Ehkä enemmän kuin koskaan puhutaan vaikuttamisesta vaaleihin ja päätöksentekoon. Uutisia tulee vastaan lähes päivittäin. Yleensä kerrotaan, että jokin taho yrittää saada suomalaiset ajattelemaan ja tekemään jotakin, joka on epäviisasta tai tuhoisaa. Kritiikin kohteeksi ei kuitenkaan joudu, jos vaikuttaa oikein ja vallitsevan poliittisen paradigman mukaan. Silloin on ainoastaan ”puolueeton toimittaja”, ”asiantuntija” tai ”vastuullinen poliitikko”.

Brexit-prosessi kiihdytti eurofederalistiset voimat ennennäkemättömiin ponnistuksiin ja – toden totta – meihin vaikutettiin. Esimerkkejä vaikuttamisesta löytyy hakukoneella valtavasti, mutta niiden sanoma on yhdenmukainen: Brexit on väärin, tyhmää, se tulisi perua ja äänestäjät eivät tienneet mistä äänestivät.

Helsingin Sanomat nimettömine pääkirjoituksineen on tietysti oma oopperansa, mutta Aamulehdeltä (AL) löytyivät ehkä härskeimmät esimerkit. Hiukan yli vuosi kansanäänestyksen jälkeen,18.7.2017, AL opasti, että ”Brexit saisi peruuntua – tai hiipua hiljalleen pois”. Vuotta myöhemmin (13.7.2018), kun Brexitiä ei AL:n ohjeen mukaan oltu vieläkään peruttu, lehti julkaisi vielä hysteerisemmän kirjoituksen ”Yhä sekavampaa menoa Lontoon ja Brysselin rintamalla – EU-ero saisi peruuntua kokonaan”. Satakunnan Kansa pohti 2.5.2019 ”Tuhosiko Brexit-kansanäänestys Britannian tulevaisuuden”, siinä missä YLE pohti jo 27.6.2016 ”Hajoaako Britannia?” Ylen entinen pääjohtaja Mikael Jungner analysoi Brexitiä ja Trumpia kauniin objektiivisesti (IL 24.7.2016) puhumalla äänestäjistä ”tonttuilijoina”. Ulkopoliittinen instituutti meni myös kierroksille 2018 pohtien Brexitin perumista.

Merkittävät suomalaismepit — Heidi Hautala (vihr), Liisa Jaakonsaari (sd), Sirpa Pietikäinen (kok) ja Henna Virkkunen (kok) — pitivät Brexitin peruuntumista mahdollisena (Talouselämä 8.12.2017) uskoen maan jäävän EU:n jäseneksi. Myös entinen Suomen EU-suurlähettiläs Jan Store uskoo 17.10.2018 Kauppalehden Kaija Ahtelalle antamassaan haastattelussa ”järjen voittoon” ja siihen että ”Brexit perutaan viime vaiheessa”. Sivuhuomiona mainittakoon, että kyseinen toimittelija meni viime eurovaalien alla (KL 23.4.2019) aivan suunniltaan, kun rohkenin arvostella EU:n liittovaltiokehitystä, maahanmuuttopolitiikkaa ja kokoomusta.

VTL Jussi Seppälän Hopiasepät-firma tiedotti 14.1.2019, että ”Brexit on ansaitusti päätymässä historian suurten typeryyksien romukoppaan – May häviää äänestyksen tiistaina, eikä todennäköinen lykkäyskään pelasta surkeaa sopimusta: EU:n strategia on onnistunut”. Seppälä on entinen YLE:n EU-kirjeenvaihtaja ja Suomen pysyvän EU-edustuston entinen lehdistöneuvos.

Sokerina pohjalla kerrottakoon, että kokoomuksen loppilainen kansanedustaja Timo Heinonen kirjoitti 3.9.2019, että ”Iso-Britannian pääministeri Boris Johnson on ajamassa jopa häikäilemättömästi maataan irti Euroopan Uniosta” ja ”Uskon edelleen, että Britannia ei Euroopan unionia tule jättämään. Näin uskon edelleen lopulta käyvän”. Heinonen tosin kirjoitteli jo 15.1.2019, että ”Brexit peruuntuu”.

Sitä parempaa vihapuhetta? Helsingin Sanomien toimittaja Saska Saarikoski kirvoitti valtaisan palauteryöpyn kanavoimalla Brexit-turhaumiaan visioon Britannian pääministerin pään asettamisesta seipään nokkaan.

Kun tarkastelee tätä poimintaa, voi median osalta puhua vain poliittisesta manifestista ja vaikuttamisesta, ei tiedonvälityksestä. Samalla taajuudella tuleva tasapaksu Brexit-”uutisointi” on ollut vaikuttamistyötä par excellence. Osuvimman johtopäätöksen teki Britannian Suomen suurlähettiläs Tom Dodd Ilta-Sanomille 30.1.2019 antamassaan haastattelussa: ”Hänen [suurlähettilään, toim.huom.] mukaansa Suomessa brexitiä on käsitelty pääosin hyvin yksipuolisesti.” 

SUOMEN KONSENSUSELIITIN huolenaiheet eivät kuitenkaan pääty tähän. Kaikki liittyy kaikkeen. Brexit-vastaisen ja ”EU:n yhtenäisyyttä” korostavan narratiivin mukaan EU on turvallisuuspoliittinen ratkaisu. Näin totesi mm. ex-pääministeri Juha Sipilä eduskunnalle antamassaan pääministerin ilmoituksessa 31.5.2017. Samaa linjasi jo ex-presidentti Tarja Halonen 2.2.2005 valtiopäivien avajaisissa. Mikä on EU:n turvallisuuspoliittinen ulottuvuus? Siitä ei varsinkaan nykyhetkessä haluta puhua.

Ranskan presidentti Emmanuel Macron on halunnut uudistaa Venäjä-suhdetta (YLE 27.8.2019). Saksan liittokansleri Angela Merkel kannattaa venäläistä Nord Stream 2 -kaasuputkihanketta ja totesi jo 2018, että ”Euroopan on otettava oma turvallisuutensa omiin käsiinsä”. Samaan aikaan Puola ja Baltian maat näkevät turvallisuusratkaisut atlantistisina eivätkä ole sitoutuneita EU-puolustukseen. Tosiasiassa EU:n sisällä on siis kilpailevia näkemyksiä turvallisuusratkaisuista. Ei ole mitään yhtenäistä eurooppalaista etua, eikä ole yhtä eurooppalaista turvallisuuspoliittista ratkaisua.

Suomen valtaapitävät ovatkin nyt tilanteessa, jossa 80 % Naton rahoituksesta tulee EU:n ulkopuolelta ja jossa Ranska ja Saksa lähentyvät Venäjää, joka mitä ilmeisemmin haluaa parantaa (Financial Times 28.6.2019) suhteitaan juuri EU:n jättäneeseen Britanniaan.

TODELLISUUDESSA EU ei ole yhtenäinen eikä sillä ole todellista yhteistä ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa kuin paperilla, joten on täysin johdonmukaista, että kokoomuksen suunnalta tulee EU:n liittovaltiokehitystä voimakkaasti ajavaa viestiä. Kokoomusmeppi Henna Virkkunen ja ulkopolitiikan tutkija Niklas Nováky ottivat Helsingin Sanomissa 31.1.2020 voimakkaasti kantaa määräenemmistöpäätösten lisäämisen puolesta — käytännössä siis haluten antaa suurille EU-jäsenmaille entistä enemmän valtaa ilman takuita siitä, että päätökset ovat Suomen kansallisen edun mukaisia. Luottamus Suomeen ja suomalaisiin on konsensuseliitin parissa perin huonoa, kun Suomen kaltaisen geopoliittisesti herkässä paikassa sijaitsevan maan ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa halutaan uskoa ja ulkoistaa muille maille. Suomettumis-keskustelun sijaan olisikin järkevää ryhtyä puhumaan eurottumisesta. Kokoomukseen kytköksissä oleva Elinkeinoelämän keskusliitto varoitteli jo EU:n rahoituskehyksen kyseenalaistamisesta, eikä Petteri Orpo yllättänyt vaatiessaan lisärahaa EU:lle.

JOHTOPÄÄTÖKSENÄ voi todeta, että suverenistinen ja kansallismielinen liikehdintä on hermostuttanut EU-eliitin niin Suomessa kuin muuallakin pahemman kerran. Tiedotuskoneisto on valjastettu ihastelemaan EU:ta ja kauhistelemaan Brexitiä ja ”romahtavaa” Britanniaa.

