Porošenkon toimista lisää rikosepäilyjä

34

Daria Marchenko: "Face of Corruption" (korruption kasvot), maaliskuu 2019. Ukrainalaistaiteilija koosti teoksensa Porošenkon makeisfirman karamellikääreistä. Tausta muistuttaa suklaapatukoita.

Ukrainan edellistä presidenttiä, Petro Porošenkoa, epäillään laajamittaisesta korruptiosta. Ukrainalaisen UNIAN-uutistoimiston mukaan Ukrainan valtion rikostutkintavirasto on käynnistänyt elokuun alussa tutkinnan ex-presidentin ja seitsemän muun henkilön matkasta Malediiveille yksityiskoneella 1.–8. tammikuuta 2018. Tapaus tuli julki ukrainalaisessa tutkivan journalismin ohjelmassa.

Porošenkon seurueineen epäillään käyttäneen vääriä matkustusasiakirjoja ja laiminlyöneen raja- ja tullitarkastukset matkallaan, joka maksoi 500 000 dollaria. Porošenkon tiedottaja ja Ukrainan rajaviranomaiset ovat kiistäneet syytökset.

Elokuun 19. päivänä amerikkalainen liikemies Sam Kislin väitti Strana.ua-verkkouutisille Porošenkon kavaltaneen virassa ollessaan ainakin 8 miljardin dollarin suuruisen rahasumman Ukrainan valtiolta. Ukrainassa syntynyt Kislin muutti Yhdysvaltoihin vuosikymmeniä sitten. Viime vuonna, jolloin Porošenko oli vielä presidentti, hänen paluunsa Ukrainaan estettiin vedoten valtion taloudellisiin intresseihin.

Ukrainan valtion rikostutkintaviraston päällikön Roman Truban mukaan Ukrainassa on käynnistetty 11 tutkintaa Porošenkon rikosepäilyjen johdosta. Yksi syytös koskee Kertšinsalmen välikohtausta 25.11.2018, jossa Porošenko pyrki syyttäjä Andrei Portnovin mukaan tarkoituksellisesti provosoimaan Venäjän helposti ennakoitaviin toimiin kireässä tilanteessa, jotta sitä voitaisiin syyttää vihamielisestä toiminnasta Azovin merellä, sekä luomaan perusteet poikkeustilan julistamiseen ja presidentinvaalien siirtämiseen epämääräiseen tulevaisuuteen.

Sam Kislinin mukaan myös Yhdysvalloissa on käynnistetty useita rikostutkimuksia Ukrainan entisestä johtajasta. Yhden tutkimuksen kerrotaan liittyvän kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n myöntämän avustuksen väärinkäyttöön.

34 KOMMENTTIA

 1. Mies on ottanut N-yahusta oppia joka myös elää korruptiosyytteiden alla. Ne näyttävät kuuluvan sionisteilla normaaliin arkeen.
  Entä sitten meidän omien ’porojemme’ laittomat puuhat liittyen isänmaan myyntiin nwo- ja natomafialle?
  Samaan sarjaan nekin kuuluvat vaikkemme tiedä kuinka suuria summia on liikuteltu kulissien takana mutta ainakin kansaa on rokotettu raskaalla kädellä eu- ja natokauppojen seurauksena.
  https://www.timesofisrael.com/pre-indictment-hearing-held-for-tycoon-at-center-of-netanyahu-corruption-probe/

  • kehitys (wiki)…
   ”Vuoden 2019 alussa julkaistussa Transparency International-järjestön vuoden 2018 maavertailussa Ukraina sijoittui jaetulle 120 sijalle vertailluista 180 maasta. Ukrainan pistemäärä oli noussut kahdella pisteellä edellisvuodesta, mutta maa sijoittui pistemäärällään yhä merkittävästi maailman keskimääräistason 43/100 alapuolelle.”
   ”Vuonna 2014 Ukraina oli pistemäärällä 26/100 sijalla 142”

   Vertailu 2018:
   ”Naapurimaista sitä hieman korkeammaksi korruptio arvioitiin Venäjällä pistemäärällä 28/100 (jaettu sija 138/180: Venäjä on Euroopan korruptunein maa).”

