Ukrainagate eli virkarikostutkinta presidentti Trumpista

Demokraattien käynnistämä virkarikostutkinta on lyhytnäköinen vallankaappausyritys, joka voi vahingoittaa presidentti-instituutiota vuosiksi ja vaikeuttaa kriisien luottamuksellista ratkaisemista.

62

Yhdysvalloissa edustajainhuone on käynnistänyt virkarikostutkinnan presidentti Donald Trumpin toimista Ukrainaan liittyen. Tutkinta kohdistuu yhteen tiettyyn puheluun Ukrainan vastavalitulle presidentille Volodymyr Zelenskylle.

Yritän tässä lyhyesti selittää, mitä on tapahtumassa. Teksti perustuu LaRouchePAC:n ja The Duranin artikkeleihin ja videoihin. Yritän muodostaa yhtenäisen kokonaiskuvan, narratiivin, joka syntyy lähteitä ja näkemyksiä valitsemalla. Tulosta voi epäillä mutta sen uskottavuutta lisää se, että Russiagatesta samoin menetelmin muodostettu kokonaiskuva on paljon todenmukaisempi kuin valtamedian tarjoama.

Tutkinnan taustalla on myttyyn mennyt Russiagate, eli väitteet siitä, että Trump olisi juonitellut yhdessä Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa ennen ja jälkeen vuoden 2016 vaalien. Hurjimpien amerikkalaisväitteiden mukaan Trump on Putinin agentti.

Laajoista vaaleja koskeneista tutkimuksista huolimatta mitään raskauttavaa ei paljastunut. Russiagate on ollut alusta alkaen pelkkä huijaus. Nyt siitä on käynnissä oikeusministeri William Barrin johdolla laaja rikostutkinta, jossa selvitetään, ketkä olivat Russiagaten takana ja milloin päätökset huijauksen käynnistämisestä tehtiin.

Russiagate epäonnistui, mutta epätoivoiset demokraatit eivät pysty luovuttamaan. Nyt on vuorossa Ukrainagate, uusi vallankaappausyritys, joka on vieläkin ontompi kuin edeltäjänsä. Ukraina liittyy tiiviisti Russiagaten käynnistämiseen. The Duranin uudella videolla selostetaan Barack Obaman hallinnon tiiviitä suhteita Ukrainaan ennen vuoden 2016 vaaleja.

Kun näihin tapahtumiin liittyviä yksityiskohtia ja eri henkilöiden osuutta miettii, on muistettava, että demokraatit olivat varmoja Hillary Clintonin voitosta. Sen vuoksi jälkiä ei edes pyritty peittelemään. Kaikki luottivat siihen, että entinen meno jatkuu. Ukraina toimi käytännössä jättiläismäisenä ”rahanpesuorganisaationa”, jonka toiminnasta monet henkilöt ja tahot hyötyivät.

Ukrainan historiasta on äskettäin julkaistu tiivis yhteenveto Ukraine For Dummies (And Congressmen). Otsikko suomennettuna kuuluu: Alkeisopas Ukrainasta valtamedian edustajille.

YHDYSVALTAIN EDUSTAJAINHUONEEN demokraatit ovat siis käynnistäneet virkarikostutkinnan (impeachment) Trumpin toimista. Ainoastaan demokraatit äänestivät virallisen tutkinnan käynnistämisen puolesta. Tutkinnan suorittaa tiedusteluvaliokunta Adam Schiffin johdolla. Senaatissa republikaaneilla on enemmistö ja viraltapanoon tarvitaan 2/3 enemmistö. Tutkinta ei siten voi johtaa mihinkään. Kyseessä on pelkkä poliittinen näytelmä.

Mistä siis on todella kyse? Fox News -kanavan Tucker Carlson on tiivistänyt julkisten kuulemisten ensimmäisen päivän annin hyvin ytimekkäästi. Lähtökohtana on hänen mielestään Trumpin lupaus parempien suhteiden luomisesta ensin Venäjän ja sitten Kiinan kanssa. Demokraatit eivät tätä hyväksy.

Kumpikin tiedusteluvaliokunnan kuulema todistaja korostaa Ukrainan suurta merkitystä Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden kannalta. Siitä halutaan Naton jäsen. Todistuksista saa sen käsityksen, että Ukraina on Yhdysvaltain rajanaapuri, jonka takana on sotaan valmistautuva Venäjä. Tucker Carlsonin lyhyt esitys kannattaa todella katsoa!

George Friedman on unkarilaissyntyinen, yhdysvaltalainen yhteiskuntatieteilijä ja tiedusteluyhtiö Stratforin perustaja. Hän puhui vuosi sitten Unkarissa Ukrainan merkityksestä tavalla, joka poikkeaa täysin edellä tarkoitettujen todistajien näkemyksistä. Friedman sanoo, että Yhdysvallat ja Venäjä ovat päässeet tosiasialliseen sopimukseen Ukrainan tilanteen jäädyttämisestä. Sopimus ei ole virallinen, mutta on ilmeistä, että sellainen on todella tehty. Tämän voi päätellä sekä Emmanuel Macronin viimeaikaisista puheista että Putinin ja Zelenskyn sovinnollisista keskusteluista.

Emeritusprofessori Stephen F. Cohen selittää The Grayzone -sivuston haastattelussa tarkemmin, mistä Ukrainagatessa on kysymys. Ukrainaa houkuteltiin tekemään pitkälle menevä yhteistyösopimus EU:n kanssa. Silloinen presidentti Viktor Janukovytš vetäytyi kuitenkin sopimuksesta huomattuaan, että Ukraina suljettaisiin taloudellisesti kokonaan Venäjän ulkopuolelle ja alistettaisiin asteittain Naton määräysvaltaan. Lännen tukemat mielenosoitukset alkoivat, Janukovytš pakeni maasta ja tilalle nostettiin Obaman hallinnon valitsema nukkehallitsija. Maan todellisena johtajana toimi Joe Biden.

Vieläkin seikkaperäisempi selostus Ukrainagaten taustasta ja nykytilanteesta löytyy LaRouchePAC:n videolta, jossa Barbara Boyd puhuu.

Kaikki mainitut kolme videota ovat toisistaan täysin riippumattomia. Niiden tuottamisesta vastaavat organisaatiot ovat itsenäisiä ja niiden yhteiskunnallisissa ja poliittisissa painotuksissa on paljonkin eroja. Ukrainagatesta haastatellut henkilöt ovat hyvinkin yksimielisiä.

Lisättäköön mielenkiintoisena sivuseikkana, että Ukrainan ja Venäjän lähentymistä tulee omalla tavallaan edistämään Nordstream 2:n valmistuminen. Jos Venäjä ja Ukraina eivät pääse tulevasta yhteistyöstä sopimukseen, Kiovassa saattaa tulla kylmä talvi. Ukrainalla ei nimittäin ole enää mitään merkitystä maakaasun siirrossa Venäjältä Länsi-Eurooppaan ja erityisesti Saksaan.

DEMOKRAATTIEN KANNALTA on hyvin kiusallista, että mitään rikosta, josta Trumpia voitaisiin oikeasti syyttää, ei ole tapahtunut. Kyseinen puhelinkeskustelu käytiin kesällä 2019, jolloin ei ollut käynnissä edes vaalikampanjaa. Mistään kampanjan rahoitukseen liittyvistä asioista ei Trumpia voida siten syyttää.

Toinen, tärkeämpi seikka on, että Trumpilla Yhdysvaltain presidenttinä on oikeus soittaa minkä tahansa valtion päämiehelle missä tahansa asiassa. Hän ei voi rikkoa mitään ulkopolitiikan aiemmin sovittuja asioita tai käytäntöjä, sillä hän itse päättää Yhdysvaltain ulkopolitiikasta, jota virkamiesten on pantava täytäntöön. Lisäksi hänellä on oikeus käydä puhelinkeskusteluja luottamuksellisesti.

Julkisuudessa on usein toistettu, että joku tietty nimeltä mainitsematon whistleblower eli ilmiantaja on tässä avainasemassa tuotuaan julki jonkin väitetyn väärinkäytöksen ja joka sen vuoksi nauttisi jonkinasteista suojaa. Kyseisen henkilön nimi on kerrottu julkisuudessa moneen otteeseen: hän on CIA:n työtekijä Eric Ciaramella. Ja kyseessä ei todellakaan ole jotain väärinkäytöstä koskeva ilmianto, vaan salaisen asiakirjan eli presidentin puhelinkeskustelun vuotaminen.

Trumpin ja Zelenskyn välinen puhelinkeskustelu on saatavana nyt myös asiakirjamuodossa. Se on toistaiseksi julkistetuilta osin täysin asiallinen. Joistakin yksityiskohdista on käyty julkisuudessa kiistaa. Oletan, että transkriptin kirjoittaja on joutunut tasapainoilemaan Trumpin puhetyylin ja normaalin asiakirjatekstin sanamuotojen ja lauserakenteiden välillä. Ehdotetut muutokset eivät muuttaisi keskustelua merkityksellisellä tavalla.

