Karhun kainalossa, osa 1/2: historian lumetodellisuus

78

Jos korporaatioiden ja tiedustelupalvelujen[1] hallitsemasta vapaaksi kutsutusta valtamediasta on muodostunut/muodostettu osa globalistien propagandakoneistoa, niin sitä koneistoa palvelevat nykyään myös yliopistot. Jopa erinäiset kansallisiksi instituutioiksi mielletyt tahot ovat mukana tässä vyörytyksessä[2], puhumattakaan valtaisasta viihdeteollisuudesta, joka vaikuttaa lähinnä propagandamyllyltä.

Siten maailmankuvaamme ei muokata pelkästään uutisoinnin ja valtamedian välityksellä, vaan kenttä on paljon laajempi. Niin laaja, että vaikka läntinen demokratia on paljastunut/paljastumassa vain uudeksi imperialismin ja rahavallan muodoksi, niin vieläkin osuvampaa olisi puhua läntisestä infokratiasta. Rahavallan sijaan sanavallasta, ja tässä tapauksessa perin juurin valheellisesta ja harhaisesta sanan vallasta. Pohjimmiltaan kyse on siis illuusion synnyttämisestä, lumetodellisuudesta. Ja se illuusio pyrkii hallitsemaan mieliämme, ulottuen myös käsityksiimme historiasta.

Pelkkä historiallisten faktojen tunteminen ei luo perustaa luotettavan maailmankuvan synnylle, vaan siihen vaaditaan historiantajua, historiallisten faktojen oikeintulkitsemista. Ja ennen kaikkea ymmärrystä siitä, miten käsityksemme historiasta muokkautuu kulloinkin vallitsevan maailmankuvan mukaan. Nykypäivä muovaa myös mennyttä, illuusioiden hallitsemassa todellisuudessa.

HISTORIAN MANIPULOINTI tapahtuu täsmälleen samoin kuin mediamanipulointi. Valikoidaan tiettyjä vallitsevaan maailmankuvaan istuvia tapahtumia menneeltä aikajanalta ja esitetään ne siinä valossa että ne tukevat tuota kuvaa. Ja käänteisesti, kaikki se joka ei istu vallitseviin käsityksiin, vaietaan kuoliaaksi. Lopputulos on täysin harhainen ja vääristynyt käsitys maailmanhistoriasta.

Eräs erityinen, viime vuosien geopoliittisessa turbulenssissa jälleen esiinnoussut historiallinen vääristymä liittyy Suomen ja Venäjän suhteisiin. Suomen jo alusta alkaen vajaaksi jääneelle ja nykyisin täysin menetetylle itsenäisyydelle luotiin perusta Venäjän keisarikunnan aikoihin. Vaikka Suomi oli osa keisarillista Venäjää, niin silti meille sallittiin huomattavia sisäisiä vapauksia. Suomalaisia ei yritetty käännyttää pakolla ortodoksisuuteen, ja oman rahan lisäksi saimme myös oman postilaitoksen ja, yli kaiken, oikeuden käyttää äidinkieltämme myös virallisissa yhteyksissä. Seikka joka mahdollisti suomalaisen kirjallisuuden synnyn. Voiko puhua itsenäisestä kansasta ilman omaa kirjallisuutta?

Moni asia oli siis jokseenkin päivastoin kuin nykyisin. Virallisesti olemme itsenäisiä ja juhlimme sitä joka vuosi, kuten ennenkin. Kuitenkin näyttäisi siltä että tasa-arvo, siten kuin liberaalit sen käsittävät, on nykyisin prioriteetti yli kaiken. Tässä Linnan juhlien jatkoilla ns. tissiskandaalin aikaansaaneen kommentti Ilta-Sanomissa: ”Minun Suomeni on tasa-arvoinen ja kaikkien tissit on ookoo.” [3]

Kekkosen aikaan tämä vilautus olisi ollut helppo sivuuttaa ja kuitata naurulla, mutta tänä päivänä se on oireellinen ja puhuu paljon ajasta, jossa elämme. Individualismin yletön korostaminen ja kansallinen itsenäisyys eivät välttämättä käy käsi kädessä. Syystä tai toisesta tämä arvojen vallankumous on tehnyt meistä pelkän käskytettävän lännen elätin, jolla ei ole enää juuri mitään omaa ja jota uhkaa jopa sukupuutto. Kyllä, luitte oikein: liberaalit arvot, nämä paljon puhutut läntiset arvot omaksuneet suomalaiset naiset eivät halua enää synnyttää lapsia. Ehkä elo karhun kainalossa oli sittenkin makoisampaa?

Miltei koko historiamme Venäjän kanssa on vääristetty nostamalle esiin pelkästään negatiiviset asiat, joita toki myös löytyy. Karhun ja hentoisen Suomi-neidon yhteiselo ei ole aina ollut pelkästään auvoista. Mutta mikä suhde tässä maailmassa olisi pelkästään auvoinen? Jokainen jolla on vähänkin kokemusta avioliitosta on kyllä selvillä tästä. Huonot ajat kansojemme välillä ovat kuitenkin usein liittyneet geopoliittisiin murroksiin, ja niin nytkin.

Kun mainitsin ”huonot ajat kansojemme välillä”, viittasin siis myös nykyhetkeen. Väitänkin, että suhteemme Venäjään ei ole tällä hetkellä alkuunkaan niin hyvä kuin tämä valtamedian ”Niinistö ylläpitää hyviä suhteita Venäjään” – narratiivi antaa ymmärtää. Pohjimmiltaan tässä leikkidialogissa Venäjän kanssa on ilmiselvästi kysymys siitä, että Venäjä saataisiin mahdollisen sodan syttyessä näyttämään aloitteen tekijältä, tyyliin: ”Teimme parhaamme, mutta silti vapauttamme ja yhteisiä eurooppalaisia arvojamme uhanneet pahan voimat voittivat Venäjällä. Niinpä ainoaksi vaihtoehdoksi jäikin sitten ydinaseet, koska emme tietenkään voi sallia minkään uhkaavan yhteisiä läntisiä arvojamme.”

MUTTA MAAILMA MUUTTUU, ja juuri nyt se muuttuu niin nopeaa vauhtia että liberaalit eivät enää pysy perässä. Yllä esittämäni skenaario oli ehkä mahdollinen vielä kuusi vuotta sitten, mutta ei enää. Tuskinpa mistään löytyy tällä hetkellä vaadittavaa (uhka)rohkeutta ja poliittista tahtoa hyökätä Venäjälle? Ei ainakaan Brysselistä, joka pikemminkin alkaa pikkuhiljaa olosuhteiden pakottamana etsiä perääntymistietä, pieleen menneen Ukrainan operaation jälkeen. Uskoakseni keinotekoisesti synnytetyn Ukrainan kriisin perimmäinen tarkoitus oli tuhota lopullisesti vahvistuva ja kasvavassa määrin omaa tietään etsivä Putinin Venäjä.

Joten leikkidialogi olisi syytä unohtaa ja huomioida muuttunut geopoliittinen todellisuus. Mutta epäilen, ettei nykyinen poliittinen eliittimme siihen kykene. Illuusion voima on suuri ja petollinen, eikä historian lumetodellisuuden ylläpitämästä harhaisesta maailmankuvasta noin vain rimpuilla ulos. Suomi tarvitsisi täysin uudenlaisen poliittisen kulttuurin ja uudet poliitikot, jotka ottaisivat lähtökohdakseen vaikkapa nämä Paasikiven sanat: ”Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen.” Vielä kauempaa historian aikajanalta löytyy Suomenlinnan rakentaja, kreivi Augustin Ehrensvärd, joka lausui näin: ”Sinä suomalainen, seiso tässä omalla pohjallasi, äläkä luota vieraaseen apuun.”

Sen verran tuosta Ehrensvärdin hitusen ylevämielisestä ajatuksesta, että mahdollisesti hän viittasi ”vieraalla avulla” pelkästään Venäjään. Siinä tapauksessa kyseessä olisi ollut silloinkin vain pyrkimys pitää Suomi psykologisesti Länteen sidottuna. Koska reaalipolitiikka ei kuitenkaan ole runollista eikä ylevämielistä, niin ehkä uusi poliittinen kulttuurimme voisi omaksua toisenlaisen näkökulman aiheeseen, ja vieras apu viittaisikin nyt Länteen. Uudistuminen ja aito itsenäisyys lähtee nimenomaan käsitteiden uudelleensisäistämisestä, ja tässä yhteydessä Venäjä pitäisi nähdä itsenäisyytemme takaajana, ei vihollisena. Mutta tästä enemmän juttusarjan toisessa osassa.

Suomen ja Venäjän suhteiden tulisi luonnostaan olla mitä parhaimmat, ja siksi suomalaisilla pitäisi olla kanttia torjua läntisen vaikutuksen aikaansaama keinotekoinen vihollisuus. Kyseessä ei toki ole mikään uusi asia. Heikki Talvitie kirjoittaa Vastavalkeassakin julkaistussa vuoden 2016 artikkelissaan seuraavasti:

”Ruotsin 200 vuotta vanhassa doktriinissa oli ennen ensimmäistä maailmansotaa lause, että Englannin läsnäolo Itämerellä on suotavaa Venäjän voiman tasapainottamiseksi. Toisen maailmansodan jälkeen doktriinissa on ollut lause, jonka mukaan Yhdysvaltain läsnäolo Itämerellä on suotavaa Venäjän (Neuvostoliiton) voiman tasapainottamiseksi.” [4]

Lisäisin tähän sen verran, että mielestäni viimeistään ensimmäisestä maailmansodasta lähtien kyse ei ole niinkään ollut Venäjän/Neuvostoliiton voiman tasapainottamisesta, vaan tuon voiman horjuttamisesta ja hävittämisestä. Se mikä on Pohjolassa nähty pyrkimyksenä tasapainoon on tosiasiassa ollut atlanttisten voimien yritys tuhota Venäjä. Ja on ainakin kaksi käännekohtaa maailmanhistoriassa, jolloin näytti siltä että nuo voimat onnistuivat: lokakuun vallankumous, ja toisaalta tuon vallankumouksen loppunäytös 1980-luvun päättyessä. Mutta nyt kaikki viittaa siihen, että tällä kertaa Lännen tuhoisat pyrkimykset ovatkin kääntyneet sitä itseään vastaan. Ja siksi Suomi-neidonkin pitäisi hypätä uppoavasta laivasta ja alkaa etsiä omaa tietään.

Viitteet

 1. Udo Ulfkotte: Journalists for Hire: How the CIA Buys the News (Next Revelation Press, 2017)
 2. Museovirasto: Kansallismuseon Pride House veti tuhansia Pride-viikon kohtaamispaikkaan – Kansallismuseo nykydokumentoi Pridea monin tavoin
 3. Ilta-Sanomat (7.12.2019): Rintansa Linnan juhlien suorassa lähetyksessä paljastanut Sandra kertoo nyt, miksi päätyi kyseiseen tempaukseen
 4. Heikki Talvitie (25.5.2016): Yhdysvallat, NATO, Suomi ja Venäjä

Artikkelikuva: Ahti Valkeapää

78 KOMMENTTIA

 1. Joo, ei se ole kovin seksikästä kirjoittaa Venäjästä perusasioita neutraalisti. Ei monikaan saa mitään kiimaa, jos Venäjän aloitteet, tai omat teot asioista, jotka vaikuttaa Suomeenkin ensisijaisesti, käsiteltäisiin analyyttisesti, että niissä on suurvallan oma näkemys, turvallisuuspuoli ja kehittymisen suunta.
  Arja Paanasen Ilta-Sanoman vihajutut sitä vastoin herättää hekuman halua ja tyydytyksen limaa lukijoissa. Ne on takuuvarmasti Venäjän vastaisia ja väritetty vielä sopivilla valheilla reutersilaiseen tyyliin.
  Suomen virallisen valheen lukija, Matti Rönkä TV, ei saa lukea muuta, kun antiputinilaista ja suojeluskuntamanttelilla tajuttomaksi hakattua Venäjä -uutista.
  Mitä tulee S. Niinistön Venäjä- suhteeseen, niin se on sitä ollut kolmesta syystä näkyvää. Oli Suomen EU puheenjohtajuus. Oli Suomen 100 vuotiasjuhla, sekä oli nyt vain Putinin pakko Halosen naisleikkikauden jälkeen yrittää jotakin Suomen kanssa rajanaapurina.
  Putinin ei tarvitse vierailla Ruotsissa, Tanskassa tai Norjassa, kun Kreml tietää, ettei mikään liiku niissä asetelmissa enää. Meillä on siis jokin parempi asema Kremlin ajattelussa.

