Alaskan yliopiston insinööritieteiden laitoksen tutkijaryhmä, jota johtaa rakennusinsinööri Leroy Hulsey, on julkistanut viimeistelyä vailla olevan tutkimusraportin WTC 7:n tuhosta. WTC 7 oli kolmas 11.9.2001 tuhoutunut, 174 metriä korkea pilvenpiirtäjä, jonka viralliseksi tuhosyyksi todettiin — vuosien aikana vaihdelleiden hypoteesien jälkeen — tavanomaiset tulipalot.

Hulseyn tutkijaryhmän tehtävä oli selvittää, pitääkö virallinen selitys paikkansa. Neljä vuotta kestäneessä tutkimuksessa käytettiin tietokonemallinnusta, joka pohjautui pilvenpiirtäjän alkuperäisiin rakennuspiirustuksiin.

WTC 7:n tuho CBS:n lähetyksessä

Tutkimuksen johtopäätös on, että tulipalot eivät olisi pystyneet heikentämään tai siirtämään paikoiltaan pilvenpiirtäjän tukirakenteita siten, että koko rakennus olisi voinut sortua, eivätkä mitkään paikalliset luhistumat, jos sellaisia olisi voinut syntyä, olisi pystyneet johtamaan pilvenpiirtäjän täydelliseen tuhoutumiseen 11.9.2001 nähdyllä tavalla.

Yhdysvaltain kauppaministeriön alaisen tutkimuslaitoksen loppuraportin mukaan tukipylvään numero 79 (joka oli palosuojattu kuten kaikki WTC 7:n tukipylväät) pettäminen johti kaikkien 80 muunkin tukipylvään lähes samanhetkiseen pettämiseen. Koska koko pilvenpiirtäjän pystyssäpysyminen oli siten virallisessa selityksessä ollut kyseisen tukipylvään varassa, selityksestä on käytetty nimikettä ”magic column theory”, maagisen tukipylvään teoria.

Tutkijat ottavat vastaan kommentteja lokakuun loppuun asti, ja lopullinen versio tutkimuksesta on tarkoitus julkaista vuoden loppuun mennessä.

Lähde

Architects and Engineers for 9/11 Truth (9/2019): ”Fire Did Not Cause 3rd Tower’s Collapse on 9/11, New Study Finds

Lue myös

67 KOMMENTTIA

 1. Aika pähkähullu pitää olla jos yhä uskoo 9-11 viralliseen teoriaan.
  Yllättävää on että pähkähulluja on yhä paljon maailmassa. Usassa taitaa jo enemmistö olla järkiintynyt ja ymmärtää että homman hoiti SyväValtio tai varjohallitus josta saimme tietoa edellisessä artikkelissa.
  Olisi mielenkiintoista tietää miten paljon meillä on vielä näitä pähkähulluja tähän asiaan liittyen.

   • Tokihan on ainoastaan järkevää uskoa selviä todisteita. Koneet kaapattiin ja ohjattiin rakennuksiin.

    Ei sitä kukaan täysipäinen epäile.

    • Hyvä kun edes tuon ymmärtää videon katsottuaan. Fiksumpi ymmärtää kyllä paljon enemmän.

    • Mitä perhanan koneita siellä kerroksissa räjähteli valtavin liekein, ja kellarikerroksessakin paukahti räjähteet, niin että palomiehillä oli ”tukka suorana”. Ne virheettömät Arabien passit sulan metallin seassa paljastivat jo paljon, mistä petoksesta oli kysymys. Onhan niissä hissikuiluissa johtoja vetävät kuvattu, turvakypärät päässä, teippaamalla ”THERMITE sulatusaineita teräspalkkeihin 45 asteen vinouteen, joten ne saumat sulatessaan pudottavat tukirakenteet sievässä järjestyksessä ”peruslukemille”.Kusetus jatkuu.

     • Katselin propagandavideon WTC tornien tuhoutumisen syistä. Innosti laskemaan WTC tornien potentiaalienergian. Jokaisen tähän propagandaan uskovan tulisi tietää, mitä potentiaalienergia on. Jos 1 kg massa on 200 metrin korkeudella, sillä on potentiaalienergiaa 2000 joulea. WTC tornien potentiaalienergia oli noin 1000 000 000 000 joulea, joka vastaa 240 trotyylitonnin räjähdysenergiaa. Energia vastaa paria ”Davy Crockett” ydinpommin energiaa.
      Olisi suorastaan ihme ellei tämän energian purkautuminen talon sortuessa aiheuttaisi räjähdysääniä ja kappaleiden sinkoutumista ympäristöön, metallien sulamista. Mutta eiväthän tosiasiat kuulu ole propagandaan, kuten eivät kuulu ilmastopropagandassakaan eikä missään propagandassa, jota valtaa pitävät tai valtaan pyrkivät levittävät.

     • Mikset laita tuon katsomasi propaganda videon linkkiä tähän? niin minäkin näkisin sen.

     • Näyttääkö esim. tässä videossa siltä, että termiiteillä 45 asteen kaltevuuteen/ vinouteen sulatetut/leikatut teräspalkit/tukirakenteet putoavat sievässä järjestyksessä ”peruslukemille”/liukuvat alas kuin ”kuuma veitsi voissa”/liukuvat suoraan alas ohi alkuperäisen teräksen tai, että ”torni kyykähtää palon pehmennettyä kantavat rakenteet”?

    • sotilaspassi: ”Tokihan on ainoastaan järkevää uskoa selviä todisteita”.
     Sisältävätkö selvät todisteet yhtäkään hyvälaatuista kuvaa väitetyistä koneiden törmäyksistä torneihin? Vai ovatko kuvat suttuisista videoista otettuja? Kuten tässä:
     https://www.ess.fi/uutiset/ulkomaat/art2301232
     ”kuvassa WTC:n etelätorniin osunut kone”
     Hyvälaatuisia, kuten kuvat, joissa ”tornit kyykähtivät palon pehmennettyä kantavat rakenteet”. Kuten täällä:
     https://www.dailymail.co.uk/news/article-1249885/New-World-Trade-Center-9-11-aerial-images-ABC-News.html
     ”The moment one of the World Trade Centre towers begins to crumble in New York”
     Voisivatko tuhannet syöpätapaukset olla selvä todiste?
     https://nypost.com/2018/08/11/nearly-10k-people-have-gotten-cancer-from-toxic-9-11-dust/

   • Iltalehdeltä suuri ulostulo asiassa ja kerrassaan upea asiaa käsittelevä video.

