Viimeisen vuoden sisällä jokainen kuviteltavissa oleva taho talouselämän vaikuttajista yrityksiin ja poliittisiin puoleisiin on hypännyt uuden vihreän agendan kelkkaan, ilmaissen tukensa ”ilmastonmuutoksen pysäyttämiselle”.

Maailman talousfoorumissakin tämänvuotinen teema käsitteli suurelta osin ilmastonmuutosta. Yksityiskoneillaan Sveitsin Davosiin lentäneet rahavallan edustajat, yrittäjät ja poliitikot keskustelivat siitä, ”miten planeettamme voidaan pelastaa”. Valtamedia levitti jälleen ruotsalaisen ilmastomaskotti Greta Thunbergin yrmeää alarmismia.

Myös suomalaiset poliitikot demareista perussuomalaisiin ovat hyväksyneet globalistien ilmastoagendan suuntaviivat. Pääministeri Sanna Marin hehkutti Davosin oppia, ja myös perussuomalaiset puheenjohtajansa Jussi Halla-ahon suulla myöntävät nyt ”ilmaston lämpenemisen ja ihmisen osuuden siihen”.

F. William Engdahlin mielestä ilmastopolitiikan varjolla valmistellaan massiivista globaalia varallisuudensiirtoa, josta vain kourallinen ihmisiä tulee hyötymään. Tähän ”yhden prosentin” pieneen eliittiin kuuluvat maailman suurimmat pääomasijoittajat ja keskuspankkiirit. Yllättäen ilmastonmuutos on sisällytetty myös keskuspankkitoiminnan ”ydinvastuualueisiin”.

Englannin pankin väistyvä johtaja Mike Carney, joka jatkaa ”ilmastoasiantuntijana” Boris Johnsonin hallitukselle, on pelotellut ihmisiä sään ääri-ilmiöillä: merenpinnan nousulla, paahtavalla kuumuudella ja kuivuudella, joka tulee vaikuttamaan 760 miljoonan ihmisen elämään ja aiheuttaa vakavia ongelmia elintarvikehuollolle. Carney on myös uhkaillut, että ”yritykset, jotka eivät ota huomioon ilmastokriisiä, ajautuvat konkurssiin”.

Seitsemän tuhannen miljardin dollarin sijoitusvarallisuutta hallinnoiva Blackrock pitää ilmastonmuutoksen tuomia riskejä haasteena koko rahoitusjärjestelmälle. Blackrockin pääjohtaja Larry Fink kirjoittaa vuotuisessa kirjeessään maailman toimitusjohtajille, että finanssiala on ”perustavanlaatuisen muutoksen kynnyksellä”. Uusi suuri huijaus on käynnissä, mutta se markkinoidaan massoille ekoestetiikalla ja kestävällä kehityksellä.

Blackrock ja sen rahastot ovat osallisina myös useissa suomalaisissa pörssiyhtiöissä, joten Suomi ei jää syrjään tässä murroksessa. Fink mainitsee kaupunkien panostukset infrastruktuuriin ja 30-vuotiset asuntolainat esimerkkeinä sijoituskohteista, joiden arvon määrittäminen vaikeutuu ”ilmastonmuutoksen riskien” seurauksena. Myös inflaatiota ja korkomarkkinoiden suuntaa on vaikea ennustaa.

Wall Streetin uuden vuosikymmenen motto on muuttunut muotoon ”Green is Good” (vihreys on hyvästä). Finanssimaailma ”vihertyy”, mutta mikä on todellinen tavoite ilmastoagendan taustalla, kysyy skeptinen Engdahl. Samat suuryritykset, jotka repivät voittoja luontoa tuhoavasta kaivostoiminnasta ja öljynporauksesta, päättävät nyt myös siitä, kuka saa hyödyn ”vihreistä joukkovelkakirjoista” ja muista innovaatioista.

Vuonna 2010 YK:n hallitustenvälisen ilmastonmuutospaneelin työryhmän päällikkö Ottmar Edenhofer sanoi haastattelussa, että ”maailman varallisuus tullaan uudelleenjakamaan ilmastopolitiikan avulla”. Tämä tarkoittaa dramaattista laskua tavallisen ihmisen elintasoon. Mitä muita muutoksia tämä ”globaalihallinnon” lujittaminen onnistuessaan tuokaan vielä tullessaan?

Markku Siira on geopolitiikkaan keskittynyt blogisti. Hänen kirjoituksiaan politiikasta ja maailman tilasta löytyy osoitteesta markkusiira.blogspot.com.

