Avoin kirje puolustusvoimain komentajalle kenraali Timo Kiviselle

66

Arvoisa puolustusvoimain komentaja

kenraali Timo Kivinen

Tiedoksenne vastikään julkaisemamme artikkeli sotatieteen tohtori Saara Jantusesta ja hänen sotatieteilijän tasostaan:

Saara Jantusen sotatiede ja satumaailma – Vastavalkea.fi

Olemme perin huolissamme siitä, mitä sotkua ylikersantti Saara Jantusen sotakäsitys saa aikaan puolustusvoimiemme upseeriston keskuudessa. Jo pelkän informaatiosodan nimeäminen varsinaiseksi sodaksi näyttää aiheuttavan jatkuvan henkisen liikekannallepanon Venäjän uhkaa torjumaan. Puhumattakaan siitä, mitä seuraamuksia moisella on kansalaisten keskuudessa.

Russofobia ei todellakaan ole tepsivää lääkettä Venäjän suhteen; se on ennemminkin sodanlietsonnan työkalu. Diplomatian väheksyntä kanssakäymisessä ja sen alistaminen USA:n käynnistämälle infosodalle Venäjää vastaan on vaarallisinta, mihin Suomen valtiollinen ja sotilasjohto voi syyllistyä. Sitä vaarantavat entisestään puolustusvoimien esikunnan liepeillä oleilevat ylikersantti Jantusen tapaiset tyypit, jotka avoimesti käyvät Venäjän vastaista infosotaa puolustusvoimien virallisista asemistaan käsin.

Me näemme Teillä olevan vaativan tehtävän palauttaa kansalaisten luottamus puolustusvoimiin. Luottamusta ovat rapauttaneet infosoturi Jantusen ja samanhenkisten ohella hävittäjähankintoja lobbaavat entiset korkeat upseerit sekä edeltäjänne kenraali Jarmo Lindberg, joka alistui poliittisen eliitin sätkynukeksi allekirjoittaessaan Naton isäntämaasopimuksen.

Muuan suuresti arvostamani sotahistorioitsija kutsui Jarmo Lindbergiä ’kahden isänmaan mieheksi’. Meidän odotuksemme on, että Te Timo Kivinen osoittaudutte yhden isänmaan eli Suomen mieheksi. Ja samalla toivon mukaan puhdistatte mahdollisuuksienne mukaan puolustusvoimien upseeriston näistä kahta isänmaata palvelevista.

Näitä kahden isänmaan miehiä näyttäisi löytyvän muitakin sotilasjohdon piiristä. Yhtenä esimerkkinä poimittakoon tuoreen kenraaliylennyksen saanut Mika Kalliomaa. Ennen nykyistä Porin prikaatin komentajan tehtävää Kalliomaa toimi Kadettikunnan julkaiseman Kylkirauta-lehden päätoimittajana. Tässä tehtävässä Kalliomaa antoi reilut kaksi vuotta sitten potkut lehden pitkäaikaiselle avustajalle yleisesikuntaeversti (evp) Sampo Ahtolle. Sampo Ahto kun rohkeni arvostella Yhdysvaltoja.

Muiltakin tahoilta on ilmennyt vahvoja viitteitä siitä, että Mika Kalliomaa on ollut tunnetun mukakultivoidun venäjävihan lietsojan Janne ’Rysky’ Riiheläisen ideologisessa ohjauksessa. Riiheläinenhän oli puolustusvoimain ylipäällikön, presidentti Sauli Niinistön löytö omien Kultaranta-kekkeriensä puhujaksi vuonna 2015. Saman tien Riiheläisen tie johti Porin Suomi-areenan esiintyjäksi. Myöhemmin noste on kantanut Riiheläisen sekä Ylen että Helsingin Sanomien kolumnistiksi.

Mika Kalliomaan edustama ”kaksoisisänmaallisuus” (tai henkinen ”kaksoiskansalaisuus”) on luonteeltaan vahvan ideologista. Se rinnastuu täysin 70-luvun taistolaisuuteen, jossa ideologinen sitoutuminen kohdistui sekä Neuvostoliittoon että (joskus jopa vähemmässä määrin) Suomeen. Se oli suuntautumiseltaan äärivasemmistolaista, jota vastoin tämän Yhdysvaltoihin suuntautuvan ideologisen sitoutumisen voidaan katsoa olevan äärioikeistolaista.

Kyse molemmissa tapauksissa on sitoutumisesta avustamaan totalitaristisen valtion hegemoniapyrkimyksiä maailmassa. Kun 70-luvun taistolaiset lauloivat ”Me Neuvostoliittoa autamme, kun maailmanrauhaa rakentaa se”, nyt tämä USA:n hegemoniaa puolustava ja rakentava suuntaus laulaa ”Me Yhdysvaltoja autamme, kun maailmanrauhaa rakentaa se”. Suuntaukset ovat toistensa peilikuvia.

Kummatkin suuntaukset ovat Suomen valtion ja kansakunnan kannalta turmiollisia. Taistolaisuus vaikuttavana voimana kuihtui pois verraten lyhyessä ajassa, ehtimättä edetä valtiollisen ja sotilasjohdon tasolle. Tämä uustaistolaisuudeksi nimeämäni länsisuuntaus sen sijaan näyttää saavan jalansijaa sekä valtiojohdossa että ylemmässä upseerikunnassa. Sen vuoksi se on edeltäjäänsä monin verroin vaarallisempi.

Tämän vuoksi sen torjuntaan on panostettava vähintään samalla ponnella, millä edellinen puolustusministerimme Jussi Niinistö oli torjumassa Suomen ja Venäjän kaksoiskansalaisilta pääsyn puolustusvoimien palvelukseen. Viideskolonnalaisuus vahvana ideologisena sitoutumisena on vaarallisempaa kuin pelkkä epäilys kaksoiskansalaisuuden perusteella.

Puolustusvoimien on syytä jättää tulevat hävittäjähankinnat poliittisen kokonaisharkinnan ja eduskunnan päätöksenteon suoritettavaksi. Ruotsin Saabeilla lennähtää Lemmenjoelle paineenpurkajaisiin siinä missä USA:n koneillakin. Eikä siinä tarvita pitkän matkan hävittäjäpommittaja-ominaisuuksiakaan, kuten ei muutenkaan kun on kyse Suomen maanpuolustuksesta. Ilmatorjuntaan panostaminen on ensisijaista, tehokkainta ja taloudellisinta.

Seuraavaksi maailmanhegemoniksi asiantuntijat ennustavat joko Kiinaa tai Intiaa. Suomen on syytä rakentaa toimivat suhteet näihin valtioihin sen sijaan että taistelee USA:n tukena väistämätöntä muutosta vastaan. Yksinapaisen sotilaalliseen voimankäyttöön perustuvan maailmanhallinnan sijasta Suomen on viisasta tukea moninapaisen väkivallattoman maailmanhallinnan järjestelmää. Tämän toivoisi näkyvän myös sotilaallisessa ajattelussa.

Alkuperäiseen teemaan liittyen: jos sotatieteen tohtori Saara Jantusella on todellisia tieteen tekijän kykyjä, hän kelvannee varsinaisten siviilipuolen tiedelaitostenkin palvelukseen. Mahdollistakaa toki se siirtämällä hänet reserviin puolustusvoimien palveluksesta.

Toivotamme Teille menestystä, harkintaa ja viisautta puolustusvoimien komentajan tehtävässä!

yhteistyöterveisin

Tauno O. Mehtälä
päätoimittaja
Vastavalkea-verkkolehti

sotilaskoulutus:
reservin luutnantti
krh:n tulenjohtaja
mittausupseeri

17.9.2019 klo 9.50 korjattu Saara Jantusen sotilasarvo ylikersantiksi (perustuu hänen omaan ilmoitukseensa Twitterissä)

Artikkelikuva: kooste; kenraalien Timo Kivinen ja Mika Kalliomaa kuvat PE:n sivuilta, keskimmäinen kuva Saara Jantusen Infosota-kirjan takakannesta (Jantusen valokuvaaja Katja Tähjä)

66 KOMMENTTIA

 1. Saara Jantusen Infosota-kirjan mukanaantuoman sekavan tilan korjaamiseksi Vastavalkea käynnistää tällä avoimella kirjeellä keskustelun tilanteen korjaamiseksi nimen omaan puolustusvoimien osalta. Ei voi eikä saa olla mahdollista, että puolustusvoimissa jokin sen osa käy aktiivista infosotaa Venäjää vastaan USA:n infosotatoimien innoittamana, ilman Suomen eduskunnan sille antamaa mandaattia.

  On syytä selvittää, missä määrin Saara Jantusen ja samanhenkisten opit ovat levinneet puolustusvoimien upseeriston keskuudessa. Niiden käytännön toteutus vaikuttaa ajoittain enemmän sodanlietsonnalta kuin rationaaliselta keskustelulta ja terveeltä argumentoinnilta.

  Toivon keskustelun artikkelin pohjalta Vastavalkeassakin olevan aktiivista ja rakentavaa!

