väitettyä Venäjän sekaantumista ja mediavaikuttamista, vaan suoranaista noituutta. Tai no, ainakin ns. ajatusvaikuttamista.

Gary Lachman, entinen Blondie-yhtyeen basisti ja nykyinen kirjailija, yhdistää videossaan(1) alt-right-liikkeen parista tunnetun Richard Spencerin lausahduksen ”me unelmoimme Trumpin Valkoiseen taloon” ns. New Thought -ajatteluun.(2) Hänen mielestään osittain kristillisyyteen perustuvat New Thought ja amerikkalaisen Norman Vincent Pealen(3) lanseeraama positiivinen ajattelu edustavat eräänlaista magian muotoa, jossa ajatuksilla on syy–seuraussuhde vallitsevaan todellisuuteen. Toisin sanoen: kun Trumpin kannattajat iloitsivat ja vaalituloksen selvittyä julistivat, että ”me teimme sen”, tämä tulisi käsittää sanatarkasti.

Sanottakoon tähän väliin, että myöhemmin videolla Lachman, jonka mielestä magia on ilmeisesti tarkoitettu ihmisen henkisen kehityksen eikä politiikan tekemisen välineeksi, myös kritisoi tällaisia keinoja. Hän toteaa haastattelussa, että kyseessä ei ole kuitenkaan ”korkeamman minän etsiminen, vaan pyrkimys vaikuttaa reaalitodellisuuteen.” Ja tässä tapauksessa poliittiseen todellisuuteen, varmistamalla Trumpin valinta Yhdysvaltain presidentiksi. Aika huimaa, vai mitä?

Toinen Lachmanin näkökulma liittyen Trumppiin on ajatus kaaos-magiasta.(4) Vaikka Lachman sanoo, että Trump ei todennäköisesti ole koskaan edes kuullut kaaos-magiasta, niin hän käyttää Lachmanin mielestä tiedostamattaan, luonnollisella lahjakkuudella, tätä manipulaatiotekniikkaa. Täytyy myöntää, että uskoi magiaan tai ei, ajatus ei ole niin kaukaa haettu kuin äkkiseltään näyttäisi. Lachmanin mukaan kaaos-maagikon sanotaan synnyttävän tietoisesti sekasortoa luovimalla mielensä mukaan eri todellisuuksien ja faktojen välillä. Tarpeen vaatiessa hyläten sen mikä ei palvele päämäärää ja nostaen esiin vain sen, joka vie eteenpäin. Siten kaaos-maagikon käsissä totuus ja faktat ovat kuin purukumia tai savea, joita muovaillaan mielen mukaan jotta saavutettaisiin haluttu tulos. Hmm? Kuulostaa perin tutulta. Taisinkin juuri keksiä uuden nimen valtamedian parissa työskenteleville toimittajille.

Mutta onhan yllä oleva myös kuin suoraan Trumpin käsikirjasta, yhdellä olennaisella erolla: Trumpin päämäärä, haluttu tulos, poikkeaa ilmiselvästi valtamedian globaaleista pyrkimyksistä. Hänhän on välillä absurdin rajoja hipovine tviitteineen kuin härkä globalistien posliinikaupassa. Ja siitäkin voisi päätellä, että edusti Trump sitten mitä tahansa, niin yksi asia on varma: globalisti hän ei ole.

Jos kuitenkin jätetään kaaos-magia sikseen ja siirrytään Norman Vincent Pealen lanseeraamaan positiiviseen ajatteluun(5), niin väittäisin että siitä löytyy avain Trumpin sisimpään. Viimeisenä viitteenä oleva artikkeli on otsikoitu ”Kuinka Norman Vincent Peale opetti Trumpin palvomaan itseään”, mutta yhtä hyvä otsikko voisi olla ”Kuinka höpsismi löysi tiensä Valkoiseen taloon.”

Artikkelista piirtyy tarkka kuva niistä yksinkertaisista psykologisista tekijöistä, joiden perustalle ilmiö Trump on rakentunut jo lapsuudesta lähtien. Yli kaiken: usko itseesi, älä koskaan luovuta ja käännä tappiokin näyttämään voitolta. Siinä resepti menestykseen. Yhdysvaltain presidenteiltä ei kai koskaan ole liiemmälti vaadittu  ihmissuhdetaitoja, geopoliittista ymmärrystä tai vieraiden kulttuurien ymmärtämistä, mutta Trumpin kohdalla niillä ei näyttäisi olevan enää mitään merkitystä. Menestys perustuu siihen, että myös heikkoudet käännetään positiivisen ajattelun kautta vahvuuksiksi. Ja tämä vahvuus antaa Trumpille kyvyn ylittää tarvittaessa kaikki poliittisen korrektiuden rajat ja siitä huolimatta pysyä pystyssä. Eräänlaista judoa siis. Ehkä Trump on todellakin oivaltanut jotain oleellista maailman perusluonteesta? Jotain, joka katoaa koko ajan kauemmas liberaalien horisontissa?

Voisivatko suomalaisetkin uskoa itseensä, olemassaolon oikeutukseensa, ja sitä myötä alkaa unelmoida paremmasta maasta? Mutta sinä suomalainen, mistä unelmoisit? Meidäthän on ajettu umpikujaan jo ajat sitten, aivopesemällä uskomaan että vaihtoehtoja ei ole. Oli New Thoughtista ja kaaos-magiasta mitä mieltä tahansa, niin vaihtoehdottomuuden noidankehä on se juttu, joka täytyy murtaa Suomessa. Ilman visiota ei ole aitoa politiikkaa. Ja juuri se puuttuu tästä näköalattomuuden maasta, joka on jämähtänyt keskelle liberalismin erämaata.

Viitteet

 1. Gary Lachman | The Fourth Political Theory: The secret history of Trump’s victory, magic and power
 2. Encyclopedia Britannica: New Thought
 3. Self-improvement e-books: Norman Vincent Peale (1898–1993): Champion of Positive Thinking
 4. Wikipedia: Chaos magic
 5. Gwenda Blair | Politico Magazine (6.10.2015): How Norman Vincent Peale Taught Donald Trump to Worship Himself

42 KOMMENTTIA

 1. Konservativis populistiset,menneisyyteen haikailijat ,tarttuvat juuri tämäntapaiseen polittiseen viettelyyn.
  Täsmälleen samoin saksalaiset hurahtivat,maailman liian nopean muutoksen pyörteissä kansallis-sosialistien viettelemiksi.
  Saksalaiset ja myös nyt amerikkalaiset olivat nopeasti vietävissä uuden polittisen ja psygologisen lumemaailman vieteltäviksi, saksassa siinä apuna oli tuolloin uudet keksinnöt,radio ja elokuva.
  Ihmisiä lumottiin massiivisilla parateilla,mielellään öiseen aikaan järjesteyillä massatapahtumilla,ne toki amerikan nykytodellisuudesta viellä puuttuvat.

