Unkarin ja Suomen valtiollinen mediasensuuri

33

Kuva: Julian Tysoe (CC BY 2.0)

Helsingin Sanomat, Suomen valtiollisen sensuurin kakkosnyrkki (Yle on ykkönen), julkaisi 10.10.2019 puolentoista sivun huolestuneen vuodatuksen Unkarin sanavapauden tilasta otsikolla: ”Miten oligarkki tuhosi Unkarin suurimman päivälehden?”

Haastateltavana on Unkarin entisen suurimman päivälehden varapäätoimittaja Marton Gergely.

Artikkelissa todetaan seuraavasti:

”Ensimmäisessä vaiheessa hallitus otti haltuunsa julkiset televisio- ja radiokanavat ja kansallisen uutistoimiston. Niitä kaikkia johtaa yksi päätoimittaja, ja ne julkaisevat kaikissa kanavissa hallitusmyönteistä propagandaa.” […]

Viime vuonna perustettiin Kesma, jota Gergely kutsuu kuoleman tähdeksi. Se on yli 400 kaupallisen verkkosivuston, kaapelikanavan, tabloidin, urheilulehden ja radiokanavan yhteenliittymä, jonka omistaa säätiö. Oligarkkiomistajat lahjoittivat mediayhtiönsä säätiölle näennäisesti ilman korvausta.

Kesman perustaminen varmisti, että oikeistopopulistista ja hallitusmyönteistä sisältöä julkaisee suuri osa mediasta ruokablogeista lähtien.

EU-komission tilaamassa selvityksessä todettiin loppukesästä, että Kesma vaarantaa Unkarin median moniarvoisuuden ja lehdistönvapauden. Hallitus on määritellyt Kesman kansallisenedun puolustajaksi, joten sen toimintaa ei valvo mikään riippumaton elin.”

SUOMELLA ON OMA Kesma, Mediapooli. Mediapooliin kuuluvat käytännössä kaikki sanoma- ja aikakauslehdet, Yle, MTV ja kustannustalot. Se on Kesmaa paljon kattavampi, koska se on täysin Suomen hallituksen turvallisuuskomitean alaisen huoltovarmuuskeskuksen rahoittama.  Myöskään sitä ei valvo mikään riippumaton elin.

Mediapoolin tehtävänä on toteuttaa NATO-myönteistä tiedottamista. Koska valtio, presidentin kanslia mukaan luettuna, on sitoutunut Mediapoolin toimintaan, hallitus katsonee, että se toteuttaa kansallista etua.

Tosin Suomen kansa ei kannata NATOa eikä NATOon liittymistä sen enempää kuin Unkarin kansa olisi sitoutunut maansa sensuurin mukaiseen ajattelutapaan. Prosessit ovat kuitenkin päinvastaiset.

Unkarin hallitus, NATO-jäsenyydestään huolimatta, ei kannata George Sorosin ja Yhdysvaltojen presidenttien tavoittelemaa maailmanvaltaa, jonka yksi rakennuspalikka on tajuntateollisuuden sitouttaminen ryöstöpolitiikan ja sotien hyväksymiseen. Unkari on karkottanut maaperältään Soroksen ja Yhdysvaltojen ajatusmaailmaa ja tavoitteita palvelevan yliopiston.

Suomen NATO/Soros-myönteinen media paheksuu kaikkea, mitä Unkari tekee. Suomen mediasensuuri tavoittelee NATOon liittymistä ja niitä arvoja, joita se tuo mukanaan.

Lehdistönvapausjärjestö International Press Instituten Suomen osasto (mahtaisiko olla Sorosin rahoittama) järjesti 10.10. juhlaseminaarin ”Berliinin muuri murtui — mitä tapahtui demokratialle ja sananvapauskehitykselle?” Asiasta kertoi Helsingin Sanomat Unkari-raportissaan.

SANANVAPAUDEN AIRUEKSI ilmoittautuneen, Mediapoolin jäsenen, Helsingin Sanomien päätoimittaja on International Press Instituten Suomen osaston puheenjohtaja.

Saksan elintilan laajentaminen alkoi heti Berliinin muurin murtumisen jälkeen. NATOn pommituksilla hajotettiin Jugoslavia. Yhdysvallat ja Saksa NATO-liittolaisineen ryöstivät ja miehittivät maan.

Suomen valtiollinen mediasensuuri on huolehtinut siitä, että media ei ole sanonut poikkipuolista sanaa NATOn ja EU-maiden toimista. Ei Jugoslaviassa, Irakissa, Libyassa tai Syyriassa. 

Milloin saamme edes jonkinlaisen lehdistön ja kustannusalan mielipidevapauden Suomeen? Milloin maan hallitus purkaa Mediapoolin? Sensuroitu TV:n uutis- ja ajankohtaisohjelmatoiminta aliarvioi suomalaisten itsenäistä ajattelua.