  • Kirjailija, taiteen akateemikko Hannu Mäkelä kirjoittaa/kysyy kirjassaan: ”Krimiturkkinen karhu- Venäjää kotikäyttöön” sivulla 25, ”Miksi vihapuheen määritelmä muuten ei ulotu venäläisiin, sitä voisi myös joskus kysyä. Mutta antaa olla. Vaikka haaste tulisi, tuomio olisi vapauttava. Väärää provokaatiota löytyy muutenkin tarpeeksi tästä maailmoista parhaimmasta.”

   Sitä olen kaiken matkaa ihmetellyt, että nuo saman kustantajan lehtien IS:n Arja Paanasen ja HS:n Jarmo Mäkelän kirjoitelmat eivät ylitä vihapuheen kriteeriä, vaikka nuo kaksi toimittelijaa ovat ”pyhittäneet” elämänsä, ja ansaitsevat elantonsa Venäjää ja Putinia demonisoimalla.
   Jos kohta, ymmärrettävä on, että he ovat läntisten sylttytehtaiden kaiuttimia.

   • Et ole ainoa kuka tätä on ihmetellyt. Lipevissä länsimaissa on käytössä kahdet stadardit. Dosenttihan tätä viestiä on viljellyt Venäjän medioissa joka ei selvästikään miellytä kaksinaamaista valhemediaa. Tämä on päivänselvää ja idiotismia mitä suuremmassa määrin.

 2. Erästä tunnettua lohkaisua voisi hieman muunnella: Maalla on aina ja välttämättä ulkopolitiikkansa, joko omansa tai jonkun muun. Maa jolta puuttuu oma ulkopolittiikka, ei ole enää itsenäinen. Itsenäisen ulkopolitiikan luovuttaminen ylikansalliselle koneistolle oli EU-jäsenyyden suurin menetys.

  EU:lla puolestaan on nimellisesti yhteinen ulkopolitiikkansa, mutta käytännössä se on USA:lle alistettu riippuvuussuhde, joka harjoitaa uuskolonialismia entisiä siirtomaitaan kohtaan. EU:ta on mainostettu rauhanprojektina, mutta Jugoslavian hajoittamisesta lähtien se on ollut USA:n interventionismiä tukevaa väkivallan politiikkaa. Suomi on pikkunappula, Saksan alistettu asema kuvaa tilannetta paremmin. Äskettäin eräässä keskustelussa saksalaiset historioitsijat kysyivät toisiltaan, montako kertaa Saksalla on ollut oma kantansa v. 1945 jälkeen ? Vastaus on: yhden kerran, v. 2003 kun kolmikko Chirac, Putin ja Schröder toisiaan tukien kieltäytyivät Irakin sodasta. Jugoslavian sotaan Saksa sen sijaan lähti, ja kun Belgradia piti pommittaa Schröder parahti: ”Nyt rikottiin Saksan perustuslakia”. Saksa on Lähi-Itään ja Afrikkaan suunnatun avoimen ja salaisen sodankäynnin hermokeskus.

  Jos Venäjä suhdetta haluttasiin parantaa, kannattaisi aloittaa lukemalla Paasikiven kirjoitukset vv. 1938-1945. On oireellista, että istuva presidentti on ilmoittanut esikuvakseen Risto Rydin, eikä oman puolueensa suurinta ja kenties ainoaa valtiomiestä. Istuva Paasikivi-Seura voisi muuttaa nimensä Anti-Paasikiviseuraksi.

 3. ”…globalistien propagandakoneistoa …. palvelevat nykyään myös yliopistot. Jopa erinäiset kansallisiksi instituutioiksi mielletyt tahot ovat mukana tässä vyörytyksessä[2], puhumattakaan valtaisasta viihdeteollisuudesta…”
  ”… maailmankuvaamme ei muokata pelkästään uutisoinnin ja valtamedian välityksellä, vaan kenttä on paljon laajempi … läntinen demokratia on paljastunut/paljastumassa vain uudeksi imperialismin ja rahavallan muodoksi,”

  Koko läntinen Edustuksellinen demokratia (ED) jonka me uskomme olevan kansanvaltaa onkin pelkkää harvainvaltaa ja pelkkä keino pitää valta pienen ja omaa etuaan ajavan eliitin käsissä, siis itse asiassa estää kansanvallan toteutuminen.
  Valitettavasti tämä on totuus. Mutta se ei silti tunnu horjuttavan meitä EU- ja Natomafian silmäänsahaamia kun ylpeinä rinta rottingilla kerromme elävämme länsimaisessa demokratiassa vaikka todellisuudessa hyvin pieni prosentti kansasta päättää koko kansan kohtalosta, perikadosta johon meillä ei ole nokan koputtamista. Ainoastaan kasvavan velkaorjuuden maksumiehenä me kaikki olemme tärkeitä.
  Kuulemme usein sanottavan, että ”demokratiassa ihmiset (kansa) hallitsevat. . . . ”
  Se on myytti, joka menettää kaiken arvon kun mennään edustuksellisen demokratian käytäntöön jossa järjestäytynyt vähemmistö hallitsee järjestäytymätöntä enemmistöä eikä kansanäänestyksiä sallita kuin harvoin ja vasta median antaman valheellisen tiedon ja aivopesun jälkeen.
  Älymystö näki ED:n keinona saavuttaa valta ja pitää se omissa käsissä, ja niin he alkoivat puolustaa sitä sosiaalisen järjestyksen järjestelmänä.
  Ihanteellinen ED-poliitikko on joustava ja vakuuttava huijari. Hän rakastaa valtaa ja on todella sitoutunut vain puoluevaltaan ja haluaa itsetuntoaan ’rikastuttavaa’ arvostusta ja etuja.

  Varmaan Putinia nämä tarinamme ja katteettomat uskomuksemme naurattavat kun oma maansa on vastakohta meille, lähes velaton eikä salli mafian rosvota luonnonvarojaan.
  Putin on korvannut itsevaltiuden ja ED:n katastrofaalisen käsitteen ”suvereenisella demokratialla” mikä tarkoittaa vahvan ja voimakkaan valtion ruumiillistumaa, sitä että ”Venäjä on vastuullinen itselleen eikä kenellekään muulle kuin kansansa enemmistön mielipiteelle.

  • ”…kun oma maansa on vastakohta meille,…”
   Myös näin tuo vastakohtaisuus näkyy: kun meillä kansan hedonismilla kyllästetty perikato syvenee niin Venäjä elää ja vahvistuu lujittamalla kulttuurin ja persoonan selkärankana toimivia elintärkeitä perhearvoja
   A Russian Christian Couple with 7 Children Tell Their Inspiring Story
   A refreshing glimpse into a thriving modern Christian family

   Anna Berseneva-Shankevich
   https://russia-insider.com/en/russian-christian-couple-7-children-tell-their-inspiring-story/ri28363

  • Länsimainen demokratia on peräisin valistuksen ajoilta. Koko valistus-liike oli käytännössä kansainvälisen juutalaisjohtoisen rahaeliitin käynnistämä hanke, jolla saatiin raivattua pois tieltä useiden valtioiden silloinen valtarakenne ja täten vahvistettua rahan valtaa.

   Edustuksellisesta demokratiasta aiheutuva kansan hajaannukseen johtava puoluepolitiikka sopii hyvin kansainväliselle finanssieliitille.
   Se voi ujuttaa omia asiamiehiään eri puolueisiin sekä sponsoroida käytännössä kaikkia puolueita. Tämä mahdollistaa hallitun opposition, jolloin mitään oppositiota ei oikeasti ole edes koskaan olemassa muuten kuin ihmisten mielikuvissa.
   Kun ihmiset kyllästyvät yhteen puolueeseen ja sen harjoittamaan politiikkaan, niin sitten he äänestävät toista puoluetta seuraavaksi, joka lopulta kuitenkin jatkaa lähes samalla linjalla kuin aikaisempi vallassa ollut puolue.
   Tästä johtuen suuria muutoksia kansan eduksi ei koskaan juurikaan politiikassa nähdä harvoja kosmeettisia etuja lukuunottamatta, joita silloin tällöin ripotellaan joillekin kansanryhmille.
   Tämä on ollut selvästi näkyvissä myös Suomessa, jossa kaikki kolme suurinta puoluetta ovat noudattaneet lähes samaa talouspolitiikkaa ja kannattaneet yhdessä rintamassa Euroopan Unionia ja Euro-valuuttaa, jotka vain takaavat vallan siirtymisen yhä enemmän kansalliselta tasolta kansainväliselle kentälle, jossa kansainväliset rahoittajat ovat vahvimmillaan.
   Mitään muutosta tähän ei kannata Suomessa odottaa niin kauan, kuin itse valtiojärjestelmässä ei tapahdu muutosta.

   Putin on korvannut ED:n katastrofaalisen käsitteen ”suvereenisella demokratialla” mikä tarkoittaa vahvan ja voimakkaan valtion ruumiillistumaa, sitä että ”Venäjä on vastuullinen itselleen eikä kenellekään muulle kuin kansansa enemmistön mielipiteelle. Ei siis vastuullinen globaalille korporaatio- ja rahamafialle kuten itsenäisyytensä menettänyt Suomi.
   https://totuusbloki.wordpress.com/2015/04/23/demokratia-on-surkea-hallitusmuoto/

 4. Ihmisten läntisen illuusiokoneiston aivopesu näkyy siinä että Saulin kannatus on kohta sata prosenttia vaikka hän on orjallisesti noudattanut EUn ja NATOn linjaa ulkopolitiikassa ja Venäjä suhteissa ja heitellyt Putin suuntaan ironisia kommentteja kuten ”kasakka vie kaiken mikä ei ole sidottu kiinni”. USAn tunnustama murhaisku Irakissa ei saanut mitään tuomiota kenenkään Suomen poliitikon suusta ja Sauli vaikeni koko asiasta mutta Iranin vastaiskun valitti lisäävän jännitteitä lähiIdässä. Sauli on on tuominnut EUn mukana Syyrian hallinnon sodan ulkomaisia NATOn teroja vastaan kun ne oli pantu kaatamaan Syyrian presidentti. Ulkopoliitikassa Sauli on pelkkä EUn, NATOn ja USAn nukke kuten hänen todennäköisnen seuraajansa Haavisto., ellei Saulille poliitikot hommaa jatkoaikaa kuten Kekkoselle.
  Suomalaiset varmasti huomaavat aikojen muuttuneen viimeisenä ja jatkaa läntisellä linjalla suhteessaan Venäjään ihan medissa tulvivien fake uutisten ja -ohjelmien tahdissa ja manipuloitu kansa päkeltää ensin Sauli ja sitten Pekka nukkepresidenttien perässä.

  • Venäjällä kristinuskon ortodoksinen muoto leviää ja nauttii maan johdon tukea. Putin itsekin on liittynyt kirkon jäseneksi.
   Meillä sensijaan kuunnellaan Saulin johdolla enemmän sionistien eu- ja nato evankeliumia kuin Jeesuksen oppeja.
   Baptistipastori Steven Anderson voisi poiketa meilläkin luennoimassa ja kertomassa kuinka kristityt ovat vähitellen pääsemässä selville sionistien juonista.
   Linkin videossa suomenkielinen tekstitys.

