5G:n vastainen mielenosoitus 25.1.

Helsingissä järjestetään mielenosoitus, jossa vaaditaan puolueettomia tutkimuksia ennen 5G-verkon laajamittaista käyttöönottoa. Tapahtuma on osa kansainvälistä 5G-mielenosoituspäivää.

17

Aika: 25.1.2019 klo 13.30–16.00
Paikka: Kolmen sepän patsas, Helsinki
Järjestäjä: Stop5G Finland
Kuvaus tapahtuman Facebook-sivuilta:

🚫 EI KIITOS 5G-verkolle! Me kansalaiset emme tahdo olla mukana ihmiskokeessa! 🚫

Lauantaina 25.1.2020 toteutuu ensimmäinen globaali mielenilmaus 5G-verkkoa vastaan.

Osallistumalla tapahtumaan Helsingissä kolmen sepän patsaalla klo 13.30-16.00 olet mukana vaikuttamassa oman ja ympäristösi terveyden säilymiseen.

Tanskan kansalaiset haastoivat hallituksensa oikeuteen lokakuussa 2019 5G:n käyttöönotosta. Syy tälle on langattoman säteilytason nousu kymmenkertaiseksi nykyisestä, joka on tutkijoiden ja lääkäreiden mukaan kestämätöntä sekä ihmisen, kasvien että eliöstön säilymiselle, uuden säteilytason aiheuttaessa mm. DNA-vaurioita. Lisäksi jo Bryssel, Geneve, Firenze, Venetsia, osa Sveitsin kantoneista sekä useat Iso-Britannian ja USA:n kaupungit ovat kieltäneet alueellaan 5G:n asennukset samasta syystä.

Lue lisää tanskalaisten lääkäreiden, tutkijoiden ja lakimiesten virallisesta linjauksesta täällä:
https://www.emfacts.com/2019/11/danish-legal-opinion-concludes-5g-contravenes-human-and-environmental-laws/?fbclid=IwAR2ydiTYfGRw9MRKkVTipGy55itk3KDLuQuyn2XTtCmLi2JA9Pa6USmRHvg

🚫 Vaadimme puolueettomia tutkimuksia ennen 5G-verkon laajamittaista käyttöönottoa! 🚫

Vaadimme, että 5G-verkon käyttöönotossa noudatetaan varovaisuusperiaatetta, koska 5G-säteilyn vaikutukset koskevat kaikkia kansalaisia eikä siitä voi kieltäytyä.

Vaadimme, että 5G:n käyttöönottoa edeltää selkeä vastuukannanotto istuvan hallituksen, viranomaistahojen ja operaattoreiden puolelta, josta selviää yksiselitteisesti, kuka on vastuussa mahdollisista 5G:n aiheuttamista terveyshaitoista kansalaisille ja ympäristölle. Tämä vastuunottolausunto sekä puolueettomat tutkimustulokset täytyy saattaa selkeästi kaikkien kansalaisten tietoon ja median käyttöön, kuten avoimeen uutisoitiin ja luotettavaan tiedonvälitykseen kuuluu.

Kansalaisilla on mm. perustuslain nojalla oikeus turvalliseen elinympäristöön. Erityisesti lapsia ja raskaana olevia on suojeltava tällaiselta tutkimattomalta teknologialta. Nürnbergin sopimus kieltää maailmanlaajuisesti ilman kansalaisten tietoista suostumusta suoritettavat ihmiskokeet, siksi 5G ei ole tervetullut missään maassa eikä maanosassa.

Viranomaisten vakuutteluista huolimatta monissa maissa on noussut kansanliikkeitä 5G:n rakentamista vastaan, koska kansalaisten mielestä jo nykyisenkin teknologian säteilyrasitus on heille liikaa.

