K.I.R.K.K.O kiittää EU:ta!

31
Kuva: Pixabay

Kansainvälinen ihmiskauppiaiden, rikollisorganisaatioiden, kamakauppiaiden ja (vero)keidastelijoiden keskusorganisaatio K.I.R.K.K.O kiittää Euroopan unionia sen väsymättömistä ponnistuksista avoimien rajojen ylläpitämiseksi.

Keskusorganisaation puhemies, sisilialainen Anatoli N’Drangheta lausui K.I.R.K.K.O:n Kosovossa pidetyssä konventissa K.I.R.K.K.O:n kaikkien, eri toimintasektoreita edustavien alajärjestöjen ”antavan suuren arvon Euroopan unionin päämäärätietoiselle toiminnalle vapaan liikkuvuuden edistämiseksi kieltämällä jäsenvaltioiltaan EU:n sisärajojen valvonnan”.

N’Drangheta painotti puheenvuorossaan EU:n ”osoittavan todellista ymmärrystä yksityisyritteliäisyyden tukemisessa, mikä osaltaan kannustaa kaikkia K.I.R.K.K.O:n jäseniä investoimaan laajamittaiseen toimintaan Euroopan unionin alueella”.

Kunniavieraana paikalla ollut, NATOn pääsihteeriehdokkaana pidetty  Jensjens Storpedo-Fiilar kiitti K.I.R.K.K.O:n vastuullista asennetta ja totesi NATOlla olevan vankan kokemuksen haastavien olosuhteiden logististen pulmien ratkomisessa, jatkaen että yhä laajempaa yhteistyötä tarvitaan, mikäli omille tilisaldoille asetetut tavoitteet halutaan saavuttaa.

Erinomaisesti sujuneen yhteistyön merkiksi K.I.R.K.K.O luovutti Euroopan unionille Kultainen korruptio -mitalin, jonka vastaanotti Euroopan unionin puolesta sosiaalisten asioiden varakomissaari Eugen Iikka Schütt-Schnell.

31 KOMMENTTIA

 1. Mitenkähän k.i.r.k.k.o tähän hankkeeseen suhtautuu? Kutistuuko nyt oma bisnes kun ilmastomuutoksen takia pitääkin populaatiota harventaa?
  Ja Greta Thunberg on kovin huolissan kun ilma lämpenee…

  45 Population Control Quotes That Show The Elite Are Eager To Reduce The Number Of People On The Planet
  Michael Snyder – The End of the American Dream Nov 6, 2019

  At one time, the elite at least attempted to conceal their boundless enthusiasm for population control from the general public, but now they aren’t even trying to hide it anymore.
  On Tuesday, an alarming new study that advocates global population control as one of the solutions to the “climate emergency” that we are facing was published in the journal BioScience.
  This document has already been signed by 11,258 scientists from 153 different countries, and it openly calls for a reduction in the human population of our planet.
  This has always been the endgame for the climate change cult, but now a big push is being made to make the public believe that there is a “scientific consensus” that this is necessary.

  You can find a summary of the report here, and I would very much encourage you to read it, because it is essentially a blueprint for where the elite intend to take humanity in the years ahead.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=197491

  How did an unknown child from an acting family in Sweden, get on Rothschild boat, and then in front of US Congress — speaking on a topic that she knows almost nothing about?
  Whenever I see Deep State False Flags (and make no mistake, I believe Greta™ is one — a global “agent provocateur”), I have come to learn the managers are almost always Zionist, and often jewish.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=197501

 2. Juu ne tykkää rajattomista maista, mutta meneppäs heidän ”yksityisalueelleen”, niin tulee perse täyteen hauleja alle minuutin.

  • Jugoslavian tuhoamissodan jälkeen muodostetun mafiavaltio Kosovon paikka K.I.R.K.K.On konventin järjestämiseksi oli luonnollinen valinta 😉

 3. Paholaisen valta senkun laajenee, mitenkä ihmiset voivat enää elää tämän maapallon päällä, kun mennään mutamia vuosia etteenpäin. Kyllä ylimmän ”auktoriteetin on astuttava esille panemaan PELIT SEIS”, muuta toivoa ei ole. Ihminen on kaikkein epäluotettavin rumilus, sieltä ei apua löydy.

 4. KIRKKO kiittää mutta tämä nainen ei. Hän haukkuu sionisti Merkelin avoimessa kirjeessä ja sanoo että kuulut vankilaan.

  FUNNY: German Actress Absolutely Destroys Traitoress Merkel in Open Letter, ’You Belong in Prison’
  Mike Walsh
  ”You are the most despicable and criminal Chancellor the German people have ever had to endure. You brought the German people terror, war, poverty and death by deliberately and illegally importing illegal migrants into the country, hundreds of thousands of mercenaries, terrorists and other die-hard criminals.
  You have no mandate to deal with the needs of all citizens, but only for the good of the German people, this alone was your mandate. You are nothing but an employee of the German people, for the power belongs to the people, and not you.

  You consciously incited the entire nation against each other, split it and destroyed entire families. And you cap it all by insolently repeating the lie that we Germans are doing better than ever?

  For the future, I only want one thing: that you and your entire entourage be brought before a court of justice for all the law violations and you and your cohorts go to prison for at least for life. Such a high betrayal of the sovereign people never existed in the history of Germany.

  Paid commentators and hypocrites who still lick your rear, unable to think clearly and with their own mind, can refrain from any other adulation of you, for no reasonable man take such people seriously. I despise you deeply and wish you the punishment you deserve. With much contempt, thanks to your Stasi platoon – former actress, Silvana Heißenberg.

  Vaikea olla eri mieltä Silvanan kanssa kun tietää mitä tuhoa Merkel, sionistien ja Trumpin nwo-kätyri, on saanut aikaan Saksassa ja laajemmin Euroopassa, meilläkin.

