Trump, perustuslaki ja demokratia

Tasan yhdeksäntoista minuuttia siitä, kun Trump oli vannonut virkavalan, Washington Post julkaisi artikkelin otsikolla "Kampanja Presidentti Trumpin saattamiseksi virkarikossyytteeseen on alkanut".

57

Yhdysvalloissa on vaalikausi jo täydessä vauhdissa, ja esi-vaalikampanja on saanut entistäkin absurdimpia piirteitä, sillä siitä tässä Donald Trumpia vastaan nostetussa virkarikossyytesotkussa on perimmiltään kysymys. On ilmiselvää että virkarikossyyte on ensinnäkin: pyrkimys edelleenkin sabotoida ja estää Trumpia toteuttamasta poliittisia pyrkimyksiään, ja ennen kaikkea: pyrkimys estää hänen hyvin todennäköinen uudelleenvalintansa. Kun demokraatit ilmeisesti ovat jo tässä vaiheessa menettäneet uskonsa vaalivoittoon, niin jäljellä ei sitten ole muuta kuin entistäkin epätoivoisemmilta vaikuttavat keinot.

Keskellä kuohuntaa Donald Trump tarttui kynään ja kirjoitti pitkän kirjeen1, jonka osoitti henkilökohtaisesti yhdelle äänekkäimmistä poliittisista vastustajistaan, Nancy Pelosille, edustajainhuoneen puhemiehelle. Kirje poikkeaa Trumpin useista julkisista ulostuloista sosiaalisessa mediassa, ja siitä löytyy hänelle tyypillisen MAGA-retoriikan lisäksi muutama pohtimisen arvoinen huomio.

Ihan aluksi yleissävyltään vahva ja entistä vakavasävyisempi kielenkäyttö tuo esiin ristiriidan virkarikossyytteen ja Yhdysvaltain perustuslain välillä. Trumpin mielestä perusteeton, pelkästään poliittisiin päämääriin tähtäävä virkarikossyyte murentaa Yhdysvaltain perustuslakia ja avaa sitä kautta oven vastaaville toimille myös tulevaisuudessa.

Poliittisiin päämääriin tähtäävä, virkarikossyytteeksi naamioitu vallankaappausyritys käy entistäkin ilmeisemmäksi kun jatkaa politiikan piirissä harvinaisen suorasanaisen kirjeen lukemista:

”Puhemies Pelosi, Te myönsitte juuri viime viikolla julkisesti että puolueenne virkarikoshanke on ollut meneillään ”kaksi ja puoli vuotta,” jo pitkään ennen kuin kuulitte puhelinsoitosta Ukrainaan. Ja tasan yhdeksäntoista minuuttia siitä kun vannoin virkavalan, Washington Post julkaisi artikkelin joka oli otsikoitu ”Kampanja presidentti Trumpin saattamiseksi virkarikossyytteeseen on alkanut.”

Edellisestä kappaleesta:

”Joten te olette käyttäneet kolme vuotta taukoamattomiin yrityksiin kumota Amerikan kansan tahto ja nollata äänestystulos. Te näette demokratian vihollisenanne!”

Yhdysvaltain perustuslain lisäksi väkisin väännetty ja tekaistu virkarikossyyte murentaa ja vääristää entisestään myös demokratiaa. Maailma on pahasti päälaellaan: parlamentaarinen demokratia on huomaamatta muodostunut vähemmistöjen diktatuuriksi. Ja niinpä Trump käy edempänä suoraan hyökkäykseen, hyökkäykseen jota MAGA-retoriikka, joka jättää aina tarvittaessa takaoven auki kylähullu-tulkinnoille, ei enää pehmennä:

”Te olette niitä jotka sekaantuvat Amerikan vaaleihin. Te olette niitä jotka horjuttavat Amerikan demokratiaa. Te olette niitä jotka estävät oikeuslaitoksen toimintaa. Te olette niitä jotka aikaansaavat kipua ja kärsimystä tasavallallemme, omaksi itsekkääksi henkilökohtaiseksi ja puoluepoliittiseksi hyödyksi.”

Toki tämä taistelu on myös Trumpille hyvin henkilökohtainen, mutta kirjeen myötä se saa uusia, entistä vakavampia ulottuvuuksia. Trump päättääkin kirjeensä seuraaviin sanoihin:

”Sata vuotta tästä eteenpäin, kun ihmiset tutkivat tätä selkkausta, haluan heidän ymmärtävän mistä siinä oli kysymys, ja oppivan siitä. Ettei tämmöistä tapahtuisi uudestaan jollekin toiselle presidentille.”

Itse asiassa kirje tuo esiin sen, että Trump taistelee myös valtion, perustuslakiin nojaavan suvereniteetin puolesta ”globalismin valheellista laulua”2 vastaan. Liberaaleille globalisteille, kuten Pelosi, ei nimittäin ole olemassa lakeja joiden yli ei voisi tarvittaessa kävellä. Heidän maailmansa perustuu liberaalien omalle sääntöpohjaiselle järjestykselle, arvoille ja ihmisoikeuksille. Ja mikäli jonkun valtion perustuslaki estää näitä arvoja ottamasta kaikkea hallintaansa, niin silloin laki saa kumartaa ja tehdä tilaa.

Trumpin valtaannousu Yhdysvalloissa on nostanut esiin yhä syvenevän juovan ns. sääntöpohjaisen, liberaaleihin arvoihin perustuvan, maailmanjärjestyksen ja perinteisen valtiokäsityksen välillä. Valtio, Yhdysvaltain tapauksessa liittovaltio, ei siis hävinnyt mihinkään ns. historian loppumisen myötä. Tosin, eihän se historia tietenkään oikeasti loppunut. Mikä mieletön ajatus sinällään. Mutta itse asiassa Fukuyaman silloisen väitteen ydinajatus, se että liberaali demokratia on ideologisen evoluution täydellistymä, on oikeastaan vielä mielettömämpi.

Kirjoitan tämän moninapaista maailmaa odotellessa, sitä maailmaa jonka esiinnousua Trumpin murskaava vaalivoitto ensi vuonna tulee vain vauhdittamaan. Sillä koska virkarikossyyte ei tule menemään läpi republikaanienemmistöisessä senaatissa, (liberaalit) demokraatit ovat vain onnistuneet rampauttamaan itsensä, juuri sopivasti näin vaalien alla.

Viime kädessä heidän häpeämättömät ja röyhkeät toimensa ovat vain aikaansaaneet sen, että nekin republikaanit jotka ennen vastustivat Trumpia seisovat nyt yhtenä rintamana hänen tukenaan. Todistuksena tästä vaikkapa vaikutusvaltaisen republikaanisenaattorin, Lindsey Grahamin, viimeaikaiset julkiset esiintymiset.3

Linkin alta löytyvä nelikymmenminuutinen video on näkemistäni ehdottomasti paras ja selkein esitys siitä mitä Washingtonissa on tosiasiassa ollut meneillään viime vuosina. Tosin sana ”selkeä” on tässä yhteydessä jokseenkin viitteellinen, niin sekavaksi tämä keinoja kaihtamaton poliittinen taistelu on käynyt. Mutta yleinen konsensus republikaanien keskuudessa tuntuu kuitenkin olevan tällä hetkellä, että ”piti Trumpista tai ei, liika on aina liikaa”.

Viitteet

(1) Letter from President Donald J. Trump to the Speaker of the House of Representatives 17.12.2019.

(2) Donald Trump: ’False Song of Globalism’ (video).

(3) Lindsey Graham rips FBI over Russia probe 11.12.2019 (video).

Artikkelikuva Gage Skidmore: Nancy Pelosi (CC-SA 2.0) ja Shealah Craighead: Donald Trump (public domain).

