Tänä vuonna tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton teemana on tieto ja yhteiskunnallinen keskustelu. Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio haluavat ”huomioida henkilöitä ja instituutioita, jotka toiminnallaan edistävät luotettavan tiedon välittämistä ja yhteiskunnallista keskustelua”, Helsingin Sanomat uutisoi.

Tämä innoitti elokuva- ja teatteriohjaaja Jari Halosen lähettämään moniäänistä keskustelua korostavan juhlakutsuehdotuksen presidenttiparille käyttäen tasavallan presidentin verkkosivuilla olevaa sähköpostiosoitetta. Vastavalkea julkaisee hänen ehdotuksensa alla.

JUHLAKUTSUEHDOTUS

Tasavallan presidentille Sauli Niinistölle tai vaimolleen Jenni Haukiolle

Voisiko presidentti toteuttaa julkista toivettaan totuudellisuuteen pyrkivästä tiedonvälityksestä kutsumalla Vastavalkea-nimisen tiedonvälityskanavan itsenäisyyspäivän juhliin, kun siellä ovat esillä kaikki poliittisesti sitoutuneet valtamediat ja niiden edustajat viihteellistämässä tuota kansakunnan hömppäshowta?

Presidentti voi halutessaan määrätä vaikka jonkun sihteerinsä selvittämään, mikä on Vastavalkea, jos ja kun presidentillä itsellään ei ole aikaa tutkiskella tiedonvälityksen poliittista todellisuutta.

Jos presidentti pelkää, että totuuteen pyrkivä poliittinen media Vastavalkea toteuttaisi ko. juhlissa jotain vallankumouksellista tiedonvälitystoimintaa, niin voin todeta: sehän nimenomaan olisi toivottavinta. Ja parasta olisi viesti kansalle, että presidentti Sauli Niinistö on edes jollakin tavalla tietoinen nykymedian tilasta ja vaikutuksesta yhteiskuntaan.

Kun presidentti esiintyy kansan palvelijana, niin hänen olisi hyvä ymmärtää, että tiedonvälitys on kansakunnan keskeisin osa-alue, joka hallitsee politiikkaa ja tätä kautta koko yhteiskuntaa. Joten fiksu presidentti ymmärtäisi kutsua juhliin myös totuuteen pyrkiviä, valtamedian vahtikoirana toimivia, keskusteluun moniäänisyyttä tuovia medioita.

(Muistaakseni Kekkonen aikanaan ymmärsi, että hänen täytyy pitää yhteyttä myös totuutta esille tuoviin tahoihin.)

PS. Jos presidentti Sauli Niinistö ei kykene näkemään tätä olennaista pointsia, niin voisiko taiteen alueella flirttaileva puoliso Jenni Haukio pähkäillä, mitä tarkoittaa journalismi ja taide? Ne eivät siis tarkoita poliittisesti sitoutuneita propagandatoimia, vaan todellisuuden ja todellisuudesta tehtyjen havaintojen välittämistä yleisölle… mistä seuraa, että yleisö sivistyy todellisuudesta… eikä vain ehdollistu poliittisesti sitoutuneiden medioiden välittämään manipulaatioon.

Ystävällisesti

Jari Halonen
elokuva- ja teatteriohjaaja

Artikkelikuva presidentinpalatsista itsenäisyyspäivänä vuonna 2011: Wikipedia (CC BY-SA 3.0)

33 KOMMENTTIA

 1. Itsenäisyyspäivän sijaan voisimme juhlia kansallispäivää,kuten veljemme Yhdysvallat,vaikka se jos ikä on itsenäinen, voi toimia maailmassa kuten parhaaksi katsoo.
  Jos tahdomme kuitenkin juhlia itsenäisyyspäivää,sen juhlatraditioita voisi monistaa,alkuun vaikka maakuntakeskuksiin, missä voitaisiin järjestää juhlallisuudet, vaikka maakunnan suurimmille rahoittajille,parhaille veronmaksajoille.
  Tuollainen toiminta olisi omiaan vähentämään verovälttelyä, kun toisessa vaakakupissa olisi pääsy patsastelemaan paikallisen sosioteetin juhlassa, kateellisten katseltavana.

  • Mikä helvetin itsenäisyyspäivä, kun ollaan EU-johdon alaisia, eikö sitä asiaa jo voisi käsittää vaikka pienemmälläkin älykkyysosamäärällä. Päätetäänkö Suomen eduskunnassa mitään, mikä koskisi vain ”entistä omaa maata”. Kunpa joku selittäisi juurta jaksaen mitä tarkoittaa ”ITSENÄINEN VALTIO” ?