   ”Marching to Zion,” a documentary by Baptist Pastor Steven Anderson shows that Christians finally are realizing they’ve been scammed by Zionists, whether they be Christian or Jewish.
   They’re finally recognizing that Judaism is a satanic cult masquerading as a religion. The real Covenant is between God and them, i.e. believers in Christ. 
   When Christians realize this, they’ll understand that the Dept. of Homeland Security and NSA are there to protect the Federal Reserve Bank and the Zionist political establishment from the wrath of the American people when they realize their country has been stolen out from under them. Terrorism is a pretext manufactured by the CIA and FBI.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=116855

 5. ”Uskoakseni keinotekoisesti synnytetyn Ukrainan kriisin perimmäinen tarkoitus oli tuhota lopullisesti vahvistuva ja kasvavassa määrin omaa tietään etsivä Putinin Venäjä.”

  Siis Ukrainan itsemääräämisoikeus ja alueellinen koskemattomuus tuhoaisi Venäjän?

  Mikä määräysvalta Putinilla pitäisi olla Ukrainaan mielestäsi?

  • Ukraina kuului oleellisena osana Euraasian liittoon ja EU-USAn touhuma vallankaappauksen tarkoituksena on liittää Ukraina EUiin ja NATOon ja tämä temppu on nykyisen Ukrainan kriisin perussyy. Kriisistä ei EU-USA ota mitään vastuuta ja on sysännyt kaiken vastuun Venäjälle.
   Poroshenkon aikana mm. Biden määräsi Ukrainan hallituksen päätöksistä ja erotti Bidenin korruptiota tutkineen syyttäjän. Nyt Trump on touhuillut Ukrainan syyttäjien painostamiseksi Bidenin korruption tutkimiseksi mikä on oikea asia mutta ei mitenkään USAn presidentin tehtävä.
   Nyt vaatii melkoista luovimista Ukrainan presidentiltä ja Venäjän presidentiltä kanssa miten tilanteessa päästään eteenpäin mutta Ukrainan presidentin taustalla on oligarkki USAsta että kriisi voi pysyä vielä pitkäänkin lähtökuopissa ja USA – EU ei halua myöskään menettää sitä 50 miljardin pottia jolla se tukenut Ukrainan hallitusta pysymään pystyssä ja huomattava osa on kadonnut Jenkkeihin ilman mitään hyötyä Ukrainalle.

  • Muistuuko mieleen Kosovo? Mikä oikeus Kosovolla oli irtautua Serbiasta lännen tuella ja Krimillä Venäjän tuella ei?

 6. Muistellaapas aikaa, kun keisari manifestissään loihe lausumaan meille kotimaamme rakkaille ”ruottalaisille” että Suomi
  on vain yksi Venäjän osa niin siitäkös se mekkala nousi. Väitän sen jälkeen meillä ei ole ollut asiapohjaista kirjoittamista
  lehdistössä, tähän päivään asti. Jäi alkuartikkelista puuttumaan yksi tärkeä kohta,oma armeijan jonka perustajaksi keisa-
  ri kutsui tsaarin kuriirin, Ramseyn, että meillä oli aika paljon ns. vapauksia.Suomen armeija siis perustettiin keisarin toi-veesta tietenkin kuin nyt sen piti olla käskijän käytösä, rauhaa turvaamassa. Silloin Turkin maalla asti. Tuhannenpa verran poikia lähti,laulunsanoja muistellen. Mediamme on ollut sen 100 v. oikeistolaisten komennossa ja siitä johtuu Ve-
  jän vihaaminen ,joka taas ei ole kantasuomalaisten keksintö.

 7. Ahti Valkeapäältä hyvä kirjoitus. Jatkuva propaganda (aivopesu) todellakin pyörittää ihmiskuntaa, ilman sitä meitä olisi mahdoton hallita. Olen muuten nähnyt erikoisen unen Venäjään liittyen, joka on jäänyt erityisen tarkasti mieleeni, vaikka sen näkemisestä on jo yli kaksikymmentä vuotta. Asuin tuolloin Helsingin Ullanlinnassa, ja avasin unessa pääoven rappukäytävään, samaan rappukäytävään, jossa tuolloin oikeastikin asuin. Rappukäytävässä seisoi koditon mies, jonka silmät olivat kääntyneet ympäri – mies sanoi minulle: ”ensin hyökkää Venäjä ja sitten tulee vesi.” Venäjän hyökkääminen ei tuntunut minusta unessa pelottavalta, mutta veden tulo oli pelottavaa.

  Samassa uni jatkui. Olin kävelemässä Tehtaankatua pitkin Venäjän suurlähetystön suuntaan. Vastaan tuli korot kopisten kaksi valokuvamallin näköistä naissotilasta, jotka kantoivat sotilaspapereita sylissään. Naissotilaat olivat juovuksissa, he kikattelivat, tönivät toisiaan ja noukkivat maahan pudonneita papereita takaisin syliinsä. Tuijotin heitä hämmästyneenä: ”MITÄH…NYTKÖ JO?”… ja siihen heräsin!

  ******

  Itse uskon siihen, että sotilaallinen selkkaus Venäjän ja Suomen välillä on osa NWO-suunnitelmaa – valitettavasti. Yhtä lailla kun Suomella on parhaillaan näennäinen itsenäisyys – Suomella on myös parhaillaan näennäinen Suomen armeija. Todellisuudessa HE, eli valtioiden eliitti ja siten myös armeijoiden ylin johto istuu samassa pöydässä. Näin se ”huijaus” toimi toisen maailmansodan aikaan, ja näin se toimii edelleenkin. Toisin sanoen:
  NATO = Rooman armeija
  USAn armeija = Rooman armeija
  Kiinan armeija = Rooman armeija
  Venäjän armeija = Rooman armeija
  Suomen armeija = Rooman armeija
  ym…ym…ym… yksikään valtio ei ole itsenäinen.

  ****

  Vielä yksi asia; Katsoin eilen suoran lähetyksen jesuiitta-agentti Trumpin tiedoksiannosta Coronavirukseen liittyen. Hän ilmoitti, että terveydenhuollon johtoon on astumassa uusi mies – varapresidentti Mike Pence – ja hän tulee henkilökohtaisesti johtamaan maailmanlaajuisesti käynnistyvää operaatiota, joka ”suojaa” ihmiskuntaa tappavalta virukselta (Jesuiitta-agentti Mike Pence on satanisti ja kovan luokan rikollinen.) Mike Pence puolestaan ilmoitti, että hänen johtamansa tiedemies-tiimi tulee kehittämään uuden rokotuksen, joka on valmis käyttöön noin vuoden kuluttua. Todellisuudessa kyseinen rokotus on tietysti jo kehitetty, ja kolmansissa maissa useaan otteeseen testattu. Tämä kaikki tarkoittaa luonnollisesti sitä, että shakkinappulat laudalla ovat siirtymässä valmiusasentoon, eli siihen hetkeen, jolloin kansallisvaltioiden omat järjestelmät tulevat ”kaaoksen” kautta romahtamaan.

  Dollarin sinettiin liittyen: ”Annuit Coeptis Novus Ordo Seclorum” = ”Our New World Order is Crowned with Success.” The other Latin phrase ”Et Pluribus Unim” = “One Out of Many.”

  Order out of Chaos = The Hegelian dialectic = The problem-reaction-solution paradigm used by the elites to drive world events, opinions and policies!

  • Se on tullut mieleen että koko koronvirusepidemia on lääkkeiden länsimaiden lääkefirmojen myynti kampanja kun Japanin media uutisoi että koronavirukseen on kuollut jo 14 000 amerikkalaista tämän vuoden flunssakaudella jo ennen Wuhanissa puhjennutta virusepidemiaa että ovatkohan jo testit tehneet kun tänään uutisoitiin että kehitetyt lääkkeet ei ole tehonneet.

  • ” Toisin sanoen:
   NATO = Rooman armeija
   USAn armeija = Rooman armeija
   Kiinan armeija = Rooman armeija
   Venäjän armeija = Rooman armeija
   Suomen armeija = Rooman armeija
   ym…ym…ym… yksikään valtio ei ole itsenäinen.”

   https://vastavalkea.fi/2020/02/14/sveitsi-keskeyttaa-5gn-kayttoonoton/#comment-91440 … Truth_hunter 28.2.2020 at 12:37, pieni ote:

   ”… The JEW, controls the Vatican, not the other way around. The Vatican BOWS to Jewry, not the other way around.
   And if you don’t believe me, all you have to do is some research. You’ll find I’m correct and you’re promoting one of the biggest red herrings, that it’s all about Rome. It isn’t. It never was.
   The Jews HATE Rome because they destroyed their temple and so they took control of the Vatican, mock the people through the control of it and through the Vatican and destroying the world, with Jewish popes and clergy, they infiltrated a long time ago….”
   … olisiko kuitenkin näin?

 8. Kiitos! Selvä sanainen luotaus historiaamme, tämän täytyisi saada jokamiehen luettavaksi.
  Kansakuntamme syvin ongelma on aina ollut valheellinen historian opetus, joka pohjautuu Vänrikki Stoolin tarinoiden kaltaisiin ruotsalaisuudeen ohjeistamaan Venäjän vihaan, emmekä vieläkään ole päässeet vapaiksi näiden tahojen ohjailusta, vaan sinne ”sylttytehtaalle” johtaa ”narut” joista Suomea on ohjastettu sotiin ja myös näihin eu-mittelöihin.
  Tuntuu jo mahdottomalta ajatus, että Suomenkansa valveutuisi ja ottaisi vallan omiin käsiinsä pois nuilta kansanpettureilta / maansa kavaltaneilta ”Räikkö räähkiltä”, koska se elää totena sitä läntistä valhetta jota sille on syötetty.
  Vasta sitten kun rehellisesti pystytään kirjoittamaan / opettamaan maamme historia, tunnustaen myös virheet ja raakuudet joita on kaunisteltu, niin vasta sitte, (toivottavasti ei ole myöhäistä), saavutetaan kansallistunto joka voimmallansa palauttaa Itsenäisyyden Suomenkansalle.

 9. Erinomainen kirjoitus. Kun seuraa Ylen ohjelmia, tulee mieleen, että ovatko verenpainelääketehtailijat lahjoneet sen. Jumalattomalla budjetilla saadaan tuotettua vain ala-arvoista propagandaa ja laadutonta viihdettä. Aamuteeveessä tämä näkyy erityisen hyvin. Pullataikinamaisesti paisunut urheilutoimituskin on valjastettu propagandan palvelukseen. Potkupallo-otteluistakin valitaan kohdat jolloinka joku tummahipiäinen tekee maalin. Eikä Glögglög erehtynyt tykittäessään nahkakuulan pömpeliin. En ole koskaan kuullut näiltä sanataitureilta, että olisi erehtynyt. Kuvia koulusta;tähänkin pitää valita otokset, jossa on joitakin tummahipiäsiä. Tätä pakkomielteistä mokutuksen ja mamutuksen auvoisuuden propagandaa pitää tukkia joka joka rakoon. Meteorologitkin on käskytetty julistamaan ilmastonmuutoshömppää. Sekin tullaan vielä näkemään, kun jokin kaapumamma niqabissaan tuijottaa napinreiän kokoisista aukoistaan ja loihe lausumaan: Kuuskajaskari ohutta yläpilveä.
  Pidän rikoksena ihmisyyttä vastaan sitä miten huonosti ja epäobjektiivisesti Yle kuvaa Venäjän ja Ruotsin yhteiskuntia jA tapahtumia. Onko vuosikymmeniä jatkunut anglo-ameriikkalainen hollywoodsaastapropaganda tehnyt tehtävänsä?
  Ja tästä roskasta pitää vielä, perkele, maksaa.

