Epsteinin itsemurhan hellittämättömät haasteet

28

Kuva: Lisa Haven News Network

Alaikäisiä tyttöjä seksuaalisesti hyväksikäyttänyt ja tästä aiemmin lievähkön tuomion saanut liikemies Jeffrey Epstein teki virallisen tutkimuksen mukaan itsemurhan sellissään vajaat kolme kuukautta sitten, kun häntä vastaan oli nostettu uusia syytteitä alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Kuten journalisti Ben Swann toteaa Reality Check -ohjelmassaan, amerikkalainen valtamedia on suurelta osin pyrkinyt sementoimaan virallisen totuuden ja sivuuttanut tarinan epäilijät ”salaliittoteoreetikoina”. Sosiaalisessa mediassa puolestaan on nähty suuri epäilevien näkökulmien puhdistus.

Epäilykset Epsteinin itsemurhasta ovat nyt nousseet myös (ja jopa Suomen) valtamediassa esiin kun kokenut, mm. presidentti Kennedyn salamurhaa ja vankilakuolemia tutkinut patologi Michael Baden kertoi 30.10. uutiskanava Foxille, että Epsteinin kaulan luiden vauriot vastaavat väkivalloin kuristetun henkilön vaurioita. Baden oli ollut Epsteinin veljen pyynnöstä läsnä ruumiinavauksessa. Hän sanoo, ettei ole yli 50 vuoden aikana nähnyt kenelläkään itsemurhan tehneellä vastaavia vaurioita. Ruumiinavauksen suorittanut New Yorkin johtava kuolemansyyntutkija Barbara Sampson on kiistänyt Badenin väitteen.

Valtamedian kampanja epäilysten hillitsemiseksi ja epäilijöiden leimaamiseksi on ollut surkuhupaisa, kun ottaa huomioon tapauksen muutkin erikoisuudet:

Kumpikaan Epsteinin sellin ulkopuolella olleista kameroista ei toiminut surmayönä (mikä tuo mieleen todentuntuisen poliittisen trillerin Source Code tapahtumat). Elokuun lopussa Reuters uutisoi FBI:n tutkivan näitä kahta väitetysti vikaantunutta kameraa. Tutkimuksen tuloksista ei ole vielä(kään) uutisoitu.

Vankilan vartijoiden olisi pitänyt tarkistaa Epsteinin tila puolen tunnin välein, mutta he eivät tehneet niin useaan tuntiin. Molempien vartijoiden on kerrottu nukahtaneen, mikä on Badenin mukaan ennenkuulumatonta. Vartijoiden epäillään väärentäneen kirjauksia pyrkiessään osoittamaan, että he olivat seuranneet Epsteinia sellissään asianmukaisesti.

Epstein oli hieman ennen kuolemaansa poistettu itsemurhakandidaattien erityistarkkailusta. Oikeusministeri William Barrin määräämässä tutkimuksessa selvitetään myös sitä, miksi näin tehtiin.

Epsteinin sellikaveri siirrettiin pois väitettyä itsemurhaa edeltäneenä päivänä, mutta ohjesääntöjen vastaisesti hänen tilalleen ei tuotu ketään toista.

Väitetyssa itsemurhassa käytettyjen vuodevaatteiden DNA-tutkimuksia ei ole tehty tai niistä ei ole kerrottu, Michael Baden toteaa Foxin haastattelussa. Entä miksi FBI ratsasi Epsteinin Virgin Islandin asunnon ja takavarikoi sieltä löydetyt tietokoneet vasta kaksi päivää tämän kuoleman jälkeen? Milloin niiltä löydetystä aineistosta kerrotaan julkisuuteen — vai kerrotaanko?

Epsteinin kerrotaan olleen iloisella mielellä ennen kuolemaansa odottaen vapautusta takuuta vastaan. Lisäksi hänen kerrotaan siirtäneen rahojaan rahastoon, jotteivat häntä syyttäneet tahot pääsisi niihin käsiksi.

Epsteinin lakimiehet ovat vaatineet tuomaria avaamaan uuden tutkimuksen asiakkaansa kuolemasta.