Keskeisin Trumpin pyyntö Zelenskylle oli seuraava: Trump pyysi, että Ukrainan viranomaiset avustaisivat meneillään olevassa oikeusministeri Barrin ja piirisyyttäjä John Durhamin rikostutkinnaksi muuttuneessa selvitystyössä, johon Zelensky auliisti suostui. Tässä ovat taustalla Joe Bidenin (Obaman varapresidentti) toimet. Kun Ukrainan viranomaiset alkoivat tutkia Joe Bidenin pojan Hunter Bidenin epäilyttävää toimintaa Burisma Holdings -yhtiön johtajana, isä Biden erotutti Ukrainan valtionsyyttäjä Viktor Shokinin ja vieläpä kehuskeli tällä asialla julkisesti.

TRUMPIN JA ZELENSKYN PUHELINKESKUSTELUN vuotaminen julkisuuteen on äärimmäisen vakava asia, jolla tulee olemaan monenlaisia seurauksia sekä vuotajalle että Yhdysvaltojen johdolle. Kyseessä ei ole pelkästään harkittu hyökkäys istuvaa presidenttiä vastaan. Kyseessä on myös hyökkäys presidentti-instituutiota vastaan.

Kun Trumpin jälkeen Valkoiseen taloon astuu uusi presidentti, hänen asemansa suuren sotilasmahdin johtajana on heikompi kuin yhdenkään aikaisemman presidentin. Jos ja kun tämä uusi presidentti ottaa puhelun jonkin toisen valtion päämiehelle, keskustelukumppani joutuu huolella varomaan sanojaan. On olemassa kaikkien tiedostama riski, että Yhdysvaltojen tiedusteluviranomaiset saattavat vuotaa keskustelun yksityiskohdat itse valitsemilleen tahoille kotimaassa tai ulkomailla.

Demokraattien käynnistämä vallankaappausyritys on luonut vielä edellistäkin paljon suuremman vaaratilanteen. Siitä huomauttaa erityisesti professori Cohen, mutta myös Barbara Boyd. Kuvitellaan, että syystä tai toisesta ajauduttaisiin Kuuban kriisin kaltaiseen tilanteeseen. Silloin oltiin kirjaimellisesti sekuntien päässä kolmannesta maailmansodasta. Tilanteen ratkaisivat John Kennedy ja Nikita Hruštšov puhelinkeskustelussa.

Jos nyt jouduttaisiin vastavaan tilanteeseen Venäjän kanssa, ei olisi mitään takeita siitä, että presidentti Trump voisi puhelinkeskustelussa Putinin kanssa puhua aidosti koko Yhdysvaltojen puolesta. Olisi täysin mahdollista, että tiedusteluorganisaatiot ja Pentagon sekaantuisivat kriisin käsittelyyn täysin arvaamattomin seurauksin.

Stephen F. Cohen sanoo, että hän pelkää ensimmäistä kertaa elämässään, siis Kuuban kriisin jälkeen, että Yhdysvaltojen ja Venäjän välille syttyy sota. Räjähdysherkkiä kohtia on vaikka kuinka monta. Itämeren alue on yksi näistä kohdista, ja nimenomaan Naton laajenemisen takia. Jos demokraatit voittavat seuraavat presidentinvaalit, niitä tulee lisää.

Vahinko on joka tapauksessa tapahtunut ja edustajainhuoneen demokraatit pahentavat tilannetta koko ajan lisää – länsimaisen valtamedian määrätietoisella tuella.

Artikkelikuva presidenttien Zelensky ja Trump tapaamisesta New Yorkissa 25.9.2019: Valkoinen talo (public domain)

Lähteet

Barbara Boyd | LaRouchePAC (16.11.2019): President Trump Impeachment Coup Update (video)

Tucker Carlson | Fox News (13.11.2019): Democrats have no actual plan for impeachment (video)

Stephen F. Cohen | The Grayzone (13.11.2019): Ukrainegate impeachment saga worsens US-Russia Cold War (video)

The Duran (13.11.2019): Ukraine 2016 election collusion inches closer to Obama White House (Video)

George Friedman (2018): Geopolitics Matter 6/6 (video)

Timo Kuronen | Vastavalkea (12.6.2019): Satavuotinen kylmä sota

Timo Kuronen | Vastavalkea (2.9.2019): Päättyykö Joe Bidenin kilpa, ja siksikö Lagarde?

62 KOMMENTTIA

 1. Tämän tekstin parasta antia ovat linkit videoihin. Tiedän sen, kun olen itse kirjoittanut tekstin ja katsonut kaikki videot.

  Kiireisin voi tyytyä Tucker Carlsoniin. Siinä tulee asian ydin: Ukraina NATO-maaksi. Asiaa ei mitenkään kierrellä.

  Stephen F. Cohen tuo tutkijana historiallista taustaa.

  The Duran on tehnyt lukemattomia videoita, joissa tilanteen kehitystä seurataan yksityiskohtaisesti.

  George Friedman on todella mielenkiintoinen. Jokaisen NATO-intoilijan pitäisi katsoa tämä video. Friedman tuntee amerikkalaisten mielialat paremmin kuin yksikään suomalainen.

  Barbara Boyd on linkitetyistä perusteellisin. Hän seuraa näitä asioita työkseen ja myös kirjoittaa koko ajan.

  • Tucker Carlson on FOX kanavan uutisten rohkein uranuurtaja. Hän tuo esille todisteet, jotka muutkin voivat tarkistaa jos halua riittää. Järjestäin kaikki muut kanavat ovat rikollisten vasemmistolaisten hallussa, syytäen valheita ulos 24-7-365. Siihen porukkaan kuuluvat johtavimmat vasemmistopolitikot, joiden röyhkeydet ovat ennen näkemättömiä, pelkästään TRUMPin vaalivoiton takia. He eivät tule antamaan periksi, vaan keksivät uusia erimuotoisia syytöksiä, jotka kaikki ovat kuin ”tuulesta temmattuja” naurunalaisia tyytöksiä. USAn kansa ei nuku, vaan he ovat ( me olemme) hyvin valveilla odotellen tulevia vaaleja. Tietenkään nykymaailmassa ei ole mitään varmoja takeita mistään, koska kaikessa piilee petokset, joita mahtavat rahasummat tukevat.

   • KT. 18.11.2019 at 17:51

    Joskus nuoruudessa, 40-50 vuotta sitten täällä Suomessa vasemmistolaisuus ja rauhanaate olivat lähellä toisiaan. Silloin jopa sosialidemokraatteja oli aktiivisesti mukana rauhanliikkeessä.

    Nyt tilanne on muuttunut. Kaikki eduskunnassa olevat vasemmistoon kuuluvat puolueet ovat yksimielisiä puolustusselonteon sisällöstä ja kaikki valmistelevat julkisesti tai salassa Natoon liittymistä.

    Suomen vasemmisto muistuttaa toisin sanoen koko ajan yhä enemmän Yhdysvaltain sotaisia ”vasemmistolaisia”. Ei mikään ihme, että varsinkin vanhemmat äänestäjät ovat vaikeuksissa puolueen valinnassa.

    Mietin artikkelia kirjoittaessani ja Ukrainaa koskevia videoita katsellessani Jussi Halla-ahon suuntautumista. Halla-aho mainostaa avoimesti kriittistä suhtautumistaan Venäjään. Välillä tätä asennetta voisi kuvailla vihamieliseksi.

    Voisiko olla mahdollista, että Halla-aho ukrainan- ja venäjänkielen taitoisena olisi Kiovassa asuessaan omaksunut Ukrainan äärinationalistien ideologian. Jos näin on, perussuomalaisia äänestäneiden ihmisten kannattaisi perehtyä kyseisen puolueen politiikkaan ainakin näiltä osin tarkemmin.

    • ”Nyt tilanne on muuttunut.”
     Nwo-agendan takana oleva maamme oikeisto on huijannut vasemmiston nwo-agendansa taakse eikä se tajua ettei nwo-agenda ole muuta kuin pienen eliitin diktatuuria.
     Kommunismia vasemmisto ei kuitenkaan tietoisesti halua mutta sionistista oikeistoa tukiessaan vie maata totalitarismiin jota kohti sionistien ja v-muurareiden Nwo-hanke etenee.

     Nwo:lla ei ole mitään tekemistä demokraattisen sosialismin kanssa jossa johto toimii kansan tahdon mukaan. Siksi vasemmiston vaarallinen sokeus ihmetyttää. Miksei se toimi itsenäisesti menemättä mukaan globalistien hankkeisiin ja aja demokraattisen sosialismin asiaa?

     Vasemmistoliiton periaateohjelmaa puolue ei tunnu ottavan itsekään vakavasti kun näkee miten se edistää globalistien agendaa ja valtaa todellisuudessa.
     https://vasemmisto.fi/teemat-arvot/periaateohjelma-tavoitteet/periaateohjelma/

     • Entä tämä?
      Sitoutuessaan nwo-globalistien yhteistyöhön vasemmisto tukee myös tätä hanketta
      The Globalists Are Openly Admitting To Their Population Control Agenda – And That’s A Bad Sign…
      Eugenics and population control are long time hobbies of the financial elites.
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=198003

    • Sitähän minäkin olen kerinnyt ihmettelemmään jo vuosikausia,että mitä helvettiä on oikein meneillään mailmassa kun mitkään ”vanhat normit eivät enää pidä paikkaansa”.Jonkinlainen ”kommunismin uusiutuma” on nyt juuri meneillään, mutta tällä kertaa se ilmenee USAssa nostaen ilkeää päätään päivän tapahtumissa. Venäjältä kommunismi häipyi kuin ”pieru Saharaan”, mutta tilalle nousi länsivalta vasemmanlaidan demokraattien puskemana. Sääennusteet ovat huolestuttavia. Uusi nousukaspuolue on entistä enemmän koostunut väkivaltaisista huligaaneista. Aseistautuneet murhaajat villitsevät jo suurkaupungeissa.

