Syytös: Robert Mueller torpedoi 9/11-iskujen tutkimuksia

Useat FBI-agentit kertovat, että toimiessaan FBI:n johtajana erikoissyyttäjä Robert Mueller tyrehdytti tutkimuksia Saudi-Arabian osallisuudesta iskuihin.

35

Presidentti Bush ja FBI:n johtaja Robert Mueller FBI:n erikoisagenttien valmistujaisseremoniassa vuonna 2008. Kuva: Joyce N. Boghosian | Valkoinen talo

New York Post on Yhdysvaltain vanhin päivittäin ilmestyvä sanomalehti. Sen verkkosivuilla julkaistiin 7.9.2019 artikkeli otsikolla ”Robert Mueller helped Saudi Arabia cover up its role in 9/11 attacks: suit”. Artikkelissa siis esitetään tietoja, joiden mukaan FBI:n johtajana syyskuun 11:nnen iskujen aikaan toiminut Robert Mueller auttoi peittelemään Saudi-Arabian roolia iskuissa, ja käsitellään oikeusjuttua, joka on nostettu Saudi-Arabiaa vastaan iskuihin osallistumisesta.

Mueller on viime vuosien aikana tullut maailman tietoisuuteen peräänantamattomana tutkijana ja erikoissyyttäjänä, joka ei jätä yhtäkään kiveä kääntämättä. Ainakaan jos tutkittavina ovat Donald Trumpin vaalikampanja ja Venäjän sekaantuminen vaaleihin. Muelleristä kerrotaan kuitenkin myös toisenlaista tarinaa.

Useat FBI:n tutkijat sanovat suoraan, että Mueller ei FBI:n johtajana ollut juuri lainkaan kiinnostunut selvittämään Saudi-Arabian osallisuutta syyskuun 11:nnen iskuihin siihen viittaavista asioista huolimatta.

Sharon Premoli on yksi iskujen eloonjääneistä. Hänet kaivettiin esiin WTC-tornien raunioista 18 vuotta sitten. Premoli sanoo, että Mueller lopetti Yhdysvaltain hallituksen tutkimukset iskuista vain kolme viikkoa tapahtumien jälkeen. Sen jälkeen Mueller liittyi George W. Bushin hallinnon kampanjaan, jolla estettiin kaikkien Saudi-Arabian osallisuuteen viittaavien tietojen julkitulo. Premoli on nyt kantajana oikeusjutussa, joka on nostettu Saudi-Arabiaa vastaan.

Monet FBI:n entiset työntekijät esiintyvät New York Postin artikkelissa avoimesti omilla nimillään ja kertovat useista tapauksista, joissa Mueller FBI:n johtajana esti Saudi-Arabian kansalaisia, ml. diplomaatteja ja tiedustelupalvelun jäseniä, koskevien tutkimusten tekemisen.

John Guandolo, entinen FBI:n agentti muistuttaa, että muutamia päiviä tapahtumien jälkeen kymmeniä saudivirkamiehiä poistui Yhdysvalloista. Ainakin yksi poistuneista oli Osama bin Ladenin sukulainen, joka oli seurannassa terrorismiepäilyjen vuoksi. Judicial Watch -järjestön saamien FBI:n dokumenttien perusteella Mueller järjesti saudeille turvallisen pääsyn lentokoneisiin ja määräsi FBI:n agentit turvaamaan mahdollisten terroristien poistumista.

Entinen agentti Mark Rossini sanoo, että luvan saudien päästämiseen pois maasta on täytynyt tulla Valkoisesta talosta. Hän muistaa edelleenkin hyvin valokuvan, jossa presidentti Bush ja Saudi-Arabian suurlähettiläs, prinssi Bandar polttelevat sikareja Valkoisen talon parvekkeella pari päivää iskujen jälkeen.

Lehti viittaa tiedusteluvirkamieheen, jonka mukaan Mueller ei tutkinut syyskuun 11:nnen tapahtumiin sekaantuneita henkilöitä, jos näillä oli jokin kytkentä Saudi-Arabian hallintoon. Suhtautumistapa olisi saattanut olla erilainen, jos henkilöt olisivat olleet venäläisiä, hän jatkaa.

Entinen FBI-agentti Mark Wauck ei säästele sanojaan Muellerista. ”Hän on ylimielinen kelmi”, jolla on ”pitkä historia syvän valtion palvelijana”, Wauck toteaa entisestä esimiehestään.

Lähde

Paul Sperry | New York Post (7.9.2019): Robert Mueller helped Saudi Arabia cover up its role in 9/11 attacks: suit.

35 KOMMENTTIA

 1. Läntiset arvot näyttävät olevan kovin sidottuja rahaan, kauppasuhteisiin ja sotilaallisiin liittoutumissuhteisiin.

  Niinpä Venäjän vaalivaikuttamistutkinnalla tunnettuutta saanut Robert Mueller toimi FBI:n johtajana ollessaan suojelevasti USA:n liittolaiseen Saudi-Arabiaan sen kansalaisten ollessa epäiltyinä WTC-tornien iskuista.

