”Riippumaton” Reuters sai salaa rahaa Britannialta

43

Britannian hallitus rahoitti salaa riippumattomana tietolähteenä esiintynyttä uutistoimisto Reutersia 1960- ja 1970-luvuilla, uutisoi The Hill.

Deklassifioitujen asiakirjojen paljastamaa salarahoitusta ohjasi Neuvostoliiton vastaista tiedottamista harjoittava propagandaorganisaatio, jolla oli yhteyksiä Britannian tiedustelupalvelu MI-6:een. Rahoitus kanavoitiin Britannian yleisradioyhtiö BBC:n (British Broadcasting Company) kautta sen alkuperän salaamiseksi.

Reuters ansaitsi salarahoituksensa uutisoimalla Lähi-idän ja Latinalaisen Amerikan tapahtumista Hänen Majesteettinsa hallituksen mielen mukaisesti. ”Hänen Majesteettinsa hallitus tullee hyvin palvelluksi uuden järjestelyn myötä”, julkitulleessa asiakirjassa todetaan.

Reutersin puhehenkilö David Crundwell muistutti useiden uutisorganisaatioiden saaneen jonkinlaista valtiollista tukea toisen maailmansodan jälkeen jatkaen, ettei tällainen vuonna 1969 käytössä ollut rahoitusjärjestely ”ollut yhteensopiva luottamusperiaatteidemme kanssa, emmekä enää lähtisi tällaiseen”.

Kommentti

Riippumattomana tietolähteenä esiintyneen Reutersin rahoituksen piilottaminen yleisradioyhtiö BBC:n avulla toi heti mieleen Suomen valtion yleisradioyhtiön Ylen toimittaja Jessikka Aron, jonka käräjä- ja asianajokulujen rahoitusta Yle ei halunnut avata edes Ylen budjettia valvovalle Ylen hallintoneuvostolle.

Mielleyhtymä valtiorahoitteisiin kommunikaationhallinnan operaatioihin syntyy siitä, että julkisuuten on tullut todisteita Aron toimimisesta brittiministeriön rahoittamassa trolliverkostossa.

Kuin kirsikkana kakun päälle Aro sai hiljattain sotilastiedotuksen ansiomitalin pamfletistaan Putinin trollit. Sotilastiedotuksen ansiomitalin myönsi talvisodan aikaisen propaganda- ja sensuuritoiminnan muistoa vaaliva Tiedotuskilta-yhdistys.

Nikolai Gogolia siteeraten: Naurua pelkäävät nekin, jotka eivät pelkää mitään.

Riikka Söyring

Lähde

The Hill (13.1.2020): UK government secretly funded Reuters in 1960s, 1970s

Kuva Britannian parlamentista: Maurice (CC BY 2.0) ja Reutersin logosta: Anajd (CC BY-SA 4.0), kuvanmuokkaus: Vesa Raiskila

43 KOMMENTTIA

 1. Kysytään keneltä tahansa media-alalla toimivalta, tai oikeastaan keneltä tahansa, Reutersia ja vastaavia isoja tiedonvälityksen globaaleja päätoimijoita pidetään luotettavimmista luotettavimpina.

  Isolla likarahalla saa tilattua omaa juttua ja propagandaa ja eipä yllättäisi jos voitelurahaa tuli /tulee muualtakin kuin Brittipiireistä.

  – Pakko tulla johtopäätökseen että ihminen tarvii sopivaa hasbaraa, koska ihmeemmin ei ole liikehdintää näitä keisareita vastaan.

  Ja Jessin harhat sopii niin hyvin tähän pikkujenkkilään. Se on kuin Seiska, sille on tilaus.

  • Kuinka monen sadantuhannen euron yksityishenkilön kusseen oikeuscasen huippujuristikuluja maksamme Yleverossa? Ylen ei tarvitse edes omistajilleen eli veronmaksajille selvittää näitä kuluja.

 2. Tässä lyhyt katsaus suomalaisenkin valtamedian paljolti käyttämän kansainvälisen uutistoimiston Reutersin vähemmän kunniakkaaseen historiaan. Vai onko se pelkkää historiaa?

  Ei ole enää mikään salaisuus, että kansainvälisten uutisointien taustalla puuhaavat monenkirjavat eri maiden tiedustelupalvelut ja niitä rahoittavat hallitukset. Tim Weinerin CIA:n historia -teos antaa siitä hyvän kuvan.

  Riikka Söyring löytää artikkelissaan ajankohtaisen kytköksen oman yleisradioyhtiömme Ylen rahoituksellisiin sotkuihin liittyen infosoturi Jessikka Aron oikeudenkäyntikuluihin. Arohan on paljastettu kytköksistään ulkomaisiin tiedustelupalveluihin.

  Suopon johtajalla Antti Pelttarilla tuntuisi olevan kosolti tekemätöntä työtä. Eikö nykytyö maita, kun mies hamuaa uusille virkapaikoille? Vai eivätkö kyvyt tai halut riitä nykytyön parempaan hoitamiseen?