Pirkko Turpeinen-Saari on psykiatrian sekä lasten- ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri ja entinen kansanedustaja, joka on julkaissut useita kirjoja ja 40 tieteellistä artikkelia kansainvälisissä julkaisuissa. Hän on ollut vuodesta 1997 Euroopan neuvoston kidutusta ja ihmisarvoa alentavaa kohtelua tutkivan komitean (CPT) psykiatrian asiantuntija. Hänen bloginsa löytyy täältä.

33 KOMMENTTIA

 1. > Unkarin hallitus, NATO-jäsenyydestään
  > huolimatta, …

  > Suomen NATO / Soros-myönteinen media
  > paheksuu kaikkea, …

  Selvästikin tilanne on vakava ja vaatii Suomelta välitöntä puuttumista Unkarin asioihin. Tässä Kolmen Markan Ratkaisu ongelmaan: Lähdetään sotaan Unkaria vastaan.

  Sodalle on jo olemassa vahvat perusteet: pahuus on hävitettävä maan päältä ja korvattava se LGTB-agendalla ja kaikella, mitä siihen kuuluu. Eurooppa on tehtävä hurmeesta vihreäksi!

  Toinen ja vieläkin vahvempi perustelu sodalle on edessä odottavat uudet vaalit: Sotatilaan vedoten uusia vaaleja ei tarvitse järjestää. Kuinka helpoksi hallitseminen, tasa-arvon edistäminen ja vihapuheen estäminen käykään hallitukselle, kun eduskuntaa ei tarvitse kuunnella.

  Suomella on jo vuosisatojen takaa kokemusta sotimisesta ulkomailla: Hakkapeliitat. Ja maantieteellisestikin katsoen sotatanner on lähes samoilla paikoin kuin missä Hakkapeliitat taistelivat.

 2. Itteä vituttaa lähinnä se ettei muksuille voi tilata Aku Ankkaa kun on ton yhden helevetin natsikonsernin lehtiä. Mutta en anna rahaa niille jotka haluaa lasteni kuolemaa vaikka se tuöisikin kivassa ja viihdyttävässä muodossa.

 3. Tänään alkoi teatterioikeudenkäynti Ilja Janitskinia vastaan.

  Vaikka oikeudenkäynti koskeen Iljan Espanjan firmaa, joka hallinnoin MV-lehteä, niin sitä ei ole edes kutsuttu kuultavaksi.

  Luulen että tälläinen teatteri pelleily ei olisi edes mahdollista, ellei asianomistajana olisi YLE ja sen toimittaja. Kuulemisvirheet johtaa aina tuomion kumoamiseen.

  Julkisesta käräjäoikeuden tuomiosta, Ilja:

  s.20

  MV-lehteä ei ollut hallinnoinut suomalainen vaan espanjalainen yritys.

  MINILEX:

  Prosessin edellytyksillä tarkoitetaan prosessisoikeudessa niitä asioita, joiden tulee aina toteutua kun asioita käsitellään tuomioistuimessa. Kun kyse on vahingonkorvausasiasta joka koskee korvausvastuuta työ- tai virkasuhteessa, oikeudenkäyntiin liittyy prosessin edellytyksiä siten, että tiettyjä tahoja on aina kuultava asian käsittelyn aikana.

  Vahingonkorvausoikeudessa pääsääntönä on, että kun vahingon on aiheuttanut työntekijä tai virkamies, tämän henkilön työnantaja tai julkisyhteisö vastaa alaisensa aiheuttamasta vahingosta. Täten on siis tavallista, että vahingon kärsijän vastapuolena korvausasian oikeudenkäynnissä on kyseinen työnantaja tai julkisyhteisö. Työntekijä tai virkamies voi olla itse oikeudenkäynnissä vahingon kärsijän vastapuolena silloin, kun työntekijä on aiheuttanut vahingon tahallisella teolla ja virkamies on aiheuttanut vahingon julkisen vallan käytön yhteydessä.

  Silloin kun vahingon aiheuttajan korvausvastuu määräytyy työnantajan ja työntekijän vastuunjakoa koskevien säännösten perusteella, tai vastaavasti julkisyhteisön ja virkamiehen vastuunjakoa ohjaavien säännösten perusteella, sille osapuolelle jota tämä vastuunjako koskee mutta jota ei ole haastettu vastaajaksi korvausasiaan, on varattava tilaisuus tulla kuulluksi.

  https://www.minilex.fi/a/vahingonkorvausoikeudenk%C3%A4ynnin-edellytyksi%C3%A4-kuuleminen

  Käräjäoikeuden tuomiosta:

  Asianomistaja Aro on vaatinut, että Bäckman velvoitetaan korvaamaan hänen
  oikeudenkäyntikulunsa 65.744,60 eurolla.

  Aro on vaatinut, että Janitskin velvoitetaan korvaamaan hänen
  oikeudenkäyntikuluinaan 32.131,76 euroa.

