Päättyykö Joe Bidenin kilpa, ja siksikö Lagarde?

40

Hunter ja Joe Biden presidentti Obaman virkaanastujaisissa vuonna 2009. Kuva (rajattu): Ben Stanfield (CC BY-SA 2.0)

Ukrainassa tehtiin helmikuussa 2014 aseellinen vallankaappaus, jota Yhdysvallat ja Euroopan unioni tukivat. Siinä demokraattisesti valittu hallitus korvattiin ns. Maidanin hallituksella. Presidentti Viktor Janukovytšin lähdettyä maanpakoon uudeksi presidentiksi valittiin vaaleilla länsimielinen Petro Porošenko.

Tässä esitettävä lyhyt yhteenveto perustuu The Duran -sivuston videoon ”Kerry Family Cuts Ties With Biden Family Over Corrupt Ukraine Dealings”.

Näiden tapahtumien aikana Ukrainan varjohallitsijana toimi Barak Obaman varapresidentti Joe Biden, joka vastasi Yhdysvaltain Ukrainan-politiikasta. Hän piti jatkuvasti yhteyttä Janukovytšiin ja taivutteli tätä olemaan sekaantumatta mielenosoitusten kulkuun. Biden piti Maidanin mielenosoittajille kuuluisan puheen, jossa hän mm. haukkui Putinia ja Venäjän politiikkaa.

Joe Bidenin pojalla, Hunter Bidenilla, on ollut Ukrainassa laajaa liiketoimintaa. Burisma Holdings on Ukrainan suurimpia kaasu- ja öljy-yhtiöitä, jonka hallitukseen sekä isä että poika Biden kuuluivat. Hunter Bidenin voitot liiketoiminnasta olivat vähintään useita miljoonia dollareita.

Yleinen syyttäjä Viktor Shokin alkoi tutkia Hunter Bidenin epäilyttäviä liiketoimia, jolloin Joe Biden vaikutusvaltaansa käyttämällä erotutti Shokinin ja kerskaili tästä avoimesti tilaisuudessa, josta on videotallenne. Bidenin sanoma ukrainalaisille oli selvä: jos teistä, tai muista, kukaan sekaantuu minun asioihini, siitä tehdään nopeasti loppu.

Tämä kaikki tapahtui ennen Yhdysvaltain vuoden 2016 presidentinvaaleja, jolloin demokraatit olivat vielä varmoja voitostaan.

Hunter Bidenilla oli aluksi amerikkalaisena liikekumppanina Obaman ulkoministerinä toimivan John Kerryn poikapuoli Christopher Heinz. Kerryn perhe on erittäin rikas, ja ehkä siitä syystä Heinz suhtautui varovaisesti Bidenin liiketoimintaan. Pian niiden todellinen luonne selvisi hänelle, ja hän raportoi asiasta ulkoministeriöön ja siis myös isäpuolelleen. Samalla Heinz lopetti kaiken yhteistyön Hunter Bidenin kanssa.

Nyt tämä sähköpostiviesti ulkoministeriöön on tullut julkisuuteen ja sen vaikutuksia Bidenin presidenttikisaan on alettu arvioida. The Duranin journalistien kanta on, että Bidenin mahdollisuudet varsinaisissa vaaleissa, jos hän sinne asti edes pääsee, ovat menneet. He myös päättelevät, että julki tullut raportti on lähtöisin Kerryn perheestä, joka tällä tavoin ottaa etäisyyttä Bidenin perheeseen.

Vaikuttaa siis siltä, että demokraattien sisällä on käynnissä jonkinlainen pesänselvitys, jossa arvioidaan, onko Obaman ns. perinnössä (legacy) enää mitään käyttökelpoista.

SUOMEN JA KOKO EU:N kannalta mielenkiintoisempi osa edellä esitettyä tapahtumien kulkua liittyy Ukrainan rahoittamiseen. Kansainvälinen valuuttarahasto IMF on myöntänyt Ukrainalle lainoja arviolta 25 miljardia dollaria. Rahat ovat suurimmalta osin amerikkalaisten veronmaksajien rahoja, joten tämä ei sinänsä huolestuta suomalaisia.

Asiassa on kuitenkin tietty erityisjuonne. Ukraina on velkaa Venäjälle kolme miljardia dollaria, ja Venäjä on Pariisin klubin jäsenenä ensisijainen velkoja, jonka aseman IMF on tunnustanut. Ukraina on jo tämän velan osalta maksukyvytön. IMF:n säännöt sanovat, että maksukyvyttömälle maalle ei voi myöntää lisää lainaa. Lainat ovat siten IMF:n omien sääntöjen vastaisia.

IMF on Christine Lagarden johtajakaudella hänen päätöksellään myöntänyt Ukrainalle hyvin suuren määrän lainoja, joita se ei koskaan pysty maksamaan takaisin. Ja mikä pahinta, huomattava osa rahoista on kadonnut – The Duranin arvion mukaan jopa 8 miljardia dollaria, mahdollisesti paljon enemmän. Näiden rahojen epäillään siirtyneen yksityisten tileille takaisin Yhdysvaltoihin ja arvattavasti sieltä veroparatiiseihin.

Tässä herää väistämättä kysymys siitä, onko Lagarden palkkaaminen Euroopan keskuspankin EKP:n pääjohtajaksi osa Lagarden pelastusoperaatiota. EU oli täysillä mukana Ukrainan kriisin pohjustamisessa ja käynnistämisessä ja pahensi tilannetta koko ajan johtajiensa ammattitaidottomuuden ja ylimielisyyden takia.

Lisäksi arveluttaa, miten Lagarden palkkaaminen vaikuttaa EKP:n toimintaan. EKP:n asiakirjat pidetään salassa kymmeniä vuosia ja johtokunnan jäsenillä on täysi syytesuoja. EKP on jo tähänkin mennessä käyttänyt rahaa vähintäänkin kymmeniä miljardeja sääntöjensä vastaisesti määrällisen elvyttämisen muodossa. Lagarden kaudella rahojen tuhlaamisessa tullaan nähtävästi pistämään isompi vaihde päälle.

Timo Kuronen on eläkkeellä oleva filosofian tohtori.

