”Cold Case Hammarskjöld” ja muita Rakkautta & Anarkiaa -elokuvia

19
Dag Hammasskjöld (29.7.1905–18.9.1961). Kuva sivustolta transcend.org

Totuuden sirpaleet saattavat tulla näkyviin hyvinkin myöhään. Muutama hätkähdyttävä dokumentti esitetään 19.9. alkaneella ja 29.9. saakka jatkuvalla Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalilla.

George W. Bushin hallinnon 20.3.2003 aloittama Irakin sota (20.3.2003–15.12.2011) lienee avannut monen ajattelevan kansalaisen silmät supervaltapolitiikan raadollisuuden suhteen: Bushin hallinnon sotatoimet Irakia vastaan olivat vailla kansainvälisen oikeuden oikeutusta. USA:n hyökkäys Irakiin oli laiton ja muodosti uhan kansainväliselle oikeusjärjestykselle. (Kyseisen sodan laittomuutta on selvitetty mm. kirjassani Terrorivaltion tilinpäätös [2010].)

Laura Poitrasin dokumenttielokuva ”Citizenfour” (2014), joka kertoo Edward Snowdenista ja NSA:n joukkovalvontaskandaalista, lienee ollut ”lopullinen” todiste valtamediauskovaisten julistaman totuuden katteettomuudesta. Elokuva voitti parhaan dokumenttielokuvan Oscar-palkinnon vuonna 2015. (Se ei ole näytillä tämän vuoden R & A -festivaalilla, toim.huom.)

Itse asiassa monelle ajattelevalle kansalaiselle valtamedian tilinpäätös on varsin surullinen: lukemattomissa tärkeissä tapauksissa valtamedia ei ole joko osannut tai halunnut kaivaa esiin totuutta ja kertoa siitä suurelle yleisölle. Valtamedia onkin enemmän tai vähemmän epäonnistunut esimerkiksi kaikissa niissä tapauksissa, joista kerrotaan tietokirjassani Attentaatteja ja katastrofeja (Nordbooks 2013).

Kaiken jälkeen on outoa ja murheellista, että valtamedia erilaisine hännystelijöineen on alentunut kritikoimaan arvokasta journalistista työtään (tutkiva ja kyseenalaistava journalismi) harjoittavaa vaihtoehtomediaa (vastamedia). Onneksi muun ohella mediatutkija Niko Pyrhösellä on asiasta nyansoidumpi käsitys. Hänen mukaansa vastamediassa julkaistaan paljon oikeaa tietoa.

MAAMME VAIHTOEHTOMEDIAVÄKI ja muut valtamediakriitikot saivat lahjaksi varsinaisen superbuustin perjantaina 20.9. Tuolloin Helsingin Maximissa näki päivänvalon tanskalaisen elokuvantekijän Mads Brüggerin dokumentti ”Cold Case Hammarskjöld”. Onnistuin näkemään dokumentin Helsingin keskustakirjasto Oodin Kino Reginassa 21.9.

YK:n pääsihteeri Dag Hammarskjöld kuoli, kun hänen lentokoneensa syöksyi maahan nykyisen Sambian alueella vuonna 1961. Afrikan maiden itsenäistymistä tukeneella Hammarskjöldillä oli paljon vihollisia. Etelä-Afrikan totuuskomission puheenjohtaja, arkkipiispa Desmond Tutu kertoi 19.8.1998, että tuolloin hiljattain paljastuneet kirjeet yhdistivät ”lento-onnettomuuteen” (1) Britannian MI5:n, (2) ainoan supervallan keskustiedustelupalvelun ja (3) Etelä-Afrikan turvallisuuspalvelun.

Dokumentissa Brügger pureutuu Afrikan poliittisiin salaisuuksiin. Hän aloittaa yhteistyön ruotsalaisen Hammarskjöld-harrastajan Göran Björkdahlin kanssa ryhtyen selvittämään kohtalokasta ”turmaa”. Yksi johtolanka johtaa toiseen ja kammottavan palapelin palaset alkavat loksahdella paikoilleen. Brügger pitää katsojan jännityksessä viimeiseen lopputekstiin saakka.