  • Vähemmän tuskin voi ymmärtää Saksan kansan noususta WW1:n tuomasta tuhosta joka oli suunnitelmallinen tulos sionistien harjoittamasta politiikasta jossa tavoite oli juuri Saksan tuhoaminen.

   ”…Such was the enduring power of the propaganda that today most people would have great difficulty in accepting the following; this is a short summary of historical realities revealed by Macgregor and Docherty that are at complete odds with the official narrative, the political discourse, and the school textbooks:
   —It was Great Britain (supported by France and Russia) and not Germany who was the principal aggressor in the events and actions that let to the outbreak of war;
   —The British had for twenty years prior to 1914 viewed Germany as its most dangerous economic and imperial rival, and fully anticipated that a war was inevitable;
   —In the U.K. and the U.S., various factions worked feverishly to ensure the war went on for as long as possible, and scuttled peacemaking efforts from the off;
   —key truths about this most consequential of geopolitical conflicts have been concealed for well over one hundred years, with no sign the official record will change;
   —very powerful forces (incl. a future US president) amongst U.S. political, media, and economic elites conspired to eventually convince an otherwise unwilling populace in America that U.S. entry onto the war was necessary;
   —those same forces and many similar groups in the U.K. and Europe engaged in everything from war profiteering, destruction/forging of war records, false-flag ops, treason, conspiracy to wage aggressive war, and direct efforts to prolong the war by any means necessary, many of which will rock folks to their very core.”
   https://russia-insider.com/en/media-criticism/propaganda-censorship-power-control-inside-submissive-void/ri27509

   Kansallissosialismi nosti maan työväen luokan sille kuuluvaan arvoon ja juuri siksi se sai ansaitun kannatuksen. Se ei ollut ’vapaana vietävissä oloa’, ei ’lumemaailmaa’ kuten on laita mm. jenkkilässä ja laajemminkin meidän ’läntisessä arvoyhteisössä’ jossa ryöstäminen on sallittua vaan perustui selkeisiin ja konkreettisiin faktoihin joista yksi merkittävimmistä oli Rotschildien velkaorjuudesta irrottautuminen.
   https://russia-insider.com/en/history/stalin-would-have-reached-paris-allies-if-not-incredible-heroism-waffen-ss/ri27499

 2. Trump on varmasti globalisti kaupallisessa mielessä ja ajaa usan liike-elämän etua ympäri maailmaa häikäilemättä ja muutenkin on puheissaan ja teoissaan ihmisiä hyväksikäyttävä ja halventava miljardööri. Nyt trump on saanut toimiinsa uusia ulottavuuksia usan asevoimilta joita on alkanut käyttämään häikäilemättä globalisaation laajentamisessa, kuten tänään uutisoitiin kaukoitään perustettavista uusista ohjustukikohdista ja aiemmin provokaatiosta irania vastaan sekä pakotteista milloin kellekkin. Trumpilla on viestinnässä epätavalliset tavat feikkiuutisten muodossa somessa ja se voi hämätä että kysymyksessä on avoin kansan mies mutta onkin todellisuudessa härski ja raudanluja setä samuli.

  • Veroja vuosikymmeniä maksamaton multimiljonäärikiinteistömoguli tuskin voi olla muuta kuin globalistihyväveli. Luuleeko joku OIKEASTI että New Yorkin ja Las Vegasin suuriin rakennusprojekteihin pääsee joku ulkopuolinen?

  • USAn, ja varsinkin New Yorkin näyttämöllä pitääkin olla ”kovanaamainen”, muuten sorrut jo alkumetreillä katuojaan.Se sääntö pätee kaikissa ammateissa. Täällä on moni Suomalainen yrittänyt, kantavatko SIIVET liikemaailmassa, ja ovat lähteneet täältä kuin koira, häntä koipien välissä takaisin kotimaahansa. Kodin osakkeetkin viety takaisin pankkiin, ja sanottu pikaiset hyvästit, pitäkää koko paska omananne.Hyvästi.
   On myöskin helppoa liittyä syyttäjiin, ettei TRUMP muka ole maksanut VEROJA. MEIDÄN VEROVIRASTOMME on kuin ”Inkvisiittonien tuomiolaitos”, jos olet valtiolle velkaa enemmän kuin 10.000 dollaria, niin verovirastolla on oikeus metsästää sinua loputtomiin, siis ikuisesti, eikä siihen auta edes kuolema, koska sen jälkeen VIRASTO alkaa sukulaisten ja omaisten metsästyksen, ja se ei lopu koskaan. Virasto vie kaiken omaisuutesi, kotisi, autosi, sekä sitoo viikkopalkkasi heille saataviksi. Olet siis jo rippumassa köydessäsi.

 3. ’AmeRukka’ on unelma, pelkkä tuotettu unelma joka elää ihmisten mielissä ja jota Hollywood ja media ylläpitää.
  Todellisuus on aivan muuta.
  Kun kysyy ihmisiltä millainen on Amerukka niin harva osaa antaa oikeaa tietoa.
  Sanon tarkoituksella rukka koska unelmien varaan rakentuvan kulttuurin elinkaari on n 300 vuotta. Se ei voi olla pitempi koska sillä ei ole realistista perustaa.
  Monet Spenglerin kuvaamat aiemmat kulttuurit ovat säilyneet pitempään koska ne eivät ole olleet ja toimineet vain unelmien varassa.
  Amerukan kulttuurin ikää lyhentää myös se tosiasia että se on narsistinen kulttuuri minkä elinkaari on lyhyt koska se ei rakenna tulevaa vaan itsekkäästi ja itsekeskeisesti elää vain nykyhetkeä. Sama ilmiö näkyy narsististen vanhempien ollessa kyvyttömiä tuottamaan tervettä uutta sukupolvea.

  Artikkelista jotenkin kaikki tuo välittyy hyvin lukijalle.

 4. Tämä(kin läntinen) maa on jämähtänyt keskelle RAPPIO-liberalismin erämaata.

  Sitä on kuvastaa se, mitä Juha Ahvion sanoo esim. KANSATTOMASTA ISÄNMAATTOMASTA NYKY-kokoomuksesta:

  ””Näyttää siltä, että perinteisesti kokoomuksen aatemaailman yhteenvetona käytetyn koti, uskonto ja isänmaa -kolmikannan kaikki elementit ovat nykyisen punavihreän ja Open Borders -internationalistisen ja HLBTIQ- ja velkaelvytyskokoomuksen pahimpia inhokkeja ja kauhistelun esineitä. Pidetään mielessä sekin, että kansallisen kokoomuksen puheenjohtaja Orpo julisti viime vuonna Suomen kansallisvaltiollisen itsenäisyyden satavuotisuutta juhlistaneessa veteraanijuhlassa, että kansallismielisyydestä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää.

