Ajatusrikospoliisista päivää

Ajatusrikoksista käy pian kaikkien vallanpitäjien kannalta vahingollisten näkemysten esilletuonti.

35

Sellaiset ajatushautomot kuin Council on Foreign Relations (CFR) ja Mont Pelerin Society (MPS) ovat yksissä tuumin kertoneet, kuinka esimerkiksi kapitalismin kriisi uhkaa länsimaista demokratiaamme. Kansalle moisen kriisin markkinointi on kuitenkin haasteellisempaa, joten ajatushautomot ovat yhdessä teknologiajättien kanssa kehitelleet uusia uhkakuvia, joita voidaan sitten mediassa maalailla kansan pelottelemiseksi.

Puhumme nyt ”ääriliikkeistä” ja terrorismista, joiden määritelmiä ei kannata tässä tarkemmin lähteä selvittämään, ettei samaan määritelmään laventuisi koko hallintajärjestelmä. Jatketaan seuraavaksi kuitenkin kirjainlyhenne-jengien kavalkaadia esittelemällä muutama vähemmän kuuluisa, mutta arvatenkin hyvinkin vaikutusvaltainen peluri.

GifCT eli ”Global Internet Forum to Counter Terrorism” on omien sanojensa mukaan digitaalisen terrorismin vastainen alusta, jonka Facebook, Microsoft, Twitter ja YouTube ovat yhdessä nikkaroineet kasaan. Nämä nettimanipulaation johtotähdet siis yhdessä kertovat, mitä ne oikeat turvallisuusuhat ovat, ja täten varmistavat vallanpitäjien vankkumattoman kannatuksen kansan keskuudessa. GifCT taas tukee GRNTT:tä (Global Research Network on Terrorism and Technology), joka on itsessään koneistolle ”oppimateriaalia” tuottava ajatushautomo. Ja GRNTT:tä johtaa RUSI (Royal United Services Institute), jonka julkaisuja GifCT jakelee. Selvää pässinlihaa, eikös?

Iso raha ohjailee ajatushautomoita, jotka tuottavat materiaalia terrorismin vastustamisesta ja yhteiskunnan ”yleisestä tilasta”. Vähemmän yllättävästi ajatusrikolliset, siis ne jotka eivät hyväksy virallista tarinaa, koetaan suureksi terroristiuhkaksi. Jenkeissä oli hiljattain aikeena määritellä tämä ajatusrikollisuus valkoiseksi ylivallaksi, joka tulisi kieltää. Facebook taas aikoo laittaa ihmiset uuteen k̶a̶s̶t̶i̶kahtiajakoon: poliitikot–rahvas, jossa poliitikot saavat sananvapauden ja kansa pitää turpansa kiinni, koska yksikin väärä mielipide voi rikkoa bännien verran yhteisönormeja. Poliitikoksi ei tietenkään lasketa kuin ne jotka valtakoneisto on kelpuuttanut tehtäväänsä… mutta hei, kyllä meillä ihan varmasti on ”oppositio” (ja muita ”demokratiamme” parhaita vitsejä).

Terrorismia kaikkialla

Yksi julkaistu paperi kertoo, miten yleisiä eri terroristiryhmät tiedusteluyhteistyötä tekevissä Five eyes -valtioissa (Yhdysvallat, Britannia, Australia, Uusi-Seelanti ja Kanada) ovat (määrät siis keskimäärin per valtio): jihadistisia ryhmiä 70+, ”muita” reilut 20 (Australiassa tosin vain alle 5) ja äärioikeistolaisia nollasta kahteen. Eri maissa hieman eri määriä, toki. Kanadassa oli eniten äärioikeistolaisia terroristiryhmiä: 2 kpl. Tämä ei tietenkään kuvaa koko maailman tilannetta, ainoastaan tätä viisikkoa. Mitä siis tästä voidaan päätellä?

Ensinnäkin se, että äärioikeisto ei muodosta terroristiryhmiä. Toiseksi, jihadisteilla tuntuu olevan melkoinen yliedustus kun ottaa huomioon, mistä maista on kysymys. Mutta nämä ovat tietenkin järjestäytyneitä ryhmittymiä ja kuten valtamedia tietää kertoa, äärioikeistolaiset ovat se oikea uhka koska heitä on kaikkialla! Ja kuka lasketaan äärioikeistoon kuuluvaksi? Ei-edistyksellinen, joka uskaltaa avata suunsa ja tuoda julki oman mielipiteensä, jota ei ole hyväksytty ennalta määrätyin kriteerein. 