Tämä 32. Rakkautta & Anarkiaa -festivaali esittää muitakin kiinnostavia elokuvia. Viittaan tässä enää vain kahteen erityistapaukseen: Henrik GeorgssoninThe Man Who Played with Fire”, joka kertoo ruotsalaisesta kirjailijasta ja äärioikeiston tutkijasta Stieg Larssonista, ja Kim LonginottonShooting the Mafia”, joka kertoo Letizia Battagliasta, Sisiliasta ja mafiasodasta. Vuonna 1935 syntynyt Battaglia on rohkea italialainen valokuvaaja ja valokuvajournalisti, joka on tullut tunnetuksi taistelustaan mafiaa vastaan.

Tapio Kuosma on tietokirjailija ja oikeustieteen lisensiaatti.

Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalin sivut

Lue myös

19 KOMMENTTIA

 1. Amerikan touhuja muissa maissa ja maanosissa koskee vain lännen laki ja Amerikka paskat nakkaa kansainvälisillä oikeuksilla. Onhan tuo hyvä jos Hammarskjoldin murha alkaa selvitä mutta ei se nyt mitään muutosta saa aikaiseksi lännen suurvaltojen touhuissa. Pohjoismaissa on toinenkin murha selvittämättä nimittäin Ruotsin pääministeri Olof Palmen murha ja epäiltyjen lista oli samankaltainen kuin nyt paljastuneet syylliset ovat Hammarskjoldin murhassa.

 2. ”Itse asiassa monelle ajattelevalle kansalaiselle valtamedian tilinpäätös on varsin surullinen: lukemattomissa tärkeissä tapauksissa valtamedia ei ole joko osannut tai halunnut kaivaa esiin totuutta ja kertoa siitä suurelle yleisölle. ”
  Kysymys on epäilemättä haluttomuudesta ja liittoutumisesta nwo-mafian lakeijaksi.
  Toivottavasti tuosta elokuvasta saadaan video YouTubeekin tai johonkin muuhun nettikanavaan.

  Kovaa faktaa Ron Unziltakin — mies etsii tässä totuutta WW2:teen liiittyen ja tuo esiin kuinka rajusti olemme olleet huijattuina tässäkin asiassa
  American Pravda: Understanding World War II
  RON UNZ
  If we gradually conclude that the story that all of us have been told during our entire lifetimes is substantially false and perhaps largely inverted, the implications for our understanding of the world are enormous.

  … Another obscured fact is that some 150,000 half- and quarter-Jews served loyally in Hitler’s World War II armies, mostly as combat officers, and these included at least 15 half-Jewish generals and admirals, with another dozen quarter-Jews holding those same high ranks. The most notable example was Field Marshal Erhard Milch, Hermann Goering’s powerful second-in-command, who played such an important operational role in creating the Luftwaffe. Milch certainly had a Jewish father, and according to some much less substantiated claims, perhaps even a Jewish mother as well, while his sister was married to an SS general.
  … Today’s American Neocons are just as heavily Jewish as were the Bolsheviks of a hundred years ago, and they have greatly benefited from the political immunity provided by this totally bizarre inversion of historical reality. Partly as a consequence of their media-fabricated victimhood status, they have managed to seize control over much of our political system, especially our foreign policy, and have spent the last few years doing their utmost to foment an absolutely insane war with nuclear-armed Russia. If they do manage to achieve that unfortunate goal, they will surely outdo the very impressive human body-count racked up by their ethnic ancestors, perhaps even by an order-of-magnitude or more.

  http://www.unz.com/runz/american-pravda-understanding-world-war-ii/

  • Jotta mahdollisimman moni ymmärtäisi tuon niin suomeksi tuo ylläoleva kääntyy kutakuinkin näin:
   Amerikan Pravda: Totuuden ymmärtäminen toisesta maailmansodasta
   RON UNZ
   Jos päädymme vähitellen siihen, että tarina, jota meille on kerrottu koko elämämme aikana, on olennaisesti väärä ja kenties suurelta osin päinvastainen, sen vaikutus maailman ymmärtämiseemme on valtava.