   Suomessa 85/100 pistettä.

 2. Onko lopultakaan kyse mistään korruptiosta. Enemmänkin on kyse tavasta hallita ja ryöstää.
  — Onko Saudi-Arabian hallinto korruptoitunut, kun kuningas suoraan omistaa kaiken omaisuuden maassa?
  — Entä Afrikan maat? Niissä avoimen rehellisesti ryöstellään kansalaisia ja edistetään suvun menestystä.

  Lopultakin suuri enemmistö Ukrainalaisista hyväksyy Poroshenkon tavan hallita:
  — Jos kuka tahansa heistä valitaan presidentiksi, toimisi hän aivan samalla tavalla.
  — Poroshenkon toimintamallille on siis suuren enemmistön tuki takana.

  Hallitsija kaatuu vasta sitten, kun kansan tuki katoaa alta, kun kansa ei enää tottele; vasta sitten kun veri virtaa kaduilla.

 3. kun katso UAn historia (-30v) niin jokaista presidenttiä on suurin odotuksiin nostettu pallille, jonka jälkeen kiroen revitään alas. Vaikka Poroshenko on sen historian epäonnistunein -joka alalla, ongelmana on että ne syytökset tulee jälkeenpäin kun niillä ei periaattessa ole merkitystä. Sam Kislin syytti häntä mm.
  ofshore rahoista ja sillä on muutakin epäselvyyksiä vallan käytössä, mutta liian myöhään ja ilman lännen tukea jää tyhjiksi syytöksiksi

 4. Porosenko tuli valtaan cian masinoiman vallankaappauksen jälkeen ja oli ennen sitä cian yhteysmies ukrainassa. Porosenko ei ollut näistä syistä laillinen presidentti milloinkaan ja ukrainassa puolueet olivat asiasta yksimielisiä ja valitsivat uuden presidentin ja nyt myös uuden parlamentin. Pudottuaan pallilta porosenko on joutumassa vastaamaan tekosistaan taloudellisissa väärinkäytöksissä mikä on hyvä asia ukrainan korruption kitkemisen takia ja muutenkin ukrainan kriisin ratkaisemisen kannalta. Ison omaisuuden takana on aina rikos niin ukrainassa kuin suomessakin ja ukrainan oikeuslaitoksella on näytön paikka prosenkon oikeuden käynneissä ellei porosenko pääse sieltä karkaamaan suhteillaan.

  • Mikään maassa tuskin muuttuu kun poron tilalle tuli uusi poro-jutikka.
   Ukrainassa kuten vähän joka paikassa zio-masonic mafia pesii ja ryöstää kansaa yrittäen vahvistaa asemiaan. N-yahu ja mossad on mukana taustakuvioissa.

   • Näin varmasti on mutta uusi tilanne saattaa parantaa mahdollisuutta ratkaista ukrainan sota jolla ukrainassa ei ole kansan kannatusta. Ainakin uudella presidentillä on epävirallisia suhteita venäläisiin ja hänen puolueensa jäsenistöstä suuri enemmistö on etnisesti ukrainalaisia. Putinilla on kuitenkin kovat ehdot rauhalle jotka ei ukrainaa taida miellyttää.

    • Luulen että Putinin ehdot eivät miellytä cian ja mossadin agentteja joita uusi nukke-poro Z edustaa ja jotka ovat siellä Venäjän kimpussa. Putin ei petä maan venäläisiä ja jätä heitä sionistien saaliiksi.
     Eikös tämä nukke-poro (koomikko-näyttelijä Z) ole sionisti?
     Vaalikamppailun aikana Ukrainassa tuli julki myös useita tietovuotoja, joiden perusteella Zelenskyn taustajoukot kyseenalaistettiin.
     Epäiltiin, että hän on omaehtoisessa maanpaossa olevan miljardööri Ihor Kolomoiskyn sätkynukke-ehdokas – eli oligarkki-Poroshenkon valta vaihtuisi Zelenskyn myötä vain toisenlaiseen oligarkkileiriin.