Viesti, jota GifCT haluaa kertoa, onkin hyvin selvä: ajatusrikospoliisi on tarpeen ja kaikkien maiden tulisi saada lainsäädäntöönsä riittävät pykälät ajatusrikollisten torjuntaan. Tämän lisäksi ajatusrikollisista olisi pidettävä tarkkaa globaalia listaa ja heidän toimintaansa tulisi rajoittaa kaikkialla. Listan laatimiseen tarvitaan kaikkien tahojen yhteistoimintaa, jotta se olisi mahdollisimman tarkka ja kattava. Siis sekä valtioiden että yksityisten toimijoiden tulisi kerätä yhteen urkintatietonsa, jotka sitten lähetettäisiin ”oikeille tutkijoille”, jotka tekevät erehtymättömiä uhka-arvioita yksilöistä. Tämän perusteella näiltä ”vaaralliseksi luokitelluilta” yksilöiltä sitten kuuluisi viedä oikeudet päästä vaikuttamaan netin kautta. Kauniilta kuulostava ajatus, vai mitä? Vaaralliset terroristit suljetaan ulos netistä, etteivät he kykene kommunikoimaan muiden kanssa, ja täten rajoitetaan radikalisoitumista. 

Mutta kun se ”vaarallisen” määritelmä on nimenomaan se, mikä uhkaa yhteiskuntaa — siihen kuuluvat kaikki tahot, jotka eivät papukaijan lailla toista virallista tarinaa. Murhaajat, raiskaajat ja muut vastaavat eivät sinänsä vielä vaaranna yhteiskuntaa, kun taas ongelman tuominen julki on yhteiskuntarauhan kannalta merkittävä uhka. Tämä ”äärioikeistoksi” leimattu sakki, joka kehtaa nostaa esiin yksilöä uhkaavat asiat, olisikin vaiennettava. RUSIn tutkijat selvittivät, mihin esimerkiksi johtaa kun jokin ”äärioikeistoryhmä” potkitaan ulos FB:stä tai Twitteristä: se siirtyy pienempiin palveluihin, mutta menettää samalla yli 90 % seuraajistaan. Ja silti ne pienetkin puljut on saatava kumartamaan samoja sääntöjä… koska yksikin radikaali viesti on liikaa.

Globaali ajatusrikospoliisi tekee siis tuloaan?

Jos näitä ajatushautomoita on uskominen, olemme matkalla yhteen viralliseen tarinaan, josta poikkeamisesta seuraa, että sinut estetään kaikilla mahdollisilla alustoilla. Suomessa ehdittiinkin jo takoa läpi urkintalait, jotka mahdollistavat kaiken viestiliikenteen tutkimisen ja ”ääriaineksen” varhaisen havaitsemisen. Kun tämä tieto välitetään näille teknologiajäteille, ne kykenevät yhdistämään sen kaikkeen mahdolliseen toimintaan netissä ja jo tällä hetkellä rajoittamaan suuresti yksilön mahdollisuuksia tulla kuulluksi. Tehdäänkö näin jo nyt? Vaikea sanoa, sillä eipä taida kovin julkista ja läpinäkyvää olla moinen toiminta.

Puheet siitä, että sananvapaus olisi ihmisoikeus, ovatkin suuresti liioiteltuja. Kun joku terroristi tappaa ja raiskaa, ollaan hänelle vaatimassa ihmisoikeuksia ja hellää kohtelua, mutta jos joku on puhumassa julkisesti vallanpitäjien mielestä väärää asiaa, niin kauniit puheet niistä ”jakamattomista ihmisoikeuksista” lentävät siltä seisomalta hus helvettiin — lynkkauspartiot esiin! Tämä on tosin täysin ymmärrettävää toimintaa, koska koko länsimainen demokratia perustuu yhteen viralliseen tarinaan, jota ei saa kyseenalaistaa niin että muutkin kuulevat. Demokratiaan siis kuuluu tärkeänä osana sananvapaus, mutta ei niille jotka käyttävät sitä väärin.

No mutta, eihän kukaan kykene kaikkea viestintää valvomaan? Ei niin, ei kukaan ihminen, mutta keinoäly tai koneäly kykenee ja se voi lopuksi tarkistuttaa kaiken ihmisellä. Ongelma vain on siinä, että ne oikeat terroristit eivät ole niin tyhmiä, että välittäisivät viestinsä salaamattomana paikasta toiseen. Kääntäen: sellaiset järjen jättiläiset, jotka puhuisivat salaamattomasti terrorismiaikeistaan, jäisivät jo nyt kiinni ilman mitään ajatusrikospoliiseja.