   … Toinen hämärtynyt tosiasia on, että noin 150 000 puoli- ja neljännesjuutalaista palveli uskollisesti Hitlerin toisen maailmansodan armeijassa, enimmäkseen taisteluhenkilöinä. Näihin kuului ainakin 15 puolijuutalaista kenraaalia ja amiraalia, ja yli kymmenellä ’varttijuutalaisella’ oli nämä samat korkeat asemat. Huomattavin esimerkki oli kenttämarssaali Erhard Milch, Hermann Goeringin vahva vara-komentaja, jolla oli tärkeä operatiivinen rooli Luftwaffen luomisessa. Milchillä oli varmasti juutalainen isä, ja joidenkin paljon vähemmän perusteltujen väitteiden mukaan ehkä jopa juutalainen äiti, kun taas hänen sisarensa oli naimisissa SS-kenraalin kanssa.

   … Tämän päivän amerikkalaiset ’uuskonnat’ (neokonnat) ovat yhtä voimakkaasti juutalaisia ​​kuin sata vuotta sitten bolshevikit, ja he ovat hyötyneet suuresti siitä poliittisesta immuniteetista, jonka historiallisen totuuden täysin omituinen ’väännös’ tarjoaa.
   Osittain mediassa luodun uhri-aseman seurauksena he ovat onnistuneet ottamaan haltuunsa suuren osan maamme (USA) poliittisesta järjestelmästä, erityisesti ulkopolitiikasta, ja ovat tehneet viime vuosina kaikkensa edistääkseen täysin mieletöntä sotaa ydinaseilla varustettua Venäjää vastaan.

 3. Ei erityisen yllättävää:

  ”CIA (Allen Dulles) och MI6 mördade Dag Hammarskjöld för 55 år sedan

  När USA har sina kriminella händer med i spelet blir det historieförfalskning. Att döden 1961 av den mycket seriöse och i hela världen uppskattade svenska generalsekreteraren för FN, Dag Hammarskjöld, var mörklagt, visste och kände många. Men tack vare den sydafrikanska sanningskommissionen och Sydafrikas tacksamhet gentemot Sverige har vi fått delta i dokument som utpekar CIA:s Allen Dulles och brittiska MI6 (utlandssäkerhetstjänst) som uppdragsgivare och verkställare av det noga planlagda mordet…”
  Koko artikkeli: http://whitetv.se/en/historiefoerfalskning/33-historiefoerfalskning/1642-cia-allen-dulles-och-mi6-moerdade-dah-hammarskjoeld-foer-55-ar-sedan.html

  • Väkisin tulee mieleen että Ruotsin kuningashuone on pitkälti ja kauan ollut Britannian tavoin sionistien ’pihdeissä’ omasta tahdostaan ja antanut sionisteille suuren vallan koska juutalaisen talousmafian ovela strategia on ollut ja on toimia hovin vallan (monarkkien) vasallina ja edistää aikansa hovin valtaa ja kartuttaa sen omaisuutta ja edelleen toimia myös tehokkaina verojen kerääjinä ja valtion velkaorjuuden kasvattajina.
   Myös se, että Ruotsi on nyt päätynyt siihen missä on eli siihen kaaokseen ja pitkälle vietyyn ’kalergisointiin’ mikä on koitumassa sille kohtalokkaaksi puhuu sen puolesta että paljon mainostettu ruotsalainen sosiaalidemokratia on paras tapa toteuttaa ’hiipivä kommunismi’, ilman sotia.

   Tie kulkee monarkiasta sosiaalidemokratiaan ja siitä edelleen totalitaariseen kommunismiin, niin sanovat viisaat. Historia kertoo, että monarkit ja vallanhaltijat menevät helposti halpaan, eivät ymmärrä tätä strategiaa jossa he ovat vain välineitä. Se näkyy jo hyvin siinä että monarkit on riisuttu vallasta ja he kummittelevat vain iltapäivälehtien sivuilla tyhmien viihteenä.