    Viimeisimmän tutkimuksen mukaan: (Yougov-elokuu 2019. 1239 amerikkalaista aikuista vastaajaa)

    52% kyselyyn vastanneista on varmoja tai epäilee, että WTC7 räjäytettiin.
    21% vastaajista on varmoja tai epäilee, että WTC7 romahti tulipalon seurauksena.
    27% vastaajista ei ole asiaan kantaa.
    https://www.ae911truth.org/yougov

  • Toi syvävaltiohomma voi olla paljon aiempaa arveltua laajempikin. Millainen se on Suomessa? ja muissa Euroopan maissa? Entä EU:ssa? EU:ssa on pakko olla myös syvä valtio, josta naruja vedellään, koska toiminta on niin uskomattoman sekopäistä.

   Ottaako syvä valtio vallan lopulta ihan kokonaan ellei jo ole sitä tehnyt?

   • Yrittää ottaa ja paljolti jo ainakin länsimaat ovat sen ja sitä tukevan pankkimafian vallassa.
    Itse en enää luota länteen, se ajautuu rappioon ja pahaan kaaokseen.
    Muualta ei valoa tule kuin idästä.
    Esim. Venäjä on vapaa ’rotsild-imperiumin’ kahleista, sillä enää pieni velka ja käteistä niin paljon että se voi koska tahansa maksaa velkansa ja lopettaa kokonaan velkaantumisen ja koronmaksun pankkiirimafialle.
    Meillä on niin suuri velka että Joka viides tuloveroeuro menee valtion velan vuotuisiin kustannuksiin.
    Se raha siis valuu maasta ulos ja mikäli pankit olisivat valtion niin korko voisi olla pienempi ja siitä kertyvä tulo olisi valtion käytössä.

    Keväällä 2009 Suomen valtion velka oli 53 miljardia euroa. Muutos on ollut dramaattinen. Ylivelkaantunut valtio menettää vähitellen itsenäisyytensä. Sen menoista päättävät muut ja sen tulot valuvat muille. Haluaako tai pystyykö Suomi katkaisemaan velkakierteensä?
    http://velkakello.fi

    • lisäyksenä tuohon: onhan Venäjällä ja Kiinallakin oma ’syvä valtionsa’ mutta hieman erilainen kuin meillä ja se keskittyy ajamaan koko kansan etua eikä pienen yksityiseliitin.
     Ehkä voisi sanoa, että valtion johdon ja ’syvän valtion’ välillä ei ole suurta eroa ja valtion johto ohjaa maata eikä ’syvä v’ kuten lännessä.

  • Tr. Hunter. ”Houston, we have problem”. Kuunkävelystä alkaen meitä on kusetettu, ja nyt ääliövasemmistolaiset ovat jälleen nostaneet valheelliset asiansa etusivulle. Korkeampaan oikeuteen valittu
   Kavanaugh on jälleen vsemmiston hampaissa,samoilla vanhoilla syytöksillä. joissa ei ollut mitään perää eikä todisteita vuosikymmenien takaisesta kouluajasta. Herää kysymys, miksi se on nyt ajankohtaista? Vanha sairas tuomari Kinsburg on kovin sairas demokraatti, joka sairastaa syöpää, ja ei tule olemaan ”jalkeilla kovinkaan kauan aikaa”, joten vasemmisto yrittää kaikkensa saadakseen sinne tilalle uuden vasemmistolaisen.Demarit ovat joukko villieläimiä, joiden on mahdotonta unohtaa viime vaalien tuloksia.He tuhoavat oman järjestönsä kahlaamalla rikollisilla toiminnoillaan.

  • 9/11: The Official Narrative Is Dying

   … In a recent Real News poll on 9/11, they asked: Who was the chief architect behind the 2001 destruction of World Trade Towers?

   The results:

   Israel – 54%
   United States – 22%
   Al Qaeda – 13%
   Don’t know – 11%

   In a new twist, New York City Fire Commissioners are demanding a new investigation citing overwhelming evidence that there were pre-planted explosives in the buildings.

   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=194978

 2. Video
  ”Figure 4.24a Failure of All Columns Fl 6 to 13”
  on kyllä aika lähellä sitä miltä romahdus todellisuudessa näytti.
  Ainoastaan etuseinän notkahduksen liike vielä puuttuu.

  Vielä kun joku keksii uskottavan vaihtoehtoisen teorian ja todisteet tulipalon vaihtoehdolle…

 3. Video
  ”Figure 4.24a Failure of All Columns Fl 6 to 13”
  on kyllä aika lähellä sitä miltä romahdus todellisuudessa näytti.
  Ainoastaan etuseinän notkahduksen liike vielä puuttuu.

  (harmi ettei tuota koskaan pystytä täydellisesti mallintamaan eikä rekonstruoimaan, se ei haittaa että kuitenkin yritetään, NIST:n tutkimus oli aika kevytmielisesti tehty)

  Vielä kun joku keksii uskottavan teorian ja todisteet tulipalon vaihtoehdolle…

  t.KimmoK (salanimellä, salaisesti)

  • Olisiko joku mennyt palavaan WTC7 torniin ja asettanut pommit pylväisiin 6…13.
   Sitten räjäyttänyt ne, ilman että tussahdus olisi näkynyt kadulle?

   Itse arvelin aiemmin että se olisi olisi voitu pudottaa asentamalla paukku yhteen tai kahteen pilariin rakennuksen palaessa, jotta palanutta torsoa ei jää jäljelle ja vakuutuskorvaukset saadaan maksimoitua. Mutta kun tutkailin tarkemmin luovuin ajatuksesta. Ja nyt nuo ”dippainssit” näkyy viittaavan että pommeja ois kait pitänyt olla 8kpl.
   Juuei. Ei sellaista voida salassa suorittaa.

   En ole motivoitunut vielä lukemaan hela sepostusta. Jos joku on lukenut: miten on varmistettu että teräksissä oli palosuojaukset kunnossa?
   70 luvulla rakennustarkastajat hoidettiin yhdysvalloissa rahalla.

