Poliittinen vaihtoehtomedia maailmalla

66

Ricardo Levins Morales: Independent Media – Poster Art for Social Justice

Vaihtoehtomedian käsite ei liene kovin täsmällinen eikä tarkoituksena ole tässä yrittää sen määrittelyä. Seuraavassa teen yhteenvetoa kansainvälisestä poliittisesta vaihtoehtomediasta siten kuin itse olen kokenut sen merkitykselliseksi. Vaihtoehtomedia on eri asia kuin sosiaalinen media, vaikkakin henkilökohtaiset blogit voivat sijoittua jompaan kumpaan ryhmään. Alla olevassa esittelyssä eivät kuitenkaan Timppa tai Tiina kerro kuulumisiaan, eivät myöskään valtamedian senttarit.

Valtamedia on tänä päivänä parhaimmillaan pelkkää showta, mutta yleisemmin harhaanjohtamista ja yhä enemmän silkkaa valehtelua. Saksassa on syntynyt sanaleikki: ”Haben wir eine Lügenpresse oder eine Lückenpresse ?” Onko meillä valheiden vai aukkojen media? Aina ei tarvitse valehdella, jättämällä asioita kertomatta tai poimimalla toissijaisia yksityiskohtia voidaan maailma myös kääntää ylösalaisin.

Seuraavassa kyse on lähinnä englanninkielisestä vaihtoehtomediasta, johtuen allekirjoittaneen rajallisesta kielitaidosta, mutta muutama muukin tulee mainituksi. Vasemmisto–oikeisto-jakoa ei varsinaisesti tavoitella. Siinä mediassa jota seuraan kyseinen jako näkyy mutta se ei näyttele merkittävää osaa. Monet parhaista kokoavat kirjoituksia laajalti katsoen enemmän tekstin asiasisältöä kuin kirjottajan poliittista suuntautumista. Kun keskeisenä aihepiirinä muun muassa ovat nykyajan interventiosodat mm. Lähi-Idässä tai globalisaatio finanssimaailman ehdoin, niitä vastustavat kirjoittajat päätyvät yleensä samansuuntaisiin johtopäätöksiin tulivat he oikealta tai vasemmalta. Niinpä moni amerikkalainen konservatiivi sotapolitiikan vastustaja ajaa Suomen vasemmistosta vasemmalta ohi niin että heilahtaa. Jos ei aiemmin ole havainnut maailman muuttuneen niin viimeistään silloin kun Reaganin hallintoa palvelleet konservatiivit (David Stockman, Paul Craig Roberts) esittävät kantoja joita ennen olisi pidetty vasemmistoradikaaleina, samalla kun Euroopan sos.dem. ja vasemmistopuolueissa esiintyy täysin kritiikitöntä suhtautumista väkivaltapolitiikkaan sekä sen suoraa että verhottua tukemista.

Vaihtoehtomediassa raskassarjalaiset, valtamediassa kärpässarja

Vaihtoehtomediassa kirjoittavat alan raskassarjalaiset, valtamediassa kärpässarja, ei epäilystäkään. On professoria, on tohtoria, on toimittajia jotka on potkittu ulos valtamediasta tai itse sieltä lähteneet älyllistä korruptiota pakoon. Stephen Kinzer on yksi harvoista joka vielä on valtamedian leivissä, briteissä Robert Fisk ja Patrick Cockburn. Kinzer on kirjoittanut useita avainteoksia USA:n nykyhistoriasta, mm. Dullesin veljesparista (The Brothers), ja hän sanoi muutama vuosi sitten, että mistään sodasta ei ole esitetty niin valheellista kuvaa kuin Syyrian v. 2011 alkaneesta sodasta. Ketä Kinzer tarkoitti? Työnantajaansako, Boston Globea? Ei, hän tarkoitti koko länsimediaa, jonka eräänä pikku muurahaisena häärii myös Suomen valtamedia, kopioiden kaikki valheiden murut mitä suurten pöydästä liikenee. Ja jos Syyrian sota on nykyajan pohjanoteeraus, pitää muistaa, että rima oli alun alkaen jo kuopassa. Aina vaan alemmas on matka.

Valtamediasta eronneita ovat mm. australialainen veteraanitoimittaja John Pilger, yksi merkittävimmistä elossa olevista toimittajista, Vietnamin sodan kuvaajana ja kertojana aloittanut. Seymour Hersh oli aikoinaan The New York Timesin toimittaja samoin kuin Chris Hedges. Seymour Hersh on tuottanut lyömättömän määrän paljastuksia USA:n hallinnon politiikasta 60-luvulta saakka. Hänen kirjansa Henry Kissingeristä The Price of Power sisältää joka sivulla enemmän faktatietoa USA:n sotapolitiikasta kuin mitä moni media on pystynyt koko historiansa aikana raapimaan. Hershillä on pöytälaatikossaan kirja Dick Cheneystä, joka oli Bushin hallinnon pimeimpiä voimia. Sen julkaisua hän on lykännyt koska se tuhoaisi usean hänen lähdehenkilönään toimineen uran.

Seuraava luettelo perustuu henkilökohtaisiin mieltymyksiin, kuinkas muuten. Korostettava on, että kun media on muodoltaan päivittäisten artikkeleiden kooste, niin laatu vaihtelee. Joukossa on kirjoittajia joita en milloinkaan lue, he toistavat itseään, ovat pinnallisia, eikä heillä ole mitään uutta lisättävää. Kriittinen suhtautuminen luettavaan on aina tarpeen, suhde pitää olla kuin savolaisen puheeseen, vastuu on lukijalla. Lisäksi voi olla muita toissijaisia seikkoja, toisen tyyli miellyttää enemmän kuin toisen, vaikka asia olisi lähes sama.

Vaihtoehtomediaa vastakkaisilta suunnilta

Koska totesin että jako vasemmistoon ja oikeistoon on menettänyt merkityksensä, etenkin kun on kyse interventio- eli sotapolitiikan vastustamisesta, niin on sopivaa aloittaa esittely kahdella sivustolla jotka tulevat vastakkaisilta suunnilta. Globalresearh.ca on kanadalaisen talousprofessori Michel Chossudovskyn perustama ja tulee selkeästi vasemmalta kun taas unz.com on oikealta tulevan Ron Unzin ylläpitämä. Yhteistä näille kahdelle on se, että kaikki hyvät jutut julkaistaan, ei ole väliä sillä mikä on kirjoittajan poliittinen suuntaus. Sivustot eroavat siinä, että Globalresearchin tempo on erityisen nopea, joka päivä tulee kymmenkunta uutta artikkelia kun taas unz.com julkaisee harvemmin ja sillä on pääosin vakituiset avustajat. Lisäksi on niin, että samojakin kirjoittajia esiintyy molemmilla sivustoilla, kuten Pepe Escobar, André Vltchek, Jonathan Cook ym.

Pepe Escobar on maailmanmatkaaja samoin kun André Vltchek, molemmat ehdottoman luettavia. Escobar on Aasiassa asuva brassi, nykyjournalistiikan Pelé. Vastustajansa iloisesti pökerryksiin jallittaen ja sen jälkeen pallo yläkulmaan. Tänä päivänä hänen suosikkiaiheenaan on Kiinan Silkkitie-hanke mutta myös muu maailmanpolitiikka. Vltchek on sekä taiteilija että journalisti, joka on myös tehnyt yhteistyötä Noam Chomskyn kanssa. Vltchek on lapsuutensa viettänyt tsekeissä, kuten sukunimestä ilmenee, mutta hänellä on sukujuuria myös Venäjällä ja jopa Kiinassa. Kaupan päällisenä Yhdysvaltain kansalaisuus. Matkoillaan hän kuitenkin kysyttäessä esittäytyy venäläisenä. Hän on kiertänyt kaikki maailman kurjimmat kolkat ja kirjoittanut niistä kirjoja mutta myös kaunokirjallisuutta. Hänen tyylissään näkyy taiteilijan ote.

Tarkoituksena ei ole jaotella kirjoittajia sukupuolen mukaan, mutta Globalresearch:llä lienee eniten merkittäviä naispuolisia kirjoittajia. Diana Johnstone, joka on kirjoittanut kirjan Jugoslavian hajoittamissodista (Fools’ Crusade), asuu Ranskassa ja on kirjoittanut asiantuntevasti maan sisäpolitiikasta, samoin kuin entisen kotimaansa USA:n politiikasta, mukaan lukien kirjan Hillary Clintonista. Syyrian sodasta ovat paikan päällä raportoineet kanadalainen Eva Bartlett ja britti Vanessa Beeley. Kaksi rohkeaa naista jotka eivät kuvia kumartele. He ovat menneet sinne minne länsimedia ei toimittajiaan päästä: kuulemaan mitä se kansa ajattelee jonka vitsaukseksi on koottu jihadistiarmeija sadasta eri maasta, Suomi mukana, tuhoamaan ja tappamaan.

Milloin Suomen media antoi Syyrian kansalle äänen? Vain maansa hylänneille on annettu ääni, ja niillekin vain silloin jos he ovat ymmärtäneet kirota sen johdon. Saksan tiedustelupalvelua täytyy ainakin kiittää suorasukaisuudesta. ”Me emme ainoastaan tienneet mihin jihadistit olivat menossa, me järjestimme heille passit pikatoimituksena.” Suomea kiinnostavat vain ISIS-lapset ja-äidit, ei Syyrian kansa, se on tehty näkymättömäksi. Kaksikymmentä miljoonaa ihmistä, jotka EU on asettanut kauppasaartoon. Lukekaa Eva Bartlettin ja Vanessa Beeleyn artikkeleita.

Lisäksi Syyriasta kirjoittaa australialainen professori Tim Anderson, joka jo viitisen vuotta sitten julkaisi aiheesta kirjan (The Dirty War on Syria). Andersonia lienee kotimaassaan kiitetty viran menetyksellä, se kuuluu nykypäivänä vakiotoimenpiteisiin länsimaissa, eriäviä mielipiteitä tai paljastuksia ei sallita.

Jonathan Cookin erikoisaiheena on Palestiina ja Israel, mistä saadaan aasinsilta Ron Unziin joka on länsirannikon juutalainen USA:ssa. Unz kuuluu siis ryhmään jota ei voi leimata antisemitistiseksi, kuten muita jotka arvostelevat Israelin politiikkaa. Hänen kaltaisilleen on keksitty oma nimike ”itseään vihaavat juutalaiset”. Näitä kirjoittajia on useita unzin sivustolla, Norman Finkelstein, Gilad Atzmon ym. Yksi heistä on Israel Shamir, jolla on monivaiheinen henkilöhistoria. Nuorena Neuvostoliitosta emigroitunut ja Israelin armeijaan värväytynyt 60-luvun lopulla. Osallistuttuaan sotaan sekä nähtyään Palestiinan kansan alistamisen lähietäisyydeltä Shamir ryhtyi toimittajaksi ja kirjailijaksi, joka on omaksunut voimakkaan Israelin politiikan vastaisen linjan. Nykyisin hän viihtynee paremmin Moskovassa kuin Tel Avivissa. Tässä täytyy mainita hänen tuorein kirjoituksensa, joka on kirja-arvostelu Mossadin suorittamista poliittisista salamurhista.

Mossad on hänen mukaansa suorittanut enemmän salamurhia kuin kaikkien suurvaltojen tiedustelupalvelut yhteensä. Puheena olevan kirjan puutteena on vain se pikkuseikka, että se on Mossadin itsensä tarkastama. Mikä tarkoittaa sitä, että siinä mainitaan vain toissijaiset tapaukset ja merkittävämmistä vaietaan. – Shamir osaa kirjoittaa paitsi terävästi myös kauniisti, ruotsiksi saatavilla Blommorna i Galiléen.

Muita kirjoittajia unz.comilla ovat mm. ekonomisti Michael Hudson, jolla on vahva nykyglobalisaatiota kritisoiva linja. Globalisaatio on käsitteenä venyvä ja epätäsmällinen koska globaali kaupan ja yhteistyön kasvu voi tapahtua monella eri tapaa. Sanotaanko näin, että Hudson ei kannata mallia jossa Wall Street ja sen liitännäiset IMF ynnä muut määräävät pelisäännöt.

Yksi vakiokirjoittaja on nimimerkki ”The Saker”, jolla myös itsellään on oma sivustonsa thesaker.is. The Sakerin oikea nimi on kyllä vilahtanut julkisuudessa mutta en sitä muista. Taustaltaan hän on venäläistä emigranttisukua, lapsena Sveitsissä varttunut ja sitten USA:ssa sotilasstrategisen tutkinnon suorittanut, siksi pieni salamyhkäisyys. The Saker kirjoittaa erikoisalansa mukaisesti strategian kysymyksistä mm. koskien sotia ja politiikkaa Lähi-Idässä ja Ukrainassa. Vieraana hänen omalla sivustollaan on esiintynyt venäläinen Andrei Martyanov, joka on julkaissut pari kirjaa Venäjän aseteknologian kehityksestä.

NATO:n kanssa renkikontrahdin tehneelle Suomelle The Sakerilla olisi ilmainen neuvo. Kun strategeja koulutettiin heille tehtiin selväksi, ettei USA uhraa Chicagoa Münchenin pelastamiseksi. Suomeksi tämä tarkoittaa, että provokaatiot Venäjää kohtaan on pidettävä sellaisissa rajoissa, että Euroopassa voidaan sotia, mutta ei anneta aihetta iskuun Pohjois-Amerikan mannerta kohtaan. Ja Irakissa nähtiin äskettäin miten käy kun isäntä tulee tontille, rengin naapurille huutelemaan. Rengistä tulee maalitaulu.

CIA:sta eronneet toisinajattelijat

Oma lukunsa ovat CIA:sta ja muista salaisen palvelun tehtävistä eläkkeelle jääneet tai sieltä potkut saaneet. Philip Giraldi kirjoittaa unzilla mutta monet muut julkaisevat kirjoituksiaan consortiumnews.com -sivustolla. Se on edesmenneen Robert Parryn jo n. 1995 perustama sivusto jolle hän itse antoi merkittävän panoksensa, ollen USA:n parhaiten Ukrainan vuoden 2014 vallankaappaukseen perehtynyt toimittaja.

Ray McGovern on edelleen voimissaan vaikka aloitti työnsä jo Kennedyn aikana ja hoiti pitkään CIA:n ns. Venäjä-pöytää. McGovernin tehtävänä oli aikanaan kirjoittaa istuvalle presidentille tiivistelmiä siitä, miltä maailma näyttää vastapuolen eli Moskovan silmin. Näin vältyttiin vaarallisilta yhteentörmäyksiltä, käytäntö joka sittemmin on unohdettu.