   Ilman Frederik The Great kaltaisia valistuneita kansanjohtajia tuota kohtalokasta polkua lienee mahdotonta välttää. Perikato on jo ovella. Länsi on tuhoutumassa. Ja valitettavasti me sen mukana.
   Frederick the Great’s Jewish Policy: Between Containment and Profit, Part I
   https://www.theoccidentalobserver.net/2019/05/17/161764/
   jatkona osa II
   https://www.theoccidentalobserver.net/2019/05/18/frederick-the-greats-jewish-policy-between-containment-and-profit-part-2/

   Valitettavaa on ettei läntisestä kulttuurista enää löydy Frederik SUUREN KALTAISIA jotka voisivat estää kulttuurin mätänemisen josta sionistit ’rappari’lakeijoineen ovat pitäneet huolen saadessaan yhä enemmän jalansijaa sen sisällä.
   Kun lukee maailmansotien ja bolsevismin historiaa niin tajuaa kuina suurista ihmiskunnan vihollisista on kyse.
   http://www.unz.com/runz/american-pravda-understanding-world-war-ii/

   • Paljon v-median ja anglo-sionistisen rotsild-imperiumin parjaaman kansallissosialistisen Saksan todelliset kasvot alkavat kiinnostaa ja päästä esiin.

    Nazi Germany Had Unequalled Quality of Life, US and British Soldiers Looted it Out of Existence
    Mike Walsh
    Only now can the story break through the media’s censorship of real history:

    “The sacking of Germany after her unconditional surrender will go down in history as one of the most monstrous acts of modern times. Its excess beggar’s description and its magnitude defy condemnation.” ~ Ralph F. Keeling, Gruesome Harvest; 1947. The Institute of American Economics.

    https://russia-insider.com/en/history/nazi-germany-had-unequalled-quality-life-us-and-british-soldiers-looted-it-out-existence

   • Kantasaksalaisten ja muiden kantaeurooppalaisten matalan intensiteetin etnistä kansanmurhaa johtava DDR-Merkel on antanut huomattavan tunnustuspalkinnon eräälle hänen projektinsa huomattavalle edistäjälle:

    ”Juutalaisrahoitus mahdollistaa Välimeren siirtolaisoperaation jatkumisen | Times of I S R A E L

    Times of Israel raportoi Saksassa majaansa pitävän Central Welfare Board of Jews in Germanyn (CWB) huomattavasta roolista rahoittaen SOS Mediterranneen kansalaisjärjestöä (NGO), joka operoi kuuluisaksi tullutta suurikokoista Ocean Viking -alusta Välimerellä.

    Raportin mukaan juutalaisjärjestö tukee ainakin kolmea vastaavaa NGO-operaatiota ja lisäksi sillä on merkittävä rooli kattavassa laittomien siirtolaisten (pakolaiset ja maahanmuuttajat) ”integroimisessa” Saksaan.
    Italian viranomaisten ”taksilaivoiksi” nimittämät alukset kuljettavat kumiveneillä Libyan rannikon edustalle kulkeneita siirtolaisia Välimeren yli EU-alueelle. Operaatioissa on mukana parhaillaan kymmennen alusta.

    Times of Israelin raportissa välittyy kuva tarkasti suunnitellusta, rahoitetusta, koordinoidusta ja toteutetusta siirtolaisoperaatiosta Saksan alueella usean järjestön voimalla, jonka keskiössä ovat EU-alueelle laittomasti saapuvien maahanmuuttajien tukeminen.

    CWB:n toiminta on saanut tunnustuksen Saksan liittokansleri Angela Merkeliltä, joka antoi kansallisen intergraation palkinnon juutalaisjärjestölle sen toimista siirtolaiskysymyksissä vuonna 2018.”

    Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/09/22/juutalaisten-rahoitus-mahdollistaa-valimeren-siirtolaisoperaation-jatkamisen-times-of-israel/

    Mahtaisi Fredrik Suuri kääntää kylkeään haudassa jos tietäisi, millainen super-maanpetturi johtaa hänen kansaansa ja muita eurooppalaisia tuhoon!