  MV-juttu:
  Aro oli oikeudenkäynnin ydin, ja tiettävästi verovaroin ylläpidettävä Yle oli maksanut ylioppilaspohjalta toimittajana toimivan Aron massiiviset asianajajapalkkiot ennen palkkioiden siirtämistä tuomittujen vastuulle.
  https://mvlehti.net/2019/03/07/ylen-nato-mannekiini-jessikka-aro-jai-ilman-ihmisoikeuspalkintoa-solvasi-trumpia/

 4. Melko tehokas on mediapoolin sensuuri Suomessa kun jostain keskustelusta saa vihjeen jostain merkittävästä uutisesta niin yllätys yllätys sitä ei löydy mistään suomalaisesta valtamedian lehdestä tai muusta mediasta ja joutuu turvautumaan ulkomaisiin lehtiin ja medioihin. Pikkusen hymyilytti kun kuuli että Antti on alkanut EUpuheenjohtajana moittimaan Unkaria lehdistön vapaudesta ja ihmetyttää mikä taho tämän tehtävän hänelle ehdotti. Jos Orban on tietoinen Suomen valtamedian lehdistön tilasta niin silloin se selvinnee Antillekkin viimeistään neuvotteluissa Orbanin kanssa vaikka epäilyttää että Antti on Suomen valtamedian tilanteesta hyvinkin tietoinen.

 5. Suoemen ”median” ottamien hallituksen valtaan aloitettiin 2005 hallituksen tilaamalla ”Mediapolitiikan toimintasuunnitelmalla”. Mielenkiintoinen lause ”tutkimuksessa” … ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE”.

  Mitä kaikkea sitten on vuosien varella salattu kansalta : He 55/2007 eli Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjominen toimivallattomaksi Suomen ihmisoikeusloukkauksissa….. Suomi MAKSAA ja pitää Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia oikeudenkäyntejä ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa” … TULEVA tällainen ”oikeudenkäynti” on Paraguain kidnappaajia kokeva oikeudenkäynti; jonka mannekiinit TUOTIIN Suomeen ( osalla on jo Suomen passi ).

  Suomen perustuslain Valtiopetos .. PL 118 § …. kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä valtakunnanoikeudessa. ( kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonta tarvittiin; jottei kaikkia sellaisia tapauksia olisi SUORAAN voinut lähettää kansainväliseeen rikostuomioistuimeeen.

  Eduskunnan suorittama miljardivarkaus: Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhata aiotaan kaapata…siis varastaa ( archive.today/kimmoleaks.fi)

  Eduksunnan ohjailu ulkopuolisen tahon toimesta .. Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.”.

  Julkinen rikosilmoitus tehty vuosia sitten … poliisi ei suotu kirjaamaaan diaariin .

 6. ILJAN AIKAJANA – ei ole helppoa olla Suomessa vaihtoehtomedian toimittaja ja presidenttipyrkyri.

  1. VALESYYTTEET LOKAKUU 2016 ( Syyttäjä Wendorff )

  2. VALETUOMIO 6.10.2016 ( Syyttäjä Wendorff )

  3. VALE EU-ETSINTÄKUULUTUS LOKAKUUSSA 2016 ( Syyttäjä Wendorff )

  4. VALE KANSAINVÄLINEN ETSINTÄKUULUTUS 2017 ( Syyttäjä Hämäläinen, Oikeusministeriö )

  5. VALE INTERPOL ETSINTÄKUULUTUS ( KPR-Interpol)

  6. ANDORRAN TUOMIOISTUIMEN VALELUOVUTUSPÄÄTÖS LOKAKUUSSA 2017

  7. ANDORRAN KORKEIN OIKEUS PÄÄTTI ILJAN LUOVUTTAMISESTA SUOMEEN MAALISKUUSSA 2018 ( Valeluovutuspäätös )

  8. VALESYYTTEET HUHTIKUU 2018 ( Syyttäjä Hämäläinen )

  Valesyytteet ( samat valesyytteet ovat olleet vuodesta 2016 )
  23.04.2018
  4) Törkeä kunnianloukkaus 19.5.2015-2.9.2016, Suomi

  Janitskinin epäillään MV-lehti -nimisen verkkojulkaisun sisällöstä vastaavana esittäneen MV-lehden sivuilla useissa eri artikkeleissa Yleisradion toimittajaa Jessikka Aroa koskevia valheellisia tietoja tai vihjauksia jotka ovat olleet omiaan aiheuttamaan Arolle vahinkoa tai kärsimystä taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa tai muulla tavoin halventaneen tätä. Artikkeleissa Aron on muun muassa kuvattu olevan ”tuomittu huumerikollinen”, kovien huumeiden pitkäaikainen käyttäjä” ja ”convicted drug dealer”. Menettely on ollut omiaan aiheuttamaan Arolle suurta kärsimystä ja se on ollut kokonaisuutena arvostellen törkeää.

  https://mvlehti.net/2018/04/23/naista-epailyista-rikoksista-ilja-janitskin-on-ollut-vangittuna-yli-8kk-12-kohtaa-perusteluineen/

  1.

