Kaunainen Orpo piru sabotoi hallituksen toimia – valtamedian ja virkamiesten tuella

46

Kuva Petteri Orposta: Kristian Tervo (CC BY-SA 4.0), muokkaus: Vesa Raiskila

Antti Rinteen kerrotaan rakentaneen hallituksensa ilmiöiden pohjalta. Uusi tapa lähestyä asiakokonaisuuksia ei näytä tuottaneen ainakaan ilmiömäisiä saavutuksia. Pikemminkin hallituksen alkutaival on ollut täynnä kompurointeja. Onkin syytä yrittää analysoida tapahtunutta kehitystä.

Kokoomuksen poisjättäminen hallituskokoonpanosta näyttää synnyttäneen Petteri Orpossa kestokaunan, jonka hellittämisestä ei näy merkkejä. Antti Rinteen junailut kansainvälisen politiikan alueella merkitsivät toimintakentän jättämistä kokoomushallintaan. Demariministereitä ei löytynyt ulkopolitiikan alueelle, ja EU-politiikankin kaksi keskeistä vakanssia — EU:n komissaari ja Eurooppa-ministeri — jätettiin suosiolla kokoomusta lähellä olevien oikeistodemarien Jutta Urpilaisen ja Tytti Tuppuraisen hoidettaviksi. Tämä lienee ollut samalla kädenojennus ”vanhalle kaverille” Sauli Niinistölle, jonka myötäjuoksijaksi aiempi demariulkoministeri Erkki Tuomiojakin juohevasti taipui. Nyt oli muiden vuoro.

Mediavallankäytön mahtitoimijan Mediapoolin vaikutusta Rinne lie pyrkinyt hanskaamaan nostamalla valtiosihteerikseen Huoltovarmuuskeskuksen toimitusjohtajana toimineen Raimo Luoman. Mediapoolin toiminnan legitimisoinnillehan on luotu valtiollinen viitekehys juuri Huoltovarmuuskeskuksen alaisuudessa.

Nämä ”varmuustoimet” eivät kuitenkaan riittäneet, vaan Antti Rinne lensi pääministerin pestistään kuin leppäkeihäs. Miten näin pääsi käymään?

Omistajan ohjausta vai sekaantumista työmarkkinapolitiikkaan?

Antti Rinteen kohtaloksi osoittautui hänen aktiivinen toimintansa Postin palkanhalpuuttamistoimien vastustajana. Edellinen käytännössä kokoomusvetoinen hallitus oli junaillut Postin yksityistämisprosessia, jota virkamieskoneisto jatkoi vähät välittämättä pääministerin kannanotoista. Paras näkemäni selostus koko prosessista löytyy täältä.

Täysin valtio-omisteisen Postin osalta pääministerillä oli omistajan edustajana täysi oikeus lausua käsityksensä sen työntekijöiden kohtelusta. Mediapoolin ohjastama valtamedia tulkitsi tämän kuitenkin tarkoitushakuisesti pääministerin sekaantumiseksi työmarkkinapolitiikkaan, ja rummutus alkoi.

Antti Rinteen virhe oli, ettei hän tuonut Posti-kantaansa valtioneuvoston käsittelyyn ja hyväksyttäväksi. Hallituksen selkeä vastustava kannanotto Postin työntekijöiden siirtämiselle halvemman työehtosopimuksen piiriin olisi lopettanut valtamedian spekulaatiot.

Postin johto jatkoi uhmakkaasti entisellä linjallaan, samoin kuin kokoomuspolitiikan omaksunut valtion omistajaohjausyksikkö.

Niinpä kiehunta asian ympärillä jatkui ja paisui. Jatkossa nähtiin kaksikin kummajaista; ensinnäkin Kepun tuore puheenjohtaja Katri Kulmuni arvosteli pääministerin puuttumista työmarkkinoiden toimintaan (liekö pyöriskellyt kapaloissa edellisen hallituksen kiky-sopimuksen tekoaikaan), ja toiseksi Petteri Orpo siis käytännössä kielsi omistajan oikeuden puuttua omistamansa yhtiön asioihin. Melkoinen periaatteellinen kannanotto yksityisen elinkeinoelämän etujen ajajalta.

SDP:n omat koirat purivat

Ehkä ratkaisevan pahinta jälkeä saivat aikaan SDP:n ministerien erityisavustajat. Omistajaohjausyksikön osalta he näyttivät pelanneen jokseenkin täysin kokoomuksen pussiin. Samoin suhteessa Postin ratkaisuihin. Eipä ole siis ihmekään lopputulos onnettomasta sähellyksestä, että aatteen soturina toiminut Paavali Kukkonen ilmoitti marraskuussa siirtyvänsä ministeri Sirpa Paateron erityisavustajasta EK:hon keväällä 2020. Opinnäytetyö oli ilmeisesti hyväksytty.

Helsingin Sanomissa kuvattiin Paavali Kukkosta näin:

”Kukkonen on erittäin vahvasti nykyisen pääministerin ja SDP:n puheenjohtajan Antti Rinteen lähimpiä miehiä ja suosikkeja.
Hän kuului Rinteen ehdottomaan sisäpiiriin ja tupakkapaikkarinkiin jo, kun tämä oli Ammattiliitto Pron puheenjohtaja ja Kukkonen Pron politrukki.”

Jos ministerin erityisavustajan poliittisideologinen sitoutuminen on tuota luokkaa, ei ihme, että syntyy sutta ja sekundaa.

Toinen mukana ollut ja huomiotani aiemminkin kiinnittänyt erityisavustaja oli Valtteri Aaltonen, jonka mielipiteet ovat havaintojeni mukaan aina myötäilleet tiukasti kokoomusta. SDP:n onkin syytä putsata erityisavustajakaartinsa vastaamaan puolueen linjanvetoja ja hallitustyön vaativuutta. Kerrotaankin, että SDP:n taannoinen puoluesihteeri Mikael Jungner rekrytoi puolueeseen nuoria oikeistohenkisiä lakimiehiä tähtäimenä oikeistokaappaus SDP:ssa.

Yle: vallan vahtikoira vai opposition bulldoggi?

Kun pääministeri Rinne puolusti valtio-omistajan oikeutta määrätä valtio-omisteisen yhtiönsä (Postin) työntekijöiden palkkausasioista, valtamedia kehitti kampanjan syyttäen Rinnettä sekaantumisesta työmarkkinoiden toimintaan. Tämä käsitesekaannus leimasi koko nähtyä prosessia. Valtamedian toiminnan teki surkean naurettavaksi se, että todellakin edellinen pääministeri, lestakepuli Juha Sipilä runnoi läpi osana työmarkkinaratkaisua kiky-sopimuksen, joka toteutti miljardien tulonsiirron palkansaajilta yrittäjille ja omistajille.

Yksi innokkaimmista Ylen hässäköijistä asiassa oli aamu-tv:n toimittaja Nicklas Wancke, jolta puuttui tyystin kyky nähdä eroa omistajan ohjausoikeuden ja työmarkkinoihin sekaantumisen välillä. Wikipedia tietääkin kertoa, että Wancken äidinkieli on englanti. Eipä siis ihme, ettei ymmärrys suomen kielestä toimi. Mikä on Ylen vastaavan päätoimittajan Jouko Jokisen vastuu kielipuolen toimittajan käyttämisestä näinkin tärkeiden asioiden käsittelyssä?

Myös muu valtamedia teki innolla töitä Antti Rinteen savustamiseksi pääministerin paikalta. Kokoomuksen kontrolloiman valtamedian osalta sen toki ymmärtää, mutta valtiollisen Ylen osalta asia kaipaa perusteellista tutkintaa.

Löytyykö maasta riippumattomia mediatutkijoita, jotka tekisivät perusteellisen selvityksen koko nähdystä Antti Rinteen savustusprosessista? Ounastelen, että rikostutkinnallekin saattaisi löytyä sijaa.

Mitä Antti Rinteen jälkeen?

Antti Rinteen ilmeinen pyrkimys pohjustaa tulevat valta-asemansa toisaalta kokoomusta hyödyttävillä valinnoilla ja toisaalta SDP:n oikeiston asemaa vahvistamalla epäonnistui siis pahoin. Petteri Orpon syvä ja pitkään kestävä kaunaisuus lie yllättänyt kaikki. Kun siihen yhdistyy sekä oikeiston hallitseman valtamedian että oikeistolaisten virkamiesten aktivointi ja ohjaus hallituksen toimien suoranaiseen sabotointiin, onkin koko vaalikauden kestävä soppa valmis. Myös Rinteen tukeutuminen ministerivalinnoissa SDP:n oikeistosiipeen seuraavaa puolueen puheenjohtajavaalia ajatellen oli katteetonta optimismia.

Rinne ehtikin jo ilmoittaa luopuvansa tavoittelemasta SDP:n puheenjohtajuutta ja liputti siinä Sanna Marinin puolesta. Rinnettä vaivaa Sorsa-syndrooma; Kalevi Sorsahan pyrki syrjäyttämään totaalisesti Erkki Tuomiojan puolueen johtoelimistä ja ministeriposteista. Tämä lienee vaikuttanut ratkaisevasti Tuomiojan myöhempiin linjavalintoihin surkeaa NATOn isäntämaasopimusta myöten. Antti Rinteen syrjimä toimija on Eero Heinäluoma, jota ei näissä vallan jaoissa pelastanut edes mahtisaalis EU-parlamenttivaaleissa.