    • Maahamme vastaanotettuja kehitysmaalaisia elintasopakolaisia elätetään jo tällä hetkellä vuosittain yli 3 miljardin euron uudella KOROLLISELLA ULKOMAANVELKARAHALLA. Ilmeisesti tavoitteenaan tehdä Suomesta maailman sosiaalitoimisto ja toimia DDR-Merkelin avustajana, viherpunahallituksen natsittaja-sisäministeri Ohisalolle se tietenkään ei riitä:

     ”Five European Union nations agreed on Monday to a temporary arrangement for disembarkation and relocation of migrants rescued in the central Mediterranean from human traffickers’ unseaworthy boats, with officials pushing for a wider deal involving more EU countries.

     During talks in Malta, the interior ministers of France, Germany, Italy, Malta and F I N L A N D decided to share among their five countries migrants trying to cross from Libya…”

     https://abcnews.go.com/International/wireStory/eu-nations-reach-temporary-deal-rescued-migrants-65803930

     ”Sisäministeri Ohisalo: Turvapaikan hakeminen on perusoikeus, joka menee kaiken muun edelle”,
     https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/58fddc94-a6a7-4c09-b852-6ae22add7f9c

    • Saksa todella on ollut ja on tarkoitus tuhota. Homma jäi kesken kun sionistien junailemat ww1 ja 2 eivät onnistuneet täysin tuhoamaan maata.
     Sionisti Merkel on yrittänyt tosissaan jatkaa mutta vielä kansallishenki pihisee eikä Saksa aio antautua. AfD puolueen kannatus on vahvassa nousussa.
     Siinä onkin Euroopan ainoa toivo koska Ranska on jo mennyttä kalua.

     • Kyllä Saksa on heikoilla sionistien suhteen kun sionistien vasallilla USAlla tukikohtia Saksassa. Merkel ei ole kuitenkaan sen kummemmin sionistien johdettavissa kuin muutkaan Saksan sotien jälkeiset liittokanslerit.

     • Jos haluat tietää toisen maailmansodan revisionismista, suosittelen siihen kirjoja:

      The Myth of German Villainy
      Breaking the Spell: the Holocaust Myth & Reality

      En laittaisi toivoa AfD kaltaisiin puolueisiin, sillä sionistit rahoittavat näitä puolueita lähinnä levittämään pelkoa ”radikaalista islamista”, mikä palvelee neokonservatiivien aggressiivista sotapolitiikkaa ja peittelemään heidän rooliansa massa maahanmuuton todellisena syynä. Varo noita kosherservatiivi puolueita.
      https://www.youtube.com/watch?v=CZn721uOWLM&t=645

     • Tällaisiako elintasopakolaisia DDR-Merkelin Kalergi-suunnitelma-avustaja, natsittaja-sisäministeri Ohisalo haluaa meillekin lisää:

      ”Kolmansien maiden siirtolaisia elää Saksassa pitkälti tukitoimien varassa.

      Työikäisistä oleskeluluvan Saksassa saaneista syyrialaisista 75 prosenttia elää toimeentulotuen varassa, kertoo Welt. Työttömyysaste on 44 prosenttia, minkä lisäksi monet työskentelevät palkalla, joka ei riitä elämiseen.

      Afgaaneista 43 prosenttia on toimeentulotuen varassa työttömyyden ollessa 26 prosenttia. Saksalaisten työttömyysaste on noin 4 prosenttia ja kaikkien ulkomaalaisten reilut 12 prosenttia.

      Halpatöissä olevien lisäksi toimeentuloturvaa saavat nekin, jotka osallistuvat integraatiokursseille tai ammattiin liittyviin kieliopintoihin. Heitä ei lueta työttömiksi vaan vajaatyöllisiksi.

      ”On saatu ”maahanmuutto” sosiaaliturvajärjestelmään.”

      Kaikista toimeentulotuen saajista 63,6 prosenttia oli Saksan kansalaisia, 10,5 prosenttia syyrialaisia, turkkilaisia 4,2, irakilaisia 2,5, afgaaneja 2,2 ja bulgaareja 1,6 prosenttia.