   • Olihan koko ”piuhoitus kuvattu” filmille, kun äijät vetivät johtojaan teräspalkkeihin ja pylväisiin teipaten niihin sitä ”salaista” Thermite sulatusainetta, joka toimii kuin hitsauspilli leikaten teräkset 45 asteen kaltevuuteen, joten ne liukuvat alas kun ”kuuma veitsi voissa”. Hienosti toteutettu, kontrolloitu rakennusten purku. Lisäksi sinne kerroksiin he haalasivat tonnettain ”räjähteitä”, joiden jymäykset näkyvät telvästi kuvissa valtavina tulenlieskoina, ja niiden räjähdysten paineaalto vei palomiehiltä kypärät päästä pohjakerroksissa. Monet heistä saivat uudenlaiset jakaukset hiuksiinsa, ja muutamat menettivät tasapainonsa,kaatuen lattialle. Sellaista tapahtumaa on vaikeaa panna lentokeneen syyksi, oli mitenkä tahansa.

 4. Göbbels :”Englantilaiset seuraavat periaatetta: kun kerrot valheen, kerro iso ja pysy siinä. He pitävät valheensa, silläkin riskillä, että näyttäisivät naurettavilta.” Amerikka on jatkanut kunniakasta perinnettä. Onko valheen aika paljastua?

 5. Kyllä Suomestakin löytyy varmasti suurehkokin joukko ihmisiä, jotka uskovat WTC-tornien tuhoutumisen viralliseen selitykseen. Siitä pitää huolen tiukka kiinnittyminen Yhdysvaltain ideologiseen alamaisuuteen. Se on monille uskonnon korvike.

  Case olisi sinällään mainio viitekehys tutkia Suomenkin valtamedian uskottavuutta ja tehoa kansalaisten vakuuttamisessa USA-välitteisillä uutisilla. Jokin tutkimuslaitos voisi tutkia vaikka vuoden välein kansalaisten uskon ja luottamuksen kehittymistä tähän viralliseen selitykseen.

  Tämä on myös omalla tavallaan malliesimerkki Deep State -vaikutuksen purevuudesta. Virallinen ”tutkinta” oli syvävaltion kontrolloimaa tutkintaa, johon todellinen tutkinta ei ole saanut kajota tätä ennen.

  • Moniin maihin onkin perustettu tutkimuslaitoksia, joiden lausuntoja lehdet siteeraavat ilman pienintäkään kritiikkiä. Mikäli sopivaa lausuntoa ei saada julkaistaan tuntemattomaksi jäävän asiantuntijan mielipide/lausunto.

   Toinen tapa on perustaa lehti maahan ja esittää virallista totuutta.

  • Aivan. Suomi on hyvin ”uskovainen” maa kun kysymys on läntisestä ”totuudesta”, täydestä menee ahtisaari-tarinat v.1999 Jugoslavian pommituksista, uutisointi Ukrainan Venäjä-uhasta ym., niin eihän WTC 7:n iskujakaan voi kyseenalaistaa.

 6. Googlaa ”Dick Cheney and ”HALLIBURTON”, missä jopa KERRY paljastaa syyn IRAKIN sotaan. Cheney tienaa sillä Firmallaan vieläkin suunnattomia ”osinkoja” ??? Yksi hätiköin tehty kuvaus oli se, mitenkä muka matkustajakone ”LÄPÄISI TORNIN ja ohjaamo tuli ulos vastakkaisesta seinästä PRIIMA KUNNOSSA” kaikista teräspalkeista huolimatta”. Johan sille nauravat ”aidan seipäätkin” ! Sen piti olla Holliwoodilaisten munien suurin elämys, mutta se olikin Hollywoodin SIIONISTIEN elämänsä suurin munaus ! Nyt sekin kuvaus on poistettu. Se on totuttu tapa pitää kaikki rikolliset hommat esillä vuodesta toiseen, totuuksina, vaikka niistä kaikista suorastaan loistaa epärehellisyys, ja petokset. Jälleen muistui mieleen myöskin ”Holokausti”, jota jaksetaan jankuttaa maailmaloppuun asti, antamalla sille tekohengitystä ihan päivittäin.

 7. Kaivellessa johtajiemme taustoja, esiintyy useasti vuotoja heidän salaisuuksistaan. Yksi hämärin aihe on heidän osuutensa kuulua johonkin ”rappareiden Loosiin” ? Se ”kuuluminen” saattaa olla jopa heidän poliittisen uransa elin-ehto. Fort Nox on helpommin vakoiltavissa kuin ovat vapaamuurareiden loosit.

 8. Kyllähän se oli kaikille suomalaisille päivän selvää että koneiden törmäys johti pilvenpiirtäjien sortumiseen mutta epäselväksi jäi että miksi sitten myös pilvenpiirtäjä johon ei mikään törmännyt myös romahti. Se sitten laukaisi sitten myös epäilyksen että muutkaan tornit tuskin oli sortunut lentikoneiden törmäyksestä. Tätä vastaan on pilvenpiirtäjien rakenne joka on tehty kestämään lentokoneiden törmäykset, maanjäristykset, hurrikaanit ja tulipalot kuten kaikki muutkin rakennukset maailmassa ja pilvenpiirtäjät erityisesti. Mutta kun uutisissa niin sanottiin että lentokoneet törmäsivät ja siitä syystä pilven piirtäjät sortuivat ja yksikään suomalainen rakennusisinööri ei epäillyt selitystä vaikka oli varmasti tietoinen niiden lujuusvaatimuksista ja uutisen järkyttävyys vei mennessään koulutuksen tuoman tiedon.
  Kysymyksessä on usan deep staten järjestämä pilvenpiirtäjien purku omistajien toivomuksesta, jossa saatiin myös murhattua deep statea uhkaavat henkilöt ja myös perusteltua usan lähi-idän sota.

  • ”…yksikään suomalainen rakennusisinööri ei epäillyt selitystä vaikka oli varmasti tietoinen niiden lujuusvaatimuksista…”
   Kieltämättä perin kummallinen asia. Olisi luullut että edes joku olisi ammattikuntansa maineen vuoksi reagoinut. Melkoinen häpeähän tuo on maamme insinööritiedolle ja insinöörijoukolle.

