”Nouse ylös ja tapa ensin”: Israelin tiedustelupalvelun salamurhien historiikki

Yhdysvallat murhasi Qassem Suleimanin lennokki-iskulla tammikuun alussa. Eri keinoin tehtyjä murhia on paljon ja niitä ovat tehneet lukuisat valtiot. Murhatilastoa johtaa Israel.

39
Miehittämätön MQ-9 Reaper

If someone comes to kill you, rise up and kill him first.”
[Jos joku tulee tappaakseen sinut, nouse ylös ja tapa hänet ensin.]

(The Babylonian Talmud,
Tractate Sanhedrin, Portion 72, Verse 1)

Qassem Suleimani (11.3.1957 Kermanin maakunta, Iran – 3.1.2020 Bagdad, Irak) oli iranilainen kenraalimajuri ja Islamilaiseen vallankumouskaartiin kuuluvien Quds-joukkojen komentaja. Suleimani sai surmansa perjantaina 3.1.2020 USA:n Bagdadin kansainväliselle lentoasemalle tekemässä ohjusiskussa. Suleimanin lisäksi iskussa kuoli Irakin Kansan mobilisointiyksikköjen johtaja ja vähintään 5 muuta henkilöä. Suleimanin autosaattuetta vastaan tehtiin isku MQ-9 Reaper -sotalennokeista laukaistuilla 3:lla Hellfire-ohjuksella. Iskun määräsi presidentti Trump. USA:n puolustusministeriön mukaan iskun tarkoitus oli pelotella Iran luopumaan tulevista iskuistaan USA:ta vastaan.

Murhaavaa maalitusta

Suleimainin surmanneessa iskussa oli kysymys ’maalitetusta salamurhasta’ (targeted assassination, assassinat ciblé). Maalitettu salamurha määritellään tappamisen muodoksi, jonka valtion hallitus toteuttaa vihollisena pitämäänsä henkilöä vastaan. Trumpin presidenttikauden kahden ensimmäisen vuoden aikana on raportoitu suoritetun 2243 lennokki-iskua.

USA:n hallitusten suorittamista maalitetuista salamurhista on vuosien mittaan saatu varsin runsaasti informaatiota. Toisin on ollut Israelin laita. Puutetta poistamaan on saatu Ronen Bergmanin järisyttävä kirja Rise and Kill First: The Secret History of Israel’s Targeted Assassinations [Nouse ja tapa ensin: Israelin maalitettujen salamurhien salainen historia]. (Aika näyttää, saadaanko tämä merkittävä teos milloinkaan suomen kielelle.)

Päivittäisiä murhia ja teloituksia

Aivan pimennossa suuri yleisö ei ole ollut ennen Bergmanin (kuvassa alla) kirjan julkaisemista. Tarkkasilmäiset lukijat ovat vuosien mittaan saaneet pääpiirteittäisen kuvan kansainvälisen valtapolitiikan pimeästä puolesta. Totuus on kiteytettävissä seuraavasti: Sellaisten ihmisten surmaaminen (ilman oikeudenkäyntiä), joita pidetään uhkana ainoalle supervallalle tai muulle suurvallalle, on meidän aikanamme varsin arkipäiväistä. On toisaalta selvää, että mainitunlainen käytäntö on vastoin YK:n turvallisuusjärjestelmän pelisääntöjä.

Julkistettujen lähteiden mukaan sotilaallinen strateginen tappaminen noudattaa varsin kaavamaista menettelyä. Armeijan tiedusteluorganisaatio yhdessä muiden tiedustelupalvelujen kanssa laatii luettelon vieraiden valtioiden ihmisistä, jotka uhkaavat tai saattavat uhata arvioijavaltion kansallista turvallisuutta. Henkilö voi olla luettelossa hyvinkin pitkään ilman että hänet surmataan. Kun henkilön riskiarviointi ylittää tietyn kriittisen tason, turvallisuusjärjestöt tekevät poliittiselle päätöksentekijälle ehdotuksen henkilön eliminoimisesta. Lopullisen päätöksen tekee usein valtion ylin poliittinen johto (presidentti tai pääministeri) kirjallisesti.

Kun päätös henkilön eliminoimisesta on tehty, päätös pannaan täytäntöön sopivaksi katsotulla keinolla. Sotilaallinen turvallisuusjärjestö on tavallisesti vastuussa lopputuloksesta yhdessä muiden turvallisuuselinten kanssa. Toimeenpano saatetaan uskoa pienelle, yleensä väärän henkilöllisyyden omaavalle ryhmälle, joka lähetetään asianomaiseen maahan salamurhan toteuttamiseksi. Joissakin tapauksissa mobilisoidaan tarvittava määrä hävittäjiä, lennokkeja, satelliitteja, ajoneuvoja ja muita resursseja. Eräissä tapauksissa turvaudutaan pommeihin, myrkkyihin tai muihin vastaaviin keinoihin.

Eri valtioiden tiedustelupalvelut tekevät maalitetuissa salamurhissa yhteistyötä. Salamurharyhmien sallitaan usein paeta kohdevaltiosta esteettömästi.

Nouse ylös ja tapa ensin

Ronen Bergmanin 754-sivuinen mammuttimainen Rise and Kill First tekee selkoa Israelin (tiedustelupalvelun) suorittamien maalitettujen salamurhien salaisesta historiasta. Bergmanin mukaan Israel on salamurhannut enemmän ihmisiä kuin mikään muu länsimaa toisen maailmansodan jälkeen. Kirjassa kuvataan Britannian viranomaisten, Hamasin, Hizbollahin ja Palestiinan vapautusjärjestön (PLO) johtajien sekä Iranin ydintutkijoiden murhat. Teoksensa kirjoittamiseksi Bergman suoritti tuhat haastattelua ja kävi läpi tuhansia asiakirjoja.

Rise and Kill First kirjaa Israelin salaisten virastojen suorittamia maalitettuja salamurhia, operaatioiden kohteita ja niihin liittyviä henkilöitä sekä operaatioissa käytettyä taktiikkaa. Kirjan otsikkoa on innoittanut Talmudin neuvo: ”Jos joku tulee tappamaan sinut, nouse ylös ja tapa hänet ensin.” Talmudin kehotusta on Bergmanin kirjan mukaan noudatettu kiitettävästi: Israelin perustamisen (1948) jälkeen Israelin hallitusten siunauksella on suoritettu ainakin 2700 salamurhaoperaatiota. Keinovalikoimassa vain kekseliäisyys on ollut rajana: myrkytetty hammastahna, aseistetut lennokit, räjähtävät matkapuhelimet, kauko-ohjatuilla pommeilla varustetut vararenkaat jne jne.

Yksi kirjan sensaatioista on väite Jasser Arafatin murhatuksi tulemisesta. (Tämä tiedonjyvä ei ole toistaiseksi ehtinyt Wikipediaan saakka.) Kiinnostavaa (joskaan ei kai kenellekään enää hätkähdyttävää) on, että maansa pääministereiksi kohonneet Menachem Begin, Yitzak Shamir, Ariel Sharon ja Ehud Barak saavat Bergmanilta epiteetin ”assassin” (salamurhaaja).

Maalitettujen salamurhien ’tilaajavaltio’ pyritään normaalisti pitämään salassa. Aina tämä ei kuitenkaan onnistu. Näin kävi muun muassa monissa Israelin JWR:n (Joint War Room) operaatioissa. Bergman kertoo kirjassaan makaaberista tilanteesta, jossa (mitä ilmeisemmin ’huumorin’ varjolla) keskusteltiin tilanteesta, jossa Israelin syyllistymistä kysymyksessä oleviin salamurhiin ei enää voinut uskottavasti kiistää. Muuan prikaatinkenraali totesikin karusti: ”Me emme voisi väittää, että nämä operaatiot oli toimeenpannut Suomen hallitus.” [”We could not claime that these operations were executed by the government of Finland.”] (Bergman, m.t., s. 505)

Reaktioita Bergmanin tutkimukseen

CIA:n entisen tiedustelupalvelun analyytikon Kenneth M. Pollackin mukaan Bergmanin kirja on ”älykäs, harkittu ja tasapainoinen”. Bloomberg Newsin vanhempi päätoimittaja Ethan Bronner pitää teosta ensimmäisenä kattavana katsauksena Israelin valtion tukemista murhista. Lähi-itään erikoistuneen kirjailijan ja journalistin Charles Glassin mukaan kirja on ”huolellisesti tutkittu”.

Rise and Kill First on palkittu Kansallisella juutalaisella kirjapalkinnolla historia-kategoriassa (National Jewish Book Award in the History category).

Bergmanin mukaan Israelin salainen palvelu on yrittänyt puuttua hänen työhönsä. Se järjesti vuonna 2010 kokouksen häiritäkseen hänen tutkimuksiaan ja varoitti Mossadin entisiä työntekijöitä antamasta hänelle haastatteluja.

Ronen Bergman (hepreaksi: רונן ברגמן)

Israelilainen tutkiva toimittaja ja kirjailija, joka toimii Yedioth Ahronoth -sanomalehden vanhempana poliittisena ja sotilaallisena analyytikkona. Bergman on kirjoittanut artikkeleita seuraaville julkaisuille: The New York Times, The Wall Street Journal, Foreign Affairs, Newsweek, The Times, The Guardian, Frankfurter Allgemeine Zeitung ja Süddeutsche Zeitung.

Bergman on toiminut vierailevana luennoitsijana akateemisilla foorumeilla suurissa yliopistoissa Israelissa ja ulkomailla (Princeton, Yale, Columbia, New Yorkin yliopisto, Oxford ja
Cambridge) sekä sotilas- ja tiedustelufoorumeilla Israelissa, USA:ssa ja Britanniassa.

Tapio Kuosma on espoolainen kirjailija ja oikeustieteen lisensiaatti.

Lähteitä

Ronen Bergman: Rise and Kill First : The Secret History of Israel’s Targeted Assassinations. Random House 2018.

Inka Haukka, Ulriikka Myöhänen, Petri Burtsov, Kai Jääskeläinen: Trumpin mukaan Yhdysvallat ei halua sotaa – USA lähettää 3 000 sotilasta Lähi-itään lisääntyneen uhan vuoksi. Yle Uutiset 3.1.2020 klo 03.57, päivitetty 4.1.2020 klo 01.06.

Tapio Kuosma: Hypervallan ohjusisku – häämöttääkö horisontissa Harmageddon? Vastavalkea 4.1.2020.

Jan-Peter Paul: Vardag med mord och avrättningar. Hufvudstadsbladet 8.1.2020.

Artikkelikuva MQ-9 Reaper -lennokista: Lt. Col. Leslie Pratt (public domain)
Kuvituskuva Ronen Bergmanista: Dor Malka (CC BY-SA 4.0)

39 KOMMENTTIA

 1. Menachem Begin, Yitzak Shamir, Ariel Sharon ja Ehud Barak olivat salamurhaajia ja siviilitappajia jo ennen Israelin perustamista.
  ”Jokainen kansallisvaltiossa asuva juutalainen on tarvittaessa meidän (Israel ja Mossad) apulainen, tiedonvälittäjä, sekä auttaja, sanoi Ari Levison suomalaisille nuorille miehille Jom Kibbur sodan aikana, kun Seutulasta kiireellä Israelin armeijan sotilaspuku laukussa nousivat Lutfhansan koneeseen!”
  Tämä kuvaa sitä tilannetta, jossa elämme. Israelin ilmavoimat ja raskastykistö murhasti suomalaissotilaan ja kiinalaisen YK:n tehtävissä pommisuojaan, tyytyi silloinen Suomen hallitus peloissaan vain pahoittelemaan tapahtunutta julkisuudessa. YK:n pääsihteeri vain halusi tarkennusta, miksi niin oli käynyt? Israel vastasi ylimielisesti kuusi kuukautta myöhemmin suunnilleen:
  ”Emme tilanteessa osaa aina arvioida kuka pommisuojissa on!”
  YK:n tarkkailupiste oli ollut siinä 13 vuotta. Kiinalainen ja suomalainen oli koko pommituksen ajan radioyhteydessä Israelin sotajohtoon, pyytäen jättämään piste rauhaan. Myöhemmin presidentti Halonen oli itkuisena paljastamassa Tähtitornin mäkeen ”juutalaista itkukiveä”. Pääministeri Lipponen silmiään pyyhkien sanoi suunnilleen:
  ”Tämä on osoitus Israelin valtion, ystävämme ja Suomen luottamuksesta, hyvistä väleistä ja kertoo, ettei välillämme ole mitään epäselvää!”
  Tämä Suomen korkeimman johdon itkeminen syyssateessa oli ainakin muutama kuukausi sitten katsottavissa YLE:ltä ja jutuupista.

 2. Tapio Kuosman laatutyötä taas.
  Upeaa kun tämä on nyt luettavissa suomeksikin.
  ”USA:n hallitusten suorittamista maalitetuista salamurhista on vuosien mittaan saatu varsin runsaasti informaatiota. Toisin on ollut Israelin laita. Puutetta poistamaan on saatu Ronen Bergmanin järisyttävä kirja Rise and Kill First: The Secret History of Israel’s Targeted Assassinations [Nouse ja tapa ensin: Israelin maalitettujen salamurhien salainen historia]. (Aika näyttää, saadaanko tämä merkittävä teos milloinkaan suomen kielelle.)”

  Todellakin, saadaanko koskaan suomen kielelle? Uskon että saadaan vaikka ’lesta- tai orpo-mafia’ tulee tekemään kaikkensa ettei sitä saada.

  Kuten ’aaro koeputkipoika’ toteaa maamme poliittinen johto on täynnä Judas-pukkeja, sionistien lakeijoita eikä liene kaukana sanoa ettemme kovin paljon poikkea USAsta josta N-yahu on avoimesti sanonut että se on Israelin kontrollissa.

  Joku sana USA-Israel-Nato koaliition ”ennalta ehkäisevä itsepuolustus välitöntä hyökkäystä vastaan” (”pre-emptive self-defence” against “imminent attack”) – strategiasta.
  Lies, the Bethlehem Doctrine, and the Illegal Murder of Soleimani
  CRAIG MURRAY:
  Daniel Bethlehem, joka toimi ensimmäisen Netanyahun hallituksen ja sitten Blairin hallituksen lainopillisena neuvonantajana, kehittämässä Betlehemin opissa sanotaan, että valtioilla on oikeus ”ennalta ehkäisevään itsepuolustukseen” ”välitöntä” hyökkäystä vastaan. Se on asia, jonka useimmat ihmiset, ja useimmat kansainvälisen oikeuden asiantuntijat ja tuomarit, hyväksyisivät. Minäkin.
  Se mitä hyvin harvat ihmiset, ja tuskin kukaan kansainvälinen lakimies, hyväksyvät, on avain ns. Betlehemin oppiin – että tässä ”välittömässä” – Pompeon huolellisesti valitsemassa sanassa – ei tarvitse olla normaalia määritystä joko ”pian” tai “ehkä tapahtuvan” välillä.
  Bethlehemin opin mukaan hyökkäys voidaan nähdä ”välittömänä”, vaikka ei tiedetä mitään yksityiskohtia siitä tai milloin se voi tapahtua. Joten drone- tai pommi-isku voi tappaa sinut – ja oppi on erityisesti kehitetty perustelemaan tai oikeuttamaan tällaiset iskut – ”tiedustelupalvelun” mukaan olet tekemisissä salajuonen kanssa, kun se ei kerro mitä juoni on tai milloin se saattaa tapahtua. Tai jopa niin että kun olet sekaantunut salajuoneen aikaisemmin, on oikein ja kohtuullista tappaa sinut jottet tee niin uudelleen.