57 KOMMENTTIA

 1. Teatteriahan tuo kaikki on.
  Trump on nyt paras mahdollinen mies Israelin kannalta ja illuthan pankkimafioineen vaalin ratkaisee kuten viimeksikin — ja aina ennenkin Kennedyn ajoista asti.
  Usa on miehitetty maa joka esittää ’olemme demokratia ja viemme sitä muillekin’ teatteria.
  Ja jos nyt Trump ei pääsisi jatkamaan niin tilalle tulee taatusti sopiva mies tai nainen ja shou jatkuu. Ainakin niin kauan kunnes hegemoniasta on enää jäljellä vain rippeet.

  • Olen Truth_hunterin kannoilla aika monessa asiassa ja tässä voin kompata täysin.
   Arvelen, että Trump ei sen syvällisempiä (vertailupiste on maan johtamisen vaatimat kyvyt) kykene miettimään.

   Trump on yksilö, jonka pitää voittaa, hiekkalaatikolta lähtien. Olisiko lapsuuden traumoja taustalla, ihan sama nyt… Tämän yksilön ajatus mennee about siten, että kunhan bisnes kulkee omissa ja omia vastaavissa jutuissa (US sisällä),
   hän on asian kannalla ”all in”.

   Lopputulos on se että hän on NWO-globalisti-sionisti-eliitin asialla samaan aikaan kun Detroitin punaniskan asialla. Se on ajatuskehikko, joka suosii muutamaa prosenttia ihmiskunnasta maailmanlaajuisesti katsottuna. Ja kuten maailmaa nähneet tietää, jos eliitti ja eliitin sijoituskohde tienaa paremmin, ei ole muuta tavoitetta kuin tienata vielä paremmin minimi kuluilla. Jos EI tienaa koko ajan paremmin, se on sama kuin maailmanloppu = siis pörssikurssi laskee.

   Trumpin ajatukset ”9/11 tempauksesta. Trump ei ole osoittanut mitään kiinnostusta muun kuin ”virallisen totuuden” perään. Kunhan räksyttää, että maan hallinto teki virheitä kun ei kohdellut matuja ja maahantuloa kaltoin, jolloin ei olisi tempaus muka toteutunut. Hoh hoijaa, tämä osoittaa henkilön olevan ”Bethelemin pajan asialla”.

   Tämä arpi jenkkien hallinnon tempauksissa on pitkä ja arvelen että tämän setviminen ei tapahtu ihan lähivuosikymmeninä. Onnea jälkisukupolville, otaksuen että ketään edes kiinnostaa tämä.

   • Tottakai tämä kaikki on valemedian rummuttamaa teatteria, näyttelijä (…ja ruhtinaallisesti rahalla ja omaisuudella palkittu) Trump on huolellisesti harjattu tähän käynnissä olevaan ’poliittisten hallintojen tuhoamis’ tehtävään, joka johdattaa meidät Uuteen Maailmanjärjestykseen. Trump ei poustaa tweettejään, eikä myöskään Pelosi, heidän taustajoukkonsa tekevät sen. Näin poliittinen näytelmä toimii jokaisessa valtiossa, pyramidin huipulla seisoo vain yksi rahaa ja taloutta suvereenisti hallitseva puppet master – Black Nobility.

    ”….3 Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. 4 Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: ”Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?”

    ”…. 11 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. 12 Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani.”

    Totuus on silmiemme edessä. Trump, kuten aiemmatkin Yhdysvaltojen presidentit, on AINA jesuiitta-mafian ympäröimä, joista yksi on kovan luokan satanisti ja pedofiili Mike Pence!

  • Usasa on menossa ”The great awekening”. Ei mene enään kauaa kun maailmanlaajuinen korruptio ”deep state” paljastetaan.

   • Tämäpä minullakin on päälimmäinen ajatus. Eikä pelkästään USA:ssa vaan kaikkialla länsimaissa. EU horjuu jo rotkon reunalla mutta mediat puhuvat isismammoista ja Gretasta vaikka pitäisi suunnitella jo valtionjohtoisesti selviytymistrategiaa.

 2. Eihän USAssa ole suurta eroa onko demokraatti tai republikaani presidenttinä sillä molemmat ajaa varmasti amerikan laittomuuksia muita maita kohtaan siitä on nobelpalkittu obama hyvä esimerkki. Trump on kuitenkin välttänyt suoria hyökkäyksiä muihin maihin vaikka muita temppuja onkin käyttänyt muita maita vastaan kuten pakotteita, tilien jäädytyksiä, saartoa ja estänyt kaupassa tarvittavat tilinsiirrot ettei Trumpin hallinto paljon eroa aiempien presidenttien hallinnosta. Tämä demokraattien virkasyytehanke on vain jatkoa aikaisemmalle venäjä vaaleihin vaikutus hankkeelle joka kuivui kokoon ilman näyttöä ja jonka vaalihäviöstään suuttunut hillary pisti alulle ehkä vainoharhaisuuttaan. Amerikassa ei demokratia toimi oikestaan mitenkään vaan amerikkaa pyörittää korporatiiviset kaupalliset rahapiirit eikä poliitikoilla ole muuta mahdollisuutta kuin taipua niiden päätöksiin. Tämäkään demokraattien virkasyytehanke ei lisää tai vähennä amerikan demokratiaa kun sitä ei ole.

 3. ”…eikä poliitikoilla ole muuta mahdollisuutta kuin taipua niiden päätöksiin. ”

  Niinpä, ja onko edes haluakaan? Tuskinpa kun omat asemat on hyvin turvattu ja iso raha kiinnostaa aina vallanhimoisia.
  Meilläkin vallassa olijoiden edut on kohtuuttoman hyvin turvattu ja se takaa että saadaan ’sopivat tai oikeat’ henkilöt virkoihin.

  • Vielä jatkoksi tuohon
   Illu-mafian strategia on pitää vallassa poliitikot jotka ovat vallan- ja rahanhimoisia. Sellaiset ovat nöyriä ja hyviä lakeijoita ja vain he kelpaavat huijaamaan kansaa. Kansan etua ajavilla ei ole mitään jakoa tärkeisiin virkoihin. Ja näitä judas-pukkeja on aina tarjolla.
   Michael Collins Piper – Zionist Subversion of America
   THE JUDAS GOATS: THE ENEMY WITHIN (2006)
   https://www.henrymakow.com/2017/11/History-of-Zionist-Subversion.html
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=160712 
   ”Only a small handful of people dare to raise questions about the domination of the American system by an alien force that has no regard for American interests whatsoever.”
   JUDAS-PUKIT: vihollinen omissa riveissä (2006)
   ”Vain pieni kourallinen ihmisiä uskaltaa herättää kysymyksiä amerikkalaisen järjestelmän dominoinnista ulkomaalaisvoimalla, jolla ei ole minkäänlaista kiinnostusta amerikkalaisiin etuihin”. — Mitenkähän meillä?

