Infosodasta kuulemisesta ei liene välttynyt kukaan, joka vähänkään seuraa mediaa. ”Vastuullinen media” on syyllistänyt infosotaa käyviksi maksetuiksi agenteiksi kaikkia Virallista TotuuttaTM epäileviä tahoja, mutta vältellyt puhumasta länsihallitusten infosotarahoitushankkeista.

Infosotadollareita jaossa

Yhdysvallat on päättänyt käyttää runsaasti infosotadollareita mediavaikuttamiseen tänäkin vuonna. Kongressi perusti joulukuussa 2016 sotaministeriön budjetin sisään NDAA-lain (National Defense Authorization Act) avulla valtiosensuurin ja propagandan ministeriön.

Vastapropagandalain (Countering Disinformation and Propaganda Act) valtuuksilla ulkoministeriö työskentelee ”tunnistaakseen, ymmärtääkseen, paljastaakseen ja vastatakseen niin vieraiden valtioiden kuin ei-valtiollisten toimijoiden propaganda- ja disinformointiyrityksiin, joiden tarkoitus on heikentää Yhdysvaltain kansallista turvallisuutta”.

Vastapropagandalaki sisältää myös rahoituslausekkeen. Propagandakeskus on oikeutettu jakamaan rahoitusta ja tekemään alihankintasopimuksia kansalaisjärjestöjen, journalistien, liittovaltiorahoitteisten tutkimus- ja kehityskeskusten sekä yksityisyritysten ja akateemisten tahojen kanssa vieraiden valtioiden tuottaman harhatiedon, väärän ja virheellisen informaation sekä propagandan torjumisesta – millä luonnollisesti tarkoitetaan eri näkökulmasta asioita lähestyvien ulostulojen vaientamista.

Euroopan unionilla on ”strategisen kommunikaation” nimellä kulkeva vastaava järjestely, ja EU myös tekee propagandanhallintayhteistyötä Yhdysvaltain kanssa hallitakseen mediakerrontaa, jotta ”kolmannet osapuolet” eivät pääse oman viestinsä kanssa väliin.

Kaksoisrahavirtain maissa

Vuodelle 2020 Yhdysvallat onkin myöntänyt $35 miljoonaa ”itsenäisen median tukemiselle Syyriassa”, jotta mainittu ”itsenäinen media” edistäisi ”Yhdysvaltain hallituksen poliittisia tavoitteita Syyriassa”, joista mainitaan ISIS-terroristijärjestön ja muiden väkivaltaisten ääriryhmien hävittäminen. Sama Yhdysvallat on Judicial Watch -järjestön tiedonsaannin vapautta koskevan lain (FOIA) myötä haltuunsa saaman asiakirjan mukaan nähnyt ISISin välineenä Syyrian hallinnon eristämiseen. Yhdysvaltain asevoimien tiedusteluorganisaatio DIA:n (Defense Intelligence Agency) asiakirjassa vuodelta 2012 lukee:

”On mahdollista, että Itä-Syyriaan (Hasakan ja Der Zorin alueille) tullaan perustamaan, joko itsenäisyysjulistuksen myötä tai ilman sitä, salafistinen kalifaatti, ja juuri tätä oppositiota tukevat voimat [samaisen asiakirjan mukaan: länsimaat, Persianlahden maat ja Turkki] haluavat Syyrian hallinnon eristämiseksi […]” (s. 291).

Aihetta tarkastellaan yksityiskohtaisesti Vastavalkean artikkelissa ”USA:n tiedustelu näki ISISin välineenä Syyrian eristämiseen”.

ISIS-kalifaatin julistaminen vaarantaisi Irakin yhtenäisyyden, kuten asiakirjassa todetaan. Luonnollisesti se myös antaisi perusteet Yhdysvaltain pysymiselle alueella.

Presidentti Barack Obaman (dem) peruja oleva rahoita-sekä-vihollista-että-medianarratiivia -politiikka jatkuu presidentti Donald Trumpin (rep) aikana entiseen malliin nyt myönnetyn ”mediatuen” myötä. Irakilaiset ovat reaktioidensa perusteella selvillä harjoitetusta politiikasta.

Syyriaa koskevan mediakerronnan hallinnan rahoittamisen lisäksi rahoitusta on riittänyt Venezuelaankin, jossa se tosin on hoidettu kehitysjärjestö USAID:n kauttaYhdysvallat on maksanut Venezuelan ns. opposition palkkojen ohella sen nykyisellään ulospotkitun, Yhdysvaltojen kasvatin Juan Guaidón toimintaa yli $42 miljoonalla. Rahoitus oli tarkoitettu mm. ”demokratian rakentamisen projekteihin”, kuten propagandaan. Armeijan tuella, luonnollisesti.

Infosotaa kohdistetaan omiinkin

Samaan aikaan Yhdysvaltain hallitus propagoi kotirintamalla hyväksyttäen vuonna 2017 joukon verohelpotuksia, jotka kohdistettiin varakkaille; verohelpotukset mm. nostivat lakia säätämässä olleiden kongressin jäsenten omistusten arvoa sekä pienensivät heidän verotustaan. Kongressin budjettitarkastusviraston (Congressional Budget Office) arvion mukaan varakkaille suunnatut verohelpotukset tulevat kasvattamaan valtion velkaa $1,9 biljoonaa ($1,9 trillion) noin kymmenessä vuodessa; epätasapaino aiheuttaa sen, että julkisen velan kasvu olisi lähes 100 prosenttia bkt:sta talouskasvusta huolimatta.

Kyseinen rikkaille suunnattu verohelpotuslaki myytiin median avustuksella väittämällä, että seurauksena olisi korkeampia palkkoja, lisää työpaikkoja ja teollisuusinvestointien kasvua. Todellinen seuraus oli, että rikkaat ovat maksaneet vähemmän veroja kuin duunarit.