Mikään määrä urkintaa ei riitä suojautumiseen päästään vialliselta — paitsi jos kaikki se tieto, mitä joka ikinen mikrofoni, kamera ja muu sensori lähettää jatkuvasti ajatusrikospoliisin globaaliin keskukseen, kyettäisiin analysoimaan ja toimimaan sen mukaan. Miltä siis oikeasti ollaan suojautumassa? Terrorismilta — vai valtaa uhkaavilta tahoilta?

Jukka Ojala on eläkkeellä oleva maanviljelijä. Aiempi versio tästä kirjoituksesta on julkaistu hänen Funtsittavaa-blogissaan.

35 KOMMENTTIA

 1. Suomen Valtakunnansyyttäjällä menee jo todella lujaa.

  Valtakunnansyyttäjä sekoittanut toisiinsa viestin välittämisen ja viestin esittämisen!!!

  Twitter:
  Pertti Nykänen
  @PerttiNykanen

  Kolmelle miekkareiden kuvaajalle on tulossa oikeudenkäynti Tikkurilassa 21.11.19. Minulle 3 kiihottamissyytettä. Kahdelle kuvaajalle syyttäjä vaatii miekkaripuheesta 50 päiväsakkoa ja minulle 80.

  @syyttajaVKSV Raija Toiviainen nosti syytteet pelkästä julkisella paikalla kuvaamisesta!

  https://twitter.com/HuuhtanenPanu/status/1164541731158855682?s=19&fbclid=IwAR0snKtzyrpQgedx9LsOCSNJbnYWAxUd7FV5RKWJV8an1mSSZrjNvkFzrCw

  Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on linjannut että jos tiedotusväline vain välittää viestin, joka on esim. rasistainen, niin siitä ei saa tuomita.

  Tubettajat, varsinkin jos vielä tienaavat tubettamisella ovat ”tiedostusvälineitä”, vaikka ovatkin pienempia kuin preinteiset tiedotusvälineet, niin samat säännöt soveltuu,
  pelkkä viestin välittäminen ei ole rikos.

  Tutkielma:

  Tiedotusvälineiden tehtävä on vastuidensa ja velvollisuuksiensa mukaisesti jakaa ja välittää tietoa kaikenlaisista yleistä mielenkiintoa herättävistä kysymyksistä, myös järkyttävistä ja huolestuttavista asioista. Tapauksessa Jersild v. Tanska (23.9.1994) tvtoimittaja oli tuomittu rangaistukseen avunannosta ja yllytyksestä rasististen mielipiteiden esittämiseen, kun hän oli koostanut dokumenttiohjelman, jossa esiintyvät henkilöt olivat ohjelman haastatteluissa esittäneet erilaisia rotua ja etnistä alkuperää koskevia loukkaavia kommentteja. EIT katsoi kansallisen tuomioistuimen tuomion rikkoneen sananvapautta suojavaa EIS 10 artiklaa. EIT lausui ratkaisunsa perusteluissa, että ohjelma oli osallistunut tuolloin muutoinkin Tanskassa vilkkaana käyneeseen julkiseen keskusteluun rotusyrjinnästä. Toimittaja ei myöskään itse ollut antanut rasistisia lausumia, vaan ainoastaan myötävaikuttanut niiden julkistamiseen. Ratkaisussa vedetään rajaa viestin esittämisen ja pelkän viestin välittämisen välille: EIT:n mukaan pelkkään haastattelulausumien levittämiseen liittyvä rangaistusuhka estää merkittävästi joukkotiedotusvälineiden osallistumista julkiseen keskusteluun ja vaikeuttaa näin niiden tehtävää ”julkisena valvojana” (public watchdog). Tuomitun rangaistuksen vähäisyydellä ei ollut merkitystä, vaan päivastoin sillä, että toimittaja oli ylipäänsä tuomittu

  http://lauda.ulapland.fi/bitstream/handle/10024/60126/Harju.Sanna.pdf?sequence=1

  Sanakirja:
  tiedotusväline tav. = joukkoviestin. Radio, televisio ym. tiedotusvälineet.

  https://www.kielitoimistonsanakirja.fi/netmot.exe?motportal=80

 2. Toisten vainoaminen on ihmisluonnon perusominaisuus.
  — Yksi tapa muiden joukossa hankkia elantonsa.
  — Se on niin perustavaa laatua oleva ominaisuus, että emme edes huomaa sen olemassaoloa.
  — Katsopa vaikka lokkiparvea. Puolet sen jäsenistä hankkii elantonsa varastamalla toisilta lokeilta. Näin toimii myös ihmislauma. (Ilman varastamista lauma ei voisi elättää niitä jäseniään, jotka eivät pysty työntekoon, kalastamiseen, ja varastamisen seurauksena yhteisö pystyy elättämään isomman lauman kuin se muutoin pystyisi.)

