Iranin ja lännen suhteet historian valossa

Iran on runsaiden luonnonvarojensa ja maantieteellisen asemansa ansiosta vauras ja vahva sivistysvaltio. Siksi Yhdysvallat, Israel ja Saudi-Arabia pitävät sitä uhkana itselleen.

131
Iranin pyhä kaupunki Qom.

Kenraali Qassem Suleimanin kuolema edustaa uutta käännekohtaa Iranin ja Yhdysvaltojen välisissä suhteissa. Suleimanin murhan myötä Iran on menettänyt karismaattisen sotastrategin, mutta myös Yhdysvaltojen maine ja status ovat kokeneet kolauksen.

Suleimani oli luomassa niin kutsuttua ”vastarinta-akselia”, joka yltää Iranista Irakiin ja Syyriaan, sekä muuallekin Länsi-Aasiaan. Hän ohjasi taitavasti myös Hizbollah-järjestön levittäytymistä ja taisteli lännen kouluttamia sunniterroristeja sekä Israelia vastaan. Tiedustelupalvelujen tarkkailussa Suleimani oli ollut jo pitkään.

Kysymys ei kuitenkaan ole ”terrorismista”, kuten amerikkalaisviranomaiset asian tavalliselle kansalle selittävät, vaan syvemmistä kysymyksistä. Vaikka ajatollah Khomeinin perustama järjestys joskus kaatuisikin, geopoliittisista ja geofilosofisista syistä pysyvä rauha lännen ja iranilaisen sivilisaation välillä on hyvin epätodennäköinen, kirjoittaa politiikan tutkija Emanuel Pietrobon.

Vuonna 1979 alkanut Iranin konservatiivinen vallankumous muistetaan yhtenä merkittävimmistä hetkistä alueen historiassa. Tästä huolimatta Yhdysvaltojen ja Iranin välinen ”kylmä sota” on vanhempaa perua, juontaen juurensa brittiläisen ja venäläisen imperiumin aikoihin. Tämä historiallinen periodi kesti 1930-luvulle asti, jolloin nämä kaksi valtakeskittymää ottivat toistuvasti yhteen pyrkiessään hallitsemaan eri alueita.

Tuona aikana britit vakiinnuttivat läsnäolonsa Intiassa ja kiinalais-kungfutselaisessa maailmassa, kun taas Romanovien perhe laajensi ”Kolmannen Rooman” rajoja arktiselle alueelle, Kaukasukselle ja turkkilaiseen keski-Aasiaan. Laajenemiskampanjat johtivat lopulta näiden kahden kilpailevan suurvallan yhteenottoihin Qajar-dynastian aikaisessa Persiassa.

Teheranilla oli jo tuolloin äärimmäisen tärkeä geostrateginen asema: sieltä oli suora yhteys Intian valtamerelle. Se oli myös pysyvä Lähi-idän, Keski- ja Etelä-Aasian kauppareittien yhteyspiste, sekä valtavien luonnonvarojen tyyssija.

BRITIT HALUSIVAT ESTÄÄ venäläisten pyrkimyksiä ja venäläiset taas halusivat luoda puskurivyöhykkeen Englannin kruunun ja tsaarien valloittamien Keski-Aasian alueiden välille. Valtakeskukset pääsivät sopimukseen vuonna 1907, jakaen keskenään Keski- ja Etelä-Aasian. Myös Persia sisältyi sopimukseen; maasta tuli etupiireihin jaettu vasallivaltio. Lontoo näytti kuitenkin onnistuvan tavoitteissaan venäläisiä paremmin.

Vuonna 1920 Lontoo käytti hyväkseen lokakuun vallankumousta ja sitä seuraavaa Neuvostoliiton sulkeutumista muulta maailmalta sementoidakseen otteensa Persiasta. Qajarien dynastia korvattiin Pahlavien dynastialla. Vallanvaihdon myötä valtaistuin siirtyi šaahi Reza Pahlaville sillä edellytyksellä, että ulko- ja energiapolitiikassa šaahi ajaisi Britannian etuja.

Lännessä Iranista on käytetty kreikkalaisilta periytyvää Persia-nimeä. Vuonna 1935 šaahi Reza Pahlavi vaati, että kansainvälinen yhteisö ryhtyy käyttämään maasta nimeä ”Iran” (persiankieliset iranilaiset olivat tosin jo sassanidien ajoista käyttäneet maasta tuota nimitystä, mikä tarkoittaa ”arjalaisten valtakuntaa”).

Šaahi sai kuitenkin tarpeekseen maansa vasalliasemasta lännen intressien puristuksessa. Kansallistamisohjelma ja energiapoliittiset muutokset tekivät hänestä pian epäsuositun alamaisen määräilevän Lontoon silmissä. Toisen maailmansodan syttyessä Iso-Britannia ja Neuvostoliitto pelkäsivät Iranin liittyvän Saksan, Italian ja Japanin johtamiin akselivaltoihin ja niinpä ne hyökkäsivät Iraniin miehittäen maan.

Iso-Britannia ja Neuvostoliitto syrjäyttivät Reza Pahlavin ja nostivat valtaistuimelle hänen poikansa Mohammadin. Nuoren šaahin uskottiin osoittautuvan liittoutuneille kuuliaisemmaksi kuin Mauritiuksen saarelle maanpakoon ajettu isänsä. Iranilainen kansallismielisyys, yhdessä demokratiakehityksen myötä, nousi kuitenkin lopulta brittien suunnitelmien tielle.

Vuonna 1951 Iranin parlamentti äänesti kansallismielistä liikettä johtavan tohtori Mohammad Mossadeqin maan pääministeriksi. Šaahi joutui vahvistamaan valinnan. Mossadeqin hallinnon yhtenä tavoitteena oli kansallistaa Iranin öljyvarannot, jotka olivat brittiläisen öljy-yhtiön, Anglo-Iranian Oil Companyn, hallussa. Kansallistaminen heikensi öljyimperialistien taloudellista ja poliittista valtaa Iranissa. Tässä vaiheessa britit pyysivät Yhdysvaltoja apuun.

Kahden vuoden ajan Irania ravisutti epävakauttamisoperaatioiden aalto. Yhteiskunnallisen kuohunnan avulla maata yritettiin ohjata takaisin läntisille miehittäjille uskolliseksi. Lopulta CIA:n ja MI6:n myötävaikutuksella maassa suoritettiin sotilasvallankaappaus. Amerikan suosikki, kenraali Fazlollah Zahedi, julisti itsensä pääministeriksi; Mossadeq pidätettiin ja tuomittiin kotiarestiin.

Kuten Stephen Kinzerin kirja All the Shah’s Men paljastaa, Yhdysvallat tuhosi itse toimillaan Iranin demokratisoitumisen. Tämä niin kutsuttu ”operaatio Ajax” sinetöi myös brittien valtakauden päättymisen Iranissa: nyt oli Rockefellerien ja Yhdysvaltojen vuoro ottaa alue hallintaansa. Iranista tuli Washingtonin intressejä ajava vasallivaltio Saudi-Arabian tapaan. Maan monarkistisena keulakuvana toimivan šaahin valtaoikeuksia lisättiin.

IRANIN ”LÄNSIMAISTAMINEN” Pahlavin aikana sekä Amerikan tukeman hallitsijan omavaltaisuus eivät miellyttäneet kaikkia. Salainen poliisi pidätti, kidutti ja surmasi 1960- ja 1970-luvuilla lukuisia opposition kannattajia. Iranin salaisen poliisin, SAVAK:in, johtajat saivat koulutuksensa CIA:lta. Itse asiassa koko järjestö perustettiin CIA:n ja Israelin tiedustelupalvelu Mossadin avustuksella.

1970-luvun lopulla Iranissa kiehui otollisesti: oppositio vastusti šaahin itsevaltiutta ja konservatiiviset islamilaiset ryhmät vastustivat šaahin liberaalia ja länsimielistä politiikkaa. Seurasi lakkoja ja mielenosoituksia kaikkialla maassa. Sisällissotaa povaavan sekasorron keskellä šaahi perheineen lähti maanpakoon.

Islamilaisten ryhmien vastarinnan symboli, maanpaossa Ranskassa ollut ajatollah Ruhollah Khomeini, palasi voittoisana kotimaahansa ja julisti Iranin islamilaiseksi tasavallaksi. Maa sulkeutui sekä läntisiltä että itäisiltä blokeilta ja ryhtyi toteuttamaan omaa ideologista projektiaan. Khomeinin valtakaudella pitkällinen konflikti lännen kanssa siirtyi jälleen uuteen vaiheeseen.

Taloustieteessä puhutaan maista, joita vaivaa ”luonnonvarojen kirous” ja geopolitiikassa maista, jotka ovat ”maantieteensä vankeja”. Tutkija Pietrobonin mukaan Iran kuuluu molempiin kategorioihin; niinpä on todennäköistä, että yhteenotot lännen kanssa jatkuvat, hallitsipa Irania teokraattinen tai sekulaari vallanpitäjä.

Geo- ja talouspoliittisista syistä länsi ei halua antaa Iranin nauttia itsenäisyydestä kansainvälisenä toimijana. Trumpin hallinto, Israel ja Saudi-Arabia yrittävät hillitä Iranin vaikutusvallan kasvua alueella pakotteineen ja interventioineen. Samalla yritetään estää euraasialaisen valtakeskittymän levittäytyminen. Kiina on jo alueella silkkitiehankkeineen ja Venäjä Syyriassa. Mikä maailmanjärjestysmalli lopulta voittaa?

Iran on sijaintinsa ja luonnonvarojensa vuoksi osa suurta geopoliittista peliä, jonka taustalla rahavalta järjestelee omistuksiaan ja alueitaan. Tätä nykyä Iran on myös lännen sotilastukikohtien ympäröimä maa. Vaikka Teheraniin saataisiin uusi länsimielinen nukkehallitus, keinotekoinen ja pakolla aikaan saatu tila tuskin jatkuisi kauan; iranilaiset tuntuvat arvostavan päätäntävaltaa omista asioistaan.

Jottei historia toistaisi itseään, lännen olisi muutettava ajattelu- ja toimintatapojaan kansainvälisissä suhteissa, sanoo Pietrobon. Tutkijan mielestä nykyinen vallankäyttö ja turvallisuuspolitiikka tulisi korvata rauhanomaisella rinnakkaiselolla ja keskinäisellä kunnioituksella.  Kuulostaa hyvältä, mutta sangen utopistiselta. Tällaiseen mielenmuutokseen länttä hallitseva eliitti ei tunnu kykenevän.

Markku Siira on geopolitiikkaan keskittynyt blogisti. Hänen kirjoituksiaan politiikasta ja maailman tilasta löytyy osoitteesta markkusiira.blogspot.com.

Artikkelikuva Iranin pyhä kaupunki Qom. Kuva: Pixabay.

131 KOMMENTTIA

 1. Ne, joilla on vielä sydäntä puolustaa heimoja, kansoja tai kansallisvaltioiden itsenäisyyttä ja itsemäärämisoikeutta, ovat jälleen osoittaneet arvostelukykynsä heikkouden suhteessa Iranin valtioon ja siihen kohdistettavaan aggressioon. Suomalaiset on totutettu ajatukseen valtion ja kirkon erottamisesta toisistaan. Kansallisvaltio kuitenkin murtuu, jos siltä poistetaan keskeinen moraalinen kompassi ja pitkään traditioon perustuva maailman ja ihmiskuvan ankkuri. On tietenkin suuri houkutus poistaa jo melkein pilalle ruostunut ankkuri, mutta entäpä sitten jos kerrassaan mitään ei oteta sen tilalle? Traditiota on vaikea ellei peräti mahdoton korvata ja tilalle saadaan vain omituisia korvikkeita ja katkera viha niitä kohtaan, joilla sellainen vielä on.

  Iranin teokraattinen hallinto on tämän ymmärtänyt ja vaikka ratkaisu onkin monella tapaa tökerö islam, niin se kuitenkin toimii. Länsimaat ovat sen sijaan pitkäaikaisen kulttuurisodan seurauksena ajautuneet teknologiaa ja materialismia palvovien kuolemankulttien pauloihin, vihaavat elämää ja tekevät parhaansa tuhotakseen kaiken elämän ja sen ilmaisujen, kuten aidon kulttuurin alasajamiseksi. Länsimaisella katkeralla, juurensa, uskontonsa ja kotikontunsa menettäneellä orjalla ei ole enää muuta lohdutusta kuin saada tyydytystä kaikkien muidenkin orjuuttamisesta ja siksi Iranin höykyyttämistä seurataan täällä suurella mielihyvällä.

  • ”…Traditiota on vaikea ellei peräti mahdoton korvata ja tilalle saadaan vain omituisia korvikkeita …”

   Näin on eikä korvikkeet kuten raha, materialismi ja hedonismi edistä muuta kuin hajoamista ja katkeruudella maustettua pirstoutumista. Juuri siksi ’läntinen arvoyhteisö’ on nyt kaaoksessa ja itsensä mädättäneenä tai ’erään tahon’ mädättämä menossa kohti perikatoa.
   Nämä itsensä ylentäneet mädättäjät eivät aikoinaan osanneet elää siellä minne syntyivät ja lähtivät maailmalle sitä mädättämään harhaisilla ’meille kaikki’-opeillaan joita pitivät itse luomansa jumalan oikeuttamina ja siksi ainoina oikeina.

 2. Hyvää asiaa meille jotka emme paljonkaan ymmärrä ’syntyjä syviä’ kun ne eivät kiinnosta illumafian henkisesti turruttamia ja osin jo madättämiä ellei surkastuneita aivoja. Mutta kuitenkin olisi hyvä olla kiinnostunut jos aikoo ymmärtää miten maailma nyt toimii.
  ”Vaikka Teheraniin saataisiin uusi länsimielinen nukkehallitus, keinotekoinen ja pakolla aikaan saatu tila tuskin jatkuisi kauan; iranilaiset tuntuvat arvostavan päätäntävaltaa omista asioistaan…”

  Turhaan ei arjalaista rotua ja sivilisaatiota ole arvostettu historiassa. Sillä näyttää olevan kykyjä jotka monilta muilta puuttuvat. Lähinnä tuo kyky ja halu päättää omista asioista lupaa hyvää jatkossakin eikä kansan tahdon jyrääville nukkehallituksille ole tilausta kuten meillä.
  Yhdessä Venäjän ja Kiinan kanssa Iran muodostaa kiistatta vahvan ja tervetulleen vastavoiman illuminaatin hankkeille muuttaa (orjuuttaa) maailma pelkäksi kapitalistirosvojen ja veroparatiisioligarkkien maailmankyläksi jossa kansallisvaltiot sivistyksineen ja kulttuureineen olisivat vain pelkkä illuusio ja kaikki katselisivat maailmaa samojen lasien läpi kuten nämä linkin kuvan ihmiset.
  https://www.theoccidentalobserver.net/2020/01/14/modify-the-standards-of-the-in-group-on-jews-and-mass-communications-part-one-of-two/

 3. ”Jottei historia toistaisi itseään, lännen olisi muutettava ajattelu- ja toimintatapojaan kansainvälisissä suhteissa, sanoo Pietrobon. Tutkijan mielestä nykyinen vallankäyttö ja turvallisuuspolitiikka tulisi korvata rauhanomaisella rinnakkaiselolla ja keskinäisellä kunnioituksella. ”

  Miksei Iranin ole muutettava toimintatapojaan ja kunnioitettava ihmisoikeulsia?

  Miksi kirjoittaja ei mainitse sanallakaan Iranin osallistumista Lähi-idän konflikteihin (aseellinen tuki proxyille ja suora Qudsin joukkoje osallistuminen taisteluihin useissa maissa)?

  Miksi kirjoittaja ei vaadi, että Iran vetäytyy niistä ja lakkaa uhittelemasta mm. Israelille?

  Miksi ”rauhanomainen yhteiselo” olisi vain kaikkien muiden paitsi Iranin vastuulla?

  • ’Voice of Israel’-ko?
   Olisiko oman maamme pitänyt kunnioittaa ihmisoikeuksia Raatteen tiellä talvisodassa?
   Logiikkasi mukaan olisi.
   Maailmassa usein saa mitä tilaa ja Israel on tilannut itselleen suuren määrän vihollisia kun se ei ole kunnioittanut muiden ihmisoikeuksia.
   Jokainen omia aivojaan käyttävä on asiasta tietoinen.
   Propagandan uhrit ja ’Israelin Ystävät’ tietenkin ylistävät Israelia, suurta terrorostivaltiota jota ilman Lähi-itä olisi rauhallisempi paikka elää eikä pakolaisia virtaisi meillekään.

