Itsenäisyyden pelkääjät

Itsenäisyyden pelko on pelkoa omillaan olemisesta ja aidosta vapaudesta. Se johtaa ulkomaisen sotilasmahdin kynnysmatoksi ja ulkomaisten poliitikkojen heittopussiksi.

42

He, jotka luopuvat vapaudestaan saadakseen rahtusen turvallisuutta, eivät ansaitse vapautta sen enempää kuin turvallisuuttakaan.

— Benjamin Franklin

Nykyisin pahoin parjattu UKK kieltäytyi johdonmukaisesti yhteisistä sotaharjoituksista Neuvostoliiton kanssa, eikä maahan puolueettomuuspolitiikan mukaisesti päästetty huseeraamaan yhtäkään ulkolaista sotilasta. Paasikiven johtoajatuksena oli pitää Suomi irti suurvaltojen peleistä omana itsenäisenä valtiona. Kiitos näiden nuoren polven ”sotatieteen” tutkijattarien roskakoriin nakkaamien valtiomiesten, me olimme itsenäisiä kylmän sodan ajan.

Maanpetturit ajoivat Suomen alas 1995. Suomi liitettiin perustuslain vastaisesti kansalle valehtelemalla tuona vuonna EU:hun, ja Suomi oli perustuslain vastaisesti EU:ssa aina vuoteen 2011 saakka. Tuolloin perustuslakiin kirjattiin, että Suomi on EU:n jäsen. 16 vuotta maamme oli siis rikollisesti unionissa. Ketään ei ole koskaan edes tutkittu tästä rikollisesta toiminnasta. Eikä tulla tutkimaankaan, koska samat rikollisjoukkiot hallitsevat yhtä tätä maata ulkovaltojen satraappeina.

Itsenäisyytemme rippeetkin menetettiin laittoman ja maanpetoksellisen toiminnan seurauksena vuonna 2014, jolloin nykyisen presidenttimme halun mukaisesti puolustusvoimien kenraali allekirjoitti lakiemme vastaisesti lakiemme vastaisen antautumissopimuksen, jolla koko maa alistettiin ulkolaisen sotilasmahdin käskyvallan alle. Siinä olemme nyt.

Suomen itsenäisyydestä on ulkomaalaisten opastaman valtamedian avustuksella tehty kirosana tai jopa ryssien salajuoni. Saman logiikan mukaan Mannerheim oli tietenkin ryssän kätyri, koska oli tsaarin upseeri alkujaan, ja sodissa kuolleet 90 000 suomalaista olivat hekin ryssien asialla vastustaessaan maamme itsenäisyyden menettämistä.

Joulujumalanpalvelus Kollaanjoella joulukuussa 1939. Kaikki nämä miehet olisivat nykyisten ulkomaalaisten asiamiesten ja palvelijoiden silmissä ryssän kätyreitä ja trolleja ja muita ihanan ulkomaalaiskomennon vastustajia. Kuva: SA-kuva

Maatamme miehittävät ulkolaiset sotajoukot, jotka ovat täällä ”harjoittelemassa”. Aivan kuten puna-armeija oli Puolassa ja Baltiassa harjoittelemassa 1939. Sinne se myös jäi. Aivan kuten nyt maassamme temmeltävät ulkomaalaiset sotilaat.

Näiden rikollisten virkamiesten, poliitikkojen ja sotilaitten tukena on suuri joukko avuliaita itsenäisyyden pelkääjiä. Hysteeristen pelkurien kaarti huutaa aamusta iltaan kuinka maamme on itsenäisyytensä menetettyään itsenäisempi kuin koskaan ja kuinka Suomella on suurempi vapaus kuin koskaan, kun se on täysin alistettu ulkomaisten sotajoukkojen valvontaan ja komentoon, ja ulkomaalaisten hallittavaksi tuhansien kilometrien päästä.

Kaikkia näitä ulkomaalaisten etuja ajavia ja heidän käskyjään ja toiveitaan toteuttavia orjia yhdistää hysteerinen itsenäisyyden pelko. Se on pelkoa siitä, että on yksin, on omillaan. Pelkurit kirkuvat, ettei meillä ole sellaista vaihtoehtoa, sillä jos olemme yksin meille käy kuin… niin, jollekin maalle jossakin hevonkuusessa, josta ei koskaan ollutkaan itsenäistymään oikeasti. Räkää tursuten itsenäisyyden vastustajat vakuuttelevat, että jos emme tyydy osaamme ulkomaisen sotilasmahdin kynnysmattona ja ulkomaalaisten poliitikkojen heittopussina, meille käy yhtä huonosti kuin noille maille.

TÄSSÄ PELKURUUDESSA on jotakin hyvin säälittävää. Itsenäisyyden vastustajien ryssäkauhussa on samoja piirteitä kuin missä tahansa hysteriassa. Se on epärationaalista, epäloogista ja puhdasta uskoa omaan hysteeriseen fantasiaan. Valheesta tulee tosi ja todesta valhe, koska tuo usko on yhtä hataraa kuin pelkurien itsetuntokin. Nämä orjat eivät uskalla olla itsenäisiä ja päättää omista asioistaan. He eivät kykene siihen, koska se tarkoittaisi omaa tahtoa ja ajattelua, johon nämä kurjat eivät kykene.