Meillä koti-Suomessa kikytettiin talouskasvua sillä seurauksella, että työn tuottavuus kääntyi laskuun ja investointihalut heikkenivät, vaikka osinkotuotto kasvoikin, kirjoittaa Petri Partanen Uudessa Suomessa. Aktiivimalli ei lisännyt työllistymistä, mutta kylläkin heikensi Kelan peruspäivärahaa tai työttömyystukea saavien asemaa. Perustoimeentulotuen siirto Kelalle kasvatti käsittelykulut kolminkertaisiksi. Veronmaksaja kustantaa näidenkin ostovoimaa leikkaavien poliittisten päätösten seuraukset; kotitalouksien kulutus ja kotimaan kysyntä vähenevät, mistä seuraa työllisyyden kasvun hidastuminen, mikä taas vähentää haluja lainanottoon, mistä puolestaan seuraa asuntokauppojen jne. hyytyminen.

Epäluottamuksen lisääntymistä instituutioita kohtaan ei ole syytä ihmetellä sen enempää kuin sitä, että maanpuolustustahto heikkenee useissa maissa. Miksi kukaan haluaisi puolustaa oikeutta asua tyhjin vatsoin jossain riistohintaisessa betonilähiön homeyksiössä ja maksaa veroja aivan kaikesta, jotta varakkaiden verohelpotukset saadaan kustannettua?

Tuhannen ja yhden työntekijän rustaamat tilaustyötarinat ovat satuja, vaikka ne itseään vastuulliseksi kutsuvassa mediassa julkaistaisiinkin.

Pääasialliset lähteet

Federal Grants: SFOP0006326, Support for Independent Media in Syria, Department of State Assistance Coordination (20.12. 2019) https://www.grants.gov/web/grants/search-grants.html?keywords=Support%20Independent%20Media%20in%20Syria

US Congress: H.R.5181 — Countering Foreign Propaganda and Disinformation Act of 2016 https://www.congress.gov/bill/114th-congress/house-bill/5181/text

Judicial Watch (5/2015): Documents of  U.S. Defense Intelligence Agency (DIA) obtained through Freedom of Information Act (FOIA) http://www.judicialwatch.org/wp-content/uploads/2015/05/Pg.-291-Pgs.-287-293-JW-v-DOD-and-State-14-812-DOD-Release-2015-04-10-final-version11.pdf

Congressional Budget Office: The Budget and Economic Outlook: 2018 to 2028 https://www.cbo.gov/system/files/2019-04/53651-outlook-2.pdf

Roll Call (2/2018): Wealth of Congress: Ranking the Net Worth of the 115th https://www.rollcall.com/wealth-of-congress

GlobalPolitics.eu (22.6.2018): The Dirty War on Syria: Washington Supports the Islamic State (ISIS) https://global-politics.eu/dirty-war-syria-washington-supports-islamic-state-isis/

European Parliament: Plenary sittings, A8-0031/2019 https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/A-8-2019-0031_EN.pdf

REPORT on EU strategic communication to counteract propaganda against it by third parties (2016/2030(INI), PE 582.060v03-00, A8-0290/2016 http://www.europarl.europa.eu/doceo/document/A-8-2016-0290_EN.html

Ignatidou, Sophia |Chatham House (syyskuu 2019): International Security Department, Research Paper, EU–US Cooperation on Tackling Disinformation https://www.chathamhouse.org/sites/default/files/2019-10-03-EU-US-TacklingDisinformation.pdf

Artikkelikuva: Modern Diplomacy

37 KOMMENTTIA

 1. > tilaustyötarinoita

  Vaikeuksia luetun ymmärtämisessä. Ei vielä toisellakaan lukemisella auennut mitä tarkoitat tilaustyötarinalla.

  – Tarinoita, joita tehdään tilaustyönä. (Kirjoitan mitä vain, jos siitä maksetaan hyvin …)
  – Työstä kertovia tarinoita, joita on tilattu. (Onhan se lähiöihmisen työelämä niin rankkaa, että …)

  • Maksetaan esim. Jessica Arolle hysterian lietsomisesta Brittien ulkoministeriön rahoittaman mediaorganisaation kautta NATO:n ulkopoliittisten tavoitteiden edistämiseksi.

   Rebel Media Kanadassa julkaisi vaalien alla liberaalipuolueen(globalistit) korruptiota käsittelevän kirjan nimeltään ”Libranos”. Ratsupoliisin entiset anti-terroristi yksikön työntekijät kutsuivat päätoimittajan Kanadan vaalilautakuntaan rikostutkintaa edeltävään haastatteluun.
   Piilokameraa parhaimmillaan.

   https://www.youtube.com/watch?v=V__GmSk24qw&feature=emb_logo

   Eli vapaata mediaa ei poliisi uhkaile vain Turkissa ja Suomessa. Nyt myös Kanada on ottanut kunniakkaita askelia poliisin politisoimiseksi vallanpitäjillle epämieluista tietoa levittäviä medioita kukistamaan.

 2. Entä jos ostetaan myös syyttäjiä, tuomareita, puolustusasianajajia, myyriä ja medioita ?

  • Ranskassa näkyvät juuri käyvän keskustelua siitä että turhan monilla Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen tuomareilla on jääviyden aiheuttavat kytkökset George Sorosin taloudellisesti tukemiin ”kansalaisjärjestöihin” kuten Helsinki Human Rights Watch, Human Rights Watch, Amnesty International jne.