   • Suomessa alettiin käyttää kouluopetuksessa ”nato” yhteensopivaa yleiseurooppalaista numerointia ja sen myötä jätettiin numero seiskan puolivälissä vedetty ”nenosenviiva” pois. Tällä on sitten ollut vaikutusta kaikkiin käsin kirjoitettuihin lukuihin niin lujuuslaskelmissa kuin raha- paino- ja pituusmittauksissa, kun seiska tulkitaan virheellisesti ykköseksi tai päinvastoin ykkönen seiskaksi.

    Tykistönkenraali Nenonen keksi vetää seiskan yli viivan, kun Suomea alettiin peruskartoittaa ja alkuunsa tehtävä annettiin tykistölle suoritettavaksi. Alkuperäinen mittanauhalla ja lapolla suoritettu kartoitus on hyvin tarkka, virheen ollessa vain 2 milliä.

  • ”Kyllähän se oli kaikille suomalaisille päivän selvää että koneiden törmäys johti pilvenpiirtäjien sortumiseen”

   Onko näin? Siksikö, että näit tv:ssä koneiden lentävän kaksoistorneihin ja niin sanotut ”auktoriteetit” tv-toimittajat, poliitikot yms sellaiset asiantuntijat näin kertoivat? 😀

   Auktoriteetiusko on vaarallista, eikä tv-kuvaan, sen paremmin kuin muihinkaan kuviin kannata paljoa luottaa, tietokoneanimaatioiden aikakaudella.

   Kaikkea pitää epäillä, eikä mihinkään kannata suoralta kädeltä luottaa.

   Tässäpä pari video aiheesta, ensimmäinen pätkä on tallennettu jonkun yhdysvaltalaisen tv-kanavan ensimmäisestä 911-uutispätkästä, vielä ei oltu ehditty tv-kuvaan lisäämään animaatioita:

   https://www.youtube.com/watch?v=B65M_smGewo

   Kaikissa tapahtummissa aina ensimmäisety videopätkät, havainnot, tuntemukset, ovat kaiken aidoimpia ja ”uskottavimpia”. Jälkeenpäin alkaa selittely ja kusetus. Näin on aina. 😀

   Tässäpä hieman pisempi suoraan töllöstä tallennettu ABC-tv-yhtiön raportti, kuvissa ei ole koneista tietoakaan, mutta toimittajat puhuvat koneista ja väittävät niitä jossain nähneensä:

   https://vastavalkea.fi/2019/09/11/yliopistotutkimus-kumoaa-virallisen-selityksen-wtc-7n-tuholle/

   Miten se tehtiin, tässä yksi esitys aiheesta, digikuvien ja videoiden kanssa leikkiville asia on suhtkoht tuttua, tekniikka etenee tälläkin alalla hurjaa vauhtia::

   https://www.youtube.com/watch?v=2c5_g7UTuGM

  • Me suomalaiset rakennusinsinöörit olimme kyllä epäuskoisia, mutta kaikenkattava valheen rummutus kaikkien niiden medioiden taholta, joita olimme pienestä pitäen oppineet pitämään luotettavana, voitti epäilyksen.

   Vasta kun tutustuin Amerikkalaisten arkkitehtien ja insinöörien keräämään todistusaineistoon (Architects and Engineers fo 9/11 truth), sain vahvistusta epäilyilleni ja siitä alkoi pitkä ja epäuskon täyttävä – lähes epätodellinen, todellisuuskäsitystä ravisteleva prosessi kohti totuutta.

   Tässä eilenkin (14.9) YLEn pääuutislähetyksessä uutisoitiin Hamza bin Ladenin surmaamisesta ja muistutettiin siitä, että Hamza oli 9/11 terrori-iskujen tekijän Osama bin ladenin poika.

  • Eipäs olekkaan ihan päivänselvää, jos on perillä Hollywoodin kuvaustekniikasta. Ovathan he kuvanneet KING GONG Gorillankin kiipeävän Empire State rakennuksen huipulle, uskotkos senkin kuvauksen perustuvan totuuteen, ei perkele, ei millään. Nykyaikaisella filmaustekniikalla he saavat vaikka karvaiset ”tussut lentämään”mihinkä kohteeseen vain haluavat. Kuun pinnalla kävely on myöskin koko ihmiskunnan suurin petos, jonka tuloksista he nyt nauttivat. Ottakaa nyt hyvät miehet tosissanne todisteet ”kontrolloidusta TORNIEN purkamisesta”, missä hissikuilujen kautta asennetut valtavat räjähteet toivat rakennukset hallitusti PERUSTALLEEN, ja jopa rakennus Nro. 7 johon Hollywoon unohti lisätä, ( muka) sen kolmannen koneen. Jonkinlaista johdonmukaisuutta olisi jo korkea aika alkaa harjoittamaan, ennekuin Hollywoon panee lehmätkin lentämään, senkin he ovat jo tehneet.

 9. Olemmehan me jo vuosien aikana seuranneet ”Hollywoodin filmitekniikkaa”, jolla he kykenevät näyttämään vaikka minkälaisia UFOJA lentelevän ilmassa, vedessä sekä maan allakin. Heidän mieli-ku-vituksillaan ei ole mitään rajoja, he saavat lehmätkin lentämään. Mary-Poppins Flying Umbrella, on jo vuosien vanhaa esitystä mitenkä filmitekniikkaan luottaen he tekevät ”mahdottomista aiheista mahdollisia”, ja yleisö nielee ne kaikki kyselemättä mitään. Meitä kusetetaan ihan päivittäin monelta suunnalta, varsinkin tapahtumien muistopäivinä, jolloin taas meille rummutetaan sitä samaa sontaa, pään täydeltä. Se on eräänlainen tapa
  hallita maita ja kansoja, johonka he ovat erikoistuneet, tarvitsematta lisätä yhtään kolikkoa likoon. Harhautuksilla maita johdetaan eikä totuuksilla, sen näkee jo sokeakin valkoisella kepillään.