Konfrontaatiopolitiikkaa vastustavat entiset virkamiehet ovat perustaneet yhdistyksen VIPS, Veteran Intelligence Professionals for Sanity, terveen järjen puolesta siis. Heidän panoksensa on merkittävä koska heillä on sisäpiirikontakteja ja -tietoa joihin muilla ei ole pääsyä. Bill Binney, NSA:n entinen tekninen johtaja, tietää hakkeroinnista kaiken ja on kertonut teknisin keinoin osoittaneensa, ettei demokraatteja hakkeroitu, ei Venäjältä eikä muualta, vaan heihin kohdistui sisäpiirivuoto. Vuodon todennäköinen suorittaja, Seth Rich, murhattiin pian sen jälkeen eikä murhaa ole kyetty selvittämään.

Consortiumnewsin sivustolla ilmestyy myös mielenkiintoinen nuoren sukupolven ääni, Caitlin Johnstone, joka tulee Australiasta eikä ole sukua edellä mainitulle Diana Johnstonelle. Caitlin J:llä on myös oma bloginsa.

Osastolta merkittävät historioitsijat mainittakoon USA:n johtava Venäjän tuntija Stephen F. Cohen (kirja: War with Russia?), jonka kirjoituksia julkaistaan usealla foorumilla kuten unzilla, USA:n historian kirjoittanut Peter Kuznick (The Untold History of the United States), kanadalaiset Michael Jabara Carley (strategic-culture.org) ja Jacques R. Pauwels (globalresearch.ca). Päästyään Moskovan arkistoihin Michael Carley julkaisi jo 1999 kirjan joka kumoaa EU-parlamentin äskeisen yrityksen historian revisionismiin: 1939 – The Alliance that Never Was. Tässä kävi historiarevisionisteille jopa köpelösti. Israel on monesta tinkinyt, muttei maailmansodan historiasta. EU-parlamentin kanta on siis myös Israelin kannan vastainen ja näin epäilemättä antisemitistinen.

The Grayzon eli thegrayzone.com on nuorten amerikkalaisten perustama sivusto Max Blumenthalin johdolla (kirja islamististen uskonsotureiden valjastamisesta USA:n politiikan välikappaleiksi: The Management of Savagery). Jos haluatte tietää miksi esivaalit Iowassa päätyivät sekaannukseen, lukekaa täältä. The Grayzone on kirjoittanut paljon USA:n takapihasta eli latinalaisesta Amerikasta. Mutta niin pieniä ovat piirit suuressa Amerikassakin, että Blumenthalin isä Sidney on tunnettu Hillary Clintonin neuvonantaja. ”Olen hyvissä väleissä vanhempieni kanssa”, sanoi Max, vaikka poliittiset kannat ovat täysin vastakkaisia. Nähdäänkö tässä sukupolvien välinen kuilu ja käänne parempaan? Näin voisi toivoa mutta ei kannata pidätellä henkeään.

Antiwar.com on hyvin amerikkalaispainotteinen mutta lukemisen arvoinen sivusto, jolla kirjoittavat mm. sodan kokeneet veteraanit ja muut sisäpiiriläiset. Esim. Scott Ritter joka oli YK:n tarkastusryhmän päällikkö Irakissa 90-luvulla kun Saddam Hussein riisuttiin aseista. Ritter ehti julkaista kirjasen ennen 2003 sodan alkua jossa hän selkeästi totesi, etteivät väitteet joukkotuhoaseista pitäneet paikkansa. Mainittakoon myös eversti Andrew Bacevich josta sittemmin tuli historian professori. Hän koki suurimman ahaa-elämyksensä 90-luvun vaihteessa ollessaan USA:n joukkojen upseerina Saksassa. Päästyään matkustamaan Itä-Saksaa ristiin rastiin hän saattoi vain todeta, että ”meitä on huijattu, eiväthän nämä mitään vihollisia meille olleet”.

Huumorin ja tiedonvälityksenkin voi yhdistää. Parhaana todisteena tästä on koomikko Jimmy Doren YouTube-esiintymiset, joissa hän tekee maansa median ja poliitikot naurunalaisiksi, mutta asiapohjalta.

Seuraavaksi vielä lyhyesti muutamasta sivustosta. Ennen sitä todettakoon kuitenkin, että USA:ssa ilmestyy lukuisia sivustoja jotka yrittävät kovasti olla vaihtoehtomediaa, mutta kriittisissä tilanteissa voitelu epäonnistuu ja ne lipsuvat ladulta metsään. Näin käy kun valtamedian jyräys on voimakkainta, silloin kun se taas on löytänyt uuden Hitlerin jossain päin maapalloa, jonka maan kansaa on ehdottomasti rangaistava uusin sanktioin.

Anti-empire.com on ajankohtainen artikkelikooste, ja mielenkiintosia blogeja ovat moonofalabama.org sekä craigmurray.org.uk. Ensin mainittua pitää salaperäinen b eli Bernhard, sijainti USA:ssa, mutta huhu kertoo hänen tulevan Saksasta. Osumatarkkuutensa on mainio. Craig Murray on skottilainen itsenäisyysaktivisti, joka on urallaan palvellut Britannian ulkoministeriötä mm. suurlähettiläänä. Hän jätti virkansa protestiksi Britannian osuudesta kidutusohjelmiin. Paljon kiinnostavia sisäpiirinäkökulmia. Voltairenet.org on ranskalaisen geopoliittisen tutkijan Thierry Meyssanin sivusto joka myös käännetään englanniksi. Meyssan on etenkin Lähi-idän ja Ranskan entisten siirtomaiden asiantuntija ja on äskettäin julkaissut kirjan Before Our Very Eyes. Suomesta suosittelen Pirkko Turpeinen-Saaren blogia, turpeinen-saari.net.

Pohjoismaiden ykkönen on steigan.no, norjalaisen teräsmiehen Pål Steiganin sivusto. Sieltä löytyy useiden kirjoittajien tekstejä sekä käännöksiä. Steiganin tarmon ohella sivuston ajankohtaisuutta siivittävät Norjan valtion rötökset, jotka ovat joutuneet tarkkailun kohteeksi. Norja pommitti Libyaa paitsi YK:n peruskirjaa rikkoen, myös maan omien lakien vastaisesti. Keskeisessä asemassa oli muuan Jens Stoltenberg. Lisäksi Norja tukee Syyrian jihadistijoukkoja rahasummilla jotka jaettuna per capita jäävät toiseksi ainoastaan suhteessa Qatariin ja Saudi-Arabiaan. Norja on siirtänyt uskonsotureille yli 13 miljardia norjan kruunua pääosin oman maansa avustusjärjestöjen kautta (ks. Eva Thomassen, steigan.no). Avustusjärjestöt yhdessä muiden ns. NGO- eli ruohonjuurijärjestöjen kanssa ovat lännen uusi rautanyrkki verhottuna silkkihansikkaaseen. Täytyy lukea: norjan kielihän on kevyesti muunneltua ruotsia. Ruotsista voidaan mainita sivustot globalpolitics.se sekä nyhetsbanken.se.

Venäjän valtio-omisteista mediaa ei voida sijoittaa vaihtoehtomedian ryhmään, mutta se on eräänlainen hybridi. Sen uutisosasto on valtamedian näköinen, joskin aiheenvalinnat saattavat poiketa merkittävästi. Mutta on viihdeuutista ja muuta hömppää. RT:n eli rt.com-sivuston paras anti löytyy kuitenkin osaltolta ”Shows”, eli studio-ohjelmat. Kun RT:tä on valtamediassa jopa luonnehdittu uusoikeiston äänitorveksi, mikään ei voisi olla harhaanjohtavampaa. Studio-ohjelmia vetävät henkilöt tulevat sekä oikealta että (ja enemmänkin) vasemmalta. Uusoikeistosta ei ole varjoakaan tässä joukossa. Mukaan mahtuu jopa entinen CNN-hahmo, liberaali Larry King. Sputnik-ohjelmaa vetää vasemmistoradikaali George Galloway ja On Contact -osiota aiemmin mainittu, The New York Timesistä lähtenyt vasemmistolainen Chris Hedges. Julian Assange teki ohjelmaa RT:lle Ecuadorin suurlähetystöstä käsin silloin kun Ecuador sen hänelle salli. Vasemmalle kallistunee myös Afsin Rattansi, joka Lontoossa tekee ohjelmaa Going Underground. Venäläisiä toimittajia ovat Oksana Boyko ja Sophie Shevarnadze. Yksi parhaista on CrossTalk, jota vetää Moskovaan kotiutunut jenkki Peter Lavelle. Jos Lavellen sotapolitiikan vastaisista puheenvuoroista laadittaisiin lyhyt kooste ja kysyttäisiin suomalaisilta luonnehdintaa, vastaus olisi varmasti ”vasemmistolainen”. Vaan kun ei. Lavelle toteaa toistuvasti: ”Olen konservatiivi.”

RT:llä esiintyneiden länsimaisten toisinajatteljoiden lukumäärä on kadehtittava, Noam Chomskysta alkaen. Mikään länsimainen uutisväline ei yllä lähellekään, koska ne eivät voi sietää kriittistä mielipidettä. Noam Chomsky julistettiin uutissaartoon USA:ssa 70-luvulla kun hän rohkeni väittää, että Vietnamin sota oli paitsi julma myös laiton. 90-luvun lopulla hän antoi muutaman haastattelun mutta lopetti siihen kun ne leikattiin pätkiksi vailla ajatuksen lankaa. Chomskyn tuotanto täyttää pienen kirjaston.

Suomen media äärioikealla

Perinteisten meriviittojen perusteella Suomi olisi siis kokonaisuudessaan äärioikealla, vassareita myöten, silloin kun puheena ovat interventiosodat ja sanktiot. Yhdistävänä tekijänä toimii mm. russofobia, jonka edustajia Arkadianmäellä lienee kaksisataa, vai tunteeko joku poikkeustapauksen, missä tapauksessa pahoitteluni hänelle. Kun presidentti Niinistö avasi valtiopäivät, julisti hän kamppailun rasismia ja vihapuhetta vastaan. Tämä pätee kuitenkin vain yksilötasolla, joka rasismin vastaisessa taistelussa on se helppo rasti. Mustan miehen pelkoa vastaan, totta kai. Virallinen Suomi ja sen media on kuitenkin tulvillaan vieraisiin kansoihin kohdistuvaa väheksyntää ja vihapuhetta. Se ei ole ainoastaan sallittua vaan suorastaan pakollista, jos haluaa virkoihin päästä. Rasistihan on rasismilleen sokea. Suomi perkaa Päivi Räsäsen ja persujen mauttomuuksia, mutta ei havaitse itsensä ulkomaailmaan kohdistamaa paljon vakavampaa viha-ajattelua, koska se on niin sisäistettyä. Väheksynnän ja halveksunnan kohde kun on tämän ajatusmallin mukaan itse syypää saamaansa kohteluun.

Russofobia, sinofobia, orientalismi jne. ovat rasismin eri ilmenemismuotoja, joita Euroopassa on viljelty löytöretkien ajoilta saakka ja jolla asenteella siirtomaat alistettiin Europpaa palvelemaan. Vain kosmeettisesti muuntuneena tämä rasismi rehottaa edelleen ja Suomi myötäilee sitä. Sen jatkeena on amerikkalainen ekseptionalismi, poikkeuksellisuusoppi, jota sekä demokraatit että republikaanit julistavat. Se on peittelemätöntä ja häpeilemätöntä herrakansa-ajattelua ja sekin tuntuu Suomelle sopivan.

Kaikkein tyrannimaisimmat hallitukset ovat niitä, jotka tekevät mielipiteistä rikoksia, sillä jokaisella on jakamaton oikeus ajatuksiinsa. -Benedict Spinoza

Suomen media on historiansa syvimmässä aallonpohjassa. Olitpa vasemmistolainen tai oikeistolainen, ennen oli Suomessa vaihtoehtoja. Nekään eivät välttämättä olleet kovin laadukkaita mutta koska ne edustivat selkeästi eri poliittisia suuntauksia, ne pitivät toisiaan silmällä ja estivät pahimmat ylilyönnit. Nyt kun koko Suomi puhuu orwellia, mistään ei saa selvää ja niin on tarkoituskin. Kansaa hallitaan pelon avulla.

Näistä masentavista lähtökohdista olisi Suomen vaihtoehtomedian vahvistaminen aloitettava. Kansainvälinen verkostoituminen, oppiminen, kääntäminen jne. Haasteena on kielialueen pienuus. Euroopan suurissa maissa, kuten Saksassa, on toisinajattelua aivan eri mittakaavassa kuin Suomessa. Sveitsiläinen Daniele Ganser kiertää saksankielistä Keski-Eurooppaa ja kerää joka ilta tuhat kuulijaa saleihin joissa hän pitää usein kaksituntisia luentojaan (nähtävissä YouTubessa), arvostellen USA:n ja sen eurooppalaisten vasallien interventiopolitiikkaa. Saksassa leviävät muutkin YouTube-videot laajalti, NuoVisoTV, KenFM, Willy Wimmer ja monet muut. Ganserkin sai opetusvirastaan potkut; Yhdysvaltoja ei saa Sveitsissäkään arvostella, mutta vaimo lupasi elättää miehensä. Sittemmin hänen suosionsa ja kirjatulojensa kasvu ovat kenties helpottaneet emännän taakkaa. Keväällä Ganserilta ilmestyy kirja Imperium USA.

Artikkelin kirjoittaja Jan Nybondas esittäytyy lyhyesti: virkamies evp.

Artikkelikuva ja kuvituskuvat ovat sivulta Pintower.com (tekstinmuokkaus: VR)

66 KOMMENTTIA

 1. ” Virallinen Suomi ja sen media on kuitenkin tulvillaan vieraisiin kansoihin kohdistuvaa väheksyntää ja vihapuhetta.”

  Tämä on niin totta ja kansa on kyllä tämän sisäistänytkin erinomaisesti. Ilmankos hybridisotakeskuksia ym tänne kannattaa perustaa. Ja millään sodilla ei tätä voi perustella, koska esim eivät venäläiset halveksi saksalaisia vaikka tekivät todellakin hirmutekoja tappaessaan venäläisiä. Saksalaisten tekemistä hirmutöistä venäläisiä kohtaan ei voi suomalainen kuin uneksia.