 2. ”Stephen F. Cohen … pelkää ensimmäistä kertaa elämässään … että Yhdysvaltojen ja Venäjän välille syttyy sota. Räjähdysherkkiä kohtia on vaikka kuinka monta. Itämeren alue on yksi näistä kohdista, ja nimenomaan Naton laajenemisen takia.”

  Siinähän se sanotaan mitä moni muukin pelkää.
  Hinta itsenäisyydestä ja puolueettomuudesta luopumisesta tulee olemaan meille silloin kova. Eikä se ole Venäjän vika. Me saamme vain mitä maamme suuruudenhullu eu- ja nato-eliitti on tilannut.

  • En pelaisi kaikkia korttejani ”Cohenin pottiin”, kuuluuhan mies samaan heimoon jotka havittelevat (aikovat)
   itselleen maailmanvaltaa.Olen täällä USAssa eläessäni oppinut sen, mitenkä Juutalaiset juuri ovat eniten epäluotettavia koko kansasta, koska he pelaavat omaa yhteistä peliään, mihinkä ”Kristikunnilla ei ole osaa eikä arpaa”.He sietävät kirkollisia vain hyötyäkseen heistä rahallisesti. He haukkuvat takanapäin kristittyjä GOYAM roskajoukoksi joilla ei ole maapallolla mitään etuja eikä oikeuksia. Elä sitten sellaisen vihollisporukan kanssa rauhanomaisesti, ei tulis kuuloonkaan. Kun maassa elää maan tavalla niin aukeaa tosiasiat, eikä niitä muuta mikään harhautus.

   • Maassa pitäisikin asua ja elää maan tavalla mutta sionisteille on tyypillistä että he yrittävät ottaa maan hallintaansa siellä missä ovat kumoamalla maan oman hallituksen tai ottamalla siitä ylivallan. He ovat ’valtio valtiossa’ on joku sanonut.
    Se näkyy varmaan hyvin juuri siellä Usassa joka on jäänyt pahasti heidän kiipeliinsä. Jopa niin että N-yahu on sanonut että he hallitsevat Usan politiikkaa mistä suurin osa maailmaa lienee samaa mieltä.
    Ja NL oli myös oiva esimerkki siitä.
    Linkin artikkeli kuvaa hyvin tilannetta.
    http://www.unz.com/ejones/jewish-privilege/

    • Tr. Hunter. Monen maan johdossa on juuri niitä ”piilo-Juutalaisia” jotka liikkuvat sukkasillaan hiippaillen, eiheuttamatta pahempaa ”veneen keikuttelua”? EteläAmerikan valtioissakin heitä on jo aivan liikaa.Kun he pääsevät pankkijärjestelmiin kiinni, niin se maa on jo silloin heidän ? Vaalit eivät muuta mitään, koska rahalaitokset määräävät mitä tehdään.

     • Tietenkin myös media on tärkeä ase pankkijärjestelmän (velan) lisäksi maan valtaan ottamisessa.
      Voisi jopa sanoa tärkein ase koska sen avulla voi vapaasti huijata kansaa.
      Meilläkin ’hesarimedia’ on siitä hyvä esimerkki.

 3. Kun Clintonin s-posti vuodatettiin syyttäen Venäjä, moni hyppäsi kelkkaan josta nyt ei pääse pois. Asia on ottanut omia kierroksia Trumpin omien kuin myös Demojenkin valehtelemisesta (heitä toisin ei uhka siitä vastuu siitä) . Ei voi edes kuvitella miten Clinton olisi vallassa käyttäytynyt, täysin hulluja! -siinä olisin jopa Cohenin kanssa ollut samaa mieltä.
  -Ukraina ei ole alentunut ostamaan kaasua Gaspromilta parin vuoteen vaikka saisi 20% alen (+400$/m³ Ukraina ostaa EU:n markkinoilta) , EU (ja Venäjä) kuitenkin haluaa säilyttää kauttakulun ja Ukraina tienaa 1-2 Miljrd.$ määrä tippuu mutta kuitenkin luulisi haluja olevan kaikilla., silti jotkut mieluimmin tuo kaasua toispuol palloa laivalla.

 4. Pieni yksityiskohta kuvasta.
  Trumpilla kädet ovat tutussa ’rappari-V asennossa’ ja Zelenskyllä ristissä.
  Mitähän ja ketähän sionisti Z siinä omahyväisenä mahtanee rukoilla?

  • Onhan noita ”rappareita, muurareita, tiilenkantajia, ja laastinsekoittajia joka lähtöön”.Suurempi vaara näyttää kuitenkin olevan ISRAEL. Kaikki USAn politiikka on kietoutunut pelkästään ”Siionistien maailmanvallan aikaansaamiseksi”. USAlla ei ole mitään OMAA, MAANSA TAVOITETTA, ja sehän se on ihmeellistä, jota ei tuoda esille missään keskusteluissa. Tälläkin hetkellä vasemmisto yrittää pelkästään tuhota perustuslaillisen oikeuden potkimalla kansan valitseman presidentin ulos virastaan.Näin irvokkaaksi ovat asiat rappeutuneet.Kristallipalloni ei osoita mitään myönteistä lähitulevaisuudessa.Ainoa toivo on se ,miten vasemmisto on sekaantunut omiin metkuihinsa tuhoten oman puolueensa täydelliseen rappiotilaan.

 5. Sallittaneen aiheesta poikkeaminen. Lyhyt lainaus IS-pääkirjoituksta ”ja väsymisen merkkejä jo osoittanut Merkel kompastuvat vanhan KGB-ketkun Putinin ansoihin…”. Mitä tarkoitusperiä tällainen Trumpin ja Putinin parjaaminen ajaa takaa. Todella sivistymätöntä kielenkäyttöä. Ja tämänkaltaista lehdistöä pitäisi vielä arvostaa.

  • varmaan on tarkoitus syöttää lampaiden mieliin kuvaa jostain pahasta ja uhkaavasta toisaalla,ja toisaalla sitten ois automaattisesti se hyvä ja nuhteeton,joka natona esiintyy,joka sitten myy turvaa,ja aseita,että raha se kaiketi syyllinen…..joka sitten valuu aseteollisuudelle,ja lopulta osakkaiden taskuihin,joista kovin moni poliitikkoja.levottomuudet ja uhat hyviä myyntivaltteja.

   sitten aiheeseen,josta edelleenkin epäilen olevan koko sirkus tehtailtu huomion viemisex siellä ukrainassa puuhastelleista toisaalle,ja niinhän on käynytkin,mediat ei puhu enään asiassa muusta kuin trumpin viraltapanosta,tai sen yrityksen näkösestä,joka varmaan shown alullepanijoilla jo tiedossa ollu kokoajan.
   ja eikös sillä ”vuotajalla” ciaramellallakin jotain kytköksiä demokraatteihin,gabbard vastauksessaan clintonille(You, the queen of warmongers, embodiment of corruption, and personification of the rot that has sickened the Democratic Party) hyvin kuvas demokraattien tilaa,vaikka tuskin ne republikaanit sen kummempia on,taitaa samaa mätäpaisetta olla ne molempien johtavat politiikot

 6. Timo Kuronen 18.11.2019 at 18:11
  Tuohon viimeiseen Halla-ahoa koskevaan kappaleeseen ”Voisiko olla mahdollista, että Halla-aho ukrainan- ja venäjänkielen taitoisena olisi Kiovassa asuessaan omaksunut Ukrainan äärinationalistien ideologian” liittyen:

  Oma käsitykseni on että Persut ovat ns. kontrolloitu oppositio joka ratsastaa pakolaispolitiikalla.
  Kun puolue kuitenkin tukee eliitin eu- ja natopolitiikkaa jonka seurauksena juuri pakolaisia syntyy ja maahan virtaa niin mistään muusta tuskin on kyse. Tuollainen ristiriita toiminnassa tuskin selittyy muuten.
  Myös venäjäkielteisyys puhuu sen puolesta.

  Ihmetyttää myös miksi sionistien islamin vastaista sotaa tukeva Oikeamedia näyttäisi olevan Persujen äänitorvi. Molempien yhteys sionistien ja muurareiden nwo-politiikkaan tuntuisi luontevalta.

