Vastavalkean joulutervehdys

  15

  Vastavalkea vetäytyy joulutauolle ja toivoo lukijoilleen ja avustajilleen rauhallista joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta! Jatketaan yhdessä totuuden selvittämistä ja yritystä tehdä maailmasta parempi kaikille.

  15 KOMMENTTIA

  1. Niinistökin jo ehti hurskastelemaan köyhien joulussa.
   Hän puhui Raamatusta ja muistutti, että joskus huumori auttaa.

   –Täälläkin pöydissä hymyiltiin ja naurettiin. Muistakaa, että joskus huumori auttaa. Silloin on toivoa. Pidetään sitä yllä, Niinistö lopetti.

   Ikävä kyllä kaikki tuo vaikuttaa jotenkin tekopyhältä – sitä ei voi arvostaa koko sydämestään, pikemminkin se jopa tuntuu pahalta – kun se mies jolla olisi todella mahdollisuus vaikuttaa eriarvoisuuden lievenemiseen toimii kuitenkin maailman raha- ja pankkieliitin ehdoilla ja on ratkaisevalla tavalla vaikuttanut oman maammekin kansan kurjistumiseen ja jopa syyllistynyt monen mielestä lain vastaiseen, epädemokraattiseen ja epäisänmaalliseen toimintaan maamme myymisessä euro- ja nwo- ja natoeliitille.
   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2c974757-dc12-4665-a263-570449540b0d

   • Sauli Niinistö, Suomen paras ja vaarallisin naamansa muikuilija julkisuudessa ja piilotettujen vihapuheiden pitäjä. Hänen ensimmäisen pressayrityksensä iskulauseensa ”Vastakkain asettelun aika on ohi!” on tänään traagiseksi ilmiöksi muuttunut, on ollut todellinen kuolonkuristus suomalaisen kansanosan kolmannekselle.
    Todellisuudessa ei ole varmaa, johtaako presidentin instituutiota vaimonsa Jenni, lapsi, vai koira.

  2. Hyvää joulua ja parempaa tulevaa vuotta! Suurkiitos Vastavalkealle monipuolisemman tiedon levittämiselle.
   💪

  3. Hyvää Joulua Vastavalkealaiset. Moraaliposeerauksen Niinistö todella osaa. Ilmoitti, että pidättäytyy osasta presidentinpalkkiosta. Mitä sillä on merkitystä, jos makkarasiivu on 40 cm ja siitä napsaistaan sentti pois.
   Iltalehden ”uutinen”: Prinssi Andrew ja Massey Ferguson lähettivät yhteisen joulukortin-kuva koiran takapuolesta hämmästyttää.

   • Totta Mooseksen laeinhuijaus ☝🏼 Näinhän se on aina ollut mutta onneksi someaikana hoaxit ei ihan vaan käy kaupaksi paitsi tietty diktatuureissa, kuten toisinajattelijoiden ”vihapuhetta” metsästävässä Euvostoliiton nomenklatuurissa (vaikka tietävät että on hoax).

    Greta parka taas ruotsalaisten teennäisen (bisnes)moraaliposeerauksen huijattu tähtiesiintyjä. Mitähän sieltä tulee mamutuksen ja ilmastohömpän lisäksi seuraavaksi? Uusi sotilaskarkureiden plöräys? 🤷🏽‍♂️

  4. Nyt kun Joulu on jo ohi niin on aika keskittyä taas asiaan
   ”Sauli Niinistön seuraajasta tulee verinen kamppailu – vaalien voittajasta tulossa puolen kansan presidentti
   Presidentti Sauli Niinistön kansansuosio on nyt tyrmäävällä tasolla. Seuraajalla on vaikeampaa.”

   Näin uutisoi Ilta-sanomat, oikeiston äänitorvi ja propaganda.kone.