 3. Erinomainen kirjoitus Riikalta. Ylen aamuteeveessä oli taannoin taasen äärimmäisen tendenssimäinen ”haastattelu” ilmastonmuutoksesta. Se oli selvästi jonkin työryhmän sepittämä näytelmä (avustajinaan Kansallisteatterin ohjaajia). ”Haastattelija” kysyi (tyyliin ”näin naapurissa”) ennalta sovittuja kysymyksiä joihin ”asiantuntijat” antoivat ennalta sovitut vastaukset. Luultavasti se oli suora lähetys, mutta näytelmää oli ennalta harjoiteltu kymmeniä kertoja ammattitaitoisen teatteriohjaajan johdolla. Esitys onnistui jotenkuten; kuitenkin tästä maasta löytyisi kymmenittäin nuorisoseurojen harrastelijanäyttelijöitä jotka olisivat pystyneet paljon parempaan.
  Ettekö te Ylen ryökäleet parempaan pysty jumalattomalla budjetillanne. Ette edes pyri kriitilliseen objektiivisuuteen. Halveksitte ja Ylen katsotte katsojia. Ylimielinen virne naamoillanne jatkatte joka-aamuista propagandaanne. Luulette että olette jotenkin kansainvälisiä ja nykyaikaisia ja olette ajan hermolla. Todellisuudessa toimituksien ilmapiiriä hallitsee riparileireiltä omaksuttu pietistis-hernhutilaisen sadistisen katekeetan henki. Oppimestarin asenne: Katsojat saavat olla pöydän alla kunnes agenda monikulttuurisuuden autuudesta menee perille. Itkette tai opitte uskomaan tätä Pasilan naurettavan pienen ummehtuneen sisäpiirin, klikin suvaitevaisuusevankeliumia.
  PS Viime aikojen oikeudenkäynnit tarjoavat näytelmäkirjailijoiile oivallista materiaalia tämän maan virkamiesten totalitsaristisesta pököpäisyydestä. Pilkkuna iin päälle voidaan mainita Lokan tekstittämisoikeudenkäynti, joka on farssi ja ilveillys itsessään. Ei tarvita mitään kärjistyksiä.

 4. Pelkkää teatteria; onhan näitä watun nyyhkytarinoita, esim. sen niittytussukan, levitelty kirjamessuilta telkkariin ja oikeussaleihin.

 5. USA on ollut jo pitkään valtamedian puolesta ja muutenkin valeuutisten mekka jota vielä lisää poliitikkojen vastuuton valehteleminen ja valtion rikolliset sodat ulkomailla.
  ValtaMedia on USAssa uskollisesti uutisoinut CIAn vale lausunnot tähänkin asti ja nykyään valeuutisia tuottaa myös eilaiset USAa ja NATOa lähellä olevat ajatushautomot joiden mielipiteitä nykyään iso osa valtamedian uutisista on.
  CIAn johtaja on aikoinaan lausunut että jos kaikki mitä ihmiset tietää on valhetta niin silloin CIA on onnistunut väärän tiedon levityksessä.
  Vääriä uutisia on tähän asti ollut valtamedian uutisista 50 % mutta kun USA alkaa maksamaan keksityistä tarinoista niin valeuutisten osuus alkaa hipoa 100 %.
  Trumpin hallitus ja Sipilän hallitus oli varsinaisia väärän tiedon levittäjiä kansalaisiaan koskevissa päätöksissa kuten kikyn ja aktiivimallin vaikutuksista jotka ei olleet ollenkaan sitä mitä niiden sanottiin olevan ja varakkaiden verohelpotukset oli
  molempien hallituksen yhteinen kansalaisten vastainen teko.

 6. Meneillään on massiivinen Kiina-propagandakin. Varmaan korona viruskin siihen kuuluu mutta ei nyt siitä enempää.
  Kuka näitä valheita ja propagandaa Kiinaa ja Venäjääkin vastaan tekee ja kenen rahoilla? No, me tiedämme.
  Miksi jonkun tahon pitää valehdella ja koko ajan yrittää mustamaalata ja vääristää totuutta? Ja miksi tuo valhe ihmisiä kiinnostaa? Siitä kiinnostuminen on itsensä pettämistä, henkistä mataluutta.
  Eikö parempi olisi unohtaa v-median tarinat ja katsoa totuutta silmiin niin kotona kuin vieraissakin? Hyvää ja huonoa on varmaan molemmissa ja missäpä sitä ei olisi jos paha mafia unohdetaan josta hyvää ei löydy suurennuslasillakaan.

  The China Hoax
  Is China Being Framed?
  GODFREE ROBERTS kirjoittaa
  Tutkin kiinalaista sensuuria, kun – ironista ironiaa – jäin amerikkalaisen sensuurin koukkuun, yrittäessäni kertoa teille kummankin järjestelmän nykyisestä tilanteesta, aloittaen kotoa, äskettäin tehdyllä yrityksellä kertoa presidentin rikoksista, joita hän ei tehnyt.
  … Kuten monet yritykset muokata ihmisiä, tapahtumia ja kansakuntia – Vietnam, Irak, 11. syyskuuta, JFK, Bin Laden -, kyse on valtion huijauksesta, valhe, joka on tarkoituksella valmistettu naamioitumaan totuudeksi. Hirmutarina, jota ylläpitää taitava sensuuri ja äänekäs, ylpeä, rohkea ja ’söpö’ propaganda.
  … Kiina Hoax kuvaa Kiinan konfutselaista politiikkaa ja taloutta … selittää, miksi tuhannet ennusteet Kiinan romahduksesta ovat olleet sataprosenttisesti vääriä seitsemänkymmenen vuoden ajan ja miksi jatkamme niiden toistamista, ja miksi ajattelemme Kiinan hallitusta painostavana ja autoritaarisena, kun 95%i kiinalaisista ajattelee sen olevan super.
  Se auttaa meitä myös näkemään, kuinka tätä tarinaa ylläpitää melkein totalitaarinen sensuurijärjestelmämme.
  Kiina- (ja Venäjä) hoax on julma vitsi ja vitsi on meissä.

  I was researching Chinese censorship when–irony of ironies–I fell afoul of American censorship, providing an opportunity to update you on the state of the art under both regimes, starting at home, with the recent attempt to frame the President for crimes he did not commit.
  …Like many attempts to frame people, events and nations–Vietnam, Iraq, 9/11, JFK, Bin Laden–it was a State hoax, a falsehood deliberately fabricated to masquerade as truth . An atrocity story sustained by artful censorship and loud, proud, bold and brassy propaganda.
  …The China Hoax frames China’s Confucian politics and economics as if they were–or should be–Roman. It explains why thousands of predictions of China’s collapse have been one hundred percent wrong for seventy years and why we keep repeating them, and why we think of China’s government as oppressively authoritarian when ninety-five percent of Chinese think it’s super. It also helps us see how the narrative is sustained by an almost totalitarian censorship regime.

  For example, we’re told China steals our IP when there is zero evidence of theft and abundant evidence that they outspend us 4:1 on R&D.
  That’s mad. If we don’t know that underinvestment in research cost us the 5G race, or that Chinese scientists do half of our domestic research, how can we respond effectively–or at all?
  The China Hoax is a cruel joke and the joke’s on us.