  Jos vertailukohdaksi otetaan 1950–1970-lukujen kokoomuspuolue ja sen silloiset merkittävät ja aidosti konservatiiviset päivänpoliittiset vaikuttajat, näyttäytyy nykykokoomus johtavine vasemmistoliberaaleine kellokkaineen erittäin rappeutuneelta ja kulttuurimarxilaisen eetoksen läpitunkemalta. Nykykokoomuksen virallisten kannanottojen perusteella voidaan todeta, että niiden mukaan arvioituna takavuosikymmenien kansalliskonservatiivinen ja isänmaalliskristillinen kokoomuspuolue ja sen selkärankaiset edustajat kuten esimerkiksi Olavi Lähteenmäki, Margit Borg-Sundman, Tuure Junnila ja Pentti Mäki-Hakola näyttäytyvät lähinnä nykykokoomuslaisen sekulaarin humanistisen globalismin ja rajattoman raha ja yksilön mielihyvä ratkaisee -eetoksen arkkivihollisina, jollaisista nykykokoomusjohtajien mukaan koko maailma mitä ilmeisimminkin täytyy – mieluiten ”vapaakaupan” varjolla pystytetyn jonkinlaisen maailmanhallituksen voimakeinoin – vapauttaa pikimmiten. ” – http://oikeamedia.com/o1-69712

  • Hyvä kannanotto Ahviolta.
   Mutta miksei hän jatka että se on merkki siitä että kokkarit seuraavat sionistien lippua jossa kelkassa myös Oikea Media on jossa hän on blogistina.
   Ei kokkarit ole mikään irrallinen ryhmä vaan kiinteässä liitossa globaalin nwo-mafian kanssa jossa sionistit ovat keskeisessä roolissa rabbeineen ja n-yahuineen.
   Onko Ahviokin lopulta sionisti joka se halua/uskalla arvostella Israelia ja sen ’valittuja talmudisteja’ ?

   • Sionismi ja talmudistien johtama Israel ovat merkillinen sokea alue Ahvion näkökentässä, vaikka hän monessa muussa asiassa pätevästi kirjoittaakin. Sama koskee mm. koko Oikeamediaakin.

 5. Trump on kyllä ahkera median käyttäjä mutta tuskin mikään mustanmagian noitatohtori mutta osaa käyttää kaikkia keinoja tavotteidensa saavuttamiseksi. Presidentiksi pääsi ostamalla facebookilta 50 miljoonan epävarman amerikkalaisen äänestäjän tiedot ja houkutteli sitten ne kampanjatoimistonsa välityksellä äänestämään itseään eli pääsi presidentiksi ihan kauppaa käymällä. Trumpilla on itsellä kyllä somessa huono uskottavuus jatkuvien feikkiuutisten takia tuskin se trumpin suosiota nostaa tai laskee mutta ihmisiä huvittaa. Trumpilta ei varmasti kysytä onko hän globalisti vai ei mutta usan presidenttinä toimiessaan on amerikka ensin globalisti eli muun maailman täytyy aina toimia amerikan etujen mukaan ja nyt tämä politiikka näyttää tulleen tiensä päähän ainakin vähäksi aikaa, koska jotkut pistää vastaan.

  • Onhan Trump väistämättä globalisti koska hänen kamppanjansa rahoitti sionisti Adelson jolle Israel on ’number 1’. Ja sionistit jos ketkä ovat globalisteja.
   Tuo rahoitus kertoo myös miksi hän on ’Israel first’ mies.

   — One of the greatest deceptions ever perpetrated against the American people continues to be Donald Trump’s apparent obsession with building a wall on the Mexican border with the U.S., which at most recent look shows that no part of said wall has been constructed in the past three months. The bad part is that illegal immigration is even higher than it was during the criminal Obama administration.
   THE WALL THAT NEVER GETS BUILT
   “I will build a great wall, and nobody builds better walls than me . . . and I will make Mexico pay for that wall. Mark my words.” — Donald Trump
   https://www.darkmoon.me/2019/american-zombies/

   • Tämäkin vielä
    “I’m the best thing that could happen to Israel.”
    — Donald Trump

    Zionist Puppet Trump Gives Israel a Free Hand in Genocide of Palestinian People
    PUBLISHED ON TRUTHSEEKER
    By Jonathan Cook
    Global Research
    July 29, 2019
    With all criticism toward Israel silenced in the West, Israel now enjoys complete impunity to make life a hell on earth for the Palestinians.
    https://www.darkmoon.me/2019/zionist-puppet-trump-gives-israel-a-free-hand-in-genocide-of-palestinian-people/

    • Trump on tietenkin vaalirahoittajalleen kiitollisuuden velassa ja myös tyttärensä mies juutalaista sukua joten israelin edut varmasti otetaan huomioon. Israelin epäoikeudenmukaisuudet palestiinalaisia kohtaan on aivan toisen maailman sodan natsiajan kaltaista heitä itseään kohtaan ja mitään ei herran kansa ole niistä ajoista oppinut vaan on ruvenneet lähi-idän herrakansaksi joka piinaa ympäristövaltioita myös. Trumpin toiminta lähi-idässä on kuin norsulla lasikaupassa, golanin lupaaminen israelille ja jerusalemin tunnustaminen israelin pääkaupungiksi ja israelin omat toimet torppaa lopullisesti mahdollisuudet rauhanomaiseen ratkaisuun lähi-idässä ja ennakoi myös sotaa tilanteen ratkaisemiseksi.
     Juutalaisilla on vaikutusvaltaa usassa niin pankkimaailmassa, mediassa kuin elokuva -ja televisiotoiminassa ja siten heillä on mahdollisuudet vaikuttaa ihmisten mielipiteisiin maailman tapahtumista omien tavotteidensa mukaisesti. Usan vaikutusvallan tuella tämä vaikutus kertaantuu koko maailmaa koskevaksi että kansalaiset tuntee usan ja israelin enemmän kodikseen kuin oman kotimaansa.
     Amerikkalainen ja amerikan juutalaisten eliitin tavoite on globaali valta maailmassa ja niin käy ellei joku pistä vastaan mutta se joku ei asu suomessa.

