Trumpin visio – globalismin valheellinen laulu kaaoksen kynsissä

Maailma on muuttumassa moninapaiseksi. Trumpin johdolla Yhdysvallat alkaa vähitellen tottua tähän muutokseen.

41

Kuva: Valkoinen talo (rajattu)

Ehkä aikamme kiistellyin poliittinen hahmo, Donald Trump, jatkaa kaaoksen lietsomista1, tällä kertaa Syyrian kurdien parissa. Mutta johtaako tuo kaaos mihinkään? Onko kaiken taustalla visio Yhdysvalloista osana uutta ja parempaa maailmaa, vai onko Trump vain globalistien ja siionistien nukke, kuten monet väittävät?

On vaikea moittia niitä jotka häntä epäilevät, onhan maailma joutunut niin useaan otteeseen pettymään Yhdysvaltain poliittisen johdon suhteen. Ja myöskin jotkin Trumpin toimet, erityisesti presidenttiyden alkuaikoina kyllä tukivat noita epäilyksiä: puheet Irakin öljyn siirtämisestä Yhdysvaltain hallintaan, suurlähetystön siirtäminen Jerusalemiin, neokonservatiivisten neuvonantajien mukanaolo hallinnossa, ja yli kaiken vallankaappausyritys Venezuelessa.

Silti mikään noista toimista ei ole oikeastaan johtanut yhtään mihinkään. Jos asetetaan puntariin esimerkiksi suurlähetystön siirtäminen Jerusalemiin, merkittävä ele Israelille, ja toisaalta taas Irania vastaan suunnattujen sotatoimien estäminen vastoin Israelin toiveita, niin lienee selvää kumpi painaa enemmän. Ja tuskinpa aikoihin Israel on kokenut kovempaa iskua kuin kurdien hylkääminen, sillä itsenäinen Kurdistan eli Rojava oli hyvin pitkälle myös Israelin projekti. Samalla Israel asetettiin sen tosiasian eteen, etteivät he voi loppupeleissä luottaa muihin kuin itseensä.2 Läksy, jonka myös Suomi on aikoinaan kokenut. Joten nekin, jotka ovat syyttäneet Trumpia siionistiksi, joutunevat nyt harkitsemaan kantansa uudemman kerran.

Samoin ikoninen neokonservatiivi, John Bolton, sai väistyä Trumpin hallinnosta. Ja jos Trump jättää Lähi-Idän oman onnensa nojaan (lue: venäläisille), niin mitä muuta se on kuin vaalilupaustensa täyttämistä äänestäjilleen? Niille jotka ovat loppuun asti väsyneitä Yhdysvaltain maailmanpoliisin rooliin. Miksi amerikkalaiset nuoret miehet tuhoaisivat elämänsä heille täysin vieraiden (lue: Israelin) pyrkimysten tähden?

Mitä tulee Venezuelaan, niin Maduro on edelleenkin vallassa, ja voisi olettaa että kaiken tämän jälkeen hänen asemansa vain vahvistuu.

MUTTA MIHIN TRUMP politiikallaan pyrkii? Ymmärtääkseen sen täytyy ymmärtää hieman sitä kehityskulkua joka johti hänen edeltäjänsä presidenttiyteen ja tuhosi ns. amerikkalaisen unelman. Presidentti Obaman kausilla globalismi löysi tiensä myös Yhdysvaltoihin. Sitä myötä juuri ne samat uusliberalismiin liittyvät ongelmat, jotka ovat piinanneet Eurooppaa, pesiytyivät myös Atlantin toiselle puolelle. Eräinä esimerkkeinä hallitsematon maahanmuutto, talouden keskittyminen ja eräänlainen sosialistinen terveydenhuollon malli myös Yhdysvalloille, Obamacaren muodossa. En kykene arvioimaan sitä, onko Obamacare ollut terveydenhuollon kannalta toimiva ajatus vai ei, mutta koska se johti osavaltioiden lisääntyneeseen riippuvaisuuteen keskushallinnosta, niin sillä on eittämättä oma aatteellinen taustansa. Lainaus Tom Allenin artikkelista3 vuodelta 2013 kiteyttää hyvin tähän liittyvän US:n sisäisen ideologisen jaon:

”Terveydenhuollon suhteen, kuten muissa kirjassani kuvaamissani kysymyksissä, kompromissi republikaanien ja demokraattien välillä on mahdoton, koska eri puolilla on yhteensovittamattomat maailmankuvat […] nämä kuvailemani maailmankuvat perustuvat joko individualismiin tai yhteisöllisyyteen, jättäen vastakkaiset leirit kyvyttömiksi ymmärtämään toisiaan.”

Tänä päivänä on helposti nähtävissä, että tämä jako ei enää noudata perinteisiä rajaviivoja. Myös republikaanien ja demokraattien raja on hämärtynyt, käsitteiden sekoittuessa toisiinsa4 siinä määrin, että puoluepolitiikka alkaa menettää merkitystään ja tilalle on syntynyt ideologinen, arvopohjainen rintamalinja.

Obama siis edesauttoi Yhdysvaltoja, jonka yksi keskeisimmistä perusperiaatteista on alusta alkaen ollut yksilönvapaus, ajautumaan uusliberaaliin totalitarismiin. Hallitsematon maahanmuutto, jonka avulla pyrittiin murtamaan Yhdysvaltain sisäinen yhtenäisyys hankkimalla uusiä äänestäjiä jotka pitäisivät liberaalit loputtomiin vallassa, liittyi myös vahvasti tähän kehitykseen.

Samalla yksityistäminen kiihtyi. Yksityistäminen ei vahvista millään lailla yksilönvapautta, vaan vie päinvastoin keskittymiseen, kontrollin siirtymiseen osavaltioiden hallinnoilta keskushallinnolle, ja sitä kautta suuryritysten vaikutusvaltaisille lobbaajille. Toisin sanoen kyseessä on plutokratia, rahan tyrannia, jolla ei ole mitään tekemistä alkuperäisen amerikkalaisen unelman kanssa. Tämä kapitalistiseksi kutsuttu uusliberaali järjestelmä, joka piti voitot itsellään mutta sosialisoi tappiot, on ollut pikemminkin eräänlainen kapitalismin ja sosialismin epäsikiö, jonka jäljiltä ei ole enää aitoa vasemmistoa tai oikeistoa.

Yllä kuvattu kehitys synnytti vahvan tarpeen ja tilauksen paluusta alkuperäisiin amerikkalaisiin arvoihin. Niihin arvoihin jotka olivat alkaneet haalistua monen mielessä, ja ehkä jotkut jo kysyivät itseltään, oliko mitään amerikkalaista unelmaa koskaan ollutkaan.