  • ”Kansallispäivä” päivä toisi epäilemättä hieman realismia, mutta muistuttaisi ikävästi esim. Kansallisomaisuuden myynnistä, puhumattakaan tuomittavasta kansallismielisyydestä. Itsenäisyyspäivä taas on vallitseviin olosuhteisiin nähden ikävä historiallinen jäänne, joka soimaa ikävästi realiteettien tajuisten herkkää kielikorvaa. Ehdotankin neutraalia ja totuudenmukaista, nykyoloihin sopivaa: Alkon Monopolin Päivää.

  • Jarin kirje ei tainnut olla tarpeeksi neutraali jotta se edes päätyisi Saulin harkintaan.
   Itse ele, että Jari kirjoittaa tätä asiaa(mme) edistäen on hienoa.

   Olisi valtava yllätys jos eläinfarmillamme toiset eläimet eivät sittenkään olisi tasa-arvoisempia kuin toiset.

 2. Veikkaisin että VastaValkeaa ei kutsuta kun Sauli on periaatteesta myynyt Suomen itsenäisyyden ulkomaille ja tämä itsenäisyyshömpötys on siitä enää jäljellä. Median toiminta on seurausta tästä itsenäisyyden myymisestä että valtamedia nyt toimii valtion ja Suomen pääoman eliitin sekä Suomen itsenäisyyden ostaneiden liittojen valvomassa mediapoolin uutistuubissa ja sitä ei Niinistö ei halua muuttaa kun se on nostanut hänet presidentiksi. On tietenkin hyvä että presidenttiä muistutetaan asiasta ja hän varmaan antaa asiasta kiihtyneenä jonnijoutavan ja mitääntekemättömän lausunnon valtamedialle joka on päinvastainen kuin Halosen kirjeessä on.

 3. Presidenttihän on nyt avannut suunsa myös mitä omaan virkaansa tulee. On kuulemma rankka homma ja virka-aika 6v on liian pitkä.
  Silti Niinistö halusi uuden kauden. Miksi?
  Minusta paljon oleellisempaa kuin presidentin virka-aika on kuka maata johtaa ja miten. Jos vallassa on mies joka toimii kansan parhaaksi niin hänen haluaisi pysyvän virassa mahdollisimman pitkään koska vaihtamalla ei parempaa voisi saada.

  Mitä tuohon työn raskauteen tulee niin sehän on kiinni pääosin itsestä. Jos tekee itsestään korvaamattoman ja haluaa pakottaa maan omiin näkemyksiinsä niin rankkaa se silloin varmaan on. Koko ajan saa taistella että pysytään ’oikealla tiellä’ eli sillä mitä itse pitää oikeana.
  Minusta Niinistö on sortunut tähän ja myynyt maansa EU:lle ja nwo-globalisteille. Kansa ei ole voinut osallistua tärkeisiin ratkaisuihin joita hän ja puolueensa on ajanut ja toteuttanut – ja monasti vielä varsin halpamaisella ja kierolla tavalla. Kyse on ollut demokratian vastaisesta vallan käytöstä.
  Kohtalokkainta on ollut maan EU:n jäseneksi liittyminen ja suvereenisuuden menetys. Edessä on nyt vain synkkä tulevaisuus ja perikato EU:n kahleissa. Oma järjen käyttö ei enää ole maan ohjaksissa juurikaan sallittua ja kansalaistenkin on yhä enemmän pidettävä turpa tukossa kun iso raha puhuu.

  Presidentin vallankäytön mahdollistaa nykyinen edustuksellinen demokratia jossa puolue-eliitit voivat keskenään sopia asioista kuten parhaaksi katsovat. Se on myös syynä siihen ettei kansan tahto voi toteutua vaan hautautuu puolue-eliittien vallan taakse.
  https://www.ipu.fi/eu-sta-sanottua

  Ideaalisena pitäisin sitä että maalla olisi selkeä tavoitesuunnitelma tai -ohjelma jossa tavoitteet olisi määritelty kansan tarpeiden ja hyvinvoinnin sekä kestävän kehityksen ja oman kulttuurin turvaamalta pohjalta ja jonka toteutumiseen myös kansa voisi vaikuttaa. Tätä määrävälein esim. kansanäänestyksin päivitettävää ohjelmaa kansan tukea nauttiva pätevä ja puolue-vallasta vapaa hallitus toteuttaisi presidentin tukemana.
  Nyt kansan epäkiitollinen osa on vain sopeutua muiden – sekä ulkopuolisten että oman eliittimme – laatimiin suunnitelmiin olivat ne sitten maan ja kansan kannalta kuinka turmiollisia hyvänsä.

  • Vielä tuohon työn raskauteen.
   Miten se nyt enää EU:n vankina voi olla raskasta kun ei mitään suurempaa finexit-liikettä edes ole eikä tarvitse enää itse ajatella vaan toimia kuten Bryssel käskee tai määrää? Sama koskee hallitusta joka on enää pelkkä B:n komentoon sopeuttava kumileimasin.