SDP on Antti Rinteen pikku hiljaa lopetellessa poliittista uraansa vaikeiden valintojen edessä. Rinteen vahvistama puolueen oikeistosiipi halajaa paluuta valtaan. Samalla se haluaa muokata SDP:n periaateohjelmaa enemmän kokoomusyhteensopivaksi.

SDP:n tulevaisuuden vaihtoehdot ovatkin joko jatkaa toimintaa kokoomuksen surkastuvana apupuolueena tai rakentaa — juurilleen palaten — itsenäinen linja vähävaraisten ja työväen etujen ajajana.

46 KOMMENTTIA

 1. Sosialidemokraatit olivat alkujaan yrittäjäpuolue,sen alkuvaiheiden toimijat olivat juuri vaattureita,suutareita ja partureita.
  Myös ammattiyhdistysten tulisi samaan tapaan palata juurilleen ja ottaa huomaansa myös yrittäjöiden eduista huolehtiminen, mikä ei välttämättä ole ristiriidessa työläisten,henkilöstön etujen kanssa.
  Kansallismielinen vasemmisto olisi juuri se mitä nyt tarvitsemme. Irlannissa Sin Fein on parhailaan marssimassa vaalivoittoon.

   • Persut eivät vastusta globalistien nwo-agendaa koska kannattavat maamme eu- ja natopolitiikkaa. Lisäksi puolueessa kytee venäjäviha.
    Todellisuudessa he ovat ’orpo-mafian’ tukijoita eikä heitä syyttä ole sanottu ’piilo-kokkareiksi’.
    Erehdyin äänestämään heitä kun luulin että keskittyisivät laittamaan maan asiat kuntoon mutta kiire oli kova lihaviin eu-pöytiin eikä rempallaan olevan maan asioiden hoitoon. Meni ääni harakoille.

  • Kokoomus on yrittäjäpuolue ja persut suhaa kaksilla rattailla. SDP olkoon edelleen työläisluokan puolue vastavoimana oikeistoporvareille.

   Oikeisto-omisteinen mainosvaltamedia ja edelleen ”Sipilä-Gaten” jälkeen porvarien ohjauksessa oleva Yle ovat mustamaalanneet Rinnettä ja demareita sen eduskuntavaalivoitosta asti, kokoomuksen, suurpääoman ja elinkeinoelämän Lennu-sylipuudelina. Joulukuussa koettiin kaksi uusliberalistioikeiston ja mediapoolin sekä korkeiden kokoomusvirkamiesten vallankaappausyritystä (Rinnettä ja Haavistoa vastaan).
   https://vastavalkea.fi/2019/12/05/joulukuun-kaappaus/

 2. Tässä on aukikirjattuna näkemykseni Antti Rinteen savustusoperaatiosta ja hallituksen alkukompuroinnista kaikkinensa.

  Elämme merkillisiä aikoja, joissa normaali poliittinen toiminta ei toteudu. Sabotoijina toimivat lähinnä kokoomukseen liittyvät toimijat kauna-Petteri Orpon johdolla. Valtamedia on Mediapoolin kautta kytkettynä mukaan, samoin oikeistolainen virkahenkilökunta. Mukana on myös kokoomusohjauksessa oleva SDP:n oikeistosiipi.

  Toivon vilkasta mielipiteenvaihtoa artikkelistani analyysin edelleen terävöittämiseksi.

  • Hyvä avaus ja näkemys nykyisestä tilanteesta politiikassa.
   Mitäpä tuohon muuta voi sanoa. Kauna-Petteri on nyt sen mafian näkyvä kärki joka ei halua mitään muutosta kansanvallan suuntaan vaan vain terävöittää alistussuhdetta globalistien ja ihmiskunnan vihollisten kanssa.
   Kun olemme tai kun meidät on viety maan johdon (pääosin presidentin ja hänen klaaninsa) toimesta EU- ja sitä kautta NWO-kahleisiin niin tätä se tietää käytännön politiikan tasolla. Mikään muu ei kelpaa, lojaalisuus ’sinne jonnekin’ on tärkein asia.

   Kuten USA on suuri sionistimafian rakentama nukketalo, kudelma valheita ja illuusioita niin emme mekään juuri muuta ole. Ihan samanlainen on maamme tilanne. Valtaosa kansasta ei tee mitään muuta kuin usalaisten tavoin seuraa vierestä kädet ristissä kun sitä symbolisesti ilmaisten viedään teuraaksi.
   Pohjimmainen syy tähän alennustilaan ovat maamme globalistit, pääosin ’orpo-ja lestamafia’, joka on kaapannut vallan myös eduskunnassa ja saa kaiken tuen globaalilta sionistimafialta joka hallitsee rahaa ja mediaa.
   Globalisteilla ei juuri muuta tavoitetta ole kuin estää terve poliittinen toiminta, tuhota kansanvalta jos sitä nyt on koskaan todellisuudessa ollutkaan ja korvata se rahan ja oligarkkien vallalla ja lopulta tehdä maastamme osa nwo-agendan suurta Maailmankylää.

   Ainoa tie mafian voittamiseen olisi kansa joka tiedostaisi tämän ja yhdistyisi puolustamaan itsenäisyyttä ja suvereenisuutta naapurimaa Venäjän esimerkkiä seuraten eikä haluaisi sulautua kuin voikokkare kuumaan nwo-puuroon. Sellaista maassa ei kuitenkaan enää tai vielä ole.
   ——
   Pieni ote Amerikan tilanteesta
   Hätähuuto Amerikasta … sopii hyvin tähänkin päätoimittajan nasevaan artikkeliin
   Amerikan nukkekoti — The United States of America’s Doll House
   A Vast Tapestry of Lies and Illusions
   EDWARD CURTIN •
   “It never happened. Nothing ever happened. Even while it was happening it wasn’t happening. It didn’t matter. It was of no interest. The crimes of the United States have been systematic, constant, vicious, remorseless, but very few people have actually talked about them. You have to hand it to America. It has exercised a quite clinical manipulation of power worldwide while masquerading as a force for universal good. It’s a brilliant, even witty, highly successful act of hypnosis.” – Harold Pinter’s Nobel Prize Acceptance Speech, 2005
   On yleisesti hyväksyttyä se, että poliittiset johtajat ja joukkotiedotusvälineet valehtelevat säännöllisesti, mitä he tietysti tekevät. Se on heidän työnsä oligarkiassa. Nykyään meitä huijaa melkein totaalinen, säälimätön tiedotusvälineiden ja hallituksen propaganda.
   Kysy itseltäsi: Ovatko oligarkkisen, pysyvän sodankäynnin vallan propaganda- ja vakoojaverkostot lisääntyneet tai vähentyneet viimeisen puolen vuosisadan aikana? Kuka voittaa taistelun, ihmiset tai hallitseva eliitti? Vastaus on ilmeinen. Ei ole lainkaan merkitystä onko presidentti ollut Trump vai Bill Clinton, Ronald Reagan vai George W. Bush, Barack Obama

   https://www.unz.com/article/the-united-states-of-americas-doll-house/

 3. Osuustoimintaliikkeillä ei ole ollut negatiivista julkisuutta viimeaikoina. Liekö luurankoja kaapissa? Voisiko valtion asioiden hoitoa viedä osuustoiminnlliseen suuntaan?

 4. Kohtaa Kalevi Sorsan suhdetta Erkki Tuomiojaan katson aikalaisen silmin ”hajuraon” pitämistä rikkaan, englantilaistyylisen, ylimielisen, sosiaalidemokratiaa arvostamattoman, diplomaatin poikaan, joka Sorsalle kukkoili ensimmäisen pääministeripostin aikaan. Lisäksi Zavidovo- paperien antaminen ruottalaistoimittajille, pahensi Sorsa Renniehappoja paljon Tuomiojasta. Sorsa ykkösen hallituksen esityksiä vastaanhan -tai vain jätti äänestämättä Tuomioja harrasti, saaden Sosiaalidemokraatti -lehdessä paljon näkyvyyttä niillä. Siksi Sorsa nosti duunaripoikia ylös ministeriksi, kuten sähköasentaja Matti Ahde, lihanleikkaaja Matti Luttinen ja rööriroope Matti Puhakka.
  Göran Alexsander Stubb antoi Huusikselle haastattelun Seurasaaren kapakan kesäterassilla, jonka suunnilleen suomennan ylioppilaspakkoruotsillani.
  ”Minä nostin tuntemattomuudesta tuon Orpon viereeni ja heti se puri minua! Seuraavaksi se oli työntämässä minut pois puheenjohtajan paikalta. Lopuksi kiilasi itsensä siihen ja aikaansai kokoomukselle vahinkoa. Mies on vielä vaarallinen Suomelle. En halua olla tekemisissä hänen kanssaan! En halua itse asiassa olla politiikassa noiden kanssa!”
  Juuri näin se ei ole Huusiksen jutussa, kun toimituspäällikkö, tai päätoimittaja sitä silitteli.