TRUMPIN PRESIDENTTIYS perustuu ennen kaikkea tälle tarpeelle palata amerikkalaisen yhteiskunnan perusarvoihin, ja se merkitsee väistämättä luopumista globalismista. Näin Trump eräässä vaalikampanjan aikaisessa puheessaan: ”Me emme enää luovuta tätä maata ja sen ihmisiä globalismin valheelliselle laululle.”5

Amerikkalaisen imperiumin rakentaminen on viimeistään Obaman kaudella paljastunut globaalin liberaalin imperiumin rakentamiseksi. Tuo imperiumi on työntänyt syrjään yhtä lailla amerikkalaisen kaduntallaajan kuin kaikki ne muutkin, jotka ovat joutuneet hiljaa kärsimään globalisaation seuraamuksista. Donald Trump on antanut äänen tuolle hiljaiselle enemmistölle ja sieltä löytyy hänen todellinen kannattajapohjansa, ja sitä myötä poliittinen voimansa.

Ehkä Trumpin vision voisikin kiteyttää tuohon edeltävään lausahdukseen. Se kaikki, mitä vastaan hän taistelee, on suoraa ja epäsuoraa seurausta tuosta ”globalismin valheellisesta laulusta”. Looginen seuraus tuon taistelun voitosta on toki jonkinasteinen Yhdysvaltain syrjäänvetäytyminen globaalilta näyttämöltä, mutta positiivisessa mielessä. Kuka kaipaa näitä tuhoisia invaasioita, jotka ovat kylväneet niin suunnattomasti kurjuutta ja kärsimystä Lähi-itään?

Onkin todella vaikea ymmärtää niitä, jotka Trumpin noustua valtaan pelottelivat sodanuhalla ja jotka nyt syyttävät häntä siitä, että hän aikoo vetää amerikkalaiset joukot pois Lähi-Idästä. Kysymys lienee siitä, että nämä tahot — sen lisäksi että pelkäävät omien poliittisten asemiensa menettämistä — myös pelkäävät Yhdysvaltain globaalin hegemonian romahtamista.

Mutta maailma muuttuu hyvää vauhtia. Uusi moninapainen maailma on nousussa, eikä siinä ole enää sijaa globaaleille imperiumeille. Trumpin visio Yhdysvalloista vapaana globalismin ikeestä istuu hyvin tuohon uuteen ja nousevaan maailmanjärjestykseen, jossa kansakunnat kasvavat ja kehittyvät omista lähtökohdistaan käsin.

Näin ei kuitenkaan täällä Euroopassa. Ilmeisesti erään merkittävän liberaalin EU- vaikuttajan, Guy Verhofstadtin, ajatuksissa globaali liberaali imperiumi on kutistumassa eurooppalaiseksi, alueelliseksi liberaaliksi imperiumiksi6. Spectatorin artikkelista voi vetää sen johtopäätöksen, että myös Verhofstad myöntää moninapaisen maailman olevan tulollaan. Mutta outoa kyllä, hänen mielestään se koostuisi alueellisista imperiumeista.

Ehkä Verhofstadin pyrkimys on vain promotoida Euroopan liittovaltiota, mutta ajatus ei toimi johtuen juuri niistä samoista syistä, jotka veivät Trumpin valtaan. EU:n perusongelma on siinä, että se ei voi kehittyä omista lähtökohdistaan käsin, koska sillä ei ole substanssia, toisin kuin Yhdysvalloilla. Juuri tämä substanssi, asioiden ja ilmiöiden, tässä tapauksessa kansakunnan, perusolemus on keskeinen tekijä Donald Trumpin visiossa Yhdysvalloille.

Lähteet

1 Ahti Valkeapää | Vastavalkea (6.8.2019): Ilmiö Trump: mediavaikuttamista vai magiaa?

2 Josef Federman | AP (11.10.2019): As Trump abandons Kurds, Israel worries how dependable he is

3 Tom Allen | OUPblog (27.9.2013): Criticisms of Obamacare

4 Ahti Valkeapää | Vastavalkea (22.1.2019: Liberaali vai fasisti?

5 No Brakes (27.4.2019): Donald Trump: ’False Song of Globalism’

6 Steerpike | The Spectator (15.9.2019: Watch: Guy Verhofstadt on the world’s ‘empires’

41 KOMMENTTIA

 1. Yhdentekevää missä se USAn ”Embassy sijaitsee Israelissa”. USAn päähallituksen sadat Juutalaiset jäsenet
  tekevät kuitenkin mitä ikinä HE PÄÄTTÄVÄT äänestyksistä huolimatta. He valitsevat edustajakseen henkilön joka parhaiten ajaa heidän etujansa, eikä mitään muuta, sitä kutsutaan ”huvittavasti DEMOKRATIAKSI” ?
  Sen asian ymmärtämiseksi tarvitaan erikoista älykkyyttä, jota ei opita ”HESARIA lukemalla”.

  • Q-anon on esimerkki miten deep state toimii taustalla ja koittaa vedättää USA:n ”persu”patriootteja puolelleen. Vai luuleeko joku todella että tuollainen syväkurkku saisi toimia valkoisessa talossa ilman että kaikki voimat laitettaisiin sen metsästämiseen. Siis mikäli se ei olisi The Family hallinnon oma tekele. Jokaisella on muistissa miten vuotajia Edward Snowden, Julian Assange ym. on metsästetty.

   • TRUMP olisi tehnyt paremman palveluksen maineelleen kertomalla murhasta pienin kirjaimin, mutta hän teki siitä paraatimaisen tapahtuman. Ihmisen hengen-otto vakivalloin on aina ”kauhistus”, mutta siihen on totuttu kuin jokapäiväiseen luonnolliseen tapahtumaan. Niin syvälle ovat moraalikäsitteet pudonneet. Kun se kohdistuu toiseen ihmiseen, niin se ei satu, eikä tee kipeää ? Mitä muuta me voisimme odottaa tässä ”perkeleen johdattamassa maailmassa”.

  • Olen täsmälleen samaa mieltä ja monen asian ydin on tämä, eli maan oikeat hallitsijat.

   Trump taas henkilönä sitten. Hänen jutut ja politiikka vuoroin antaa toivoa ja välillä ihmettelee mitä ihmettä se puuhaa sionistiglobalistien hyväksi.

