Strasbourgissa toimiva sosiaalisiin, kotiin ja uskontoihin liittyvillä asioilla kampanjoiva kansalaisjärjestö European Center for Law and Justice (ECLJ) on käynyt läpi Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa (ECHR) vuosina 2009–2019 toimineiden tuomareiden eturistiriitakytköksiä. Löydösten perusteella Euroopan ihmisoikeustuomioistuimella on merkittäviä kytköksiä George Sorosin Open Society -säätiöön.

Ihmisoikeustuomioistuimen sadasta tuomarista 22:lla on suorat yhteydet Open Society -säätiöön tai johonkin Open Societyn rahoittamaan toiseen järjestöön (Helsinki Foundation for Human Rights, Human Rights Watch, Amnesty International jne).

Osa tuomareista on työskennellyt vuosien ajan Open Society -säätiössä tai sen rahoittamien kansalaisjärjestöjen johtokunnassa tai toimitusjohtajana tai jossain Open Societyn projektissa (raportin ss. 7–8, 15).

Open Societyn rahoittamat kansalaisjärjestöt ovat työllistäneet ahkerasti ihmisoikeustuomioistuimessa istuvia, aiemmin Open Societyn palkkalistoilla tai sieltä avustusta saaneiden järjestöjen töissä olleita tuomareita – joista 55:llä sadasta ei ole lainopillista pätevyyttä toimia tuomareina; sen sijaan he ovat LGBT-, turvapaikka-, vähemmistöjen oikeuksia tai muuta vastaavaa puoltavista järjestöistä tulleita aktivisteja.

ECLJ:N RAPORTIN mukaan ihmisoikeustuomioistuin on käsitellyt tapauksia, joissa puolustusta on hoitanut Open Societylta rahoitusta saanut kansalaisjärjestö, vetoomuksia on esittänyt toinen Open Societylta rahoitusta saava kansalaisjärjestö ja asiantuntijalausuntoja on esittänyt kolmas, jonka rahoitus tulee niin ikään samasta lähteestä.

Näitä asioita ei mainita ihmisoikeustuomioistuimen asiakirjoissa, vaan ne pitää kaivaa esiin ”kansalaisjärjestöjen” omista asiakirjoista. ECLJ:n raportti kertoo, että 88:ssa tapauksessa henkilö oli toiminut tuomarina entisen työnantajansa, ”kansalaisjärjestön” ihmisoikeusistuimeen tuomassa jutussa (s. 15, liitteet 1 ja 2), jääväämättä itseään tai tuomatta kytköksiä esiin.

Vuonna 2018 kymmenen neljästätoista kansalaisjärjestöstä, jotka toivat jutun ihmisoikeustuomioistuimeen, sai rahoitusta Open Societylta; kuudella seitsemästätoista juttuja kuulleista tuomareista oli kytkökset samoihin Soroksen rahoittamiin ryhmiin.

Euroopan ylintä auktoriteettia ihmisoikeusasioissa tuskin voitaneen kuvailla millään mittapuulla riippumattomaksi toimijaksi. Ei ihme, että massat eivät enää tunne luottamusta instituutioihin.

Asiaan tuskin on luvassa parannusta, sillä esimerkiksi Euroopan Neuvoston ihmisoikeusasiain komissaari Nils Muiznieks (2012–2018) oli Open Societyn palkkaamana aktivistina Latviassa, ja hän on vain yksi tapaus useiden joukossa. Nyttemmin Muiznieks käyttää asemaansa kampanjoidakseen Unkarin esittämiä Sorosin vastaisia asenteita vastaan.

Lähde

European Centre for Law and Justice: NGOs and the Judges of the ECHR, 2009–2019

Artikkelikuva Euroopan ihmisoikeustuomioistuimesta: Alfredovic (CC BY 3.0)

35 KOMMENTTIA

 1. näin ne korruption lonkerot etenee joka puolelle,mediatkin kun jo vallannut,niin tuskin tästäkään muualta,kuin vaihtoehtomedioista saa tietoo

 2. YK:n puolesta kidutustapauksia tutkiva juristi Nils Melzer sanoi äskettäin, ettei oikeusvaltioperaate toimi silloin kun valtioilla on omat intressinsä pelissä. Melzer on siinä määrin harvinainen ääni korruptoidun YK:n suunnalta, että hän taisi näin sanomalla ilmoittaa, että tämä on hänen viimeinen virkakautensa ellei häntä sitä ennen potkita pois.

  Mutta näyttäisi siltä, että almäki on jyrkkenemässä. Tähän vaikuttavat kaksi tekijää, jotka tuntuvat vastakkaisilta mutta eivät sitä ole. Ensimmäinen on se ylivertaisuuden tunne joka syntyi 90-luvulla ja joka tiivistyy käsitteeseen ”historian loppu”. Kuviteltiin, että Länsi on sellaisessa asemassa, että se pystyy sanelemaan muille ehdot, joita sen ei tarvitse itse noudattaa. Ja toinen on tämän jälkeinen paniikkireaktio, kun huomattiin että Kiina tulee rinnalle ja painaa ohi. Kiina kun on ilmoittanut, että sillä on omat prioriteettinsa joita se noudattaa, koska ne palvelevat maata paremmin kuin Lännen tyrkyttämät, jotka eivät sovi Kiinaan.