  • Mikäli puolustusvoimien upseerina asettuisi noita Jantusen ja maan johdon oppeja vastaan ja osoittaisi tervejärkistä kriittisyyttä niin kaipa siitä seuraisi oman sotilasuran pysähtyminen, vähän samaan tapaan kuin valtamediassa toimittajalle joka ajattelee omillakin aivoilla.
   Armeija on yksi kaikkein hierarkisimpia ja autoritaarisimpia ’syvään valtioon’ kytkettyjä systeemejä jossa jopa oman kuoleman ja sodanlietsonnan uhallakin alistutaan nöyrästi ylhäältä annettuihin käskyihin. Omat aivot siellä pannaan narikkaan.
   Ja nykyisin tuo ylempi taho on varmasti sielläkin vahvasti rahan vallan korruptoima kuten rahan vallan ohjaamat polittiset pöydätkin, joita sen tehtävänä on puolustaa – jopa innokkaammin kuin omaa isänmaata.
   Olisi todella mielenkiintoista saada selvyyttä siitä onko siellä ja jos on niin kuinka paljon omilla aivoilla ajattelevia.
   V-valkea tekee arvokasta työtä ottaessaan asian tapetille.

  • Kirjoituksesi vilisee argumentointivirheitä.

   Jos sinulla on aihepiiristä jotain asiaakin niiden ulkopuolella voidaan keskustellakin – vaikkapa jatkaen siitä mihin joskus jäätiin. Sopii myös tähän teemaan.

 2. Artikkelissa mainittu kaksois-kansalaisuus merkitse käytännössä jopa kolmois-kansalaisuutta, sillä eräs pieni Lähi-Idän valtio ja sitä tukeva USA:ssa vaikutusvaltainen väestönosa ovat taitavasti juonitellen omineet USA:n ulkopolitiikan omaksi työrukkasekseen. Kansallisen turvallisuuden neuvonantajan John Boltonin erottaminen saattoi merkitä muutosta em. uuskonservatiivien ylivertaiseen asemaan, mutta asia jää nähtäväksi.

  Mutta jos liittoutuu jonkun maan kanssa, olisi hyvä varmistaa, että tuo maa on itsevaltainen, vakaa ja täysjärkisten ohjauksessa. On outoa, että jos lähtee maailmalle liittoumassa puolustamaan liberaalia demokratiaa, niin liittouman päävaltiossa kansa ei saa enää ääntään kuuluville korruptoituneen ja näennäisdemokraattisen 2-puolue järjestelmän vuoksi. Kansan kuuleminen on muissakin liittouman valtioissa vähän niin ja näin.

  • ”… kaksois-kansalaisuus merkitse käytännössä jopa kolmois-kansalaisuutta…”

   Tärkeä näkökohta, erittäin tärkeä.
   Riittää kun katsoo tämän videon niin asia tulee harvinaisen selväksi. Samalla selviää mitä tuo ns. ’Syvä valtio’ on käytännössä.

   Jos haluat tietoa 9/11 iskuista, Christopher Bollyn on paras siihen.
   Tässä hänen esitys:
   https://www.youtube.com/watch?v=9aOhnK01wMY&t=

   • Tuon pari tuntisen pitäisi jokaisen katsoa. Miehestä huokuu tuska vallitsevasta tilanteesta, ja unesta josta yrittää jengii herätellä. Varmaan on saanut riittävästi kuritusta tahoilta joille unessa pysyvä kansa on elinehto.

  • Huvittaa kun häntä heiluttaa koiraa.

   Nähtävästi komentoketju on armeijassa nykyisin alhaalta ylöspäin. Olin aikoinaan Oulussa kakkospatterissa, jonne tykistön autokuskit siirtyivät autokomppaniasta alokasajan jälkeen. Kerran minä ja toinen kuski saatiin ajomääräys hakea aliupseerikoulusta (silloin RAUK) ”alokkaita” ja viedä heidät Hiukkavaaraan möyrimään. Heillä oli kouluttajina vänrikkikokelas ja neljä kersanttia. Aikansa porukan harjoiteltua maastossa, tuli tauon paikka ja alokkaat komennettiin auton lavalle suuntana Hiukkavaaraan ampumaradan sotku. Kun miehet oli lavalla, heidän kouluttajille tuli kiire, kuka pääsee auton koppiin. Minun kyydissä istui kaksi kersanttia ja seurasin huvittuneena kun viereisessä autossa kokelas jäi pihalle. Siitähän nousi sellainen meteli ja käskytys, kun kumpikaan kersanteista ei olisi luovuttanut paikkaansa ja kokelaan olisi pitänyt nousta lavalle alokkaiden joukkoon. Kokelas määräsi kummatkin kersanttit ulos autosta ja aloitti sellaisen taakse poistu läksytyksen, uhkaamalla kurinpidollisilla toimilla ja häkillä, ellei toinen kersanteista hänen käskystä siirry lavalle.

 3. Mitä tieteen menetelmiä peikkotutkijat käyttävät ???

  15.10.2015
  Venäjän infosodan tutkija: Suomi pyritään eristämään maailmasta
  Venäjältä Suomeen suunnattu informaatiosota on jyllännyt ja voimistunut Krimin valtaamisen jälkeen. Kyse ei ole muutaman höyrypään puuhastelusta, vaan pahimmillaan päämäärä on saada aikaan valheellisella informaatiolla sekasortoa yhteiskunnassa, kertoo sotatieteen tohtori Saara Jantunen kirjassaan Infosota.

  https://yle.fi/uutiset/3-8382724

  ” Kyse ei ole muutaman höyrypään puuhastelusta. ”
  Tuon voi hyvinkin ymmärtää niin että hän väittää, että osa näistä kirjoittelijoista on höyrypäitä. Koska tohtori puhuu tutkimustuloksistaan niin voidaan olettaa että hän on tieteellisesti todistanut että henkilö on höyrypää.

  Höyrypää tarkoittaa samaa kuin jauhopää, pökkelöpää, talkkunapää eli löylynlöymä.

  Mitä tieteen menelmiä hän on käyttänyt päätyessään tuollaiseen tulokseen ?

  Käytetäänkö samaa tieteen meneltelmää päätellessä että joku on Venäläinen peikko ?

  Entä jos tutkimusmenetelmissä on jotain vikaa ?

  Samaa tai melkein samaa tarkoittavia sanoja:

  [Päässä on ainetta x] ESTE
  happopää piikkipää
  hiivapää pulttipää
  höyrypää punttipää
  jauhopää (naulapää)
  jästipää nuijapää
  simapää pökkelöpää
  talkkunapää pölkkypää

  Bahuvriihien taustalla voi havaita myös hyvin polyseemisiä verbikantaisia ilmauksia,
  joista yksi havainnollisimmista on höyrypää ’hassahtanut, höpsähtänyt, löylynlyömä’ (PS).
  Höyrypään määriteosan voi liittää tilan ilmaukseen olla höyryssä ’olla humalassa’ ja
  verbikantaiseen aktiviteetin ilmaukseen höyrytä : höyryää (PS ’touhuta, intoilla jne.’; ks.
  Hakulinen 1979: 70). Ylipäätäänkin bahuvriihiyhdyssanojen kontekstit (ks. myös happopään
  esimerkit 4 ja 5) osoittavat, että sanoja käytetään poikkeuksellisesti tai epätoivottavasti
  toimivasta henkilöstä:
  (6) Talkkunapää (s.) Täysin keskittymiskyvytön työtoveri, joka jaksaa kuunnella huoliasi
  noin 5–10 sekuntia ja alkaa sen jälkeen lukea mailejaan, surffaa netissä tai
  räplää kännykkäänsä.

  http://www.kotikielenseura.fi/virittaja/hakemistot/jutut/2004_347.pdf

  Wikipedia:
  Tieteen tarkoituksena on kertoa ympäröivästä maailmasta varmoja totuuksia ja tieteen pyrkimyksenä on muuttaa maailma kielelliseen muotoon selittämällä todellisuutta tosien väitteiden avulla, jotta ihmiset voisivat ymmärtää todellisuutta ja siirtää tieteelliseen tietoon perustuvaa tietämystä toisilleen toden kommunikaation avulla

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Tiede

  Hallintolaki
  9 §
  Hyvän kielenkäytön vaatimus
  Viranomaisen on käytettävä asiallista, selkeää ja ymmärrettävää kieltä.

 4. Wikipedia:

  Information warfare

  Information warfare can take many forms:

  Television and radio transmission(s) can be jammed.
  Television and radio transmission(s) can be hijacked for a disinformation campaign.
  Logistics networks can be disabled.
  Enemy communications networks can be disabled or spoofed.
  Stock exchange transactions can be sabotaged, either with electronic intervention, by leaking sensitive information or by placing disinformation.
  The use of drones and other surveillance robots
  Communication management

  The U.S. Air Force has had Information Warfare Squadrons since the 1980s. In fact, the official mission of the U.S. Air Force is now ”To fly, fight and win…in air, space and cyberspace,”[2] with the latter referring to its information warfare role.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Information_warfare

 5. Toinen innokas peikko tutkija:

  1. Jessi on saanut 10 000 euroa Opetusministeriötä kirjoittaaksen tietokirjan trolleista. Tietokirjan.

  Näin vaikka Jessi on itse oikeudessa kertonut ( Jessi vs Ilja) että ”Kukaan oikea henkilö ei voinut olla trolli.”