Suomi joutuu nyt pahaan paikkaan, kun ajatuksena on samaan aikaan leikkiä atlantistia ja nojata EU:n yhtenäiseen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan, jota ei ole olemassa kuin paperilla ja jolla ei ole sotilaallista suorituskykyä. Veikkaanpa, että näiden ristiriitojen käsittely tulee kirittämään Suomen eurofederalistit entistäkin kiivaampaan laukkaan.

Olli Kotro on kauppatieteiden maisteri ja Laura Huhtasaaren avustaja Euroopan parlamentissa.

Artikkelikuva Brexitin vastaisesta vaikuttamisesta: Lasse Willken (CC BY-SA 4.0)

40 KOMMENTTIA

 1. Jorma Jaakkola on osoittanut, miten Suomi liitettiin laittomalla menettelyllä sekä Euroopan Unioniin että euroon, jormajaakkola.fi

  Varmuuden vuoksi Ylen ohella Suomen tärkeimmän joukkoharhautusmedian HS:n silloisen pääomistajan Aatos Erkon johdolla suurimmat valtalehdet yhteisellä kampanjalla aivopesivät suomalaisia valheellisella propagandalla EU-myönteisiksi ennnen äänestystä:

  ”EU:hun hinnalla millä hyvänsä

  Journalistisen kallellaan olon lonkerot ulottuvat moneen pääkohteeseen. Yksi niistä on suhde EU:hun. Monoliitit eivät ole aukottomia. Yksi harvoista ”omertan lain” rikkojista on Ilta-Sanomien entinen päätoimittaja ja kustantaja Pekka Karhuvaara. Hän paljasti Iltasanomissa vuonna 2010, miten valtamedia yhdessä muiden päätoimittajien kanssa sopi Suomen EU-liittymisen puolesta puhuvasta ilmoituksesta lehdissä. Hankkeen primus motorina toimi Aatos Erkko. ”Vaikka se olikin vaan ilmoitus, niin siinä isot mediatalot, siis valtaosa suomalaisesta painetusta viestinnstä, asettui kimppaan jonkin yhteiskunnallisen ratkaisun puolesta. Juttu haisi tosi pahalle ja oli yhteiskunnallisesti väärin”, Karhuvaara katui myöhemmin. Pitäisi olla itsestäänselvää, että tästä seuraisi jatkokysymys ja tutkimus: oliko tämä vain jäävuoren huippu ja vaikuttiko asennevinoutuma muussakin EU-uutisoinnissa? Näin ei tietenkään tapahtunut. Tämä kertoo agendajournalismista ja ylipäänsä akateemisesta maan tavasta, jossa Suomelle elintärkeistä suunnista on päätetty kuliseissa vahtikoirien peesatessa. Valtapeliin kuuluu, että vaihtoehtojen esittäjistä on tehty pellejä, paholaisia tai suljettu pois suuren yleisön silmistä. Pelissä, jossa ollaan poliittisen vallan partnereita, moraalinen ja aito journalismi on häviäjä.” – https://www.kansalainen.fi/paamediamme-ovat-voittajien-puolella-puolueettomuus-on-journalistinen-haviaja/

  Brysselin Pravdan aikaisemman takapirun Bilderberg-’Aatos Erkon’ on korvannut Bilderberg-’Antti Herlin’.
  Se on ehkä ainoa olennainen muutos seuraavan runsaan kymmenen vuoden takaisen artikkelin sisältöön:

  ”Helsingin Sanomien johtama mediakontrolli Suomessa”,
  http://eaglesflysingly.blogspot.com/2008/05/helsingin-sanomien-johtama.html
  *

  Britti-patriootti David Noakesin sivusto ”Expose the EU dictatorship and its police state” on edelleen ajankohtainen mm. Suomessa: https://eutruth.org.uk/

 2. Uusi suuntaus maailmassa on moninapainen maailma ja Britannia ehkä tietämättään joutui sille tielle pm Cameronin kansanäänestyksen takia EUerosta. Britannia varmasti pärjää EUn ulkopuolellakin mutta voi aiheuttaa työvoimaongelmia alussa jos omasta maasta ei löydy tekijöitä. Kauppa ei lopu EUn ja Britannian välillä mutta ero antaa myös lisää kaupankäynti mahdollisuuksia ympäri maailmaa.
  EU ei ole ollut sellainen onnela kuin sitä on mainostettu ja isot maat on siinä menestyneet taloudellisesti mutta pienet maat on suhdanteista riippuvaisia kuten olivat jo ennen EUiin liittymistä. Lisäksi yhteisvastuu, inflaatiosäännöt. velkaraja ja EKPn luoma fiatraha joka on pääasiassa finanssitaloudessa on uhka suomalaisille mutta poliittinen eliitti on jotenkin sokea kun ei näe mihin EUjäsenyys Suomen voi viedä. Eliitti tietenkin ajattelee että itse pärjää vaikka kansa ei pärjääkään.

  EUorganisaatio on varmasti hermostunut brexitistä koska se näyttää tietä muille EUn ahdinkoon saattamille ulos EUsta ja tietenkin hiertää että kuka maksaa nyt Britannialta pois jäävät jäsenmaksut. Myös suunnitelmat enemmistöpäätöksista asukasluvun suhteessa sekä yhteisvastuuksien lisäys sekä liittovaltiokehitys voi ajaa lisää maita ulos EUsta.

 3. Ne pelkäsivät Suomessa eniten reksittiä, jotta eniten EU:sta hyötyivät. Ne Herlin-Erkko-Alma-Bonniers-YLE -piirit menivät monotoniseen vapinaan, joille EU on ollut pyhä jo 30 vuotta.
  Meillähän on laskujeni mukaan 40 erilaista koulukirjaa, joissa nähdään vain hyvää, kaunista, yhteistä mannaa kuvateksteissä ja varsinaisessa opetustekstissä. Tässä ei ole varmasti kaikki kirjat, mutta ei näissä ole sivulausettakaan kritiikkiä, ei edes pohdintaa, tai huomioita Suomen aseman heikkenemisestä.
  Tämähän ei ole vaikuttamista valtion varoin imeväisiinkin jo?

  • Kun seitsemän vanhasta koululaitos kirjoissaan ja opetuksessaan syöttää päivästä päivään näkemystä, että EU on hyvä, se antaa meille elintasomme, se mahdollistaa vapautemme, sen kaikki käskyt ja lakisäänöt ovat hyviä, ilman EU:ta olisimme Siperiassa, niin kysyn:
   1. onko niin vielä ajatuksissaan ihmisiä, jotka luulevat ettei 25 vuoden aivopesu ole tehnyt tehtävänsä?
   2. Luulevatko nämä ihmiset, että aivopestyt ihmiset haluaa pois EU -ihanuudesta, jota lapsesta saakka on taottu päähän?
   3. Miten luulette 500 miljoona eulaisen ajattelevan mahdollisuudesta, että Englanti teki oikein? Tietysti he ajattelvat, että se oli rikos!

 4. EU on niin ylimaallisen hyvä idea, että Suomi jää sinne vaikka yksinään, jos niikseen tulee. Koko muu maailmaa saa hylätä toimimattoman, poliittista ja kulttuurista ylivaltaa himoitsevan byrokraatti-despoottien kyhäämän himmelin, mutta Suomi ei koskaan. Meikäläiselle satraappikunnalle ulkoisen miehittäjän avulla nousu peruskansan yli on unelmien täyttymys ja EU tässä ihana väline, kun ei tarvitse enää kuunnella typeriä alamaisia ja niiden valistumattomia mielipiteitä.

  Mutta vallanhimo ei ole EU:n pahin piirre, vaan se on tapa levittää sekulaaria arvotyhjiötä Eurooppaan ja erityisesti Itä-, Kaakkois- ja Etelä-Eurooppaan, jossa on vallinnut pitkään uskonnollisten instituutioiden ja kansankulttuurin sopuisa yhteiselo. EU haluaa ajaa Itä-Euroopasta ja Balkanilta pois mm. alueen ortodoksiset kirkkokunnat takavarikoiden niiden omaisuuden ja tuoda länsimielinen tyhjä kristillisyys tilalle, mistä seuraa nopea sekularisaatio ja kulttuuristen traditioiden alasajo (esim. tapaus Montenegro, jossa on voimakas länsimaisten arvojen pakkosyöttö meneillään). EU ja Nato yhdessä pyrkivät tekemään sen, missä ei edes Osmanien raaka valtakunta onnistunut eli tuhoamaan itäeurooppalaisen kristillisyyden. Näin saadaan taas lisää kymmeniä miljoonia ihmisiä länsimaisen sivistyksen piiriin toteuttamaan sielutonta materialistista pakkotahtisen kulutuksen ja tuotannon sävyttämää onnelaa. Lopulta nämäkin maat raaistuvat, tyhmentyvät, alkavat inhota itseään ja lopulta avaavat porttinsa maahantunkeutujille ja kuolevat pois vahvempien valloittajakulttuurien tieltä.