 5. Varmaan nyt sionistitkin kiittävät EU:ta kun ’juutalaiset’ saavat erityissuojelun ja -vartion EU:ssa.
  Heille puuhataan poliisin suojaverkkoa. Itävallassa kaikki toimii jo hyvin … poliisi seisoo jo vartiossa synagogan ja koulujen edessä…mutta Saksa vikuroi

  Goimithan joutaa tulla ammutuiksi kuten palestiinalaisetkin. Niinhän Talmud, korkein ja ylin oppikirja sanoo
  Mutta valittuja pitää suojella ja nyt he saavat poliisin suojaverkon EU:ssa.
  https://christiansfortruth.com/eu-anti-semitism-leader-calls-for-jews-in-to-have-police-protection-wherever-they-meet/

  • Atzmon pohtii sionistien oman syyllisyyden roolia heidän vainotuksi joutumisen tunteen yliherkässä kehittymisessä ja kaiken kääntämisessä muiden syyksi miettimättä omaa osuutta siihen vihamielisyyteen jota muut tuntevat

   A Window Into Jewish Guilt
   GILAD ATZMON
   … It is possible that the large number of Jews who worry about anti-Semitism indicates that Jews at large are aware of the worrying traits associated with their politics, culture, identity, lobbying and Israeli criminality.

   Jews may feel that they are stained as a group by problematic characters such as Weisntein, Epstein and Maxwell. They may feel polluted by Israeli politics and the intensive Zionist lobbying that plunders billions of American taxpayers dollars every year.
   As the White House seems to turn its back on the Neocons’ immoral interventionism, some Jews may be discomfited by the fact that the Neocon war mongering doctrine has been largely a Jewish project. As Haartez writer Ari Shavit wrote back in 2003: “The war in Iraq was conceived by 25 neoconservative intellectuals, most of them Jewish…” Maybe some Jews now understand that the Zionist shift from a ‘promised land’ to the Neocon ‘promised planet’ doesn’t reflect well on the Jews as a group.
   http://www.unz.com/gatzmon/a-window-into-jewish-guilt/

 6. Dramaattinen kuvaelma EUn vapaan liikkuvuuden EUmaille aiheuttamasta ongelmasta ja vielä paikassa joka on CIAn laittoman huumekaupan keskus eli Kosovo jollaiseksi NATO valtasi sen Serbialta jonne huumeet rahdataan Afganistanista ja myydään EUn mafioille jälleen myyntiin vapaan liikkuvuuden turvin. CIA USAn laittomuuksien toteuttajana kattaa menonsa huumekaupalla ja suomalaiset NATOoperaatioon osallituvat sotilaat vartioi jenkkien unikkopeltoja Afganistanissa ja Kosovoa oli aikoinaan hankkimassa jenkeille CIAn ja NATOn kanssa yhteistyössä Suomen Xpresidentti Martti Ahtisaari, jota Serbian kirkko aikoinaan moitti. Suomessa on huumeiden salakuljetus lisääntynyt että olisko Martin kannattunut olla niin innnokas NATOmies aikoinaan. Tämä näin vapaasti tulkitttuna

 7. Erinomainen artikkeli. Merkel on sosialialistisen yhtenäisyyspuolueen uskollinen palvelija. Olen kuullut tavallisesti perillä olevista lähteistä (Jalasjärven Keskustanaiset), että hallitustakiainen Risu- Maja on kauhuissaan siitä, että maan oikeuslaitos tulee halvaantumaan katatooniseen tilaan. Syynä se, että syyttäjälaitoksen kielinerot eivät pysty sommittelemaan syytteitä kivapuheeksi.
  On pelättävissä, että vihapuhepoliisit Fobba, Taponen ja Hätönen etunenässä tekevät väkivaltaisen ratsian syyttäjävirastoihin ja takavarikoivat etukäteen kaikki syytteet törkeinö vihapuheina. Vihapuheillehan on 0-toleranssi. Kovan paikan edessä näyttää Risu-Maja olevan.
  MV-oikeudenkäynti saa yhä merkillisempiä piirteitä. Kävikö dosentti Bäckman heittämässä kopeekan kolikon Jessin verkkohäkkikellarin lattialle. Oleellista tässä on se, että miksi jumalattoman korkeapalkkaiset virkamiehet pomiloivat asioilla, joilla itse asiassa ei ole mitään merkitystä.
  MV-oikeudenkäyntifarssin käsikirjoittajat ovat poikkeuksellisen tökeröitö. Syy siihen, että Bäckman on keinotekoisesti liitetty Janitskiniin on päivänselvästi se, että Janitskin voitaisiin leimata joksikin putin-trolliksi.
  ”Ou Glendora Ou Glendora sermin takaa sermin takaa Jessikka parkui vain (tavoitteena 140000 e)”

 8. Mielipide: ”Suomen kohtalo on puolihullun Turkin presidentti Erdoğanin käsissä

  Suomen kansa on valinnut valtamedian aivopesemänä itselleen vihervasemmistolaisen hallituksen. Viimeisten gallupien perusteella kansan valitseman hallituksen kannatus syöksyy ja kansa on pikkuhiljaa tajuamassa tekemänsä kammottavan virheen seuraukset.

  Erityisesti vaaleissa suurimmaksi puolueeksi itsensä valehdelleen SDP:n kannatus on romahtanut. Syyt romahdukseen ovat selvät, käytännössä kaikki se mitä puolue on vaaleissa luvannut on osoittautunut valheeksi ja SDP on viimeistään vaalien jälkeen näyttänyt tyhmimmällekin äänestäjälleen, että se ei aja Suomen ja suomalaisen etua, vaan ainoa ryhmä, jonka kannattaa SDP:tä äänestää on Suomeen tunkeutuneet kehitysmaalaiset.

  Pahin lienee kuitenkin vielä edessä. SDP:lle ja muulle vihervasemmistolle ei riitä kansan pettäminen, vaan heidän takiaan tuhoutumassa on koko Suomi. Nykyinen hallituksemme on sellainen, että se tulee taatusti laskemaan jokaisen halukkaan kehitysmaalaisen maahamme ja nyt näyttää pahasti siltä, että uusi maahanmuuttovyöry on vain ajan kysymys.