Kun ihminen ei luota itseensä, kun hänen oma egonsa on kuin Linnanmäen hattara, haetaan tukea muualta. Mikä tahansa kelpaa, jos se vain tarjoaa suojelusta ja turvaa mörköjä vastaan. Jos ihmisellä on terve itsetunto, hän ei tarvitse kenenkään vieraan hyväksyntää elämiselleen. Hän kykenee ajattelemaan järkevästi ja selkeästi ja myös toimimaan ja ottamaan vastuun toimistaan. Hän on aikuinen ihminen. Nämä itsenäisyyden pelkääjät ovat emotionaalisesti noin kolmevuotiaita. Heidän pelkonsa ovat atavistisia ja sadunomaisia, he näkevät mörköjä kaikkialla, ja he uskovat satuihin, joita heille kerrotaan.

Juuri tästä syystä he suuttuvat, loukkaantuvat ja hermostuvat, kun joku kehtaa asettaa heidän fantasiansa naurunalaiseksi, kun joku osoittaa heidän harhansa perättömiksi, jos joku edes kritisoi heidän luomaansa satumaailmaa, jossa ulkolaisesta sortajasta tulee hyvä isä ja ulkolaisista sotilaista hyvä ja huolehtivainen äiti, joka pyyhkii kyyneleet ja pitää sylissä kunnes nyyhkytys lakkaa. Kaikki mikä uhkaa heidän keinotodellisuuttaan on henkilökohtainen uhka, koska keinotodellisuuden hajoaminen tarkoittaa heidän itsensä, heidän koko maailmansa, hajoamista. Valitettavasti niin tulee käymään. Niin on käynyt aina ulkomaalaisia isäntiä palveleville maanpettureille ja itsenäisyyden pelkääjille.

THOMAS JEFFERSON sanoi: ”Ihmisellä, joka ei pelkää totuuksia, ei ole mitään pelättävää valheissa.” Itsenäisyyden pelkääjät pelkäävät valheita ja ennen kaikkea totuuksia. Heillä ei ole vaihtoehtoja. He ovat toivottomia ja avuttomia lapsia, joille mikä tahansa alistaminen ja alamaisuus, ulkomaiden edessä konttaaminen ja nöyristely on ainoa tapa olla ja elää. He ovat lapsia, jotka uskovat, että vankeus on vapautta. Niin se onkin. Orjalla ei ole vastuuta. Siitä hän on vapaa. Kaikessa muussa hän onkin sitten vanki. Aivan kuten nämä itsenäisyyden pelkääjätkin ovat oman pelkonsa ja kauhunsa, avuttomuutensa ja kykenemättömyytensä vankeja, henkisiä invalideja, joilla ei ole rohkeutta seisoa omilla jaloillaan omassa maassaan päättämässä omista asioistaan. 

Heidän keskuudestaan ei synny sibeliuksia eikä galen-kalleloita, ei lönrotheja eikä paljon muutakaan. He eivät sävellä Finlandiaa eivätkä kokoa Kalevalaa. He eivät kirjoita Välskärin kertomuksia, Sinuhe Egyptiläisiä tai Tuntemattomia sotilaita. He söpöttävät pimeässä ulkomaalaisen isännän porstuassa keskenään, kuvitellen olevansa turvassa joltakin toiselta ulkomaalaiselta. Heidän keskuudestaan on turha etsiä itsenäisyyden puolesta taistelevia ja sille henkensä antavia miehiä ja naisia, koska heidän mielestään se on niin väärin kuin olla voi. Se on väärin, koska se vaatisi rohkeutta ja aikuisuutta, kykyä ajatella itse ja toimia itse. Siihen tämä räähkälauma ei tule koskaan kykenemään. He tarvitsevat ulkomaalaisia isäntiä taluttamaan heitä kaupungilla ja koirapuistoissa.

Ja koska he elävät orjina ja ulkomaalaisten pikku apureina, he uskottelevat itselleen, että niin tekevät kaikki muutkin. Heidän on pakko. Jos he näkisivät sen tosiasian, että maassamme on ihmisiä, jotka haluavat itsenäisyyden takaisin, heidän peilinsä muuttuisi haisevaksi rumilukseksi. Siksi heidän on uskoteltava itselleen, että jokainen itsenäisyyttä halajava on ryssän kätyri. Sen Toisen ulkomaalaisen asialla. He eivät voi ajatella muuta. He eivät voi päästää mitään muita vaihtoehtoja ajatuksiinsa, sillä muutoin heidän ajatuksensa infantiilius paljastuisi heille itselleenkin ja he saattaisivat nähdä itsensä juuri sellaisina liskoina, joita he ovatkin. Se olisi heidän minäkuvansa tuho.

Mutta heidänkin aikakautensa on vain ohimenevä hulluus. Vaikka he onnistuivatkin siinä missä 1970-luvun idän asiamiehet ja apurit epäonnistuivat, heidänkin aikansa tulee päättymään. He eivät ole pystyneet nujertamaan suomalaisten itsenäisyyshenkeä. Heidän valhemaailmansa rapistuu ja varisee kuin ulkolaisen halpatyövoiman tekemä rappaus, ja alta paljastuu vuoluhirsia kotimaisesta petäjästä. Jonakin päivänä he joutuvat tekemään itselleen tiliä omista maanpetoksistaan, ulkolaisten käskyjen noudattamisestaan ja ulkolaisten etujen edesauttamisestaan, aivan kuten stallaritkin joutuivat tekemään oman itsetutkiskelunsa.