  • Kun selvittää Supon johtaja Pelttarin (CIA) koulutuksen, niin selviää kyllä se minkä rikollisorganisaation laulua tämäkin oikeustieteiden kandidaatti laulaa.

   ANTTI PELTTARI / Koulutus / Wikipedia:
   Oikeustieteen kandidaatti, Helsingin yliopisto, 1992
   Senior Executives in National and International Security, Harvard Kennedy School, 2014

 3. Finnpanelin tv-mittaritutkimuksen mukaan suomalaiset katsoivat televisiota viime vuonna kaksi tuntia 48 minuuttia vuorokaudessa.

  Mielestäni YLE kannattaisi lopettaa.

  Netflix maksaa 8 e per kk
  https://www.netflix.com/fi/

  Jos Suomalaiset katsoisi uusimpia leffoja Netflixiztä, niin se voisi vaikuttaa jopa Suomalaisten älykkyyteen. Verrattuna siihen että nyt Suomalaiset katsoo YLELtä jotain 1970-luvun hittileffoja.

 4. Tämänkin uutisen toimitti muistaakseni uutistoimisto Reuters ensimmäisenä (tosin Honolulusta (?) käsin, kun yksi Reutersin toimittaja oli siellä lomalla):
  ”Huonon sään vuoksi lento Discovery STS-114 laskeutui Maahan 14 päivän päästä 9. elokuuta 2005 varalaskupaikkaan Edwards Air Force Baseen Kaliforniassa”.

 5. Lontoo (City of London) on sionismin pesä. Nyt sionistit ovat ottaneet Gilad Atzmonin hampaisiinsa.
  Zionist Terror in London
  By Gilad Atzmon on January 31, 2020

  Why I have withdrawn from my commitment to play at the Great 606 Jazz Club this Saturday night.
  This morning I decided that in the light of the CAA’s threats, I am withdrawing from the gig. I do not want to see the art scene obliterated by an insane Zionist pressure group. I certainly don’t want British artists and audiences subjected to violence. I did this despite my concerns about the consequences of bowing to anti-cultural bullies and my obligation to the British artists who have played with me for decades and whose livelihoods depends on such gigs.

  https://gilad.online/writings/2020/1/31/zionist-terror-in-london
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=201741

 6. Kun J. Aro toimii ilmiselvästi brittiministeriön rahoittamassa trolliverkostossa, niin liittyykö tämä Walesissa Suomen armeijajohdon allekirjoittamaan nk. Isäntämaasopimukseen ? Onko näissä kyse suorastaan laittomuuksista ? Isänmaata vastaan hyökkäämisestä, maanpetturuudesta ?
  Laittomuuksien sarjaan sitten vielä lisäksi ehkäpä jopa kohtuuttoman suurten asianajopalkkioiden kustantaminen veronmaksajien piikkiin ? Eikä tietoa anneta Yleltä – tämähän ylittää jo Pohjois – Korean salailutyylin !

  • Tutkimisen arvoinen näkökulma tuo isännänmaa-sopimuksen vaikutus näissä kuvioissa.

   Yle valtiollisena mediana on pääosassa infosota-strategioissa ilman muuta – – sehän kerrotaan hallituksen ymv instanssien kriisiajan tiedottamista koskevissa asiakirjoissa moneen kertaan.

   Josta seuraa että on olemassa myös siihen koulutettuja tekijöitä.

 7. Mä oksennan Ylen annan laella Pasilan studion, niin kauas kuin silmä siintää nään propagandaa valheineen. Muinainen Oxennustierna oli aivan oikeassa: Voi poikani kuinka tietäisit kuinka vähäisellä järjellä tätä maata hallitaan.

 8. Suomessa kaikki oli tarkkaan harkittua: 2005 hallitus tilasi tutkimuksen: Mediapolitiikan toimintasuunnitelma.

  Mielenkiintoinen lause nyttemmin jo kansalta salatussa ”tutkimuksessa” … ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.”

  Ja lähes välittömästi aloittetiin YLE:n haltuunotto hallituksen probakandakanvaksi. ( täytyypä ajankohtaisuuden takia etsiä paperiversioni tuosta ”tutkimuksesta” ).

  Vain YLE halttuunottamalla oli mahdollista tehdä Valtiopetos eli PL 118 § päättäjärikollisuuden suojelemiseksi Suomessa . ( kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. )

  Suomesta siis tehtiin 2011 kastijärjestelmä; eikä suurin osa kansaa tiedä tätä vieläkään; YLE:n haltuuotto siis tapahtui varsin mallikkaasti.

  Nämä tapahtumat näyttävät, ettei tätä maata hallita maan rajojen sisä; vaan ulkopuolelta ja rikoksia tilataan / kiristetään aina kulloiseltakin hallitukselta.

  Esimerksiksi 2012 laki 444/2012 ; kansainvälinen pankkijärjestelmä tarvitsi reaalirahaa … Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata; eli varstaa pienyrittäjiltä 1,3 – 3 miljardia euroa pönkittämään pankki-vakuutuslaitosten taseita !