  On kuitenkin olemassa kollektiivinen tahto. Se on lähes sama kuin sosiaalinen kontrolli.
  — Jotta kollektiivinen tahto voisi ylipäätään toimia, sen on oltava, no …, KOLLEKTIIVINEN.

  Kollektiivinen tahto on yhteiskunnan ominaisuus. Sitä ei ole mitenkään mahdollista antaa edustajien käsiin.
  — Ei mitenkään!

  > paitsi jos kaikki se tieto, mitä joka
  > ikinen mikrofoni, kamera ja muu sensori
  > lähettää jatkuvasti ajatusrikospoliisin
  > globaaliin keskukseen, kyettäisiin
  > analysoimaan ja toimimaan sen mukaan

  Jos maailma muutetaan unilateraaliksi yhden hallinnon, vaikkapa sen kuuluisan NWO:n, alle, valtioiden väliset sodat eivät vähene. Ne vaan muuttuvat tuon NWO-valtion sisällissodiksi.

  • ”(Ilman varastamista lauma ei voisi elättää niitä jäseniään, jotka eivät pysty työntekoon, kalastamiseen, ja varastamisen seurauksena yhteisö pystyy elättämään isomman lauman kuin se muutoin pystyisi.)”

   Ei se taida noin mennä. Varastaminen ei palvele tuota päämäärää. ei edes lokkilaumassa.
   Ihmistasollakin varastettu tavara, mitä se sitten onkin, menee yleensä varastajan aittaan, ei suinkaan jakoon.

  • @ Truth_hunter 3.10.2019 at 14:22

   > Varastaminen ei palvele tuota
   > päämäärää. ei edes lokkilaumassa.

   Ota huomioon, että lokkiparvessa ei ole varkaita. Se varas on katsojan silmässä.

   Eläimillä ei ole moraalia, ei siis mitään moraalisia asetelmia, ei varkaita, ei omistusoikeutta, ei hyviksiä, ei pahiksia.
   — Vain elämä.
   — Selviäminen.
   — Ja lisääntyminen.

 3. suuntahan on jo pitkään ollu menossa juuri ajatuspoliisiin,vielä mennään ajastusten ohjailulla,mutta pahempaan mennään varmasti.
  kaikenlaista monikulttuuria,ja monimuotoisuutta sunmuusta paasataan,mutta mielipiteitä ei sais olla monipuolisia,ja mediat tekee parhaansa vaietakseen tietyt asiat ja paasaa tietyistä,kuten nyt vaikka trump biden jupakassa,viedään huomio itse asiasta muualle,kuten clintonin sotkuissa,ja koirat pääsee veräjästä.ja pikkuhiljaa ”sanavapauden” ”demokratian”,”suvaitsevaisuuden” yms puhujat vie meitä kohti totalitarismia

  • Trump esitti viimeisimmän luonteenpiirteensä, suoranaisen VIHAN, jota hän ei ole aikaisemmin osoittanut, vaan pysynyt huumorin rajamailla, mutta rajansa kullakin.Adam Schif on osoittautunut plevansa yksi eniten korruptoitunut edustaja, mitä maa päällään kantaa.Jos hänet voidaan luokitella, niin siinä on meillä eräs historiaan menevä ”ssaastaisen tyyssijan esikuva”. Juutalaisen epärehellisyys suorastaan loistaa miehen ulkomuedosta alkaen. Omahyväinen ”pärstän asenne, jo paljastaa mitenkä pieleen voi vallan antaminen väärälle henkilölle johtaa. Trump aikoo tehdä miehen urasta lopun, toivon sen onnistuvan.

 4. Vai että ”päivää”.
  Minä kun olen luullut että ne tulevat yöllä. Sitten kun tulevat.

 5. Kuinka kauan saa ilmastosta puhua syyllistymättä ajatusrikokseen?
  Harmi että tämäkin hyvä ja perusteellinen artikkeli on vieraskielinen ja jää siksi monelta lukematta.
  Toisaalta jokainen valveutunut ja asioista totuutta etsivä ei juuri selviydy nykyisin osaamatta englantia joten sitä vaan täytyy opetella ja lukiessa oppii lisää.