Ben Swannin haastattelema Mint Press News -median tutkiva journalisti Whitney Webb toteaa, että rikossyytteen ajaminen Epsteinia vastaan lopetettiin tämän kuoleman seurauksena eikä tämän rikoskumppaneihin liittyviä todisteita nosteta julkisuuteen, ellei jotakuta toista henkilöä vastaan nosteta syytteitä. Valtamediassa on vastaavasti vähätelty tarvetta tutkia Epsteiniin kytkeytyneiden henkilöiden tekemisiä, vaikka Epstein oli elokuussa 2018 kertonut The New York Timesin toimittaja James B. Stewartille, että hänellä on raskauttavia tietoja rikkaista, kuuluisista ja vaikutusvaltaisista henkilöistä. Epstein piti haastattelussa mahdolliset tietonsa vakan alla, mutta kuullessaan liikemiehen kuolemasta Stewart oli ajatellut monien ihmisten huokaisevan helpotuksesta.

Vaikkei Epsteinin poistuminen kuvioista täysin päästäisikään hänen rikoskumppaneitaan pälkähästä, sitä voidaan joka tapauksessa pitää hyödyllisenä heidän näkökulmastaan. Aivan kuten vuonna 2008, jolloin Epstein sai edellä mainitun lievähkön tuomion seksuaalirikoksistaan, kaikki kaadettiin nytkin hänen kontolleen.

Swannin Reality Check -ohjelmassa tuodaan esiin myös se, että useat amerikkalaiset valtamediat julkaisivat Epsteinin myönteisessä valossa esittäviä artikkeleita kyseisen rikostuomion jälkeen — tältä saatua rahaa vastaan.

KUN KAIKKI TÄMÄ otetaan huomioon, valtamedioiden pyrkimys häivyttää Epsteinin kuolemaan liittyvät epäilykset on vastenmielistä ja säälittävää. Vaihtoehtoiset teoriat hänen kohtalostaan tuntuvat monin tavoin uskottavammilta kuin virallinen selitys, ja epäilykset ovat joka tapauksessa täysin perusteltuja. On mielenkiintoista seurata, avasiko Badenin ulostulo sellaisen Pandoran lippaan, jota valtamediakaan ei enää pysty täysin sulkemaan.

Päälähteet

Ben Swann | Truth in Media (3.9.2019): Jeffrey Epstein’s Suicide, Co-conspirators: A Deeper Look

Melissa Leon | Fox News (30.10.2019): Jeffrey Epstein’s autopsy more consistent with homicidal strangulation than suicide, Dr. Michael Baden reveals

28 KOMMENTTIA

 1. Toisaalta hyvä että pääsi tai päästettiin pois,ennen kuin saa osakseen enempää nöyryytystä.
  Kultuurillisesti vapaamielisyys ja yksilöiden nautintoihin perustuva maailmankatsoomus on toivottavasti nyt tulossa tiensäpäähän.

  • ”Kultuurillisesti vapaamielisyys ja yksilöiden nautintoihin perustuva maailmankatsoomus on toivottavasti nyt tulossa tiensäpäähän.”

   Kannattaisiko sinun muuttaa vaikka Iraniin tai Pohjois-Koreaan? Ei tarvitsisi nauttia mistään ja kärsiä liiasta vapaamielisyydestä.

   En usko, että monikaan muu suomalainen haaveilee mistään äärikonservatiivisesta poliisivaltiosta, joten nopeampi tapa saavuttaa sellainen on muuttaa valmiiseen.

   • Historiassa on ollut akaisemminkin ajanjaksoja,jotka ovat olleet kaikenlaisille perversioille suvaitsevaisia,ei tarvitse mainita muuta, kuin markiisi de saden ja hänen elostelunsa kuvaukset.
    Tuolle aikakaudelle muodostui ajanoloon puritanistinen seksuaalinen kultuuri, mikä oli voimissaan kuusikymmenluvulle saakka,jolloin alkoi seksuaalisen vapautumisen vaihe.
    Kuten tedeämme, ihminen on turtuvainen olento, kun enää normaalit nautinnot ei riitä,silloin heillä joilla on varallisuutta toteuttaa itseään, kuten tuolla vaurastuneella,mutta nyt himojensa vuoksi kuolleella, onnettomalla yksilöllä.