  • Jäi sanomatta, että melkein minä tahansa sabotashi tätä hallitusta vastaan on myönteinen teko!

  • Helppo sanoa näin jälkiviisaana, mutta näin Orposta heti ensimmäisenkauden- edustajana, että tuo menee Kokoomuksessa vielä pitkälle.
   Kyse oli vain jostain kyselytunnin alusta, jossa Orpoa näytettiin, ylimielinen virne, narsistin katse, viittoili jollein toiselle, teki sormillaan ”soitan” kehoituksen, jne.
   Seuraavissa vaaleissa sitten ministeriksi ja loppujen lopuksi Stubb:n syrjäyttäminen pj. paikalta ja sitä kautta Vvm.

   Orpoltahan on sittemmin nähty lähes kaikki narsismin esiintymismuodot, kaikki väliltä syyllistämisestä uhriutumiseen.

   Kanervan ”Ike” muuten joutui Kokoomuksessa pitkäksikin aikaa aikoinaan epäsuosioon, eräs S. Niinistö oli juuri noussut Salosta eli lounais-Suomesta eduskuntaan, Ike heitti julkisesti jotain ilkeää kommenttia, koska samasta vaalipiiristä tuleva edustaja, samasta puolueesta on politiikon pahimpia asioita.
   ”Sale” nousi sitten vauhdilla aina Vvm:ksi asti, nykyisen aseman kaikki tietää.😁

 5. [Lainaus alkaa:] Hallituksen arvostelu on kohtuutonta, valtiovarainministeriön kansliapäällikkö Martti Hetemäki puolustaa hallituksen työllisyystoimia Kuntalehdessä. – (…) Hetemäki katsoo hallituksen työllisyystoimien olevan hyvässä vauhdissa. – (…) – Hetemäki sanoo Kuntalehdessä pitävänsä hallituksen arvostelua kohtuuttomana. Hän muistuttaa työllisyystoimenpiteiden laajasta paketista, joka on pantu toimeen jo syksyllä 2019. – ”Pitäisi muistaa, että hallitus päätti jo budjettiriihessään 25 kohdan paketista, ja sen toimeenpano on meneillään. Ei nyt pitäisikään olla muita toimenpiteitä valmiina”, Hetemäki sanoo Kuntalehden mukaan. – (…) – ”Kuntakokeilu on todella iso ja tärkeä asia, jonka merkittävyyttä ei ole julkisuudessakaan noteerattu. Se on meidän työvoimapolitiikkamme suurimpia hallinnollisia uudistuksia pitkään aikaan. Tulee valtavia muutoksia. Tätä me juuri tarvitsemme. Tarvitsemme lisäresursseja työllisyyden hoitoon”, Hetemäki kehuu Kuntalehdessä. – (…) – Erityisesti Tampereen pormestari Lauri Lyly on pitänyt esillä Pirkanmaan työllisyyskokeilun hyviä tuloksia ja arvostellut edellistä Sipilän hallitusta, joka lopetti kokeilun.

  (lähde: Teppo Ovaskainen: Kuntalehti: Sanna Marinin hallitukselle arvovaltainen puolustaja – tärkeä työllisyystoimi tehtiin jo: ”Ei nyt pitäisikään olla muuta valmiina”. https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/politiikka/kuntalehti-sanna-marinin-hallitukselle-arvovaltainen-puolustaja-%E2%80%93-t%C3%A4rke%C3%A4-ty%C3%B6llisyystoimi-tehtiin-jo-%E2%80%9Dei-nyt-pit%C3%A4isik%C3%A4%C3%A4n-olla-muuta-valmiina%E2%80%9D/ar-BBZI4g1)
  #
  ”Eurokriisi ei ole Kreikan tai muiden kriisimaiden syytä, vaan syypäitä ovat euro, EKP ja komissio. Tällainen tulkinta ei ole yhtä yllättävä kuin sen esittäjä: ei radikaali Syriza-puolue Kreikasta vaan valtiovarainministeriön ylin virkamies Suomesta. – Suomen taloustieteilijöiden ja ekonomistien Taloustieteellinen yhdistys on julkaissut Kansantaloudellisen aikakauskirjan tuoreimmassa numerossa perusteellisen ja omalla tavallaan yllättävän artikkelin eurokriisin syistä. – Kirjoituksen sisältö ei ole kuitenkaan yhtä yllättävä kuin sen kirjoittaja. – Virallista ”eurototuutta” haastavien tulkintojensa ja keskeisten johtopäätöstensä puolesta kirjoitus voisi melkein olla Kreikan radikaalin valtiovarainministerin Gianis Varoufakisin kynästä, mutta ei ole. – Sen sijaan teksti on Suomen valtiovarainministeriön ylimmän virkamiehen Martti Hetemäen kynästä. Hän on ministeriön kansliapäällikkönä työskentelevä valtiosihteeri ja valtiotieteiden tohtori.”

  (lähde: Jan Hurri: Nyt sen sanoo ministeriö: EKP ja euro ovat kriisin syypäitä. IS/taloussanomat 6.5.2015)

 6. Kokoomusta varmasti hallituksesta poisjäänti potutti kun se ei voinut mennä jatkamaan soten yksityistämistä halllitukseen kun demarit ja muu oppositio torppasi sen Sipilän ja Orpon hallituksen aikana.
  Rinteellä ei kuitenkaan ollut homma oikein hallussa hallituksen toimntatapojen osalta kun ei selvittänyt mitä ministerit puuhaa kuten Paatero ja Haavisto ja vienyt asiota hallituksen päätettäväldi ja niihin oppositio kaunassaan on nyt päässyt tarttumaan. Mutta ei voi Paateronkaan toimintaa kuin ihmetellä että ei selvittänyt Postin työehtoshoppailua vaikka asiasta ammattiliiton puheenjohtaja oli myös häntä informoinut eikä Paatero ottanut posti johtoon yhteyttä virallisesti shoppailun pysäyttämiseksi.
  Demarien toiminnassa varmasti oli alkukankeutta ja periaatetta että työehtonruvotteluihin ei puututa sekä ei varmasti niin poliitikkomaiseen tyyliin välitettykään puuttua.
  Uusi pääministeri tuntuu poliittisen pelin tuntevan kun medialle ilmoitti että mitään ilmoitettavaa ole ennenkuin hallitus on asiasta päättänyt eli oppi oli mennyt perille kerralla. Myöskin astudiossa muutkin ministerit esiintyi asian tuntevasti kun Orpo ja Hallaaho yritti tehdä politiikkaa hallituksen politiikasta ja Orpon hallituskaipuu kyllä paistoi oikein selvästi kun tyrkytti neuvojaan ministereille.

 7. Kokoomus ja oikeistodemarit ovat myyneet tämän maan vuosikymmenien kuluessa. He kannattavat EU:n liittovaltiokehitystä NWO-agendan mukaisesti, mutta salaavat sen petturimaisesti Suomen kansalta.
  Valtamedia vaikenee tästä totaalisesti. Kun maan taloudellinen ja poliittinen itsenäisyys on menetetty, on kykymme vaikuttaa omaan kohtaloomme rajallinen.
  Kansa vaeltaa pimeydessä. Korkeimman totuuden valaisema ihmisiä on vähän, eikä turrutettu kansa kykene omaksumaan heidän tietoisuuttaan laajassa mitassa.
  Vastavalkea antaa heille tilaa, joten toivoa on. Kiitos siitä !

  • Hyvä tiivistys mystisiäkin piirteitä omaavasta totuudesta.

   Tämäkin näkökohta on hyvä ottaa esille.
   Ovatko oman maammekin nwo-poliitikot enemmän kabbalistisia mystikkoja kuin reaalipoliitikkoja?
   Kabbalistit uskovat omistavansa todellisuuden eivätkä usko objektiiviseen todellisuuteen tai objektiiviseen totuuteen, sanoo asioista perillä oleva Henry Makow.
   Ei ole sattumaa, että .he valmistavat myös massa-illuusioita elokuvien ja TV: n kautta. Useimmat elokuvatähdet ja näyttelijät ovat kabalisteja ja tukevat Illuminaatin väkivaltaista ja saatanallista poliittista nwo-agendaa. Ja heitä mm. iltapäivälehdet koko ajan pitävät esillä kun tarjoavat heitä samaistumismalleiksi meille.

   Makow: Jumala on perimmäinen todellisuus (objektiivinen totuus.)
   God is the Moral Intelligence behind creation, synonymous with spiritual ideals like love, truth, goodness, justice and beauty. The point of religion is to discern and obey His Plan. Therefore, to say there is no God, or he is unknowable is half-way to Satanism. To usurp God’s place, as Masonic Jewry is doing, is arrant Satanism.