  • Kirjoitin aiemmin linkin artikkelin kommenttipuolelle
   Pahinta on se ettei meillä ole joitakin pienpuolueita lukuun ottamatta puoluetta joka edustaisi Suomen kansaa josta valtaosa käsittääkseni ei ole nykyisen eu-politiikan takana.
   Persutkin ovat mukana sionistien ja globalistien johtamassa Euroopan alasajossa eivätkä ole tehneet käytännössä pesäeroa maan eu-, nato- ja nwo-eliitin hankkeisiin vaan ovat tyytyneet vain esittämään pakolaisvastaista politiikkaa ja nostaneet sillä kannatustaan.
   Mutta mitä se auttaa kun ongelma on EU ja sen pakkovalta jonka kätilöinä oikeisto ja keskusta ovat pääosin toimineet.
   Ei vihervassareita voi tässä yksin mitenkään syyttää kuten jotkut tekevät kun käsikirjoituksen ovat tehneet nwo-hanketta ajavat oikeistovoimat jotka nytkin hallitsevat v-mediaa ja sen kautta tehokkaasti edistävät nwo-agendaansa.

   Jos maamme oikeisto ja pääomaa hallitsevat voimat eivät ajaisi ja tukisi nwo-agendaa niin se olisi kuopattu jo kauan sitten eikä maata olisi pantu myyntiin. Vassarit ovat hankkeessa vain huijattu lisävoima eivätkä he ymmärrä että ajavat samalla demokraattista sosialismia suohon.
   https://vastavalkea.fi/2019/11/07/k-i-r-k-k-o-kiittaa-euta/

   • Truth_hunte 19.11.2019 at 12:38

    Jäikö r pois vahingossa vai onko alter ego vai uusi kirjoittaja?

    Onko siis todella tulkittava, että Halla-aho on harkitusti (?) pettämässä äänestäjänsä. Kansalaisten enemmistö ei kannata Natoon liittymistä enkä usko että enemmistö myöskään kannattaa vihamielisiä suhteita Venäjän kanssa.

    Selvyyden vuoksi: Minä vastustan Natoon liittymistä ja jopa yhteistyötä sen kanssa. Venäjän kanssa Suomen pitää olla hyvissä väleissä olipa siellä mikä järjestelmä tahansa ja olipa valtion johdossa kuka tahansa. On saman tekevää, mitä me yksilöinä naapurimaan järjestelmästä tai johdosta ajattelemme.

    Onko niin, että Halla-ahoon voi vaikuttaa ainoastaan äänestämällä jotain muuta puoluetta tai olemalla äänestämättä? Eikö kellään ole mitään suhteita sinne päin?

    The Duran -sivulla kirjoittavat, että ”The Tories greatest asset is Corbyn.” Onko Suomessa vastaavasti niin, että mahdollisen muutoksen ja kokonaan uudenlaisen puolueen paras voimara on Antti Rinne? Vielä toinen postilakko niin Rinteen ura alkaa olla mennyttä. Se antaisi tilaa jollekin uudelle. Vasemmistoliitosta kukaan ei odota mitään.

    Truth_hunter, onko hyviä ehdotuksia?

    • Kyllä r jäi pois ihan vahingossa.
     Halla-aho voisi minusta tuoda selkeämmin esiin mikä tuo suhde itään on … ja mikä se on sionisteihin.
     Uskonnon merkitys korostuu ainakin Laura H:n kohdalla eikä se saisi ohjata politiikkaa koska se valitettavasti merkitsee monille sionistien tukemista kun he eivät ymmärrä että sionistit käyttävät sitä omana aseenaan vaikka ovat itse pääosin ateisteja.

     Itse kyllä kannatan Peruja monissa asioissa vaikka olen IPUn mies. Kannatan lähinnä siksi että heillä on mahdollisuus isona joukkona vaikuttaa mutta jos IPU kasvaa niin silläkin silloin on.
     Olin pettynyt kun mm. Laura lähti Brysseliin kuunteluoppilaaksi sillä eihän siellä voi vaikuttaa niihin asioihin joilla maa saataisiin irti nato- ja eu-politiikasta. Miksi he eivät jääneet kotimaaahan ajamaan itsenäisyyttä ja omaa päätäntävaltaa, siis lähinnä irtiottoa EU-pöydistä.
     Tulee sellainen kuva ettei tarkoitus olekaan maan vapauttaminen eu-ja natokahleista, oma raha ja pankki.

 7. Värivallankumousyritys on sitten saapunut USAaan kun presidenttiä yritetään kammeta vallasta tiedustelun seurantaan perustuvalla tiedolla joka ei ole edes mitenkään merkittävää vaan presidenttien välistä keskustelua ja niihin liittyviä asiallisia selvitys pyyntöjä meneillään olevaan tutkintaan.
  Mutta Trumpin syrjäyttämisyritys ei ole amerikan historiassa ole ensi kerta kun presidentti syrjäytetään pahimmilla mahdollisella tavalla eli murhaamalla ja siinä on mukana politiikan ulkopuolella olevat deep statea hallitsevat tuntemattomat tekijät kuten poliisi. tiedustelu, rikollisjärjestöt ja rahavalta sulassa sovussa ja nytkin entinen tiedustelupomo on lausunut että Trumpin puhelujen sisältö on selvinnyt deep staten ansiosta.
  Amerikan toiminta on hallitsematonta kun on julkinen poliittinen hallinto ja salainen pahimmista väki- ja rahavalta järjestöistä koostuva deep state joka päättää valtion asioista ilman niiden käsittelyä poliittisessa järjestelmässä ja kun lisäksi deep state ja poliittinen hallinto on osittain sekoittunut keskenään niin kaaos Amerikan hallinnossa on valmis. Näistä syistä USA on arvaamaton tekijä turvallisuuspoliittisesti sekä yksittäisten maiden osalta ja myös koko maapallon tulevaisuuden kannalta
  Suomessakin on tapahtunut deep staten päätöksiä ohi poliittisen järjestelmän ja onko se vaikutusta liiasta peesailusta USAn kanssa ja vai vain luonnollisesta poliitikkojen ja hallinnon halusta salata päätöksiään yleisöltä.

 8. Usko taikka et, mutta maapallon tilanteet viittaavat lähestyvään M-sotaan. Se tulee olemaan ”sotien SOTA, josta kukaan ihminen maapallolla ei voi välttyä”. Paholainen levittää NATO-joukkojaan joka suuntaan, kunnes AIKA ON TÄYSI.

  • KT. 21.11.2019 at 17:33

   Kun kirjoitat, että ”maapallon tilanteet”, oleellista on tuo monikkomuoto. On hiukan makuasia, mitä siihen tilanteiden joukkoon tulee lukea, mutta logiikka on oikea. Mahdollinen tulossa oleva finanssijärjestelmän romahdus voi olla se tekijä, joka lopulta tyrkkää maapallon jyrkänteen reunalta.

   Ja juuri tähän liittyy kauhistuttava ajatus siitä, että Yhdysvaltain presidentti ei välttämättä pysty käymään täysipainoisesti neuvotteluja sodan uhatessa eikä välttämättä pysty estämään sieltä käynnistyvää hyökkäystä.

   Euroopan unionilta kukaan ei kysy mitään. Ei sillä olisi mitään sanottavaakaan.

 9. Miksi antisemitismi kasvaa Euroopassa?
  Ei ole vaikea löytää syytä siihen kun sionistien toimia seuraa.
  Sitä saa mitä tilaa.
  ADL survey: 25% of Europeans anti-Semitic, East European bigotry rises sharply
  A global poll of 9,000 adults in 18 countries shows significant numbers believe age-old tropes about Jews, including that they seek world domination.
  https://www.timesofisrael.com/adl-survey-25-of-europeans-anti-semitic-east-european-bigotry-rises-sharply/

  • Toki toivoisi että tuo linkin antama kuva olisi se oikea mutta …. niin, ehkäpä siinä on kuitenkin liian iso annos idealismia ja utopiaa…? Ja kun USA ei ole Trumpin vaan aivan muiden käsissä niin sitäkin vaikeampaa on uskoa että tuo alla kuvattu suuri ja maailman pelastava muutos voisi toteutua…

   Conclusion

   The world will change drastically between 2020 and 2024. Trump’s second and last mandate coincides with Putin’s last mandate as President of Russia. There may never be another coincidence like this for a long time, and both know that it’s now or perhaps never.
   Together, they have to end NATO, Swift, and the European Union should crumble. Terrorism and anthropogenic global warming will jump in the vortex and disappear with their creators. Trump will have to drain the swamp in the CIA and Pentagon, and he has to nationalize the Federal Reserve.
   Along with Xi and Modi, they could put a final end to private banking in public affairs, by refusing to pay a single penny of their debts, and reset the world economy by shifting to national currencies produced by governments, as private banks will fall like dominos, with no more Obama-like servant to bail them out at your expense.
   Once this is done, unbearable peace and prosperity could roam the planet, as our taxes pay for the development of our countries instead of buying useless military gear and paying interests on loans by bankers who didn’t even have the money in the first place.

   If you still don’t understand Donald Trump after reading the above, you’re hopeless. Or you’re might be Trudeau, Macron, Guaido, or any other useful idiot, unaware that the carpet under your feet has already slipped away.

 10. Jolle 23.11.2019 at 09:36

  Kiitos Jolle hyvästä linkistä. Mikään jutun alkupuolella luetelluista uskomattomaksi tarkoitetuista väitteistä ei ollut vieras. Artikkelissa on kuitenkin oivallisesti annettu hyvä kokonaiskuva Trumpista ja hänen pyrkimyksistään. Jutun saa pdf-muodossa tulostettua kaksipuolisena 5:lle arkille.