  Huvittavinta Lännen oikeuslaitosten syvenevässä rappiossa on, että USA:ssa poliittiset oikeudenkäynnit ulottuvat jo maan johdon keskinäiseen valtataisteluun. Tiedustelupalvelut ja oikeuslaitos ovat laajalti liberaalien käsissä mutta mikään ei estä että tuulet kääntyvät. Nyt tiedustelupalveluja on käytetty Trumpin kampeamiseen vallasta kun poliittisella areenalla ei pärjätä. Näytösoikeudenkäynneissä on viritetty ansoja joihin joutui mm. kenraali Michael Flynn, täysin mitättömistä syistä verrattuna siihen mikä on jokapäiväistä menoa siinä ympäristössä. Hänet piti kaataa Venäjä-yhteyksistä, mutta kun niissä ei ollut moittimista löytyivät Turkki-yhteydet. Ottaen huomioon maassa vallitseva asevoimien palvonta tämä oli ennennäkemätön temppu.

  Venäjän kansalaiset ovat USA:n oikeuslaitokselle vapaata riistaa, jota käytetään poliittisiin tarkoituksiin. Opiskelija Maria Butina oli USA:n ihailija, joka mm. halusi USA:n mallisia aselakeja Venäjälle. Hän joutui mediahysterian uhriksi ja virui ensin neljä kuukautta eristyssellissä ja sen jälkeen yli vuoden naisvankilassa, ennen kuin hänet Venäjän valtion toimesta saatiin vapaaksi. Hänen ”rikoksensa” oli rekisteri-ilmoituksen laiminlyönti, ilmoituksen jota kukaan hänen ystävistään USA:ssa ei ollut kuullutkaan että voisi koskea häntä. Suomen media viittasi läpi koko jakson Butinaan ”Venäjän agenttina”, vaikka Butinan kanta aselakien osalta oli päinvastainen kuin Venäjän hallituksen, johon hänellä ei ollut mitään suhdetta.

  Meneillään on näytösoikeudenkäynti Julian Assangea vastaan. Oikeussalista saatujen raporttien mukaan tuomarin käytös on ylimielinen ja röyhkeä. Langetettava tuomio on mitä ilmeisemmin Assangea vastaan, eli luovutuspyynnön hyväksyminen, mutta pieni toive elää, että ylin valitusinstanssi ei hyväksy sitä.

  Kaksi vuotta on kulunut siitä kun venäläiset isä ja tytär Skripal katosivat Salisburyssa ja väitettiin että Venäjän salainen palvelu oli myrkyttänyt heidät. Media ennakoi jo heidän menehtymistään kun tytär jostain sai puhelimen ja soitti Moskovaan, kertoen että hän on toipunut. Äkkiä piti tarinaa muunnella ja Skripalit katosivat näkymättömiin. Vuoteen he eivät ole soittaneet omaisilleen, vanhalle isoäidille jolle soitettiin kerran viikossa. Australialainen toimittaja johnhelmer.net on seurannut tapausta ja on juuri julkaissut siitä kirjan. John Helmer joka on juridiikan asiantuntija sanoo, että on ensimmäinen kerta modernin Britannian historiassa kun kahdelta henkilöltä on tällä tavalla viety oikeus puhua ja kommunikoida ja saada halutessaan tapaukselleen oikeuskäsittelyn. Heidän viimeinen tiedossa ollut olinpaikkansa on USA:n sotilastukikohta Englannissa.

 3. Ja kuinka ne rakastaa puljaa ihmisoikeuskysymyksiään ja jaella tuomarointejaan (mairittelevaa rahallissorollista korvausta vastaan). Täähän on sitä kierrätettyä euvostostali-nistikamaa, jonka lääkittelyn mukaan yksilöt pakotetaan samaan eksistenssimoodiin (hei, ei koske näitä ”ihmisoikeus”politrukkeja).

  Vanha vihtahousu taas ottaa kierroksia, kevättä rinnassa. Kun koronakaan ja ilmastomuutosjekku ei riittäisi.

 4. Netin uumenista löytyi mielenkiintoinen kohta: Migrin ylitarkastajan haastattelu 4. osa Hallinto-oikeuden manipulointi. Tämän maan virkamiesten joukossa näyttää olevan pilvin pimein rikollisia retkuja ja minunkin sinisenköyhän eläkeläisen pitää maksaa heidän palkkansa, perkele.

 5. Pitähän se arvata että nimeltään niin loistava euroopan ihmisoikeusneuvosto on oligarkkien inkvisitio eurooppalaisille.
  Venäjän on varmasti vaikea haastaa Englantia oikeuteen tuollaisessa oikeudessa Skripalien ihmisoikeuksista.