    • SECRET SOCIETIES: The Rothschilds are Jesuits and Guardians of the Vatican Treasury – By Henry Makow

     Source – henrymakow.com

     “If you are not an American you will understand why your country is on its present course, as it too is controlled by the Jesuit General through his select Jesuits, Knights of Malta, Shriner Freemasons, the Knights of Columbus, and the Illuminati’s Masonic, Cabalistic, Labor Zionist, Sabbatian Frankist (named after the Black Pope’s baptized Jacob Frank), Jewish House of Rothschild. For the Order controlled the infamous House of Rothschild since no later than the French Revolution and Napoleonic Wars, after which Jesuit-led Crusade the Rothschild family was surnamed the “Guardians of the Vatican Treasury.”
     Eric Jon Phelps, „Vatican Assassins”, 3rd Ed., p.90

     ”These three financial families, the Rothschilds, Morgans, and Rockefellers all do the bidding of the Jesuit Order because of Jesuit infiltration in their organizations. They do whatever is necessary to destroy constitutional liberty in America and to bring the pope to world domination. As we look back over the 20th century, we see how successful the Jesuits have been. They have continued to squander the wealth of America and continually attack its great constitution and civil liberties. Daily, the power of the pope in Vatican City increases. One day they will achieve total power again.”
     Bill Hughes: „The Secret Terrorists”, p. 16+17

     “Seldom is it mentioned: that the Rothschilds, along with other western bankers and industrialists, financed the rise of Hitler as a bulwark against the Soviets. The ultra-right wing falsely describes the Rothschilds as “Jewish bankers” when, in fact, the Rothschilds are interwoven with the Catholic Church, and, jointly with the traditional mafia and the American CIA, interlocked with the Vatican Bank, which was pro-Nazi.”
     Sherman H. Skolnick: „The Rockefellers and the Rothschilds” (article)
     [link to http://www.beyondweird.com]

     “… the Jesuits were driven to co-operate with the other two international brotherhoods, the Freemasons and the Jews [Rothschild’s Illuminati], in the destruction of the Spanish Empire.”
     Salvador de Madariaga, Spanish Statesman: „The Jesuits”, 1820

     • Ahti Valkeapää – pieni news flash:

      ”TRUMP: WE SUPPORT ISRAEL
      Israel National news, May 5, 2019:

      US President Donald Trump on Sunday blasted Hamas and the Islamic Jihad ( …. USAn omat proxy joukot, wink wink…. ) over their continued rocket attacks on southern Israel.

      “Once again, Israel faces a barrage of deadly rocket attacks by terrorist groups Hamas and Islamic Jihad. We support Israel 100% in its defense of its citizens,” Trump tweeted.”

    • Nyt USAssa olet antisemitisti jos toivotat ”hauskaa Joulua”. Happy Holydays on nyt ainoa tapa tervehtiä,joutumatta vainon kohteeksi. Billy Graham yhtyi nyt demoktaattien päätökseen suistaa Trump pois viraltaan.Eikös raamattu opasta kristittyjä pysymään erossa kaikesta politiikasta, joka on perkeleestä ?On aikoihin eletty ?

 4. Miksiköhän eräät suomalaiset kirjoittelee näitä Trumpin puolustuspuheita niin tunteella. Kuvittelevatko Trumpin olevan jotenkin Suomen ja suomalaisten ystävä tai meille jotenkin hyödyksi.

  • Vai että taatusti parasta laatua. Olet sitten samaa mieltä kuin N-yahu ja sionistit.
   Miten se näkyy tekojen tasolla että arvostaa Suomea? Itse en ole sellaista havainnut.

    • Vaikka Valkoisessa talossa isäntä vaihtuukin välillä, Atlantin takainen supervalta Yhdysvallat on silti se sama globaali hegemoni, tämän yksinapaisen uuden maailman järjestyksen johtaja.

  • Näin talmudisti Trump tuhoaa lopullisesti Amerikan ja sekö sinusta on hyvän miehen merkki?
   Epäilemättä hän myös arvostaa oman maamme valtaeliittiä joka toimii hänen lakeijanaan.
   Kurt Nimmo: Trump institutionalisoi sionistisen maailmantyrannian
   Trumpin toimeksianto, jolla kielletään Israelin tai juutalaisten kritiikki ”vihana”, julistaa murhaavan rasistisen roistovaltion ja sen lakeijat maailman hallitsijoiksi, kuten juutalaisten dogmassa (Talmudissa) on määrätty.

   Kurt Nimmo: Trump Institutionalizes Zionist World Tyranny
   By Kurt Nimmo on December 21, 2019
   henrymakow.com – Dec 20, 2019
   Trump’s Executive Order banning criticism of Israel or Jews as “hate” anoints a murderous racist rogue state and its minions as rulers of the world, as mandated in Jewish dogma.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=199593

   • Samaa Puttekin ajaa Venäjällä…hölököystin kyseenalaistaminen on muistaakseni rikos siellä!

    • Putte ajaa kuitenkin moninapaista eikä sionisti-illujen yksinapaista maailmaa jossa valta ei ole vain talmudistisionisteiilla.
     Siinä on suuri ero.
     Koska Venäjällä on kommunistisen NL:n muistona paljon kasaari-sionisteja (kaikki eivät ole muuttaneet Israeliin tai Usaan) niin Puten lienee pakko olla jollakin tavoin lojaali heitä kohtaan mutta onhan hän selvästi tuominnut sionisti-bolsujen vallankaappauksen ja sanonut ettei halua kommunismin palaavan maahansa.
     Häntä eivät sionistit ohjaa samalla tavalla kuin Trumpia joka on myynyt maansa heille. Siinä missä hän on isäntä talossa Trump on päätynyt rengiksi.
     Putte ei myöskään rahoita synagoogien rakentemista kuten amerikkalaiset veronmaksajat ja on valinnut maansa uskonnoksi sionistien vihaaman kristinuskon. Juutalaisuuden osuus maan uskonnoista on varsin pieni eikä se kiinnosta venäläisiä joten mitään vaaraa siitä ei ole kansalle.

    • Manipuloitu kuva kertoo hyvin että Putte on vaivautunut ja ’vikisee’.
     Jos se sinuun puree niin ovatko illut kaapanneet sinutkin?

 5. Truth_hunter 21.12.2019 at 15:58
  ”Putte ei myöskään rahoita synagoogien rakentemista kuten amerikkalaiset veronmaksajat ja on valinnut maansa uskonnoksi sionistien vihaaman kristinuskon. ”

  Kirkko ja valtio kuuluvat yhteen Venäjällä … näin pysytään moraalisesti oikealla tiellä
  Separation of Church and State Violates Common Sense and God’s Will – It’s an Abomination
  Russia is doing the right thing, striving for cooperation between the Church and the government. Meanwhile, America languishes under its pretensions of the ”separation between Church and state”.

  Before a President signs any law into effect, he should check the Scriptures first, to make sure it is a Godly law. Before Congress passes any bill, they should check the Bible, to see whether Jesus approves of that bill. Before the Supreme Court rules on any case, they should consult the Scriptures first, rather than the Constitution . . .
  Fr. Joseph Gleason
  https://russia-insider.com/en/separation-church-and-state-violates-common-sense-and-gods-will-its-abomination/ri28073

  • Selventävä lisäys
   Venäjä ei seuraa eikä kumarra Vatikaania … ortodoksinen kirkko ei toimi Vatikaanin paavien vasallina vaan on irtaantunut siitä
   Ortodoksinen kirkko katsoo olevansa sama kirkko, jonka Jeesus ja apostolit perustivat ja joka toimi 300-luvulta lähtien Rooman valtionkirkkona.
   Kristillisyys oli keskeinen osa Itä-Rooman eli Bysantin valtakunnan kulttuuria ja yhteiskuntaa, ja kirkko oli Bysantin keisarikunnan vaikutusvaltaisimpia toimijoita. Keisarikunnassa ei tehty selvää rajaa valtion ja kirkon välillä. Kirkon ja valtion suhdetta kuvattiin sopusoinnuksi eli ”sinfoniaksi” tai ”harmoniaksi”. … Kirkko ja valtio näkivät itsensä ortodoksian eli oikeaoppisen kristillisen uskon puolustajina.[4][5][6]
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Ortodoksinen_kirkko

   Nun EXPOSES Pope as the Devil
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=199610

   https://ort.fi/tutustu-ortodoksiseen-kirkkoon/ortodoksinen-elamantapa

  • Vai ei ’Putin’ kumarra Vatikaania… ei voisi olla kauempana totuudesta:

   July 4, 2019

   ROME — Pope Francis is viewed by many European liberals as the greatest moral voice against the resurgence in populism and the demonization of migrants.

