Déjà vu: Yhdysvallat ”tietää” syyllisen jalostamoiskuihin

32

Iranin ulkoministeri Mohammad Javad Zarif. Kuva: Hamed Malekpour (CC BY 4.0)

Tiistaina 24. syyskuuta Britannia, Ranska ja Saksa ilmoittivat yhteisellä julkilausumalla pitävänsä Irania syyllisenä Saudi-Arabian öljyntuotantolaitoksia vastaan 14. syyskuuta tehtyihin lennokki-iskuihin. Kolmikko totesi, että “ei ole muuta uskottavaa selitystä” kuin että “Iran on vastuussa iskusta” saudien öljyntuotantoinfraa vastaan. Yhdysvallat ja Saudi-Arabia ovat käytännössä alusta saakka sanoneet pitävänsä Irania todennäköisenä syyllisenä pommitukseen. YK:n on kerrottu lähettäneen tutkijoita selvittämään iskuja.

Britannia, Ranska ja Saksa ilmaisivat samalla tukensa vuonna 2015 solmitulle Iranin ydinsopimukselle, josta Yhdysvallat irtautui yksipuolisesti Donald Trumpin tultua presidentiksi, ja kehottivat Irania lopettamaan sopimuksen rikkomisen.

Saudi-Arabian öljyntuotantoa vastaan aiemminkin iskeneet Jemenin houthikapinalliset ovat kertoneet tehneensä iskut, ja Iranin ulkoministeri Mohammad Javad Zarif on kiistänyt maansa osallisuuden niihin. Tästä huolimatta Yhdysvallat ja Saudi-Arabia (ja nyt siis myös Yhdysvaltain suuret eurooppalaiset liittolaiset) katsovat todisteiden viittaavan Teheranin syyllisyyteen. Konfliktinratkaisujärjestö CMI:n asiantuntija Mikko Patokallio katsoo, että osumatarkkuus ja iskujen ajankohta (aikainen aamuyö) viittaavat Iranin syyllisyyteen.

Ulkoministeri Zarif on todennut, että motiivi iskuihin on juuri houthikapinallisilla. Saudi-Arabian johtama, Yhdysvaltain tukema liittouma on tehnyt Jemenin hallitusta vastaan taistelevia houthikapinallisia vastaan ilmaiskuja jo useiden vuosien ajan sodassa, jota on pidetty aikamme suurimpana inhimillisenä katastrofina.

Zarif sanoi, että “Iranilta olisi hölmöä ryhtyä sellaisiin toimiin” juuri ennen maan presidentin Hassan Rouhanin matkaa Yhdistyneiden kansakuntien kokoukseen New Yorkissa. Hän myös sanoi, että jalostamossa oli laitteita, joiden korjaamiseen saudeilta olisi kulunut vuosi, ja jatkoi: “Miksi iskut kohdistuivat paikkoihin, joilla oli vähiten vaikutusta?” “Jos Iran olisi ollut syyllinen iskuihin”, hän jatkoi, “koko jalostamo olisi tuhoutunut.”

Iran ei ole hyökännyt toista maata vastaan yli 150 vuoteen, ja on vaikea nähdä, mitä se hyötyisi sotilaallisen väliintulon perusteiden antamisesta Saudi-Arabialle ja sen voimakkaille liittolaisille.

Kaikki Yhdysvaltain liittolaiset eivät ole yksituumaisesti syyttämässä Irania. Japanin puolustusministeri Taro Kono totesi 18.9., ettei hän ole nähnyt mitään tiedustelutietoja, jotka viittaisivat Iranin osallisuuteen, ja kertoi uskovansa houthien tehneen iskut. YK:n yleiskokouksen yhteydessä Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan kehotti varovaisuuteen Iranin syyllistämisessä todeten, etteivät todisteet ”välttämättä” osoita Iranin suuntaan.