   Kabbalistit ovat satanisteja. He uskovat subjektiiviseen totuuteen. Heidän totuuteensa. Totuus on mitä he sanovat sen olevan. He luulevat olevansa Jumala.
   He määrittelevät todellisuuden uudelleen materiaalisten intressiensä ja perversiojdensa mukaiseksi. He kääntävät todellisuuden ylösalaisin ja ottavat Jumalan paikan kärjessä, sanoo Makow.
   Ei tarvi olla erityisen tarkkanäköinen huomatakseen että näitä kääntäjiä on omankin maamme valtarakenteet tulvillaan.
   https://www.henrymakow.com/2020/02/why-are-most-actors-globalists.html
   The Talmud – ”An Ocean of Nonsense”
   https://www.henrymakow.com/the_talmud.html
   https://www.henrymakow.com/cgi-bin/mt-5/mt-search.cgi?search=cabbalist&IncludeBlogs=1&limit=20

   • > Kabbalistit ovat satanisteja. He uskovat subjektiiviseen totuuteen. Heidän totuuteensa. Totuus on mitä he sanovat sen olevan. He luulevat olevansa Jumala.
    He määrittelevät todellisuuden uudelleen materiaalisten intressiensä ja perversiojdensa mukaiseksi. He kääntävät todellisuuden ylösalaisin ja ottavat Jumalan paikan kärjessä, sanoo Makow. >

    Kabbalistit ovat tässä asiassa oikeassa vaikkakaan he eivät ymmärrä mitä ”subjektiivinen tai objektiivinen totuus” ihmisen loputtomassa jälleensyntymien ketjussa merkitsee. Totuus on todellakin kunkin ihmisen elämä vaikka se perustuisi valheisiin. Toisin sanoen, valhe on totta koska se on olemassa, ja mikäli valhe on toiminnan voima ihmisen tietoisuudessa, silloin se on hänelle totta.

    Kabbalisteista vielä sen verran, että he eivät luule olevansa jumala, vaan he TIETÄVÄT olevansa jumala. He ovat omaksuneet tämän tiedon, koska se on heille Kabbalistien kokouksissa opetettu, ja juuri sen vuoksi he eivät sitä ymmärrä. Yksikään ihminen ei jumaltietoisuutta kykene ymmärtämään, mikäli hän ei ole uudestisyntynyt ”ylhäältä”, eli valaistunut. Mikäli kabbalistit olisivat oikeasti valaistuneita, heidän organisaationsa kuihtuisi hetkessä pois.

    Kristityt puolestaan otaksuvat – kiitos Makowin ja leipäpappien kaltaisten harhaanjohtajien – että Jumala on rakkaus, vaikka suomen vanha kansa jo tiesi, että Jumala on itse PERKELE. Jumala ei siis ole rakkaus, vaan – KAIKKEUS – ja koska näin on, siihen sisältyy tasavahvasti sekä valo että pimeys. Elämme parhaillaan pimeyden aikakautta, mutta olemme – kollektiivisesti – matkalla valoon. Jeesus, joka omasi kosmisen- eli jumaltietoisuuden, tiesi olevansa jumala ja juuri sen vuoksi hän sanoi: ”minä ja Isä olemme yhtä.” Sitähän ei ainetietoisuuden omaavat juutalaiset sulattaneet, joten he poimivat kiviä kivittääkseen hänet. 32 Jeesus sanoi: ”Minä olen antanut teidän nähdä monta hyvää tekoa, jotka ovat lähtöisin Isästä. Mikä niistä on se, jonka tähden te kivitätte minut?” 33 Juutalaiset vastasivat: ”Emme me sinua hyvän teon tähden kivitä vaan jumalanpilkan tähden, koska sinä, joka olet ihminen, teet itsesi Jumalaksi.” 34Jeesus vastasi heille: ”Eikö teidän laissanne ole kirjoitettu: ’Minä sanoin: te olette jumalia.’?”

    • Itse pidän Makowin ajatuksia viisaampina ja objektiivisempina kuin noita sinun subjektiivisia ja vaikeaselkoisia käsityksiä jotka kuulostavat enemmän ’höpinöiltä’ kuin järkeviltä ajatuksilta.

     • Tietysti pidät, koska omaat ainetietoisuuden…. eihän Jeesuksen ”höpinöitäkään” kukaan ymmärtänyt. Vielä kuitenkin tulee se päivä, että silmäsi avautuvat ja ymmärrät!

     • Ei historian Jeesus mitään höpissyt. Ihan järkevää ja ymmärrettävää asiaa puhui.
      Teologien luoma Jeesus kyllä höpisi kuten näytät sinäkin tekevän.

    • > Ei historian Jeesus mitään höpissyt. Ihan järkevää ja ymmärrettävää asiaa puhui. Teologien luoma Jeesus kyllä höpisi kuten näytät sinäkin tekevän. >

     Oho… tunsit sitten historian Jeesuksen ihan henkilökohtaisesti kun tiedät noin hyvin hänen järkevät ja ymmärrettävät puheensa. Jaa ihmeessä ”salainen ”lähde” minullekin kun minä poloinen olen löytänyt hänen puheensa vain ja ainoastaan Raamatusta.

 8. Pelottavaa luettavaa — tämä ei voi olla vaikuttamatta ratkaisevalla tavalla oman maamme tulevaisuuteen. Onko kansa valmis tähän ja tekeekö maan johto, hallitus ja media mitään sen hyväksi ettei näin kävisi meillekin?
  Ei tee. Miksei?

  Ruotsi ja sen hyvinvointivaltio kriisissä

  Sukupolven sisällä Ruotsin kolmanneksi suurimmassa kaupungissa Malmössä on väestö, jonka suurin osa ihmisistä on ulkomaalaisia. Kuinka maahanmuuttajien integrointi tapahtuu silloin ja mihin ryhmään mikin integroidaan?

  Samalla monet Ruotsissa syntyneet lapset oppivat ruotsia niin heikosti, etteivät he osaa puhua sitä, koska joissain esiopeissa ja luokkakouluissa ei ole riittävästi ruotsinkielisiä. Tämä muutos etenee nopeasti.

  Ei vain ruotsalainen yhteiskunta näytä radikaalisti erilaiselta vuosikymmenen sisällä. Myös Ruotsin hyvinvointivaltio, joka on ollut Ruotsin valtion tunnusmerkki ympäri maailmaa, muuttuu tai mahdollisesti jopa poistuu käytöstä.

  Sweden and its Welfare State in Crisis
  Within a generation, Sweden’s third largest city, Malmö, will have a population in which the majority of people are of foreign background. How will integrating immigrants take place then, and which group will be integrated into which?

  At the same time, many children born in Sweden learn Swedish so poorly that they cannot really speak it, because there is not enough Swedish spoken in some preschools and grade schools. This change is unfolding at a rapid pace.

  It is not just Swedish society that will look radically different within a decade. The Swedish welfare state, which has been the hallmark of the Swedish state around the world, is also changing or possibly even being phased out.

  https://www.gatestoneinstitute.org/15414/sweden-welfare-crisis

  • ”Pelottavaa luettavaa — tämä ei voi olla vaikuttamatta ratkaisevalla tavalla oman maamme tulevaisuuteen. Onko kansa valmis tähän ja tekeekö maan johto, hallitus ja media mitään sen hyväksi ettei näin kävisi meillekin?
   Ei tee. Miksei?”

   Siksikö että Ohisalon mukaan ”turvapaikan haku on perusoikeus”? Myös elintasopakolOisille, joita esim. Italiaan v. 2016 tunkeutuneista oli yli 97%?
   ”YK:n raportin mukaan alle 3 % vuonna 2016 Italiaan Välimeren yli tulleista turvapaikanhakijoista pidettiin oikeina pakolaisina.”, https://www.nykysuomi.com/2017/04/26/alle-3-valimeren-yli-italiaan-tulleista-pakolaisista-sai-turvapaikan/

   Päinvastoin kuin meidän viherpuna-hallituksemme esim. Bosnian hallitus asettaa oman maansa kansalaiset etusijalle maahantunkeutujiin nähden:

   ”Bosnian turvallisuusministeri Zagrebissa: ”Bosniasta ei tule siirtolaisten parkkialuetta”

   Bosnia-Hertsegovinan turvallisuusministeri Fahrudin Radončić sanoi maanantaina Zagrebissa Kroatiassa, että ELINTASOPAKOLAISUUS EI OLE HUMANITÄÄRINEN ASIA. Hän tulee myös tekemään kaikkensa, että Bosnia-Hertsegovinasta tule siirtolaisten ”parkkialuetta”.

   Turvallisuusministeri Radončić sanoi , että Brysselin ei tule käsitellä siirtolaiskriisiä enimmäkseen humanitaarisena vaan myös turvallisuusasiana. EU:n antamasta rahoituksesta 93 prosenttia menee humanitaariseen apuun ja vain 7 prosenttia turvallisuutta parantaviin toimiin. Radončić kertoi myös tekevänsä kaikkensa, jotta Bosnia-Hertsegovinasta ei tule siirtolaisten parkkialuetta.
   Vaikka ministerit kertoivat maidensa ryhtyneen yhteistyöhön rajavalvonnassa, Bosnian Radončić varoitti hälyttävästä tilanteesta rajoilla.