   But for many European nationalists, anti-migration politicians and opponents of gay rights, the real spiritual strongman of their movement is the Russian president, Vladimir V. Putin, their alternate pope.

   So when Mr. Putin visited the Vatican on Thursday, it was more than a mere meeting — THEIR THIRD — between the two men. Rather it was a tête-à-tête between the standard bearers of competing views of Christianity on the European continent as ideological polarization between nationalists and liberals cleaves the West.

   “I may be speaking heresy, but President Putin looks more like a pope to me, for the way he is living Christianity, compared to the one who should to all effects be the pope,” said Gianmatteo Ferrari, the secretary of Lombardy Russia, a pro-Russian and Putin-adoring association, before the meeting.

   ”For Mr. Putin, the meeting was a way to burnish his reputation as a global leader. For Francis, Mr. Putin’s cooperation is essential for the protection of Christians in the Middle East, where Russia is active. The pope is also pursuing unity, or at least better relations, with the Russian Orthodox Church.”

   Vale-Putin suutelee Paavin sormusta samoin kuin muutkin korruptoituneet ’valtiojohtajat.’ Business as usual…. poliittinen näytelmä etenee!

   • Fiksut ja viisaat ihmiset yleensä tapaavat toisiaan ja neuvottelevat.
    No, sinä jauhat tuota samaa … sinulle ei taida olla olemassakaan todellisia ihmisiä.
    Kukas se ’Trump’ sitten todellisuudessa on? Joku jesuiittojen agentti varmaan?

     • Tutkiminen on parempi tie. Jauhamalla totuus ei selviä.
      Sitähän ne illutkin tekevät ja vieraantuvat totuudesta kun ovat jo päättäneet itse mikä totuus on.
      ”…we are a stiff-necked people, i.e., we have a tough skin that makes it very hard to penetrate such awareness into our perception”, sanoo rabbi Michael Laitman ja kritisoi sionistien uppiniskaisuutta.

 6. Totuudenmetsästäjän tietoviisaus ja kyky tehdä oikeita johtopäätöksiä on valtava ja valaiseva.
  Itse en arvosta Putte-possua , koska naapuri on hukkumassa jätteisiin. Eivätkö he osaa polttaa niitä energiaksi , kun Suomikin oppi sen n. 20 vuotta Saksan jälkeen.

  • Tietenkin se on pitkä miinus hänelle. Toisaalta maan presidentti ei ole oikea henkilö sitä ratkomaan. Minulle tuo oli kyllä osin uusi asia. Täytyy perehtyä siihen. En silti epäile että se olisi tiedosta kiinni. Kiinakin kamppailee saman ongelman kanssa.
   Voihan olla että maan energiahuolto toimii hyvin eikä tarvetta hankkia lisäenergiaa ole jätettä polttamalla. Mutta kun sitä kertyy liikaa niin irti siitä pitää päästä ja asia on varmaan työn alla.
   Pitää muistaa että Venäjä on nyt nwo-mafian ankaran sotilaallisen painostuksen ja kauppasaarron alla joten sen pitää suunnata resurssit itsenäisyyden turvaamiseen ja omien luonnonvarojen säilyttämiseen omalla kansalla.

 7. Trumpin hiljattain allekirjoittama Executive Order 13899 virallisti mm. seuraavat esimerkit laittomana anti-semitisminä. Kritisoijien mielestä tämä kaventaa amerikkalaisille perinteisesti suotua, erittäin laajaa sananvapautta huomattavasti.

  Calling for, aiding, or justifying the killing or harming of Jews in the name of a radical ideology or an extremist view of religion.

  Making mendacious, dehumanizing, demonizing, or stereotypical allegations about Jews as such or the power of Jews as collective — such as, especially but not exclusively, the myth about a world Jewish conspiracy or of Jews controlling the media, economy, government or other societal institutions.

  Accusing Jews as a people of being responsible for real or imagined wrongdoing committed by a single Jewish person or group, or even for acts committed by non-Jews.

  Denying the fact, scope, mechanisms (e.g. gas chambers) or intentionality of the genocide of the Jewish people at the hands of National Socialist Germany and its supporters and accomplices during World War II (the Holocaust).

  Accusing the Jews as a people, or Israel as a state, of inventing or exaggerating the Holocaust.

  Accusing Jewish citizens of being more loyal to Israel, or to the alleged priorities of Jews worldwide, than to the interests of their own nations.

  Denying the Jewish people their right to self-determination, e.g., by claiming that the existence of a State of Israel is a racist endeavor.

  Applying double standards by requiring of it a behavior not expected or demanded of any other democratic nation.

  Using the symbols and images associated with classic antisemitism (e.g., claims of Jews killing Jesus or blood libel) to characterize Israel or Israelis.

  Drawing comparisons of contemporary Israeli policy to that of the Nazis.

  Holding Jews collectively responsible for actions of the state of Israel.

  • Jonsse 21.12.2019 at 21:46
   Mitähän juutalaisten omat heimonsa rikollisen ja epä-humaanin toiminnan paljastajat tähän sanovat?
   Kannattaa muistaa että – kuten Gilad Atzmon, yksi monista – suurimmat anti-sionistit ja anti-semitistit löytyvät heidän omista riveistään.
   Itse paljon heitä lukeneena voin sanoa että he myös edustavat kokonaan toisenlaista arvomaailmaa eivätkä hyväksy Talmudiin nojaavan heimonsa asennetta ja rikoksia ihmiskuntaa kohtaan.
   Nyt sellaiset juutalaiset kuin mm. Ron Unz, Gilad Atzmon, Miko Peled, Michel Chossudovsky, Shlomo Sand, Henry Makow – vain muutama suuresta joukosta – ovat antisemitistejä eivät vain sionisteille vaan amerikkalaisillekin

   Luulen että sionistien yritykset hiljentää omat vastustajansa eivät tule onnistumaan vaan vastustajien määrä kasvaa ja ääni voimistuu. Amerikassa on jo todettu etteivät sinne juurtuneet juutalaisia geenejä omaavat hyväksy Israelin politiikkaa vaikka sionistit tekevätkin kaikkensa estääkseen riviensä hajoamisen.
   ——
   Mitenkä nyt käy vaihtoehtomedian Amerikassa kun suurin osa alla olevista julkaisuista katsotaan Trumpin Executive Order 13899 mukaan laittomiksi? Kannattaa muistaa että esim. Russia Insider on Bausmanin sivusto joka toimii USA:ssa.

   https://russia-insider.com/en/ron-unz-discusses-his-recent-game-changing-taboo-busting-articles-about-jewish-power-and-history

   Israeli Minister ”We always use the anti-Semitism trick or bring up the Holocaust”
   https://www.youtube.com/watch?time_continue=54&v=uW3a1bw5XlE
   Shulamit Aloni, former israeli minister, admits that the holocaust and the ”antisemite” accusation are used to manipulate those who criticize zionists.