OLIPA SYYLLINEN sitten mikä taho tahansa, kuvaavaa — jälleen kerran — on länsimaiden varmuus syyllisestä jo tutkimusten alkajaisiksi. Ei olisi myöskään ensimmäinen kerta, kun todisteet ja tutkimukset taivutetaan haluttuun syylliseen osoittaviksi. Tässä yhteydessä on hyvä muistaa asia, jota valtamediamme ei ole katsonut huomion arvoiseksi: kenraali Wesley Clark kertoi kuulleensa suoraan Pentagonista pian syyskuun 11:nnen iskujen jälkeen, että Yhdysvallat tulisi vaihtamaan hallinnon mm. Irakissa, Libyassa, Syyriassa ja Iranissa.

Hallinnon kaatamisen perusteet Iranin tapauksessa liittyvät mm. maan alueelliseen vaikutusvaltaan ja sotilaalliseen voimaan, sen itsenäiseen talouteen ja talouspolitiikkaan sekä maan liittolaissuhteeseen Syyrian ja Libanonin kanssa. Yksipuolinen irtautuminen ydinsopimuksesta, Iranin eristäminen ja sen vastaiset talouspakotteet sekä maan välitön syyllistäminen tuoreista iskuista kuten myös Omaninlahdella aiemmin tapahtuneista erikoisista tankkeri-iskuista sopii hallinnonvaihtostrategiaan.

32 KOMMENTTIA

 1. Suurvaltapolitiikka on suurta, sen motiivit ovat selkeitä mutta politiikan teko kieroilua. Uutiset suurvaltapolitiikasta ovat mukaeltu, miten uutisten välittäjän suhde suurvaltoihin määrää. Siispä ajattele itse, mihin luotat.

 2. ”OLIPA SYYLLINEN sitten mikä taho tahansa, kuvaavaa — jälleen kerran — on länsimaiden varmuus syyllisestä jo tutkimusten alkajaisiksi. Ei olisi myöskään ensimmäinen kerta, kun todisteet ja tutkimukset taivutetaan haluttuun syylliseen osoittaviksi.”

  Demokraattisten oikeusvaltioiden ja objektiivisen juorunalismin tapa, ei pidä ihmetellä (sarkasmivaroitus).

  Miksi Iran olisi hyökännyt saudeihin, mitä hyötyä siitä olisi ollut? Tottahan nyt Iranissa ollaan selvillä seurauksista kun niitä tulee vaikka ei mitään edes tekisi.

  Oudoksuttaa ristiriita tällainenkin: öljyjalostamojen tuhoja on kuvattu laajoiksi (ja muita vastaavia adjektiiveja) mutta korjausten on ilmoitettu valmistuvan kuun loppuun mennessä.

 3. Tässä saatetekstini jakoihini seinälleni ja ryhmiin. Valitettavasti Mr FB ei sallinut jakoja ryhmiin; sensuurin muotohan se on tuokin:

  ”Onks tietoo, kenen hallussa se lännen kristallipallo on? Hyvä pallohan se onkin; tietää aina nopeasti ja tarkasti, kuka on syyllinen. Ei tarvitse puhua tiedustelutiedosta, eikä antaa edes ohutta vinkkiä siitä, mistä tieto on peräisin.

  Nyt kristallipalloon ovat kurkanneet ainakin USA, Saudi-Arabia, Britannia, Ranska ja Saksa. Ne ovat vinkanneet tiedon valtamedialle, joka kertoo aina totuuden asioista.

  Vai olisiko sittenkin kyse hybridisodan infosotaelementistä, joka on yhä useammin käytössä? Näitä hybridisodankäyntejähän on nähty aika tiuhaan; mm. Irak, Libya, Syyria ja Afganistan ovat joutuneet sellaisten kohteeksi.

  Niille kaikille on ollut tyypillistä länsimedian suorittama kansainvälisen (dis)informaation levittäminen kohteesta, kohdevaltion valtiojohdon demonisointi, talouspakotteet ja muut toimet, jotka ovat tähdänneet valtiojohdon vaihtamiseen ja kohdevaltion resurssien haltuunottoon.

  Uskottavuushan näissä lännen manoveröinneissa alkaa olla lopussa.
  Syyriassa askare jäi pahasti kesken. Iran säästynee kokonaan sotilaalliselta puuttumiselta kansainvälisen mielipideilmaston muuttuessa nopeasti vastustamaan näitä lännen järjettömiä toimia.”