  Developed by Daniel Bethlehem when Legal Adviser to first Netanyahu’s government and then Blair’s, the Bethlehem Doctrine is that states have a right of “pre-emptive self-defence” against “imminent” attack. That is something most people, and most international law experts and judges, would accept. Including me.
  What very few people, and almost no international lawyers, accept is the key to the Bethlehem Doctrine – that here “Imminent” – the word used so carefully by Pompeo – does not need to have its normal meanings of either “soon” or “about to happen”. An attack may be deemed “imminent”, according to the Bethlehem Doctrine, even if you know no details of it or when it might occur. So you may be assassinated by a drone or bomb strike – and the doctrine was specifically developed to justify such strikes – because of “intelligence” you are engaged in a plot, when that intelligence neither says what the plot is nor when it might occur. Or even more tenuous, because there is intelligence you have engaged in a plot before, so it is reasonable to kill you in case you do so again.

  https://www.unz.com/article/lies-the-bethlehem-doctrine-and-the-illegal-murder-of-soleimani/

  • sraelin toiminta Lähi-idässä palestiinalaisia ja laajemmin koko alueen ja maailman valtioita kohtaan rakentuu täysin yllä kuvatun Bethlehem-opin varaan. Se mahdollistaa myös sen että vihollinen voidaan luoda oman paranoian pohjalta tai megalomaanisista tarpeista käsin ja sitten hyökätä sen kimppuun kuvitellun tai itse luodun uhan perusteella.
   Itse asiassa koko nwo-agenda ja sen vaatima jatkuva sodankäynti pohjautuu tähän.
   Sionistimedian paisuteltu Venäjän ja Iranin uhka on paljolti juuri luotua uhkaa jotta voitaisiin käynnistää sota ja päästä käsiksi maiden rikkauksiin.
   Toisaalta todellinen koettu uhkakaan ei oikeuta hyökkäämään ellei uhkana koettu tee mitään uhkaavaa. Esim. Iranin aseellinen varustautuminen pahimpaan Israelin pelon takia ei oikeuta Israelia käymään sen kimppuun vaikka Israel haluaisikin.

   Bethlehem-oppia sovelletaan nykyisin laajasti ja salamurhat ovat vain sen äärimmäinen tai julmin muoto.
   Mitä muuta periaatteessa on hyökkäily toisin ajattelevia kohtaan silloin kun heidät koetaan vain subjektiivisesti uhaksi omalle itsetunnolle ja leimataan vihapuhujiksi. Jos toimin itsekkäästi ja saan siitä kritiikkiä niin on aika kohtuutonta että voin leimata kritiikin antajan vihapuhujaksi. Jos niin teen syyllistyn periaatteessa henkiseen terroriin.

   • Kertauksen vuoksi laitetaan tähän narsistisen persoonallisuushäiriön kriteerit (lähde: wikipedia):

    suuret käsitykset itsestään eli liioittelee saavutuksiaan;
    keskittyy mielikuviin rajattomasta menestyksestä, voimasta, kauneudesta tai suuresta rakkaudesta;
    uskoo olevansa niin ainutlaatuinen, että häntä voivat ymmärtää vain muut huomattavat henkilöt tai instituutiot;
    vaatii korostunutta ihailua;
    mielestään oikeus erityiskohteluun;
    muiden hyväksikäyttö;
    empatian puute;
    kateus (tai uskoo muiden kadehtivan häntä);
    ylimielisyys ja röyhkeys; ja
    elää jatkuvassa puolustusvalmiudessa (esim. valtavat pelot erityisaseman menettämisestä tai liioiteltu uhriutuminen).

    Onko sattumaa, että länsimaiden eliitti, joka yksilöinä tai ryhmänä elää todeksi omaa persoonallisuushäiriötään, tuntee sympatiaa ja myötämielisyyttä Israelin valtiota ja sen omaksumia toimintaperiaatteita kohtaan. Kaikkein hulluinta on, että öykkärin puolustajaksi ovat ryhtyneet nimenomaisesti kristilliset seurakunnat. Toisaalta tämä on ymmärrettävä niiden karismaattiset keskushahmojen persoonallisuuden kautta.

 3. ”Älä tapa.” (Mooses, 5Moos.5:17. Pyhä Raamattu. Kuopio 1946)

  ”… sillä kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat” (Jeesus, Matt.26:52. Pyhä Raamattu. Kuopio 1946))

  ”Käsitys yhdestä Jumalasta ja ihmiskunnasta on peruslähtökohta juutalaiselle ajattelulle. Toora on juutalaisuuden tärkein teksti ja se sisältää viisi Mooseksen kirjaa ja 613 määräystä sekä kymmenen käskyä. Hepreankielen sana ’tora’ (תורה) tarkoittaa opettamista.” (http://www.jchelsinki.fi/fi/juutalaisuus)
  Juutalaisen uskon perusteet:
  ”Juutalaisten pyhä kirja on Tanach, johon kuuluvat Toora eli viisi Mooseksen kirjaa, Nevi’im eli Profeettain kirjat sekä Ketuvim eli Kirjoitukset. Juutalaiseen uskoon ja elämäntapaan on vaikuttanut paljon myös myöhempi Tooran selitys- ja tulkintakirja Talmud. Juutalainen usko on uskoa yhteen Jumalaan, Tooraan ja Israeliin.
  Juutalaisuuden perusolemus on tiivistetty Jumalan antamiin kymmeneen käskyyn:
  1.Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka vei sinut pois Egyptin maasta, orjuuden pesästä
  2.Älä pidä muita jumalia
  3.Älä turhaan lausu Herran, sinun Jumalasi nimeä
  4.Muista pyhittää lepopäivä
  5.Kunnioita isääsi ja äitiäsi
  6.Älä tapa
  7.Älä tee aviorikosta
  8.Älä varasta
  9.Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi
  10.Älä tavoittele naapurisi taloa tai mitään, mikä on hänen
  Juutalaiset uskovat olevansa Jumalan valittu kansa, jolle Hän antoi Tooran. Valinta ei kuitenkaan tarkoita minkäänlaisia etuoikeuksia, vaan päinvastoin, vastuuta ja velvollisuutta noudattaa Tooran säädöksiä ja olla täten moraalisena esimerkkinä muille.
  Juutalaisuudelle on tunnusomaista sen ilmeneminen enemmän elämäntavassa ja teoissa kuin varsinaisessa jumaluusopissa. Uskonto yksin ei takaa pelastusta, vaan tärkeintä on hyvä elämä.
  Juutalaisuudessa ei ole lähetyskäskyä.” (http://www.jchelsinki.fi/fi/juutalaisen_uskon_perusteet)
  #
  Folke Bernadotte murhattiin Jerusalemissa 17.9.1948. Bernadotte oli ruotsalainen diplomaatti, upseeri, kreivi ja Punaisen Ristin johtaja. Hänet muistetaan neuvotteluista, jotka johtivat 27.000 vangin vapauttamiseen Natsi-Saksan keskitysleireiltä toisen maailmansodan aikana. – Bernadotte toimi YK:n neuvottelijana Palestiinan kysymyksessä. Hänet murhattiin 17.9.1948 sionistisen järjestön Lehin (Stern-liiga) toimesta. Liiga katsoi, että Bernadotte oli Suur-Israelin muodostamisen esteenä, koska hän oli kahden valtion mallin kannalla: Bernadottem mielestä juutalaisvaltion rinnalla oli oltava tilaa palestiinalaisvaltiolle ja palestiinalaispakolaisten tuli saada palata kotimaahansa. – Julkaistujen lähteiden mukaan murhan olisi suunnitellut Yehoshua Zettler (Zeitler) (15.7.1917 – 20.5.2009), Sternliigan operatiivinen johtaja Jerusalemissa. Murhan olisi hyväksynyt johtoryhmä, jonka muodostivat Israelin tuleva pääministeri Yitzhak Shamir (tämä oli silloin kun murha suoritettiin yksi Sternliigan korkeimmista johtajista), Nathan Yellin-Mor, Sternliigan johtaja Jerusalemissa ja filosofi Yisrael Eldad. – Sanottujen lähteiden mukaan hyökkääjistä kaksi olisi ampunut Bernadottea kuljettaneen ajoneuvon renkaisiin. Sen sijaan Yehoshua Cohen olisi ampunut auton sisäosiin MP40-konepistoolilla surmaten Bernadotten ja hänen matkakumppaninsa (eversti André Serot). Väitetään, että hyökkääjien autonkuljettajana toimi Meshulam Markover. – Bernadotten ampujaksi väitetty Yehoshua Cohen kuoli sydänkohtaukseen vuonna 1986. Zettler (Zeitler) kuoli 91 vuoden iässä 20.5.2009. Israelin pääministerinä 10.10.1983 – 14.9.1984 ja 20.10.1986 – 13.7.1992 toiminut Shamir kuoli Tel Avivissa 30.6.2012 kärsittyään viimeiset elinvuotensa Alzheimerin taudista.
  Lähteet Folke Bernadottea koskevalta osalta:
  “A bullet for the count.” Jerusalem Post International Edition . October 10, 1998, p. 16-18.
  Bell, J. Bowyer: Terror Out Of Zion. NJ: Transaction, 1996.
  Bernadotte, Folke: Hädänalainen maailma. Suomentanut Aake Ranta. WSOY. Porvoo 1948.
  Bernadotte, Folke: I stället för vapen. Norstedt. Stockholm 1948.
  Bernadotte, Folke: Människor jag mött. Bonnier. Stockholm 1947.
  Bernadotte, Folke, Slutet, [Mina humanitära förhandlingar i Tyskland våren 1945 och deras politiska följder]. Norstedt. Stockholm 1945.
  Bernadotte, Folke: Saksan viimeiset päivät : humanitäärinen toimintani Saksassa keväällä 1945 ja sen poliittiset seuraukset. Suomentanut Sakari Saarikivi. WSOY. Porvoo 1945.
  Bernadotten murhan suunnittelija kuoli. Verkkouutiset.fi 21.5.2009.
  Burén, Göran: Mordet på Folke Bernadotte. Leopard förlag 2012.
  Collins, Larry and Dominique Lapierre. O Jerusalem! NY: Simon and Schuster, 1972 (Amazon.com paperback, Distribooks, 1994).
  Dahlby, Frithiof: Folke Bernadotte : Ett minnesalbum. Stockholm 1948.
  Folke Bernadotte : ett minnesalbum. Norstedt. Stockholm 1948.
  Folke Bernadotte af Wisborg : svensken och världsmedborgaren. Lindfors. Stockholm 1949.
  Hadenius, Stig: ”Mordet på medlaren – Folke Bernadotte”. Populär historia 2008:9: sid. 46–49.
  Hadenius, Stig: Vem var Folke Bernadotte? Historiska media. Lund 2007.
  Heed, Börje: Brott som skakat Sverige. Stockholm 1989.
  Hewins, Ralph: Count Folke Bernadotte: His Life and Work. 1950.
  http://www.nytimes.com/1988/09/12/world/2-recount-48-killing-in-israel.html
  http://www.svt.se/dokumentarfilm/vita-bussar-och-svarta-makter
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Folke_Bernadotte
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Lehi
  https://en.wikipedia.org/wiki/Yehoshua_Cohen
  https://en.wikipedia.org/wiki/Yehoshua_Cohen#Assassination_of_Bernadotte
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Folke_Bernadotte#Mordet
  Jerusalem Post International Edition A bullet for the count 10 oktober 1998.
  Kifner, John: 2 Recount ’48 Killing in Israel i New York Times 12 november 1988
  Kuosma, T.: Attentaatteja ja katastrofeja : vallan totuudet kritiikin puntarissa. Nordbooks 2013.
  Mannen bakom Bernadotte-mord död. Svd.se 21.5.2009.
  Marton, Kati: Döden i Jerusalem. Svensk översättning: Örjan Björkhem..Fischer & Co. Stockholm 1995.
  Persson, Sune: Vi åker till Sverige : De vita bussarna 1945. Fischer & Co. 2005.
  Persson, Sune: Mediation & Assassination. Count Bernadotte’s Mission to Palestine in 1948. London 1979.
  Rosvall, Ted, Bernadotte-ättlingar,.Falköping 1992.
  Sachar, Howard: A History of Israel: From the Rise of Zionism to Our Time. NY: Alfred A. Knopf 1998.
  Schoenberg, Shira: The Assassination of Count Bernadotte. Jewishvirtuallibrary.org
  Security Council 57 (1948) Resolution från 18 september 1948.
  Svenson, Åke: De vita bussarna. Svenskt militärhistoriskt bibliotek. Hallstavik 2007.
  Svenson, Sven: Folke Bernadotte : fredskämpe och folksonare. Lindström. Helsingfors 1950.

  Huom! Kiinnostavia keskinäisiä eroja suomenkielisen Wikipedian ja ruotsinkielisen Wikipedian välillä: Suomenkielisessä ei ole erillistä kohtaa Murha. Ruotsinkielisessä on ”Mordet”.

  ”Vuonna 1948 Bernadotte oli YK:n neuvottelijana Palestiinan kysymyksessä. Äärisionistiseen Lehi-ryhmään kuuluvat salamurhaajat tappoivat hänet Israelissa 17. syyskuuta 1948. Murhan tehnyttä sissiryhmää johti myöhempi Israelin pääministeri Jitzhak Shamir.” (https://fi.wikipedia.org/wiki/Folke_Bernadotte)

  ”När Folke Bernadottes trebilskonvoj, utan israelisk eskort, passerade Palmachgatan i stadsdelen Old Katamon, blockerades följet av en israelisk arméjeep, vilken var ställd mitt i vägen för konvojen. Då bilarna stannade, sköt Yitzhak Ben Moshe och Avraham Steinberg sönder däcken på Bernadottes bil. Klockan 17:30 sköts Folke Bernadotte och den franske flygöversten André Sérot till döds med en tysk 9 mm kulsprutepistol av Yehoshua Cohen. Den fjärde medlemmen i gruppen var Meshulam Markover som körde mördarnas bil. – Mördaren betraktades sedermera som hjälte i Israel och fungerade som inofficiell livvakt åt den pensionerade David Ben-Gurion. Den israeliska mordutredningen genomfördes oprofessionellt och med låg ambition, vilken senare konstaterades av den svenske riksåklagaren Maths Heuman i en särskild utredning på uppdrag av den svenska regeringen. Mordet på Bernadotte åtföljdes av en undermålig polisutredning och en lika ifrågasatt rättsprocess. Bland annat tog det mer än ett dygn innan attentatsplatsen inspekterades, och Folke Bernadottes bil hann bli reparerad innan någon undersökning av den genomfördes, något som Sveriges dåvarande riksåklagare Maths Heuman riktade stark kritik mot. Utredningen åtföljdes av en också ifrågasatt rättsprocess. – Samma dag hade Bernadotte emottagit ett dödshot, men han avfärdade det med orden ”Jag låter mig inte skrämmas”. Dagen efter mordet flögs Bernadottes kvarlevor till Haifa för att sedan flygas hem till Sverige.” (https://sv.wikipedia.org/wiki/Folke_Bernadotte)

  Ronen Bergmanin toteamus on jäätävä: ””(…) Shamir ordered his assassination” (Ronen Bergman: Rise and Kill First, s. 28). [… Shamir määräsi {käski} hänen salamurhansa.] Shamir oli Yitzhak Shamir eli Jitzhak Shamir (Israelin pääministeri 10.10.1983 – 14.9.1984), ja ’hänen salamurhansa’ tarkoitti Bernadotten salamurhaa.

  Huom! Kenties syy siihen, että Ruotsi on tunnustanut Palestiinan valtion, on helposti arvattavissa?