  Itäiset arvot (= öljy) taisivat painaa enemmän tuolloin. Sama tilanne taitaa olla edelleenkin, eri miehet vain puikoissa.

  • Epämääräiset tutkimukset ja niistä muokattu raportti ovat juuri se syy, joka aiheutta erilaisia olettamuksia onnettomuuksien tapahtumista ja syistä. Estonia tutkimuksessa salattiin perimmäinen syy, suomalaisten myymä huonokuntoinen laiva ja virolaisten taitamattomuus käsitellä laivaa kovassa säässä.

 2. 9-11 on meidän aikamme parhain ”kusetusyritys” joka ontuu pahasti joka suunnalta. ”W” on taas ”tapetilla
  osoittamatta mitään syyllisyyttä (muuta kuin räpyttelemällä silmiään, valehdellessaan). Cheney on piilossa maan-alaisissa tunneleissaan, mutta hänen tyttärensä esiintyy kansanedustajana, jatkamassa samaa tarinaa ”Saudeista”.Suuren maailman politikot ovat myyneet ”sielunsa paholaiselle”, joka auttaa heitä etenemään urallaan, vaikka rypeisivät valheellisin rikoksin koko uransa aikana, ja kuolemansa jälkeen heitä juhlitaan komein hautajaisin, ja kunniamerkein. Rehellinen ihminen ei saa koskaan samanlaista huomiota missään suunnassa. Mikään ei ole niin varmaa uransa onnistumiseksi, kuin on epärehellisyys. Se takaa tulokset.

 3. ettei vaan olis harhautuksesta kyse noissa saudi jutuissa.saadaan virallisen ”totuuden” puoltoo noissa jutuissa,ja huomioo siirrettyä virallisen totuuden epäilijöistä pois.
  voi tietty olla saudeillakin osuutensa,vaikka jotain agenttejaan sillon pistäny näyttäytyyn sopivissa paikoissa,ja ottaan lentotunteja cessnalla,mutta muuten tuskin suuremmin osallistuivat.
  paremminkin pitäis tutkia israelin osuutta,oli tanssivat israelilaiset,ja ”taideopiskelijat”,ja se yx ryhmä,jotka ihan vartavasten kuvaamassa tapahtumia,ainakin niin kertoivat israelilaisessa tv-haastattelussa,joka osoittaa sitten ennalta olleen tiedon olla kuvaamassa räjähdystä…ja sitten jälkikäteen lisätty kone niiden kuviin,koska tuskin olis parilla pienkone lentotunnilla kyenny ohjastaan matkustajakonetta,saati semmosiin suorituksiin,että olis ihan ”kohteisiinsa” osunukkin,nopeudetkin oli koneilla huimat olevinaan…liiankin,kun eikös ollu kruisailu nopeudet olevinaan törmätessä,joka mahdotonta niin alhaalla,ja vielä kaartaen tais se toinen ”kone” tulla…ja osu…no,voihan sitä oppia käsitteleen matkusjakonetta,kuin hävittäjää cessna koulutuksessa,siihen kouluun vaan kaikki suomenkin hävittäjä lentäjät

  • ”…ettei vaan olis harhautuksesta kyse noissa saudi jutuissa…”
   Siltä se vaikuttaisi.
   Suuruudenhullut saudisheikit on ollut helppo huijata mukaan 911-iskun rahoittajiksi (se lienee mennyt käsikirjoituksen mukaan?) ja sitä kautta nwo-agendan tukijoiksi – ja samalla ikuiseen pelkoon tyyliin ’että jos ette pysy nöyrinä meidän rivissä niin paljastetaan (tehdään) teidät 911-syyllisiksi ja A:n kansa vaatii sotaa teitä vastaan’.
   Saudeillahan ei asiantuntijoiden mukaan ole ollut minkäänlaista valmiutta 911-iskuihin muuten kuin toimia rahoittajana. Israelin sionistit ja Usan neokonnat ovat hoitaneet muun puolen yhteistyössä cian ja mossen kanssa.

 4. Saudit onkin erikoistapaus joka alalla, he voivat! ja heidän toimia ”kaikki katsovat läpi sormien” myös sellaiset maat kuin Kiina ja Venäjä jossa Saudit tukevat niitä epämääräisiä yli rajojen toimivia islamisteja.
  Ehkä se on siinä että kymmenien vuosien ajan heidän rahat/investoinnit on päätynyt oikeisiin taskuihin ( ärsyttävä respektiä siitä) kaipa mukana on myös onnistunut ulkopolitiikka, ei sitä muuten voi selittää.