  Turkin presidentti, Recep Tayyip Erdoğan, on uhannut päästää jopa 3,6 miljoonaa Turkissa olevaa pakolaista Eurooppaan, jos Eurooppa ei maksa sille 3 miljardia euroa lisää jo maksettujen 3 miljardin euron lisäksi. Käytännössä lienee vain ajan kysymys, koska Turkki avaa rajansa ja nuo lähes 4 miljoonaa pakolaista vyöryvät Eurooppaan.

  Vuonna 2015 Eurooppaan vyöryi noin 1,2 miljoonaa kehitysmaalaista, eli nyt tulossa oleva vyöry on noin 3 kertaa edellistä suurempi. Suomeen tuli tuolloin noin 32 000 tulijaa, josta on helppo laskea, että tulijoita olisi nyt noin 3-kertainen määrä, puhutaan siis noin 100 000 pakolaisesta.

  Oletettavaa on, että Suomen vihervasemmistolainen hallitus on vetovoimatekijä ja tulijat eivät halua jäädä maihin, joissa matuja on jo paljon. Tämän takia Suomeen tuleva määrä on pikemminkin 150 000 pakolaista, kuin tuo vuoden 2015 tasoa noudattava 100 000.

  Lisäksi ongelmana on se, että Turkin kautta on maayhteys Afrikkaan eli kun Turkki avaa rajansa, vyöryvät Eurooppaan välittömästi nuo 3,6 miljoonaa jo Turkissa olevaa pakolaista ja heidän lisäkseen Afrikassa olevat pakolaismassat.
  Jos Turkki siis avaa rajansa, voi Eurooppaan tulla ensimmäisen vuoden aikana hyvinkin 6-10 miljoonaa pakolaista ensimmäisen avointen rajojen vuoden aikana. Suomen kannalta tämä tarkoittaisi jopa 200 000 pakolaisen vyöryä maahamme yhden vuoden aikana.

  Tähdennetään vielä, että meillä on nyt hallitus, joka tulee ottamaan jokaisen tulijan ilomielin vastaan, rahoittaen tämän hulluuden suomalaisten verorahoilla…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/11/09/mielipide-suomen-kohtalo-on-puolihullun-turkin-presidentti-erdoganin-kasissa/

  • Pahinta on se ettei meillä ole joitakin pienpuolueita lukuun ottamatta puoluetta joka edustaisi Suomen kansaa josta valtaosa käsittääkseni ei ole nykyisen eu-politiikan takana.
   Persutkin ovat mukana sionistien ja globalistien johtamassa Euroopan alasajossa eivätkä ole tehneet käytännössä pesäeroa maan eu-, nato- ja nwo-eliitin hankkeisiin vaan ovat tyytyneet vain esittämään pakolaisvastaista politiikkaa ja nostaneet sillä kannatustaan.
   Mutta mitä se auttaa kun ongelma on EU ja sen pakkovalta jonka kätilöinä oikeisto ja keskusta ovat pääosin toimineet. Ei vihervassareita voi tässä yksin mitenkään syyttää kun käsikirjoituksen ovat tehneet nwo-hanketta ajavat oikeistovoimat jotka nytkin hallitsevat v-mediaa ja sen kautta tehokkaasti edistävät agendaansa.
   Jos maamme oikeisto- ja pääomaa hallitsevat voimat eivät ajaisi nwo-agendaa niin se oli kuopattu jo kauan sitten eikä maata olisi pantu myyntiin. Vassarit ovat hankkeessa vain huijattu lisävoima.

   • Vielä lisäyksenä että ns. asiantuntijat joita on paljon v-mediassa ja jotka antavat meille taviksille siellä ohjeitaan ovat pääosin nwo-agendaan sitoutuneita ja maansa myyneitä oikeistolaisia miehiä tai naisia joille raha on toiminnan tärkein motiivi.

   • ”oikeistovoimat jotka nytkin hallitsevat v-mediaa ja sen kautta tehokkaasti edistävät agendaansa.”

    Tuon lausahduksen kanssa on vähän niin ja näin:

    ”Neuvostorahoilla tuotettiin vasemmistolainen toimittajakunta Suomeenkin”,
    https://vapaasana.net/2011/08/28/neuvostorahoilla-tuotettiin-vasemmistolainen-toimittajakunta-suomeenkin/

    Krypto- ja varsinaisten kommunistien dominoiman toimittajakunnan kulttuurimarxistisen agendan perusosaset löytyvät seuraavasta:

    ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”,
    http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

    Ja mikä onkaan se ”oikeiston” agenda? Sen olennaisia perusosasia löytyy myös em. kommunistisen Frankfurtin koulukunnan yksilö- sekä yhteiskuntamoraalin mädätystekniikoiden luettelosta – palautetaan mieleen Juha Ahvion osuva kuvaus [KANSATTOMASTA-ISÄNMAATTOMASTA] NYKY-Kokoomuksesta:

    ”Näyttää siltä, että perinteisesti kokoomuksen aatemaailman yhteenvetona käytetyn koti, uskonto ja isänmaa -kolmikannan kaikki elementit ovat nykyisen punavihreän ja Open Borders -internationalistisen ja HLBTIQ- ja velkaelvytyskokoomuksen pahimpia inhokkeja ja kauhistelun esineitä. Pidetään mielessä sekin, että kansallisen kokoomuksen puheenjohtaja Orpo julisti viime vuonna Suomen kansallisvaltiollisen itsenäisyyden satavuotisuutta juhlistaneessa veteraanijuhlassa, että kansallismielisyydestä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää.