   Review: “Rise and Kill First”
   The Secret Israeli Worldwide Assassination Program
   BRETT REDMAYNE-TITLEY
   http://www.unz.com/article/review-rise-and-kill-first/

   Organized Jewry (Illuminati) has all the self-consciousness of a snake devouring a mouse. The mouse’s death-spasms are considered ”hatred.” Increasingly we adopt the snake’s perspective, even if we are the mouse. (Illuminati, p 12) 
   Organized Jewry (Communism) is a corrosive acid that seeps into the fissures of society (race, gender, class)  to undermine it by promoting ”social change”. Despite the moral pose, there is no genuine desire to empower the goyim. See diversity, socialism, liberalism, feminism, migration, transgenders, and homosexuality in this light.
   https://www.henrymakow.com/2019/07/some-of-my-best-lines.html

   ”Holokausti oli toisen maailmansodan traagisin tapahtuma. Saksalaisten hallitsemilla alueilla asui neljä miljoonaa juutalaista, joista kuusi miljoonaa murhattiin. Sodan jälkeen heitä oli jäljellä enää viisi miljoonaa.”
   Nicholas Kollerstrom
   Alfred Lilienthal – Patriotic American Jew Fought Against Zionism
   https://www.henrymakow.com/2019/10/alfred-lilienthal,patriotic-american-jew-fought-zionist.html

   American Pravda: Oddities of the Jewish Religion
   RON UNZ
   http://www.unz.com/runz/american-pravda-oddities-of-the-jewish-religion/
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=10522

   Great Video: How Israel is Robbing America Blind
   Gilad Atzmon
   The fact that America is funding Israeli expansionism is not new, however, in this must watch episode Jake Morphonios delves into the scale of that broad daylight plunder of Americans’ taxpayers’ money.
   I highly advise Americans and everyone else to watch to this superb work of investigative journalism:
   https://russia-insider.com/en/politics/great-video-how-israel-robbing-america-blind/ri27631
   Juutalaiset sionistit ovat sananvapauden suuri jarru, sanoo juutalaiset geenit omaava Ron Unz eikä hän ole ainoa juutalaiset geenit omaava joka on tätä mieltä. He myös kätkeytyvät valheiden taakse. Miksi?, kysyy Unz.
   Has the ADL Gone Into Hiding?
   RON UNZ
   http://www.unz.com/announcement/has-the-adl-gone-into-hiding/

   Holocaust Lies: Horror Fiction Presented as Fact (Part 1)
   Elie Wiesel and the Merchants of Mendacity
   https://www.darkmoon.me/2016/holocaust-lies-horror-fiction-presented-as-fact-part-1/
   Holocaust Lies: Horror Fiction Presented as Fact (Part 2)
   How a Mass Delusion Became the Truth
   https://www.darkmoon.me/2016/holocaust-lies-horror-fiction-presented-as-fact-part-2/
   https://www.darkmoon.me/prose/

   Juutalaisen lääkärin kuvaus Hitleristä ja hänen perheestään josta paljastuu täysin erilainen mies mitä valtamedia on meille syöttänyt
   ’My Patient, Hitler’
   A Memoir of Hitler’s Jewish Physician
   http://www.ihr.org/jhr/v14/v14n3p27_bloch.html

   Kysymys kuuluu: miksi sionistit uskovat, että heidän on rakennettava valtansa valheiden perustalle?
   Mielestäni Ron Unz’ia tarvitaan Yhdysvaltojen presidenttinä sanoo PCR.
   Silloin meillä olisi ensimmäistä kertaa moneen vuosikymmeneen vallassa ihminen, jolla on älykkyys, moraalinen luonne ja rohkeus käyttää amerikkalaista voimaa hyvään eikä pahaan.
   — Unz ei ole vain Amerikan pelastus vaan myös maailman pelastus.
   Ron Unz For President — Ron Unz presidentiksi, sanoo Paul Craig Roberts
   .. Kun Israelin armeijan konepistoolit tuhoavat 89 aseetonta protestoivaa palestiinalaista, mukaan lukien 3-vuotiaita hoitavia lääkäreitä, kuten Israel teki tänään, tai eilen tai joka päivä, ja ihmiset, joilla on moraalinen omantunto, sanovat, että Israelin ei olisi pitänyt tehdä niin, niin ADL sanoo, että nämä henkilöt ovat ”anti-semitistejä, jotka haluavat toisen holokaustin juutalaisille”.
   Toisin sanoen Israelin ulkopolitiikkaa ja kaikkia muita Israelia tukevia politiikkoja voidaan vain ylistää, eikä niitä koskaan saa arvostella. Euroopassa Israel on voimakkaampi kuin maan hallitukset. Jos kyseenalaistat palestiinalaisten Israelin, saatat saada maasi vangitsemaan sinut Israelin puolesta. Israel voi jopa vaatia EU-maita vangitsemaan muiden maiden kansalaisia.
   https://www.paulcraigroberts.org/2018/09/30/ron-unz-for-president/

   Ron Unz on rohkein mies, jonka tiedän, sanoo Paul C Roberts. Hän on haastanut sionistien ADL:n suoraan taisteluun ja kysyy, miksi he piiloutuvat hänen paljastustensa edessä valheiden taakse, ja halveksivat jokaista ihmistä, jolla on moraalinen omatunto.
   http://www.unz.com/announcement/has-the-adl-gone-into-hiding/

   9/11 Was an Israeli Job
   How America was neoconned into World War IV
   LAURENT GUYÉNOT
   http://www.unz.com/article/911-was-an-israeli-job/
   American Pravda: 9/11 Conspiracy Theories
   RON UNZ
   http://www.unz.com/runz/american-pravda-911-conspiracy-theories/
   The Case That 9/11 Was an Israeli Attack on the US Is ’Overwhelmingly Strong’ – Ron Unz
   ” … the attacks must have been the work of a highly sophisticated organization with access to advanced military technology …”
   ”Once we have concluded that the culprits were part of a highly-sophisticated organization, we can then focus on the Who and the Why, which surely would be of greater importance than the particular details of the How.”
   https://russia-insider.com/en/case-911-was-israeli-attack-us-overwhelmingly-strong-ron-unz/ri24931

   1971 juutalaistaustainen kriminologi A. Menachem Berkeleyn yliopistosta julkaisi artikkelin ”Criminality Among Jews: An Overview”. Menachemin mukaan ”juutalaisten alttius syyllistyä rikollisuuteen on selvästi korkeampi verrattuna ei-juutalaisiin, kun tutkitaan talousrikoksia”. Näitä ovat esimerkiksi petos, vilpillinen konkurssi sekä kavallus.
   1988 Stanton Wheeler Yalen yliopistosta julkaisi paperin ”White-Collar Crimes and Criminals”. Wheeler selvitti, että protestanttien ja katolilaisten osuus talousrikostilastoissa oli pienempi kuin heidän väestömääränsä perusteella olisi voinut olettaa. Juutalaiset olivat sen sijaan vahvasti yliedustettuja: 2 % Yhdysvaltojen väestöstä oli juutalaisia, mutta näiden osuus talousrikollisuudessa oli 15,2 %.
   1991 David Weisburg julkaisi Yalen yliopistossa artikkelin ”Crimes of the Middle Classes: White-Collar Offenders in the Federal Courts”. Weisburg totesi, että vaikka juutalaisia on Amerikan väestöstä vain 2 %, he muodostavat 9 % matalan tason talousrikoksista (pankkikavallus, verovilppi, pankkipetos), vähintään 15 % keskitason talousrikoksista (postipetos, vahingonkorvauspetos, lahjonta) sekä vähintään 33 % korkean tason talousrikoksista (kartellit, arvopaperipetokset).
   Weisburgin päivitetyt tilastot osoittavat, että pienestä väkimäärästään huolimatta juutalaiset olivat vastuussa vähintään 23,9 prosentista Amerikan valkokaulusrikoksista.
   http://magneettimedia.com/juutalaiset-pankit-koronkiskonta/

   • Osa juutalaisista alkaa itsekin kyllästyä siihen, että heidän uskonnollista tai etnistä identiteettiään käytetään suojakilpenä epämoraalisen toiminnan peittelyyn. Sionismi on luonteeltaan samanlaista kuin moni muukin erityisintressiryhmiä suosiva ja suojaava politiikka, mutta sen lonkerot ulottuvat laajalle pois juutalaisesta yhteisöstä. Tämän laajaulotteisuuden vuoksi sen vaikutuksiin ja päämääriin olisi syytä kiinnittää huomiota.