 4. Israel ja sen vaikeuksiin ajautunut Netanjahu, voivat hyvinkin olla iskujen taustalla. Netanjahun asema on todella tukala,koska juuri hän on memettämäisillään valtansa,häntä odottaa joko maanpakolaisuus Yhdysvalloissa ,tai tyrmä Israelissa.
  Juuri nyt sopivankokoinen selkkaus lähi-idässä sopisi Netajahun pirtaan erinomaisesti, koska sen varjolla hän voisi julistaa Israeliin poikkeustilan ja jatkaa valtakauttaan sekä erityisesti myöhästyttää tuota maanpakoon tai tyrmään joutumista.

 5. Pommeissa ja ohjuksissa on ’parasta ennen’ – päivämäärä. Johonkin ne pitää käyttää ennen vanhenemista. Irania pommittamalla tuotetaan lisää terroristeja ja pakolaisia, joita varten tarvitaan lisää pommeja – ja valvontakameroita. Globaalit korporaatiot saavat edullista öljyä ja nöyrää, ahkeraa työvoimaa. Talous kasvaa ja pyörät pyörii…

 6. Meillä Iranin presidentti selitti sen kaiken maltillisesti, ja ilman kiihkoilua, jos on TV-haastattelun kielenkääntäjiin luottaminen?

 7. Tilanne kait lienee se että kohteista on löytynyt iranilaisten risteilyohjusten jäänteitä.

  Uskonnollisia motivaatioita nuilla tappelupukareilla varmaan olisi:
  https://www-tc.pbs.org/wnet/wp-content/blogs.dir/2/files/2008/08/wa_img_redlines_map1.jpg

  Eikä öljyn hinnan noususta ole haittaa Iranille, venäjälle eikä monelle muullekaan.

  Mutta kuka olisi se Iranilainen toimija jolla on pääsy risteilyohjuksiin, ellei heidän valtiollinen taho…

  Lienee miltei mahdotonta selvittää onko ne risteilyohjuksen jäänteet oikeasti sinne lentäneet vai pimeiltä markkinoilta ostettua romua. Politiikka iskee väliin.

  • Unohtivat laittaa passit ja viisumit löydettäviksi!

   Eikös ne iskut lähteneet Irakin puolelta (Pompeo), jossa Yhdysvalloilla on paljon sotilastukikohtia (Iranin rajan lähellä)? Sikäli falseflag olisi helppo järjestää.

   Saudit eivät ole tainneet syyttää Irania.

   Media ohjaa keskustelua — nostamatta esiin että saudit ovat hommanneet Yhdysvalloista, briteistä ja Ranskasta puolustusjärjestelmänsä jotka takuulla on asetettu suojaamaan myös saudien (käytännössä ainoaa) tulolähdettä, öljyä, ja joka nyt olisi osoittanut olevansa hukkaan heitettyä rahaa.

   Paikka jossa iloitaan on Wall Street. Kriisi on aina loistava rahastusmahdollisuus.

 8. Mikäli EU:ta ja siten myös Sota-Saulia ei olisi vedetty tähän hevosenleikkiin mukaan, toivottelisin suuria tappioita molemmille osapuolille. Iran on ihan suoraan sanoen Saudi-Arabian ohella kilpailemassa maailman suurimman pers’reiän tittelistä. Vastustan kuitenkin kaikkia sotatoimia, joissa siviiliväestön hävitys on jätetty tois’arvoiseen asemaan strategiassa.
  IAEA:n ”yllätys” tarkastuksessa, johon Iranilla oli vain muutama kuukausi aikaa vetkutella, viaton, tyhjä ja muutenkin syrjäinen varasto paljastui armottomien laboratorioiden testissä pitämään sisällään myös radioaktiivisten aineiden jäämiä.
  Salaiset ydinlaitokset,´ja Taqiya ovat yhdistelmänä sitä luokkaa, että minulta ei myötätuntoa heru, vaikka strategian tarkoituksena olisi vain hallinnon vaihto väestön vaihdon sijaan.