 10. Usan hallitukseen ei voi missään asiassa luottaa kun aina niissä on koira haudattuna, kuten tässä 9/11 iskussakin. Suomi on kuitenkin tehnyt sopimuksia tämän pseudomaan ja sen liittolaisten kanssa. Suomi on joko tyhmä tai samaa maata usan kanssa, veikkaan jälkimmäistä. CIA on jo levittänyt väärän tiedon iskusta amerikkalasille että oikeudenkäynnit asiassa ei muuta mitään ja deep state ei salli salaliiton asiassa paljastua mutta vain ulkomaiden takia jotta usa ei menettäisi kasvojaan. Amerikan valtapuolueet on täysillä mukana usan deep statessa että sieltäkään ei ole apua. Lisäksi iskun suunnittelusta syytettyä on pari sataa kertaa kidutettu, että on saatu häneltä tunnustus, joka kyllä osoittaa että syyllinen on joku muu kuin syytetty ja syyllinen on usan deep state.

  • Totuuden viholliset ja pilkallaan kieroonkasvaneelle psyykelleen tyydytystä hakevat trollit ovat innokkaimpia totuudenpuhuja David Icken lyttääjiä.

 11. Luulisi jenkkiä ja Trumppia hävettävän kun tämän lukee … mutta Putin on eri sarjan mies eikä N-yahu voi Venäjästä näin puhua että 80% tukee meitä ja maa tekee kuten me haluamme

  Tanssivat israelilaiset: FBI dokut valottavat Mossadin tietäneen etukäteen 9/11 iskuista — 9/11 suuri voitto Israelille
  The Dancing Israelis: FBI Docs Shed Light on Apparent Mossad Foreknowledge of 9/11 Attacks
  WHITNEY WEBB
  9/11 as a big — and acknowledged — Israeli win

  If the “Dancing Israelis”, and more broadly the Mossad and the Israeli government, had foreknowledge of September 11, why would they remain silent and not attempt to warn the American government or public of the coming attacks? In the case of the “Dancing Israelis,” why would Israelis celebrate such an attack?

  One of the detained “Dancing Israelis,” Omer Marmari, told police the following about why he viewed the September 11 attacks in a positive light:

  Israel now has hope that the world will now understand us. Americans are naïve and America is easy to get inside. There are not a lot of checks in America. And now America will be tougher about who gets into their country.”

  While Marmari’s statement may suggest one reason some of the “Dancing Israelis” were so “visibly happy” in their photographs, there are also other statements made by top Israeli politicians that suggest why the Israeli government and its intelligence agency declined to act on apparent foreknowledge of the attack.

  When asked, on the day of the 9/11 attacks, how the attacks would affect American-Israeli relations, Benjamin Netanyahu — the current Israeli prime minister — told the New York Times that “It’s very good,” before quickly adding “Well, not very good, but it will generate immediate sympathy.” He then predicted, much as Marmari had, that the attacks would “strengthen the bond between our two peoples, because we’ve experienced terror over so many decades, but the United States has now experienced a massive hemorrhaging of terror.”

  Netanyahu, in a candid conversation recorded in 2001, also echoed Marmari’s claim that Americans are naïve. In that recording, Netanyahu said:

  I know what America is. America is something that can easily be moved. Moved to the right direction. … They won’t get in our way. They won’t get in our way… 80 percent of the Americans support us. It’s absurd.”

  http://www.unz.com/article/the-dancing-israelis-fbi-docs-shed-light-on-apparent-mossad-foreknowledge-of-9-11-attacks/

 12. Vaaka on alkanut kallistua totuudellisten tutkijoiden avuksi, mikä on ollut jo alusta asti odotettavissa. Himo IRAKIN hyökkäykseen on se ”avain-asia”, johon syyllistyivät BUSH ”W” and Cheney muiden Neo-konnien lisäksi Israelin valtion siunauksin, Mossadin osallistuessa siihen 100% varmuudella. Jos ymmärtää”Modus Operandin”,niin kaikki muu selviää helposti. Kansalaisten, sekä politikkojen (sotahaukkojen) sympatia oli saatava tukemaan IRAKiin hyökkäystä ja siinä sivu-bonuksena heidän nautinnokseen, HUSSEINin raaka epäinhimillinen kohtelu joka johti HUSSEINin murhaamiseen. Washingtonissa kohotettiin shamppanjalasit ilmaan sen kaiken onnistuneen salaliiton kunniaksi. Eilen illalla TV esityksessä ”W” jatkoi valheitaan silmiään räpytellen, jota kokeneet tutkijat kutsuvat selväksi ”valheellisuuden merkiksi”. Mies on myynyt ”sielunsa” saatanalle, muuten ihminen ei kykenisi sellaisiin hirvittäviin tuloksiin, itse eläen mukavuuksiensa keskellä.

  • Sotahommat USAlta on olleet ennalta suunniteltuja Afganistanissa, Irakissa, Libyassa, Syyriassa ja myös Iran on tässä pitkän ajan hyökkäyssuunnitelmissa mutta ei ole vielä toteutunut. Näiden hyökkäysten vahva tukija on pätkäBolton joka kuitenkin sai kenkää Trumpilta liiasta sotainnosta. Onko Trumpista sitten rauhantekijäksi varsinkin kun sen vävyllä on siteitä Israeliin joka haluaa hyökätä kaikkiin samoihin lähi-idän maihin kuin usan suunnitelmissakin on erityisesti Iraniin ja Syyriaan sekä Libanoniin. Myös Jordanian länsirannan liittäminen itseensä on Israelin suunnitelmissa. Kaikkia näitä hyökkäyksiä edelsi valhekampanja maan hallintoa vastaan ja husseinin lisäksi gaddaffi sai surmansa Libyan hyökkäyksen takia. Amerikkalaiset valehtelee ja huijaa aina eikä mitään totuuskampanjaa ole siellä näkyvissä vaan sama laiton meno jatkuu ulkomaita ja omia kansalaisiaan kohtaan, kuten Ylen ohjelmassa ilmeni että USAn poliisi huijaa syyttömät tunnustamaan ja vasta jälkikäteen sitten kansalaisjärjestöt todistaa tuomitun syyttömäksi vuosikymmenen ja ylikin istumisen jälkeen. USA on mätä yhteiskunta pohjiaan myöten ja on ollut sitä itsenäisyydestä lähtien eikä mikään sitä muuksi muuta.

   • Hyvä tiivistys. Usa on on psykopatologian varaan rakentunut narsistinen ’kertakäyttökulttuuri’. Se ei siksi ole pitkäikäinen, vain n 300v.
    Nykyvaiheessaan se on suureksi häpeäksi maailmalle.