  • ”…vallanhimo ei ole EU:n pahin piirre…”
   Ei ole mutta sen luomisen takana on taho (mafia) jonka pahin piirre on pohjaton vallanhalu. Eikä tuo mafiamainen vallanhalu halua edistää sitä mitä me pidämme hyvänä vaan se haluaa tuhota suurimman osan ihmiskuntaa.
   EU on tuon perverssin vallanhalun kaappaama ja alistama yhteisö jonka on tarkoitus muuttua Saatanan palvojien sekulaariseksi arvotyhjiöksi jossa ei ole tilaa muulle kuin sieluttomalle materialismille ja tuhoisalle hedonismille.

 5. EU:n auvoisuutta pönkittää yli 25 vuoteen suurin USA:n sotavoimien panos Euroopassa : 20 000 sotilasta tuodaan meren takaa rahdattuna tänne, 37 000 harjoittelijaa vanhalla mantereella helmi-huhtikuussa. Ketä vastaan ? Suomi on mukana ainakin Virossa ja Saksan Grafenwöhrissä – Defender-Europe 20.
  https://www.eur.army.mil/DefenderEurope/

  Sotaleikkeihin tuntuu riittävän rahaa. Näin Eurooppaa rakennetaan. Mitä tämä maksaa per asukas ? Ensimmäisen ja toisen maailmansodan rahoittajatahoille eurooppalaiset olivat kärpäsiä. Tämä hyönteisajattelu tuntuu jatkuvan Suomen ulko – ja puolustuspolitiikassa. Päätelmiä voi tehdä siitäkin, kuinka vuolaasti Ben Zyskovicz kehui nuorten naisten hallitusta. – Hävittäjähankintoja valmistellaan.

  Rauhantahtoisuuden sijaan Euroopan Unionin alue on siis entistä militarisoituneempi. Tällainen kulttuuri ei osoita sivistystä, vaan rappiota. Ihmisen kannalta arvoton valtioiden keskitysleiri näännyttää sen asukkaat lopulta kestokyvyn rajoille. Ranskassa oli taas yli 90.000 ihmistä kaduilla osoittamassamieltä Macronin eläkeuudistusta vastaan. Oletko kuullut tapahtumasta ?

 6. ”Tiedotuskoneisto on valjastettu ihastelemaan EU:ta ja kauhistelemaan Brexitiä ja ”romahtavaa” Britanniaa”.
  Kyllä. Mutta ainahan se on valjastettu tukemaan eliitin agendaa ja kauhistelemaan sitä vastustavia ajatuksia ja kansanvaltaa.

  Hyvä kirjoitus ja on ilo todeta että VV:n lukijoille tulee jotain hyvääkin Brysselistä.
  — Mutta Olli, miksi et ole täällä pönkittämässä maamme irtiottoa hukkuvasta laivasta vaan siellä hukkuvassa laivassa kuluttamassa meidän vähäisiä rahoja joille olisi käyttöä täällä kotonakin ?
  Miltä kuulostaisi näkemys että kysymys on pelkästä NWO-teatterista?
  Kuten EU niin Brexitkin on suunniteltu juttu ja palvelee nwo-agendan tavoitetta pitää Eurooppa heikkona ja USAn ja Israelin mafiaveljien (neokonnien) hegemonian alla (=Ensure that Europe remains under US hegemony;).
  Tuskinpa sitä muuten olisi tapahtunutkaan kun Lontoo on jo satoja vuosia ollut koko maailmaa itselleen havittelevan sionistimafian pesäpaikka josta käsin Euroopan kohtaloa on ohjattu ja joka on EU-hankkeen takanakin.

  EU luhistuu kasaan tai luhistetaan – härkäsestä tulee kärpänen. Se kuuluu isompaan agendaan yrittää pitää hegemonia hukkumassa olevan imperiumin käsissä ja estää hiipivää Venäjän pelon vaimentumista ja yhteistyötä idän kanssa. Meidän utopistit ovat pistäneet päänsä pahasti pensaaseen kuvitellessan jotain muuta tai sitten heidät on ostettu tai ovat muuten sokeudessaan langenneet myymään maansa ja naruttamaan kansaa jottei vaan tule finexit-paineita.

  Kun lähtöpohja on että EU on pääosin pelkkä nwo-mafian isomman, koko maailman valtaamiseen tähtäävän agendan valtapoliittinen luomus niin se pidetään mafian hegemonian alla — ja tietysti mahdollisimman kovassa Venäjän pelossa jotta asekaupat sujuvat ja USAn aseteollisuus nettoaa rahaa. Onhan Trumpkin antanut ymmärtää että viis veisaa Euroopasta ja heti virkaan astuttuaan kävi ’vierailulla’ brittihovissa. Se jo kertoo vähempilahjaisellekin mikä on homman nimi.
  Sionistien johtamaa Britanniaa ei suinkaan vielä upoteta Euroopan mukana. Sehän on Israelin ja USAn tärkeä nwo-agendaa tukeva aisapari jota tarvitaan. Nyt kun se on hoitanut hommansa EU:ssa on aika poistua.

  Miksi sitten maamme mafian omistama valtamedia surkuttelee? Eikö kaikki menee kuten illu-mafia haluaakin? Vai kuuluuko surkuttelu ja luja usko Brexitin peruuntumiseen mafian agendaan jottei kansa alkaisi parkua ja vaatia fin-exitiä ja vapautumista globalistien hankkeista? Ehkäpä juuri niin.
  Pepe Escobar valistaa meitä. Pieni ote artikkelista
  ——
  Will the US Empire Last Longer than the Mongols? (162 Years) – Probably Not
  The United States may be destined for a shorter historical existence than the Mongol era established by Genghis Khan

  Pepe Escobar
  For the first time in two millennia, China is able to combine the dynamism of political and economic expansion both on the continental and maritime realms, something that the state did not experience since the short expeditionary stretch led by Admiral Zheng He in the Indian Ocean in the early 15th century.
  Eurasia, in the recent past, was under Western and Soviet colonization. Now it’s going all-out multipolar – a series of complex, evolving permutations led by Russia-China-Iran-Turkey-India-Pakistan-Kazakhstan.

  Every player has no illusions about the “system leader” obsessions: to prevent Eurasia from uniting under one power – or coalition such as the Russia-China strategic partnership;
  ensure that Europe remains under US hegemony;
  prevent Southwest Asia – or the “Greater Middle East” – from being linked to Eurasian powers; and prevent by all means that Russia-China have unimpeded access to maritime lanes and trade corridors.
  https://asiatimes.com/2020/02/the-siren-call-of-a-system-leader/
  https://russia-insider.com/en/will-us-empire-last-longer-mongols-162-years-probably-not/ri28286

  • ”Kuten EU niin Brexitkin on suunniteltu juttu ja palvelee nwo-agendan tavoitetta pitää Eurooppa heikkona ja USAn ja Israelin mafiaveljien (neokonnien) hegemonian alla (=Ensure that Europe remains under US hegemony;)….”
   Tuo ”under US hegemony” tietysti merkitsee tai tarkoittaa ”under zionists hegemony” kuten N-yahu on ilmoittanut.