 5. Salaiset palvelut on vain poliitikkojen käsikassaroita että niiden tutkimukset on linjassa vallassaolevien poliitikkojen poliitikan kanssa. Amerikassa mikään ei ole totta mitä poliitiikot ja niiden salaiset palvelut sanovat olevan totta ja tapa on jatkunut niin pitkään ettei sitä oikaise enää mikään.
  Kysymyksessä oli vain USAn lähidän sotien lähtölaukaus ja sitä oli avustamassa saudit ehkä lentäjien osalta ja ne pilvenpiirjät joihin törmäämiseen ei lentokonetta löytynyt niin ne hoiteli USAn salainen palvelu itse ja muutkin pilvenpiirjät koska niitä ei lentokoneen törmäys olisi saanut sortumaan. Hommassa varmasti tuhoutui papereita ja kuoli ihmisiä jotka olisi tietoineen olleet vaaraksi deep statelle. Myös samalla rahamiehet sai elinkaarensa päässä olevat pilven piirtäjät kätevästi purettua valtion ja vakuutusyhtiön laskuun.

 6. “But someone would have talked,” say the self-styled skeptics who believe the government’s official conspiracy theory of 9/11. But there’s a problem with this logically fallacious non-argument. “Someone” did talk. In fact, numerous people have come out to blow the whistle on the events of September 11, 2001, and the cover-up that surrounds those events. These are the stories of the 9/11 Whistleblowers.

  https://www.corbettreport.com/911whistleblowers

  • ”That so many of the visas were issued from a single office may seem like a minor footnote at first glance, but it is not. In fact, the Jeddah Consulate is not just another US Consular Office. It has a history of issuing visas to terrorists at the request of the CIA. Just ask Michael Springmann. This is his story.”

   9/11 Whistleblowers: Michael Springmann

   https://m.youtube.com/watch?v=Ooj_KOoVmAI

 7. The Duran on tehnyt pitkän chat-videon äskettäisestä hyökkäyksestä saudien öljynjalostamoon. Kyseessä on hyvin suunniteltu, äärimmäisen tarkka isku jalostamon kaikkein arimpaan paikkaan. Isku osoittaa saudien ja koko öljybusineksen valtavan haavoittuvuuden.

  Vaikka saudien sotilaallinen budjetti on kolmanneksi suurin maailmassa, ne eivät pystyneet edes havaitsemaan iskun tuloa. Iskijät lähettivät selvän viestin, iskuja voi tulla lisää, jolloin maailman talous ajautuu todellisiin vaikeuksiin.

  Kysymys siitä, mistä isku tuli, jää osin auki. The Duranin mielestä kyseessä ei ole false flag. Isku ei myöskään tullut Israelista. Jemenin kapinalliset joka tapauksessa ottivat heti iskusta vastuun.

  Yhden perheen hallitsema Saudi-Arabia saattaa olla suuremmissa vaikeuksissa kuin mediasta voisi päätellä.

  Chatissa on paljon turhaakin puhetta, mutta jos sen jaksaa kuunnella läpi, saa hyvän katsauksen kyseisen maailmankolkan tilanteeseen.

  https://youtu.be/TOaOpcxIzOw

  • ”Jemenin kapinalliset joka tapauksessa ottivat heti iskusta vastuun.”

   Tuo kertoo etteivät he tule kyseeseen. He toimivat kenties välikätenä mutta sitäkin on syytä epäillä. Voisiko noin vastuunalaista ja vaativaa hommaa jättää heille? Ei voi.

   Tuo Muellerin ’haluttomuus’ ja saudien rauhaan jättäminen on loogista jos ajattelee kuten itse ajattelen tässä asiassa.
   Truth_hunter 19.9.2019 at 20:24

   Kun tietää mikä on saudien ja pappa Bushin jo aikoinaan ovelasti käynnistämä ’rakkaussuhde’ (saudien ’kusetussuhde”) ja mikä on ollut saudien merkitys Amerukan öljyn tuottajana ja siitä seurannut valtava rahavirta ja sen avulla – vaaroja tajuamatta – hankittu huomattava omistusoikeus Rotsildin Oy A:sta niin on helppo ymmärtää se side joka on ’nalkkimaisesti’ sitonut saudit Amerukan ja Israelin hirttoköyteen.
   Saudeja on kiristetty koko ajan lisää (911-iskun ’paljastusten’ uhalla) Usan ja Israelin sotiin pääosin rahoittajaksi ja asehankintoihin joista Usan aseteollisuus vetää jättivoittoja ja saudit joutuvat koko ajan ahtaammalle. Kansalle kuuluvat öljyvarat menevät rosvoille samaan tyyliin kuten muissakin ’läntisen arvoyhteisön’ maissa.
   Saudien kaappaus ja käyttö myös arabimaailman hajottajana ja Israelin tukijana on ollut tärkeä rotsild-imperiumin pyrkimyksille ottaa muslimit velkaorjiksi ja arabien lopulliselle palestiinalaisten hylkäämiselle.

   Olisi mielenkiintoista kuulla jos jollakin on tarkempaa tietoa tuosta rahasiteiden hallitsemasta suhteesta saudien ja usan neokonnien ja sionistien välillä ja näkeekö joku muukin asiat näin?
   Nythän saudit ovat jo nwo-mafian pelkkä juoksupoika. Itse en pysty näkemään että he tässä kaikessa olisivat muiden juoksuttajia, muita ovelampia. Kaikenkaikkiaan saudien koko toiminta on täysin islamin vastaista ja maa antaa ’israelistaa’ itsensä rahan himossaan. Elleivät tajua kääntyä idän voimien puoleen ajoissa niin ihme jos eivät menetä peliä ja rahojaan kun läntinen kulttuuri romahtaa tai syttyy isompi sota.
   ”Yhden perheen hallitsema Saudi-Arabia saattaa olla suuremmissa vaikeuksissa kuin mediasta voisi päätellä.” — todellakin on.