  • USA ei haluaisi kenelläkään muulla valtiolla olevan Y-aseita, mutta se ei enää onnistu. Intiallakin jo on niitä, mitenkäs he ovat päässeet ne valmistamaan? Brittien ja USAn luvalla tietenkin. Ainoa tapa päästä ydinaseista eroon,ON LAUKAISEMALLA NE, jonkun toisen niskaan. Vahvempi puristaa heikompaa kurkusta, ja sanelee mitä heikompi saa tehdä, ja mitä ei. Rumaa peliä kaikki.

 9. ”Miksi Iran olisi hyökännyt saudeihin, mitä hyötyä siitä olisi ollut? Tottahan nyt Iranissa ollaan selvillä seurauksista kun niitä tulee vaikka ei mitään edes tekisi.”

  Etkö vilpittömästi tiedä?
  Saddamin Irakin romahdettua Saudi Arabia ja Iran ovat alueen kaksi merkittävää valtapelaajaa, jotka ovat toisiaan vastaan ikivanhoista kulttuurillisista (arabit vs persialaiset) ja uskonnollisista (sunni vs shiia) syistä johtuen.
  Iran on ottanut roolin shiialaisen uskonnon johtavana maana ja oman shiialaisen teokraattisen vallankumouksen vientituotteekseen, kun taas Saudi-Arabia kokee olevansa sunnilaisen uskontokunnan puolustaja sekä sen vanhoillisen tulkintansa edistäjä maailmassa.
  Nämä valtiot olivat eri puolilla jo Irakin ja Iranin välisessä sodassa vuosikymmeniä sitten, kun Saudien rahallinen ja materiaalinen apu auttoi osaltaan pitämään Irakin sodassa Irania vastaan.

  No olisko vaikka se hyöty, että Iran ja Saudi Arabia taistelevat vaikutusvallasta muun mussa Jemenissä, Irakissa ja Syyriassa lähinnä erilaisia uskonnollisia ryhmiä välikäsinään käyttäen (Saudi Arabia perinteisesti tukee sunneja, kun taas Iran shiioja sekä pienempiä vähemmistöryhmiä, joita voi käyttää sunneja vastaan). Isku jomman kumman osapuolen taloutta tai sotilaallista kykyä vastaan on tietysti yleensä toisen osapuolen etu. Molemmat pyrkivät kyllä kaikin keinoin pelaamaan toisensa ulos alueellisina vaikuttajina ja saada itselleen mieluisat hallinnot valtaan sotaa käyvissä maissa.

  Iran on nyt pitkään kokeillu kepillä jäätä kuinka pitkälle se voi mennä toimissaan. Tähän asti muun muassa Iranin melko avointa osallisuutta Syyriassa ja Irakissa on katsottu sormien läpi. Uraanin rikastamisesta ei ole seurannut kuin taloudellisia pakotteita. Iran on myös selvinnyt yhteenotoista Hormuzin salmella pelkillä uhkailuilla ja varoituksilla.

  En suinkaan pidä varmana, että Iran olisi drone-hyökkäyksen takana itse suoraan. Mutta todennäköistä on, että Iranin vallankumouskaarti on toiminut siinä teknisenä ja taktisena apuna, koska muun muassa iskuissa käytetyt lennokit olivat sarjatuotettuja uudehkoja lähi-idän sotilastekninen tuotantokapasiteetti huomioiden melko kehittyneitä iranilaisia malleja (raportti lennokeista http://www.conflictarm.com/download-file/?report_id=2465&file_id=2467)

  ”Oudoksuttaa ristiriita tällainenkin: öljyjalostamojen tuhoja on kuvattu laajoiksi (ja muita vastaavia adjektiiveja) mutta korjausten on ilmoitettu valmistuvan kuun loppuun mennessä.”

  Kun kyse on miljardien rahallisista tappioista, silloin myös korjaustoimenpiteet rahoitetaan niin, että viivytyksiä ei tule ja tarvittavat resurssit tuodaan paikalle vaikka maailman ääristä.
  Todennäköistä on kuitenkin, että Saudit ovat antaneet ylioptimistisen kuvan korjausten kestosta rauhoittaakseen markkinoita sekä strategisesti vähätelläkseen iskujen vaikutusta. Kyseessä on kuitenkin merkittävä arvovaltatappio maalle ja sen on nyt tehtävä kaikkensa osoittaakseen, että maan tuotantoa ei ole niin helppo laittaa polvilleen kuin se ehkä tällä kertaa oli. Saudi Arabia ostanee väliaikaisesti tuotantokapasiteettia ulkomailta paikatakseen omia puutteitaan ja säilyttääkseen maineensa luotettavana toimittajana.