 2. olipas hyvä kirjoitus,.enemmänkin sais porukat perehtyä median mädännäisyyteen,ja tekopyhyyteen,ja harhaanjohtamiseen.
  vastavalkeallakkin vois? kai? jonkun linkkilistan pistää suositelluista sivustoista,etenkin jos suomenkielisiä olis.voltaire networkissa on muuten joitain juttuja suomennettuinakin
  ja kirjotuksessa olis voinu kai mainitta myös vaikka moon of alabama,mintpress,offguardian,21st century wire,jossa beeleyn,ja bartlettin juttuja usein

 3. Mielenkiintoinen artikkeli. Oli tietysti ilahduttavaa havaita että itsekin liikkuu paljon juuri samoissa vesissä eli kiinnostavinta tekstiä tulee sieltä.
  Unz-sivustosta on tullut itselleni viime aikoina oikea aarre koska siellä pureudutaan juuri siihen mistä ’kenkä eniten puristaa’. Eikä tule heti antisemi leimaa kun Ron Unz on itse ashkenazi-juutalainen äitinsä kautta.

  Sitkeät ja jahvensa oikeuttamat sonistithan ovat aina kärppänä paikalla (myös meillä) vihapuhe-diagnoisineen kun heidän rikollisia ja muita hyväksi käyttäviä puuhia arvostellaan tai halutaan jarruttaa.
  Kuten Henry Ford jo totesi:
  “One outstanding characteristic of the Jewish race is its persistence. What it cannot attain this generation, it will attain next. Defeat it today, it does not remain defeated; its conquerors die, but Jewry goes on, never forgetting, never deviating from its ancient aim of world control in one form or another.”[1]
  So wrote Henry Ford in The International Jew.
  Kysyisin artikkelin tekijältä miten arvioit mm. nämä Occidental Observer, Truthseeker, Russia Insider, INSTITUTE FOR HISTORICAL REVIEW, Inconvenient history, Magneettimedia, Henry Makow, Times of Israel, Gilad Atzmon, Oikeamedia, MV-lehti sivustot joita myös selailen ja luen?

  • Paitsi että juutalaisten Jumala ei ole Jahve vaan Baal. Unz itse juutalaisena myötäilee valheellista narratiivia siitä että juutalaiset olisivat Vanhan Testamentin heprealaisia ja israelilaisia. Tosiasiassa he ovat edomiitteja ja kanaanilaisia Babylonian ashkenzeilla höystettynä ja myöhemmin ties mihin sekoittuneita.

   http://esau.today/who-is-esau/

   Iodaios sana ei tarkoita samaa kuin ”juutalainen” siis ”jew” Englanniksi vaan juudealaista eli ”Judaean” joka tulee sanasta Judahite eli juudaan heimolainen. Siihen termin piiriin sitten myöhemmin kääntyi noita muita ja kaikkia kutsutaan nyt virheellisesti ”juutalaisiksi”. Ainoita aitoja kaukaasialaisia judahiitteja olivat Juudan ja Benjaminin heimot Jeesuksen aikana. Eivätkä he siis olleet juutalaisia kuten ei Jeesuskaan.

 4. Totta on että Suomessa on aivan valheellinen poliittinen käsitys maailman tapahtumista ja niiden tulkinnoista, mikä on siirtynyt myös osittain kansalaisiin. Suomessa omakehu haisee vaikka poliittisen vallan huipulla ei ole monesti demokraattisista menettely tavoista tietoakaan ja myös muut tavat on unohtuneet.
  Vallitseva suuntaus on Suomen eliittipoliitikoilla on Venäjän mollaaminen kaikin tavoin naurettavuuksiin asti erilaisilla valesyytöksillä NATOn ja NATOmaiden mukana ja EUn ja USAn yltiöpäinen ylistäminen kaikin tavoin välittämättä niiden todellisesta tilanteessa.
  Nyt on kuitenkin käynyt niin että USA on toimillaan osoittanut olevansa terroristinen murhaajavaltio lähiIdässä ja sen myös mediapoolissa oleva Suomen valtamedia on joutunut uutisoimaan kuitenkin sen syvemmin Syyrian ja muun lähiIdän tilannetta analysoimatta vaikka siitä on nykyään tietoa saatavissa jos on tahtoa etsiä. Myös muiden NATOmaiden tuki Syyrian ja Irakin terroristijärjestöille on valtamedialle tuiki tuntemato asia.
  Poliitikot presidenttiä myöden on sivuuttanut USAn murhaavat toimet lähiidässä ja onhan siellä myös pieni joukko USAn OIREkoalitiossa suomalaisia sotilaita.
  Jotenkin tuntuu että Suomi ajaa itsensä paitsioon yksipuolisella ja valheellisella valtamedialla ja sen luomalla poliittisella väärällä maailman kuvalla jota osoittaa sekin että Suomi on kaikilla mittareilla rankattu Skadinavian huonommaksi maaksi.
  Sen parantamiseksi avoimmuus ja tosiasioihin perustuva sensuroimaton uutistoiminta valtamediassa antaisi myös tuuletusta Suomen ummehtuneeseen poliittiseen ja yhteiskunnalliseen NATO-EUilmapiiriin.

  • Arvopohja kasakka, joka varastaa kaiken mukaansa (rakastettava presidenttimme uudenvuoden vihapuhe)

   Ilta-Sanomien Arja Paananen, jonka kirjoituksia olen vuosia Venäjästä seurannut, ei kirjoita ainuttakaan positiivista, tai neutraaliakaan artikkelia kohdemaastaan. Onnettomuudet, katastrofit ja yksilötuhot hän kirjoittaa ilkkuen ja mallilla ”vain Venäjällä näin tapahtuu”. Kirjoituksiensa suoranaisiin valheisiin, tai historiallisiin vääryyksiin minä ja muut välillä teemme oikaisuja. Ei herliiniläis-erkkolainen päätoimittaja niihin puutu, tai Paananen itse korjaa valheitaan. Sama lähtökohta, kuin Alman Uudessa Suomessa Huusko sallii itseltään suoraa valetta. Rakkinsa sensuroivat vastikkeet.

 5. Tuossa, kun sanotaan, että suomennetaan kirjoituksia, niin pitää nyt muistaa, että juuri viime viikolla tekstikäännöksestä sai oululainen kaupunginvaltuutettu kovan sakkotuomion. Se oli kovempi, kuin esim. ex-kansanedustaja Kimmo Sasin saama tuomio yhden tappamisesta ja toisen vammauttamisesta.
  Oululainen sai aikaisemmin tuomion arabiankielisen lehtiuutisen suomennoksesta. Itse olin mukana 1990- luvulla mielipidelehdessä, jossa englannista käännöksiä tehnyt tuomittiin sakkoihin. Lehti lakkautettiin ja takavarikoitiin vanhat numerot. Päätoimittaja sai sakkoja vain siksi, että oli päätoimittaja. Käännökset koskivat vapaamuurareita, heistä eronneiden kirjoituksia, joten tuomion rivien välissä oli lisämäärä kerrottu.
  Itse googlekäänsin venäjästä Krimin asiaa käsittelevän kirjoituksen, jouduin kuultavaksi.
  Siellä asetelma oli heti selvä. Olin Putinin trolli, joka saastuttaa yhteiskuntaamme henkilötietojeni jälkeen! Olin viranomaisesta – kuulustelijasta, lisäksi natsi, joka ei huomioi NATOn asiaa maassamme. Olin mies, joka oli lisäksi laittanut suomennokseen omia ajatuksia, Putinin valheiden lisäksi. Odotin syytettä 11 kuukautta, kunnes sain tiedon, että ”pidetään silmällä nettini kirjoituksia!”. Vasta kolmen kerran kolmen kuukauden bannien jälkeen naamakirja salli jättää käännöksen näkyviin … (huom! syyttämättä jättämisen jälkeen). Sitten se katosi ja jäin omalla naamallani avaamattomaan kuntoon.

 6. Suomenmaassa ei ole takuulla muslimimyönteisempää henkilöä kuin minä, mutta ihmettelen tätä syvästi. Siis onhan ihmisillä oikeus sanoa asioita, jotka eivät miellytä ketään. Vähän haiskahtaa siltä, että vihapuheen kitkemisen varjolla haluttaisiin kitkeä koko sananvapaus, ja mitä muslimivihaan tulee, niin eiväthän tämmöiset tuomiot auta valtaväestöä suhtautumaan maahanmuuttajiin yhtään suopeammin, pikemminkin päinvastoin, varsinkin kun pelkkä tekstityskin on nyt kuin isompaankin kansanmurhaan verrattava rikos.

 7. Kyllähän Suomessa voidaan nykyään vetää oikeuteen EUsta kotoisin olevan lainsäädännön perusteella vaikka mistä Suomen tai sopimuskumppaneiden hallintoa ja toimintaa arvostelevasta kirjoittelusta. Satunnaisia kirjoittelijoita ei kuitenkaan viranomaisten toimesta yleensä häiritä vaan alustan sensuuri hoitaa ne. Viranomaiset puuttuu vaihtoehtomedian lehtiin kuten MVlehden kanssa tapahtui ja Jessikka oli vain viranomaiste syötti jonka avulla lehden päätoimittaja Ilja Janitskn saatiin käräjille tosin väärin perustein tehdyn pidätysmääräyksen perusteella.
  Suomen sensuuri on nykyään EU- ja NATOmaiden toiminttaan nähden yhtä tiukkaa kuin aikoinaan NLn suhteen.

  • Mitäpä tuohon vastaankaan sanoisi? Päinvastoin voin lisätä, että muukalaisryhmien suojelun varjolla saadaan suut tukkoon kaikilta. Esimerkkikö? No se, että olin kerran eräässä käräjäoikeudessa seuraamassa juttua, jossa suomalaismies tuomittiin sakkoihin sen takia, että oli arvostellut lestadiolaisia surkuhupaisan pienelle seuraajajoukolleen Twitterissä. Jaa entä sitten? Hän oli tullut maininneeksi erään ko. uskonyhteisöön tietyllä tavalla kytkösissä olevan pääministerin nimen. Siis: tasapuolisuuden vuoksi antaa ”kiihottamisen kansanryhmää kohtaan” viuhua ympäriinsä tasapuolisuuden nimessä, niin että nyt valtapuolueiden poliitikotkin voidaan panna suojeluun jonkin ”kansanryhmän” alle, eikä heitä saa arvostella sakkorangaistuksen uhalla.

   • Jonathan W. Kertomasi käräjätuomio kiinnostaa minua kovasti eritoten, koska olen itsekin verraten paljon arvostellut julkisesti vanhoillislestadiolaisia vinosuuntauksia.

    Voisitko lähettää siitä luottamuksellisesti tarkempia tietoja minulle osoitteeseen tauno.mehtala@protonmail.com?

    • Sopii, pyysin nimittäin vähän aikaa sitten tuomiolta ko. käräjäoikeudelta itseltään. Panen sen protonmailin kautta kohta. Varmaan on protonmailkin CIA:n hyppysissä vaikka se kuinka kehuu, että palvelimet ovat Sveitsissä, eikä niihin pääse muut käsiksi. Viittaan nyt tämänviikkoiseen Crypto-paljastukseen Washington Postissa.

  • ”Väititte kirjoituksessanne ettei Suomessa saa arvostella hallitusta, virkamiehiä, vallanmediaa tai harjoitetun politiikan seurauksia ja että Suomi ei niin muodoin täytä vapaan demokratian saati oikeusvaltion tuntomerkkejä.”

   ”Käräjäoikeus tuomitsee vastaajan vihapuheesta kymmenen vuoden ehdottomaan vankeuteen. Tuomio pannaan toimeen välittömästi, ja se suoritetaan (nimeltä mainitsemattoman oppositiopuolueen omistamassa) uudelleenorientointilaitoksessa (jota hallinnoi nimeltä mainitsematon hallituspuolue. Laitoksen asiakasrekrytointia hoitaa toisen nimeltä mainitsemattoman hallituspuolueen omistama yritys, jonka ydinosaamisaluetta on ennakkosensuurin ylläpito).”

   (sarkasmivaroitus)

 8. Olipa hyvä listaus! Voisin lisätä listalle Patrick Armstrongin, Elijah J. Magierin, näppärän Ollie Richardsonin, Dimitri Trenin ja F William Engdahlin. Sitten voisi laatia listan asiantuntijoista, joita meidän media lainaa. Osa on tuttuja köykäisiksi havaittuja ja sitten on yllätys löytöjä, joista en ole kuullutkaan, vaikka aihepiiriin perehtyneenä heidän nimensä olisi pitänyt tulla vastaan. Näitä kirjoituksessa mainittuja ei lainata – korkeintaan solvataan

 9. Mainio artikkeli Jan Nybondasilta, täytyy noihin, vielä tuntemattomiin sivustoihin, tutustua oikein ajan kanssa. Huomasin mainittavan monta tuttua sivustoa, joissa itsekin olen vieraillut.
  PS Yleä en ole kohta 20 vuoteen juurikaan katsellut. Uutiskanavani on ollut RT, tai välillä maailmantilanteista riippuen PressTV, ja muut vaihtoehtoiset nettisivut. Jenkkikanavista katson ainoastaan FOXia. FOXin suosikkini on ehdottomasti Tucker Carlsson, joka tietyllä tavalla muistuttaa Peter Lavallen kaltaista konservatiivia, antamalla näkyvyyttä mm. Tulsi Gabbardille ja kritisoimalla jenkkien aloittamia ja käymiä interventiosotia ja kutsumalla studioonsa oikein himo-imperialisteja, joita Tucker nauraen jauhottelee. 😀

 10. Koska nuo Nybondasin listaukset ovat minulle lähes kaikki ennestään tuttuja, voin sydämellisesti suositella niistä sivustoa Moon of Alabamaa eli https://www.moonofalabama.org/ . Sen perusti saksalainen entinen upseeri Bernhard Horstmann, joka on myös aika avoimesti kertonut pettyneensä siihen miten Saksan puolustusvoimissa ylenivät ne, jotka vaalivat Saksan sotahistorian pimeimpiä puolia. Sivuston hienous on vielä se, että Bernhard eli b jättää avoimia threadiä, kuten nyt, joihin jokainen saa kommentoida haluamistaan asioista sikäli kuin hyväksi näkee. Lähi-Idän asioissa ehdottomii suosikkeihini kuuluu jo jossakin kommentissa mainittu Elijah Magnier https://ejmagnier.com, jota Horstmannkin siteerailee, sekä southfront.org ja almasdarnews.com.

 11. Vai että ainoa suositeltu suomalainen blogisti on vanha kommunisti Pirkko Turpeinen-Saari – kertoo aika paljon sekä artikkelin kirjoittajasta että tästä sivustosta. Väitetään aikoinaan demari Väinö Tannerinkin sanoneen, että
  vanhaan kommunistiin ei voi luottaa. Suuri arvostukseni valtiomies Tanneria kohtaan perustuu kylläkin täysin hänen muihin ansioihinsa.

  ”American communists call for a violent takeover… and (armed) American people are ready

  Communists Utopia is always a few million corpses away.

  When the one percent disarm the 99 percent, then the 1 percent have all the power.