  If you’re interested in censorship, read this:
  https://www.unz.com/article/the-china-hoax/

  If you’re interested in China, go to China and see for yourself. Or talk to one of the 150 million Chinese who are wandering around the world checking us out. Talk to them.

  https://www.unz.com/article/the-chinese-communist-party/
  Kommentti 113: Godfree Roberts says:
  September 1, 2019 at 4:13 am GMT • 1,000 Words

  • Valistusfilosofi Voltaire olisi varmaan ihmeissään länsimaiden asenteesta Kiinaa kohtaan jota hän piti meitä paljon pidemmälle kehittyneinä
   Voltaire’s Analysis of Chinese Civilization. A Model for a “Better Europe”

   Voltaire is a famous thinker who has been considered the founder of the conscience of Europe. He did this by evoking the example of Chinese civilization, and by focussing on Chinese civilization he sought a better Europe by using a critique of the vices of Europe comparing with the values ​​of Chinese civilization.
   ——-Voltaire on kuuluisa ajattelija, jota on pidetty Euroopan omatunnon perustajana. Hän teki tämän vetämällä esiin Kiinan sivilisaation esimerkin ja keskittymällä kiinalaiseen sivilisaatioon hän etsi parempaa Eurooppaa kritisoimalla Euroopan moraalittomuutta verrattuna Kiinan sivilisaation arvoihin.

   China differs especially from other nations in that their history makes no mention of a college of priests who never influenced laws. The Chinese do not go back to the wild days when the men needed to be deceived to lead them. According to him, there were the other peoples that began their history by the origin of the world, as for example the Zend of the Persians, the Shasta and the Veidam of the Indians, finally until Hesiod, all go back to the origin of the things, to the formation of the universe.
   “The Chinese did not have this madness; their history is only that of historical times. It is here that we must above all apply our great principle that a nation whose first chronicles attests to the existence of a vast empire, powerful and wise, must have been gathered together in a body of people for centuries past”[3].
   According to him this civilized people were civil when we were wild. Their annals have an assurance character then no one else. “Finally, writes Voltaire, it is not up to us or the end of our West, to dispute the archives of a nation that was all civilized when we were only savage”[4].  The most important is the fact that the Chinese people organized themselves as a body of people (en corps de peuple).
   What are the reasons that the Chinese succeeded in raising as a body of people? The reason is that they perfected the moral, which is the first of the sciences. Here is the description of Voltaire who, at the same time, aims the default of Europe.

   Hutero, osin muokattu kone-käännös
   Voltairen analyysi Kiinan sivilisaatiosta.— Malli paremmalle Euroopalle
   Kiina eroaa muista kansakunnista siinä, että sen historiassa ei mainita pappiskuntaa, joka olisi koskaan luonut lakia. Kiinalaisilla ei ole villiä aikaa, aikaa jolloin ihmisiä piti huijata ja johtaa pappien laeilla. Hänen mukaansa oli muita ihmisiä, jotka aloittivat historiansa maailman alkuperästä, kuten esimerkiksi persialaisten Zend, Shasta ja intialaisten Veidam, lopulta Hesiodiin asti, kaikki palaavat asioiden alkuun, maailmankaikkeuden muodostumiseen.
   ”Kiinalaisilla ei ollut tätä hulluutta; heidän historia on vain historiallisten aikojen historiaa. Juuri tässä meidän on ennen kaikkea sovellettava periaatetta, jonka mukaan kansakunnan, jonka ensimmäiset aikakirjat todistavat valtavan, voimakkaan ja viisaan valtakunnan olemassaolon, on oltava yhdistynyt yhteen ihmisjoukkoon jo vuosisatojen ajan ”[3].
   V:n mukaan tämä sivistynyt kansa oli sivistynyt kun me olimme villejä. Tiedot heidän historiastaan ovat varmempia kuin kenenkään muun. ”Lopuksi, kirjoittaa Voltaire, me emme ole päteviä kiistämään niiden kansojen historian arkistoja, jotka olivat sivistyneitä, kun me olimme vain villejä” [4].
   Tärkeintä on se, että kiinalaiset kokosivat/järjestäytyivät itsensä ihmisryhmänä (en corps de peuple).
   Mistä syystä kiinalaiset onnistuivat luomaan itsestään ihmisryhmän? Syynä on, että he ymmärsivät moraalia, joka on tietämisen asioista ensimmäinen.
   Tämä on Voltairen narratiivi, joka samanaikaisesti haluaa osoittaa Euroopan epäonnistumisen.
   https://www.globalresearch.ca/chinese-civilization-model-better-europe-thought-voltaire/5678168
   https://mielenihmeet.fi/kungfutsen-ajatukset-perinto-ihmiskunnalle/

   • Voltaire selvästi oli anti-globalisti koska painotti Kiinan kansan kykyä pysyä yhdessä ja muodostaa oma ihmisryhmä (en corps de peuple) hajoamatta palasiksi.
    Nythän sionistit ovat samoilla jäljillä itse mutta hajottavat muita kansoja. Heitä vaan on liian vähän muodostamaan omaa merkittävää ihmisryhmää joten heidän on pakko värvätä vieraita mukaan mutta se voi jatkossa olla kohtalokasta heille.
    Ranska jossa V asui on nyt murheellinen esimerkki siitä kuinka oikeassa V oli. Hajonnut ja hajotettu maa täydessä kaaoksessa. Ja Eurooppa seuraa lippua, ei pysy kasassa kuin väkipakolla. Ja USA on mennyttä, vain pelkkä sionistien sotarenki. Toistaiseksi vielä.

    • Ranska tänään — kuvia ja 2 videota
     France: Firefighters Fighting Cops in the Streets While Wearing Joker Makeup!
     France has seen continuous protests and riots for almost two years now, thanks to the yellow vest movement. The last wave happened just a few days ago, and saw the violence and tension between protesters and police reach new heights.

     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=201691

   • ”V:n mukaan tämä sivistynyt kansa oli sivistynyt kun me olimme villejä.”