  • noo,varmaan kannatat sitten samoja sääntöjä ja lakeja käytettävän kaikille samanlailla?
   sauditkaan ei kyllä omilla aseillaan jemeniä möykytä,kyllä ne pääosin usan,brittien ja ranskan kalustolla siellä häärää,ja jenkit satelliitteillaankin avustaa toimia.
   ja mites syyrian ”kapinalliset”,kukahan niitäkin aseistaa ja avustaa??
   ja iranin läsnäolo syyriassa kaiketi aiwan laillista,koska ovat siellä luvalla,toisin kuin jenkit,aussit,kanukit,britit+palkkasotilaat.
   ja ”saddamin irak” romahdutettiin,ei niinku romahtanut automaattisesti,ja tapa jolla toteutettiin,ei pitäis tässäkään tapauksessa pois sulkee mahdollisuutta false flagista,josta jenkeillä liittolaisineen pitkä historia,kuten myös väärennellyistä tiedustelu”tiedoista”.että jos sama laki kaikille,niin jenkit co. olis aikaa sitten näivettyny pakoitteiden kurimuksessa

  • Toki tiedän Iranin ja saudien vaikutusvaltakiistat. Sittenkään en näe millä lailla Iran hyötyisi iskusta öljynjalostamoihin.

 10. Totta, käytännössä ainoa taho, joka voisi toimittaa Jemenin kapinallisille noinkin kehittynyttä lennokkitekniikkaa, on juurikin Iran. Toivottavasti sodalta Iranin kanssa kuitenkin vielä vältytään, se tulisi olemaan todella tuhoisa molempien osapuolten kannalta!

 11. Kyllähän tämä USAn ja sen liittolaisten Iranin syyttely ennakoi sotatoimia Irania vastaan ja perustelut on yhtä vankat kuin Irakin tapauksessa eli ei mitään perustelua. Tällainen sodan aloitus on USAn vakiokäytäntö jo sadassa hyökkäyksessä toiseen maahan ja sotaan lähdössä on vanhat kumppanit britit, sakut, fransut ja sen lisäksi paikalliset saudit sekä siionistit sulassa sovussa. USAa ei pysäytä mikään ellei EUn johtavat maat sitä halua ja nehän ei halua paitsi briteillä saattaa olla vaikeaa löytää päättäjää mihinkään. Saulin puoltava kommentti vielä puuttuu mutta eiköhän se siitä niinkuin Syyrian tapauksessa.

 12. Yrittävätkö iskeä Syyriaankin?

  US could launch strikes against Syrian military over chemical weapons accusation: Russian media

  https://mobile.almasdarnews.com/article/us-could-launch-strikes-against-syrian-military-over-chemical-weapons-accusation-russian-media/

  Two Russian submarines arrive at naval base in western Syria

  https://mobile.almasdarnews.com/article/two-russian-submarines-arrive-at-naval-base-in-western-syria/

  ”The Russian army today has become an army of constant readiness. This was stated by Defense Minister Sergey Shoygu in an interview with Moskovsky Komsomolets.”

  https://m.youtube.com/watch?v=1O5xIEF6_CU

 13. > OLIPA SYYLLINEN sitten mikä taho tahansa,
  > kuvaavaa — jälleen kerran — on
  > länsimaiden varmuus syyllisestä jo
  > tutkimusten alkajaisiksi

  Tässä on vielä sellainen yleinen ajatusharha, että syyttömyysolettama suojaa valtioita silloin kun ne tekevät rikoksia.
  — Että ikään kuin meidän pitää uskoa virallisia selityksiä, kunnes ne on todistettu vääräksi.

  Näin ei kuitenkaan ole.
  — Valtiolla ei ole käsiä.
  — On vain valtiolle alamaisia ihmisiä, jotka ovat valmiit rikoksiin palkkaa ja suojelua vastaan.

  Syyllinen voi olla vain ihminen. Aina ja kaikissa tapauksissa.