   Tähän sopii jatkona TV:n blogi joka kuvaa vaikeutta elää sovussa sionistien kanssa josta Irish Savant sanoo blogissaan ettei se ole edes mahdollista

   Blogi: Timo Vihavainen, to 20.02.2020 23:46 — Juutalaiset Venäjän kirjallisuudessa
   Aleksandr Solženitsynin viimeinen suuri teos oli Kaksisataa vuotta yhdessä (Двести лет вместе). Kirja käsittää kaksi nidettä ja on laajuudeltaan yli tuhat sivua.
   ”On turha sanoakaan, että syytteitä antisemitismistä tuli, mutta niihinhän Solženitsyn oli jo saanut tottua. Ei siinä auttanut, että joku juutalainen Dora Šturman kirjoitti kirjailijasta ihailevan elämäkerran.
   Kirja päättyy Vjatšeslav Ivanovin tekstiin, jossa arvioidaan, että juutalaiset on sallimus lähettänyt koettelemaan eri kansojen kykeneväisyyttä noudattamaan Kristuksen evankeliumia. ”

   Hyvin kuvaava tuo loppupäätelmä on. Nyt hajotetaan Eurooppaa ja pääosassa he ovat. Historia myös todistaa kiistatta että Kristuksen evankeliumia noudattavat ovat aina jääneet hopealle ja moni Mestarinsa tavoin päätynyt ja koko ajan päätyy ristille. Ei ihme että IS päätyy moiseen pessimismiin.
   —–Irish Savant kysyy blogissaan voivatko valkoiset ja juutalaiset (tarkoittaa varmaan sionisteja) ylipäätään elää yhdessä?
   Can Whites and Jews co-exist?
   http://irishsavant.blogspot.com/2020/01/is-it-possible-for-white-gentiles-to.html
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=201295
   Is it possible for White gentiles to live harmoniously with a Jewish minority? I’ve come to the view that it’s not.
   First let’s get out of the way the standard acknowledgement that there are many good Jews in any community (I’ve known plenty) and there are even greater numbers who just want to live and let live.
   Nonetheless a significant Jewish presence in any country seems to have, and has had throughout the centuries, a negative impact on the host communities. ….

   https://beta.oikeamedia.com/o1-132206

   • ”—–Irish Savant kysyy blogissaan voivatko valkoiset ja juutalaiset (tarkoittaa varmaan sionisteja) ylipäätään elää yhdessä? ”

    The War on White Australia: Cheap Labor Importation Schemes
    in Featured Articles /by Brenton Sanderson
    I have written extensively about the pivotal role played by Jewish intellectuals and activists as ideological and political handmaidens of the demographic transformation of Australia over the last fifty years (see here, here, here, here and here). In this essay I want to explore another key driver of this transformation: business interests fixated on suppressing wages and boosting profits through the expedient of mass immigration and cheap labor importation schemes.

    Ei vaan EU vaan myös Australia paljastaa kuinka vaikeaa sopuisa yhdessä eläminen sionistien kanssa on.

    Australia’s Plutocratic Elite and Mass Immigration
    Noting the reasons for the major parties’ flagrant disregard for wishes of the electorate, Judith Sloan notes that “The lobbying behind immigration is so strong that both parties have concluded the views of ordinary folk can be ignored. These forces include the bureaucracy—check out the Treasury’s reports—big business, property developers, the universities, and various interest groups, some ethnically based.” These business and ethnic groups lobbying for unrelenting waves of mass immigration often overlap. Australia’s largest property developer, the Jewish tycoon Harry Triguboff (known as “high-rise Harry”) is a pro-immigration zealot for ethnic and business reasons. Born to Russian-Jewish parents who fled to China, Triguboff, who came to Australia as a young boy in 1948, pioneered selling apartments to the Chinese, and hopes mass immigration will see Australia’s population soar to 55 million by 2050 and 100 million by the end of the century.
    Fellow Jewish plutocrat, Frank Lowy, is also “an advocate for an ambitious immigration program.”
    In response to talk of a small cut to the permanent immigration intake in 2018, Lowy, claiming to be “disturbed by the negative tone of the debate over immigration,” protested that “we are moving in the wrong direction…. We should be talking about targets, not caps.”
    Mass immigration proponents like Triguboff, Lowy, and fellow Jewish property tycoon John Gandel, were leading donors to both major political parties in the lead up to the 2019 election. All three, meanwhile, strongly support Israel’s ethnically-restrictive immigration policies, with Lowy recently moving to Israel after retiring from active involvement in his business affairs.
    https://www.theoccidentalobserver.net/2020/02/23/the-war-on-white-australia-cheap-labor-importation-schemes/

 7. Jälleen Vastavalkeassa hyviä pohdintoja. Yritän vähän kevennystä. (Täyttä läpänheittoa)
  Simon E: Siivosti, veljet. Mutta sanonpa, ettei meistä ole komissarjuiksi eikä MEPEIKSI ja sen tähden jääköön hyvästi siinä kohdassa kaikki puuhat. Olkoon toki elämämme nuhteeton ja siivo, silä me taidamme elää kristittyinä ihmisinä ilman EU:kin, kun vaan uskomme.
  Juhani H-a: Simeoni E haastelee oikeuden ja kohtuuden kieltä. Pois tästä pojat; luontoni ei kestä kauemmin.
  Ano: Sydäntäni niristelee nähdessäni kuinka Juhania jauhetaan (tehokas katuminenn). Pois pojat!
  Juhani H-a: Päätetty asia, mutta älä surkuttele, sillä kosto on kädessäni. Onhan minua kuranssattu ja revitty kuin ravunsyöttiä valtamediassa, totisesti! Ja onpa taskussaani aika hamppupivo, unilukkarin rohtima hamppupivo.Mutta ellei se vihko kerran tukkee unilukkarin kitaa, niin tapahtuu se siitä syystä, että teen tavarastani jonkinlaisen koneen ja kappaleen. Unilukkarilla on kaula; mutta enpä hiiskahdakkaan enemmin nyt.
  Samizdat jatkunennee…

 8. ”Tosiasiassa EU:n sisällä on siis kilpailevia näkemyksiä turvallisuusratkaisuista. Ei ole mitään yhtenäistä eurooppalaista etua, eikä ole yhtä eurooppalaista turvallisuuspoliittista ratkaisua.”

  Ylläoleva lainaus tekstistä on huomionarvoinen. Tästä aiheesta pitäisi viimeinkin aloittaa laajempi julkinen keskustelu. Samoin kuin myös siitä että Suomi on ylipäätään ottaen tippumassa tyhjän päälle, nykyisten valtaisten geopoliittisten mullistusten myötä. Erinomainen kirjoitus.

 9. Samizdat jatkuu
  Eero Heinähattu: Minä ehkä tiedän toisen ja paremman neuvon. Hiuskiimurasta, jota säilyttelet lakkarissasi kierrämme oivan talutushihnan unilukkarin mopsille lahjaksi hyvän opetuksen edestä. Mutta miksi yllytän syntiin, koska tiedän ja kaikki yksimielisesti myönnämme, että kuritus tekee sanomattoman hyvää, niinkuin veljellisesti juttelimme tiellä.
  Juhani H-a: Eero tavailee jo. Kas kilttiä poikaa vaan.
  Eero H: Häpeä kyllä näin vanhan vasta tavaamista harjoitella.
  Juhani H-a: Vanhan? Entäs meidän toisten ikä?
  Simeoni: Hän pistelee.
  Juhani: Niin, pisteletpä taas, sinä ohdake poliittisessa pellossamme, sinä katkera happamus poliittisessa velitaikinassa, sinä piikkisika, piikkiporsas, sinä sammakko!
  Samizdat jatkunnee

 10. Samizdat jatkuu.
  Simon E: Hiljaa, unilukkarin tähden hiljaa!
  Juhani H-a: Korttikaalista ulos kaikki yksimielisesti (yli 5/6 enemmistöllä)! Joka nyt vastaan pinnistää, köniinsä saa.
  Aapo: Timo S, lujamielinen veljeni, mitä sanot?
  Timo S: ”ettei tule tuohesta takkia, vanhasesta pappia eikä minun takista tuohta” sen tähden pillit pussiin ja sassiin EU:sta pois ja kaikki yhdestä päästä. Taidampa kiinnittää asian vielä yhdellä sanalla ”Kahden puolen kirves hiotaan”. Missä EU, siellä ongelma.
  Aapo: Lauri I kuinka teet?
  Lauri I: Käyn tästä Sonnimäelle.
  Samizdat jatkunennenenee