  Oikeudessa Jessi ei saanut valehdella, koska oli asianomistaja jutussa.

  Jessikka Arolle myönnettiin 10 000 euron apuraha tietokirjan tekemiseen trolleista:

  http://mvlehti.net/2016/09/14/veronmaksajat-kustantavat-jessikka-aron-trollimaniaa/

  WIKIPEDIA:
  Tietokirjoiksi kutsutaan kirjoja, joissa esitettyjen asioiden katsotaan perustuvan tutkittuun tietoon, verrattuna esimerkiksi fiktioon.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Tietokirjallisuus

 6. Peikkotutkijat eivät ole jättäneet edes lapsia rauhaan, vaan opettaneet haukkumasanaa ”trolli” kouluissa lapsille

  YLE ja Jessi ovat pitäneet tärkeenä mm. opettaa lapsille koulussa haukkumasanaa ”trolli.” YLE veroa maksetaan 5000 miljoonaa 10 vuodessa.

  14.09.2016
  Jessikka Aro ja Ruben Stiller opettavat koululaisille ”kriittistä medialukutaitoa”

  Jessikka Aro saa maksimaalista näkyvyyttä Ylen kaikilla kanavilla. Tiistaina 13.9.2016 Aro kävi puhumassa ”Venäjän ohjaamista trolleista” YleUutisluokan LIVE ohjelmassa, joka on suunnattu koululaisille ja opettajille. Ruben Stiller puhui Aron kanssa hyökäten MV-lehteä vastaan. Jutun pointti oli, että Suomi on kärkimaa sananvapaudessa koko maailmassa, mutta valemedia uhkaa sananvapautta.

  http://mvlehti.net/2016/09/14/jessikka-aro-ja-ruben-stiller-opettavat-koululaisille-kriittista-medialukutaitoa/

  Informaatio professori Jukka Kemppinen:
  Jouduin ottamaan selvää, mikä on trolli blogeissa. Yllä kuva. Trolleja ja viaton lukija.
  Kuten huonot koomikot sanovat:”But, serious – folks…” Eli vakavasti sanoen ”patent troll” on sekin lähinnä haukkumasana tai slangi-ilmaus, joka rinnostuu lähinnä kirosanoihin – joku ei nyt tykkää jostain.

  http://kemppinen.blogspot.co.id/2007/08/checker.html

  Jessi tietää itsekkin hyvin että sanalla ”trolli” on myös haukkumasana merkitys:

  Se, että ”trollilla” on myös loukkaava merkitys käy ilmi Jessin todistuksesta:

  Oikeudessa Jessin on täytynyt puhua TOTTA, koska oli asianomistajan roolissa. Jessi on siellä sanonut että ( ote oikeuden pöytäkirjasta s.35) ”Bäckman oli itse useasti kirjoittanut, että hän oli Suomen ainoa Venäjä-trolli, joten riippui tilanteesta, oliko trolli-sana loukkaava.

 7. Jessikka Aro on edelleenkin tietääkseni ylioppilas, eikä häneltä voi odottaakaan, saati vaatia tieteellisesti kompetentteja tuotoksia. Itse olen kyllä nähnyt painajaisunta siitä, että Jessikka Aro olisi nostettu Maanpuolustuskorkeakoulun tohtorikoulutettavien joukkoon.

  Saara Jantusen tieteellisiin tuotoksiin en ole (vielä) perehtynyt. Infosota-kirjahan ei sitä vielä ole, se on enemmänkin pamfletti. Sen argumentointi ei täytä vähimmässäkään määrin tieteellisiä vaatimuksia, jollei tavoitteena ole ollut kirjata CIA:n ja muiden tiedustelupalvelujen narratiiveja infosodankäyntiä varten. Siitäkin kirjaamisesta täytyisi kyetä johtamaan jokin tolkullinen loppupäätelmä.

  Asiallisestihan Jantunen käyttäytyy kuin olisi puolustusvoimien infosotapäällikkö. Niin sekaisin ei (toivottavasti) liene puolustusvoimien johto ylipäällikköineen kaikkineen, että moiseen asemaan olisivat Jantusen asettaneet.

 8. Armeijassa on hierarkinen komentojärjestelmä ja uusi PVn komentaja tekee niin kuin PVn ylipäällikkö Sauli sanoo. Saaran ja kuten Ryskyn on Sauli nostanut Suomeen muodostamaansa viidenteen kolonnaan ja viides kolonna ajaa Saulin johdolla USAn asiaa Suomessa ja maailmassa.
  Suomi lipsuttelee nyt USAn ja EUn jalanjäljissä katsomatta nokkaansa pitemmälle kuten Kekkosen presidenttikauden jälkeen on tehnyt liittyessään EUiin ja tekemällä NATOn kanssa isäntämaasopimuksen. Kuitenkin Suomen etu olisi ollut pysyä Sveitsiläisen puoluettomana mutta Suomen poliitikoilla on kova hinku suurempiin päivällispöytiin ja siihen pääsemiseksi Suomi on liitetty klubeihin joista ei suomalaisille ole mitään hyötyä.

 9. Loistava aloitus sekä hienoja asianmukaisia kommentteja. Kysymys jää ratkaisematta, mitenkä saada edes vähäsen totuudenmukaisuutta liikenteeseen, kun päävaltion edustajat ovat kaikki mukana harhauttamassa.
  Entinen isäinmaa on annettu luisua ”isäntämaan ohjattavaksi”.Mitenkä mahtaisi käydä, jos tehtäis ”KANSAN-VAALIT” ilman poliittisia johtajia.Valtiovalta hiljaiseksi äänestysten ajaksi, ja tietotoimistoille pimennys. Sen tulosten jlkeen ei kenelläkään pitäisi olla mitään rutisemista. Vanhat tavat eivät toimi, uusia on kokeiltava?

 10. Elokuun aikana lentokoneiden aiheuttamat synteettiset ruiskutuspilvet olivat miltei päivittäinen näky taivaalla. Naton siipien alla tapahtuva ja isäntämaasopimuksen suojassa vapaasti toteutuva alumiinin, kadmiumin, bariumin ja muiden raskasmetallien suihkuttaminen ihmisten hengitettäviksi johtaa vanhuuden ja viisauden katoamiseen dementian muodossa. Puhumattakaan muista haittavaikutuksista keuhkoissa, hengityselimissä, muualla elimistössä, luonnossa.
  Pilvisellä ilmalla hitaasti laajenevia päästövanoja ei voi havaita, mutta jokaisen on mahdollista valokuvata niitä, kun sinisen taivaan tapahtumia alkaa seurata tietoisemmin ja hieman pitkäkestoisemmin.
  On puhuttu myös mindcontrollista tässä yhteydessä. Yhtenäiseen mielipiteeseen ei tarvita välttämättä propagandaa, vaan chemtrailseja ?
  CIA:n johtaja tukee tätä toimintaa ja weather manipulation on myös osa US Air Forcen militääristä suunnitelmallisuutta.
  Ennen kaikkea näihin seikkoihin, josta Suomen sotilasjohto totaalisesti vaikenee, haluaisi selvyyttä. On todella ahdistavaa olla Suomen kansalainen näissä olosuhteissa.

  • Ahdistavaa on ja varmaan olisi joka puolella missä zio-masonic mafia pitää valtaa eli siis lähes koko mätänevässä ’läntisessä arvoyhteisössä’.
   Vain idästä pilkottaa jotain parempaa mutta siitä ei itse vielä pääse nauttimaan kun lähtö tulee muille maille tältä planeetalta.
   Täältä on kyllä helppo poistua mafian kyykytyksestä. Ei ainakaan mihinkään pahempaan voi joutua.

  • ”On puhuttu myös mindcontrollista tässä yhteydessä. ”

   Se tulee mieleen, kun valtaapitävät maanpetturit eivät näytä pystyvän ajattelemaan edes sitä, millaista helvettiä he ovat monin tavoin omalle jälkikasvulleenkin rakentamassa sekä omilla aktiivisilla toimillaan että sallimalla ulkopuolisen rikollisen toiminnan omaa maataan ja kansaansa vastaan kuten esimerkiksi nuo kemikalivanat:

   ”TERRAFORMING has begun: “Global dimming” is a plot to EXTERMINATE humanity by terraforming the atmosphere with SMOG pollution, killing Earth’s food crops and unleashing ecological collapse”,
   https://www.naturalnews.com/2018-12-04-global-dimming-globalist-plot-to-eliminate-humanity-terraforming-food-crops-pollution.html

   Sama ruotsiksi: https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/09/08/terraforming-har-borjat-global-dimming-ar-en-komplott-mot-manskligheten/
   (Esim. David Ickellähän eräs keskeinen aihe on tuo ’mind control’, mutta tämänkin sivuston trollit alkavat tanssia riemusta jo tuon nimen maininnasta!)

   Jo ilman kemikalivanojakin meneilläänolevasta kantasuomalaisten matalan intensiteetin etnisestä kansanmurhasta puhumattakaan.