   Oma näkemykseni on että jos EU:n hirttosilmukassa pysytään niin tulevat presidentithän ovat yhä enemmän pelkkää kulissi kamaa ja käyvät ottamassa ohjeita B:ssä ja sitä käskyttävissä BB:n kokouksissa.
   Jos taas erotaan niin silloin kaikki on jo vaativampaa ja raskaampaakin kun tarvitaan omia aivojakin käyttämään pystyviä.

  • 1500-luvulla tuli Ruotsin puolelta Uumajasta hapansilakoiden suku, joka otti haltuunsa naimalla pappis- ja virkamies virat sekä muut korkea-arvoiset toimet. 1700-luvulle mennessä monella näistä ruotsia puhuvalla oli määrätynlainen ”suomi” ajatus ja viimeistään 1800- luvulle tultaessa suvun jäsenet esiintyivät valokuvissa käsi päällystakin taskussa kuin Napoleon konsanaan. Valtahierarkia jatkui aina näihin päiviin asti ja Kekkosta lukuunottamatta kaikki muut olivat tuon suvun presidenttejä. Presidentin linnan juhlat on tuon suvun juhlaa ja lähes kaikki liputuspäivät edustavat tuon suvun suurmiehiä, kirjailijoita, kultturia, Suomen pankkia, upseereita. Suvun juhlissa vain harvoin näkee rahvasta ja jos näkee, kautta rantain tuokin kuuluu tuohon sukuun. Tämän suvun suurin ongelma on aina ollut suomalainen rahvas, jolle on aina pyritty jakamaan keppiä, harvemmin porkkanaa josta tuo suku on myös hyötynyt tavalla tai toisella.

   Rouva Haukion isoisä otti suomalaisen sukunimen Haukio ja perusti Odd Fellows nimisen järjestön, jossa naisetkin saa osallistua muurari toimintaan omilla repekka looseilla. Mielenkiintoisesti 1800-luvulla elänyt muurarien muurari oli Albert Pike… Pike kun on hauki suomeksi.

   • ”Hapansilakoiden suku”. Oikeita nimiä, sukupuita, linkkejä?
    Kuullostaa tuulesta temmatuilta vihjauksilta.

  • Kun suomi on niin länsimainen maa niin kaksi nelivuotiskautta on ihan sopiva tai antaa hommat eu komisdion puheenjohtalle kun niiden asioiden hoito on muutenkin yhtenäistä.

 4. Hyvä artikkeli ja hyviä kommentteja. Tuntuu kovin kornilta tämä itsenäisyyshömpötys, kun sitä on enää kovin vähän. Tämän asiantilan on Sande Parkkonen blogeissaan vakuuttvasti todennut. Oliko myös Matti Klinge sitä mieltä, että nykysuomessa on vähemmän itsenäisyyttä kuin autonomisen suuriruhtinaskunnan aikaan. Täytynee näin oppinutta miestä uskoa.
  Tuskinpa Vastavalkea tulee kutsua saamaan vaikka se olisi sen moninkerroin ansainnut. ”On sankarit muut karkeloissa mutta Sven Tuuvaa siellä ei näy”. Sven Tuuvaa olisi tarvittu Tornionjoen sillalla armon vuonna 2015.

  • ”Sven Tuuvaa olisi tarvittu Tornionjoen sillalla armon vuonna 2015.”

   Juuri noin!
   Loistavasti lohkaistu.

 5. Antero 2.11.2019 at 22:16
  Jenkeissä taas vain Kennedy taitaa olla ollut ainoa pressa joka ei ollut tuota ’hapansilakka’ tasoa (ruotsalaisten herkkua) … ja siinäkö syy kun juhlat loppuivat niin lyhyeen.
  Mitenkähän menee jatkossa? Vieläkö kansa katselee vierestä kun ’hauet kutevat’ vai alkaako kelvollista mätiä ja maitia löytyä enemmän omasta takaa?

  Näin kasvavan sananvapautta kohtaan kohdistuvan mielivaltaisen sensuurin ja vihapuheen aikana tämä kuulostaa todella oudolta (odd) ja tekopyhältä kun tietää kuka on tuon sensuurin takana.
  Kaikki on näköjään perin suhteellista kun ei-omiaan (’goimeja’) kurittava odd-eliitti näin kauniisti kirjoittaa:
  Odd Fellow – Eettinen elämäntapa
  ”Vuosisatojen taakse ulottuva veljeskuntatyö inhimillisyyden ja lähimmäisenrakkauden palveluksessa toimii tänäkin päivänä.
  Uskomme, että ihminen löytää todellisen elämäntarkoituksen vasta, kun hän on oppinut arvostamaan ja suvaitsemaan lähimmäistään.
  Veljeskunnan aatteet ja ihanteet opettavat jäsenilleen ystävyyden, rakkauden ja totuuden periaatteita.
  Henkisen kasvun tie on meille kaikille erilainen, haasteellinenkin, mutta samalla myös palkitseva. Useimmille siitä tulee elämäntapa.”