 11. Liittyen Truth_hunter 23.2.2020 at 10:30 kommenttiin
  Olipa mielenkiintoinen kommentti monien joukossa tuossa viimeisen linkin
  https://russia-insider.com/en/will-us-empire-last-longer-mongols-162-years-probably-not/ri28286
  artikkelissa.
  Comment
  [ikeo • 2 days ago • edited
  ”Will the US Empire Last Longer than the Mongols?”
  “Those who control the present, control the past and those who control the past control the future.” George Orwell, 1984.
  The Matrix is controlling all narratives, including those of the past, contained in our history books. If our brains are fed exclusively with controlled narratives, our reality is whatever the Matrix wants us to believe. To start with, the ‘British Empire’ was a creature of Judaism. This is what Julius Evola calls the ‘Empire of the Shopkeepers’, created by Jewry to serve their plan of global domination.
  https://evolaasheis.wordpre
  The Kabbalist John Dee created the concept of ”British Israelism” to lure the English elites into the idea of a British Empire. https://en.wikipedia.org/wi
  After creating the Bank of England in 1694, the City of London, under the control of Jewry, was destined to be the centre of financial domination of the world, including the United States, their future creature.
  When the Synagogue started to use Freemasonry to disseminate the poison of liberalism, under the guise of ”Enlightenment”, thereby paving the way to the French revolution, the American republic was created under its auspices. The Great Seal is there to attest the Masonic character of the enterprise and their ambition to initiate a new world order, final stage of their Biblical project to unify the world under Judaic rule.
  The American ”manifest destiny” concept seems to contain the same gene of ”imperialism” as in the Kabbalistic ”British Israelism” and its final utility is today best represented by the Evangelical Christians’ full commitment to Zion. Those useful idiots of Judaism seem to ignore that the end game will be a terrestrial ”rapture” into forced Noahidism for all Gentiles.
  At the light of this background, we can see that what we call ”American Empire” is just another deception: the ’empire’ of the ‘Empire of the Shopkeepers’ will be discarded, when it ceases to serve its masters’ interests.
  A country officially bankrupted, with a current debt of 23.000 billion dollars can hardly be an empire. The Mongol Empire, on the other hand, has been a genuine empire, not a proxy one.
  https://anticorruptionsocie… ]

 12. Em. britti-patriootti David Noakes: ”Expose the EU dictatorship and its police state”.
  Mitäpäs muuta tämä on:

  ”EU perustamassa valtavaa kansalaisvalvonnan tunnistus- ja tietojärjestelmää

  Vuodettujen dokumenttien mukaan EU on perustamassa valtavaa kansalaisten kasvojentunnistuksen tietorekisteriä viranomaisille, joka kytkettäisiin todennäköisesti Yhdysvaltojen ylläpitämään järjestelmään.
  10 EU-maan poliisivoimat vaativat ylikansallista lainsäädäntöä luodakseen valtavan ylikansallisen kasvojen tunnistamisen tietojärjestelmän ”niin nopeasti kuin mahdollista”. Asia paljastui perjantaina tapahtuneessa tietovuodossa. Hanketta johtaa Itävalta ja raportit hankkeesta ovat kiertäneet EU:n hallinnossa marraskuusta lähtien.

  Hanke kuuluu projektina Prüm-järjestelmään, joka on EU:n laajuine tietojärjestelmä mm. DNA-tutkimusten suorittamiseksi ylikansallisesti. Tähän tietojärjestelmään kuuluu DNA:n lisäksi sormenjäljet ja ajoneuvojen rekisteritiedot. Raportin mukaan vaatimus on EU:lle laatia lainsäädäntö, jolla kasvojentunnistus saadaan ylikansalliseen rekisteriin ja todennäköisesti, kytkettyä Yhdysvaltojen kanssa toisiinsa.

  Yhdysvalloilla on jo Prümin kaltainen tietokanta niiden maiden kanssa, jotka kuuluvat viisumiohjelmaan, sisältäen useimmat EU-maista. Suomi kuuluu maihin, jotka ovat tämän tietojärjestelmän piirissä. Tämän vuoksi, raportin The Interceptille vuotaneen viranomaisen mukaan, USA:n ja EU:n yhteinen tietojärjestelmä tulisi syntymään väistämättä.
  EU:n pyrkimys poliisivaltioksi

  Bryssel suuntaa huomattavia resursseja kansalaisten valvontajärjestelmien kehittämiseen, suunnaten pyrkimyksiä yksityiselle ja julkiselle sektorille…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2020/02/23/eu-perustamassa-valtavaa-kansalaisvalvonnan-tunnistus-ja-tietojarjestelmaa/

 13. EU:n johto ajaa aktiivisesti liittovaltiokehitystä. Se uhkaa viedä mailta itsenäisyyden rippeetkin ja johtaa laajan yhteisvastuuseen,jossa Suomi on selvä häviäjä.
  Muistan vain Esko Seppäsen ja Sari Essayahin vastustaneen TV:ssä tätä kehitystä. Onko muita muitkin ?

 14. Kannatkaa lukea Mikko Paunion blogi ” Mikä ihmeen Woke”. Sosiaalidemokraateissa näyttää olevan väkeviä ja vahvoja ajattelijoita, jotka tunnistavat hömpänpömpän ja sanovat mitä se on: hömpänpömppää.

   • On pimitetty tietoa Hanaun ampujan taustoista. Saksassa kyse on sisäpoliittisesta asetelmasta : globalismi (vanhat puolueet ) vastaan kansallinen päätöksenteko (AfD). Tämä tapahtuma tuli kuin tilauksesta Angela Merkelille – hän löi onnettomuudella rajusti em. puoluetta ( joka korostaa sananvapautta ja kansallista riippumattomuutta), vaikka asiayhteys on väärä.
    Asiantuntijan lausunto ampujasta: paranoidi haluusinatoorinen skitsofrenia, narsistinen persoonallisuushäiriö.
    Ampujan lausumia:”Voin ohjata Hollywoodin filmituotantoa ajatuksieni avulla. Olen voinut ohjata George W. Bushin hyviä sotia Afganistanissa ja Irakissa telepaattisesti.”
    https://uncut-news.ch/2020/02/21/hanau-und-die-politischen-suendenbocke/

 15. EU-diktatuurin ihanuutta:

  ”EU-taakanjakoon sitoutuneen hallituksen harhautus: Päätös tehty 175 Välimeren laittoman siirtolaisen turvapaikasta Suomessa

  Reilu viikko takaperin sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) kertoi halusta ”perheettömien lasten” vastaanottamiseksi Suomeen laittomien siirtolaisten leireiltä Kreikasta. Nyt ilmoitetaan, että lasten lisäksi Suomeen vastaanotetaan myös aikuisia ja kaikkialta Välimeren alueelta…”
  https://mvlehti.net/2020/02/22/eu-taakanjakoon-sitoutuneen-hallituksen-harhautus-paatos-tehtiin-175-valimeren-laittoman-siirtolaisen-turvapaikasta-suomessa/

  Ikäänkuin tämä jo ei riittäisi p-aukiseksi velkaannutetulle Suomelle:
  ”Maahanmuuton hinta 3,2 miljardia euroa [vuodessa]”,
  https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/03/05/maahanmuuton-hinta-32-miljardia-euroa-1-3-taustaa/

  Siinä sivussa Rotschildin velkaponzi saa lisää tyhjästä luotua velkarahaa ja väistämätön korttitalon romahdus hiukan lykkääntyy.

  • Brittien, toisin kuin ”taakanjakoon” taipuvan Suomen viherpuna-hallituksen, ei tarvitse enää päästää maahansa lisää näitä ”rauhan uskonnon” edustajia:

   ”Brittiläinen islamisti – ”Islamin sanoma on isku, joka poistaa pään hartioilta”

   Brittiläinen islamisti Abu Haleema sanoo 10. joulukuuta 2019 Internetiin ladatulla videolla profeetta Muhammedin ylistäneen yhtä seuralaistaan tämän runoista, joiden mukaan islamin sanoma on ”isku, joka poistaa pään hartioilta”…”,
   https://www.kansalainen.fi/brittilainen-islamisti-islamin-sanoma-on-isku-joka-poistaa-paan-hartioilta/

 16. Jatkona Truth_hunter 23.2.2020 at 10:30 ja Truth_hunter 23.2.2020 at 20:32 kommentteihin
  VOITA LEIVÄLLE — pieni katsaus artikkeliin joka kannattaa lukea
  Brussels Bureaucrats Ably Visualize the EU’s Decline — Brysselin byrokraatit selkeästi osoittavat EU:n rappion
  GUILLAUME DUROCHER
  Euroopan komission asiantuntijaryhmä on laatinut mielenkiintoisen raportin ”Euroopan yhteisistä hyödyistä”, jossa on runsaasti infografioita, jotka tuovat esiin erilaisia ​​tapoja, joilla EU näivettyy: Kiinan nousu, euroskeptisen populismin nousu, heikot armeijat, heikkolaatuiset maahanmuuttajat ja heikkous tutkimuksessa ja kehityksessä sekä tekniikassa. ….

  Raportin kirjoittajat puhuvat ”monikriisistä” (rahoitus-, velka- ja siirtolaiskriiseistä), ”megatrendeistä” ja oletetusta ”uus-noususta”, jonka EU on kokenut viime vuosina. . . mutta tosiasiassa asiakirja korostaa alamäkeä, joka Eurooppaa kohtaa. Eurokraatit ovat varsin hyvin tietoisia monista ongelmista, mutta ratkaisumallit ovat usein erittäin kyseenalaisia.