  Jo pelkästään hänen YK:ssa pitämistään puheista voisi oppia paljon, jos vain malttaisi kuunnella puheet kokonaan ja keskittyä kuuntelemaan hänen sanomaansa. Niissä on ollut hyvin yhtenäinen sisältö, jonka taustan ymmärtää paremmin, jos lukee Markku Ruotsilan kirjaa ja jättää jotkut muut kirjat lukematta.

  • Kuka on antanut Hunter Bidenille valtuudet mennä ”apinoimaan minkään valtion asioihin USAn nimissä”. Ei kukaan, sitä valtuutta ei ole edes hänen isällään ”entisellä USAn varapresidentillä”. Kummallista hyväksymistä, kun kansakaan ei huomaa nousta pystyyn.Trumpin kannattajat ovat luvanneet tuoda Hunter Bidenin ”grillattavaksi maan petoksistaan yksityisenä henkilönä ilman pienempiäkään valtuuksia”.Rikollisuuksilla ei ole mitään rajoja, siitä on todisteena kaikki väärät syytökset laillisesti valittua Trumpia vastaan.Ei olisi mikään ihme, jos joku vetäisi sen ”neuvottelu-raudan ulos holsteristaan”.

 11. Erittäin hyvä artikkeli kommentteineen jonka voi nähdä myös Ukrainaa koskettavana sikäli että Ukrainan kohtalo on väistämättä sidottu Venäjän kohtaloon

  Can Russia (Or Iran) Survive Without China?
  THE SAKER
  My China-based friend and correspondent Jeff J. Brown asked me an exceedingly interesting and important question. He wrote:
  ”Russia is a social democracy, with a large, successful people owned industrial sector and many social services for the 99% from the Soviet era. But, unlike Bolivia and Ukraine, it is avoiding the West’s color revolution poison pill, because since 1999, Russia has gone from strength to strength, under the inspired leadership of patriotic President Vladimir Putin.
  But like all social democracies, the problem is what happens if another Western whore Boris Yeltsin succeeds Putin, and returns Russia to its dystopian Wall Street rape of the 1990s? Then what? ”
  Let’s begin by deconstructing the assumptions and implications of Jeff’s question.
  China and Russia could be separated
  The first assumptions Jeff makes are the following ones:

  –Russia is a social democracy
  –The Russian media is not 100% state controlled
  –A new Eltsin might succeed Putin
  –The West is saturating the Russian information space with garbage
  –That western propaganda can still strongly impact Russia
  — China and Russia could be separated (hence the need to prevent that as the central thesis of Jeff)
  And, finally, considering the above, Jeff offers the following compelling implication for the China-Russia-Iran triangle:

  Considering the above, China’s independence and support for Russia and Iran are vital for the sovereignty and freedom, if not survival, of Russia and Iran.

  http://www.unz.com/tsaker/can-russia-or-iran-survive-without-china/

 12. Ukrainagaten julkiset kuulemiset tiedusteluvaliokunnassa ovat päättyneet tuloksettomina. Mitään todisteita Trumpin ja Zelenskyn ”kaupankäynnistä” ei löytynyt. Ei siitäkään huolimatta, että todistajia ”valmennettiin” ensin salaisissa istunnoissa. Ei siitäkään huolimatta, että Suomen mediassa on väitetty toisin.

  On mielenkiintoista nähdä uskaltavatko demokraatit äänestää virkarikosta koskevan syytteen nostamisen puolesta ja viedä sen senaattiin. Mercouris sanoo, että Trump haluaa asian senaatin käsittelyyn, jolloin hyvin monet henkilöt voitaisiin haastaa kuulusteltavaksi. Siis todella grillattaviksi. Myös sellaisia, joiden nimeä ei ole saanut mainita.

  Senaatissa on republikaaneilla enemmistö, joten pelin henki muuttuu täydellisesti.

  Horowitzin raportti julkistetaan joulukuun alkupuolella, joka todennäköisesti johtaa lukuisiin syytteisiin. Barrin ja Durhamin tutkimus etenee omalla tahollaan. Olisiko silmukka jo kiristymässä Russiagaten käynnistäjien ympärillä?

  https://theduran.com/sherlock-super-hearing-holmes-russia-did-it-hill-testimony-reveals-deep-state-panic-video/

  • ”Olisiko silmukka jo kiristymässä Russiagaten käynnistäjien ympärillä? ”

   Toivottavasti on. Mutta Trumpin asema sionistien ja neokonnien pihdeissä on vaikea. Niillä on valta ja Trumpin on tyydyttävä siihen.
   Kummallinen ja jakomielinen Trumpin tilanne kiistatta on: sionistit ovat rahoittaneet hänet valtaan ja he ovat myös ajamassa häntä pois vallasta.
   Hienoa että sinä Timo jaksat uskoa että hän olisi todella se ’America first’-patriootti joka ei anna maataan sionistien muurarimafialle sovinnolla ja elätät toivoa joka minulta on jo kuollut.
   Kieltämättä sitä oli silloin kun mies valittiin virkaansa mutta vähitellen on usko hiipunut kun on tullut selvyyttä ketkä hänen valintansa takana olivat sitä rahoittamassa. Ja sitten vielä tuo liiallinen yhteistyö Israelin kanssa ja palestiinalaisten hylkääminen kokonaan on tullut pisteenä iin päälle mihin Euroopan kohtalokin liittyy. Trump on tehnyt Israelista koko ajan vahvemman valtion ja samalla heikentänyt omaansa ja lisännyt suuren sodan mahdollisuutta.

   Minusta Trump ei voi tosiasioille mitään. Kennedy yritti mutta hänet tapettiin. Ja niin varmaan kävisi myös T:lle jos hän ei toimisi kuten ’pitää toimia’. Nämä venäjä- ja ukraina-gatet ovat enemmän teatteria kuin tositoimintaa. Niillä kansa pidetään erossa tosiasioista ja maata ohjaavista voimista ja aseteollisuuden osakkeet tuottavina. En jaksa uskoa että ne Titanicin kurssia muuttaisivat ja estäisivät sen törmäämistä jäävuoreen.
   Mutta toivon että olisin väärässä.

   • Truth_hunter 24.11.2019 at 23:21

    Ei ole kysymys uskosta enkä kiistä Trumpin tekemiä virheitä. Kyse on pikemminkin toisenlaisen näkemyksen esille tuomisesta, jonka takana ei ole muuta agendaa kuin rauha maailmaan.

    Trumpilla on jo omassa maassaan valtaisa määrä mahtavia vastustajia. Mielestäni on typerää, että suomalainen media valitsee näissä kiistoissa puolensa aivan kuin se olisi varsinainen osapuoli. Tasapuolinen tiedottaminen on unohtunut kaikilta jo vuosia sitten.

    • Usko oli huono sana sillä sen voi ymmärtää väärin. Tarkoitin sillä enemmän toivoa ja sen antamaa edes pientä luottamusta jonka itse olen hukannut.
     Meidän v-media todella toimii typerästi mutta sehän onkin ’kaukainen osapuoli’ noissa kiistoissa. Tasapuolista tiedottamista siltä ei siksi voi odottaa.
     Ja kaipa se pätee osin myös vaihtoehto medioihin joista moni on samojen voimien kontrollissa kuin v-mediakin.

   • Olet aivan oikeassa. Tuulesta temmattuja syytteitä sataa Trumpin niskaan lisääntyvässä määrin. Kun yksi valheellinen syyte ei toimi, niin he nostavat uuden.Shiff on koko juonen ”pääpiruna toimiva Juutalainen SIKA”, joka nayttää olevan vahvoilla vasenkätisten leirissä. Shiffin eliminoiminen korkeasta asemastaan olisi siunaus koko USAn kansalle. Valtiolliset vastuut ovat jääneet taka-alalle,turhan riitelyn takia, jolle ei ole vielä löytynyt pienintäkään näyttöä. Jos Trumpin asema joutuu liian ahtaalle, niin eiöhän apu löydy jälleen Israelin Mossad järjestöltä ?

  • Israelilainen lehti Haaretz kertoo että Trumpin erottamista ajavat voimat ovat russofoobisia juutalaisia, kyse on pohjimmiltaan juutalaisten asiasta

   Israeli Newspaper: Push to Impeach Trump Led by Rabbidly Russophobic Jews
   Israel Shamir
   The impeachment farce is basically a Jewish affair, noted the Israeli daily Haaretz. The soul and engine of the impeachment is Adam Schiff, ‘Shifty Schiff’ in Trump’s colourful expression. His name brings to mind the Jewish banking house of Schiff, top Jewish aristocracy of money and media.