  • Ukrainassa ei tapahtunut minkäänlaista ulkomaisella avulla suoritettua vallankaappausta asevoimaa käyttäen eikä vallassa ole ollut missään vaiheessa juntta.

   Valta vaihtui Ukrainan perustuslain määrittelemän menettelyn mukaisesti.

   Demokraattisesti vaaleilla valittu Ukrainan parlamentti äänesti ja aivan oikein erotti Ukrainan perustuslain mukaisesti Venäjälle maanpakoon lähteneen ja siten tehtäviin kykenemättömän presidentin Viktor Janukovitshin perustuslaillisista tehtävistään.

   Verkhovna radan eli Ukrainan parlamentin 340:stä läsnä olleesta edustajasta Viktor Janukovitshin erottamisen puolesta äänesti peräti 328 edustajaa mukaan lukien hänet omat tukijansa Alueiden puolueesta.

   Parlamentti nimitti tilalle virkaa tekeväksi presidentiksi parlamentin puhemies Oleksandr Turtšynovin.

   Ukrainan perustuslain mukaan parlamentin puhemies ryhtyy hoitamaan estyneen presidentin tehtäviä.

   Ukrainan perustuslain mukaisesti presidentti Turtšynov nimitti uudeksi pääministeriksi Arseni Jatsenjukin jonka tehtäväksi tuli muodostaa uusi kansallisen yhtenäisyyden hallitus.

   Parlamentissa Arseni Jatsenjukin puolesta nimitystä uudeksi pääministeriksi äänesti ja tuki 371 edustajaa eli selvä enemmistö.

   Uuden pääministeri Arseni Jatsenjukin muodostama uusi hallitus sai parlamentin äänestyksessä taakseen vaadittavat 331 edustajan enemmistön tuen.

   Arseni Jatsenjukin hallitus otti tehtävät vastaan 27.2.2014.

   Näin ollen valtaan nousi myös täysin demokraattisesti ja perustuslain menettelyn mukaisesti täysin laillinen väliaikainen hallinto.

   Ukrainassa järjestettiin demokraattiset presidentinvaalit 25.4.2014 jonka voitti Petro Porošenko (saaden 54,7%) annetuista äänistä. Väliaikaisen presidentin Oleksandr Turtšynovin pesti loppui heti vaalien jälkeen.

   Ukrainan demokraattiset parlamenttivaalit järjestettiin 26.10.2014 jonka voitti EU:n ja lännen kanssa integroitumista kannattavat puolueet ja näistä suurin voittaja (saaden 21% äänistä) pääministeri Arseni Jatsenjukin Kansanrintama puolue. Voiton myötä Arseni Jatsenjuk jatkoi pääministerinä uudessa hallituksessa.

   • Rakas Faktaa 4

    Hienosti olet kirjannut, kuinka laillisesti ja demokraattisesti kaikki on sujunut Ukrainassa. Olen varma, että on ihmisiä varsinkin meillä täällä Suomessa, jotka uskovat kaiken Ukrainassa näin tapahtuneen.

    Mutta sitten on joitain epäileviä tuomaita kuten mm. minä, joita kalvaa epäilys josko ne asiat siellä Ukrainassa sittenkään menivät hyviksi havaittujen lakien ja tapojen mukaisesti.

    Sinä varmastikin pystyt auttamaan meitä tässä piinassamme, koska ilmiselvästi olet erittäin hyvin perillä Ukrainan tapahtumista. Olisi erittäin suureksi avuksi, jos voisit avata meille tätä asiaa hieman pidemmältä menneisyydestä. Erityisesti olisi hienoa saada lisäselvitystä tuohon ”Venäjälle maanpakoon lähteneen ja siten tehtäviin kykenemättömän presidentin Viktor Janukovitshin” johtaneista asioista. Jos voisit valoittaa meille lisää näiden asioiden demokraattisuutta ja perustuslain mukaisuutta, vaikkapa samalla tarkkuudella mistä saimme aikaisemmin jo nauttia, helpottaisi se suuresti minun kalvavaa epäilystäni tässä Ukrainan asiassa.