  • ” Juutalaiseen uskoon ja elämäntapaan on vaikuttanut paljon myös myöhempi Tooran selitys- ja tulkintakirja Talmud. Juutalainen usko on uskoa yhteen Jumalaan, Tooraan ja Israeliin.”
   Tuohon ensimmäiseen kappaleeseen liittyen jossa mm. mainitaan 10 käskyä.
   Itselleni on täysi mysteeri miten Talmud ja oikeastaan koko hebrealaisten vanha testamentti on täysin ristiriidassa noiden käskyjen kanssa ja ylipäätään sen kanssa että ”Juutalaiset uskovat olevansa Jumalan valittu kansa, jolle Hän antoi Tooran. Valinta ei kuitenkaan tarkoita minkäänlaisia etuoikeuksia, vaan päinvastoin, vastuuta ja velvollisuutta noudattaa Tooran säädöksiä ja olla täten moraalisena esimerkkinä muille.”
   Talmud joka käytännössä ohjaa kuten N-yahu on sanonut on kääntänyt kaiken tuo päälaelleen ja on itse asiassa pakanuutta. Juutalaisten uskonnossa ei ole mitään selkeää johdonmukaisuutta ja Yahweh on Tuhon Jumala (The Destroyer God ja The Jealous One, kuten Toorassa sanotaan). Toisaalta on nuo käskyt ja sitten ’tapa ensin’-pakanuus jossa ne kumotaan.
   Käskyt muodostavat kristinuskon tärkeän perustan mutta juutalaisuudessa niitä vihataan ja kristinusko pyritään tuhoamaan. Minkäänlaiseksi moraaliseksi esikuvaksi se ei kelpaa.
   Minulle koko uskonto on täysi mysteeri. Ja kuitenkin me puhumme Juutalais-kristillisistä arvoista, arvoista jotka sulkevat toisensa pois.
   Se on puhdasta narsismia ja psykopatiaa, enemmän satanismia ja siksi Makow sanookin ettei Raamatun VT ja UT ole mitenkään yhteensopivia vaan pitäisi erottaa kahdeksi eri kirjaksi.
   American Pravda: Oddities of the Jewish Religion
   RON UNZ
   http://www.unz.com/runz/american-pravda-oddities-of-the-jewish-religion/

   A Brief History of Palestine and Israel Explains Everything
   While it is certainly true that the Jewish people have relatively deep roots in the land that is today known as Palestine and Israel, this area has been a crossroads since the origins of the human species. In fact the oldest known Homo sapiens fossil outside of Africa was recently found in modern-day Israel, dated at approximately 180,000 years old. Neanderthal bones have also been found in the Levant.
   As Israeli historian Tom Segev writes,
   “Israel was born of terror, war, and revolution, and its creation required a measure of fanaticism and cruelty.”
   https://www.globalresearch.ca/a-brief-history-of-palestine-and-israel-explains-everything/5631859?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

   The Jewish mystical book, the Kabala, teaches that non-Jews are the embodiment of Satan, and that the world was created solely for the sake of Jews. Rabbi Kook, who achieved saintly status among his followers in Israel and the U.S., stated: “The difference between a Jewish soul and souls of non-Jews… is greater and deeper than the difference between a human soul and the souls of cattle.”
   Unfortunately for Zionist objectives they have not to date been able to rid Palestine of the Palestinians. Of the approximately 12 million Palestinians in the world today, 3 million live in the West Bank, 2 million live in the Gaza strip, and almost two million live in Israel.

   Clearly Israel is something more than an apartheid state, a word coined in South Africa meaning “separateness.” Israel Zionists want exclusiveness—exclusively Jews in Israel and Palestine. This exclusivity is in itself a myth, as it has been proven that genetically there is no such thing as pure genetic race of Jews, and in fact Mediterranean Jews match Palestinian DNA at 100% (and all Homo sapiens have 99.9% the same DNA). From a religious perspective Jews are as divided among themselves as are any religious groups. In the name of this mythology of being a specially anointed people the Israelis in general Zionists in particular have committed on-going crimes and continuing brutality and cruelty against their own brothers and sisters, the Palestinian people.

   Makowin artikkelista What’s With the Jews: — linkistä voi lukea lisää.
   ”What’s With the Jews?”
   https://www.henrymakow.com/2018/04/documentary-celbrates-jewish.html
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=169065
   WE ARE DEALING WITH A GROUP THAT IS DELUSIONAL AND IT’S CONTAGIOUS I.E. FAKE NEWS & FALSE FLAGS.
   ”..What’s With the Jews? sanoo, että juutalaiset pitävät itseään pienenä vähemmistönä, jota on vainottu koko historian ajan, koska he olivat älykkäämpiä kuin muut. Kirjaimellisesti he sanovat, että heitä vihataan, koska he osoittavat, kuinka suuria ihmiset (siis HE) voivat olla ja muistuttavat goimeja näiden epäonnistumisesta ihmisinä.

   ”Esimerkiksi Talmud ja Kabbala pitävät ei-juutalaisia eläiminä. Elokuva toistuvasti mainitsee juutalaisen mesianismin, jossa juutalaiset ”parantavat maailmaa” ja tuovat utopian. He tekevät tämän tuhoamalla kaiken ’pakanallisen’ (ei-juutalaisen) sosiaalisen rakenteen – perheen, kansakunnan, rodun ja uskonnon. Tämä on globalismin, kommunismin ja NWO: n nykyinen tavoite jota ilmentää muuttoliike, monikulttuurisuus, uskontojen ja sukupuolten tuho, poliittinen ’korrektius’, aseiden poistaminen, sensuuri ja vapaan ilmaisun menettäminen.

   ”Juutalaisuuden suuri (narsistinen) ideaali/utopia on kaikki kansakunnat käsittävä ’veljeskunta’ – itse asiassa siis laajempi (muut tuhoava) juutalaisuus – jossa kaikki erilliset rodut ja (ei-jahvelaiset) uskonnot hävitetään. Siis koko maailman juutalaistaminen. Israel Shamir:
   ”Palestiina ei ole juutalaisten perimmäinen tavoite; koko maailma on. Palestiina on vain maailman valtion päämajan paikka.”
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=169429
   https://www.darkmoon.me/2018/anti-semitism-the-oldest-hatred/

   [How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
   https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/
   Sodat ovat jatkuvia kun tavoite on muiden tuhoaminen.
   Turhaan ei talmudistien ja hebrealaisten VT:n (Thanak) Jahvea (’The destroyer God’) ole verrattu Saatanaan.
   https://kevinbarrett.heresycentral.com/2018/01/guyenot/

   Everyone should read Herve Ryssen’s book recently translated into English by Carlos Porter, “Psychoanalysis of Judaism”.
   https://www.stormfront.org/forum/t760123/
   https://www.toqonline.com/archives/v10n1/TOQv10n1Ryssen.pdf
   https://barnesreview.org/product/the-jewish-mafia/

   Is Israeli Barbarism Rooted in the Old Testament?
   https://www.henrymakow.com/2018/05/gaza-barbarism.html

   • Barbarismi voi tarttua ja tarttuukin kaikkeen mahdolliseen, minkä avulla se voi levittää vaikutusvaltaansa. Israelin valtiota tai juutalaisten omituisuuksia on nyt syytä arvostella, mutta jossain vaiheessa arvostelijoiden leiriin tulevat omat öykkärimäiset tyyppinsä ja touhu muuttuu barbaariseksi juutalaisvihaksi. Ehkä Natsi-Saksassa kävi juuri näin. Täysin asiallinen kritiikki muuttui yksilöitä erottelemattomaksi rotukiihoiseksi vihaksi, jonka kanavoinnin politiikkaan valtaa kahmivat käyttivät hyväkseen. Tämän ei kuitenkaan pitäisi olla peruste asiallisen ja railakkaan kritiikin esittämiselle. Suomalainen establishment on ikävästi osoittanut pyrkimystä kaiken antisemitistiseksi tulkittavan arvostelun kieltämiseen. USA:ssa sionisti-presidentti Trump on jo ottanut askeleita tähän suuntaa.

    Asiallinen arvostelu ja keskitiellä pysyttely on vaikeaa, koska kiihkoilijat pyrkivät hyökkäämään kimppuun joko omaan leiriinsä houkutellen tai vihamielisesti sabotoiden molemmilta äärilaidoilta. Israel herättää voimakkaita uskonnollisia intohimoja puolesta tai vastaan.

    Toisaalta Israel-USA-SA- koalition röyhkeys on nyt mennyt niin yli laidan, että viiileän keskiposition pitäminen on melkein mahdotonta. Puolueettoman tarkkailijan aseman säilyttämistä haittaa myös Suomen natottaminen, joka on vetänyt maatamme sionistien leiriin. Kunpa voisikin todeta, että natseja emme ole emmekä sionisteiksi halua tulla – olkaamme siis suomalaisia.

   • Toden totta. Nuo uskonasiat ja uskontoasiat ovat kauttaaltaan hämmentäviä.

    Juutalaisuuden keskeisiksi periaatteiksi väitetään Jumalan 10 käskyä, joista yksi on ”Älä tapa!”.
    Silti käytäntö näyttäytyy viimeisessä analyysissä varsin toisenlaiselta.

    Vuonna 2014 tehdyn tutkimuksen mukaan USA:n väestöstä 46,5 % on protestantteja. Protestantismissa lienee keskeistä seuraava: Raamattuperiaatteen mukaan ”Raamattu on kristityn uskon ja elämän ylin ohje” (sola scriptura). Uskonperiaatteen mukaan ”Ihminen pelastuu yksin uskosta, yksin armosta, yksin Kristuksen tähden” (sola fide, sola gratia). Eli Kristus on melkoisessa keskiössä. Amerikan yhdysvaltojen virallinen tunnuslause on vuodesta 1956 ollut ”In God We Trust”. USA:n protestanttien luulisikin uskovan Raamatun Jumalaan ja Kristukseen. Käytäntö näyttää kuitenkin melkoisen samalta kuin USA:n tukeman Lähi-idän valtion valtaenemmistön.

    Samoja ongelmia voi tietysti löytää myös kristinuskon ja evankelis-luterilaisuuden osalta. Viittaan Jeesuksen opetukseen ’miekan panemisesta tuppeen’ ymv. Käytäntö on ollut tässäkin aivan toinen.

    Vuoden 2018 lopussa 69,8 prosenttia suomalaisista kuului evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Suomen evankelis-luterilaisen kirkon pyhä kirja on Raamattu. Evankelis-luterilainen kirkko pitäytyy läntisen kristillisen kirkon kolmeen vanhaan uskontunnustukseen, joita ovat Nikean, apostolinen sekä Athanasioksen uskontunnustus. Opillinen lähtökohta on kolmessa uskontunnustuksessa opetettu oppi Jumalasta (triniteettioppi) ja Kristuksesta (kaksiluonto-oppi). Keskeisenä pidetään Kristuksen ristinkuolemaa (sovitusoppi), ylösnousemusta ja näistä kertovaa ilosanomaa (evankeliumi) ja sakramentteja.

    Kiinnostavaa on, että suomalaisissa on kosolti sellaisia, joilla on hyvinkin lämpimiä tunteita niin juutalaisuutta kuin Israelia kohtaan. Tämä on ainakin sikäli kiinnostavaa, että Suomessa Jeesuksella on varsin tärkeä asema, joka korostuu erityisesti Joulun ja Pääsiäisen vietossa. Toisin näyttäisi olevan juutalaisuudessa, jossa keskeinen sanoma löytyy Toorasta. Toora ( ‏תורה‎, Torah) on heprealaisen Raamatun eli Tanakin ensimmäinen osa. Toora sisältää Raamatun viisi ensimmäistä kirjaa, joista käytetään nimitystä Mooseksen kirjat. (Kirjat sisältävät kuvauksen maailman luomisesta Mooseksen kuolemaan. Lisäksi ne sisältävät juutalaisten uskonnollisen lain, Mooseksen lain.)

    Teoksessa ”Pyhiä juutalaisia kirjoituksia : valikoituja tekstejä Talmudista” (toimittaneet ja suomentaneet Riikka Tuori & Tapani Harviainen. Gaudeamus. Tallinna 2018) on muun ohella seuraava kohta: ”(…) Talmud ei välttämättä osoita kunnioitusta toisia uskontoja tai kansoja kohtaan. Ne harvat kerrat, kun rabbit mainitsevat Jeesuksen, hänen kerrotaan olleen roomalaisen sotilaan ja prostituoidun avioton poika tai hänen rangaistustaan juutalaisten eksyttämisestä kuvaillaan makaaberein sanankääntein” (m.t., s. 32). (Kirjaan on painettu Suomen ylirabbiinin Simon Livsonin tervehdys.)

   • Ja sitten vielä tämä kuin pisteenä iin päälle:
    Sionistipresidentti Israelin valtioterrorismin aisankantajana sekä suomalaisten syöjänä

    Suomen poliittinen mafia on presidenttiä myöten suunnattoman järkyttynyt antisionismin kohonneesta vaarasta tiettyjen suomalaisten isänmaalisten ryhmien keskuudessa.
    Sionistipresidentti raivoaa suomalaisille aktivisteille, jotka vastustavat muun muassa huippu rasistisen Israelin veren tahrimaa miehityspolitiikkaa.
    http://www.magneettimedia.com/sionistipresidentti-israelin-valtioterrorismin-aisankantajana-seka-suomalaisten-syojana/

   • Kyselin eräältä Lähi-idän tutkimukseen erikoistuneelta tutkijalta (fil.tri) Jeesuksen asemasta tämän päivän juutalaisuudessa.

    Sain seuraavanlaisen vastauksen: Jeesus (J) nähdään nykyjuutalaisuudessa vahvasti juutalaisena oppineena, jolla oli suuri vaikutus kristinuskon syntymiseen. Monet juutalaistaustaiset tutkijat ovat korostaneet J:n juutalaista alkuperää ja hänen ajatustensa juutalaista taustaa esim. vertaamalla häntä varhaisiin rabbeihin (opettaja, viisas henkilö, suuri [henkilö]), jotka hekin (pyhien kirjoitusten mukaan) tekivät ihmeitä. Uskonnollisesta näkökulmasta J:tä ei nähdä Jumalan poikana eikä messiaana (pelastajakuningas). Suhtautuminen on pääosin hyvin arvostava ja J:n juuria korostava. Talmudissa J:hin viitataan hyvin harvoin, ja myöhemmissä käsikirjoituksissa ja painoksissa näitä ristiriitaisia kohtia on sensuroitu itsesuojelusyistä.
    #
    Kristinuskon käsityksen mukaan Jeesus on profeettojen lupaama Messias, minkä vuoksi hänestä käytetään myös nimitystä Kristus (kreikan kielellä Xριςτος). (Χριςτος on siis Messias-nimen kreikankielinen käännös.)

 4. Mossad (‏הַמוֹסָד‎‎, ha-Mossad, Instituutti; ha-Mossad le-Modiin ule-Tafkidim Meyuhadim
  (‏המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים‎), Tiedustelun ja erikoistehtävien instituutti) on Israelin tiedustelupalvelu. Sen tehtäviin kuuluvat tiedustelu, vastaterrorismi ja erilaiset muut operaatiot.
  Operaatio Jumalan kosto oli Mossadin operaatio, jossa murhattiin Münchenin olympialaisten terrori-iskun suunnittelijoiksi ja järjestäjiksi epäiltyjä palestiinalaisia.
  21.7.1973 ammuttiin Ahmed Bouchiki. Bouchiki oli algerialaissyntyinen Marokon kansalainen, joka työskenteli tarjoilijana Norjan Lillehammerissa.
  Mossad luuli Bouchikia (B) Ali Hassan Salamehiksi, PLO:n terroristiksi. B oli naimisissa norjalaisen naisen kanssa ja hän oli juuri hakemassanomassa Norjan kansalaisuutta. B oli saapunut puolisonsa kanssa elokuvista, kun häntä ammuttiin kaksitoista (12) kertaa. Viisi henkilöä sai lyhyen tuomion avunannosta murhaan, mutta heidän annettiin pian siirtyä Israeliin. Vuonna 1996 Israelin hallitus maksoi korvauksia Bouchikin perheelle, mutta Israel ei ole koskaan tunnustanut olevansa syyllinen tapahtuneeseen.