   Mutta ennen kaikkea häiritsevää on hänen persoona, psyyke ja käytös, jota useimmin nähdään 5v. ikäisiltä. Itsekkyys ja lapsellinen päteminen vie uskottavuutta omienkin joukossa. Tuollainen psyyke johtaa pullisteluun ja sotatoimiin lopulta.

   • ”Hänen jutut ja politiikka vuoroin antaa toivoa ja välillä ihmettelee mitä ihmettä se puuhaa sionistiglobalistien hyväksi.”

    Tämän voisi osittain selittää ajatus siitä, että voisi ajatella olevan kaksi globalismin pääsuuntausta joihin eri keskenään kilpailevat verkostot pyrkivät:
    Näennäis-sosialistinen globalismi ja siionismitaustainen globalismi.
    Näihin voi myös tulla lisämausteena, eräänlaisena marinadina näennäiskansallismielisyys joka todellisuudessa ei realisoidu kuin pikkusäätöinä eli mielikuvina vaalikarjalle. Trump on tätä.

    Kumpikaan pääsuuntausten rahoittajaporukoista eivät luonnollisesti ulostaisi tähän omaan pesään tai Sampoonsa, joka muodostuu nykyisestä sotateollisuudesta, energia- ja pankki- & talousjärjestelmästä, koska molemmat suuntaukset ovat syntyneet toisiaan vastaavista hyötyjistä. Toiseksi mainitut ovat myös usein suoraan tai välilliseati nostaneet ensin mainittuja hyötyjiksi. Toisaalta näyttää usein siltä, että monet näennäis-sosialistiset vaikuttajat eivät itsekään ymmärrä siionistista verkostoa joten he pitävät asiaa joko samantekevänä tai pelkkänä sattumana.

    Kansallismielisinä itseään hahmottavat Perussuomalaiset huomaavat osittain ja ainoastaan ensin mainitun, sitä aavistuksen ymmärtäen ja vastaavasti ovat hämmästyttävän sokeita jälkimmäiselle. Siksi heistä ei olekaan tilanteen korjaajiksi.
    Jotain laastareita ja siteitä jakeleviksi lääkintämiehiksi kylläkin, ehkä.

    On raportoitu että 26 henkilön omaisuus vastaa samaa kuin maailman väestön 50% tai 3,8 miljardin vähävaraisen yhteenlaskettu omaisuus.
    Kun myös lukee Forbesin top 50 rikkaimman listalla 10 olevan juutalaisia, juutalaisten suvereenisti dominoivan USA:n FED:iä ja olevan yliesustettuina muissakin keskuspankeissa niin kuvio on ilmeinen.
    Trumpin tapauksessa Sheldon Adelson oli keskeinen avainhenkilö nostamaan Trump presidentiksi ja ne ketkä ovat enemmänkin lukeneet tietävät myös Trumpin muistakin erittäin vahvoista menneisyyteen ulottuvista sidonnaisuuksista ja se on tietenkin näkynyt myös siitä, keitä on valittu Valkoiseen taloon.
    Kongressimiehetkin taputtavat kuin itse messiaksen sanansaattajalle kun Netanyahu saapuu. Netanyahun epävirallisia toteamuksia Israelin vaikutusvallasta USA:han on myös dokumentoitu.

    Erityisesti näennäis-sosialististen globalistien asiaa tietämättään ajavat hyödylliset hölmöt ovat puolestaan kaikenlaiset banaalit ja naiivit maailmanparantaja-liikkeet sekä organisaatiot ja puolueet joita on edustettuina seitsemän puolueen verran Suomessa ja verorahotteisia, hyvin vaikutusvaltaisiakin organisaatioita niin paljon ettei pysty laskemaankaan.

    Täytyy huomioida kuinka pelokkaita ihmiset ovat kohtaamaan asioita jotka vaikuttaisivat heidän pinnallisiin mutta voimakkaisiin maailmankäsityksiinsä joihin kytkeytyy pelko totalitarismista ja sorrosta, joten maltillinen rakentava lähestyminen on valttia.

    Puoluepolitiikalla ei siis tällä hetkellä pysty vaikuttamaan yhtä paljon kuin valistuksella.

    Lähtihän valtavirran nykypolitiikkakin liikkeelle mm. Frankfurtin pajoista ja muista. Nyt vain tarvitaan aitoa ruohonjuurta, tai oikeastaan puun taimia kasvamaan. Eliitit onnistuvat useimmiten t€hokkaa$ti lannoittamaan haluamaansa liikehdintää. Saa nähdä kumpi voittaa, valtarakenteiden keinometsät jossa ei nähdä puita metsältä, vaiko kansojen heräämiset todellisiin intresseihinsä?

 2. Samaa mieltä Trumpista että hän yrittää USAsta tehdä kansallisvaltiota USAn imperiumin tilalle mutta USAn hallinnolle tekee tiukkaa sopeutua muutokseen. Trump ei ole niin hanakka sotiin kuin edeltäjänsä Obama mutta on taloudellisesti saartanut tiukasti Venezuelan ja ilman Venäjän ja Kiinan tukea ei nykyinen hallinto olisi vallassa. Myös Kuubaa ja Irania on USA saartanut pakotteilla mutta yhteispelillä Venezuelan ja sen tukijan Venäjän sekä Kiinan kanssa ovat vielä sinnitelleet pinnalla. USAlla on kuitenkin niin laaja tukikohtien verkosto ja myös suuri armeijakoneisto miehistöineen että sen purkaminen vie vuosia eikä Trumpin aika riitä siihen vaikka valittaisiinkin toiseksi kaudeksi. Silloin on vaara että USA palaa imperialismiin Trumpin kauden jälkeen.
  Trump näyttää kuitenkin vihaavan sosialistisia valtioita ja talouspakotteilla yrittää ne tuhota, ilmeisesti niiden parempi terveydenhuolto pelottaa Trumpia että sellainen tulee USAkin. Moninapaisuuteen ollaan kuitenkin menossa ja se voi olla parempi kuin USAn globaali maailma. Mikä sen muoto on mutta näyttää että että se voisi olla paikalliset tai manterepohjaiset unionit mutta paras oli olisi itsenäisten maiden muodostama moninapaisuus.

 3. Laittamattomasti lohkaistu, tämä on suorastaan nerokasta: ”Tämä kapitalistiseksi kutsuttu uusliberaali järjestelmä, joka piti voitot itsellään mutta sosialisoi tappiot, on ollut pikemminkin eräänlainen kapitalismin ja sosialismin epäsikiö, jonka jäljiltä ei ole enää aitoa vasemmistoa tai oikeistoa.”