Heidän maahamme tuomansa ulkomaalaiset sotajoukot eivät ole täällä ikuisesti. Ruotsalaismiehittäjät marssivat maassamme siirtomaaisäntinä puolisen tuhatta vuotta. Venäläiset hieman yli sadan vuoden ajan. Nykyiset miehitysjoukot ja ulkolaiset isännät ovat olleet täällä neljännesvuosisadan ja sen alle, eivätkä tule olemaan seuraavaa vuosisataa. Mutta suomalaiset tulevat olemaan täällä kauan senkin jälkeen kun Euroopan unioni on hajonnut, Yhdysvallat ja Nato ovat vetäneet maastamme miehitysjoukkonsa ja ilmastonmuutos on unohdettu.

Tämä on ollut meidän maamme viimeiset 9000 vuotta ja tulee olemaan seuraavatkin 9000 vuotta. Sille eivät itsenäisyyden pelkääjätkään voi mitään. 

Sami Parkkonen on blogisti, joka on kirjoittanut poliittisesti epäkorrektia kommentaaria vuodesta 2013.

42 KOMMENTTIA

 1. Taitaa olla turha maamme päättäien mennä kieltämään ,käy kuten saksalaisten kanssa aikaisemmin , maamme päättäjiltä ei kysytty , hyväksyvätkö he saksalaisten joukkojen sijoittamisen pohjoiseen.

 2. Kiitos Sami Parkkonen terävästä, analyyttisestä ajankuvauksesta, jota itsenäisyyden pelkääjät eivät tule ymmärtämään, koska Venäjä ja trollit.

  ”Jonakin päivänä he joutuvat tekemään itselleen tiliä omista maanpetoksistaan, ulkolaisten käskyjen noudattamisestaan ja ulkolaisten etujen edesauttamisestaan, aivan kuten stallaritkin joutuivat tekemään oman itsetutkiskelunsa.”

  Tuohon aikaan ei ole enää kovin kauaa.

 3. Totta turiset! Mutta turhan pitkä ja paatoksellinen jorina, parilla lauseella olisi tullut tiivistettyä tämä totuus.
  ps. ulkomaiset kuulostaa paremmalta suomelta kuin ulkolaiset. 😊

 4. Yle puheessa haastateltava kertoi, että Suomi oli itsenäisempi Venäjän suurruhtinaskuntana, kun nyt Eurostoliiton vasallina.

 5. Sori vaan Sami, Suomi EI todellakaan ollut itsenäinen kylmän sodan aikana!
  Kekkonen oli käytännössä maanpetturi, joka neuvotteli hallituskokoonpanoista ym. yhdessä KGB:n edustajien kanssa kysymättä Suomen kansalta yhtään mitään. Mitä vitun itsenäisyyttä tuo muka oli?

  Vielä jos otetaan huomioon Paasikiven toimet sodan jälkeen, voisi häntä hyvinkin pitää toisena Neukkulan hännystelijä ja maanpetturina…

  • Itsenäisyyttä tai ei, mutta vähemmän harmia venäläiset aiheuttivat silloin kuin mamut tänäpäivänä.

  • Paavi antaa väärän todistuksen kekkosen ajasta sillä silloin presidentti nimitti hallituksen muodostajan oikeasti eikä muodollisesti kuin nykyään.

   • Entä sitten? Ei tuo muuta tosiasioita miksikään!
    Henkilö, valtion päämies, joka neuvottelee salaa vieraan valtion tiedustelupalvelun kanssa asioista, jotka pitäisi olla täysin omissa käsissä,ei ole mikään muu kuin maanpetturi…

    • Musta paavi tietää tuontakaisista asioista mitä ei muut tiedä, kukaan ei ole kuullut kekkosen hallitusneovotteluista kgbn agentin kanssa mutta on tietoa että nykyinen presidentti on osallistunur cian hallinnoimaan bilderbergkokoukseen ja mitä lienee siellä cian agenttien kanssa juoninut. Kekkonen on itse emtinen tiedustelumies joten on luontevaa on pitänyt yhteyttä muihin tidustelujärjestöjen agentteihin tavatessaan kuten cian.

     • Kylmän sodan aikana oli lukuisia tapauksia, joissa Neuvostoliiton edustajat muun muassa Urho Kekkosen avulla puuttuivat Suomen hallituksen ja puolueiden toimintaan.

      Siis täysin maanpetoksellista toimintaa!

     • Samalla innolla kun paneudut väittämiisi Kekkosesta voisit miettiä sitä, että Kekkosen aikaan Suomessa oli sentään oma lainsaaäädäntö, ja virkamiehet olivat kurissa ja järjestyksessä.

      Nyt Suomessa ei käytännöllissti katsoen ole edes omaa perustuslakia, ja virkamiehet syyllistyvät rikoksiin joista ei tule mitään syytteitä, kansakunta köyhtyy kiihtyvällä tahdilla.

      Kiitos Mauno Koiviston ja muiden sosialistien.

  • Mikset ota torakkoa kouraan ja painu itään valloitusretkelle.

   Kekkosen aikaan porukalla oli sentään töitä. Mitä nyt on?

  • Mustallepaavolle tiedoksi, että Kekkonen oli aikalailla natsi mielinen ennen eläke ikäänsä

 6. ” He eivät voi päästää mitään muita vaihtoehtoja ajatuksiinsa, sillä muutoin heidän ajatuksensa infantiilius paljastuisi heille itselleenkin ja he saattaisivat nähdä itsensä juuri sellaisina liskoina, joita he ovatkin. Se olisi heidän minäkuvansa tuho.”
  Tuo on psykologinen fakta alitajuisen ja irrationaalisen pelon takana. Kaikki me pelkäämme itsellemme tuntematonta osaa meissä ja sen kohtaamista silmästä silmään. Ei ole kivaa kohdata sitä mörköä, kuten esim. heikkoutta, sitä ettemme ole tarpeeksi rohkeita ja vahvoja. On kivempaa esittää rohkeaa ja valita seura joka lupaa antaa tukea tai vahvistaa omaa pelon torjuntaa ja harhaluuloa omaan voimaan.
  Siitäkin huolimatta että se on itsensä pettämistä josta ei hyvä seuraa.