  Ronan Bergmanin arvio B:n salamurhasta on kylmäävä: ”(…) and a Lillehammer affair was nothing but the cold-blooded murder of an innocent pool attendant” (Bergman: Rise and Kill First, s. 183).
  #
  Jitzhak Rabin oli Israelin pääministeri 1974–1977 ja 1992–1995. Toinen kausi päättyi attentaattiin, jossa Rabin murhattiin 4. 11.1995. Rabin sekä Jasser Arafat ja Shimon Peres saivat Nobelin rauhanpalkinnon vuonna 1994 pyrkimyksistään Lähi-idän rauhan hyväksi.
  Marraskuun 4. päivänä 1995 äärioikeistolainen israelilainen Jigal Amir (A) ampui Rabinia Tel Avivin kuninkaiden torilla rauhanmielenosoituksen jälkeen. Rabin kuoli hiukan myöhemmin sairaalassa. (A syntyi ortodoksijuutalaiseen perheeseen Herzliyan kaupungissa Tel Avivin pohjoispuolella.)
  A ampui Rabinia kahdesti ja haavoitti samalla pääministerin henkivartijaa (Yoram Rubin). A saatiin heti kiinni. Kuultuaan pääministerin menehtyneen sairaalassa hän ilmoitti olevansa ”tyytyväinen”. A tuomittiin elinkautiseen vankeuteen, ja hänen liittolaisensa Hagai Amir (A:n veli) ja Dror Adani saivat määräaikaiset rangaistukset.
  Rabinin murha oli monille israelilaisille suuri shokki. Rubinin kuoleman lisäksi shokkia pahensi se tyrmistyttävä oivallus, että ”a Jew might kill the leader of the Jewish nation” (Bergman: Rise and Kill First, s. 443).
  #
  Palestiinan valtio (دولة فلسطين‎) sijaitsee Länsirannalla ja Gazan kaistalla Aasian Lähi-idässä. (Palestiina julistautui itsenäiseksi valtioksi 15.11.1988. Palestiinan pinta-ala on noin 6 000 km² ja väkiluku noin 3,8 miljoonaa. Valtion pääkaupunki on Ramallah Länsirannalla ja Gazan kaistan keskuksena Gazan kaupunki.

  Palestiinan on tunnustanut 138 Yhdistyneiden kansakuntien jäsenmaata sekä Pyhä istuin ja Saharan demokraattinen arabitasavalta.

  Palestiinan valtion ovat tunnustaneet muun ohessa seuraavat YK:n jäsenvaltiot: Argentiina, Brasilia, Bulgaria, Egypti, Etelä-Afrikka, Intia, Irak, Iran, ISLANTI, Jordania. Kiina, Kuuba, Kypros, Libya, Malta, Pakistan, Puola, Qatar, Romania, RUOTSI, Saudi-Arabia, Slovakia, Tšekki, Tunisia, Turkki, Ukraina. Unkari, Venäjä, Vietnam, Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

 5. ”TAPA ENSIN” teemaan liittyen:

  IN MEMORIAL, ILJA JANITSKIN – a Finnish truth fighter By Jack Johnson – 3 hours ago in Censorship & Freedom of Speech

  We don’t often hear much about what goes in countries other than our own, when it comes to issues about freedom of speech.

  I’d like to to say a few things. Ilja Janitskin was the founder of MV-lehti(literally WTF-magazine), which originally published half-random, often at least slightly conspiracy slanted news and articles. Things started to change in 2015, especially during migrant crisis and the magazine started to publicize the happenings around the incident, namely things that the local mass media refused to report. The website got a massive popularity boost, and it started to publicize articles about local corruption and mainstream media’s two-facedness, among other things. Eventually the websites discussion platform, based on FB plugin was hit, and they had to stop using it. After that the website went through several revisions. And eventually, after some years, Janitskin, who was living in Andorra due to attempts to arrest him on trumped up charges…was forcefully extradited by the politicized police, back to Finland in spring of 2018. He got sentenced 1 year and 10 months, but a a complaint was lodged to higher court.

  He then went through abuse in Finnish detention center, being denied his cancer medications for his disease that started back in 2017.

  With the magazine being in different hands, the style of news changed a bit also. And while the news were still released, but the release of controversial ones started to diminish, quite heavily too. The website was mostly ran by volunteers or people that were paid some small sums and it heavily used information and clues gotten from readers and citizens journalists.

  He died a few days ago in his home, due to level 4 intestinal cancer, at age of 42. The trial for his supposed crimes was still on at the time his death, and he was under home arrest.

  Many things can be said of him and his life, but never the less,

  May he rest in peace.

  News of his passing in English
  https://finlandtoday.fi/founder-of-mv-lehti-ilja-janitksin-42-has-died/
  News of his passing in Finnish
  https://yle.fi/uutiset/3-11197567

  in English, from Wayback Machine now that the website appears to be gone
  https://web.archive.org/web/20180906121235/https://mvlehti.net/2018/04/25/alleged-crimes-of-ilja-janitskin/

 6. Mossadin ansiolistalla on melko varmasti 9/11 n. 3000 väitetysti kuollutta. Hyöty heimon eliittipojille ja sen lähilakeijalle oli suuri ja kotipesän alueen arkkivihollisten moukarointi ei haitaksi ollut sekään. Totuutta emme taida päivästä kuulla meidän elinikänämme.

 7. Autuaita ovat rauhantekijät

  ”Autuaita ovat rauhantekijät, sillä heidät pitää Jumalan lapsiksi kutsuttaman” (Matt.5:9, Pyhä Raamattu. Kuopio 1946).
  #
  ”Enemmistö naisten ruohonjuuritason rauhanliikkeen jäsenistä on israelilaisia.” Mukaan on lähtenyt myös palestiinalaisia. Naiset vaativat poliitikoilta päätöksiä. Naisten ruohonjuuritason rauhanliikkestä on kasvanut huikea ilmiö Israelissa.

  ”Kansalliset, uskonnolliset ja poliittiset rajat ylittävällä Women Wage Peace -liikkeellä (WWP, Rauhaa lietsovat naiset) on jäseniä jo 26 000. Enemmistö on israelilaisia naisia, mutta palestiinalaisiakin on mukana. Liikkeessä on juutalaisia, muslimeja, arabeja ja naisten lisäksi myös miehiä.” – ”Naiset on saanut liikkeelle huoli lasten tulevaisuudesta. He haluavat pisteen väkivallalle ja sodalle. Paljon siviiliuhreja aiheuttanut Gazan sota vuonna 2014 oli monille ratkaiseva sytyke lähteä rauhanmarssille.”
  (…)
  (lähde: Sari Lehtelä: Rauhaa lietsovat naiset on kasvanut ilmiöksi Israelissa. Kirkko ja kaupunki 25.10.2017. https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/rauhaa-lietsovat-naiset-on-kasvanut-ilmioksi-israelissa#4811af05)
  #
  Israelilainen aseistakieltäytyjäliike sai alkunsa Israelin hyökätessä Libanoniin 1982. Joukko sotilaita kieltäytyi osallistumasta sotaoperaatioon (he näkivät sen mielivaltaisena väkivallan ja aggression ilmauksena). Suolloin 168 aseistakieltäytyjää vangittiin. Ensimmäisen intifadan aikaan 1987 noin 200 sotilasta vangittiin heidän kieltäydyttyään osallistumasta operaatioihin siviilejä vastaan. –
  Israelilainen rauhanjärjestö Yesh Gvul (Rajansa kaikella!) perustettiin Libanonin sodan tuloksena. Se kampanjoi palestiinalaisalueiden miehityksen lopettamiseksi ja tuki vangittuja aseistakieltäytyjiä ja heidän perheitään. Järjestön jäsenet vastustavat miehitystoimia palestiinalaisalueilla ja ovat sitoutuneet kahden valtion ratkaisuun Lähi-idän konfliktissa.

  Rauhanjärjestö New Profilen mukaan asevelvollisuuslaki Israelissa on syrjivä ja epädemokraattinen. Laki kriminalisoi aseistakieltäytymisen eikä tarjoa väkivallatonta vaihtoehtoa asepalvelukselle. Järjestön mielestä asepalveluksesta kieltäytyminen on omantunnon kysymys. New Profile katsoo, että ”sota- ja miehitystoimien perusteleminen ’kansallisen turvallisuuden’ nimeen on harhaanjohtavaa ja peittää sodankäynnin todelliset kannustimet, eli laskelmoidut päätökset jatkaa miehitystä poliittisten päämäärien ajamiseksi”.

  Courage to refuse -liike (Rohkeus kieltäytyä) lähti liikkeelle 2002 kahden Gazassa palvelleen upseerin kirjeestä, jossa he julkisesti kieltäytyvät palvelemasta miehitetyillä palestiinalaisalueilla. He myös julistavat, että “miehitetyt alueet eivät kuulu Israeliin ja että kaikki siirtokunnat on lopulta välttämätöntä purkaa”. Tähän mennessä tämän Taistelijan kirje -nimellä (Combatant’s letter) kulkevan julkilausuman on allekirjoittanut 636 sotilasupseeria. Heistä ainakin 280 on tuomittu sotaoikeudessa vankeusrangaistukseen. ”Courage to refuse haluaa ylläpitää sionistisen luonteenpiirteensä. Liike korostaa, että juuri miehitys on turvallisuusuhka Israelin valtiolle. Allekirjoittaneet ovat valmiita puolustamaan Israelia jatkossakin, mutta vain vuoden 1967 takaisten rajojen sisäpuolella.”

  (lähde: https://www.rauhanpuolustajat.org/teemojamme/lahi-ita/)

  • WWP, Rauhaa lietsovat naiset ja rauhanjärjestöt ovat hyviä ja tervetulleita yrityksiä vapautua sionistimafian tyranniasta tai ainakin protestoida sitä vastaan mutta ovatko ne aitoja vai sionistien kontrolloimaa oppositiota?

   Sinonistit ovat kieroja ja mestareita hajota-ja-hallitse taktiikassaan. He luovat itse itselleen opposition tai ujuttavat omia agenttejaan näihin oppositioliikkeisiin ja kaappaavat ne palvelemaan omia tavoitteitaan. Se takaa heille työrauhan. Kuten Lenin sanoi: paras oppositio on itse luotu oppositio.
   Meilläkin Oikeamedian tukemat Persut on epäilyttävästi tällainen oppositio. Se ei todellisuudessa tee mitään merkittävää maamme irrottamiseksi rikollisen eu-mafian kahleista vaan tukee presidentin ja hallituksen eu- ja natopolitiikkaa ja venäjävihaa.
   Vastustamalla maahanmuuttoa Persut antaa kansalle vaikutelman että olisi todellinen oppositio valtaeliitille ja siksi on saanut runsaasti kannatusta muttei ole kajonnut maahanmuuton takana oleviin nwo-voimiin.

   Koko läntistä kulttuuria leimaa farisealaisrabbien megalomania jossa jahvelainen ’etninen talmudismi’ määrittelee oikeuden ja maalliset, ihmisten keskenään säätämät lait ovat merkityksettömiä.
   N-yahu sanoi ettei Israel (sionistit) tarvitse muita lakeja — eikä noudatakaan niitä. Ja niin toimii myös sionistien nyt hallitsema ’läntinen arvo-yhteisö’. Talmud (’rabbien tekopyhä raamattu’) ohjaa ja se pitää ’goimien’ säätämiä lakeja pilkkanaan.

   Toivottavasti nuo Israelin oppositioliikkeet eivät ole ohjattuja liikkeitä joilla ovelasti lievitetään maailman tuntemaa kasvavaa antisionismia kääntämällä maailman huomio niiden ajamaan asiaan ja siten edistetään sionistien mahdollisuuksia jatkaa ja kasvattaa omaa tyranniaansa.

 8. Miksi / siksi meidän ei tule vaieta

  Erään näkökulman tarjoaa The Silence of Others

  The Silence of Others
  1 t 31 min må 3.2.2020 6512 visningar

  Tuhannet ihmiset kokivat Espanjassa väkivaltaisen kuoleman kenraali Francon diktatuurin aikana. Kun Francon valtakausi päättyi hänen kuolemaansa vuonna 1975, Espanjassa päätettiin unohtaa menneet ja jatkaa elämää, ilman sovinnontekoa ja anteeksipyyntöjä. Kuvausryhmä on seurannut diktatuurin uhreja ja heidän jälkeläisiään kuuden vuoden ajan. Nyt he hakevat itselleen oikeutta.

  Ohjaajat: Almudena Carrcedo ja Robert Bahar, Espanja, 2018

  Tusentals människor mördades under general Francos diktatur i Spanien. Efter regimens fall och Francos död 1975 ingicks en överenskommelse om att glömma och gå vidare, utan försoning. I sex år har filmteamet följt diktaturens offer och deras efterlevande som idag söker rättvisa.

  Regi: Almudena Carrcedo&Robert Bahar, Spanien, 2018.

  SÄNDNINGAR sö 9.2.2020 21.45 Yle Teema Fem
  Textning svenska finska
  Kan ses enbart i Finland

  https://arenan.yle.fi/1-4665905
  https://www.telsu.fi/the+silence+of+others
  #
  The Silence of Others reveals the epic struggle of victims of Spain’s 40-year dictatorship under General Franco, who continue to seek justice to this day. Filmed over six years, the film follows victims and survivors as they organize the groundbreaking “Argentine Lawsuit” and fight a state-imposed amnesia of crimes against humanity, in a country still divided four decades into democracy.

  The Silence of Others has won 35+ international prizes, including the 2019 Goya for Best Feature Documentary (Spain’s Academy Award), Panorama Audience Award and Peace Film Prize at the Berlinale (Berlin International Film Festival) , Grand Jury Award at Sheffield Doc/Fest (UK), Hamptons International Film Festival Social Justice Award (US), Thessaloniki Audience Award (Greece), Encounters Film Festival Documentary Audience Award (South Africa) and #2 Audience Favorite at IDFA (The Netherlands), among many others. It was nominated for Best European Documentary at the 2018 European Film Awards and shortlisted for Best Feature Documentary for the 2019 Academy Awards.
  The Silence of Others is Executive Produced by Pedro Almodóvar, and is the second documentary feature from Emmy winning filmmakers Almudena Carracedo & Robert Bahar (Made in L.A.).

  “Hauntingly BEAUTIFUL.” – Film Inquiry
  “An ELEGANT reckoning… Unfolding with all the force of a CLASSIC POLITICAL THRILLER…” – Screen Daily
  “A furious, NEAR-OPERATIC surge of national pain… Intricately FASCINATING… stoically TENDER…” – Variety
  “IMPECCABLE narration of Franco’s crimes.” – El País
  “A STIRRING documentary… a very NECESSARY story, delivered with rigor and conviction.” – The Hollywood Reporter
  ”CLEAR-EYED, clear-headed, and ARTFUL… It has made a difference in the world.” – The Nation
  ”The DRAMATIC FORCE of the story of a fight. The film succeeds in fighting and – for a moment – winning over oblivion.” – Le Monde
  “This COURAGEOUS, moving, lithe, necessary and eye-opening documentary dares to demand the truth.” – Cineuropa
  “The MOST NECESSARY documentary of the last 80 years.” – Fotogramas
  “The film that wants to stop Spain forgetting.” – The Guardian

  https://thesilenceofothers.com/
  #
  The Silence of Others, Traileri
  https://www.youtube.com/watch?v=sqK04yeG_WM

 9. Tapio Kuosma 9.2.2020 at 21:26
  ”…Rabin sekä Jasser Arafat ja Shimon Peres saivat Nobelin rauhanpalkinnon..”
  Rauhan Nobel terroristille … ja nwo-mafian agenteille kuten mm. meidän Mahtisaarelle

  Vuonna 1943 tuleva Israelin pääministeri Yitzhak Shamir esitti virallisessa sionistijulkaisussa varsin puhuvan kommentin:

  ”Juutalainen etiikka tai juutalainen perinne eivät voi hylätä terrorismia taistelun välineenä. Me olemme hyvin kaukana minkäänlaisista moraalisista asioista kansallisen sodan aikana. Meillä on edessämme Tooran käsky, jonka moraali ylittää minkä tahansa muun maailman lain: ”Sinun täytyy hävittää heidät viimeiseen ihmiseen.”