Artikkelikuva AWeith: Endangered arctic – starving polar bear (Wikimedia Commons)

24 KOMMENTTIA

 1. En olisi noin lohduton,suhteessani tulevaisuuteen. Tosiasia kuitenkinon että meitä hiilidioksiidin huokailijoita on siinnyt eliaikanani kaksinketainen määrä siihen mitä täällä oli huokailijoita syntyessäni.
  Yleensä ihminen on oppivainen ja kekseliäs olento,myös tähän ylimääräiseen hiilidioksiidin tuotantoon saadaan ratkaisu.
  Suomalaiset älypäät ovat jo kehittelemässä hiilidioksiidia ja vetyä yhdistelemällä, niin ravinnontuotantoa, kuin polttoainetta erilaisiin menopeleihin.
  Kun viellä ydinvoimaa opitaan käyttämään tuossa tuotannossa edullisena energianlähteenä,voi ihmiskunnalle ja erityisesti meille suomalaisille avautua valoisemmat ajat.

 2. > Seitsemän tuhannen miljardin dollarin
  > sijoitusvarallisuutta hallinnoiva Blackrock
  > pitää ilmastonmuutoksen tuomia riskejä
  > haasteena koko rahoitusjärjestelmälle.

  Ehkä ilmastomuutos on oleva se syntipukki, jonka vika lopulta olikin talousjärjestelmän ja sen myötä koko sivilisaation romahdus. – Ainakaan poliitikoissa ei voi olla vika.

 3. Halla-ahon kummastusta herättänyt meno hokemaan ihmisen vaikutusta ilmastomuutokseen, viekin heti viimeisen gallupin mukaan 34 000 äänestäjää nukkumaan. Se voi ennen eduskuntavaaleja olla ratkaiseva ihmisryhmä, joka ei tajunnut humanistimestarin aivo-oikkuja. Halla-ahon olisin kuvitellut omaavan kyvykkyyden miettiä ihmisen hiilidioksidin päästämää määrää verrattuna kolmen suurimman tulivuoden purkauksiin, tai merenpohjan metaanin kuplimiseen, jossa on kysymys miljoonista tonneista.

  Isi-Bush erotti NASAn ilmastotutkijoita, kun paljastui, että peukaloivat tutkimustuloksia, ainakin hänen mielestään väärään suuntaan. Nämä peukaloidut tulokset kuitenkin meni YK.n käyttöön ja kaikki maailman ilmastouskovaiset uskoon niihin yhä Pariisiin sopimuksen suurena jumalatietona.
  Clinton ei puuttunut niihin, mutta varapressansa Gore niillä pelaa rahakasta menoaan yhä. Jopa Suomen valtio maksoi seitsennumeroista korvausta miehen täällä käynnistä, väittää Goren esikunta.

  Katselin juuri 1999 ja 2000 vuoden tiedekirjoittelua meillä ja maailmalla. Oli syvä usko, että kupu heijastaa auringonsäteet pois ja maapallon kylmeneminen alkaa 2007, vieden 0,6 C astetta vuodessa lämpötiloja alas napa-alueilla ja siitä 60 asteen alueille. Yliopistoihmeet kirjoittivat, että se vaikuttaa Golf-viraan ja lopettaa kasvillisuuden Skandinaviassa 2035 alkaen.
  Toinen ilmiö on, että näitä saa googlaamalla yhä vähemmän esiin. Samoin se isi-Bushin Nasan kanssa ollut ristiveto. Aikoinaan US- Huuskon rakkikoirien kanssa Uudessa Suomessa siitä kirjoittelin. Sekin on kadonnut! Uusi Suomi on näköjään Alman alaisuudessa puhdistanut paljon tietynlaisia ajatuksia – minunkin sieltä pois.

  • Lisäksi Halla-ahon mielipiteen muutos on hätkähdyttävän jyrkkä. Naton kannattajaa ei muutoinkaan kannata äänestää Suomessa.