  99 % jotka lukevat syytteet ymmärtävät että kyse olisi siitä, että Jessin saama huume tuomio olisi valhetta ja tätä valhetta olisi levitelty. Myös Ilja ymmärsi syytteet väärin ainakin 2,5 vuoden ajan.

  2. Todellisuudessa rikoslain tulkinnan mukaan myös OIKEAN tiedon levittäminen voi olla halventamista ja tästä oli OIKEASTI KYSYMYS JESSIN TAPAUKSESSA:

  Hallituksen esityksen mukaan ( HE 19/2013 ) mukaan. ” Esimerkiksi vanhan rikoksen perusteeton esiintuominen saattaa merkitä halventamista. ”

  • Entä jos Jessin kirjan ulostulon ajoitus ei ollutkaan sattumaan, vaan että sillä yritettiin säikytellä porukka hiljaiseksi ?

   Kun totuus taitaa olla aika kamala……

 7. Artikkelissa todetaan:
  ”Mediapoolin tehtävänä on toteuttaa NATO-myönteistä tiedottamista. Koska valtio, presidentin kanslia mukaan luettuna, on sitoutunut Mediapoolin toimintaan, hallitus katsonee, että se toteuttaa kansallista etua.
  Tosin Suomen kansa ei kannata NATOa eikä NATOon liittymistä sen enempää kuin Unkarin kansa olisi sitoutunut maansa sensuurin mukaiseen ajattelutapaan. Prosessit ovat kuitenkin päinvastaiset.”

  Voi nähdä ettei ongelma itse asiassa ole Mediapolin toiminta sinänsä (että sellainen on olemassa ja toimii) vaan se että se toimii juuri noin ja toteuttaa tiedottamista vallan itselleen kaapanneen eliitin haluamalla tavalla (=tekee propagandaa, eikä toimi kansan parhaaksi) … tavalla joka ei vastaa kansan käsitystä asioista. Siis yrittää aivopestä eikä kertoa totuutta.

  Voi spekuloida että jos maamme olisi itsenäinen eikä poliittisesti sitoutunut ja kytketty kenenkään ulkopuolisen tahon (eu-, nwo- ja rahamafian) agendoihin kuten se nyt on eikä olisi ’edustuksellisen epädemokratian’ valtakoneiston hallinnassa niin media olisi mahdollista alistaa/pakottaa edistämään tavoiteohjelmaa jolla on kansan enemmistön tuki.
  Silloin median vapauden kahlitseminen tavoiteohjelman vaatimalla tavalla tuskin olisi valitettava asia.
  Voisi jopa nähdä että median vapauden rajoittaminen niin että – rakentavaa kritiikkiä lukuunottamatta – se ei voisi toimia totuutta vääristäen ja yhdessä kansan enemmistön tuella tehtyä tavoiteohjelmaa tuhoten olisi tärkeä ja toivottu asia.
  Tämä merkitsisi yksityisrahoitteisen ’trolli-median’ toiminnan sensuuria ja koko median ottamista aidosti demokraattisesti ja kansalaisten etuja puolustavan valtion palvelijaksi.
  Nykyinen v-media ei – kuten ei koko valtakoneistokaan – ole kansan vaan rahaeliitin kontrollissa ja siksi se systemaattisesti huijaa ja pettää kansaa vääristämällä totuutta yksityisen rahaeliitin ja sen lakeijana toimivan poliittisen eliitin haluamalla tavalla.

  • Vapaa yksityinen ison rahan ’trolli-media’ on vaarallinen media koska se voi laskea liikkeelle kaikenlaista juorua ja perätöntä asiaa, jopa valheita joita lukijat eivät pysty erottamaan todellisuudesta.
   Vähän samaan tyyliin kuin yksityinen juoru-akka voi levitellä kylällä tai ’facessa’ omia perättömiä ja joitakin vahingoittavia juoruja joita monet herkkäuskoiset lankeavat pitämään totena.
   Esimerkeistä ei ole pulaa.

   Nykyinen yksityisen rahan hallitsema v-media (johon myös HS kuuluu) pitää sisällään suuren annoksen tätä ’suunniteltua trollausta’. Siksi esim. lähes kaikki ylimystöä ja rahaa hallitsevaa eliittiä koskeva tieto ja historia on melkein poikkeuksetta vääristeltyä eikä vastaa todellisuutta. Vasta jälkikäteen paljastuu tietoisesti salattu totuus.
   Ihminen joka elää v-median tiedon varassa on kuin vanki joka elää omassa sellissään. Valitettavasti näitä itse itsensä vankikoppiin eristäneitä on suuri määrä kansasta ja siksi v-median omistava taho pystyy pitämään vallan ohjakset käsissään.