  In 1943, future Israeli Prime Minister Yitzhak Shamir made a rather telling assertion in his official Zionist publication:
  “Neither Jewish ethics nor Jewish tradition can disqualify terrorism as a means of combat. We are very far from having any moral qualms as far as our national war goes. We have before us the command of the Torah, whose morality surpasses that of any other body of laws in the world: ‘Ye shall blot them out to the last man.’”
  Is Israeli Barbarism Rooted in the Old Testament?
  https://www.henrymakow.com/2018/05/gaza-barbarism.html

  Eliminating unsubmissive foreign leaders is part of Israel’s struggle for existence. Besides, it is entirely biblical: foreign kings are supposed to “lick the dust at [Israelis’] feet” (Isaiah 49:23), or perish, with their names “blotted out under heaven” (Deuteronomy 7:24).
  https://www.unz.com/wp-content/uploads/2020/01/LG-Forrestal-3.png
  https://www.unz.com/article/fifteen-years-before-kennedy-zionists-murdered-forrestal/

 10. Nykyinen Israelin valtiohan perustuu jo alunperin naapureidensa murhaamiseen ja se on myös nykyisten länsimaiden surkein luomus.
  Myös muinainen Israel oli väkivaltainen ja laajenemishaluinen talmudin oppien väärikäyttäjä periaatteella tapa ensin ja kysy sitten.
  Israel ja USA salaisissa operaatioissaan murhaa ihmisiä omien taloudellisten ja sotilaallisten etujensa esteiden poistamiseksi eikä sillä ole mitään tekemistä välittömän turvallisuusuhan kanssa ja siten talmudin kohdan lainaaminen näiden murhien perusteluksi on epäloogista.
  Soleimonin murhan jälkeen USAn johtajat kiihkoissaa ilmoittivat että he voisivat murhata myös Kiinan ja Venäjän johtajat eli hyvällä syyllä USAa ja Israelia voidaan kutsua terroristisiksi murhavaltioiksi joiden kanssa kenenkään ei pitäisi olla missään tekemisissä enempää kuin on välttämätöntä mutta ne on loistavalla itse kehulla saaneet itsensä tuntumaan oikeudenmukaisuuden ja demokratian mallimaana yleisön silmissä.
  Palestiinalaisten aseman parantaminen eikä oman valtion saaminen ei onnistunut silloinkaan kun sillä oli huomattavasti laajempi tuki mutta se torppasi silloin kuin nykyäänkin USAn vastustukseen. Palestiinalaisten oikeuden mukainen kohtelu ja Palestiinan valtio on avain Lähi-Idän rauhoittumiseen ja siihen asti Israelin naapureidensa salamurhat jatkuu ja ehkä laajemminkin.

 11. Kuten sanottu, myös käsky Älä tapa on tarkoitettu ns. sisäiseen käyttöön. Muiden tappamista ja etnisiä puhdistuksia se ei kiellä, minkä Tanak (ns. Vanha testamentti) todistaa näyttävästi. Sionistit siis toimivat ’johdonmukaisesti’, eikä heitä rasita tuonpuoleinen seuraamusjärjestelmä, jolla ei ole roolia juutalaisuudessa – maallinen menestys on kaiken mitta.

  Vainottujen muistopäivänä kyseltiin, eikö mitään ole opittu. Minusta näyttää, että ainakin sionistit oppivat liiankin hyvin – nimittäin menettelytavat ja asenteen natseilta, osat vaihtuivat ja ”ali-ihmisistä” tuli tunnustettu herrakansa. Israelilainen elokuvanohjaajakin ihmetteli, miten natseja vastaan taistellut saattoi pian sodan jälkeen uhota kuin pahinkin teurastaja.

  Äärimmäinen nationalismi ja segretointipolitiikka tuomitaan yleisesti, mutta tämä ei koske erityisaseman saanutta juutalaisvaltiota, joka on yläpuolella arvostelun. Koska hegemoniaan pyrkivän nationalismin pahin vihollinen on vastapuolen nationalismi, en todella ihmettele, jos kansallismielisyys paha, monikulttuurisuus hyvä -agenda olisi luotu sionistien sylttytehtaalla.

  Vaikka sionistit apureineen ja viidensine kolonnioineen osaavat mielenhallinnan, manipuloinnin ja indoktrinoinnin, on vaikea tältä istualta uskoa, että pahimmat uhkakuvat toteutuisivat. Heiluriliike on ehkä jo ääriasennossa ja Jonkinlainen vastaisku tullee jossakin vaiheessa.

  Mutta yhtä paljon syypäitä sionistien etenemiseen ovat näiden myötäjuoksijat ja sympatisoijat. Korruptoituneista kristityistä löytyy tunnetusti paljon niitä, joiden suhtautuminen Israeliin ja sen rikoksiin on täysin krittikitöntä (”Joka siunaa Israelia, sitä Jumala siunaa..”). Sitten on muuten vain Israelia ja juutalaisuutta ihailevia, ei vähiten amerikkalaisuuden leviämisen ansiosta. Ehkä pahempaa on kuitenkin esim. meidän valtaapitävien rähmälläänolo. Se suorastaan kuvottaa.

 12. Truth_Hunterin näkemys Persuista on ilmeisen oikea. Laura Huhtasaari on avoimesti Trumpin kannattaja.
  Heissä on paljon sotahulluja ja ryssävihaisia miehiä. Heiltä puuttuu laajempi näkemys maan kehiystarpeista ja tulevausuuden tavoitteista. Halla-aho on vain maahanmuuton vastustaja. Se ei riitä ohjelmaksi.

 13. Jonsse 10.2.2020 at 12:49
  ”…touhu muuttuu barbaariseksi juutalaisvihaksi. Ehkä Natsi-Saksassa kävi juuri näin. ..”
  Helposti juuri noin tapahtuu.
  Lopulta saksalaisten juutalaisiin kohdistuva vaino todella muuttui vihaksi mutta se ei ollut saksalaisten (natseiksi leimattujen) syy. Sionistit tekivät kaikkensa jotta juuri näin kävisi ja vetivät pitemmän korren. Se on heidän ovelaa ja kieroa taktiikkaansa yhä tänäänkin.
  Johan Galtung on merkittävä norjalainen akateemikko, rauhantutkimusten perustaja ja yli 100 kirjan sekä yli 1000 tutkimuksen kirjoittaja. Saksassa 1920-luvulla ei Galtungin mielestä ollut ”ongelmatonta, että juutalaisilla oli avainasemat yhteiskunnassa, jota oli nöyryytetty tappiolla Versaillesissa,” samalla, kun juutalaisvastaiset liikkeet voimistuivat.
  https://www.theoccidentalobserver.net/category/translations-finnish/
  Pitää muistaa että sionistit julistivat sodan Saksalle 1932 (Germany must perish) ja tekivät koko ajan terrori iskuja saksalaista siviiliväestöä vastaan ja samanaikaisesti yhteistyötä natsien kanssa saavuttaakseen tavoitteensa: Palestiinan ja muuttoliikkeen sinne. Hitler vedettiin mukaan liittoutumalla näennäisesti hänen kanssaan samalla Saksan tuhoa edistäen.
  Pahan ytimessä … Ron Unz taas valaisee meitä tyhmempiä
  American Pravda: Jews and Nazis
  RON UNZ
  ”…As it happens, Eichmann had been a central Nazi figure in the Zionist alliance, even studying Hebrew and apparently becoming something of a philo-Semite during the years of his close collaboration with top Zionist leaders.
  Brenner (1983 publication of Zionism in the Age of the Dictators) is a captive of his ideology and his beliefs, accepting without question the historical narrative with which he was raised. He seems to find nothing so strange about Eichmann being a philo-Semitic partner of the Jewish Zionists during the late 1930s and then suddenly being transformed into a mass-murderer of the European Jews in the early 1940s, willingly committing the monstrous crimes for which the Israelis later justly put him to death.
  http://www.unz.com/runz/american-pravda-jews-and-nazis/

  Mielellään haluaisi löytää jotain hyvää Israelista ja sionisteista mutta sitä ei löydy suurennuslasilla etsienkään. Miksi joku kansa voi olla niin syvällä pahuuden ’harmageddon-syövereissä’ kiinni ettei se pysty muuhun kuin muiden tuhoamiseen?
  Vastaus löytyy Guyenot’n mukaan juutalaisesta Raamatusta (Tanakh ja Talmud) joissa psykopaattinen ja rasistinen, sadistinen ja julma Yahweh on rabbien palvoma ainoa oikea jumala ja joka heijastaa kansaansa hallitsevan farisealais eliitin kieroa ja pahaa luonnetta ja joka pitää sitä kahleissaan.
  Ainoa tapa päästä irti tuosta pahuudesta on Atzmonin ja lukuisien muiden valitsema tie: sanoutua irti juutalaisuudesta (jahvelaisesta synagogasta) ja liittyä muiden joukkoon. Sionistien tie on eristäytyminen ja muuta maailmaa vihaava rasismi johon psykopaattinen Jahve – toisin kuten Jeesus – kehottaa. Siksi sodat muita vastaan ja kaiken varallisuuden keruu omiin käsiin jatkuvat kunnes koko maailma on vallattu.

  Erikoista on että kristinuskon menestyksen takana on juutalainen Paavali (Saulus) joka aikansa kristittyjä Jeesus-lahkoon kuuluvia vainottuaan ja tuhottuaan päätyi syyllisyyden tunnossaan hylkäämään farisealaisrabbien jahvelaisen opin alkaen puolustaa kristittyjä ja julistaa Jeesuksen oppia seurakuntia Lähi-itään perustamalla.
  http://lukio.palkane.fi/raamattunet/paavelam.html
  Siis kristinuskon tärkeä ellei tärkein taustavoima on entinen fariseus joka kääntyi omiaan ja heidän Jahveaan vastaan hyläten sen tuhoisan ja vaarallisen tien joka ei johda onnelliseen elämään eikä rauhaan.
  Milloinkahan meidän kristittyinä itseään pitävät ’Israelin ystävät’ tekevät samoin?
  How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
  https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/
  ” … a tiny Jewish elite,… has hijacked the idea of God and turned it to their own aggrandizement … (and) terrorized its own people to enforce their sense of separateness …  garnering wealth and power in the process.”
  Dr. Guyenot suggests that ordinary Jewish people, perhaps even more than non-Jews, are the biggest victims of their own elite. His book is an invitation to Jews to become aware of the bars of their mental prison, and then step outside into the light.
  https://russia-insider.com/en/politics/small-minority-jews-are-real-jewish-question-laurent-guyenots-important-new-book/ri23677
  https://www.amazon.com/Books-Laurent-Guyenot/s?ie=UTF8&page=1&rh=n%3A283155%2Cp_27%3ALaurent%20Guyenot

  • THEODOR FRITSCH (1852-1934)
   Fritschin, joka nimettiin ”vaikutusvaltaisimmaksi anti-semitistiksi ennen Hitleria”, merkittävää Handbuch der Judenfrage kirjaa painettiin kymmeniä painoksia ja ja sitä opetettiin saksalaisissa kouluissa natsi-aikakauden aikana. Useimmat kopiot tuhoutuivat toisen maailmansodan jälkeen.
   ”Käsikirja” käännettiin englanniksi vuonna 1927 ja sen nimi oli Juutalaisen menestyksen arvoitus. Se on erittäin harvinainen; alkuperäiset kopiot maksavat jopa $ 1000.
   Fritsch ei sorru minkään sortin vaahtoamiseen. Hänen kirjansa tekee vaikutuksen – kuin sivistynyt mies, jolla on hyvä arvostelukyky. Hänen keskeinen sanoma on, että juutalaisuus ei ole monoteismia , koska juutalainen Jumala ei ole universaali.
   ”Teologiemme kohtalokas virhe on se, että juutalainen Jumala on identtinen kristittyjen Jumalan kanssa. Lähemmässä tutkimuksessa Jehovan todetaan olevan yksinomaan juutalaisheimon Jumala eikä samaan aikaan voi olla muiden Jumala. ”
   Hän mainitsee monia Vanhan testamentin kohtia osoittaakseen, että juutalaisten ja heidän Jumalansa välinen liitto ”on vihamielinen kaikille ei-juutalaisille”.
   Antisemitismin palapeli
   PUOLUSTUSMEKANISMI
   Antisemitismi ei ole irrationaalinen viha tai sairaus pakanallisessa sielussa, kuten juutalaiset kuvittelevat. Se on pääasiassa kristittyjen ja muslimien kansakuntien, kulttuureiden, rotujen ja uskontojen terveellinen puolustusmekanismi , joita uhkaa hidas, salakavala tuhoutuminen (eli maailman hallitus).
   Useimmat ”anti-semitistisistä” kirjoista, joita olen nähnyt, ovat vailla vihaa ja röyhkeyttä. Ne eivät puolusta väkivaltaa juutalaisia vastaan, vaan esittävät toimenpiteitä, joilla säilytetään kansallinen ja rodullinen luonne – aivan kuten juutalaiset Israelissa tänään.
   The Riddle of Anti Semitism
   DEFENSE MECHANISM
   Anti-Semitism is not an irrational hatred or sickness in the Gentile soul, as Jews imagine. It is a healthy defense mechanism of mainly Christian and Moslem nations, cultures, races and religions that are threatened by a gradual and insidious process of extinction (i.e. world government.)
   Most ”anti Semitic” books I’ve seen are remarkably free of hatred and rancor. They do not advocate violence against Jews but present measures to retain national and racial character similar to those practiced by Jews in Israel today.
   – See more at: http://www.savethemales.ca/000612.html#sthash.Wk92e1DX.dpuf
   Called ”the most influential German anti-Semite before Hitler,” Fritsch’s most influential book Handbuch der Judenfrage 1896 (Handbook of the Jewish Question) went through dozens of printings, and was taught in German schools during the Nazi era. Most copies were destroyed after World War Two.
   ”Handbook” was translated into English in 1927 and titled ”The Riddle of the Jew’s Success” by F. Roderich-Stoltheim, a pen name. It is extremely rare; original copies cost as much as $1000.
   Fritsch does not fit the image of hate monger foaming at the mouth. His book impresses me as the work a civilized man with considerable spiritual discernment. His central point is that Judaism does not deserve credit for monotheism because the Jewish God is not universal.
   ”It is a fatal mistake of our theologians to regard the Jewish God as identical with the Christian. On a closer examination, Jehovah is found to be the exclusive God of Jew-dom and not, at the same time, that of other men.”
   He cites many passages from the Old Testament to demonstrate that the Covenant between Jews and their God ”bears a hostile meaning for all non- Jewish people.”
   Anti Semitism is Legitimate Self Defence
   https://www.savethemales.ca/000612.html

 14. Tämä tapa ensi -ohje ei päde vain yksilötason toimintaohjeena. Se on myös valtiollinen toimintastrategia.

  Seuraavan sodan ratkaiseva ase saattaa olla tapaava virus, joka tehoaa vain tietyn geeniperimän ihmisiin, tiettyyn rotuun. Esimakuna on nykyinen korona-virus. Se tapaa vain kiinalaista perimää olevat henkilöt. Onko muita kuollut?

  Jos meidän geeniperimämme saattaa mahdollisesti tulla uhatuksi biologisessa sodassa, tapa ensin muuta perimää olevat rodut.
  – Ja viimeiseen mieheen. Niin kuin Vanha Testamentti kertoo Jumalan käskeneen Israelin kansaa.