    Jos vertailukohdaksi otetaan 1950–1970-lukujen kokoomuspuolue ja sen silloiset merkittävät ja aidosti konservatiiviset päivänpoliittiset vaikuttajat, näyttäytyy nykykokoomus johtavine vasemmistoliberaaleine kellokkaineen erittäin rappeutuneelta ja kulttuurimarxilaisen eetoksen läpitunkemalta. Nykykokoomuksen virallisten kannanottojen perusteella voidaan todeta, että niiden mukaan arvioituna takavuosikymmenien kansalliskonservatiivinen ja isänmaalliskristillinen kokoomuspuolue ja sen selkärankaiset edustajat kuten esimerkiksi Olavi Lähteenmäki, Margit Borg-Sundman, Tuure Junnila ja Pentti Mäki-Hakola näyttäytyvät lähinnä nykykokoomuslaisen sekulaarin humanistisen globalismin ja rajattoman raha ja yksilön mielihyvä ratkaisee -eetoksen arkkivihollisina, jollaisista nykykokoomusjohtajien mukaan koko maailma mitä ilmeisimminkin täytyy – mieluiten ”vapaakaupan” varjolla pystytetyn jonkinlaisen maailmanhallituksen voimakeinoin – vapauttaa pikimmiten. ” – http://oikeamedia.com/o1-69712

    • Kai tiedät että Kokoomus on oikeistopuolue ja ajaa oikeiston eli yksityisen pääomaeliitin agendaa joka on NWO-agenda ja joka on luonut jo nyt suuren ja valtavan rikkaan eliitin.
     Se että se käyttää keppihevosena pakolaisia ja kulttuurimarxismia ei tee siitä vasemmistopuoluetta joilla tavoite on sosialismi.
     Sama pätee pääosin Kepuun ja muihin oikealle kallellaan oleviin.

  • Puolentusinaa johtavaa demaria on käynyt Bilderberg-kokouksissa kuulemassa ohjeistusta, jonka antajiin otaksuttavasti mm. kuuluvat sellaiset Bilderberg-sisäpiiriläiset kuten Rockefeller- ja Rotschild-sukujen edustajat, ks. https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2012060215660719 (luettelo on vuosien 2013-2019 osalta päivittämätön).

   Ahtisaari on osallistunut kolme kertaa Bilderberg-kokoukseen ja demarien aikaisempiin ehdottomiin kärkipoliitikkoihin kuuluva Lipponen peräti viisi kertaa. Niin ollen ei ole ihmettelemistä esim., että

   ”Paavo Lipponen kehotti kiirehtimään euroliittovaltiota”,
   https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jhuopainen/278515-paavo-lipponen-kehotti-kiirehtimaan-euroliittovaltiota/

   Ketkä olivatkaan perustamassa EU:ta?

   ””Euroopan unionin valmistelu laitettiin alulle 50-luvun Bilderberg-kokouksissa. Lord ROTSCHILD ja Laurence ROCKEFELLER valitsivat 100 vaikutusvaltaisinta elitistiä integroimaan Euroopan – ei suinkaan muodostaakseen mielekkäämmän tulevaisuuden tavalliselle kansalaiselle, vaan tehokkaammin toimivan valvontakoneiston ja kaiken alistamisen talouden ylivallalle.” – Kirjaesittely / Tomi Ahola: DANIEL ESTULIN: The True Story of the Bilderberg Group (2007), https://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html?PHPSESSID=4akjpbmei5bp3a6kf4c2dvupp3#msg1783220

   Ja mitä suurempaa suunnitelmaa mm. EU palvelee? Estulinin mukaan (ja lukuisilla vaihtoehtomedian sivustoilla se muutenkin on hyvin tiedossa):

   ”Maailmaa hallitsee todellisuudessa pienen valtaeliitin muodostama ydinjoukko, jota ei ole vaaleilla valittu ja joka kokoontuu
   säännöllisesti keskustelemaan salassa maailman tulevaisuudesta. Tämä salainen maailmanhallitus muun muassa päättää, kenestä tulee USA:n seuraava presidentti, minne EU laajenee, missä soditaan, paljonko öljyn hinta on tai paljonko asuntolainasi korko on. Lopullisena päämääränä sillä on alistaa koko maailma yhden hallinnon alaisuuteen. Tässä UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN HIRMUVALLASSA ei ole keskiluokkaa, vaan vain eliitti ja sitä kuuliaisesti palvelevat köyhät alamaiset, joiden elämä
   on läpikotaisin kontrolloitua huipputeknologian valvomassa poliisivaltiossa. Tämä on tiivistettynä Daniel Estulinin
   maailmanlaajuisen menestyskirjan väite. Hänellä on myös perustelut väitteensä tueksi.”

   Sande blogissaan:

   ”Vasemmisto omaksui Wall Streetin pankkien kehittelemän globalisaation mukisematta ja laulaa edelleenkin sen lauluja. Vasemmisto rallattelee Euroopan Unionin suurpääomapiirien jatseja täysin kritiikittä ja toistelee ylikansallisen vallankäytön, mahdollisimman epädemokraattisen harvainvallan teesejä kuvitellen olevansa Oikeassa, ei siis oikealla vaan Oikeassa.

   Kun Jutta Urpilainen ja demarien ihmepoika Ljunger ilmoittivat, ettei SDP tarvitse työläisiä ja kun vasemmistoliitto tai mikä lienee hyppäsi pää edellä sinivihreään mössöön, peli oli kotimaassakin menetetty. Yhden ilmastonmuutoskonfrenssin hiilidioksidipäästöt ovat monin kertaiset tavallisen suomalaisen aikaansaannoksiin ja silti vasenvihreä kaaderi vaatii näitä ihmisiä lopettamaan saastuttamisen. Tuo on osa vasemmiston harhailua ja olennaisen unohtamista.