    Kun kultuurimme muuttuu uudelleen terveeseen pidättyvyyteen,silloin taas yksilö saa tyydytykse normaalista seksuaalisesta kanssakäynnstä,ei tarvitse näyttää valtaansa elostelemalla.
    Tuossamielessä Iranilainen konservativistinen malli ,saatta olla oikea kehityssuunta.

   • ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”,
    http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

    Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin:

    ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

    Toden totta ”löyhkää”, löyhkää”!

    Eikä pienin tekijä tuon löyhkän aikaansaamisessa ole lukumääräisesti pikkuruinen mutta sitäkin kovaäänisemmin ja röyhkeämmin räyhäävä Seta-pervertikkojen joukko, jonka saama propagandavalta on täysin suhteeton sen kokoon nähden. Se kaiuttaa homotusta, lesbotusta, sukupuolettomuutta, monisukupuolisuutta, miesten ja naisten yhteisvessoja ja ties mitä seksuaaliperversioita yhteiskunnan uusina normeina. Se on onnistunut aivopesemään opetushallituksenkin jo ennestään mm. monikulttuurisuudelle mädätetyt virkamiehet, joiden käskystä seksuaalisten poikkeavuuksien ”normaalistaminen” on tuotu kouluihinkin, Seta-pervertikot suurina auktoriteetteina suoltamassa ”ilosanomaansa” pienten, arvostelukyvyttömien koululastenkin tajuntaan.

    ”Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia”,
    https://www.magneettimedia.com/kouluista-tehtiin-poliittisia-aivopesukeskuksia-ketka-ovat-syyllisia/

    Läntinen RAPPIO-liberaali ”arvoyhteisö” tai oikeammin arvottomuusyhteisö näyttää menevän tietoisesti kiihdytetyssä degeneroitumisessa kuolinkouristuksiaan kohti.

    • ”Se kaiuttaa homotusta, lesbotusta, sukupuolettomuutta, monisukupuolisuutta, miesten ja naisten yhteisvessoja ja ties mitä seksuaaliperversioita yhteiskunnan uusina normeina. ”

     Ja näissä luettelemissasi yksittäisissä asioissa ei ole yhtään mitään vikaa, joten et oikein saanut vakuutettua tai peloteltua. A

     Kuten jo totesin, niin teille ihmisten vapautta vihaaville on kyllä olemassa omat paratiisivaltionne, joissa voitte elää rautanyrkin puristuksessa. Esimerkiksi vaikkapa juuri aiemmin mainittu Iran, Saudi-Arabia tai jokin muu muslimimaa, joissa seksuaalisuus on jo itsessään tabu ja voisit elää huoletta tietäen, että uskonnollinen poliisi kyllä pidättää pelkäämäsi homoseksuaalit.

     Ei muuten kannattaisi natsilehtien linkkejä tänne pasteilla, koska ei tarvitse varmaan erikseen todeta, että tämä ei ole mikään natsijulkaisu (pasteamasi Magneettimedia on avoimesti kansallissosialistinen ja PVL:n bulvaanin Pohjoisen perinteen pyörittämä).

     • Olipa esim. lukemattomien sukupuolien sekoilun arvostelija kuka vaan, ei hän sillä perusteella ole ihmisten vapautta vihaava tms. Se ihmisten vapautta vihaava suuntaus löytyy ahkerasti leimakirveillä toisten ajattelua ja toimintaa ohjaava vihervassusuvakki. Mm. se on ohjannut ja tulee ohjaamaan mielisairaaseen yhteiskuntaan. Tätä ei tietysti näe, jos on mieli poliittisesti korrekti tai muuten omasta mielestään suvaitsevainen.

      Homouden suoranainen markkinointiahan harrastavat. Ei siis vain sitä, että annetaan homojen olla mitä ovat kaikessa rauhassa, vaan nimenomaan homouteen houkuttelevaa, sitä jalustalle nostavaa ja erityisesti nuoria mieliä hämmentävää propagandaa.