  • Tällä menolla näyttää että ns. ’juutalaiset’ jotka eivät Miko Peledin mukaan ole Raamatun hebrealaisia saattavat onnistua oman VT:nsa velvoittamissa tappopuuhissaan

   Juutalaiset eivät ole israelilaisten jälkeläisiä ~ Miko Peled, Israelilaisen kenraalin poika – 7 min. video joka nyt on poistettu mutta josta olen tallentanut alla olevan tekstin
   No Jews Are Israelite Descendants ~ Miko Peled Israeli General’s Son — 7 min. video
   An honest grandson of an Israeli Zionist Jew involved in the establishment of the state of Israel in 1948 and the son of an Israeli General, Miko Peled, says I don’t know any Jew who can trace his or her ancestors back to the ancient Hebrews. Truth
   Israelin valtion sionistisen juutalaisen, joka osallistui Israelin valtion perustamiseen vuonna 1948, rehellinen pojanpoika ja israelilaisen kenraalin Miko Peledin poika sanoo, että en tunne yhtään juutalaista, joka voisi jäljittää esi-isänsä muinaisiin heprealaisiin . Totuus
   https://www.youtube.com/watch?v=87s0GwZ5k48
   Miko Peled https://www.youtube.com/watch?v=87s0GwZ5k48
   miko peled
   https://www.youtube.com/watch?v=E2x9HXdlTSY
   https://www.amazon.com/gp/aw/d/168257
   https://www.amazon.com/Generals-Son-Journey-Israeli-Palestine/dp/1682570029/ref=redir_mobile_desktop?_encoding=UTF8&ref_=dp_ob_neva_mobile
   A powerful account, by Israeli peace activist Miko Peled, of his transformation from a young man who’d grown up in the heart of Israel’s elite and served proudly in its military into a fearless advocate of nonviolent struggle and equal rights for all Palestinians and Israelis.
   His journey is mirrored in many ways the transformation his father, a much-decorated Israeli general, had undergone three decades earlier. Alice Walker contributed a foreword to the first edition in which she wrote, ”There are few books on the Israel/Palestine issue that seem as hopeful to me as this one.” In the new Epilogue he takes readers to South Africa, East Asia, several European countries, and the West Bank, Gaza, and Israel itself.

 15. Truth_hunter 11.2.2020 at 20:31
  ”…että juutalaisten ja heidän Jumalansa välinen liitto ”on vihamielinen kaikille ei-juutalaisille”….”
  Nyt tämä liitto – joka tarkoittaa tai josta seuraa myös että Juutalaisuutta tunnustavan kuuluu olla myös vihamielinen muuta maailmaa ja goimeja (ali-ihmisiä) kohtaan – näyttää näkyvän koronavirus asiassa.
  NY Times on käyttänyt tilaisuutta hyväkseen ja aloittanut oman mediasodan kiinalaisia vastaan:
  How to Yellow-Cake a Tragedy
  The NY Times Spreads the Virus of Hatred, Again
  K.J. NOH
  In the face of this sudden and tragic crisis–and the extraordinary social distancing measures the Chinese government has taken to safeguard public health and prevent infection,–the western media has made a highly political choice on how to report about it.

  Instead of voicing support or encouraging solidarity–“We are Wuhan”—western corporate media have chosen to go all out to criticize and demonize China, sparing no effort to recycle and rekindle ugly, racist, orientalist, and dehumanizing trope s, using any perceived misstep, pretext, and shortcoming to tar China and the Chinese.

  The NY Times takes the [yellow] cake for sowing this toxic, racist disinformation, alleging in numerous articles and opinion pieces of a “cover up”: that “China’s old habits put secrecy and order ahead of openly confronting the crisis”; that “they played down dangers to the public, leaving the city’s 11 million residents unaware that they should protect themselves”, and presenting this as proof dispositive that the Chinese system is fatally flawed. All this while reveling in and boosting on its website, unseemly schadenfreude that suppression of information and free speech has led to condign and expected catastrophe.
  https://www.unz.com/article/how-to-yellow-cake-a-tragedy/
  ——
  Mitä omaan maahamme tulee niin myös meidän maata johtavan pääosin ’lesta- ja orpomafiasta’ koostuvan sionistieliitin (vihervasemmistoa unohtamatta) kohdalla voi nähdä saman ilmiön: valtamediamme on mukana NY Timesin kaltaisessa media propagandassa muuta kuin sionistimafian hallitsemaa maailmaa vastaan.
  Ja tuo eliitti on jo myynyt maamme sionistimafian hallitsemalle eu- , nwo-, nato-, oligarkki- ja korporaatioeliitille … emme ole enää itsenäinen omista asioistaan päättävä maa.

 16. Usean lähteen mukaan Puolan juutalaiset ovat khasaareja, jotka ovat kääntyneet juutalaisuuteen 700-luvulla Baalin palvomisesta Khasaariassa. Espanjan suunnan juutalaiset ovat eri porukkaa. Jonkun geenitutkimuksen mukaan 97,5% Israelilaisista asuvista eivät ole geneettisesti seemiläisiä, mutta 90% palesiinalaisista on.

  Tässä linkkejä tuoreisiin videoihin, joissa kerrotaan mm. median propagandavaikuttamisesta meihin ja pahuuden voimien kaatumisesta juuri nyt.

  The end of the CABAL part 1
  https://www.youtube.com/watch?v=W9nrTyJgBCk

  The end of the CABAL part 2
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=Lpi1GH8M4_A&feature=emb_logo

  The end of the CABAL part 3:
  https://www.youtube.com/watch?v=Qie0tw27iLI&feature=emb_logo

  The end of the CABAL part 4:
  https://www.youtube.com/watch?v=_JF62sSdeyg&feature=emb_logo

  The end of the CABAL part 5:
  Not found…

  The end of the CABAL part 6:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Z6jrfPXBZFU&feature=emb_logo

  The end of the CABAL part 7:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=OYdhlXd_Ecc&feature=emb_logo

  The end of the CABAL part 8:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=_gnRPcwEvB4&feature=emb_logo

  The end of the CABAL part 9:
  https://www.youtube.com/watch?v=U6cA703LjtU

  The end of the CABAL part 10:
  https://www.youtube.com/watch?v=HKm2QeFsycE

 17. Kauheaa antisionismia Vastavalkeassa taas. Onneksi kaikki syytökset on todistettu valheellisiksi. Näytteeksi tökeröistä valheista ote eräästäkin valittua kansaa mustamaalaavasta teoksesta. Aivan pieleen menivät nuo lähes 120 vuotta sitten julkaistut ennustelut:

  ”Goyim are mentally inferior to Jews (=Illuminati) and can not run their nations properly. For their sake and ours, we need to abolish their governments and replace them with a single government. This will take a long time and involve much bloodshed, but it’s worth of good cause. Here is what we need to do:
  Place our agents and helpers everywhere.
  Take control of the media and use it in propaganda for our plans.
  Start fight between different races, classes and religions.
  Use bribery, threats and blackmail to get our way.
  Use freemasonic lodges to attract potential public officials.
  Appeal to successful people’s egos.
  Appoint puppet leaders, who can be controlled by blackmail.
  Replace royal rule with socialist rule, then communism, then despotism.
  Abolish all rights and freedoms except the right by force by us.
  Sacrifice people including Jews sometimes when necessary.
  Eliminate religion. Replace it with science and materialism.
  Control the education system to spread deception and destroy intellect.
  Rewrite history to our benefit.
  Create entertaining distractions.
  Corrupt minds with filth and perversion.
  Encourage people to spy on one another.
  Keep the masses in poverty and perpetual labor.
  Take possession of all true wealth, property and especially gold.
  Use gold to manipulate the markets causing depressions etc.
  Introduce a progressive tax on wealth.
  Replace sound investment with speculation.
  Make long term interest bearing loans to governments.
  Give bad advice to governments and everyone else.
  Eventually the goyim will be so angry with their governments,
  because we blame them for the resulting mess, that they will
  gladly have us take over. We will then appoint the descendant
  of David as the King of the World.”

 18. Täytyy aina muistaa, ettei pidä syyllistää koko kansaa (juutalaisia), joidenkin kansalaisten (khasaarian mafian) tekemistä rikoksista.

  Siionin viisaiden pöytäkirjat (alkuperäiset) todistavat itse suunnitelman toteutumisen vuoksi olleen aito hanke. Näyttää myös pahasti siltä että ranskalais-kanadalaisen Serge Monast:in julkaiseman asiakirjan (1995) suunnitelma näyttäisi toteutuvan kohta kohdalta. Siinä mafia kokoontui vuosina 1967 ja 1985 suunnittelemaan sitä, kuinka länsimaat nujerretaan lopullisesti. Asiakirjaa voi olla vaikeaa saada käsiinsä.

  Toisenlainen näkökulma historiaan ja nykytilaan:
  Europa, The Last Battle
  https://www.bitchute.com/video/s1nPYDj7KBEQ/

  • Ison joukon leimaaminen pienen sisäpiirin tekojen vuoksi koskettaa myös kristittyjä tai länttä. Kristityillä on Lähi-Idässä huono maine sen vuoksi, että ovat lähteneet tukemaan sionistien ylivaltapyrkimyksiä alueella ja omaksi tuhokseen koko maailmassa. Siispä ei ole vaikea yllyttää kiihkomielisiä muslimeja kristittyjen vastaiseen jihadiin. Kristittyjen huono maine johtuu läntisten protestanttisten kirkkokuntien ja lahkojen voimakkaasta Israel-myönteisyydestä. Huonoa mainetta lisää lännen ilmeinen sekularisaatio ja irvokas moraalin rappio.

   Orientaaliset kristityt ja ortodoksit ylipäätänsä eivät toimi sionistien asian puolesta ja ovat varsin valistuneita juutalaiskysymyksen suhteen. Älykkäimmät muslimit pitävät orientaalisia kristittyjä kumppaneinaan ja kohtalotovereinaan. Ongelmana nähdään nimenomaisesti läntisten kristittyjen ja eurooppalaislähtöisten juutalaisten yhteistyö, joka on koko maapallolle tuhoisaa.

   Oikeaan osuvia johtopäätöksiä on kuitenkin vaikea tehdä, jos asiallista tietoa ei ole saatavilla. Paikkansapitävän tilannekuvan saaminen vihollisuus- ja kumppanuussuhteista on vaikeaa, koska ainakin läntinen valtamedia tarkoituksellisesti estää puolueettoman tiedon saannin. Myös uusoikeistolainen, globalismia näennäisesti vastustava vaihtoehtomedia on lähtenyt mukaan liioteltuun islamin demonisointiin. Saudi-Arabian vetämä muslimimaiden koalitio puolestaan levittää valloitushaluista wahhabismia tai salafismia, joka pitää kaikkia kristittyjä vihollisinaan.

   • Hyviä näkökohtia.

    ”Kristittyjen huono maine johtuu läntisten protestanttisten kirkkokuntien ja lahkojen voimakkaasta Israel-myönteisyydestä. ”
    Tuo on valitettava tosiasia ja siksi kristityt osin itse ovat tilaamassa omaa vainoaan kuten tuot esiin vaikka tarve tuhota kristinusko kuuluukin Juutalaisuuteen.
    Sokeasti uskovaiset kieltäytyvät näkemästä tätä kun järki on uskon jäässä.

 19. Liittyen Tapion referoimaan ja Random House kustantamaan Rise and Kill First kirjaan — Amazon ei salli juutalaisia ’syyttelevien’ kirjojen julkaisua ja monia on poistettu listalta … miksi totuutta ei sallita?
  Miksi totuus tarkoittaa joillekin syyttelyä?
  Amazon pulls books by author who accuses Jews of ‘active role in promoting war’
  Introduction – Feb 11, 2020
  Anyone who thinks that Hitler is some sort of political Messiah is ignorant, ill-informed or just plain dim. That Hitler was a power-drunk demagogue should be obvious.

  Nonetheless, it’s also clear that Zionists have harvested much from Hitler’s legacy. Not only in terms of reparations made to Holocaust survivors and their descendents but also in the form of political influence and leverage.

  In fact Hitler has probably done more for Zionism than anyone else in history. Indeed, if it hadn’t been for the Nazis modern Israel would probably not exist today and the Zionist state continues to benefit from the Nazi legacy.

  A case in point is Germany’s ‘donation‘ of a flotilla of nuclear capable Dolphin submarines to Israel. Regardless of where one stands on the historical details around the event, were it not for the Holocaust Germany is unlikely to have made such a donation.

  The Holocaust narrative still has immense power to persuade.

  That’s why today, three-quarters of a century later, there are literally hundreds of movies and TV dramas about the Holocaust, and there are still more books and movies in the pipeline.

  Paradoxically, there is now more new or forthcoming Holocaust themed films and dramas than there were at the end of WWII. Indeed the production of such films and dramas only began in earnest from the 1960s onwards.

  This veritable conveyor belt of Holocaust-themed books, films and dramas has done more than add to Israel’s arsenal though. Crucially, it has also helped reinforce the notion of Jews as a persecuted minority. This is indispensable to Zionist ideology. Without it Washington’s pro-Israeli lobby would be a pale shadow of the political powerhouse it is today.

  In addition, the Holocaust narrative has helped distract attention from the ongoing slaughter and persecution in Palestine

  Moreover, the Holocaust narrative is also essential in keeping ordinary Jews in line. Individual Jews who might be tempted to stray too far from the flock or question the dictates of Zionism are kept in check with the spectre of anti-Semitism, real or contrived.

  Regardless of ones’ position on the historical details of the Holocaust the following article endorses and justifies censorship. In the process it also dismisses the ‘Protocols of the Learned Elders of Zion’ as an “utter fraud” that “has been repeatedly and unequivocally exposed”.

  No matter that it goes on to claim that the Protocols has been “discredited as racist, inflammatory and fraudulent”, without offering an ounce of proof. Like all its other claims no quotes or citations or links are provided as confirmation. None whatsoever. When in point of fact recent events have only authenticated the Protocols of Zion as a strategy document.

  To quote from the introduction to Victor E. Marden’s translation of the original Russian manuscript:

  When the Protocols of the Learned Elders of Zion were first discovered, Freemasons and Zionist Jews everywhere screamed and complained that these 24 Protocols are a hoax, a forgery, even a blood taint against the Jews. But then came the brutal and barbaric Communist Bolshevik Revolution in Russia and its captive republics, led by covert Masonic Jews—Lenin, Trotsky, Kaganovich, and others. The cruel and sinister crimes of the crypto Jew revolutionaries seemed to have jumped off the pages of the Protocols. The Red Terror, with its torturous massacres of innocent people, its monstrous gulag concentration camps, and the setting up of a Jewish dictatorship, also followed the agenda of the Protocols as did the persecution everywhere of Christians and churches. The entire world witnessed horrors that were unquestionably a direct result of the heinous prescriptions laid out earlier in the Protocols. To this day, almost a century later, the sweep of history has proven the Protocols to be genuine, authentic, and a real-life rendering of the most tragic events that have bedeviled mankind. One nation after another has suffered, and now the Zionist psychopaths have targeted the United States and Western Europe. The Protocols continue to ring true and sound the alarm. If we close our eyes and ears and fail to heed this alarm, we will surely find ourselves in great peril. Our very survival depends on our unmasking the agenda set forth in the Protocols of the Zionist and Masonic elite for a Big Brother Police State and a New World Order.

  J-Wire continues this tradition of denouncing a one hundred years old document as a forgery, without an ounce of proof. Even though history and events in the real world only confirm its authenticity.

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=202345

  Following an outrage, Amazon has stopped selling two books by an author who praises Hitler and has accused Jews of “promoting and inciting war,” The Jewish Chronicle reported.
  The online retailer has removed Thomas Dalton’s new book, Eternal Strangers: Critical Views of Jews and Judaism Through the Ages, which was released last week, and The Jewish Hand in the World Wars.
  The synopsis of the latest book says “Jews are seen as pernicious, conniving, shifty liars; they harbour a deep-seated hatred of humanity; they are at once foolish and arrogant; they are socially disruptive and rebellious; they are ruthless exploiters and parasites; they are master criminals—the list goes on.
  The persistence of such comments is remarkable and strongly suggests that the cause for such animosity resides in the Jews themselves—in their attitudes, their values, their ethnic traits and their beliefs.”