  Mutta maassamme on myös ryhmä globalisteja, pettureita, joka ei pelkää itsenäisyyttä vaan on valmis jopa uhraamaan sen tietoisesti. Sille itsenäisyys ei merkitse mitään, se on vain pelkkä sana paperilla. Se on valmis käymään jopa kauppaa sillä. Sille suomalaisuus ja itsenäinen Suomi ei ole lainkaan tunnepitoisesti tärkeä asia eikä sillä ei ole mitään intressiä puolustaa maatamme isänmaana koska sen isänmaa on raha.
  Sille myös sopii hyvin että oma geenitaustamme voidaan sekoittaa muihin rotuihin. Sitä ei tarvi varjella. Sitä voidaan tai jopa pitää heikentää ihan Kalergi-suunnitelman mukaan. Sillä ei ole enää mitään tunnesidettä suomalaisuuteen, ja onko koskaan ollutkaan?
  Olisi mielenkiintoista jos tuon globalisti- ja nwo-eliitin geenirakenne selvitettäisiin. Eroaisiko se merkittävästi siitä maamme enemmistön geenitaustasta jota Guillaume Durocher kuvaa artikkelissaan The Uniqueness of the Finnish Race ? … ja jolla isänmaallisuuden voi katsoa olevan jo jossain määrin geeneissä eikä se siksi ole kauppatavaraa.
  http://www.unz.com/gdurocher/the-uniqueness-of-the-finnish-race/
  Oma veikkaukseni on että eroaisi.

  Juopa pelkureiden ja pettäjien välillä kasvaa huolestuttavasti koko ajan ja pettureiden määrä on nousussa. Pettureiden isänmaaton joukko tekee koko ajan myös määrätietoista työtä ja vahvistaa siteitä rahan valtaan kaupaten maamme luonnonvaroja globalistien finanssi- korporaatiomafialle. Maamme v-media on sen hallussa mikä takaa sille aivopesun mahdollisuuden. Näin se voi amerikkalaistaa ja mädättää (’kulttuurimarxistaa’) yhteiskunnan ja heikentää sen eheyttä ja kykyä pysyä itsenäisenä.

  • Kansainväliselle eliitille suomalaiset ovat vain syöpäläisiä, joista ei millään tunnu pääsevän eroon, koska ovat niin sitkeitä selviytymään hengissä kurjissakin olosuhteissa. Uusin suunnitelma näistä viheliäisistä torakoista eroon pääsemiseksi on kuitenkin tähän astisista tappavin. Tarjotaan kulttuurin ja hyvinvoinnin aistit ja vaistot turruttavaa mukavuutta ja siihen veltostuneena nämä syöpäläiset, ”useless eaters”, on helppo nitistää. Pirteämmät yksilöt tehdään hyödyttömiksi syöttämällä niille päättömiä maailmanparannus- tai valloitussuunnitelmia, usuttamalla ne kansainvälisiin vehkeilyihin. Nämä sekoittavat suomalaisen korvenraivaajan itsesäilytykseen harjautuneet vaistot lopullisesti ja muuttavat ne kollektiivisen itsetuhon agendaksi. Tuho viimeistellään laskemalla maahan vieraita, nopeammin lisääntyviä syöpäläisiä ja luotetaan ”conquest by number” -kaavaan.

   Yhtä kaikki todella synkät ovat nyt tunnelmat eikä enää jaksa minkäänlaista lässynlässyä kuunnella nykyisen valta- tai moraalieliitin suusta. Taitaa isänmaallisuuskin olla jo toivottoman passé. Mikä muka enää herättäisi alkuperäiset itsesäilytysvaistot? Karmeaa sakkia yhtä kaikki, köyhät ja rikkaat, vihreät, siniset, punaiset ja ruskeat eikä näitä enää voi sietää silmissään.

  • ”Mutta maassamme on myös ryhmä globalisteja, pettureita, joka ei pelkää itsenäisyyttä vaan on valmis jopa uhraamaan sen tietoisesti…”

   Suomi on valinnut perikadon Sauli Niinistön johdolla kytkeytymällä läntisiin puolustussopimuksiin ja sotilasyhteisöihin
   — loppuosa linkin artikkelista:

   Mitkä poliittiset voimat ohjaavat Sauli Niinistön geostrategista uuskolonialismia?