   • no,toiny on sitä whataboutismia,joka olevinaan venäjän tapa toimia,mutta todella paljon sitä käyttää juurikin ihan muut,ja tarkoitus kääntää asia toisaalle,ja horjuttaa esitettyä.viimeksi tänä aamuna israelista ollessa puhe,niin ylen jälkiviisaissa apunen tukeutui juurikin kyseiseen taktiikkaan

 4. Hyvä artikkeli, puutteistaan huolimatta. Toi mukavasti historiallista näkökulmaa nykyiseen vääntöön.

 5. Hyvä kirjoitus. Obama aloitti ihmisten tappamisen ilmasta käsin droneilla ja kuutisen vuotta sitten oli YLE:n A-studion mukaan ehditty jo tappaa yli 4000 ihmistä lähi-idässä, pääasiassa siviilejä.
  Kenraali Suleimanin ja hänen seurueensa tappaminen Bagdadin lentokentällä on röyhkeyden huippu.
  Juutalaisten neljäs käsky on älä tapa ! Eikö se koske heidän vasallejaan ?
  Mitä mieltä ovat Totuuden Metsästäjä ja nettipoliisi ?

 6. ”Iran on runsaiden luonnonvarojensa ja maantieteellisen asemansa ansiosta vauras ja vahva sivistysvaltio”
  Muhamettilaisuus ja ”sivistysvaltio” eivät ole yhteensovitettavissa.
  Muhamettilaisen vallankumouksen ”sankari” Rudollah Khomeini kirjoitti useita pamfletteja siitä miten alle 9 vuotiaita tyttöjä tulee seksuaalisesti hyväksikäyttää uskonnollisesti hyväksyttävillä metodeilla. Siinäpä se sivistys kukkii…

  • Sivistys tarkoittaa kasvatuksen kautta omaksuttua tietoa, henkistä kehittyneisyyttä ja avarakatseisuutta. Tässä mielessä puhutaan opillisesta tai muodollisesta sivistyksestä, humanistisesta ja luonnontieteellisestä sivistyksestä, yleissivistyksestä tai akateemisesta sivistyksestä, sekä toisaalta ihmisen sisäisestä kehittyneisyydestä ja kypsyydestä. Jälkimmäiseen saatetaan viitata ”sydämen sivistyksenä” tai viisautena. Sivistyksen sisällöstä on erilaisia käsityksiä. Sana sivistys voi tarkoittaa myös korkeakulttuuria, sivilisaatiota.[1] — wiki

   Seksuaaliset perversiot, hyväksikäyttö ja pedofilia on valtava ja salassa pidetty koko ajan kasvava vakava ongelma länsimaisessa sivilisaatiossa.
   Koko länsimainen sivistys on rappeutumassa ja muuttunut militarismiksi ja seksuaaliseksi hedonismiksi
   Siinä suhteessa muhamettilaisuuden tuskin tarvitsee hävetä länsimaita.
   Myös juutalaisuus kunnostautuu asialla ja Israel taitaa olla yksi maailman seksuaalisestikin pervertoituneimpia maita.

   • Länsimaissa ja Israelissakin on kuitenkin lainsäädäntö, joka suojelee lapsia. Valtiovalta ei kehota saatika opasta pedofiliaan.

    • Mutta lakia ei noudateta eikä valvota ja eikö valtiovalta esimerkillään kehota kuten esim. Clinton ja koko muu laaja epstein-rinki?
     Talmud myös sallii lähes kaiken goimien hyväksikäytön. Miksi se sallitaan?
     Mitä merkitystä on lailla jota ei noudateta?
     Oikeastaan se että tehdään laki jota ei noudateta on tekopyhyyttä … ja eikö rikos ole vielä suurempi silloin kun on olemassa laki joka sen kieltää?
     Oikeastaan vasta silloinhan se on virallisestikin rikos.

     • Rikollinen Jumala päättää puolestasi oikean, väärän. Mihin moraalisi katoaa? Jumalainen rikollinen on aina oikessa.
      -Timo Siikli

  • ”Juuri näin, islamistisia valtioita on mahdotonta pitää sivistysvaltioina.”

   Siltä näyttää:

   ”Islamiska statens högsta imam greps i Mosul – förespråkade mord och våldtäkter
   Den grovt överviktiga muftin för terrorrörelsen IS fångades igår av en irakisk insatsstyrka. Shifa Al-Nima, också känd som Abu Abdul-Bari, som förespråkade slaveri, våldtäkt och tortyr, fick inte plats i en polisbil på grund av sin vikt. Istället lastades han på en pickup-bil.

   Tillfångatagandet av Al-Nima anses vara en av de viktigaste bland IS ledarskap på senare tid på grund av hans position som hög religiös auktoritet som utfärdade fatwor, ett religiöst påbud inom islam, rapporterar Middle East Monitor.

   Den ökände predikanten gjorde sig känd bland annat för sina fatwor om att FÖRSTÖRA Mosuls KULTURELLA ARV, specifikt den antika moskén och mausoleet om den muslimska profeten Yunus, som skapade starka reaktioner i den muslimska världen…”

   https://samnytt.se/islamiska-statens-hogsta-imam-greps-i-mosul-foresprakade-mord-och-valdtakter/

  • koko ”sivistysvaltio” käsite luotu mustamaalaan jotain kohdetta/nostaan jotain ylemmäs.silti koko käsite ihan epämääräinen,ja pelkkää kauniita sanoja.vai osaako joku kertoo,mikä valtio on sivistysvaltio,ja mitä koko sana on tarkoittavinaan,tai tarkemmin,että mitä tarkalleen tarkoittaa,tarkoittavinaanhan se vaan on,aina sopivassa tilanteessa käytetään,ja aiwan sama käytetäänkö negatiivissa vai positiivisessa mielessä,siinäkin toiseen suuntaan pyllistää,kun toiseen kumartaa.ja onhan ne senverran sivistyneitä,että ymmärtää vastustaa imperialisia ryöstökapitalisteja.ja se että ”islamistisia valtioita on mahdotonta pitää sivistysvaltioina”,taas kertoo jotain sanojan omasta sivistyksestä.

   ”Irania on turha pitää minään viattomana lännen aggression uhrina” no ompas taas lohkasu,no,ihan viaton tuskin on,mutta kyllä ne muut valtiot vaan aikas agressiivisia on irania kohtaan,ja tulleet valtaan maata,ja taaskin varmaan se mielessä,ja muutenkin yritetään vaikuttaa maan asioihin monilla tavoilla.että kyllä se aikas agressioiden kohteena on.ja käsittääkseni sotajoukkojakin on iranin nurkilla,eikä iranin joukkoja esim usan tai brittien tai ranskan ympärillä uhittelemassa.tosin sais kyllä joskus joku jenkkien sota saapua niidenkin maaperälle,niin ehkä sielläkin tapahtuis muutosta vientituotteelle sota,ja sen vienti halukkuudelle,ja ehkä sitä oikein alettais vastustaan

 7. Erinomaisen valaiseva artikkeli Siiralta. Yritän vähän kevennystä. En katsonut vuoden urheilijatapahtumaa. Se on täysin anglo-ameriikkalaisilta kopioitua hollywoodsaastaa. Parempaan nämä Pasilan apinat eivät pysty. Tuntikausia hehkutetaan jotain itsestään selvää asiaa. Olen kuullut villejä huhuja, että palloliiton tiedustelu-upseerit ovat saaneet vihiä, että valtakunnansyyttäjävirastossa puuhattaisiin Pukille syytettä maalittamisesta ja vihapuheesta. Maalittaminen on selvä tapaus. Syytös törkeästä vihapuheesta johtuu siitä, että Pukki kiroili karkeasti nyrjäytettyään isovarpaansa vaparipotkussaan.
  Eikö tämä penkkiurheilijakansa vihdoinkin herää dogmaattisesta unestaan ja huomaa millaisessa viranomaisterrorismissa elämme. (Pukit kaalimaan vartijoina). Luultavasti viranomaiset ovat täysin voimattomia, kun Huuhkajien kannattjat ryntäävät Vaalimaan raja-asemalle vaalimaan kansallisia arvoja. Silloin Vilkkumaakin pistää takavalonsa vilkkumaan . ” Daytonin apinajuttu: Me ei olla apina”.

 8. Linkin artikkelista tällaisia ajatuksia Iranista ja sitä nujertamaan ja tuhoamaan pyrkivistä voimista
  Iran on enemmän kuin maa, se on suuri arjalainen maailman sivilisaatio
  Iran Is More Than Just a Country,
  It Is One of the Great Aryan World Civilizations

  Iran is far more than the nation-state that foreigners once widely referred to as Persia. Iran is an immortal idea.
  Iran on paljon enemmän kuin kansallisvaltio, jota kerran kutsuttiin Persiaksi. Iran on kuolematon idea.

  Jason Reza Jorjani — muutama kappale linkin artikkelista
  (hutero, osin korjailtu konekäännös)

  Muutama maa on enemmän kuin pelkkä kansakunta. Ne on muuttuneet maalliselta tasolta ideoiden spektri-maantieteeksi. Kuten ”Rooma” on peruuttamaton Italialle ja nykyaikainen Israelin valtio on vain ”Siionin” uudelleenyritys nykypäivään, “Iran” on paljon enemmän kuin kansallisvaltio, jota ulkomaalaisille nimitettiin laajasti Persiaksi. Iran on kuolematon idea – kauhea ajatus jumalien (devâs, divs) mielessä. Iranin on tarkoitus tulla uudelleen Leviataniksi kaikkien Maan suurten kansakuntien joukosta.
  … uraauurtavassa kirjassaan Sivilisaatioiden yhteentörmäys ja maailmanjärjestyksen synty, Harvardin politologi,( ’Davos man’ ja paljon kritisoitu globalisti) Samuel Huntington uskoo uuden maailman järjestyksen perustuvan suurten sivilisaatioiden détente-tilaan eikä kansallisvaltioiden keskeytymättömään konfliktiin. …
  https://en.wikipedia.org/wiki/Samuel_P._Huntington

  Kunkin sivilisaation ydinvaltio voi muuttua historian kuluessa.

  [A few countries are more than mere nations. They have been translated from the earthly plane into the spectral geography of ideas. As “Rome” is irreducible to Italy, and the modern state of Israel is only a reemergence of “Zion” into the mundane world, “Iran” is far more than the nation-state that foreigners once widely referred to as Persia. Iran is an immortal idea – a terrible thought in the mind of the gods (devâs, divs). Iran is destined to reemerge as the Leviathan from amongst all of Earth’s great nations.
  … In his groundbreaking book The Clash of Civilizations and the Remaking of World Order, the Harvard political scientist Samuel Huntington argues for a new world order based on a détente of great civilizations rather than perpetual conflict amongst nation-states. …The core state of any given civilization can change over the course of history.]

  … Tällä hetkellä kuitenkin Yhdysvalloilla on länsimaisen sivilisaation ydinvaltion rooli, ja NATO toimii tehokkaasti Amerikan imperiumin päärakenteena, joka on yhteneväinen lännen kanssa
  Huntington tunnistaa vähemmän kuin kourallisen selviytyviä maailmanluokan sivilisaatioita, joiden vuorovaikutus määrittelee post-internationaalisen maailmanjärjestyksen: läntinen sivilisaatio, ortodoksinen sivilisaatio, Kiinan sivilisaatio ja islamilainen sivilisaatio. Kolmen ensimmäisen ydinvaltiot ovat Amerikka, Venäjä ja Kiina.
  Kaikista Huntingtonin määrittelemistä tärkeimmistä sivilisaatioista islamilainen sivilisaatio on ainoa, josta puuttuu selkeä ydinvaltio. Huntington pitää tätä yhtenä syynä jatkuviin kiistoihin sekä islamilaisessa maailmassa että islam maiden ja valtioiden välillä, jotka ovat osa muita sivilisaatioita.

  [… Currently, however, the United States of America plays the role of the Western civilizational core state, with the North Atlantic Treaty Organization (NATO) effectively functioning as the superstructure of an American Empire coextensive with the West
  Huntington identifies less than a handful of surviving world-class civilizations whose interactions would define the post-international world order: Western Civilization, Orthodox Civilization, Chinese Civilization, and Islamic Civilization. The core states of the first three are America, Russia, and China.
  Of all the major civilizations delineated by Huntington, Islamic Civilization is the only one lacking a clear core state. Huntington considers this one of the reasons for the perpetual strife both within the Islamic world and between Islamic countries and states that are part of other civilizations. ]

  … Kaikista islamilaisen maailman kilpailijoista yksin Iranilla on potentiaalia palauttaa luonnollinen historiallinen roolinsa paitsi maailmanvaltana, myös supervaltana, joka vastaa islamilaisen maailman turvaamisesta uudessa maailmanjärjestyksessä.
  Iranin kannalta tämän geostrategisen hankkeen perimmäisenä tavoitteena olisi vahvistaa islamilaisen maailman ytimen iranilainen luonne ja purkaa siten islamin sivilisaation väärä rakenne ja luoda Iranin sivilisaation renessanssi. Globaalista strategisesta näkökulmasta katsottuna tämä suurempi Iran pelastaa lännen, Intian, Venäjän ja jopa Kiinan (jolla on yhä vakavampi muslimi ongelma) mahdollisuudesta 21. vuosisadan lopun sellaiseen maailmaan, jonka määrittelee muslimimaailmaa hallitseva globaali Sunnikalifaatti…

  Tämä on Iranin kulttuurihistoriallinen vastuu. Vain jos iranilaiset itse myöntävät tämän, muut suuret maailmanvaltiot voivat myös tunnustaa sen tosiasian, että Iranin hyväksymä titaaninen velvollisuus on koko ihmiskunnalle hyväksi. Tämä voisi olla avain Iranin uudelleen kehittymiselle globaaliksi suurvallaksi. Iranin on tarkoitus olla Leviathan kansakuntien keskuudessa.

  ——— tuo kuulostaa sanahelinältä ja propagandalta sillä Iranin (itse asiassa koko muun maailman) vastainen sionistien ja kapitalistisen globalisti-eliitin sotahanke tähtää aivan muuhun ja sitä tukee suuri mailmanvaltio USA ja pankkimafia.
  Nämä voimat haluavat vain koko maailman kattavan ja kaiken muun tuhoavan kapitalistisen ’oligarkki-kulttuurin’ ja alistaa Iran ja koko islamilainen maailma heidän tahtoonsa ja estää tuon kulttuurihistoriallisen vastuun myöntämistä ja lopulta islamin ja ylipäätään kaikkien uskontojen tuhoamista ja uskonnon kaapuun naamioituneen materialistisen talmudismin opin varaan rakentuvan maailman luomista mikä merkitsee vakavaa uhkaa ja kuolemaa kaikille sivilisaatioille ja kulttuureille koska niissä uskonto näyttelee keskeistä roolia.
  En ainakaan itse usko että näiden voimien asenne ihmiskuntaa kohtaan koskaan muuttuu koska he ovat vannoutuneita yksinapaisen ja puhtaasti ryöstö- ja oligarkkikapitalismin hallitseman ’fukuyamalaisen the end of history’-maailman puolustajia ja sen puolesta sotivia muun ihmiskunnan vihollisia joille ajatus kaikkien kulttuurien kukkimisesta on vieras ja sopimaton.
  https://vastavalkea.fi/2020/01/03/naomin-apokalypsi/
  Katso kommentti Truth_hunter 15.1.2020 at 15:36
  https://www.unz.com/chopkins/world-war-iii/

  [… Of all of the contenders within the Islamic world, Iran alone has the potential to resume its natural historical role, not just as a world power, but as a superpower responsible for securing the Islamic sphere within a new global order.
  From an Iranian standpoint, the ultimate aim of this geostrategic project would be to reassert the Iranian character of the core of the Islamic world, thereby dismantling the false construct of Islamic Civilization while forwarding a Renaissance of Iranian Civilization. From a global strategic standpoint, this Greater Iran would be saving the West, India, Russia, and even China (which has an increasingly serious Muslim problem) from the prospect of a late 21st century world defined by a global Sunni Caliphate governing a human population demographically dominated by Muslims.
  This is Iran’s cultural-historical responsibility. Only if Iranians themselves admit this, can other major world powers also recognize the fact that Iran’s acceptance of this titanic duty is for the good of all mankind. This could be the key to Iran’s reemergence as a global superpower. Iran has been destined to be the Leviathan among nations.]

  https://russia-insider.com/en/history/iran-more-just-country-it-one-great-aryan-world-civilizations/ri27553
  —————

  • ”…Nämä voimat haluavat vain koko maailman kattavan ja kaiken muun tuhoavan kapitalistisen ’oligarkki-kulttuurin’ ja alistaa Iran ja koko islamilainen maailma heidän tahtoonsa…”

   Pompeo Says Gangland-Style Hit on Soleimani Was ”Restoration of Deterrence”
   MIKE WHITNEY
   Amerikan ”varjo presidentti” Mike Pompeo on tunnustanut, että Iranin korkeimman armeijan kenraalin Qassem Soleimanin murha oli osa laajempaa strategiaa palauttaa ”todellinen pelote” poistamalla Yhdysvaltojen oletetut viholliset.
   Pompeon Stanfordin yliopiston Hoover-instituutissa 13. tammikuuta esittämät kommentit panivat rauhoittamaan aikaisempia väitteitä, että Iranin kenraali on tapettu estämään ”välittömät hyökkäykset Yhdysvaltain kohteita vastaan.” …. salamurhaa valmisteltiin kuukausia etukäteen.