  The Jewish Hand in the World Wars (book) accuses Jews of having “played an exceptionally active role in promoting and inciting war. With their long-notorious influence in government …actively inciting people to hatred.”
  Dalton allegedly praises Hitler for developing “an unprecedented vision of national greatness.”
  According to anti-Semitism researcher David Collier, the book says, “The path forward is quite narrow as Hitler understood … Jews must be identified, isolated, sanctioned and removed from positions of power.”
  https://www.jwire.com.au/amazon-pulls-books-by-author-who-accuses-jews-of-active-role-in-promoting-war/

 20. Liittyen ylempänä olevaan Truth_hunter 12.2.2020 at 17:18 kommenttiin
  ”Hyviä näkökohtia.
  ”Kristittyjen huono maine johtuu läntisten protestanttisten kirkkokuntien ja lahkojen voimakkaasta Israel-myönteisyydestä. ”
  Tuo on valitettava tosiasia ja siksi kristityt osin itse ovat tilaamassa omaa vainoaan kuten tuot esiin vaikka tarve tuhota kristinusko kuuluukin Juutalaisuuteen.
  Sokeasti uskovaiset kieltäytyvät näkemästä tätä kun järki on uskon jäässä.”
  ———
  Kun lukee tämän Guyenot artikkelin niin alkaa paremmin ymmärtää ylipäätään juutalaisia mutta erityisesti sionistien rikollisiin hankkeisiin liittyviä asioita ja kuinka vahvasti kaikki on kytköksissä Juutalaisuuteen, siis heidän erikoislaatuiseen ja materialistiseen uskontoon.
  Tein siitä lyhennetyn tiivistelmän josta silti tuli varsin pitkä.

  Israel as One Man: A Theory of Jewish Power
  LAURENT GUYÉNOT
  “One outstanding characteristic of the Jewish race is its persistence. What it cannot attain this generation, it will attain next. Defeat it today, it does not remain defeated; its conquerors die, but Jewry goes on, never forgetting, never deviating from its ancient aim of world control in one form or another.”[1]

  So wrote Henry Ford in The International Jew. Indeed, no other people has been capable of such perseverance toward an unwavering goal, pursued step by step over many generations—a hundred generations if we trace the Zionist project back to the period of the Babylonian Exile. Jews often find themselves divided on crucial issues and involved in radically opposed movements; yet in the end, even their antagonisms seem to synergically advance their common higher purpose. Many illustrations can be found of the extraordinary capacity of the Jewish elites to separate like a school of fish and then reunite.

  Is the Hebrew Bible materialistic?
  The American rabbi Harry Waton had a theory to explain the organic unity, persistence and progress of the Jews. He wrote in his Program for the Jews, published in 1939: “Hebrew religion, in fact, was intensely materialistic and it is precisely this that gave it persistent and effective reality.”
  … There is no expectation of an afterlife in the Torah. Instead, there is an implicit denial of it: “By the sweat of your face will you earn your food, until you return to the ground, as you were taken from it. For dust you are and to dust you shall return,” says Yahweh to Adam (Genesis 3:19).[4]
  Yahweh does not care about the dead, whom he “remembers no more” (Psalms 88:6).
  Here is one illustration among others that I mention in my book From Yahweh to Zion: when, in Isaiah 38, the good King Hezekiah “fell ill and was at the point of death,” he expresses no hope of meeting his Creator or starting a new life in some Otherworld. Rather, he despairs at the prospect of not seeing Yahweh anymore. For, he tells him, “Sheol cannot praise you, nor Death celebrate you; those who go down to the pit can hope no longer in your constancy” (Isaiah 38:11-19).

  In fact, Yahweh can hardly be regarded as “a god” if we define a god as residing in some world beyond this one. Yahweh claims to rule over this world alone, because he is, literally, a king (melech, a title applied to him more than fifty times in the Hebrew Bible). Yahweh is a very special king indeed: invisible, omniscient and eternal—very practical for the hereditary clans of priests and prophets who speak in his name.
  …Rabbinical Judaism vigorously rejected anything Greek. Moreover, even within Hellenistic Judaism, the materialist viewpoint prevailed. According to Ecclesiastes,
  “the fate of humans and the fate of animals is the same: as the one dies, so the other dies; […] everything comes from the dust, everything returns to the dust” (3:19–20).
  “The living are at least aware that they are going to die, but the dead know nothing whatever. […] There is neither achievement, nor planning, nor science, nor wisdom in Sheol where you are going” (9:5-10).

  According to Moses Hess (Rome and Jerusalem: The Last National Question, 1862), “Nothing is more foreign to the spirit of Judaism than the idea of the salvation of the individual which, according to the modern conception, is the cornerstone of religion.” For Hess, the essence of Judaism is “the vivid belief in the continuity of the spirit in human history,” because “the Jews are something more than mere ‘followers of a religion,’ namely, they are a race brotherhood, a nation.”[6]

  Likewise, according to Zionist historian Benzion Netanyahu, former secretary of Zeev Jabotinsky and father of the current Israeli Prime Minister, defining Jewishness as religion rather than nationality “was the fruit of self-deception.” He defends a racial conception that amounts to considering that Jews are only immortal as a nation:
  “Only by intermarriage can a person uproot himself from a nation, and then only in so far as his descendants are concerned. His individuality, which is an extract and an example of the qualities of his nation, may then be lost in future generations, dominated by qualities of other nations. Quitting a nation is, therefore, even from a biological point of view, an act of suicide.”[7]

  Netanyahu is right: his concept of Jewishness is the only one consistent with the (Hebrew) Bible. Jewish influential journalist Lucien Wolf tried to have it both ways by claiming that, “in Judaism the religion and the race are almost interchangeable terms,” which of course makes no sense within the commonly accepted notion of religion.[8]
  Lucien Wolf, “What Is Judaism? A Question of Today,” The Fortnightly Review XXXVI, (1884), pp. 237-256, on http://www.manchesterjewishstudies.org/wolf/
  A religion welcomes converts, but not the “religion” of Israel. There are exceptions: mass forced conversions, on the one hand, and individual sons-in-law who bring added value to the gene pool or the financial pool, on the other, but no case is recorded in the Bible.

  What about circumcision, you may ask. Is it not a rite of admission into the Jewish community? Not in the Bible. As the “sign of the covenant” imposed by Yahweh on Abraham, for “you and your descendants after you, generation after generation” (Genesis 17:9), circumcision actually reinforces the strictly genetic, even genital, nature of Jewishness. As a “mark in the flesh” passed on from father to son, it perfectly symbolizes the unspiritual nature of Yahwism.

  There is in the Bible a strict equality between monotheism and racial purity: Yahweh forbids Jews to marry their children to non-Jews because “your son would be seduced from following me into serving other gods” (Deuteronomy 7:3-4). When some Israelites take wives among the Moabites (an Abrahamic people), what bothers Yahweh is that these women “invited them to the sacrifices of their gods, and the people ate and bowed down before their gods” (Numbers 25:1-2). From the point of view of an evolutionary psychologist like Kevin MacDonald, the exclusive cult of the jealous god is just a religious pretext for a eugenic project based on strict endogamy, and Judaism is fundamentally a “group evolutionary strategy among peoples.”[9]
  By depriving the Jews of any individual soul, and deifying instead their racial identity, the Torah programs Israel as the most holistic nation. The immortality that is denied the individual is reinvested entirely on the people as a whole (“I instituted an eternal people” Isaiah 44:7), as if the Jews were united by a single, national, genetic soul, personified by Yahweh.

  From a religious point of view, individual immortality appears to be missing in biblical anthropology. But the notion of collective immortality that replaces it is the source of the greatest strength of the Jewish people….While the Goy awaits for his time on the scale of a century, the chosen people see much further.
  The national orientation of the Jewish soul injects into any collective project a spiritual force and endurance with which no other national community can compete.

  Israel operates with a totally different time scale than other nations. It defines itself by a parnoramic vision that scans millennia into the past and into the future. It keeps a vivid memory of its beginnings 3000 years ago, and it looks with anticipation to the fulfillment of its destiny at the end of times. It makes no difference if its memory is not accurate history. As Yosef Hayim Yerushalmi points out in Zakhor: Jewish History and Jewish Memory, “Only in Israel and nowhere else is the injunction to remember felt as a religious imperative to an entire people.”[13]
  Yosef Hayim Yerushalmi, Zakhor: Jewish History and Jewish Memory (1982), University of Washington Press, 2011.

  The “national soul” paradigm, rooted in the biblical denial of individual immortality, combines with the “chosen people” paradigm, another fundamental aspect of the biblical matrix. For if the Jewish soul is somehow identifiable to Yahweh, and if Yahweh is God, it follows that the Jewish soul is God. This combination of biblical materialism and biblical ethnocentrism (or pseudo-universalism) is the simple equation, the E=mC2 that explains the “Jewish mind” (better, at least, than Raphael Patai’s book of the same title)[14]
  Raphael Patai, The Jewish Mind, Wayne State University Press , 1977 (on books.google.fr).

  The parasitic nation
  The holistic principle rooted in biblical materialism is not a sufficient explanation for the Jews’ persistent effort toward world domination. To some degree, every nation was, until recently, organic. … To understand how special is the Jewish nation, we need to define more precisely its organic character.
  Henry Ford has a suggestion: Let other people toil at trades and manufacture; the Jew will exploit the fruits of their work. That is his peculiar genius. If this genius be described as parasitic, the term would seem to be justified by a certain fitness.”[15]
  Henry Ford, The International Jew, vol. 2, chap. 23, op. cit.

  This national genius is rooted in the Bible. Yahweh has destined Israel to be, not just an organism like other nations, but a parasitic one. From the time of Moses, Yahweh has sworn to give his people a country “with great and prosperous cities you have not built, with houses full of good things you have not provided, with wells you have not dug, with vineyards and olive trees you have not planted” (Deuteronomy 6:10-11).
  The prophets encourage the parasitic destiny of Israel: “You will suck the milk of nations, you will suck the wealth of kings” (Isaiah 60:16); “Strangers will come forward to feed your flocks, foreigners will be your ploughmen and vinedressers; but you will be called ‘priests of Yahweh’ and be addressed as ‘ministers of our God’. You will feed on the wealth of nations, you will supplant them in their glory” (Isaiah 61:5-6); “the wealth of all the surrounding nations will be heaped together: gold, silver, clothing, in vast quantity” (Zechariah 14:14). “I shall shake all the nations, and the treasures of all the nations will flow in, and I shall fill this Temple with glory, says Yahweh Sabaoth. Mine is the silver, mine the gold! Yahweh Sabaoth declares.” (Haggai 2:7-8).

  Usury is the quintessential parasitizing, and as far as I know, the Yahwist priests were the first to conceive of enslaving entire nations through debt:
  “If Yahweh your God blesses you as he has promised, you will be creditors to many nations but debtors to none; you will rule over many nations, and be ruled by none” (Deuteronomy 15:6).
  The archetypal parasitic hero is Joseph, son of Jacob. Having risen from the status of a slave to that of chancellor of Pharaoh, he favors his kinsmen and obtains for them “land holdings in Egypt, in the best part of the country.” Responsible for managing the national grain reserves, he stores large amounts during the years of plenty; and then, when famine strikes, he negotiates a high price for the monopolized grain and thus “accumulated all the money to be found in Egypt and Canaan.” The following year, having created a monetary shortage, he forces the peasants to relinquish their herds in exchange for grain: “Hand over your livestock and I shall issue you food in exchange for your livestock, if your money has come to an end.” One year later, the peasants have nothing left “except our bodies and our land,” and so are reduced to begging, then have to sell themselves in order to survive: “Take us and our land in exchange for food, and we with our land will become Pharaoh’s serfs; only give us seed, so that we can survive and not die and the land not revert to desert!” And so the Hebrews, after settling in Egypt, “acquired property there; they were fruitful and grew very numerous” (Genesis 47:11-27), a sure sign of God’s blessing. Lawrence Wills, who has compiled several Jewish legends of the Joseph type, writes: “As difficult as it may be for the modern reader to accept, we actually have before us hero legends concerning tax farmers, as if we were reading the Robin Hood legend told from the Sheriff of Nottingham’s perspective.”[16]
  Lawrence Wills, Jew in the Court of the Foreign King: Ancient Jewish Court Legends, Cornell University Press, 1995, p. 189.

  A people armed with such a holy book has a huge advantage in the competition for the control of wealth.
  Since the early 19th century Napoleonic wars, Israel’s parasitism has been demonstrated in war profiteering on a grand political scale, each European mass slaughter serving as a stepping stone for the Zionist World Order. This tradition has recently culminated with the complete control of America’s imperial policy, as Greg Felton, among others, have documented in The Host and the Parasite.[17]
  Greg Felton, The Host and the Parasite: How Israel’s Fifth Column Consumed America, Bad Bear Press, 2012.
  Parasitizing the empire is another lesson drawn from the Bible, particularly from the books of Ezra and Nehemiah.
  Conspiratorial networking

  Let us not be carried away by our organic metaphors. The success of the Jewish elites in advancing their national goals is not to be explained merely by some spontaneous national instinct or group soul that unconsciously binds them deeply together despite their superficial divisions.
  It is true that the strength of modern Zionism rests on an organic rather than hierarchical link between Jews, as Gilad Atzmon stresses: “While the organism functions as a whole, the particular organ fulfills an elementary function without being aware of its specific role within the entire system.”[18]
  Gilad Atzmon, The Wandering Who? A Study of Jewish Identity Politics, Zero Books, 2011, p. 21.
  Nevertheless, as Atzmon also stresses, this organic unity is created, cultivated and used by cognitive elites who are very much aware of the power they can draw from it.

  In other words, Israel is not just about blood, it is also about covenant. Religious Jews believe Jewishness goes back to a Mosaic covenant between God and the only people He really cares about. But most of the Jewish intellectual, cultural, financial, political or criminal elite—members of the B’nai B’rith (“Sons of the Covenant”) or the Alliance Israélite Universelle, for example—assume it is a covenant of Jews between themselves.
  Thus the cohesion of the Jewish community is always maintained by the most committed Jews among the elites, through a paranoid terror of extermination combined with a complex of superiority. They may not all agree on “what is good for the Jews” at any particular time, but they are all absolutely committed to Israel’s grandiose destiny. And at critical times in history, they are capable of forcing world Jewry to act “as one man” (Judges 20:1).
  A good example is the campaign launched against Germany in March 1933, after Hitler became Chancellor of the Reich, by a frontpage article in the British Daily Express entitled “Judea Declares War on Germany. Jews of All the World Unite,” and proclaiming: “The Israeli people around the world declare economic and financial war against Germany. Fourteen million Jews dispersed throughout the world have banded together as one man to declare war on the German persecutors of their co-religionists.” Samuel Untermeyer, who led the attack, called “traitors to their race” all Jews who refused to join in the German boycott.[28]

  These eternal Levites who control the rest of the Jews are the most biblically-minded: like David Ben-Gurion in 1936, they say, “The Bible is our mandate.” They are also the most endogamous. Still today, within the Jewish community, endogamy is all the more intense as one moves up the social hierarchy. Of the 58 marriages contracted by the descendants of Mayer Rothschild, half were between cousins. In the space of a little more than a hundred years, they married 16 times between first cousins, while also admitting a few handpicked goyish aristocrats to the lineage.[29]
  Kevin MacDonald, A People That Shall Dwell Alone, op. cit., k. 5044–53. Kevin MacDonald, Separation and Its Discontents: Toward an Evolutionary Theory of Anti-Semitism, Praeger, 1998, kindle 2013 , k. 3975–4004.
  The pattern, again, is biblical: endogamy is so highly valued in the Bible that it trumps the prohibition of incest as understood by most cultures. Abraham marries his half-sister Sarah. His son Isaac marries Rebecca, the daughter of his cousin Bethuel (whose mother, Milcah, had married his uncle Nahor). And Isaac’s son Jacob marries the two daughters of his maternal uncle Laban. Not to mention Judah, founder of the Judahites (later Jews), who conceives with his daughter-in-law Tamar.