 10. Kuten asiaan kuuluu on sivustolla näkynyt kommentteja joissa on sanottu että Putinilla on useita ’kaksoisputineita’. Itse en ole niille lämmennyt koska en ole ymmärtänyt miksi pitäisi olla.
  Nyt kuitenkin tulee ilmi yksi järkevä syy: turvallisuus
  Voihan ajatella että jos aiemmin mossadin ym. murhaamilla olisi ollut kaksoisolento niin he olisivat yhä elossa
  Putin kuitenkin kumoaa tällaiset puheet

  Venäjällä harkittiin Putinin kaksoisolennon käyttöä turvallisuussyistä
  Tänään klo 8:34
  Presidentti kuitenkin torjui ehdotuksen.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2821242e-51f6-44d6-9635-1794bcddc37f

 11. Kertokaas nyt Venäjän ystävät, oliko Ruotsin toimesta sellaisia siviilien teurastuksia, kuten Hailuodon teurastus, jossa 800 suomalaista tapettiin?
  Lisäksi Jatkosodan rajakylien siviilien teurastus, jossa lapsia lävistettiin pistämillä.
  Molotov kertoi venäläisten lentokoneiden pudottavan leipää Suomeen, kun pommituksista kysyttiin.
  Venäläiset ryöstivät Suomen alueelta tuhansia naisia ja lapsia, joita myytiin orjaksi aina Aasiaa myöten.
  Suomalaiset punapakolaiset. Taisivat saada lähes jokainen kuulan kalloon.

  En mä nyt oikein tajua tuota hankalan naapurin valkopesua.

  • Kaikenkaikkiaan 6000-7000 Pohjoispohjalaista tapettiin Isovihan aikana. Jopa 20000 vietiin orjuuteen Venäjälle.
   Venäjän armeija varasti ruokansa, jonka seurauksena ihmisiä nääntyi nälkään pitkin Suomea.

   • Nälkään kuoli paljon ihmisiä 1867, kun Snellman ei tilannut Pietarista viljalaivoja. Se on niin suuri valtiomies. Snellman vastusti ja sai muita kartanoherroja puolelleen viljan oston suhteen.

    Mitä tulee tappamiseen, niin 1918 keväällä Ruåttin vapaaehtoisroistojoukot Keski-Suomessa tappoivat sairaalan henkilökunna ja haavoittuneet potilaat. Sama sakki Vihdissä, Kirkkonummella ja Lohjalla ampuivat summissa suomenkielisiä, kun pitivät ”oikeudenkäyntejään”. Tampereen Kalevankankaan kaikki haavoittuneet punikit ruotsalaiset pistimin teurasti. Mukava kansaa se on!

    • Heti sodan alussa punaiset teloittivat Sunilassa 17 valkoista vankia. Vastapuoli veti herneen nenään ja siitä iloiset murhakarkelot alkoivat.

    • Tuo Snellman pyysi eräältä juutalaiselta pankkiirilta Saksasta nimeltä Rothschild lainaa oblikaatioita vastaan. Se ei onnistunut, niin kyseinen juutalainen antoi lainan omista varoistaan.

     Siis NWO juutalainen pelastamassa Suomen nälkäänäkeviä. Lienee kova pala tällä keskustelupalstalla.
     Lähde:
     Rein, Juhan Vilhelm Snellmannin elämä jälkimmäinen osa s.601-601 Helsinki Otava.

     • Niin se oli rautatieobligaatio. Ei siis nälkää näkeville.
      Rothschildit eivä koskaan lainanneet eikä lainaa mitään epävarmoihin asioihin. Kyllä pitää olla panttina kaksinkertainen vakuus 1860- luvulla. Ei siihen joku Snellmanin nimi riittänyt.

  • Sivustaseuraja ilmeisesti lukenut tuon sonnan jostain hakkapeliitasta? Täyttä valetta. Heitänpä vasta kysymyksen, että montako venäläistä lasta Suomi ja Saksa tappoi Leningradin piirityksessä? Ei jäänyt 100.000.

 12. Kuule Minä, A. Rinne
  Luin kyseisen jutun Wikipedian nälkävuosia käsittelevästä artikkelista, jossa nimenomaan todettiin, että rahaa saatiin nälänhätään. Suorana lainana, jotta Suomen kansa ei ehtisi kuolla nälkään.
  Voisitko sinä Minä, A. Rinne tuoda lähteesi etsii mihin tietosi nojaa?

  • Luotatko Wikiin?
   Näköjään. Se sitten selittääkin aika paljon siitä mitä kirjoitat.
   —–
   Noihin ylempiin liittyen
   Menneen pohjalta ei kuitenkaan nykyisyyttä voi eikä tule arvioida, se on aina välivaihe ja sikäli merkityksetöntä joskaan ei tietoa josta pitäisi vaieta.
   Autonomian aika oli kuitenkin meille hyvää aikaa verrattaessa Ruotsin vallan alla oloon ja jatkuviin sotiin joita käytiin ja johon tuo isovihakin liittyy.

   Jatkosota kuten talvisotakin Raatteen tien teurastuksineen oli oma mokamme eikä puhtaita papereita saada mekään. Saimme mitä tilasimme tai mitä erkkomafia tilasi.
   Puhut ” hankalan naapurin valkopesusta” mutta kuka täällä sellaista tekee? Enemmänkin on mustamaalausta koko v-mediakin tulvillaan.

   Ja millä tavoin Venäjä nyt on hankala? Minusta näyttää että aivan muu taho on hankala ja siksi maamme kärsii.
   Ja kun nykypäivän rikoksista ja julmuuksista puhutaan niin syyllisiä pitää etsiä aivan muualta. Kyllä Venäjä puhtaammat paperit saa erittäin hankalaan sionisti- ja rapparimafiaan verrattaessa jolle me Euroopan kristityt ja valkoiset olemme pelkkiä tuhoon tuomittuja palestiinalaisia ja joka parasta aikaa kalergisoi maatamme. Olemme pian entinen Suomi ja nykyinen Ruotsi.

   • ”Menneen pohjalta ei kuitenkaan nykyisyyttä voi eikä tule arvioida, se on aina välivaihe ja sikäli merkityksetöntä…”
    Tuohon haluan pienen lisäyksen.
    Se ei toki aina ole välivaihe ihmisen tai kansakunnan kohdalla ja on esimerkkejä siitä että jotkut ovat menneen kahleissa ja kykenemättömiä uudistumaan. Ja jos tuo mennyt on raadollista ja pahaa niin silloin sitä on nykyisyyskin.
    Venäjän kohdalla minusta ei ole näin vaan maa kehittyy koko ajan ja on käynyt kovaa kamppailua irtaantuakseen menneestä. Suuri ansio tästä kuuluu Putinille joka on pystynyt eheyttämään maan vaikka ’viides kolonna’ yrittääkin maata hajottaa.

 13. Kuule Minä, A. Rinne
  Pistä Google hakuun Rothschildin laina Snellmannille, niin vastaan tulle asiantuntijoiden tekstejä, jotka kertovat sinulle, että rahalla ostettiin viljaa Euroopasta.

  • Sinänsä jännä, että jo Suomen Historiallisen seuran julkaisema NÄLKÄ VAI TAUTI TAPPOI?-kauhunvuodet 1866-1868 vuonna 1986 julkaisema kirja kertoi, paljonko rahaa lainattiin ja paljonko viljaa saatiin Suomeen. Rahaa Rothschildin pankkiiriliikkeeltä saatiin 5,4 miljoonan markan laina. 1867 Suomeen saatiin jauhoja ja jyviä 74 miljoonaa kiloa. Talvella 1968 lainan loppuosa käytettiin siemenviljan ostoon.

   Ja se ratajuttu:
   Venäjä myönsi rahoitusta 1968 Riihimäki-Pietari rataa varten , josta voitiin lainata 1,2 miljoonaa markkaa siemenviljan ostoa varten.
   Lähde: Yllämainittu kirja.

   • ”Rahaa Rothschildin pankkiiriliikkeeltä saatiin 5,4 miljoonan markan laina. ”
    Kyllähän R rahaa jakaa ja on jakanut jo satoja vuosia kovalla korolla joka on ehkä suurin antisemitismin syy.
    Ja hyvin pyyhkii R:n klaanilla… melkein kaikki ovat jo kovien velkojen kahleissa
    1 in 5 Europeans says secret Jewish cabal runs the world, survey finds
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=203110

    • Jos nyt olen oikein juttujasi ymmärtänyt, niin väitteesi mukaan kyseinen poppoo suunnittelee valkoisen rodun tuhoamista.
     Sitten kun valkoisia kuolee laumoittain nälkään, niin itse NWO pääpiru lainaa rahaa ruuan ostoon.

     Jätän sanomatta mitä jutustaisi ajattelen. Niihin uskova täytyy olla tosi NWO uskovainen. Kuten tosiuskovaisista tiedetään, tosiuskovaisia ei tosiasiat häiritse. Mitä pahemmin metsään menee, niin usko senkuin vahvistuu.

     • Ei se ole minun väitteeni vaan minua viisaampien ja asioita enemmän tutkineiden joita olen lukenut ja koko ajan luen.
      Totta tuo ettei tosiuskovaisia tosiasiat häiritse mutta minua nämä tosiasiat kyllä häiritsevät.
      Ollaanhan mekin jo velkaorjia ja jokainen maksaa n 200e/v korkoa R-mafialle.
      Jo käskyissä sanotaan: älä varasta. Mutta r-mafia varastaa. Jos meillä olisi oma pankki niin se voisi lainata ilman korkoa tai pienellä korolla ja korot tulisivat oman maan käyttöön kun ne nyt menevät r-mafian taskuun.
      Olet siis valmis maksamaan heille? kun rikastuvat nukkuessaan.
      ——
      Their power is based on their monopoly over credit. They use the government’s credit to print money, and require the taxpayer to fork over billions in interest to them.
      By giving private individuals the ability to create money out of nothing, we have created a monster which threatens to devour the planet and with it the human race.

      https://www.henrymakow.com/000808.html

 14. Pietarista olisi saanut viljaa emämaan hintaan jo 1866 ja siemenviljaksi keväällä 1867. Sitä ei snellmanilainen piiri halunnut tehdä. Saimaan laivaliikenteen venäläiset kapteenit raportoivat näkemänsä kurjuuden jo 1866 syksyllä keisarilliselle maataloustuotannon keskusviraston johtajalle ja terveyden ylläpitoviraston. (olisiko olleet noin suomeksi?)
  Siksi Snellmanniltakin kirjeitse kysyttiin autonomian tarvetta viljaan. Tuo hölmö maksatti mieluummin nälkään kuolevalla kansalla Punakypärille korkojen kanssa kiskonnasta!

  Mitään kirjan sivun tarkkaan en ala selvittämään. Olen 40 vuoden aikan lukenut aiheesta muutakin, kuin luutuneita käsityksiä SUURESTA SNELLMANNISTA. Historian tutkija toisensa jälkeen on kopioinut sitä liturgiaa hänestä. Se on sama kuin 40 vuotta tehtiin Mannerheimista kuin kopiopaperia samaa Donner – Gummerus lipityshistoriaa. Vasta 2000- luku on tuulettanut muullakin tiedolla. Odotan Snellmannin kohdalla samaa.
  Matti Eskelinen on tutkinut Snellmanin aatemaailmaa. Sinne ei köyhä suomalainen vähäväkinen ja ruma mahtunut. Nälkäkuolema korjasi juuri heitä eniten Snellmanin mieliksi, sanoo Eskelinen.

  • Todistustaakka on väitteen esittäjällä. Jos et löydä väitteellesi mitään näyttöä, niin eipä tuohon voi mitään sanoa.
   Aivan peruskauraa vakavasti otettavassa esityksessä, se pitää pystyä näyttämään toteen.

    • Ei minun tarvitse, sinä voit tehdä sen. Haasta Suomen Historiallinen Seura ja syytä sitä pseudotiedon levittäväksi.
     Tule sitten tänne kertomaan tulokset.

     Usko pois, en pidättele hengitystä sen puolesta, että näin tapahtuu.