   Kuvaavaa tilanteessa on että Niinistö on onnistunut ajamaan maansa tällaiseen pahaan umpikujaan ja nauttii silti kansan suurta suosiota, ainakin propaganda median mukaan. Tilanne on kansanvaltaa ajatellen ajettu huolestuttavaksi, ehkä jopa tarkoituksella. Tai ehkä tuo ehkä sana on tarpeeton.
   Ainakin eu- ja natomafian kannalta se on optimaalinen sillä jatkossa seuraa vain alhaista kädenvääntöä ja rumaa valtataistelua jossa valtaan ei voi päästä kansaa vaan nwo-eliittiä edustava henkilö mikä sopii mitä parhaiten maamme globalisti-, pankki- ja korporaatiomafialle.
   Siis luotu ja voimassa oleva luja liitos ’illu-mafiaan’ pysyy ja vahvistuu mistä suurkiitos kuuluu isänmaan myyneelle Niinistön klaanille. Ja se tietää lisää ohraisia aikoja kansalle.
   Jos sitten suursota vielä syttyy idän ja lännen välillä niin vaarana on maamme lopullinen tuho kun emme ymmärtäneet miten se olisi ollut vältettävissä.

   • Suomi ei ratkaise mitään, mutta se kolmas sota tulee varmasti, on vain ajan kysymys. Itänaapurilla alkaa olla ylivoimaiset metkut verrattuna USAn ajan tuhlaamiseen poliittisten eroavaisuuksien takia Trumpin asuessa valkoisessa talossa.Ei näytä olevan helppoa potkia Trumpia perälautaan, ja ulos virastaan.Demokraatit huomasivat sen, ja panivat jarrut päälle.

  5. Henry Makow Illuminati banksterien sodista, joiden tarkoitus oli tappaa mahdollisimman paljon kristittyjä:

   ”1914 Christmas Truce Exposed All Bankers’ Wars

   The ”Christmas Truce” of 1914-15 suggests soldiers didn’t want to fight a war designed by Illuminati Jewish bankers and Freemasons to eliminate Christians.
   ”The total number of military and civilian casualties in World War I was over 37 million: over 16 million deaths and 20 million wounded, ranking it among the deadliest conflicts in human history.”
   —Wikipedia

   ”The government of the Western nations, whether monarchical or republican, had passed into the invisible hands of a plutocracy, international in power and grasp. It was, I venture to suggest, this semi-occult power which … pushed the mass of the American people into the cauldron of World War I.” Major General J.F.C. Fuller (1878-1966) Decisive Battles of the U.S.A., 1776-1918, (1942) p.396…”

   Koko artikkeli: https://www.henrymakow.com/2019/12/1914-Christmas-Truce-Contains-a-Lesson.html

  6. Totuuden etsijän valo valaisee,mutta sumutettu kansa ei näe sitä.
   Täältä on myyty jo lähes kaikki arvokas ulkomaiseen omistukseen ja alihintaan. Esim. Enso-Gutzeit ja Kemira Grow How. Koiviston kovan rahan politiikka ja konklaavi ajoi yrittäjät konkurssiaaltoon ja itsemurhiin suurin joukoin.
   Euroon mentiin ja Naton kanssa tehtiin isäntämaasopimus kansalta kysymättä toisin kuin Ruotsissa: Suomi ei ole oikeusvaltio.
   Nyt sotahullu maa on taas päässyt etulinjaan ja Lauri Törni on kahden mantereen sotasankari.
   Kaksi muslimiorpolasta oli vara hakea yksityislentokoneela kaukaa.
   Olemmeko menossa helvetin tuleen 1.luokassa ?

   • Mm. Demla-kommunistien ja vapaamuurari-satanistien mädättämän ”oikeus”-laitoksen omaava Suomi ei ole oikeusvaltio mutta ei liioin Talmud-sionistien MOSSADIN terrorisoima Ruotsi:
    .
    ”Svenskar får beväpna sig enligt nödrätten, då rättsstaten är dödad av främmande makt MOSSAD.

    Det sker dagligen våldsbrott utfört UTFÖRT AV INVANDRARE mot oskyldiga svenskar. Deras problem är att polisen inte hjälper dem och i de få fall polisen kommer, släpps gärningsmannen extremt fort på fri fot igen, då brottslingen med invandrarbakgrund anses vara under 18 år. Många ljuger om sin ålder och den ruttna svenska staten accepterar detta. De få som blir dömda säpps alldeles för tidigt och kan då begå nya övergrepp mot skyddslösa svenskar..

    I Sverige har nästan alla brottslingar vapen och polisen som har våldsmonopolet gör inget mot detta och ställer sina vapen sällan till folkets skydd till förfogande.