  Rise of China

  The report notes that “standard-setting power threatens to shift towards Asia, along with economic prowess and technological leadership.” What’s more, partners who have traditionally looked to the EU – namely Africa and the western Balkans – “are diversifying their partnerships” throw growing ties with China, India, and/or Russia.

  The report is worth quoting, if only to show the state of official thinking (bullet points and bolding in the original):

  Migration will remain a defining issue for the EU in the years to come as the absolute number of migrants across the world is expected to continue increasing. Economic development in the world’s poorest regions will in the short-term lead to greater migration as people’s ability and willingness to emigrate increases with income. This trend could affect much of the African continent, where the population is not only very young, but also set to double in the next 30 years.
  Europe will likely remain an attractive destination: It is already home to 15% of the world’s migrants (excluding mobile EU citizens) and, since 2010, EU28 countries have received on average 43% of the world’s new asylum applications.
  Yet, the EU continues to underachieve on attracting high-skilled talent. Labour migration to the EU27 has fallen by more than half since 2008 and accounts for just 15% of total immigration. More than half of legal migration flows into EU Member States are driven by family reunification – mainly marriage migration – or humanitarian grounds.

  Democracy & Euroskepticism
  This section strikingly shows the tension between liberalism/globalism, which are a set of a values which have been imposed on the West in a top-down fashion, and democracy, which has no values as such, but merely refers to the majority will. Hence all the handwringing among liberal elites about “illiberal democracy” or “national(ist) democracy,” that is to say, when a government adopts policies which the majority of the people want but which liberals disapprove of.
  …..I am convinced Europeans would not even contest the European Union if they were convinced Brussels was on their side (economically, culturally, demographically, and otherwise), if the motto were: “Europe for Europeans!” But as things stand, this would require an intellectual revolution the metropolitan classes are unwilling to make. The urbanites love themselves for embracing the world and fear their kinsmen the proles.

  ——Eurooppalaiset eivät edes kiistäisi Euroopan unionia, jos he vakuuttuisivat, että Bryssel on heidän puolellaan (taloudellisesti, kulttuurisesti, väestöllisesti ja muuten), jos motto olisi: ”Eurooppa eurooppalaisille!” Mutta nykyisessä tilanteessa tämä vaatisi älyllistä vallankumousta, jota suurkaupunkien luokat eivät halua tehdä. Kaupunkilaiset rakastavat itseään ja maailman omistamista ja pelkäävät ’proletariaatti serkkujaan’.
  https://www.unz.com/gdurocher/brussels-bureaucrats-ably-visualize-the-eus-decline/

  Siitä vaan tavaamaan kovaa faktaa artikkelista ja viisastumaan. Erityisen suositeltavaa luettavaa hallitukselle ja eduskunnalle jotta ymmärtäisivät jättää hyvästit hukkuvalle laivalle ja suunnata katseen itään jossa järki toimii.
  Jää miettimään mikä lienee moisen raportin tarkoitus?
  Todellisuudessa se lienee jälkikäteistä sanahelinää eikä merkinne mitään koska Unioni on Nwo-mafian kahleissa ja kyvytön toimimaan järkevästi … ollut sitä jo alusta alkaen kun tavoite on ollut se missä nyt ollaan eli Euroopan ja valkoisen rodun tuhoaminen.

  • EU-projektin epäonnistumiseen vaikuttaa kenties eniten se, että tavoitteet ovat olleet jo alun perin keskenään ristiriitaisia ja osin toivottoman utopistisia. Joidenkin virallisten suunnitelmien mukaan Euroopasta olisi pitänyt tehdä maailman kilpailukykyisiin talous tiettyyn vuosilukuun mennessä. Ainakin Lissabonin sopimus on laadittu tässä hengessä. Toisissa tavoiteohjelmissa painotetaan sosiaalisia ja kulttuurellisia ulottuvuuksia. Mutta kuinka Eurooppa voisi muka kilpailla kiinalaista orjatyövoimaa vastaan? Tai USA:n piilaaksoon ympäri maailmaa kerättyä juuretonta high tech-älykeskittymää? Jopa ahkerat saksalaiset jäivät kehityksessä ja tuottavuudessa jälkeen ja maan tilannetta on pyritty korjaamaan aivan sekopäisin ottein mm. sosiaaliturvauudistuksilla ja vierasväestön tuottamisella. Maa on poliittisessa kriisissä, koska maton alle on lakaistu niin paljon jännitteistä tavaraa. Saksalaiset haluaisivat elää kuin normaalit ihmiset eivätkä kuin robotit.

   Ihmisystävällinen EU-projekti voisi asettaa tavoitteekseen vakaan kotimantereen eurooppalaisille, joka koostuisi eurooppalaisten kansojen omista suhteellisen yksi- tai vähäetnisistä kotimaista? Mutta sellainenhan Euroopassa oli jo ennen EU:ta. Mutta kuten hyvin tiedetään, niin EU on kilpailukyykyttäjien ja hilavitkuttimien värkkääjien projekti ja ajatusmaailmaltaan sellainen, että suomalaisten pitää kilpailla koko maailman kanssa esimerkiksi sitä, kuka osaa tehdä halvimmalla vaikkapa putkiston kauluksen. Ensin kuultiin vuosikaudet saarnoja siitä, etteivät suomalaiset pärjää pesemällä toistensa paitoja. Heti kohta suomalaiset usuttamalla usutettiin pesemään toistensa paitoja, koska vientisektori ei työllistä tarpeeksi.

   • Paljastit hyvin koko EU-unelmaprojektin absurdiuden ja järjen vastaisuuden.
    Mutta ymmärrät varmaan että se on tällainen vain siksi että niin on haluttukin? Niin on pieni materialismiin vihkiytynyt joukko, eliitti tai Mafia, halunnutkin ja se tekee koko ajan kovasti töitä jottei totuus paljastuisi eikä mikään muuttuisi … tai ainakaan lähtisi eri suuntaan sen suuren unelman asuun puetusta orja-evankeliumin sanomasta.
    Itse en usko että ihmiskunta olisi tällä tiellä ainakaan näin pahasti kuin nyt ilman …. niin, taas se on toistettava: ’erään heimon’ vetoapua ja joka koko ajan kurittaa muuta maailmaa (kuten Atzmon sanoo: ”olemme kaikki palestiinalaisia”) aina kovemmin ja kovemmin kunnes muu maailma saa tarpeekseen ja …..
    Asiaa pohtii myös IS
    Can Whites and Jews co-exist?
    http://irishsavant.blogspot.com/2020/01/is-it-possible-for-white-gentiles-to.html
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=201295

    • Hei, meihin vaikutetaan ja millä lailla vastaa myöskin Valery Pyakin videollaan, joka on julkaistu jo 27.01.20. Video sisältää niin corona- viruksesta kuin Brexitistäkin tietoa, mitä ei ainakaan Ylellä kuule. Pykinin mukaan esimeriksi Brexit toteutui globalistien näkökulmasta katsottuna liian aikaisin. Hän väittääkin että koska niin Irlanti, Skotlanti ja Wales haluaisivat pysyä EU:ssa, Britannia tulee ohjaamaan ””kaupankäyntinsä” niiden kautta joten mikään ei muuttuisi.

     Tässä toinen 5G ja korona-viruksen ”ykseyttä” käsittelevä saksankielinen video joka kannattaa katsoa siitäkin huolimatta että siinä puhutaan tosi hitaasti.
     https://www.youtube.com/watch?v=C_MzlOfVPWI

     Korona-virus tapauksilla maissa kuten Kiina, Etelä-Korea ja Italia yhteisenä tekijänä näyttää olevan se että ne ovat kaikki etunenässä 5 G verkkojen rakentamisessa.

     Komisch, alle Städte/Orte (China, Südkorea, Italien) mit Corona sind Vorreiter beim 5G Ausbau zu sein …
     Die RNA Schnipsel, die mit den ”CORONA” Tests gemesen werden, entstehen durch Mikrowellenstrahlung ..

    • ”… taas se on toistettava: ’erään heimon’ vetoapua ja joka koko ajan kurittaa muuta maailmaa (kuten Atzmon sanoo: ”olemme kaikki palestiinalaisia”) aina kovemmin ja kovemmin kunnes muu maailma saa tarpeekseen ja …..”