 15. Tämä on idioottien valtakunta. Virkakunnista voisi muodostaa kokonaisia armeijakuntia ja mihinkään järkevään he eivät pysty. Muodissa on tullin ja poliisin yhteistyö; tämä on täyttä kusetusta. Pirkanmaan käräjäoikeus käsitteli joidenkin irakilaisten kaksosten mahdollisia sotarikoksia. Jos poliiseille olisi annettu valtuudet he olisivat kaikessa hiljaisuudessa kuskanneet heidät Haparandaan tähän humanititaariusuuden suurvaltaan.
  Jos Hennallan ihmispedot oilsivat paenneet Espanjaan niin olisiko sikäläinen oikeuslaitos ottanut heidän asiansa käsiteltävikseen. Eivät tietenkään. Hoitakaat omat asianne. Meillä asiantuntemus vieraasta kulttuurista on riittämätöntä, eikä meillä ole valtuuksia päättää toisessa maassa tapahtuneita mahdollisia rikoksia.
  Tämä on katkeraa tekstiä, johon on syynä se , että luonani käy iäkäs nainen kerjäämässä tupakkaa, kahvia ja sokeria. Hän saa viikossa kymmenen euroa viikkorahaa henkilökohtaisiin tarpeihiinsa. Tätäkö Pekka Kuusi tarkoitti kirjoittaessaan teoksen 20-luvun sosiaalipolitiikka.

 16. Truth_hunter 28.2.2020 at 20:01
  kommentti yllä kuvaa kuinka ’rotschild-demokratia’ toimii ja pistää kansoja roikkumaan omassa hirsipuussaan.

  Edustuksellisesta demokratiasta aiheutuva kansan hajaannukseen johtava puoluepolitiikka sopii hyvin kansainväliselle finanssieliitille.
  Se voi ujuttaa omia asiamiehiään eri puolueisiin sekä sponsoroida käytännössä kaikkia puolueita ja luoda rahalla oman itse kontrolloimansa opposition.
  Jo Lenin sanoi että paras oppositio on itse luotu oppositio.

  https://totuusbloki.wordpress.com/2015/04/23/demokratia-on-surkea-hallitusmuoto/

  Meillekin parempi vaihtoehto olisi Putinin ’suvereenisen demokratian’ malli jossa maan johto on vastuullinen vain oman kansansa enemmistölle eikä jollekin maata ryöstävälle ulkopuoliselle taholle.
  ”Venäjä on vastuullinen itselleen eikä kenellekään muulle kuin kansansa enemmistön mielipiteelle”. Ei siis vastuullinen globaalille korporaatio- ja rahamafialle kuten itsenäisyytensä menettänyt Suomi.

 17. Minun silmäni sanovat, että Venäjän sisäpolitiikkaa ja ulkopolitiikkaa hoitavat eri henkilöt. Sitten oli vielä naistenmies – Putin. Kuvia ja filmejä sekoitellaan taitavasti ja näytetään lyhyesti. Kotimaan mies on mordvalaisuuden kanssa (patriarkka Pimen, vaimo ja vaimon sisko) tekemisissä oleva henkilö. Uskon myös Trumpeja olevan useita, vaikka en ole siihen niin paneutunutkaan. Siis yleinen tapa.

  • Minua kummastuttaa kun kukaan syvemmin asioista kiinnostunut ja niitä tutkiva ei näe asioita tuolla tavalla.
   Luotettavaksi arvioimastani vaihtoehtomediastakaan ei tuollaista löydä.

 18. Vanhat puolueet ovat kiltisti EU:n talutusnuorassa. Persut on täällä Vv:ssa arvioitu näennäisoppositioksi vahvoin perustein. He eivät ole Suomi ensin asialla kokonaisvaltaisesti. Halla-ahon taloustaidot eivät vakuuta ja Huhtasaaren Trump-mielisyys on vakava este. Suomen hakeutuminen Naton ja USA:n etulinjan valtioksi näyttää sopivan heille.
  Tämä maa on jo myyty, mutta sumennettu kansa ei sitä tajua. Vv:ssa on asian oivaltaneita, mutta hekin ovat sanaharkassa keskenään.
  EU:ssakin on vatioita, joita voi arvostaa, esim. Itävalta, jonka perustuslain mukaan se on puolueeton valtio. Se puolustaa etujaan EU:ssa paljon paremmin kuin Suomi. Sirkka-Liisa Anttila oli poikkeustapaus.

 19. Ongelma tuolloin 1860-luvun nälkävuosina oli kait se, että silloin jo alkoi muotoutua Suomen rahapoliittininen linja eli vahvan markan politiikka. Snellman ymmärtääkseni viivytteli ruoka-avun hankintaa, koska halusi pitää Suomen markan vahvana ja siinä vaiheessa, kun hän suostui lainan ottamiseen ruoka-avun hankkimiseksi, oli jo liian myöhäistä.

  Asiassa on aivan turha syytellä juutalaisia tai muita, vaan kyllä Suomen asioissa on kysymys meistä itsestämme ja meidän poliittisista linjavalinnoistamme. Kaikkien asioiden syytäminen juutalaisten niskaan on kyllä sitä antisemitismiä, jolla ei ole enää mitään tekemistä vaikkapa Israelin valtion politiikan kritisoinnista palestiinalaisten kohtelusta.

 20. ”Snellmanilla oli suhteita kartanonherroihin.” Tämä on avainlause. Tämä suhde toimii edelleen – nykyajan ”snellmanit ja kartanonherrat” jatkavat perinnettä. Kansa tyytyy osaansa ja kuolee pois, kuten ennenkin. Nyt olosuhteista johtuvan synnytysfrustraation vuoksi.

 21. Suomi on maailman onnellisin hölmölä. Itänaapuria torjutaan talouspakotteilla ja vihapuhe-info-sodankäynnillä. Kenen eduksi ? Ei ainakaan suomalaisten.
  Kun Venäjää ajetaan aiheetta nurkkaan, siellä on tapahtunut huima sotateknologian ja robotisaation hyppäys. Syyria on toiminut testauskenttänä arsenaalille. Kansalle näytetään jatkuvasti kuvaa voitokkaista taisteluista. Tähän on tultu, koska rauhanomaisuutta on lännestä saanut turhaan odottaa
  Samalla Venäjän henkinen kehitys ei ole päässyt etenemään niin kuin olisi koko ihmiskunnalle hyväksi. On jääty liiaksi kiinni vanhoihin jäykkiin formaliteetteihin, seksuaalisuuden korostus on ylimitoitettua. Kansalla on valtava sisäinen potentiaali, mutta halpa viihde ja suorastaan tv- hypnoosi on turruttanut ihmisiä – aivan kuten meilläkin.

  • ???? ihmettelen Venäjään liittyviä näkemyksiäsi. Mistä nuo tietosi ovat peräisin?
   Minuakin ne kiinnostaisivat kun en ole sellaisiin törmännyt asioista paremmin perillä olevien taholta.
   Voisitko antaa dokumentoitua tietoa joka vahvistaa noita näkemyksiäsi ja kumoaa päinvastaisen tiedon.
   Venäjä on tietynlaisen pakon alla kun sionistimafia sitä koko ajan vaanii. Se selittää monta asiaa, erityisesti aseteollisuuden tärkeyden.
   Mitä maan henkiseen kehitykseen tulee niin länsihän vaikuttaisi enemmänkin rappeutuvalta takapajulalta sen rinnalla.

   • Tulinpahan taas eilen Venäjältä. Venäjän sokea ihannointi ei auta sitä maata yhtään. Rehellisyys on aina paikallaan, katsoo sitten minne päin vain. Diplomaattisia taitoja kyllä myös aina tarvitaan. Ystävälliset suhteet ovat suomalaisille hyväksi monessa mielessä. Olen kuullut venäläisiltä paljon kriittistä puhetta oman maan olosuhteisiin – näinhän on joka maassa -parannettavaa riittää. Perusvenäläinen on ylpeä maastaan ja on isänmaallinen, ainakin isovenäläiset, vaikka urputtaakin arjestaan. Suuri alue pärjää keskenään yhteisellä kielellä, vaikka vähemmistökieliä on toista sataa.

    • Sokea ihannointi ei auta ketään ja on jopa vaarallista.
     Mutta jos verrataan uppoamassa olevaan länteen jota pyöritetään enää vain rahan ja psykopaattien voimalla niin Venäjä pärjää hyvin.
     Lähes kaikki asioihin perehtyneet näkevät maan tulevaisuuden positiivisena. Se on suvereeni ja silla on valtavat luonnonvarat jotka eivät ole kaupan ja hallinto joka tukee kansaa.

     • Nationalismi on Venäjän selkäranka, vaikka se koostuukin suuresta määrästä etnisiä ryhmiä. ”Väljä venäläisyys” yhdistää aluetta käytännöllisesti kielen avulla.
      USA lopetti ydinasesopimuksia ja länsi toimii todella psykopaattisesti. Siinä on takana Venäjän kehityksen estäminen. Tätä voisi verrata koulukiusaamiseen.
      Uusin villitys on geneettisen materiaalin kerääminen naapuristamme US Air Forcen taholta. Mitä varten ? Samaa on harrastettu Suomessakin, olemmehan geneettisesti lähiainesta.”Tutki, missä sinun sukujuuresi ovat, CIA kertoo sen sinulle sylkinäytteen perusteella ! ”Tämän jälkeen biologisen aseen valmistaminen käykin käden käänteessä ! Putin kiinnitti tähän huomiota äskettäin.
      https://deutsch.rt.com/international/59911-putin-jemand-sammelt-zu-obskuren/

 22. Mopot keulii. Esimerkki. Joku sanoo ”Olen fasisti” Ok ennen vanhaan, so what (entä sitten). Koska aidosti ollakseen fasisti pitää olla tekoja eli joko kannattaa jo olemassa olevaa fasistista valtiota tai olla tekemässä fasismin kaltaisia päätöksiä. Mutta toteaminen ”Olen fasisti” on yhtä tyhjän kanssa. Ja kuinka aivojen fasistisuuden prosentuaalinen osuus saadaan selville, ja miten se vaihtelee aineiden ja ajan funktiona.

  Siis elämme hulluutta parhaimmillaan, koska väärä sana ja laakista ”vainaa” 🐵

 23. Upea artikkeli kuinka marxilaisen juutalaisen älymystön luoma ns. Frankfurtin koulukunta teki työtä ensin Saksan ja sitten Amerikan kulttuurin perustan tuhottamiseksi — ‘We will make the West so corrupt that it stinks.’
  Näin Spenglerin kirjassaan Länsimaiden perikato jo 100v sitten kuvaama läntisen kulttuurin tuho etenee ja on jo pitkälle toteutunutkin.

  Putin on tehnyt selväksi ettei kulttuurimarxisteille (Frankfurtin koulukunnalle) ole tilaa eikä käyttöä Venäjällä.
  Käänsin osan artikkelista koneellisesti

  Frankfurt School–Cultural Decline Follows (((Communist))) Blueprint
  By wmw_admin on February 28, 2020
  henrymakow.com – Feb 27, 2020
  The Frankfurt School were a group of Marxist Jewish intellectuals at Frankfurt University in the 1920-1930’s. (They emigrated to NYC after Hitler came to power.) They included Max Horkheimer, Theodor W. Adorno, Herbert Marcuse & Erich Fromm, and were responsible for the “New Left” and feminism. Financed by Jewish millionaire Felix Weill, they were instrumental in the degradation of Western society according to the long-term Cabalist Jewish (Satanist) plan outlined in the Protocols of Zion. The connection between Communism and Judaism is the Cabala, i.e. Freemasonry.