  The problem of Christian individualism
  The message of the Gospel is the antithesis of Jewish materialism. Jesus’ teaching to “store up treasures for yourselves in heaven” (Matthew 6:20–21) contrasts with Yahweh’s greed for “the treasures of all the nations” (Haggai 2:7–8). Jesus’s emphasis on personal salvation also comes with a strong hostility to blood ties,[30]
  Matthew 19:10-12, Matthew 19:29, Matthew 22:30, Matthew 24:19, Mark 13:17, Luke 14:26, Luke 21:23, Luke 23:29, 1Corinthians 7:1-8.
  and Paul teaches that being reborn through Christ cancels ethnic solidarities, social hierarchies, and even gender identities:
  “There can be neither Jew nor Greek, there can be neither slave nor freeman, there can be neither male nor female—for you are all one in Christ Jesus. And simply by being Christ’s, you are that progeny of Abraham, the heirs named in the promise” (Galatians 3:28-29).

  Israel’s religion is indistinguishable from a strong sense of racial unity. By contrast, Christianity is unfriendly, to say the least, to the concept of race. Catholic doctrine in particular has developed an atomistic, non-genetic and egalitarian conception of the human soul that cannot account for the multi-layered complexity of the human psyche, or the “invisible loyalties” that bind each one to his ancestors, to use a term from Ivan Boszormenyi-Nagy.[31]
  Ivan Boszormenyi-Nagy, Invisible Loyalties: Reciprocity in Intergenerational Family Therapy, Harper & Row, 1973, p. 56.

  For these reasons, it has been contended that Christianity laid the foundation for modern Western individualism—a collective frame of mind, ironically. Anthropologist Louis Dumont explains in his Essays on Individualism that traditional societies are holistic and hierarchical: they subordinate the individual to the community and assign to the individual a value that depends on his/her social role. … Christianity, according to Dumont, has upset that civilisational balance by emphacizing that salvation from this world is everybody’s business. Every Christian is defined as a “self-in-relationship-to-God”, even if he doesn’t renounce the world as an ermite or a monk, and so he becomes an “individual-in-the-world.” By stages, “holism will have vanished from ideology,” and “the outworldly individual will have become the modern, inworldly individual.”[33]

  There is certainly some truth the cause-effect relationship between Christianity and modern individualism. But the evidence has to be carefully weighed. We must take into account the fact that Western medieval society, though Christian, was strongly organic and holistic. Individualism is a modern phenomenon. The question can be put this way: was European civilization holistic thanks to Christianity, or despite Christianity? The second seems the case: … Although Christianity has partly incorporated heroic cults with the saints and their relics, it has considerably narrowed the concept: martyrdom is the only heroic path within Christianity.

  Still, it may be an exaggeration to blame Western individualism entirely on Christianity, as does Dumont. It is even doubtful if “social contract” theories are of Christian inspiration. They emerged in the deeply Judaized England of Oliver Cromwell, and can be seen as Jewish attacks on the organic substance of Christian nations. Hobbes was a Puritan, but his religious ideas are so typically Jewish (“the Kingdom of God was first instituted by the ministry of Moses over the Jews,” he claims) that some have speculated about his possible Marrano origin.[36]

  It is impossible, I think, to come to any simple conclusion about the merits and failures of Christianity, because we cannot objectively distinguish what belongs to Christianity and what doesn’t in any of Christendom’s achievements. No civilization can prosper without a public religion. Whether another religion could have done better for Christendom than Christianity is a futile question. What part Christianity played in the decline and fall of Christendom is equally meaningless. Yet the challenges faced by our civilization today require serious anthropological inquiries into Christianity’s legacy and deficiencies, and a quest for remedies.

  German holistic reaction
  We should at least learn from recent history. A case in point is the way German culture has tried to resist the dissolving power of English mercantilism and the French Enlightenment. The German reaction is attached to the name of Johann Gottfried von Herder (1744-1803), a disciple of Kant and a mentor to Hegel, Nietzsche, Goethe, and many others. …Against the French school, which held that a person’s nationality is accidental, Herder insisted that the essential qualities of an individual are determined by his nationality. He is the initiator of what is called the ethnic theory of nationalities. His notion of Volk is at the origin of a major current of Romanticism, and also influenced Shelling’s Idealism. Herder also influenced profoundly Hegel (1770-1831), whose philosophy of history represents the culmination of German nationalism, with his concept of the State as “the march of God on earth”, and his concept of the “world-historical man” unfolding history.
  German nationalism bloomed without needing to reject Christianity.
  Perhaps that is because German Lutheranism had a strong national flavor, like Russian Orthodox Christianity today, but unlike French Catholicism, which has always required loyalty to a foreign, transnational power headquartered in Vatican. On the other hand, it would be hard to claim that Christianity played any significant role in 18th century Germanism.
  Hitler was a product of this movement. “Ein Reich, ein Volk, ein Führer” is an expression of a thoroughgoing organic doctrine, and so is the Nazi catchword Volksgemeinschaft (“community of the people”). In Mein Kampf, Hitler praises the Aryan’s willingness to “put all his abilities at the service of the community.”[38]
  Hitler, Mein Kampf, Complete and Unabridged, Raynal & Hitchcock, 1941 (archive.org), pp. 408-409.

  Interestingly, in 1939, Rabbi Harry Waton wrote the following about Hitler and Nazism: “Nazism is an imitation of Judaism; Nazism adopted the principles and ideas of Judaism with which to destroy Judaism and the Jews.” … “The Nazi philosophy starts out with the postulate: The blood of a race determines the nature, course of evolution and the destiny of that race. […] whether consciously or not, the Nazis took this theory from the Bible itself.”
  Waton further adds:
  “Hitler’s declaration that the Jewish consciousness is poison to the Aryan races is the deepest insight that the Western world has yet achieved in its own nature; and his capacity to realize this is the proof of his genius as well as the secret of his power and of the curious fascination which his personality exerts. […] it is not the practical power or wealth of the Jews that he fears, but the character of the Jewish mind. […] It is the hidden penetration of the Jewish spirit into the Gentile mind that is the danger; and it is a danger because the ‘Aryan’ mind cannot resist it, but must succumb.”[39]

  Waton was wrong about the source of Hitler’s views: they didn’t originate from the Hebrew Bible. Neither did they owe anything to the Gospel. They drew from the same cultural current as Herder, which had its main source in a pre-Christian heroic mentality. Beyond that, Hitler’s anthropological notions were based on universal principles that most Jewish intellectuals of the same period knew very well but preferred Gentiles not to know.

  Interestingly, two of the most important founders of modern sociology and anthropology—the scientific study of societies as holistic systems that determine the behaviors and thought patterns of individuals—happen to be German Jews (though neither of them expressed sympathies for the Jews): Emile Durkheim (1858–1917) and Ludwig Gumplowicz (1838-1909). Here is a representative quote by Gumplowicz:
  “The great error of individualistic psychology is the supposition that man thinks. […]. for it is not man himself who thinks but his social community. The source of his thoughts is in the social medium in which he lives, the social atmosphere which he breathes, and he cannot think anything else other than what the influences of his social environment concentrating upon his brain necessitate. […]. The individual simply plays the part of the prism which receives the rays, dissolves them according to fixed laws, and lets them pass out again in a predetermined direction and with a predetermined color.”[41]

  Western nations are currently suffering from a pathological weakening of syngenic cohesion, resulting mainly—but not exclusively—from mass immigration. Kevin MacDonald refers to several independent studies showing that racial heterogeneity weakens the social fabric and reinforces individualism. Sociologist Robert Putnam, for example, shows that:
  “immigration and ethnic diversity tend to reduce social solidarity and social capital. New evidence from the US suggests that in ethnically diverse neighbourhoods residents of all races tend to ‘hunker down’. Trust (even of one’s own race) is lower, altruism and community cooperation rarer, friends fewer.”[42]
  Robert D. Putnam, “E Pluribus Unum: Diversity and Community in the Twenty‐first Century,” June 15, 2007, on https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/j.14…0176.x

  The Europeans’ willingness to welcome Third World migrants by the millions, in the name of universalistic moral principles inherited from Christianity, together with the criminalization of any expression of white pride, is therefore a form of “pathological altruism”.[43]

  Christianity is not solely responsible for this state of affair. It did erode traditional ethnic syngenism, and in the long run, it has weakened our collective immune system by its cocktail of individualism and universalism. But the pathological agent itself is not endogenous to Christianity: as MacDonald has also documented,[44]
  Kevin MacDonald, The Culture of Critique: Toward an Evolutionary Theory of Jewish Involvement in Twentieth-Century Intellectual and Political Movements, Praeger, 1998, kindle 2013, chapter 7, “Jewish Involvement in Shaping U.S. Immigration Policy.”
  Jewish elites have been the foremost promoters of mass immigration, and the manufacturers of public consent to these policies (watch “The Tactics of Immigration”). By doing so, they have debilitated the national organisms they seek to vampirize, while reinforcing the syngenic vitality of their own national parasitic organism.

  https://www.unz.com/article/israel-as-one-man/

  • Jälkimietiskelyä LG:n artikkeliin liittyen
   —In fact, Yahweh can hardly be regarded as “a god”.
   —There is no expectation of an afterlife in the Torah.
   —Yahweh does not care about the dead, whom he “remembers no more” (Psalms 88:6).
   —According to Ecclesiastes, “the fate of humans and the fate of animals is the same: as the one dies, so the other dies; […] everything comes from the dust, everything returns to the dust” (3:19–20).
   —“The living are at least aware that they are going to die, but the dead know nothing whatever. […] There is neither achievement, nor planning, nor science, nor wisdom in Sheol where you are going” (9:5-10).
   —Yahweh claims to rule over this world alone, because he is, literally, a king (melech, a title applied to him more than fifty times in the Hebrew Bible). Yahweh is a very special king indeed: invisible, omniscient and eternal—very practical for the hereditary clans of priests and prophets who speak in his name.
   —–
   Toki on jokaisen oma asia minkälaisen maailmankuvan rakentaa ja hyväksyy itselleen. Jos yllä kuvattu yahweh-lainen ’uskonto’ jossa jumala on korvattu maallisella mammonalla ja vallalla tuntuu hyvältä ja paremmalta kuin Jeesus-lahkon oppi ja itselle sopivalta niin mikäs siinä.
   Ainoa mitä siinä voi kritisoida on sen pakanallinen moraali sikäli että se sallii muiden hyväksikäytön ja jopa tappamisen omien etujen turvaamiseksi. Ainakaan sitä puolta siinä ei voi hyväksyä koska se on paluuta viidakkoon.
   Kun ajatellaan esim. palestiinalaisia jotka sionistit ovat ajaneet pois omasta maasta ja kodeistaan ryöstäen heidän maat lopullisesti itselleen niin on ylitetty raja, tehty jotain jota ei voi pistää jumalan piikkiin kuten Talmud-sionistit tekevät ja vaatia teolle muun maailman hyväksymistä.

   Kun Juutalaisuuteen kuuluu muiden uskontojen tuhoaminen ja Yahweh ’n nostaminen koko maailman ’ylijumalaksi’ niin automaatisesti kristityt ovat sen vihollisia, aivan kuten Jeesus ja Paavali aikoinaan.
   Näin ei saisi olla eikä mikään uskonto saisi nostaa itseään ylimmäksi ja pakottaa muita omaksumaan se. Ihmisten on saatava itse päättää minkä hyväksyvät omakseen mutta sitä Talmudismi ei salli koska sen mukaan muut ovat ali-ihmisiä joita on lupa hallita kuten LG:n artikkeli kertoo.
   Kuitenkin kristinusko on oma ainutlaatuinen uskonto joka toisin kuin Juutalaisuus tunnustaa ei-materialistisen jumalan ja tuonpuoleisen ja ihmisillä joita se puhuttaa pitäisi olla lupa valita se.
   Christ vs. Antichrist: A Debate
   Admin
   October 15, 2018 Articles, Other Writers
   Published on Truthseeker
   Is Christianity a ‘Jewish plot’ designed to weaken Christians and turn them into wimps? 
   Thousands of Christ haters have railed against Christianity for the last two thousand years. J.B. Campbell isn’t the first. Not one of these anti-Christians has made the slightest impression on the mind of the already committed Christian. You might as well be speaking to the deaf. No one could have been more vitriolic in his denunciations of Christianity than Nietzsche. Did the great German philosopher succeed in destroying Christianity with his over-the-top fulminations? No, he failed dismally.

   …… Though I am not an orthodox Christian, I believe strongly that Christianity is a force for good in the world, and that attacking those who are honestly in search of Divine Reality is not only counterproductive but can have evil consequences. 

   Today the world has 2.1 billion Christians in it. We even hear that Christianity is now spreading like wildfire to China, and that China will soon have more Christians in it than any other Western country, including the United States. Incredible, isn’t it?
   https://www.darkmoon.me/2018/christ-vs-antichrist-a-debate/
   ————

 21. Tuo kyllä itseänikin mietityttää
  —In fact, Yahweh can hardly be regarded as “a god”.
  Valtamediahan ei kerro, mutta olette varmaan itse kukin tietoisia ihmiskaupasta, pedofiliasta ja ihmisuhreista eliitin keskuudessa. Jo 2000 vuotta sitten juutalaiset palvoivat Baalia (Ilmestyskirja 3:9) ja muita epäjumalia. Sekä myöskin joskus 3000-4000 vuotta sitten Hermonin vuorella. Erään turkkilaisen historiantutkijan mukaan ihmiset olivat helpottuneita kun kristinusko levisi nykyisen Turkin alueelle ja ihmiset saattoivat lopettaa jatkuvat lasten uhraamiset. Baal/molok/saatana/… vaatii ihmisuhreja, joten yleensä uhrataan siepattuja lapsia. Jeffrey Epsteinin pedofiilisaaren rantavesistä poliisit löysivät ihmisten luita ja julkaistulta videolta näet temppelissä verijälkiä. https://www.youtube.com/watch?v=PzwznyWNbRo
  Elikkä samoja touhuja kuin jotkut kuninkaalliset harrastavat.

  Toinen versio tähän asiaan on seuraava:
  Khasaariassa (nyk. Ukrainaa) joskus 700 luvulla siepattiin lapsia naapurimaista uhrattavaksi baalille. Naapurimaan asukkaat valittivat asiasta Rusin tsaarille, joka käski Kasaarian kuninkaan käännyttää kansansa joko kristityiksi, muhamettilaisiksi tai juutalaisiksi. Kansa käännytettiin juutalaisiksi, koska kansan seassa oli joitakin (Iranista) tulleita juutalaisia. Touhu kuitenkin jatkui joten maahan hyökättiin, jolloin eliitti karkasi hovin kultakirstuineen Länsi-Eurooppaan harrastamaan rahan lainaamista ja koron kiskontaa Euroopan hoveissa. Tavallinen kansa siirtyi jossain vaiheessa juutalaisina kohti Puolaa ja Saksaa.
  Lähteinä Veterans Today sekä kirja Babylonian Banksters; Joseph Farrel

  Jeesus sanoi joidenkin juutalaisten olevan saatanan synagoga.

  • Kristinusko on kiistatta ollut keskeisessä roolissa läntisen sivilisaation muotoumisessa siksi mitä se on ollut ja yhä vielä koko ajan tapahtuvasta rappeutumisesta huolimatta on.
   Nyt kun kristinuskoa ja sen arvoja vastaan on meneillään raju hyökkäys niin läntinen kulttuuri ajautuu yhä syvemmälle pakanuuteen (okkultismiin) joka kuten kuvaat ei koskaan ole täysin kadonnut vaan jäänyt ylemmän satanistisen eliitin elämäntavaksi. Siitä on paljon todisteita.
   Sitä mukaa kun talmudistisen illuminaatin ja vapaamuurareiden ote kulttuurista vahvistuu niin sitä varmempaa on kristinuskon tuho ja pakanuuden paluu. Sionistien johtama illuminaatti yrittää juuri nyt pakottaa koko maailman omaan pakanuuteensa ja toivo kristinuskon säilymisestä jää näillä näkymin pääosin Venäjän varaan.

 22. List of 71 Clinton Associates Who Died Mysteriously or Committed Suicide Before Testimony
  Bill Clinton made at least 27 times trips on Jeffrey Epstein’s private plane. Most of those flights were allegedly with underage girls. Hillary Clinton’s name was also present in Epstein’s black book 6 times.

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=202875

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here