Lähteet

The Duran (4.4.2019): Joe Biden & Son exposed in massive Ukraine fracking corruption scandal

The Duran (30.8.2019): Kerry Family Cuts Ties With Biden Family Over Corrupt Ukraine Dealings

Lue myös

40 KOMMENTTIA

 1. Biden on vanha höyrypäinen ”over the hill politikko”, jolta on muisti pettänyt monet kerrat. Tosi vaarallinen mies USAn johtajaksi, ja ei kait häntä kovin vakavasti oteta, kunhan asettaa itsensä häpeään, ennen poistumistaan ”vaalean punaisille maisemilleen”? Yksikään ”DEMARI-SOSIALISTI” ei ole uhkana TRUMPille.
  Vasemmisto voi päästä valtaan ainoastaan törkein rikoksin, muutellen seuraavien vaalien tulokset.Sekin on täysin mahdollista?

 2. Yksistään Kolomoiskyn pankin kautta katosi yli kolme miljardia. En ihmettelisi, jos niistä osa olisi palautunut Washingtonin eliitille. Sammon ryöstö ja ukrainakaiset maksumiehiksi. Hesari pystyy kirjoittamaan aukeaman Ukrainan tilanteesta mainitsematta Yhdysvaltoja.

 3. ”Bidenin sanoma ukrainalaisille oli selvä: jos teistä, tai muista, kukaan sekaantuu minun asioihini, siitä tehdään nopeasti loppu.”

  Tuo kuvaa hyvin sitä psykopaattista asennetta joka ohjaa sionisteja ei vain palestiinalaisia vaan koko maailmaa kohtaan ja sopii hyvin heidän motokseen elämässä.
  Biden on selkeästi paljastanut olevansa sionisti ja sanonut ettei tarvitse olla juutalainen ollakseen sionisti. Se selittää hyvin hänen rikolliset puuhansa joita Israelin tukemat talmudisti-sionistit tukevat Ukrainassa jossa heitä häärää suuri joukko.
  Melkoinen häpeä Maailmanpankille on sen tuki sionistien likaisille, eettisesti alhaisille ja tyrannimaisille toimille.
  Mutta sehän on vain yksi lisä tai häpeäpiste iin päällä siinä pahuuden suuressa paiseessa joka näiden tahojen elämää leimaa.

  Joe Biden Acknowledges ’Immense’ Jewish Role in American Mass Media and Cultural Life — Biden ylistää juutalaisia heidän suuresta roolistaan Amerikan median ja kulttuurin kehittäjinä
  — Mutta totuus on kuitenkin että tuo rooli on johtamassa maan kulttuurin mätänemiseen ja barbarisoitumiseen ja maan joutumiseen entistä lujemmin rikollisten käsiin.
  http://ihr.org/other/biden_jewish_role
  Straight Talk About Zionism: What Jewish Nationalism Means
  http://www.ihr.org/zionism0409.html

  • Biden’ille ilmeisesti sopii hyvin että sionistit valloittavat Amerikan ja tehostavat entisestään otettaan maan sotakoneen hallinnassa
   Israel’s Many Wars
   Escalating could be intended to involve the United States
   PHILIP GIRALDI
   …. Israel has staged literally hundreds of attacks against targets in Lebanon, Syria and now Iraq while it is also at the same time shooting scores of unarmed demonstrators inside Gaza every Friday. Netanyahu has also threatened both perennial foe Iran and the Houthi rebels in Yemen. As the Jewish state is not at war with any of those countries it is engaging in war crimes. Both Hezbollah in Lebanon and the Iranian Revolutionary Guard Force are vowing revenge.

   Buchanan warns that the U.S. could find itself in real trouble, … He concludes that a war for Israel that goes badly could cost Trump the election in 2020, asking “…have we ceded to Netanyahu something no nation should ever cede to another, even an ally: the right to take our country into a war of their choosing but not of ours?”
   http://www.unz.com/pgiraldi/israels-many-wars/

 4. Bidenin poika oli sidottuna Ukrainan johtoon muutamia vuosia ”neuvonantajana”, mitä se sitten lienee tarkoittavan? Ei ole äijästä kuulunut mitään viimeaikoina. Jotakin vastenmielistä on tulossa, se on varmaa.

 5. Jos Lagarden oletetaan olevan EKP:ssä yhtä löysäkätinen rahan käytössä kuin valuuttarahastossa, niin seurausvaikutukset ovat huomattavasti vakavammat kuin valuuttarahaston kaltaisessa yksityisessä rahoitusinstituutiossa. EKP on keskuspankki, joka vastaa Euroopan rahapolitiikasta ja rahan määrän säätelystä.

  Keskuspankki ei voi koskaan laskea liikkeelle rahaa enemmän kuin sen alueella on syntynyt taloudellista arvoa. Jos se rupeaa syytämään markkinoille liikaa rahaa, seurauksena on pahimmillaan hyperinflaatio, mitä yksityiset rahalaitokset eivät voi aiheuttaa. EKP kieppuu jo tällä hetkellä sen rajalla.

  Monet tuntuvat julkisuudessa odottavan, että EKP mahdollisesti ryhtyy voimakkaisiin elvytystoimiin. Tosiasia kuitenkin on se, että EKP on jo umpikujassa ja sillä ei ole käytettävissään mitään keinoja, joilla se voisi vaikuttaa positiivisesti Euroopan taloustilanteeseen.

  Mahdollisina keinoina mainitaan usein joko sen pankeille maksamien talletuskorkojen negatiivisuuden lisääminen tai lisäostojen tekeminen rahoitusmarkkinoilta eli lisärahan liikkeellelasku. Ensimmäinen keino merkitsee sitä, että EKP pakottaa pankkeja antamaan lainoja luottokelvottomillekin asiakkaille ja synnyttää siten uutta pankkikriisiä Eurooppaan. Pankkikriisithän ovat nimenomaan luottotappiokriisejä.

  Toinen keino taas on sitä liian rahan syytämistä markkinoille, mikä voi johtaa jopa hyperinflaatioon. EKP voi siis vain pahentaa euroalueen umpikujaa. Täytyy taas vain todeta, että euroalue on nopeasti purettava hallitusti ja sen mukana tietysti lakkauttaa EKP ennen kuin se saa enemmän vahinkoa aikaan Euroopassa.