  [Frankfurtin koulu oli ryhmä marxilaisia juutalaisia intellektuelleja Frankfurtin yliopistossa vuosina 1920–1930. (He muuttivat New Yorkin osavaltioon heti kun Hitler tuli valtaan.) Heihin kuuluivat Max Horkheimer, Theodor W. Adorno, Herbert Marcuse ja Erich Fromm, ja he olivat vastuussa ”uudesta vasemmistosta” ja feminismistä. Juutalainen miljonääri Felix Weill rahoitti heitä merkittävästi länsimaisen yhteiskunnan rappeutumisessa Siionin pöytäkirjoissa esitetyn pitkän aikavälin Cabalist-juutalaisten (satanistien) suunnitelman mukaan. Kommunismin ja juutalaisuuden välinen yhteys on Cabala, ts. Vapaamuurarius.]

  Timothy Mathew’s “The Frankfurt School: Conspiracy to Corrupt” (Catholic Insight, March 2009) demonstrates that Cabalist (Masonic) Judaism is a satanic cult. First Jews, then Masons and now humanity as a whole has been inducted into this satanic cult, Communism/Zionism, whose aim is to pervert, enslave and exploit humanity.
    (Editor’s Note- I plan to repost basic articles because new people are now waking up to our true condition. The fact that corporations and media unashamedly promote the globalist, anti-white, anti-family agenda prove that we have succumbed to Communism. But Gentile Freemason traitors made it possible.) See Makow, “What is Communism?”

  “The witch hunt on today’s campuses is merely the implementation of Marcuse’s concept of ‘repressive toleration’- ‘tolerance for movements from the left, but intolerance for movements from the right’-enforced by the students of the Frankfurt School’.”
  —–
  The Frankfurt School – Conspiracy to Corrupt (Full Text is here.)
  by Timothy Mathews — (abridged by henrymakow.com)

  Basically, the [task of the] Frankfurt School was to undermine the Judaeo-Christian legacy. They called for the most negative destructive criticism possible of every sphere of life to de-stabilize society and destroy what they saw as the ‘oppressive’ order.

  They hoped their policies would spread like a virus–‘continuing the work of the Western Marxists by other means’ as one of their members noted. To further the advance of their ‘quiet’ cultural revolution … the School recommended (among other things):

  1. The creation of racism offences.
  2. Continual change to create confusion
  3. The teaching of sex and homosexuality to children
  4. The undermining of schools’ and teachers’ authority
  5. Huge immigration to destroy identity.
  6. The promotion of excessive drinking
  7. Emptying of churches
  8. An unreliable legal system with bias against victims of crime
  9. Creating dependency on the state or state benefits
  10. Control and dumbing down of media
  11. Encouraging the breakdown of the family

  —–Pohjimmiltaan Frankfurtin koulun tehtävä oli heikentää juutalais-kristillistä perintöä. He toivat esiin kaikilta elämänaloilta mahdollisimman negatiivista ja tuhoavaa kritiikkiä yhteiskunnan hajottamiseksi ja sen tuhoamiseksi mitä he pitivät ”sortavana” järjestyksenä.

  He toivoivat politiikkansa leviävän viruksen tavoin …. ”Hiljaisen” kulttuurivallankumouksensa edistämiseksi koulukunta suositteli asioita kuten:

  1. Rasismirikosten luominen.
  2. Jatkuva muutos hämmennyksen luomiseksi
  3. Seksin ja homoseksuaalisuuden opetus lapsille
  4. Koulujen ja opettajien auktoriteetin heikentäminen
  5. Valtava maahanmuutto identiteetin tuhoamiseksi.
  6. Liiallisen juomisen edistäminen
  7. Kirkkojen tyhjennys
  8. Epäluotettava oikeusjärjestelmä joka sortaa rikosten uhreja (siis heikentää oikeusturvaa).
  9. Riippuvuuden luominen valtiosta tai valtion eduista
  10. Median hallinta ja tyhmennys
  11. Perheen hajoamisen kannustaminen

  One of the main ideas of the Frankfurt School was to exploit Freud’s idea of ‘pansexualism’ – the search for pleasure, the exploitation of the differences between the sexes, the overthrowing of traditional relationships between men and women. To further their aims they would:

  • attack the authority of the father, deny the specific roles of father and mother, and wrest away from families their rights as primary educators of their children.
  • abolish differences in the education of boys and girls
  • abolish all forms of male dominance – hence the presence of women in the armed forces
  • declare women to be an ‘oppressed class’ and men as ‘oppressors

  ——Yksi Frankfurtin koulun pääideoista oli Freudin ”pansexualismi” idean hyödyntäminen – nautinnon etsiminen, sukupuolten välisten erojen heikentäminen, miesten ja naisten välisten perinteisten suhteiden kaataminen. Tavoitteidensa edistämiseksi heidän tulee:

  • hyökätä isän auktoriteettia vastaan, kieltää isän ja äidin erityiset roolit ja riistää perheiltä niiden oikeudet lastensa primaarisina kasvattajina ja opettajina.
  • poistaa poikien ja tyttöjen kasvatuksen erot
  • poistaa kaikenlainen miesten määräävä asema – tästä syystä myös naisten läsnäolo asevoimissa
  • julistaa naiset ’sorretuksi luokaksi’ ja miehet ’sortajiksi

  [Comintern propaganda chief] Wily Munzenberg, left, summed up the Frankfurt School’s long-term operation thus: ‘We will make the West so corrupt that it stinks.’

  The School believed there were two types of revolution: (a) political and (b) cultural. Cultural revolution demolishes from within. ‘Modern forms of subjection are marked by mildness’. They saw it as a long-term project and kept their sights clearly focused on the family, education, media, sex and popular culture.

  ——–Wily Munzenberg, vasemmisto, tiivisti Frankfurtin koulun pitkäaikaisen operaation näin: ”Teemme lännestä niin korruptoituneen, että se löyhkää.”

  Koulukunta uskoi, että vallankumouksia oli kahta tyyppiä: (a) poliittinen ja (b) kulttuurinen. Kulttuurivallankumous tuhoaa sisäpuolelta. ’Alistamisen uusia keinoja kuvastaa lempeys’. He näkivät sen pitkäaikaisena projektina ja keskittyivät selkeästi perheeseen, koulutukseen, mediaan, sukupuoleen ja populaarikulttuuriin.

  THE PATRIARCHAL FAMILY

  Following Karl Marx, the School stressed how the ’authoritarian personality’ is a product of the patriarchal family–it was Marx who wrote so disparagingly about the idea of the family being the basic unit of society. All this prepared the way for the warfare against the masculine gender promoted by Marcuse under the guise of ’women’s liberation.’

  They proposed transforming our culture into a female-dominated one. In 1933, Wilhelm Reich, one of their members, wrote in The Mass Psychology of Fascism that matriarchy was the only genuine family type of ’natural society.’
  PATRIARKAALINEN PERHE

  ——–Karl Marxin jälkeen koululunta painotti, kuinka ”autoritaarinen persoonallisuus” on patriarkaalisen perheen tuote – juuri Marx kirjoitti niin halventavasti ajatuksesta, että perhe olisi yhteiskunnan perusyksikkö. Kaikki tämä valmisti tietä miespuolisen sukupuolen vastaiselle sodankäynnille, jota Marcuse edisti ”naisten vapautumisen” varjolla.

  He ehdottivat kulttuurimme muuttamista naisvaltaiseksi kulttuuriksi. Vuonna 1933 Wilhelm Reich, yksi heidän jäsenistään, kirjoitti Fasismin massapsykologia kirjassa, että matriarkaatti oli ainoa aito perhetyyppi ”luonnollisessa yhteiskunnassa”.
  Lisää linkistä
  https://www.henrymakow.com/frankfurt-school-satanic-judaism-in-action.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=13588

  • ”Koulukunta uskoi, että vallankumouksia oli kahta tyyppiä: (a) poliittinen ja (b) kulttuurinen. Kulttuurivallankumous tuhoaa sisäpuolelta. ’Alistamisen uusia keinoja kuvastaa lempeys’. He näkivät sen pitkäaikaisena projektina ja keskittyivät selkeästi perheeseen, koulutukseen, mediaan, sukupuoleen ja populaarikulttuuriin.”

   Tämä tarkoittaa että kulttuurimarxismi, joka on syöpäkasvaimen tavoin tuhonnut länsimaisen sivilisaation on tärkeä osa sionistista NWO-agendaa joka toimii nykyisen USA/Israel/Nato-koaliition johtaman ’yksinapaiseen’ dominointiin (tyranniaan) pyrkivän maailmanpolitiikan ’punaisena lankana’ tai johtotähtenä ja jota Kiinan, Venäjän ja Iranin liittouman ’moninapaisen maailman’ politiikka vastustaa. Siinä maailmaa ei hallitse vain yksi vaan useampi valtaryhmittymä.

   How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
   https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/

  • Noista mainitsemistasi henkilöistä olen tutustunut Erich Frommiin, jota on paljon suomennettu. Jutultasi putoaa pohja pois aivan heti, kun tietää että Erich Fromm piti homoseksuaalisuutta luonnehäiriönä.
   Jos sanani epäilyttää, niin googlaa Fromm ja seksuaalisuus.

   • Lisään vielä, että erityisesti Erich Fromm piti anaaliseksiä ”likaisena” ja liitti anaaliseksiin aivan yhteiskunnallisia teemoja negatiivisessa mielessä.

   • Totta. Hyvä kun otit asian esille.
    Olen itsekin lukenut Frommia ja pitänyt häntä arvossa. Mutta oleellista kai oli että hän kuului koulukuntaan. Miksi tahri mainettaan? Sitä olen usein ihmetellyt.

    Tietenkin voi ajatella että Fromm edusti terveellä ja maltillisella tavalla, toisin kuin muut kuten esim. Freud ja erityisesti Reich, patriarkaalisuuden alasajoa joka oli ja on hallitsevana juutalaisuudessa ja näkyy rabbien luomana lakiuskontona jossa Yahweh (Tooran ’The Jalous One’) on ankara, armoton, ja kostava ylin auktoriteetti.
    Koulukunta tavallaan yritti kaataa sitä mikä hallitsi ja piti pihdeissä heidän omaa kulttuuriaan ja varmaan myös suurelta osin koko judeo-kristillistä anglo-amerikkalaista kulttuuria, ja koulukunnan oppeja ’siionin viisaat’ alkoivat käyttää ja käyttävät oman nwo- ja LGBT-agendansa palveluksessa.

    • Noi sun juttusi juutalaisagendasta on aivan hölynpölyä. Esimerkiksi San Franciscon homo-yhteisö syntyi kun siellä oli laivaston värväyskeskus. Laivasto ei ottanut homoseksuaaleja palvelukseen ja pettyneet nuoret miehet alkoiva kerääntyä Castron kaupunginosaan.

     Seksuaalinen vapautuminen 1960-luvulla johtui tiedemiehistä, jotka kehittivät e-pillerin ja antibiootista, joka nujersi Tippurin ja Kupan. Ihmisille koitti aivan ennennäkemätön vapaus hässiä ilman seurauksia.
     Juutalaisuudella tuossa asiassa ei ole mitään osaa eikä arpaa.

     • Seksuaalinen vapautuminen on kokonaan eri asia kuin nykyinen LGBT-liike.
      Tel Aviv taitaa olla eniten homottunut ja prostituution kyllästämä kaupunki maailmassa.
      Sionistien seksuaalimoraali sallii perversiot ja erityisen huolestuttavaa siinä on lapsia tuhoavan pedofilian hyväksyminen.
      Johtuneeko sitten muiden hyväksikäytön sallivan Talmudin opista jota ei voi pitää uskontona vai geeneistä? tai molemmista
      Kun perehdyt asioihin niin tuskin enää tuollaista kirjoitat…

   • Vaikka pidänkin kulttuurimarxismia itsestään selvästi olemassaolevana ja eriteltävänä ilmiönä, niin tuon liikehdinnän ja koulukunnan syntyyn liittyy sepustuksia, joita ei voida pitää täysin uskottavina. Kulttuurimarxismin alkumuoto on perustunut aivan aiheelliseen kapitalismin kritiikkiin. Erich Frommia tunnen heikosti, mutta itseäni häiritsee myös Herbert Marcusen demonisointi. Mies kritisoi ansiokkaasti kapitalistisen tuotantotavan ihmisen omasta työstään vieraannuttavaa vaikutusta. Tässä hän jatkaa Karl Marxin alulle panemaa kapitalismin kritiikkiä sitä modernimpaan kulutusyhteiskuntaan soveltaen. Kritiikki on nyky-yhteiskunnassa edelleen täysin pätevää tai jopa tärkeämpää kuin koskaan ennen.