     Shocking Atrocities: We Are All Palestinians Now
     By Lasha Darkmoon on February 22, 2020
     Gruesome details have recently emerged of Israel’s torture of Palestinian prisoners, with the US standing by as complicit partners in these shocking atrocities.
     By Whitney Webb — February 12, 2020
     with commentary from Lasha Darkmoon
     Gruesome Details Emerge of Israel’s Torture of Palestinian Prisoners
     One prisoner was hospitalized for kidney failure and 11 broken ribs. Another had his genitals bitten by a security dog while a third man was left wheelchair-bound and unrecognizable.
     New allegations have surfaced claiming that Israel’s domestic intelligence agency, Shin Bet or Shabak, is engaged in the brutal torture of Palestinian detainees, despite the practice being against both Israeli and international law.
     The new accusations, deemed “very credible” by both Israeli and Palestinian rights groups, come amid a recorded spike in the use of torture on Palestinian detainees by Israeli authorities.
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=202869

     Luulisi että tämä riittäisi jo kääntämään myös EU:n selän muita koko ajan antisemitisteiksi syyttäville sionisteille

   • EU-projektin epäonnistuminen tavallisen tallaajan kannalta oli sisäänrakennettuna jo EU:ta perustettaessa huomioonottaen mm. ketkä ja missä tarkoituksessa olivat ratkaisevassa asemassa sitä aloitettaessa:

    ”Euroopan unionin valmistelu laitettiin alulle 50-luvun Bilderberg-kokouksissa. Lord Rothschild ja Laurence ROCKEFELLER valitsivat 100 vaikutusvaltaisinta elitistiä integroimaan Euroopan – ei suinkaan muodostaakseen mielekkäämmän tulevaisuuden tavalliselle kansalaiselle, vaan tehokkaammin toimivan valvontakoneiston ja kaiken alistamisen talouden ylivallalle.” – Kirjaesittely / Tomi Ahola: DANIEL ESTULIN: The True Story of the Bilderberg Group (2007), https://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html?PHPSESSID=4akjpbmei5bp3a6kf4c2dvupp3#msg1783220

    ROCKEFELLERIEN suvun edustaja kuten mm. Rotschildienkin edustaja kuuluu Bilderberg-ryhmän sisäpiiriin ja on aina kokouksissa mukana.
    Kummankin suvun voi hyvin perustein sanoa kuuluvan ihmiskunnan arkkivihollisiin.
    Rockefellereiden osalta on syytä muistaa esim. se, mitä Yhdysvaltain kongressiedustaja Larry P. McDonald aikoinaan sanoi:

    ”“The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and COMMUNISM under the same tent, all under their control. … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and INCREDIBLY EVIL IN INTENT.” ~ Larry P. McDonald, U.S. Congressman, 1976, killed in the Korean Airlines 747 that was shot down by the Soviets,
    in “Introduction” to The Rockefeller File, by Gary Allen (1975), https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/rockefeller_file/rockefeller.htm

    Johtaviin sionisteihin kuuluvat kasaarijuutalaiset Rotschildit mm. hallitsevat läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää, johon Suomikin on kytketty euron kautta.

 17. Ei ole yhteistä ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa muttei myöskään ”yhteisiä arvoja”. Epämääräisyydessään ja yleisluontoisuudessaan niihin on helppo vedota ja väistää konkreettinen puhe.

  Yksi EU:oon liittyvistä oudoimmista käsityksistä on, että se on estänyt sodat Euroopassa. Vakavalla naamalla ilmeisen vakavasti otettavat ihmiset esittävät tämän ikään kuin tosiasiana, ts. väittävät, että ilman unionia Euroopan maat olisivat olleet toistensa kimpussa. Siis että olisi jokin väistämätön, pakottava mekanismi, joka saa Euroopan valtiot sotimaan keskenään!

  Mitään rajaa siinä, miten pitkälle tarkoitushakuisessa europuheessa voidaan mennä, ei näytä olevan.

  Outoa on myös puhe Europan ja Venäjän suhteista tavalla, josta syntyy käsitys, että jälkimmäinen ei olisi osa Eurooppaa. Se on, ja tästähän mm. Gorbatsov puhui. (Itänaapurin tekee mielenkiintoiseksi se, että se on myös osa nousevaa Aasia.) Pyrkimys rajata tai eristää Venäjä Euroopan yhteydestä on suurta typeryyttä.

  Tähän kuuluvat myös Venäjään kohdistetut EU:n pakotteet. On tolkutonta, että joudumme loputtomasti maksamaan hintaa siitä, että Ukrainassa tehtiin Usan tukema vallankaappaus ja että kaapparit arvioivat väärin Venäjän turvallisuusintressit ja että se tämän seurauksena teki omat laittomuutensa, mikä ei suinkaan ole ainutlaatuista tässä maailmassa. Kyse on siis kahden valtion välisestä konfliktista, jossa emme ole osapuolena, mutta johon tulisi etsiä ratkaisua kaikin keinoin; ei kuitenkaan pakotteilla, joilla sitä vain pitkitetään.

  Ukrainan kansan (ja esim. palestiinalaisten) kärsimykset eivät oikeasti kiinnosta EU:ta, eli se niistä eurooppalaisista arvoista! EU on kaksinaamaisuudessaan ylivertainen.

  • ”EU on kaksinaamaisuudessaan ylivertainen….”
   Aivan kuten sen luonut Mafiakin on. Siksi se ei voi muuta ollakaan. Se on Mafian sielun peilikuva.

 18. Suurimmalla osalla meistä äly riittää ymmärtämään että maamme on menossa kohti itsetuhoa.
  Mutta silti juurikaan mitään sen estämiseksi ei tehdä. Miksei?
  ———
  ”Tämä on monille alistetuille vaikeaa, kun he ovat tottuneet siihen, että vihastuminen on moraalisesti tai uskonnollisesti väärin”, sanoo Raamattuopiston ent. johtaja R Mäkelä ja jatkaa: ”Mutta ei se ole. Uudessa Testamentissakin kehotetaan: vihastukaa, mutta älkää tehkö syntiä. Vihastuminen ja vihaaminen ovat eri asioita.
  Kun meidän oikeuksiamme poljetaan, meidän pitäisi suuttua siitä, eikä suinkaan jäädä alle. Osoita vihastumisesi tavalla tai toisella. Käytännössä tämä merkitsee riitelemistä. Ne jotka ovat joutuneet alistetuksi ovat yleensä ihmisiä, jotka inhoavat riitelemistä ehkä yli kaiken. Se on heille suunnattoman vastenmielistä. Koko heidän olemuksensa on sitä vastaan, mutta on vain opittava riitelemään”.
  ———-
  Tuo riitely tarkoittaa rakentavaa rohkeutta: panna oma persoona peliin ja pitää puolensa. Se johtaa sisäiseen muutokseen. Muuttunut ei ole enää valmis sopeutumaan mihin tahansa ja haluaa ja uskaltaa etsiä keinoja joilla voi tilannetta muuttaa.

  Jotta muutos toteutuisi meissä tarvitaan myös tietoa, joka auttaa kokemisen ohella tajuntaa laajentumaan ja järkeä ymmärtämään todellisuutta realistisesti sekä tulkitsemaan oman asemamme siinä oikein.
  Siis tietoa jota maailmankuvaa ja persoonaamme kutistamaan ja totuutta vääristämään pyrkivä vallan-media ei tarjoa.

  Kun yhä useampi kansalainen pääsee irti vallan mediasta ja sen propagandasta niin he voivat valita maahan eduskunnan joka toimii kansan valtaa, siis heitä, kunnioittaen eikä anna vallanhimoisen sosiopaattisen ja narsistisen eliitin nousta johtamaan maata ja alistamaan kansan pelkäksi EU:n kuunteluoppilaaksi.
  ——-
  Naimisissa narsistin kanssa
  Marketta Joutsiniemi, Pia Kaulio, Raimo Mäkelä, Jyrki Pekola ja Gustav Schulman

  Narsismi on vakava persoonallisuuden häiriö, jonka vaikutuspiirissä elää noin 7–9 % väestöstä. Suomalaisten asiantuntijoiden laatimassa teoksessa kuvataan mm. millainen on narsistinen luonnehäiriö, pureudutaan narsismin varjostamaan parisuhteeseen, häiriön tunnistettavuuteen, terapiaan ja juridiikkaan. Kirja sisältää runsaasti esimerkkejä ja tapauskertomuksia. Välttämätön tietopaketti kaikille narsistisessa parisuhteessa eläville ja heidän läheisilleen.
  https://www.minervakustannus.fi/kirjat/kirja.php?kirja=53
  https://www.narsistienuhrientuki.fi/tietoa-narsismista/julkaisuja/raimo-makela-useita-kirjoituksia/