  Koska tälle tielle oli lähdetty sanavapaus todellakin muodostui vakavaksi uhaksi rikollishallituksille !

  Tarvittiin vihapuhelakeja ja maalittamislakeja ja mm. PL 118 § sekä Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonta toimivallattomaksi PL 118 §:n mukaisissa sioissa, joissa kansallinen oikeusjärjestelmä on toimivallaton !

  He 55/2007 toteutus on oma lukunsa ja selvä petos !

  Kokonaisia organisaatioita; jotka keräsivät totuutta on tuhottu; mm. Eok; eli Eurooppalaisen oikeusturvan keskusjärjestö… ensin lahjomalla se valtion tuella ja sitten koko toiminnan lakkauttaminen ja pyyhkiminen Suomen historiasta . ( oma lukunsa tämäkin )

  Viimeisin eli Pohjoismaisen vastarintaliikkeen lakkautus oli liian läpinäkyvä toimenpide, joka vei uskottavuuden oikeuslaitokseen jopa ”puusilmiltä”. ( ne jotka eivät yhtään osaa lukea rivien välistä ).

  Loppujen lopuksi ”päättäjämme” ovat kansan valitsemia palvelijoitaan; jotka eivät tätä palvelutehtävää kansan parhaaksi juurikaan näytä toteuttavan … siksi sensuuri .

  Loppujen lopuksi onkohan vallituloskaan se; mitä kansa eli Suomen todelliset hallitsijat ovat äänestäneet: vai onko sekin probakandakoneiston tuotosta .

  Omien henkilökohtaisten kokemusten periusteella tällainen usko on tullut … archive.is/kimmoleaks.fi on sensuroitu …. mitä julkisia asioita ei saa tuoda julki … lue archive.today/kimmoleaks.fi !

  • Tämä on tätä päivää. Elämme itsepalveluyhteiskunnassa joten on luonnollista että median kuluttaja joutuu itse suorittamaan faktantarkistuksen ymv.

   Siten olisi ihan luontevaa että Yle toimii uutisoinnissaan alihankkijaurakoitsijana jollekin maksavalle taholle ja että ulkoa tuleva rahoitus salataan.

   Juha Sipilän hallitus teki esityksen Ylen rahoituksen siirtämisestä budjetin ulkopuolelle so. valvonnan ulottumattomiin.

   Joku syy siihen on esitetty takahuoneessakin.

  • > Nämä tapahtumat näyttävät, ettei tätä maata hallita maan rajojen sisä; vaan ulkopuolelta ja rikoksia tilataan / kiristetään aina kulloiseltakin hallitukselta. >

   Se on juuri näin, Suomen hallituksella ei ole päätäntävaltaa ja rikoksia todellakin tilataan ja kiristetään. Mikäli suomen hallitus uskaltaa KASVOTONTA KUMMISETÄÄ vastustaa, mafia järjestää vastaan panijoille onnettomuuden, syövän tai sydänkohtauksen tai paljastaa/häpäisee heidät valemediassa, tai pudottaa lentokoneen tai järjestää jonkun suuronnettomuuden, yhtenä esimerkkinä Lapuan patruunatehdas. Valta on täydellisesti kaapattu. Piste. Suomi ei itse päätä energian tuotannosta, koulutuksesta, terveydenhoidosta, ruoan tuotannosta, armeijasta, poliisista, poliittisesta järjestelmästä eikä siitä, minkälaista pa***a valemedia 24/7 meille syöttää. Näin se toimii jokaisessa valtiossa, myös USAssa, Venäjällä ja Kiinassa – Suomi ei ole poikkeus. Valtioiden väliset konfliktit ja tappavat virukset eivät synny sattumalta – ne tarkoituksella luodaan!

   > Loppujen lopuksi onkohan vallituloskaan se; mitä kansa eli Suomen todelliset hallitsijat ovat äänestäneet: vai onko sekin probakandakoneiston tuotosta. >

   Osuit naulan kantaan…. vaalitulos ei ole todellakaan se, mitä kansa on äänestänyt. Koska valta on täydellisesti kaapattu, huippupaikoille noustaan korruption, kiristyksen ja salaseurojen kautta.

 9. Google manipuloi äänestäjiäkin — USAn äänestäjillä ei ole mitään virkaa enää
  … mitenkähän meillä? … ainakin se että vallassa on väki joka ei nauti kansan luottamusta puhuisi sen puolesta että sama tilanne meilläkin on

  Kun me täällä parjaamme kansan tyhmyyttä ja alistumista nykyvaltaan niin voisiko olla niinkin että kansalla ei ole mahdollista enää vaikuttaa mihinkään….? ja jos se voisi vaikuttaa niin moni asia olisi toisin ?
  Tutkimisen arvoinen asia

  Liberal Professor Warns: Google Manipulating Voters ‘on a Massive Scale’
  By Paul Craig Roberts on February 1, 2020

  A Well Known Liberal Professor Who is Expert on Digital Matters Says Google and Social Media Can Easily Throw Elections to the Candidates Preferred by the Elite

  Dr. Robert Epstein, a Hillary Clinton supporter who happens also to be an honest expert, told Sen. Ted Cruz (R-TX) on Tuesday that Google and social media can manipulate votes by using tools that they have at their disposal exclusively. In the absence of regulation, no one can counteract Google and social media or even know that they have reversed an election outcome.