     • Tuohon loppuun sanoisin että se mitä me voisimme tehdä on irtisanoutua Eurostoliitosta ja aloittaa itsenäinen elämä lisäämällä yhteistyötä Venäjän ja Kiinan kanssa jotka taistelevat sionistien imperium hanketta vastaan.
      Mutta sellainen ei mitään isompaa puoluetta kiinnosta vaan teemme työtä Rotschildin imperiumin hyväksi.

     • Ottakaapas ”pojat ja tytöt itseenne”. Jos jokin porukka auttaa teitä saavuttamaan äärettömät rikkaudet, niin osoittaisitteko sille ”Klaanille kiitollisuutta”. Tottakai, koska se ”Klaani voi myöskin tuhota sinut”, estämällä kaiken liikeyrityksesi. Juutalaisilla on kaikki voima liikemaailmassa. Jos olet heille hyödyllinen, niin saat toimia, koska hekin hyötyvät siitä samanaikaisesti, jos et,niin voit päätyä Krematorion kautta, kuin TUHKA TUULEEN, kuvaannollisesti, sekä kirjaimellisesti. Tee itse valintasi.

 6. Mitenkähän nuo edellämainitut mielipiteet pitäisi hyväksyä? Me emme tule koskaan tietämään tarkalleen miksi joku ehdokas valitaan jonkun toisen edellä, koska pelissä on verrattain pienen porukan valtavat omaisuudet, toimien taka-alalla huimilla summilla rahaa. Rahalla on niin selvä vaikutus kaikkeen. Politikkojen sekä ”muiden pintaihmisten lahjominen on vain summasta kiinni”.Jokaisella on HINTANSA, tässä korruptioituneessa maailmassa. Rehellisenä ihmisenä pysyminen on yhtä vaikeaa kuin KAMELIN kulkeminen neulan silmästä läpi. Siis mahdottomuus. Vanhat viisaudet tuppaavat unohtumaan kaiken kiireen keskellä. Se mitä meillä nyt on, siihen on tyydyttävä. Helvetin paljon pahemminkin voisi olla, ja varmaan tulee olemaankin. Meillä kaikilla on kait halu parantaa ympäristömme tilanteita, mutta vain harvoille annetaan siihen tilaisuudet, kuulumatta siihen, joilla on ja JOKKA osaa.

 7. Aloittajan analyysi saattaa olla aivan paikallaan, siinä mitenkä VANKKA itseensä uskominen on puoli voittoa heti alkumetreillä, mutta tietenkin kun siinä on jo mukavat summat perintöä, niin ei tarvitse lähteä aivan ojan pohjasta. Hänen isänsä neuvonantajat ovat varmasti kuiskineet Donaldin korvaan hyödyllisiä
  ”kiekarnatsuja”miten välttyä panemasta kaikkia ”muniansa samaan koppaan”? Horjahtaessa ne voivat mennä kokkeliksi. TRUMP on omaisuutensa ansainnut, yhteiskunnassa jossa on paljon valtion taholta viritettyjä ansoja, varsinkin monimutkaiset verojen keräykset. On siinä oppimista kerrakseen, kysy vaikka pienen kaupan omistajalta. Verottaja on aina kytiksellä jossakin nurkan takana.
  Sitten lisäksi ”lakimiehet, jotka vaanivat LESKEN OMAISUUTTA”. I rest my case.

 8. Totuus Amerukasta paljastuu päivä päivältä aina paremmin. Väkivalta ja kaaos kasvavat ja maa muuttuu tiukaksi poliisivaltioksi jota johtaa holtiton pelimies joka puhuu niistä näitä ottamatta vastuuta puheistaan.
  Mutta kyse on peruuttamattomasta asiasta jonka syyt ovat syvällä ja joihin ei enää voi vaikuttaa. Aivan kuten syöpä levittyään riittävästi tappaa väistämättä niin sama on Amerukan kohtalo. Se jää kyllä henkiin mutta ajautuu perikatoon ja valtavaan kaaokseen jossa muhii kaikenlaista hirveää ja kamalaa.
  Mass Shootings and Responses to Them Have Unintended Consequences
  PAUL CRAIG ROBERTS
  http://www.unz.com/proberts/mass-shootings-and-responses-to-them-have-unintended-consequences/
  Tuossa PCG toteaa että Trumpin resepti, joka on tyypillinen narsistien ja psykopaattien resepti ei toimi vaan johtaa uusiin ja odottamattomiin ongelmiin.
  Tietenkin voi kysyä miksei joku PCG:n kaltainen ole maassa vallassa mutta se on turhaa kyselyä koska se ei ole psykologisesti mahdollista. Sama kuin kysyisi miksei Suomi saa valtaan sellaisia jotka toimisivat viisaasti ja joilla olisi moraalin taju tallella vaan henkisesti sairaita kahmijoita ja vain oman napansa ympärillä pyöriviä oman maansa tuhoajia.
  http://www.unz.com/article/trump-blows-el-paso-response-and-maybe-the-election-he-better-hope-congress-fails-to-pass-his-terrible-proposals/

  • Buy Your Gun Yet? — hanki aseesi nyt
   ”… It’s not about guns, it’s a moral issue, but jews have mutilated morality by unseating Christian culture.
   With traditional mores phased out it’s about displacing the white race.
   And jews are shepherding the outplacement.
   Take Google, (where compelling evidence points to Israel ownership), and do a search.

   Type in:
   “White American Doctors,” and voila! they don’t look too white to me.
   Then the New York Times chimes in with, “We Have A White Nationalist Terrorist Problem,” followed by another OpEd:
   “Right-wing extremist violence is our biggest threat, the numbers don’t lie.”
   But jews do lie.
   Seventy five (75%) percent of mass shootings are done by blacks and if this doesn’t tell the story then we’ve got a cast of jewish journalists who will relentlessly dis-esteem white achievement.
   http://www.realjewnews.com/?p=1389

 9. Lisää hyviä uutisia natsittaja-sisäministeri Ohisalolle – kyllä hänen ja muiden viherkommunistien ”värikäs” SuOMALIA-projekti edistyy:

  ”Pakotteet Irania vastaan uhkaavat käynnistää miljoonien pakolaisten tulvan EU-alueelle

  Huolet Iranista EU-alueelle suntautuvasta uudesta miljoonien pakolaisten vyörystä toi esiin Luxembourgin pääministeri Jean Asselborn, joka varoitti heinäkuussa ”valtavasta aallosta pakolaisia” mikäli eskalaatio Yhdysvaltojen ja Iranin välillä kiristyy.