 11. Suomen lait ei enää merkitse mitään kun niitä rikotaan presidentistä lähtien ja vielä valehdellaan tietoisesti tutkimuksessa joka on lähinnä yksipuolista trollausta. Kansa on näköjään havainnut että valtiolla ei ole enää karismaattista johtajaa vaan pikkusieluinen juinailija ja ovat ottaneet lain omiin käsiinsä ja tullaan varmasti monennäköistä selkkausta viranomaisten kanssa sen seurauksena.
  Viidennellä kolonnalla on kannatusta vain kokoomuksessa ja ei kaikki sielläkään joten on ihme että ilman protestointeja on näitä puolustusyhteistyösopimuksia ja isäntämaasopimus tehty ja näkyykö protestointi sitten kansalaisten epätavallisena käytöksenä yhteiskunnassa.
  Kun valtiojohto on ottanut hälläväliä asenteen Suomen itsenäisyyteen niin ei kansaltakaan voit odottaa parempaa.

  • ”…lait ei enää merkitse mitään kun niitä rikotaan presidentistä lähtien…”
   Niinpä, meillä on presidentti joka näyttää ajavan enemmän zio-masonic mafian kuin maansa asiaa ja samassa hengessä näyttää toimivan koko muukin valtiojohto.
   Suomi rapautuu ja kansa rappeutuu samassa tahdissa kuin koko läntinen kulttuuri. Edessä ei ole muuta kuin synkkenevää taivasta.
   Mutta mitä kansa on tilannut sitä se saa.

   • Psykopaatit eivät omaa normaalia syyllisyydentuntoa ja siksi voivat rikkoa lakeja ja tehdä surutta rikoksia joita terve ihminen karttaa.
    Heihin ei mikään kritiikki tehoa vaan he kääntävät sen heihin kohdistuvaksi perusteettomaksi vihaksi. Sionistit ovat hyvä esimerkki. Heidän rikoksiaan vastustavat he leimaavat antisionisteiksi.
    Ainoa keino estää psykopaatin vallanhimo on joukkovoima jolla heidän valtaan nousunsa estetään. Näin toimivat eläinlaumat joissa johtajan tehtävä on turvata lauman säilyminen.
    http://tiimissamestariksi.blogspot.com/p/lundberg-berggren-apinajohtajan.html

    • Ote Apinajohtajan käsikirjasta:
     ”Simpanssit ovat kädellisiä ihmisapinoita ja jaamme n. 97 % DNA:sta keskenään. Simpanssit ovat siis karkeasti yleistettynä kuin alle kouluikäisiä ihmislapsia. Mikä pätee hyvin toimivaan simpanssilaumaan, pätee myös pitkälti ihmislaumaan.
     Johtaja suojelee laumaansa: jos simpanssilaumaa kohtaa jokin vaara, johtaja on se, joka ensimmäisenä alkaa huutaa, karjua, hakata rintaansa ja keppejä ja pitää yleistä älämölöä suojellakseen laumaansa.”

     Meillähän presidenttiä ja jopa eduskuntaa myöten maan johto koostuu enemmänkin pelkureista ja eu- sekä natomafian suojiin vetäytyvistä ja kansansa pankkimafian velkaorjaksi uhraajista, joille Itsenäisyys ja oma päätäntävalta eivät ole ollenkaan tärkeä asia.

 12. Valtiojohdolle ja kenraaleille miettimistä:
  Ketä vastaan me rakennamme armeijaamme ja teemme kalliita hävittäjähankintoja kansalaisten hyvinvoinnin kustannuksella?
  Viittaan kommenttiini Truth_hunter 15.9.2019 at 13:09 https://vastavalkea.fi/2019/09/11/yliopistotutkimus-kumoaa-virallisen-selityksen-wtc-7n-tuholle/
  2) “We are undoubtedly experiencing the end of Western hegemony over the world” (presidentti Macron)
  http://www.unz.com/tsaker/president-macrons-amazing-admission/

 13. Tästähän juuri on kysymys. Maailmanhegemoni Yhdysvallat on menettämässä asemansa. Uudeksi hegemoniksi povataan joko Kiinaa tai Intiaa. EU yksin ei näissä kisoissa pärjää; se on alistettu USA:n vasalliksi kaikkinensa.

  USA yrittää Naton ja omien sotilaallisten toimiensa avulla kamppailla väistämätöntä kohtaloaan vastaan. Älykkäimmät valtionjohtajat ymmärtävät tilanteen, kuten Macronin lausuma osoittaa.

  Suomessa valtionjohdossa on valitettavasti Sauli Niinistö, joka sitkeästi toimii USA:n hegemonia-aseman puolustamiseksi, ja on siinä uhraamassa Suomen ja sen kansalaisten elintärkeät edut. Meidän tehtävämme on luoda rakentavat talous- ja kulttuurisuhteet muihinkin maailmanhegemoniaa tavoitteleviin (tai USA:n hegemoniaa vastustaviin) tahoihin.

  Näistä vakavimmin otettava liittouma on BRICS. Asiaan kannattaa tutustua tarkemmin, yhtenä oppaana on Marko Juutisen ja Jyrki Käkösen kirjoittama kirja Blokkien paluu BRICS-maiden nousu, USA ja Suomi (Into 2016).

  • Amerukan kohtalo on synkkä ja silti me sitä kumarramme, tai johto ainakin kumartaa
   Tämä video paljastaa totuuden, toivoisi että myös sionistien agendaa ajavalle Niinistölle ja puolustusvoimien johdollekin — ja että myös v-media alkaisi tajuta sen ja kirjoittaa siitä kansalle
   Great Video: How Israel is Robbing America Blind
   Gilad Atzmon
   The fact that America is funding Israeli expansionism is not new, however, in this must watch episode Jake Morphonios delves into the scale of that broad daylight plunder of Americans’ taxpayers’ money.
   I highly advise Americans and everyone else to watch to this superb work of investigative journalism:

   https://russia-insider.com/en/politics/great-video-how-israel-robbing-america-blind/ri27631

   Muutama kommentti:
   Martin Luther tried to warn people hundreds of years ago,
   when he wrote the book,
   ”On the Jews and their Lies.”

   There was a guy called Jesus who did that much better 2000 years ago. Do you remember him? Did you follow his teachings?

   Deep State= Zionists The people in charge are the one you cannot
   criticize…. Ever look up and see how many active members of The U.S. Congress
   have dual citizenship with Israel….?

 14. Saara parka. Twitterissään vihjailee, että kirjoittelu olisi vainoamista. Se ei ole. Saara on yhtä pihalla kuin Ilja jutun syyttäjä ja käräjätuomari. Kukahan opettaisi Saaralle, syyttäjille ja käräjätuomareilel luetun ymmärtämistä ???

  Hallituksen esityksessä vainoaminen tekomuodoiksi kuvataan 4 asiaa.

  1. Uhkaaminen
  -Uhkaaminen on vainoamisrikoksen ensimmäinen tekotapatunnusmerkki. Uhkaamisella tarkoitetaan sitä, että henkilö tekee toiselle tiettäväksi, että voi tapahtua jokin tälle epämieluisa asia, ja että tämän asian tapahtuminen riippuu jollakin tavalla asian esittäjästä tai on hänen vallassaan.

  2. seuraaminen
  Vainoamisen toisena tekotapana on toisen seuraaminen. Tunnusmerkki tarkoittaa fyysistä seuraamista

  3. Kolmantena vainoamisen tekotapana mainitaan tarkkaileminen. Henkilö voi tarkkailla toista havainnoimalla. Tarkkailemisessa voidaan myös hyödyntää teknisiä apuvälineitä kuten kiikaria tai kameraa.

  4. Neljäntenä tekotapana on yhteyden ottaminen. Yhteydenotossa on kyse tekijän kommunikaatiosta kohteen suuntaan. Yhteyden ottaminen voi tapahtua menemällä kohteen luokse, soittamalla tai lähettämällä viestejä

  https://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2013/20130019#idp448630112
  ——

  Tarkkailulla tarkoitetaan sitä että jotenkin seuraisi fyysisesti Saaraa. Kirjoittelu ei ole sellaista.

  MINILEX:

  Minilex:
  Tarkkaileminen voi tapahtua aistinvaraisesti tai käyttämällä apuvälineitä kuten kiikareita.
  https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-vainoaminen

  1.

  Tohtori Saara ja Jessikka tekevät tiedettä, tutkivat trolleja.

  Tieteesssä olennaista on väitteiden kyseenlaisteminen. Se on olennainen osa tiedettä, ihan luonnollinen ja ja tärkeä osa tiedettä. Sitä ei ole suinkaa säädetty rikokseksi.

  Wikipedia:

  OECD-maissa suurin osa tieteellisestä tutkimuksesta on yksityisten yritysten toimintaa.[40] Tällaisen tutkimustiedon kohdalla ei toteudu tieteelliselle tutkimukselle asetettu julkisuusperiaate, jonka mukaan kaiken tieteellisen tiedon tulisi olla julkisen arvioinnin kohteena. Suomessa yritysten rahoitus on johtanut huoliin tieteellisen tutkimuksen vapaudesta ja itsenäisyydestä. Julkisen rahoituksen alueella puolestaan on ainakin kansalaismielipiteessä törmätty nollatutkimusongelmaan.[41]

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedekritiikki

  Wikipedia

  Tieteissä pidettyjen totuuksien kyseenalaistaminen on keskeistä. Tieteissä kerätään todistusaineistoa väitteiden tueksi.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Tiede

  HALLITUKSEN ESITYS:
  Normaalielämään kuuluvat teot eivät ole tunnusmerkistössä tarkoitetulla tavalla oikeudettomia.
  https://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2013/20130019#idp448630112

  • Saaran Twitter:
   Check this out. Titityy jatkuu. Joko vainoamisen tunnusmerkistö täyttyy?