  • Auttaisiko asiaa, jos valtion kulutus ja investoinnit rahoitettaisiin eri tavoilla? Ville Iivarisen kirjassa selitetään, miten valtio väistämättä tarvitsee enemmän rahaa kuin se tuottaa. Kulutus voitaisiin rahoittaa veroilla ja investoinnit pitkäaikaisilla lainoilla, joita ei välttämättä maksettaisi koskaan takaisin. Investoinnit eivät lisää hyperinflaation riskiä.

   Suomessa kuten muissakin maissa – jopa Saksassa – infra rappeutuu, koulut rapistuvat jne. kun ei muka ole rahaa. Investointivaje toisin sanoen kasvaa vuosi vuodelta. Talouskuri on kilpailua pohjalle. Jokainen vuorollaan tekee KIKY-sopimuksia ja vastaavia.

   Maastrichtin säännöt, yhteinen valuutta ja ylijäämien kierrätyksen puuttuminen johtavat väistämättä talouskuriin (austerity). Tämä on noidakehä, josta ei ole pois pääsyä – ainakaan kovin helposti.

   Saksan pitäisi erota eurosta tai sitten euron sääntöjä pitäisi muuttaa radikaalisti. Kansalliset valuutat pitäisi palauttaa ja niiden arvojen pitäisi saada elää suhteessa euroon (tai kultaan) yhteisten sääntöjen mukaan.

   Markka yksinään olisi Suomen valuuttana liian heikko. Sen suojaksi tarvittaisiin uusi Bretton Woods.

   Tärkeintä varmaan olisi säätää Glass-Steagall laki, joka erottaisi normaalin liikepankkitoiminnan, so. positiiviset korot, ja spekulatiivisen pankkitoiminnan. Eikös tällainen laki jo ole Kiinassa?

   Pohjoismainen pankkiunioni ja kansalliset valuutat ynnä bancor voisi olla yksi ratkaisu. Se olisi tosin pitänyt tehdä jo 90-luvulla, mutta kun Lipposella oli niin kiire.

   Arvaus 90-luvusta: Kun Lipponen näki, mihin kaaokseen Aho ajoi valtion ja kun hän ymmärsi, ettei hän itse eikä kukaan muukaan Suomessa osaisi tehdä asioille mitään, hän päätyi vallan luovuttamiseen saksalaisille. Valtiohan oli akuutin kassakriisin partaalla ja apua haettiin Saksasta. Siellä tod.näk. sovittiin pitkäaikaisesta yhteistyöstä.

 6. Tämä vahvistaa taas käsitystä että mitä helvettiä suomi tekee eussa muuta kuin korruption rahoittajana veronmaksajien varoin.

  • Näin on mutta minkäs teet kun meillä on eduskunta joka maan ylimpänä vallan käyttäjänä ei tätä halua. Se pitäisi ensin vaihtaa sellaiseksi joka palauttaa päätäntävallan meille.
   Onhan meillä esim. itsenäisyyttä, omaa rahaa ja pankkia kannattava IPU mutta se ei omaa tuhoaan kerjäävää kansaa kiinnosta. Se halua vain kurjistua ja rahoittaa sitä ryöstävää suurpuolueiden mafiaa.

   • Pitäisi ottaa mallia kansallissosialisteilta jotka nostivat Salsan nopeaan kukoistukseen hylkäämällä Rotschildien pankkimafian
    How Hitler Defied the Bankers

    Within five years, Germany went from the poorest nation in Europe to the richest.

    … In Billions for the Bankers, Debts for the People (1984), Sheldon Emry commented:

    “Germany issued debt-free and interest-free money from 1935 on, which accounts for Germany’s startling rise from the depression to a world power in five years. The German government financed its entire operations from 1935 to 1945 without gold, and without debt. It took the entire Capitalist and Communist world to destroy the German revolution, and bring Europe back under the heel of the Bankers.”

    … These facts do not appear in any textbooks today, since Jews own most publishing companies. What does appear is the disastrous runaway inflation suffered in 1923 by the Weimar Republic, which governed Germany from 1919 to 1933. Today’s textbooks use this inflation to twist truth into its opposite. They cite the radical devaluation of the German mark as an example of what goes wrong when governments print their own money, rather than borrow it from private cartels.
    https://nationalvanguard.org/2015/08/how-hitler-defied-the-bankers/

 7. Tämä uutinen vahvistaa myös sitä käsitystä että EU oli USAn lisäksi vaihtamassa vaaleilla valitun presidentin vallankaappauksella uuteen. Nyt ukrainalaiset joutuu maksamaan itsensä kuiviin IMFin Ukrainalle myöntämien lainojen takaisin maksussa. Tuskin USA niitä anteeksi antaa vaan maksattaa ne Ukrainalla tavalla tai toisella. Amerikkalaisten pesiytyminen Ukrainan liiketoimintaan on vain jatkumoa kolonialistiselle vallankaappaukselle ja lainojen takaisinmaksun varmistamiseksi että luonnonvarojen ryöstämiseksi. Myös annettujen lainojen ja avustusten katoaminen varkaiden taskuun vain lisää EUn, USAn ja IMFn toimien laittomuutta mutta sehän on vain osa koloniasmia.
  Lagarden tapaus osoittaa että säännöt ei lainoituksessa rajoita jos uuskoloniastit on valtaamassa uutta maata valtaansa. Sitten vielä tällainen henkilö valitaan EUn johtoon osoittaa taas että EU on täysillä mukana USAn hämärä puuhissa. Tästä on myös osoituksena Venezuelan presidentin vaihtaminen.
  Olipa demokraattien presidenttiehdokkaana Biden tai joku muu niin se USAn kolonialistiseen järjestelmään ei vaikuta suuntaan tai toiseen vaan USA porskuttaa samalla tyylillä eteen päin kuin tähänkin asti kunnes yhtä äkkiä romahtaa eikä nouse.