    Luulen, että olisi siinäkin mielessä hyvä avata ko. asioita, sillä nythän on vaarana, että joku minua vääräleukasempi epäilevä tuomas voisi vaikka verrata tuota sinun asioiden kuvausta esimerkillä:

    Kaikki meistä varmaankin pystyy kuvittelemaan jossain päin suomea kylän, jossa johonkin maailman aikaan on ollut torilla joukkotappelu. Ja sitten jotkut varmaankin pystyvät kuvittelemaan reportterin, joka uskoo vain omiin silmiin sekä lain ja rauhan kaikkivoipaisuuteen. Reportteri saapuu torille, mutta myöhässä. Joukkotappelu on jo ohi. Seuraavana aamuna saamme lukea raporttia torin tapahtumista — Laki ja rauha on vallinut torilla. Ihmiset kulkevat ja muiden kanssa keskustelevat torilla aivan normaalisti. Ainoa tavallisuudesta poikeava asia on joukko, aivan kuin jonkun joukkohypnoosin vallassa olevia, häiriintyneitä ihmisiä, jotka höpöttävät jostain ihmeelisestä joukkotappelusta. Joukkotappelua ei ole havaittu.

    Eli siis. Joku vääräleuka voisi verrata sinun asioiden kuvausta esimerkin reportteriin. Ja kuka ties joku vielä vääräleukasempi voisi vaikka sanoa, että sinun nimimerkkiin pätee vanha sanonta tyhjät tynnyrit kumisee.

    Ja tätähän me emme halua, emmehän? Rakas Faktaa 4.

    Vastaustasi odotellen

    Lämmöllä

    Ville Koskinen

    Ps. Minä en millään pysty kuvittelemaan yllä mainittua reportteria, koska en pysty näkemään, että ko. käyttäytyminen johtuisi vain omiin silmiin uskomisesta.

   • Tämä on muunneltua faktaa jo neljännessä osassa. Selkeästi CIA:n tarinapajan tuotosta, lähde tosin mainitsematta.

    Tarina menee jo alussa pieleen. Kertomatta jäi, miksi istuva presidentti pakeni maasta. Syynähän olivat Maidanilla tapahtuneet ampumiset, joita kaiketi voidaan pitää asein suoritettuna. Takana kerrotaan olleen ulkomaisia toimijoita. Ukrainassa on suoritettu tutkintaa ja etsitty syyllisiä ampumisiin; tutkinnan nykyistä vaihetta en tunne.

    Presidentin pako oli sinänsä inhimillisesti ymmärrettävää, olivathan USA:n aiemmassa käsittelyssä olleiden Irakin ja Libyan valtionpäämiehet Saddam Hussein ja Muammar Gaddafi tulleet raa’asti murhatuiksi USA:n ja liittolaistensa toimesta. Janukovitshia odotti sama kohtalo.

    Janukovitshin pako nopeutti suunniteltua vallankaappausta. Vallankaappaus perustui siis asevoiman käyttöön. Samanlainen tapahtumien kulku toistui Syyrassakin parin vuoden päästä; Syyriassa presidentti Bashar al-Assad ei paennut maasta ja sai lopulta vaikutusvaltaisia tukijoita. Ja nyt Syyria puhdistaa viimeisiä alueitaan ISISin ja muiden kapinallisten joukoista. Ukrainassa sen sijaan jatkuu sisällissota.

    • Mikään berkutin erikoisyksikkö ei avannut tulta tappaakseen ketään vaan cia oli palkannut georgian presidentin henkivartijoita tappamaan rahoittamiaan mielenosoittajia eli he uhrattiin setä samulin puolesta.

     • Eli tuossa videolla Maidanille osallistuneita mielenosoittajia surmaavat Viktor Janukovitshin alaiset ”Berkut” miliisin erikoisyksikön rynnäkköpoliisit ja tarkka-ampujat ovat mielestäsi itseasiassa Cia:n palkaamia ampujia?