   Saaara tutkii ”valejuttuja”. Itse hän tuossa vihjailee valheellisesti että artikkelin kirjoittaminen saattaisi täyttää vainoamisen tunnusmerkitstön, vaikka niin ei ole. Hyh hyh Saaraa. HYIIIII SAARA !! HYI HYI

   Lopettas nyt ensin itse valheelliset vihjailut. Ja vasta sen jälkeen alkaisi tutkimaan muita.

   • Puolustusvoimat teki aiemmin perusteettomasti eräästä toimittaja harrastelijasta tutkintapyynnön ”vainomisesta” vaikka teot ei edes täyttänyt vainoamisen tunnusmerkistöä. Saara on siinä ”uhrina”. Käsittääkseni asia on vieläkin tutkittavana, 2 vuoden jälkeekin. Vaikka epäily on perusteeton. Näin pidetään löyhässä hirressä toimittajaa. Joka sattu arvostelemaan Saaraa.

    Näin Puolustusvoimat pitää perusteettomilla epäilyillä toimittajaa löyhässä hirressä.

    HYI HYI SAARA !!

    • Siinä tapaauksessa Puolustusvoimat oli kustantanut lakitutkimukset. Eli kehittänyt perusteettomia rikosepäilyitä.

     • Uusi Puolustusvoimien komentaja voisi kysyä Saaralta mikä kohta muka täytyy kyseisen toimittajan osalta ? Vastaus on ettei mikään!!! Rikosepäilyt kun ovat perusteettomia. HYI HYI SAARA. Ja HYI HYI uusi Puolustusvoimien komentaja jos ei putu tälläiseen toimintaan !!!

      Hallituksen esityksessä vainoaminen tekomuodoiksi kuvataan 4 asiaa.

      1. Uhkaaminen
      -Uhkaaminen on vainoamisrikoksen ensimmäinen tekotapatunnusmerkki. Uhkaamisella tarkoitetaan sitä, että henkilö tekee toiselle tiettäväksi, että voi tapahtua jokin tälle epämieluisa asia, ja että tämän asian tapahtuminen riippuu jollakin tavalla asian esittäjästä tai on hänen vallassaan.

      2. seuraaminen
      Vainoamisen toisena tekotapana on toisen seuraaminen. Tunnusmerkki tarkoittaa fyysistä seuraamista

      3. Kolmantena vainoamisen tekotapana mainitaan tarkkaileminen. Henkilö voi tarkkailla toista havainnoimalla. Tarkkailemisessa voidaan myös hyödyntää teknisiä apuvälineitä kuten kiikaria tai kameraa.

      4. Neljäntenä tekotapana on yhteyden ottaminen. Yhteydenotossa on kyse tekijän kommunikaatiosta kohteen suuntaan. Yhteyden ottaminen voi tapahtua menemällä kohteen luokse, soittamalla tai lähettämällä viestejä

      https://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2013/20130019#idp448630112

      ——

      Tarkkailulla tarkoitetaan sitä että jotenkin seuraisi fyysisesti Saaraa. Kirjoittelu ei ole sellaista.

      MINILEX:

      Minilex:
      Tarkkaileminen voi tapahtua aistinvaraisesti tai käyttämällä apuvälineitä kuten kiikareita.
      https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-vainoaminen

     • Jos Saara nyt yrittää Twiitillään säikytellä Vastavalkean toimittajaa ??? Vihjailemalla valheellisesti että artikkelin kirjoittelu olisi ”vainoamista” vaikka se ei ole.

      Saaran Twitter:
      Check this out. Titityy jatkuu. Joko vainoamisen tunnusmerkistö täyttyy?

     • Toisen harrastelija toimittajan osalta säikyttely toimi. Jos nyt Saara yrittää samaa jippia myös Vastavalkeaan ?

      HYI HYI SAARA!!

     • Kaikkeen paskaan sitä verorahoja käytetäänkin

      Hyi helvetti.

      uusi puolustusvoimien komentajakin vaihtoon, jos tuollaseen ei puututa. Demokratia vaarassa, jos toimittajia säikytellään perustettomasti

 15. YLE käytti verorahoja 32 131 euroa siihen, että kustansi Jessille lakimiehen Jessi vs Ilja juttuun. 3 eri avustajaa. Käräjäoikeus hyväksyi niistä vain 16 500 euroa, koska piti niitä kohtuuttoman suurina.

  Tosin käräjäoikeudessa ei kuultu lainkaan Iljan Espanjan yritystä, joka omisti MV-lehden. Joten juttu kaatuu siihen, jos Ilja tai Iljan firma siihen vetoaa, että sitä ei kuultu. Kuulemisvirhe johtaa aina tuomion kaatumiseen, jos siihen vedotaan. Luulisi että 32 000 eurolla olisi saatu että edes tämä asia oikein.

  Aiheesta Minilexissä:
  https://www.minilex.fi/a/vahingonkorvausoikeudenk%C3%A4ynnin-edellytyksi%C3%A4-kuuleminen

  Sponsored by YLE
  Aro oli oikeudenkäynnin ydin, ja tiettävästi verovaroin ylläpidettävä Yle oli maksanut ylioppilaspohjalta toimittajana toimivan Aron massiiviset asianajajapalkkiot ennen palkkioiden siirtämistä tuomittujen vastuulle.

  https://mvlehti.net/2019/03/07/ylen-nato-mannekiini-jessikka-aro-jai-ilman-ihmisoikeuspalkintoa-solvasi-trumpia/

  Tuomiosta:
  s.154

  Aro on vaatinut, että Janitskin velvoitetaan korvaamaan hänen
  oikeudenkäyntikuluinaan 32.131,76 euroa.

  Toimenpiteet ovat alkaneet 14.12.2016 ja niitä ovat suorittaneet
  laskutusperusteen perusteella kolme eri avustajaa.

  käräjäoikeus hyväksyy valmistautumisen ja lopputoimien osalta Aron
  kohtuullisten oikeudenkäyntikulujen määräksi Janitskinin syytteen osalta 50
  työtuntia vastaavan määrän ja pääkäsittelyn osalta 25 työtuntia vastaavan
  määrän eli yhteensä 75 työtuntia ä 220 euroa eli 16.500 euroa lisättynä
  arvonlisäverolla sekä todistaj anpalkkiot vaaditun suuruisina. Vaatimukset
  155 (178)

 16. Truth_hunter 15.9.2019 at 14:23 kommentti yllä:
  ”Amerukan kohtalo on synkkä ja silti me sitä kumarramme, tai johto ainakin kumartaa
  Tämä video paljastaa totuuden, toivoisi että myös sionistien agendaa ajavalle Niinistölle ja puolustusvoimien johdollekin — ja että myös v-media alkaisi tajuta sen ja kirjoittaa siitä kansalle.
  Great Video: How Israel is Robbing America Blind
  Gilad Atzmon
  The fact that America is funding Israeli expansionism is not new, however, in this must watch episode Jake Morphonios delves into the scale of that broad daylight plunder of Americans’ taxpayers’ money.
  I highly advise Americans and everyone else to watch to this superb work of investigative journalism:”

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1727&v=n0-61F-q3YM

  Yllä olevaan liittyen on tärkeää olla tietoinen että sionismi saa jyrkän tuomion myös juutalaisilta kuten tämä rabbi tuo julki videossa
  The Jewish scholar explains why Zionism and Judaism are not necessarily the same thing and why he believes that Israel as a state is not legitimate.
  Rabbi Dovid Weiss: Zionism has created ’rivers of blood’ | Talk to Al Jazeera
  https://www.youtube.com/watch?v=oUppu2OHVTY

  https://russia-insider.com/en/politics/great-video-how-israel-robbing-america-blind/ri27631
  http://www.unz.com/gatzmon/how-zionist-israel-is-robbing-america-blind/

 17. Tietenkin Suomi ei ole ainoa kohde Naton tyhmistämiskampanjalle geoengineering / chemtrails – alalla. Tietoa kemiallisista vaikutuksista hengitysilman suhteen on ollut ennekin. Homeopatiassa voidaan käyttää myös nenän kautta nuuhkaistavaa lääkettä. Herkemmälle ihmiselle sellainen vaikuttaa yllättävän voimakkaasti. Tästä voi tehdä johtopäätöksiä lentokoneesta ruiskutettavien alumiinivanojen suhteen.
  Aina on olemassa joku tiedemies, joka myy sielunsa tuottaakseen ihmiskunnalle vahinkoa. Varmasti monilla suurvalloilla on salaista tietoa erilaisista keinoista vaikuttaa ilman välityksellä.
  Werner Altnickel – Globale Vergiftung – Ziel des Volks – Verblödung
  https://www.youtube.com/watch?v=D5b4EXTeraM

 18. Vastavalkealla (eli allekirjoittaneella) on käynnissä kantajana kaksikin sananvapausoikeusjuttua Yleä vastaan. Toinen on Rovaniemen hovioikeudessa ratkaisuvaiheessa (hovioikeuden osalta), toinen alkuvaiheessa Oulun käräjäoikeudessa.

