5G:n vastainen mielenosoitus Helsingissä 24.11.2019

19

Tapahtuman kuvauksesta:

24.11.2019 pohjoismaiset kaupungit — Tukholma, Göteborg, Kööpenhamina, Helsinki — osoittavat yhdessä mieltä 5G:n asennuksia vastaan. Osallistumalla olet mukana vaikuttamassa oman ja ympäristösi terveyden säilymiseen.

Tanskan kansalaiset haastoivat hallituksensa oikeuteen lokakuussa 2019 5G:n käyttöönotosta. Syy tälle on langattoman säteilytason nousu kymmenkertaiseksi nykyisestä, joka on tutkijoiden ja lääkäreiden mukaan kestämätöntä sekä ihmisen, kasvien että eliöstön säilymiselle, uuden säteilytason aiheuttaessa mm. DNA-vaurioita. Lisäksi jo Bryssel, Geneve, Firenze, Venetsia, osa Sveitsin kantoneista, useat Iso-Britannian kaupungit ja USA:n kaupungit ovat kieltäneet alueellaan 5G:n asennukset samasta syystä.

Lue lisää tanskalaisten lääkäreiden, tutkijoiden ja lakimiesten virallisesta linjauksesta täällä.

🚫 Vaadimme puolueettomia tutkimuksia ennen 5G-verkon laajamittaista käyttöönottoa! 🚫

Vaadimme, että 5G-verkon käyttöönotossa noudatetaan varovaisuusperiaatetta, koska 5G-säteilyn vaikutukset koskevat kaikkia kansalaisia eikä siitä voi kieltäytyä.

Vaadimme, että 5G:n käyttöönottoa edeltää selkeä vastuukannanotto istuvan hallituksen, viranomaistahojen ja operaattoreiden puolelta, josta selviää yksiselitteisesti, kuka on vastuussa mahdollisista 5G:n aiheuttamista terveyshaitoista kansalaisille ja ympäristölle. Tämä vastuunottolausunto sekä puolueettomat tutkimustulokset täytyy saattaa selkeästi kaikkien kansalaisten tietoon ja median käyttöön, kuten avoimeen uutisoitiin ja luotettavaan tiedonvälitykseen kuuluu.

Kansalaisilla on mm. Perustuslain nojalla oikeus turvalliseen elinympäristöön. Erityisesti lapsia ja raskaana olevia on suojeltava tällaiselta tutkimattomalta teknologialta. Nürnbergin sopimus kieltää maailmanlaajuisesti ilman kansalaisten tietoista suostumusta suoritettavat ihmiskokeet, siksi 5G ei ole tervetullut missään maassa eikä maanosassa.

Viranomaisten vakuutteluista huolimatta monissa maissa on noussut kansanliikkeitä 5G:n rakentamista vastaan, koska kansalaisten mielestä jo nykyisenkin teknologian säteilyrasitus on heille liikaa.

Yli 240 tutkijaa, tiedemiestä ja lääkäriä on allekirjoittanut EU:lle osoitetun vetoomuksen 5gappeal.eu pyytäen, että 5G.n rakentaminen pysäytetään kunnes turvallisuustutkimukset on tehty. Vetoomustekstin suomenkielinen versio löytyy täältä.

🚫 5G:n biologisia pitkäaikaisvaikutuksia ihmisiin ja luontoon ei ole tutkittu. 🚫 Ohessa video, jossa telekom-teollisuuden edustajat vastasivat USA:n kongressissa 6.2.2019 senaattori Blumenthalin nimenomaiseen 5G:n turvallisuutta koskevaan kysymykseen, että mitään turvallisuustutkimuksia ei ollut meneillään eikä edes suunnitteilla.

Suomen säteilylaissa määritellyt turvarajat perustuvat kansainvälisen ICNIRP-järjestön suosituksiin. Investigate Europen tutkivat journalistit totesivat tämän järjestön kartelliksi, joka valitsee omat asiantuntijansa ja vaarana on, että jäseniksi otetaan vain teollisuutta myötäileviä henkilöitä.