   Pienten kansojen kohtalo ylikansallisissa valtarakenteissa on aina surkea… Silti suomalaisen vasemmiston mielestä ylikansallinen harvainvalta ja suurpääomapiirien diktatuuri tuovat taivaan maan päälle. Euroopan Unioni, tuo suurpääomapiirien ja suuryritysten projekti on muka kansojen parhaaksi. Ei ole. Se on niiden hallitsemista varten…”,

   Koko artikkeli: http://rayhablogi.blogspot.com/2017/03/miten-vasemmisto-teki-itse-tilaa.html

   Niin että noilla mainitsemillasi ”oikeisto”-puolueillako on maassamme monopoli ”yksityisen pääomaeliitin agendan” eli NWO-agendan ajamiseen?!
   Millaista ”sosialismia” TOSIASIALLISESTI Suomen vasemmisto ajaa, kun se kulkee maailmanluokan superkapitalistien kanssa samassa veneessä kuten yllä esittämästäni hyvin käy ilmi?

   En ymmärrä ollenkaan lausumaasi ”Se että se [kokoomus] käyttää KEPPIHEVOSENA pakolaisia ja kulttuurimarxismia…”
   KANSATTOMALLE-ISÄNMAATTOMALLE Kokoomukselle kulttuurimarxismi ja kulttuurimarxismiin kuuluva yhteiskunnan mädätystekniikka ’monikulttuurisuus’ on eräs VÄLINE edistää suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoamista EU-diktatuuri-/NWO-agendan mukaisesti.

   • Yrität vierittää syytä liikaa vihervasemmistolle vaikka oikeisto ja siitä koostuva ahne rahaeliitti on minusta pääasiassa vastuussa nwo-hankkeesta.
    Et näköjään ymmärrä että nwo-eliitti vie sinisilmäistä vihervasemmistoa kuin pässiä narussa joka ei tajua että sitä käytetään vain välineenä. Ajattelehan esim. Greta Thunbergia.
    Toki vihervasemmistoonkin on piiloutunut noita juudas-pukkeja jotka eivät sinne kuuluisi kun ajavat tietoisesti vain omaa etuaan.

    Näkisin että todellinen vallankäyttäjä on meilläkin tuo oikeistolainen BB-eliitti eikä se aja mitään aitoa demokraattista sosialismia vaan kommunismiin verrattavaa totalitarismia jossa kaikki valta on sillä.

   • Vihervasemmiston suuri ongelma on että sen johto ei koostu rehellisistä henkilöistä vaan omaa valtaa ja etujaan ajavista jotka pitävät huolen siitä että mitään aitoa vasemmistolaista kansan valtaa ei tule eikä kansan tahto toteudu.
    Siksi ””Vasemmisto omaksui Wall Streetin pankkien kehittelemän globalisaation mukisematta ja laulaa edelleenkin sen lauluja.”
    Kansa äänestää heitä kun uskoo heidän lupauksiinsa eikä ymmärrä että todellisuudessa se silloin tukee eu- ja nato-politiikkaa; siis juuri sitä agendaa jonka takana ovat ’kokkari-orpot’ ja ’kepu-sipilät’ ja johon kuuluu mm. maan kantaväestön tuhoaminen pakolaisilla ja kansan velkaorjuutus, kurjistaminen ja jakaminen entistä vahvemmin köyhälistöön ja ylirikkaisiin oligarkkeihin.

 9. Ruotsi on sisällissodan partaalla; kehittyykö myös vallankumous?
  ”Aivan selvästi näkee, että Ruotsin maan johto on menettänyt täydellisesti hallinnan monikulttuurellisessa politiikassaan. Ruotsi on epäonnistunut valtio. Tämä tilanne on lähellä monissa Euroopan maissa, ja puuttuu vain ruutitynnyri suuremman konfliktin sytyttämiseen.
  Suomi ilmeisesti seuraa tässäkin Ruotsin mallia, ja ajautuu enen pitkää vaikeuksiin.”
  — on jo nyt suurissa vaikeuksissa
  http://www.magneettimedia.com/ruotsi-on-sisallissodan-partaalla-kehittyyko-myos-vallankumous/

 10. Hajoaako rikollisten luoma ja ylläpitämä EU pian?
  Entä muuttuuko koko läntinen kulttuuri jossa Juutalaisuus (uskonto) on näytellyt ja yhä näyttelee keskeistä roolia (mm.’terrorismin vastainen’ ja islamin vastainen sota) kun tuon uskonnon todellinen luonne ja sen varassa toimivan sionistisen eliitin turmiollinen vaikutus valkenee ihmisille?
  Vaikea uskoa ettei muuttuisi sillä niin perustavaa laatua olevasta asiasta on kyse.

  A Holocaust of Biblical Proportions
  LAURENT GUYÉNOT
  Why was the name “Holocaust” chosen to designate the destruction of “six millions” European Jews during World War II? Everything of importance in the history of Israel gets a biblical name, even Israel’s nuclear deterrence policy, the “Samson Option”.

  The Holocaust cult

  History is a study of causes and effects in human decisions and actions. But Israel sees its own history through the biblical prism of its chosenness, which makes it blind to its own responsibility in Gentile hostility.
  History is replaced by memory, the substance of legends and myths. That is why Yosef Yerushalmi argues in his book Zakhor: Jewish History and Jewish Memory, that Israel “chose myth over history.”
  That applies to the Holocaust: “its image is being shaped, not at the historian’s anvil, but in the novelist’s crucible.”[33]

  …The Holocaust is not just a religion for the Jews. In some European countries like France, it is becoming a State religion: worship is compulsory at school, and blasphemy is severely punished.
  …And so the Holocaust cult turns out to be functionally interchangeable with ancient Yahwism: its primary function is to alienate the Jews from humankind, exile them into their morbid exceptionality, and at the same time terrorize them into submission to their elites. While Jews were told in the Tanakh to “fear Yahweh,” they are now urged to fear the Holocaust.
  ——
  Yet from 1933 to 1938, Hitler regarded German Zionists as ideological and strategic allies in his desire to rid Germany of its Jews. And there is no question that most Jews who died under Nazism were among the assimilationist Jews, those who had no sympathy for Zionism, and whom Zionists regarded as apostates and traitors to their race.