      LOL. Tämä selvä. 🤣

 5. Ukraina ja Suomi eivät lopultakaan eroa paljon toisistaan. Molemmissa on tehty vallankaappaus. Molemmissa on valtava korruptio, jonka mittarina toimii vallassa olevien median sisältö.

 6. Tätä kannattaisi miettiä — Miksi puolustusliitto toisen maan kanssa voi olla tai oikeammin on aina kohtalokasta — myös meille.
  Nyt Amerukka puuhaa puolustusliittoa ja sitoutumista Israelin sotiin (Republican Senator Lindsey Graham has been calling for a “defense treaty” with Israel since last April) ja siten mitään oppimattomana aiemmista tällaisista liitoista on edistämässä uuden maailmansodan syntyä joka väistämättä osuisi myös meidän nilkkaan maamme ulkopoliittisen tyhmyyden takia.

  Lindsey Graham’s Blank Check. Why a Defense Agreement with Israel Would be a Disaster for Americans
  PHILIP GIRALDI
  Two world wars began because of unconditional pledges made by one country to come to assistance of another.
  On July 5, 1914, Kaiser Wilhelm II of Germany pledged his country’s complete support for whatever response Austria-Hungary would choose to make against Serbia after the June 28th assassination of Archduke Franz Ferdinand of Austria by a Serbian nationalist during an official visit to Sarajevo, Bosnia. This fatal error went down in history as Germany’s carte blanche or “blank check,” assurance to Austria that led directly to WW I.

  In September 1939, World War II began when Great Britain and France came to the assistance of Poland after the German Army invaded, fulfilling a “guarantee” made in March of that year. What was a regional war, and one that might have been resolved through diplomacy, became global.

  One would think that after such commitments were assessed by historians as the immediate causes of two world wars, no one would ever consider going down that road again.
  But that would be reckoning without Republican Senator Lindsey Graham who has been calling for a “defense treaty” with Israel since last April. In his most recent foray,
  Graham announced late in July that he is seeking bipartisan support for providing “blank check” assurances to Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu and is hoping to be able to push a complete defense treaty through the Senate by next year.
  http://www.unz.com/pgiraldi/lindsey-grahams-blank-check-why-a-defense-agreement-with-israel-would-be-a-disaster-for-americans/

 7. Yhdysvallat ei ole puuhaamassa puolustusliittoa Israelin kanssa. Tämä on ainoastaan senaattori Lindsey Grahamin ehdotus.

  • Mutta senaattorihan vain esitti sen virallistamista mikä jo on ollut käytäntö. USAhan on jo Israelin sionistien komennossa maansa sionisti-neokonnien kautta jotka ovat miehittäneet kaikki tärkeät postit.
   Onhan N-yahu myös julkisesti sanonut että ’me (Israel) kontrolloimme Amerukkaa’.

 8. Milloinkahan viherkommunisti-toimittajien dominoiman valtaVALEmedian ja sen tukemien, vallankahvassa olevien maanpetturien tyhmentämä suomalaisten enemmistö alkaisi valita valtaan ISÄNMAALLISIA suomalaisia:

  ”Suomen valtionvarainministeri, jolle kansallinen etu on uhka | UMV-Kolumni

  SUOMEN GLOBALISTIHALLITUS hämmästyttää jälleen Suomen ja suomalaisten etujen vastaisella politiikallaan. Valtionvarainministeri Mika Lintilän mukaan kansallismielisyys olisi uhka taloudelle ja turval­li­suu­delle.
  Keskustapuolueen valtionvarainministeri, Mika Lintilä, ei usko Suomen kykenevän pärjäämään itseensä luottaen, koska hänen mukaansa ”pieni maa pärjää suurvaltojen sanelemassa maailmassa vain utopioissa”. Hän il­mai­si ”sy­vän huo­len­sa na­ti­o­na­lis­min le­vi­ä­mi­ses­tä” pu­hu­es­saan suur­lä­het­ti­läs­päi­vil­lä Hel­sin­gis­sä.