  Epstein warned Senator Cruz of big tech election meddling during his testimony before the Senate Judiciary Committee Hearing on “Google and Censorship through Search Engines” on Tuesday.

  Dr. Epstein said that Google and social media were confident of Hillary’s win in the last election and did not use their power to throw the election her way. It will be different in 2020, Dr. Epstein predicted.

  Election meddling is home based, not in distant Russia.

  Clearly, among its many victims, the Digital Revolution has murdered democratic voting.

  The digital revolution has turned people into ciphers. The American people have zero say in everything.

  I wonder if the Russians, Chinese, Iranians, and Europeans know that Americans have less voice than Russians had under Stalin. If these countries are relying on democracy to restrain the US government, they are deluded.

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=201754

  • Korona-manipulointiako?
   CUI BONO?

   In the course of the last two weeks, the World Health Organization (WHO) had already pointed to a possible Global Public Health crisis in relation to China’s novel coronavirus (2019-nCoV) categorized as a viral pneumonia. The virus outbreak is centred in the city of Wuhan, a city in Eastern China with a population in excess of 11 million.

   On 22 January, the members of the WHO Emergency Committee “expressed divergent views on whether this event constitutes a PHEIC or not”.

   On January 30, The Committee reconvened and declared the coronavirus epidemic as a Public Health Emergency of International Concern (PHEIC).

   (for details on the Committee meetings scroll down to ANNEX)

   What justified this far-reaching decision by the WHO Director General:
   https://www.globalresearch.ca/coronavirus-epidemic-who-declares-a-global-public-health-crisis-can-we-trust-the-who/5702360
   ———-
   China’s Coronavirus: A Global Health Emergency is Launched.
   What are the Facts
   https://www.globalresearch.ca/china-coronavirus-update/5702420

 10. Kysykää, mitä Sipilän hallitus rahoitti YLEn kautta kolme vuotta? YLE:n kirjanpitohan ei kestä kansalaisten tarkastelua. On vain vuosikertomuksen silitetty yleiset tulojen ja menojen selvitysmäärät saatavilla.
  Toinen verorahalinja, josta salaisesti jaetaan, on Elokuvasäätiö. Siellä Lasse Saarisen allekirjoituksien alla on miljoonat hourelesbojen elokuviin, sekä kieroutuneisiin seksuaalihurmosfantasioihin riittänyt nyt jo vuosia. Katsojamäärät muutama tuhat, joista ilmaislipuilla on sisään kävellyt puolet. Kuitenkin K-12 elokuvia tehdään juuri nytkin, joissa on selvää häiriintyneen seksuaalisuuden ihannointia. Ketä se palvelee Suomessa?
  Taike, valtion rahaa taiteeseen puskeva elin, jossa sitä rahaa riitti Baltzarille ja hänen tapaisille poliittisille ”apurahakirjoittajille” ja riittä tänäkin vuonna. Kun tarkastelee hieman saajia, niin huomaa sidokset sontakirjoittamisen lähteille. Ei voi muuta olla, kun henkilö saa 12 000 ”runokirjan suunnitteluun”. Saa seuraavana vuonna 12 000 euroa ”runokirjan kirjoittamiseen”. Se runokirjan tiedot ovat, painos 500 kappaletta, jaettu kouluille 300, pakkolaitettu BTJ:n kautta kirjastoille loput. Yhteiskunnallista rahaa BTJ:lle kirjastojen kautta 13 500 euroa, josta kirjoittajapalkkiota apurahakirjoittajalle! Näitä apurahakirjoittajia on noin 400, joille kiertää viiden vuoden syklinä rahaa, vaikka tuotantoa ei tule, ei näy! Pahin oli 2014 henkilö, jonka ainut kirja on painosta tullut 1999! Taiteilijaeläkkeellä on mieskirjailija, joka sinne pantiin 1980- luvulla juoppona. On nyt saanut jopa kirjoitusapurahan 2017, kun ei viinaan kuollutkaan, vaan raitistui!

  • Korjaan asiavirheen. Pekka Kejonen (synt, 1941) sai täyden taiteilijaeläkkeen 1979, siis 38 vanhana. Hän elää yhä.