   Pompeo’s hand in the assassination is not really in doubt. As the New York Times noted in an article two weeks ago: “Pompeo was the loudest voice in the administration pushing President Trump to kill Iran’s most important general”. The Times also credits the blustery Pompeo as the “chief architect of the rising tensions between the United States and Iran”…”he is in the unusual role of shaping national security policy.” (“Pompeo Upended Middle East by Pushing Trump to Kill Iranian General”, New York Times)
   Pompeo is the “chief architect” of the administration’s failed Iran policy. It was Pompeo who pushed Trump to withdraw from the Iran nuclear deal, and Pompeo who promoted the economic blockade that has strangled the Iranian economy. Pompeo has also been the biggest proponent of Trump’s extrajudicial assassination policy whose first notable trophy was Iran’s most decorated and revered general, Solemani.

   Pompeo on ”pääarkkitehti” hallinnon epäonnistuneeseen Iranin politiikkaan. Pompeo pakotti Trumpin vetäytymään Iranin ydinsopimuksesta, ja Pompeo edisti Iranin taloutta kuristaneen taloudellisen saartoa. Pompeo on myös ollut suurin kannattaja Trumpin tuomioistuinten ulkopuolella harjoittamassa salamurhapolitiikassa, jonka ensimmäinen huomattava sotasaalis oli Iranin palkittu ja arvostettu kenraali Solemani.

   https://www.unz.com/mwhitney/pompeo-says-gangland-style-hit-on-soleimani-was-restoration-of-deterrence/

 9. Kuinka Salattu Parlamentin Istunto Paljasti Trumpin Todelliset Motiivit Irakissa

  Yhdysvallat on järkähtämättä pysynyt kannassaan, että Qassemin Soleimanin murhan ja kieltäytymisen poistumasta Irakista tarkoituksena on suojella Amerikkalaisia, mutta hyvin vähän on uutisoitu Irakin parlamentin istunnosta, paljastaa kuinka lopultakin Kiinan vahvistuvat ja vahvat siteet Bagdadiin voivat olla muotoilemassa USA:n Lähi-idän strategiaa uusiksi.

  Mitä Parlamentissa Puhuttiin?

  Irakin virkaa tekevä pääministeri Adel Abdul-Mahdi antoi sarjan lausuntoja 5. tammikuuta, parlamentin istunnon aikana. Nämä lausunnot saivat hämmästyttävän vähän mediahuomiota. Samassa istunnossa, jossa Irakin Parlamentti vaati kaikkien ulkomaisten joukkojen poistumista maasta (mukaan lukien Yhdysvaltain joukot), Abdul-Mahdi esitti lukuisia väitteitä siitä, miten nykyiseen tilanteeseen on päädytty.

  Istunnon aikana vain osa Abdul-Mahdin lausunnoista televisioitiin, koska puhemies Mohammed Al-Halbousi, jolla on läheiset välit Washingtoniin, vaati televisioinnin keskeyttämistä. Outoa kyllä hän osallistui istuntoon vaikka hänen oma puolueensa yhdessä Kurdi-puolueen kanssa boikotoivat istuntoa.

  Lähetyksen katkaisemisen jälkeen jälkeen paikalla olevat parlamentin jäsenet kirjoittivat muistiin Abdul-Mahdin puheet, jotka annettiin sitten uutistoimisto Ida:lle. Näiden muistiinpanojen mukaan Abdul-Mahdi lausui:

  – Amerikkalaiset ovat ne, jotka tuhosivat maan ja aiheuttavat nyt hävitystä. He ovat kieltäytyneet rakentamasta valmiiksi sähköverkkoa ja infrastruktuurihankkeita.

  – He ovat alkaneet kiristämään Irakin jälleenrakentamishankkeilla. Nyt he vaativat Irakia vähentämään öljyn tuonnin puoleen. Minä kieltäydyin ja päätin mennä Kiinaan. Sain aikaan strategisesti tärkeän sopimuksen. Trump yritti peruuttaa tämän tärkeän sopimuksen.

  – Palattuani Kiinasta, Trump soitti minulle ja kysyi olenko peruuttanut sopimuksen, taas kieltäydyin perumasta. Silloin hän uhkasi, että maassa tulisi olemaan massiivisia mielenosoituksia, joiden tarkoituksena on minun kaatamiseni. Ja tosiaankin, mielenosoitukset alkoivat.

  – Sitten Trump soitti ja uhkasi mielenosoitusten laajentumisella, jos kieltäydyn yhteistyöstä ja hänen toiveittensa täyttämisestä.

  – Hän uhkasi, että kolmas osapuoli, oletettavasti palkkasoturit tai Yhdysvaltojen sotilaat, alkaisivat ampua sekä mielenosoittajia että turvallisuusjoukkojen sotilaita korkeimpien rakennusten ja Yhdysvaltain suurlähetystön katolta painostaakseen minua peruuttamaan Kiina-sopimuksen.

  – En vastannut hänelle ja jätin eronpyyntöni.

  – Amerikkalaiset vaativat yhä Kiina-sopimuksen perumista.

  – Kun puolustusministeri sanoi mielenosoittajia ampuneiden olevan kolmannen osapuolen joukkoja, Trump soitti minulle välittömästi ja fyysisesti uhkasi minua ja puolustusministeriä siinä tapauksessa, että kolmannesta osapuolesta vielä puhutaan julkisuudessa.

  Abdul-Mahdin valtuuskunnan matka Kiinaan päättyi 24. syyskuuta. Mielenosoitukset hänen hallitusta vastaan alkoivat 1. lokakuuta. Näin kertoi BBC.

  Kuuden viikon hellittämättömien mielenosoitusten jälkeen Abu Mahdi jätti eroanomuksensa 29. Syyskuuta ja on siitä lähtien toiminut virkaa tekevänä pääministerinä.

  • Trump paljastumassa pahemmaksi sotahaukaksi kuin on luultu … Iranin vastainen sota vain pahenee

   Hoffman: Israeli Puppet Trump Shows His True Colors

   Retired four star Marine Corps General and former Secretary of Defense James Mattis was being kind when he wrote that President Donald Trump is of “limited cognitive ability.”

   A less diplomatic observer who had been as close to the president as Gen. Mattis, might have said that he was of limited intelligence (though possessed of street smarts and cunning).

   We saw Mr. Trump’s dim light bulb emitting its low wattage as he stood with American military officers spouting the same monotonous and risible talking points that emanate from the mouth of the president’s ventriloquist, Israeli Prime Minister Binyamin Netanyahu.
   To call Trump an Israeli agent is to do him an injustice. He is more than that. Like others in his cabinet (Pompeo and Pence) he is an Israeli golem. In legend, the golem was a non-Judaic Frankenstein created in Renaissance Prague by the Kabbalistic Rabbi Judah Loew to kill the enemies of the Talmudic theocracy that masquerades as an Old Testament creed. The golem is mindless and not subject to reason or logic, just like Trump and his gang of Neocon chicken hawks, sanctioners, and Israeli idolators.

   https://revisionistreview.blogspot.com/2020/01/israeli-puppet-trump-shows-his-true.html

  • Suhtaudun aika kriittisesti noihin väitteisiin. Puhua saa mitä hyvänsä, eri asia onko tuo totta…?

  • Vähän erikoista jos illumafia olisi tappanut oman miehensä.

   Näitä juttuja aina löytyy ja tehdään … kuka uskoo, kuka ei.
   Niiden tarkoitus on osoittaa ettei teillä ole mitään mahiksia … ME hallitsemme kaikkialla
   Vai oliko niin että S oli hairahtunut eri riveihin ja alkanutkin puolustaa omaa maataan ja Lähi-itää? Jos niin hieno mies.
   Kumpa meilläkin olisi enemmän näitä ’hairahtaneita’ jotka eivät suostuisi Judas-pukeiksi viemään kansaansa teuraaksi

   • Mutta miksi hänellä oli EDELLEEN vapaamuurari-illuminati-satanistien sormus sormessaan?

    • Ehkä koko sormus oli pelleilyä illuminaatin kustannuksella?
     Itse en luota tuon sivuston tietoihin.
     Minusta sellainen ajatus ettei maailmassa olisi mitään todellista valtataistelua hyvän ja pahan (totuuden ja valheen) välillä vaan illu-mafia olisi ilman vastusta on todellisuuden vastainen. Se ei vaan mahdu päähäni.
     Sanovathan jotkut että Aatukin oli vain illujen agentti mutta itse en usko siihen.

     • Kaikki mikä on sinun käsityksesi/mielipiteesi/uskomuksesi vastaista on epäluotettavaa/valetta/pelleilyä. Se on käynyt ilmi jo monenmonta kertaa.

     • Varmaan pätee itseesikin tuo mitä sanot.
      Meillä on oma persoona ja maailmankuva kehityshistoriamme tuloksena ja vastustamme tai emme ainakaan ole innokkaita muuttamaan sitä.
      Minulla se nyt on tällainen ja sen läpi tai kautta asioita peilaan ja kuuntelen samalla viisaiksi arvioimiani joilta voi saada uusia oivalluksia.
      Se ei kuitenkaan tarkoita että uhraisi oman persoonan ja ryhtyisi vain opetuslapseksi tai että pistäisi aivonsa jonkun narikkaan.
      Erehtyminenkin on inhimillistä mutta kun sen huomaa ja myöntää niin se on aina voitto kotiin.
      Moni viisas on avannut minunkin silmiäni näkemään sellaista mitä en ennen nähnyt. Silti tuntuu että enemmän pitäisi ymmärtää.

    • Vai oman miehen tappaminen olisi muka ”aika erikoista.” Truth-hunter on täysin kuutamolla ja kiitos siitä kuuluu näille lukuisille harhaanjohtajille, joiden kirjoituksia hän ahkerasti lukee ja poustailee. Oman miehen tappaminen on Pyramidin huipun toimintatapa koska 1) HE itse luovat kuhunkin agendaan sopivan ongelman ja 2) HE itse hallitsevat kyseisen ongelman kaikkia osapuolia. Minua ei vähääkään kiinnosta tämä käynnissä oleva Soleimani-Trump teatteri, kirjoitan aiheesta yleisellä tasolla.

     Valemediassa paistatteleva eliitti – olivatpa he sitten puolesta tai vastaan – palvelee samaa isäntää. Nykyiset isokenkäisten murhat, kuten esim JFK murha, edustaa nimenomaan oman miehen tappamista. Piste. Korruptoitunut eliitti – kuten Sauli Niinistö – on lukuisissa salaseuroissa huolellisesti harjattu valojen vannomista myöten…. he eivät itse edes päätä mitä asioita he vastustavat tai kannattavat – näkeehän sen tästä naurettavasta ilmastonmuutos-valheesta!

     • Kun olen mielestäsi täysin kuutamolla niin onhan se hienoa että meillä on tällainen Tulenkantaja joka ei ole omasta mielestään kuutamolla.
      Sinä sitten ylemmän tason ymmärtäjänä heittelet meille taviksille totuuden jyviä nokittavaksi.
      Varmaan on raskasta todeta ettemme me jotka vasta etsimme totuutta osaa antaa niille aina sitä arvoa mikä niille sinusta kuuluisi.

     • Truth_hunter. Sinähän se täällä totuuden torvea näyttelet, mutta ei siinä mitään jos herra ”totuuden metsästäjä” rakentaa sanomansa kestävälle perustalle. Sinulla on kuitenkin tapana nielaista valemedian ”totuuksia” ilman sen suurempaa kritiikkiä, kuten tämäkin Soleimanin tapaus selkeästi osoittaa.

 10. Iran on tavallinen entinen siirtomaa jota seuraa tämä siirtomaaajan perintö uuskoloniasmin muodossa johon Iran ei ainakaan vielä ole alistunut mutta se on aiheuttanut pakotteita ja tomintakieltoja yrityksille ulkomailla sekä iranissa ulkomaisiin yrityksille. Amerikkalaiset sai valtaaikanaan luotua Iraniin myös USAn kanssa yhteistyössä olevan terroristijärjestön joka aiheuttaa nyt kapinointia ja terroritekoja ympäri Irania. Lisäksi osa Iranilaisista pitää vanhanaikaisina uskonnollista Iranin sosiaalista elämää ja sen käyttäytymismalleja ja se myös aiheuttaa tyytymättömyyttä.
  Saa nähdä kauanko Iran jaksaa vastustaa tätä outoa peliä esim. sopimusten solmisessa ja purkamisissa taloudellisessa mielessä ja myös USAn murha iskuja sekä kyberiskuja kuten ukrainalaiskoneen alasampumisessa ja aiemmin rikastussentrifuugeihin. Iranilla ei liene muuta mahdollisuutta kuin liittyä euraasian liittoon ja sen maksujärjestelmiin kun lännen pankit ei hoida iranin yritysten tilisiirtoja monissa tapsuksissa.

  • Tuo USAn kanssa yhteistyössä oleva terroristijärjestö tai ns. ’viides kolonna’ toimii lähes kaikissa maissa jotka eivät vielä ole USAn vallan alla ja yrittää pystyttää oman nukkehallituksensa ja amerikkalaistaa maan.
   Taistelu tuota mafia-kolonnaa vastaan tapahtuu Suleimanin tai Kennedyn kaltaisten rohkeiden taistelijoiden hengen menetyksen hinnalla. Oikeudenmukaisuus ei kuulu tuon kolonnan arsenaaliin.

   • Se saattaa olla pahempikin muissa maissa kuin siirtomaissa kuten Suomessa kun täällä on valtion hallinto ja poliittinen eliitti on valjastettu USAn etujen ajoon

 11. Saatana koko ajan kommentit väärään kohtaan, vaikka valitset tuon vitun ”vastaa” kohdan!
  Voisko Vesa mahdollisesti tehdä asialle jotain?!

 12. Soleimanin murha vei Venäjän ja Kiinan kärsivällisyyden varmasti sietokyvyn rajoille. Epäoikeudenmukaisuuden ja härskiyden määrä on hulluuden mitoissa. Ollaan vaarallisessa tilanteessa, kolmen suurvallan johtajien pitäisi istua nyt rauhanneuvottelupöytään tilanteen ratkaisemiseksi.
  Venäjän ylimmän hallinnon muutokset voivat olla myös seurausta Soleimanin murhasta. Valtio haluaa rakentaa Nordstream 2- kaasuputken valmiiksi. Kiina haluaa käydä kauppaa ja rakentaa silkkitien Irania huomioiden. USA vastustaa monin eri keinoin, jopa Suomessa on juuri julkaistu tutkimus siitä, miten huono asia Venäjän maakaasu on. CIA- rahoituksella varmaan tehdään tällaisia ”tutkimuksia”. Toivoisi vain, etteivät toista mieltä olevat ulkopuoliset kansalaiset joutuisi vielä maksamaan hintaa tällaisesta propagandasta ja järjettömästä uhittelusta Isäntämaasopimuksen synkkien varjojen maassa.

  Jos joku taho iskee USA:n ylintä johtoa kohti, sen aiheuttaja voi tulla maan sisäpuolelta tai ulkoa. Esim. tällaisen tapahtuman seuraukset voisivat olla arvaamattomat. Suomen ulkopoliittisen linjan vuoksi olisimme tällöin myös riskialttiissa asemassa verrattuna aikaisempaan puolueettomaan lähimenneisyyteen. Uskoisin, että sellaisessa tilanteessa ”isännästä” näkyisi vain kantapäät puikkimassa pakoon yksityisellä koneella turvaan paratiisisaarelle.
  ——–
  Lähi-Idässä on erilainen sormuskulttuuri kuin Suomessa. Täällä miehet eivät osaa käyttää koruja. Toinen asia on, että sormus voi olla esim. puhelin, tietokone, ase ym.

  • ”Venäjän ylimmän hallinnon muutokset voivat olla myös seurausta Soleimanin murhasta.”

   Se tuntuisi luontevalta. Maa ehkä varautuu Iranin sotaan ja puolustautumaan läntistä maailmaa uhkaavan globalismin sulatusuunin ja kansallisvaltioiden tuhon (isänmaattomuuteen) edessä, ja Putin keskittyy pitämään maansa itsenäisenä ja suvereenina. Samalla myös siihen että kapitalistien illumafia valmistelee jo senkin alistamista valtaansa ’viidennen kolonnan’ tai ulkopuolelta harjoitetun painostuksen ellei jopa sosan avulla.
   Kuten ylempänä toin esiin (Truth_hunter 18.1.2020 at 12:01):
   … Iranin (itse asiassa koko muun maailman) vastainen sionistien ja kapitalistisen globalisti-eliitin sotahanke tähtää aivan muuhun kuin erilaisten sivilisaatioiden hyväksymiseen ja sitä tukee suuri mailmanvaltio USA neokonna-, pankki- ja oligarkkimafioineen.
   Näille voimille kelpaa vain koko maailman kattava ja kaiken muun tuhoava kapitalistinen ’oligarkki-kulttuuri’ mikä merkitsee Iranin ja koko islamilaisen maailman heidän valtaansa alistamista ja estää iranilaisilta maansa kulttuuri-historiallisen vastuun hyväksyminen.
   Ja lopulta se tarkoittaa islamin vastaista sotaa ja ylipäätään kaikkien uskontojen tuhoamista ja uskonnon kaapuun naamioituneen materialistisen talmudismin opin varaan rakentuvan kapitalistioligarkkien hallitseman ’maailmankylän’ luomista mikä merkitsee vakavaa uhkaa ja kuolemaa kaikille sivilisaatioille ja kulttuureille koska niissä uskonto näyttelee aina tärkeää roolia.
   ——–
   Koko itä-blokin valtioiden päätavoite vallitsevassa katastrofialttiissa tilanteessa tuskin voi olla muuta kuin itsenäisyytensä ja luonnonvarojensa turvaaminen joten ne joutuvat olemassaolon taistelussaan turvautumaan omiin strategioihinsa jotka eivät voi olla samoja ’universaalisen domokratian’ (edustuksellisen demokratian) strategioita joilla lännen kansallisvaltiot ja sivilisaatio on tuhottu ja muokattu kaaokseen ajautuneeksi ja katastrofikypsäksi materialistis-ateistiseksi hedonismiksi.
   Vaikea tuudittautua siihen ettemme olisi laittaneet itseämme pahaan rakoon kun/jos rysähtää.