  That, I believe, explains why the Holocaust is called the Holocaust: the idea that assimilationist Jews must perish is consistently biblical. The notion comes straight from Deuteronomy:

  “If your brother, the son of your father or of your mother, or your son or daughter, or the spouse whom you embrace, or your most intimate friend, tries secretly to seduce you, saying, ‘Let us go and serve other gods,’ […], you must stone him to death, since he has tried to divert you from Yahweh your God. […] All Israel, hearing of this, will be afraid, and none of you will do such a wicked thing again” (Deuteronomy 13:7-12).[23]

  …Yahweh teaches the Jewish people that friendship with non-Jews is a betrayal of the covenant, and will be punished by disaster, possibly extermination. Joshua, Moses’ successor, said to the Israelites who had taken possession of Canaan:

  “Never mix with the peoples who are still left beside you. Do not utter the names of their gods, do not swear by them, do not serve them and do not bow down to them. […] if you make friends with the remnant of these nations still living beside you, if you intermarry with them, if you mix with them and they with you, then know for certain that Yahweh your god will stop dispossessing these nations before you, and for you they will be a snare, a pitfall, thorns in your sides and thistles in your eyes, until you vanish from this fine country given you by Yahweh your god. […] For if you violate the covenant which Yahweh your god has imposed on you, if you go and serve other gods and bow down to them, then Yahweh’s anger will be roused against you and you will quickly vanish from the fine country which he has given you.” (Joshua 23:6-16)
  — tuossa oli vain muutama ote linkin pitkästä ja perusteellisesta artikkelista joka selvittää juutalaisen uskonnon osuutta ja keskeistä merkitystä läntisen maailman historiaan ja nykytilaan
  http://www.unz.com/article/a-holocaust-of-biblical-proportions/

 11. Millaisia ovat ne kehitysmaalaiset maahamme tunkeutuneet ja yhdellä ainoalla taikasanalla ”asylum” avosylin vastaanotetut ”HÄDÄNALAISET”, joita Brysselin diktatuuria kumartavat, läpeensä korruptoituneet petturipoliitikkomme elättävät useilla miljardeilla euroilla vuodessa Suomen veronmaksajien piikkiin, samalla kasvattaen jo ennestään runsaan 100 miljardin euron KOROLLISTA ULKOMAANVELKAAMME vastaavalla summalla?

  ”YK:n raportti paljastaa: Eurooppaan saapuvat siirtolaiset eivät ole vainottuja – tavoitteena on parempi toimeentulo

  YK:n vastikään julkaistu raportti kertoo koruttomasti Afrikasta saapuvien ihmisten motiiveista jättää maanosansa. Heitä ei vaivaa suunnaton köyhyys tai poliittinen vaino. Massasiirtolaisuuden pääasiallinen syy on halu saada parempi toimeentulo, vaikka suurin osa tulijoista hakeekin turvapaikkaa Euroopasta.

  Yhdistyneiden kansakuntien kehitysohjelma UNDP haastatteli 13 EU-maassa 2000 siirtolaista, jotka ovat lähtöisin 39 Afrikan maasta. UNDP:n raportista käy selkeästi ilmi, että afrikkalaiset aloittavat vaarallisen matkansa Välimeren yli kohti Eurooppaa suurelta osin yhdestä syystä. He uskovat, että heidän toimeentulonsa paranee, jos he pääsevät Eurooppaan.
  Matkaan lähtijät eivät elä äärimmäisessä köyhyydessä

  Tutkimus paljastaa, että matkaan lähtijät ovat lähtömaissaan paremmin toimeentulevia kuin vanhempansa. He ovat hyötyneet Afrikan vuosikymmeniä jatkuneesta kehityksestä, kuten kaupungistumisesta ja talouskasvusta, mutta heitä työntää maanosasta pois demografinen kehitys ja monessa tapauksessa perheen siirtolaisuustausta – monet sukulaisista ovat jo lähteneet Eurooppaan.

  Koko Afrikan maanosa on edennyt koulutuksen tasossa, mukaanlukien tytöt, ja monilla siirtolaisiksi lähtevillä koulutuksen taso on lähtömaan keskitason yläpuolella. Myös tulotaso on kilpailukykyinen lähtömaan yleiseen tasoon verrattuna. Monilla onkin pysyvä ja turvallinen työpaikka.

  Silti vain 38 prosenttia vastaajista kokee ansaitsevansa tarpeeksi toimeentuloa varten, 50 prosenttia ei ole yleisesti ottaen tyytyväisiä tulotasoonsa ja vain 12 prosenttia kertoo pystyvänsä säästämään tulevaisuuden varalle.

  Siirtolaisuus on investointi
  LAITON siirtolaisuus on investointi tulevaisuutta varten…”

  Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/ykn-raportti-paljastaa-eurooppaan-saapuvat-siirtolaiset-eivat-ole-vainottuja-tavoitteena-on-parempi-toimeentulo/

  • Ainakin osalla ns. työperäistä maahanmuuttoa vaativista on selvästi ketunhäntä kainalossa, pitkällä tähtäyksellä hyvin turmiollisin vaikutuksin koko maallemme:

   ”Rajan yli saapuva halpatyövoiman syöttövaikutus ylläpitää halpuutus- ja työehtoshoppailuprosessia, niin postissa kuin kaikilla muillakin matalamman palkan sektoreilla, muistuttaa Riikka Purra.

   Perussuomalaisten varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Riikka Purra ymmärtää hyvin postilakkoilijoita, mutta huomauttaa, että asiaa pitää lähestyä laajemmin. Postilakossakin on pitkälti kysymys maahanmuutosta.

   – Suuri osa postinjakajista, etenkin pääkaupunkiseudulla, on maahanmuuttajia. Kun työehdot shopataan heikompiin, yhä suurempi osa jakajista on maahanmuuttajia, koska suomalaisilla – ja aiemmin saapuneilla maahanmuuttajilla – on yhä vähemmän kannustimia tehdä halpuutettua työtä, Purra selittää.