  Globalismin propagandaa julistaen Lintilä leimaa kansallismielisyyden ”nationalismiksi”, josta valtamedia vetää puolestaan uutisagendan mukaisesti yhtäläisviivan aina ”äärioikeistoon” ja ”natseihin”, vaikka kyseessä olisikin kansallinen protektionismi ja patriotismi, jolla ei ole tekemistä vasemmisto-oikeistoon jakamisen kanssa, eikä kyseessä ole nouseminen ketään vastaan. Mutta näin se todellinen ”vihapuhe” toimii…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/08/22/suomella-on-valtionvarainministeri-jolle-kansalliset-edut-ovat-uhka-umv-kolumni/

  ”Värikkääseen” SuUOMALIAAN tähtäävä natsittaja-sisäministeri, viherkommunisti Ohisalo on tehokas tuki myöskin selvästi suomalaisen KANSALLISVALTIOMME tuhoamiseen tähtäävälle kepu-ministeri Lintilälle.

  • ENTINEN viherkommunisti Eero Paloheimo: ”Massiivista maahanmuuttoa pitää vastustaa lukuisista syistä, jotka ovat paitsi ympäristöpoliittisia, myös todellista monikulttuuria tukevia ja puhtaan taloudellisia… on massamuuton vastustaminen maailmanlaajuinen ympäristöteko.

   Tämän vastakohta ei ISÄNMAALLISUUS ole. Senhän – kaikkialla maailmassa hyväksytyn sisäisen voimavaran – ovat uuskielen muokkaajat [kommunistisen Frankfurtin koulukunnan mädätysoppeja soveltavat kulttuurimarxistit?] muuttaneet kansallismielisyydeksi, sitten natsismiksi, rasismiksi ja ties miksi. Kiinalaiset ovat hyvin isänmaallisia ja amerikkalaiset ylpeitä amerikkalaisuudestaan. Miksi pikkuruisen Suomen pitäisi olla epäisänmaallisuuden opettaja maailmassa? Älkää olko hyödyllisiä idiootteja! Reilu itsekkyys on varotoimi. Typeryys globaaleissa asioissa taas on – vain typeryyttä.” – http://www.eeropaloheimo.fi/tag/keski-uusimaa/

 9. Nimimerkki Faktaa … on jo niin oman harhaisen ja ulkoapäin manipuloidun valheen saastuttama, että saatta jopa itsekin uskoa sepityksiinsä. Vuoropuhelu on silloin turhaa.
  Jo pelkkä nimimerkki kertoo, ettei hän edes yritä asiallista keskustelua vaan pelkästään syöttämään omaa ”faktaansa”, joka on jo moneen kertaan valheeksi todistettu.
  Tällaisen sepustelun oikea paikka on roskaposti.

   • Näillä Nato/USA-trolleilla on kaikkiin kysymyksiin selvät sapluunat, siitä CIAn tarinapaja on toki pitänyt huolen. Tulee väkisinkin mieleen 70-luvun taistolaistoimijat, joilla myös oli papukaijamainen vastaus kaikkeen väittelyssä.

    Faktan suoltajalla on kohtalainen uskottavuusongelma. Hänen mukaansa siis presidentti Janukovitsh olisi komentanut Berkut-erikoisyksikön ampumaan mielenosoittajia, että voisi sen hässäkän turvin paeta maasta. Presidentiltä kohtalaisen konstikkaasti ajateltu.

    Kun emme usko Fakta-trollin sepustuksia, voisiko ajatella, että hän — uskottavuuttaan lisätäkseen — ilmoittaisi näihin ampumisiin syyllistyneiden Berkut-yksikön miesten nimet. Sen pitäisi olla varsin helppoa, olihan CIAkin jo tuolloin paikalla.

    Koko lailla identtinen tapaus sattui pari vuotta myöhemmin Syyrian Sanaassa. Siellä ”tuntemattomat asemiehet” avasivat tulen mielenosoittajia vastaan tappaen siinä sivussa seitsemän poliisiakin. Sattuuhan sitä. Tämä tapaus tuli jo Maidania tarkemmin uutisoiduksi, myös israelilaisissa ja libanonilaisissa lehdessä.