 11. Tuo nyt ei ole yllätys ja Reutersin vakuuttelut ei vakuuta ettei se toistu ja eiköhän sitä rahaa valu nytkin salaa Reutersille. Graog Murray selvitti viime vuonna että toinen englantilainen lehti Guardian oli tehnyt yhteistyösopimuksen mi6n kanssa.
  BBC on taas Englannin hallituksen hovitiedottaja joka uutisoi hallituksen ja NATOn linjan suuntaisesti.
  Suomessa on taas mediapooli valtamedian uutisointia koordinoimassa deep staten ja NATOn sekä EUn linjan mukaisesti.

  Tiedustelupalvelut, asevoimat, valtiokoneisto ja suuri raha eli valtioiden deep statet on väärän tiedon ja sensuurin takana ja valtamediat uutisoi niiden agendan mukaan niin Suomessa kuin Englannissa sekä muualla maailmassa ja niiden uutisointi herättää aina epäilyksiä.

  • The Guardian on pudonnut pois lukulistoiltani koska se ei enää ole riippumaton saati luotettava.
   Muutos entiseen on helposti havaittava.

 12. Orwellin ennustukset ovat tämän päivän todellisuutta. Suomen kansa elää kuin oopiumilla huumattuna, alistuneena ja tahdottomana. Yle ja kumppanit rahastavat hymyillen ylimmäisinä tuhokauppiaina nylkyhintaa päivittäisestä huumausuutisviihdeaineannoksesta. Tietenkin Supon suojeluksessa, tiedustelupalvelut hallinnoivat ja salaavat yleensä kansoja degeneroivia pimeitä bisneksiä – nuoret saavat illuusioita vain eri muodossa kuin varttuneemmat.
  Äänestyskoppiin vaelletaan vaaleanpunaisessa pilvessä vääntämään Eskon puumerkkiä lyijykynällä. Mitä sen jälkeen tapahtuu pikku lappuselle matkalla äänten laskentapaikalle onkin silmänkääntötemppu vailla vertaa ?

  Pohjois-Korealla ja Suomella on hyvin vähän eroa, kun katsoo ”tilastollisia” lukuja valtion päämiehen kannatuksesta. Kokoomuksen aisankannattaja Taloustutkimushan on Ylen hovihankkija näiden tulosten suhteen.

  • Kyllähän äänetäjällä pitäisi olla joku tarkistusmahdollisuus minne ääni on merkitty menneen mutta senkin perusteella voidaan väittää että äänestäjä on laittanut väärän numeron mutta äänestystuloksen julkaiseminen siten että äänestäjällä on rekisterinumero ja sen numeron perusteella voi luettelosta tarkistaa oman äänensä perillemenon ja kun kaikki tarkistaa oman äämestämisensä niin huono on tulosta väärentää. Äänen laskenta on varmasti kunnossa mutta sen jälkeisessä yhteenvedossa voidaan tehdä muutoksia tuloksiin.
   Tätä joku ehdotti jossain keskustelussa ja olisi hyvä idea mutta kyllä sitä pitää vielä kehittää.

   • Tuota tuli joskus jossakin usarin viestiketjussa ehdotettua. Kehittämisen varaa on. Esimerkiksi se pitäisi pystyä estämään, ettei äänestämättä jättäneiden ääniä käytetä tai uusia olemattomien henkilöiden ääniä tehtailla.

    Tämä olisi luottamusta lisäävä suoja myös äänestyksen kohteille. Vähentäisi epäilyjä vilungista. Lähihistoriasta mm. muistuu tapaus, jossa kansanedustajaksi pääsi heittämällä henkilö, jolla ei ollut edes Suomen kansalaisuutta, eikä ole ollut julkisuudessa ja jopa vaihtoi puoluetta juuri vaalien alla. Moni – aivan aiheesta – ihmetteli, että keneltä sellainen henkilö on oikein äänensä saanut. Järjestelmän pitäisi olla sellainen, että moista ihmettelyä ei tarvitsisi suorittaa.

  • Huulipuna-toimittajien peppukivun täyteiset päivät: ”Britanniaa jättää EU:n ha Trumpin syytteet jälleen kaatumassa:

   Valtavirran toimittajat eivät ainoastaan palvele maksavaa isäntäänsä, vaan he ovat itsekin omaksuneet globalisaation ”voittajien” antinationalistisen asenteen. He eivät enää kerro asioista niin kuin ne ovat vaan niin kuin he toivoisivat niiden olevan.

   Kun kansallismielinen Lega-puolue lisäsi vajaa viikko sitten Pohjois-Italian Emilia-Romagnassa pidetyissa paikallisvaalessa kannatustaan 15 prosenttia ja vasemmisto menetti samalla paikkoja, Yle tulkitsi tämän populistipuolueen tappioksi. Ylen punavihreän toimittaja Jenna Vehviläisen analyysissä Italian Sardiiniliike laittoi kampoihin oikeistopopulisteille – Salvini hävisi paikallisvaalit Lega-puolueen tappiona pidetään sitä, että vasemmisto pystyi hupenevasta kannatuksestaan huolimatta pitämään niukasti enemmistönsä. Pienessä ovat toimittajien ilon aiheet nykyään. Huvittavinta mielipidekirjoituksessa on se, kuinka valtamedian prostituutiti panee toivonsa demokraattisia oikeuksia halveksuvalle ulkoparlamentaariselle häirikköjoukolle.