   The second man is Greedy Goldman, or Daniel Sachs Goldman, the chief interrogator in the impeachment hearings. Sachs Goldman or Goldman Sachs, another top Jewish name and bank. The third Jew in the heart of the impeachment is infamous George Soros.
   https://russia-insider.com/en/politics/israeli-newspaper-push-impeach-trump-led-rabbidly-russophobic-jews/ri27913

 13. Tottakai Trumpin ”ulospotkijat ovat juutalaisia”, koska viime vaalien edeltä he jo alkoivat suunnittelun TRUMPin ulospotkimisesta. Hillary olisi ollut heille mieluisa ohjattava, mutta se suunnitelma meni pieleen. Molemmissa puolueissa on paljon ”selkään-puukottajia”, koska heidän kauppasuhteensa menivät myttyyn Trumpin ottaessa johtavuuden käsiinsä.Valtaosa kansasta äänestivät (äänestimme) Trumpin valtaan, mutta siihen eivät raha-eliitit ottaneet osaa.Lupaan lukijoille mullistavia asioita tulevan esille hyvinkin pian. Trumpin suurin huoli tulee olemaan ”omaisuutensa säilyttäminen”, kunnes sitä aletaan nakertamaan alakanttiin.

  • Miten selität sen että hänet nostettiin valtaan sionistien kuten kasino-Adelsonin ja muutaman muun isolla rahalla.
   Oliko siinä joku sionistien yhteinen juoni takana ? … lähinnä siten että noustuaan valtaan hän on koko ajan saanut pelätä Hillaryn klaanin kostoa ja olla nöyränä neokonnien ja N-yahun edessä turvatakseen virassa pysymisen ja mahdollisen uudelleen valinnan? Ja niin Israel on saanut mitä on halunut.

   • Tätä lähinnä tarkoitin … että Trump kuitenkin olisi vain tätä pankkiirien ”We Control Both Left & Right”-hanketta toteuttamassa ?
    Makowin artikkelista saa sen kuvan. Mutta hän myöntää kuitenkin epäilevänsä Venäjän. Kiinan ja Iranin mukana oloa.
    Itse en anna pankkiiri-mafialle yhtä suurta valtaa kuin hän antaa ja alkaa näyttää siltä että sen rahan valta olisi heikkenemässä .

    ”We Control Both Left & Right” — Kuhn Loeb Banker
    …the bankers create apparent opposites to ”remake the world” according to their specifications:
    Domestically, the Illuminati dialectic is mirrored by George Soros who funds the left, and the Koch Brothers who fund and control the right. Both are Illuminati Jews.
    We are in the final stages of a long-term conspiracy by Cabalist Jewish bankers and their Masonic lackeys to erect a world police state and to control us by fraud and force (their watchwords.)This has been achieved by a contrived ”dialectical process” best exemplified by World War Two and the Cold War where they fabricated and financed the adversaries.

    We are in the final stages of a long-term conspiracy by Cabalist Jewish bankers and their Masonic lackeys to erect a world police state and to control us by fraud and force (their watchwords.)This has been achieved by a contrived ”dialectical process” best exemplified by World War Two and the Cold War where they fabricated and financed the adversaries.

    I hope I’m wrong but I believe Putin’s Russia is part of this strategy of control. So is Iran and even China. The Libertarian Movement and the anti-Communist movements of the 1950’swere similarly motivated.
    We have no real political freedom, just as we have no real culture. Everything is designed to advance the NWO agenda, a total economic, political and cultural monopoly by the Illuminati bankers. I welcome your comments.
    https://www.henrymakow.com/geneva_versus_peace.html

   • Israel saa koko ajan lisää, näin Trumpin hallinto osoittaa kuuliaisuuttaan sille
    Pompeo Gives Away the Palestinian West Bank
    The Trump Administration again demonstrates its subservience to Israel
    PHILIP GIRALDI
    When Pompeo was Director of the CIA he even joked openly about how “We lied, we cheated, we stole.”
    Mike Pompeo’s latest concession to the war criminals in charge of Israel, clearly intended to boost the electoral chances of Benjamin Netanyahu, is only the most recent dose of the Secretary of State’s falsehood piled on fiction.
    The Trump Administration’s gifts to Israel are unprecedented, including moving the capital to Jerusalem and acknowledging the annexation of the Syrian Golan Heights.
    Pompeo, driven by his Christian Zionist beliefs, has been the point man on many of those moves, ably assisted by a U.S. Ambassador David Friedman, ex-bankruptcy lawyer, who has served as a consistent advocate and apologist for Israel with little or no concern for actual American interests.
    http://www.unz.com/pgiraldi/pompeo-gives-away-the-palestinian-west-bank/

  • YouTube on luokitellut videon vihamieliseksi. Tosiasiat ovat joidenkin mielestä nykyisin sellaisia.
   Se löytyy kuitenkin täältä nimellä Jew Coup
   https://www.trunews.com

   Jokainen voi itse videon katsottuaan ratkaista onko se vihamielinen.

  • Ukrainan sionisteilla näyttää olevan keskeinen rooli USAn Venäjän vastaisessa politiikassa. YouTuben poistama video (se muuten on katsottavissa alla olevan linkin kautta) selventää asiaa hyvin. Maahan on pesiytynyt paljon ’juutalaisia’ joista suuri osa? lienee asunut siellä jo varsin kauan kun Kasaari-valtio aikoinaan hajosi ja maan juutalaisen uskonnon omaksunut eliitti muutti tai pakeni pääosin Itä-Eurooppaan ja Venäjälle.
   Noita ’kasaari-juutalaisia’ (juutalaisia vain uskonnon perusteella) muutti myös Baltian maihin ja Ruotsin ja Venäjän kautta myös Suomeen.
   Mikähän mahtaa olla maamme poliittisen johdon suhde näihin Ukrainan askhenaasi-kasaareihin, ’juutalaisiin’, joiden geeniperimä ei ole hebrealainen? ja jotka valtaosin muodostavat Israelin valtion väestön, ehkä myös ovat oleellinen osa ns. illuminaattia ja pankkiiri-mafiaa? Heitä on myös suuri määrä Amerikassa jonne ovat pääosin muuttaneet Ukrainasta ja Venäjältä.
   ———–
   A Very Jewish Coup
   By Irish Savant
   There are times when something hidden in plain sight suddenly hits you right between the eyes. Nothing in my experience has matched the realisation that the current impeachment process against Trump is in effect a Jewish coup against a sitting President. Sure, I did have the vague idea that it was pretty Jewy but only when I started to dig deeper did I realise that it’s a Tribal project from start to finish, top to bottom.
   Mad-eyed demon-possessed Adam Schiff, Jerry Nadler, Elliot Engel, Nita Lowey and that Congresswoman who held up the Talmud as she announced she was supporting the impeachment are running the project in the House. Same with the prosecution staff who are lead by one Daniel Sachs Goldman, a name that sounds like a caricature from Der Sturmer. There’s hardly a goy on the whole Project Team. Same with the witnesses for the prosecution. Ambassadors Sondberg and Yovanovitch, so-called whistleblower Vindman, that guy from the National Security Council, the Ukraine’s President and several of that country’s oligarchs…all Jewish.
   …And who’s leading the fight against impeachment on Trump’s behalf? Chabad-Lubavitcher Jared Kushner. Seriously, you couldn’t make this stuff up! Look, I’ve barely scratched the surface here. Please check out this great video for a comprehensive insight into the jaw-dropping scale of this treachery.

   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=198518

 14. Timo Kuronen 27.11.2019 at 11:18
  Vastasin tuonne ylemmäs mutta siirretään se tänne:
  Kyllä r jäi pois ihan vahingossa.
  Halla-aho voisi minusta tuoda selkeämmin esiin mikä tuo suhde itään on … ja mikä se on sionisteihin.
  Uskonnon merkitys korostuu ainakin Laura H:n kohdalla eikä se saisi ohjata politiikkaa koska se valitettavasti merkitsee monille sionistien tukemista kun he eivät ymmärrä että sionistit käyttävät sitä omana aseenaan vaikka ovat itse pääosin ateisteja.

  Itse kyllä kannatan Peruja monissa asioissa vaikka olen IPUn mies. Kannatan lähinnä siksi että heillä on mahdollisuus isona joukkona vaikuttaa mutta jos IPU kasvaa niin silläkin silloin on.
  Olin pettynyt kun mm. Laura lähti Brysseliin kuunteluoppilaaksi sillä eihän siellä voi vaikuttaa niihin asioihin joilla maa saataisiin irti nato- ja eu-politiikasta. Miksi he eivät jääneet kotimaaahan ajamaan itsenäisyyttä ja omaa päätäntävaltaa, siis lähinnä irtiottoa EU-pöydistä.
  Tulee sellainen kuva ettei tarkoitus olekaan maan vapauttaminen eu-ja natokahleista, oma raha ja pankki.

   • Truth_hunter 29.11.2019 at 15:33

    ”Halla-ahostako uusi pääministeri?”

    Jotta Halla-ahosta voisi tulla uusi pääministeri, hallituksen pitäisi ensin kaatua ensi viikon välikysymyksen jälkeen. En usko, että niin käy, vaikka Rinne ja Paatero saivatkin turpiinsa. Rinne kylmän rauhallisesti uhrasi Paateron, mutta uusia innokaita tulokkaita on varmasti niin paljon, että jono yltää Erottajalle.

    Demarit eivät kaada hallitusta. Monet ovat sanoneet, että nyt on koossa järjestäytyneen vasemmiston näkökulmasta ”paras mahdollinen” hallitus. Se saattaa olla tottakin, mutta onhan se surkea tilanne demokratian ja äänestäjien kannalta.