    Mielenkiinto ja perusteltu kriittinen asenne on alkanut heräämään, mutta huomion kiinnittämisen ehkäisemiseksi on nyt tuokin EO laadittu. Se kierrättää ikivanhaa natsien hirmuteot/holokausti- tematiikkaa, mikä takaa vankan tuen poliittiselta vasemmistolta, joka ilmeisesti on jo hylännyt palestiinalaisten asian.

    • ”…heidän uskonnollista tai etnistä identiteettiään käytetään suojakilpenä epämoraalisen toiminnan peittelyyn…”
     — sionistit (nykyajan fariseukset) ovat tahrineet ja yhä tahrivat hebrealaisen Jeesus-lahkon (jonka puolesta Paavali taisteli oman juutalaisuutensa hyläten) maineen maailmalla
     Paavalin elämä
     http://lukio.palkane.fi/raamattunet/paavelam.html

     ”… huomion kiinnittämisen ehkäisemiseksi on nyt tuokin EO laadittu.”
     — se kertoo kuinka sionisteille tyypillinen epätoivoinen ja narsistinen taistelu sitä vastaan jonka viisas myöntäisi jatkuu.

     ”–takaa vankan tuen poliittiselta vasemmistolta, ”
     — on valitettavaa että liian tunnepohjaisesti toimivan vasemmiston järki toimii huonosti ja sitä on siksi helppo huijata.

     • Rusakko 22.12.2019 at 12:45
      Kysymys ”juutalaisista geeneistä” on vaikea, hyvin vaikea.
      Ashkenazi-juutalaiset ovat tutkijoiden mukaan pääosin kasaareja tai osittain Khazariaan jo ajanlaskun alussa muuttaneiden ja siellä ’sekoittuneiden’ alkuperäisten Palestiinan juutalaisten jälkeläisiä jotka myöhemmin ovat joutuneet pääosin pakenemaan Itä-eurooppaan, Venäjälle ja osittain Saksaan jossa taas hitaasti sekoittuneet lisää.
      Geenitutkijat sanovat ettei ashkenaazeilla ole ’juutalaisia geenejä’ vaan pääosin kasaariperäisiä mikä selittää sen ettei nykyisillä Israelilaisilla ole selkeää geneettistä perustaa vallata Palestiinaa vetoamalla aikaisempaan juutalaisten historiaan.
      Esim. N’yahu on liettualais-latvialaisen ashkenaasi-rabbin poika.

      Are Jews The Israelites Of The Bible?
      As the Ashkenazim finalized their naturalization as “Jews” of the bible, they sent out a loud message to the Christian world: the “kinsmen” of Christ were still around and therefore had the right as per “biblical prophecies” to return to “their homeland” Israel (temporarily called Palestine in their eyes, even though the Ashkenazim and all the other racially identifiable “Jews” are not even remotely related to our Lord Jesus Christ, and none of their ancestors ever lived neither East nor West of the Jordan). See Are Jews the Israelites of the Bible?
      https://biblicisminstitute.wordpress.com/2014/07/14/are-jews-the-israelites-of-the-bible/
      The Awkward Moment When Jews Realize They’re The Goyim
      “Give me control of a nation’s money and I care not who makes its laws” – Mayer Amschel  Bauer Rothschild

    • Vielä Trumpin tukemaan antisemitistiksi leimaamiseen liittyvää varoittavaa (ja harvinaista) rabbiinista tietoa joka kuten arvata saattaa on nyt poistettu netistä.
     Tallensin sen aikoinaan ja tiivistin videon sanoman

     Rabbi Discusses Why Nazism in America is Inevitable
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=159601
     Eurooppa koki aikoinaan Natsi_Saksan käynnistämän juutalaisvastaisuuden aallon.
     Kun seuraa maailman vaihtoehto-mediaa (sitä yritetään kaikin keinoin sensuroida entistä tehokkaammin nwo-eliitin tomesta!) niin on merkkejä uuden aallon noususta koska – kuten linkin videon Rabbi toteaa – sionistit eivät toimi oikeudenmukaisesti ja ellei tätä vääryyttä korjata maailma ei voi tulla paremmaksi.
     Kääntyykö sionistien ja globalistien (zio-masonic mafia) Islamia ja arabimaailmaa – pitäisi kai puhua koko maailmasta – vastaan aloittama sota ja sen maailmaa hajottavat ja vihaa tuottavat seurannaisvaikutukset lopulta heitä itseään vastaan?
     Linkin lyhyessä videossa juutalaisrabbi povaa juutalaisvainoja Amerikassa ja kehottaa ’kesyttämään’ pahuuden riivaamat sionistit jotka eivät edusta kuin pientä osaa juutalaisista.
     ”[Nazis] believed that they were fulfilling a great mission, that they save the world from the evil that is in the Jews.
     And in fact there is evil in the Jews. Only this evil must be corrected and then the world will be corrected. And if you do not correct the Jews, then the world cannot be corrected.
     Nazism cannot be helped. Nazism will continue to develop, now it will arise in the U.S. and it will appear very, very quickly and strongly…Because the Jews do not work correctly. That is why problems will arise in the U.S. because of the Jews.
     Therefore, the next extermination of Jews can begin in the United States… and much, much wider, deeper and more powerful than in Germany.”
     ~ Rabbi Michael Laitman, Jewish Kabbalist, head of the Ashlag Research Institute for Kabbalah in Israel.

     … I am saying that the all signs are pointing to the next Holocaust emerging in America.
     However, as much as I write and speak about this topic, I see little response to this message from the Jewish people.
     It is written about us, that we are a stiff-necked people, i.e., we have a tough skin that makes it very hard to penetrate such awareness into our perception.

     In any case, in order to prevent a future dystopian scenario for the Jewish people in the United States, as well as elsewhere, the message is the same for all Jews: we need to unite, according to the tenet “love your friend as yourself,” in order to become “a light unto the nations,” i.e., a conduit that passes the positive unifying force dwelling in nature to the world. If the message doesn’t become accepted through education, explanation and promotion, then anti-Semitic blows and suffering will rise, “softening our stiff necks,” undesirably increasing our ability to absorb such a message.
     https://www.michaellaitman.com/jewish/how-to-eliminate-anti-semitism-in-the-united-states/

     • Kiitos. Eihän se tavallaan ole niin monimutkaista: He eivät ole Raamatun Israelin kansaa.
      Eli ollaan samoilla linjoilla myös khazari asiassa, joskin asiaan liittyy paljon asioita.
      Tuo oli kiinnostava artikkeli jossa oli tietoja sekä sekulaarista, että kristitystä näkökulmasta. Joitain otteita mihin mm. kiinnitin huomiota:

      ”Thus, the people from Sepharad, or the Madaites now known as Sephardic Jews, are Gentile JAPHETITES, not Semites.
      Interestingly, when Modern Israel was founded in 1948 the only Muslim countries to have recognized it first were the non-Semitic, non-Arab countries of Turkey and Iran, because the people of these two countries share the same bloodline as both the Ashkenazim and the Sephardim.
      The ancient Judahites/Judeans of Jerusalem, capital city of the Kingdom of Judah, were in captivity in Sepharad, but the Lord had promised them deliverance, which did occur in biblical times soon after Obadiah’s prophecy to Edom, sometime in mid-fifth century B.C. So the captive biblical Judahites in Sepharad did return to their homeland in Judah.However,…”
      ”The people of Sepharad, like the Ashkenazim and all the others who converted to the religion of the ancient Judahites, only professed to adhere to the various rules of the faith. They maintained their own cultures and identities. Today they are known as Talmudic Jews and Torah Jews. See The Word Jew is NOT in the Bible.