Lähdeviitteet yllä olevaan on luettavissa kansalaisaloitteen tietopankista nettisivulta www.stop5g.fi

🚫 Allekirjoita kansalaisaloite ”Alentakaa säteilyä – pelastakaa lasten terveys!” osoitteessa
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/4711 ja vaikuta omaan ja lastesi tulevaisuuteen! 🚫

Lisää tutkimustietoa ja artikkeleita keskusteluosiossa.

Aika: 24.11.2019 klo 14.30–16.30
Paikka: Kolmen sepän aukio, Helsinki
Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/2450836545172439/

19 KOMMENTTIA

 1. Säteilytettää ne nytkin hyttysiä aasiassa. Yleltä löytyy. Häviää lisääntymiskyky tai naaraat tekevät mutantteja. Joten jos yle kertoo niin ei ole foliohattua. Katsokaa tubesta ”krnoonisesti myrkytetty”. Glysofaatista. Länsimaiden syntyvyyden laskulle on paljon luontaisia selityksiä. Ei haluta lapsia. Myöhemmällä iällä synnyttäminen, ympäristömyrkyt, ruokavalio, lisäaineet elintarvikkeissa, hormonihäiriköt. Ja tietenkin säteily. Yle ja valtamedia puskee ilmastouskovaisuutta ja lasten tekeminen on ekoteko. Syntyvyys laskuun mutta täällä se ei ole ongelma, kuten muualla. Nokian insinöörit tiesi aikoinaan sen ja ollut ylellä joskus hyvään aikaan dokumentti kun oli journalistinen, eikä copypaste media. Nokian insinööri sai kasvaimen päähän ja sanoi että kaikki puhelinvalmistajat sen tietävät mitä aiheuttaa säteily ja siksi lukee että pidettävä luuria 5 cm päästä korvasta käyttöoppaassa. Siihen GMO, eli ”muunneltu maissitärkkelys, perunatärkkelys jne”. Mistä johtuu immuunisairauksien räjähdysmäiden kasvu? Ja suoliston ongelmat kuten Chronin tauti? Mutta onhan meillä säteilyturvakeskus, evira, jne mitkä pitää meistä huolta. Olihan tupakkayhtiötkin hyviä ja puolet lääkäreistä poltti 60-luvulla jne. Tyhmimmät karsitaan mitkä ei osaa mitään kyseenalaistaa.

  • Depopulation plan hyvässä implementaatiovauhdissa. Kansan verenpainetta pidetään koholla tuottamalla jatkuvia älyttömyyksiä sen nieltäväksi. Mikä tämä viimeinenkin kampanja on, että kaikenlainen huumori kielletään, koska siitä voi joku loukkaantua? Eikä Pyhiä Kirjoituksia saa siteerata. Elämme nyt muka jotain uutta aikaa, joka haluaa täydellisesti irtaantua menneisyydestä. Sopeutumiskyvytön kansanosa laitetaan kulkemaan varpaillaan ja krooniseen stressitilaan, jota terästetään mainituilla ympäristörasituksilla. Seniorit ovat jo nyt pulassa uuden ajan härpäkkeiden ja vaatimusten kanssa. Itse en enää kaipaa lisätodisteita siitä, että väestöjä ajetaan alas. Kutsuttakoon foliohatuksi, ei haittaa. Nythän sitä tarvitaan ihan oikeasti. Tai mormonien alusasuja.

 2. Feministitkin järjestää tolta pohjalta jonku oman mielenosoituksensa g -pistettä vastaan.

 3. Tekniikan maailma kirjoittaa toista arviota ja moittii RT:tä ”propagandasta”(5g-aihe)
  No.. riippuu kai siitä miten asian esittää, lukija sitten päättää mikä on propaganda.
  Periaatteessa jokin vaikutta toiseen aina jollain tavalla,
  ja vaarana on että kun ”verkko” on rakennettuna ja selviä että siitä on haitta niin eihän sitä hevin puretaan.(pahimpana esimerkkinä lyijybensiini tai )
  -Itse en ole 5g.tä vastaan ainakaan nyt..