Yli 240 tutkijaa, tiedemiestä ja lääkäriä on allekirjoittanut EU:lle osoitetun vetoomuksen 5gappeal.eu pyytäen, että 5G:n rakentaminen pysäytetään kunnes turvallisuustutkimukset on tehty. Löydät vetoomuksen (myös suomeksi) täältä: http://www.5gappeal.eu/the-5g-appeal/

🚫 5G:n biologisia pitkäaikaisvaikutuksia ihmisiin ja luontoon ei ole tutkittu. 🚫

Ohessa video, jossa telekom-teollisuuden edustajat vastasivat USA:n kongressissa 6.2.2019 senaattori Blumenthalin nimenomaiseen 5G:n turvallisuutta koskevaan kysymykseen, että mitään turvallisuustutkimuksia ei ollut meneillään eikä edes suunnitteilla.
https://www.youtube.com/watch?v=ekNC0J3xx1w

Suomen säteilylaissa määritellyt turvarajat perustuvat kansainvälisen ICNIRP-järjestön suosituksiin. Investigate Europe’n tutkivat journalistit totesivat tämän järjestön kartelliksi, joka valitsee omat asiantuntijansa ja vaarana on, että jäseniksi otetaan vain teollisuutta myötäileviä henkilöitä.

Lähdeviitteet yllä olevaan on luettavissa kansalaisaloitteen tietopankista nettisivulta www.stop5g.fi

Korostamme, että emme ole teknologiakielteisiä. Vaihtoehdoksi digitalisaation toteuttamiseen tarjoamme langallisia ratkaisuja – erityisesti valokuidun käyttöä aina, kun se on mahdollista

17 KOMMENTTIA

 1. 5G-asiassa näkyy valtamedian läpimätä valheellisuus, kun se täysin vaikenee 5G:n riskeistä samoin kuin vastuussa olevat viranomaiset.

 2. Maailman ensimmäiset kaupalliset 5G-tukiasemat pystytettiin kesäkuussa 2018 Tampereen rautatieasemalle sekä Tampereen keskusvirastotalon ja Elisan konttorin katoille[12]. Syksyllä 2018 alettiin lähettää 3,4–3,8 gigahertsin mikroaaltosäteilyä koeluontoisesti muun muassa Espoon Otaniemessa, Helsingin keskustassa, Helsinki-Vantaan lentoasemalla, Oulun Ruskossa ja Vantaan Tikkurilassa[13].(wikipedia). Olemme siis koelaboratorio.

  • ”Olemme siis koelaboratorio.”

   Maassamme valtaapitävien psykopaattisten kansanvihollisten suostumuksella.

  • Melkein jokaisessa kerrostalossa, työpaikalla ja julkisissa tiloissa on vaikka kuinka paljon 5,0ghz wifi verkkoja ollut jo vuosia.

   Todennäköisesti puhelimesikin kykenee toimimaan 5,0ghz wifin hotspotina.

   • Suuri määrä tutkimusraporttejakin vaikenee EMF-riskeistä tai ainakin vähättelee EMF-säteilyn haittoja terveydelle, koska tutkijoilla on ollut kytköksiä telekom-yrityksiin:

    ”Complaint to the European Commission concerning the 2015 SCENIHR opinion on potential health effects of exposure to electromagnetic fields. The European Commission has once again failed in setting up an expert group on the health effects of exposure to electromagnetic fields that meets its own principles of “of excellence, independence and impartiality, and transparence” (COMMISSION DECISION of 5 August 2008). The 2015 report Opinion on potential health effects of exposure to electromagnetic fields SCENIHR is written by an unbalanced expert group and most of them are not free from influences and ties to the industries that have huge economic interests in the outcome of such opinions (annex 1).

    The experts behind the report blatantly fail in their main mission: to identify “potential health risks”. There is evidence that clearly, convincingly and increasingly establishes that there are many potential negative health effects and health hazards: brain tumours, cancer, neurodegenerative diseases, damage on fetuses and stress related diseases, as communicated to the Commission by the Bioinitiative group1. The SCENIHR report ignores the scientific evidence of health risks from levels of exposure to electromagnetic fields that practically everybody is increasingly exposed to, including small children, in most countries in Europe today. They also present studies in a manipulative way which we expose in annex 2 in a critical analysis of the section on brain tumour risks from mobile phone use…”