      Even the prophet Obadiah, who prophesied about the ancient Judahites in Sepharad, was a convert. He was an Edomite, not a Hebrew…”
      ”The so-called ’Christian’ pastors and teachers, who impart that the Old Testament favoritism of one particular group of people still applies today, do so only to spit and trample on the works of Christ.

      ’God does not show favoritism.’ Romans 2:11

      These wolves in sheep clothing (…) brainwash Christians with the drivel that there are two covenants simultaneously at play. Their false teachings are meant to persuade Christians into sanctioning the theft of Palestine by a bunch of impostors who are pretending to be Hebrews…
      Christians, stay away from these men!
      For their whole purpose is to deny Christ’s New Covenant which is freely available to all nations on earth without respect to color, race, geographical demarcation, or spiritual condition.
      In other words, they want to destroy the New Covenant whose aim is to forge a spiritually egalitarian brotherhood of man throughout the earth,…”
      ”If one is dead set on applying ancestry and racial stock as to who should inherit the land of Palestine, then the Arabs clearly win – the Palestinian Arabs to be more precise. For Arabs of the Middle East, which include cultural Arabs such as Chaldeans, Assyrians, Aramaics, Phoenicians, and Syriacs, are the only living bloodline descendants of Abraham and the only true Semites, not converted Jews.

      ’To your (Abraham’s) descendants I give this land….’Genesis 15:18

      The Palestinian Arabs have inhabited the land for close to 2000 years since the destruction of the Hebrew Nation, Jerusalem, and the Temple by Rome in AD 70. That famed destruction is known as the Apocalypse or the Armageddon or the Great Tribulation or the End of the Age, as prophesied by Christ Himself in the Gospels and by the Apostle John throughout the entire book of Revelation.

      That particular destruction saw the end of the Hebrew race, except for those who converted to Christianity and fled the country before the great tribulation and massacre, as recorded by Josephus in The Wars of the Judahites. Thus those Christian Hebrews who escaped embodied ’all Israel shall be saved’ of Romans 11:26.

      If there exist Christian Hebrews today, they are cultural Arabs by now, living in Syria, Lebanon, Jordan, and Palestine; but chances are they’ve intermarried with other Semitic Christians in the area, hence they are not pure-bred Hebrews.

      (…)[God] loved it so much He decided He now wanted the entire human race to be His new family. (…) That is why the Hebrew Tribes are no longer around. And they can’t and won’t be ’found’ either.”

     • Hyvin pääsit perille sionistien petoksesta ja totuudesta.
      Tämän petoksen vaikutus koko anglo-sionistisen imperiumin toimiin ja länsimaiseen historiaan on valtava. Oikeastaan sen varaan kaikki on rakentunut — ja yhä rakentuu.

      Jälkiä hebrealaisten geeniperimästä on löydetty paljon sionistien vainoamilta Palestiinalaisilta mikä tukee kommenttiasi.

  • Huomaan ettet ole shakinpelaaja tai ainakin huono sellainen.
   Olisi toki äärimmäinen typeryyden osoitus Putinilta ajaa maansa nyt vihamielisiin väleihin sionistien kanssa kun he hallitsevat Usaa ja sen sotakoneistoa. Kai ymmärrät mitä siitä seuraisi? Ei vain Putinille vaan koko Venäjälle.
   Linkin kuvat paljastavat enemmän surullisen ja sivusta seuraavan miehen joka ei jaa muiden iloa ja riemua vaan enemmänkin on mukana ’olosuhteiden pakosta’. Ja ymmärtää että on viisasta pitää vihollinen aina lähellä eikä työntää itsensä ulkopuolelle jolloin siitä tulee vaarallinen.
   On myös Venäjän etu tukea kohtuuden rajoissa Israelin valtiota koska se auttaa Venäjää kun sen kasaari-juutalaisia siirtyy ja on siirtynyt sinne maasta.
   Koko artikkeli on minusta läpinäkyvästi propagandistinen.
   Kun Putin muistuttaa artikkelissa Euroopan valkoista väestöä sen julmuuksista niin jokainen aivojaan käyttävä ymmärtää ketä hän silloin samalla syyttää: tahoa joka on olllut ja on kaiken takana. Eli ei hän välttämättä mitään projisoi valkoisen väen niskaan kuten artikkeli häntä syyttää.
   Itse arvioin Putinia tekojen enkä lännen tuottaman propagandan pohjalta ja niiden perusteella hän kyllä saa hyvät ja paremmat pisteet kuin kukaan ’läntisen arvoyhteisön’ johtaja.

   • Länsimaiden (anglo-sionistisen imperiumin) perikadon ja hajoamisen ajalla on paljon yhtymäkohtia Rooman imperiumin tuhoon

    ”Ensimmäinen totaalinen kristittyjen vaino oli 200-luvulla, kun Rooma oli sisäisen hajoamisen partaalla. Sotilaskeisarit yrittivät palauttaa valtakunnan yhteyden mm. vahvistamalla vanhaa valtakunnan uskontoa. Vuonna 250 keisari Decius vaati jokaiselta kansalaiselta viranomaisen todistuksen siitä, että oli uhrannut keisarin kuvalle.
    Monet kristityt, varsinkin varakkaat, tottelivat käskyä. Vuosikymmenen kestäneiden vainojen tarkoituksena oli tuhota ennen muuta kristillisen kirkon johto. Keisarille uhraamasta kieltäytyneet papit oli teloitettava, kristittyjen kokoontumiset lopetettava ja seurakuntien omaisuus takavarikoitava.”
    http://lukio.palkane.fi/raamattunet/krvainro.html

    Kun kristinuskon vaino lännessä kiihtyy niin samaan aikaan Venäjä yrittää rakentaa maataan kristillisten arvojen pohjalle toivuttuaan kommunismin ankarista kristittyjen vainoista.
    http://lukio.palkane.fi/raamattunet/venortod.html

 8. Siis mielestäsi rapparius ja sionismi on hieno juttu niin kauan kunhan on Venäläinen tai Kiinalainen, mutta lännessä se kummasti onkin isästä perkeleestä?!
  Oletpa kaksinaismoralistinen..!

  • Jos tuo oli tarkoitettu minulle niin mikset klikkaa kommenttini alla olevaa Vastaa ja kirjoita sitten kommenttiasi?
   Nyt tuo kommenttisi liittyy itse artikkeliin. Kertoohan sekin jotain ymmärryskyvystäsi varsinkin kun tuo toistuu. Vai meneekö se jouluglökin piikkiin?
   Vastaan nyt poikkeuksellisesti kun oletan että kommenttisi kuitenkin oli tarkoitettu minulle.
   Rapparius ja sionismi ei ole hieno juttu koska ne molemmat ajavat yksinapaista maailmaa jossa on vain yksi koko maailmaa hallitseva eliitti. Kyse on koko maailman kattavasta totalitarismista.
   Kiina ja Venäjä eivät sellaista tavoittele. Sen ovat taatusti sinua ja minua fiksummat todenneet.
   Mutta jostain syystä haluat väkisin ja vastoin faktoja olla eri mieltä. Sinun pitäisi selvittää itsellesi mistä moinen lukkiutuminen johtuu.