 8. Nykyinen tilanne on suoraa seurausta naton salaisesta gladion projektista johon suomessa osallistuivat sotilastiedustelu ja poliitikot eri puolueista mm. sosiaalidemokraateista taistelussaan suomen kommunistista puoluetta vastaan ja NLn vakoilussa CIAn rahoituksella. Mukana oli entisiä kaukopartiomiehiä ja toimessa olleita armejan upseereita pv:n komentajaa myöten. Nythän kaikki puolueet on uusliberaaleja CIA myönteisiä piolueita ilman omaa järkeä, johon vuosikymmeniä jatkunut CIAohjaus on ne ohjannut. M.O.T

  • Oli hyvä M.O.T.Nykyään tää homma on ”maanpäälistä” vaikkakin valvomatonta.Hybridikeskus, isäntämaasopimus ja mediapooli ym.

 9. Brysselin Pravda ja Yle ovat Suomen johtavat joukkoharhautus-mediat.
  Kumpikin suoltaa kommunistisen Frankfurtin koulukunnan kehittämien yhteiskunnan mädätysoppien mukaista seksuaali- ym. perversiopropagandaa (homotusta, lesbotusta, transsukupuolisuutta, jne. – ja tietysti EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista valkoista kansanmurhaa edistävää monikulttuurisuus-aivopesua, http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html).

  Pravdan takapirun Bilderberg-globalisti Antti Herlinin Bilderberg-agendaan kuuluu kansallisvaltioiden tuhoaminen Uuden maailmanjärjestyksen tieltä ja se tapahtuu kätevästi sallimalla kehitysmaalaisten ja varsinkin afrikkalaisten elintasopakolaisten vapaa invaasio maahamme – näytää siltä, että Antti Herlin ja Antti Rinteen hallitus ovat tässä asiassa löytäneet toisensa (”Sen asemasta, että Suomen maahanmuuttoviranomaiset keskittyisivät torjumaan laittomien maahan pyrkijöiden virtaa, he antavat julkisuuteen tiedon, että maassamme varaudutaan tulijoiden tulvaan. Tällainen tieto otetaan tietenkin vastaan kutsuna. Ilta-Sanomat kirjoitti, että Migri-pomo Kimmo Lehto on luvannut parissa päivässä paikat 5000 tulijalle. Hän vieläpä ylpeilee, että ”meillä on sen verran kovat valmiudet täällä”. Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) puolestaan ”varautuu” 100 000 laittoman maahantulijan aaltoon.”, http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/10/lahi-idasta-uhkavaa-pakolaisaalto.html).

  Historiallisen kehityksen peruna sekä Brysselin Pravdalla että Ylellä on varmasti vielä runsas joukko sellaista toimittajakuntaa, joka antaumuksellisesti suoltaa suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoamiseen tähtäävää kulttuurimarxistista moraalinmädätys- ja monikulttuuuri-propagandaa: ”Neuvostorahoilla tuotettiin vasemmistolainen toimittajakunta Suomeenkin ”, https://vapaasana.net/2011/08/28/neuvostorahoilla-tuotettiin-vasemmistolainen-toimittajakunta-suomeenkin/

  Pravdalla on ankara lukijainosaston sensuuri: vain sen agendan mukaiset, ”poliittisesti korrektit” mielipiteet ovat sallittuja.
  Eräs esimerkki suomalaisten valkoisen kansanmurhan edistämispropagandasta Pravdassa: http://www.magneettimedia.com/37067-2/

  Vastaavan tyyppinen esimerkki Ylestä seuraavassa artikkelissa: ”Tilastokeskus keskittyy Suomen väestön määrään, mutta on piittaamaton sen laadusta”,
  http://ylewatch.blogspot.com/2019/09/tilastokeskus-keskittyy-suomen-vaeston.html

 10. Suomea voisi median ohjauksen ja valvonnan perusteella verrata hitler saksaan joka ei käy missään missään hallitsoijiaan ja lännen narratiiveja vastaan.
  Esim. Syyrian sota on pantu täysin assadin piikkiin vaikka länsi itse oli tukemassa terroristijärjestöjä assadin kaatamisessa ja nyt länsi on kuin ei olisikaan assadin voiton jälkeen kuitenkin vielä pakotteilla ahdistaa syyriaa. Länsi on tukenut terroristijärjestöjä itse ja aiheuttanu pakolaisaallon eurooppaan itse mutta suomen mediapoolin mediat presidentti Sauli Niinistön johdolla on siitä syyllistäneet syyriaa ja sen presidenttiä. Tämä kuvio ei kuitenkasn ole ainoa Niinistön presidenttikaudella.

  • Tuota eka lausetta en ymmärrä.
   Kansallissosialistisen Saksan kansalla ei ollut mitään syytä kääntyä johtoaan vastaan joka oli nostanut sen Weimarin suosta Euroopan johtoon. Miksi kansa olisi ollut tyytymätön?
   Muut kävivät sen kimppuun ja nuo muut olivat rotsild-imperiumin miehiä joille Saksa oli muodostunut uhaksi kun se ei enää palvellut tuon imperiumin etua.
   Totuus kansallissosialismista ja holokastista on aivan muuta kuin mitä v-media on kertonut ja yhä kertoo.
   Mutta eu siitä nyt enempää.