  Juuri tuo lause kuvaa tarkasti tämän nykyisen ”läntisen arvoyhteisön” ideologian ja politiikan. Siksi täältä EU-Suomestakin ovat kadonneet aatteelliset poliittiset puolueet ja tilalle on tullut,, entiset puoluenimensä säilyttäneinä, epämääräisen epäsikiöiset yhteenliittymät, joihin on kerääntynyt aateettomia, ahneita oman edun tavoittelijoita, ajatuksella meidän jälkeemme vedenpaisumus, vaikkapa sitten sen paljon puhutun ns ”ilmastonmuutoksen” johdosta. 😀

  PS Kaikki merkit kyllä viittaavat uuteen Maunderin minimiin eli pikku-jääkauteen. Edessä on siis nälänhätää, kurjuutta ja kuolemaa. No tuohon samaan kyllä johtaa näiden ”epäsikiöiden” politikointikin.

 4. Mikään ihmisen ahneudella perustettu yhteiskuntamuoto ei voi pysyä hengissä loputtomiin. Eteen tulee ”tilinteon aika”, kaikesta kurjuutta tuottavasta toiminnasta. Jatkuvassa narkomaanin huumassa monelta jää tosiasiat näkemättä. Yksinkertainen selväjärkinen ajattelutapa on vaihdettu kaikenlaiseen keinotekaistuun arvailuihin esim. sääolosuhteiden vaihtumisesta. Säät ovat aina vaihdelleet laidasta laitaan, mutta siitä on tehty nyt ”myyntiartikkeli”, koska kaikesta pitää RAHASTAA, ja se ahneus on sammumaton. Uutisia lentää maanosasta toiseen,ja RAHAA PALAA. Joku siitä kerää palkkiot tililleen jollakin tavalla. Ännekkäämmät suurisuisemmat edellä, pienemmät perässä. Seuraappas GOOGLE-yhtiön vuosituloja, nehän aiheuttavat huimausta normaalissa henkilössä. Ne lapioivat SONTAA koneisiimme, ja me maksamme siitä LUNNAAT ?

 5. Trump ei ole diktaattori, joka kuva hänen vallastaan annetaan. Eiköhän Trump kilpaile Yhdysvaltojen tuntemattomien päättäjien kanssa vallasta. Trumpin mahdollisuudet vaikuttaa lienevät aika vähäiset. Yhden merkittävän vallan hän otti haltuunsa kieltäessään Irakin pommitukset. Trum on kuitenkin vahvimpia presidentin vallan käyttäjiä USAssa pitkiin aikoihin. Toivottavasti onnistuu jatkossa ja USAn sekaantumiset muiden maiden asioihin ainakin vähenevät.

 6. Fred Trump olemukseltaan kuin filmitähti ajoi iltaisin Cadillacilla jollekin monista työmistaan ja poimi pudonneita nauloja ja antoi ne sitten seuraavana päivänä kirvesmiehille. Kommunikaatiota työmiesten kanssa ja sen myös Donald osaa, Hänellä on ollut visio Amerikasta nuoresta lähtien, eikä hänen ole tarvinnut muuttaa sitä matkan varrella. Sanattomaksi hän meni ainoan kerran tajutessaan tulleensa valituksi Presidentiksi. Voittopuhe oli jäänyt kirjoittamatta. Trumpin vihollinen on kotimaassa. Sama vihollinen on kaikilla Globalismin vaastustajilla. Valkoinen talo on ollut täynnä Kenraaleja, joiden tehävä on ollut säkittää Trump. He ovat saneet potkut tai eronneet. Boltonin Donald juoksutti päin seinää. Samat suon mönkijäiset, jotka ovat kiusanneet Trumpin kannattajia ovat olleet sotkemassa asioita Balkanilla, Libyassa, Syyriassa, Venezuelassa, Venäjällä ja ties missä. Trump suututtaaja nöyryyttää ulkopolitiikallaan suon (tai deep staten) liittolaisia ja heikentää sitä. Samalla hän ajaa tavallisten amerikkalaisten asiaa. Nuori Trump pohtii, että yksi mies voi tehdä Amerikasta jälleen suuren. No – hän löysi itsensä siitä tehtävästä. https://twitter.com/dedona51/status/1186071910540558336

 7. Vuodesta 1965 on tätä menoa tullut seurattua, vaikka ensimmaiset kymmenen vuotta menivät ”tutustuessa ympäristöönsä”. Kielitaidon kehittyessä avautui uusia asioita mitä ei koskaan kuule uutisten kautta. TRUMP on käynyt kovan koulun ”ulkopuolisena” ilmapiirissä missä hänellä on vain hyvin vähän päätöksentokoa ?
  Manhattanin pieneltä alueelta ponkaissut rikkauksiinsa, vaatii erikoista viisautta, myötäillä niiden kanssa
  jotka jo omistavat kaiken. Siionistien yhteiskunnasta sellaisia yksilöitä, (ei-juutalaista) saattaa nousta vain
  muutamia vuosisadassa, niin kovaa vastarintaa sieltä löytyy. Peräänantamaton TRUMP teki kait päätöksensä
  alusta alkaen ”hakaten kaikki sukankuluttajat heidän omissa pileissään” ja, ja hän onnistui siinä, hyödyntämällä samanaikaisesti (Haimi-yhteiskunnan jäseniä).

 8. ……ja siinäpä se salaisuus tulikin esille, hyödyntämällä ”HAIMI-yhteiskunnan jäseniä” he antavat sinun toimia,
  kunhan et astu heidän varpailleen. TRUMPin vasen kenkä on nyt painamassa HAIMIN isovarvasta, joten on kiinnostavaa mitä vastakaikua sieltä tulee. TRUMP ei ole suuruuden hullu, hän kyllä tietää missä raja kulkee?
  Pieni Netanyahun ”perälaudan paijaaminen”takaa TRUMPille jatkuvuuden, mutta ei sen pitemmälle.

 9. Trumpin äskettäinen puhe YK.ssa ja nyt Italian presidentin vierailun aikana asettuminen avoimesti deep statea vastaan ovat osoitus siitä että globaalisti koko nykyinen järjestelmä on hajoamassa. Akuuteimpana kriisinä arvellaan olevan petrodollarikriisi, koska Fedin romahtamista piakkoin ei voida enää estää. Mutta samalla hajoavat myös liitot kuten NATO, EU, YK, kansainväliset suurkonsernit, Mediat ja keskuspankkisysteemit. Näin ainakin väitetään ja viittaavathan jo monet seikat suureen muutokseen, mikä ei tietenkään tapahdu silmänräpäyksessä.