  ”Tilanteessa jossa Washingtonin ja Teheranin välinen tilanne eskaloituu, on olemassa vaara, että kolme miljoonaa afgaania, jotka elävät maassa, lähtevät sieltä,” Asselborn sanoi saksalaiselle Die Welt -lehdelle.”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/08/07/pakotteet-irania-vastaan-uhkaavat-kaynnistaa-miljoonien-afgaanipakolaisten-tulvan-eu-alueelle/

  ”Paloheimo jätti vihreät vuoden 2011 jytkyvaaleja edeltävänä aikana. Silloin vihreät julisti, että heidän tärkein tehtävänsä on saada paljon ulkomaalaisia Suomeen.

  – Mun mielestä se oli niin päätöntä ja kaikenkaikkiaan älytöntä ja moraalitonta politiikkaa, et mä tykkäsin että hoitakaa hommat, Paloheimo sanoi haastattelussa.

  Paloheimo on aiemminkin todennut, että hänen lähdölleen vihreistä on kolme syytä: monikulttuuri, Afrikan talouteen ja kehitysapuun liittyvät syyt, sekä massamaahanmuutto kehitysmaista Eurooppaan.” – https://www.suomenuutiset.fi/eero-paloheimo-vihreista-massamuuton-puolustaminen-taydellista-typeryytta/

 10. Yksi asia olisi tehtävä selväksi heti alkumetreillä. Maapalloa johtaa tällä hetkellä VOIMA jolla on aikomus tuhota kaikki ”LUOMISTYÖ”. Senhän näkee jo siitä miten mahtavat vesivarastot saastutetaan kelvottomaksi puuroksi. Kaiken kurjuuden keskellä paukutetaan julistuksia ”tasa-arvoista” ja demokratiasta josta muka kansa on vastuussa. Sitten kun johtajisto ryöstää kaiken itselleen, niin taas syytetään kansoja kun eivät tehneet parempaa valintaa ”muka valitessaan omat johtajansa”. Saatanallinen suunnitelma toimii, mutta vain määrättyyn rajaan asti, sitten astuu TODELLINEN AUKTORITEETTI esiin, ja se ei tule olemaan SIEVÄÄ. Tietenkin selitykseni menee kuuroille korville jokaisen takertuessa pieniin vallitseviin sivuseikkoihin joilla ei ole ”hyttysenpaskojen arvoa kokonaisuudessa”.

 11. K.Tuomari: Olet asian ytimessä. Koko länsimainen poliittinen teatteri on saastutettu korruptiolla ja kiristyksellä heidän toimestaan, jotka vetävät naruista verhon takana. Tässä yhtenä osana on maailmanlaajuinen ihmiskauppa/lasten systemaattinen hyväksikäyttö (Satanic ritual abuse). Suomi on tästä saanut osansa ja toivoisin että KRP tekisi työnsä ja saattaisi vastuuseen henkilöt jotka Sillanpää-keissin yhteydessä kuulemma jakelivat kansainvälisille markkinoille lasten raiskaus, pahoinpitely ja tappovideioita. Koska muualla maailmassa tähän liittyy eliittiä, oikeusviranomaisia sekä poliisiviranomaisia mm.Norjan Dark netissä paljastunut ja pidätetty rinki, niin samaa rataa on asian laita myös meillä täällä Suomessa.

  Koska meillä on äärimmäisen pienet piirit ( ja emme osaa jääväyksen jaloa taitoa), niin poliittisesti, kuin talous-ja liike-elämän kannalta, pienet klikit muodostavat ylitsepääsemättömän ongelman maassamme. Näitä on Vastavalkeassakin käsitelty lestadiolais-mafia sekä sitten nämä vapaamuurarit, jotka eivät edes tiedä liikkeensä todellisia taustavoimia. Herätys herrakerholaiset.

  Maantapa, hyvävelijärjestelmä ja liian pieni ja korruptoitunut eliitti on vienyt Suomi Oy:n jo aika onnistuneesti teuraalle.

  Suurten puolueiden saama puoluetuki vääristää koko politiikan teon. Edustajat pelaavat vain puoluekurin suojissa itselleen uuden kauden, kunhan veronmaksajien kustantama liksa juoksee. Tavoitteista viis.

  On ilo seurata tätä keskustelupalstaa eri artikkeleiden yhteydessä.
  Olisi hienoa lukea päivitettyä juttua Jukka Davidssonilta. Hän osaa kertoa juuri oikein, kuinka Suomi neito makaa maassa väkisin ottavana osapuolena. Kuinka kauan Suomen kansa katsoo vierestä? Ranskan keltaliivit ovat olleet aktiivisia jo reilut 37 viikkoa ja länsimedian uutispimento kertoo oleellisen. Milloin keltaliivit Suomeen? Vai olemmeko liian lampaita? Macron on matkalla ulos. Niin myös Merkel.

  Trumpia ollaan täälläkin innostuttu parjaamaan. Se mitä tutkimusteni kautta olen selvittänyt(n.10 eri ilmiöitä), ei vastaa edes täällä lähteenä käytetyn PCR:n hieman erikoista tulkintaa.

  On faktuaalisesti (ns.Q-proofien kautta http://www.qmap.pub) todettu jo useasti, että tämä Q anon-tiimi on Trumpin läheisyydessä toimiva luultavimmin sotilastiedustelun kenraaleistä koottu erikoisjoukko. Suunnitelmaa on tehty jo 2000-luvun alusta (oikeastaan JFK:n taposta lähtien). Trumpin twiitit käyttävät gematrian numero-oppia ja sisältävät kaksoismerkityksiä hänen viestiessään vastustajilleen. SerialBrain2 dekoodaa näitä ”piiloviestejä” ja ne pitävät täsmälleen kutinsa eri tapahtumien ja aikajanojen suhteen. Huom! Trumpin twiitit ovat virallisia asiakirjoja, koska kyseessä on Yhdysvaltain Presidentti. YouTubessa:ssa löytyy mm.And We know-kanava, joka tekee hienoa grafiikkaa näistä viesteistä.

  Trump vie länsimediaa kuin pässiä narussa ja sitä on helkkarin hauska katsoa. Nyt kun DNI johtaja Coats on viimeinen korruptoitunut peluri joka poistettu sabotoimasta, alkaa tiettyjen virallisten dokumenttien julkaisu yleisölle, josta selviää kuka/mikä taho oli keksityn Venäjä kytkennän takana. Jeff Sessions ja John Huber ovat urakoineet verhojen takana rauhassa (yli 100000 suljettua haastekirjelmää).