 4. Ilmasto on kuitenkin muuttunut tänä vuonna normaalimpaan kun pohjoisessa on pakkaset ja etelässä lauhempaa eli uskoakseni alkaa napavirtaus tasottua ja palataan ennustettavampaan kauteen ilmaston osalta. Jotkut on puhuneet ett
  nykyisen lämpimämpi jakso päättyisi 2030 paikeilla ja ilmasto alkaa siitä taas kylmenemään luonollisen ilmaston jaksollisen vuorottaisen lämpenemisen ja kylmenemisen vaihtelun mukaan.
  Sijoittajat on tietenkin innolla mukana tällaisessa ilmastovouhotuksessa kun sen ylilyönnit lupaa huomia voittoja yhteiskunnan varoista ja on saaneet poliitikotkin mukaansa tähän sijoittajien voittojen tavoitteluun. Poliitikon kannalta on siinä huono puoli jos yhteiskunnan varoja ruvetaan käyttämään näihin ilmastovelkojen mukaisiin hankkeisiin niin sitä ei riitä ihmisten hyvinvoinnin yllä pitämiseen varsinkaan kun pitää vielä ostaa kalliit ilmastoystävälliset ilmavoimien hävittäjät.
  Hallituksessa alkoi heti valtionnvarojen hävittäminen kun suuryritysten sähköveroa laskettiin syystä että suuryritykset saadaan käyttämään ekologiseksi katsottua sähköä oman energian tuotanso sijaan niin että sen tuotto lähes nolla valtiolle mutta suuryritykset oli sitä mieltä että se ei aiheuta sähkön käytön lisäämistä vaan käytännöt pysyy ennallaan.
  Yrityksen näkökulmasta jos pystyy käyttämään omia jätteitään energian tuotantoon niin vain ilmainen sähkö saa yritykset ottamaan lisää sähköä verkosta.
  Hallituksen pitäisi kriittisesti suhtautua tähän ilmastovouhotukseen ja sijoittaa vain hankkeisiin joka lisää hyvinvointia yhteiskunnassa.

 5. ”F. William Engdahlin mielestä ilmastopolitiikan varjolla valmistellaan massiivista globaalia varallisuudensiirtoa, josta vain kourallinen ihmisiä tulee hyötymään. ”

  Juuri niinhän se menee:

  James Corbett selostaa artikkelissaan ”And Now For The 100 Trillion Dollar Bankster Climate Swindle…” eli ”BANKSTERIEN 100 biljoonan dollarin ilmastohuijaus” kuinka huijauksen keskiössö ovat 90 biljoonan dollarin investoinnit energia-infrastruktuuriin, yksi biljoona dollaria vihreisiin joukkovelkakirjoihin, monien biljoonien dollarien päästökauppa-markkina sekä 391 biljoonan dollarin kasvava rahoitus-markkina. Siksi apajilla on huomattava joukko monikansallisia suuryrityksiä ml. monet oligarkkien hallitsemat ÖLJY-YHTIÖT. [Kaikki maksatetaan viimekädessä niiden maiden veronmaksajilla, joiden poliitikot ovat ilmastohuijauksessa mukana – kuten Suomi]

  Siksi myös ROCKEFELLERIT JA ROTSCHILDIT OVAT ILMASTOHYSTERIAN eturintamassa.
  Apajilla on myös yli 400 globaalia institutionaalista sijottajaa ottamassa oman osuutensa voitoista.

  ”The heart of the issue (for those who need it elaborated) is this: the future of $90 trillion of energy infrastructure investments and the $1 trillion green bond market and the multi-trillion dollar carbon trading market and the $391 billion (and growing) climate finance industry hangs in the balance.

  It’s why Enron and Goldman pioneered the emissions trading swindles (that–surprise, surprise!–are a complete and total fraud from top to bottom).

  It’s why General Electric, DuPont, Johnson & Johnson, Pepsi, Siemens, AIG and a host of other Fortune 500/CFR companies joined BP, ConocoPhillips, GM and a host of other oiligarch companies as founding members of the US Climate Action Partnership whose “Blueprint for Legislative Action” became the backbone of the Wall Street-backed Waxman-Markey bill of 2009.

  It’s why the Rockefellers and Rothschilds are at the forefront of the climate hysteria.

  It’s why over 400 global institutional investors worth over $25 trillion have decided to cash in on the bonanza with their “Investment Platform for Climate Actions.”

  Koko artikkeli: https://www.corbettreport.com/and-now-for-the-100-trillion-dollar-bankster-climate-swindle/

 6. Voi ilmasto my ass. Mitä seuraavaks? Ehkä astetta ilmaa ohuempaa kuten vihapuheajattelun suhde jumaliin, niin vihapuheajatteluntunnistajaprofeetat ilmiantavat jumalia suututtavia ihmisyksilöitä terminaattoripoliiseille, jotka hoitavat polttoraivauksen uskon vimmalla ja raivolla.