  Mitenkään vähättelemättä mutta taitaa tuo viimeinen lause olla se osuvin ja kuvaavin tuossa paketissa.
  http://www.oddfellow.fi/default.aspx
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Oddfellows
  Joku viisashan on sanonut että ihminen on itselleen kaikkein sokein.

 6. Hapansilakan pitäisi historiaa tunteville kertoa jo jotakin, sillä tarinan mukaan Erik Ångerman myi Kustaa Vaasan sotamiehille happamia silakoita. Lieneekö jälkeläisten Suomeen karkotukseen syynä kuninkaan syytös, että ”ensimmäinen Sursilli” (hapansilakka) yritti myrkyttää hänen sotamiehet. Moniko on muuten pystynyt maistamaan hapansilakkaa?

  ”Sursillit ovat myyttinen suku suomalaisessa sukututkimuksessa, sillä heistä alettiin kerätä tietoa jo 1600-luvulla.

  Sursillien kantaisä, Erik Ångerman, asui 1500-luvun alussa Tegin kylässä Ruotsissa. Hänen on kerrottu olleen mahtitalonpoika, joka kävi silakkakauppaa itsensä kuninkaan kanssa. Hänen poikansa, Suomeen muuttanut Östen, on tarinoitten mukaan ollut vouti ja valtiopäivämies.

  On mysteeri, miksi ruotsalainen valtiopäivämies muutti tyttärineen valtakunnan syrjäiseen kolkkaan Pohjanmaalle. Tarinoiden perusteella Sursillit kun olivat Ruotsissa valiojoukkoa.

  Paitsi että eivät olleet. Tarina mahtitalonpojasta ei pidä paikkaansa.”

  https://seura.fi/ilmiot/mysteerit/7-sisarusta-ja-puoli-miljoonaa-jalkelaista-oletko-sinakin-polveutunut-sursillin-suvusta/

 7. Tässä patologisessa arvoyhteisössä joka naamioituu demokratian kulissien taakse mutta tappaa ellet toimi ’kuten sinun tulee toimia’ meidänkin hovi ja valtion johto on mukana kytkettyään itsensä eu- ja nwo-mafian yhteistyö kumppaniksi .
  Tämä on hyvä muistaa kun nyt taas juhlitaan.

  USA on tappokone
  — The CIA’s Greatest Hits – US Government Assassinations
  In practice, the US has on occasion encountered difficulty in its Imperial progress, most often due to country leaders proving resistant to American colonisation. In such cases, if payments of cash and the promise of free weapons fail to turn a patriot into a traitor, the obstacle must unfortunately be eliminated. Following is a list of prominent foreign individuals whom the US assassinated or, in a few instances, tried to kill and failed, including three attempts on the life of China’s Premier Zhou En-lai.

  The list does not include assassinations the US subcontracted to Israel’s Mossad or to other groups, and also does not include a long list of more than 100 lesser figures whom the CIA has routinely eliminated throughout South and Central America, Asia and Africa.
  Only two nations in the world have ever had an official policy of state-sponsored assassinations, and they still have them today – the US and Israel.

  The official CIA Assassination Manual, released to the public under a court order, contained detailed instructions on the methods of elimination of political obstacles. Here is one such example:

  “For secret assassinations…the contrived accident is the most effective technique. When successfully executed, it causes little excitement and is only casually investigated. The most effective accident .. is a fall of 75 feet or more onto a hard surface. Elevator shafts, stair wells, unscreened windows and bridges will serve. The act may be executed by sudden, vigorous grabbing of the ankles, tipping the subject over the edge.”

  The following is adapted in part from a list prepared by William Blum for his book “Killing Hope”.
  Assassinations and Attempted Assassinations