    Koko artikkeli: https://www.stralskyddsstiftelsen.se/wp-content/uploads/2015/09/Complaint_European_Commission_SCENIHR_2015-08-31.pdf

  • Joo. Osoittakaa tehokasta katumista ja menkää mieluummin vaikka laitetoimittajille tai teleoperaattoreille ilmaistyöntekijöiksi kutomaan tuota saatananpalvojien ’G’ -verkkoa, josta tulee teille kahleet ja ikuinen vankila. Satelliittien avulla tuo verkko ulotetaan kaikkialle maailmaan ja implanttien avulla aivoihinne. Ellette sitä ennen kuole säteilyyn ja syöpään. Ihmiskuntaa nöyryytetään nyt viimeisen päälle ja mielettömäksi aivopesty orjalauma käsketty talkoisiin omaa elävänhautaansa kaivamaan. Eipä mulla muuta.

 3. ValtaVALEmedia avustaa mm. telekommunikaatio-yrityksiä kasvattamaan voittojaan vaikenemalla EMF-säteilyn riskeistä ja avustaa myös rikollista BIG PHARMAA kasvattamaan voittojaan lietsomalla koronaviruksen pelkoa:
  ”Suomessa ei ole edelleenkään koronavirusta, vaikka lehdistö sillä pelottelee”,
  http://nwohavaintoja.blogspot.com/2020/01/suomessa-ei-ole-edelleenkaan.html

  http://www.whale.to/c/11887855_10102043265985445_6470582855615818200_n.jpg

  ”New Thought Police NewsGuard Is Owned by Big Pharma”,
  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/01/24/publicis-funds-newsguard.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20200124Z2&et_cid=DM441030&et_rid=796512976

  • ”Australia’s Been Asked to Make a Coronavirus Vaccine at ’Unprecedented Speed’
   25 JAN 2020
   The University of Queensland (UQ) announced on Friday it has been asked to develop a vaccine for the recent Chinese coronavirus outbreak, using the university’s recently developed rapid response technology… ”,
   https://www.sciencealert.com/australian-scientists-asked-to-make-coronavirus-vaccine-at-unprecedented-speed

   Jos Queensland’in yliopisto onnistuu kehittämään jonkinlaisen rokotteen korona-virusta vastaan nopeasti, niin sen valmistajina ja voittojen käärijöinä ovat joka tapauksessa ’Big Pharma’-yritykset. Rokotteen teho ja mahdolliset haittavaikutukset ovat sitten oma lukunsa.

 4. Coronavirus – Another Illuminati Psy Op?
  But mass media again wants TO PANIC EVERYONE. This is the annual panic party to promote social control through fear, anger and distraction. For perspective, I repost this 2014 article about the Ebola panic. (Thanks Andrew for the suggestion.)

  Don’t lose any sleep over EBOLA. They are exaggerating the threat. You’re never going to get it, and neither will anyone you know.

  IT IS INDISPENSABLE TO… UTTERLY EXHAUST HUMANITY WITH DISSENSION, HATRED, STRUGGLE, ENVY AND EVEN BY THE INOCULATION OF DISEASES, BY WANT, SO THAT THE “GOYIM” SEE NO OTHER ISSUE THAN OUR COMPLETE SOVEREIGNTY IN MONEY AND IN ALL ELSE.” Protocols of Zion
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=201437
  ———-

 5. SOKEIDEN MAASSA
  In the Country of the Blind
  Extract from The Invisible Rainbow by Arthur Firstenberg

  Chronic Electrical Illness
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=207330
  From the end of the 19th century onwards, urban landscapes were transformed by the installation of telegraph lines throughout the industrialized countries. This technology used voltages of the order of 80 volts on a single conductor, with the return current being earthed.
  That period saw the emergence of the first stray currents to which living beings were exposed. It was then that one saw the appearance of diseases of civilization such as neurasthenia, which afflicted Frank Lloyd Wright and Theodore Roosevelt, among other well-known figures. It should be noted in passing that neurasthenia is very similar to electro-
  hypersensitivity, which is the more modern term for the same sensitivity to electricity. Around half of the telegraphists who were employed to manipulate the electrical current sent through the lines, and were thus exposed to very strong electromagnetic fields, were afflicted by telegraphic sickness. Once again, the symptoms were the same as those of EHS. Later on, in around 1915, it was the telephone operators who were experiencing the same symptoms – for they were exposed to electromagnetic fields from the communications for hours on end at their desks. In 1989, it was noted that in Winnipeg 47% of the telephone operators were suffering from the same symptoms.