 8. Jatkona Truth_hunter 3.9.2019 at 11:57 kommenttiin

  Yksinkertainen tuo linkin resepti jolla kansallissosialistit kumosivat pankkimafian vallan ja jonka onnistuminen vaati koko kansan tuen ja mukaan tulon sitä toteuttamaan.
  Kyse ei ollut eliitin hankkeesta vaan siitä että koko kansa alkoi toipua rajusta depressiosta ja voida hyvin. Ja juuri siksi kansan enemmistö olikin maan johdon vankkana tukena.
  Saksaa ei olisi voitettu ellei koko maailman pankkimafia Lontoon (Brittiläisen imperiumin) johdolla olisi halpamaisesti yhteisvoimin kääntynyt sitä vastaan mutta tappiosta huolimatta se näytti tien jolla rahan tyrannian selkäranka voidaan murtaa.
  Ja juuri siksi lähes kaikki kansallissosialismin ja ww2:n historiaan liittyvät asiat on v-madian toimesta vääristelty ja koottu suureksi valheiden kokoelmaksi.

  Jollakin tavoin Venäjä on nyt samankaltaisessa tilanteessa kun sen ’suvereenista demokratiaa’ yritetään kaataa ja lännen jo kaapannut ja valtaansa alistanut zio-masonic pankkimafia vainoaa sitä ja vaani tilaisuutta iskeä.

  Britannia on maailman satanismin episentrumi ja maa on Luciferin hallinnassa.
  Britit johtavat lännen sota-agendaa – mutta miksi?
  Vahvat todisteet osoittavat, että sekä Skripalin että Syyrian tapaukset olivat itse asiassa ’false flag’ provokaatioita, jotka toteutettiin länsimaisten tiedustelupalvelujen suostumuksella tai niiden kanssa yhteistyössä. Molempien provokaatioiden tavoite/kohde oli Venäjän valtio ja presidentti Vladimir Putin.
  Tietysti myös Syyria on ollut pitkään Lähi-idän kansakuntiin kohdistuvalla ”iskulistalla”, jonka USA: n neokonnat ovat laatineet maan hallituksen vaihtamiseksi 9-11 jälkeen, jossa Israel on tärkein edunsaaja.
  Lisää linkin mahtavasta artikkelista:
  https://www.globalresearch.ca/the-british-are-driving-the-wests-war-agenda-but-why/5636776

  The empire today is heavily financial, organized around the banking and other financial institutions housed in the City of London and replicated in financial centers worldwide, particularly New York, Paris, Frankfurt, Milan, Tokyo, Hong Kong, etc. One reason Britain’s role in world affairs is not as well publicized as that of the U.S. is the deep secrecy surrounding the workings of the Privy Council, where utterance of the truth may be high treason.
  Regarding Israel, that nation owes its origin to its status as a British proxy, supported as an Asian beachhead to control Middle Eastern oil. Modern Israel is a British project as much, if not more so, than it is of the U.S.
  Zionism actually originated in Britain in the early 19th century. Its leading financial supporters were the British Rothschilds. The 1917 Balfour Declaration stated Britain’s support for a “national home for the Jewish people” in Palestine. The declaration was contained in a letter from British Foreign Secretary Arthur Balfour to Baron Lionel Walter Rothschild, then a private citizen but heir to the fortune left to him by his father Nathan Rothschild.

 9. Tällä hetkellä ei ole yhtäkään ehdokasta, joka voisi hakata Trumpin ulos, mutta kierolla petoksella se voisi onnistua. Meillä ei ole aavistustakaan, mitä siellä verhojen takana juonitaan. Se on niin suurta peliä ettei se kuulu meille. Ylirikkaat tekevät päätökset, ja me vain osoitamme mieltämme. He myöskin sanelevat mitä TV saa meille ilmoittaa. Kaikki poliittiset aiheet ovat saavuttaneet ”haju-rajan”jota on vaikeaa enää sulattaa. Lisäät siihen kaikki USAn ampumiset, niin pidän ”ruutuni mieluimmin pimeänä”, koska se kaikki roska on pelkkää mielensä pahoittamista. Paras vapautus on tietämättömyys. Se estää vatsahaavan muodostumisen.

 10. USAn eliitti-uuskolonialistien touhuilut Ukrainassa alkavat potkia takaisin. Demokraattien tulevana presidenttiehdokkaana pidetty Joe Biden alkaa tuntea sen jo omissa nahoissaan. Yhdessä Hunter-poikansa kanssa Ukrainassa tienaamansa rahat ovat tulossa suurennuslasin alle.

  Samaan sotkuun on kietoutunut ja todennäköiseen tutkintaan joutumassa on myös EKP:n johtajaksi nostettu Christine Lagarde. Hän on jakanut suuria määriä IMF:n luottoja Ukrainalle, vaikka IMF:n säännöt kieltävät luotottamasta maksukyvytöntä valtiota. Venäjällä on saatavia Ukrainalta 3 miljardia dollaria, joita Ukraina ei ole kyennyt maksamaan.

  Amerikkalaiset ”konsultit” pitänevät huolen siitä, ettei Venäjä tule saamaankaan rahojaan. Sen sijaan nyt ihmetellään, kun on käynyt selville, että Ukrainaan siirrettyja IMF:n rahoja on jatkosiirretty miljarditolkulla Yhdysvaltoihin. Korkean tason poliitikot pelaavat korkean tason korruptiopeliä.

  Biden tippunee demokraattien presidenttipelistä. Tilanne on siltä osin muuttumassa mielenkiintoiseksi, sillä sosialisti Bernie Sanders kasvattaa suosiotaan kaiken aikaa. Myös ärhäkkäät naisehdokkaat ovat kipuamassa peliin mukaan.

  • Tästäpä muistuu mieleen että onhan siellä Ukrainassa touhunnut jo ennen vallankaappausts yksi usassa tuomittu mies Janukovitsin neuvonantajana ja tuomio tuli tälle Manafortille juuri Janukovitsin maksamista konsulttipalkkioists. Jos neuvonantajat tuomitaan niin luulisi rahanpesijätkin saavan tuomionsa mutta sitä nyt ei Usasta tiedä vaikka lakaisee maton alle asian koska oikeudenkäynneissä voi tulla esiin Usalle kiusallisia asioita.

   • Manafort oli tuolloin Obaman hallintoon kuuluva henkilö. Tuomio on sen vuoksi ilmeinen lipsahdus, ja Manafort todennäköisesti armahdetaan, kuten luultavasti muutamat muutkin.