 19. Toivottavasti nyt ei tulisi vain Finexitiä kun sympaattisella Teuvolla pyyhkii näin hyvin Europarlamentissa jossa hän hoitaa maamme tärkeitä asioita ettemme vaan joudu pulaan kun Venäjä kuulemma pian hyökkää …
  ja pääseepähän morsiankin hyville osingoille kun Teuvolla on hyvä korvaus vastuunalaisesta työstä…

  30-vuotias hondurasilainen Stephanie on Teuvo Hakkaraisen kihlattu
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000006420145.html

  Mutta jos nyt kävisi huono säkä ja Fin-exit tulisi niin saahan T varmaan ison potin eläkekorvauksia tai sopeutumis- ja lopettamisrahaa jos tärkeä eu- ja natoeliitin ja meidän turvallisuus asiaa edistävä virka menee.
  Kyllähän näistä maamme asioita kansan parhaaksi hoitavista Brysselin kuunteluoppilaista on pidettävä hyvää huolta ihan hautaan asti, eikö… vai mitä mieltä muut ovat

 20. Vai että on Teuvo niin ihastunut Euroopan Unioniin?

  ”Teuvo Hakkarainen EU:sta: Byrokraattinen hirviö ja loputon rahareikä, joka on vienyt Suomeltakin itsenäisyyden”,
  https://www.kansalainen.fi/teuvo-hakkarainen-eusta-byrokraattinen-hirvio-ja-loputon-rahareika-joka-on-vienyt-suomeltakin-itsenaisyyden/

  En yhtään epäile, etteikö tuo ole Teuvon todellinen mielipide. Vastaavaa on esim. Huhtasaari monet kerrat toistanut.

  Annapa linkki siihen tekstiin, missä Teuvo sanoo että ”Venäjä hyökkää” – ettet nyt syyllistynyt panettelevaan vääristelyyn kommentissasi tai peräti suoraan valehteluun tuon Venäjä lausuman osalta?

  • Otit nyt turhan vakavasti … tarkoitus oli pilailla ja nauraa koko EU:lle jolle varmaan T:kin nauraa…
   Teuvohan on huumorimiehiä ja osaa ottaa helpon rahan sieltä missä sitä jaetaan … ja vielä naisenkin sieltä missä raha puree
   …ihan söpö tyttö, kyllä kelpais varmaan monelle mutta eu-mepithän ovat omassa sarjassa etuineen ja rahoineen … onnea vaan Teuvolle hyvästä löydöstä
   Onhan noita linkkejä netti tulvillaan joissa pelotellaan meitäkin Venäjän hyökkäyksellä … olet varmaan lukenut itsekin iltapäivälehtiä ja v-mediaa
   ja enhän sanonut että T on sellaista sanonut

  • ”Vai että on Teuvo niin ihastunut Euroopan Unioniin?…”
   Tuli mieleen jospa EU onkin ihastunut Teuvoon?
   Onhan T sahamiehiä ja pätevä konsultti sahaus asioissa. Niissähän mies on liikkunut ja nytkin liikkuu EU:n asialla H:ssa.
   Sahaaminenhan on EU:kin intresseissä, tosin vähän erilainen sahaaminen jota sanotaan silmään sahaamiseksi mutta jospa EU luulee ja uskoo että T pystyisi siihenkin…?

   • EU:n ihastusta Teuvoon mielestäsi ylläpitää em. Teuvon lausuma ””Teuvo Hakkarainen EU:sta: Byrokraattinen hirviö ja loputon rahareikä, joka on vienyt Suomeltakin itsenäisyyden” ja hänen monet vastaavanlaiset lausumansa muissa yhteyksissä. En olisi uskonut kuinka valheellinen totuudenvääristelijä olet sokeassa persuvihassasi.

    Näytät myös olevan todella kalergistien asialla, Teuvo kun on yksi näkyvimmistä ANTI-kalergisteista.
    Siksihän sinä taukoamatta räksytät persuvastaista propagandaasi, kun olet Suomen afrikkalaistamisen kannalla viherkommunistien kanssa samassa rintamassa ja toisaalta persut ovat ainoana puolueena sitä vastustamassa.
    Erityisesti näytät myös haluavan Suomeen ”rauhan uskovaiset” sharia-lakeineen vääräuskoisten suomalaisten kauloja katkomaan ja Suomen afrikkalaistamista nopeuttamaan, joka on tietysti yksi syy miksi niin ankarasti Teuvoa vihaat!
    En tiedä kuinka moni tällä sivustolla uskoo sinun täysin kritiikittömiä Putin-ylistyslaulujasi.

    • Sanotaan että sokea kanakin löytää jyvän mutta sinä et näytä sitä nyt löytävän mitä minuun tulee kun tuollaisia puhut.
     Olet jumiutunut Persuihin etkä näe minusta metsää puilta ja muslimivihassasi kehittelet jo teoriaa teuvovihastani vaikka nostan miehelle hattua. Eihän T sahaa ketään silmään kuten EU tekee.
     Entäpä jos en vihaakaan ketään vaan yritän vain päästä selville miksi tämä maailma näin pyörii ja miten se saataisiin pyörimään paremmin … ja rikolliset telkien taakse? Kävisikö se sinulle?
     Ylistyslauluistakin meillä näyttää olevan erilainen näkemys.

 21. Truth_hunter 23.2.2020 at 14:17
  Google kääntäjä suomensi mielenkiintoisen kommentin näin:
  ”Kestääkö Yhdysvaltain imperiumi kauemmin kuin mongolien?”
  ”Ne, jotka hallitsevat nykyisyyttä, hallitsevat menneisyyttä ja ne, jotka hallitsevat menneisyyttä, hallitsevat tulevaisuutta.” George Orwell, 1984.
  Matriisi hallitsee kaikkia historian kirjoihimme sisältyviä kertomuksia, mukaan lukien menneisyyden kertomukset. Jos aivomme syötetään yksinomaan hallituilla tarinoilla, todellisuutemme on mitä Matriisi haluaa meidän uskovan. Ensinnäkin ’Britannian valtakunta’ oli juutalaisuuden luomus. Tätä Julius Evola kutsuu ”kauppiaan imperiumiksi”, jonka Juutalaisuus on luonut palvelemaan suunnitelmaansa: globaalia hallintaa.
  https: //evolaasheis.wordpre…
  Kabalisti John Dee loi ”brittiläisen israelismin” (”British Israelism”) käsitteen houkutellakseen englantilaisia ​​eliittejä ajatukseen Britannian imperiumista. https://en.wikipedia.org/wi
  Perustettuaan Englannin keskuspankin vuonna 1694 juutalaisten hallussa olevan Lontoon Cityn oli tarkoitus olla maailman taloudellisen hallinnan keskus, mukaan lukien Yhdysvallat, heidän tulevaisuutensa.
  Kun Synagoga aloitti vapaamuurarien käytön levittääkseen liberalismimyrkkyjä ”valaistumisen” varjolla ja tasoittaen siten tietä Ranskan vallankumoukselle, Amerikan tasavalta luotiin sen alaisuudessa. Suuri sinetti on siellä todistamassa yrityksen vapaamuurari luonnetta ja heidän pyrkimyksiään aloittaa uusi maailmanjärjestys, viimeinen vaihe heidän raamatullisessa projektissaan maailman yhtenäistämiseksi juutalaisten hallintaan.
  Amerikkan ”ilmeinen kohtalo” näyttää sisältävän saman imperialismin geenin kuin kabalistisessa ”brittiläisessä isralismissa”, ja sen lopullinen hyödyllisyys nähdään parhaiten evankelisten kristittyjen täydellisessä sitoutumisessa Siioniin. Nuo juutalaisuuden hyödylliset idiootit näyttävät jättävän huomiotta sen, että kaikille Goimeille loppu tulee olemaan maanpäällinen ”tempaus” pakotettuun noahidismiin (forced Noahidism for all Gentiles).
  Tämän taustan valossa voimme nähdä, että se, mitä me kutsumme ”Amerikan imperiumiksi”, on vain uusi petos: ”kauppamiehen imperiumi” hylätään, kun se lakkaa palvelemasta sen mestarien etuja.
  Virallisesti konkurssiin joutunut maa, jonka nykyinen velka on 23 000 miljardia dollaria, voi tuskin olla imperiumi. Mongolien imperiumi on toisaalta ollut aito imperiumi, ei mikään korvike.

 22. Jos tuo pään irrottamisesta kirjoittaminen olisi kohdistunut johonkin vihervasemmistolaiseen ja tullut jonkun isänmaallisen näppäimistöltä, koko mediakenttä vauhkoaisi kaksi viikkoa kuinka kirjoituksen laatinut natsi aikoo tappaa tuon vihervasurin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here