   – Jokainen rajapoliisi valvoo 25 kilometriä rajaa. Kolmen viimeisen vuoden aikana rajapoliisiin ei ole palkattu yhtään virkailijaa, turvallisuusministeri muistutti ja lisäsi, että maa tarvitsee välittömästi 400 poliisia lisää.
   Pidemmän aikavälin tarve on kuitenkin jopa 1200 poliisia.”
   https://www.kansalainen.fi/bosnian-turvallisuusministeri-zagrebissa-bosniasta-ei-tule-siirtolaisten-parkkialuetta/

   Siitä ollaan hallitustasolla hiljaa kuin kusi sukassa, kuinka paljon elintasopakolOisten hyysääminen tulee maksamaan:

   ”Maahanmuuton hinta 3,2 miljardia euroa”,
   https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/03/05/maahanmuuton-hinta-32-miljardia-euroa-1-3-taustaa/

   • Eikä noissa kustannuksissa ole ihmettelemistä huomioonottaen seuraavan:

    ”Somaliassa, Irakissa, Afganistanissa ja Syyriassa syntyneet saavat usein toimeentulotukia Suomessa – lohduton tilanne ei helpota edes toisessa maahanmuuttajasukupolvessa

    Ajatuspaja Suomen Perusta julkaisi viime viikolla kattavan, laajaan ja luotettavaan rekisteriaineistoon perustuvan tutkimuksen maahanmuuttajien saamista toimeentulotuista.

    Maahanmuuttajien saamat toimeentulotuet -tutkimus käsittää kaikki maahanmuuttajien saamat toimeentulotuet vuosina 2007-2018 syntymävaltion mukaan.

    Pääkaupunkiseudulla maahanmuuttajat saivat vuonna 2018 noin 200 miljoonaa euroa toimeentulotukia, mikä on noin 40% pääkaupunkiseudulla maksetuista toimeentulotuista ja 25% kaikista Suomessa maksetuista toimeentulotuista. Tämä osuus lähes kaksinkertaistui vuosina 2007-2018, mikä johtuu lähes yksinomaan Lähi-Idästä tulleista maahanmuuttajista.

    Koko Suomen väestölle maksettujen toimeentulotukien kokonaissumman nousu vuosina 2013–2018 (749 miljoonasta 804 miljoonaan) johtuu maahanmuuttajille maksettujen tukien kokonaissumman noususta. Kantaväestölle maksettujen vuosittaisten kokonaissummien taso on pysynyt samansuuruisena eli noin 600 miljoonassa eurossa vuosina 2013–2018.

    Suurin osuus oli Somaliassa syntyneillä, joista 67,5% sai toimeentulotukea. Kantaväestöllä osuus on ollut vuosittain noin 7%.

    Kaikkien maahanmuuttajaryhmien keskimäärin saamat toimeentulotuet nousevat kantaväestöön verrattuna maassaoloajan kasvaessa. Kaikkien maahanmuuttajien keskimäärin saamat tuet kasvavat noin viisinkertaisiksi kantaväestöön nähden 20 vuoden maassaoloajan jälkeen.

    Pakolaismailla (erityisesti Irak ja Somalia) keskimääräinen toimeentulotuki on 20 vuoden maassaoloajan jälkeen yli 15-kertainen verrattuna kantaväestöön. Ainoastaan Itä-Aasiassa syntyneillä tuet ovat pienempiä kuin kantaväestöllä 20 maassaolovuoden jälkeen. Kaikilla muilla syntymäalueittain määritellyillä maahanmuuttajaryhmillä saadut keskimääräiset toimeentulotuet ovat siis kantaväestöä suurempia 20 maassaolovuoden jälkeen.

    Kaikkien suurimpien maahanmuuttajaryhmien lapset eli 2. maahanmuuttajasukupolvi saavat tukia enemmän kuin samanikäiset kantaväestön nuoret, monessa ryhmässä jopa moninkertaisesti. Tämä viittaa siihen, että kotoutumista ei tapahdu toisessakaan maahanmuuttajasukupolvessa, vaikka nämä henkilöt ovat syntyneet Suomessa.

    Suurin yksittäinen luku on Somalia-taustaisilla 19-vuotiailla, joista 75 % on saanut toimeentulotukea vuosittain. Kantaväestön samanikäisillä osuus on noin 13-14 %.”

    Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/somaliassa-irakissa-afganistanissa-ja-syyriassa-syntyneet-saavat-usein-toimeentulotukia-suomessa-lohduton-tilanne-ei-helpota-edes-toisessa-maahanmuuttajasukupolvessa/

    Kalliiksi tulee KANSATTOMAN, ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen PettUri Orpon kumarrus globalistiselle Bilderberg-EK:lle ja ylikansallisille takapiruilleen samoin kuin viherpunahallituksen narsistinen moraaliposeeraus – vapaa elintasopakolOis-invaasio maahamme.

    • Mamu-kritiikki voi tuntua karulta rasismilta ja sellaiseksi sitä väitetään, mutta on aina syytä muistaa maahanmuutto-agendan taustalla oleva talousoikeistolainen, uusliberalistinen, uuskonservatiivinen, sosiaalirasistinen tai jopa rasistinen ajattelu, jota ilmentää hyvin ao. linkin artikkeli:

     https://dailycaller.com/2017/02/08/bill-kristol-says-lazy-white-working-class-should-be-replaced-by-new-americans/

     Osa vasemmistolaisesti ajattelevista on havainnut tämän myrkyllisen uusliberalismin ja on valmis puolustamaan kansallisvaltiota petollista monikulttuuri- tai ”sulatusuuni”-ajattelua vastaan. Poliittista kanavaa heille ei kuitenkaan helposti löydy, koska ainoa isompi ja uskottavasti mamu-kriittinen puolue eli PS on uusliberalismin kannattaja.

 9. ”Mediapoolin ohjastama valtamedia”

  Mihin tämä mediapooli ohjastaa-höpinä perustuu? Se toistuu monta kertaa, mutta mitään perusteita ei anneta.
  Onko esittää jotain faktoja vai keksitäänkö vaan juttuja?

  • Mediapooli on Huoltovarmuuskeskuksen alainen organisaatio, jonka päätehtävä on valmistautua kriisiajan tiedottamiseen. Organisaationa se on poissulkeva, eli mm. itsenäiset verkkolehdet eivät pääse sen jäseneksi. Päinvastoin, Mediapooli on luonut valemedia/valeuutiset -kampanjoita, joilla se yrittää heikentää kilpailijoiksi kokemiensa medioiden asemaa. Keskeistä osaa toiminnasta edustaa päätoimittajien kokoontumiset.

   Päätoimittajien yhteisymmärrys median ohjaamisessa on mitä ilmeisin; keskeisenä piirteenä on Venäjä-vastaisuus. Siinä se toteuttaa CIA:n ja muiden läntisten tiedustelupalvelujen pyrkimystä eristää Venäjä ja päästä käsiksi sen luonnonvaroihin. Ylen Venäjän trolli -kampanja on tyypillinen CIA:n operaatio (juuret ovat todistetusti sieltä), jolla epävakautetaan suomalaista yhteiskuntaa. Tämä epävakauttaminenhan on keskeinen osa USA:n hallituksenvaihtopolitiikkaa.

   Asiasta on julkaistu Vastavalkeassa moniaita (mm. Mauno Saaren ja allekirjoittaneen) artikkeleita; ne löytyvät avainsanahaulla ’mediapooli’. Kannattaa tutustua niihin.

   • > Mediapooli on Huoltovarmuuskeskuksen alainen organisaatio, jonka päätehtävä on valmistautua kriisiajan tiedottamiseen. Organisaationa se on poissulkeva, eli mm. itsenäiset verkkolehdet eivät pääse sen jäseneksi. Päinvastoin, Mediapooli on luonut valemedia/valeuutiset -kampanjoita, joilla se yrittää heikentää kilpailijoiksi kokemiensa medioiden asemaa. Keskeistä osaa toiminnasta edustaa päätoimittajien kokoontumiset. >

    Todella hyvä ja oikeaan osunut tiivistys Taunolta. Tämä parhaillaan käynnissä oleva vihapuhekampanja edustaa nimenomaan sitä, eli se poissulkee valta-valemedian kyseenalaistamisen ja totuudenmukaisen tiedottamisen. Toisin sanoen, ihmisille kerrotaan valhe, ja oikea tiedon saanti vihapuheeseen vedoten estetään. Yksi esimerkki tästä toiminnasta on valemediassa harjoitettu kommentoinnin esto. Valta on siis kaapattu. Oikeamieliset eivät saa kokoontua, vastaan asettuvat häiriköt ”tapetaan” ja valheita ei saa kommentoida.

  • kyllähän mediapoolin osapuolet omituisen samanmielistä uutisointia harrastaa.samat jutut esillä,väliin ihan identtisiä juttuja,ja jos ajattelee,että pitäis olla kilpailua niiden välillä,niin omituisesti myös samoista asioista myös vaikenevat.
   ja onhan ne jo alkanu ”mainostaan” toisten pooliin kuuluvien juttujakin.erikoista kilpailua.
   todellisuudessa tarkoitus saada kuulijat ympäröityä niiden tarinoilla,eikä antaa ihmisten itse päättää mitä ajattelevat/ajattelisivat,jos saisivat monipuolisempaa tietoo puntaroitavakseen.ja koska pelkäävät totuutta,niin kaikki muu leimataan automaattisesti valeuutis osastoon,tai venäjän infosodankäynniksi,tai muuhun negatiivisen sävyn omaavaan,jolla asiat on sitten ”käsitelty”

 10. Luulisi että koronavirus asiakin kuuluu myös hallitukselle jolla on vastuu maasta ja kansan asioiden hoidosta.
  Mutta ei. Se antaa illumedian vain lietsoa hysteriaa ja näyttää olevan valmis menemään mukaan kaikkiin nwo-mafian aloitteisiin asiassa.
  Rokotukset alkanevat kuten agendaan kuuluu ja ketä ne palvelevat? Ja Kiinalle on aiheutettu suurta vahinkoa mikä varmaan ollut soroksien tarkoituskin.