 13. Vahvistusta yllä oleville ajatuksille löytyikin Sakerin Putinin puhetta analysoivassa artikkelista pian

  Voisiko tämä (viimeinkin!) merkitä loppua atlantistisille integrationisteille? (niiile tahoille jotka haluavat sitoa Venäjän anglo-sionistiseen länteen)
  SAKER
  ……Yksi asia, jonka tiedämme varmasti, on se, mitä Putin ilmoitti puheessaan. Voit lukea koko tekstin täältä itse, mutta haluan tuoda esiin kaksi asiaa:

  — Putin on ilmoittanut merkittävistä ponnisteluista monien venäläisten kärsimän (edelleen kauhistuttavan) köyhyyden torjumiseksi
  — Putin on ilmoittanut tekevänsä suuria ponnisteluja Venäjän tosiasiallisen suvereniteetin parantamiseksi

  Ensimmäisessä asiassa Putin on ehdottanut useita merkittäviä hallituksen ohjelmia, joiden avulla käsitellään kauhistuttavaa köyhyyttä, jossa monet venäläiset elävät edelleen, mukaan lukien paljon äskettäin lisätty äitiyspääoma (joka käsittelee myös väestörakennetta), alennetut asuntolainakorot, ilmainen terveellinen lämmin ateria kouluissa jne.

  Toisessa asiassa Putin ilmoitti seuraavaa:

  ”Venäjä voi olla ja voi jäädä Venäjäksi vain itsenäisenä valtiona. Kansan suvereniteetin on oltava ehdoton. Olemme tehneet paljon tämän saavuttamiseksi. Palautimme valtion yhtenäisyyden. Olemme ylittäneet tilanteen, jossa oligarkkien klaanit pääosin hallitsivat ja käyttivät hyväkseen hallitusta. Venäjä on palannut kansainväliseen politiikkaan maana, jonka mielipidettä ei voida sivuuttaa. ”
  ja
  ”Ehdotan virallistaa perustuslaillisella tasolla pakolliset vaatimukset niille, jotka toimivat kansallisen turvallisuuden ja suvereniteetin kannalta erittäin tärkeissä asemissa.”

  Ainakin tämä on erittäin hyvä merkki. Kuten olen monta kertaa ehdottanut, iskulause ”täyden suvereniteetin palauttaminen” voi olla taisteluhuuto sekä Venäjän että USAn amerikkalaisille isänmaalle. Ja me kaikki tiedämme myös, ketkä ovat täysin kauhistuneita kaikesta tästä keskustelusta ”suvereniteetista”, eikö niin?
  ———–
  Could This (Finally!) be the End for the Atlantic Integrationists?
  THE SAKER
  One thing we do know for sure is what Putin announced in his speech. You can read the full text here for yourself, but here are two things I want to single out:

  Putin has announced a major effort to deal with the (still appalling) poverty suffered by many Russians
  Putin has announced a major effort to truly re-sovereignize Russia
  In the first case, Putin has proposed a number of major government programs to deal with the appalling poverty many Russians still live in including a much beefed up maternity capital (which will also deal with the demographic issue), reduced mortgage rates, free healthy hot meals in schools, etc.

  In the second case, Putin announced the following:
  “Russia can be and can remain Russia only as a sovereign state. Our nation’s sovereignty must be unconditional. We have done a great deal to achieve this. We restored our state’s unity. We have overcome the situation when certain powers in the government were essentially usurped by oligarch clans. Russia has returned to international politics as a country whose opinion cannot be ignored. ”

  and

  “I suggest formalizing at the constitutional level the obligatory requirements for those who hold positions of critical significance for national security and sovereignty.”

  At the very least, this is a very good sign. As I have suggested many times, the slogan of “restore full sovereignty” can be a battle cry for both Russian and US American patriots. And we also all know who will be absolutely appalled by all this talk of “sovereignty”, don’t we?

  http://thesaker.is/could-this-finally-be-the-end-for-the-atlantic-integrationists/

  https://www.unz.com/tsaker/could-this-finally-be-the-end-for-the-atlantic-integrationists/

  • Kommentti oli tarkoitettu jatkoksi yllä olevaan Truth_hunter 19.1.2020 at 12:32 jossa sivuttiin Venäjän tilannetta Iranin ja länsivaltojen suhteen valossa.

 14. Poliittinen Islam on sivilisaation verivihollinen. Niin sanoo 19. vuosisadan eräs merkittävimmistä brittiläisistä Islam-tiedemiehistä, Sir William Muir:

  ”Britischer Wissenschaftler: Der Politische Islam ist der Todfeind der Zivilisation”,
  https://paxeuropa.de/2019/12/13/britischer-wissenschaftler-der-politische-islam-ist-der-todfeind-der-zivilisation/
  *

  Ranskan ex-sisäministeri Gérard Collomb varoittaa, että muslimit ottavat v. 2025 Euroopan valtaansa:

  ”Ex-Innenminister warnt: Muslime werden 2025 Europa übernehmen”,
  https://paxeuropa.de/2020/01/07/ex-innenminister-warnt-muslime-werden-2025-europa-uebernehmen/
  *

  Erdogan – poliittisen Islamin miekka:
  ”Meidän Jumalamme käskee meidän olla väkivaltaisia kuffaria kohtaan…
  …ja me tulemme olemaan väkivaltaisia kuffaria kohtaan. Kuten Syyriassa.”
  Kuffar tarkoittaa ei-muslimia eli vääräuskoista.

  ” Erdogan – Das Schwert des Politischen Islams”,
  https://paxeuropa.de/2019/12/13/erdogan-das-schwert-des-politischen-islams/
  *

  Tälläkin sivustolla – kuten ilmeisesti kautta koko läntisen maailman – on propagandisteja/hyödyllisiä idiootteja, jotka koettavat vähätellä barbaarisen Islamin uhkaa läntisille maille.

  • ”….jotka koettavat vähätellä barbaarisen Islamin uhkaa läntisille maille” kun et sen tarkemmin kerro mikä se uhka on,niin ajattelen tarkoittavan pakolaisvirtoja?ja jos,niin kuinka osaatkin unohtaa mistä maista sitä lähtee liikkeelle.ei nyt kauheesti vaikka indonesiasta tulvi porukkaa,vaikka kaiketi suurin muslimiväestö siellä,eikä muistakaan maista,joissa toi ”valtavan uhan” alla oleva länsi ei olis aiheuttanu moninaisilla toimillaan kärsimystä…ei tarvi olla edes mikään matemaattinen nero,pystyäkseen yhdistään pakolaisvirrat,ja lännen toimet,no,toisille saattaa tuottaa vaikeuksia noinkin ”hankalan” yhtälön laskeminen,aikas pienet lapsetkin osaa yhdistellä numeroiduista pisteistä kuvan

   • ”…ei tarvi olla edes mikään matemaattinen nero,pystyäkseen yhdistään pakolaisvirrat,ja lännen toimet…”
    Ei todellakaan tarvitse. Eurooppaa kalergisoi (afrikkalaistaa) ja muslimoi juuri se mafia joka käy islamin vastaista sotaa ja yrittää kaapata haltuunsa ensin Lähi-idän ja sitten varmaan Afrikan… ja kyse on suunnitelmallisesta toiminnasta, illumafian sodista jotka on suunniteltu etukäteen kuten nyt tämä Iraninkin sotakin.
    ———
    Make no mistake, Washington will never let go – not by itself, never. Their target is world hegemony – the goal of their self-indulging PNAC – Plan for a New American Century. And to attain this goal, the fall of Syria had been planned long in advance, in the early 1990’s. “Regime Change” is relentlessly being pursued – see Wesley Clark at the Commonwealth Club of California, October 3, 2007 – ‘ 7 countries have to fall in five years’
    Älä tee virhettä, Washington ei koskaan hellitä – ei koskaan. Heidän tavoitteenaan on maailman hegemonia – heidän narsistinen PNAC: n tavoite – uuden Amerikan vuosisadan suunnitelma. Ja tämän saavuttamiseksi Syyrian kaataminen oli suunniteltu kauan etukäteen, 1990-luvun alkupuolella. ”Hallitusten kaatoa” harjoitetaan hellittämättä – katso Wesley Clark Kalifornian kansainyhteisön klubissa 3. lokakuuta 2007 – ”–7 maan on kaaduttava viidessä vuodessa”
    http://www.globalresearch.ca/war-propaganda-syrias-destruction-by-the-lies-of-the-western-media-washington-will-never-let-go-their-target-is-world-hegemony/5549508

   • Eikös edellisessä kommentissani mainitsemani Erdoganin lausuma käy jo yhdestä esimerkistä barbaarisen Islamin uhasta: ”…ja me tulemme olemaan väkivaltaisia kuffaria kohtaan, kuten Syyriassa” tarkoittaa sitä, että väkivalta on sallittua missä tahansa muuallakin ”vääräuskoisia” vastaan.

    Huomioonottaen muslimiväestön suuren osuuden Ranskassa on Ranskan ex-sisäministeri Gérard Collomb pätevä jos kuka varoittamaan, että muslimit ottavat v. 2025 Euroopan valtaansa. Ranskan tiedustelupalvelu on ja on ollut varmasti hyvin perillä Ranskan ja
    muidenkin Euroopan maiden muslimijohtajien tarkoitusperistä ja Collombilla on virkansa puolesta varmisti ollut tiedtustelutieto käytettävissään.

    Kun islamistit ovat päässeet vallankahvaan, he laittavata sharia-lain voimaan.
    Pidät varmaankin seuraavassa kuvattua sharia lakia parempana kuin meidän eurooppalaista lakiamme:

    https://www.billionbibles.org/sharia/sharia-law.html

    Itse pidän Islamin sharia-lakia todella suurena BARBAARISEN Islamin uhkana läntiselle maailmalle.

    • joo-o,no eise auta kun lähtee afrikkaan sitten,kun sieltä nyt melkein kaikki lähtee eurooppaan,hiukan semmosta ilmaston vaihdosta kaipaiskin…
     paremman elintason perässä…no,toisaalla taas kerrot niiden tulevan tuhoamaan euroopan.ja toisaalla syyllisiä onkin viherpiipertäjät,kun haalii ne tänne.vai meneekö sitten niin,että kun tulevat niin tekevät ei islamisti orjikseen,saavat sitten maat ja elintason.no,kaikki ei ihan noudata logiikkaa väitteissäs,se on vähän sama,kun jotkut vaikka youtubessa on epäileväisinä kuunlentojen suhteen,ja sitten kuitenkin löytävät ufoja tai muuta outoo niiden kuvista ja filmeistä,,,,pitäis valita linja ja pysyä siinä,kaikki vaihtoehdot ei sovi yhteen,ja jopa poissulkevat toisiaan

   • Tämän asian kanssa lännen ”mafian” toimilla on hyvin vähän tekemistä:

    ”Gunnar Heinsohn: 950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä”,
    https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

    Kysymys on ennenkaikkea hallitsemattomasta väestönkasvusta, jonka seurauksena valtavat ihmismassat lähtevät hakemaan ”parempaa elintasoa” Euroopasta.
    Nuo massat kylläkin konkretisoivat tehokkaasti myös Islamin uhan.

   • Tässä on lisää barbaarisen Islamin uhasta, päämääränä alistaa KOKO MAAILMA SHARIA LAIN ALLE:

    ”Muslim Brotherhood Movement
    Muslim Brotherhood MovementThe Muslim Brotherhood Movement (Hizb al-Ikhwan al-Muslimun) or simply ”Muslim Brotherhood” or ”Ikhwan” is the world’s oldest, largest and the best camouflaged Islamic Jihad movement.

    To non-Muslims, the Muslim Brotherhood portrays itself as the ’acceptable branch of Islam’ that promotes Muslims’ socio-political integration, religious protection and economic welfare through charity, public relations and other peaceful actions.

    Muslims, however, know Muslim Brotherhood as a camouflaged Jihadi movement whose ultimate goal is to subjugate the world under Quran’s Sharia law through ”Jihad.” The official motto of the Muslim Brotherhood makes this explicitly clear:

    ”Allah is our objective.
    The Prophet is our leader.
    The Quran is our law.
    Jihad is our way.
    Dying in the way of Allah is our highest hope.”

    What ISIS, Al Qaeda and Salafi Jihadists endeavor to achieve through terrorism, the Muslim Brotherhood endeavors to achieve more cunningly, at least for now, through the deception of Taqiyya and manipulation of the democratic political and legal institutions of the West, infiltrating and indoctrinating within its universities, prisons, government and military, and recruiting for its openly militant partners around the world (see The Project of Muslim Brotherhood below)….”

    Koko artikkeli: https://www.billionbibles.org/sharia/muslim-brotherhood-movement.html

  • ”islamin uhka” on todellinen – ja todellinen uhka se on ollut ja edelleenkin on – varsinkin muslimeille. Sitä ei kuitenkaan ymmärrä ennen kuin selvittää sen, mistä lähteestä Islam ja Koraanin ”saatalliset säkeet” ovat lähtöisin. Tässä infoa niille joita tarkoituksella luotu kärsimys ja veren vuodatus kiinnostaa:

   http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/04apr/catholicislam.html

   ”How the Vatican created Islam. The astonishing story from an ex-Jesuit priest, Alberto Rivera, which was told to him by Cardinal Bea while he was at the Vatican.”

   • ”… which was told to him by Cardinal Bea while he was at the Vatican…”

    Nämä ’joku kertoi kun hän oli silloin siellä, että …’ ovat aina epäilyttäviä kuten näitä juttuja levittävät sivustotkin joita netissä on paljon. Ei ole mitään todisteita, vain tarinaa… ei oikein pure minuun
    tietysti monia asioita salataan ja harvat ovat niistä tietoisia mutta itse olen tullut skeptiseksi näiden suhteen enkä ihan heti lankea
    ————-
    Ei siinä ole mitään epäselvää etteivätkö koko maailmaa ’lähetyskenttänään’ pitävät uskonnot olisi uhkia toisilleen.
    Asia on aivan sama kuin politiikassa. Koko maailman herruutta tavoitteleva on aina uhka sille joka ei sitä tavoittele.
    Islam, juutalaisuus ja myös kristinusko ovat kaikki uhkia toisilleen koska ne haluavat valloittaa maailman. Erityisen vahva tämä pyrkimys on islamissa ja ’tikkun olam’-juutalaisuudessa.
    Myös ateismi, jota monet pitävät uskontona koska siinäkin uskotaan vaikkei jumalaan, on uhka uskonnoille ja uskonnot sille.

    Juuri nyt juutalaisuus käy sotaa kristinuskoa ja islamia vastaan.i Kyse on uskonsodaksi naamioituneesta sodasta kun suuri(n?) osa sionisteja on ateisteja eikä Tallmud-rabbien luoma rasistinen oppi ole enää lainkaan uskonto monen tutkijan mielestä.
    Maailmanpolitiikassa keskeistä roolia näyttelee nyt islamin ja sionistien välinen sota ja illuminaatin tarve tuhota islam ja myös illuminaatin pyrkimyksille selkänsä kääntävä oikea kristinusko (tai luoda uusi illuminaatille sopiva painos Vatikaanin johdolla?) .
    ——-
    Islam (arab. الإسلام‎, al-ʾislām ’alistuminen’;[1][2] vanha nimitys muhamettilaisuus[3]) on monoteistinen, abrahamilainen uskonto.
    Islamin ytimen ilmaisee sen lyhyt uskontunnustus (šahada), joka kuuluu: ”Ei ole muuta jumalaa kuin Jumala, ja Muhammed on Hänen lähettiläänsä”. Uskontunnustuksen alkuosa ilmaisee uskoa yhteen Jumalaan, jolla ei ole vertaista. Loppuosa kertoo sen, että kaikki Jumalaa ja hänen tahtoaan koskeva tieto tulee samasta lähteestä, profeetta Muhammedilta.