  Global Warming and the Ozone Layer: What’s More Dangerous, CO2 or Nuclear War?
  An Overview
  By Prof Michel Chossudovsky
  https://www.globalresearch.ca/global-warming-and-the-ozone-layer-whats-more-dangerous-co2-or-nuclear-war/5690216

   • Mitkään ”sopimukset” eivät ole takeena mistään asiasta. Kaikki voidaan purkaa, taikka muuten mitätöidä. Pettymyksiltä vältytään, jos ei tehdä mitän sopimuksia. Eletään, ja annetaan elää,siihen ei tarvita mitään kiekarnatsuja harhauttamaan.

  • Ajatusrikosten lisäksi New Yorkissa on keksitty upouusi rahastuskeino. Jos mainitset sanallakaan, ”laiton maahanmuuttaja”, niin haamupoliisi voi antaa 125 tuhannen dollarin sakon. Kunhan huimaukseni menee ohi, niin ihmettelen olikohan sa vain painovirhe. ”It’s a MAD MAD MAD world ?

 6. Globalismi vaatii globaalin valvonnan ihmisten ohjailemiseksi oikeaan mielipiteeseen ja sehän oli tiedustelulakien päätarkoitus. Tiedustelulailla ei saada ehkäistyä terrorismia sen paremmin kuin normaalilla poliisin nettivalvonnalla mutta saatiinpan tavalliset suomalaiset mielipiteiden valvonnan ja sensuroinnin piiriin ihan globaaleille tiedustelulaitoksille rapakon takana.

  • Tiedustelulain massaurkintaoikeudet saatiin vaadittua pikaisena Turun terroristipuukotuscasen varjolla kokoomuksen toimesta ja ne saatiin ajettua eduskunnassa läpi Airiston Helmi casen ajoituksella samalle viikolle tiedustelulakien käsittelyn kanssa, sattumaako? Selvisi että kokoomuspresidentti Sauli Niinistö ja kokoomuksen sisäministeri Kai Mykkänen (ja tietenkin siis koko kokoomus) oli ollut tietoinen Airiston Helmestä jo kuukausia, mutta isku ajoitettiin sopivasti eduskunnan tiedustelulakien käsittelyn kanssa samalle vikkolle. Pelotettiinko tällä tarkkaan harkitulla toimella kansanedustajat kokoomuksen massakyttäyslakien taakse, jotka tulivat voimaan 1.6.2019? Melkoista sattumaa!;)

   • Nehän on CIAn suunnittelemia falseflag iskuja joita se jakaa suomessa ilmaiseksi kokoomuspoliitikoille ja supolle joka ilmoittaa poliisille virkaapupyynnön tai sitten ei, turussa ei ja airistossa kyllä. Estonian huijauksessakin Suomi oli täysillä mukana joten nämä on olleet arkipäivää sitten viime sotien.
    Suomen eduskunnassa ei ole yhtään puoluetta jotka tiedustelulakeja vastusti vaan ainoastaan perustuslain mukaista nopeutettua käsittelyjärjestystä.

    • Juurihan tässä darkwebissä sitä yhtä nuorta kaveria houkuteltiin terrori-iskuun USAn tiedustelutahojen puolesta prässäämällä, ja kun ei alkanut hommaan niin ilmoittivat Suomen viranomaisille tästä.
     Montakohan terrori-iskua on avitettu vastaavilla toimilla?

 7. Ajatusrikospoliisitkin saavat korkeasta teknologiasta tukea ja Rotschild-agentti Macron on Euroopan osalta suunnannäyttäja kommunisti-tyrannia Kiinan esimerkkiä seuraten:

  ”France Launches Nationwide Facial Recognition ID Program

  With France leading the way, Technocracy in Europe is now set to follow in China’s dystopian footsteps by implementing a society-wide facial recognition surveillance system. ⁃ TN Editor…”,

  Koko artikkeli: https://www.technocracy.news/france-launches-nationwide-facial-recognition-id-program/

  • Kiinan kyttäysteknologian myynti muihin maihin sopii kuin nenä naamaan Rockefellerin NWO-suunnitelmaan super-kapitalismin ja kommunismin yhdistämisestä.