   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=195005
   Putin jopa (humoristisestiko?) tarjoaa heille Intian ostamia parempia venäläisiä ohjuksia joilla voisivat pitää öljyvarastonsa turvassa. (Liekö vihjaus heille heidän käytössä olevaan länsimaiseen vanhentuneeseen kalustoon ! ?)
   https://russia-insider.com/en/military/jab-us-russia-sells-missile-defense-technology-india/ri27694

   • Näyttäisi että sionistit ovat kaapanneet saudit Bush’ien avustamana rahoittamaan sotiaan ja saudit ovatkin nyt Usan kalliisti aseistamana ja voisi sanoa yllättäen yhteisessä rintamassa Israelin kanssa pian alkavassa Iranin sodassa.
    ’Hiljaisen pakon’ allako? Se tulee väkisin mieleen.
    Mutta luulisi että ovat tietoisia ettei paraskaan goimi voi olla muuta kuin väline eikä loppupeleissä muuta kuin sionistien palvelija/orja kun/jos nwo-hanke onnistuu ja koko maailmasta tulee yhden ’daavidin kuninkaan maailma.’

 8. Eikö teillä ole näytetty, mitenkä turvakypärillä varustetut miehet langoittivat tornit ”hissikuilujen kautta, teipaten Thermite sulatusainetta teräspalkkeihin 45 asteen vinouteen”. Siitä oli selvät kuvaukset noin kuukausi sitten ? Kerroksiin oli myöskin nostettu valtava määrä muita räjähteitä ”tositarkoituksella”.Ne valtavat tulenlieskat jotka räjähtelivät eri kerroksissa, todistaa mitenkä se koko paska oli hallittua purkuhommaa, jota tekivät ammattilaiset, eikä siinä mitään ”Hollywoodin filmi-koneita tar-vittu”. Mutta kun sitä samaa ”SAUDI-lantaa” syötetään päivästä toiseen, niin pakkohan sen on ISTUA aivoihin, niille jotka ovat harhautettavissa. Jos sidot tornien purkuun IRAKIN sotaan syiden saamiseen, niin asia on KYPSÄ. Näin toimii paholainen ja kaikki politikos nostavat sille maljansa.

 9. New York Postin artikkelissa varsinainen uutinen ei ole siinä, mitä asiasta tarkasti ottaen kerrotaan vaan siinä, että se kerrotaan. Valtamedia alkaa vähitellen myöntää, että ns. Venäjän vaikuttaminen demokraattien poliittisena hankkeena kusi kintuille, kuten kotipuolessa olisi sanottu. Nyt halutaan ottaa Robert Muelleriin etäisyyttä.

  9/11 on läntisen maailman historiassa sitä suuruusluokkaa oleva tapahtuma, että totuuden näkevät toistaiseksi vain ne, jotka hankkeen käynnistivät ja lisäksi ne, jotka uskaltavat katsoa. Faktoja kokonaiskuvan, vaikkapa vain epätarkankin, muodostamiseen lienee tarpeeksi. Vastavalkean kommentoijat ovat siinä suhteessa tehneet hyvää työtä. Kokonaiskuva tarkentuu vielä mutta tuskin muuttuu oleellisesti.

  • Toisen maailmansodan jälkeen alkanut kylmä sota ja maailman jyrkkä jakautuminen kahteen eri blokkiin muodosti molempiin leireihin ison sotilaalliseen varusteluun ja tiedusteluun keskittyneen kompleksin, joka USA:ssa tunnetaan nimellä Military-Industrial Complex. Tähän voidaan liittää myös läntisen tiedusteluelimien muodostama yhteisö.

   Suomi sen sijaan eli omaa elämäänsä Neuvostoliiton löyhässä vaikutuspiirissä ja sai hetken nauttia puolueettomasta asemasta. Länsi toimi kaikessa hiljaisuudessa suomalaisten eduksia ja piti Neuvostoliiton vaikutuksen meillä kurissa. Päävastuu hyvästä tilanteesta oli kuitenkin valtionjohdon viisaalla idänpolitiikalla, joka oli yhtä aikaa sekä myöntyvä että torjuva. Kauppasuhteet itään olivat suomalaisille edullisia, koska laadun suhteen ei oltu siellä pikkutarkkoja ja mikä hyvänsä tavara kelpasi. Kauppa oli vaihtokauppaa ja lähes vapaa suhdanneheilahteluista.