  Jos EU muuttuukin uudessa järjestelmässä Euraasian unioniksi, niin tarvitseeko Suomi enää 60 hävittäjääkään?

  Täytyy kyllä kysyä ,onko positiivinen käännös, kulttuurien voitto globalismista ilman sotimista realismia?

  • Kappas onpa hyviä uutisia. En tiennytkään että AIPAC ja koko tribaalikuoro on menettänyt otteensa hallitsijoista.
   😛

 10. ” Onko kaiken taustalla visio Yhdysvalloista osana uutta ja parempaa maailmaa, vai onko Trump vain globalistien ja siionistien nukke, kuten monet väittävät?

  Trump vastaan Illuminaatti (globalistit ja sionistit) — Tällaisia ajatuksia tulee mieleen:
  Onko Trumpilla mitään jakoa tätä ’illujen’ tuhovoimaa vastaan? Onko hän sittenkin vain oppositiomies joka on illujen kontrollissa?
  Koskeeko kohta 2 (Abolition of private property) vain taviksia eikä lainkaan sitä eliittiä joka NWO:n takana on?
  Onko se patriotismi jota Trump puolustaa lopulta vain ’nwo-patriotismia’ (yhden maailman patriotismia)?

  May 1, 1776 – Adam Weishaupt (code named Spartacus) establishes a secret society called the Order of the Illuminati. Weishaupt is the Professor of Canon Law at the University of Ingolstadt in Bavaria, part of Germany. [This date, May Day, is to become highly significant to the Soviet Communists. They held festive military parades on this day.]
  The Illuminati seek to establish a New World Order. Their objectives are as follows:

  1) Abolition of all ordered governments
  2) Abolition of private property
  3) Abolition of inheritance
  4) Abolition of patriotism
  5) Abolition of the family
  6) Abolition of religion
  7) Creation of a world government

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=196863
  http://chuckmaultsby.net/id17.html

  • ”Maailma on muuttumassa moninapaiseksi. Trumpin johdolla Yhdysvallat alkaa vähitellen tottua tähän muutokseen.”

   Varmaan joutuu pakon edessä tottumaan mutta kuten yllä epäilin niin Trumpilta en odota sellaista panosta joka edistäisi todellista patriotismia tai Nwo-konnien selätystä.
   Luulen että eiköhän se voima jos sitä ylipäätään löytyy tule lopulta idästä jossa tuo 7 kohdan ohjelma kohtaa selvää vastarintaa. Ja idän takana on suuri määrä maailman kansoja jotka ovat väsyneitä olemaan illujen kynittävänä. ?

  • Jotkut haluavat kiistää Adam Weishauptin perustaman Illuminatin olemassaolon, mutta se elää ja voi hyvin salaseurana salaseuran sisällä vuodesta 1782, kun se Wilhelmsbadin kongressin tuloksena sai johtoonsa vapaamuurarit, The 1782 Congress of Wilhelmsbad: The Illuminati Takeover”, https://www.biblebelievers.org.au/wilhelms.htm :

   ”Gary Allen wrote: ”The power and influence of the Illuminati achieved a great leap forward through a formal alliance with continental Freemasonry that was sealed during the Congress of Wilhelmsbad which began July 16, 1782, when representatives of some three million members of Europe’s secret societies met and adopted organizational plans formulated by the Illuminati” (Gary Allen. ”Illumunism, The Great Conspiracy,” American Opinion, (June, 1976), p. 47-49). On July 16, 1782 the Illuminati merged with the Order of Freemasons: ”Illuminism was injected into Freemasonry by indoctrinating the Masonic leaders. . .” The alliance between the Illuminati and Freemasonry ”was finally sealed” (Nesta Webster. World Revolution, (1921), p. 31). The wedding between Continental Masonry and the Illuminati took place in July 1782 (William T. Still, New World Order: The Ancient Plan of Secret Societies, (1990), p. 82).”

   Fritz Springmeier on kirjoittanut kirjan 13 Illuminati-verilinjasta/suvusta: ”13 Blood Lines of the Illuminati”.
   Se on vapaasti luettavissa esim. seuraavasta: http://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/
   Suomeksi: http://www.heinola.org/~patato/spring.html

   Millaista joukkoa tämä vapaamuurarien ylin johto illuminaatit ovat, siitä saa käsitystä seuraavasta artikkelista:

   vuodelta 2010 peräisin oleva Henry Makowin teksti ”Bohemian Grove: Illuminati Meet This Week for Satanic Rituals”,
   https://www.henrymakow.com/bohemian_grove_illuminati_meet.html

   • Onhan noita Illuminati-satanistien alaisia korruptio-veljiä Suomessakin lukumäärältään ainakin 7000 – tämän ns. uskoontullut ex-vapaamuuri J.Julin ehti kertoa, ennenkuin entiset satanisti-’veljet’ eliminoivat hänet vasikoimasta enempää, kolme viikkoa Julinin järjestöstä eroamisen jälkeen – ilmeisesti aiheuttaen hänelle tappavan sydänkohtauksen jollain CIA-tyyppisellä salamurha-menetelmällä.

    Toisen maailmansodan aikana vaativat saksalaiset Ranskassa kaikkia vapaamuurareita ilmoittautumaan rangaistuksen uhalla. Nelisensataa pahimmiksi katsottua satanistia ammuttiin. Siitä kertoo Neuvosto-Virosta aikoinaan pakenemaan joutunut ”väärinajattelija” Jüri Lina kirjassaan ”Architects of Deception” eli ”PETOKSEN ARKKITEHDIT”! Ks. http://www.whale.to/c/lina.pdf
    Samanlaiselle toimenpiteelle olisi Suomessakin tilausta. Yhteiskunnassamme löyhkäävä korruptio voisi kummasti vähentyä sen jälkeen, kun johtavat petoksen arkkitehdit olisi eliminoitu.

   • Jesuiitta Adam Weishaupt oli vain puppet; oikea perustaja on Vatikaanin mafia, joka perusti myös feikki Israelin kristittyjä eksyttämään. Todelliset ”omistajat” pysyvät piilossa, ja siitä voimme antaa suurkiitokset mafian omistamalle valemedialle, joka työstää 24/7 keksittyjä ”uutisia.” Pelko on se, johon mafian (Black Nobility) valta perustuu – valemedian tehtävä on ylläpitää kollektiivista pelkoa!

    ”Johann Adam Weishaupt (February 6, 1746 – November 18, 1830) was a Jesuit and professor of cannon law who was tapped by Mayer Amschel Rothschild to head the Bavarian occult group referred to then as the Illuminati.”