 11. Jos rahan paino- ja velkakone katkaistaisiin niin seuraus olisi välitön ja kaamea lama… siis vain uutta velkarahaa liikenteeseen. Miksi?
  Mikä on tämän kaiken päämääränä? Onko muuta kuin ihmiskunnan ikuinen velkaorjuus?
  Mutta entä jos velkakone otettaisiin valtion hallintaan kuten kansallissosialistit tekivät ja nostivat Saksan pahasta lamasta koko kansan hyvinvointiin?
  Miksei tätä vaihtoehtoa edes pohdita ja tuoda esiin vaan vain tämä synkkä ja toivoton näkymä ettei ole ulospääsyä yksityisestä velkakoneesta joka kiristää ja tuhoaa maailmaa?

  Study Discovers That If The Debt Machine Was Turned Off, The U.S. Would Immediately Plunge Into A Horrifying Depression

  A new study has discovered that we are far more dependent on America’s great debt creation machine than most of us would have ever dared to imagine. Today, debt is involved in most of our major transactions. In order to purchase a home, most of us go into debt. The same thing is true when most of us buy a vehicle. Total credit card debt is well over a trillion dollars, and total student loan debt is now over a trillion and a half dollars. Corporate debt has more than doubled since the last financial crisis, state and local governments are absolutely drowning in debt and unfunded pension liabilities, and the federal government is more than 22 trillion dollars in debt. The Federal Reserve and the “too big to fail” banks are at the core of this insidious debt-based system, and it has been systematically destroying the bright future that our children and our grandchildren were supposed to have. But if we suddenly turned off America’s great debt creation machine at this point, our entire economic system would totally collapse because we have become so dependent on it.
  In fact, a study that was just conducted by Bloomberg discovered that “gross domestic product per capita would plunge into negative territory” if the ability to borrow was suddenly removed…
  http://theeconomiccollapseblog.com/archives/shocking-study-discovers-that-if-the-debt-machine-was-turned-off-the-u-s-would-immediately-plunge-into-a-horrifying-economic-depression

  • ”… entä jos velkakone otettaisiin valtion hallintaan kuten kansallissosialistit tekivät …”
   Tietenkin sillä edellytyksellä että valtiota johtaa taho, jota kansan enemmistö tukee (kuten kansallissosialismissa) eikä kuten tänään pankkimafian judas-pukit ja parasiitti-pankkien lakeijat.

   Nykyaikainen valtioiden velkaorjuuttaminen alkoi, kun hollanninjuutalaiset maahanmuuttajat perustivat Englannin keskuspankin 1694. Keskuspankin ideana oli kieltää valtiota rahoittamasta itse julkisia kuluja. Kun valtio päätti tehdä investoinnin, joutui se ottamaan korollisen velan yksityiseltä keskuspankilta. Paisuva korkotaakka ja rahoitusriippuvaisuus alistivat hallituksen pankkisektorin palvelijoiksi.
   Sama järjestelmä levisi pian muihinkin länsimaihin. Nyt myös Suomessa hallitus leikkaa hyvinvoinnista, korottaa veroja, myy kansallisomaisuutta ja tuhoaa puolustusvoimia vain siksi, että valtiovarainministeriö ei saa rahoittaa julkisia menoja itse luomallaan rahalla.

 12. Manarorddille langetettu tuomio oli ”kuolemantuomio”. Ei se mies siitä elävänä selviä. Paljon pahempia rikollisia on edelleen vapaana ”COMEY” mukaanluettuna. FBI, CIA johtajistosta jäi paha maku suuhun koko USAn kansalle. Kaduntason rikolliset eivät ole mitään, verrattuna maan johtajiin. Luulisi kunnioitusten laskevan muualla maailmassa, mutta ihmiskunta alkaa jo olla tottunut johtajiemme rikollisuuksiin. Kaikki se on ennustettu jo kauan sitten siinä ”tarpeettomassa kirjassa, raamatussa”.

  • Sellainen olo on tullut maailman menoa seuratessa että kyllä tässä USA/Israel yhteistyön tuloksena ihmiskunnan loppu taitaa tulla. Siihenkin kai on jo totuttu aivan kuten johtajien rikollisuuteen.
   Ainakin raskaat ja vaikeat ajat ovat edessä joten helppo täältä on aikanaan poistua.

 13. IMF myönsi vuonna 2018 tähänastisen historiansa suurimman lainan, 50 miljardia dollaria Argentiinalle, jonka talous on romahtamisen partaalla. Päätöksen lainasta teki Christine Lagarde, josta on piakkoin tulossa EKP pääjohtaja.

  Kuten muistetaan Lagarde oli Antti Rinteen ja muiden kanssa järjestämässä lainapakettia Kreikalle vuonna 2015. Kreikan velat ovat 300 miljardin suuruusluokkaa ja arvioiden mukaan takaisinmaksuun menee ainakin 100 vuotta. Ja kuten kaikki tietävät, Jutta Urpilainen haluaa talousasioista vastaavaksi komissaariksi. Hänhän on luvannut panna kreikkalaiset kuriin.

  Alla mainitussa videossa The Duran arvelee, että Lagarden systemaattiset epäonnistumiset ovat yhteenlaskettuna sitä suuruusluokkaa, että hänestä erittäin todennäköisesti tulee YK:n pääsihteeri tai jotain vielä mahtavampaa.

  https://theduran.com/argentina-faces-9th-default-after-lagardes-record-57-billion-bailout-video/

 14. Alexander Mercourin kommentit edellisen viestin linkissä Lagardesta olivat aika osuvia, mutta hän oli ehkä hiukan liian optimistinen Lagarden mahdollisuuksista päästä vaikka YK:n pääsihteeriksi tai vieläkin mahtavammaksi olioksi, sillä ne eivät ehkä kuitenkaan toteudu. Mercourikin totesi sen, että EKP on keskuspankki, joka luo rahaa. Hän ei kuitenkaan huomioinut sitä, että jos Lagarde tyrii niin pahasti, että Eurooppa ajautuu hyperinflaatioon, niin tuskinpa hänelle riittää kysyntää missään.

  Se kaaos varmaankin kaataisi koko uusliberralismin eli monetarismin eli Chilen sotilasjuntan talous- ja rahapolitiikan. Hinta tästä olisi kuitenkin turhan korkea meille tavallisille ihmisille.