   1990-luvulla kaatuneen kommunismin jälkeistä Venäjää yritettiin houkutella länsileiriin ja jossain vaiheessa puhuttiin jopa Venäjän EU- ja Nato-jäsenyydestä (totta!). USA:ssa neokonservatiivit halusivat käyttää tilanteen hyväkseen ja halusivat luoda USA:n voimavarojen avulla yksinapaisen maailmanjärjestyksen. Suunnitelman eräs ilmentymä on PNAC (Project for the New American Century) -projekti, jonka toteuttaminen käytännössä vaatii, että maailmasta täytyy kaataa pois kaikki USA:lle vihamieliset hallitukset. Näistä suuri osa oli tai on islamin opit sisäistäneitä arabi- tai arabisosialistisia hallituksia. Mukaan kaadettaviin hallintoihin liitettiin myös muita, uutta USA-vetoista järjestystä vastaan haraavia, resursseiltaan tai asejärjestelmiltään merkittäviä valtioita kuten Venäjä, Venezuela ja Pohjois-Korea, myöhemmin myös Kiina.

   Suunnitelman käynnistyminen vaati voimakkaan viholliskuvan luomista länsimaiden kansalaisten mielissä ja sellainen luotiin tuottamalla shokeeraava terrori-isku-näytös aitoine ihmisuhreineen USA:ssa. Iskusta esitettiin ala-arvoinen virallinen selitys, jonka hämmentyneet länsimaiden asukkaat nielivät, koska olivat tottuneet luottamaan viranomaisiin ja uutismediaan. Kukaan ei kertonut näille, että mediat olivat niiden samojen tahojen omistuksessa ja hallinnassa, jotka halusivat toteuttaa PNAC-suunnitelman. Alkoi Suuri Terrorismin Vastainen Sota. Tuo sota on suuniteltu sellaiseksi, että se ei lopu ennen kuin maailma on yksinapaisen järjestyksen alla. Mutta koska nk. roistovaltioiden kaataminen ei ole aivan helppoa, niin tuo sota jää ikäänkuin ikuiseen ’luuppiin’ ja kaikki siihen pakotettujen maiden kansalaiset joutuvat kärsimään muodossa ja toisessa.

   Suomikin höynäytettiin ja pakotettiin mukaan länsiliittoumaan ja ostamaan sen kalliita aseita ja tiedustelujärjestelmiä. Vainoharhainen siviilitiedustelukulttuuri tuotettiin samalla takaisin Suomeen, jossa oli juuri opittu elämään luottavaisesti yhdessä. Meidän suojelupoliisimmekin oli kuin leppoisa kyläpoliisi. Myös vastuu pakolaisvirtojen hoitamisesta langetettiin Suomelle. Samalla maan median myrkytettiin yksipuolisuudella ja nato-trollien kiljumisella ja vainoharhoilla. Joka puolella nähdään Putinin trolleja tai ISIS-taistelijasoluja (muka islamin lähettiläitä). Viholliskuva jihadistisesta islamista on luotu tehokkaasti ja aidosti syyllinen taho on peitelty pois suuren yleisön tietoisuudesta. Oikeiden kysymysten esittäminen on kielletty.

   • Hyvä kommentti. Maamme kurjistuminen ja moraalinen mätäneminen kuuluu oleellisesti kommunistiseen Nwo-agendaan jonka veturina deepstate-mafia toimii.

    Näkymä on lohduton koska maata hallitsevat tahot, joita rahan vallan palvelijana toimiva v-media kritiikittä tukee, eivät joko ymmärrä koko agendan totalitaarista (kommunistista) luonnetta tai tietoisesti ovat siinä mukana omaa vasalli-valtaansa lujittamassa.

    Kuten EU todistaa heille kaikki aitoon demokratiaan ja sosialismiin vivahtava on pahaa myrkkyä mutta ’hillotolppademokratia’ (kommunismi) kyllä sopii kun se takaa lakeijoilleen ja näennäistä demokratiaa isolla rahalla edustaville kuunteluoppilaina toimiville mepeille hillotolpan ja estää kansalaisten vaikutusvallan omiin ja maansa asioihin.
    Nykyinen maamme valtakoneisto on kaukana aidosta demokratiasta, puhdas rahan valtaa tukeva ja sen ehdoilla toimiva hillotoppademokratia.

 10. Suomessa mediapoolin mediat on aina toitottaneet varauksetta nämä USAn hallinnon valheet ja Suomen hallitus, presidentti ja hallinto on toimineet niinkuin ne olisit totta vaikka tietävätkin että näin ei ole. Vahingossakaan ei mediapoolin mediat uutisoi näistä 9/11 paljastuksista ja ihmiselle jää käsitys että jotkut hullut huivipäät ne tornit romutti vaikka asialla oli mustahattuiset miehet pitkissä takeissa. Paljastus ei sinällään muuta Venäjä narratiivia USAn vaaleihin nähden, joka kuitenkin on asiasta tietäville osoittaunut humpuukiksi USAssa ja tämä uusi paljastus sen vain vahvistaa. Ketkut on kuitenkin saaneet istutettua ihmisten mieleen Venäjän syyllisyyden ja sitähän ei milään saada muutettua vaikka se ei ole tottakaan ja sehän on ketkujen tavoite joka on taas täyttynyt.