   ”China’s AI Tech Exports Are Seeding Surveillance Societies Globally

   China has increasingly used its technological advances against its own people. Enabled by striking innovation in both the private and public spheres, it has gradually become the “perfect police state,” a “high-tech superpower” in-the-making, and a world leader in oppression. Authoritarian regimes have long tried to control their societies through surveillance, policing, and fear. China presents no exception to this. What is significant, however, is China’s application of new technologies to build an ever-growing, an ever-intruding surveillance state. To be sure, China has created a novel model of networked authoritarianism. Xinjiang in China’s far west has become a real-life experiment: An area where individual freedom, liberty, and security are absent, replaced by a state surveillance system that aims for near total control.

   The effects of China’s high-tech surveillance model reach well beyond its borders: Increasingly China has been selling its blueprint, including the software and hardware it uses in its surveillance regime, abroad…”

   Koko artikkeli: https://www.technocracy.news/chinas-ai-tech-exports-are-seeding-surveillance-societies-globally/

   • “The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and Communism under the same tent, all under their control. … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and INCREDIBLY EVIL IN INTENT.”
    ~ Larry P. McDonald
    U.S. Congressman, 1976, killed in the Korean Airlines 747,
    in “Introduction” to The Rockefeller File, by Gary Allen (1975)

   • ”China has increasingly used its technological advances against its own people. ”

    Tuossa kiinnittää huomiota sana ’against’.
    Onko todella niin että koko ’kyttäyssysteemi’ Kiinassa on suunnattu kansaa vastaan?
    Se että kun valvontaa ja seurantaa on – ilman sitä ei mikään maa nykyisin toimi kansan parhaaksi tai yhteisen hyvän vaan globalistien ja rahamafian ehdoilla – se ei välttämättä kerro että sillä pyrittäisiin muuhun kuin koko kansan eheyteen ja menestymiseen.
    Lännessä kyttäyssysteemit palvelevat vain eliittiä ja pankkimafiaa kansaa vastaan mutta ei ole vakuuttavaa näyttöä siitä että Kiinassa olisi tilanne sama.
    Lännen oligarkeille ei tietenkään mikään kontrolli sovi jossa heidät pannaan seurantaan ja sitä kautta estetään heidän rikolliset puuhansa. Siksi propaganda on kovaa Kiinaa ja myös Venäjää vastaan joissa oligarkkien harjoittamaa kansan ryöstämistä yritetään hillitä.

    Venäjän suvereenisuuden ja vahvuuden salaisuuksia:
    Si vis pacem, para bellum.
    Jos jostakin tulee liian rikas hänen on oltava valmis jakamaan omaisuuttaan
    ———–
    Truth_hunter 3.10.2019 at 23:21
    ( https://vastavalkea.fi/2019/09/30/venaja-ja-kiina-lahentyvat-mannerlaatat-ovat-liikkeessa/ ) kommentti:

    ”Venäjän merkittävin analyytikko selittää, miksi vain vahva sotilaallinen iskukyky on paras takuu hallitsemattoman länsimaisen sotaisuuden edessä
    Kaikki maat pyrkivät lisäämään vaurauttaan ja mukavuuttaan. Mutta mitä teet, jos maasi talouteen kohdistuu hyökkäys? Kuinka maa voi parantaa kansalaistensa elämää, jos vihollinen valtio asettaa sanktioita?

    Yksi vaihtoehto on kerjätä armoa. Toinen vaihtoehto on olla valmis taistelemaan.

    Si vis pacem, para bellum. Jos haluat rauhaa valmistaudu sotaan.

    …. Sanon sen taas, ettemme voi tarjota aseita voin sijasta Venäjän kansalaisille. Se ei toimi. Meidän pitäisi tarjota heille sekä aseita että voita. Ja minä kerron sinulle kuinka voimme tehdä tämän.
    Meidän on otettava käyttöön yksityistämisvero niille, joista on tullut miljardäärejä, oligarkkeja. Heidän on jaettava omaisuuttaan ihmisille. Myös ihmisten tulisi olla varmoja oikeudenmukaisesta valtion rakenteessa. Jos emme pysty noudattamaan tätä perusperiaatetta, emme pysty puolustamaan maatamme.
    Top Russian Analyst Explains Why Strong Military Only Guarantee Against Out-of-Control Western Belligerence
    All nations strive to increase their wealth and comfort. But what do you do if your country’s economy comes under attack? How can a country improve its citizens’ lives if an enemy state imposes sanctions?

    One option is to beg for mercy. The other option is to be prepared to fight.

    Si vis pacem, para bellum. If you want peace, prepare for war.