      Tilastotiedot esitteli liittopäiville Saksan työministeriö liittopäiväedustaja René Springerin (AfD) pyynnöstä. Tämä toteaa, että esitetyn valossa EIVÄT TOIVEET AMMATTITYÖVOIMAN SAAMISESTA TURVAPAIKANHAKIJOISTA OLE TOTEUTUNEET. Sen sijaan on saatu ”maahanmuutto” sosiaaliturvajärjestelmään, hän sanoi.”

      https://www.kansalainen.fi/kolme-neljasta-syyrialaisesta-toimeentulotuen-saajia/

      Meidän viherpuna-hallituksemmekin laulaa kuorolaulua työperäisestä maahanmuutosta KANSATTOMAN-ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen PettUri Urpon heiluttaessa tahtipuikkoa!

     • Preussi oli aikoinaan sionistien ’ihannevaltio’ ja esimerkki siitä kuinka maata pitää hallita. Se on ollut sionistien kannalta myös se maa joka on pitänyt yrittää tuhota koska se on muodostanut suurimman vaaran heidän ’protokolla-hankkeelle’. Muut olivat heikkoja ja helposti kaapattavissa kuten nyt näemme.

      Sittemmin Preussin perillinen Saksa on ollut sionistien painajainen koska sillä on ollut kapasiteettia pitää puolensa itsenäisenä ja suvereenina kuten Venäjällä nyt. Se nousikin nopeasti Euroopan johtajaksi jota sionistit eivät voineet sietää.
      Siksi maailmansodat käynnistettiin ja kaikki niihin liittyvät tuhoisat kuviot joihin Saksa alistettiin.

 4. Paljon on syyttömiä ihmisiä mullassa, ja tahti kiihtyy. Me jokainen olemme vaarassa joutua ”ladon taakse”, kunhan vain siihen vastapuoli löytää tarpeeksi painavat syyt, tekaistuina tietenkin. Meidän kansainväliset vaikeudet ovat vasta ”synnytystuskissaan”. Odotappas kun se ”PIRU” sieltä pulpahtaa vainoamaan kansoja oikein ”toden teolla”. Pääpiru hääräilee jo Suomessakin, ”nappi laudassa”.Itsenäisyys menetetty EU-uulle ja USA painaa kuin ”AIN SELJÄS”.

  • Parin edellisen hallituksen aikana Suomessa päästettiin piru Suomessa lopullisesti irti ja aloitettiin tuhotyö Koiviston aikaan. Suomen herrat on yli puoluerajojen sitä mieltä että.suomea pitää johtaa ulkomailta ja nimen omaan USAsta ja sen alajärjestöistä kuten EU ja NATO. Se nyt riippuu siitä miten tarkkaan poliittinen eliitti haluaa pitää ihmiset ruodussa Suomessa mutta uuden tiedustelulain perusteella se mahdollista panna toisinmiettivät uudelleen koulutusleirille mutta se taitaa olla turhaa kun suomi dementoituu pikavauhtia ettei uudellekoulutus enää auta eikä ole tarpeellista. Suomen nykytilanne johtuu itsenäisyyden myymisestä ja ihmiset on menettäneet tulevaisuususkonsa sen myötä mutta näillä on mentävä että ollaan enää renkejä omassa maassa. Amerikkalaiset on kuiternkin selvillä kaikista suomalaisista kuten lahden tapaus osoittaa kun amerikka oli hakkeroinut terroritekoa suunnittelevan suomalaisen nuoren viestit ja ilmeisesti supon suostumuksella.

 5. Ote artikkelista: ”Etelä-Afrikan totuuskomission puheenjohtaja, arkkipiispa Desmond Tutu kertoi 19.8.1998, että tuolloin hiljattain paljastuneet kirjeet yhdistivät ”lento-onnettomuuteen” (1) Britannian MI5:n, (2) ainoan supervallan keskustiedustelupalvelun ja (3) Etelä-Afrikan turvallisuuspalvelun.”

  Kuten olen täällä moneen kertaan todennut, eri valtioiden turvallisuuspalvelut (myös Suomen Supo) muodostaa maailmanlaajuisen verkoston, joka pitää yllä kansainvälistä rikollisuutta. Esim. CIA ei suinkaan taistele USAssa huumeita vastaan vaan he pitävät huolen siitä, että huumeet leviävät kaduille. Kaikki kansainväliset huumeliigat/mafiat toimivat suojelupoliisin alaisuudessa. Toisin sanoen: eri valtioiden suojelupoliisit eivät suojele oman valtion kansalaisia, virkamiehiä tai poliitikkoja…. poliittiset murhat on heille arkipäivää!