 9. Ei kiinnosta klikata, kun kommentit siitä huolimatta menevät minne sattuu(ei ole minun vika)

  En ole lukkiutunut, vaan yritän herätellä sinua ulos tuosta lapsellisesta Putinismistasi ja Kiina-fantasioista!

  Siionismi ei tarkoita, että kannattaa NWO-hanketta, vaan Israelin valtion olomassaoloa.

  • Ei, vaan siionismiin on jo alusta lähtien liittynyt monta ulottuvuutta, asiaa ja keinoa/ilmiötä jotka kaikki yhdessä ja olennaisesti muodostavat siionismin, suurena kokonaisuutena ja joiden varassa se ylipäätään elää.
   Jos sinä valitset nähdä sen vain yhdestä ohuesta näkökulmasta, niin se on oma asiasi.
   Muiden ei kuitenkaan tarvitse rajoittaa ajatteluaan ja analyysiä niin rajoittuneesti. Se estäisikin ymmärtämästä niin historiaa kuin maailman nykytilaa. Jos et tätä hyväksy, sinulla on ongelma joka ei tule ikinä ratkeamaan, sillä ajattelevat ihmiset eivät nyt vain ole – tyhmiä.

 10. Alkuperältään se ei tarkoita muuta kuin mainitsin, nykyään siihen liitetään paljon semmoista, joka ei siihen aklkuperäisesti kuulu, kuten NWO-agenda, jolla ei ole mitään tekemistä siionismin kanssa.
  Eri asia sitten on, että on olemassa siionisteja, jotka ovat myös samaan aikaan NWO-hankkeen puolella. Se ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki siionistit olisivat!

 11. Tämä tulee hyvin esille esim. siinä, että on tunnettuja kabbalistiopettajia/siionisteja ja rabbeja, jotka kuitenkin vastustavat kiivaasti eliitin ajamaa NWO-hanketta!

  • Totta, kovin on musta-valkoisia Truth_hunterin kommentit; hän on pudonnut taidolla rakennettuun ”Illu-jews” kuoppaan, joka edustaa haamujahtia.

   Itse en vastusta NWO-hanketta, mutta vastustan (ainakin mielessäni… ) salaseuroja, valehtelijoita, rikollisia ja tätä petollista tapaa kuinka hankkeessa edetään. Minulle on päivän selvää se, että ihmiskunta yhdistyy, sosiaali ja rahajärjestelmä uudistuu ja valtioiden rajat menettävät merkityksensä – se on muutos parempaan. Vanhan järjestelmän totaalinen romahdus koulu ja terveydenhoitoa myöten tulee viemään ihmiskunnan kohti valoa vaikkakin se tapahtuu pimeyden kautta!

  • Niin, ja onhan meilläkin puolueita jotka vastustavat pakolaisten maahanmuuttoa ja multi-kultia (maamme ’afrikkalaistamista’ tai ’islamisoimista’) mutta kuitenkin kannattavat eu- ja nato-mafiaa joka molempia edistää.

 12. Uusi uljas Britanniakin täysin sionistien kiistattoman ja vailla uhkaa olevan vallan koukussa jota prinssi Charles ylistää (ja josta tietenkin meidän v-mediaa aina meille kertoo uutisiaan, mutta miksi?
  Kiinnostavatko maansa sionisteille myyneen hovin kulissit enää ketään muita kuin itsensä ylentäneitä?)
  Kannatta muistaa että ensimmäisen Trumpin valtiovierailun kohde hänen tultuaan valituksi oli Britannia. Miksiköhän?

  Unexamined, Unquestioned, Unchallenged: Jewish Power in Brave New Britain — by Tobias Langdon
  … Yes, the four most important people in British politics — part-Jewish Boris Johnson as Prime Minister, Pakistani Muslim Sajid Javid as Chancellor, Indian Hindu Priti Patel as Home Secretary, and Jewish Dominic Raab as Foreign Secretary — are all devout Friends of Israel.
  … Remember Judeo-Christian values, people! They’re the foundation of Western civilization, after all.
  In fact, they’re a contradiction in terms, but the idiotic phrase “Judeo-Christian” may well become popular here during the rest of Johnson’s premiership. If so, one of its cheerleaders will be the naïve and stupid heir to the English throne:

  Prince Charles praises ‘special and precious’ connection between Jewish community and the Crown
  Prince Charles should read M.R. James’ (1862–1936) fascinating short-story “The Uncommon Prayer-Book” and learn something about British history and the harmful role played by Jews (see my discussion). He would also benefit from a look at the central Jewish role in the communist executions of his royal relatives, the Romanov family, in 1918. Jews do not like any kind of monarchy or aristocracy except subservient and stupid ones.
  https://www.theoccidentalobserver.net/2019/12/21/unexamined-unquestioned-unchallenged-jewish-power-in-brave-new-britain/

  • Onko kukaan miettinyt miksi meille erityisesti iltapäivälehdet tarjoilevat näitä hovikuulumisia?
   Ketä ne kiinnostavat? Ei ainakaan ketään joka ymmärtää minkälaisesta väestä on todellisuudessa kysymys.
   Tuo kuninkaallisena ja muiden yläpuolella itseään pitävä ja maansa illu-mafialle myynyt väki nauttii nyt (toistaiseksi vielä) parasiitin tavoin elämästä jota eivät ole itse omalla työllään enää aikoihin ansainneet.
   He ovat täysin virattomia loisia, kuin satuolentoja aikuisille, tyypillinen jäte ja esimerkki kuninkaallisesta kulissijoukosta joka on myynyt maansa pankkimafialle (City of LOndon) ja päässyt sen kansalta keräämän verorahoituksen erityissuojaan ja lähettää nyt sieltä meille jouluterveisiään.
   Hyh ! … kuinka tuoksuvatkaan pahalta nuo terveiset.

   Herttuatar Meghan ja prinssi Harry julkaisivat viimein joulutervehdyksensä suloisella kuvalla
   Tänään klo 2:32
   Sussexin herttuaparin sähköisen joulukortin keskiössä on pariskunnan Archie-poika.
   https://www.iltalehti.fi/kuninkaalliset/a/04532bed-d7f0-4267-a8e4-657827616d22

   • Taas tärkeää asiaa alamaisille.
    Muistathan että tämän joukon elämää ja juhlia sinäkin olet rahoittamassa.
    Ja raha otetaan sinulta ilman lupaasi vaikka antaisit sen mieluummin köyhille ja puutteessa oleville.

    Tiesitkö, että Euroopan hoveissa on mitä ihanimpia ja erilaisempia jouluisia perinteitä? Norjan kuninkaalliset viettävät joulua talvisella mökillä, kun taas esimerkiksi Espanjassa Zarzuelan palatsissa nautitaan notkuvasta äyriäispöydästä koko suuren suvun voimin. Drottningholmin linnassa luetaan jouluisin Aku Ankkaa.

    https://www.is.fi/kuninkaalliset/art-2000006352290.html

 13. Paljon luettu ja kommentoitu
  Mitähän tämä urhea nainen sanoisi Trumpille jos eläisi tänään

  This American Heroine Crusaded Against Jewish Influence in the 30s, 40s and 50s (Elizabeth Dilling)
  Mike Walsh
  One day an awakened United States will emerge from the Jewish chrysalis.

  Pennsylvania Avenue will then perhaps be renamed Elizabeth Dilling Avenue. Today, slumbering in their Jewish shroud, few Americans have heard of a lady who should replace the Statue of Liberty.

  https://russia-insider.com/en/american-heroine-crusaded-against-jewish-influence-30s-40s-and-50s-elizabeth-dilling/ri28044

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here