  • Mitä helvetin ”nöyryytystä”. Äijä on todistettavasti ollut koko aikuisen elämänsä täysi ”pedofiili”, luottaen Juutalaisen alkuperäisyytensä säästävän hänet rankaisuilta, yhteiskunnassa jossa valtaosa lakimiehistä sekä tuomareista ovat samaa ”sukujuurta”. ÄIJÄ oli pyhittänyt koko elämänsä rikollisuuteen, ja hänellä oli paljon raskauttavia salaisuuksia takanaan, siksi hänet piti ottaa hengiltä ennen kuin kerkesi julistamaan kaikki rikolliset kontaktinsa yläportaisiin asti. Epsteinin murha oli poliittinen päätös korkeammalta tasolta. Siihen ei tar-vittu mitään pitkäveteisiä kuulusteluja, sekä puolustus-asian-ajajia. NIRRI pois ,ja sillä siisti.

 2. Pistetään yksi eliitin jäsen hengiltä, jotta muut voivat jatkaa satanistista, kaikille perversseille himoilleen antautuvaa elämäntyyliään!

 3. Nyt ainakin paljastui NWOn oligarkkien mahti kun yksin eristyssellissä olleen Epsteinin pystyivät kuristamaan ja tietenkin valvonta kamerat oli rikki ja vartijat ei sattuneet silloin olemaan paikalla. Näyttää aivan valtiollisen tappoorganisaatio CIAn tekosilta joka auttoi maailman mahtimiehet pulasta. Tuo tappo on nyt pientä siihen nähden kun maailman kaikki sodat on NWOn oligarkkien masinoimia ja rahastamia ja muut pervot lapsiin sekaantumiset ympäri maailmaa sen eliitille.

  • Ei ollut vaikeaa arvata, että tuskin se kauaa elää. Näin arvanneiden määrä on ilmeisesti suuri.

   Sen verran suuria nimiä joutuu ongelmiin, jos Epstein alkaa puhua avoimesti kaikesta, että olisi ollut ihme, jos se olisi pysynyt hengissä.

   No, tiedä sitten onko se millä tavalla poistunut maisemista, mutta aika nopea hengenmeno oli todennäköinen jo heti alusta lähtien.

 4. Internettiin levisi muutamia tunteja ennen virallista tiedonantoa tai v-media tiedonantoja ”henkilökunnan jäsenen” kertomus, jossa väitettiin tapahtuneen Epsteinin vaihto ruumiiseen. Myös kuvat paareilla lepäävän Epsteinin aikaisempiin kuviin nähden muuttunut nenän muoto on lietsonut epäilyjä. Joka tapauksessa tapaus Epstein on kasvattanut rapakon takana epäluuloa liittovaltiota kohtaan, oli sitten kyseessä murha, itsemurha tai ”vaihto”. Jokainen tapaus, kun käytännössä vaatisi ulkopuolista ”apua”. Kyseisessä vankilassa lakanat oli muuten erikseen suunniteltu repeämään itsemurhien ehkäisemiseksi. Muun muassa tämän takia itsemurhia ei ollut tapahtunut laitoksessa vuosikymmeniin.

  • Saattaa olla vaihtokin mutta huvittavaa on että is ja yle ei ole uutisoinut asiaa ollenkaan.

  • Oli miten oli, joka tapauksessa EPSTEIN ei voi esiintyä missään suunnassa jonkun häntä tuntematta, vaikka häipyisi Tahitin saarille. Uskon vahvasti äijän olevan ”tyhjyydessä” ikuisesti.

   • ”Auto-onnettomuudessa kasvonsa loukannut” ulkomaalainen potilas yksityisklinikan toipilaskodissa odottamassa plastiikkakirurgia poistamaan siteitä ei ole mitenkään tavattoman paljon huomiota herättävä asia. Puhumme miehestä jonka taloudelliset resurssit eivät olisi estäneet esimerkiksi rintaimplanttien asentamista Eestissä. Miljardööri, joka oli jo kerran tuomittu ”osa-aika vankeuteen” ilman varasuunnitelmaa tuntuisi vielä epäuskottavammalta, kuin rikosten uusija, joka odottelisi huoletta huomista.