  Sittenhän pelastuu koko luomakunta ja siunauksia satelee taivaista. Ihmishistorian tuntien tämäkin sielunielu toteutettaneen, kunhan ilmastohumppaan kyllästytään (:

 7. Agenda 21 on hyväksytty jo 90-luvulla.
  Rooman klubin visio varastaa ja uudelleenjakaa maailman varallisuus valheen kaikella voimalla.
  Nyt tässä sitten eurostoliitonkin sutenöörit raiskaavat suomineitoa säälimättä ja kaikella mahdollisilla keinoilla.
  Kansamme omat juudakset ovat myyneet kansamme, maamme ja sielunsa halvalla tälle vääryydelle.
  Säiden sotkeminen Eiscat ja Haarp järjestelmillä on yksi menetelmä joka koskee nykysuomeakin.
  Kansojen sekoitus kuuluu myös suunnitelmaan. Suomea ja keskiverrosti hienoa suomen kansaa ei ole 50-vuoden päästä olemassakaan.
  Sitä aina eniten ihmettelee että miten tämä kansa ja sen päättäjät ovat näin hölmöjä juudaksia omalle heimolleen.
  Monet muut kansat edelleen pitävät omiensa puolta.

  • Tyhmyydestä Suomen kansaa sakotetaan ankarasti jo nyt ja vielä enemmän tulevaisuudessa, ellei järjen valo ala pilkahdella kansan enemmistöllä. Kansan pääasiallinen tyhmentäjä on rikollisia/tyhmiä vallanpitäjiä ja näiden ylikansallisia takapiruja nöyrästi sylikoirana palvelevä valheellinen valtamedia – joskus historian hämärässä ehkä oli jossain määrin perusteltua puhua valtamediasta eli silloisista sanomalehdistä vallan vahtikoirina ja jopa ns. neljäntenä valtiomahtina.

  • Suomen herrojen pään on aina sotkeneet ulkomaiset toimijat kuten saksalaiset jenkit nato eu vahvemmin ja välissä
   nl vahvasta poliittisesta vaikutuksestaan huolimatta lisäsi suomessa tasaarvoa ja hyvinvointia sekä kehitti taloutta mutta samaan aikaan suomessa oli käynnissä naton gladion priojekti joka torppasi tätä kehitystä ja monet Suomen poliitikot oli osa tätä projektia.
   Nyt onkin Suomen politiikassa edustettuna ollut pitkää puhtaasti eu nato usa linjaan ajavat poliitikot ja siitä johtuen Suomen alasajo on ollut mahdollista ja kun kansa on saatu tuuditettua valtamedialla siihen uskoon että kaikki on hyvin että elintasoa voidaan sitten kiristää.
   Uusikaan hallitus ei ole vapaa tästä eu nato usa linjasta vaikka on peruuttanut edellisen hallituksen epäoikeudenmukaisuuksia niin joutuu taipumaan omissa tavoitteissaan Suomen valtion talouden alasajon takia ulkospäin määrättyyn linjaan pääosin.

  • näin se vaan on. Tänne on kuitenkin tullut tätä eliittiä muualta ja ovat ottaneet maan haltuunsa. Eikä tämä eliitti tunne itseään suomalaiseksi kun sen isänmaa on raha. Rahaa se vain puolustaa.
   Välillä tuntuu turhalta täällä mitään edes kirjoittaa kun kansa ei ole irrotettavissa tuon ’hesari-eliitin’ otteesta puolustamaan omaa maataan vaan tyytyy velkaorjan asemaan.

   • Ei ole turhaa, vaikka 99% ei ole irrotettavissa vallanpitäjien pihdeistä, jotka muuttuvat alati hienovireisemmiksi. Mutta kun Truth_hunter skrivaa täällä, niin tiedostavan 1% keskinäinen yhteys vahvistuu, ehkä leviää 2% mutta voi tiukan paikan tullen olla se isomman kokonaisuuden ”pelastus”.