   Vastaavasti sosiaaliturva, jolla alhaista palkkaa kompensoidaan, kustantaa yhä enemmän. Työttömäksi jääneet suomalaiset ja aiemmin saapuneet maahanmuuttajat aiheuttavat myös lisää kustannuksia.

   Lisäksi uuden entistä matalapalkkaisemman työntekijän matkassa maahan saapuu usein muu perhe.

   – Viulut maksaa tietysti veronmaksaja. Kyseessä on ikään kuin tulonsiirto näille aloille, tässä tapauksessa Postille, Purra huomauttaa.

   – Työn halpuuttamisen ja maahanmuuton kerrannaisongelmat korostuvat. Tämä on noidankehä, jonka katkaisemiseen ainoastaan perussuomalaiset ovat valmiita. Mietin usein, milloin ammattiliitot ovat valmiita aidosti ymmärtämään tämän problematiikan – myös julkisesti eikä ainoastaan kuiskutellessaan meidän korviimme.

   Purran mielestä postilakon kannattaminen tai halpuuttamisesta valittaminen on täysin epäuskottavaa, mikäli maahanmuuttoa ei nosteta pöydälle.

   – Rajan yli saapuva halpatyövoiman syöttövaikutus nimenomaan ylläpitää halpuutus- ja työehtoshoppailuprosessia, niin postissa kuin kaikilla muillakin matalamman palkan sektoreilla.

   – Mikäli sellaista ei olisi, työnantaja ei voisi lähteä tällaiseen toimintaan.”

   https://www.kansalainen.fi/kansanedustaja-purra-matalapalkkamaahanmuutto-ruokkii-postin-tyoehtojen-heikentamista/

   • Näin se menee. Hyvä kun Purra tuo tämän kansan tietoon.
    Ja hyvä kun kerrot sen täällä. Pitäisi jakaa kaikkiin vaihtoehto (V-E) medioihin.
    Tätäkään riesaa ei olisi jos emme olisi EU:ssa vaan itsenäinen maa.

    • Toivottavasti tämä auttaa Persuja ymmärtämään että nwo-mafian hallitsemasta EU:sta on päästävä irti jos maa aiotaan pelastaa.

    • ”Tätäkään riesaa ei olisi jos emme olisi EU:ssa vaan itsenäinen maa.”

     Fixit voisi olla totta, ellei valtaVALEmedian aivopesemä kansa äänestäisi kerrasta toiseen Brysselin korruptoimia maanpettureita vallankahvaan.

     Sivustollaan: ”Expose the EU dictatorship and its police state”,
     https://eutruth.org.uk/ britti-patriootti David Noakes:

     ”The EU has bribed 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. [Tosin viime vuosina on ilmaantunut säännön vahvistavia poikkeuksia kuten Visegrád-maat ja välillä Italiakin – sekä Britannian Boris Johnson. Noakes ei ole enää jaksanut kaikilta osin päivittää parisenkymmentä vuotta sitten perustamaansa sivustoa.]

     ”The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
     The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays BRIBES.
     The EU is an unelected 3 tier dictatorship on the soviet model, with a sham parliament in Brussels. IN TIME, THAT’S SLAVERY FOR ALL OF US.”

     • Näin kommunistisen diktatuurin koulussa oppia saaneet puolalaiset:

      ”Kymmeniä tuhansia isänmaallisia puolalaisia marssi Varsovan kaduilla vuosittaisessa kokoontumisessa.
      Kansallismielisten suurmarssilla nähtiin EU-vastaista liikehdintää ja kuultiin Puolan itsenäisyysvaatimuksia. Joukossa on selvästi sekä maltillisia patriootteja kuin nationalistejakin, mutta äärimielisiä ilmeinen vähemmistö.

      Lisäksi kuultiin mm. ”Jumala, kunnia, isänmaa!” – huutoja nationalisteilta, jotka vaativat mm. sionistien suistamista vallasta ja ”puolalaista intifadaa”.
      Puolalaisten nationalistien tavoite on muistaa 1918 perustettua toista Puolan tasavaltaa, joka perustettiin ensimmäisen maailmansodan jälkeen osista Saksaa, Itävaltaa ja Venäjää.

      Osallistujat kokoontuivat Varsovan keskustassa, jossa järjestäjä Robert Bakiewich varoitti, että maailma on hylännyt jumalan ja kristityn uskon sekä Puolan olevan kuolemassa, kuten Länsi-Euroopan valtiot ovat kuolemassa.

      Marssille osallistui myös aborttia vastustavia ja LGBT-seksuaalioppeja vastustavia aktivisteja, jotka vaativat traditionaalisten arvojen ja perheen kunnioittamista.

      Maahanmuuttovastaisuus oli yksi tapahtuman pääteemoista ja äärinationalistien nuorisoryhmä Kaikki Puolalaisia Nuoria vaati kansallisen moraalin kunnioittamista ja laajamittaisen maahanmuuton lopettamista.

      Puolassa järjestettyyn tapahtumaan osallistui mm. Italiasta nationalistinen Forza Nuova -ryhmä ja Unkarin nationalisteja.
      https://mvlehti.net/2019/11/13/kymmenet-tuhannet-puolan-nationalistit-marssivat-varsovassa-videot/

 12. Tällaista kuuluu kohti perikatoa ajautuvaan Amerukkaan. Eipä uskoisi.
  Kiinassa kehitys kulkee toiseen suuntaan. Vaikka maa onkin kovan propagandan kohteena lännessä niin työttömyys ja asunnottomuus on tarkoitus siirtää historiaan. Joten tavallisen kansalaisen elämä Kiinassa voi pian olla ellei jo nyt ole parempaa kuin rapakon takana.
  Mikä on tärkeintä ihmiselle?
  Ainakin minulle asunto ja ruoka … ne puuttuvat yhä suuremmalta joukolta meidän ’läntisessä arvoyhteisössä’

  In general, the poor and low-income families in the U.S. regardless of their race are suffering. The United Nations special report on the extreme poverty and human rights in the United States of America declares that

  “about 40 million live in poverty, 18.5 million in extreme poverty, and 5.3 million live in Third World conditions of absolute poverty”.