  Virastojen kahvipöydissä on kyllä vuosikausia vitsailtu siitä, että virkojen täyttäjät nimittävät tehtäviin aina itseään tyhmemmät ja epäpätevämmät hakijat, jotta tulevat työntekijät eivät mahdollisesti paljastaisi näiden nimittäjien omia virheitä tai muodostuisi heidän omalle asemalleen uhaksi. Se menettelytapa on ehkä siivittänyt Lagardenkin uraa. Juristilla ei todellakaan tulisi olla mitään tekemistä keskeisten taloudellisten instituutioiden johdossa.

  Asiasta toiseen; Valtioiden ja keskuspankkien suhteesta nousee usein esiin aika sekavia oletuksia. Esitetään oletuksia, että jos valtiot itse voisivat luoda rahaa, niin ne voisivat rahoittaa menonsa painamalla aina uutta rahaa. Tällaista ajattelua on tuonut esiin myös ns Modern Monetary Theory (MMT). Tämä on pohjimmiltaan monetaristisen talousteorian lähtökohta ja se vain osoittaa, että talouden lainalaisuuksia ja rahan luonnetta taloudessa ei ole ymmärretty ollenkaan. Tällaista ajattelua oli myös USA:n entisen presidentin John F. Kennedyn hallinnossa, mutta sieltä kuitenkin taisi löytyä sen verran asiantuntemusta, että sitä ei edes yritetty toteuttaa.

  Jos oletetaan, että rahan liikkeellelasku otettaisiin suoraan valtion toimeksi, niin se ei muuttaisi mitään. Rahan liikkeellelasku ei ole yhtään minkään toiminnan rahoittamista, vaan sillä ainoastaan tuodaan kansantalouteen maksuväline, jota käyttävät kaikki talouden toimijat; valtiot, kunnat, kotitaloudet, yritykset, yksityishenkilöt jne. Jos tätä maksuvälinettä syydetään markkinoille enemmän kuin siellä on syntynyt taloudellista arvoa, niin ajaudutaan pahimmillaan hyperinflaatioon liiallisen rahamäärän vuoksi.

  Lagarde voi epäpätevyyttään kuvitella rahan liikkeellelaskun olevan jonkin toiminnan rahoittamista kuten erilaisten rahalaitosten lainananto ja ajaa siten Euroopan hyperinflaatioon. Valtion oma rahanluonti joutuisi toimimaan samojen talouden lainalaisuuksien puitteissa kuin keskuspankitkin.

  Valtioiden toiminta rahoitetaan ensisijaisesti keräämällä verotuloja ja nostamalla pääomatuloja valtion omaisuuden tuotoista. Velkaa myös käytetään valtioiden talouksissa kuten muissakin talouksissa vaikkakin hieman eri logiikalla, mutta mikään ensisijainen valtioiden rahoitusmuoto se ei ole. Vaikeuksissa velkojen kanssa ovat ne valtiot, jotka eivät ole keränneet riittävästi verotuloja tai pääomatuloja. Riittävää verojen keruuta vastustavat oikeistopiirit eli juuri nämä uusliberaalit eli monetaristit eli Chilen sotilasjuntan talouspoliikan seuraajat. He ovat vastuussa valtioiden ylivelkaantumisesta.

  Suomihan ei ole missään pahoissa velkaongelmissa, vaikka oikeisto yrittää niin väittääkin.

 15. ”Jos valtiot voisivat tuottaa rahaa” ? Onhan meillä ainakin yksi esimerkillinen laitos, USAn FED, joka on yksityinen siionistien omistama laitos, jossa he painattavat rahaa jokaiseen tarpeeseensa. Israelille menee ainakin kolme ”biljoonaa joka vuosi”, milläs muuten he olisivat kyenneet hoitamaan itselleen hienoimmat ohjukset, ydinkärjin, mitä maa päällään kantaa. Sen paljasti Newt Kingrich jo muutamia vuosia sitten. Trump on kovin kriitillinen FED järjestölle, heidän tavastaan ”manipuloida korkoprosentteja”. Siltä laitokselta ei näy tulevan mitään yhteisymmärrystä istuvan presidentin toiveiden mukaan.

 16. Tällainen sionistimafia jenkkilää pyörittää ja siinä Israelilla on keskeinen rooli.
  Netanyahu vie ja jenkki vikisee, vai vikiseekö?
  Ja saman jengin käsissä taitaa olla rahan hallintakin tai rahalla hallinta
  9/11 and Jeffrey Epstein: Media Malfeasance on Steroids
  KEVIN BARRETT
  As the 18th anniversary of 9/11 approached, the arrest and alleged suicide of Jeffrey Epstein made headlines—and raised questions about the credibility of official narratives. As Eric Rasmusen writes: “Everybody, it seems, in New York society knew by 2000 that Jeffrey Epstein and Ghislaine Maxwell were corrupting teenage girls, but the press wouldn’t cover it.” Likewise, everybody in New York society has long known that Larry Silverstein, who bought the asbestos-riddled white elephant World Trade Center in July 2001 and immediately doubled the insurance, is a mobbed-up friend of Netanyahu and a confessed participant in the controlled demolition of Building 7, from which he earned over 700 million insurance dollars on the pretext that al-Qaeda had somehow brought it down. But the press won’t cover that either.

  The New York Times, America’s newspaper of record, has the investigative talent and resources to expose major corruption in New York. Why did the Times spend almost two decades ignoring the all-too-obvious antics of Epstein and Silverstein? Why is it letting the absurd tale of Epstein’s alleged suicide stand? Why hasn’t it used the work of Architects and Engineers for 9/11 Truth—including the brand-new University of Alaska study on the controlled demolition of WTC-7—to expose the biggest scandal of the 21st century, if not all of American history?

  The only conceivable answer is that The New York Times is somehow complicit in these monstrous crimes. It must be protecting its friends in high places. So who are those friends, and where are those high places?