 13. Arabit eivät tunnetusti puhu englantia sujuvasti pärjätäkseen missään USAn lentokoulutuksessa, varsinkin kun on kysymyt matkustajakoneen turvallisuudesta. Koko homma haisee pahalta alusta loppuun. Onhan niissä kouluissa tarkat paperit joita pitää lain mukaan säilyttää, tarpeen vaatiessa. Missä koulussa ne Arabit muka opiskelivat lentämistä matkustajakoneella. EEEEI onnistu, ei perkele mitenkään.

  • Näin on mutta sitä nyt ei pysty enää kukaan selvittämään vaan totuutena säilyy lehdistölle vuodetut väärät tiedot.

 14. Maalais kunnista se pelastus lähtee ja vapaamuurari rotat on peloissaan! Suojeluskunnissa kytee ja nappia tulee otsaan ja armeija ei ikinä tule lähtemään suojeluskuntalaisia vastaan vaikka vapaamuurari petturit tulee sanomaan! Ja moni oppii tämän jälkeen arvostamaan metsästystä niinkuin amerikoissa vaikka juutalaiset ovat tuhonneet melkein kaiken siellä! mutta kommunistit eivät aseista tule pääsemään eroon ja tilanne jenkeissä missä jutkut ovat ottaneet täyden vallan on aseet, niinku suomessa!

 15. Israel tuhoutuu … tuhoutumista nopeuttaa röyhkeä pyrkimys koko maailman hallintaan ja vaara jäädä yksin ’omaan ylemmyyteen’ mutta suurin syy maan hajoamiseen ovat Atzmonin (joka on maasta paennut ex-juutalainen) mukaan maan sisäiset ristiriidat.
  Alkavatko Raamatun ennustukset olla ajankohtaisia?
  Jää nähtäväksi miten esim. 9/11 todellisten syiden paljastuminen amerikkalaisille tulee vaikuttamaan maan suhteeseen jatkossa Israelin sionistien yritykseen tehdä siitä pelkkä omien pyrkimystensä työväline?
  The End of Israel
  GILAD ATZMON
  ”… The lesson to be drawn from the current Israeli political stalemate is that Israel is imploding, breaking into the elements it has never managed to integrate into one.
  The schism is no longer the more quotidian dichotomy of Ashkenazi vs. Arab Jews (aka Sephardim); this divide is ideological, religious, spiritual, political, ethnic and cultural.
  Nor does it break down to Left and Right, Jewish Israelis are politically with the right even when they pretend to be ‘Left.’ Although some of the most astute critical voices of Israeli politics and Jewish fundamentalism are Israelis (such as Gideon Levi, Shlomo Sand, Israel Shamir and others), there is no political Israeli Left.
  Israelin tämänhetkisestä poliittisesta umpikujasta on opittavissa, että Israel on räjähtämässä, murtumassa elementteihin, joita se ei ole koskaan onnistunut integroimaan yhdeksi.
  Skismi ei ole enää askenazien ja arabijuutalaisten (alias Sephardim) välinen; tämä ero on ideologinen, uskonnollinen, henkinen, poliittinen, etninen ja kulttuurinen. Se ei myöskään hajoa vasemmalle ja oikealle, juutalaiset israelilaiset ovat poliittisesti oikealla, jopa silloin kun he teeskentelevät olevansa ”vasemmistolaisia”.
  Vaikka jotkut Israelin politiikan ja juutalaisen fundamentalismin terävimmistä kriittisistä äänistä ovat israelilaisia (kuten Gideon Levi, Shlomo Sand, Israel Shamir ja muut), Israelissa ei ole poliittista vasemmistoa.” — linkistä lisää
  http://www.unz.com/gatzmon/the-end-of-israel-2/

 16. Meille suomalaisillekin varmaan tietoa 9/11 liittyen josta emme ole kuulleet — tässä vain pieni osa linkin arvokkaasta tiedosta
  Some of the Many Things Most Americans Never Heard About 9/11
  By Paul Craig Roberts

  The “Dancing Israelis” who turned out to be Israeli Mossad agents caught filming and celebrating the destruction of the twin towers. Arrested by police and released without investigation, they were not mentioned in the 911 Commission Report. Later on Israeli TV they said they were sent to New York to film the destruction of the twin towers. Allegedly, there was no advance warning of the event, but obviously the Israelis knew.

  … Scientists have found reacted and unreacted nano-thermite and other elements used in controlled demolition. They have proved the existence of these elements. They have samples from the WTC dust left which they have offered to scientists and governments for testing in order to prove or disprove their own findings. No takers.

  Instead, we have the appearance of nonsensical claims that the WTC buildings were brought down by a directed energy weapon and by nuclear bombs. These are preposterous allegations, the purpose of which is the deliberate creation of disinformation in order to focus attention away from the false official story and bury it in disagreements about what caused the buildings to fail.

  I have checked with weapons specialists who are critics of US government foreign policy and who monitor every development in weapon systems in the US and Russia. This is what they tell me: “I can confidently state that no direct energy weapon, capable of demolishing such a structure at the Twin Towers, existed in 2001, nor does it exist today.”

  Another reported that there are lab tests of directed energy in Russia but no deployed weapon. He suggested that people who believe in this fantasy story should explain the safe source of high energy that the alleged weapon used, and how it was moved on site and removed without detection.
  Moreover, a directed energy burst would show on detectors which monitor the electromagnetic spectrum. No such evidence exists.
  Since no such weapon has ever been tested to bring down skyscrapers, why would the government take the risk of using such a weapon for the first time in a public scenario where who knows what could go wrong and explanations would have to be given?
  And why reveal to foreign powers the existence of such a weapon? Controlled demolition is an old and familiar technology that works. And it did.

  I could go on and on.

  As I wrote in a previous column, when Americans fell for the 9/11 deception, they lost their country, and peoples in seven countries lost their lives, limbs, and families.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=194715

  Voiko totuuden paljastuminen Amerukan kansalle vielä pelastaa sen deepstate-mafialta? Entä johtaako se myös Israelin tuhoutumiseen?

    • Mahdollisimman monen pitäisi katsoa se. Jos ihmiset pysyvät tietämättöminä niiden aktiviteeteistä se vain lisää heidän taipumusta tehdä uusia lavastettuja hyökkäyksiä.