  Näiden joukkoampumisten aikana muuten oikeusaste hylkäsi DNC:n haasteen Amerikan oikeusasteessa Wikileaksia ja Julian Assangea vastaan. Oikeus totesi että Julian Assange teki journalistin työtä julkaistessaan tiedostot, joiden vuoksi Obaman hallinto yritti saada häntä pois päiviltä. DNC:n työntekijä Seth Rich latasi tiedostot ulkoiselle kovalevylle ja toimitti Assangelle (Podestan sähköpostit, koko maailmanlaajuinen pizzagate/pedogate lastenhyväksikäytön paljastuminen sai tästä alkunsa, Seth Rich ammuttiin kuoliaaksi). Tämän on ex NSA analyytikko Bill Binney kertonut. Binneyn mukaan latausnopeus viittaa asemalta tehtävään lataukseen. Eivät saaneet tutkimusryhmän kanssa yhteyttä missään päin maailmaa niin nopeaksi verkon kautta, kuin mikä tiedostojen latausnopeus oli.
  Yllättäen aina sattuu joukkoampuminen, kun tietylle porukalle epäedullista tietoa näkee päivänvalon. Systemaattista? Ei ole sattumia. Tämän tietää myös näitä tapauksia vuosikymmenet tutkinut Ole Dammegård.

  Ole Dammegård pääsi Palme-tutkimuksissaan niin lähelle totuutta, että menetti ystävänsä hämärissä olosuhteissa ja joutui pakon edestä lähtemään Ruotsista maanpakoon.

  Totuus on todellakin tarua ihmeellisempää ystävät. Etsivä löytää, myös sellaista mitä ei tahtoisi löytävän. Pitäkää lippu korkealla. Hieno loppuvuosi tulossa, sekä Trumpin uudelleen valinta 2020.

  Ps.Seuratkaa mitä tapahtuu Polk Countyssa Minnesotassa. Siellä Minnesotan osavaltio käy oikeutta palkittua tutkivaa journalistia Timothy C Holmsethiä vastaan tekaistuilla syytteillä. Holmseth kompastui Haley Cummingsin katomisen tutkinnassa muuan Jeffrey Epsteiniin ja lasten salakuljetusorganisaatioon, jossa osallisena mm.Oikeusviranomaisia, lastensuojeluviranomaisia sekä poliisiviranomaisia Minnesotasta (Wisconsinista ja koko Amerikasta sekä kansainvälisesti. Tähän liittyy myös Disney Cruises. Hän tutki Mike Pencen tekoja silloin kun Pence oli Indianan kuvernööri. Tory Smith tutki myös, hän on kuollut). Lonkerot kuulemma ulottuvat koko maahan ja ulkomaille. Tämän keissin yhteydessä mainitaan taas Broward County (vaalivilpin ja Parklandin tyyssija). Siellä muuan lapsi/perhe-oikeuteen erikoistunut asianajaja Kim Picazio haastoi Holmsethin oikeuteen ”domestic violence”-syytteen nojalla, hänen tutkimustensa vuoksi, vaikkeivat he ole ikinä tavanneet. Häntä on ajettu takaa 10-vuotta ja nyt Trumpin avustuksella (Kongressin lakitiimi) hän saa oikeutta vihdoin.
  Pähkinän kuoressa itsekin asiasta Trumpille twiitanneena satoja kertoja, Holmseth on Kongressin erikoistiimin suojeluksessa ja he antavat hänelle oikeudellista neuvontaa. Presidentti Trump tietää tasan tarkkaan mitä tapahtuu.

  Tämä oikeustapaus on historiallinen, koska tuomari joko hylkää kanteen, koska siihen ei ole perusteita, tai hirttää itsensä kuvainnollisesti ylpeyteensä ja vie laittoman käsittelyn eteenpäin. Tuomari Ronald Galsted on kirjallisesti ilmoittanut jurylle ettei Holmsethilla ole mitään tekemistä journalismin kanssa. Tähän Kongressin tiimi vastasi julkaisemalla tiedotteen kaikista Holmsethin palkinnoista ja saavutuksista.
  Tuomari ei myöskään suostu ilmoittamaan toimivaltaa. Eli toimiiko oikeus ”common lawn” mukaan vai ”meritime lawn” mukaan( Land Air Water= LAW) Hän ei suostu kertomaan. Common law kuuluu sisämaahan, mutta meritime law:ta eli korporaatio/sopimus oikeutta on käytetty laittomasti vuosikymmenia kansalaisten tietämättä. Tämä on peruja juristien BAR-järjestöstä, joka on ollut alisteinen Brittien Monarkialle kesäkuun alkuun 2019, ennenkuin Trump irtisanoi sopimuksen. Nyt kaikkien BAR lakimiehien ja naisien tulee rekisteröitua ulkomaiseksi agentiksi työtä tehdessään. Jos he eivät tätä tee, on kyse maanpetoksesta. Voisi sanoa että jenkkien oikeusjärjestelmää uudelleenjärjestellään kansalaisiaan palvelevaksi.

  Kuka osaisi kertoa miten Suomen oikeusaste on alistanut kansaa vaikka kuinka kauan?
  Esimerkkinä jos karhukirjeessä nimesi on tikkukirjaimilla, ei kuulemma kyseessä ole sinä. Vaan yritys. Syntymässäsi muutut sotun myötä jännästi valtion omaisuudeksi, kun nyt Suomi Oy New Yorkin pörssistä löytyy.

  Tätä viimeistä asiaa täytyy kaivella lisää. Mutta asia sama Brittein saarella, kuin myös Amerikassa, joten kuvittelen että pikku-Amerikkana Suomi on yhtä tyhmä tämän asian suhteen.

  Suuria asioita tapahtuu ympäri maailman. Luottakaa itseenne, tsempatkaa lähimmäisiänne, olkaa hyviä kanssaihmisiä. Yhdessä selätämme mitä vaan, vastakkainasettelemalla ja nokkimalla toisiamme häviämme sen mitä meillä jo on.
  Where we go one we go all.

  Ps.Väistimme luodin ihmiskuntana, kun Hillarya ei valittu.

  • www1wga(Q), kiitän huomion osoituksesta. Viimeisin ymmärrys tulee ”ylhäältä”, siitä ei ole epäilystäkään, vaikka sekin vuoto in kovin hidasta, kaiken sotkun keskellä. Kirjoituksesi on kovin valaiseva, enkä löydä siitä mitään kielteistä. Maallikolla on se etu, ettei tarvitse hämärtää näkemyksiään liialliseen opiskeluun?
   Usassa on huomattu ettei ne korkeimmat koulut ole millään tavalla tärkeitä, kasaten velkaa loppuelämäkseen maksettavaksi. Hyvän ammatin hankinta antaa tilaa aivoille yksinkertaisempaan ajatteluun, eikä muuta harmaiden aivosolujen väriä. Me elämme tosiaankin ”viimeisiä aikoja tällä aikakaudella”, tilanteiden kärjistyessä siihen aikoja sitten luvattuun ”ARMAGEDONIIN”, mutta ainoastaan vain pieni joukko odottaa sitä myönteisenä ratkaisuna, omaksi hyväkseen.