 4. 5G on taas osoitus siitä miten ihmiset on tällä siru tekniikalla opetettu käyttäytymään ja siitä on tullut elämän tärkein asia ja muu elämänarvojen ajattelu jää takaalalle. Kellään ei ole semmoista kiirettä että tarvitsee 5G asioidensa hoitoon tai muuhun sometteluun mutta teknologia teollisuus niin määrää ja silloin ihmiset joutuu käristämään aivonsa aina tehokkaimmila microaalloilla.

 5. Säteilymittari ei maksa kuin muutaman dollarin. Halpa hinta ei huolestuta, mutta kun sen mittarin kohdistaa lähelle sähköisiä laitteita niin jo alkaa neulan lukemat nousemaan, ja sitä on kaikkialla asuintaloissa.Vanhaan aikaan petiin mentiin oljylampun smmuttua, eikä mikään säteillyt muut kuin ”kalsarit”.Nyt esiintyy niin monta eri syöpälajia etteivat kerkiä perässä pysymään. Turhaa odottaa kännykän valmistajia varoittamaan käyttäjää säteilyistä, sehän on kuin kusis omille koivilleen ?

 6. Hiukkasfyysikko, toht. Katherine Horton väittää tutkimustensa ja henkilökohtaisen kokemuksensa perusteella, että 5G-verkosto on tarkoitettu suunnatuksi energia-aseeksi, joka on linjassa globaalin eliitin tavoitteena olevan ihmiskunnan orjuuttamisen kanssa:

  ”Particle Physicist Dr. Katherine Horton argues, based on her research and personal experiences, that the 5G network is intended as a Directed Energy Weapon system that aligns with the goals of the global elite to enslave humanity…”
  https://www.collective-evolution.com/2019/07/31/5g-is-the-ultimate-directed-energy-weapon-system-says-particle-physicist/?fbclid=IwAR3Amrp5BKGC8xqG7ie2pfU_J2lhg4QpSit6jSc2xVwG__m7vWeU5-NWkjo

  Maailman johtaviin vaihtoehto-lääketieteen edustajiin kuuluva toht. Joseph Mercola varoittaa uhkaavasta 5G-apokalypsistä:
  https://www.technocracy.news/dr-mercola-warns-on-the-impending-5g-apocalypse/

 7. ”The telecommunications industry and their experts have accused many scientists who have researched the effects of cell phone radiation of ’fear mongering’ over the advent of wireless technology’s 5G. Since much of our research is publicly-funded, we believe it is our ethical responsibility to inform the public about what the peer-reviewed scientific literature tells us about the health risks from wireless radiation.”

  https://blogs.scientificamerican.com/observations/we-have-no-reason-to-believe-5g-is-safe/

 8. ”There will be a high-level telecommunications industry conference called ”5G Techritory” in Riga, Latvia from November 27 to 29 at the Radisson Blu Latvija Conference and Spa Hotel at 55 Elizabetes Street (Elizabetes iela 55) in the center of Riga.

  Opponents of 5G are organizing a big protest in the park across the street from the hotel on WEDNESDAY, NOVEMBER 27 FROM 6 TO 8 PM AT 55 ELIZABETES STREET IN RIGA.

  Ainars Tarvids, who lives in Riga and is helping to organize the protest, is requesting that as many people as possible join the protest against 5G next Wednesday. I am sending this email to thousands of people in Latvia and nearby countries (Estonia, Lithuania, Belarus, Finland, and Poland) who have signed the International Appeal to Stop 5G on Earth and in Space.