   Toimittajien lapselliselta mieliharmilta ei voinut välttyä viime yönä kun Iso-Britannia erosi vihdoin ja viimein Euroopan Unionista. Yle tv 1:n viime öinen Brexit-lähetys olikin suurta tahattoman komiikan ilotulitusta kun kaikki toimittajat ja tarkoin valitut asiantuntijat surkuttelivat Britannian EU-eroa. Jo heidän kasvonsa ja ilmeensä kertoivat kärsimyksen täyteisistä unettomista öistä asian tiimoilta.

   Silmiinpistävintä lähetyksessä oli se, että kaikki toimittajat Ylen studiossa, Helsingin yöelämässä, Brysselissä, Lontoossa, Edinburgissa ja Pohjois-Irlannin Londonderryssä olivat naisia. Myös studioon raahatut ”asiantuntijat” olivat enimmäkseen naisia kuten Kokoomuksen Sirpa Pietikäinen ja Vihreiden tuore EU-meppi Alviina Alametsä. Kummallisen naisituksen taustalla lienee joku statement, jolla kai haluttiin hieroa valkoisen nationalistisen heteromiehen naamaa. Naisvieraiden lisäksi studioon kutsutut Helsingin yliopiston asiantuntijat olivat arvattavasti fanaattisia EU-federalisteja.

   Ylen studiossa ei kuultu ainuttakaan kritiikkiä EU:n tominnasta ja perusteista, vaan kaikesta syytettiin Britannian ”tyhmää eropäätöstä”…”

   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2020/02/toimittajien-peppukivun-tayteiset.html

   • Ylen esitys Britannian ”tyhmästä eropäätöksestä” on itseasiassa vaillinainen. Britannian ero EU:sta on siis nyt voimassa, mutta teknisesti tarkasteltuna se on no-deal Brexit.

    Kaikki 27 jäljelle jäänyttä EU-maata siunasivat Britannian eron EU:sta ilman sopimusta. Kenen asema onkaan nyt tulevissa kauppaneuvotteluissa ym.. parempi- EU:nko muka ?

    Johnsson taisikin saada läpi ajamansa no-deal brexitin

  • Ylewatch-blogisti on ottanut kantaa myös historioitsija Keskisarjan tapaukseen artikkelissaan. Muutama poiminto pitkähköstä artikkelista:

   ”KAIKKI HISTORIOITSIJAT EIVÄT ALLEKIRJOITA ITSEINHOISTA SUOMALAISHISTORIAA

   Yliopistoon pesiytyneet uusvasemmistolaiset näkevät paljon vaivaa siinä, että heidän poliittinen taustansa häivytetään julkisuudessa. Näin he voivat esiintyä kunnioitusta herättävinä objektiivisina tutkijoina. Tässä on ollut hyvänä apuna tieteen portinvartijoina julkisuudessa toimivat punavihreät toimittajat, jotka käyttävät juttujensa ”asiantuntijoina” lähes poikkeuksettä heidän agendaansa edistäviä vasemmistolaisia yliopistoihmisiä.

   Maamme suurin mediajätti Yle on tunnetusti antanut ruhtinaallisesti tilaa humanismin ja liberalismin kaapuun pukeutuneille tutkijoille, jotka eivät todellisuudessa ole muuta kuin kulttuurimarxilaisia jalkasoitilaita pitkässä marssissa läpi instituutioiden. Helpoiten punamädättäjän tunnistaa siitä, että hän kiistää kouristuksenomaisella jyrkkyydellä kaikki syytökset kulttuurimarxilaisuudesta aivan kuten rysän päältä kiinni jäänyt hipsteri kieltää olevansa trendiperseilevä hipsteri.
   Tämän hetken tunnetuimmat esimerkit tällaisista tutkijoista ovat historioitsijat Oula Silvennoinen ja Jussi Jalonen.

   Kiljuanarkistien Punk in Finland -nettifoorumilla päivät ja yöt viihtyvällä Jalosella on selvä missio hyökätä toimittaja-armeijan avulla kaikkia niitä vastaan, jotka eivät tunnusta hän sertifioimaa tulkintaa suomalaisten syyllisyydentäyteisestä historiasta. Erityisen harmissaan Jalonen on suositun Keskisarjan epäkorrektista eli ei-vasemmistolaisesta historiantulkinnasta, jota hän pitää ”halpana populismina”. Hassusti sanottu mieheltä, joka tunnetaan öyhövasemmistoa mielistelevistä jutuistaan ja kirjoistaan.