 11. Tämä saattaa olla vasta synnytystuskien alkamista. TRUMP pelaa korkeapanoista rulettia,tunnustellen, mitenkä pitkälle häntä siedetään. Hän näyttää todellakin riskeeraavan elämänsä rakastamansa maan edessä.
  Hänen omassa puolueessaan on paljon ”selkään puukottajia”, joilla on vakavia liikehommia eseteollisuudessa.Miten olla tuottamatta heille taloudellista tappiota, on suorastaan mahdottomuus, ja siitä hän joutuu tuomiolle, vähentäen sodankäyntiä vastoin sijoittajien pyrkimyksiä. Me elämme nyt vakavien ratkaisujen aikaa, ja se ei rajoitu ainoastaan Amerikan kansan harteille.

 12. Huvittavaa kuitenkin on tuo USAn ja Trumpin touhu kun se ilmoittanut vetävänsä joukkonsa Syyriasta jo useaan otteeseen mutta sitten on sanottu että ei kuitenkaan ihan kaikkia joukkoja. Ennen Turkin hyökkäystä USA veti joukkojaan kauemmas Turkin rajasta kurdialueille Syyriaan ja Trump sanoi että ne viedään suojelemaan öljylähteitä ettei ISIS saa niitä haltuunsa. Nyt on ilmennyt että öljylähteiltä rahdataan öljyä miljoonan dollarin edestä päivässä USAn joukkojen suojeluksessa Turkin kautta maailman markkinoille, ilmeisesti Trump haluaa ryöstää vielä kurdien öljyt sen lisäksi että jätti liittolaisensa Turkin hyökkäyksen jalkoihin. USAn touhu on ja ollut ulkomailla ryöstelyä, pettämistä ja tappamista sekä nyt lisäksi varastelua.

  • Jos lähdetään siitä että koko Isis-pomon tuho (murha) on pelkkää pötyä ja mies on hommansa hoidettuaan nyt niiden hyvässä tallessa, joita hän palveli, niin huvittavaa on tämä meidän v-mediankin tarina siitä kuinka ja missä Trump tupeksi.
   Sitä nyt epäilevälle kansalle vakuudeksi tarjotaan.
   Miksi pomo räjäytti itsensä ja lapsensa tuusan nuusaksi? Siksikö ettei jäisi mitään todistuainesta? Kovin maksetulta koko juttu vaikuttaa.
   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006288538.html

 13. Trumpin hallinto on ”tulppana” uuden maailmanjärjestyksen suunnitelman käytännössä toteuttamiselle!

  • Sen näkee jos USA lähtee Syyriasta ja jos al baghdadin feikkitappo lopettaa USAn terojärjestö ISISn.

   • Ei se vielä kerro koko totuutta. NWO-suunnitelmassa on kyse niin paljon suuremmasta kokonaisuudesta, että Syyria on pikku tekijä siinä!

 14. Trumpin puheet ISIS-pomon tappamisesta joita meidänkin v-media isoilla otsikoilla julkaisi lienevät täysin perättömiä kuten odottaa sopikin.
  Pitää myös muistaa kuka oikein oli/on tuo pomo ja kenen luoma koko Isis-porukka on ja kenen tarpeita varten.
  Usalla on siinä ollut omat sormet pelissä.
  Trump on täysin epäluotettava ja laulaa sen lauluja jonka leipää syö mutta silti moni menee halpaan — pitää muistaa kenen rahoilla ja suosiolla hän saa olla virassaan … vaikea uskoa että hän olisi tulppa nwo-mafialle, juonii vaan uutta valintaansa

  Truth_hunter 26.10.2019 at 20:24 jatkona:
  Russian MoD doubts Trump’s announcement of killing ISIS chief al-Baghdadi, rejects claims it assisted US forces in op
  https://www.rt.com/russia/471984-trump-russia-baghdadi-killed-syria/

  Have U.S. Forces Really Killed al-Baghdadi?
  Russia’s Defense Ministry has called into question President Trump’s claim that U.S. forces killed Islamic State (Isis, ISIL or Daesh), claiming that “there were legitimate questions and doubts about the very fact [of the US operation] and, especially, its success.”

  The Russians have good reason to question the U.S. claims because in June 2017 they also claimed to have killed al Baghdadi in an airstrike.

  Nor was this the only time that al-Baghdadi was reportedly killed. In July 2017, the western backed monitor the Syrian Observatory for Human Rights also reported al Baghdadi’s death.

  While sources in ISIS itself reportedly confirmed that the terror group’s leader had been killed in a Russian air strike. So did U.S. forces really kill al-Baghdadi, as Trump claims? Or is the U.S. president taking credit for something the Russians did in order to boost his chances for re-election?
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=196994

   • Maailma menee yhä enemmän siihen suuntaan ettei mihinkään rappari-illujen omistaman v-median tietoon voi luottaa.
    Aivopesu on niin määrätietoista ja uskomattoman törkeää.

    • The Modern World Is in Danger of Amusing Itself to Death
     Neil Postman
     …But what started out as a liberating stream has turned into a deluge of chaos. …matters have reached such proportions today that for the average person, information no longer has any relation to the solution of problems.
     …The tie between information and action has been severed.
     …It comes indiscriminately, directed at no one in particular, disconnected from usefulness; we are glutted with information, drowning in information, have no control over it, don’t know what to do with it.

     https://russia-insider.com/en/modern-world-danger-amusing-itself-death/ri27776

 15. ”It’s an illegal occupation against the Syrian government and in particular to deprive the Arab country of its oil resources.”

  Truth_Hunter, siltähän se näyttäisi, mutta asia on monimutkaisempi. Tuo linkittämäsi Finian Cunninghamin artikkeli on varsin hyvä, mutta ei mielestäni mene täysin asian ytimeen.

  Trump on oppinut matkan varrella pelaamaan moniulotteista shakkia, ja siitä tässäkin on nyt kysymys. Öljyvarojen kaappaamisen takana ei ole niinkään pyrkimys ryöstää Syyrialle kuuluva öljy, vaan antaa kurdeille tulonlähde, jotta voitaisiin turvata jonkin asteinen kurdien itsehallinto Eufratin itäpuolella. Tämä on perussyy tilanteeseen. Tähän voisi lisätä vielä sen, että näinhän se on ollut koko kriisin ajan, nyt tämäkin seikka vain tulee täysin valoon. Ja ISIS:in suhteen tilanne oli vastaava. He kauppasivat pitkään Syyrialle kuuluvaa öljyä turkkilaisten avustuksella, kunnes Venäjä teki siitä lopun.