  1949 – Kim Koo, Korean opposition leader
  1950 – Zhou En-lai, Prime Minister of China (3 attempts)
  1950 – Sukarno, President of Indonesia
  1950 – Claro Recto, Philippines opposition leader
  1950 – Jose Figueres, President of Costa Rica, two attempts
  1951 – Kim Il Sung, Premier of North Korea
  1953 – Zhou En-lai, Prime Minister of China
  1953 – Mohammed Mossadegh, Prime Minister of Iran
  1955 – Jose Antonio Remon, President of Panama
  1955 – Jawaharlal Nehru, Prime Minister of India
  1955 – Jose Figueres, President of Costa Rica
  1957 – Gamal Abdul Nasser, President of Egypt
  1959 – Norodom Sihanouk, leader of Cambodia
  1960 – Brig. Gen. Abdul Karim Kassem, leader of Iraq
  1960 – Fidel Castro, President of Cuba (638 attempts)
  1960 – Raul Castro, high official in government of Cuba
  1961 – Francois “Papa Doc” Duvalier, leader of Haiti
  1961 – Dag Hammarskjöld, Secretary-General of the United Nations
  1961 – Patrice Lumumba, Prime Minister of the Congo (Zaire)
  1961 – Gen. Rafael Trujillo, leader of Dominican Republic
  1962 – Sukarno, President of Indonesia
  1963 – Ngo Dinh Diem, President of South Vietnam
  1963 – Norodom Sihanouk, leader of Cambodia
  1965 – Pierre Ngendandumwe, Prime Minister of Burundi
  1965 – Francisco Caamanao, Dominican Republic opposition leader
  1965 – Charles de Gaulle, President of France
  1967 – Che Guevara, Cuban leader
  1969 – Norodom Sihanouk, leader of Cambodia
  1970 – Salvador Allende, President of Chile
  1970 – Gen. Rene Schneider, Commander-in-Chief of Army, Chile
  1970 – General Omar Torrijos, leader of Panama
  1972 – General Manuel Noriega, Chief of Panama Intelligence
  1973 – Jose Figueres, President of Costa Rica
  1975 – Mobutu Sese Seko, President of Zaire
  1975 – King Faisal of Saudi Arabia
  1976 – Michael Manley, Prime Minister of Jamaica
  1979 – Zulfiqar Ali Bhutto, Leader of Pakistan
  1980 – Muammar Qaddafi, leader of Libya, several attempts
  1981 – Gen. Rene Schneider, Commander-in-Chief of Army, Chile
  1981 – General Omar Torrijos, leader of Panama
  1982 – Ayatollah Khomeini, leader of Iran
  1983 – Gen. Ahmed Dlimi, Moroccan Army commander
  1983 – Miguel d’Escoto, Foreign Minister of Nicaragua
  1984 – The nine comandantes of the Nicaraguan Government – the Sandinista National Directorate
  1985 – Sheikh Mohammed Hussein Fadlallah, Lebanese Shiite leader (80 people killed in the attempt)
  1986 – Muammar Qaddafi, leader of Libya, several attempts
  1988 – General Mohammed Zia Ul-Haq, Military Leader of Pakistan
  1991 – Saddam Hussein, leader of Iraq
  1993 – Mohamed Farah Aideed, prominent clan leader of Somalia
  1998 – Osama bin Laden, leading Islamic militant
  1999 – Slobodan Milosevic, President of Yugoslavia
  1999 – Mullah Mohammad Omar, in Kandhar, Afghanistan
  2001 – Osama bin Laden, leading Islamic militant
  2002 – Gulbuddin Hekmatyar, Afghan Islamic leader and warlord
  2003 – Saddam Hussein and his two sons
  2011 – Moammar Ghaddafi, his cabinet members and his family

  https://www.globalresearch.ca/cia-us-government-assassinations/5693720
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=197292

  Luettelo ei sisällä Israelin Mossadin tai muiden ryhmien alihankintana tehtyjä salamurhia, eikä myöskään pitkää luetteloa yli 100 pienemmästä henkilöstä, jotka CIA on rutiininomaisesti poistanut koko Etelä- ja Keski-Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa.
  Vain kahdella maailman kansakunnalla on koskaan ollut virallinen politiikka valtion tukemien salamurhien suhteen, ja heillä on se edelleenkin – USA ja Israel.

 8. Tätä joukkoa varmaan näkee paljon linnassa juhlimassa. On kiva juhlia kun joku muu maksaa.

  Yle: Suomeen syntynyt tuhansien superrikkaiden joukko, joka elää pitkälti pääomatuloilla
  Iltalehti, Tänään klo 16:55
  Professori huolissaan kehityksestä, jossa nykyinen verotus kannustaa rikkaita kasvattamaan pääomia eikä investoimaan vaikkapa uusiin laitteisiin tai tuotteisiin.

  Kaikki pääomatulo on lopulta verrattavissa korkotuloon jonka eteen ei tarvi tehdä mitään. Se on nukkuessa rikastumista ja heidän (globalistien ja nwo-eliitin) mielestä siinä ei ole mitään moraalisesti väärää. Se ei herätä syyllisyyttä eikä omatunto kolkuta vaikka elää kuin parasiitti.