    Jumala on islamissa tuonpuoleinen ja armollinen kaiken luoja. Islam on kristinuskon ja juutalaisuuden tapaan monoteistinen uskonto, jossa palvotaan yhtä Jumalaa, joka kaikkivaltiaasti ohjaa maailman tapahtumia. Jumala on antanut ihmiselle pelastussanomansa, jota seuraamalla ihminen voi kuoltuaan päästä Paratiisiin. Muiden kohtalona on joutua Helvettiin.[1]

    Kaikissa edellisissä suhteissa islamin Jumala vastaa kristinuskon Jumalaa. Tämän jälkeen kuitenkin alkavat eroavaisuudet. Kristinuskossa ihminen pelastuu uskosta, islamissa noudattamalla Jumalan lakia, šariaa. Sen Jumala on antanut ihmiskunnalle profeetta Muhammedin kautta.
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Islam

 15. Kuinka tämä voi olla mahdollista kaiken sen jälkeen mitä meille on kerrottu ja opetettu…?
  Hitler on rakastettu sankari suuressa osassa kolmatta maailmaa – Intiassa, Pakistanissa, Egyptissä, Indonesiassa, Turkissa, Filipiineillä, Lähi-idässä…mutta lännessä maaninen kansanmurhaaja
  maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa…

  Hitler Is Loved as a Hero Across Much of 3rd World – India, Pakistan, Egypt, Indonesia, Turkey, Philippines, Middle East
  Mike Walsh
  In the West, German President-Chancellor Adolf Hitler is vilified by state media as a genocidal maniac. However, elsewhere in the world, the former fuhrer is considered a political inspiration.

  Adolf Hitler is as much admired today as he ever was. Yet, Soviet dictator and unelected Winston Churchill are detested. Few people have heard of U.S. President Truman who at the end of World War II was also unelected.

  U.S. President Roosevelt, who died a horrible death before the war’s end, is celebrated only by Bolsheviks for his saving Red Russia from collapse after Germany preemptively struck the Soviet Union in June 1941.

  https://russia-insider.com/en/hitler-loved-hero-across-much-3rd-world-india-pakistan-egypt-indonesia-turkey-philippines-middle
  ——–
  Hitlerin suuri sosialistinen unelma
  http://pelontorjunta.suntuubi.com/fi/Blogi/?id=63
  ——–
  The Lies About World War II
  PAUL CRAIG ROBERTS
  France, England and Russia Started WWI, Not Germany
  Paul Craig Roberts
  https://russia-insider.com/en/france-england-and-russia-started-wwi-not-germany/ri27014
  http://www.unz.com/proberts/the-lies-about-world-war-ii/

 16. Eurooppalaisten ja USAn imperialistivaltiot yhdistäessään Iranin aikoinaan imperiumiinsa pysäyttivät samalla Iranin valtion luonnollisen kehityksen vuoteen 1973 asti. Vaikka uskonnoissa sanotaan vaikka mitä lapsien hyväksi käytöstä Iranissa ja muualla niin kuitenkin maallinen valtio kuitenkin kieltää sellaisen toiminnan ja Iran ei päässyt kehittymään siirtomaaaikoinaan vaan joutui aloittamaan alusta ja nyt taiteilee uskonnollisen ja maallisen valtiollisen hallinnon välimaastossa.
  Länsimaissa ei myöskään olisi mitään islamuhkaa ellei ne olisi menneet hämmentämään islamimaiden asioita hyökkäämällä niihin ja siinä on aina USA ollut aloitteen tekijä ja hyökkäyksen kärki. Osa USAn sodista on ollut myös salaisia että niistä ei julkisuudessa paljon tiedetä. USAn kaverina on Israel ja juutalaisten maailmanlaajuinen järjestö ja
  Iranilaisen kenraali Soleimonin murhassa toteutui myös Israelin ja juutalaisten maailmanjärjestön toive ellei itse sitten osaltaan olleet mukana.
  Kansanedustaja Kontulan vierailuyritys palestiinalaisalueilla heti nosti paitsi Israelin ja juutalaisten maailman järjestön protestimyrskyn Kontulaa kohtaan muka antisemitistisenä ja ei puolueettomana tekona niin kuin Israel olisi puolueeton palestiinalasia kohtaan.
  USA, Israel ja NATO sekä SaudiArabia on lähiidän tilnteen päähämmentäjät mutta pakolaiset sitten saa ottaa vastaan Euroopan maat. Euroopan pitäisi pitää nyt Iran ydinsopimuksessa mukana huolimatta USAn irtsutumisesta siitä ja auttaa Irania USAn pakotteita vastaan niin se ainakin rauhoittaa Irania mutta ei varmasti lähiidän päähämmentäjiä.

   • Islam ei ole niin suuri ongelma kuin sitä vastaan koko maailman herruutta tavoittelevan ’illu- ja pankkimafian’ käynnistämä sota antaa ymmärtää. Esim. Venäjällä ei ole mitään suurempia ongelmia islamin ja muiden uskontojen välillä. Muslimit on integroitu osaksi kansaa ja toimimaan maan etujen mukaan. He eivät ole silloin uhka maalle. Jokainen valtio voi itse näin estää minkään uskonnon nousun ylivaltaan sisällään.
    Myös Lähi-idässä eri uskonnot ovat olleet pääosin sovussa keskenään ennen Israelin valtion syntyä joka aloitti palestiinalaisten kansanmurhan ja sodat naapurivaltioita vastaan.

    Islamin tavoite on uskonnollis-hengellinen eikä samalla tavalla kapitalistinen ja materialistis-poliittinen kuten talmudisteilla, joille muu ihmiskunta ja uskonnot ovat pelkkiä tuhon ansaitsevia epäsikiöitä. Siinä ehkä on suurin ero näiden kahden välillä?

    Objektiivisesti arvioiden jälkimmäinen on tällä hetkellä planeetan ja ihmiskunnan suurin uhka eikä Islam ongelmistaan huolimatta koska islam vaatii tiukkaa Jumalan lain noudattamista toisin kuin tuhokapitalismin moottorina toimiva ateistinen ’materialistinen talmudismi’ jota ohjaa pienen rabbi- ja neokonnaeliitin pohjaton ja koko maailmaa himoitseva vallanhalu ja jossa sielun kuolemattomuutta ja tuonpuoleista ei tunneta.

    Ennusteet ihmisen säilymisestä planeetalla ovat synkät ja ylipäätään koko planeetan tulevaisuus elinkelpoisena on vakavasti uhattu ja varsin epävarma. Myös ihmisen robotisoiminen ja muokkaaminen pelkäksi koneeksi ja siihen liittyvä henkinen köyhtyminen on vakava uhka.
    Tästä tuho-potentiaalista islam ei ole vastuussa vaan se kaatuu aivan muiden tahojen harteille, tahojen jotka ovat katkaisseet suhteensa jumalaan ja nostaneet itsensä koko ihmiskunnan jumalaksi.

   • Varmasti uskonnollisilla järjestöillä on vaikka minkälaisia tavoitteita joita ne ei voi toteuttaa kun maallinen hallinto estää ne. Esim. sharialaki toteutui ISISn valtakaudella mutta kun ISIS on USAn terojärjestö kuten AlQaitakin niin siinäkän ei uskonnolisuus ollut sharialain käyttöönoton takana vaan harkittu islamin pahimpien puolien esittely maailmalle ja oikeuttamaan USAn laittoman tunkeutumisen Syyriaan ihmisten mielissä. Rauhan oloissa ei islamin sharialakia toteuteta missään islamilaisessa maassa ja islam maallistuu kun sen annetaan rauhassa tehdä se muun yhteiskunnan kehityksen kanssa kuten kristinuskokin on ajanoloon joutunut luopumaan inkvisitiosta ja noitavainoista ja jalkapuurangaistuksista sekä ruoskinnasta.

    • Paskapuhetta!

     Jo nyt on Euroopassa monia kaupunkeja, joissa on nk. Sharia-alueita ja tämä kehitys leviää kuin kulovalkea!
     Sharia-lakia, joko suoraan, osittain tai tiettyä muotoa siitä, noudatetaan tänäkin päivänä suurimmassa osassa muslimivaltioita.

     Inkvisitiolla, noitavainoilla, eikä jalkapuulla ole mitään tekemistä kristinuskon kanssa. Ne ovat maallisen vallan osoituksia ajalta, joka oli nykykäsityksen mukaan erittäin raakalaismainen ja uskontoa käytettiin ”keppihevosena” kaikenlaiselle ihmisten vainoamiselle ja kontrolloimiselle!

 17. Venäjällä muslimit ovat todella iso ongelma, ja tulevaisuudessa vieläkin suurtempi ongelma!
  Isisin riveihin lähti sieltä suhteessa aivan helvetisti porukkaa ja siellä on paljon kannatusta ääriliikkeillä.
  Se miksi he ovat pysyneet siellä peremmin kurissa, kuin lännessä ei johdu mistään helvetin integroitumisesta, vaan heihin kohtistuvista erittäin kovista otteista!

  Islamin leviäminen ja sen mukana automaattisesti leviävä sharia-yhteiskunta on suurin uhka koko läntiselle sivilisaatiolle, meidän kaikkien vapaudelle ja edes sille näennäisdemokratialle jonka keskellä elämme.

  • Kyllä nuo kommenttisi ovat suuressa ristiriidassa sen totuuden kanssa josta asioihin syvemmin perehtyneet kirjoittavat.
   Olet hyvä esimerkki siitä kuinka eksyksissä ihminen voi olla … tai eksytettynä.

   Sikäli on hyvä että mellastat täällä vapaasti ilman kestävää tietopohjaa koska muut lukijat näkevät kuinka valtamedia ja muu ’eksyttävä media’ voi helposti kaapata tai aivopestä meitä.
   Jokainen meistä varmaan ainakin jonkin verran elää totuuden ulkopuolella vaikka pyrkisikin kohti totuutta mutta omat aivonsa erilaisten ’vatikaanien’ narikkaan jättänyt pysyy koko ikänsä sokeana.
   Paras lääke on lukea monipuolisesti ja viisaita kirjoittajia jotka eivät ole sidoksissa mihinkään eturyhmiin tai minkään ideologian koukuttamia ja käyttää myös omia aivoja.

   Tuolla ylempänä totesin:
   ”Ennusteet ihmisen säilymisestä planeetalla ovat synkät ja ylipäätään koko planeetan tulevaisuus elinkelpoisena on vakavasti uhattu ja varsin epävarma. Myös ihmisen robotisoiminen ja muokkaaminen pelkäksi koneeksi ja siihen liittyvä henkinen köyhtyminen on vakava uhka.
   Tästä tuho-potentiaalista islam ei ole vastuussa vaan se kaatuu aivan muiden tahojen harteille, tahojen jotka ovat katkaisseet suhteensa jumalaan ja nostaneet itsensä koko ihmiskunnan jumalaksi.”

   • ”Kyllä nuo kommenttisi ovat suuressa ristiriidassa sen totuuden kanssa josta asioihin syvemmin perehtyneet kirjoittavat.
    Olet hyvä esimerkki siitä kuinka eksyksissä ihminen voi olla … tai eksytettynä”

    Ai, mikähän tuo totuus mahtaa olla?
    Sekö sekopäinen mielikuvitusmaailma, jossa siionisteja vilisee joka kadun kulmalla ja Venäjä ja Kiina ovat taivaan esiasteita täällä maan päällä?

    ”Sikäli on hyvä että mellastat täällä vapaasti ilman kestävää tietopohjaa koska muut lukijat näkevät kuinka valtamedia ja muu ’eksyttävä media’ voi helposti kaapata tai aivopestä meitä”

    En tiennytkään, että täällä kommentoimiseen tarvitsee luvan!?

    Minun tietopohjastani sinä et tiedä mitään. Uskoisin, että tiedonhankinta kykyni ei ole läheskään niin rajoittunut, kuin luulet. Saattaisit pelästyä pahemman kerran jos totuuden tietäisit…

    Nimimerkkini on muuten humoristinen, etkö tätä vielä ymmärtänyt??

    • ”kuinka valtamedia ja muu ’eksyttävä media’ voi helposti kaapata tai aivopestä meitä.”

     Viherkommunististen toimittajien dominoima valheellinen valtamedia vaikenee Islam-uhasta, koska halutaan avoimet rajat miljoonille ”parempaa elintasoa” hakeville kehitysmaalaisille islamisti-elintasopakolOisille: ”turvapaikan haku on perusoikeus” (kunhan vain muistaa Suomen valtakunnanrajalla taikasanan ”asylum”). Kustannukset, jo nyt yli 3 miljardia euroa vuodessa – ulkomaanvelka-rahalla peitettävät – ja jo nyt runsaan 100 miljardin euron KOROLLINEN ULKOMAANVELKAMME eivät ole viherkommunisteille ongelma: rahaa saa automaatista ja sähköä tulee pistorasiasta.

     https://vapaasana.net/2011/08/28/neuvostorahoilla-tuotettiin-vasemmistolainen-toimittajakunta-suomeenkin/
     *

     Professori Heinsohn: ”EUROOPASSA KUMMITTELEE NYT AAVE – Pariisin Notre Damen MOSKEIJA. Ja nuorten maahanmuuttajien määrä Afrikasta ja Lähi-Idästä vain kasvaa. Tämän vuosisadan puolivälissä he muuttavat fantasiatarinan moskeijasta todeksi.”,

     ks. ”950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä”,
     https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

     Heinsohnin teksti tukee vahvasti suuren muslimiväestön omaavan Ranskan ex-sisäministerin Gérard Collombin varoitusta, että muslimit ottavat v. 2025 Euroopan valtaansa ja kuten sanottu Collomb on aikaisemman virkansa perusteella varmasti hyvin perillä islamistijohtajien suunnitelmista.

     • UMV-Kolumni: ”Vihervasemmisto vie Suomea vauhdilla kohti katastrofia

      Vihervasemmiston poliittinen linja näyttää toimivan odotetusti, vienti on romahtanut ja kaikki merkit viittaavat Suomen tilanteen huononemiseen. Oleellista on kysyä, että miten pahaksi tilanne menee tämän hallituksen aikana ja onko Suomea ja sen taloutta ylipäätään mahdollista pelastaa vihervasemmiston jäljiltä.

      Suomi käyttää valtavia summia maahanmuuttoon ja nykyinen hallitus tulee jatkamaan tämän menoerän kasvattamista. Tämän se tekee siksi, että tänne tulevat maahanmuuttajat kannattavat vihervasemmistoa ja tämän takia omien kannattajien lisääminen, harjoittamalla avointen rajojen politiikkaa on vihervasemmiston näkökulmasta järkevää toimintaa. Suomen taloudelle tämä linja on tuhoisa.

      Suomessa on vuoden 2018 lukujen mukaan yli 400 000 ulkomaalaista. Suomessa syntyvistä lapsista jo 20 % syntyy ei-suomalaisille vanhemmille ja maahanmuuttajanaisia onkin jopa kehotettu jäämään kotiin synnyttämään lapsia Suomen viranomaisten toimesta. Tämän lisäksi Suomeen muutti yli 79 000 maahanmuuttajaa vuonna 2018.

      Tilastoista tiedämme, että esimerkiksi Suomessa olevista somaleista työtä tekee noin 10 %, loput elävät tulonsiirtojen varassa. Käytännössä somalien kaltaisen etnisen ryhmän kasvu Suomessa johtaa väistämättä kasvaviin kuluihin ja tätä kautta lopulta kestämättömään taloustilanteeseen.
      Keväällä ovat edessä myös julkisen sektorin palkkaneuvottelut.

      Ne rahat, joilla julkisen sektorin palkkoja olisi voitu nostaa on otettu pois kunnilta ja siirretty maahanmuuton kustannuksiin…”

      Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2020/01/20/vihervasemmisto-vie-suomea-vauhdilla-kohti-katastrofia-umv-kolumni/

 18. Kiitos Markku Siiralle hyvästä artikkelista.

  Ensinnäkin islamista: Iran on ollut nykymuotoinen islamilainen valtio hyvin lyhyen aikaa. Kaksi ensimmäistä uskonnollista johtajaa ovat tavallaan vanhan koulukunnan miehiä. Koraani ja islamin tulkinta (ejtehad) ovat eri asioita. Koraanissa on varsin vähän täsmällisiä määräyksiä tai ohjeita. Vallitseva käytäntö perustuu myöhempien oppineiden tulkintoihin ja erityisesti nykyisten oppineiden ja tuomareiden tulkintoihin aiempien oppineiden tulkinnoista.

  Hyvän käsityksen esim. naisten oikeuksista ja tavasta, jolla naiset tiukkaan sävyyn vaativat oikeuksiaan avioerotilanteissa saa Kim Longinotton ja Ziba Mir-Hosseinin dokumentista Divorce Iranian Style. Naisen asema on Iranissa yleensäkin erittäin vahva. Se näkyy lukemattomissa uusissa iranilaisissa elokuvissa olipa ohjaajana mies tai nainen.

  Ziba Mir-Hosseinin kirja Islam and Gender – The Religious Debate in Contemporary Iran antaa erinomaisen kuvan islamin tulkintojen monitahoisuudesta. Mielenkiintoisin kirjan esittelemistä henkilöistä on Seyed Mohsen Saeidzadeh. Hänen tekemänsä Koraaniin perustuvat oikeudelliset tulkinnat (Fiqh) ovat sellaisia, että niitä länsimaissa kutsuttaisiin feminismiksi.