  • ”… suojelupoliisit eivät suojele oman valtion kansalaisia, virkamiehiä tai poliitikkoja…”
   Eikö kuitenkin suojele niitä virkamiehiä ja poliitikkoja jotka ovat vallassa ja ylläpitävät valtion nykyistä epädemokraattista toimintatapaa…?
   Meilläkin koko eduskunta ja mepit ylemmistä puhumattakaan lähes yksimielisesti tukevat maamme nato- ja eu-jäsenyyttä mikä käytännössä tarkoittaa maamme kansalaisten pakottamista hyväksymään oman kansan tuho ja ’kalergisointi’.
   Supo siis suojelee nato- ja eu-eliitin hanketta eikä kansalaisia ja maan säilymistä itsenäisenä ja puolueettomana.

   • Totta. Heitä suojellaan, jotka eivät toteuta kansan etua vaan valtion virassaan tukevat pyramidin huipun agendaa.

    Raamattu: ”….. he antoivat oman valtansa pedolle…”

 6. Mainitsin jutussani muun ohessa Henrik Georgssonin Stieg Larssonista kertovan elokuvan ’The Man Who Played with Fire’. Tänään (24.9.) sattui kaksi asiaa, joita en malta olla kertomatta. Varhaisempi eli aamuinen asia oli, että törmäsin kirjastokierroksellani Jan Stocklassan teokseen ’Stieg Larssonin tutkimukset : kuka murhasi Olof Palmen?’ (Aula & Co 2018).

  Jälkimmäinen oli, että ajattelin katsoa tallentamani elokuvaohjelman. Katsoin ja havaitsin, että vaikka ohjelmassa mainittiin Rakkautta & Anarkiaa –elokuvafestivaali, esittelyyn ei ollut kelpuutettu sen enempää Hammarskjöld-dokumenttia kuin Larsson-elokuvaakaan. (Esittelyyn oli päässyt Rambo-elokuva!?)

  Stocklassan kirjan suomennoksessa huomio kiinnittyy kustantajaan eli Aula & Co:iin. Ei siis vielä toistaiseksi mikään kovin tunnettu nimi.

  On kiinnostavaa, että Aamulehden kirjoituksessa Stocklassan teoksesta todetaan: ”Stocklassa kertoo kirjassaan uuden teorian siitä, miten Palmen murha toteutettiin ja ketkä kaikki siihen olivat sekaantuneet. Teoria sitoo yhteen Ruotsin äärioikeistolaiset piirit, niin sanotun Etelä-Afrikka-jäljen ja murhan toteuttajan.”

  Edellisen kappaleen sitaatti pakottaa pariin sitaattiin myös itse Stocklassan kirjasta. Palmen murhan taustalta löytyy seuraava konstruktio: ”Vuonna 1985 Yhdysvallat, Etelä-Afrikka ja Iran tekevät salassa suuria kauppoja, mutta kun Ruotsin tulli ja sotatarviketarkastus ovat pysäyttäneet Iraniin tarkoitetut ase- ja räjähdysainetoimitukset, nämä kolme maata joutuvat yhdessä liisteriin” (m.t., s. 417). ”Olof Palme jatkaa pääministerinä Ruotsin sosialidemokraattien voitettua vuoden 1985 valtiopäivävaalit, ja ruotsalaiset viranomaiset jatkavat luonnollisesti tärkeiden kauppojen vaikeuttamista. Useiden eteläafrikkalaisten lähteiden ja asiakirjojen mukaan lopullinen päätös Palmen murhaamisesta tehdään kesän 1985 jälkeen” (ibid.).

  Stocklassan kirja on ehdottoman kiinnostavaa, joskin sangen kammottavaa luettavaa. Kyseisestä mysteeristä kiinnostuneiden kannattaa perehtyä myös Anders Leopoldin murhatutkimuksiin (http://leopoldreport.com/).

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here