  **___1800-luvun lopusta kaupunkimaisemat muuttuivat kun asennettiin etälinjoja kaikkialle teollistuneisiin maihin. Tämä tekniikka käytti noin 80 voltin jännitteitä yhdessä johtimessa paluuvirta maadoitettuna.
  Tuona ajanjaksona ilmeni ensimmäisiä hajavirtoja, joille elävät olennot altistettiin. Silloin nähtiin sivilisaation sairauksia, kuten neurasthenia, josta kärsi Frank Lloyd Wrightia ja Theodore Roosevelt muiden tunnettujen henkilöiden joukossa. On huomattava, että neurasthenia on hyvin samanlainen kuin sähkö-yliherkkyys, joka on nykyaikaisempi termi samalle sähköherkkyydelle. Noin puoletsähköttäjistä, joita käytettiin manipuloimaan linjojen kautta lähetettyä sähkövirtaa ja joutui siten alttiiksi erittäin voimakkaille sähkömagneettisille kentille, kärsi telegrafia sairaudesta. Jälleen kerran, oireet olivat samat kuin EHS: llä. Myöhemmin, noin vuonna 1915, puhelinoperaattorit kokivat samat oireet – koska he olivat alttiina viestinnän sähkömagneettisille kentille tuntikausia työpöytänsä päällä. Vuonna 1989 todettiin, että Winnipegissä 47% puhelinoperaattoreista kärsi samoista oireista.

  However, in 1894, the noted Viennese psychiatrist Sigmund Freud wrote an article whose effect was disastrous for all the unfortunates who suffered from telegraphic sickness, neurasthenia, microwave syndrome or EHS. Rather than seeing the external cause ‒ which was electromagnetic pollution – he attributed these symptoms to disordered thoughts or poorly controlled emotions. As a result, today millions of citizens affected by electronic smog are being medicated instead of reducing their exposure to this pollutant. Sigmund Freud renamed neurasthenia – which was known to be caused by electricity – as a neurosis anxiety, an anxiety attack or a panic attack. This opened the way for the reckless deployment of electrification to continue unimpeded.
  ——– It should be noted that in Russia, neurasthenia is listed as an environmental illness, as Freud’s damaging redefinition was rejected there.

  Dr. Samuel Milham, an epidemiologist at the Washington State Department of Health, showed through his work that cardiovascular disease, diabetes, and cancer are largely, if not entirely, caused by electricity.
  **—Tohtori Samuel Milham, Washingtonin osavaltion terveysministeriön epidemiologi, osoitti työllään, että sydän- ja verisuonisairaudet, diabetes ja syöpä ovat suurelta osin, ellei kokonaan, sähkön aiheuttamia.

  The statistical graphs of death rates from cancer, as well as from diabetes and cardiovascular diseases, broken down by the degree of electrification of American states in 1931 and 1940, are likewise very explicit, leaving no doubt whatever that electromagnetic fields play a role in the increase in cancers.
  **—Myös syövän, samoin kuin diabeteksen ja sydän- ja verisuonisairauksien kuolleisuustilastot, eriteltynä Yhdysvaltojen osavaltioiden sähköistymisasteella vuosina 1931 ja 1940, ovat tarkkoja, eivätkä jätä epäilystäkään siitä, että sähkömagneettisilla kentillä on merkitystä syöpien lisääntyminen.
  https://www.5gexposed.com/wp-content/uploads/2019/04/English-Summary-of-The-Invisible-Rainbow-A-History-of-Electricity-and-Life-3.pdf

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here