 11. Mielenkiintoinen kommentti linkin artikkeliin jossa Iranin sotilaallista iskukykyä ylistetään liittyen saudien öljyjalostamoon tehtyyn iskuun jonka tekijästä kova spekulointi käynnissä

  Iranian Military Far More Sophisticated Than the Empire Reckoned – Drone Strike on Saudis Proves It
  Jason Reza Jorjani
  https://russia-insider.com/en/military/iranian-military-far-more-sophisticated-empire-reckoned-drone-strike-saudis-proves-it

  Kommentti monien mielenkiintoisten joukosta:
  Barry Warmkessel • an hour ago
  No missile or drone hit the Saudi Aramco refinery:
  http://82.221.129.208/.wb5.html
  BLOCKBUSTER!!! BOOOM: I CALLED IT: Saudi oil refinery already 75 percent back on line, with full recovery expected by end of this month.
  I have to admit I was a little bit worried about posting a piece that was so against what the MSM was pushing, but a day after I posted it Saudi Arabia announced that they already fixed most of the damage and that virtually all of it will be fixed by the end of THIS MONTH. So now I am happy I said it first, take a look at this – this hoax is NOW PROVEN.
  Yep, it went just as I said it would. SEE THIS:
  I AM NOT BUYING THE REFINERY ATTACK STORY LINE
  Here is the main reason: Please explain how the fires resulting from the worst refinery attack in history on the largest refinery in the world were fully extinguished on the same day. That’s BULLSHIT, it could have only happened if someone wanted to make a show, and did not set anything off that could not be brought under control easily.
  Additionally, the pinpoint accuracy of the attacks reeks of a manually placed setup. It was just too PERFECT.
  I AM CALLING IT: THERE WERE NO DRONES AND NO MISSILES USED AGAINST SAUDI REFINERY

  — Siis koko isku voisikin olla junailtu öljyn hinnan nostamiseksi… huh
  Uskoako vai ei. Vaikea sulkea poiskaan artikkelin luettuaan

  • Lisäys
   Bill Spence Bill Spence • 7 hours ago • edited
   It’s possible the fires were accidental or perhaps started by the Saudi‘s and their accomplices so they could blame Iran. The whole thing is very suspicious. Not
   Least suspicious is the phony Houthi claim of responsibility. No one spotted the missiles! No eye witness reports? No radar picked them up?

  • Kyllä se voi olla itse saudit jotka itse puhkoi öljysäiliönsä hinnan korottamiseksi kun maailman tehokkain ilmapuolustusjärjestelmä ei niitä ihmedrooneja pystynyt pudottamaan ja iskut oli tarkasti kuin singerillä tehdyt. Saudit on jo pitkään valitelleet budjettivajausta ja syyttäneet siitä alhaista öljyn hintaa. Samalla saivat USAn kanssa Iranin syntipukiksi iskuun.

 12. No, Jemenin porukka joka tapauksessa otti vastuun iskuista, ja uhkasi vieläpä uusilla iskuilla, mikäli Saudit eivät lopeta sotimistaan. Iran toimittaa näille Jemenin huthikapinallisille aseita, joten tuossa mielessä ainakin osasyyllisiä ovat…

 13. Olisin hyvin skeptinen väitöksistä syyllistää Saudi-Arabiaa 9/11 iskuista.
  Sionistit todennäköisemmin vain halua hämäyttää ihmisiä todellisesta syyllisestä ja samalla lisätä vihaa muslimimaailmaa kohtaan, joka palvelee sionisti agendaa.
  Ei unohdeta niitä todisteita, mitkä liittää sionistit 9/11 iskuihin.

  • Varmaan saudeissakin pesii deepstate joka voi hoitaa homman kuten 911 hoidettiin eli saudihallinnon selän takana.
   Kuka lopulta hyötyy öljyn hinnan noususta? Se kai on todellinen syyllinen.
   Ei suinkaan vain saudit vaan Usan aseteollisuus ja sillä voittoja keräävät sijoittajat koska nythän saudeilla taas on rahaa millä ostaa Usan kalliita aseita.
   Ja rahaa vahvistaa armeijaansa mitä tarvitaan Irania vastaan Israelin sionistien apuna.
   Tämäkin skenaario on mahdollinen.

   • Olet oikeassa, että heillä voi olla jonkinlainen sekaantuminen siihen, mutta sekin johtuu siitä, koska Saudi-Arabia on Zio-Amerikan imperiumin diktaatteja seuraileva valtio.

    Vaikuttaa siltä, että Amerikka pyrkii kehittämään tapahtumien sarjan, joka lisää kannatusta sodalle. Vaikka tämä selkkaus ei johtaisi sotaan niin nurkan takana olisi toinen vastaavanlainen tulossa.