  Saapas näkee, mitä tuleman pitää. Oikeuslaitos näissä on lähinnä koetuksella. Eli taipuuko se eliitin tahtoon?

  • Katkera änkyröivä vanha mies. Mene eläkkeelle ja lopeta jo tää täyttä hevonpaskaa julkaiseva Vastavalkea- sivusto jota ei edes lue kukaan.

   • Kiitos kannustuksesta! Juuri tuollaisia oikeistoänkyröitä pehmittämään tämä julkaisu on tarkoitettu. Tehtävä on kieltämättä haastava, mutta tekijöiden määrä onneksi lisääntyy päivä päivältä.

    CIA:n kontrolloima länsimedia juoksupoikineen on saanut aivan liian kauan ja aivan liian vapaasti levittää omia valheellisia narratiivejaan.

   • Toivottovasti ei toiveesi toteudu kun vastavalkeassa käydään asiallista ja tietoon perustuvaa keskustelua Suomen yhteiskunnan tilasta joka ei ole mairitteleva millekään demokratialle ulkoparlamentaarisuuden takia.
    Jos artikkeli viiltää liian syvältä mieltä niin siihen auttaa vaikka Kauniit ja rohkeat niin on taas oikeassa mielenmaisemassa.

 19. Nimimerkki ’Löyhään hirteen perusteettomilla epäilyllä’

  ”Puolustusvoimat teki aiemmin perusteettomasti eräästä toimittaja harrastelijasta tutkintapyynnön ”vainomisesta” vaikka teot ei edes täyttänyt vainoamisen tunnusmerkistöä. Saara on siinä ”uhrina”. Käsittääkseni asia on vieläkin tutkittavana, 2 vuoden jälkeekin. Vaikka epäily on perusteeton. Näin pidetään löyhässä hirressä toimittajaa. Joka sattu arvostelemaan Saaraa.”

  Olisiko sinulla antaa tarkempia tietoja tästä kertomastasi tapauksesta? Linkki, oikeudenkäynnin diaarinumero tai jokin muu asialle johtava tieto?

 20. The Untold Story of Christian Zionism’s Rise to Power in the United States
  WHITNEY WEBB
  Whitney Webb is a MintPress News journalist based in Chile. She has contributed to several independent media outlets including Global Research, EcoWatch, the Ron Paul Institute and 21st Century Wire, among others. She has made several radio and television appearances and is the 2019 winner of the Serena Shim Award for Uncompromised Integrity in Journalism.

  Aika pelottavaa faktaa — elämme todella vaarallista aikaa, apokalyptista ’lopun aikaa’ … joitakin osia pitkästä ja ytimeen pureutuvasta artikkelisarjan kolmannesta osasta

  The largest pro-Israel organization in the United States is not composed of Jews, but of Christian evangelicals, with a total membership of 7 million, more than 2 million more members than the entirety of the American Jewish community.

  Members of this organization, Christians United for Israel (CUFI), met in Washington on Monday, attracting thousands of attendees and featuring speeches from Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu, Secretary of State and former CIA Director Mike Pompeo, Vice President Mike Pence, and National Security Advisor John Bolton. CUFI’s leader, controversial evangelical preacher John Hagee, has met with President Donald Trump several times and was recently part of an exclusive White House meeting in March on the administration’s upcoming “peace plan” for Israel and Palestine.

  CUFI is but one of many organizations throughout American history that have promoted the state of Israel and Zionism on the grounds that a Jewish ethnostate in Palestine is a requirement for the fulfillment of end-times prophecy and necessary for Jesus Christ to return to Earth — an event Christians often refer to as “the Second Coming.”

  While organizations like CUFI and its predecessors have long seen the creation of the state of Israel in 1948, and the later Israeli victory and conquest of Jerusalem in 1967, as the fulfillment of Biblical prophecy, there is one prophecy that this sect of evangelical Christians believes is the only thing standing between them and the Second Coming.
  There are estimated to be more than 20 million of these Christians, often referred to as Christian Zionists, in the United States and they are a key voting bloc and source of political donations for the Republican Party.

  …these Christian Zionists, much like religious Zionist extremists in Israel, believe that the Al Aqsa mosque and the Dome of the Rock must be replaced with a Third Jewish Temple in order to usher in the end times.

  This alliance, based on a mutual obsession with hastening the coming of the Apocalypse, continues to this day and now, more than at any other time in history, these groups have reached the heights of power in both Israel and the United States.
  Parts I and II of this exclusive series explored how this branch of religious Zionism has come to dominate the current right-wing government of Israel and has led Israel’s current government to take definitive steps towards the destruction of the Al Aqsa mosque and the imminent construction of a Third Temple.

  Now this installment (Part III) will show how this movement’s Christian counterpart in the United States, Christian Zionism, has likewise become a dominant force in American politics, particularly following the election of Donald Trump to the presidency, where this apocalyptic vision is a major driver behind his administration’s Middle East policy.

  … In the pursuit of these dispensationalist end-times prophecies, Christian Zionists have forged alliances with Jewish Zionists and each has opportunistically used the other in order to usher in the common events that are believed to facilitate the coming of their respective apocalypses or to aid more secular, political goals. From Hechler and Herzl, to Scofield and Untermeyer, to Begin and Falwell, these alliances have shaped the policy of Western governments, particularly the U.S. and England, for over a century.

  Today, only one such prophecy has yet to be fulfilled, the construction of a Third Jewish Temple on the Temple Mount, which is currently occupied by the Al Aqsa mosque compound.
  Now, more than ever before, Israel’s government, as shown in Part II, is filled with high-ranking officials who openly call for Al Aqsa’s destruction and seek to hastily construct a Third Temple. Similarly, as this report has shown, the Trump administration is greatly influenced by Christian Zionists who also seek the mosque’s destruction, in hopes that the Third Temple will soon be built.

  Yet, the Trump administration’s ties to this apocalyptic ideology go even deeper than has been discussed in this article, as many other influential members in the Trump administration — especially top Trump advisers Jared Kushner and Jason Greenblatt, and U.S. Ambassador to Israel David Friedman — also share and actively promote this extremist religious Zionist ideology that seeks to rebuild a Third Temple.
  As will be seen in the next installment of this series, this ideology is also a driving factor for top Trump and Republican Party donors such as Sheldon Adelson.

  The end result is that the hold of this apocalyptic ideology on both the governments of Israel and the United States appears to be stronger now than ever, meaning that the danger currently facing Al Aqsa mosque, and with it world peace, looms large.

  http://www.unz.com/article/the-untold-story-of-christian-zionisms-rise-to-power-in-the-united-states/

  • Pohdintaa ylläolevaan liittyen
   Kun maamme on sitonut itsensä zio-masonic mafian tuhoisaan globaaliin ’taistelevaan materialismiin’ tai ’taistelevaan ateismiin’ jota vahvimmin edustaa USA/ISRAEL/Nato-koaliitio ja siten asettunut selkeästi kristinuskon vastaiseen rintamaan tuon ’harmagedoon-mafian’ rinnalle niin joutuu kysymään mikä tulee olemaan maamme kohtalo näitä lopun aikoja kohti mentäessä, joita tuo ylläolevan linkin artikkeli kuvaa?
   Sionistithan ovat pääosin ateistisia rahan palvojia mikä tuli vahvasti esiin bolsevismissa. ”Aluksi bolševikit suhtautuivat uskontoon harmittomana taikauskona, joka vähitellen tieteen edetessä tulisi häviämään. Vuonna 1921 suhtautuminen kuitenkin muuttui ja puolue omaksui uuden ”taistelevan ateismin” ja ”taistelevan materialismin” periaatteet, joiden perusteella aloitettiin laaja uskonnonvastainen propagandakampanja” (Wiki) Ja kristittyjen teloitukset.
   Mutta tänään he toteuttavat hankkeitaan juutalaisten itse luoman talmudismi uskonnon ja kabbalan oppien mukaan ja ovat saaneet kristityt sionistit huijattua tukemaan hankkeitaan.
   Meilläkin heitä on suuri joukko. Nällä on luja usko siihen että sionistit – vaikka ovatkin ateisteja – on pantu toteuttamaan Jumalan suunnitelmaa ja että siihen kuuluu myös juutalaiskansan sen osan tuhoutuminen joka on hylännyt Jumalansa ja hänen antamat käskyt.
   Voi sanoa että sionismin ’taistelevat ateistit’ käyttävät näitä voisi sanoa yksinkertaisia tai tyhmiä ’Israelin ystäviä’ hyväkseen omia maailmanherruus hankkeitaan toteuttaessaan.