   ”… Venäjän vastaisen sotilaallisen varustautumisen näkyvimpinä toimijoina ovat kolme eurooppalaista suurvaltaa eli Saksa, Iso-Britannia ja Ranska. Presidentti Sauli Niinistölle on varattu tässä näytelmässä lakeijan ja juoksupojan rooli, joka näyttäytyy Suomelle epäonneksi Venäjää provosoivana ja jopa uhkaavana toimintana.
   Miksi Niinistö käyttäytyy näin järjettömästi?
   Ilmeisesti yhtenä syynä on Niinistön kulttuuri- ja sosiaalinen ympäristö, jossa hän on varttunut. Tämä tietysti johtaa suoran kasvualustan ja kiinnittymisen sionistisen eliitin luomiin globaaleihin valtarakenteisiin, jota ylikansallinen uusliberalistinen kapitalismi synkimmillään edustaa. Tällöin juutalaisen tai sionistitoimijan voi hyvin korvata globaalin järjestelmän mekanismi.
   Sauli Niinistö toimii uusliberalistisen mekanismin mukaisesti tietoisesti tai tiedostamattaan juutalaisen eliitin eli kansainvälisten sionistien valtarakenteiden mukaisesti.
   Näitä valtarakenteita ovat:
   — Valtava keskitetty hegemonia kansainvälisessä pankki- ja rahatalousjärjestelmässä, joka mahdollistaa laajamittaisen lahjonnan. Maailmanhistorian pahamaineisin pankkiirisuku ovat juutalaiset Rothschildit. Jopa valtavirtahistorian on pakko myöntää, että Rothschildit kehittivät maailmanpolitiikan taloudellisen manipulaation huippuunsa verkostoitumalla kansainvälisesti, sitomalla valtiot velkaorjuuteen, valehtelemalla järjestelmällisesti poliitikkoasiakkailleen sekä rahoittamalla sotien kaikkia osapuolia yhtä aikaa3, 4.

   — Juutalaiset järjestöt: Juutalainen B´nai B´rith –vapaamuurarijärjestö on maailman vaikutusvaltaisin järjestö, joka vaikuttaa kaikissa maissa. Se johtaa muita vapaamuurarijärjestöjä, mutta siihen ei pääse jäseneksi muut kuin juutalaiset. Juutalaiset sen sijaan pääsevät vapaasti jäseniksi muihin vapaamuurarijärjestöihin. Muita tehokkaita juutalaisia organisaatioita ovat esimerkiksi: World Jewish Congress sekä World Zionist Organization.5

   — Länsimaisten tiedotusvälineiden hallinta: Juutalainen eliitti omistaa tai kontrolloi USA:n tiedotusvälineitä. Kaikki vaikuttavimmat mediayhtiöt, elokuvantuottajat, sanomalehdet, aikakauslehdet, kirjankustantajat ja uutistoimistot ovat voimakkaasti juutalaisen eliitin valvomia tai omistamia.5 Esimerkiksi Ruotsalainen ja Suomalainen mediavalta perustuu sionistisen Bonnierin omistukseen.

   Huomion arvoista myös on, että Emmanuel Macron on vaikuttanut pitkään urallaan Rothschild-pankkiirina ja hankkinut luottomiehen aseman koronkiskojien salakavalassa maailmassa.

   Näistä valtarakenteista johtuen kaikki merkittävät kansainväliset sopimukset kuten esimerkiksi Isäntämaasopimus, kehysvaltiokonsepti ja yhteisen toiminnan joukot noudattavat sionistisen eliitin ohjeistusta, ja ennen muuta sen tavoitteita. Suomen poliittinen mafia, kuten Sauli Niinistö noudattaa empimättä näitä globalistien suosituksia, vaikka ne tarkoittaisivat Suomen ja suomalaisten tuhoutumista.”
   http://www.magneettimedia.com/suomi-on-valinnut-perikadon-sauli-niiniston-johdolla-kytkeytymalla-lantisiin-puolustussopimuksiin-ja-sotilasyhteisoihin/#comment-46310

 7. Itsenäisyyden vierastaminen voi johtua paitsi pelkuruudesta ajatella itse että koti- ja koulukasvatuksesta suhteessa ulkovaltoihin. Kotikasvatuksen puolella on ollut kaksi vaihtoehtoa nimittäin NL ja USA ja koulukasvatus on suuntautunut enempi USAa myötäileväksi. Suomalaisista on perinteisesti ollut vain pieni osa joka on täyden itsenäisyyden kannalla joten ei ihme että suomi on tässä jamassa mitä on.

 8. There is a great danger for the United State of America. This great danger is the Jew. Gentlemen, in every land the Jews have settled, they have depressed the moral level and lowered the degree of commercial honesty. They have remained apart and unassimilated; oppressed, they attempt to strangle the nation financially, as in the case of Portugal and Spain.

  For more than seventeen hundred years they have lamented their sorrowful fate — namely, that they have been driven out of their mother land; but, gentlemen, if the civilized world today should give them back Palestine and their property, they would immediately find pressing reason for not returning there. Why? Because they are vampires and vampires cannot live on other vampires –they cannot live among themselves. They must live among Christians and others who do not belong to their race.

  If they are not expelled from the United States by the Constitution within less than one hundred years, they will stream into this country in such numbers that they will rule and destroy us and change our form of Government for which we Americans shed our blood and sacrificed our life, property and personal freedom. If the Jews are not excluded within two hundred years, our children will be working in the field to feed Jews while they remain in the counting houses, gleefully rubbing their hands.

  • Tällä menolla meiltä loppuu AIKA ? Jokainen sukupolvi näkee sodan joissakin osissa maapalloa, mutta nyt meitä uhkaa maapallon laajuinen sota, jonka tuloksena ei ole voittajia. Maapallomme on jo niin pilalle saastunut kaikesta jätteestä, että niiden jätteitten kerääminenkin on jo turhaa, koska niitä vain liikutellaan paikasta toiseen. Minkä taaksesi jätät, sen edestäs löydät. Vilkaiseppas sitä muovimäärää mikä on kauppojen hyllyillä. Suomessa sodan jälkeen haettiin maito kaupasta omalla metallisella kannulla, se oli irtomaitoa nimeltään, Jos et pessyt sitä kotonasi kunnolla, se oli oma vikasi,heheh.