  One thing Epstein and Silverstein have in common, besides names ending in “-stein,” is alleged involvement in the illicit sex industry.
  Another Epstein-Silverstein connection is their relationships to major American Jewish organizations. Even while he was allegedly pimping girls and running heroin, Larry Silverstein served as president for United Jewish Appeal of New York.
  … the third and most important Epstein-Silverstein similarity: They were both close to the government of Israel. … We may reasonably surmise that both Jeffrey Epstein and Larry Silverstein have been carrying on very important work on behalf of the state of Israel.

  http://www.unz.com/kbarrett/9-11-and-jeffrey-epstein-media-malfeasance-on-steroids/

  • Orlov valistaa ironisesti USAn ’bideniläistä’ eliittiä — muutama poiminta
   America Should Borrow Some Tactics From Stalin and Mao to Become Great Again
   Dmitry Orlov
   Donald Trump has recently ordered US corporations to move production out of China and into the US. Easier said than done!—or, rather, undone. Moving production to China (and, in case of IT, to India) allowed US corporations to benefit from the large wage differential and an easier regulatory environment in order to be more profitable
   Along the way, they impoverished American workers by depriving them of gainful deployment, eroded the skill base of the American population and, perhaps most importantly, destroyed demand for their products because more and more Americans could no longer afford them.
   By now, many of the major US corporations are financial zombies, waiting for an uptick in interest rates to drive them into bankruptcy. And it is these zombies that are being tasked with bringing production back to the US. Good luck with that! Which is to say, it is highly unlikely that such an effort could possibly succeed.
   But even if it could succeed, would it solve the problem—which is that the US is gradually degenerating into a bankrupt third world country?
   Perhaps not, because, you see, the entire theory of “making America great again” is based on a fallacy—which is that China became the world’s largest economy (by purchasing power) and the world’s factory simply by virtue of the fact that American corporations offshored production to it.

   Just bringing back production from China would not save the US. To achieve results comparable to China’s, the US would have to make some changes, to bring it more in line with Stalinism 2.0. I will now sketch out a few of these changes, to give you a sense of what would be involved.
   First, the political system in the US is a mess. There are two political parties that agree about a few things—endless war, endless borrowing—and argue all the time. This is an unproductive waste of time. Eliminate them and replace them with a single party.
   Call it the Communist party, if you like; it doesn’t matter, since nobody knows or cares what communism is anyway. The purpose of the one party is to hand down the decisions made at the federal level down to every last inhabitant and make sure that they are obeyed. Don’t want to make America great again? OK, then, you must be a terrorist.
   Next, something has to be done about the exorbitant legal costs. The US has more lawyers per capita than any other country in the world and the legal profession is privatized and self-governing—basically a law onto itself. Worse yet, the legal system is a jumble of federal, state and local laws. Finally, the courts are allowed to base their decisions on precedent, which is an outrage, because this allows them to reinterpret laws and to second-guess legislators. Lawyers should either work directly for the government, and be paid based on a single schedule, or not be allowed to work at all.
   The medical system in the US accounts for a quarter of the economy, and it is all a waste. Cuba spends around 5% per capita on medical care relative to what the US spends, and it has much better health outcomes. Medical practice should be treated as a public service and de-privatized.
   … Many other, more minor changes would need to be made as well. For instance, the obsolete Imperial system of weights and measures, still in use in Liberia, Myanmar and, most curiously, the US, needs to be done away with. Any use of Imperial measures should be outlawed. The mentally ill, who are currently allowed to wander the streets in the US, need to be locked up.

   — Taitaa olla tervan juontia nämä järkevät ohjeet eli mieluummin rappiolle sillä periksi ei anneta … lisää joukkoja Afganistaniin ja enemmän heroiinia kansalle, ja otetaan sionistit avuksi niin kyllä se siitä iloksi muuttuu … Noin kai bideniläinen logiikka menee ?
   https://russia-insider.com/en/america-should-borrow-some-tactics-stalin-and-mao-become-great-again/ri27559

  • On myöskin tullut ilmi ,miten Epstein piti saada pois päiviltä, koska siihen rinkiin osallistuneita joutuivat Epsteinin kiristysten kohteeksi. Siihen tarvittiin ulkopuolista apua ”Mossad järjestöltä”, jotka ovat siihen koulutettuja mestareita. Kiristyksen uhreja sanotaan olevan satoja, kaikki korkeissa asemissaan, Englannin kuningas-perheen jäseniä myöten. Sitä on vaarallista mennä penkomaan. Se kaikki pannaan ”villasella”, samoin kuin 9-11 syyllisetkin.

 17. Miksikö he sen tekevät? Koska he kaikki makaavat saman peiton alla, ”pitäen huolta toisistaan ja toistensa tarpeista”. Tavallisten imisten on vaikeaa ymmärtää
  niitä elämäntapoja joita ”ylirikkaat harrastavat”. Käsittämätöntä miksi muutamat ihmiset antavat sellaisille hirviöille minkäänlaista ”ihmisarvoa”? Rappeutumisella ei ole alarajaa missään yhteiskunnissa. Onko heille myöskin varattu anteeksianto, sekä sovitukset taivaallisessa kirkkaudessaan, kysytäänpäs sitä kirkon johtajilta?
  Heidän ”taivas on kuin kaatopaikka”.

 18. Bidenin vaikeudet vain kasvavat. Mies puhui aivan ”puuta-heinää” sekopäisenä, ja lisäksi hänen vasen silmänsä verestää kuin olisi saanut ”nyrkistä silmäänsä”. Mies tarvitsee muutakin kuin vain henkistä apua. Maineensa takia, kunnianhimoinen politikko ei voi antaa periksi, ja painua eläkkeelle, häiritsijänä puolueelleen. Sen täytyy olla jonkinlaista mielenvikaisuutta, kun ei ymmärrä antaa periksi ajoissa. Mitenkä ihmeessä maan vastuu voidaan antaa höperölle vanhukselle, onhan siellä riveissä paljonkin nuorempia ”höperöitä”?

 19. Seksuaalinen ”Perversio” näyttää kuuluvan ylimistön oikeuksiin maasta riippumatta. Keskitasoa varakkaammat ovat nähtävästi ottaneet oikeuksiinsa kaikenlaiset ”luonnottomat tavat”, miehen ja naisen välisissä suhteissa.
  Valtioiden ”hovinarrit” ovat sitä harrastaneet jo vuosituhannet, mutta nykyaikana ne kelmut eivät enää voi pysyä salassa, kiitokset internetin, jota ei kuitenkaan oltu suunniteltuna siihen tarkoitukseen. Kusivat omille koivilleen, runoollisesti ilmaisten. Sikamaista seksuaalisuutta tietenkin esiintyy köyhempienkin joukossa, mutta siitä ei toitoteta torvea kylällä. Kaikenlisäksi tällaista yhteiskuntaa kutsutaan ”Kristikunnaksi”? Röhönaurut.