  “A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed.””

  https://www.naturalnews.com/2020-02-12-american-communists-call-for-a-violent-takeover.html

  • Minua aina hämmentää erilaisilla ismeillä leimaaminen. Olen lukenut aika monta Pirkon kirjoitusta, enkä ole useimmissa asioissa ollut eri mieltä. Kommunismia niissä ei ole promottu.

  • Nimimerkki Totuudenetsijä näyttäisi etsivän totuutta lähinnä poliittiselta oikeistolta, ja torjuvan vasemmistolaiset näkemykset.

   Mahtaako todellakaan totuus löytyä noilla keinoin? Ainakin suomalaisen valtamedian näkemykset tulevat tuolla prinsiipillä helposti hyväksytyiksi ja omaksutuiksi.

  • Jos ihminen kehittyy ja kasvaa henkisesti niin ei ole oikein että arvioi häntä menneen perusteella. Sellaista voi jopa pitää vainona.
   Se mitä me tänään olemme on tärkeintä. Vain sillä on merkitystä.
   Moni oikeistolainen voi esim. muuttua vasemmistolaiseksi kun alkaa ymmärtää asioita syvemmin ja moni ateisti voi liittyä kirkkoon kun joutuu kokemaan vaikeita kriisejä. Joku taas voi erota kirkosta koska kokee sen ajavan liian oikeistolaista politiikkaa. Vain se joka kahlitsee itsensä jää muottiin ja sen vangiksi.
   ——-
   Marxin essee juutalaisuuden ongelmista, julkaistu alun perin vuonna 1844, sisältää seuraavan:
   Mikä on juutalaisen maallinen uskonto? Voittoa hakeva huijaus.
   Mikä on hänen maallinen jumalansa? Raha… Raha on Israelin maaginen jumala, jonka edessä ei voi olla muita jumalia.
   Raha heikentää kaikkia ihmisen jumalia – ja tekee niistä hyödykkeitä….
   Vekseli on juutalaisen todellinen jumala. Hänen jumalansa on vain illuusio, vekseli…. Juutalaisen kimeerinen kansallisuus on kauppiaan, yleensä rahamiehen, kansallisuus.

   Marx väittää, että ”viime kädessä juutalaisten vapautuminen, emansipaatio, on ihmiskunnan vapautumista juutalaisuudesta”. [9]

   Marxin omat sanat saattavat kuulostaa vahingollisilta juutalaisille kuten mikä muu tahansa, mitä on kirjoitettu juutalaisista kuten Shakespearen Venetsian kauppiaassa ja Siionin viisasten pöytäkirjoissa.

   Marx’s essay, On the Jewish Question, originally published in 1844, contains the following:
   What is the worldly religion of the Jew? Huckstering. What is his worldly God? Money… Money is the jealous god of Israel, in face of which no other god may exist. Money degrades all the gods of man – and turns them into commodities…. The bill of exchange is the real god of the Jew. His god is only an illusory bill of exchange…. The chimerical nationality of the Jew is the nationality of the merchant, of the man of money in general.
   Marx argues that, “In the final analysis, the emancipation of the Jews is the emancipation of mankind from Judaism.”[9]

   Marx’s own words may sound as prejudicial toward Jews as anything that had been written about Jews from Shakespeare’s The Merchant of Venice to The Protocols of the Elders of Zion.
   https://www.unz.com/article/sighing-at-the-secrets-of-jewish-genius/
   ——-
   Tuosta paljastuu että kommunismin teoria ei suinkaan tarkoita tai merkitse samaa kuin se miten sitä on toteutettu maailmassa. Kun vallanhimoiset sionistit tarttuvat ohjaksiin niin aina mennään kohti tyranniaa ja sen kommunisminkin historia paljastaa.

   Mikäli sitä olisivat toteuttaneet aidosti demokraattiset voimat (Marxin sanoin ’omista kahleistaan vapautuneet’) niin se olisi epäilemättä ollut pikemminkin siunaus kuin taakka ihmiskunnalle.
   Marxilaisissa on ollut ja on myös epäitsekkäitä idealisteja jotka ovat ymmärtäneet asian näin ja taistelleet oikeudenmukaisemman maailman puolesta mutta heidät on leimattu fasisteiksi, siitäkin huolimatta että monet heistä ovat onnistuneet parantamaan kansansa asemaa oikeistoeliitin tyrannian alla.

   Kommunismi on juuri siksi tehokas pelote ja keino pitää valta oikeistokapitalistien käsissä kun sitä on käytetty pienen pääosin sionistieliitin mielivallan välineenä. Ei liene sattuma että Orwell päätyi demokraattiseen sosialismiin. Hän näki sen parhaana järjestelmänä ihmiskunnalle.

   • Kun yllä viitataan että Marx yritti vapauttaa ihmiskunnan juutalaisuudesta niin juutalaiset ovat toimineet päinvastoin. He ovat tehneet hänen opeistaan keinon ottaa maailma haltuun ja toisaalta alkaneet käyttää kommunismia pelotteena jolla edistävät kapitalismia joka todellisuudessa tähtää nwo-kommunismiin.
    Suurkapitalistit ja pankkiirit ovat siis sekä kommunismin että kapitalismin takana.
    Kommunismi on parhaita keinoja huijata köyhät valtansa alle ja toisaalta pelotella rikkaat pelkäämään sitä kuin ruttoa.
    Näin kommunismi voi toimia pankkiirien itse luomana ns. kontrolloituna oppositiona ja kapitalismi kommunistien vastaavana.
    Ovelaa, hyvin ovelaa.
    —–In 1954, Bella Dodd, a high ranking defector from the US Communist Party, warned us that Masonic Jewish central bankers are behind Communism, and this satanic cult controls the USA.

    Her book ”School of Darkness” (pdf) requires a revisit.
    https://ia800905.us.archive.org/13/items/SchoolOfDarknessBellaDodd/SchoolOfDarkness_Bella_Dodd.pdf

    https://www.henrymakow.com/160303.html

    P.s. on myös kirjoituksia joissa Marxista on tehty Rotsildin maksettu kätyri … että hän olisi kirjoittanut vain palvellakseen sionistieliittiä mutta vaikea uskoa että hän olisi ollut R:n lakeija tai Judas-pukki.

    • Ihmiskasvoista kommunismia ei ole vielä nähty, vaikka monet hyödylliset idiootit kuvittelevat, että sellainen voisi olla mahdollista.
     Bolsevikki Vladimir Leninhän tiettävästi lanseerasi sanonnan ”hyödyllinen idiootti!
     Sosialidemokraatti ja suuri suomalainen valtiomies Väinö Tanner jos kuka oli pätevä sanomaan, että vanhaan kommunistiin ei voi luottaa.

     • Hyödyllisille idiooteille:

      “I Survived Communism – Are You Ready For Your Turn?”
      An important warning for Canada.
      The article below was written by Zuzana Janosova Den Boer, who experienced Communist rule in Czechoslovakia before coming to Canada. She said, “Having recognized all-too familiar signs of the same propaganda in my adopted country of Canada, I felt obligated to write the article below ( I survived communism – are you ready for your turn?)– because I do not want my adopted country to suffer the same fate as the country from which I emigrated (Czechoslovakia).”

      Her warning is something all Canadians need to see. That’s why I’m sharing her article in full on SpencerFernando.com, and I encourage you to share it:
      “I Survived Communism – Are You Ready For Your Turn?”

      By Zuzana Janosova Den Boer

      “It was scientifically proven that communism is the only social-economic system providing the masses with justice and equality – 100% of scientists agree on this. The topic is not up for debate!”, so proclaimed my professor during one of his lectures on the subject ‘scientific communism’, while the country of Czechoslovakia was still under communist control. I was reminded of his blustery pronouncement the first time I encountered the spurious claim that “a consensus of 97% of scientists agree global warming is man-made.” Most people don’t question scientific statements because they think they are facts. They do not understand that scientific statements must always be challenged, because Science is not about ‘consensus’; ideology is…”

      Koko artikkeli: https://www.spencerfernando.com/2019/01/03/i-survived-communism-are-you-ready-for-your-turn/

   • Tarkennusta Marxin antisemitismiin.

    What Marx did was to push the stereotype to its limit: he made the love of money not just an attribute of some Jews, but the very essence of the Jews.
    But by doing so, he was in effect dissolving the Jewish question into a socio-economic question: the Jew becomes the archetypal bourgeois. By this sleight of hand, Marx eliminated the Jewish question once and for all. He would never come back to it.[19]

    In fact, never again would Marx target specifically Jewish financiers. Nesta Webster draws attention to that anomaly in her World Revolution: The Plot Against Civilization (1921):

    “The period of 1820 onwards became, as Sombart [Werner Sombart, The Jews and Modern Capitalism, 1911)] calls it, ‘the age of the Rothschilds,’ so that by the middle of the century it was a common dictum, ‘There is only one power in Europe, and that is Rothschild.’
    Now how is it conceivable that a man who set out honestly to denounce Capitalism should have avoided all reference to its principal authors? Yet even in the section of his book dealing with the origins of Industrial Capitalism, where Marx refers to the great financiers, the stock-jobbing and speculation in shares, and what he describes as ‘the modern sovereignty of finance,’ he never once indicates the Jews as the leading financiers, or the Rothschilds as the super-capitalists of the world.”[20]

    By reducing Jewishness to capitalism, Marx was also overlooking another side of Jewish influence in the world: the revolution.
    He could not be ignorant of the fact that Jews loved not only money, but also the revolution. Jewish revolutionary activity is one form of resistance to assimilation, especially when it calls for the destruction of the nations in the name of internationalism.
    By simply ignoring it, Marx was, at the very least, concealing the role of his own Jewishness in his revolutionary enterprise, while at the same time removing in advance all suspicion of his Jewish sympathies.
    https://www.unz.com/article/karl-marx-and-jewish-power/#marxs-response-to-bruno-bauer

  • Hämmentynyt,
   jos vallanmedia olisi saanut mitään todisteita – – ja voit olla varma että niitä on sotilastiedustelunkin avulla etsitty – – Vastavalkean Kremlin yhteyksistä, Yle olisi viikkokausia tehnyt aiheesta erikoisreportaaseja upilaisia ja muita sopivan mielipiteen asiantuntijoita haastatellen.

   Koska niitä ei yhteyksiä ei ole, ovat joutuneet tyytymään valemediaksi leimaamiseen – – ja senkin väitteen journalismitutkijat ovat osoittaneet vääräksi (ei sillä että Yle et al. tutkimustulosta noteeraisivat, koska se ei sovi Mediapoolin agendaan).

 12. Kovin jakomielitautinen ajatusvaahto monella Suomessa ”Venäjän asialla olemisesta”. Sitä on presidentti Niinistöllä, johtavilla ”erikoishuippututkijoillamme yliopistoissa”, sekä näkyvimmillä juornalisteillamme YLE:ssä. Jakomieliseksi sen tekee, että monet näistä ”johtavista mielipidepääkirjoittajista” itse kertovat käyvänsä USA:ssa tunnetuilla NSA:n ja CIA:n johtamilla ”tiedottamisen ja maailmankatsomuksen opin kursseilla” (suomennos suoraan lukioenglannillani).
  En sorru nimiä vetämään esille, ettei ala vuosia kestävä ja miljoonien vaatimuksia sisältävä oikeusprosessi (vertaa Aro, Vehkoo ym.), mutta viimeiseksi toisen keltaisen iltapäivälehden pääkirjoituspäätoimittaja sellaisella käynnistä kertoi. Sitä ennen 2018 kesällä Porissa jässiturinassa kertoi YLE:n kaksi toimittajaa olleensa ”S-Campissä” kolme viikkoa vieraana. Entinen maalaisliiton pääministeri, enkä tarkoita Virolaista, viihtyi samassa paikassa ollessaan ”johtava huippuluennoitsijaprofessori” siellä kulmilla. Nimitys oli silloin hänen itsensä ja valtalehdistön levittämä tieto -muistattehan vielä?
  Siis nämä juoksijat eivät ole isänmaamme pettureita ja jonkun Trumpin hallinnon, tai NSA:n johtajan trolliako? Hä? Kysykää rukousaamiasilla juosseelta ministeriltämme, mitä hän teki kahden viikon USA:n matkallaan ministerinä koulutuksessa? Kumpi on vaarallisempi maallemme USA:n aivopesemä ministeri, vain harmiton blogeihin kommentoija?
  Visailu arvonimistä kuka omistaa ylioppilaana käyntikortin?
  P. H. Leading Academy Lecturer Doctor.
  Ja ylioppilaana käyntikortin?
  J. A. Special Security Russia Expert

 13. Tämä oli minusta hauskaa tarinaa: ”Näin Alma-kauppa muuttaa Suomen mediamaisemaa – onko lehdistön moniäänisyys vaarassa?
  Alma-median lehtien siirtyminen Sanomalle on synnyttänyt spekulaatioita siitä, mihin suuntaan kotimainen mediakenttä kehittyy. […] Moniäänisyys tuskin katoaa minnekään
  Johtaako tällainen kehitys mahdollisesti mediakentän keskittymiseen?

  Jyväskylän yliopiston journalistiikan professori Mikko Villin mukaan kauppa tuskin vaikuttaa merkittävästi lehdistönvapauteen Suomessa

  – Olisi liian iso riski, jos alkaisi näyttää siltä, että Sanoma vetelee naruja, ja vaikkapa pirkanmaalainen itsenäisyys lehden sisällöissä vähenisi, Villi toteaa.

  Samaa mieltä on HS:n haastattelema(siirryt toiseen palveluun) viestintäyrittäjä Pasi Kivioja. Hänen mukaansa julkaisujen kesken voi syntyä yhteistyökuvioita, mutta kauppa sinänsä ei vaikuttaisi moniäänisyyteen. […]” jne

  https://yle.fi/uutiset/3-11203311

  kun muistaa että ne todelliset synenergiaedut so. rahavallan, poliittisen vallan ja media-alan yhteistoiminta yhtenäisnarratiivin luomiseksi asiain tilasta ja kerronnan ylläpitäminen toistolla kehiteltiin jo yli 10 vuotta sitten (aiheesta enemmän esim. https://trepo.tuni.fi/bitstream/handle/10024/65414/978-951-44-8070-6.pdf?sequence=1&isAllowed=y ) .

  Vuonna 2008 sanomalehtiä oli Suomessa 181, vuonna 2013 Suomessa oli 158 sanomalehteä. Määrä on sittemmin laskenut ja omistus keskittynyt. Neljä suurinta kustantajaa hallitsi 2000-luvun puolivälissä yli puolta lehtien kokonaislevikistä. Helsingin Sanomat ja Alma Media hallitsivat sanomalehtien osalta mediakenttää ja niiden hallussa oli yli 50 % sanomalehtien markkinoista. Vuonna 2016 Uusi Suomi yhdistyi Alma Mediaan.