 9. Mielestäni ainoat tasapainottavat maat ovat Kiina ja Venäjä. sekä niihin liittyneet pienemmät valtiot. Varsinkin KIINA on kovssa nousussa, jolle siionistit eivät voi
  mitään. Siksi Israelin on löydettävä ”tekosyyt” Usan rinnalla tehdä jotakin ratkaisevaa edetäkseen suunnitelmissaan maapallon herruudesta. Suuret unelmat ovat luvallisia, mutta niiden täytäntöönpano taas eri asia. TRUMP toimii juuri nyt jarruhihnana, yrittäessään ostaa aikaa soutamalla ja huopaamalla vuoronperään. TRUMPilla on omat ”touhut” kiikarissaan bisnesmiehenä. Vaikka hän ei tulisikaan valituksi uudestaan, niin onhan sekin kokemus hyödyllinen uusien liikesuhteiden muodostamisessa maapallon laajuisesti. Hän saataa esiintyä oudosti poliittisissa piireissä, mutta se on vain hämäystä.

 10. Meidän pitäisi nähdä Ilmaston muutos ilmastokontrollina eli vain tietyn ihmisryhmän tahallisena tekona. Kaiken taustalta löytyy CIA , jonka 1962 kirjoitetusta memorandumista löytyy kauaskantoinen ohjelma ilmastokontrolli sotilaallisena toimintana ( geophysical warfare).

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10215953344655773&id=1512044452

  Ehkä me sitten katsoisimme Suomen itsenäisyyden pelkääjiäkin hieman toisin,vaikka emme tietenkään hyväksyvämmin.

 11. Itsenäisyys on pelotava asia, ei ole päiväkotisetää tai tätiä sanomassa mitä pitää tehdä. Pitää ajatella kaikki asiat ihan itse, ja vastata itse tekemisistään.

  Nyt on turvallinen olo kun Brysselin sedät ja tädit ovat kertomassa miten mutakuoppaan sukelletaan syvemmälle.

  Sieltä varmaan Musta Paavikin on noussut vähän ylemmälle tasolle kailottamaan.

 12. En ole EU:n juoksupoikia, olen Brexitin ja Fixitin kannalla.
  En myöskään levittele kommunistien satuja, koskien Suomen historiaa…

  • Mitä kommunistien satuja? Ei Suomessa satuja levittele ketkään muut kuin unionisti-sosialistit.

   Niitä on kaikissa puolueissa, ja kaikilla yhteiskunnan hierarkiatasoilla. Nämä vannovat yhteisen keskusjohdon nimiin. Sen takia Suomessa menevät kaikki asiat nk. päin persettä.

   Selvittäisivät edes ensin itselleen kumartavatko Brysselin vai USA:n syvärakenteisiin. Perse ei voi olla pystyssä samanaikaisesti kaikkiin ilmansuuntiin.

   • Kommunistit ovat vääristelleet ja muokanneet mieleisekseen koko Suomen lähihistorian!
    Toki EU-myönteistä propaa ja samalla ilmastonmuutossatua levitetään kovinkin ahkerasti valtamedioissa.

 13. Ilmastobolshevismi on uusi kekseliäs globaali keino alistaa ja orjuuttaa ihmiset. Ilmastoagendaan liitetään keinoäykontrolli ja tiukka säännöstö ja rangaistukset hiilijalanjälkistandardin mukaisen elämän säätelemiseksi. Uusia ideoita tarvitaan mammonan keräämiseksi pienelle piirille. Itsenäisyysajattelulla ei ole sijaa koko maapalloa yhtenäistymään kokoavassa uususkonnossa. Esikuva on todellisuudessa marxismissa. Ilmastomarxismi tulee ketämään ehkä maksimissaan yhtä kauan kuin Neuvostoliitto, kunnes utopistinen kupla puhkeaa.
  Vastavoimana tälle illusoriselle kehitykselle ovat eri maiden itsenäisesti ajattelevat ihmiset. Ainut tie terveeseen, inhimilliseen ja järkevään tulevaisuuteen käy sisäisen, itsenäisen ja vapaan arvioinnin kautta.

 14. Meillä on presidentti joka taitaa olla suurin itsenäisyyden pelkääjä.
  Masentavaa lukea hänen puheensa jossa hän luovuttaa vallan Brysselin eu- ja korporaatiomafialle … Natolla vahvistettuna.
  Tietenkään se ei ole mitään uutta asiaa mutta nyt hän sanoo sen suoraan mitä on aiemmin pitänyt salassa, sanoo että on valmis jopa vähentämään valtaansa kunhan tuon mafian valta maastamme lujittuu
  Ketku mikä ketku…
  Se tietää meille lisää kurjistumista ja pahenevaa velkaorjuutta. Kreikan kohtalo lähenee meitä. Mutta oligarkeilla menee hyvin ja Eurostoliitto saa meistä kuuliaisen kumppanin … ja maksajan. Ja maamme luonnonvarat avautuvat enemmän korporaatiomafian käyttöön…

  Aatun puhe on päivä päivältä yhä ajankohtaisempi
  Hitler and/or Chomsky on Capitalist Democracy
  GUILLAUME DUROCHER
  http://www.unz.com/gdurocher/hitler-and-or-chomsky-on-capitalist-democracy/

  • Tuohon Niinistön ’vallansiirtoon’ liittyy myös se että maamme ’kalergisoiminen’ tulee jatkumaan entistä tehokkaampana koska se on osa sionistisen eu-eliitin suunnitelmaa
   Mitä se tarkoittaa? Lyhyesti sitä että maamme alkuperäisväestö hiljalleen tuhotaan ja se korvataan uudella ’rodulla’ ja me alkuperäiset suomalaiset jäämme vähemmistöksi jonka tehtävä on toimia kuten Brysselin valtakeskus määrää.
   Voi sanoa että olemme holhouksessa ja kuunteluoppilaina siellä missä päätökset tehdään.