    Toden totta!
    Arvostan hyvin korkealle Kiinan ikivanhan taolaisen viisauden, jolle kuitenkaan ei ole mitään sijaa ateististen kommunistityrannien maailmassa. Nykyinen teknokraattinen vailla omaatuntoa olevien psykopaattisten kommunistityrannien johtama Kiina ja Kiina ennen tätä ovat erilaiset kuin yö ja paivä. Taolaiselle viisaudelle on lähisukua ’Falun gong’-liike, jonka harjoittajia kommunistityrannit vainoavat, vangitsevat rikollisina, murhaavat ja ryöstävät näiden sisäelimet myyntiin:

    ”A Human Harvest: China’s organ trafficking exposed in shocking documentary
    that alleges the illegal trade is now worth a staggering US$1 billion a year
    A new documentary hopes to expose the illegal organ trade in China
    China’s organ trade is allegedly worth a massive US$1 billion a year
    Human rights lawyer David Matas tells the gory details of what goes on
    Tens of thousands of innocent people killed on demand it is claimed
    Political prisoners in particular being used as live organ donors.
    It’s believed most were members of the banned Falun Gong movement…”

    http://whitetv.se/images/stories/organstld%20kina.jpg
    http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/1526-kina-moerdar-foer-att-kunna-saelja-offrets-organ.html

    ,

    • Elinkaupan suurin harjoittaja on tietääkseni sionistimafia ja sillä on varmaan lonkeronsa joka puolella (ei vain palestiinalais-apajat) kuten kaikessa muussakin bisneksessä.

     FG-liike lienee maan hallinnon vastainen ja siksi on luonnollista ettei sille heru sympatiaa. Sen perustaja Li Hongzhi on asunut Yhdysvalloissa vuodesta 1996. Miksi?
     Wikipedian tietoihin en luota. Se on sionistimafian työrukkanen.
     Kiina on päässyt hyvin irti sionistimafian kahleista joihin sionistien nukke Mao sen kytki ja nykyjohto yrittää pitää sen itsenäisenä ja suvereenina.
     Se on vaikea tehtävä eikä onnistu jos kädessä on vain silkkihanskat.

     • FG-liike on yksi törkeimmistä uskonnollisen hyväksikäytön ja järjestäytyneen rikollisuuden sulautumista, johon olen koskaan törmännyt. Kiinalaisia kommunisteja voi syyttää perustelluista syistä häikäilemättömästä diktatuurista, mutta FG porukan nujertaminen on yksi harvoista asioista, joissa he ovat toimineet oikein.
      Luettuani Li Honghzhin kirjan joskus vajaa pari kymmentä vuotta sitten, jopa minun, joka pidän itseäni seesteisenä ihmisenä, teki mieli hakata kirjan kirjoittaja kepillä.
      FG liikke saavutti suosion voimisteluohjelmalla, joka palveli kiinalaisen yhteiskunnan ergonomisia tarpeita. Kiinassa esim länsimaisten tuolien käyttö on kotioloissa harvinaisempaa. Tästä se eteni yhdistelemään kiinalaisia ja intialaisia uskomuksia sillisalaatiksi, jossa johtoajatuksena oli uhrien taloudellinen ja henkinen hyväksikäyttö.
      FG-liike saa scientologit näyttämään viattomilta veijareilta.
      PS. Truth_Hunter, Kiinan sosiaalisessa pistetysjärjestelmässä virallista totuutta, kuten paikallispampun erehtymättömyys, epäilevät menettävät niin matkustus, kuin internet oikeutensa.
      Eli kaltaisellesi tiedonetsijälle diktatuurin luulisi olevan vihoviimeinen hallintojärjestelmä jota puolustella. Kiinassa on käytössä sisäinen passi, jonka merkinnät määrittävät ihmisoikeutesi ja erityistalousalueiden ulkopuolella asuvat ovat monesti kirjaimellisesti turpeeseen sidottuja. Opiskelupaikatkin menevät puolueen hyväksymillle ja puolueeseen ei saa kuka tahansa liittyä. Puolue täydentää itseään, sinä et täydennä puoluetta.

     • En tunne Kiinaa kun en ole siellä asunut. Toisenlaista tietoa on Kiinasta paljon kuin tuo kertomasi.
      Olisiko niin että elät vielä Maon aikaa?
      Mistä löytyi luotettavaa tietoa?
      Unz-sivustoon luotan aika paljon ja siellä Kiina nähdään eri valossa.

     • On myönnettävä, että en ole lukenut mitään ’Falun gong’-liikettä koskevaa kirjaa; olen lukenut vain suomalaisten liikkeeseen kuuluvien laatiman esittelylehtisen. Siitä ei käy millään tavalla ilmi, että liike on valjastettu Kiinan tai mahdollisesti jonkin muunkin maan vallanpitäjien kaatamiseen eikä luonnollisestikaan sellaisesta, että joku on liikkeestä kehittänyt rahastuskoneen itselleen.

      Sen sijaan olen jossain määrin perehtynyt pariin ikivanhoista kiinalaisista teksteistä englanniksi käännettyyn Tao-filosofiaa ja -joogaa käsittelevään kirjaan.
      Niissä ei ole minkäänlaista vallanpitäjien kaatamiseen tähtäävää mainintaa eikä niitä voida käyttää kenenkään rahastustarkoitukseen, ellei sellaiseksi lueta minkä tahansa kirjan julkaisemisesta mahdollisesti saatavia tuloja. Ateistille ja ehkä osittain tiukkapipoiselle fundamentalisti-kristityllekin ne ovat luonnollisesti pelkkää uskomusta ja huuhaata, minulle eivät, sen enempää kuin ikivanhoihin intialaisiin joogateksteihin perustuvat filosofiatkaan, jotka puolestaan eivät ole ristiriidassa esim. Rudolf Steinerin ajatusten kanssa.

      Kantani on edelleen, että arvostan hyvin korkealle Kiinan ikivanhan taolaisen viisauden, jolle kuitenkaan ei ole mitään sijaa ateististen, vailla omaatuntoa olevien kommunistityrannien maailmassa – sen enempää kuin muillakaan ateisteilla. Jos verrattaisiin mahdollisesti taolaisen filosofian oppeja noudattavaan yhteiskuntaan nykyistä teknokraattista psykopaattisten kommunistityrannien johtamaa Kiinan diktatuuria niin ero olisi varmasti sama kuin paivällä ja yöllä.