    Vi har en situation där polisen sedan Palmemordet är under Mossad-kontroll. Mossad är i toppen av pyramiden att hova in knarkpengar i Väst och därfrör gör de Mossad-kontrollerade polischeferna mycket, för att gynna knarkmaffian. Ingen tar ens upp frågan att sparka alla de kriminella polischeferna som förstört den svenska polisen. Högre löner och fler poliser hjälper knappast.

    Sveriges kriminella polischefer styrs genom utpressning och/eller med mind control, som sedan M/S Estonias förlisning långsamt också kom under Mossads kontroll.

    Åklagarväsendet och de flesta domare är också under mind control så att hela rättsstaten i Sverige är kidnappad av främmande makt.

    Då måste medborgarna som är helt skyddslösa få rätt att bära vapen som i USA. I synnerhet kvinnorna som är kroppsligt underlägsen de manliga våldsmännen…”

    Koko artikkeli: http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/2388.html

    Artikkelin kirjoittaja saksalais-ruotsalainen oikeustiet.toht. Henning Witte on toiminut mm. Estonian uhrien omaisten asianajajana.

  7. Ihmiskunta saa elää alkavaakin vuotta tuhoutumisen pelossa. Lännen hautoma sota Venäjää vastaan johon omakin maamme on itsensä kytkenyt tulee koitumaan myös sen omaksi tuhoksi

   Venäjä sanoo, että Avangard-hypersonic-ohjusjärjestelmä on nyt käytössä
   Radio Free Europe – 27. joulukuuta 2019

   Avangard-hypersonic boost-glide -ase nähtiin sen testauksen aikana heinäkuussa 2018.
   Venäjän puolustusministeriö ilmoitti ilmoittaneen presidentti Vladimir Putinille, että kiistanalainen uusi, yliäänen, mannertenvälinen Avangard-ohjusjärjestelmä on otettu käyttöön.

   Puolustusministeri Sergei Shoigu ilmoitti Putinille ensimmäisen Avangard-ohjusyksikön asettamisesta taisteluvalmiuteen. Puolustusministeriö ilmoitti 27. joulukuuta ja onnitteli Venäjän strategisia ohjusjoukkoja ”tämän merkittävän tapahtuman” johdosta TASS: n mukaan.

   Russia Says ‘Avangard’ Hypersonic-Missile System Now Deployed
   By wmw_admin on December 28, 2019

   Radio Free Europe – Dec 27, 2019
   The Avangard hypersonic boost-glide weapon is shown during testing in July 2018.
   Russia’s Defense Ministry says it has informed President Vladimir Putin that the controversial new hypersonic, intercontinental-range Avangard missile system has been put into service.

   The announcement is the latest public sign of Russian high-tech weapons-delivery efforts amid frayed diplomatic relations and discarded or threatened nuclear and other arms agreements with the West.

   Defense Minister Sergei Shoigu informed Putin of the entry into combat duty of the first Avangard missile unit, the Defense Ministry said on December 27, and congratulated Russia’s Strategic Missile Force on “this remarkable event,” according to TASS.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=199898

  8. Jerusalem ei enää julista joulurauhaa kuten joskus ennen kun sionistit eivät vielä olleet sitä vallanneet ja aloittaneet Israelista käsin oman globaalin ’talmud-sanomansa’ julistamista
   Reflections on Hilaire Belloc’s “the Jews” (1922)
   ANDREW JOYCE