  Koronaviruksen aiheuttamia kuolemia ei muissa kuin kiinalaisissa, mutta WASHINGTON POST haluaa sinun antavan ilmi naapurisi joka tapauksessa
  LANCE WELTON:
  Vielä tilanne on se, että vain kiinalaisia on kuollut viruksesta. Tämä tarkoittaa, että muut rodut saattavat olla kestävämpiä, kuten viime viikolla kerroin.

  Tällä viikolla kourallinen ”saksalaisia”, jotka työskentelevät autotehtaassa, ovat ilmoittaneet saaneensa koronatartunnan kiinalaiselta kollegaltaan. Tietenkin myös he voivat olla etnisesti kiinalaisia, mikä yleensä on ollut tilanne kun tämä tauti on esiintynyt Kiinan ulkopuolella – tiedotusvälineet eivät kerro. Mutta heidän oireidensa on ilmoitettu olevan erittäin lieviä
  … 8. helmikuuta, Yhdysvaltain itäaikaan mennessä, todellakin voin löytää vain kaksi todistettua valkoista tapausta, jotka saivat korona-virukseen. Yksi oli brittiläinen mies Japanin karanteeniin sijoitetulla aluksella. Mutta myöskään hänen tilanteensa ei vaikuta olevan vakava
  Ei ole mitään järkevää syytä ”syrjiä” kiinalaisia ​​ja aiheuttaa heille näin turhaa melkein kuin kuolla tuskaa. Et todennäköisesti saa korona tartuntaa ja jos saat niin, oireet ovat lieviä.
  Miksi hallitseva luokka (’illumafia’) tukahduttaa totuuden? Sen halu rankaista valkoisia on ehdottomasti yksi syy. Mutta syvempi motiivi on fanaattinen päättäväisyys ylläpitää myyttiä siitä, että rotu on sosiaalinen rakenne.

  Liittyen kysymykseen ”Mistä tulee tämä tosiasioiden vastainen tarve ylläpitää myyttiä että rotu on sosiaalinen rakenne? Ketä se palvelee?”
  https://www.unz.com/tsaker/our-fundamental-disagreement-about-wwii-hitler-jews-and-race/

  STILL No Non-Chinese Deaths from Coronavirus, But the WASHINGTON POST Wants You to Rat Out Your Neighbors Anyway
  LANCE WELTON
  It is still the case that only Chinese people have died of this virus. This implies that other races may be more resistant to it, as I discussed last week.
  Why is our Ruling Class suppressing the truth? Their desire to punish whites is certainly one reason. But the deeper motive: a fanatical determination to maintain the myth that “race is a social construct.”
  My point: there’s no rational reason to “discriminate” against the Chinese, and so inflict on them a pain worse than nearly dying. You’re most unlikely to catch Corona and, if you do, the symptoms will be mild.

  https://www.unz.com/article/still-no-non-chinese-deaths-from-coronavirus-but-the-washington-post-wants-you-to-rat-out-your-neighbors-anyway/

  • Lisäyksenä
   Do You Know All Coronavirus Victims Appear to be Chinese? Thought Not
   LANCE WELTON:
   Korona-virus on virus, johon jostain syystä itä-aasialaiset ovat alttiita, mutta muut rodut eivät ole, aivan kuten SARS. … MSM: n jatkuva hypetys on vain keino saada ihmiset panikoimaan, koska ihmiset ovat paniikissa alttiimpia aivopesulle. Ilmoittamatta rotua niistä, jotka ovat saaneet tämän taudin Euroopassa, eurooppalaisten keskuudessa on luotu tarpeetonta paniikkia, jotta heille olisi helpompi saada viesti ettei ”rotueroja ole, koska rotu on sosiaalinen rakenne. ”

   Mutta rotuerot ovat olemassa. Rotu on biologinen todellisuus. Ja tällaiset virukset auttavat todistamaan sen.

   So if I wanted to tempt fate, then I’d write the following:
   The Corona virus is a virus that, for whatever reason, East Asians are susceptible to but other races are not, just like SARS. None of our people are going to succumb to this condition. The MSM’s constant hyping is just a way of making people panic, because people are more susceptible to being indoctrinated when they panic. By not reporting the race of those who have caught this disease in Europe, unnecessary panic is being fomented among Europeans…so that they can be more easily inculcated with the message than “race differences don’t exist, because race is a social construct.”

   https://www.unz.com/article/do-you-know-all-coronavirus-victims-appear-to-be-chinese-thought-not/

 11. Esitän alla erään näkemyksen korona-viruksesta, mutta jokainen päätelköön, mikä on uskottavaa.

  Korona- viruksen on sanottu olevan ensimmäinen tapaus , jossa geneettiseen koodiin perustuva laboratorio-virus on päästetty liikkeelle. Jopa Kiinan johtaja XI on julkisuudessa viitannut siihen että amerikkalaiset ovat tutkimustarkoituksessa yhteistyössä kiinalaisten tutkijoiden kanssa keränneet 200 000 kiinalaisen geeniperimän.

  ”2015 wurde in amiland bemerkt, dass dieses Virus für die Modifikation geeignet ist; wie alle anderen „Labor-Viren“. Einer der Finanziers des Experimentes war ein gewisser bill gates. Das gehört zu den Abscheulichkeiten amilands: man kann solch monströse Projekte ausführen … und das: STEUERFREI! Außerdem ist es der erste Fall, wo Labor-Viren auf Basis des genetischen Codes in Umlauf gebracht wurden. Soll heißen, sie wirken ausschließlich bei Chinesen!”

  Jo se että vain kuolemantapauksissa on vain kiinalaisia tukee ylläolevaa. Kuolleiden lukumäärää voidaan myöskin epäillä, koska kyseinen virus ei ole tappava. Hieman hämäräksi asian tekee myöskin se että puhutaan sadoista kuolleista mutta ei lainkaan sanota, kuinka monta taudista on selvinnyt eli parantunut.

  Was die Zahlen der Toten in den Medien betrifft: die sind gelogen. Generell stirbt man von diesem Virus nicht (natürlich können Schwache oder bereits Kranke, wie bei der Schweinegrippe, sterben … für Gesunde sollte es kein Problem sein). Die Propaganda ist grenzenlos. Übernommen hat sie natürlich die Weltgesundheitsorganisation (die korrupteste Organisation weltweit … informell: „DER Regierunsapparat“ des Tiefen Staates).

  • ”…että amerikkalaiset ovat tutkimustarkoituksessa yhteistyössä kiinalaisten tutkijoiden kanssa keränneet 200 000 kiinalaisen geeniperimän…”
   Tuosta voisi vetää mielettömän päätelmän että kiinalaiset olisivat auttamassa ZM-mafiaa (Zio-Masonic) oman kansansa tuhoamisessa. En jaksa uskoa siihen kun Mao ei ole enää johdossa.
   Venäjällä muuten on tehty samanlaista geeniperimän keräystä ja Putin on reagoinut siihen yrittäen estää sen.
   Viittaisi siihen että ZMM on näiden takana koska sehän koostuu Valituista jotka haluavat valloittaa koko maailman ja alistaa goimit Talmudin määräämään muottiin. Geeniperimän tieto on tärkeä tehokkaille bioaseille joilla goimit ja väärät rodut on helppo tuhota.
   ——
   Kun selailee Genocide Watch sivustoa niin täytyy ihmetellä miksei siellä puhuta mitään palestiinalaisten kansanmurhasta eikä valkoisen väestön meneillään olevasta tuhoamisesta joka koskee koko läntistä maailmaa.
   Ei myöskään mitään Euroopan kalergisoinnista ja kansallisvaltioiden tuhosta ikäänkuin se olisi luonnollinen asia eikä kansanmurha.
   Ja onhan se sitä ZMM:lle. Kyse ei ole genocidesta, kansanmurhasta, kun valkoista väestöä tuhotaan. Se on jopa tavoite.
   Onko sivusto zm-mafian hallinnoima propagandasivusto ja palvelee sen intressejä ja nwo-hanketta?
   https://www.genocidewatch.com/countries-at-risk
   https://www.genocidewatch.com/ten-stages-of-genocide

  • Tämä käynnissä oleva coronavirus-hysteria on pelkkä psykologinen harjoitus tulevalle tappaja-virukselle, jonka he kyllä tulevat päästämään irti. Coronaviruksella pelottelun tarkoitus on seurata ihmisten käyttäytymistä, saada ihmiset ottamaan ja – suorastaan vaatimaan rokotuksia – jotka todellisuudessa istuttavat sairauksia ja heikentävät ihmisen omaa immuniteettia. Coronaviruksesta tiedottaminen edustaa puhdasta propagandaa!

 12. ’Pirak’ toteaa ylempänä: ”Kokoomus ja oikeistodemarit ovat myyneet tämän maan vuosikymmenien kuluessa. He kannattavat EU:n liittovaltiokehitystä NWO-agendan mukaisesti, mutta salaavat sen petturimaisesti Suomen kansalta.”