 9. Juuri näin totuuden etsijä ja truth hunter! Mutta millä massat saa tajuamaan ennenkuin joutuvat gulakkiin!!

  https://grizzom.blogspot.com/

  https://www.youtube.com/channel/UCOkeiADGXFF6l7LofqDGVJg putinin palvojille!! ja myös alla oleva!

  https://diggerfortruth.wordpress.com/2013/06/04/puppet-putin/#more-6660

  Ja muita hyviä linkkejä jotka varmasti jo tiedätte! Miehet joilla pienet hatut takaraivossa heidän nimeämistään yritetään välttää melkein kaikilla sivustoilla!!

  https://www.bitchute.com/channel/captain-ron/

  https://www.bitchute.com/channel/jews_for_hitler/

  https://tkelly6785757.podomatic.com/

  Kiitos vastavalkealle ettei kommentteja senrusoi niinkuin kontolloidut oppositiot kuin paavo tajukangas, oikeamedia ym ym ym ym!!

  Magneettimedia, vastarinta, totuusbloki, ebolakani, yle watch ja idiotiatyranniasta tämän sivuston lisäksi ovat mielestäni 13v aikana mitä olen melkein tuhansia ja tuhansia tunteja tutkinut näitä asioita ovat suomalaisen vaihto ehto median ainoita jotka puhuvat totuutta!!

 10. Valtamedian tärkein valehtelun muoto on monista olennaisista asioista VAIKENEMINEN, osatotuuksien, vääristelyn ja suoran valehtelun ohella. Kertomalla jostain asiasta vain osatotuus voidaan joskus saada koko totuus näyttämään vastakohdaltaan.

  Valtamedia vaikenee esim. siitä suuresta huijauskokonaisuudesta, joka liittyy Suomen liittämiseen Euroopan Unioniin ja euroon. Siitä on ansiokkaasti raportoinut esim. Sande Parkkonen monissa blogiartikkeleissaan, http://rayhablogi.blogspot.com
  Samata aiheesta on samoin ansiokkaasti kirjoittanut myös mm. Jorma Jaakkola, jormajaakkola.fi

  Maallemme ja monille sadoille tuhansille kansalaisillemme erittäin suurta vahinkoa aiheuttaneesta asiakokonaisuudesta ”Koiviston konklaavi” vaikenee valtamedia kuin muuri.

  Nuo ovat vain pari esimerkkiä hyvin monien muiden joukosta ja jotka koskevat varsinaisesti vain omaa maatamme.

 11. Ruotsin feministipuolue: Ihannetapaus olisi täysin avoimet rajat ja terroristien pitäminen maassa:
  https://www.kansalainen.fi/ruotsin-feministipuolue-ihanne-tapaus-olisi-taysin-avoimet-rajat-ja-terroristien-pitaminen-maassa/

  Näyttää taaskin otetun oppia meitä ”edistyksellisemmästä” Ruotsista:

  ”Liban Sheikh Vasemmistonuorten puheenjohtajaksi – haluaa järjestön kasvattavan feministisiä vasemmistolaisia visionäärejä”,
  https://www.kansalainen.fi/liban-sheikh-vasemmistonuorten-puheenjohtajaksi-haluaa-jarjeston-kasvattavan-feministisia-vasemmistolaisia-visionaareja/

  Artikkeliin on annettu joukko mielenkiintoisia kommentteja, esim.

  ”Heino Juhani Seppo
  Muunsukupuolioletetut vasemmistonuoret nopeuttavat emopuolueensa vajoamista viemäriin. Afrikkalainen mies vasemmiston kieroutuneen feminismin johdossa kuvastaa ryhmän sisällä olevaa henkistä vajaumaa, joka palvoo patriarkaattista rauhanuskontoa. Sen rauhanuskonnon toksista maskuliinisuutta pursuavat miehet ovat tämän omituisuuteen kasvaneen feminismin arvohierarkiassa kukkulan kuninkaita.”

  ”Eka Kettunen
  Vanhaa vasemmistolaisuutta ei enää ole, tilalle ovat tulleet uudet aatteet ja uudet tekijät.
  Uuden vasemmistolaispolitiikan mukainen feminismi eli rinnat paljaana riehuminen ja visionäärien ylistäminen, joista kuuluisin löytyy Pohjois-Koreasta, lisää Suomen politiikan rapautumista entisestään.”

  ”Mara Korhonen
  ”parta vauva”ja jonkin sortin hybridi (ainakin pari sukupuolta samassa paketissa), joten kommunistien perinnejärjästön juniorit ei olisi paremmin johtajiaan voinut valita.”

  Jne, jne

 12. Tämä mieshän sopisi hyvin linnan juhliin ja v-median otsikoihin valistamaan kansaa ja ’hapansilakoita’
  Puhevapaus Euroopassa; Greg Johnson pidätettiin, karkotettiin, koska hän saattoi sanoa jotain
  JAMES KIRKPATRICK
  Konekäännös: Tulee kohta, ja luulen, että olemme saavuttaneet sen, jossa länsimainen ylpeilee ”vapaudesta” ja ”demokratiasta” itsehierovaksi. En enää halua sanoa, että länsi on enemmän ”vapaa” kuin Kiina. Sanoisin varmasti, että Venäjällä on enemmän väitettä olla ”vapaa maa” kuin missään Länsi-Euroopassa.