   Pondering the creation of a Jewish state, Belloc was particularly interested in “the status of the Jew outside this territorial unit, which he had chosen to be much more than a symbol of his national unity — its actual seat and establishment (232).” He correctly predicted that the majority of Jews would continue to live outside such a state because they live “and desire to live the semi-nomadic life, the international life, which has becomes theirs by every tradition, and which one might now almost call instinctive to them (233).”
   The new Zion, then, is to be “no more than a fixed rallying point, an established but small territorial nationhood (234).” Faced with the questioning of their political character, diaspora Jews would cling to insisting that he is “to be regarded as the full national in the nation in which he happens to be for a time (234).” In an astonishingly clear prediction of modern Jewry’s relationship with Israel, Belloc argues that “He shall in every respect be regarded, by a legal fiction, as identical with the community in which he happens to be settled for the moment, but at the same time he is to have some special relation with the Jewish State (234).” [Italics in original]. Belloc also heavily doubted that a Jewish state would rely upon its own military strength to ensure its security (241).
   The conclusion of the book commences with an account of “Our Duty.”…. Here Belloc urges non-Jews to rid ourselves of the Liberal conventions and the falsehoods by which the Jewish problem is obscured. The author acknowledges that this is not easy. The greatest obstacle in this respect, he argues, is fear. There is first the European’s fear of breaking convention. He is secondly faced with fear of social and economic consequences.
   Belloc writes that “Men dread lest hostility to the Jewish Domination should bring them into the grip of some unknown but suspected world-wide power which can destroy the individual who shall be so rash as to challenge it (262).” There are “innumerable men who would express publicly on Jews what they continually express in private, but who conceal their feelings for fear that their salaries may be lost or their modest enterprises wrecked, their investments lowered, and their position ruined (263).” Jews, of course, are aware of this fear, and are adept at manipulating it. I’ve noted precisely this behavior in my recent article on Jewish Hollywood’s show of strength over Gaza. … Here Belloc urges non-Jews to rid ourselves of the Liberal conventions and the falsehoods by which the Jewish problem is obscured. The author acknowledges that this is not easy. The greatest obstacle in this respect, he argues, is fear. There is first the European’s fear of breaking convention. He is secondly faced with fear of social and economic consequences.
   …. However, Belloc correctly points out that the “fear strategy” will only work for so long, and that in the longer-term Jews are pursuing a very dangerous course of conduct. Based on a false sense of power and relative security, the use of fear only “dams up and enormously increases the latent force of anger against Jewish power. … It is like the piling up of a head of water when a river valley is obstructed, or like introducing of resistance into an electric current (263).” It is a “fierce irritant and accounts for the high pressure at which attack escapes when once it is loosened (263).”… Essentially, Belloc is questioning the rationality and wisdom of Jews who would seek the oppression of a grumbling peasantry, only to be later expelled en masse by a king; or who would shout down and intimidate a von Treitschke, only to be confronted later by a Hitler.
   In all cases, this elaborate game of “chicken” is taken too far.
   The author argues that Jews too have a duty to perform in ceasing the ethnic conflict. They must end their “foolish and dangerous habit of secrecy and the irritating expression of superiority (271).” They may remain among us, but must form Jewish institutions that openly speak for Jewish interests, with no claims or pretensions to any other interests or values (273). They should permit open scrutiny of their interests if they wish to participate in the national, political and economic life of their host nation. Special courts of mixed character should be established to deal with conflicts and disputes between Jews and non-Jews, and these courts should be founded on acknowledgment of the mutual causes of friction between the two peoples. To ensure the endurance of this state of affairs, these developments should arise from a social movement before they are made law. It should not be imposed from above, but arise from the will of the people….. Are Belloc’s proposals practical? That remains to be seen. But The Jews, his general assessment of the longest ethnic conflict engaged in by the European peoples, is, almost a century after it was written, a prophetic, informative, concise and powerful summary of issues which retain a painful relevance. It deserves more recognition and deeper study. For my part, I have been inspired by Belloc’s work to produce a kind of companion book, which will offer greater detail, and some correctives to the original, in light of the century which has since passed….
   http://www.unz.com/article/reflections-on-hilaire-bellocs-the-jews-1922/

   http://www.unz.com/book/hilaire_belloc__the-jews/

  9. Iltalehti
   Pääkirjoitus: Presidentin puhe oli huolestunut katsaus riitaisan Suomen tilasta
   Tänään klo 13:30
   Kreeta KarvalaTasavallan presidentti Sauli Niinistö muistutti uudenvuodenpuheessaan suomalaisia riitelyn vaaroista ja vaikutuksesta turvallisuuteen, kirjoittaa Kreeta Karvala.

   Niinistöllä erikoinen tyyli. Itse hän on suurelta osin vastuussa siitä mikä on maamme nykytila.
   Silti hän varoittaa muita muttei tee itse mitään konkreettista asian hyväksi.
   Tarkoittaako se sitä, että kansan on vain sopeuduttava eriarvoisuuteen ja kurjistumiseen?

  JÄTÄ VASTAUS

  Please enter your comment!
  Please enter your name here