  Valtiot kyllä ovat vapaat, siis niitä ei mikään laki sido, sopimaan asioista keskenään. Jopa perustamaan kansainvälisiä tuomioistuimia.
  — Näitä ”sopimuksia” ei kuitenkaan voi panna toimeen, siis pakottaa väkivaltaa käyttäen ”noudattamaan sopimusta”, muut kuin se vahvempi osapuoli.

  Mutta eikö syyttömyysolettama kuitenkin suojaa …

  • nii-i,valitettavasti nykyään tietyt tahot joutuis pelkästään todistaan syyttömyyttään,mahdottomana tehtävä usein,ja toisaalla ollaan jatkuvasti syyttömiä,vaikka todisteitakin olis toiseen suuntaan…että se vahvempi(vähintääkin median osalta) osapuoli päättää kenelle jaellaan ”oikeutta”,ja kuka sitä saa jakaa.
   we’re all living in amerika,coca cola,sometimes WAR

  • Valtamediassa käsitellään valtioita kuin ihmisiä syyllisyyskysymyksissä vaikka vain ihmisiä tuomitaan. Media hoitaa valtioiden syyttämisen ja tuomitsemisen ja touhuaahan YKkin siinä hommassa jotenkin mukana ainakin marssittaa NATOn kurittamaan pahoiksi katsomiaan maita ja niiden asukkaita että lieneekö se sitten valtion rangaistus.

 14. Meille tämä on karmea tilanne maamme on liitetetty tässä suurvalta politiikassa tämän NWOlaisen utopian aisankannattajaksi jossa roolissa kelpaamme korkeintaan näiden sotahaukkojen kärrynpyörän laakerinrasvaksi.

  Muistaako joku vielä takavuosina sellaisen puolivallattoman poikamiehen joka tupakki suupielessä luisteli rullaluistimilla pitkin Helsingin katuja ja puheli tulevaisuuden visioinaan globaalista yhdenhallituksen maailmasta, sekä sen minkä vuoksi Anneli Jäätteenmäki teki ennätyksen maamme lyhytaikaisempana pääministerinä?

  Silloin jo nämä herrat (elikkä tämä toinen jonka juonitteluja Jäätteenmäki paljasti kyseisin seurauksin) tekivät myyräntyötä nakertaen Isänmaamme turvallisuutta, joka perustui puolueettomuuteen suurvaltojen ristiriidoissa ja sotilaalliseen liittoutomattomuuteen.
  Näiden ja kaltaistensa Isänmaan pettureitten syytä on, että rajamme on avoinna kenen vaan tulla ja konfliktin sattuessa olemme sotatantereena.

 15. Mitä epäselvää tässä muka on? Iranin vallankumouskaartin tai Iranin aseistamien Irakissa operoivien shiiamilitoiden kuten Kata’ib Hezbollahin asearsenaalliin kuuluvia iranilaisvalmisteisia Quds-1 risteilyohjuksia ja Toophan-2 itsemurhalennokkeja käytettiin tässä ilmahyökkäyksessä Saudien öljytuotantolaitoksia vastaan.

  • Voihan se selvääkin olla mutta yleensä aina usan liittouman sanomiset pitää kääntää toisinpäin että ne muuttuu todeksi.
   Lisäksi ko. aseita on muillakin valtioilla kuin iranilla.

 16. ”YK:n on kerrottu lähettäneen tutkijoita selvittämään iskuja.”

  Just joo… siinä meillä on pukki kaalimaan vartijana. Sanat eivät edes riitä kuvaamaan niitä kauhistuttavia rikoksia ihmisyyttä vastaan joita YK:n avulla on tehty!

  The Jesuit Order is since 1814 in complete control of the – obscenely wealthy – Vatican institution (and its Catholic clergy hierarchy) and presently also controls various other organizations together with the Military Order of Malta, such as:
  – United Nations (YK)
  – NATO
  – European Commission
  – Council on Foreign Relations
  – various central banks
  – big corporations
  – secret services
  – numerous societies and cults, such as Freemasonry (”The Brotherhood”) and Opus Dei

  In the case of the masonic ’Jewish’ Rothschilds, besides their Vatican banking role they, and several other prominent Jews, like,
  Knight of Malta Heinz Kissinger
  left-wing gatekeeper Noam Chomsky
  Federal Reserve bank celebrity Alan Greenspan
  Homeland Insecurity front Michael Chertoff,
  …have to perform the role of being Masonic ’Jews’ (another Jesuit controlled political movement of socialist-communist-fascist ideology), to try to incite hatred towards the Jews as them being the ”top controllers of global evil”.