  Omistus luo kehykset sille, mitä ja miten sanotaan.

  Yle onnistuu kuitenkin löytämään haastateltavakseen asiantuntijoita, jotka eivät näe mitään ongelmia.

  No, voi sen niinkin ajatella että moniäänisyys ei katoa koska sitä ei ole ollut aikoihin.

 14. ”Suurimmat kaupalliset mediayritykset tai konsernit Suomessa ovat Sanoma, Alma Media, Bonnier ja Otava.

  Erityisen keskittynyttä on televisio. Sillä neljä suurinta kerää tuotoista 97 prosenttia. Radiomarkkina on lähes yhtä keskittynyt, neljä suurta haukkaa tuotoista 92 prosenttia.

  Ylen ja valtion suhde harkintaan
  Julkisen palvelun Ylen riippumattomuudessa tutkimus arvioi riskin korkeaksi. Tämä johtuu siitä, että Yleä ei ole lainsäädännöllisesti eristetty poliittisesta päätöksenteosta. Tutkimuksen mukaan poliittisesti nimetty hallintoneuvosto lisää riskiä riippumattomuutta kohtaan.”

  https://yle.fi/uutiset/3-9630260

 15. ”Keskittyneet markkinat riski Suomen median monimuotoisuudelle
  Suuri riski median monimuotoisuudelle Suomessa ovat vahvasti keskittyneet mediamarkkinat: suurimmat neljä yhtiötä hallitsevat alasta riippuen 59 – 97 prosenttia yleisöstä ja tuotosta. Monella eri alalla toimivista yhtiöistä neljä suurinta kerää 65 prosenttia koko media-alan tuotoista.

  Tämä selvisi juuri julkaistussa kansainvälisessä tutkimuksessa, jossa arvioitiin median monimuotoisuutta uhkaavia riskejä Euroopan unionin jäsenmaissa.

  Viimeaikainen Ylegate on herättänyt paljon kysymyksiä Yleisradion asemasta.
  – Yleisradion poliittinen itsenäisyys ei ole selviö: hallintoneuvoston kytkös eduskuntaan ja Ylen historia politiikan välineenä herättävät epäilyksiä yhtiön itsenäisyydestä. Varmuutta asiasta on kuitenkin vaikea saada, tutkija Ville Manninen Jyväskylän yliopistosta arvioi.”

  https://www.jyu.fi/ajankohtaista/arkisto/2017/05/tiedote-2017-05-24-11-08-15-541271

 16. Arvopohja kasakka, joka varastaa kaiken mukaansa (rakastettava presidenttimme uudenvuoden vihapuhe)

  Ketosten TS klaani omistaa Lounais-Suomen kaikki julkaisut suunnilleen Uudestakaupungista Hankoon olevan linjan lounaispuolelta.

  • Ihmisten pitäisi ymmärtää ettei valtamediaan tule luottaa ja jättää lehdet tilaamatta. On suurta hulluutta tilata ja maksaa lehti joka ohjaa sinua valheen polulle. Siinä antaa kätensä kiusaajalle joka pian vie koko ruumiin.
   Tämä on asia joka kansan pitäisi ymmärtää ja pysyä erossa itseään tuhoavista voimista.

   Kyse on paljolti samasta kuin minkä tahansa addiktion kohdalla. Väärä ja propagandalla maustettu tieto ottaa lopulta vallan ja tuhoaa ihmisen.

   Ja addiktioita valtaeliitti juuri käyttää kansan tuhoamiseen ja alistamiseen omaan valtaansa. Kun olet ajautunut tai sinut on johdatettu väärälle tielle niin olet siellä ja kaiken todellisuuden ulkopuolella.
   Nykyajan tärkeä ellei tärkein ja vaarallisin addiktio on seksiaddiktio johon kansaa kiihotetaan pornolla

   Porno on sota-ase, sen tarkoitus on heikentää oikeaa miehisyyttä, tehdä naisista seksuaaliobjekteja, poistaa terveitä rajoja sukupuolten välillä, heikentää moraalia, turruttaa aivoja … edistää pedofiliaa ja prostituutiota.
   Pornosta ei ole mitään hyötyä, vain pelkkää tuhoa, ei mitään mikä edistäisi elämää. Sen tuottajat pitäisi panna telkien taakse ellei peräti poistaa kokonaan ihmisten joukosta sanoo kirjoittaja.

   With all that we know, it is clear to realize that pornography is a weapon of war, the purpose of which is to alienate men, to objectify women, to widen the sexes, to dissolve traditional morality, to numb brains, to fill pockets of the enemies of the peoples of the world and to strengthen the mafias of pedophilia, human trafficking and prostitution.
   There is no advantage or positive factor in pornography. There is nothing to make up for your existence.
   It is clearly a poison to be banished. And the industry that produces this poison is something to be destroyed, with the capitalists who control it, shot or hanged publicly.
   https://www.thesun.co.uk/news/8497179/primary-school-gay-trans-lessons-curriculum/

   Jewish Professor: Pornography Used by Jews as a Weapon
   https://nationalvanguard.org/2015/05/jewish-professor-pornography-used-by-jews-as-a-weapon/
   —————

   • Iltapäivälehdet hehkuttavat tätä samaa meille … miksi?
    “Vagina Monologues” – Illuminati Porn Goes International
    The Vagina Monologues (1996) is a lesbian porn “play” that has been performed thousands of times in 77 countries, and is performed today in connection with V-Day, dedicated to ending “violence against women.” Trust Satanists to pervert the meaning of Valentine’s Day, Feb 14.

    Vagina Monologues, an obscene “play” where women use hand mirrors to inspect their genitals, is billed as “a beautiful liberating experience. It is a celebration of sexuality, identity, life, pleasure and love. It is a celebration of women.”
    WOMEN NEED MEN NOT PORN

    Both sexes need validation. Men these days don’t like feminists and feminists know it. Every time we turn on TV, a man is beat-up or shown-up by a woman. Men resent that women have usurped the male role and deserted the feminine one.

    https://www.henrymakow.com/241001.html

   • Iltalehti:
    Huumeisiin suhtaudutaan yhä myönteisemmin, vaikka ne tappavat entistä enemmän – ”Tietynlainen ajan henki ja kulttuuri”
    Tänään klo 11:03
    Edes asiantuntijat eivät osaa yksiselitteisesti sanoa, mistä huumekuolemien raju kasvu johtuu.
    —— Toisin kuin eliitin omat asiantuntijat, todelliset asiantuntijat kyllä osaavat sanoa mistä se johtuu. Syy on hyvin yksinkertainen: narsistinen kulttuuri jossa vallitsee kova tarve olla enemmän kuin on ja doupata itseään jotta olisi jotain kun ei muuten ole.
    Esim. Trumpin sanotaan juovan joka päivä 12 Coka-colaa….
    Olisiko jo niin ettei pian enää pärjää jos ei käytä jotain piristettä tai huumetta…?
    https://www.veteranstoday.com/2020/02/16/addiction-or-dementia-or-both-the-case-for-removal/

 17. Näistäkään emme ilman vaihtoehtomediaa tietäisi juuri mitään

  Netanyahu myöntää: Me hallitsemme Yhdysvaltain lakeja
  Kun Talmud määrää tai hallitsee Israelin politiikkaa niin tämä merkitsee siis että se hallitsee myös Usan politiikkaa.
  Puolueet ja kongressihan ovat silloin tarpeettomia elimiä.
  Entä meillä?
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=202430

  Kun joku sanoo, että on ”antisemitismiä” sanoa että Israel hallitsee Yhdysvaltain politiikkaa, näytä tämä twiitti.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=202410

  Israelin Palestiinan vankien kidutuksen hirveät yksityiskohdat
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=202444
  ——
  Netanyahu Admits: We Control U.S. Laws
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=202430
  When someone tells you that it’s “anti-Semitic” to say #Israel controls U.S. politics, show this tweet.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=202410
  Gruesome Details Emerge of Israel’s Torture of Palestinian Prisoners
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=202444

 18. Erinomainen artikkeli. Alla joitakin kommentteja.

  ”moni amerikkalainen konservatiivi sotapolitiikan vastustaja ajaa Suomen vasemmistosta vasemmalta ohi niin että heilahtaa.”
  Juuri näin. Konservatiivit ovat usein hyvin kriittisiä mm. USA:n ulkopolitiikkaa ja ylipäätänsä keskushallinnon korruptoituneita valtarakenteita ja tyranniapyrkimyksiä kohtaan. Ikävä kyllä useat konservatiivit innostuivat liikaa Donald Trumpin kampanjasta ja menettivät kriittisyyttään miehen presidenttiyden myötä.

  ”Vaihtoehtomediassa kirjoittavat alan raskassarjalaiset, valtamediassa kärpässarja, ei epäilystäkään”
  Tilanne on säälittävä. Valtamedian toimittajat ovat sisällöntuottajia, joilla ei ole omaa ääntä, paitsi jos se sattuu olemaan yhtenevä omistajatahon kanssa. Toimittajien kieli on tiedotus- ja mainoskieltä.

  ”Ja jos Syyrian sota on nykyajan pohjanoteeraus, pitää muistaa, että rima oli alun alkaen jo kuopassa.”
  Pentagon hävisi tiedotussodan Vietnamissa ja muutti tiedotuspolitiikan sensuroivaksi ja enemmän omalle kansalle propagandaa syöttäväksi. Valtamedian keskittyminen ja sen omaksuma, sodista ja sotateollisuudesta hyötyviä tahoja suojeleva linja on kärjistänyt tilannetta.
  USA:ssa kotimainen propaganda laillistettiin hiljattain ja erilaisia whistleblower-paljastajia kohdellaan valtarakenteen taholta yhä aggressiivisemmin.
  Suomi lähti mukaan läntiseen mediakontrolliin EU-jäsenyyden ja Nato-hybridi-politiikan myötä. Suomen media on kenties länsimaiden tiukimmin kontrolloitua ja sen vaikutusta lisää myös toimittajien keskimäärin alhainen sivistystaso, moraali ja äly.

  ”Oma lukunsa ovat CIA:sta ja muista salaisen palvelun tehtävistä eläkkeelle jääneet tai sieltä potkut saaneet.”
  CIA-tausta tai yhteys ei itsessään merkitse juuri mitään. Sillä sisällön tuottaja pyrkii saamaan itselleen viestilleen lisää uskottavuutta. Palvelussuhdetta ei ole välttämättä ole ollut tai se on ollut merkityksetön. ”Entinen” CIA-työntekijä voi olla myös tietoiseti syöttämässä potaskaa suurelle yleisölle eli jatkaa palvelustaan.

  ”Avustusjärjestöt yhdessä muiden ns. NGO- eli ruohonjuurijärjestöjen kanssa ovat lännen uusi rautanyrkki verhottuna silkkihansikkaaseen.”
  Juuri näin ja tämä nyrkki iskee sekä eteen että taaksepäin. Kriisialueilta NGOt sitten kuskaavat pakolaislaumoja länsimaita epävakauttamaan.

  ”Väheksynnän ja halveksunnan kohde kun on tämän ajatusmallin mukaan itse syypää saamaansa kohteluun.”
  Sama ajattelu vallitsee myös kotimaiden sisällä. Huono-osainen on itse syypää tilanteeseensa, joten mitään sosiaaliturvaa tai vastaavaa ei täällä tarvita. Lestat ojentavat köyhän käteen traktaatin ja soppajonon osoitteen.

  ”Se on peittelemätöntä ja häpeilemätöntä herrakansa-ajattelua ja sekin tuntuu Suomelle sopivan.”
  Suomalainen on usein tietämättään orja. Orjuuden aiheuttaa länsimainen elämäntapa ja talousjärjestelmä, joka ajaa ihmiset pakottaviin järjestelmiin, kuten teknologisten leikkikalujen varustelukierteeseen tai velkavankeuteen tavalla tai toisella. Myös sivistyksen taso on meillä surkea. Halpa materialismi kukoistaa, mikä tahansa käy eikä laadulla ole merkitystä. Huijaaminen ja petos on maan tapa ja mainospuheet ylintä runoutta. Nämä kelmin ja surkimuksen piirteet itsessä projisoidaan sitten 3. maiden asukkaisiin, joilla on toki omat ongelmansa. Ihmiskunnan tila on noin yleensä ottaen erittäin surkea. Länsimaiden osalta kukoistus on kaukana takanapäin.

  ”Euroopan suurissa maissa, kuten Saksassa, on toisinajattelua aivan eri mittakaavassa kuin Suomessa.”
  On toisinajattelua, mutta 1. tai 2. maailmansodan tapahtumien uudelleentulkinta on siellä ankarasti kiellettyä. Saksalainen hysteria nationalismia kohtaan ja patologinen sensuurimentaliteetti sen suhteen on leviämässä nyt myös Suomeen.

  • Raskassarjalaisten siirtyminen vaihtoehtomediaan on luonnollista, heillä on riippumattoman tiedonvälityksen kutsumus. Joku ehkä puhuisi moraalista.

   Ei raskassarjalaisille sovi sellainen ajattelu kuin mitä osoitti esimerkiksi Päätoimittajien yhdistyksen (PTY) heinäkuussa 2017 antama julkilausuma, jossa todettiin etteivät toimittajat käytä työssään sananvapauttaan kansalaisina vaan työnantajansa sananvapautta.

   Toisin sanoen toimittajat ilmaisevat maksua vastaan työnantajansa kantoja. Päätoimittajat ”vastaavat sisällöstä”, siis siitä että maksaja saa sen mistä maksaa.

   Valtiollisten medioiden maksaja on valtio so. valtiolliset mediat ilmaisevat hallitusten kantoja (trademark Virallinen Totuus).

   Totuutta etsivä riippumaton journalisti ei joukkoon sovi, ei kokisi työhyvinvointia tietäessään että löydöksensä haudattaisiin uutispäällikön tai viimeistään päätoimittajan laatikkoon.