  In every major city, the number of homeless people is on the rise. This reality in the U.S. with the most powerful economy in the world is absolutely shocking. Why is the strongest economy in the world hopelessly entangled with the problems such as “homelessness” or is unable to provide basic necessities such as “clean water” to her citizens?

  These days, it is not unusual to observe the growing number of American citizens who sleep on the pavements near luxury high-rise buildings in the major cities! There must be something rotten in the very core of a social system which increases its wealth without diminishing its misery. Indeed the problem lies in an economic system of exploitation – that is the Capitalist system.

  https://www.globalresearch.ca/whither-united-states-america/5694539

  • Tähän pitää lisätä ettei meidän ’arvoyhteisöllä’ ole edes mitään suunnitelmaa työttömyyden ja asunnottomuuden ja ylipäätään laajemman kurjistumisen voittamiseksi.
   Päinvastoin, on tarkoitus – jopa aktiivisesti – vain tehostaa toimia joilla kurjistuminen ja kuilu rikkaiden ja kurjaliston välillä kasvaa.
   Sikäli Kiinaa voi pitää kehittyneempänä kulttuurina kun sen tavoite ei ole tällainen.

  • Kiinalaisessa NWO-prototyypissä À la carte Rockefeller pätee myös tämä:

   ”Perimmäinen päämäärä on Daniel Estulinin mukaan luoda yksi sosialistinen ”hyvinvointivaltio”, jossa tottelevaiset orjat palkitaan ja häiriköt, kuten järjestelmän kriitikot, terminoidaan.” [”Why China Assigns Every Citizen A ‘Social Credit Score’”, https://www.technocracy.news/why-china-assigns-every-citizen-a-social-credit-score/ ; ”UN Claim: China’s CONCENTRATION CAMPS Bring ‘Stronger Sense Of Happiness’”https://www.technocracy.news/un-claim-chinas-concentration-camps-bring-stronger-sense-of-happiness/ ]

   ”Eliitti panttaa itselleen huipputeknologian, ja orjat näkevät siitä vain yhden osan – huippuunsa viritetyn
   valvontalaitteiston.” – Kirjaesittely / Tomi Ahola: DANIEL ESTULIN: The True Story of the Bilderberg Group (2007), https://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html#msg1783220

   Kiinan tyrannimainen, orwelilainen kommunisti-kapitalisti-johto näyttää ainakin tavoittelevan tätä ja on mahdollisesti ainakin osittain onnistunutkin siinä:

   ”In the opening of Chapter 6, Orwell writes: ”All that year the animals worked like SLAVES. But they were HAPPY in their work; they grudged no effort or sacrifice, well aware that everything that they did was for the benefit of themselves and those of their kind who would come after them, and AND NOT FOR A PACK OF IDLE, THIEVING BEINGS.”

   Perusteluni mm. Kiinan huippuunsa viritetystä kansalaisten ’high tech’-valvontalaitteistosta näkyvät monissa aikaisemmissa kommenteissa viittaamissani artikkeleissa Patrick Wood’in sivustolta, enkä tässä viitsi niitä enää ruveta luettelemaan.

   Sokea kana todellakaan ei näe jyviä (tai paremminkin ainakaan EI HALUA nähdä niitä, jostain itselleni käsittämättömästa syystä)!

   • ”Daniel Estulinin mukaan luoda yksi sosialistinen ”hyvinvointivaltio”, jossa tottelevaiset orjat palkitaan ja häiriköt, kuten järjestelmän kriitikot, terminoidaan…”

    Mistä Estulin tämän tietää? Onko hän ollut paikan päällä toteamassa asian?
    Jospa hän on ’sokea kana’?
    Ne jotka ovat olleet eivät tuollaista kirjoita.
    Kannattaisi lukea heidänkin kirjoituksia jotka ovat yllättävän positiivisia eikä vain russofoobisen Estulinin ja Oksasen jotka ovat juuttuneet sionistien luomaan ja hallitsemaan NL:oon jossa tilanne oli tuo.

    Maan johto on Kiinassa tehnyt toimintasuunnitelman johon kansa on sitoutunut melko yksimielisesti ns. ’viidettä kolonnaa’ eli lännen rahoittamaa oppositio voimaa lukuunottamatta.
    Siinä koko kansan tai ns. ’yhteinen hyvä’ on etusijalla toisin kuin meillä ’läntisessä arvoyhteisössä’ jossa oligarkkien etu ohjaa ja kansa saa kurjistua.

    Linkin artikkelista saa hyvää ja monipuolista tietoa Kiinan asioista:
    … and extreme poverty will be gone next year, when every Chinese will have a home, a job, plenty of food, education, safe streets, health and old age care (there will then be more drug addicts, suicides and executions, more homeless, poor, hungry and imprisoned people in America than in China).
    500,000,000 urban Chinese will have more net worth and disposable income than the average American, their mothers and infants will be less likely to die in childbirth, their children will graduate from high school three years ahead of–and outlive–our kids.
    … Low crime, no religious nonsense or Islamic violence. Companies can invest safely without fear of religious unrest, violence or robbery.
    http://www.unz.com/article/should-we-compete-with-china-can-we/

    Koko kansan yhteistyö olisi meilläkin voimaa mutta se ei ole mahdollista ellei ole tavoiteohjelmaa jossa koko kansan hyvinvointi korostuu.
    Ensin pitäisi laatia sellainen yhdessä ja sitten hyväksyä se kansanäänestyksellä.
    Ja sitten luoda hallitus joka sitoutuu toteuttamaan VAIN sitä eikä eliitin hyvinvointia.

    Mutta tuo on utopiaa kun olemme mukana EU:ssa joka sanelee kaiken ja pakottaa omaan yhteistyö malliinsa joka on korporaatio- ja pankkiirieliitin malli. 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here