 5. No mitäs muuta voidaan olettaa kun on eräs heimo, maailman verkostunein, puhaltelee salakammioissaan yhteen hilleen omaa etua ajaen, pitää itseään muita parempina, on ehkä myös vihatuin ja poispotkituin ihmisjoukko, ryhmä, heimo, uskontokunta, kautta aikain.

  Tämä veijariheimo on miehittänyt isolla prosenttiosuudella ihmiskunnalle tärkeät toimialat, niiden johtavat instanssit ja yritykset. Valtamedian hallinta lienee yksi pahimmista meidän muiden kannalta. Miten kansalaiset ei tätä selvää asiaa näe, vai näkeeköä se – ja on silti hiljaa. ”Ettei koskaan enää” – vai mikä saatanan valkopesuviserrys ihmisten päässä soi?!

  Näin tää tanssi menee, kuten linkki sanoo, mutta eihän kukaan vaan sano mitään koska eihän tässä ole mitään omituista…:
  https://thezog.wordpress.com/who-controls-big-media/

  • Veit myöskin sanat suustani sekä jalat altani. Onhan se selvää miten perusteellisimmankin älyn omaava, voi helposti nähdä, ”missä mennään”. Paholaisella on miljoonia kannattajia kaiken saasteen keskellä. Joka tapauksessa Epstein ei enää ruiski siemen-nesteitään ala-ikäisiin, eikä yli-ikäisiinkään. Sekin on vain laiha lohdutus, koska uusia ”sikiää jokaiselle päivälle”.

  • Kyllä kansa sen näkee kaikesta propakandasta huolimatta, mutta ihmiset pelkäävät heitä, koska he ovat petollisin periaattein päässeet niin suureen valtaan ettei sitä helposti enää horjuteta. He voivat tuhota ihmisen joka kieltäytyy uskomasta esim. ”Holokausti valheita”.Kaikista esille tulleista tutkimuksista huolimatta he jaksavat jankuttaa sitä alkuperäistä valhetta kuudesta miljoonasta uhrista ? Se luku KUUSI MILJOONAA sitoutuu jotenkin heidän uskonnollisiin oppeihinsa, vaikka vain Raamatusta lainattua kuuden päivän luomiskertomusta?

  • Kimmo K, mistä me tiedämme mitä luurankoja on entisillä Suomenkin johtajilla. Ylimistöllä on aikaa ja rahaa porsastella, ne ajat kun ”DUUNARI tekee töitä”. Pahimmat rikolliset osoittautuvat tulevan esille juuri yli-syöneistä ja juotetuista ylimistön luokasta. Näin on aina ollut ja tulee varmasti olemaankin.

  • Se joka ei ole syntiä tehnyt, heittäköön ensimmäisen kivensä, surmatakseen synnintekijän. Se vanha viisaus pitää hyvin paikkansa vuodesta toiseen. Raamatusta selviää paljon viisauksia jos vain hakee sellaisen kirjastosta lainaksi ?

 6. Krp:llä on hallussaan runsaasti videoita ja kuvia pedofiilien pippaloista mutta mitään ei ilmeisestikään tule nousemaan esiin. Joku sanoi että me katsomme tulevaisuuteen. Ihmetyttää vain hieman, että minkähänlainen tulevaisuus oikein on näköpiirissä.
  Lähimenneisyyskin on jo niin valehdeltu että mitään tulevaisuutta ei enää ole.

 7. Nämä itsarit ja al-Baghdadi tyyliset tapot joita Trump on v-mediassa julistanut ovat merkki siitä että mies on selkeästi huijari ja sionistien juoksupoika.
  Kukaan rehellinen ja itseään kunnioittava mies ei alentuisi moiseen.
  Ja sama pätee meidän v-mediaan ja sen omistavaan tahoon joka on samalla tasolla T:n kanssa.