 19. Kuka on vastuussa siitä mitä tiedät ja mihin uskot?
  Kuka tarjoilee sinulle todellisuuden, oman todellisuutensa? josta tulee osa sinun todellisuuttasi jonka uskot olevan sinun oma vaikka olet kopioinut sen.
  Hyvä artikkeli asiasta kiinnostuneelle, siitä muutama ote

  Ways of Seeing: Who Determines Your Reality?
  In a media-saturated society, with said media almost completely under Jewish control, the Jewish “way of seeing” retains not just its primacy but its virtual monopoly. In such an environment, what you see will be determined for you, and as one who is to be molded, the aim is for your very will to no longer be your own.
  The popular TV show Bridget Loves Bernie was canceled because some Jewish pressure groups were furious that American TV approved of Jewish-Christian intermarriage.
  Meredith Baxter said, “We had bomb threats on the show. Some guys from the Jewish Defense League came to my house to say they wanted to talk with me about changing the show.” Threatening phone calls made to the home of producer Ralph Riskin resulted in the arrest of Robert S. Manning, described as a member of the Jewish Defense League.
  Manning was later indicted on murder charges, and fought extradition to the U.S. from Israel, where he had moved. Needless to say, the quite popular show was canceled. Ironically, soon after that, the CBS network didn’t mind featuring an interracial couple on the The Jeffersons.[2]

  Similarly coincidental and inconsequential, from “Jewish Media Power: Myth and Reality” by Elana Levine and Michael Z. Newman:

  In a society in which Jewish identity exists in tension with gentile whiteness, Jewish power over media has been a source of as much anxiety as celebration…The new movie studios and networks were run largely by Jewish immigrant moguls or their offspring: the Warner brothers, Adolph Zukor (Paramount), David Sarnoff (RCA/ NBC), and William S. Paley (CBS), among others.
  Both news and entertainment remain fields hospitable to Jewish artists and businesspeople, from CEOs like Bob Iger (Disney) and producers and company presidents like Jeff Zucker (CNN, NBC) to writers and directors like Nora Ephron and Steven Spielberg.
  Jewish journalists have led the most influential news organizations in the United States, including the Times and Washington Post. Jews are heavily represented in creative and media workplaces and occupy many positions of prestige and authority.[3]
  From the birth control pill to abortion to the prevalence of gentile circumcision, there is no question that even the most intimate and essential elements of our society have been thoroughly Judaized. When that also includes antagonism toward the host population—indeed, even attitudes and policies geared toward atomizing and then destroying that host population—the locus of control becomes not just significant but essential to identify.

  While the Jewish Frederic Raphael may feel that the “anti-Semitic canard…that ‘the Jews’ control the world’s economy and, in particular, the press…brooks no empirical refutation” — (from 2015’s Anti-Semitism, a book in the Provocations Series by Biteback Publishing Ltd. edited by the self-described “leftie liberal, anti-racist, feminist, Muslim” Yasmin Alibhai-Brown, she of the vicious attack on the British white working class), — and that “the oldest hatred” simply materializes by magic anywhere Jews appear in any appreciable numbers, irrespective of the time period or civilization or racial or ethnic group in question,
  …it can be very easily evidenced that Jews do in fact control both. Perhaps that’s why there’s been scant coverage of Jewish malfeasance in the media.

  …voidaan helposti todistaa, että juutalaiset tosiasiallisesti hallitsevat molempia, rahaa ja erityisesti mediaa (economy and, in particular, the press). Ehkä juuri siksi tiedotusvälineissä on juutalaisten väärinkäytöksiä ollut vähän tietoa.

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=201865
  https://www.theoccidentalobserver.net/2020/01/24/ways-of-seeing-who-determines-your-reality/

 20. Kiitän palutteesta ja laitan tässä vähän jatketta listalleni, joskaan mikään luettelo ei voi olla riittävä. Joku jo mainitsi F. William Engdahlin. unz.com :lla Mike Whitney joka kirjoittaa monesta aiheesta, lukekaapa äskettäin tullut juttu USA:n keskuspankin raharuiskeesta. rt.com :in op.ed -kirjoittajista Ranskassa asuva John Laughland on varsin pätevä.
  Iranin kriisistä historioitsija-toimittaja Gareth Porter on juuri julkaisemassa toisen kirjansa ”Iran Crisis” yhdessä John Kiriakoun kanssa. Jälkimmäinen paljasti CIA:n kidutusohjelman ja joutui siitä vankilaan. Iranin oma ääni vaihtoehtomediassa on professori Mohamed Marandi, joka myös esiintyy Kiinan mediassa.

  YouTube:sta löytyvät Martin Jacques, Kiinan tuntija, sekä Kishore Mahbubani Singaporesta. Jälkimmäinen on kuvaava esimerkki siitä kuinka Aasia tuli rinnalle ja meni ohi. Vaikka hän edustaa puku- tai liituraitaosastoa, ei hän tingi siitä näkemyksestään, että Länsi on se jonka on muututtava tai se jää vielä taaemmas. Mahbubani voisi olla huomattavasti kriittisempikin Länttä kohtaan mutta silloin häneltä evättäisiin pääsy Davosiin ja Harvardiin. Länsi saarnaa arvojaan joita se vaatii Aasian maita noudattamaan, vieläpä arvoja joita se ei edes itse noudata. Mahbubani tähän, että Aasialla on omat arvonsa, joita Länsi ei kykene edes havaitsemaan. Näiden turvin Aasia on noussut köyhyydestä pikavauhtia eikä sillä ole tarvetta luopua arvoistaan, joita se ei myöskään ole muille tyrkyttämässä. Mahbubani moittii Eurooppaa sen alisteisesta suhteesta USA:han, kun Euroopan omassa intressissä olisi toimia yhdessä Aasia kanssa ja auttaa Afrikan talous nousuun. Mahbubani vertaa myös Syyriaa ja Myanmaria: Syyriaan Länsi lähetti uskonsoturit ja olisi halunnut konfliktia myös Myanmariin. Aasia sanoi ei – maa tarvitsee talouden kehitystä ja siihen me tarjoamme vetoapua. Mutta Lännelle Mahbubanin pehmeäkin kritiikki on liikaa. Hänen uusin kirjansa on julkaistu briteissä mutta yksikään brittilehti ei ole sitä noteerannut.

  Pitää myös myöntää, että juuri kun näytti siltä että valtamedian kooma oli pysyvä, saatiinkin yksi elonmerkki. Washington Post julkaisi äskettäin Afganistanin paperit, eli Pentagonin sisäinen ja salaiseksi tarkoitettu arvio sodan kulusta. Kun Daniel Ellsberg julkaisi Pentagonin paperit Vietnamin sodasta, sanoi hän, että mitta tuli täyteen kun viisi eri presidentinhallintoa oli valehdellut sodan taustasta ja kulusta. Nyt ilmenee, että kolme hallintoa, Bush, Obama ja Trump ovat tehneet samoin. Valehdelleet Afganistanin sodan kulusta ja täysin tietoisesti. Jo heti tämänkin tarpeettoman sodan alkumetreillä Donald Rumsfeld myönsi ettei USA:lla ole käsitystä siitä missä ja kuka vihollinen on.
  Ironista kyllä, viikkoa ennen kuin Pentagonin sisäinen ja lohduton arvio vuoti julkisuuteen, Suomi oli julkistanut oman arvionsa, jossa todettiin, että tavoitteet on saavutettu: Siis mitä ? Suomi on voittanut Afganistanin sodan, öh, anteeksi rauhaan pakottamisoperaation omalla lohkollaan, eikä ole kertonut USA:lle mitään, jotta tämä olisi voinut ottaa opiksi ja toisintaa Suomen voittoisan konseptin.

  Ei ole myöskään voinut jäädä huomaamatta, että kun presidentti Niinistö ilmoitti Suomen liittyneen Länteen, niin Suomelle ei kuitenkaan kelpaa Lännen paras asiantuntemus. Suomi hakee neuvonsa tinktänkeistä, jotka ovat ideologisia propagandaosastoja vailla asiantuntemusta. Otetaanpa esimerkkinä Ukrainan kriisi. Johtavat historioitsijat Stephen F. Cohen, Peter Kuznick, John Mearsheimer USA:ssa, Paul Robinson Kanadassa ja Richard Sakwa Britanniassa, kaikki nämä esittävät Ukrainan tapahtumien taustat ja kulun täysin päinvastaisesti kuin mikä on Suomen virallinen kanta: Ketä me uskomme ? Nouskaa kehään, mutta tulossa on lyhyt ja tyrmäävä ottelu.

  • ukrainasta esimerkki kanssa,kun yle niin huolissaan kertoilee äärioikeistosta,mutta en muista sanaakaan kuulleeni tai nähneeni ukrainan fasisteista,vaikka eivät ole edes mitenkään piilossa ihan hallituksessa.mutta esim. ylellä oli joku aika sitten uutinen,että latvian hallituksella epäillään olevan yhteyksiä äärioikeistoon,sen paremmin selittelemättä…tiedä sitten mahtaisko liittyä erääseen bideniin,kun just samaan aikaan oli biden tutkinnassa ilmaantunut,että olis latvialaisen pankin kautta siirrelty rahoja.
   ja toisaalta silloin harvoin kun kertoo jenkkien iskuista siviileihin tai sairaaloihin tms. niin niissä usein kerrotaan,että kuoli,mutta jos venäjän tai syyrian iskuista kertoo,joista kertoo kyllä tosi herkästi,ilman asian vahvistuksia,niin niissä usein sanoina käytetään surmasi,tappoi,ja lähteeksi kelpaa vaikka terroristit,jenkkien,ihan itsensä myötämiäkään siviilien kuolemia ei tahdota uutisoida….mutta varmaan ei ole mistään ohjeistuksesta/kontrollista kyse

 21. Se rytäkkä voi tulla niinkin kaukaa takavasemmalta kuin trans-vouhotukseen kyllästyminen. Juuri tänä aamuna oli The Times -sanomalehdessä juttu, että brittituomari oli kyllästynyt poliisin toimintaan ”transfobisten” tviittaajien metsästyksessä ja verrannut vanhaa kunnon brittipoliisia Gestapoon. Poliisi kun oli mennyt ”transfobisiksi” väitettyjen twiittien lähettäjän työpaikalle! ”“I find the combination of the police visiting the claimant’s place of work, and their subsequent statements in relation to the possibility of prosecution, were a disproportionate interference with the claimant’s right to freedom of expression because of their potential chilling effect.” https://www.thetimes.co.uk/article/dont-behave-like-gestapo-over-transphobic-tweets-warns-judge-zc9fpw3k8?fbclid=IwAR1IjonS4qHpdhSEbgxwlFjdWtof_MVz6YQ2qGoK7DU-DHdjaAHMrkx24e8

 22. Mielipide YLE:stä (kyllä maailmaan mielipiteitä mahtuu)
  YLE on valtionyhtiö, jonka hallintoneuvoston nimittää Eduskunta. Eli se on valtion media. Ennen siellä dominoivat demarit ja nyt kokkarit ovat tulleet rinnalle. Muut on jätetty sivuun.
  YLE:n pakkoveron johdosta siitä on kasvanut mammutti, jolla on määräävä markkina-asema. Sen luoma maailmankuva on yksipuolinen ja se keksii ja tutkii itselleen uutisia ja pakkosyöttää niitä.
  YLE pitäisi saneerata radikaalisesti vain julkisen sektorin mediaksi ja tehdä näin tilaa moniarvoisemmalle viestinnälle.
  YLE:n pakkoverosta voidaan näin luopua.

  • Aivan. Yle on hallintoneuvostonsa (kokkarit-demarit) kautta sidoksissa eu- ja natopolitiikkaan ja sitä kautta edelleen nwo-mafiaan.
   Uutisointi on sen mukaista. Siis ei missään tapauksessa todellisuuden mukaista ja propagandasta vapaata.

 23. Jonsselle: ”Saksalainen hysteria nationalismia kohtaan ja patologinen sensuurimentaliteetti” – Tässä on kysymys siitä, että Saksa on ollut toisesta maailmansodasta lähtien miehitetty valtio ja on sitä edelleen. USA:n asevarastoja ja sotilaita pullollaan oleva maa ei ole saanut vieläkään suvereniteettia, vaikka sodasta on kulunut yli 70 vuotta. Tämä ns. hysteria kuuluu valloittajan strategiaan. Irak ja Saksa pitää osata rinnastaa keskenään – molemmat maat on henkisesti tuhottu ja raunioitettu. Oikeastaan Saksa on juridisesti pelkkä liikeyritys – ei lainkaan valtio. Tällöin on vaikea toimia itsenäisesti.
  Toivo elää kuitenkin sitä kautta, että ossit eivät ole niin alistuneita ja huijattavissa kuin wessit. Pinnan alla muhii ja kiehuu. Esitelmätilaisuuksia pidetään ja ihmisten tietoisuus avutuu vähitellen – eikä vähiten vaihtoehtomedioiden myötä. Orwellilainen alistaminen lännenmyötäilijöiden taholta on saanut järkyttävän kolauksen Thueringenin vaaleissa, minkä johdosta mm. AKK ( Angela Kramp-Karrenbauer) vetäytyi kanslerinviran mahdollisuudesta. Vera Lengsfeld – Angela Merkelin nuoruudentuttu poliitikko DDR:n ajoilta kehottaa ihmisiä heräämään ja aikaansaamaan uuden ”Berliinin muurin murtumisen”, sananvapauden takaisinsaamisen ja nykyisistä poliittisista kahleista vapautumisen. Tosin vasemmistolainen Antifa-liike on ärhäkkänä vastustamassa näitä ajatuksia. Siis todellisuudessa miehittäjän asialla.

  • Maailmansodissa lyttyyn lyödystä Saksasta on tekemällä tehty sieluton talouskone ja globalistien hikipaja, joskin rautaesiripun länsipuolelle jäänyt saksalainen ihminen oli pakko ostaa tyytyväiseksi ostovoimaisilla palkoilla. Eli kulttuurin menetys on korvattu rahalla, mikä on postmodernin rihkamakulttuurin perusilmiö.

   Ossit eivät tässä kisassa enää pärjänneet, koska palkkoja ylöspäin kirittänyt kommunismin uhka eli NL kaatui heti muurin murtumisen jälkeen. Harz IV-sopimuksen myötä palkkahalpuutus alkoi sittemmin levitä länteenkin. Sakujen ainoa iso motiivi kansallisuusajattelua vastaan eli ostovoimainen raha on sulamassa pois käsistä, mitä kiihdyttää EKP:n valtava rahaelvytys. Myös vuoden 2015 pakolaisaalto on tehnyt tehtävänsä. Aistin Saksan suhteen isoja pinnanalaisia paineita suunnan muutokseen – niitä, joita itsekin toit esiin. Saksa haluaa itselleen sielun takaisin, mikä hermostuttaa globalisteja ja EU-tyranneja.

   Mutta muutoksia odotellessa Suomi eli pikku-saksa halutaan jälkijättöisesti alistaa samanlaiselle homeiselle länsivaltojen WW2-voittajapropagandalle, mitä meille ei Neuvostoliittokaan katsonut tarpeelliseksi vyöryttää. Nato-propaganda perustuu valheisiin valheiden päälle ja on siten tunkkaista ja siksi se etoo niin monia suomalaisia. Sitä tuotetaan meille jälkijättöisesti väärässä historian kohdassa ja vieläpä ilman sitä taloudellista kompensaatiota, mikä siihen aikoinaan liittyi.