  Kommentoijat ovat edellä – ilmeisesti Iranista mitään tietämättä – esittäneet mielipiteitään maan sivistystasosta. Iranissa yliopistoissa opiskelee väestömäärään suhteutettuna enemmän nuoria kuin Yhdysvalloissa. Lisäksi naisten osuus valmistuneista on korkeimpia maailmassa. Väestön ikärakenne on kulttuurin ja talouden kannalta erittäin edullinen, valtaosa väestöstä on erittäin nuoria. Iran ei ole taantuva auringolaskun valtio kuten Yhdysvallat tai Suomi.

  Iran tulee lähivuosikymmenien aikana muuttumaan suuresti. En kuitenkaan usko mihinkään hallinnon tai uskonnollisen suunnan vaihtumiseen. Mielenosoituksia on toki pidetty ja niihin on tullut satoja, ehkä jopa tuhansia osallistujia. Uskonnollinen johtaja tai presidentti saisi koska tahansa miljoona mielenosoittajaa Teheranin kaduille niin halutessaan.

  Lännen olisi erittäin helppo auttaa Irania kehittymään taloudellisesti. Se olisi lisäksi hyvin halpaa. Paras tapa auttaa olisi nimittäin pysyminen mahdollisimman kaukana Iranista ja sen asioista. Venäjä, Kiina ja Intia kehittävät yhteistyötä Iranin kanssa erittäin laajalla rintamalla määrätietoisesti.

  Suomi auttaisi parhaiten, jos pysyisi hiljaa Iranin asioista ja lakkaisi myymästä aseita niille valtioille, jotka haluavat sodan Iranin kanssa. Irania voi pommittaa mutta sitä ei voi Irakin tapaan nujertaa. Siihen ei pystyisi edes Yhdysvallat ja Pentagon tietää sen erittäin hyvin. Sodasta tulisi Yhdysvalloille todellinen painajainen. Alex Gibneyn ohjaama dokumentti Zero Days kertoo Stuxnet-madosta ja siitä miten Iran siihen vastasi.

  • Valitettavasti Iranissa vallitsevaa islamilaisuutta ei voi yleistää koskemaan sitä, mihin ainakin Iranin ulkopuolella toimivat monet islamisti-organisaatioiden johtajat pyrkivät: koko maailman alistaminen sharia-lakiin.

   Eri maiden terrorismia koskevat tilastot osoittavat, että tuossa pyrkimyksessään he soveltavat mm. erästä samaa ohjetta kuin em. Erdogan:
   ”Meidän Jumalamme käskee meidän olla väkivaltaisia kuffaria kohtaan…
   …ja me tulemme olemaan väkivaltaisia kuffaria kohtaan. Kuten Syyriassa.”
   Kuffar tarkoittaa ei-muslimia eli vääräuskoista.

   Että se siitä ”rauhan uskonto” Islamista.

  • Iranilsiset ei olekaan niitä lällärisuomalaisia jotka on heti hyppäämmässä NATOn kainaloon kun NATO kertoo että Venäjä uhkaa. NATOmaat on itse aiheuttaneet muslimien joukkopaon Eurooppaan eli NATOlla on peiliin katsomisen paikka ja eritoden USAlla mutta eihän ne sitä tee vaan USAn globslistien suunnitelma on sotkea Euroopan maiden väestörakenne että ne voidaan helpommin ottaa valvontaan tosin Suomessa on onnistunut ihan Suomen herrojen voimin. Sama käsitys on että koraani ei anna mitään toiminta ohjeita vaan siinä on ohjeita ihmisen eettiselle käyttäytymiselle ja kertomuksia Islamin synnyn ja sen jälkeisistä ajoista kuten raamatussakin on kymmenen käskyä ja kertomuksis juutalaisten historista ja Jeesuksesta. Jälkipolvet on sitten tehneet tulkintoja joissa kymmenen käskyä on jäänyt takaalalle ja sama koskee koraania ja sharialaki on jälkipolvien tulkinta koraanista ja se ei ole voimassa kuin terojärjestöillä joita NATOmaat rshoittaa ja aseistaa mutta ei Islamilaisilla valtioilla, jotka kehittyy ihmisoikeuksien suhteen kuten länsimaatkin jos ne antaa islamin maiden rauhassa kehittyä.

 19. Tuskin likka on edes enää hengissä, ja sillähän ei tietenkään ole mitään tekemistä islamin kanssa..

  Eihän?

  :DD!!

  • on se hieno huomata kuinka täällä tietyistä kommentoijista tulee välillä oikein humaaneja,ja välittäviä ihmisiä,usein kyllä humanismi nostaa päätään,kun sopii omien tarinoiden tuex,ja aikas usein näyttäis usan tai länsimedian demonisointi kampanjoidenkin kanssa käsikädessä kulkevan se yllättäen esiin nouseva humanismi
   ja turha alkaa väittään,että puolustelisin nyt iranin tai muidenkaan käytäntöjä,ne vaan ei oo ihan simppeleitä asioita tavat,kulttuurit jms.tuskin nyt sinäkään tai pegida olette varsinaisesti juuri naisten oikeuksista huolissaan?
   ja iranilaisia muslimeja on aikas vähän suomeen karannut,että sen puolesta voit nukkua yös rauhassa,ellei sitten humaanit unet/painajaiset alkanu vaivaan :DD!!

 20. Oloen huolissani monista asioista, joita islamin invaasio Eurooppaan tuo mukanaan.
  Naisten kannalta turvaton/vaarallinen tulevaisuus on pieni osa sitä huolta. Ruotsin esimerkki toimii varoittavana meille, mitä siitä voi seurata.
  Sinun, tai muidenkaan islamia valkopesevien valehtelijoiden mielipide ei kiinnosta minua!

  • niinniin,että ootkin huolissas eurooppalaisten naisten oikeuksista,vaiko pelkästään pohjois-eurooppalaisista?ettet niinkään videolla esiintyneen naisen oikeuksista,…melkein vois sanoa valheellisex kannanotox sitten,ja valkopesux omien juttujes tuex
   ja varmaan et vastusta sitten muiden maahanmuuttoa eurooppaan,vain islamin uskoisia?että vaikka afrikasta vois tulla kristityt ja pakanat ja ateistit

   • Ootko joku teini Jerry 15v, Opettele kirjoittamaan, ja jätä noi X-lässytykset pois!
    Tottakai minusta tuntuu vastenmieliseltä, miten muslimimaissa naisia kohdellaan.

    Niin kyllä, vastustan nimenomaan muslimien maahanmuuttoa Eurooppaan, Ruotsin, Englannin ja Ranskan esimerkki, riittää kertomaan miksi…

    • olipas jälleen nokkela kommentti…
     kuulun varmaan x-sukupolveen,joka vastaa nyt molempiin kohtiin kommentistas
     ja että saisit mua mukaan juttuihis,niin tarvis kyllä olla vielä teini.pyörin kyllä teininä vähän skinheadien kanssa,ja ihannoinkin niiden touhuja,teini typeryksenä,silloinkin oli valtavia uhkia vietnamilaisista,ja mustaihoisista,liimailin jopa jotain tarroja,yhdessä oli mustamies polttamassa jenkkilää,ja tekstissä luki jotain:”tänään amerikka,huomenna suomi”,no,eio palanu amerikka,eikä vieläkään n. 40v:ssa suomeakaan valloitettu,ainakaan niiden toimesta
     enkä ole mikään maahanmuuton kannattaja itsekkään,mutta syylliset mulle hiukan toisaalla sille asialle

     • Puhut kaiketi käänteisesti itsestäsi!
      Minä puhun suoraan ja itse asiasta, enkä lässytä kuin 14v. teini-simapippeli!

      Koita keksiä parempia satuja ensikerralla.
      Kannattaa jättää se Antifa-kerho, niin on vielä mahdollisuuksia kasvaa ihmisenä oikeaan suuntaan…

     • nyt on miehen tapasella varmaan luetun ymmärtämisen kanssa vaikeuksia ,vai johtuuko musta,kun en ymmärrä mitä mahdat tarkoittaa puhumisestani käänteisesti…
      mikä muuten on antifa-kerho?liivikerho?
      taitaa vaan olla niin,että on paavin pallit vielä laskeutumatta

    • Jos vastustatkin niin et halua ymmärtää että muslimien tulo Eurooppaan ja Suomeen on natomaiden politiikan ja sotien syytä islamilaisissa maissa

     • Meneillään oleva invaasio ei johdu Lähi-Idässä käydyistä sodista, ne pakolaisaallot ovat jo aikaa sitten rauhoittuneet!

      Tämä nykyinen luotiin täysin tyhjästä ja keinotekoisesti.
      Suuret massat Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän nuoria miehiä houkuteltiin liikkeelle lupaamalla heille hyvä elintaso lännessä, auto, asunto ja jopa kaksi naista per mies!?

      Soros ja kumppanit jakoivat sinne lentolehtisiä joissa luvattiin Kuu taivaalta ja neuvottiin miten Eurooppaan pääsee helpoiten, sekä miten kiertää rajavalvontaa tietyissä maissa.
      Samaan aikaan tämän kassa EU avasi ulkorajat tälle hyökyaallolle salaisella sopimuksella, joka käytännössä kattoi koko EU:n alueen.

      Onneksi EU:sta löytyi kuitenkin valtioita, jotka hyvin nopeasti lähtivät vastustamaan meneillään olevaa invaasiota. Näiden maiden johto ymmärsi mihin tällä pyritään ja kieltäytyi tottelemasta tätä sairasta ja valuvikaista suunnitelmaa!

      Tähän liitttyy paljon muutakin, enkä voi julkisesti puhua kaikesta mitä tähän liittyen tiedän. Meneillään on helvetinmoinen kulissien takainen ”kädenvääntö”, jonka lopputulos tulee vaikuttamaan meidän kaikkien lähitulevaisuuteen helvetin voimakkaasti.

     • ”Soros ja kumppanit jakoivat sinne lentolehtisiä …”,… eikös tota tapahtunut 2015-2016,että vois ajatella johtuneen lähi-idän sodista…eikä se lähi-itä,tai pohjois-afrikka ihan rauhallista seutua nytkään ole.ja varmasti sieltä tulee väkee pakolaiskriteerien ulkopuoleltakin,toisenlaista kurjuutta pakoon,tai haaveissa helppo elämä.
      ja soros rahoitukset näyttää omituisesti kulkevan käsikädessä nato,NED yms.rahoitusten kanssa,joissa sitten värivallankumouksia,ja levottomuuksia,ja sotia alkaa esiintyy,että kyllä se ”lännellä” suuri osuus pakolaisten syntymiseen on,tuskin niistä pakolaisista ihan iso prosentti halusta lähde kotikonnuiltaan,se ihan mikään eväsretkelle lähtö oo.
      tietysti saisivat kriisien aiheuttajat hoitaa myös pakolaiset,ja todella paljon parempi olis,kun eivät olisi aiheuttamassa jatkuvasti kriisejä.

      ”Tähän liitttyy paljon muutakin, enkä voi julkisesti puhua kaikesta mitä tähän liittyen tiedän.” no,kuiskaa edes,tai kerro toisella nimimerkillä,jota kulissien takaiset ei tunne,muutenhan tosta vois tulla vaikutelma,että yrität epätoivoisesti tärkeenä tärkeillä,ja kun ihan lähitulevaisuuteen vaikuttaa voimakkaasti,niin sama se kai,vaikka kertoisit,kohtahan se on menneisyyttä kuitenkin

     • Koska kasaarijuutalaisen johtavan sionistin Rotschildin kasaarimafioineen hallitsema, vähintäänkin läntistä maailmaa orjuuttava velkaponzi-rahajärjestelmä uhkasi kaikkien muiden korttitalojen tavoin romahtaa, täytyi romahduksen lykkäämiseksi saada valtiot ottamaan lisää VELKAA. Siksi Rotschild-agentti Soros on tukenut miljardeilla euroilla suurta joukkoa ”hyväntekeväisyys”-järjestöjä kuljettamaan mm. Afrikan liikaväestöön kuuluvia Välimeren yli Eurooppaan elätettäväksi eurooppalaisten veronmaksajien kustannuksella ja käytännössä valtioiden ottamalla KOROLLISELLA ULKOMAANVELALLA:

      ”USA:s migrationskrig mot Europa skall också fördröja finanskraschen”,
      http://whitetv.se/en/gigantic-ponzi-scheme/1359-usas-migrationskrig-mot-europa-skall-ocksa-foerdroeja-finanskraschen.html

 21. It’s Not Just the Jews, Another Reason for the US’s Endless Wars: Without Them, the $US Would Collapse
  Tyler Durden
  At Counterpunch, Michael Hudson has penned an important article that outlines the important connections between US foreign policy, oil, and the US dollar.
  As China and Russia work ever harder to undermine the dollar and its geopolitical position, small countries like Iran will become even more important in the US’s drive to maintain the dollar’s status quo. But it remains to be seen how long the US can keep it going.
  https://russia-insider.com/en/its-not-just-jews-another-reason-uss-endless-wars-without-them-us-would-collapse/ri28180

 22. Eihän siitä islamismista mitää haittaa eikä varsinkaan uhkaa ole…naurettava ajatus…ei myöskään Rotschild-agentti Macronin mielestä:

  ”Ranska taistelee kommunitarismia vastaan – jo 150 aluetta islamistien vaikutuksen alaisena

  Turvallisuuspalvelu DGSI:n tietojen mukaan jo 150 aluetta Ranskassa on islamistien vaikutuksen alaisena. Maa taistelee rinnakkaisyhteisöjä vastaan, mutta onko jo liian myöhäistä?

  Ranskan turvallisuuspalvelu DGSI (Direction générale de la sécurité intérieure) on listannut 150 islamistien ”hallussa” olevaa aluetta. Pariisin, Lyonin ja Marseillen esikaupunkialueiden lisäksi joukossa on useita Pohjois-Ranskan kaupunkeja, kuten Maubeuge, jossa Ranskan muslimien demokraattinen liitto (UDMF) on saavuttanut jo 40 prosentin kannatuksen. Alueen ”tilanne on hälyttävä”.
  Eihän siitä islamismista mitään haittaa eikä uhkaa ole…ei myöskään Rotschild-agentti Macroninkaan mukaan:

  ”Ranskan sisäministeri Christophe Castanet lähetti 27. marraskuuta 2019 aluehallinnoille viestin, jossa hän vaati näitä ”taistelemaan islamia vastaan” muun muassa tarkkailemalla poissaoloja kouluista sekä paljastamalla petoksia ja rahanpesua.

  Tilanne on aluehallintojen kannalta vaikea, eikä sitä helpota aluehallintojen ja valtion välisen tietojen vaihdon puutteellisuus. Taistelulle kaivataan myös paikallisten asukkaiden tukea.

  – Castaner voi vetää omaa showtaan, mutta jos meillä ei ole paikallisten yhteisöjen tukea, ajamme päin seinää, eräs valtion vanhempi virkailija toteaa.

  Kommunitarismi
  Kommunitarismi tarkoittaa arvokäsitystä, jonka mukaan jokaisella yhteisöllä on oikeus elää omien sisäisten arvojensa mukaan ja pakottaa myös yhteisön jäsenet elämään niiden mukaan.

  Oikeusministeri Nicole Belloubet on myös ryhtynyt taisteluun kommunitarismia vastaan. Hän allekirjoitti 10. tammikuuta tuomareille suunnatun kirjeen, jossa vaadittiin sekularismin suojelemista sekä taistelua radikalisoitumista ja kommunitarismia vastaan.

  Kirjeessä muistutettiin, että ”tietyillä alueilla havaittavat seksistiset rikokset” tulee ottaa huomioon rangaistuspolitiikassa. Tällaisia seksistisiä rikoksia tulee esiin alueilla, joissa naisille sanotaan, kuinka heidän pitää olla, käyttäytyä ja pukeutua. Tällaiset syrjintätapaukset tulee oikeusministerin mukaan saattaa oikeuden eteen.

  – Todellisuudessa, kun puhumme kommunitarismista, emme puhu uskonnoista, vaan islamismista, toteaa yleinen syyttäjä Maryvonne Caillibotte. Hän muistuttaa myös ongelmasta: Ranskan lainsäädännössä ei ole mahdollista käsitellä vain islamismia.

  Taistelu kommunitarismia vastaan Ranskassa on poliittinen palapeli, jota ei lainkaan helpota se, että presidentti Emmanuel Macron kieltäytyy yhdistämästä aihetta islamiin.

  – Viime syksynä uskoin, että Macron alkaa ymmärtämään, vanhempi virkailija toteaa, mutta jatkaa, että vielä ei ole tapahtunut muutosta.

  Aika kuluu, ja varsinainen kysymys kuuluu, joko on liian myöhäistä muutokselle?

  Lähde Le Journal du Dimanche.”

  https://www.kansalainen.fi/ranska-taistelee-kommunitarismia-vastaan-jo-150-aluetta-islamistien-vaikutuksen-alaisena/

   • Sveitsi taistelee haittamaahanmuuttoa vastaan kansan tuella.
    Maan demokraattinen systeemi takaa sen että kansa voi olla itse päättämässä asioistaan.

    Kyllä käypi katteeksi…!