 7. Suomen tunnetuin sontakirjoittaja, valheenlevittäjä ja lukijoiden hämääjä on tämä mies, joka käytti näitä kaikkia salanimiä.

  Entinen koululainen
  K. Y. Laaksonen 
  Olli Tampio
  U…
  Erasmus
  Känä
  Pekka Peitsi
  U.K.
  Esa
  Köpi
  Pentti
  U.K-nen
  Esa Isi
  K-ä
  Puhuva kivi
  U…o K…nen
  Esaijas Kohennuskeppi 
  Laaksonen
  Ranstakka
  Urho Sorsimo
  Esaijas Ranstakka 
  Lakimies
  R.Y.
  Urho Ura
  Homo Ludens
  Lautamiehen lavitsalta
  (myös pakinan nimenä, kevät 1930)
  Sampsa Remunen
  Urri
  Huoltomies
  Lautamies
  Seppo Järvinen
  Vanha kissa
  (30.8.1971)
  Itsenäinen suomalainen
  Liimatainen
  Simo Sakari
  Veljenpoika
  Kale Kuolio
  Maalaisliittolainen
  Suomalainen
  Vienalaisia
  Karjalainen talousmies
  Mies Suomalainen
  Toinen entinen koululainen
  Yksi monista

  -nen
  Korvenpoika
  ML:n

  Tunnemmehan tietysti rakastetun presidenttimme Urho Kaleva Kekkosen? Hän ei aikaillut kertoa valetta maalaisliittoalisten lehtien palstoille varatuomarina eikä tohtorinakaan.
  Seuraavaksi tunnetuin lienee Mikä Waltari Jatkosodan aikana. Hänelle Wilkunan sensuurilaitos maksoi hyvää kuukausipalkkaa, kun kirjoitti suojeluskunta ja päivälehtiin käskettyä moskaa. Myöhemmin sodan jälkeen sanoi katuvansa Horst Wesselin käännöstä, jota ei olisi enää tehnyt. Eikö olekin kuin naamanvääntelyn näyttelijämme, jotka samoin pyytelee anteeksi mustalaisilta, neekereiltä, isohampaisilta, puhevikaisilta, somaleilta ja aivan kaikilta. Lisäksi Waltarin tunnusti, että hänelle annettiin toimeksi kirjoittaa Nautilus nimellä balttia koskeva kirjanen, vaikka sen tiedot olivatkin osaksi totta, sen tarkoitus valtion taholta oli kiihottaa kansaa toisiaan vasten, tai onko se termi vasten kiihotus itsensä kanssa?
  Kolmikosta Jorma Virtanen, Matti Jämsä tai Veikko Ennala voi jokainen kaivaa mieleisensä valevaikuttajan painokoneisiin. Ennala toisin on joukossa hieman eri maata. Hän vanhetessaan oli uppiniskainen kuulemaan jopa Urpo Lahtisien huutoa. Aikansa kova oli, vaikuttajana, kuitenkin hyvässä ja pahassa erinomainen valinta.

  • Olipas tuo Urkki aikamoinen kynämieskin. Taisi kuitenkin kirjoitella ilman mafian rahoja ihan omasta päästään vai meinaatko että rajan takaa oliisi rahoitettu? kuten nyt Jessikaa rapakon takaa
   Mutta hyvin hän hommansa hoiti ja yritti taluttaa meitä keskitielle jolta sitten pian poistuttiin etuoikealle. Ja silti sai ’suomettajan’ maineen, niinkö se oli? Ei olsi erkkomafian mielestä saanut olla piiruakaan kallellaan sinne päin.
   Waltarista tuo oli yllätys … Ihmiskunnan viholliset luettuaan… tai no, jos se tarkoitti että bolsu-kommareita ei saa hyväksyä niin ok …

    • Arvopohja kasakka, joka varastaa kaiken mukaansa (rakastettava presidenttimme uudenvuoden vihapuhe)

     mutta Johannes Virolainen oli CIA:n huippuagentti ,joka vuoti suoraan salaisimmat asiamme kokouksista Puistokadulle pikkuisesta rahasta.
     tämä käy ilmi Suopo-papereista professori Rentolan tutkimuksesta.

     • Virolaiselle Karjalan palautus oi henkinen ja poliittinen johtotähti. Suomessa rahaa tuli poliittiseen järjestelmään sekä idästä, että lännestä.

 8. Suomen itsenäisyyden huippukohta oli v.1975 kesällä uudessa Finlandia-talossa pidetty ETYK huippukokous.
  Siellä olivat koolla maailman huippujohtajat ja monet idän ja lännen valtionpäämiehet tapasivat ensimmäisen kerran. Suomi oli valmistellut ja neuvotellut asialistaa vuosia. Sen ihmisoikeuksia koskevasta korista on myöhemmin tudettu alkaneen Itä-Euroopan kommunistihallintojen rapautuminen tunnetuin seurauksin.
  USA:n presidentti Gerald Ford uhkasi jäädä pois ellei Suomen silloista ulkoministeri Kalevi Sorsaa vaihdeta pois. (hänen KGB yhteyden takia)
  Näin tehtiin ja tilalle tuli Enso-Gitzeitin pääjohtaja Mattila, kielitaitoinen entinen aitajuoksija.
  Nyt tästä itsenäisyydestä on vain pippeet jäljellä.
  Paasikiven ja Kekkosen ulkopolitiikka oli selkeä:
  1.Suomi on itsenäinen ja puolueeton valtio.
  2. Suomi pitää ystävällisiä suhteita kaikkiin maihin, mutta erityisesti suureen ja mahtavaan itäiseen naapuriinsa.
  3. Suomi ei puutu muiden maiden asioihin.