    Odottelemme Maidanin tapahtumienkin osalta tarkempia tutkimustuloksia, nyt kun CIAn asettama tietotulppa Poroshenko on poistettu takaoikealle. Vai jatkuuko tiedon pimitys ja länsimedian uutismanipulointi?

 10. Mahtaisko Poroshenkolla olla vielä sama kohtalo kuin Georgian entisellä presidentillä Mikheil Saakašvilillä? Hänhän on tänä päivänä maanpaossa ja karkotettuna Georgiasta, aiheutettuaan pelkkilä ongelmia mukaanlukien sodan 2008.

  Jospa tämä ukrainan nykyinen päämies saisi ihmisten silmät aukeamaan, niin poro saa pian anoa turvapaikkaa rapakon toiselta puolen

 11. Poroshenkon kannatus on jo romahtanut liki nollaan , kun kansa huomasi mikä täysin moraaliton roisto oli kyseessä.
  Toivottavasti hän joutuu oikeutetusti syytteeseen miljardien varastamisesta, aloittamastaan sodasta ja muusta vahingosta ja saa pitkän vankeustuomion.
  Ei se ole kuitenkaan valitettavasti todennäköistä, vaan hän pakenee sitä ennen lähinnä EU:lta varastetut miljardit tilillään maahan, josta hänttä ei luovuteta.

 12. Tällaista on sionistien tapa elää ja rokottaa muita.
  Ukrainasta tätä naisten ryöstöä seksiorjiksi ja huoriksi TelAviviin tapahtuu vuosittain tuhatmäärin — ja sionistien bisnes kukoistaa
  Viimeisen vuosikymmenen aikana 100 000 naista on joutunut tämän valkoisen orjakaupan uhriksi

  World Wide White Slave Trade Centred in Israel

  Modern Day Slavery
  Israel Hebrew website says that the total annual profits garnered from white slavery in Israel have reached the US $1 Billion Dollar mark. (2005)

  10,000 Eastern European and Russian girls are lured to Israel each year and enslaved as prostitutes.

  Over the past decade, about 100,000 women have been trafficked into Israel in what Keidar calls “modern slavery”.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=193705

  • Ja näiden moraalisesti rappeutuneiden sionistien rinnalla USA taistelee ja on luomassa oikein puolustusliittoa siten että jos Israelin sotabisneksiä häiritään niin ’täältä pesee’ .
   … Amerukka puuhaa puolustusliittoa ja sitoutumista Israelin sotiin (Republican Senator Lindsey Graham has been calling for a “defense treaty” with Israel since last April)… katso kommentti yllä
   Kuinkahan suuri määrä näistä naisista joutuu ’läntisen arvoyhteisön’ oligarkkimafian ja epsteinien palvelukseen…?
   Kyllä on korkealla tasolla ’läntisen arvoyhteisön’ moraali, eikö olekin.
   Vähän sarkasmia: Kyllä meidänkin kannattaa olla kimpassa tämän yhteisön kanssa ja puolustaa sitä ja sen arvoja kaikin omin ja ulkopuolisin voimin. Niinistö ajaa kansan parasta kun ajaa meitä Natoon, eikö vaan?
   Katoaako meiltäkin jo naisia seksityöläisiksi maailmalle tekemään arvokasta palvelua maailman ’valituille’.
   Jeffrey Epstein RIP
   But Many More Questions Remain to be Answered
   PHILIP GIRALDI
   http://www.unz.com/pgiraldi/jeffrey-epstein-rip/
   Dr David Duke Interviews Brother Nathaniel
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=193667

  • ISRAEL – THE WORLDS BIGGEST TERRORIST STATE
   If any Israely citizen thinks that their zionist government is protecting them wake up and smell the terror because yes you the Israely citizen is expendable like the rest of us. These tyrants have to be removed.

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=PJdKMch2wWI

   How Israel armed the drugs cartels

   However, there is ample evidence that Israel has aided, trained and armed criminal drugs cartels around the world. In large part, this was a component of Israel’s role as a proxy of US imperialism in Latin America during the 1980s.