   • How 9/11 Was Funded: The Man behind the Missing $2.3 Trillion
    … Evidence and expert testimony confirm without a doubt that the attacks on September 11, 2001 against the Pentagon (as well as the World Trade Center and the Solomon Building in N.Y.) were a well-planned, well-financed, psychological operation – a false flag attack on American soil – designed to trigger and manipulate the American people, the Congress, and the U.S. Military into a full-scale war-mobilization posture with the intent of overthrowing, scattering, and re-making the Middle East and Africa for the direct political, cultural, and economic benefit of the Zionist state of Israel.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=194783

  • Tanssivat Mossad miehet juhlivat sitä hallittua purkua HUDSONin toisella puolella joka on New Jerceyn rinteellä, josta on parhaat paikat seurata sitä tuhoa. Sitä riemua asuinrakennuksen yläkerroksesta seurannut nainen, soitti poliisit paikalle, mutta heitä vastaan ei löytynyt mitään syytteitä, joten he menivät menojaan.

 17. Ylempänä Truth_hunter 13.9.2019 at 11:32 kommentti
  Israel tuhoutuu … tuhoutumista nopeuttaa maan röyhkeä pyrkimys koko maailman hallintaan ja vaara jäädä yksin ’omaan ylemmyyteen’ mutta suurin syy maan hajoamiseen ovat Atzmonin (joka on maasta paennut ex-juutalainen) mukaan maan sisäiset ristiriidat.
  Alkavatko Raamatun ennustukset olla ajankohtaisia?
  Jää nähtäväksi miten esim. 9/11 todellisten syiden paljastuminen amerikkalaisille tulee vaikuttamaan maan suhteeseen jatkossa Israelin sionistien yritykseen tehdä siitä pelkkä omien pyrkimystensä työväline?
  The End of Israel
  GILAD ATZMON
  http://www.unz.com/gatzmon/the-end-of-israel-2/

  Onko sionistien ja deepstaten valta todella murtumassa — vai onko kyse vain strategian muutoksesta jossa Macron on pantu viestinviejäksi ilman että pankkiri-mafian valta kumotaan vihdoinkin lopullisesti ?
  Voisi myös spekuloida että Macronin oma kohtalo kaaokseen ajetun Ranskan jotajana on vakavasti uhattu ja hän on tullut järkiinsä ja purkaa nyt omaa ahdistustaan…?
  Asiaa pohtii The Saker artikkelissaan joka on lukemisen arvoinen

  President Macron’s Amazing Admission
  THE SAKER
  Tässä tiiviste rotsildpankkiirien nuken Marcronin puheesta

  Here is my informal translation of these words:
  2) “We are undoubtedly experiencing the end of Western hegemony over the world”

  The international order is being shaken in an unprecedented manner, above all with, if I may say so, by the great upheaval that is undoubtedly taking place for the first time in our history, in almost every field and with a profoundly historic magnitude.
  The first thing we observe is a major transformation, a geopolitical and strategic re-composition. We are undoubtedly experiencing the end of Western hegemony over the world. We were accustomed to an international order which, since the 18th century, rested on a Western hegemony, mostly French in the 18th century, by the inspiration of the Enlightenment; then mostly British in the 19th century thanks to the Industrial Revolution and, finally, mostly American in the 20th century thanks to the 2 great conflicts and the economic and political domination of this power.
  Things change. And they are now deeply shaken by the mistakes of Westerners in certain crises, by the choices that have been made by Americans for several years which did not start with this administration, but which lead to revisiting certain implications in conflicts in the Middle East and elsewhere, and to rethinking a deep, diplomatic and military strategy, and sometimes elements of solidarity that we thought were intangible for eternity, even if we had constituted together in geopolitical moments that have changed.
  And then there is the emergence of new powers whose impact we have probably underestimated for a long time. China is at the forefront, but also the Russian strategy, which has, it must be said, been pursued more successfully in recent years. I will come back to that. India that is emerging, these new economies that are also becoming powers not only economic but political and that think themselves, as some have written, as real “civilizational states” which now come not only to shake up our international order but who also come to weigh in on the economic order and to rethink the political order and the political imagination that goes with it, with much dynamism and much more inspiration than we have. Look at India, Russia and China. They have a much stronger political inspiration than Europeans today. They think about our planet with a true logic, a true philosophy, an imagination that we’ve lost a little bit.
  http://www.unz.com/tsaker/president-macrons-amazing-admission/

  • ISRAEL on ainoastaan kiinnostunut koko maapallon hallinnasta, mikä on ”seinähullu ajatus”. He luottavat USAn mahtiin siionisti-veljiensä tukemana. He unohtavat kuka on todellisessa vastuussa ihmiskunnissa ja rukoilevat elävää Jumalaa. Israel on aina ollut hyvin hoippuvaa uskossaan, jopa kultaista lehmää kumartamalla. Se ei suinkaan jäänyt LUOJALTA huomioimatta. Israelin tuhossa siellä ei ollut ”kiveä kiven päällä”, ja se tulee tapahtumaan uudestaan, ja jäävä pysyvästi raunioiksi. Heidän ydinaseistuksensa ei heitä säästä, onneksi?

 18. Bill Maher on vain yksi aivoton purnaaja muiden idioottien joukossa. Valtamedia on heidän valttinsa. FOX-news on ainoa jäljellä oleva TV-asema jota voi vielä seurata oksentamatta. Siis huonossa kunnossa on USAn sivistys.Pelottavaa ajatella seuraavien vaalien tuloksia, miten ne viedään kieroon, kuin korkkiruuvi.Lehdistö sekä TV-kanavat yrittävät pitää valheitaan vireillä kynsin hampain, mutta ovat jo joutuneet vetämään niitä takaisin kuin pahanhajuisia pieruja. Ei olisi ikänä uskonut tämän maan menevän näin alas, ja alamäki on luistavassa kaltevuudessa. Uskon vakaasti mitenkä ”ISRAELIN poliittinen vaikutus on pilannut monet maat”.

 19. Viralliset teoriat alkavat kumoutua muissakin kuin 911 asiassa

  Healthcare in Auschwitz
  Contrary to what Hollywood keeps telling us, Auschwitz was not a “death camp”. Although there were incidents of brutality and killing, Auschwitz was a labour camp and in this capacity it was crucial to the German war effort. That’s why, as the following reveals, the Nazis made an effort to safeguard the inmate’s health with attention to their diet, clothing and hygiene.