 9. mahdetaankohan tota ”infosotarahoitusta” ohjailla vähän epäsuoriakin reittejä pitkin sopiville sotureille,niin kuin konsulttipalkkioina,luentomaksuina,ja journalistipalkintoina jms.,ja kun eri tahoja käytetään palkitsijoina,niin kai siitä ihan rahoille pääsis

  • Totta kai näin tehdään. Esim. Anonymous-hakkerilegioonan julkaisemien Institute For Statecraft- ja Integrity Initiative- asiakirjojen perusteella rahoitusta ohjataan ns. sisällöntuottajille (toimittajat, asiantuntijat, kansalaisjärjestöt, tutkijat jne) nimenomaan salaa rahajälkien piilottamiseksi jotta kohdeyleisö ei saisi tietää olevansa manipuloinnin kohteena.

   Vastavalkeassa on aiheesta jo nyt useita artikkeleita.

   • juuja,tarkotin sitäkin,että varmasti saavat verovapaasti niitä tuloja,kulukorvauksina jne
    ja kai sitä rahaa on höllästi jaettavissa,kun on helppoo luodakkin sitä

 10. Suomalaisten mielipiteitä ja aivoituksia tutkivat Supo, Naton ja EU:n Hybridiosaamiskeskus ja Puolustusvoimat. Tarvittavat netin tarkkailualgorimit on luotu tietohallinto-konsulttien, diplomi-insinöörien toimesta. He ovat saaneet kurssitusta myös New Yorkissa ja Lontoossa. Härski selkänahasta riipiminen on näissä toimeksiantoja saaneissa firmoissa jenkkityylinen ohjenuora uusliberalistiseen malliin, kun yrityksiä ja valtionhallintoa saneerataan – miksei sama tunnelma eläisi myös tarkkailukriteerien synnyttämisessä. –Ilmaistahan tämä ”hallitsijan” epäluottamusrakenteen luominen yhteiskuntaan ei ole ollut .— Kustannukset pitäisi esitellä Ylessä: millä verorahan määrällä meitä kyylätään, kuinka paljon on kunkin oma osuus omaan itseen kohdistuvassa vakoilussa, painostamisessa ja propagandassa ?

 11. Jatkona Truth_hunter 1.2.2020 at 15:01 kommenttiin
  Tämän artikkelin https://www.unz.com/article/the-china-hoax/
  kommentti osastossa on paljon keskustelua Kiinasta ja kirjoittaja Godfree Roberts on hyvin perillä maan asioista koska hän sanoo
  ”…my father, John W. (Bill) Powell was the editor and publisher in Shanghai of the English-language news magazine, China Weekly Review (China Monthly Review [CMR] after 1952) and first published reports from North Korean military sources of alleged US germ warfare attacks on North Korea in March 1952 ”
  … ja maassa asuneena/asuvana vastailee muiden kommentteihin

  Ron Unz kommentti: Actually, a few years ago I was extremely surprised to discover that the “Tiananmen Massacre,” as almost universally reported by Western journalists of that era, was very likely a media hoax.
  In fact, I think a couple of years ago, an article in the highly-reputable Columbia Journalism Review, pretty much admitted it as such.
  So if one of your foremost accusations against the PRC government is that they covered up the horrific 1989 massacre while Western governments reported it, your overall picture of reality may actually be rather inverted.

  And, in particular, I would urge you to never believe a single thing you read in Wikipedia about any even somewhat controversial topic…

  Kommentti 106 Godfree Roberts says:
  April 19, 2019 at 9:22 am GMT • 100 Words
  @Lin
  ‘Xi and Communism are insane. That’s all I can say about the situation.’?
  Are you aware that next year every Chinese will have a home, a job, plenty of food, education, safe streets, health- and old age care? All of them.
  And 500,000,000 urban Chinese will have more net worth and disposable income than the average American, their mothers and infants will be less likely to die in childbirth, their children will graduate from high school three years ahead of American kids.
  There will be more drug addicts, suicides and executions, more homeless, poor, hungry and imprisoned people in America than in China.
  Who’s insane here?

  https://www.unz.com/article/the-chinese-communist-party/
  Kommentti 113: Godfree Roberts says:
  September 1, 2019 at 4:13 am GMT • 1,000 Words

 12. Holokausti kuuluu tilaustyötarinoihin
  Irvokasta että Holokausti on saavuttanut virallisen uskonnon statuksen myös Suomessa vaikka kyse on ’tikusta tehdystä asiasta’

  Kuin varkain suomalaisille vieras holokaustikultti on hiipinyt virallisen Suomen muistotilaisuuksiin. Esimerkiksi eduskunnassa hiljennyttiin tänään ”vainojen uhrien muistopäivän” vuoksi. Lisäksi Arkadianmäellä pidettiin iltapäivällä Holokausti, antisemitismi ja ihmisoikeudet -seminaari ja Säätytalolla ”kansallinen Holokaustin uhrien muistopäivän juhla”. Tällaisia palvontamenoja ei tunnettu vielä 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä, mutta jotenkin ne ovat nyt livahtaneet EU-Suomen viralliseen protokollaan kansalaisilta kysymättä. Muistelu tuntuu sitäkin irvokkaamalta kun tiedetään, että Neuvosto-kommunistien murhaamien kymmenien tuhansien suomalaisten muistoa ei kunnioteta virallisessa muistotilaisuudessa eduskunnassa saati että Yle lähettäisi siitä vielä suoran lähetyksen koko kansalle.
  ……Neuvostoliitto oli juutalaiseliitin muodostama hirmuvaltio, joka Nobel-kirjailija Solženitsyn arvion mukaan on murhannut ainakin 30 miljoonaa ihmistä (Solženitsyn 1974). Syytä on myös huomauttaa, että venäläisten kansannousu tsaaria vastaan ei pidä paikkaansa, vaan kyseessä oli juutalaisen eliitin vallankaappaus tsaarilta.1,2 (M-median toimitus.)