   Coudenhove-Kalergin, Euroopan tuhoa pohjustaneen ’pan-Eurooppa kreivin’ taustoja.
   — Vaimo Ida Roland oli kreiviä 13v vanhempi juutalainen. Äiti ei hyväksynyt liittoa.
   (Roland was Jewish.[1] She fled from Austria in 1938 and lived from 1940 to 1945 in New York. Later she resided in Switzerland https://en.wikipedia.org/wiki/Ida_Roland)
   — Hän esitti visionsa liityttyään vapaamurariloosiin. Hänen pan-eurooppalaisia alkoivat heti rahoittaa maailman huipulla vaikutavat pankkiirisuvut.
   According to his autobiography, at the beginning of 1924 his friend Baron Louis de Rothschild introduced him to Max Warburg who offered to finance his movement for the next 3 years by giving him 60,000 gold marks. Warburg remained sincerely interested in the movement for the remainder of his life and served as an intermediate for Coudenhove-Kalergi with influential Americans such as banker Paul Warburg and financier Bernard Baruch.
   — Harry S. Truman vaikuttui CK:n ajatuksista ja hän omaksui ne USA:n viralliseksi politiikaksi.
   In the winter of 1945, Harry S. Truman read an article in the December issue of Collier’s magazine that Coudenhove-Kalergi posted about the integration of Europe. His article impressed Truman, and it was adopted to the United States’ official policy.[38]
   — CK:n isä oli nuorena antisemitisti.
   In his attitudes towards race and religion, Coudenhove-Kalergi continued the work of his father. In his youth, the elder Coudenhove-Kalergi was an antisemite. … In his treatise Das Wesen des Antisemitismus (The Essence of Antisemitism) he traced that fanaticism to religious bigotry that originated in the promulgation of Torah under Ezra.
   The Book of Ezra describes … he is said to have enforced observance of the Torah. He was described as exhorting the Israelite people to be sure to follow the Torah Law so as not to intermarry with people of particular different religions, a set of commandments described in the Pentateuch.[5][6]
   — CK kuoli virallisesti sydänkohtaukseen mutta hänen sihteerinsä kirjoitti muistelmissaan että syy oli todennäköisesti itsemurha joka pidettiin salassa ymmärrettävistä syistä.
   According to a masonic report, Coudenhove-Kalergi died of a stroke.[56] His secretary, however, indicated that Coudenhove-Kalergi possibly committed suicide. In the memoir his secretary wrote, she said his death was kept secret so as not to disappoint those who considered him to be the great visionary of European integration.[57]
   https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_von_Coudenhove-Kalergi

   Tällaisen aika onnettomalta vaikuttavan miehen käsialaa on Niinistön ja hänen ’köörinsä’ ihailema EU jolle maamme vallansiirto nyt sai presidentin siunauksen.

   • EU-komissio tyrmää Suomen kaavailemat kevytautot – useita turvallisuusongelmia
    … vain yksi pieni esimerkki kuinka maa on eu-kahleissa vailla omaa päätösvaltaa asioihinsa … ja vielä voisi mainita että sudetkin jolkottavat jo asumusten nurkissa ja moni ulkona liikkuja riskeeraa jopa henkensä kun sudet (ei vain ihmissudet) ovat eu-eliitin suojeluksessa.

 15. Jälleen keskusteluissa vilisee sana ”eliitti”.

  Mitä se tarkoittaa?
  Kuka kuuluu eliittiin ja kuka on sen ulkopuolella.

  Ilmeisesti lapset, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset lienee eliitin ulkopuolella. Vai?

  Entä onko palkansaaja heti ”eliittiä”?
  Entä jos on asiantuntija tai esimies niin onko silloin ”eliittiä”?

  Vai meneekö se tulojen mukaan?
  Vanhoja: ”Urpilainen kirjoitti eilen blogissaan, että pienituloisia ovat alle 3000 euroa kuukaudessa ansaitsevat. Urpilainen perusteli asiaa sillä, että suomalaisten keskipalkka on 2940 euroa kuukaudessa eli pyöristettynä 3000 euroa.”
  Onko alle 3000 (brutto) kuukaudessa ansaitseva eliittiin kuulumattomia ja sen ylittävät eliittiä?

  Vai meneekö se puolueettain?
  Muuttuuko eliitti aina kulloisenkin hallituspohjan mukana?

  Ehkä semeneekin asumistavan mukaan, onko omakotitalon omistaja eliittiä ja muut ei?
  Tai asumispaikkakunnan mukaan?

  Kertokaapa, kun se ei minulle ole selvä.
  Onko määritelmä esillä jossain?

  -KimmoK (salanimen takaa, salaisesti)

  • Onkohan se tuo:
   ”valtaeliitti, eli tietyt oikeistolaiset poliitikot ja puolueena kokoomus sekä valtamedia, ”
   https://vastavalkea.fi/2019/06/14/eliitti-ajaa-suomea-natoon-kansa-vastustaa/

   Kokoomuksen ehkä ymmärrän…
   Kuka valitsee kuka poliitikko kuuluu eliittiin?

   meneekö se teillä näin: ”Jos joku poliitikko on kanssani erimieltä, hän varmaan kuuluu eliittiin.”?