    Vasemmistoliitto pitää hallituspaikoista kiinni loppuun saakka, samoin keskusta. Vihreät ovat saaneet vasemmiston Green New Deal -tyylisen politiikan takuumiehiksi, kokoomus saattaisi ajaa teollisuudelle myönteisempää linjaa. RKP:lle kelpaa mikä hallitus tahansa, kunhan saavat olla mukana.

    Postin johto toimi kuitenkin oikein ja johdonmukaisesti, jos ajatellaan sitä pitkää thatcherismin nimellä kulkevaa talouspolitiikan linjaa, jota Suomessa on harjoitettu Esko Ahon ja Paavo Lipposen pääministeriajoista lähtien. Jos Rinne olisi ollut uskollinen Lipposen opeille, hän olisi antanut lakkojen ja tukilakkojen jatkua. Kolme suurinta puoluetta eivät ole koskaan sanoutuneet irti thatcherismistä.

    Tässä tullaan niihin todella suuriin kysymyksiin, joista ei löydä sanaakaan demarien puolueohjelmasta, hallitusohjelmasta tai EU-puheenjohtajakauden ohjelmasta. Nimittäin kysymyksiin rahasta, Natosta, Euraasiasta, jne. jne.

    Kolme suurinta puoluetta ovat jokainen vuorollaan myyneet Suomelle elintärkeitä infrastruktuurin ylläpitoon ja kehittämiseen tarvittavia yrityksiä ulkomaisille pääomasijoittajille, siis keinottelijoille. Kansallinen turvallisuus ei ole edes häivähtänyt mieleen, kun rahapulaa on hetkellisesti helpotettu älyttömiksi osoittautuneilla kaupoilla.

    Raha ei ole niukka resurssi. EKP voi luoda uutta rahaa silmänräyksessä vaikka triljoona euroa. Ongelma on siinä, miten rahat käytetään. EKP on käyttänyt 2,5 biljoonaa euroa pankkien ja niiden johtajien pelastamiseen. Ja tulee käyttämään seuraavalla kierroksella vielä paljon enemmän.

    Jokaiselle suomalaiselle luulisi olevan selvää, että Suomen talouteen tarvitaan lisää rahaa. Kiky-sopimukset ja muu oravanpyöräpolitiikka eivät tuo talouteen yhtään uutta euroa. Tarvitaan uusia investointeja, koulutusta ja tutkimusta. Pankeissa olisi tarjolla loppumattomiin historiallisen alhaisella korolla uutta rahaa. Yksityiset yrittäjät eivät kuitenkaan ota velkaa, sillä odotettavissa olevat tuotot eivät ole tarpeeksi suuria tai niitä ei ole lainkaan.

    Johtopäätös tästä on yksiselitteisen selvä. Yhteiskunnan toimintojen jatkuva yksityistäminen ja koko yhteiskunnan toiminnan rakentaminen yksityisen yrittämisen varaan on tie, joka on käyty loppuun. Toimintoja täytyy palauttaa takaisin valtiolle ja niitä täytyy nopeasti luoda lisää.

    Yksityisellä yrittämisellä on aikansa ja paikkansa. Tämän päivän ahdinkoa yksityiset yrittäjät eivät pelasta. Eivät edes yritä pelastaa. Katastrofaalinen SOTE-uudistus, jossa keskustajohtoiset kunnat ovat myyneet kaikki kyseiset toiminnot pienimmän tarjouksen tehneelle, on hyvä esimerkki. Sillä tavoin huutolaisiakin aikoinaan kaupattiin. Keskustalle tämän kaltainen politiikka on geeneissä sisään rakennettu.

    Valtiota on alettava johtaa ja hoitaa. Nyt tarvitaan valtiomiestaitoa, ei nappikauppaa tai pikkupolitikointia – siltarumpupolitiikkaa.

    Joku varmasti jo tähän sanoo, että mutta kun se raha. Se on kohdallinen huomautus ja kysymys. Suomi typeryyksissään luopui itsenäisyydestään luovuttamalla rahapoliittisen päätöksenteon EKP:lle, joka on kaiken poliittisen ja jopa rikosoikeudellisen valvonnan tavoittamattomissa.

    Ranska ja Saksa pelkäsivät ja inhosivat toisiaan niin, että tekivät EKP:stä nykyajan hirviön, minotauruksen, jolle uhrataan työttömyyden ja köyhyyden muodossa ikäpolvi toisensa jälkeen.

    Rahapoliittinen päätösvalta on palautettava takaisin kansallisvaltioille. Tästä pitäisi käydä julkista keskustelua. Jos tästä ei puhuta, kaikki muu puhe on turhaa.

 15. Timo Kuronen 29.11.2019 at 16:50
  Vastasit kommenttiini Truth_hunter 29.11.2019 at 15:33 ja vastailen nyt lyhyesti pitkään kommenttiisi tuonne kappaleiden väliin

  ”Halla-ahostako uusi pääministeri?”
  ”Jotta Halla-ahosta voisi tulla uusi pääministeri, hallituksen pitäisi ensin kaatua ensi viikon välikysymyksen jälkeen. En usko, että niin käy, vaikka Rinne ja Paatero saivatkin turpiinsa. Rinne kylmän rauhallisesti uhrasi Paateron, mutta uusia innokaita tulokkaita on varmasti niin paljon, että jono yltää Erottajalle.
  —Tuo ajatus oli minultakin enemmän toive jonka nykytilanne voisi mahdollistaa mutta realiteetti lienee tuo mitä sanot.

  ”Demarit eivät kaada hallitusta. Monet ovat sanoneet, että nyt on koossa järjestäytyneen vasemmiston näkökulmasta ”paras mahdollinen” hallitus. Se saattaa olla tottakin, mutta onhan se surkea tilanne demokratian ja äänestäjien kannalta.
  —Paras mahdollinen se sille varmaan on valtapoliittisesti nähtynä ja valta näitä ’kansan parasta’ ajavia aina enemmän kiinnostaa kuin todellinen kansan paras. Kansan paras on vasemmistollekin oman puolue-eliitin paras. Lipponen on siitä malliesimerkki, mies joka junaili vasemmiston EU-pöytiin isopalkkaisiksi kuunteluoppilaiksi ja kansan rahoittamana.

  ”Vasemmistoliitto pitää hallituspaikoista kiinni loppuun saakka, samoin keskusta. Vihreät ovat saaneet vasemmiston Green New Deal -tyylisen politiikan takuumiehiksi, kokoomus saattaisi ajaa teollisuudelle myönteisempää linjaa. RKP:lle kelpaa mikä hallitus tahansa, kunhan saavat olla mukana.
  —Kiinni pitävät kuin hukkuva oljenkorresta.

  ”Postin johto toimi kuitenkin oikein ja johdonmukaisesti, jos ajatellaan sitä pitkää thatcherismin nimellä kulkevaa talouspolitiikan linjaa, jota Suomessa on harjoitettu Esko Ahon ja Paavo Lipposen pääministeriajoista lähtien. Jos Rinne olisi ollut uskollinen Lipposen opeille, hän olisi antanut lakkojen ja tukilakkojen jatkua. Kolme suurinta puoluetta eivät ole koskaan sanoutuneet irti thatcherismistä.
  —Nuo kolme ovat mukana samassa ’oma lehmä ojassa’-juonessa. Juuri se on edustuksellisen ja puoluedemokratian suurin ongelma mikä estää kansanvallan toteumisen. Voi vain käydä äänestämässä millä ei ole mitään merkitystä. Vasta kun joku puolue joka todella on kiinnostunut kansasta ja kansanäänestyksistä saa kannatusta ja nousee riittävän suureksi voi kansa saada mahdollisuuden vaikuttaa.

  ”Tässä tullaan niihin todella suuriin kysymyksiin, joista ei löydä sanaakaan demarien puolueohjelmasta, hallitusohjelmasta tai EU-puheenjohtajakauden ohjelmasta. Nimittäin kysymyksiin rahasta, Natosta, Euraasiasta, jne. jne.
  —Jos puolueohjalma olisi riittävän kattava ja selkeä niin se olisi puolue-eliitin kannalta hankala asia ja rajoittaisi sen valtaa joten siksi niistä ei tietenkään löydy sanaakaan.

  ”Kolme suurinta puoluetta ovat jokainen vuorollaan myyneet Suomelle elintärkeitä infrastruktuurin ylläpitoon ja kehittämiseen tarvittavia yrityksiä ulkomaisille pääomasijoittajille, siis keinottelijoille. Kansallinen turvallisuus ei ole edes häivähtänyt mieleen, kun rahapulaa on hetkellisesti helpotettu älyttömiksi osoittautuneilla kaupoilla.
  —Vihaksi pistää kun tuon tajuaa koska onhan se meidän yhteistä omaisuutta, myös minun ja sinun, ei vain pienen eliitin.

  ”Raha ei ole niukka resurssi. EKP voi luoda uutta rahaa silmänräyksessä vaikka triljoona euroa. Ongelma on siinä, miten rahat käytetään. EKP on käyttänyt 2,5 biljoonaa euroa pankkien ja niiden johtajien pelastamiseen. Ja tulee käyttämään seuraavalla kierroksella vielä paljon enemmän.
  —Kauniimpi orjan elämää on kuolo hirsipuussa. Pätenee varmaan talonpoika Ilkan mielestä myös velkaorjuuteen. Ongelma ei siis ole raha vaan se mihin sitä käytetään ja kenen toimesta.