  Nonetheless, this does not mean that there wasn’t a systematic Nazi program to eliminate all those they considered “untermensch”. There was but it did not happen at Auschwitz.

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=195242
  http://www.renegadetribune.com/healthcare-in-auschwitz/

  http://www.unz.com/runz/american-pravda-understanding-world-war-ii/

  • GOOGLAA, ”any new new’s about Twin Tower’s controlled DEMOLITION ? Nyt on alkanut tulla uusia asioita esille, meille epäilijöille, joita he eivät kykene harhauttamaan. Siellä joukossa on vielä kuitenkin paljon niitä aivottomia jotka inttävät massamedian sepustuksiin tapahtumista. ” You can fool some of the people, some of the time, but you can’t fool all the people all the time”. Voit pettää joitakin ihmisiä jonkin aikaa, mutta et voi pettää kaikkia ihmisiä kaiken aikaa (loputtomiin)? Pahin asia on se miten syylliset kuolevat juhlittuina valtiomiehinä ja naisina, saamatta mitään rankaisua rikoksistaan ihmiskuntaa vastaan. Ja se tuottaa monelle tuskaa ?

 20. Sitä holokaustin jälkeistä julistusta on nyt jatkettu, sekä sille annetaan lisää ”tekohengitystä”. Se aihe esiintyy ”Jahrmulkan muodossa, vihjeenä juutalaisuudesta” USAn nuorukaisten mellakoissa, muka maapallon lämpenemisen takia. Kuuntelen joka päivä ”NOOA” sääradiota josta tulee paikallinen ennustus viikoksi eteenpäin, sekä vuosikymmenien takaiset lämpötilat yhteenvetona. !800-1900 vuosilukujen aikana on ollut paljonkin kuumempia päiviä, sekä pakkas-asteita jopa syyskuussa. Jospa yleisö kuuntelisi sitä ohjelmaa, niin saattaisi ”ääni kellossa muuttua”. Mutta heillä on vain omat ”FAKE-news kanavansa” joita he kannattavat henkeen ja vereen.

 21. GOOGLAA ihan huviksesi ”Etelänävän jäätiköiden alla esiintyvät 91 tulivuorta”, niin saattaa selvitä, miksi merivedet saatavat nousta, kun purkaukset sulattavat jäät ja lumet? Ilmasto-GURUT repivät hiuksiaan, kun ei se johtunutkaan meistä ihmisistä,heheh,LOL. Paras ja nautittavin ILO on ”vahingon-ilo”.

 22. 2006 havahduin tähän epäilyyn, että 9/11 tornit olisi räjäytetty. Naureskelin alkuun ja meni ehkä vuosi että aloin asiaan perehtyä. Perehtymistä ei voi suorittaa Hesarin avulla, tuli aika nopsaan selväksi. On luotu ”mediaan” se virallinen totuus ja viraalliset ”salaliittojen debunkkausohjeet”, jotka vähintään hymyilyttää asiaan perehtyneitä. Esimerkkinä: epäilemme, että taustalla on valtiollinen taho, joka suunnitellen tai hyväksyen iskut”, debunkkaus: ei pidä paikkaansa, kuten NIST jne tässä ja tässä ”tutkimuksessa” kertoo. NIST on siis virallinen valtion ohjailema instanssi. Ja sitä rataa.

  No, aikani pohdittuani, oheisen linkin skenaario 9/11:sta on mielestäni yksi parhaista.
  http://how911wasdone.blogspot.com/

  Kansojen ”oman tutkimuksen” tuloksena erittäin mielenkiintoisia kytköksiä ja osoittaa (ollessaan totta) että taustalla oli Mossad agentteineen ja eräs heimo, Silversteinin heimopojat, ovat iskun takana. Miksei, näpeissä on jenkkien eri liiketoimintojen, valtamedian jne. hallinta ja sai täten ison sotakoiran USA:n hyökkimään eri puolelle Lähi-Idän vihollismaita. Lisäksi kotipelissa, NSA:n ja Homeland Securityn kaltaiset ”eliittiä suojelevat voimat” saatiin aktiiviksi ilman vastalauseita. Patriot Act oli heti valmis iskujen jälkeen. Selvät motiivit ja jalanjäljet sylttytehtaalle.

  18v. mennyt, vähän on kuitenkin tapahtunut totuuden paljastumiseksi. Kiinnostaako ketään enää?

 23. Kun ensimmäinen lentokone osui torniin, poliisin radiossa kuului lause ”Small airplane hit the building”, tilanteen voi rekonstruoida käymällä lentokentän kiitotien lopussa, valiten kohdan jossa korkeus on sama kuin torniin osuvan koneen. Eipä todellakaan näytä pieneltä, huomioiden vielä, että tapahtumapaikka on kaupungissa ja lentokone osuu rakennukseen.

 24. Ovatko näiden tapahtumien käsikirjoittajat niin tyhmiä, että he pitävät ylimielisyyttään koko muuta maailmaa tyhminä? Vai haluavatko he alleviivata ylivaltaansa, ja lietsoa pelkoa tuottamalla tahallaan typeriä selityksiä?

  Julkinen totuus on salaliittoteoria. Sen kiistäjät ainoastaan toteavat selkeän faktan: Tarina ei voi pitää paikkaansa. Salaliittoteorioinnista syyttäminen onkin vain halpa keino väistää keskustelua leimakirveen paukkeella.

  Miksi sitten suurin osa, ja myös monet järkevätkin ihmiset kiistävät ilmeisen totuuden? Mielestäni ihmiset eivät ole rehellisiä itselleen asioissa, jotka järkyttävät liikaa heidän näkemystään maailmasta. Itselleen valehtelu on henkinen suojamuuri. Tapa selviytyä. Tämä yhdistettynä koulutettuun asenteeseen oikeuttaa itsepetoksen itselleen. Ei tule pääkipua, jos laahustaa muiden zombi-vässykoiden joukossa.

  9/11 oli massiivinen virhe tarinan laatijoilta. Nykyiselläänkin se järkyttää ihmisten perusluottamusta valtakoneistoon, ja aiheuttaa syvää inhoa sen taustalla olleita voimia kohtaan. Tätä epäluuloa ei saa pyyhittyä pois, vaikka tyhmentämis teollisuus on paiskanut asian parissa ylikierroksilla.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here