  Questions Remain Over Alleged Death of Islamic State Leader
  Was Abu Bakr al-Baghdadi killed last weekend? It is not the first time his “death” has been reported by US forces who have made similar claims in past years. There are too many questions and discrepancies to take Washington’s version of events as accurate. More plausibly, it was a carefully contrived propaganda stunt to burnish Washington’s disgraced image.

  One thing for sure, however, is that the US will continue to use terror proxies and assets into the future in order to achieve its pernicious geopolitical aims. There are plenty more “al-Baghdadis” to be cultivated and orchestrated by Washington as it sows chaos and destruction in the Middle East and beyond for its selfish interests.
  https://www.strategic-culture.org/news/2019/11/01/questions-remain-over-alleged-death-of-islamic-state-leader/

  • Tr. Hunter, olen samaa mieltä kanssasi. Mikä minua vaivaa eniten on niiden viattomien lasten murhat.
   Olishan Trumpilla ollut muitakin mahdollisuuksia tappaa terroristi, mutta nyt Trumpistä tuli myöskin samanlainen terroristi, lasten tappajana. Vaalien lähestyessä kasvavat vaikeudet, kuka ehdokkaista on arvollinen tulla valituksi. Tulsi Gabbard on mieli-ehdokkaani, mutta hänelläkin on ”hämäriä ajatuksia”
   esimerkiksi se valheellinen uskomus, miten muka Saudit olivat osallisina kaksoistornien purku-hommissa.
   Selvästihän se oli ”W” Cheney ja Rumsfeld sen rikoksen takana saadakseen aikaan Irakin sodan, ja nyt ne
   tyypit nauttivat vanhuudenpäiviään, ottaen vastaan kunnioituksia. Kyllä pitää olla saatanallinen juoni.
   Saatan jättää ”vaalit VÄLIIN” ?

   • Like Jeffrey Epstein, NXIVM is Tip of Illuminati Iceberg

    There is no doubt that the US is in the malignant grip of a Satanist (Cabalist) Jewish conspiracy. Reporter Patrick Howley has revealed that the NXIVM cult was engaged in the sex slavery and trafficking of illegal immigrants. (No wonder they support migrants.)This cult, led by Keith Raniere was funded by the Jewish Seagram heirs and included NY Senator Kristen Gillibrand and her father Doug. It illegally bundled campaign contributions to Hillary Clinton.

    On June 19, 2019, Raniere was convicted of federal crimes including sex trafficking, conspiracy, and conspiracy to commit forced labor, all related to DOS. Raniere is scheduled to be sentenced in early 2020.

    “It was very, very clear to me that [Clinton] was a satanist,” he added. “John Podesta is a satanist and I believe George Soros as well is a satanist.”

    Trump’s failure to prosecute these people is a litmus test. He is part of this conspiracy.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=197656

 8. E:n Itsemurhan hellittämättömät haasteet voi laajentaa kysymykseen entä monikulttuurisuuden vakavat haasteet?
  Miksi tämäkin perheen murha tapahtui?

  The full diversity package
  By Irish Savant on November 10, 2019
  Irish Savant – irishsavant.blogspot.co.uk Nov 9, 2019

  They were the ideal modern couple. White wife, black African husband, biracial child. Their friends and neighbours could see it. Spectrum News NY reported that “neighbors described the couple and their young daughter as ‘the perfect family’. They were lovely. Just a normal, every-day family. They were part of the community, they were involved with the block association’”.
  According to ABC 7 NY he was described as “a friendly and kind man who adored his wife and daughter”. Yes, anthropologist Jennifer Schlecht and her devoted husband Yonathan Tedla were living the woke American dream. Poster children for the new polyglot family.

  They nonetheless – like all families I suppose – had their problems. To wit: “Schlecht was found decapitated, with her severed head resting in her lap. Her daughter suffered a cut so deep to her neck that she was partially beheaded. The five-year-old’s father was found hanging from a rope tied to a bedroom door”. Who could have imagined?
  http://irishsavant.blogspot.com/2019/11/the-full-diversity-package.html

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here