    Yhden prosentin populaatio ei ole ylpeyden aihetta vaan varmaankin monenlaista kärsimystä, koska (mielestäni väärinymmärrettyä) Nietzscheä hämärästi muistaen ” Mielen kaaos voi synnyttää tanssivan tähden ” VAU (:

 8. Aina kun joku taavi tavallinen tupsahtaa julkisuuteen itseään suurempaan agendaan liittyen, kannattaa tarkistaa henkilön taustat. Gretahan on vasta lapsi eli hänen roolinsa on tiukasti kytköksissä hänen vanhempiin ja isovanhempiin, jotka työskentelevät yllätys… yllätys… viihdealalla:

  ”Thunberg’s family has a long lineage of theatric pursuits. Her father, mother, and sister are all involved in theatre in some way or another. Even her grandfather, Olof, was a famous director and actor.”

  • RIP ILJA ”leijona” JANITSKIN +++ ja suurkiitokset sananvapauden sitkeälle taistelijalle. Tiesi ei ollut helppo, mutta vedit monta ihmistä ulos valtamedian myrkyllisestä valheen suosta!

  • Siksi hää lapsirukka vaikuttaa niin falskilta, että aikuisena varmaan kun katselee ilmastovideoitaan tuntee myötähäpeää.

 9. Ilja Janitskin teki kansan syville riveille tiettäväksi mahdollisuuden ajatella itsenäisesti. Hänen merkityksensä on uraauurtava.

 10. Myötäilen antidemaria. Säätilojen manipulointi on kuulunut kauan US-armyn toimenkuvaan. Lähin tähän tarkoitukseen luotu Nato-Haarp, elektromagneettinen voimakas antenniasejärjestelmä, sijaitsee Norjassa, Trondheimin lähellä. Kaikilla suurvalloilla on kyky manipuloida säätä. Mitä tulee Trumpin mainostamaan ja perustamaan avaruusarmeijaan – sen salaiselta toimialalta löytyy varmasti ilmastosodankäynnin osaamista. Ainakin Trump mainosti USA:n olevan tällä rintamalla ykkönen maailmassa.
  Geoengineerin- lentokoneruiskutukset ilmakehään ja niistä syntyvät synteettiset pilvet ovat Suomessakin arkipäivää. Niiden vaikutuksia Suomen puolustusvoimien kuuluisi tutkia eikä laittaa rahaa jonninjoutavaan oman kansan vakoiluun.
  Kenen hyväksi tässä maassa oikein toimitaan ? Rapakon takaisia rikkaitako ja sikäläisen sotateollisuuden osakkeenomistajiako täällä vain nuoleskellaan?

 11. Ilja Janitskin kuoli syöpään 42-vuotaana. Samoin kävi Antti Pesoselle ja seitsemälle Etelä-Amerikan Presidentille, jotka suhtautuivat kielteisesti maailmanpoliisiin.
  Suomessakin on niitä, joilla on syytesuoja tällaiseen. Näin alas Suomi on vajonnut.

  • Niinpä, Ilja Janitskin niin kuin muidenkin kiusallisten totuuden puhujien ajojahti on onnistunut Suomen valemedialta ja irvikuva’oikeus’laitokseltä suorastaan loistavasti. Sydänkohtaukset, itsemurhat ja erilaiset ’onnettomuudet’, sekä huumeiden yliannostus on oiva keino päästä totuuden puhujista eroon.

   • CIA on varmasti auliisti antamassa konsulttiapua siitä, miten totuudenpuhujista päästään ”siististi” eroon. Lienevätkö suomalaiset vapaamuurari-satanistitkin tappaneet ”vasikoimaan” ryhtyneen ex-muurari J.Julinin CIA:n opastamalla sydänkohtaus-menetelmällä?

 12. Näin Illumafian tappokone USA tappaa maailmalla
  Former Air Force Drone Operator Speaks Out Against US Atrocities
  Posted on February 08, 2020by Brett WilkinsCategories Uncategorized13 Comments
  A former Air Force drone operator-turned-whistleblower is once again speaking out against the atrocities he committed while serving in a military he describes as ”worse than the Nazis.” Brandon Bryant was a sensor operator of USAF unmanned aerial drones from 2006 to 2011. His job was targeted killing – remotely firing missiles at targets 7,000 …

  According to the London-based Bureau of Investigative Journalism, there have been at least 6,786 US drone strikes in Afghanistan, Pakistan, Yemen and Somalia alone since 2004, resulting in as many as 1,725 civilian deaths. While it is impossible to say exactly how many civilians have been killed in the wider post-9/11 US-led global war on terror, credible death toll estimates range from conservative figures of around half a million to possibly more than 2 million.
  https://original.antiwar.com/brett_wilkins/2020/02/07/former-air-force-drone-operator-speaks-out-against-us-atrocities/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here