   • Meillä Oikeamedia yrittää epätoivoisesti yhdistää kristinuskon ja sionismin.
    Tulos on surullinen.
    https://demokraatti.fi/laura-huhtasaaren-puolesta-rukoiltiin-eduskunnassa-pyha-oljy-oli-israelista-nyt-laivapastori-kertoo-mista-voitelussa-oli-kyse/

    Kun kristityt ja kristinusko ovat Israelissa vainon kohteena niin voiko sieltä saada muuta kuin sionistien ’talmud-öljyä’? Voiko se olla kristitylle pyhää?

    Nyt Huhtasaari tekee sionisti-globalistien kanssa yhteistyötä EU-parlamentissa rotsild-imperiumin hyväksi ilman pienintäkään aietta palauttaa maallemme itsenäisyys ja oma päätäntävalta.
    Persujen koko politiikan kaksinaamaisuus näkyy juuri tässä. Vastustavat pakolaisvirran voimalla tapahtuvaa maamme alkuperäisen väestön tuhoamista joka kuuluu sionistien Euroopan ’kalergisointi’-ohjelmaan mutta kuitenkin tukevat sionistien ja globalistien valkoisen rodun tuhoamispolitiikkaa.

    • OM:n ja Huhtasaaren tiedoksi:
     Israel is not “holy.” It is an Apartheid country full of liars, racists, thieves, murderers, impostors (pretending to be God’s Chosen People), and heathens. See Israel: Land of Impostors.

     Every conscientious individual should implement a personal boycott of Israel:

     a. Don’t visit it. There’s nothing there to see. As a tourist, all that’s worthwhile seeing is in the West Bank of Palestine – Bethlehem and Jerusalem. So visit the West Bank instead via Jordan. Gaza can also be visited via Egypt.

     b. Don’t invest in any company or fund that involves Israel.

     c. Don’t buy anything Made in Israel or from companies that support Apartheid in Israel.
     https://biblicisminstitute.wordpress.com

    • Jos nyt oikein muistan, niin Hitlerin käskyläiset niitti valkoisia verrattaen massiivisesti. Ilman tuota raitista kasvissyöjä eläinsuojelijaa, valkoisia olisi ehkä 100 miljoonaa enemmän tänä päivänä.

     • Muistaakseni Idi Amin oli hieman jyvällä Hitleristä arjalaisten massiivisena teurastajana, kun oli pystyttämässä Hitlerin patsasta Kampalaan Ugandaan.

      Asetoimittaja Neuvostoliitto veti ideasta herneen nenään, eikä Hitler saanut patsasta keskelle mustaa Afrikkaa.

 21. Puolustusvoimat on ulkoparlamentaarinen voima suomessa kun se ei voi suoraan vaikuttaa valtion johdon päätöksiin. Saaran tutkimuksen voi olettaa olevan puolustusvoimien ulkoparlamentaarinen vaikutuskanava ja myös osoittaa että puolustusvoimat on heittänyt puolueettomuuden toiminnassaan romukoppaan aivan ja ajaa aivan avoimesti NATOn asiaa Suomessa. Suomessa vaikuttaa myös voimakkaasti EU ulkoparlamentariinisena voimana ja kansanedustajat ovat EUn päätösten napinpainajia pääasiassa. Suomeen on hivutettu EUssa olo aikana ulkoparlamentaarinen hallintomalli jossa päätökset pääasiassa tehdään maan rajojen ulkopuolella ja näihin ulkoparlamentarisiin voimiin sidoksissa olevat tutkijat tekee ulkoparlamentarismia tukevaa tutkimusta ottamatta huomioon totuutta kokonaisuutena.
  Näin Suomelle on käynyt kun vaaleilla on valittu Kekkosen jälkeen maan johtoon itsenäisyyttä vieroksuvaa porukkaa yli neljännesvuosisadan aikana ja tulevaisuudessakaan ei politiikoilla ole aikomusta vahvistaa Suomen itsenäisyyttä eikä väestön dementoituessa ole parannusta näkyvissä vaalienkaan kautta kun 90% mukaan Sauli on erinomainen presidentti.

 22. Niinistö: Tästä olemme puhuneet sitten Krimin. Oli puheita, että pakotteiden jälkeen Venäjän talous romahtaa ja he joutuvat tulemaan takaisin. Sitä ei ole tapahtunut, ja pelkäämpä, ettei tapahdukaan lähitulevaisuudessa, Niinistö vastasi.
  Niinistö siis toivoo, että naapurimaan talous romahtaa. Kyllä on karmeassa jamassa maan asiat, jos tällaisia toivomuksia pitää esitellä.
  Oliko se Lincolnin mietelmä, että joitain voidaan harhauttaa kaiken aikaa, kaikkia jonkin aikaa mutta ei kaikkia kaiken aikaa. Jantusen narratiivissa näyttäisi kaikki olevan narrattavissa kaiken aikaa. Onnistunee tai sitten ei.
  Tämä trollihöpötys näyttäisi olevan yhtä absurdia kuin Greta Thunbergin palvonta ilmastoasioissa. Ilmastonmuutoksesta löytyy hyvä esitys Kansallisromantikko.fi:ssä dendrokronologiaan perustuen.

  • Ehkä ei ole kovin kaukaa haettu että meitä vakoillaan ihan samaan tapaan kuin Trumpia ja Amerukkaa? ja että maamme natointoinen sotilasjohto ottaa ohjeita vastaan myös Amerukan tyyliin N-yahulta?
   Ninistö ’jengeineen’ on antanut vaikutelman että istuu sionistien kelkassa kuten Trumppikin jonka luo on menossa visiitille
   Israel Spies and Spies and Spies
   This time the target was Donald Trump
   PHILIP GIRALDI
   Trump: … “hard to believe,” that “I don’t think the Israelis were spying on us. My relationship with Israel has been great… Anything is possible but I don’t believe it.”
   http://www.unz.com/pgiraldi/israel-spies-and-spies-and-spies/

   • Sionisteilla on maapallon haltuuottosuunnitelmat periatteella yksi valuutta, maapallon kattava vapaakauppa ja yksi johtaja maapallolla. Missä juutalaisia on tärkeissä asemissa niin sieltä tieto siirtyy Israeliin perinteisen vakoilun lisäksi, mm. Ben Ziskovich kertoi tv:ssä yhteyksistään Israelin viranomaisiin.
    Miten sitten tämä maapallon haltuunotto tapahtuu, todennäköisesti suursodan välityksellä joka olikin syttymässä Iranin ja USAn välille saudeihin tehdyn öljyvarastoiskun takia mutta Trump on ollut toistaiseksi perumassa sen. Iskun tarkkuus panee epäilemään että sen takana on Israel tai USA sodan sytyttämiseksi koska USAssakin on sionisteja varsinkin raha- ja pankkipiireissä ja kaikillä muillakin yhteiskunnan tasoilla johtotehtävissä. EUkin johtaa sen virkamiehinä entiset sionististen pankkien johtajat käytännössä kun parlamentilla ei ole lskien esitysoikeutta.
    Sionisteilla on kiire koska useat valtiot on luopumassa dollarin käytöstä kansainvälisessä kaupassa usan sionistien pankkien rahansiiron boikotista maailman maille.

    • Has America Become One Of The Most Evil Nations On The Entire Planet?
     How will history remember us? As Americans, we like to think that we are a light to the world and that other countries should be using us as a model for how to properly do things. But the truth is that we have become unspeakably evil, and after reading this entire article I doubt that there will be anyone that will disagree with me. And while it is certainly true that there are quite a few other nations that are also tremendously evil, none have fallen harder or faster then we have. At one time America truly was “the hope of the world”, but now just about every form of wickedness that you can possibly imagine is exploding all around us, and very few of our national leaders seem to care.
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=194879

     No kyllä sionistien johtama Israel pistää vielä paremmaksi mitä pahuuteen tulee.
     —-
     Suursodan vaara todella leijuu ilmassa ja siitä saattaa tulla ydinasein käyty sota maailman herruudesta.
     Vastakkain ovat sionistien leiri jossa Amerukka saa hoitaa likaisen työn sionistien toimiessa työnjohtajina ja Venäjän ja Kinan johtama koaliitio.
     On vaikea uskoa että itä huippuaseineen ja -sotilaineen olisi lyötävissä sodan pitkittyessä.
     Meidän kohtalo on tuhoutua ’siinä sivussa’ kun olemme sen tien valinneet liittoutumalla.

     • Venäjän ja Kiinan takia NWO-hanke kaatuu
      Russia and China Are Why the New World Order Is Imploding

      The Western world is in turmoil: the previous overwhelming geopolitical domination is gone and over with; military solutions against the main adversaries – China and Russia – are off the books; hybrid wars against them have failed; China and Russia are economically stronger than ever, too strong for the adversary; and to boot the domestic Western economies are in extraordinary bad shape, risking a depression of epic proportions.
      https://russia-insider.com/en/russia-and-china-are-why-new-world-order-imploding/ri27589

   • Trump the Clueless: Israel is Not Spying on Me
    It does not bother President Trump the Israelis are spying on him.
    In fact, he believes it is not true despite evidence to the contrary. Every president since Truman knew about Israel’s aggressive intelligence efforts, but not Trump the Clueless.

    https://www.globalresearch.ca/trump-israel-not-spying-me/5689218

    Heh — Trumpia ei tarvi edes vakoilla kun hän kertoo kaiken muutenkin, ja vävypoika vielä avustaa.