 20. 2020 vaalit uhkaavat jo nyt mennä Trumpilta pieleen. Eilen illalla USAn FOX kanavalla haastateltu (Emeritus)
  professori lupaili suurten firmojen järjestävän Trumpille vaalihäviön, monenlaisin koukeroin, pelkällä epärehellisyydellä, valtavilla rahoillaan. Siihen ei riitä vastineeksi edes TRUMPin yksityisetkään omaisuudet ?
  Sitä mieltä olen ollut jo monet vuodet. Ei maapallolla mitään ”DEMOKRATIAA OLE”. Onhan se uskottava, kun kaikkein viisaammat tietoniekat sen vakuuttavat niin olevan. Ohjelma oli erittäin silmiä aukaiseva, sekä myöskin pahoinvointia aiheuttava kaikessa kaameudessaan. Pitkäaikaiset epäilykseni käyvät toteen.
  Herkkäuskoisille tämä aihe ei kuulu.

 21. Pääpelaajina GOOGLE, sekä kaikki muut valta-bisnekset joilta raha ei lopu.Ainoa laiha lohdutus olisi se, jos koko California vaipuisi mereen juuri ennen vaaleja. Siellä on se maanjäristyksen raja, joka vie tulevaisuudessa rannikon huijarit ”uimaharjoituksille” hain ruuaksi.

  • On mukavaa ihailla urheiluunsa antautuneiden onnistuvan kaikessa hermopelissä koko maailman edessä.
   Venäjällä näyttää olevan vielä paljon tervettä urheiluhenkeä, joka tulee olemaan kova vastus muille maille.
   Ikämiehen silmä lepää solakoita kaunottaria seuratessa heidäm vauhdikkaassa luistelussaan. Löytyiskö alkoholistuneessa Suomessa ketään kaunoluistelijaa joka pysyisi edes jäällä pystyssä heti esittelyssä, heh.

 22. Bidenin poika ”HUNTER” on nyt TRUMPin suurennuslasin alla tutkittavana, mitä metkuja äijä harrastaa USAn nimissä aina kiinaan asti. Hunterilla ei ole minkäänlaista koulutusta osallistua maiden välisiin selkkauksiin, mutta äijä on niissä mukana, ”kuin peräpukama”, haalien rahaa itselleen. On siinä meillä ISÄ BIDEN, joka puskee poikaansa etenemään kansaivälisella rikollisuudellaan, suurten rahasummien vaihtaessa lompakkoa. Nyt on korkea aika paljastaa kaikki rötökset, ennen vaaleja. Saas nähdä jos sillä on mitään vaikutusta vasemmiston rikollis-liigaan.

 23. Bidenin tapauksen ”tahti on kiihtymässä”.Samalla aikaa vasemmisto on tekemässä ehdotusta Trumpin viralta poistoon, mutta se on vain ”ehdotus”, jolla ei ole mitään arvoa kenenkään ulospotkimisessa.Demokraatit kusevat omille koivilleen, ja sen myöntävät jo vankimmatkin vasemmiston edustajat. Mutta kun se Hillaryn häviö kirvelee, eikä siihen löydy voiteita, niin raivohullut yrittävät kaikki metkut aiheuttaa sekasortoa maassa.
  Monet yhteiskunnalliset tarpeet jäävät suorittamatta, kaiken kaaoksen keskellä, mille nauravat jo ”aidan seipäätkin”.Muissa suusvaltioissa edetään samanaikaisesti tasaista tahtia, mutta sitä eivät raivohullut edes huomaa. Aikuiset käyttääntyvät kuin kakarat hiekkalaatikolla.

 24. Satuin seuraamaan uutisia eilenillalla, missä Hillary esiintyi tyttärensä seurassa. Hillary oli ihmeen nuoren näköinen, mitenkä se voi olla mahdollista? Sitten muistin, miten näiden ylirikkaiden elämäntyyliin kuuluu muunmuassa ”verensiirto nuorten naisten ja tyttöjen ollessa LUOVUTTAJIA”, joko vapaaehtoisesti taikka pakoitettuina. Aika kammottava ajatus. Hillaryn piti olla kovin sairas, ALTZHEIMERIN tuhotessa hänen terveyttään. Mitenkä tehdä 71 vuotiaasta 30 vuotiaan näköinen ??? Ihme on tapahtunut !

 25. Bidenin, poikansa kanssa tehdyt rikokset ovat tulleet nyt ”tapetille yleisön nähtäväksi”.TRUMP ei jätä sitä asiaa selvittämättä. Jälleen erittäin hyvä todistus poliittisesta korruptiosta, sekä tyhmyysetä heidän luullessaan pääsevänsä niistä kuin ”koira veräjästä”,heh. Rahan-ahneus on se toimeenpaneva voima, tekemällä vaikka ”poskettomia rikoksia”, mistä ei voi selvitä ilman jonkinlaista rankaisua. Silmä kirkkaana BIDEN tulee kameran eteen valehtelemaan, ja luulee sen menevän läpi. Muutamille se meneekin, saman-arvoisille roistoille.
  TRUMPilla on se etumatka ettei hänen tarvitse tehdä suoranaisia rikoksia rahansa takia, koska sitä hänellä on vaikka ”polttaisi”.

 26. Trumpilta eivät ”kortit lopu pakasta”. Hänen avustajansa ovat löytäneet perustuslaillisia pykäliä, joiden perusteella presidentin ei edes tarvitse vastata mihinkään vasemmiston yrityksiin saada hänet pois asemastaan, ulos potkimalla. Tuloksena saattaa olla koko demokraattisen puolueen huonomaineinen
  häväistys, minkä he tosiaankin ansaitsevat. Pidetään peukkuja pystyssä sen onnistumiselle. Sen tuloksena myöskin Adam Schiff tulee saamaan ”kenkää uransa päätteeksi”, kuin juutalainen porsaanpaisti.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here