  ”Jokaiselle suomalaiselle luulisi olevan selvää, että Suomen talouteen tarvitaan lisää rahaa. Kiky-sopimukset ja muu oravanpyöräpolitiikka eivät tuo talouteen yhtään uutta euroa. Tarvitaan uusia investointeja, koulutusta ja tutkimusta. Pankeissa olisi tarjolla loppumattomiin historiallisen alhaisella korolla uutta rahaa. Yksityiset yrittäjät eivät kuitenkaan ota velkaa, sillä odotettavissa olevat tuotot eivät ole tarpeeksi suuria tai niitä ei ole lainkaan.
  —Pitäisi olla oma keskuspankki joka painaa rahaa ja lainaa sitä pienellä korolla joka jää kotimaahan eikä mene yksityisten keinottelijoiden taskuun. Sitä sanotaan talous-demokratiaksi. Kansallissosilisteilla se malli toimi liiankin hyvin ja Rotsild pahoitti mielensä.
  Nykyaikainen valtioiden velkaorjuuttaminen alkoi, kun hollanninjuutalaiset maahanmuuttajat perustivat Englannin keskuspankin 1694. Keskuspankin ideana oli kieltää valtiota rahoittamasta itse julkisia kuluja. Kun valtio päätti tehdä investoinnin, joutui se ottamaan korollisen velan yksityiseltä keskuspankilta. Paisuva korkotaakka ja rahoitusriippuvaisuus alistivat hallituksen pankkisektorin palvelijoiksi.
  Sama järjestelmä levisi pian muihinkin länsimaihin. Nyt myös Suomessa hallitus leikkaa hyvinvoinnista, korottaa veroja, myy kansallisomaisuutta ja tuhoaa puolustusvoimia vain siksi, että valtiovarainministeriö ei saa rahoittaa julkisia menoja itse luomallaan rahalla.

  ”Johtopäätös tästä on yksiselitteisen selvä. Yhteiskunnan toimintojen jatkuva yksityistäminen ja koko yhteiskunnan toiminnan rakentaminen yksityisen yrittämisen varaan on tie, joka on käyty loppuun. Toimintoja täytyy palauttaa takaisin valtiolle ja niitä täytyy nopeasti luoda lisää.
  —Mutta onko se käyty eliitin mielestä loppuun? Ehkä ei ja se tietää lisää kurjistumista eikä kansa sitä pysty estämään kun mikään valtapuolue ei tätä ymmärrä.

  ”Yksityisellä yrittämisellä on aikansa ja paikkansa. Tämän päivän ahdinkoa yksityiset yrittäjät eivät pelasta. Eivät edes yritä pelastaa. Katastrofaalinen SOTE-uudistus, jossa keskustajohtoiset kunnat ovat myyneet kaikki kyseiset toiminnot pienimmän tarjouksen tehneelle, on hyvä esimerkki. Sillä tavoin huutolaisiakin aikoinaan kaupattiin. Keskustalle tämän kaltainen politiikka on geeneissä sisään rakennettu.
  —Kansasta on tullut uusi huutolaisjoukko.

  ”Valtiota on alettava johtaa ja hoitaa. Nyt tarvitaan valtiomiestaitoa, ei nappikauppaa tai pikkupolitikointia – siltarumpupolitiikkaa.
  —Pitäisi mutta mistä löytyy se johtaja?

  ”Joku varmasti jo tähän sanoo, että mutta kun se raha. Se on kohdallinen huomautus ja kysymys. Suomi typeryyksissään luopui itsenäisyydestään luovuttamalla rahapoliittisen päätöksenteon EKP:lle, joka on kaiken poliittisen ja jopa rikosoikeudellisen valvonnan tavoittamattomissa.
  —Se raha voidaan painaa kotimaassa mutta ensi on yritettävä irtaantua EU:sta joka kuristaa kuoliaaksi.

  ”Ranska ja Saksa pelkäsivät ja inhosivat toisiaan niin, että tekivät EKP:stä nykyajan hirviön, minotauruksen, jolle uhrataan työttömyyden ja köyhyyden muodossa ikäpolvi toisensa jälkeen.

  Rahapoliittinen päätösvalta on palautettava takaisin kansallisvaltioille. Tästä pitäisi käydä julkista keskustelua. Jos tästä ei puhuta, kaikki muu puhe on turhaa.
  —Juuri niin. Pitäisi perustaa jonkinlainen ’Suomi ensin’-ryhmä ja aloittaa aiheesta keskustelu.
  Voisiko sellaisen ryhmän luoda Vastavalkean sisälle koska kukaan muu ei sitä tuskin tekee.?

  • Tr. Hunter, joko teille on kerrottu Trumpin viimeisin veto allekirjoittaessaan uuden lain joka suosii juutalaisia ja potkii vankiloihin jokaisen joka esittää minkäänlaista epämiellyttävää juutalaisista. Se kaikki menee nyt syytteiksi ”antisemitismiksi” ? Sitä olenkin jo odottanut pitemmän aikaa, ja se tulee leviämään maapallon laajuiseksi vainoksi.Siis pelkistettynä, mitä tahansa ”HE SANOVAT”, sen mukaan tahdään ilman kyselyjä. Kristikunnat tulevat olemaan aivan hiiren hiljaa asiasta.Ensi vaalit saattavat jäädä omalta osaltani ”väliin”? Taidan keskittyä nyt enemmän Hawaijilaisen ehdokkuuteen. Näillä mennään, ja politiikka ei enää kiinnosta kuin ennen. Pettymysten kauttakin saattaa viisastua. Aion sulkea yhteydenpidon Trumpin vaaleihin, muuta en voi tehdä rehellisyyden nimissä.Oleppas varovainen, koska se GOOGLE kyttää sinua.

 16. Truth_hunter 29.11.2019 at 22:35

  Hyvä ehdotus ja joka tapauksessa konkreettisin tähän asti esitetyistä. FB ei sovellu siksi, että keskustelu siellä hajaantuu nopeasti ja moderointi on hankalaa. VV:llä on valmiit puitteet ja toimitus.

  Ryhmä olisi, jos sellainen joskus syntyy, käytännössä kategoria, jotka näkyvät VV-näytön yläreunassa. Artikkelien tulisi olla sopusoinnussa VV:n määriteltyjen tavoitteiden kanssa. Se ei kuitenkaan ole ongelma, sillä julkaisu pyrkii edistämään samoja asioita kuin ehdottamasi/-mamme ryhmä.

  Ryhmän nimeä pitää harkita ja siitä voitaisiin keskustella. Ehdota/ehdottakaa vaihtoehtoja. Ryhmän nimi ei saa herättää mielikuvia perussuomalaisuudesta, äärioikeistolaisuudesta eikä äärivasemmistolaisuudesta. Oma kantani on, että kyse on demokratiasta ja järkiperäisestä kansallismielisyydestä, joka EU- ja Nato-huumassa on täysin hukkunut.

  Kyllä Saksakin ajaa kansallisia etujaan kaikilla rintamilla. Saksan edut eivät kuitenkaan ole samat kuin Suomen edut.

  Uusi ryhmä poikkeaisi jo olemassa olevista kategorioista siinä, että keskusteluja pyrittäisiin fokusoimaan tiettyihin teemoihin ja artikkeleita yritettäisiin ryhmätyönä jalostaa. Kyseessä olisi suositun crowdsourcing-idean sovellutus.

  VV tekee päällisin puolin tätä samaa asiaa, mutta fokusointi ja tavoitteellisuus puuttuvat. Valtava kommenttien joukko jää myös vaille jatkojalostusta. Kaikki jää tavallaan ilmaan. Se ei ole eikä ole ollut kenenkään vika. Voimavaroja ei ole ollut tarpeeksi.

  Poliittinen tilanne Suomessa on kuitenkin muuttumassa entistä kaoottisemmaksi ja sen vuoksi systemaattisemmalle työskentelylle on selvä yhteiskunnallinen tilaus.

  Toivottavasti tämä ajatus saa kannatusta. Minun roolini tässä vaiheessa on toimia pelkästään yllyttäjänä, ruots. uppviglare. Nokia elektroniikan johtaja Kurt Wikstedt oli käyttänyt tätä nimitystä minusta vuonna 1971 ja olen siitä edelleen ylpeä. Ryhmän perustamisesta päättää viime kädessä päätoimittaja.

  Ajatukseni on, että kaikki tehdään avoimesti ja julkisesti. Mukaan ei tarvitse ilmoittautua, riittää kun osallistuu kommentointiin ja lähettää artikkeleita tarjolle toimituksen osoitteeseen.

 17. Ideana aivan mullistava, kunhan keskiinnytään totuuksien ulostuomiseen. Arvailut sekä perättömät juorut kun jätetään kokonaan pois tuhlaamasta ”aikaa ja tupakkaa”, niin maine tulee kiirimään tietokoneesta toiseen.
  Tuumasta toimeen vaan, niin kyllä se ”siittä”.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here