  Miksi näin? Koska Trump tarvitsee edelleen tukea päästäkseen toiselle kaudelle, hänen on pakko tasapainoilla eri puolien välillä, ja ottaa näitten intressejä huomioon. Politiikka on mahdollisen taidetta. Tässä tapauksessa kyse on jälleen kompromissista Israelin suuntaan, joka ei kuitenkaan tule johtamaan heidän kannaltaan yhtään mihinkään. Ja luulen että Trump ymmärtää sen, joten siinä mielessä turvallinen, joskin muutoin hyvin rohkea veto.

  Pyrkimys synnyttää kurdien avulla länsivalloille ja Israelille pysyvä jalansija Syyriaan on kutistunut ja tulee kutistumaan jatkossa entisestään. Sotaa Irania vastaan ei tule, ja kun tilanne pikkuhiljaa rauhoittuu, niin veikkaan että öljykin päätyy lopulta Syyrian haltuun. Koska tässä ei pohjimmiltaan ole kysymys taloudellisista intresseistä, vaan Iranin vaikutusvallan hillitsemisestä Israelin taholta.

  Mutta koska peruskuvio on olennaisesti muuttunut, esim. Venäjän ja Saudi-Arabian lähentymisestä johtuen, nämä puheet Syyrian öljyn ottamisesta, ja jopa US:n puolustusministerin epäsuorat uhkailut, https://www.checkpointasia.net/esper-threatens-overwhelming-military-force-against-syrians-russians-if-they-make-a-move-for-syrias-oil-fields/, Venäjääkin kohtaan ovat lähinnä tyhjää puhetta. Tarkoitettu miellyttämään ja rauhoittamaan Israelia.

  Katso artikkelin karttaa, ja jos löydät jostain vastaavan viiden vuoden takaa, niin huomaat miten paljon tilanne on muuttunut Assadin hallinnon eduksi. Puhui tai twiittasi Trump mitä tahansa, niin suunta on selvä. Ja uskoakseni Trump on ensi kaudella(näillä näkymin kyllä menee seuraavalle kaudelle) vahvempi harjoittamaan entistä itsenäisempää politiikkaa, koska on todennäköistä että hän saa sitten myös kongressin taakseen.

  • ”Öljyvarojen kaappaamisen takana ei ole niinkään pyrkimys ryöstää Syyrialle kuuluva öljy, vaan antaa kurdeille tulonlähde, jotta voitaisiin turvata jonkin asteinen kurdien itsehallinto Eufratin itäpuolella. Tämä on perussyy tilanteeseen.”

   Voi olla noinkin. Sehän olisi joka tapauksessa Israelin edun ajamista koska kurdivaltio on tietääkseni ollut sen intresseissä.
   Atzmon toteaa: ”When the wealthy Jews play, the nations and the rulers dance. One way or the other, they get rich.”
   Usa toimii Syyrian suhteen kuten Israel vaatii ja Trump on pelkkä sionistien nukke. Häntä varmasti petataan jo seuraavaa kautta varten. Sehän olisi sionistien etu kun Trump kuitenkin ajaa heidän agendaansa kulissien takana. Niin uskon mutta ei ole takuita että olisin oikeassa…
   Sanot että kyse on jälleen kompromissista Israelin suuntaan. Ehkä enemmän siitä että niin hänen on nyt pakko toimia koska sionistien ja Trumpin yhteinen hanke Syyriassa ei ole edennyt toivotulla tavalla ja he joutuvat miettimään uusia strategioita?

   … It would be interesting to learn about the correlation between the Jewish fear of anti Semitsm and Jewish guilt. It would also be fascinating to find out how Jewish anxiety translates into self-reflection. In that regard, I suggest that instead of blaming the American people, Jews try introspection.
   US Jews may want to follow the early Zionists, such as Theodor Herzl, who turned guilt into self-examination. Herzl was deeply disturbed by anti Semitism but this didn’t stop him from digging into its causes.
   “The wealthy Jews control the world, in their hands lies the fate of governments and nations,” Herzl wrote. He continued, “They set governments one against the other. When the wealthy Jews play, the nations and the rulers dance. One way or the other, they get rich.”
   https://gilad.online/writings/2019/10/28/a-window-into-jewish-guilt

   ”uskoakseni Trump on ensi kaudella(näillä näkymin kyllä menee seuraavalle kaudelle) vahvempi harjoittamaan entistä itsenäisempää politiikkaa, ”

   En usko että hän tulee koskaan harjoittamaan muuta kuin sionistien kanssa yhteistä politiikkaa koska hän on sionisti itsekin.
   Tässä näemme asiat eri tavalla. Hän jää historiaan maansa myyneenä kuten eräs toinenkin… emmehän mekään ole enää suvereeni maa

  • Muutama kohta tuon arvokkaan linkin pitkän selvityksen alkuosasta
   … en jaksanut itse kääntää joten konekäännös jonka tarkistin ettei totuutta vääristäviä virheitä pitäisi olla
   Das imperiale – und damit einhergehend, das geopolitische Denken, das seit Jahrhunderten die Geopolitik Westeuropas zum Zweck der Welteroberung bestimmte, ist nun obsolet. Mit dem kann man die gegen- wärtigen großen Umwälzungen nicht mehr verstehen. Viele können schon nicht erkennen, dass Groß- mächte bzw. Weltmächte, die freilich überstaatliche Ordnungsmächte sind, deshalb nicht automatisch Imperien sein müssen.

   Imperiaalinen – ja samanaikaisesti geopoliittinen ajattelu, joka on vuosisatojen ajan määrittänyt Länsi-Euroopan geopolitiikan maailmanvalloitusta varten, on nyt vanhentunut. Sen avulla ei voi enää ymmärtää nykyisiä suuria murroksia. Monet eivät näe, että suur- tai maailmanvaltojen, jotka ovat tietysti ylikansallisia valtoja, ei tarvitse automaattisesti olla impeeriumeja.

   Weder China noch Russland sind imperiale Mächte, auch wenn sie die Staaten in ihrem Einflussbereich wirtschaftlich bzw. militärisch dominieren mögen. Aber sie verwalten sie nicht, bestimmen deren Innen – oder Außenpolitik nicht, geschweige deren Kultur, um sich die Völker Untertan zu machen, ihnen mit Gewalt die Ressourcen zu stehlen, sie bis aufs Hemd auszubeuten und das dann Entwicklungshilfe oder Zivilisierung zu nennen. Weder Moskau noch Peking haben einen Vatikan, der den Völkern ihren oder irgend einen universalen, kosmopolitischen Glauben samt Wirtschaftssystem aufzwingt, sofern er sie nicht mittels moralischer Erpressung umvolken, versklaven oder gar vernichten will, wie der jetzige Je- suitenpapst die Völker Europas.