    The Great Replacement in Switzerland
    GUILLAUME DUROCHER
    In the face of significant migratory flows, the Swiss government has taken measures aiming to increase standards relative to immigration, to reduce immigration, and to defend the natives’ way of life.

    The Swiss can, thanks to their democratic system, make proposals and express themselves on issues subject to referenda. They most recently affirmed their rejection of mass immigration. If the concrete measures to actually fulfill the popular will can, on some occasions, be disappointing, the referenda have enabled tougher policies to be adopted.

    https://www.unz.com/gdurocher/the-great-replacement-in-switzerland/

 23. Usko holokaustiin(kin), sionistien luomaan ’uskontoon’, jolla maailmaa on huijattu ja kerätty valtavat rahalliset korvaukset saksalaisilta (niitä maa maksaa yhä vaikka sodasta kulunut jo 70v), murenee maailmalla … mitä seurauksia tällä maanjäristyksellä tulee olemaan maailman politiikkaan

  Belief in the ’Holocaust’ Is Crumbling Around the World, What Will the Consequences of this Earthquake Be?
  ‘The lies will one day break down under their own weight and the truth will again triumph. The hour will come when we shall stand pure and undefiled as our aims and beliefs have always been.’ – Joseph Goebbels, April 1945, in a letter to his eldest son.
  Mike Walsh

  In April 1945, German Minister of Information Joseph Goebbels wrote to his stepson Harald. ‘The lies will one day break down under their own weight and the truth will again triumph. The hour will come when we shall stand pure and undefiled as our aims and beliefs have always been.’

  Saksan tiedotusministeri Joseph Goebbels kirjoitti huhtikuussa 1945 poikapuolelleen Haraldille. ’Valheet hajoavat jonain päivänä oman painonsa alla ja totuus jälleen voittaa. Tulee aika, jolloin me olemme puhtaita ja turmeltumattomia kuten tavoitteemme ja uskomuksemme ovat aina olleet. ”

  https://russia-insider.com/en/belief-holocaust-crumbling-around-world-what-will-consequences-earthquake-be/ri28114

  • Mielenkiintoinen ja jälleen ajankohtainen puhe
   Churchill ei vielä 1920 pystynyt arvioimaan puheessaan ’pahojen juutalaisten’ (sionistien)’ osuutta toiseen maailmansotaan ja juutalaisvainoihin mutta Bolsevismin hän näkee puheessaan selkeästi juutalaisten hankkeena

   Winston Churchill’s Famous 1920 Article Explaining that There Are ’Good Jews’, and ’Bad Jews’
   ”This (revolutionary) movement among the Jews is not new… It played a definitely recognisable part in the tragedy of the French Revolution. It has been the mainspring of every subversive movement during the Nineteenth Century; and now at last this band of extraordinary personalities from the underworld of the great cities of Europe and America have gripped the Russian people by the hair of their heads and have become practically the undisputed masters of that enormous empire.
   There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution by these international and for the most part atheistical Jews. It is certainly a very great one; it probably outweighs all others. With the notable exception of Lenin, the majority of the leading figures are Jews. Moreover, the principal inspiration and driving power comes from the Jewish leaders.”
   Winston Churchill
   The conflict between good and evil which proceeds unceasingly in the breast of man nowhere reaches such an intensity as in the Jewish race. The dual nature of mankind is nowhere more strongly or more terribly exemplified.
   And it may well be that this same astounding race may at the present time be in the actual process of producing another system of morals and philosophy, as malevolent as Christianity was benevolent, which, if not arrested, would shatter irretrievably all that Christianity has rendered possible. It would almost seem as if the gospel of Christ and the gospel of Antichrist were destined to originate among the same people; and that this mystic and mysterious race had been chosen for the supreme manifestations, both of the divine and the diabolical.

   https://russia-insider.com/en/winston-churchills-famous-1920-article-explaining-there-are-good-jews-and-bad-jews/ri28121
   ——
   ZIONISM versus BOLSHEVISM.
   A STRUGGLE FOR THE SOUL OF THE JEWISH PEOPLE.
   By the Rt. Hon. Winston S. Churchill.
   https://en.wikisource.org/wiki/Zionism_versus_Bolshevism

   • American Pravda: Holocaust Denial
    RON UNZ
    ”However, as an outsider exploring this contentious topic I think it far more likely than not that the standard Holocaust narrative is at least substantially false, and quite possibly, almost entirely so.
    Despite this situation, the powerful media focus in support of the Holocaust over the last few decades has elevated it to a central position in Western culture … Until thirty years ago, Communist rule over the USSR and its Warsaw Pact allies seemed absolutely permanent and unshakeable, but the roots of that belief had totally rotted away, leaving behind nothing more than a hollow facade. Then one day, a gust of wind came along, and the entire gigantic structure collapsed. I wouldn’t be surprised if our current Holocaust narrative eventually suffers that same fate, perhaps with unfortunate consequences for those too closely associated with having maintained it.”, sanoo Ron Unz.
    http://www.unz.com/runz/american-pravda-holocaust-denial/

    • Ron Unzin kirjoituksille ja hänen sivustolleen annan erityisen painoarvon koska hän on äitinsä kautta ashkenaasi-juutalainen joka Churchll’in luokittelussa yllä kuuluu ryhmään ’good jews’

  • Tämä monella tapaa inhottava juutalais-kysymys on tulossa tapetille, koska se on nyt vaikuttamassa länsimaissa niin voimakkaasti kaikkeen negatiiviseen kehitykseen, joka koskee mm. kansakuntien omien resurssien ja elintilan hallintaa, sosiaalista järjestystä, oikeudenmukaista tulonjakoa sekä ihmisten tervettä käyttäytymistä ja lisääntymistä tukevaa moraliteettia tai uskontoa.

   Länsimaissa nämä kaikki alueet ovat joutuneet voimakkaan kulttuurisodankäynnin kohteeksi viimeistään 1960-luvun puolivälin jälkeen. Kulttuurisia käsityksiä ja tapoja voimakkaasti muovaavat instituutiot, kuten Hollywood, vapautettiin tuolloin sensuurista. Alkoi hippiliike ja seksuaalinen vapautuminen. Tavanomaiseen moraliteettiin ja sosiaaliseen järjestykseen uskovia alettiin nimitellä uuden kriittiseen teoriaan perustuvan psykologian haaran myötä auktoritäärisiksi persooniksi (kirja: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Authoritarian_Personality). Seksuaaliset vietit ja energiat otettiin uuden äärimaterialistisen ihmis-kuvan perustaksi ja perinteinen hengellisesti latautunut ja itsehillintää korostanut moraliteetti syrjäytettiin. Samalla darwinismin asemaa sosiaalisen järjestyksen perustana vahvistettiin.

   Tämä johti hyvin nopeasti työväenluokkaa puolustaneen ja kristillisperäiseen etiikkaan perustuvan sosialismin rappioon, kun liikkeen fokus siirtyi talous- ja tulonjakokysymyksistä seksiin ja erilaisiin gender-identiteetteihin. Sosialismia laimennettiin myös liikkeeseen ujutetulla internationalismilla, jossa tavoitteena oli rauhanliikkeenä mainostettu kansallisvaltioiden hävittäminen pois suuren sosialistisen maailmankylän tieltä. Sekopäisyyttä ryyditettiin uusilla hengellisen kasvun liikkeillä, itämaisilla uskonnoilla ja mieltä avaavilla päihteillä.

   Sosialistien aivojen sumentamisen seurauksena jalostuneet ja väkivallattomat sosialismin muodot kuten bernsteiniläinen revisionismi tai sekatalousmallit taantuivat pelkäksi kulttuurimarxismiksi. Tämän rappion myötä vuoksi kaikkia sosialisteja kutsutaankin nykyisin kommunisteiksi, punikeiksi, bolshevisteiksi tai viherstalinisteiksi. Sosialistien hajaannus varmistettiin demonisoimalla kansallissosialismi perinpohjaisesti natsien pahuutta ja holokausti-myyttiä paisuttelemalla. Erityisesti Hollywood kunnostautui tästä 1960-luvun puolivälistä lähtien.

   Sosialististen aatteiden rampauttamisen myötä länsimaita taustalla hallitsevien oligarkkien oli helppo manipuloida talous- ja yhteiskuntajärjestelmiä siten, että kaikki hyöty ohjautuu vain vauraimmalle pienelle vähemmistölle. Tätä vaurauden keskittämistä ei ole harjoitettu pelkästä rikastumisen ilosta (se on alempien agenttien motiivi), vaan tiettyjen poliittis-uskonnollisten intohimojen ja intressien ohjauksessa. Noita intressejä on onnistuttu pitkään kätkemään, mutta nyt niitä on alkanut tulla esille mm. internetissä vapaasti leviävän tiedon ansiosta. Sellaiset ajattelijat, jotka pystyvät hahmottamaan kokonaisuuksia, saavat äänensä kuuluville ja näkevät länsimaita kohdanneen valtavan petoksen.

   Mutta vastavoimatkin ovat valppaana ja turvautuvat aina vain röyhkeämmin perinteisiä moraali- ja oikeusvaltiokäsityksiä ja klassisen liberalismin periaatteita uhmaaviin toimiin. Vallanpitäjät ovat siirtymässä huijaamisesta ja hunaja-ansoista avoimesti pelolla ja tyrannialla hallitsemiseen (vrt. USA:n ulkoministerin Mike Pompeon taannoinen lausunto, jonka mukaan USA:lla on oikeus tappaa kuka tahansa henkilö, valtionpäämies tai virkailija milloin tahansa, milloin se maalle vain sopii). Länsimaisia, perustuslakien takaamia kansalaisoikeuksia ja poliittisia oikeuksia puretaan kaikkialla maailmassa kiihtyvällä tahdilla. Kansainvälisen oikeusjärjestelmän hyviä piirteitä ei enää kunnioiteta, mutta sen porsaanreikiä käytetään hyväksi mm. pakolaisvirtojen ohjailuun länsimaihin tai pyritään saattamaan voimaan kansallisvaltioiden suvereniteetin lopullisesti poistava kansainvälinen järjestys.

   • ”… juutalais-kysymys on tulossa tapetille, koska se on nyt vaikuttamassa länsimaissa niin voimakkaasti kaikkeen negatiiviseen kehitykseen, ..”

    Historia toistaa itseään ja ikivanha antisemitismi nousee taas väistämättä pintaan koska länsimaisen kulttuurin perikadon takana on ’dynaamisena moottorina’ selkeästi osoitettavissa nuo Churchillin mainitsemat ’pahat juutalaiset’ eli sionistit (Truth_hunter 22.1.2020 at 00:17) ja heidän rahaa himoitsevat ja itsekkäät oligarkki-apurinsa ja maiden yläluokat.

    Ilmeisesti ihmiskunnan ja planeetan kohtalo on vahvasti sidottu tähän barbaariseen joukkoon tai eliittiin jolle näennäis-valistunut yläluokka ei pysty eikä halua (oman persoonan piilofasistisia puoliaan tyydyttäessään?) luoda tarvittavaa vastarintaa vaan menee sieltä yli missä aita on matalin ja ryhtyy lakeijaksi.
    Se nähtiin 1917 Venäjällä kun maan aristokratia voi sanoa ’lahjoitti’ maan bolsevikkisionisteille ilman taistelua ja nyt sama näkyy Amerikassa joka on sionistien miehittämä maa kuten on EU:kin. Orjaksi tai lakeijaksi alistuva ja taipuva päättää lopulta itse toteutuuko orjuus vai ei ja kulttuurin tuhon päättää kulttuuuri itse ollessaan kyvytön säilyttämään sitä.

    Kuvauksesi tai analyysisi siitä miten kaikki tapahtuu ja on edennyt tähän pisteeseen on erinomainen.
    Ihmiskunnan tulevaisuus on pelottava ellei jopa kammottava ellei jostain nouse voimia jotka omaavat enemmän vastuuntuntoa ja kykyjä kuin nyt valtaa suvereenisti käsissään pitävät.
    Länsimaiden perikadon syvenemistä tuskin mikään voi enää estää. Itse en elätä toiveita sen suhteen.

   • Hyvä kommentti, Jonsse!
    Juuri kuvaamasilaiselta näyttää kehitys.
    Tarvittaisiin nykyistä paljon laajempi herääminen siihen, mihin kulissien takaiset ihmiskunnan viholliset ovat selkärangattomien lakeijoidensa avulla kehitystä viemässä.
    Suomi on hyvä esimerkki siitä, mitä nuo selkärangattomat kansanviholliset/maanpetturit vallankahvassa ovat saaneet aikaan viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana.

 24. Kyllä holokausti oikeasti tapahtui, ei vain niin suuressa mittakaavassa kuin on esitetty.

  Einsatzgruppen oli pääosissa siinä teloittaen rintamilla ja valloitetuilla alueilla helvetisti porukkaa!
  Keskitysleireillä suuri osa kuolemista johtui aliravitsemuksen aiheuttamista syistä, kulkutaudeista ym.

  Oma arvioni on, että noin 3 miljoonaa menehtyi holokaustissa. Tarkkaa lukua tuskin tietää kukaan…

  • ”Holokausti oli toisen maailmansodan traagisin tapahtuma. Saksalaisten hallitsemilla alueilla asui neljä miljoonaa juutalaista, joista kuusi miljoonaa murhattiin. Sodan jälkeen heitä oli jäljellä enää viisi miljoonaa.”
   Nicholas Kollerstrom

  • Kaasukammiot oli tehty desinfiointitarkoituksiin ja mm. syöpäläisten tuhoamiseen vaatteista, ei ihmisten tappamiseen kuten propagandistisessa tarkoituksessa valheellisesti kaiutetaan edelleenkin.
   Saksalaisille tuli 2.maailmansodan jatkuessa ankara työvoimapula, joten heillä ei ollut mitään syytä tappaa työvoimaksi kelpaavia juutalaisia.
   Sodan loppuvaiheessa liittoutuneinen pommitusten vuoksi keskitys-/työleiriläisille ei voitu toimittaa riittävästi ruokaa, jonka seurauksena sodan loppuessa vielä elossa olevat olivat luurankolaihoja – näistä otettuja valokuvia käytetään edelleen hyväksi valheellisessa holokausti-propagandassa.

   Talmud-sionistinen kasaarivaltio Israel on saanut suunnatonta rahallista tukea ja myötätuntoa valeeseen perustuvan, keksityn holokausti-huijauksen avulla.

   Ks. ”Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law ”, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440
   olo
   ”The Hidden History of the Incredibly Evil [Rotschild Khazarian Mafia]”, https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

   6 minuutin video: ”Rothschild created Israel, forcing the British government to sign Balfour declaration”, https://www.youtube.com/watch?v=DsRuB-Qw1b0

   Sodan jälkeen liittoutuneet syyllistyivät todelliseen holokaustiin: avotaivaan alla olevilla vankileireillä tapettiin nälkään, janoon ja tauteihin 1-2 miljoonaa saksalaista sota- ja siviilivankia Eisenhoverin johdolla. Siitä läntinen valheellinen historiankirjoitus ja valtamedia vaikenevat. Atlantin takaa tuotua viljaa oli yllinkyllin varastoituna.

 25. Tuossa on yksi parhaiten säilyneistä Natsien teloitusdokumenteista.
  Kyseisen dokumentin aitouden ovat varmistaneet monet asiantuntijat, sekä maailman ehkä kuuluisin holokaustin kieltäjäkin on myöntänyt sen aitouden!

  Dokumentissa mainitaan 1. lokakuuta – 1. joulukuuta välisenä aikana Ukrainassa ja eteläisessä venäjässä teloitetut juutalaiset: 363211.

  http://www.fpp.co.uk/Himmler/Meldung291242.html

  Moni entinen SS-sotilas on myös myöntänyt juutalaisten surmaa

  • Etkö ole selvillä että sionistit julistivat 1932 sodan Saksalle. Kirja Germany Must Perish kertoo siitä.
   Siltä pohjalta ajatellen heillä ei pitäisi olla valittamista vaikka heidät kaikki olisi tuhottu.

   Mutta toinen juttu on – siitä ei yleensä olla tietoisia – että sionistit mobilisoivat valtavan maanalaisen ja tehokkaan terroristiarmeijan Hitlerin Saksaan joka harjoitti laajaa ja tehokasta terrorismia tappaen saksalaisia siviilejä mikä tietysti lisäsi saksalaisten vihaa heitä kohtaan.
   Mutta – näin sanovat asioista perillä olevat – sehän oli tarkoituskin koska he halusivat tyhjentää Saksan juutalaisista /heistä vain 15% oli halukkaita lähtemään) ja pakottaa muuttamaan Palestiinaan jonne olivat brittien avulla rakentamassa tukikohtaansa.
   Jos näitä terroristeiksi epäiltyjä on ammuttu niin siinä ei kai mitään kummallista ole sotatilanteessa jonka he olivat luoneet itse.

  • Kaksisataa kertaa 6 miljoonan huijaus:

   ”Two hundred ”Six million Jews” allegations from 1900-1945″,
   https://nanomatic.fi/pdf/6million.pdf

   Koko kaasukammio-huijaus on selvästi keksitty tukemaan tuota valheellisen valtamedian lukemattomia kertoja toistamaa 6 miljoonan holokaustivaletta.