 12. Nyt jo ufotkin tulevat Amerukan politiikan kuvioihin
  Sanders ratsastaa niillä ja vain ’rakkaudesta vaimoonsa’, siis ei äänestäjiin, heh
  Mutta eiköhän se takaa suuren äänisaaliin ’ufomaanikoilta’

  Der Senator des US-Bundesstaats Vermont Bernie Sanders hat versprochen, in Sachen UFOs keine Geheimniskrämerei zu betreiben. Sollte er 2020 zum nächsten Präsidenten der USA gewählt werden, werde er keine Informationen zu dem Thema zurückhalten, so Sanders.

  Eigentlich ging es in dem in den USA beliebten Podcast The Joe Rogan Experience um wesentlich seriösere Themen, wie zum Beispiel die US-amerikanische Außen- und Innenpolitik. Aber gegen Ende der Aufzeichnung konnte es sich der Moderator und Gastgeber Joe Rogan offenbar nicht verkneifen, Sanders auch auf das Thema UFOs anzusprechen:

  Wenn du ins Büro gehst und etwas über Außerirdische herausfindest, wenn du etwas über UFOs herausfindest, würdest du es uns dann sagen?” so Rogan.

  Die überraschende Antwort des demokratischen Präsidentschaftskandidaten:
  Meine Frau würde verlangen, dass ich es dir sage.”
  Aus Liebe zu seiner Frau: Sanders würde als US-Präsident über UFOs auspacken

  https://deutsch.rt.com/gesellschaft/90994-aus-liebe-zu-seiner-frau-sanders-wuerde-als-us-praesident-ueber-ufos-auspacken/

 13. www1wga(Q), kiitän huomion osoituksesta. Viimeisin ymmärrys tulee ”ylhäältä”, siitä ei ole epäilystäkään, vaikka sekin vuoto in kovin hidasta, kaiken sotkun keskellä. Kirjoituksesi on kovin valaiseva, enkä löydä siitä mitään kielteistä. Maallikolla on se etu, ettei tarvitse hämärtää näkemyksiään liialliseen opiskeluun?
  Usassa on huomattu ettei ne korkeimmat koulut ole millään tavalla tärkeitä, kasaten velkaa loppuelämäkseen maksettavaksi. Hyvän ammatin hankinta antaa tilaa aivoille yksinkertaisempaan ajatteluun, eikä muuta harmaiden aivosolujen väriä. Me elämme tosiaankin ”viimeisiä aikoja tällä aikakaudella”, tilanteiden kärjistyessä siihen aikoja sitten luvattuun ”ARMAGEDONIIN”, mutta ainoastaan vain pieni joukko odottaa sitä myönteisenä ratkaisuna, omaksi hyväkseen.

  • Päivittäiset ampumiset ovat saaneet vauhtia. Philadelphiassa tänään kuusi poliisia saanut ”taas” osumia luodeista. Heidän kunnostaan ei ole tällä hetkellä tietoa. Se vaikuttaa jo alkaneelta ”sisällis-sodalta”. Mustat ovat aloittaneet ”viidakkosodan”? Peloittavaa lähteä edes kauppareissulle, missä on paljon ihmisiä koolla ? Tähän on päädytty löysän kurin takia, kun poliisiltakin on riisuttu valta vangita rikollisia. On tehtävä täyskäännös, ja palautettava ”laki ja järjestys vaikka VOIMAKEINOIN”.Ne johtajat jotka eivät sitä hyväksy, heidät on heitettävä samaan selliin, ja avaimet kaivoon.

  • Mustan PAAVIN linkki on aivan tosi. Kuitenkin ihmeitäkin voi vielä tapahtua? Eikö valittujen valtaan-nousu johdu juuri niistä muutamasta sadasta UBER-rikkaista osallisista jotka jo nyt määräävät suunnan. Muutenhan rahalla ei olisi mitään valtaa. Suurilla omaisuuksilla ratkotaan maiden lakiasiat, kuka on oikeutettu jatkamaan, ja kuka joutuu ”lattiamatoksi”. Se mitä kansalle jää ripperksi, seillä ei ole väliä, eikä merkitystä vallan-jaossa. Eihän se ole muuttunut miksikään Rooman ja Kreikan ajoilta, puhumattakaan Egyptin Faaraoista.

 14. Donald Trump, Teuvo Hakkarainen. Molemmat seisovat hyvien ihmisten muurahaispesässä. Muurahainen Hazard halveksii ja puree – miksi Teuvo, eikä hän on Brysselissä? Sen sijaan kannattaisi yrittää ymmärtää miksi he ovat siinä? Trump hämmentää pesää talikolla Teuvo kusaisee. Eliitin olisi oikeasti syytä kuunnella viestiä, jota he tuovat. Jos se ei mene perille, niin otteet kovenevat.

 15. Mahdottomuus mennä valalle yhdenkään politikon puolesta, mutta uusin ja virkistävin ilmiö on ennen tuntematon TULSI GABBARD, joka kerää pisteitä ihan päivittäin, kovassa nousussa. Vauhti sai lisäpotkua Tulsin paljasteessa Kamala Harriksen petollisen taustan, joka ei jäänyt kansalta huomaamatta. K.Harriksen numerot putosivat kuuden jalan syvyyteen, kuin ”kuolin nuotti”. Tulsille myönteisiä mielipiteitä on alkanut tulvia koneisiin. TRUMPin kannattajat ovat sen myöskin jo havainneet. FAKE NEWS kanavilla tulee olemaan hiki hatussa yrittäessään tahria edustavan presidenttiehdokkaan pääsyn valkeaan taloon.

 16. Näinkö on? — The US Went Communist Long Ago

  In 2005 I wrote that KGB generals have been given important positions in the Dept. of Homeland Security, run by Lenin look-alike, Zionist Michael Chertoff.
  (Coincidentally, ”Chertoff” means ”devil” in Russian.)

  I described this development as the ”stealth Communist takeover of the USA.”

  ”How better do it than when everyone is thinking Muslims, and our elected officials are too corrupt and compromised to protect us?”

  We were taught that Communism was an idealistic but discredited ”working class” experiment, tried mainly in Russia and China.

  This misconception duped millions of unsuspecting socialists and liberals including myself. As recently as 1999-2000, I was singing the praises of Canadian Maoist dupe Dr. Norman Bethune to my English literature class.

  The Illuminati bankers created Communism to harness the working class to their program of a comprehensive world dictatorship (now known as ”globalization.”) The Illuminati is a satanic cult (Jewish Cabalism.) It spawned Communism. They celebrate the same anniversary, May 1, 1776, and share the same satanic symbols.