   • Ehkä sinulla on liian ruusuinen kuva natsi saksan lehdistövapaudesta ja opposition sananvapaudesta.

    • Tuskin tai sitten on.
     Mutta miksi pitäisi medialla ja oppositiolla olla vapaus kääntyä oman kansan menestystä vastaan jos se ei käy muiden kustannuksella ja kansan suuren enemmistön on hyvä olla?
     Eivät kansallissosialistit olleet samalla tavalla ’pahoja poikia’ kuin nykyiset nwo-mafian kommunistit jotka haluavat tuhota muut ja kieltää sanavapauden vain siksi että saavat rauhassa huijata muita ja rosvota kaiken itselleen.
     Kyllä ne ymmärtääkseni rakensivat ihan hyvää ja oikeudenmukaista yhteiskuntaa jossa huijareita ei suvaittu.
     Kaikilla oli työtä, asunto ja ruokaa eikä tarvinnut olla ’rotsin’ velkaorjana.
     V-media ei anna asioista oikeaa kuvaa.

    • Kansallissosialismi on nimensä mukaisesti kansallista etua ajavaa sosialismia.
     Kansallissosialimi on kultainen keskitie.
     Kommenttejani aiheesta löydät enemmän täältä:
     https://vastavalkea.fi/2019/04/25/kansallissosialismin-uhka/
     Truth_hunter 28.4.2019 at 10:48
     Nwo-mafialla kovat piipussa … näinkö on ? Jos, niin eihän tuo Aatu kovin paha poika ollutkaan…
     The Annihilation Agenda: Why globalists are actively working to exterminate 90% of the human race
     Tuesday, April 23, 2019 by: Mike Adams
     (Natural News) Globalists are actively working to exterminate 90% of the human race, telling themselves that eliminating “useless eaters” is the only way to “save the planet.”
     https://www.naturalnews.com/2019-04-23-the-annihilation-agenda-globalists-working-to-exterminate-human-race.html

     • Jottei syntyisi väärinkäsityksiä ja tulisi natsi-syytöksiä niin Aatu toteutti kansallissosialismia (ks) tavalla joka oli osin kova ja rasistinen.
      Mutta ks-ohjelma (ilman rotuoppeja ja työleirejä) sopi varmaan hyvin kansalle:
      — Kansalaiset on vapautettava korko-orjuudesta
      — Trustit on valtiollistettava
      — Kansalaisille taattava osuus suuryritysten voitonjakoon
      — Riittävä vanhuuden turva
      — Suurten tavaratalojen kunnallistaminen paikallisten pientuottajien hyväksi
      — Oikeus pakkolunastaa maa-alueita yleishyödyllisiin tarkoituksiin.

     • jatkona vielä
      Toisaalta mitään kovin pehmeää tapaa ks:n toteuttamiselle ei tainnut olla kun vastassa oli armoton zio-masonic nwo-eliitti joka pyrki tuhoamaan Saksan ja joka jo 1932 oli julistanut sodan (Germany must perish) Saksalle.

   • ”Muut kävivät sen kimppuun ja nuo muut olivat rotsild-imperiumin (r-i) miehiä joille Saksa oli muodostunut uhaksi kun se ei enää palvellut tuon imperiumin etua.”

    Tämä natsivouhotus ja -propaganda on ujutettu v-mediassa joka paikkaan. Onko ihmeellistä, jos gestaposta tai muusta tiedustelusta ja armeijasta ’työrukkaset’ saaneita oli värvätty ww2 voittajien palvelukseen?
    Onhan meilläkin oma eliitti joka tekee yhteistyötä r-i:n kanssa kansan selän takana ja käyttää kansaa hyväkseen joten miksei myös kansallissosialistien sisällä olisi ollut vastaava voima joka käytti heitä hyväkseen omassa koko maailman valtaamis-hankkeessaan?
    Natsit eivät oikeastaan tehneet mitään oleellista väärää. He eivät suunnitelleet Euroopan hallitsemista, vaan halusivat vain Danzigin, tien Itä-Preussiin ja sudeettialueet. Mutta maailmaneliitti (Illuminaatti) halusi koko maailman ja tuhota Saksan talouden ja koko Saksan sekä bolshevisoida Euroopan ja jakaa sen bolshevikkien ja USA:n kesken.
    Kun perehtyy syvemmin todellisuuteen niin natsit puolustivat Eurooppaa ja olivat valmiit rauhaan ja yhteishallintoon Englannin, Ranskan ja Italian kanssa ja tarjosivat Puolallekin liittoa 1938.
    Mutta se ei sopinut Illuminaatin suunnitelmaan . Saksan tuho mahdollisti Israelin tukikohdan Lähi-itään ja sen seurauksena kaiken mitä Lähi-idässä on tapahtunut.