   Kiina ja Venäjä eivät ole impeeriumeja, vaikka nekin dominoivat valtioita omilla vaikutusalueillaan taloudellisesti tai sotilaallisesti. Mutta ne eivät hallitse niitä, eivät sanele sisä- tai ulkopolitiikkaa, puhumattakaan kulttuurista, ja ihmisten alistamisesta, voimankäytöllä niiden resurssien varastamisesta ja hyväksikäytöstä kutsuen sitten tätä kehitysavuksi tai sivistämiseksi.
   Moskovalla eikä Pekingillä ei ole Vatikaania, joka asettaisi kansoille niiden tai minkään universaalin, kosmopoliittisen uskon ja taloudellisen järjestelmän, ja elleivät ne halua ympäröi niitä moraalisen kiristyksen avulla, orjuuttaa niitä tai tuhoaa niitä, kuten nykyinen jesuiitta-paavi tekee Euroopan kansoille.

   Russland wie China sind keine ideologischen Hegemo- nen mehr und haben es daher auch nicht auf Weltherrschaft abgesehen. Auch sind sie nicht mehr kommu- nistisch im Sinne eines marxistischen Internationalismus, selbst wenn sie viele gesellschaftliche Elemente desselben, darunter kollektivistisch diktatorische, im Innern beibehalten haben, um sich beim Aufstieg, der ja auch ein Akt der Befreiung vom Westen ist, vor der sie permanent und vehemet bedrohenden libe- ralistisch -satanischen Weltdiktatur des Westens schützen zu können; wirtschaftlich, militärisch, wissen- schaftlich und kulturell.

   Venäjä ja Kiina eivät ole enää ideologisia hegemoneja, eivätkä siksi halua maailman hallintaa. Ne eivät myöskään ole enää kommunistisia marksistisen internacionalismin mielessä, vaikka ovatkin säilyttäneet monet sosiaaliset elementtinsä, mukaan lukien kollektivistiset diktatuuriset elementit, päästäkseen nousussaan, mikä on myös vapautuminen tai irtaantuminen lännestä, suojautumaan pysyvästi uhkaavaa länsimaista liberaali-saatanallista maailman diktatuuria vastaan; taloudellisesti, sotilaallisesti, tieteellisesti ja kulttuurisesti.

   Russland sieht sich heute jedoch wieder mehrheitlich als christlich orthodoxes Reich (dazu unten mehr) und China als konfuzianisches Reich der Mitte, in welchem Kommunismus und Kapitalismus auf sehr eigentümliche Weise marktwirtschaftlich harmonisch miteinander kooperieren, um die Gesamtheit des Milliardenvolkes aus der Armut zu holen.

   Nykyään Venäjä kuitenkin näkee itsensä jälleen suurimmaksi osaksi kristillisenä ortodoksisena valtiona (tarkemmin alla) ja Kiina Konfutselaisena valtakuntana, jossa kommunismi ja kapitalismi toimivat erittäin ominaisella ja markkinatalouden kannalta harmonisella tavalla miljardien ihmisten poistamiseksi köyhyydestä.

   Mit dem großen Seiden- straßenprojekt soll all den vielen, von den westlichen Weltmächten kolonialisierten und ausgeraubten Völkern eine wirtschaftliche Entwicklung ermöglicht werden, die einen echten Weltfrieden durch echte Handels-Kooperationen zwischen souveränen Staaten nachhaltig ermöglicht. Hier findet sich keine Spur von rückwärtsgewandten Utopien.
   Diese Vorstellung von zwischenstaatlicher Harmonie auf der Basis fairer Handelsbedingungen ist sicher nicht nach unserem europäisch liberalen Geschmack.

   Suuren Silk Road -hankkeen tavoitteena on antaa kaikille länsimaisten valtioiden kolonisoimille ja ryöstämille kansoille mahdollisuus saavuttaa taloudellinen kehitys kestävällä tavalla suvereenien valtioiden välisen aidon kauppayhteistyön kautta. Tässä ei ole tilaa takaperoisille utopioille.
   Tämä käsitys valtioiden välisestä harmoniasta reilun kaupan olosuhteiden perusteella ei todellakaan ole linjassa eurooppalaisten liberaalien makujemme kanssa.

 16. Trumpin ajojahti on kiihtynyt jo niin voimakkaaksi, että Soroskin puhuu avoimesti New York Timesissa kansallisvaltioita vastaan globalisaation jatkumisesta myös ensi vuonna.
  Trumpin korruptiosyytökset Joe Bideniä ja tämän pojan Ukrainan ja Kiinan kanssa pitävät todistettavasti paikkansa, mutta ovatkin kääntyneet häntä itseään vastaan. Viime presidentin vaaleissa Ukraina oli suurin ulkomainen Clinton säätiön vaalitukija. Nettilehti anti spiegel väittää että suurin osa tukirahoista oli IMF rahaa,jota tuolloin virtasi runsaasti Ukrainan suuntaan.

  Nyt amerikkalaiset miljardöörimediat syyttävät jo (patriootti) Trumpia avoimesti Venäjän agentiksi. Taitaa olla juutalainen sananlasku, jossa sanotaan että puolitotuus on pahin valhe.Trump,Putin (ja Xi) tekevät todellakin yhteistyötä. Tämän vuoden alussa kuollutta amerikkalaista kongressiedustajaa LyndonLaRouchea syytettiin myös Venäjän agentiksi. Syyttäjänä toimi tuolloinkin juuri Robert Mueller. LaRouche tuomittiin (syyttömänä) viideksi vuodeksi vankilaan. Liekö vaara siitä että LaRouche case olisi tullut esille uudestaan, ollut syy siihen että Robert Mueller jätti Trumpin tutkimukset kesken.

  Lyndon LaRouche on yksi aikamme(aika tuntemattomaksi jäänyt)amerikkalainen suurmies. Hänen koko elämäntyönsä maailmanrauhan puolesta on maailmanlaajuisestikin nähtynä ainutlaatuista,joten toivoisi todella hänen henkensä perillisten (Schiller Instituutti ja LaRouche pac) onnistuvan Trumpille lähettämässään petitiokirjoitusprojektissaan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here