  Mihin tämä kulissien takainen puuha lopulta johtaa … voiko sionistimafia voittaa ja sille uskolliset lännen ja EU:n hallitukset (omammekin) jatkaa nwo-agendan mukaista valkoisen väestön tuhoavaa oligarkki-politiikkaansa kun massojen ja mustien tietoisuus kasvaa…?
  Vaikka sionistit yrittävät tehokkaasti kääntää mustat ja muslimit valkoista väestöä vastaan niin joutuvatko he lopulta itse ’teuraaksi’?

  Eikö maamme johdon ja hallituksen olisi tiedostettava ne vaarat joita nykyinen yhteistyö sionistien ehdoilla ja vallan alla merkitsee valkoiselle rodulle?

  Aspects of Black Anti-Semitism
  ANDREW JOYCE
  “[Jews] infiltrate the Negro neighborhood with stores, and they exploit the Negro more than any other White group — housing, food, clothing — controlling the three basic things Negroes need. They claim to be friendly with Negroes but, when pushed to the wall, they are more injurious, more ruthless, than other Whites.”
  Jeremiah X, 1965.[1]
  Speaking to the Black historian Horace Mann Bond in 1965, Jeremiah X, then leader of the Atlanta Mosque of the Nation of Islam, argued that “the Jews are the Negro’s worst enemy among whites.”
  The reason Jews were particularly dangerous, explained Jeremiah, was the fact they “make it a practice to study Negroes; thus they are able to get next to him better than the other whites. He uses the knowledge thus obtained to get close to the Negro, thereby being in a position to stab him with a knife.”
  This metaphorical knife was both economic and socio-cultural. As well as acting as slumlord, pawnbroker, and merchant, the Jew of the Black world was also a manipulative political actor:
  “Through their control of the press and of other mass media they are able to make the public feel sorry for Jews. It is so bad today that anybody who speaks out against Jews is immediately clobbered as ‘anti-Semitic.’ They have made the Negroes to believe their sufferings have been greater than those of the Negro in America.”

  Yllä kuvatun ’worst enemy of Negro’ lisäksi sionistien rasitteena on orjakauppa ja siirtomaapolitiikka. Mustat alkavat yhä paremmin tiedostaa saman minkä aasialaiset ovat jo tiedostaneet: “Jewish money has long been known to be ruthless and merciless.” — “The scary thing about Jews is they are grabbing the currency markets and financial investment companies. Their network is tight-knit beyond one’s imagination.” — “it is a fact that Jews use financial networks and have influence wherever they are born.”

  Horace Mann Bond, in his own 1965 reflections on “Negro Attitudes Toward Jews,” comments on the fact Jews historically appeared in the African-American environment overwhelmingly as pawnbrokers, as monopolists of the liquor trade (“The Jews have a stranglehold on the liquor stores in this town”), as the primary sellers on credit of clothing and other essential items, and, perhaps most crucial of all, as the slumlord and property dealer (“Some Jews have bought up that urban re-development land and are putting up shoddy apartments they call “Nigger housing” on it”).[3]
  In 2016, local news website Patch published a list of the 100 worst slumlords in Harlem, with the top ten including seven Jews (Mark Silber, Adam Stryker, Joel Goldstein, Marc Chemtob, Moshe Deutsch, Solomon Gottlieb, and Jason Green), a representation that has remained roughly constant every year, with Jews persistently claiming top ranking for building violations, rodent infestations, lack of maintenance, exploitative rent, mold, and other forms of building decay injurious to health. Indeed, this situation has at times resulted in considerable embarrassment to Jews.
  Indeed, it is the sheer dominance and proximity of the Jews as primary exploiters of Blacks that has often caused a quite radical break in the Black imagination between perceiving wholesale “White oppression,” and the more nuanced understanding that Jews are a distinctive class unto themselves.
  …. Historical data would instead suggest that Jews were prominent exploiters of Blacks who rather expertly and skillfully created an image of themselves as friends and allies of Blacks.

  Myös Islam vihaa Juutalaisuutta joka on käynnistänyt globaalin islamin vastaisen sodan ja haluaa tuhota islamin kuten kristinuskonkin. Vastavoimat siis kasvavat koko ajan samaan aikaan kun sionistineokonnat uhoavat rapakon takana ja tukevat Israelin harjoittamaa terrorismia.
  Syntyykö lopulta pakon alla kolmen yhteinen rintama sionisteja vastaan: valkoiset, mustat ja muslimit? Onko mitään muuta keinoa estää ja voittaa sionistien nwo-tyrannian läpimurto?

  https://www.unz.com/article/aspects-of-black-anti-semitism/

  • ”Kiusaaja meitä kun tahtovi niellä, lannista viekkahat vehkehet sen…” laulettiin joskus kirkon penkillä
   Tässä olisi hyvää oppia (kovaa tutkittua faktaa) tarjolla maamme hallitukselle joka ei näytä pystyvän vastustamaan nwo-mafian multi-kulti kiusauksia oman maamme ja kansamme tuhon hinnalla.
   Human Diversity: the Interpretable Mosaic
   JAMES THOMPSON
   Anyone who wants to know the score on the possible causes of sex, race and class differences will be amply rewarded in understanding if they read this book. It deserves to mark a turning point in public understanding of the biological factors in human behavior.

   Jokainen, joka haluaa tietää enemmän mahdollisista sukupuolen, rodun ja yhteiskuntaluokan erojen syistä, palkitaan runsaasti, jos hän lukee tätä kirjaa. Se ansaitsee maininnan: käännekohta kansalaisten ymmärtämisessä ihmisen käyttäytymisen biologisista tekijöistä.

   Are sex differences already there at birth?
   The most dramatic example of a finding from infancy, which led to considerable publicity, was a 2002 study presenting evidence that newborn girls no more than two days old after birth showed stronger interest in a human face while the newborn boys showed stronger interest in a mechanical mobile.
   Turning to Race, Murray bins it in favour of “ancestral population”. However, he properly continues to use it in his Propositions, so it may be a euphemism too far. He gives a clear, cautious account of race differences, and speculates as what polygenic risk scores may eventually achieve when they are calculated for all ancestral populations.
   https://www.unz.com/jthompson/human-diversity-the-interpretable-mosaic/

   • Sionistipresidentti Israelin valtioterrorismin aisankantajana sekä suomalaisten syöjänä

    ”Suomen poliittinen mafia on presidenttiä myöten suunnattoman järkyttynyt antisionismin kohonneesta vaarasta tiettyjen suomalaisten isänmaalisten ryhmien keskuudessa.
    Sionistipresidentti raivoaa suomalaisille aktivisteille, jotka vastustavat muun muassa huippu rasistisen Israelin veren tahrimaa miehityspolitiikkaa.

    Niinistön sanoma on selvä: Poliittinen mafia Suomessa on tarkoitettu ensisijaisesti puolustamaan kansainvälisten investointipääomien, rahoitusmarkkinoiden ja juutalaisvaltio Israelin hegemonisia tavoitteita Lähi-idässä.
    Tämä velvoittaa myös pakkomonikulttuurisuuden toteuttamista Suomessa, suomalaisten vaatimuksista ja etuisuuksista piittaamatta.
    Itsenäisyydellä ja yhteiseen hyvään tähtäävällä kansallisella toiminnalla ei ole enää mitään merkitystä, sillä nehän ovat nykyisin suorastaan laittomuuksia. Pääasia on negatiivisen globalisaation edunvalvonta ja luonnonvarojen, kuten esim. Suomen pohjavesien myynti monikansallisille yhtiöille.
    Me itsenäisyyttä ja kansallista vapautta tavoittelevat ”typerykset” emme vain ymmärrä tätä negatiivisen globalisaation antamaa orjuuden filosofiaa ja sen ”syvällistä” luonnetta.
    (Niinistö käyttää kuitenkin nimitystä antisemitismi, joka on eriasia kuin antisionismi, jolla tarkoitetaan esimerkiksi Israelin valtion ylläpitämän miehityspolitiikan vastustamista sekä kansainvälisen poliittisen sionismin tavoitteiden kritiikkiä.)
    lisää linkistä
    http://www.magneettimedia.com/sionistipresidentti-israelin-valtioterrorismin-aisankantajana-seka-suomalaisten-syojana/

    • Voi todella ihmetellä miksi presidentti tekee anti-sionismista anti-semitismiä vaikka kyse on kokonaan ja täysin eri asioista. Juristin koulutus pitäisi riittää sen ymmärtämiseen.
     Ainakin minussa herää epäily että meillä on epäpätevä presidentti kun hän ei noin yksinkertaista asiaa ymmärrä.

     Jatkoa linkin artikkelista
     ”Niinistö puolustaa yllä mainittua terroristivaltio Israelia ja siihen kytkeytyvää kansainvälistä sionismia, vaikka nämä ovat selvä uhka maailmanrauhalle ja kansojen olemassaololle.

     Ne suomalaiset, jotka uskaltautuvat kritisoimaan mainittuja entiteettejä saavat rasistin leiman otsaansa, ja ajautuvat polpon vainon kohteeksi jopa presidentin painostamana.