    Näyttää siltä, että ollaan etsimässä uutta syntipukkia Trumpin Irania vastaan kohdistuvalle aggressiolle. Kuvittele minkälainen määrä aggressiivista palautetta henkilö saisi, jos hän korvaisi Saudi-Arabian Israelilla.
    https://twitter.com/TulsiGabbard/status/1173723701373591552

 14. Tässäkin asiassa haisee taas pilaantuneelle rotalle. ”Modus Operandi” seuraa samaa linjaa kuin TORNIEN PURKU. Kun sen tuhon tekee itse, niin siihen ei ole todisteita, ja syyt voidaan kaataa mihinkä suuntaan halutaan, tälläkertaa IRANIN niskoille, koska he ovat pääsemässä ydinasevaltioksi, ja se ei sovi ISRAELILLE eikä USAlle. Länsi ei välittäisi siitä ”rotan perseen verran”,mutta kun paras kaveri ISRAELISSA on siitä huolissaan, niin pitäähän kaveria auttaa. Näitä vika-hälytyksiä alkaa olla jo roppa kaupalla, niin että pian kukaan ei niihin usko. Sen jalkeen heillä on vain yksi mahdollisuus jäljellä, mennä aloittamaan maailmanlaajuinen sota, josta he itsekkään eivät selviä ehjin nahoin. Sitten me voimma kumartaa syvään, ja pussata perseellemme hyvästit.

  • America: A Land Without Truth
   By Paul Craig Roberts
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=195144

   Ihan kässärin mukaan:
   US to send troops to Saudi Arabia after oil strike
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=195130

   Saker uskoo että hutut kykenivät tekemään iskun
   Crises in the Middle-East and a Few Hopefully Useful Pointers
   THE SAKER
   … Third , could the Houthis have done it themselves? Absolutely yes. Iran did not have to strike directly, precisely because the Houthis were capable of doing it themselves.

   … Just in this case, just as in the case of MH-17, the Pentagon knows exactly ‘whodunit’. Ditto for the Russians who have a lot of SIGINT/FISINT in the Middle-East (and in space).

   But in the last days of the Empire, facts don’t really matter. What matters is whatever is seen as politically expedient by the folks in the White House and in Israel. My biggest hope is that Trump finds out the truth about the strikes and that he has enough brains left to understand that should he strike Iran he will lose the election and will probably even be impeached to boot.

   Comment 2: Rational says:
   September 18, 2019 at 6:52 pm GMT • 100 Words
   MAYBE ISRAEL ATTACKED SAUDI OIL FACILITIES.
   –Interesting article, Saker. Iran does not have much to gain and risks being attacked with this silly drone attack on Saudi oil fields.
   It happened just as Bolton was fired. Maybe he told his Jewish masters to attack Saudi arabia, and blame Iran, to push Trump into war with Iran. So the drone attack was by Israel. Classic false flag.

   http://www.unz.com/tsaker/crises-in-the-middle-east-and-a-few-hopefully-useful-pointers/

   • Pienenä oikaisuna: suomalaisessa kielenkäytössä näytetään puhuttavan huthi-kapinallisista. Hutut sijoittuvat Ruandaan, jossa hutut ja tutsit ovat taistelleet keskenään. Eli väärä manner…

    • Joo, noinhan asia on. Olisi pitänyt panna u:n tilalle i niin se olisi ollut jo ok mutta kun nuo u ja i ovat näppäimissä ihan vierekkäin niin näinhän siinä pääsi käymään. Meni hutut ja hutit sekaisin.
     Joskus on pienestäkin kiinni.

 15. Uncle Sam Scapegoats Iran — saudit Setä Samulin suojissa isolla rahalla mutta miksi suojakilpi ei toimi?

  … Potentially, a new wave of airstrikes from Yemen using more sophisticated drone models could bring the Saudi rulers to their knees from their oil economy being decimated.

  What must be deeply troubling for the Saudis is that their lifeline oil economy seems to be defenceless – despite having spent hundreds of billions of dollars on US anti-missile systems. Months after Donald Trump took office in early 2017, recall how he boasted about the Saudis buying over $100 billion in Pentagon weaponry.

  That’s why VP Mike Pence’s stirring words of “defending allies” sound ridiculous.

  It also suggests that’s why US intelligence and military officials are hurriedly trying to blame Iran for carrying out the latest attacks. If the rag-tag Houthi rebels from war-torn Yemen can penetrate US-backed air defences to demolish Saudi oil infrastructure, then American anti-missile technology is more over-rated and much worse in practice than many had already suspected.

  US intelligence and military sources are briefing American media outlets that the airstrikes were carried out with drones and cruise missiles fired from southwest Iran.
  No evidence has been presented, as usual from these anonymous and faceless US spooks; the only “evidence” so far are satellite images of the damaged oil installations. Those images are far from conclusive. The attacks could have come from the southerly direction of Yemen.

  But here’s the thing. If drones and cruises missiles were launched from Iran, as the US is claiming, then their flight path would have come within close range of the American Navy’s Fifth Fleet headquarters base in Bahrain which is near to Saudi’s Eastern Province and its oil infrastructure.

  The US Fifth Fleet is responsible for “securing” the entire Middle East and in particular the strategically important Persian Gulf waterway where a third of all globally shipped oil is daily transported. It is the world’s premier chokepoint for oil trade.