    Ylipäätänsä marxistiset kapitalismin kriitikot ovat osuvia ja purevia kritiikissään, usein ansiokkaita analyyseissään, mutta jokseenkin kelvottomia ratkaisuehdotusten suhteen. Kapitalistit tietävät tämän ja he pyrkivät torjumaan kaiken kritiikin sillä varjolla, että reaalikommunismi on lähes aina karmeasti epäonnistunut. Myös kansalliset tai maltilliset sosialismin versiot he usein demonisoivat väittämällä niitä kommunismiksi, esim. tapaus Venezuela tai Bernie Sandersin demokraattinen sosialismi.

    Mutta kulttuurimarxististinen liike on totta ja sitä jossain vaiheessa solutettiin ja ohjattiin bolshevistisen kumouskommunismin tarpeisiin. Voi olla, että KGB on ollut tuon solutuksen takana ja sillä olisi oikeasti pyritty tuhoamaan lännen moraali ja länsimaat ikään kuin sisältä päin. Neuvostoliitosta länteen loikannut ja kristillisen vakaumuksen omaksunut entinen KGB-virkailija Yuri Bezmenov on näistä asioita puhunut jo 1980-luvulla. Bezmenovin luento- ja haastattelu-videoita oli vielä jonkin aikaa siten katseltavissa Youtubessa. Niiden sensurointi on itsessään paljon puhuvaa.

    Maltillista sosialismia lännessä ajaneet liikkeet joka tapauksessa turmeltiin ujuttamalla niihin liikaa kulttuurimarxismia. Itse en voi kuvitellakaan äänestäväni esimerkiksi Vasemmistoliittoa, koska sielä kulttuurimarxismin vaikutus on niin näkyvää ja vahvaa. VL ei itsekään ymmärrä olevansa työväen ja vähäväkisten oikeuksia puolustava poliittinen liike eikä LGBTI- ja transihmisten tai ulkomaalaisten mamujen oikeuksia tai viherteknokraattien Agenda 2030-yhteiskuntaa eteenpäin ajava metapoliittinen kulttuuriliike. SDP turmeltiin jo aikaisemmin ujuttamalla sinne uusliberalismin ihannointia. Jopa Kokoomus on nykyisin täysin alistettu kulttuurimarxismille.

    • Niinpä. Ja kuka tai mikä taho on tämän turmelevan pahuuden takana?
     Kuka haluaa tuhota kristinuskon ja sen ylläpitämät arvot? Ja miksi haluaa?

     Rikkauksia aineellisessa mielessä ei saa ellei sorru ahneuteen ja muiden hyväksikäyttöön. Kaikki oligarkit ovat varkaita ja muiden tuhoajia ja rikkovat kristinuskon moraalia.

     ”Marching to Zion,” a documentary by Baptist Pastor Steven Anderson shows that Christians finally are realizing they’ve been scammed by Zionists, whether they be Christian or Jewish.
     They’re finally recognizing that Judaism is a satanic cult masquerading as a religion. The real Covenant is between God and them, i.e. believers in Christ. 
     When Christians realize this, they’ll understand that the Dept. of Homeland Security and NSA are there to protect the Federal Reserve Bank and the Zionist political establishment from the wrath of the American people when they realize their country has been stolen out from under them. Terrorism is a pretext manufactured by the CIA and FBI.
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=116855

 24. Seksuaalinen vapautuminen loi pohjan homoseksuaalisuuden vapautumiselle. 27% Israelin juutalaisista on ortodoksijuutalaisia, jotka tuota Talmudia lukee, joten ei edes enemmistö.
  Käsittääkseni tuossa pedofiliassa ovat kunnostautuneet Katolinen kirkko ja kristilliset lahkot.
  Tuo sinun julistamasi juutalaisviha uppoaa vain, jos on pihalla asioista, eikä todellakaan niihin, jotka ovat edes alkeellisesti perillä asiosta.

  • Yrität siis kumota esim. Henry Makowin, Gilad Atzmonin tai pastori Steven Andersonin videon esiin tuomat tosiasiat. Loukkaavatko ne sinua?
   Eivät ne torjumalla kuitenkaan muuksi muutu.
   Talmudhan on Israelin politiikan suunnan näyttäjä. N-Yahun mukaan muuta ei tarvita.

   • He ovat varmasti esittäneet mielipiteitä, mutta mikä auktoriteetti on julistanut heidän mielipiteensä tosiasioiksi? Ei minua mielipiteet loukkaa, hölmöily vielä vähemmän.
    Voisitko esittää konkreettisesti, mitenkä Talmud ja Israelin politiikka korreloi keskenään. Yksittäisen poliitikon mielipide ei vielä totuutta kerro.

    • Tosiasiat ovat tutkittuja asioita, eivät voittajien propagandaa tai valheita.
     Jos sinä esim. kerrot valheen ettet ole koskaan varastanut ja joku paljastaa että olet niin hän on kertonut tosiasian.
     Kyse ei ole auktoriteetista.

     Kun totuutta etsitään hyvä muistaa että voimassa oleva tai virallinen totuus on valtaosin pienen omaa etuaan ajavan eliitin omaksi hyödykseen kirjoittamaa.
     Kun se omistaa valtaosin median se voi kertoa valheita ja huijata vapaasti kansaa joka lukee sen tarinoita.
     Mitä Talmudin ja Israelin suhteeseen tulee niin katso tämä video. Se kertoo faktoista joita ei voi ohittaa. Siinä on suomenkielinen tekstitys.
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=116855

     • Olihan se kieltämättä mielenkiintoinen video. Parasta antia oli sukupuun selittäminen. Käytännössä siis, kun mennään vuoteen 70 jKs, niin jokaisella on mahdollisuus olla juutalainen suhteessa 1/27 lisäksi meistä kaikista löytyy ripaus hebrealaista rotua.

      Nyt alan ymmärtämään ortodoksi juutalaisten vaatimuksen, että oikea juutalainen on juutalaisesta äidistä syntynyt. Heh, kun oikein silmiin (dna) katsotaan, niin jokainen meistä on pikkuisen heprealainen. Minunkin sukupuuta kuin tutkittaisiin, niin niihin miljooniin isoisiin ja isoäiteihin on taatusti putkahtanut joku heprealainen.

      Jokaiselle rasistille kyseistä esitystä suosittelen lämpimästi.

     • Teit aika omaperäisen tulkinnan videosta.
      Vedätkö ns. ’kotiin päin’?

  • ”Käsittääkseni tuossa pedofiliassa ovat kunnostautuneet Katolinen kirkko ja kristilliset lahkot.”

   Juuri näin…. ja Karl Marxiin liittyen:

   Karl Marx for five years was trained at a Jesuit school:
   Marx was an average student during his school days. Until the age of 12, he was taught at home and from 1830 to 1835, he did his schooling at Jesuit High School in Trier.
   http://famous-philosophers.com/karl-marx/

   And it was said by ex-Jesuit priest Alberto Rivera that Marx had been tutored by Jesuits in the British Museum on the tenets of communism. Marx having been a Jesuit coadjutor is further attested to by Otto von Bismark when, in his German newspaper said that Marx was under control of the Jesuit priest Peter Beckx, then Superior General of the Society of Jesus! Of this, Marx himself commented: “Bismarck complained in his North German Gazette that I was in league with Father Beck, the leader of the Jesuit movement, and that we were keeping the socialist movement in such a condition that he could do nothing with it.”
   https://www.marxists.org/archive/marx/bio/media/marx/79_01_05.htm

   • ”Käsittääkseni tuossa pedofiliassa ovat kunnostautuneet Katolinen kirkko ja kristilliset lahkot.”

    Maanpaossa olevalle juutalaispedofiilille ”Ranskan Oscar-palkinto”
    Tapaus osoittaa, ettei Harvey Weinsteinin syrjäyttäminen vaikuttanut millään tavalla juutalaisten perversioiden asemaan länsimaisessa viihdeteollisuudessa.

    1970-luvulla Polanski syyllistyi 13-vuotiaan tytön raiskaamiseen ja hän pakeni Yhdysvalloista välttääkseen vankilan. Siitä asti hän on vältellyt matkustamista maihin, jotka voisivat lain mukaan luovuttaa raiskaajan amerikkalaisviranomaisille. Vuosien aikana lukuisat muutkin ovat kertoneet joutuneensa Polanskin raiskaamiksi.
    https://www.vastarinta.com/maanpaossa-olevalle-juutalaispedofiilille-ranskan-oscar-palkinto/

 25. Jonsse 1.3.2020 at 11:25
  ”Maltillista sosialismia lännessä ajaneet liikkeet joka tapauksessa turmeltiin ujuttamalla niihin liikaa kulttuurimarxismia.”

  Pahinta että paljon muutakin on tuhottu. Feminismi on pääosin kulttuurimarxismin luomus. Ja sen tuhoisa vaikutus ilmenee mm. näin:

  Be careful what you wish for
  Because his case dramatically ratchets up the subversion of our legal system in that the most fundamental Western judicial principle, that of innocent until proven guilty beyond reasonable doubt, has been demolished.
  Manhattan District Attorney Cyrus Vance Jr. admitted as much: “This is a new day, Rape is rape whether the survivor reports within an hour, within a year or perhaps never. It’s rape despite the complicated dynamics of power and consent after an assault. It’s rape even if there is no physical evidence.”

  … But the Weinstein case means that an immensely powerful figure can and will be jailed because some woman says he should be.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=203095

  Linkin kommentti Harbinger February 28, 2020 at 9:58 am on mielenkiintoinen

  ”…when added with what I’ve just mentioned, it makes any sexual act, with a woman, by a man, an incredibly dangerous thing to do. If Manhattan District Attorney Cyrus Vance Jr. states that: “This is a new day, Rape is rape … even if there is no physical evidence.” then it sets a deadly precedent for man.
  …To me if rape requires no physical evidence, as stated, then that’s exactly what it means. It means that a woman can accuse any man of rape, regardless of the sex act having been committed, because they don’t need physical evidence. All they need is the accusation and nothing more.
  … And now women wonder WHY the MGTOW (Men Going Their Own Way – men opting out of relationships with women and marriage, remaining single, not procreating and focusing on earning money and improvign their career) philosophy (not a movement) is growing so huge?
  …. Well, this is all part of the agenda. MGTOW is a natural reaction to toxic feminism. … This therefore means men and women stop having relationships …that babies aren’t being born … that the already destructive 1.5 average western birthrate (2.0 needed to maintain the population) will drop even further, decreasing the population growth rate, even more ONLY, of course, within the west, among the native, indigenous, Caucasian population.

  All of this nightmare scenario is working to bringing about the destruction of the white race and their western civilisation. And we all know just (((who))) is behind this don’t we?
  Weinstein, a member of the tribe has been ritually sacrificed to the goyim, something the tribe hates to do, but if that sacrifice is to be done, then you can guarantee that the result to the goyim will be catastrophic. …

 26. Jossain vaiheessa EUn ja Venäjän välit alkaa sulamaan kun PUTIn näyttää esimerkkiä yhteistyöstä EUn kanssa neuvotellessaan Syyrian Idlipistä MERKELIN ja MACRONin kanssa. Lisäksi PUTINilla on keskiviikkona neuvottelut Erdoganin kanssa Idlipin tilanteen rauhoittumisesta.
  Saulikin on haistanut tuulen kääntyneen EUn ja Venäjän suhteissa ja oli jättänyt Syyrian pakolaisten ryntäyksestä Turkista Kreikkaan puhuessaan ylimieliset juttunsa Venäjästä pois.