 23. Intia hakeutumassa Venäjän uusimman ohjusteknologian turviin ja pesäero länteen kasvaa — USAn uhkailut ja sanktiot vain lisäävät maiden vieraantumista toisistaan
  In Jab at US, Russia Sells Missile Defense Technology to India
  From Ankara, to Tehran, to New Delhi, Moscow has strategically sold its advanced anti-air missile defence systems to neighbouring powers, raising a curtain of air defenses against possible US aggression from the southwest and the south.

  New Delhi (Sputnik): India is contemplating a deal that would see it build a domestic version of Russia’s S-400 Triumf air defence system, according to an IAF veteran and top military analyst.
  https://russia-insider.com/en/military/jab-us-russia-sells-missile-defense-technology-india/ri27694

 24. Minulle ei ole ollut vielä mahdollisuutta tutustua Jessin kirjaan, mutta oikeesttiko hän väittää että Suomi on infosodassa ?

  Toimittaja Jessikka Aron teos Putinin trollit – Tositarinoita Venäjän infosodan rintamilta julkaistiin tiistaina

  Olen lukenut vain osia siitä. Mm. Molari olisi tietokirjan mukaan vaarallisesti hymyillyt Jessille. Ja että Molari olisi kirjoittanut jonkun tietyn artikkelin MV-lehteen, vaikka ei oikeasti olekaan. Mutta jos Jessi on päätynyt siihen että Suomi on infosodassa, niin miten se siihen on päätynyt ?

  Uusi suomi:

  He jos ketkä ovat asiantuntijoita saatuaan juuri valmiiksi Aleksanteri-instituutin tutkimuspaperin Venäjä ja hybridisodankäynti (Russia and hybrid warfare – going beyond the label). Heidän näkökulmansa on laaja: tutkimuksessa tarkastellaan Venäjää ja länttä sekä hybridisota-termin sisältöä.

  Mutta minun kysymykseni koski siis Suomea, koska asialla on meillä spekuloitu.

  Ensin vastasi Bettina Renz, Nottinghamin yliopiston apulaisprofessori.

  – On nähty yrityksiä sekaantua poliittisiin prosesseihin Suomessa ja vaikuttamista yleiseen mielipiteeseen, mutta en kutsuisi sitä sodankäynniksi. Mitä on sota? Sehän on asevoimien käyttämistä ja tappamista. Kyllä, Venäjä on painostanut Suomea tietyillä tavoilla. Ymmärrän, että Suomi on aina ollut valppaana sen suhteen, mitä Venäjä tekee ja on erityisen valpas juuri nyt. En näe mitään syytä vahvistaa sodankäynti-keskustelua, koska tilanne on jo kireä. On paljon hedelmällisempää puhua siitä, mitä Venäjä tekee, miten ja miksi.

  Sitten antoi vastauksensa Hanna Smith, Venäjä-tutkija Helsingin yliopistosta.

  – Nyt on käynnissä informaatiovaikuttamista, se on selvä… Jos se linkittyy millään tavalla asevoimiin, vaikkapa ilmatilaloukkauksiin tai sotaharjoituksiin, ne mahtuvat jo hybridisodankäynnin keinovalikoimaan. Tämä ei ole täydellä painollaan hybridisodankäyntiä, kuten Krimillä, mutta ehkä eräänlaista sotilaallisen imagon ja sotilasvoiman näyttämistä erityisesti pienemmälle maalle. En ole ihan päättänyt, onko se tarpeeksi hybridiä ja onko tapahtumien välillä sellaisia linkkejä, jotka todella merkitsevät. Mutta on syytä epäillä, että näin voi olla.

  Hybridioperaatioita Suomessa nähdyt tapahtumat eivät siis varsinaisesti olisi. Sen sijaan tutkijat ovat hyvin yksimielisiä siitä, että Krimin niemimaan liittäminen Venäjään tapahtui hybridisodan keinoin.

 25. Suomi tai entinen Suomi kulkee pahasti perässä puolustusasioissa ja hukuttaa itsensä eliitin kalliiksi käyvän natokiiman seurauksena jota kansa pannaan rahoittamaan vaikka rahaa ei ole edes kunnollisen koululaitoksen ja terveydenhoidon ylläpitoon.
  Silti kansakunnan rahaa tuhlataan kalliisiin asehankintoihin jotta Usan aseteollisuuteen sijoittavat saisivat hyvän voiton

  New Weapons and the New Tactics Which They Make Possible: Three Examples
  THE SAKER
  The biggest problem: missile systems should not be used against drones

  Some self-described “specialists” have wondered why Patriot missiles did not shoot down the Houthi drones. This is asking the wrong question because missiles are completely ineffective in engaging attacking drone swarms. And, for once, this is not about the poor performance of Patriot SAMs. Even Russian S-400s are the wrong systems to use on individual drones or drone swarms. Why? Because of the following characteristics of drones:

  — they are typically small, with a very special low profile, extremely light and made up of materials which minimally reflect radar signals;
  — they are very slow, which does not make it easier to shoot them down, but much harder, especially since most radars are designed to track and engage very fast targets (aircraft, ballistic missiles, etc.);
  — they can fly extremely low, which allows them to hide; even lower than cruise missiles flying NOE;
  — they are extremely cheap, thus wasting multi-million dollar missiles on drones costing maybe 10-20 dollars (or even say, 30,000 dollars for the very high end) makes no sense whatsoever;
  — they can come in swarms with huge numbers; much larger than the number of missiles a battery can fire.

  http://www.unz.com/tsaker/new-weapons-and-the-new-tactics-which-they-make-possible-three-examples/

  • Olen joskus itsekin visioinut hyökkäysasetta, jossa vihollisen joukkojen keskelle pudotetaan miljoona paperilennokkia, hinta alle sentin kappale. Yksi noista lennokeista on erittäin vaarallinen, mutta mitenkään ei voi päältä päin tietää mikä niistä.

   Olipa tuo yksi hyökkäyslennokki erittäin vaarallinen tai ei, tärkeintä on saada vihollinen uskomaan, että näin on. Olennaista on saada vihollinen aktivoitua torjumaan tätä uhkaa, joka aiheutuu paperilennokeista. Siihen sitoutuu valtava määrä vastapuolen resursseja verrattuna siihen mitä lennokkien lähettäjä itse käytti omiaan.

  • Tämä lennokkijuttu tuo mieleeni tapauksen varusmiesajalta. Jollain metsäkeikalla sain oivalluksen miten asejärjestelmää tai toimintamallia (en nyt tarkkaan muista mistä oli kyse) voisi muuttaa, jotta siitä saisi suuremman hyödyn. Hakeuduin lähellä olevan [everstin] luo ja aloin esittää ajatustani. Tiesin, että ryhmän johtajalle olisi aivan turha puhua aiheesta. Vastaus on jäänyt mieleen:

   Eikö alokas tiedä miten minua pitää puhutella!

   Siihen jäi minun kehittämistoimeni sillä kertaa. Sen sijaan pohdiskelin miten olisi mahdollista saada tämän kaltaisia pieni ehdotuksia etenemään armeijan hierarkiassa. Ja onhan se mahdollista ja kuvio on selkeä:

   — Etene ensin kenraaliksi ja anna sitten määräys keksimäsi vähäisen edistystoimenpiteen ottamisesta käyttöön.

   En sitten kuitenkaan lähtenyt tavoittelemaan tuota kenraalin virkaa.

   • Tuo kuvastaa hyvin mikä on pelin henki armeijassa — ja tietysti maan ja talouselämän johdossa jossa näitä omasta asemastaan enemmän kuin tosiasioista ja yhteisestä hyvästä kiinnostuneita ’valittuja’ löytyy roppakaupalla.
    Oikeastaan koko valtakoneisto aina presidentistä eduskuntaan asti on täynnä näitä hillotolppa-tyypejä.
    Heille kansanäänestykset ovat suurinta myrkkyä jota pitää visusti karttaa.

 26. Tuskin nämäkään tosiasiat saavat maan johtoa perumaan kalliit konehankinnat USAsta. Mieluummin matkustamme jälkijunassa tai junan perävaunussa kun IsoVeli niin haluaa.
  Ja onhan meillä rahaa mitä tuhlata kun on rajaton pankkimafian luotto millä maksaa korkoja…
  Israel and the West Do Not Have the Means to Counter Iranian Technology
  GILAD ATZMON
  … It seems Israel knew what it had to dread.
  The recent attack on the Saudi oil industry proved that the West has not developed an adequate response to Iranian precision missiles, slow moving cruise missiles or drone technology.
  This alone explains why, despite Israel’s persistent threats to attack Iran directly, it has been reluctant to do so. Israel knows how vulnerable it is and well understands the possible dramatic consequences of such an attack.
  http://www.unz.com/gatzmon/israel-and-the-west-do-not-have-the-means-to-counter-iranian-technology/

 27. Truth hunterin kommentit ovat todella kiinnostavaa luettavaa, kuten Vastavalkean artikkelitkin. 👍👍👍

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here