    …. I say it again, we can’t offer guns instead of butter to the Russian people. It won’t work. We should offer them both guns and butter. And I’ll tell you how we can do this.
    We must introduce a privatization tax on those who have become billionaires, oligarchs. They must share their fortune with the people. Also, people should be sure of a fair state structure. If we can’t follow this basic principle we won’t be able to defend our country.
    https://russia-insider.com/en/military/top-russian-analyst-explains-why-strong-military-only-guarantee-against-out-control-western

    • ”Yksi vaihtoehto on kerjätä armoa.”

     Suomi on Niinistön johdolla valinnut tämän tien ja piiloutunut sionistien eu- ja natomafian selän taakse siinä uskossa että se olisi tehokas suojakilpi.
     Sitä se ei ole. Olemme pelkkä väline ja rahaeliitin hyväksikäyttämä maa joka on pantu rahoittamaan yksityistä pankkimafiaa ja jonka itsenäisyyden omat juudas-pukkimme ovat antaneet muiden käsiin.

    • Länteen luodaan eliitin monarkiaa & diktaruuria, jota peitellään lumedemokratialla. Kyttäyssysteemit on tehty estämään kansannousut ja vallankumoukset, jotka luonnollisesti ovat seuranneet eliitin sikailun pahenemista. Nyt kontrollilla koitetaan säilyttää hyväveljien plutokratia täältä iäisyyteen.

    • Honkongissakin viime aikoina Kiinan kommunisti-tyranniajohto on pyrkinyt ”koko kansan eheyteen ja menestymiseen”?

     Honkongilaiset näyttävät kyllä olevan asiasta vahvasti eri mieltä.

   • Corruption in China — Kiina todella taistelee korruptiota vastaan, toisin kuin rotsild-imperium jossa siitä on tullut moraalisesti rappeutuneen epstein-eliitin välttämätön ja likainen työväline
    The Worst kind of Treason
    GODFREE ROBERTS
    http://www.unz.com/article/corruption-in-china/
    The anti-corruption campaign has been immensely popular and, by any measure, successful. In 2018, eighty-three percent of Chinese said the government runs the country for everyone’s benefit and ninety-three percent said they trust it–figures rivaling Switzerland’s and Finland’s. But it was just a prelude to what will probably be Xi’s most memorable contribution to Chinese history, the creation of the National Supervision Commission[8].
    … The Commission subsumes their functions into an independent, fourth arm of government that ranks with the Supreme Court and the Department of Justice. As the most powerful such agency on earth, it employs legislation, digital technology (including face recognition and AI), the sharp eyes of the people, and great investigative powers. With the goal of making corruption impossible, it centralizes all anti-corruption processes and exercises authority over all civil servants within and outside the Party,…

 8. Nykyään tää”valvonta” tehokkaammalla tasolla kuin stasilla aikanaan,sillä nykyään ”valvotaan” reaaliaikaisesti.

 9. Niin ne valvoivat silloinkin, kyttääjinä vain omat sukulaiset, naapurit ym. Valitettavasti samaan suuntaan ollaan menossa nykyäänkin…

 10. Saahan ne valvoa niin paljon kuin haluaa mutta täydelliseen valvontaan tarvitaan puolet suomalaisista töihin että suomella ei vara siihen kun pitää hävittäjät ostaa ja tuli uusi hoitajamitoitus ja siinä valvontarahat menee aivan oikeaan paikkaan. Kyllä ne aikanaan huomaa että terveiden suomalaisten valvonnasta ei ole hyötyä ja jos joku pimahtaa niin ei siinäkään ja turhana säästösyistä lopetetaan.

 11. Nykytekniikka pitää siitä huolen että se tulee lisääntymään. Mitä enemmän jengi hankkii kaiken maailman älylaitteita, sitä helpommaksi se vain tulee.

 12. Saksassa ollaan huolestuneita mielipiteenvapauden rajoittamisesta. DDR:ssä aiemmin asunut vapaustaistelija, nykyinen parlamentin jäsen, Vera Lengsfeld, kertoo, että nyt ollaan menossa kohti itäsaksalaista aikaisempaa tilannetta. Antifa- järjestö vaanii aktiivisesti, miten ja mistä on soveliasta puhua. Hän ei olisi ikipäivinä uskonut joutuneensa uudelleen samanlaiseen tilanteeseen kuin entisessä kotimaassaan. Lisäksi hän kokee, että Saksojen yhdistyminen tapahtui vain Länsi-Saksan ehdoilla ja että sovittelukeskustelu on vielä käymättä ja odottaa ruotimista. Itäeuroopassa oli valtava henkinen potentiaali irrottautua kommunismin ikeestä. Nämä kansat vapautuivat omasta voimastaan käsin.
  https://www.youtube.com/watch?=v-gQNjsJBEO

 13. Vera Lengsfeld toimii parlamentissa, häntä pidetään ylen harmillisena suorasuuna eliittipiireissä. Niinpä pääsyä estetään em. kohteeseen. Jos googlaa uncut-news.ch, pääsee haastatteluun käsiksi selaamalla uutisaineistoa. Aiheet tosin vaihtuvat sivustolla melkoisen nopeasti.