 11. Lännen ajautuessa perikatoon Kiina nousee kovaa vauhtia.
  Väkisinkin herää arvostus maata kohtaan joka tuntuu kevyesti pystyvän nujertamaan rappeutuvan Lännen.
  Ehkä kannattaisi meidänkin ottaa enemmän mallia elinvoimaisesta Kiinasta eikä sulautua osaksi kuolevaa länttä.
  No, (sarkasmilla maustettuna) ehkä meidän tuleva? presidenttimme Haavisto joka nyt johtaa ennusteissa pelastaa maan? ja syntyvyys saadaan nollaan ja maa täytettyä vierasmaalaisilla asiantuntijoilla.

  China On the Mind: Is A “Sputnik Moment” Coming? Could the U.S. Respond If It Did?
  JOHN DERBYSHIRE
  http://www.unz.com/jderbyshire/china-on-the-mind-is-a-sputnik-moment-coming-could-the-u-s-respond-if-it-did/

  Should We Compete with China? Can We?
  GODFREE ROBERTS
  But what if China is neither repressive, extractive nor authoritarian? What if we have no bounty left to invest?
  What if Chinese leaders are more popular, respected and competent than ours? What if her economy is thirty percent bigger and growing three times faster, with one-third the debt burden? What if she is already ahead of us scientifically technologically, is militarily impregnable, and possesses more–and more powerful–allies than we do?
  What should we do then? Here’s an inventory:
  http://www.unz.com/article/should-we-compete-with-china-can-we/

  • Kiinassa ilmeisesti opittu ja ymmärretty että ilman tehokasta ja hyödyllistä valvontaa korruptio kukoistaa eikä synny muuta kuin suurta kaaosta ihan lännen malliin.
   Sehän on hyvin yksinkertainen tosiasia jonka voi oppia jo liikenteestä.
   Ilman tehokasta valvontaa kaaharit vaarantavat liikenteen eivätkä piittaa tuon taivaallista säännöistä ja nopeusrajoituksista saatikka muiden hengestä.
   Tuo kurittomuus maanteillä(kin) kasvaa koko ajan eikä siihen muu tepsi kuin tehokas valvonta, kortti hyllylle ja kovat sakot. Peltipoliiseja vaan lisää ja muuta automaattista valvontaa jonka teknologia mahdollistaa.
   Ja sama ongelma on vähän kaikkialla nykyisin. Turvattomuus kasvaa koko ajan muuallakin kuin liikenteessä.
   Mutta niin kai on tarkoituskin globalistikonnien nwo-ruletissa.

   http://www.unz.com/article/corruption-in-china/
   Näin taistelu korruptiota vastaan etenee Kiinassa:
   … Senior ministers’ lives have become excruciatingly transparent. Their private activities are scrutinized and their children must adopt assumed names to avoid influence-seekers.
   Their meetings must have third-party observers as one-on-one appointments are taken as evidence of impropriety.
   A record of excessive, or poor quality, government debts is treated as prima facie evidence of corruption and automatically investigated.
   Senior officials are audited annually after retirement, remain responsible for the consequences of all their decisions until the day they die and, even then, clawback provisions apply.

 12. USA–Kiina kauppasotako ?
  Ei suinkaan. On vain turbo-kapitalismin kuolema
  Ajat muuttuvat mutta lännen taktiikat eivät ole muuttuneet.
  Melkein käypi katteeks noita kiinalaisia … Kiina rakentaa erilaista, tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa vaikket sitä uskokaan kun olet Lännen systeemien vanki. Ja huh! kamalinta länsimaisen turbo-kapitalismin ja osakesalkun vangille on kun Kiina toimii koko kansan parhaaksi.
  Niin ei saisi toimia
  China, with just a fraction of the wealth, is building a much more egalitarian society, although you would never guess so, if you exclusively relied on Western statistics.
  The most ‘terrible’ thing that China is doing is: it is producing what is good for China, and for its citizens.
  That is, in the eyes of the West, unforgivable!

  In the process, China ‘competes’. But fairly: it produces a lot, cheaply, and increasingly well. The same can be said about Russia.
  These two countries are not competing maliciously. If they were to decide to, they could sink the US economy, or perhaps the economy of the entire West, within a week.
  But they don’t even think about it.

  But China is savvy. It is beginning to understand the game. And it is ready, by all means, to defend the system which has pulled almost all its citizens out of misery, and which could, one day soon, do the same for the rest of the world.

  US-China ”Trade” War? No Way. Only the Defeat of Turbo-Capitalism!
  ANDRE VLTCHEK
  It is very popular these days to talk and write about the “trade war” between the United States and China. But is there really one raging? Or is it, what we are witnessing, simply a clash of political and ideological systems: one being extremely successful and optimistic, the other depressing, full of dark cynicism and nihilism?

  In the past, West used to produce almost everything. While colonizing the entire planet (one should just look at the map of the globe, between the two world wars), Europe and later the United States, Canada and Australia, kept plundering all the continents of natural resources, holding hundreds of millions of human beings in what could be easily described as ‘forced labor’, often bordering on slavery.