  The program took a giant step forward in 1913 when these Luciferian London-based bankers gained control over America’s finances through the passage of the Federal Reserve Act. This gave them means and incentive to step up their covert war against humanity. The two world wars were the immediate result.

  Communism is a Masonic Jewish (Cabalist) movement dedicated to human degradation and enslavement, not public ownership and social justice.
  Of course, no one would support it if they knew the truth.

  https://www.henrymakow.com/000843.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=86530

  • TRUMP saattaa mennä liian pitkälle ? arvostellessaan FED johtajaa korkojen heilahteluista. Onhan FED Rothschildin suvun jatke ? Kansalaisten tiedossa ei ole se tosiasia, mitenkä Federal Reserve Pankki on yksityinen rahalaitos, jota vetävät
   Israeli-mieliset juutalaiset. Siihen järjestöön kuuluvat ovat kaikki SIIONISTEJA. Se laitos on painattanut rahaa vuosikymmenien aikoina omiin tarkoituksiinsa. Piste.

   • Trump ei uskalla sanoa tuota suoraan kun on ’zionists first’ mies.
    Tuskin Adelson olisi häntä muuten rahoittanut.

  • Tulsi meni palvelemaan, National Guard hommiinsa mutamaksi viikoksi, ja kerää lisävoimia jatkaakseen taisteluaan riitaisessa ehdokkaiden joukossa. Edelläjuoksijoita alkaa pian tippumaan ”roppakaupalla”. Eric Swalwell poistui rivistä ( häpeillen) kun eivät resussit riittäneet, epärehellisyyksien tullessa esille.
   Erittäin ”vastenmielinen tyyppi muutenkin”. Kaikenlaisia ”sukankuluttajia sinne hyväksytäänkin” ? HUH-HUH. Pysyköön siellä Californian kaduillaan edustaen teltoissa kaduilla asuvia narkomaanejaan.

 17. POLL: Biden & Sanders Both Beat Trump in Texas
  Posted on August 14, 2019 by Eric Zuesse.
  The majority of voters consider acceptable what is happening in America, no matter how bad it has actually become, and now is. Very few people will survive such a fall.

  They don’t know how bad things actually are. For examples: they consider acceptable, as the U.S. President, Joe Biden who as a Senator in 2002 voted to allow then-President George W. Bush to make, all on his own, the decision as to whether or not to invade Iraq (when everyone already knew that Bush strongly wanted to do precisely that), and to consider acceptable also the choice in 2016 between Hillary Clinton who — also as a Senator — had likewise voted just as Biden did on that fateful occasion, versus Donald Trump, who had no record at all as a federal U.S. official and who therefore could be judged only on the basis of his lying words.

  Americans think that this is democracy. It’s not. It’s instead voters who have never been educated about how to process information. (A country like that cannot be a democracy.) It’s a profoundly corrupt country — and that’s why the public haven’t ever been taught (as they should have been in elementary school) how to process information. Americans instead have been taught myths (lauditory toward the billionaires).

  And Americans therefore find the present situation to be acceptable. It’s not, but they don’t know this, because they’ve been kept ignorant, not about what to think (those myths, religious and otherwise, taught to children) but how to think (as any scientist must).

  That fact (the public’s ignorance of how to think, and the corruption which produces that) can destroy a nation, and can even destroy the entire world. And it’s happening now, right before our very eyes, as we approach the cliff.

  There won’t be any real mystery about why bad and worse result from this. The reason why is already clear, and has been evident for a long time — and, yet, most Americans know little or nothing about this dire situation, much less about the institutionalized corruption that is producing it.

  https://washingtonsblog.com/2019/08/poll-biden-sanders-both-beat-trump-in-texas-2.html

  Meillä likimain sama tilanne.

 18. Epstein: The Pedophile Next Door
  FRIENDS IN HIGH PLACES
  (Prince Andrew and Woody Allen
  should have been included in the above picture gallery) … onhan siinä Trumpinkin kuva E:n ystävien joukossa…

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=193500
  https://www.darkmoon.me/2019/epstein-the-pedophile-next-door/

  Tällaisten miesten käsissä valtaosin on perikatoon ajautuvan lännen poliittinen ja taloudellinen valta joten ei ihme että kohta kupla puhkeaa ja kaikki räjähtää käsiin.

  • Se KUPLA kylläkin puhkeaa ihmisen aloittamana sotana, jollaista maapallon kansat eivät ole vielä kokeneet, mutta sekään ei ole vielä mitään, mitä on odotettavissa sen tuhatvuotiskauden jälkeen kun ”Saatana
   pästetään vapaaksi vielä kerran”, villitäkseen vielä kerran kansat, mutta siihen se sitten loppuukin, Saatanan
   lopulliseen tuhoon, jonka jälkeen ei enää harjoitella sotimaan. Se kaikki on kyllä ennustettu selvästi, mutta
   ihmisillä ei ole kiinnostusta sitä lukea, kaiken kiireittensä keskellä, sotaan harjoitellessaan. Aika naurettavaa
   kaikki se sokaistuneisuus mikä vällitsee maapallolla ”viisaitten keskuudessa”. Ihminen on vieraantunut
   uskostaan, koska he ovat jopa luopuneet ”harhaopeistaankin”. Nykyään mikään ei enää kelpaa selitykseksi ?

  • Epsteiniin verrattavia ”pedo-FIILAREITA” on vaikka kuinka paljon kulissien takana aina korkeimpiin USAn johtajiin asti. Niitä on vain kovin vaikeaa saada ”käpälälautaan”, koska ne kaikki tukevat toisiaan korkea-palkkaisissa toimissaan.Clntonit ovat siitä erikoisena esimerkkinä.

 19. Jos ei olisi huonoja uutisia, niin ei kait olisi minkäänlaisia uutisia. Nyt kuuluu kuiskuttelua, mitenkä TRUMPin
  Dallasin puhe olisi syytä peruuttaa, säilyttääkseen henkensä ? Sellaisia tietoja linkitetään jopa Suomesta. Biden uhkasi selvin sanoin TRUMPin vaarallisesta esiintymisestä Dallasissa. Demokraattien ”NOITA” pelosi sanoi
  rukoilevansa TRUMPin puolesta, samanaikaisesti hipelöiden pistoolin luodeista valmistettua rannekoristettaan. Oliko se jonkinlainen ”OMEN”, mitä on tulossa ? Vasemmisto on mennyt aivan törkeäksi uhkailuissaan viedä TRUMPilta hengen. Suorastaan puistuttaa se väkivallan julistaminen maan johtajaa vastaan julkisilla kanavilla.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here