  Ei ole ”vapaata maailmaa”.

  Norjan viranomaiset ovat pidättäneet korkeatasoisen Yhdysvaltain valkoisen supremacistin, jonka on tarkoitus puhua kansainvälisessä äärioikeistolaisessa konferenssissa Oslossa ja sanoa hakevansa hänen karkotusta.

  Norjan kansallisen turvallisuusviraston PST-edustaja Martin Bernsen kertoi norjalaiselle yleisradioyhtiölle NRK, että Yhdysvaltain kansalainen pidätettiin lauantaina ”maahanmuuttolain 106 pykälän perusteella”, mukaan lukien epäily, että ”hänellä voi olla ilmeinen rooli radikalisoitumisessa”.

  PST ei antanut henkilön nimeä, mutta Norjan tiedotusvälineet tunnistivat hänet Greg Johnsoniksi, joka oli suunniteltu puhuja Scandza Forum -konferenssissa, joka on äärioikeistolainen verkosto, joka tunnetaan antisemitismistä ja rasistisista näkemyksistään.
  [Kirjoittanut Henry Makow Ph.D. – (tarkistettu 10.8.1995)

  Pahimmat antisemiitit ovat sionisteja, jotka luovat antisemitismiä ja käyttävät sitä juutalaisten pettämiseen ja pakottamiseen edistämään Illuminati-pankkiirien suunnitelmaa maailmanhallinnon diktatuurista. http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=119933%5D

  [Norja pidätti Yhdysvaltain äärioikeistolaisen aktivistin, hakee karkotusta, 27 uutisia, 2. marraskuuta 2019]

  There comes a point, and I think we’ve reached it, where Western boasts about “freedom” and “democracy” become self-discrediting. I am no longer willing to say that the West is more “free” than China. I would certainly say that Russia has a greater claim to being a “free country” than anywhere in Western Europe.

  There is no “free world.”

  Norwegian authorities have arrested a high-profile U.S. white supremacist scheduled to speak at an international far-right conference in Oslo and say they will seek his deportation.

  Spokesman Martin Bernsen from Norway’s domestic security agency PST told Norwegian public broadcaster NRK that a U.S. citizen was arrested Saturday “on the basis of the Immigration Act section 106” including a suspicion that “he may play an obvious role in radicalization.”

  PST didn’t give the person’s name, but he was identified by Norwegian media as Greg Johnson who was a scheduled speaker in the conference by the Scandza Forum, a far-right network known for its anti-Semitic and racist views.
  [By Henry Makow Ph.D. — (revised from 10/08/015)

  The worst anti-Semites are Zionists who create anti-Semitism and use it to dupe and coerce Jews into advancing the Illuminati bankers’ plan for world government dictatorship. http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=119933 ]

  [Norway arrests US far-right activist, seeks deportation, 27 News, November 2, 2019]

  http://www.unz.com/article/freedom-of-speech-dead-in-europe-greg-johnson-detained-deported-because-he-might-say-something/

 13. Presidenttihän on ilmastomuutos-miehiä ja huolissaan ilmaston lämpenemisestä ja saastumisesta. Vai onko kyse vain kaksinaamaisesta teatterista?
  Rallisankareita vaan vilisee silti linnassa.
  Miksi?

  Perussuomalaisten kansanedustaja Jussi Wihonen on jättänyt eduskunnan puhemiehelle kysymyksen koskien Yleisradion omistamia rallin MM-sarjan tv-esitysoikeuksia.
  Wihonen hämmästelee, miten Yle voi käyttää isoja summia rallioikeuksiin samaan aikaan, kun hallituksen tavoitteena on toimia johtavana esimerkkinä taistelussa ilmastonmuutosta vastaan.

  – Miten tähän julistukseen sopii se, että verorahoilla Suomen kansalle näytetään tätä todellista fossiilitalouden näyteikkunaa?
  MM-sarjan ralliautoja lennätetään lentokoneilla ympäri maailmaa, YLE:n toimittajat ja kuvaajat lentävät perässä, ja sitten tätä kaikkea näytetään suomalaisille veronmaksajille, Wihonen kirjoittaa.

  https://www.rallit.fi/kansanedustaja-vaatii-rallin-mm-sarjan-oikeudet-pois-ylelta/

  • Lisää ehdotuksia linnanjuhliin
   Miksei kutsua Greettaa ? … kun presidentti ja varmaan koko hovikin on samalla aaltopituudella ilmastoasioissa hänen kanssaan, niin olen ymmärtänyt