 24. Kojaus: Annegret Kramp – Karrenbauer, lisäksi hiljattaisen avioitumisen vuoksi sukunimi piteni: muistaakseni: Kraemer- Korbflechter on loppuosa.

 25. Voi olla, että kohta puhaltavat tuulet, kun valtamediassakin eilen juttu brittipoliisien vertaamisesta Gestapoon nousi tänä aamuna The Timesin verkkosivustolla pääuutiseksi. Police have been urged to rewrite the rules on hate crime after a judge likened a force to the Gestapo over its handling of a businessman who tweeted about transgender people.

  Mr Justice Knowles warned yesterday that Britain was in danger of slipping into an Orwellian society after Harry Miller, 55, was visited by officers at work and told that his tweets would be recorded as a “non-crime hate incident”.

  He was investigated by a community cohesion officer who claimed that he was in danger of breaking the law. Mr Miller said that the officer had told him: “I’m here to check your thinking.” The tweets included a limerick about transgender people and one saying: “I was assigned mammal at birth but my orientation is fish. Don’t mis-species me.”

  https://www.thetimes.co.uk/edition/news/dont-behave-like-gestapo-over-transphobic-tweets-warns-judge-zc9fpw3k8

 26. Yrittääkö Illuminaatti tuhota nyt Kiinan kuten liian hyvin menestyneen ja siksi sionisti- ja globalistimafialle vaarallisen Saksan ww2:ssa?
  Onko ww3 lähempänä kuin arvaammekaan?
  Sitä pohditaan linkin artikkelissa

  Onko koronavirus tuotettu bioase jolla yritetään tuhota Kiina ja edistää USAn (siis Israelin sionistien joka N’yahun mukaan kontrolloi tai hallitsee USAn politiikkaa) geopoliittisia etuja?
  Was the 2020 Wuhan Coronavirus an Engineered Biological Attack on China by America for Geopolitical Advantage?
  METALLICMAN

  Kaikki tuntuisi viittaavan siihen, että biosodankäyntiä käydään Kiinaa vastaan.
  Hullu vai oikea ajatus?
  Järki sanoo ettei kukaan kansa olisi niin hullu, niin tyhmä, niin paha … ja käynnistäisi erittäin tappavan joukkotuhoaseen ydinaseella varustetussa maailmanvallassa. Eihän?
  Kuka olisi kiinnostunut tällaisesta?

  Mutta on olemassa tällaisia linkkejä:
  —–Näin estetään Kiina hallitsemasta Etelä-Kiinaa
  https://nationalinterest.org/blog/the-buzz/how-stop-china-dominating-the-south-china-sea-15732
  —–Mitä tapahtuu, kun Kiina ylittää Yhdysvaltojen talouden
  https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2018-09-02/what-happens-after-china-surpasses-the-u-s-economy
  —–Yhdysvaltain lainvalvojien tulisi lopettaa Kiinan vaikutusvalta
  https://www.scmp.com/news/china/diplomacy/article/2170086/us-law-enforcers-must-halt-chinas-influence-campaign-says-key
  —–On liian myöhäistä pysäyttää Kiinan nousu, joten lännen on aloitettava …
  https://www.scmp.com/comment/insight-opinion/article/2142384/its-too-late-stop-chinas-rise-so-west-must-start-question
  —–Kuinka pysäyttää Kiina Etelä-Kiinan merellä
  https://www.foreignaffairs.com/articles/2017-06-13/course-correction
  —–Kuinka pysäyttää Kiinan nousu
  https://www.forbes.com/sites/panosmourdoukoutas/2017/12/23/how-to-stop-chinas-rise-in-the-south-china-sea/

  Vaatimukset dramaattisista ja välittömistä toimista Kiinaa vastaan ​​ovat siis kaikkialla Yhdysvaltain tärkeimmissä neocon-julkaisuissa. Se, että et (henkilökohtaisesti) ole tietoinen niistä, ei tarkoita, että niitä ei ole olemassa. Nämä neokonnat puhuvat ’suu vaahdossa’ taistelusta.

  Keitä he ovat?
  Taistelijat ovat hallitsevat länsivallat. Mikä tarkoittaa pääosin Amerikka ja sen liittolaiset ​​(nimittäin Britannia). Tavoitteena on asettaa ”stressi” Kiinalle ja pyrkiä hillitsemään sen kasvavaa voimaa ja vaikutusvaltaa.
  Eikö tuo näytä niin kaukaa haettua… kukaan ei olisi niin hullu, niin paha ja mielenvikainen, että haluaa satuttaa menestyvää kansakuntaa, joka on täynnä ahkeria ja perhettään rakastavia ihmisiä. Ei kukaan, ellei…
  … ellei ole ideologisesti motivoitunut.

  Everything seemingly points to biowarfare being waged against China.
  Crazy! Right?
  No nation would be so crazy, so stupid, so insane, so evil… as to launch a very deadly WMD inside a nuclear-armed world power on their most important holiday. Right?
  Who would be interested in doing this?
  This Is How to Stop China from Dominating the South China
  What Happens After China Surpasses the U.S. Economy
  US law enforcers should stop China’s influence
  It’s too late to stop China’s rise, so the West must start …
  How to Stop China in the South China Sea | Foreign Affairs
  How To Stop China’s Rise
  The calls for drastic and immediate action against China are all over the major American neocon publications. Just because you (personally) are not aware of them, does not mean that they do not exist. These neocons are foaming at the mouth for a fight.
  Who are they?
  The culprits are the dominant Western Powers. Which pretty much is America and it’s allies (namely Britain). The objective is to put “stress” on China in a combined effort to contain her growing power and influence.
  It seems so far-fetched.
  No one would be that crazy, that evil, that insane to want to hurt a successful nation full of hard-working and family loving people. No one, unless…
  …they are ideologically motivated.
  https://www.unz.com/article/was-the-2020-wuhan-coronavirus-an-engineered-biological-attack-on-china-by-america-for-geopolitical-advantage/

  • Update 10
   First, the Chinese government has treated the epidemic as an act of war, deploying all the means at its disposal, including the military, in order to contain its spread, building several large new hospitals, putting entire huge cities under quarantine and extending the national holidays. The response as been far beyond what this virus seems to warrant, with its low mortality rate.

   Second, the Western media response has been an exemplary effort to produce a panic and to smear China, making what is happening there into a horror story. Not only did the mass media outlets do their best to stoke mass hysteria about all things Chinese, but various bloggers and independent “experts” pitched in to produce a panic.

   Third, the White House has recently requested that experts look into the possibility that 2019-nCoV has been genetically engineered… I suspect that the next move will be to declare that this virus is indeed an engineered biological weapon developed by Russia, of course.

   – Dmitry Orlov has his suspicions about the 2019-nCoV flu, at Club Orlov
   https://cluborlov.blogspot.com/2020/02/a-most-convenient-virus.html

 27. Väistämättä ajatus kulkeutuu mahdollisuuteen, että onko coronavirusepidemiassa kyse lopulta erittäin julmasta kauppasodasta. Eräs tuttavani epäili, että Kiinaakaan ei voi jättää laskuista, että päättäjät toimisivat näin omia kansalaisiaan kohtaan, saman tien tuli mieleen Mao Tsetungin totalitarismi…
  Joka tapauksessa Etelä-Kiinan meri on täynnä läntisiä sotalaivoja asemissaan. Kiinan silkkitie Eurooppaan on psykopaattiselle lännen deep statelle kaikkein suurin mörkö.
  Idän ja lännen vastakkainasettelu tulisi saattaa lievennykseen keskialueen eli Euroopan ymmärryksen, sivistyksen ja rauhantahtoisuuden avulla – näin ideaalitilanteessa. Valitettavasti tällainen asema on menetetty maailmansotien ja Itä-Euroopan natotuksen myötä. Eihän tilanne hyvältä näytä ja monet ovat povanneet ikäviä tapahtumia tämänhetkisten oireiden perusteella: Kohta alkavat suuret sotahaharjoitukset hieman meitä etelämpänä ja ne on suunnattu Venäjää vastaan. / Kullan hinta on huipussaan. / 5 G:tä rakennetaan juuri siksi, että se on sodankäynnin kauko-ohjattavassa tekniikassa ja robotiikassa verraton apu. / Pakolaispaine Eurooppaan on hiuskarvan varassa purkautua uudelleen – Turkki on arvaamaton pelinappula. / Talous on pelkkää finanssikuplaa, joka vain odottaa puhkeamistaan. / Törkeät salamurhat ja ehkäpä biologinen sodankäynti eivät lupaa hyvää. / Venäjä kokee tietenkin pakotteet ja natotouhuilun, Ukrainan Putschin (vallankaappaus), jatkuvan sotapropagandavihapuheen Euroopasta itseään kohtaan uhkaavana –
  nurkkaan ahdistettuna se voi reagoida paniikinomaisesti – tai ennaltaehkäisevän harkitusti.

 28. Pitkään aikaan en ole kurkannut Veteranstoday sivustolle vaikka sekin kuuluu suosikkeihini ja tällaista herkkua löytyi:
  Donald “Pussygrabber-in-Chief” Trump cuts a figure of narcissistic decadence reminiscent of Caligula or Nero.

  Emperor Trump: Tweeting While Rome Burns?
  There is still bread in the stores and circuses on television. The Imperial Legions keep right on occupying distant hinterlands, though the ominous thunder of barbarian war drums grows louder every day. Superficial normalcy pervades in the heart of the American Empire, where billionaire citizens and working-class slaves alike continue to go about their daily business.

  The But don’t let that fool you. The USA is beginning to resemble Rome during its final, decadent stages right before the collapse.

  Roman decadence defines the gradual and moral decline in the ancient Roman republican values of family, farming, virtus, and Dignitas. It is personified by the ‘mad emperors‘…
  http://www.artandpopularculture.com/Roman_decadence

  Even setting aside the allegations of Katie, Donald “Pussygrabber-in-Chief” Trump cuts a figure of narcissistic decadence reminiscent of Caligula or Nero. Is somebody slipping lead into the 12 Diet Cokes he drinks each and every day? Then again, when you’re guzzling that much Diet Coke do you even need a lead? Whatever the cause, there’s definitely some imperial brain damage occurring in that orange head of his.
  Nero and Caligula were never terribly popular in the Roman Christian community. For them, Christians were lion food.
  Yet today, our mad emperor Donald Trump, one of the least Christlike individuals who ever lived, is adored by multitudes of Christian Zionist cretins. It’ll be a horrible, cruel spectacle when Trump starts feeding them to the lions. But it sure won’t hurt the gene pool.

  Still, not every conservative evangelical Christian is a complete idiot. One of America’s sharpest political commentators, believe it or not, is SPLC-certified “guns n’ God right-wing patriot movement extremist” Chuck Baldwin, a pastor based in Kalispell, Montana. Below is his latest epistle—a refreshing contrast to the usual Trump-kool-aid-drinking evangelical BS. If you have any friends or family members of the Evangelical persuasion, be sure to turn them on to Pastor Chuck.
  –Kevin Barrett, Veterans Today Editor

  Donald Trump is the strongman who will give the establishment Deep State everything it has ever wanted.
  We are going back to Rome. 
  Christians who are cheering on this wanna-be Caesar should remember what Caesars do to Christians. 
  © Chuck Baldwin
  https://www.veteranstoday.com/2020/02/13/emperor-trump/

 29. Kysyin kommentissani Truth_hunter 13.2.2020 at 13:03 miten hän arvioi joitakin sivustoja joita seuraan. Yksi niistä oli valtamedian tahrima Magneettimedia jossa on paljon hyviä artikkeleita.
  Siitä luin jokin aika sitten Wikipediasta jonka kaikki artikkelit (näin olen lukenut mielestäni luotettavalta taholta) tarkistaa CeeIiAa.

  Kun lukee tämän wiki-tiedon liittyen magneettimediaan niin helppo tuohon tietoon on uskoa. Aikamoista skeidaa ja vääristelyä, ei voi muuta sanoa.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Magneettimedia
  Tässä wikin viimeiset tiedot ko mediaan liittyen
  Kiihotus kansanryhmää vastaan [muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
  Ylen uutisten mukaan Magneettimedia-lehti on julkaissut juutalaisia leimaavia antisemitistisiä kirjoituksia.
  Vuonna 2012 sekä yksityishenkilö että juutalaisseurakunnat jättivät aiheesta tutkintapyynnön. Juutalaisseurakuntien keskusneuvosto on pitänyt lehden kannanottoja rasistisina.[13]
  — Itse en ole löytänyt mitään katteetonta ja rasistista antisemitismiä joten kysymys lienee moraalista ja maailmankuvasta ja sen mielivaltaisesta leimaamisesta. Jos ei hyväksy sionistien muita tuhoavia hankkeita ja ilmaisee ajatuksensa niistä niin on anti-semististi — siitäkin huolimatta ettei muuten ole mitenkään juutalaisvastainen.