  More than 80 industry leaders, government officials, and investors in 5G from Europe, Asia, and the United States will be speaking at the conference. They include the Prime Minister of Latvia, the Latvian Minister of Economics, the Norwegian Minister of Digitalization, the Secretary of State of Poland, the Polish Minister of Digital Affairs, the Secretary General of the Nordic Council of Ministers, the Director General for Communications of the European Commission, and the Deputy Secretary-General of the International Telecommunication Union.”

  • Kun tuon suomenkielisen videon mukaan olemme älykäs kansa ja ylemmän linkin mukaan sijoitumme heti Aasian maiden jälkeen peräti 8. maailman ÄÖ-listalla niin miksi kuitenkin kärsimme ongelmista joista esim. Japani ja Kiina eivät kärsi?
   Onko kuitenkin niin ettei älykkyys tässä ole ratkaiseva asia? Suurimmalla osalla meistä riittää äly ymmärtämään että maamme on menossa kohti itsetuhoa mutta silti mitään sen estämiseksi ei tehdä.
   Kyse näyttäisi olevan enemmän passiivisesta ja alistuvasta luonteesta kuin älystä.
   ———
   ”Tämä on monille alistetuille vaikeaa, kun he ovat tottuneet siihen, että vihastuminen on moraalisesti tai uskonnollisesti väärin”, sanoo Raamattuopiston johtaja Rauno Mäkelä ja jatkaa: ”Mutta ei se ole. Uudessa Testamentissakin kehotetaan: vihastukaa, mutta älkää tehkö syntiä. Vihastuminen ja vihaaminen ovat eri asioita.
   Kun meidän oikeuksiamme poljetaan, meidän pitäisi suuttua siitä, eikä suinkaan jäädä alle. Osoita vihastumisesi tavalla tai toisella. Käytännössä tämä merkitsee riitelemistä. Ne jotka ovat joutuneet alistetuksi ovat yleensä ihmisiä, jotka inhoavat riitelemistä ehkä yli kaiken. Se on heille suunnattoman vastenmielistä. Koko heidän olemuksensa on sitä vastaan, mutta on vain opittava riitelemään”.

   Ja lisää luennosta 9.12.2004: Miksi minusta tuli luonnehäiriöisen uhri? — miten voin vapautua alistajastani? : ”Tämä voi ärsyttää teitä, mutta uskallan sanoa sen näin: Olennainen asia tapahtuu uhrissa itsessään. Hänessä täytyy tapahtua muutos. Jos hänessä tapahtuu sisäinen muutos, se alkaa heijastua hänestä ulospäin… vaikkei hän sanoisi mitään, vaikkei hän tekisi mitään. Se alkaa vähitellen muuttaa häntä itseään myös siten, että hän voi löytää keinoja, joilla hän voi tilannetta muuttaa, vaikka radikaaleja keinoja ei olisikaan käytettävissä.”


   Upeita sanoja Mäkelältä. Toteutuakseen meissä tuo muutos vaatii sellaista tietoa, joka auttaa tajuntaamme laajentumaan ja järkeämme ymmärtämään todellisuutta realistisesti sekä myös tulkitsemaan oman asemamme siinä oikein. Siis tietoa jota maailmankuvaamme kutistamaan ja totuutta vääristämään pyrkivä valtamedia ei juurikaan tarjoa.

   • Mäkelän upeita sanoja voi soveltaa koskemaan myös isompaa poliittista ryhmää, koko kansaa

    On valitettava tosiasia että luonto tuottaa geenejä jotka altistavat psykopatiaan. Siksi ei ole vain psykopaatin oma vika että hän on psykopaatti. Hän ei ole vastuussa geeneistään.
    Mutta hänellä ei silti ole oikeutta nostaa itseään lauman yläpuolelle ja alistaa lauma valtaansa. Sellaista oikeutta ei ole kenelläkään.
    Jokaisen meistä on sopeuduttava ’lauman’ etua ja säilymistä suojaaviin rajoihin. Laumalla on oikeus vaatia tätä kaikilta koska lauma (kansa) on enemmän kuin sen jäsen, joka ei ole lauman kannalta korvaamaton.
    Ja sillä on siksi oikeus pitää huoli siitä että se joka ei sopeudu pannaan vastuuseen lauman edessä.