  Under such conditions, it was very easy to be ‘number one’, to reign without competition, and to toss around huge amounts of cash, for the sole purpose of indoctrinating local and overseas ‘subjects’ on topics such as the ‘glory’ of capitalism, colonialism (open and hidden), and Western-style ‘democracy’.

  It is essential to point out that in the recent past, the global Western dictatorship (and that included the ‘economic system) used to have absolutely no competition. Systems that were created to challenge it, were smashed with the most brutal, sadistic methods. One only needs recall invasions from the West to the young Soviet Union, with the consequent genocide and famines. Or other genocides in Indochina, which was fighting its wars for independence, first against France, later against the United States.

  Times changed. But Western tactics haven’t.

  There are now many new systems, in numerous corners of the world. These systems, some Communist, others socialist or even populist, are ready to defend their citizens, and to use the natural resources to feed the people, and to educate, house and cure them.
  http://www.unz.com/avltchek/us-china-trade-war-no-way-only-the-defeat-of-turbo-capitalism/

 13. Jottei menisi vallan kiinalaiseksi tämä kommentointi joka (kansallissosialismin kautta?) nyrjähti näille raiteille artikkelin varsinaisesta mediasensuuri-aiheesta (vapaa yksityinen ison rahan ’trolli-media’ on vaarallinen media) niin otetaan japsitkin mukaan joilla ei mene yhtä hyvin kuin naapurimaa Kiinalla kun tuli astuttua – meikäläisten malliin – sionisti-imperiumin liberaalikapitalismin ja feminismin myrskyissä seilaavaan laivaan…

  Japanese Are a Sad, Aging, Sex-Starved People Thanks to US-Mandated Feminism, Crony Capitalism — Japanilaiset ovat surullisia, ikääntyviä, seksi nälkäisiä ihmisiä – kiitos Yhdysvaltojen mandatoiman feminismin ja Crony Capitalismin. — ihan kuten mekin?

  Abe’s strategy is working in the short-term. The businessmen are creating monopolies in their industries and will continue to rake in profits as their people age, die and are replaced.

  But hopefully soon Abe will be forced to answer the most important question of all: does honor have a price?
  Eric Striker

  The most recurring story Westerners get about Japan is that their society is old and dying.

  The latest polling data shows that 40% of Japanese Millennials are virgins.
  Every year fewer couples get married and fewer babies are born than the last year. The country’s median age? 46. — ihan kuten meilläkin.

  This sterility is caused by the Allied imposition of two known race carcinogens: liberal capitalism and feminism.
  *
  The Japanese right’s support for Israel, Holocaust theatrics, and their immigration project appear to be impressing the Jacob Schiffs of our today. Abe was recently named Butt-Goy of the Year by the American Jewish Committee. Trump just backed off on his promise to place tariffs on Japanese cars, which was the billionaire classes biggest fear (the US is their biggest automobile export market).

  Abe’s strategy is working in the short-term. Businessmen are creating monopolies in their industries and will continue to rake in profits as their people age, die and are replaced.

  But hopefully soon Abe will be forced to answer the most important question of all: does honor have a price?
  https://russia-insider.com/en/society/japanese-are-sad-aging-sex-starved-people-thanks-us-mandated-feminism-crony-capitalism

  • ”Japanilaiset ovat surullisia, ikääntyviä, seksi nälkäisiä ihmisiä – kiitos Yhdysvaltojen mandatoiman feminismin ja Crony Capitalismin. — ihan kuten mekin? ”

   Tuo seksi-nälkä josta muutama sana on silmiinpistävää kun lukee iltapäivälehtien otsikoita. Siellä hehkutetaan seksiä ja jopa ikäihmiset sortuvat siihen joilla luulisi olevan tärkeämpääkin puuhaa.
   Vähän väkinäiseltä se vaikuttaa mutta kuuluu tämän materialistis-hedonistisen ja loppuaan kohti ajautuvan läntisen homo- ja pedofiili-kulttuurin epätoivoon.

   Miksi seksiä hehkutetaan vaikka se itse elämän kannalta on epäoleellinen asia muuten kuin lajin säilytyksen kannalta?
   Syy on ilmiselvä. Se on jonkinlainen masennuslääkkeen korvike sille mikä puuttuu eli todelliselle elämänvoimalle ja kyvylle rakastaa. Nuo kyvyt ovat katoamassa ja hukkumassa mammonan ja osakesalkun vallan alle.
   ’Mitä enemmän orkkuja sen parempi päivä’ on ajan motto ja sitä media tyrkyttää ja hehkuttaa nyt varsinkin naisille joista yritetään muokata apaattisia ja miehisyytensä hukanneita miehiä hallitsevia seksikoneita.

   This sterility is caused by … two known race carcinogens: liberal capitalism and feminism.
   Lyhyesti: seksikin on nyt otettu tuhon palvelukseen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here