   Suomalaisilla rintamajoukoillakin oli jatkosodan aikana omat ”kaasukammionsa”: täisaunat, joissa runsaan 100 asteen lämpötilassa tapettiin vaatteiden poimuihin kätkeytyneet täit ja mahdolliset muut syöpäläiset!

   Tapettujen juutalaisten kokonaismäärässä todennäköisesti puhutaan korkeintaan sadoista tuhansista eikä edes yhdestä miljoonasta. Voidaanko partisaanien tai muuten aseelliseen kapinaan nousseiden teloitusta sanoa ylipäänsä holokaustiksi siinä merkityksessä kuin sitä ”6 miljoonan” propagandavaleissa käytetään eli että holokaustin tarkoitus olisi ollut KAIKKIEN juutalaisten tuhoaminen.

   • Juu, on tiedossa.
    Itse näen että suurin osa tappamisista tapahtui valloitetuilla alueilla Einsatzgruppenin toimesta, tästähän on valtavasti todisteita, kuvia ja videomateriaaliakin.

    Myös Suomalaiset Saksan armeijassa palvelleet SS-sotilaat palattuaan jatkosotaan Suomeen, kertoivat saksalaisten virkaveljiensä kauheuksista. Näitä oli suomeen palattuaan haastateltu anonyymisti ja olivat kertoneet mitä olivat nähneet.

    • Voi olla että tilanne sodan loppuvaiheissa kärjistyi ja yksittäisiä kauheuksia on tapahtunut mutta näihin voi katsoa syyllisiksi myös sen tahon joka pakotti Saksan sotiin joita se itse ei halunnut.
     Suunnitelma sionisteilla joiden tahtoa liittoutuneet toteuttivat – kuten muuten tekevät tänäänkin – oli tuhota Saksa ja se onnistui parhaiten pakottamalla se monen rintaman sotaan joista samalla heidän oma sotateollisuus keräsi jättipotteja.
     Saksa ei aloittanut sotaa heitä vastaan vaan he Saksaa vastaan. Saksa halusi vain takaisin ww1:ssä menettämänsä saksankieliset alueet mutta se haluttiin estää.
     Mutta suunnitellulla propagandalla ja karkeilla valheilla Saksa on syyllistetty sotaan ja holokaustiin jota ei todellisuudessa tapahtunut kuten sionistit väittävät.

  • Tätä eivät ”6 miljoonan” holokausti-valeen nielleet Talmud-sionistista ”Israelia rakastavat” ja sitä anteliaasti rahallisestikin tukevat kristityt tiedä:

   ”WHAT THE TALMUD TEACHES ABOUT CHRISTIANS”,
   http://www.talmudunmasked.com/chapter8.htm

   ”THE SATANIC VERSES OF THE JEWISH TALMUD AND ZIONISM”,
   https://hshidayat.wordpress.com/2014/01/07/the-satanic-verses-of-the-jewish-talmud-and-zionism/

   Mainittakoon myös, että Talmud-sionistisen Israelin tärkeimpiin takapiruihin kuuluvat KASAARI-juutalaiset Rotschildit, yksi Fritz Springmeierin kirjoissaan kuvaamista 13 Illuminati-verilinjoista omistavat huomattavan osuuden koko maailman varallisuudesta.

 26. Truth_hunter 21.1.2020 at 23:36
  ”Usko holokaustiin(kin), sionistien luomaan ’uskontoon’, jolla maailmaa on huijattu ja kerätty valtavat rahalliset korvaukset saksalaisilta (niitä maa maksaa yhä vaikka sodasta kulunut jo 70v), murenee maailmalla…”

  Sodat todella ovat tärkeitä ’globalisti-muurareiden’ agendalle. Mutta eivät vain sodat vaan myös se mitä tapahtuu kun sota on ohi ja saalista aletaan jakaa.
  Saksalaiset ovat joutuneet maksamaan jättikorvauksen sionisteille holokausti-korvauksia, vaikka koko holo on myytti, jota ei saa edes tutkia. Ja se mitä tutkimuskiellosta huolimatta on saatu selvitettyä puhuu suuren huijauksen, ’holohouxin’, puolesta.

  Germany’s Holocaust Payoff
  to Israel and World Jewry — By Mark Weber

  The passions and propaganda of wartime normally diminish with the passage of time. A striking exception is the Holocaust campaign, which seems to grow more pervasive as the years go by. One lucrative expression of this seemingly endless campaign has been Germany’s massive and historically unparalleled reparations payoff to Israel and world Jewry for the alleged collective sins of the German people during the Hitler era.
  Between 1953 and 1992, the Federal Republic of (West) Germany paid out more than $35 billion in reparations to the Zionist state and to millions of individual ”victims of National Socialism.”
  How did this remarkable program get started? How lucrative has it been? What does it suggest about the ”six million” figure? And what are its social and political implications?
  https://www.ihr.org/jhr/v08/v08p243_Weber.html

  Genociding Germany — Saksan kansanmurha
  https://www.darkmoon.me/2018/genociding-germany/

  Vielä tämä: Henry Makow uskoo että Hitler oli Illuminaatin agentti jonka se nosti valtaan ja oli pantu töihin tuhoamaan Saksa tai alistamaan se Lontoon mafialle kun ww1 ei vielä tuottanut toivottua tulosta.
  Ajatus sopisi kyllä hyvin mitä holokaustiin ja koko ww2 ja Israelin luomiseen tulee; että näillä kaikilla olisi ns. yhteinen nimittäjä.
  Mutta voi ajatella että ehkä kuitenkin on niin että se mitä tapahtuu on enemmän sellaisen kehityksen ulkopuolista ohjailua jolle on mahdollisuus tai tilaus ja johon voi vaikuttaa ulkopuolisen tahon avulla. Ihmisiä, kansojen kehitystä ja tulevaa on helppo manipuloida kun on siihen tarvittavat välineet (raha ja media) hallussa.

 27. Koska iranilaiset … entä meikäläiset joita ruotsin-tauti alkaa yhä pahemmin vaivata ?
  Valkoiset afrikkalaiset muuttavat Venäjälle, pakenevat eteläafrikkalaista kansanmurhaa (VIDEOT)
  Venäjä houkuttelee buureja vahvoilla hengellisillä perinteillä ja korkeilla perhestandardeilla. . .
  Etelä-afrikkalaisten Boer-viljelijöiden perhe ilmaisee kiitollisuutensa mahdollisuudesta muuttaa kotimaastaan asettuakseen asumaan Venäjälle.

  ”Olemme asuneet Etelä-Afrikassa sukupolvien ajan, mutta pohdimme, mikä on tulevaisuus sukupolvellemme”, viljelijä Johannes du Toit huomautti.
  Hän on naimisissa venäläisen naisen kanssa ja ilmaisee toivovansa, että hän esimerkillään haastaa vääriä stereotypioita Venäjästä.

  Seuraavassa videossa hän puhuu erittäin myönteisesti perheensä tulevaisuudesta Venäjällä:
  ———–
  White Afrikaners Moving to Russia, Fleeing South African Genocide (VIDEOS)
  Russia attracts Boers with its strong spiritual traditions and high family standards . . .
  A family of South African Boer farmers is expressing their gratitude for the opportunity to move from their homeland to settle in Russia.

  ”We have lived in southern Africa for generations but we are considering what the future is for our generations to come,” farmer Johannes du Toit pointed out. He has married a Russian woman, and he expresses hope that his example will challenge false stereotypes about Russia.

  In the following video, he speaks very positively about his family’s future in Russia:
  https://russia-insider.com/en/white-afrikaners-moving-russia-fleeing-south-african-genocide-videos/ri28170

 28. Jatkona kommenttiin Truth_hunter 23.1.2020 at 22:31
  [Tosiasiat ovat tutkittuja asioita, eivät voittajien propagandaa.
  Yritin niitä tuoda esiin jo ylempänä. — kyse on aina historian uudelleen kirjoittamisesta kun totuutta etsitään sillä vanha totuus on valtaosin pienen omaa etuaan ajavan eliitin omaksi hyödykseen kirjoittamaa. Kun se omistaa valtaosin median se voi kertoa miltei mitä tahansa ja huijata vapaasti kansaa joka lukee sen tarinoita

  https://www.unz.com/proberts/rescuing-the-history-of-world-war-ii-wear-vs-suvorov/
  https://www.unz.com/proberts/the-holocaust/
  https://www.unz.com/proberts/hitlers-war-crimes-vs-those-of-churchill-the-americans/
  https://www.unz.com/proberts/germany-did-not-start-world-war-ii/
  https://www.unz.com/proberts/the-truth-about-world-war-ii-is-beginning-to-emerge-74-years-later/

  https://www.unz.com/author/paul-craig-roberts/

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?s=ww2&submit=Search%5D

  ———–
  Maailman johtajat kokoontuvat tänään Jerusalemiin muistelemaan Puna-armeijan Auschwitzin keskitysleirin vapauttamista 75 vuotta sitten.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=8225
  Tämä on juutalaisten uhri- ja ylivallan alistamisen rituaali. Sionistisen hegemonian vastustus rinnastetaan antisemitismiin ja kansanmurhaan.

  Vuoden 1989 kirjassa The Holocaust Conspiracy (tarkasteltu alla) William Perl osoittaa, että Illuminati on suunnitellut holokaustin juuri tätä tarkoitusta varten. Sionistit tarvitsivat ihmisuhreja.

  Kuinka juutalaisille tehtiin trauma-aivopesu — Vuosina 1938-39, juuri ennen kuin Euroopassa puhkesi juutalaisten inferno, kaikki poistumistiet suljettiin. Natsit antoivat juutalaisten poistua, mutta mikään maa ei antanut heille pääsyä omaansa.

  (—–World leaders gather in Jerusalem today to commemorate the liberation of the Auschwitz concentration camp by the Red Army 75 years ago.
  This is a ritual of submission to Jewish victimhood and supremacy. Any resistance to Zionist hegemony is equated with antisemitism and genocide.
  In the 1989 book, The Holocaust Conspiracy ( reviewed below), William Perl demonstrates that the Illuminati engineered the Holocaust for exactly this purpose. Zionists needed a human sacrifice.
  How Jews were trauma brainwashed — In 1938-39, just before Europe erupted in an inferno for Jews, all the exits were sealed shut. The Nazis allowed Jews to leave, but no country allowed them to enter.

  9-11 as Trauma Brainwashing
  Events like the holocaust, Hiroshima, Pearl Harbor and 9-11 are used to trauma brainwash society and change the direction of history.
  It takes a traumatic event to change the course of history.
  WHY ARE WE BRAINWASHED?
  9-11 — traumaattinen aivopesu
  Tapahtumia kuten holokausti, Hiroshima, Pearl Harbor ja 9-11 käytetään yhteiskunnan trauma-aivopesuun ja muuttamaan historian suuntaa.
  Tarvitaan traumaattinen tapahtuma historian kurssin muuttamiseksi.
  MIKSI meitä aivopestään?
  Olemme valmistautumassa yhden maailmanhallinnon tyranniaan. Mikään armeija ulkomailta ei hyökkää vaan meitä tuhotaan sisältä käsin.
  ”Todista se!” ihmiset sanovat.
  Kun palaan kotiin ja näen taloni tuhottuna ja omaisuuteni varastetun, minun ei tarvitse todistaa että minut on ryöstetty. Näen todisteita ympärilläni.

  —–A network of British aristocratic families, Rothschild and Rockefeller oil and finance, and satanic secret societies organized in ”think tanks,” foundations and intelligence agencies are behind it. They have been creating havoc for a long time and using mind control and the mass media to keep us in the dark.
  https://www.henrymakow.com/060103.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=176728

  • Liittyen yllä olevan linkin http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=8225 artikkeliin…

   Näin illumafian sionistit pakottivat Euroopan juutalaiset Palestiinaan palestiinalaisilta ryöstämälle maalle tuhoten alkuperäisasukkaiden kodit ja ajaen heidät pois omasta maastaan
   Will Illuminati Throw Jews Under the Bus? (Again)

   In May 1939, the passenger liner “St. Louis” carrying 900 German Jewish refugees was turned away from Havana. The passengers’ costly tourist visas had been revoked by Cuban authorities. The liner lingered near the coast of Florida but FDR refused to let it dock. Reluctantly, the ship returned to Europe where the refugees were divided among four Allied countries, of which three were soon overrun.

   The image of unwanted Jews was seared into the collective Jewish psyche. It argued the necessity of a homeland in Israel as insurance against anti-Semitism. Millions of Jews devoted their money and lives to wresting Israel from its rightful owners and building “a Jewish sanctuary” there. Millions of non-Jews were recruited to this cause. World peace has hung in the balance ever since.

   FDR famously said nothing in history happens by accident. Given what we know about Jewish power, it is impossible to believe these refugees were not admitted.

   The possibility that this gruesome spectacle was staged by Illuminati Jews to manipulate their “lesser brethren”, (and at the same time give them moral impunity,) is repugnant to consider. But that may indeed have been what happened, and what may be happening again today. The Illuminati may be fuelling anti Semitism again.

   A book, “The Holocaust Conspiracy” (1989) shows how Allied and neutral governments ensured that most Jews would remain in Europe and would die. The author William R. Perl argues that a parallel Nuremberg Trial is necessary for “those leading figures in the Allied and neutral camps” who “knowingly and willingly co-operated in the German annihilation scheme.” (34)

   William Perl (1906-1998) was not some armchair conspiracy theorist like me. He was a lawyer in Vienna in the 1930’s who helped organize illegal transits to Palestine for the Revisionist Zionists. He negotiated with Adolf Eichmann face-to-face; and after the war, he prosecuted Nazi war criminals.

   Lisää täältä
   Are Jews Beings Set Up for Another Holocaust?
   by Henry Makow Ph.D.
   (Updated from April 14, 2013)
   https://www.henrymakow.com/are-jews-being-set-up.html

   • Ja täältä
    Israel / US are on Track to Murder 6 Million in Yemen, a REAL Holocaust, Not the Fake One that Never Happened in WW2
    Hans Myrebro
    This article was submitted to us by a Swedish author, who has also written an important book (in English), about the bloody disaster that has ben the result of Jewish power over the last 100 years. ”They created a Bloody 20th Century.” An ad with a link to the book is in the text of this article. Mr. Myrebro’s English is not fluent, but we left it the way it is, because it conveys authenticity, showing that all over the world people are waking up to the unpleasant truth.
    Israel / Yhdysvallat ovat matkalla 6 miljoonan murhaan Jemenissä, TODELLINEN holokausti, ei se väärennös, jota ei koskaan tapahtunut toisessa maailmansodassa
    Hans Myrebro
    Tämän artikkelin on lähettänyt meille ruotsalainen kirjailija, joka on myös kirjoittanut tärkeän kirjan (englanniksi), verisestä katastrofista, jonka on seuraus juutalaisten vallasta viimeisen 100 vuoden aikana. ”He loivat verisen 1900-luvun.” Tämän artikkelin tekstissä on mainos, jossa on linkki kirjaan. Herra Myrebron englanti ei ole sujuva, mutta jätimme sen sellaiseksi kuin se on, koska se välittää aitouden osoittaen, että ympäri maailmaa ihmiset heräävät epämiellyttävälle totuudelle.
    https://russia-insider.com/en/israel-us-are-track-murder-6-million-yemen-real-holocaust-not-fake-one-never-happened-ww2/ri28208

  • Vainojen uhrien muistopäivä lähestyy: juutalaisten holokaustin myytti 6 miljoonasta uhrista

   Koska maailma on alistettu viettämään myyttisen holokaustin 6 miljoonan juutalaisen uhrin muistopäivää vuosittain 27. tammikuuta, julkaisee Magneettimedia aiheeseen liittyen artikkelin, otsikolla Juutalaisten holokaustin myytti 6 miljoonasta uhrista, joka perustuu Don Heddesheimerin kirjoittamaan teokseen The First Holocaust.
   http://www.magneettimedia.com/vainojen-uhrien-muistopaiva-lahestyy-juutalaisten-holokaustin-myytti-6-miljoonasta-uhrista/

   • Tätä holo-propagandakampanjaa rahoitetaan yhä tänä päivänä. Holokaustiraha on kova sana suomalaisille ”tutkijoillekin”.
    Meilläkin esitettiin 1970-luvun lopulla järkyttäviä kohtauksia sisältänyt ”Polttouhrit” TV-sarja, jonka tarkoituksena oli paisutella juutalaisia kohtaan kohdistettua vainoa Natsi-Saksassa ja saada aikaan trauma katsojissa ja muutos heidän tietoisuudessaan. Se helpotti sionistinen kristillisyyden sisäänajoa maahamme, joka palvoo Israelin poliittista valtiota. Sionistiset hurmahenget vihaavat ja pyrkivät kumoamaan arvostettuja kirkon opettajia ja kirkkoisiä ja kristittyjä opetetaan palvomaan juutalaisia, mikä on vastoin kristinuskon opetuksia. Nuo hurmahenget ovat myös poistaneet kristittyjen marttyyrien tarinat opetuksistaan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here