   Given how popular this child (yes, she is a child – not a scientist, not an economist – a child) has become, I would like to know more about her.
   Let’s start with some fundamentals: her religious background, because I think it’s important to know which God™ she believes in — if any.
   Whenever I do a search for Greta Thunberg, I see tonnes of jewish newspapers heaping praise on her ”activism”, and have also noted that the boat Geta sailed across the Atlantic on was owned by the founders of Israel:
   https://fr.wikipedia.org/wiki/Malizia_II
   How did an unknown child from an acting family in Sweden, get on Rothschild boat, and then in front of US Congress — speaking on a topic that she knows almost nothing about?
   Whenever I see Deep State False Flags (and make no mistake, I believe Greta™ is one — a global ”agent provocateur”), I have come to learn the managers are almost always Zionist, and often jewish.
   Are we seeing another (typical) example of this pattern? Have they no shame? Using children to cry in front of cameras — again:
   Nayirah al-Ṣabaḥ, lying about babies to drag the US into invading Kuwait for Isra-oil
   I am interested in exploring the agenda of this global ”agent provocateur”:
   What’s her ”mission”?
   Who sponsored her to speak in front of the US Congress?
   She isn’t a isn’t a scientist – with expertise on climate change;
   She isn’t a isn’t an economist – with expertise in economics;
   What’s her religion? What God does she believe in, if any?
   66 Comments
   https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/d8pdhp/is_greta_thunberg_jewish/
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=197501

   • Matti ja Teppokin kutsuttiin taas linnaan mutta mitä merkittävää he ovat tehneet. Vain tietääkseni viihdyttäneet.
    Vai ovatko kovia itsenäisyysmiehiä?
    Ja voisihan tätä ’itsenäisyys-teatteria’ vähän kansainvälistää ja ottaa ’arvoyhteisön’ globalistieliittiä muualtakin kun itsenäisyys on nyt hylätty. Greetalla voisi vaikka aloittaa…

   • Aikamoinen huijari tuo Greetta — tai eihän Greetta ymmärrä että on itse huijattu tyttönen … kuten koko hovi joka on mennyt halpaan?
    Miksi luottaisimme satanisti-illuhin jotka tappoivat 3000 ihmistä 9/11-iskussa?
    1975 oli kova propaganda päällä uudesta uhkaavasta jääkaudesta.
    1991 kaikki oli toisin päin: ilmasto lämpenee ja sitten pian alkoi ilmastonmuutos (Climate Change) propaganda.

    Climate Hoaxes — Either Too Hot or Too Cold
    henrymakow.com – Nov 7, 2019

    “The real enemy is humanity itself.”
    Humanity is whose real enemy?
    The Illuminati. The people who control our money, politicians, media, churches, and education. Why would we trust Satanists who murdered 3000 Americans on 9-11?

    by Andrew — (henrymakow.com)
    In 1975, the mass media panicked Americans with a phantom Ice Age.
    Our government pushed “the coming ice age.”

    Random House dutifully printed “THE WEATHER CONSPIRACY … coming of the New Ice Age.” This may be the only book ever written by 18 authors. All 18 lived just a short sled ride from Washington, D.C. Newsweek fell in line and did a cover issue warning us of global cooling on April 28, 1975. (See below)

    And The New York Times, Aug. 14, 1976, reported: “many signs that Earth may be headed for another ice age.” https://www.newsweek.com/newsweek-rewind-debunking-global-cooling-252326

    The Global Cooling Scare fizzled, so in 1991, mass media initiated a new fear campaign called Global Warming which later became Climate Change.

    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=197564

 14. Itsenäisyyspäivä olisi sopiva ajankohta pohtia voisiko maamme siirtyä omaan rahaan ja pankkiin

  Suomi voi siirtyä omaan valuuttaan ja luoda sen itsenäisesti. Suomen pitäisi siirtyä talousdemokratian reformiin, kirjoittaa Markku Juutinen linkin artikkelissa.

  Valtion omistuksessa oleva keskuspankki voisi luoda tarvittaessa rahaa velattomasti, jota säännösteltäisiin inflaation ja deflaation (rahan arvon nousu) eliminoimiseksi. Pankit olisivat vain asiakkaiden talletusten vastaanottajia ja siten ne lainaisivat osittain asiakkaiden talletuksia. Velattoman rahan jakelu tapahtuisi esimerkiksi valtion kulutuksen mukaan tai perustulon kautta. Velkarahan tulisi olla korotonta. Tällaista rahaa voitaisiin käyttää investointeihin, jotka lisäisivät työllisyyttä ja siten kulutuksen myötä maan vaurautta sekä omavaraisuutta. Tietysti valtion pitäisi olla täysin itsenäinen.

  http://www.magneettimedia.com/lantisilla-valtioilla-ei-ole-viela-itsenaista-finassipolitiikkaa-ollutkaan/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here