 14. Onko ajatuspoliisi pian tämänkin artikkelin kirjoittajan kintereillä kun siinä meille kerrottua totuutta Amerukan ja NL:n rooleista ww2:ssa ja sen jälkeisessä ns. kylmässä sodassa tutkitaan hieman tarkemmin….
  Misrepresentations of American & Soviet Roles in WW II and the Cold War
  Posted on October 2, 2019 by Eric Zuesse.

  The Soviet Union contributed more than did any other nation to the defeats of Germany and Japan in World War II, but America and Britain together defeated Italy.
  Many prominent Western ‘historians’ white-out the Soviet roles in defeating Hitler and especially Hirohito, and they overstate the importance of America’s victories to the ultimate outcome, and ignore or underplay Franklin Delano Roosevelt’s strong rejection and repudiation of Winston Churchill’s imperialistic agenda, not only for a continuation of empires, but for a continued postwar exploitation of colonies, as being acceptable goals for the future.
  Those ‘historians’ are actually propagandists — no real historians, at all — because they fundamentally misrepresent; yet they dominate in the ‘historical’ profession, and they have produced in the U.S. and in its allies a widespread and profoundly warped ‘history’ of the war and of its aftermath, and of Twentieth-Century history, and of our own time.
  This ‘historical’ distortion has continued even after 1991 (it even accelerated) when the Cold War between the U.S. and Russia ended only on the Russian side, but not actually on the U.S. side.
  These ‘historical’ lies accelerated because ‘historians’ continue, even today, to hide this crucial fact, that the U.S. side of the Cold War secretly continued — and still does continue — to try to conquer Russia. Ever since the time of America’s vile, bloody and illegal actual coup against Ukraine in February 2014 onward, Russia has been responding increasingly. This is especially so because of yet another American-and-allied aggression against a nation that has cooperative arrangements with Russia, Syria, 2012-.
  The purveyors of fake ‘news’ and fake ‘history’ … lie and allege that Russia’s necessary defensive actions against America’s aggressions are, instead, themselves, aggressions, to which America and its vassal-nations have the right to respond, and should respond, by what then would actually be yet more aggressions (violations of international law) — instead of to quit its string of aggressions, and to apologize, not only for the aggressions, but also for the lies, that the U.S. regime and its propagandists have been perpetrating, against Russia, and against nations that cooperate with Russia.

  The reality has been that U.S. foreign policy is, and has been, driven by one overriding and obsessive goal for a hundred years: first, to conquer any nation that’s friendly with Russia, and thereby to isolate Russia internationally; and, then, finally, to grab Russia itself.
  This entire U.S. geostrategy is based upon lies.

  THE ‘HISTORICAL’ LIES, v. THE HISTORICAL TRUTHS
  FDR’s dream and intention, of establishing a system of international laws functioning as the all-encompassing global democratic federal democracy in which all nations are represented, became thwarted, almost as soon as he died, when the Deep-State U.S. military-industrial complex that’s run behind the scenes by the controlling owners of America’s top weapons-manufacturing firms took hold.
  After WW II, the U.S. Government secretly aspired — and still does aspire — to rule over the entire world, including especially over Russia and China. … Part of that scam by ’The West’ (the emergent American empire) has been the ongoing ‘historical’ lie that the Allied victory in WW II was mainly an American and British affair, and not mainly a Soviet one.
  … One can’t reasonably trust the historical profession (nor most of the journalistic profession) in the U.S. and its empire. That’s a fact — a proven-true empirical observation — no mere speculation.

  https://washingtonsblog.com/2019/10/misrepresentations-of-american-soviet-roles-in-ww-ii-and-the-cold-war.html

 15. Aika pelottavaksi ja turvattomaksi meidän ’läntinen arvoyhteisö’ on kehittynyt kun vastoin ihmisten enemmistön tahtoa ja oikeustajua totuuden etsiminen ja siitä puhuminen alkaa olla rikos.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here