  Transatlanttisena vehkeilijänä tunnettu presidentti Sauli Niinistö viittaa tietenkin kintaalla näille tosiasioille ja hokee rasismi-antisemitismiä kuin mikäkin puberteettinen Antifa-tyttö. Tämä käy selväksi tuoreessa Ylen uutisessa Presidentti Niinistö näkee merkkejä antisemitismin ja rasismin kasvusta Suomessa: ”Natsilippuja heiluu”, jossa Niinistö kommentoi asiaa toimittajille Auschwitzin muistojuhlassa Puolassa. Uutisessa viitattiin myös Turun synagogaan ja katoliseen kirkkoon tehdystä vandalismista viime päivinä:Turun synagoga töhrittiin punaisella maalilla viime yönä. Presidentin mukaan kyse on laajemmasta rasismista. Niin rasismin kuin antisemitismin kasvu on huolestuttavaa ja ne ovat ilmiöinä hyvin lähellä toisiaan, hän sanoo.
  – Todellakin näin näyttää Turussa käyneen ja Tampereellakin lippuja on poltettu. Se on hyvin huolestuttavaa. Miten siihen sitten voidaan puuttua? Meillähän on oikeuslaitoksessakin asiaa käsitelty, se on hyvä. Minullakin on tarkoitus asiasta vielä puhua, presidentti Niinistö sanoo.
  – Natsilippuja heiluu ja nyt tämä Turun tapahtuma, ne ovat selviä osoituksia siitä, että meillä on tälläisiä henkilöitä.
  https://ylewatch.blogspot.com/2020/01/onko-holokaustista-tullut-virallinen.html?fbclid=IwAR0feEU__-Gz0IgPTzReUaC62L1amQ5F6k4xpIywsUMQYY27FxBH2SNiejw

  • ”eduskunnassa hiljennyttiin tänään ”vainojen uhrien muistopäivän” vuoksi.”
   Kun maan ylintä valtaa käyttävä eduskunta hiljentyy valheen edessä niin onhan se kummallista. On eksytty totuuden tieltä palvelemaan epäjumalaa.
   Totuus kuitenkin on ettei holokausti-tarina kestä puolueetonta tutkimusta ja sille jo jopa naureskellaan päivä päivältä avoimemmin.
   The Last Days of the ”Holocaust”
   ERIC STRIKER
   Ei tällaisia artikkeleita olisi kirjoitettu ja julkaistu luotettavalla unz-sivustolla jota pitää äitinsä puolelta ashkenazi-juutalainen jos holokaustin virallinen teoria ei olisi humpuukia. Ja näitä netti vilisee, ei ole ainoa.
   https://www.unz.com/estriker/the-last-days-of-the-holocaust/

   Ja meillä hiljennytään vaikka tämä vaino on pieni juttu todellisten kansanmurhien rinnalla jotka unohdetaan.

   • Tässä ote Unzin omasta artikkelista
    American Pravda: Holocaust Denial
    RON UNZ :
    ”However, as an outsider exploring this contentious topic I think it far more likely than not that the standard Holocaust narrative is at least substantially false, and quite possibly, almost entirely so.
    Despite this situation, the powerful media focus in support of the Holocaust over the last few decades has elevated it to a central position in Western culture
    … And yet, by the astonishing alchemy of Hollywood, the greatest killers of the last one hundred years have somehow been transmuted into being seen as the greatest victims, a transformation so seemingly implausible that future generations will surely be left gasping in awe.

    Amerikan Pravda: Holokaustin kieltäminen
    RON UNZ
    ”Tätä kiistanalaista aihetta tutkivana ulkopuolisena mielestäni on kuitenkin paljon todennäköisempää kuin ei, että standardi holokausti kertomus on ainakin olennaisesti väärä ja melko mahdollista, melkein kokonaan.
    Tästä tilanteesta huolimatta voimakas tiedotusvälineiden keskittyminen holokaustin tukemiseen viime vuosikymmenien aikana on nostanut sen keskeiseen asemaan länsimaisessa kulttuurissa
    … Ja Hollywoodin hämmästyttävän alkemian avulla viimeisen sadan vuoden suurimmat tappajat esitetään suurimpina uhreina, niin selvästi mahdottomana muunnoksena, että tulevat sukupolvet varmasti jäävät haukkomaan henkeään.

 13. Kiitos Riikka!
  Jos tässä maassa toimittajat tekisivät työnsä kuin sinä…
  (toiveajattelua). 🙂
  Artikkelisi ovat aina perusteellisia, ja kiistämättömiä. Lähteet löytyvät joka faktalle.
  Älä koskaan lopeta!

  • Kiitos kiitoksista.

   Ajattelen, että mitä useampi ajattelee ihan itse, sen parempi kaikille pitkän päälle.

 14. Liittyen aikaisempiin, mm Kainuunkonkari 1.2.2020 at 11:51
  Koronavirus pandemia pahempi kuin Kiina sanoo…. mikähän totuus tästä lopulta on? Sitä pohditaan nyt tässä artikkelissa
  Laitan linkin tänne kun asiasta on niin vähän tietoa v-mediassa mutta onko t’mäkään luotettavaa tietoa vai enemmän Kiinan mustamaalaamista ja spekulaatiota?

  Wuhan Pandemic Much More Serious Than China Says

  Everything touched by the Chinese Communist Party (CCP) is evil – they already killed 80m of their own citizens since 1949, would they have any problem with murdering another 80M?

  CK: ”Source is a former intel person I’ve known for a long time. Stats are leaking out about 1.3m infected and 30k dead already. Right now, the AIDS angle is something that’s missing from this, and your people will want to know more about the ”death cult” behind it.” (More on this later.)

  Makow Disclaimer- CK is a trusted contributor associated with Falun Gong. However, I am not in a position to guarantee that this information is accurate.

  Everything touched by the Chinese Communist Party (CCP) is evil – they already killed 80m of their own citizens since 1949, would they have any problem with murdering another 80M?

  CK: ”Source is a former intel person I’ve known for a long time. Stats are leaking out about 1.3m infected and 30k dead already. Right now, the AIDS angle is something that’s missing from this, and your people will want to know more about the ”death cult” behind it.” (More on this later.)

  Makow Disclaimer- CK is a trusted contributor associated with Falun Gong. However, I am not in a position to guarantee that this information is accurate.

  HOW IT SPREADS/ WHAT TO DO

  It can go airborne, hitching a ride on particles and air pollution. It’s also being boosted at night time via chemtrails, which are sprayed [from aircraft] at night when there is no UV to destroy the virus.

  https://www.henrymakow.com/2020/02/Wuhan-Virus-More-Serious.html

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here