  Is it really plausible that a swarm of drones and cruise missiles allegedly transiting from Iran across the Gulf within a few hundred kilometres of the US Fifth Fleet – with all its warships, radar, satellite and detection technology bristling – were not detected in flight heading for Saudi Arabia?

  … That suggests that Iran’s denials are credible and that the Houthis’ version of events is closer to the truth. They hit Saudi Arabia’s “crown jewels” and the Saudis’ supposed protector, the US, could do nothing about it.

  https://www.darkmoon.me/2019/uncle-sam-scapegoats-iran/#more-126085

 16. New York Postin juttu levittää sitä samaa valhetta, että kaapatuilla lentokoneilla törmäämiset olivat se terroriteko, joka tuona päivänä tapahtui. Ja että kaapparit olivat saudeja.

  Me tiedämme, että rakennukset oli panostettu jo paljon aikaisemmin. Tarvittiin vain lentokoneet törmäämään rakennuksiin ja show saattoi alkaa.

  Lentokoneiden törmäämisissä ei saanut mikään mennä pieleen. Tehtävään ei houkuteltu mahdollisesti mokailevia jihadisti-sotureita, vaan törmänneet koneet olivat matkustajakoneista modifioituja täsmä”ohjuksia”.

  Kuinka ollakkaan ”kaappareiden” passit löytyivät sitten vahingoittumattomina raunioista ja siitäkös tutkijat pääsivät ”kaapparien” jäljille.

  • ”If what I say is right, the whole US government should end up behind bars” and ’”They have hidden behind a veil of secrecy and destroyed the evidence – that they invented the story of 19 Muslims working within Osama bin Laden’s al-Qa’eda – in order to hide the truth of their own covert operation”.

   Andreas von Bülow.

   In the late eighties and early nineties, he served on the parliamentary committee on intelligence services (Parlamentarischer Kontrollausschuss).This committee supervises German intelligence agencies and has access to classified information.”
   https://en.wikipedia.org/wiki/Andreas_von_B%C3%BClow

 17. EXTREME PREJUDICE: The Terrifying Story of the Patriot Act and the Cover Ups of 9/11 and Iraq 2nd Edition, Kindle Edition
  by Susan Lindauer (Author)

  What if the government decided to invent a great lie to justify a disastrous war and a questionable anti-terrorism policy? What would happen to the people who know the truth? EXTREME PREJUDICE delivers an explosive, high tension expose of the real facts surrounding the CIA’s advance warnings of 9/11 and an insider’s look at Pre-War Intelligence, told by one of the very few U.S. Assets covering Iraq before the War. For the first time, Lindauer discloses the existence of a comprehensive peace framework, which would have accomplished all major U.S. and British objectives in Baghdad without a single casualty.

  EXTREME PREJUDICE reveals one Asset’s desperate struggle to survive the cover ups of 9/11 and Iraq. A true life spy thriller that goes inside the Iraqi Embassy and prison on a Texas military base, EXTREME PREJUDICE exposes the depths of deception by leaders in Washington and London, in order to promote a questionable image of their successful anti-terrorism policy, and the shocking brutality used to suppress the truth of their failures from the American people and the world community. Above all, EXTREME PREJUDICE offers a critical examination of the Patriot Act from the defendant’s chair. It is a terrifying story of secret charges, secret evidence, and threats of indefinite detention and forcible drugging–in the name of national security– that readers won’t forget.

  “Susan Lindauer deserves unreserved admiration for this brave and moving account of her steadfast refusal to crumble under the shameful abuses to which she was subjected. She has provided us with an overdue exposure of the depths to which governments are all too prepared to descend to prevent disclosure of their dishonesty and malfeasance, her knowledge having been gained through bitter personal experience.” –Professor Robert Black, Q.C., Scottish architect of the Lockerbie Trial at Camp Zeist

  “Unfolds like a suspense thriller from deep within the struggle for global sanity at the hands of those perpetrating dark secrecy. Chilling, heartbreaking, horrifying and hopeful, EXTREME PREJUDICE offers a depth of historical insight critical to transforming our future. Pay attention.” –Janice Matthews, Director, 911Truth.org

  About the Author
  Former Congressional staffer Susan Lindauer performed as a U.S. Intelligence Asset covering Libya and Iraq at the United Nations on matters of anti-terrorism from 1993 to 2002. Most notoriously, in the summer of 2001 her team warned about a major terrorist attack involving airplane hijackings and a strike on the World Trade Center. Lindauer also campaigned heavily against the Iraq War. This is the story of what happened when Lindauer tried to disclose the true facts of Pre-War Intelligence, the 9/11 warnings and Iraq’s subsequent contributions to the 9/11 investigation to Congress and the American people. It details the nightmare of her arrest on the Patriot Act and her imprisonment without a trial at the notorious Carswell Prison inside Carswell Air Force Base in Texas. EXTREME PREJUDICE is a true life spy thriller.

  https://www.amazon.com.au/EXTREME-PREJUDICE-Terrifying-Story-Patriot-ebook/dp/B004HYHBK2

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here