   Vaikka Nyt-liitteen jutun tarkoitus on mustamaalata Keskisarjaa lumihiutaleiden ja muiden ”Hyvien ihmisten” silmissä, suuren enemmistön sympatiat valuvat väistämättä historioitsijalle, jolla on selkärankaa olla nöyristelemättä poliittisen korrektiuden nettipoliisien edessä:

   ”En käytä n–eri-sanaa aikalaisistani, lähimmäisistäni. Historiayhteyksissä sana ei ole halventava, kuten esimerkiksi Matti Klinge muistelmissaan huomauttaa.”
   ”Ja aion käyttää vastaisuudessakin menneistä vuosisadoista n–eri-sanaa, vaikka häkki heilahtaisi. Ei kiinnosta pätkääkään somessa mielensäpahoittelut.”
   Suomea ei voi Keskisarjan mukaan rinnastaa siirtomaita hallinneeseen Englantiin tai Ranskaan. Ruotsiin kuuluva Suomi oli kärsijä, sillä maasta virtasi pois materiaa, luonnonvaroja ja asekuntoisia miehiä.
   ”Mitään velkaa ei ole”, Keskisarja sanoo.
   ”Ei Suomi voi sillä perusteella olla velkaa, että Finlaysonin tehtaalla käytettiin n–reiden poimivaa puuvillaa 1800-luvun puolivälissä. En minäkään ole ulosmittaamassa mitään Ruotsista tännepäin.”

   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2020/01/kaikki-historioitsijat-eivat.html

 13. Tarjotaan adressin allekirjoittamisella Arkadianmäellä oleileville tilaisuus näyttää, ovatko he KANSAN-edustajia vai vain ”kansan”-edustajia:

  ”Suomen pohjavesiä ei saa myydä ulkomaalaisomistukseen!”,
  https://www.adressit.com/oikeuspohjaveteen

  Aikanaan on sitten syytä muistaa niiden nimet, jotka osoittivat olleensa vain ”kansan”-edustajia.

  • Hyvä lista, joka kaikkien pitäisi ehdottomasti lukea.

   Tiedän että saan epäilijöiltä lokaa niskaa, mutta pakko on lisätä viimeisin feikki kuolema uutinen, eli Kobe Bryantin helikopterisurma. Olen tutkinut tämän ’onnettomuuden’ suurennuslasin kanssa ja jälleen kerran kilahti, mikä ei minua tietysti lainkaan yllätä, enemmänkin yllättäisi se, mikäli tämä tapahtuma olisi ollut aito. Show must go on, vaikka ”lento-onnettomuus” ja siihen liittyvät tapahtumat (kuten esim. LeBronin Kobe Bryantin ”ennenaikaista kuolemaa” kunnioittavat kengät tai hänen ironinen huomatuksensa virallisen puheensa lopuksi: ”Live on, Brother!” ) ovat täynnä ristiriitaisuuksia. Aivan…. LeBron kyllä tietää, eli jatka toki elämääsi hyvä 33:en asteen vapaamuurari-veli.

   Median uutisointi Ja poliisin tiedotukset ovat olleet poikkeuksellisen sekavia, mutta tässä neljän kärki.

   1. Bryantin ’helikopterionnettomuus’ tuli ulos sarjakuvana jo vuosia sitten pieniä yksityiskohtia myöten, joten onnettomuus oli ilmiselvästi lavastettu.

   https://beforeitsnews.com/global-unrest/2020/01/did-illuminati-predictive-programming-show-the-helicopter-crash-that-killed-kobe-bryant-yesterday-in-chamberlain-heights-cartoon-from-2017-2527044.html

   2. Videoissa ja kuvissa, joita mediassa pyörii useita eri versioita, ei ole Kobe Bryantin helikopteri, hänen koneensa on musta/tumman harmaa; kyljissa Niken logot.

   https://imgur.com/a/v5yKR

   3. Ja mikä helvettiä… taasko valkoinen savu Vatikaanin ja Hollywoodin tyyliin, huh? Helikopteri muka iskeytyi sumussa voimalla vuoren seinämään, mutta jäljelle jääneen SINIVALKOISEN koneen pyrstön perästä tupruttaa ulos valkoinen savu, ei MUSTA kuten oikeissa koneiden tippumisissa tapahtuu. Polttoainetta oli tiedottajan mukaan iskeytymishetkellä runsaasti jäljellä, mutta joukko palomiehiä seisoo (savukoneen vieressä, wink wink) tumput suorana. Hyvä yritys, mutta ei mee läpi. Ja mikäli kone syttyi iskeytymishetkellä palamaan, missä jäljet?

   4. Multimiljonäärin Bryantin koneesta ei muka löytynyt black box tai voice recorder, huh? Onko uskottavaa – NO EI TODELLAKAAN. Kobe oli luonnollisesti täysin tietoinen sarjakuvasta, eli tulevasta kuolemastaan, mutta minkäänlaista dataa ei tapahtumasta löydy.

   Nämä neljä kohtaa on vain jäävuoren huippu, mutta selvää on kuitenkin se, että kyseessä oli jälleen kerran näytelmä Hollywoodin tyyliin. Etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan – kaikki on todellakin feikkiä!