   Ja mikä onkaan ”valtamedia”? Missä menee raja?

   meneekö se näin: ”Jos joku mediatalo julkaisee jotain mistä en pidä, se varmaan kuuluu eliittiin.”?

  • Oletko todella noin yksinkertainen?
   Lyhyesti: Eliitiksi sanotaan sitä itsekästä joukkoa jolla on valta ja rahat. Ja joka viis veisaa siitä mitä kansan enemmistö pitää tärkeänä.
   Kyllä sinä tuon tiedät mutta trollailet vain täällä ja yrität sotkea asioita. Mutta et sinä lukijoita täällä pysty johtamaan harhaan. V-median puolella olisi varmaan sulle kysyntää.

  • Otahan KimmoK mallia Simo Häyhästä joka ei myynyt isänmaataan kuten maamme nykyjohto on tehnyt lähtiessään pelkurimaisesti eu- ja natomafian kelkkaan.
   Sinullekin eikä vain Niinistölle iltalukemista.
   Joka ilta ennen nukkumaanmenoa ja vielä aamulla kertaus ettei päivän aikana kirjoittele tänne tyhmyyksiä eikä tee enää yhtä suuria mokia kuin tähän mennessä on tehnyt.
   Japanilaismies käveli Helsinki-Vantaalta 300 kilometriä nähdäkseen maailmankuulun tarkka-ampujan Simo Häyhän kiväärin: ”Hän oli isänmaallinen”
   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/fda22388-a803-4a12-8972-cde37f0e31eb

   • ”Massiivista maahanmuuttoa pitää vastustaa lukuisista syistä, jotka ovat paitsi ympäristöpoliittisia, myös todellista monikulttuuria tukevia ja puhtaan taloudellisia. Vain keskeneräiseksi jäänyt ajattelu ei tätä myönnä. Kuten ilmastomuutoksen vastustaminen, on massamuuton vastustaminen maailmanlaajuinen ympäristöteko.

    Tämän vastakohta ei ISÄNMAALLISUUS ole. Senhän – kaikkialla maailmassa hyväksytyn sisäisen voimavaran – ovat UUSKIELEN MUOKKAAJAT MUUTTANEET [kommunistisen Frankfurtin koulukunnan mädätysoppeja soveltavat kulttuurimarxistit?] kansallismielisyydeksi, sitten natsismiksi, rasismiksi ja ties miksi. Kiinalaiset ovat hyvin isänmaallisia ja amerikkalaiset ylpeitä amerikkalaisuudestaan. Miksi pikkuruisen Suomen pitäisi olla epäisänmaallisuuden opettaja maailmassa? Älkää olko hyödyllisiä idiootteja! Reilu itsekkyys on varotoimi. Typeryys globaaleissa asioissa taas on – vain typeryyttä.” – http://www.eeropaloheimo.fi/lapsellista-riitelya/

    (Valitettavasti myös Paloheimo kuitenkin on ilmastohuijaus-aivopesty – eipä uskoisi!)

 16. Odottaako meitä tämä sama kohtalo kuin Irlantia? — globalistien valloittama ja alkuperäisten suomalaisten käsistä karannut tai pois otettu Suomi jonka alkuperäinen väestö jää vähemmistöksi ja vaille omaa päätösvaltaa.

  “Become other than White”: Ireland and Radical Jewish Activism
  … perhaps they (Jewish activists and globalists) do love Ireland, but not the Ireland that was, and has been for millennia, but the Ireland that “is becoming” and is “to be” — the Ireland overcome by globalism, with an international population devoid of the “white supremacy” of Irishness.
  Perhaps they love the Ireland of gay pride parades and the arid metallic stench of the abortion mills. Perhaps they love the Ireland touched by Nigeria, the one sprinkled with mosques, and where young White mothers hang themselves in homeless despair while asylum seekers are housed and fed mere yards away. Perhaps they do indeed feel some kind of love, and they see what they’ve done, and are doing, as the bringing of gifts to Ireland.

  But Tairdelbach’s lesson of a thousand years ago is that you don’t have to accept them.
  “Five Jews came from over sea with gifts to Tairdelbach [King of Munster], and they were sent back again over sea.” — Annals of Inisfallen, 1079 A.D.
  https://www.theoccidentalobserver.net/2019/08/30/become-other-than-white-ireland-and-radical-jewish-activism/

 17. Analyysi: ”Suomalaismies tekeytyi turvapaikanhakijaksi” – totta vai tarua? | UMV-Mielipide
  Olkoonkin että tässä UMV-artikkelissa kaikki ei olisi ihan totta mutta pääosin totuus on tuo.
  Tietenkään pakolaiset eivät ole ainoa syy maamme taloudelliseen ahdinkoon ja kulttuurin perikatoon.
  Meillä tuhlataan valtavat summat rahaa kansanedustajien ylläpitoon ja eu-jäsenyyteen joka on perimmäinen syy kaikkeen.
  Kun emme ole itsenäinen maa joka päättää itse asioistaan niin ulkopuoliset voimat voivat tuhota maamme.
  https://mvlehti.net/2019/09/03/analyysi-suomalaismies-tekeytyi-turvapaikanhakijaksi-totta-vai-tarua-umv-mielipide/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here