    Mitä nuo ajatukset merkitsevät maamme nykyistä valtaeliittiä ajatellen?
    Eikö se pitäisi panna vastuuseen kansan edessä koska se ei ole sopeutunut kansan etua ja säilymistä tukeviin rajoihin.

 9. Hetki sitten postasin tuon ylläolevan johon liitteeksi tai jatkoksi sopii tämä juuri lukemani
  Reclaiming Your Inner Fascist — herätä henkiin sisäinen fasistisi
  C.J. HOPKINS
  Kaikkihan me olemme enemmän tai vähemmän synnynnäisiä fasisteja eli meissä on synnynnäistä aggressiivista voimaa mitä voi käyttää toisten alistamiseen ja tuhoamiseen. Ja sitä juuri fasismi tarkoittaa ja niin se ymmärretään.
  Mutta tuota ’fasistista’ voimaa voi käyttää myös rakentavalla tavalla pahaa vastaan hyvyyttä puolustaen; kuitenkin sillä ehdolla ettei pahuus eikä hyvyys ole vain sitä mitä itse pidän pahana tai hyvänä vaan laajemmin ja objektiivisesti määriteltyä pahaa tai hyvää.
  Silloin se on oikeutettua tervettä aggressiota, vihastumista vääryyden edessä ja halua voittaa se, taistella sitä vastaan alistumatta siihen. Siis tervettä ’fasismia’ jos tuota sanaa (fasismiksi vastapuoli sen yleensä leimaa) halutaan käyttää.
  Kun suostuu kohtaamaan oman sisäisen tuhoavan fasistinsa niin se menettää tehonsa ja siihen varastoitunut vihaenergia vapautuu rakentavaksi aggressioksi uskoo kirjoittaja.
  Valtioiden tasolla se merkitsisi imperialismin tuhoisan voiman hylkäämistä ja rauhanomaisen rinnakkaiselon nousua ensisijaiseksi asiaksi.
  ——-
  Ironically, it is those who are not acquainted with their Inner Fascists (or who deny they have one) who are usually the first to make a big public show of loudly denouncing “fascism,” brandishing their “anti-fascist” bona fides, accusing other people of being “fascists,” and otherwise desperately projecting their Inner Fascists onto those they hate, and want to silence, if not exterminate.
  This is one of the hallmarks of repressed Inner Fascism … this compulsion to control what other people think, this desire for complete ideological conformity, this tendency, not to argue with, but rather, to attempt to destroy anyone who disagrees with or questions one’s beliefs.

  … We (i.e., Americans, Brits, Europeans, and other citizens of the global capitalist empire) get up in the morning, go to work, shop, pay the interest on our debts, and otherwise obey the laws and conform to the mores of a system of power that has murdered countless millions of people in pursuit of global-hegemonic dominance.
  It has perpetrated numerous wars of aggression. Its military occupies most of the planet. Its Intelligence agencies (i.e., secret police) operate a worldwide surveillance apparatus that can identify, target, and eliminate anyone, anywhere, often by remote control. Its propaganda network never sleeps, nor is there any real way to escape its constant emotional and ideological conditioning.

  The fact that the global capitalist empire does not call itself an empire, and instead calls itself “democracy,” doesn’t make it any less of an empire. The fact that it uses terms like “regime change” instead of “invasion” or “annexation” makes very little difference to its victims. Terms like “security,” “stability,” “intervention,” “regime change,” and so on are not meant for its victims. They are meant for us … to anesthetize us.
  http://www.unz.com/chopkins/reclaiming-your-inner-fascist/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here