  Magneettimedia on julkaissut artikkelin, jossa kielletään holokaustin kuusi miljoonaa uhria. Perusteluna viitataan Don Heddesheimerin kirjaan The First Holocaust: Jewish Fundraising Campaigns With Holocaust Claims During and After World War One. Magneettimedian mukaan kirja todistaisi, että holokaustin uhrien määrä on myytti.[14]
  — Varmaan jokainen asioihin perehtynyt nykyisin tietää totuuden holo-huijauksesta
  Mainstream Holocaust Narrative ’Substantially, if not Entirely, False’ – Editor of Top US Conservative Site (Ron Unz)
  The author spends a few weeks perusing the literature, which he summarizes in this 18,000 word article, and concludes that the Holocaust story relentlessly hammered into the public consciousness by Jewish-owned Hollywood and media is a load of baloney. He suspects that when the lie comes crashing down, a political earthquake will ensue.
  ”I wouldn’t be surprised if our current Holocaust narrative eventually suffers that same fate (total collapse), perhaps with unfortunate consequences for those too closely associated with having maintained it.”
  ”Once I realized to my dismay that I couldn’t believe a word of what our media and political leaders said about major events in the here and now, their credibility on controversial happenings so long ago and far away entirely disappeared.”
  Hollywood, controlled by Jews, has been very energetically selling a very big lie – a scene from ’Schindler’s List’ (article picture)
  It turns out that his (Elie Wiesel) whole life was a fraud and a lie
  https://russia-insider.com/en/mainstream-holocaust-narrative-substantially-if-not-entirely-false-editor-top-us-conservative-site
  http://www.magneettimedia.com/vainojen-uhrien-muistopaiva-lahestyy-juutalaisten-holokaustin-myytti-6-miljoonasta-uhrista/
  http://www.unz.com/publication/jhr/issues/

  Toisessa maailmansodassa ”valheellisen propagandan avulla Saksa leimattiin sotaan syylliseksi, vaikka Saksa pyrki ratkaisemaan tilanteen rauhanomaisesti”. Esitetyn tiedon mukaan Hitler oli ajettu nurkkaan, ja Englanti ja Ranska torpedoivat orastavan rauhan mahdollisuuden ja valitsivat suursodan.[15]
  — Tuo on monien asiaa tutkineiden historioitsijoiden ja jopa juutalaisten kanta.
  American Pravda: Jews and Nazis
  RON UNZ
  ”…As it happens, Eichmann had been a central Nazi figure in the Zionist alliance, even studying Hebrew and apparently becoming something of a philo-Semite during the years of his close collaboration with top Zionist leaders.
  Brenner (1983 publication of Zionism in the Age of the Dictators) is a captive of his ideology and his beliefs, accepting without question the historical narrative with which he was raised. He seems to find nothing so strange about Eichmann being a philo-Semitic partner of the Jewish Zionists during the late 1930s and then suddenly being transformed into a mass-murderer of the European Jews in the early 1940s, willingly committing the monstrous crimes for which the Israelis later justly put him to death.
  http://www.unz.com/runz/american-pravda-jews-and-nazis/

  Heinäkuussa 2013 Magneettimediasta tehtiin uusi rikosilmoitus, syynä yhdysvaltalaisen Ted Piken kirjoitus, jonka Magneettimedia suomensi ja julkaisi ja jonka mukaan juutalaisten kirjoituskokoelma Talmudin jotkut kohdat yllyttävät pedofiliaan.[16] Simon Wiesenthal -keskus vetosi tasavallan presidentti Sauli Niinistöön Magneettimedian kirjoitusten takia. Järjestön mukaan Magneettimedian kirjoittelu yllyttää suomalaisia etniseen vihaan ja elvyttää juutalaisvastaisuutta.[17]
  — Totuus on ettei Talmud ja Tanakh kestä päivänvaloa tässä asiassa
  Ron Unz: — Epärehellisyys, tekopyhyys, muiden viha ja juonittelu Juutalaisten uskonnossa
  http://www.unz.com/runz/american-pravda-oddities-of-the-jewish-religion/
  How I Came to See That Many ’Anti-Semitic Canards’ Are Actually True
  Unz is Jewish, raised in a Yiddish speaking household, and writes frequently on the Jewish Question. He is the founder and editor of The Unz Review, a leading conservative American political website.
  http://www.unz.com/runz/american-pravda-anti-semitism-a-century-ago/
  https://russia-insider.com/en/how-i-came-see-many-anti-semitic-canards-are-actually-true/ri24367

  Magneettimediassa ilmestyi jälleen 24. lokakuuta 2013 juutalaisiin liittyvä kirjoitus, joka oli suomennos alun perin vuonna 2009 verkkojulkaisussa ilmestyneestä tekstistä. Sen mukaan juutalaisyhteisö pitäisi sananvapautta ongelmana, koska se mahdollistaa Israelin ja juutalaisten arvostelemisen. Juha Kärkkäisen mielestä kyseinen kirjoitus ei ollut antisemitistinen.[18]
  —Juutalaiset sionistit ovat sananvapauden suuri jarru, sanoo Unz
  http://www.unz.com/announcement/has-the-adl-gone-into-hiding/

  ”Tietääksesi kuka hallitsee, selvitä, ketä et saa arvostella.”
  Voltaire

  • Juutalainen tai hasidijuutalainen maailmanparannusoppi, jonka ateistisen muodon sittemmin kommunistit ja vihersosialistit ovat omineet, aiheuttaa paljon pahaa maailmassa:
   https://www.chabad.org/library/article_cdo/aid/3700275/jewish/What-Is-Tikkun-Olam.htm

   Oppi on syvästi kristinuskon opetusten vastainen. Siksi kristityt usein huomaavat herkästi siihen kätkeytyvän huijauksen. Tätä varten kristityille on kehitetty oma erillinen harhaoppinsa, joka johtaa kristilliset seurakunnat poliittisen juutalaisuuden ts. sionismin palvontaan tai ohjaa niitä jopa juutalaiseen mystisismiin (Kabbala). Vain harvat kristityt ovat havainneet tämän uuden ajan petoksen. Sen sijan avoimesti anti-kristilliset lahkot ja salaseurat, kuten vapaamuurarit, on 100% valjastettu em. maailmanparannusopin alaisuuteen.

   Ei tarvitse olla kristitty havaitakseen petosverkoston laajuutta ja sen koordinaatiota, mutta usko yliluonnolliseen poistaa havaitsemisen esteitä. Tavanomaisella arkijärjellä petosverkoston laajuutta on mahdoton hahmottaa. Kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja kuvioita, johtolankoja ja historiallisia prosesseja on tärkeä. Tästä kuitenkin seuraa myös se, ettei varoittajia uskota, vaan heidät leimataan joko hulluiksi tai antisemitisteiksi. Arkijärjellä varustetut ’tolkun’ ihmiset ovat usein tiedollisesti itseriittoisia ja torjuvat kiukkuisesti ja leimaten hankalia teorioita tarjoilevat ihmiset.

   • ”Tikkun Olam: In Jewish teachings, any activity that improves the world, bringing it closer to the harmonious state for which it was created.”
    … Tikkun olam is a signature theme of Jewish tradition.
    … The Kabbalists taught that the Torah was given so that we could improve not only our own selves, but the entire cosmic order.

    Linkistä: ”Tikkun Olam: Juutalaisissa opetuksissa mikä tahansa toiminta, joka parantaa maailmaa tuomalla se lähemmäksi harmonista tilaa, jota varten se on luotu.”

    Toora muka annettu heille. Kuka on antanut? Heidän Jumalansa. Jumala ei voi antaa mitään eikä panna ketään kirjoittamaan mitään.
    Sen tekee aina ihminen. Toorakin on silloin ihmisen tuote, rabbien idealismin tuote.
    Ja siksi se on vain teoriaa ja oppi johon juutalaiset sanovat haluavansa käännyttää koko maailman. Mutta toimivat vastoin t-o:n perusajatusta ja Mooseksen antamia käskyjä. Siis alistavat muita oman tahtonsa ja valtansa alle lisäten dis-harmoniaa.

    Historian Jeesus on eri sarjassa, sellaisena kuin Johannes Lehmann hänet kuvaa kirjassa Raportti Jeesuksesta, erään väärennöksen pöytäkirja.
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Raportti_Jeesuksesta
    Enemmän tekoja. Ei tarvita talmudistien ’tikkun olam’ nwo-oppeja eikä kauniita teorioita joissa tavoite on itsekäs kuten N’yahun, rabbin pojan, tekopyhä ja pakanallinen käytös kertoo kun hän soveltaa ’tikkun-olamia’ palestiinalaisiin.

    Juutalaisilla(kin) on hienoja teorioita muttei kykyä toimia niiden mukaan. Tai se kyky on vain harvoilla.

 30. Miten Kabbala yhteydessä algoritmeihin toteutuu nykyään – siinä olisi tutkimuskenttää. Mossad on yksi maailman tehokkaimmista tiedustelijoista. Onko Puolustusvoimiemme kansalaistenurkintaohjelma toteutettu Kabbala-algoritmein eli onko ”apua” tullut Mossadin opeista ? Ehkä neuvonantajana on ollut Mossad-spesialisteja ? Kansalainen haluaa tietää yhtä ja toista puolustaakseen henkistä itsenäisyyttä kotimaassaan. Tietääkseni tämä alueemme ei ole kuitenkaan Jahweuskoinen enemmistöltään.

 31. Liittyen Truth_hunter 15.2.2020 at 23:26 kommenttiin yllä
  ”Toisessa maailmansodassa ”valheellisen propagandan avulla Saksa leimattiin sotaan syylliseksi, vaikka Saksa pyrki ratkaisemaan tilanteen rauhanomaisesti”. Esitetyn tiedon mukaan Hitler oli ajettu nurkkaan, ja Englanti ja Ranska torpedoivat orastavan rauhan mahdollisuuden ja valitsivat suursodan.[15]”
  Tuohan on totuus.

  Nyt myös tiedetään että sionistimafian propaganda Saksan ja Hitlerin mustamaalaamiseksi on ollut armotonta eikä kestä päivänvaloa. Nyt olisi korkea aika Euroopalla alkaa Saksan maineen puhdistus sionistien valheiden jäljiltä siinä toivossa että Saksa voisi irtaantua ww2 kahleista ja aloittaa yhteistyön Venäjän kanssa.
  Näin syntyisi terve vastavoima ’kushnerilaisten’ nwo- tai ’tikkun olam’-mafialle.

  Hitler vs. the Untermenschen
  Myth & Reality
  GUILLAUME DUROCHER
  …Historians frequently refer to “Untermenschen” to explain the Third Reich’s racial policies, but, strikingly, almost never in the context of a quote from Hitler or some other National Socialist source.
  The simple reason for is that Hitler, and perhaps most other National Socialists, almost never used the term. In searching through thousands of pages of Hitler’s books, speeches, and private conversations (all now conveniently available in PDF format, typically available on websites maintained by faithful National Socialists), I have found exactly four mentions of Untermensch and its derivatives (especially Untermenschentum or subhumanity). In this article, I would like to put the Untermensch concept and its actual use by Hitler in its historical context, as free as possible from the baggage of the victors’ mythology of the Second World War. For as we know, though history is always written by the victors, that account is never disinterested.
  https://www.unz.com/gdurocher/hitler-vs-the-untermenschen/

 32. Vapaan keskustelun – siis mafiaveljien arvostelun – loppuko?
  Nyt Saksan hallitus apuun … ’Sokerivuori’ Z kysyy Merkeliltä neuvoa minkälainen keskustelu tulisi sallia
  ,varmaan hyvät neuvot löytyvät

  Zuckerberg Asks German Government for Instructions on ‘What Discourse Should Be Allowed’
  By wmw_admin on February 22, 2020

  The Death of Free Speech?
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=202847

  • Veikkaisin että kyllä mafiaveljien ovelasti holokaustisin keinoin ww2:ssa vallanneen Saksan veljien sinne itse asettama ja nimittämä johto pystyy varmaan, ainakin vielä toistaiseksi, heti antamaan selkeät ohjeet tyyliin: muuten voitte vapaasti keskustella mutta meistä ei sitten pahaa sanaa sanota kun meillä on oma Pomo joka on luvannut että saamme tehdä teille eu-possukerholaisille ihan mitä haluamme.
   Olisikohan jotain tällaista …?

 33. Toistetaan taas
  Kun olemme älykäs kansa ja sijoitumme heti Aasian maiden jälkeen peräti 8. maailman ÄÖ-listalla niin miksi kuitenkin kärsimme ongelmista joista esim. Japani ja Kiina eivät kärsi?
  Onko kuitenkin niin ettei älykkyys tässä ole ratkaiseva asia? Suurimmalla osalla meistä riittää äly ymmärtämään että maamme on menossa kohti itsetuhoa mutta silti mitään sen estämiseksi ei tehdä.
  Kyse näyttäisi olevan enemmän passiivisesta ja alistuvasta ellei pelkurin luonteesta kuin älystä.
  ———
  ”Tämä on monille alistetuille vaikeaa, kun he ovat tottuneet siihen, että vihastuminen on moraalisesti tai uskonnollisesti väärin”, sanoo Raamattuopiston johtaja Rauno Mäkelä ja jatkaa: ”Mutta ei se ole. Uudessa Testamentissakin kehotetaan: vihastukaa, mutta älkää tehkö syntiä. Vihastuminen ja vihaaminen ovat eri asioita.
  Kun meidän oikeuksiamme poljetaan, meidän pitäisi suuttua siitä, eikä suinkaan jäädä alle. Osoita vihastumisesi tavalla tai toisella. Käytännössä tämä merkitsee riitelemistä. Ne jotka ovat joutuneet alistetuksi ovat yleensä ihmisiä, jotka inhoavat riitelemistä ehkä yli kaiken. Se on heille suunnattoman vastenmielistä. Koko heidän olemuksensa on sitä vastaan, mutta on vain opittava riitelemään”.

  Ja lisää luennosta 9.12.2004: Miksi minusta tuli luonnehäiriöisen uhri? — miten voin vapautua alistajastani? : ”Tämä voi ärsyttää teitä, mutta uskallan sanoa sen näin: Olennainen asia tapahtuu uhrissa itsessään. Hänessä täytyy tapahtua muutos. Jos hänessä tapahtuu sisäinen muutos, se alkaa heijastua hänestä ulospäin… vaikkei hän sanoisi mitään, vaikkei hän tekisi mitään. Se alkaa vähitellen muuttaa häntä itseään myös siten, että hän voi löytää keinoja, joilla hän voi tilannetta muuttaa, vaikka radikaaleja keinoja ei olisikaan käytettävissä.”


  Upeita sanoja Mäkelältä. Toteutuakseen meissä tuo muutos vaatii sellaista tietoa, joka auttaa tajuntaamme laajentumaan ja järkeämme ymmärtämään todellisuutta realistisesti sekä myös tulkitsemaan oman asemamme siinä oikein. Siis tietoa jota maailmankuvaamme kutistamaan ja totuutta vääristämään pyrkivä valtamedia ei juurikaan tarjoa.

  • Pieni korjaus: Raamattuopiston ent. johtaja on Raimo Mäkelä…

   ”Miksi minusta tuli luonnehäiriöisen uhri? — miten voin vapautua alistajastani? ”
   Tuota kysymystä voi laajentaa lisäämällä siihen yhden sanan: miksi minusta tuli luonnehäiriöisen vallanmedian uhri? ja vapautumiseen pätevät samat keinot

   Näin v-media edistää kulttuurimarxismia ja yrittää tuhota luonnon luomaa järjestystä
   LATEST NEWS Dwyane Wade’s 12-Year-Old Transgender Child and the Media Tour “Promoting” Her
   Ex-NBA star Dwyane Wade went on several TV shows to talk about his son who now identifies as a young lady named Zaya. Here’s how this media tour is part of the wider gender-blurring agenda.
   —–This media tour about Zaya’s gender change was not random nor spontaneous. It was a carefully planned media blitz that had a couple of clear objectives. First, it was about “educating” parents on the proper way of addressing children’s gender issues. Media is telling us that toddlers as young as three know that they’re the wrong gender. Therefore, parents need to go for the name change, the pronoun change and, eventually, the gender-blocking hormones and surgery. The second objective of this blitz was to bait criticism to then immediately tag it as “transphobic”.
   https://vigilantcitizen.com/latestnews/dwyane-wades-12-year-old-transgender-child-and-the-media-tour-promoting-her/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here