 14. Vain vahvahermoisille ja syvemmissä vesissä uiville
  The “New Dark Ages” in Western Europe and North America: Comparisons with the Fall of Rome
  The West is crumbling because the White race has collectively decided—at the instigation of a hostile Jewish-dominated globalist elite—that White racial suicide is a moral imperative.
  The visible signs of this deterioration are so obvious they can no longer be ignored, at least by those who can see beyond the smoldering ruins of this decaying civilization.
  https://www.theoccidentalobserver.net/2020/02/01/the-new-dark-ages-in-western-europe-and-north-america-comparisons-with-the-fall-of-rome/

   • ”…miksi lännen eliitti käy itkumuurilla ?…”
    The Assassins Are Back!
    By Israel Shamir
    We often hear that Jewish influence is based on finances and media. It’s not the whole truth. Fear of death is the third support of Jewish ascendancy.
    An enemy could be dealt
    (a) by media. At first, they blot every reference to his name; if it does not help, they attack him ad hominem.
    (b) by money. Henry Ford tried to combat Jewish influence, but he received an offer he could not refuse; he apologised, burned his books, and repented rather than see his car production bankrupted.
    (c) Assassination proper, for those who do not care for adverse publicity or money.

    While Jews were at it for a long while, the State of Israel has turned assassination into mass production. There are thousands of names, thousands of killed, defamed, ruined people all over the world. And this is an inherent problem with a Jewish state: it can’t be different. “The Jewish tradition is rampantly ethnocentric and dehumanises outsiders with a gusto that could hardly be exceeded”, – wrote Ed Herman in his Triumph of the Market.

    This is the problem with Trump’s Deal of the Century: not that it is unfair to Palestinians (it is unfair, but life is unfair), but that it would preserve a separate Jewish state. Even a smaller Jewish state would be the seat of Mossad and its assassination unit, Kidon, threatening presidents and politicians. Even a smaller Jewish state would possess nuclear weapons and threaten the world. Even a smaller Jewish state will be poisoned by its deeply rooted and extremely xenophobic ideology, and will remain a source of ideological contamination for descendants of Jews and Gentiles alike.

    However, the problem can be solved peacefully by merging Israel and Palestine into one democratic state as South Africa had been merged – not split into Bantustans, as Trump and Kushner suggest. It won’t be exclusively Jewish, but there are no ethnically/religiously pure states nowadays. That would put an end to the State of Jewish Assassins and Israel will be peacefully absorbed in the region, and the descendants of Jews in their present nations.
    https://www.unz.com/ishamir/the-assassins-are-back/

 15. Pystyvätkö riirttävän monet vaihtoehtomedian kansalaistoimittajat pelastamaan läntisen maailman globalismin tuholta?

  ”Kiinalainen kidutus – Globalistisen maailmanjärjestyksen tuho | Kolumni

  ”Kuolema tuhannella viillolla oli kiinalainen teloitusmuoto. Yksi viilto tekee kipeää, mutta tuhat tappaa. Loppumattomiin digitaalisiin viiltoihin kuolee myös globalistinen maailmanjärjestys,” kirjoittaa Jarmo Ekman, jonka 13 vuotta käyttämä FB-tili suljettiin äskettäin…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2020/02/01/kiinalainen-kidutus-globalistisen-maailmanjarjestyksen-tuho-kolumni/

 16. Truth_hunter 1.2.2020 at 17:52
  Wuhan, lepakot bioaseina ?
  Bats, Gene Editing and Bioweapons: Recent Darpa Experiments Raise Concerns Amid Coronavirus Outbreak
  WHITNEY WEBB
  Examining the Recent Wuhan-Bioweapon Narrative

  Two years ago, media reports began discussing the Pentagon’s sudden concern that bats could be used as biological weapons, particularly in spreading coronaviruses and other deadly diseases. The Washington Post asserted that the Pentagon’s interest in investigating the potential use of bats to spread weaponized and deadly diseases was because of alleged Russian efforts to do the same. However, those claims regarding this Russian interest in using bats as bioweapons date back to the 1980s when the Soviet Union engaged in covert research involving the Marburg virus, research that did not even involve bats and which ended with the Soviet Union’s collapse in 1991.
  https://www.unz.com/wwebb/bats-gene-editing-and-bioweapons-recent-darpa-experiments-raise-concerns-amid-coronavirus-outbreak/

 17. ”Neuvostoliiton vastaista tiedottamista”

  Hyi kauhea. Se on kyllä ikävää.

  Muuten…
  Montakohan artikkelia täällä on siitä disinformaatiosta jota Neuvostoliitto ja Venäjä on valtion rahoitteisesti harjoittanut esim. Suomea kohtaan?

 18. Jakaako joku muu intoni ”itsekorjaaviin” tekstiohjelmiin? Piti tietenkin olla Vastavalkea julkaisee faktantarkistuksen jälkeen.

 19. Jakaako joku muu inhoni ”itsekorjaaviin” tekstiohjelmiin? Piti tietenkin olla Vastavalkea julkaisee faktantarkistuksen jälkeen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here