     Presidentti on nyt myös paljastanut ymmärryksensä demokratiasta. Sionisti-Niinistö tarkoittaa demokratian syvimmällä olemuksella sitä, että sionistisen eliitin, terroristivaltio Isrelin ja globaalinen investointipääomien sekä kansainvälisten kurjuutta ruokkivien rahoitusmarkkinoiden totalitarismia ei saisi arvostella, sillä se olisi ”rasismia” ja edustaisi antisionistisia poliittisia näkemyksiä, jotka eivät ansaitse mitään jalansijaa yhteiskunnassamme”.

     Näin menetellen sionistipresidentti onkin itse syyllistynyt äärimmäiseen epädemokratiaan ja rasismiin suomalaisia toimijoita sekä kokonaisuudessaan suomalaista yhteiskuntaa vastaan.
     Niinistön asettuessa syrjivästi uhkailemaan ja nimittelemään suomalaisia ”äärioikeistolaisia” toimijoita, asemoituu hän samalla puolustamaan kiihkeästi kansainvälisiä pankkeja, jotka ovat täysin orientoituneet palvelemaan juutalaisen eliitin luomaa systeemiä kansainvälisenä rahan- ja omaisuuden ryöstöjärjestelmänä.
     Nämä rahoitusinstrumentit ovat pelkästään parasiittejä, jotka loiseliönä kuluttavat isäntäelimistön energiaa.
     Suomen valtio, hallitus, eduskunta sekä kansalaiset ovat ainoastaan tämän globaalin pankkijärjestelmän korollisen velkarahasysteemin riiston sekä ryöstön kohteita.

     Niinistön pitäisi ymmärtää, että myös juuri yllä mainitut asiantilat pakottavat isänmaallisia aktivisteja osoittamaan allegerioiden värittämää verbaalisuuttaan ja funktioitaan negatiivisen globalisaation vääryyksiä vastaan.”

 13. Pääsemme nyt Amerikan oligarkkien seuraan kun Unz-sivusto aloittaa heistä kertovan paljastavan sarjan siinä toivossa että kansa alkaisi ymmärtää missä mennään ja ennenkaikkea mihin mennään jos tällä tiellä jatketaan
  Oman mamme oligarkkeineen voi nähdä Usan kopiona pienemmässä mittakaavassa joten sarjasta varmaan voimme mekin oppia asioita joista erkkomedia ja presidentin tukeman ’orpo-ja lestamafian’ kahleissa elävä eliitti ei kerro.

  American Oligarchs I: the Pritzkers and Transgenderism
  ERIC STRIKER
  American Oligarchs” will be a recurring National Justice series highlighting 21st century robber barons and how they use their power over our country.
  The goal is to spotlight America’s crisis of representative democracy and the corruption foisted upon our society by capitalist thugs and their agents.
  ——Amerikkalaiset oligarkit ”on toistuva National Justice -sarja, joka tuo esiin 2000-luvun ryöstöparoonit ja kuinka he käyttävät valtaansa maamme suhteen.
  Tavoitteena on tuoda esiin Amerikan edustuksellisen demokratian kriisi ja kapitalististen roistojen ja heidän edustajiensa yhteiskuntaan kohdistama korruptio.

  An army of phony scientists, shameless academics, politicians and activist legal fronts, armed with unfathomable amounts of money, have been successful in using every dirty trick to completely circumvent and upend legislative democracy. Christopher Caldwell’s recent book, “The Age of Entitlement,” outlines how elites have been able to use Civil Rights precedents – where laws are decided in courts rather than by elected representatives and referendum – to radically transform American society by overruling the US Constitution and the will of the people.
  ——-Armeija petollisia tutkijoita, häpeämättömiä tutkijoita, poliitikkoja ja aktivistien laillisia etuja, jotka on aseistettu käsittämättömillä rahasummilla, on onnistunut käyttämään kaikkia likaisia temppuja lainsäädäntödemokratian täydelliseen kiertämiseen ja ylittämiseen.
  Christopher Caldwellin kirjassa ”Etuoikeuksien aikakausi” kuvataan, kuinka eliitit ovat kyenneet käyttämään kansalaisoikeuksien mallia – jossa lakeja päätetään tuomioistuimissa eikä valittujen edustajien ja äänestyksen perusteella – muuttamaan amerikkalaista yhteiskuntaa radikaalisti ohittamalla Yhdysvaltojen perustuslaki ja ihmisten tahto.

  Civil Rights … has become a parallel vein of political power, where laws and rules that impact society as a whole are no longer tethered to public opinion or consent, but instead decided by a small group of rich Jews and capitalists, sometimes in the same family and playing diverse roles on the pitch to make their grotesque and oppressive dystopia real.

  The Pritzkers and Transgenderism
  The Pritzker family, heirs to the Hyatt Hotel, today use their estimated $29 billion dollar fortune to speculate on the stock market, dodge taxes, buy politicians, and rip people off with predatory banking schemes.
  ——-Kansalaisoikeuksista … on tullut poliittisen vallan rinnakkaissuunta, jossa lakia ja sääntöjä, jotka vaikuttavat koko yhteiskuntaan, ei enää kiinnitetä yleiseen mielipiteeseen tai suostumukseen, vaan sen sijaan niistä päättää pieni joukko rikkaita juutalaisia ja kapitalisteja, joskus sama perhe pelaten erilaisia rooleja kentällä tehdäkseen groteskisen ja sortavan dystopian todelliseksi.

  Pritzkerit ja transsukupuolisuus
  Pritzker-perhe, Hyatt-hotellin perilliset, käyttää tänään arviolta 29 miljardin dollarin omaisuutensa spekuloimalla osakemarkkinoilla, väistää veroja, ostaa poliitikkoja ja raatelee ihmisiä saalistuspankkijärjestelmillä.

  P.s. käännän näitä Googlen kääntäjällä mikä selittää tekstin laadun. Yritän tarkistaa ettei ainakaan suurempia virheitä tule koska kone kääntää usein epäjohdonmukaisesti ja jopa väärin.

 14. Juutalaisen Jane ja Aatos Erkon säätiön omistama Sanoma-mediamonopoli kasvaa aggressiivisesti. Sanoma on alkanut ostaa paikallislehtiä, joista tunnetuimpiin lukeutuvat Aamulehti sekä Satakunnan Kansa.

  Yrityskauppojen myötä koko Suomen mediatarjonta on entistä tiiviimmin yhden juutalaisen säätiön käsissä. Erkkojen ohella pohjoismaista mediakenttää dominoi juutalainen Bonnierin suku.

  Sanoman tunnetuimpia julkaisuja ovat entuudestaan olleet Helsingin Sanomat (HS) sekä Ilta-Sanomat. Tampereen ja Porin johtavien lehtien ohella Sanoman omistukseen siirtyvät nyt esimerkiksi Janakkalan Sanomat, Jämsän Seutu, Kankaanpään Seutu, Nokian Uutiset, Tyrvään Sanomat ja Valkeakosken Sanomat.

  Mitä pienemmälle ryhmälle kansallinen mediavalta keskittyy, sitä tehokkaammin mediaeliitti voi manipuloida politiikkaa, julkista keskustelua, liike-elämää ja kulttuuria. Sanoma oli esimerkiksi avainasemassa, kun Suomi lobattiin osaksi Euroopan unionia.

  Filosofian tohtori Aleksi Mainio paljasti teoksessaan Erkkojen kylmä sota, että Helsingin Sanomat on toiminut Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA:n propagandatoimistona. HS on tunnettu erityisen globalistisena ja kulttuurimarxistisena julkaisuna. Mainion mukaan HS:n arvot eivät ole sattumaa, vaan Erkot ovat aina pyrkineet manipuloimaan Suomen politiikkaa mediansa kautta.

  Lähde: Kauppalehti

  • ”Ny Expressenchef ska fortsätta kampen mot ”nationalistiska krafter”

   Publicerad 10 februari 2020
   MEDIA. Klas Granström blir ny chefredaktör för Expressen – och lovar att fortsätta föra ägarfamiljen Bonniers politiska kamp mot nationalism…”
   https://www.friatider.se/ny-expressenchef-ska-fortsatta-kampen-mot-nationalistiska-krafter

   Bonnierit hallitsevat suvereenisti Ruotsin valtamediaa ja kuuluvat siihen ”Jumalan valittuina” esittäytyvään ryhmään joka yli 90 prosenttisesti hallitsee myös Yhdysvalloissa mm. sen valtamediaa – monista muista yhteiskunnan tärkeimmistä osatoiminnoista puhumattakaan.

   Brysselin Pravdan nykyisen takapirun, globalisti Antti Herlinin Bilderberg-agendaan kuuluu mananmajoille menneen Bilderberg-’Aatos Erkon’ ja Bonnierien tavoin myös mm. kansallisvaltioiden tuhoaminen globalistista Uutta maailmanjärjestystä estävänä tekijänä.

   Vaikka seuraava artikkeli on julkaistu yli kymmenen vuotta sitten, se on ”punaisen lankansa” puolesta entistä ajankohtaisempi nyt:
   ”Helsingin Sanomien johtama mediakontrolli Suomessa”,
   http://eaglesflysingly.blogspot.com/2008/05/helsingin-sanomien-johtama.html

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here