   Israel continues in this proxy role today, with its arming of the Azov Battalion in Ukraine, one of the country’s most well-equipped neo-Nazi militias.

   According to former Mossad officer Victor Ostrovsky in his book By Way of Deception, the Mossad intelligence agency used the Thai heroin trade as a way to raise funds for top secret operations on US soil, which were very hush-hush because it is likely that they were actually against US law.

   “The Mossad had made its first contact with the opium growers in Thailand [in the late 1970s],” Ostrovsky wrote.
   “The Americans were trying to force farmers to stop producing opium and grow coffee instead. The Mossad’s idea was to get in there, help them grow coffee, but at the same time help them to export opium as a means of raising money for Mossad operations.”
   https://careandwashingofthebrain.blogspot.com/2019/08/how-israel-armed-drugs-cartels.html
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=193774

   Kovin yksipuolisia ovat sionistien puuhat — aina vain pahanteossa joka puolella maailmaa.
   Olisi ilo päästä kirjoittamaan jotain hyvääkin heistä mutta se ei ole mahdollista kun sitä ei löydä edes suurennuslasilla.
   Vain antisionistiset juutalaiset saavat tämän kunnian minulta kuten esim. Ron Unz, Gilad Atzmon, Miko Peled, Shlomo Sand, Eric Zuesse, Henry Makow, Norman Finkelstein jne. — heitä on paljon ja he ovat sionismin vahvimpia vastustajia maailmassa joille voi nostaa hattua…

   • A Jewish American who immigrated to Israel asks why refugees can’t … amerikanjuutalainen joka muutti Israeliin kysyy mikseivät pakolaiset voi muuttaa maahan… ja pettyneenä muutti takaisin USAan
    Näin siis toimii sionistinen Israel mutta Eurooppaan se tuottaa Lähi-idän sodillaan pakolaisia joita meidän tulisi sen mielestä tänne ottaa.

    Journalist Mya Jaradat loved Hebrew so much she made aliyah — but now she’s gone back to the US and written a tell-all book about how Israel treats asylum seekers
    “I do feel there is something incorrect about having to get married outside of Israel. My husband is a native, an indigenous Palestinian,” says Jaradat, “and according to the State of Israel, I am a returnee.”
    “We had to leave Israel to live together. He is a native of the land. And then there is me who is supposed to have all of this privilege under the Jewish state,” she says.
    “Well, if you step out of line and marry a non-Jew, there goes your privilege,” she says.
    http://www.timesofisrael.com/a-jewish-american-who-immigrated-to-israel-asks-why-refugees-cant/

   • Living Amongst Others
    GILAD ATZMON
    http://www.unz.com/gatzmon/living-amongst-others/

    Vanity Fair’s source added: “When I asked what she thought of the underage girls, she looked at me and said, ‘they’re nothing, these girls. They are trash.”
    The disregard of others and the dismissal of human life, symptomatic of the Epstein Orbit, extends beyond ethnicity, religious barriers and class.
    … I now believe that Epstein was just a player in a huge crime syndicate that often seems to operate in large parts of American life, its politics, culture, academia and, of course, finance. In such a vile apparatus Epstein ran an amusement park.

 13. Poron hallinnolle Eu ja USAsyötti yhteensä toistakymmentä miljardia verorahoja vain sen takia että Poro saatiin valtaan ja pidettyä vallassa. Poro oli varmasti kallein lännen nukkepresidentti ja nyt rahat meni hukkan vai menikö. Uusikin presidentti on jonkun Amerikkassa olevan Ukrainan juutalaisen oligarkin jojo joten sama meno jatkuu kun jojopresidentin tausta oligarkki kuuluu sionistien ja usan oligarkkien maailman valloitusjärjestöön joten on ihme jos Jojo ja Putin pääsee sopuun Ukrainan kriisin lopettamisesta. Ainoa pelastus ukrainan tilanteen normalisoinnille että jojopresidenttiä kannattava puolue osaa johdattaa Ukrainan rauhaan varsinkin kun se on puolueohjelmassa ja puolueella on enemmistö parlamentissa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here