  This is a scam which has sadly worked before.

  Due to the fact that there are Sabbatian-Apostate-masonic Jews helping with the Vatican-Jesuit-Masonic mafia crimes, its sometimes difficult for people to see it for what it really is: a distraction/shield/proxy for the larger Vatican mafia network. Jewish people have been systematically discriminated and murdered for almost 2000 years by the Holy Roman empire, just like Christians, Arabs/Muslims and many other cultures and their religions.

  These days, after the staged 9/11 psy-op trauma operation (and the staged follow-ups in Madrid and London) by the secret services controlled terrorist-groups such as CIA-Qaeda, Shia Muslims and secular ’Arabs’ are especially targeted in many ways (by the media, politics and the Jesuit/SMOM-controlled military apparatus) in the so called ”War on Terror”.

  This ”War on Terror” is the main follow up to the Cold War hoax, to allow further crusades for ’World Domination’ and further attacks on constitution-protected freedoms.

  The aggression against the people of the Middle-East is a very old battle, it was waged by Romans and later the Holy Roman Empire.

 17. Yhdysvallat on kuin mafiso, joka kerää suojelurahaa ”liittolaisilta” (tämä tulisi tiedostaa myös Mäntyniemessä) ja heittää liittolaisensa tarpeen vaatiessa bussin alle. Sitä vastaan Iranin ympärille Venäjän ja Kiinan tukemana on muodostunut liittokunta, jonka osaaminen sotatyössä on paljastanut Yhdysvaltojen kyvyttömyyden puolustaa ”liittolasia”. On muodostunut Daavid vastaan Goljat asetelma. Liittouma ei keskity siviilien tappamiseen, joka on Yhdysvaltojen bravuuri, vaan tekee täsmäiskuja lompakkoon. Jos Iran ei saa viedä öljyä, niin sitä ei vie kukaan muukaan Persianlahdelta. Pöytä neuvotteluille on katettu Mister Trump. Siitä vaan diiliä tekemään.
  https://ejmagnier.com/2019/09/23/what-iran-and-the-us-offer-their-allies-tehrans-multiple-messages/

 18. ”Houthis have launched a major operation against Saudi forces near the kingdom’s southern region of Najran, capturing or killing a significant number of troops, their spokesman said. Riyadh has yet to confirm or deny the claim.

  In a televised address on Saturday, the group’s spokesman said they’d inflicted heavy losses on the Saudi forces, capturing several high-ranking officers and a large cache of weaponry, including armored vehicles. He also claimed several hundreds of Saudi troops, including some high-ranking officers, have been killed or taken prisoner by the Houthis.”

  https://www.rt.com/news/469837-yemen-houthi-najran-saudis-captured

  video: https://twitter.com/thoulfikar3ali/status/1177954371461681152/video/1

 19. Luin juuri mielenkiintoisen artikkelin jossa kysytään onko Saudi-Arabian kuninkaallinen perhe juutalaista sukua.
  Tuo selittäisi hyvin miksi saudit taistelevat Israelin ja Usan rinnalla Lähi-idässä ja myös maan suhteet Usaan.

  Is The ‘Saudi’ Royal Family Jewish?
  THE SAUDI FAMILY CONCEALS THEIR JEWISH ORIGIN

  The Saudi Dynasty: Where Do They Come From and Who Is their Real Ancestor?

  http://themillenniumreport.com/2015/12/is-the-saudi-royal-family-jewish/

  *The following exposé provides 2 more critical perspectives on the Jewishness of the ruling monarchy of Saudi Arabia.
  The Saudi Royal Family Are Crypto-Jews
  The House Of Saud: It’s Jewish Origin And Installation By The British Crown
  http://themillenniumreport.com/2015/12/the-house-of-saud-its-jewish-origin-and-installation-by-the-british-crown/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here