 27. Putin uudistaa maansa perustuslakia ja luo uuden erilaisen imperiumin perustaa hajoavan ja rappeutuvan Brittiläisen tai anglo-amerikkalais-sionistien imperiumin jälkeen
  Toivon mukaan Eurooppa herää yhteistyöhön

  Ehdotuksissa on maininta venäläisten ”uskosta Jumalaan” sekä siitä, että avioliitto on heteroseksuaalinen liitto, sanoi duuman varapuheenjohtaja Pjotr Tolstoi.

  Ehdotuksissa myös kielletään luovuttamasta Venäjän maaperää ja sanotaan laittomaksi sellaisen tukemista. Putinin muutoksia valmistelemaan nimittämän työryhmän jäsen VladimirMashkov on antanut ymmärtää, että tämä varmistaisi Krimin kuulumisen Venäjään Putinin valtakauden jälkeenkin.

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006425990.html

 28. Venäjän ei tarvitse ainakaan vielä vaivata päätään tällaisella ’ex-pat nationalismi’ hömpällä
  Globalismi on aika selvästi rahanhimoisten satanisti-oligarkkien uskonto johon muita käännytetään väkisin.
  Mitään todellista järkevää, maailman rauhaa ja ihmiskunnan hyvinvointia palvelevaa syytä siihen ei ole. Nykyinen maailman tila kertoo totuuden finanssi-eliitin ja kapitalistien puuhista paremmin kuin tuhat sanaa.

  Artikkelia lukiessa tulee mieleen onko sen tarkoitus sopeuttaa meitä globalismin kurjuuteen ja nwo-eliitin mielivaltaiseen ihmiskunnan kahtia jakoon oudolla ex-pat-nationalismillaan joka ei ole muuta kuin nwo-agendan hiljaista hyväksymistä?
  Myös kommenteissa näkyy sama ihmettely

  Towards Expat Nationalism
  Technological and Psychological Factors for the Rise and Decline of the Nation-State
  GUILLAUME DUROCHER
  All the talk today is of the tensions between globalism and populism, the latter often nationalistic. The globalists have generally been too optimistic in their rhetoric, wishfully thinking that the time of nations and states is simply over. In fact, the nation-state remains an irreducible reality in politics everywhere, even as this entity is undeniably in decline.

  The “national” is in decline in two distinct ways. Firstly, Western nations are disintegrating everywhere, their respective core ethnies losing ground to rapidly-expanding Hispanic, Asian, African, and Islamic settlements, notably in the large cities and, in the United States, across all the southernmost states from west to east.

  Many of the major cities are simply lost. London can no longer be said to be part of the English nation in any meaningful sense. Indeed, London’s government under Sadiq Khan has been at pains to emphasize this fact, arguing that, I quote, “London is anyone, London is everyone.” In the same way, Paris is no longer really part of the French nation, nor can Los Angeles and New York City be said to be part of the same nation as the American Midwest.
  If the state does not take action today in the face of the winds of globalization – on immigration, on economics – it is not because it no longer has the means, but simply because the elites have lost the desire to defend their constituents.

  ——-Kaikki tänään puhuvat globalismin ja populismin välisistä jännitteistä, jälkimmäinen usein nationalistinen. Globalistit ovat yleensä olleet liian optimistisia retoriikkassaan ajatellen toiveikkaasti, että kansakuntien ja valtioiden aika on yksinkertaisesti ohi. Itse asiassa kansallisvaltio on edelleen peruuttamaton todellisuus politiikassa kaikkialla, vaikka se itsenäisenä kokonaisuutena on kiistatta taantumassa.

  ”Kansallinen” on taantumassa kahdella eri tavalla. Ensinnäkin länsimaat hajoavat kaikkialla, ja niiden keskeiset etniset ryhmät ovat menettämässä paikkansa nopeasti kasvaville latinalaisamerikkalaisille, aasialaisille, afrikkalaisille ja islamilaisille asutuksille, etenkin suurissa kaupungeissa ja Yhdysvalloissa kaikkien eteläisimpien valtioiden läpi lännestä itään.

  Monet suuret kaupungit ovat yksinkertaisesti kadonneet. Lontoon ei voida enää sanoa olevan osa englantilaista kansakuntaa missään merkityksellisessä mielessä. Itse asiassa Lontoon hallitus on Sadiq Khanin johdolla pyrkinyt korostamaan tätä tosiasiaa väittäen, että: ”Lontoo ei ole kukaan, Lontoo on jokainen”. Samoin Pariisi ei ole enää oikeasti osa ranskalaista kansakuntaa, eikä Los Angelesin ja New Yorkin voida sanoa kuuluvan samaan kansakuntaan kuin Amerikan keskilänsi.
  Jos valtio ei ryhdy toimiin tänään globalisaation tuulen edessä – maahanmuuton, talouden suhteen -, se ei johdu siitä, että sillä ei enää olisi keinoja, vaan yksinkertaisesti siitä, että eliitti on menettänyt halunsa puolustaa äänestäjiään.
  https://www.unz.com/gdurocher/towards-expat-nationalism/

  We need Exᴘᴀᴛ Nᴀᴛɪᴏɴᴀʟɪsᴍ! — se mitä tarvitaan on EX-PAT nationalismi
  Kommentteja artikkeliin
  —Ja mitä helvettiä on expat nationalismi?
  Katson myös, että tapa, jolla voimme työskennellä yhä enemmän missä tahansa, on hyvä asia. Voit jäädä kylään perheen ja ystävien kanssa ja ansaita silti hyvän palkan.
  And what the heck is expat nationalism?
  Also, I actually see the way that we can increasingly work from anywhere as a good thing. You can stay in your village with your family and friends, and still make a good salary.

  —-I don’t know if the main thesis of the article, that technology is inevitably driving this, is even true. I see the correlation, but I also see that other East Asian countries besides China are retaining their nationalisms.
  En tiedä, onko artikkelin pääteesi, että tekniikka väistämättä johtaa tätä, totta. Näen vastaavuuden, mutta huomaan myös, että muutkin Itä-Aasian maat Kiinan lisäksi säilyttävät kansallisuutensa.

  —-I think you mean (((Anglo-globalization))). It started with the Bank of England and was taken over by the Federal Reserve. “Anglo” is the goat horns to distract from the real problem.
  Money lenders have always been globalists.
  Mielestäni tarkoitat (((anglo-globalisaatio))). Se alkoi Englannin keskuspankista, ja sen otti valtaansa keskuspankki. “Anglo” on vuohen sarvet joilla sotket todellista ongelmaa.
  Rahanantajat ovat aina olleet globalisteja.

  —-Exactly. Smart, educated, wealthy and succesful people today feel no need for some “national identity”.
  This situation is nothing new. The aristocracy of old regime was as much globalized as the elite today. French and Russian nobles had much more common with each other than with “their” peasants.
  Tarkalleen. Älykkäät, koulutetut, varakkaat ja menestyvät ihmiset eivät nykyään tunne mitään tarvetta ”kansalliselle identiteetille”.
  Tämä tilanne ei ole mitään uutta. Vanhan hallinnon aristokratia globalisoitui yhtä paljon kuin nykyinen eliitti. Ranskan ja Venäjän aatelisilla oli paljon enemmän yhteistä toistensa kanssa kuin ”heidän” talonpoikiensa kanssa.

  —I thought Expat Nationalism was living in a country you are not loyal to. Examples would be Ukrainians in Canada, Irish in USA, or Turks in Germany who put the interests of their ‘homeland’ ahead of the interests of the country they reside in. These Expat Nationalists usually have an unrealistic romantic view of the homeland, an exaggerated frozen in time hatred of said homeland’s historical enemies, and, unfortunately, no skin in the game. A very bad mixture.
  Ajattelin, että Expat Nationalism asuu maassa, jolle et ole uskollinen. Esimerkkeinä voisivat olla ukrainalaiset Kanadassa, irlantilaiset Yhdysvalloissa tai turkkilaiset Saksassa, jotka asettavat kotimaansa edut edelle asuinmaansa etuja. Näillä ulkomailla asuvilla nationalisteilla on yleensä epärealistinen romanttinen näkemys kotimaasta ….

  —Nationals of just about any country in Europe. who settle in another country become over about two generations nationals of their adopted country. They may still like the cuisine of the old country and visit the land of their ‘roots” but for all practical purposes they are loyal citizens, even devout patriots of their (new) country. Not so the jews: wherever they settle, even after hundreds of years, their loyalty remains steadfast first and foremost to the tribe. Where they were born and live they are “sayanim.”
  Would the ex-pat nationalists be a Goy version of the sayanim? And how would that be achieved?
  Lähes minkä tahansa Euroopan maan muista maista tulleista kansalaisista tulee yli kahden sukupolven aikana sen maan kansalaisia jossa asuvat. He saattavat silti pitää vanhan maan keittiöstä ja käydä ”juuriensa” maalla, mutta käytännössä he ovat uskollisia kansalaisia, jopa (uuden) maan omistajia. Poikkeus juutalaiset: minne he asettuvatkin, jopa satojen vuosien jälkeen heidän uskollisuutensa pysyy vankkumattomana ennen kaikkea omalle heimolle.

  • ”Globalismi on aika selvästi rahanhimoisten satanisti-oligarkkien uskonto johon muita käännytetään väkisin…” — ja rahan miekalla
   Putin näyttää olevan enemmän innostunut toisenlaisesta uskonnosta

   Great Video of Putin Visiting One of Most Important Russian Monasteries, Near St. Petersburg (Valaam)
   ”The Valaam island in Karelia is one of the most revered holy places in Russia, where the oldest monastery, the Transfiguration Monastery, is located”

   Upea lyhyt video Putinistä vierailemassa yhdessä tärkeimmistä venäläisistä luostareista Pietarin lähellä (Valamo)
   ”Karjalan Valamon-saari on yksi Venäjän arvostetuimmista pyhistä paikoista, missä sijaitsee vanhin luostari, muutoksen luostari”
   Vladimir Putin ja Valkovenäjän presidentti Alexander Lukašenko vierailivat tänään Valamossa. Karjalan saari on yksi Venäjän arvostetuimmista pyhistä paikoista, missä sijaitsee vanhin luostari, muutoksen luostari.

   Olisiko Niinistönkin hyvä vierailla siellä? Kenties Putin voisi kutsua sinne kun voitonpäivän paraati Moskovassa ei näytä kiinnostavan…?
   IS: Venäjä kutsui presidentti Niinistön voitonpäivän juhlaan – kanta osallistumiseen on jo selvä …
   – Hyvin suora. Myöskin johdonmukainen, siinä mielessä että ei jätä mitään irralleen, Niinistö sanoi viitaten vanhaan sanontaan.
   Sananlaskun mukaan ”kasakka vie kaiken mikä irti lähtee”. Niinistö on viitannut siihen ennenkin puhuessaan Venäjän kanssa toimimisesta.
   https://www.is.fi/politiikka/art-2000006428216.html

   — No tuosta ’kaiken viejästä’ on kyllä olemassa muitakin teorioita ja paremmin totuuteenkin osuvia…

   Valaam is reputedly Putin;s ’favorite’ monastery, to which, it is rumored, he has donated personal funds. Apparently he developed a relationship with the Valaam brethren while living in St. Petersburg over 20 years ago.
   https://russia-insider.com/en/great-video-putin-visiting-one-most-important-russian-monasteries-near-st-petersburg-valaam/ri28218
   Did Putin Convert Belarusian President And ”Orthodox Atheist” Lukashenko To Christian Faith?

   Tuli mieleen miten olisi Trumpin tai N-yahun vierailu Valamossa?
   Nämä paikat eivät taida miehiä kiinnostaa, ovat varmaan liian rauhallisia ja huonoja bisnes kohteita.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here