 6. Kyllähän jo Katainen ja Sipiläkin höpisivät avoimesta yhteiskunnasta (Open society) joten Suomi on ollut saastutettu Sorosin aatteilla jo vuosikymmeniä. Silmät auki.
  Pieni anekdootti tähän, että ei ole juurikaan uutisoitu, kuka osti aikoinaan Solitran. Vihjeeksi, että alkaa S- kirjaimella..
  Vielä voidaan mennä historiassa taaksepäin 90-luvun pankkikriisiin. Vanhempi sukupolvi muistaa Kouri kaupat ym. pörssi- ja valuuttakeinottelut, jotka johtivat lamaan maassamme ja sitä kautta tiemme EU-liittovaltioon. Kukapa oli taustalla vetelemässä naruja ja Kouria rahoittamassa.. Viiden pisteen vihje.. alkaa S-kirjaimella..
  Että semmoinen ”avoin” yhteiskunta.

 7. Sionistit miehittävät Jenkkilää
  Draining the Intelligence Community Swamp
  New hires will all be Israel’s poodles
  PHILIP GIRALDI •
  https://www.unz.com/pgiraldi/draining-the-intelligence-community-seamp/

  geokat62 says:
  ”There is little to add beyond that, but one has to wonder why the Administration, aided and abetted by congress and the media, persists in promoting and placing in sensitive positions individuals whose ultimate loyalty is to a foreign country.

  Excellent article, Phil!

  To answer your question about why the Administration is putting Israel-firsters in key positions, we just need to recall what Roger Stone once disclosed to the world:
  “I’m HARDCORE Zionist and so is president Trump!”

 8. Kulttuurimarxisteilla ja ’tikkun olam’-humanisteilla on aivan käsittämätön kyky soluttaa kaikki keskeiset instituutiot ja poliittiset puolueet. Yliopistojen rooli on tässä keskeinen. Työväki, pienyrittäjät tai vähäväkiset jäävät vaille puolestapuhujaansa, kun kulttuurisotaa käyvä vihervasemmisto tai uusvasemmisto laittaa agendat uuteen järjestykseen. Valkoisen työväenluokan asiaa niillä ei ole lainkaan tai jos on, niin negatiivisella etumerkillä varustettuna.

  • Näin on. Vaikea uskoa että on muuta tietä kuin perikato ja läntisen kulttuurin materialisoituminen ja tuhoutuminen lopullisesti ihan kuten Spengler sanoi. Mekin olemme jo syvällä tuhon kierteessä.
   Uusliberalismi ja kaiken yksityistäminen tuhoaa maat ja kansat kun huijari-psykopaatit saavat tai ottavat vallan ja luovat oman nwo-tyranniansa.

   Venäjä on valinnut toisenlaisen tien.
   Venäjän presidentti Vladimir Putin on toimittanut parlamenttiin joukon ehdotettuja perustuslain muutoksia. Niissä on muun muassa maininta Jumalasta sekä siitä, että avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto.
   Ehdotuksissa myös kielletään luovuttamasta Venäjän maaperää ja sanotaan laittomaksi sellaisen tukemista.

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006425990.html

 9. Jos paljastukset ei johda mihinkään ihmisoikeusneuvoston organisaatiossa ja korruption kitkemisessä niin voi sanoa että koko EUn touhu on korpokratian ja infokratian lisäksi oikeuden korruptiota. Ketään EUssa toimijaa tämä EUn nykytila hätkäytä koska oma hillotolppa on liian makea.

 10. Ostettua oikeutta tämäkin … joillakin lupa rahalla levittää valheita
  COVID-19 Coronavirus: A Fake Pandemic? Who’s Behind It? Global Economic, Social and Geopolitical Destabilization

  By Prof Michel Chossudovsky
  The media hype and disinformation campaign regarding the spread of the COVID-19 novel coronavirus have created a Worldwide atmosphere of fear and uncertainty following the launching of a global public health emergency by the WHO on January 30th.
  The fear campaign is ongoing. Panic and uncertainty. National governments and the WHO are misleading the public.

  Median hype- ja desinformaatiokampanja, joka koski uuden CoVID-19 -koronaviruksen leviämistä, ovat luoneet maailmanlaajuisen pelon ja epävarmuuden ilmapiirin sen jälkeen, kun WHO on käynnistänyt maailmanlaajuisen kansanterveyshätätilanteen 30. tammikuuta.

  Pelkokampanja on käynnissä. Paniikkia ja epävarmuutta. Kansalliset hallitukset ja WHO harhauttavat yleisöä.
  —–
  Konekäännöstä alla
  Mikä on COVID-19-pandemian seuraava vaihe? Onko se väärennös vai onko se todellista?
  What’s the Next Phase of COVID-19 Pandemic? Is it Fake or is it Real?

  The propaganda campaign against China is not over.
  Neither is the “fear pandemic” outside China despite the exceedingly low number of “confirmed cases”.
  The financial crisis is ongoing, supported by media disinformation and financial meddling.
  If normal US-China trade (and transportation) relations fail to be duly restored, the shipping of “Made in China” consumer goods exported to America could be affected.
  This in turn could potentially trigger a major crisis in retail trade in the US, i.e “Made in China” commodities constitute a large share of monthly household consumption.
  From a public health point of view, there are favorable prospects for eliminating the COVID-19 in China. Progress has already been reported.
  For the rest of the World (which currently has approximately 3000 confirmed cases, 28 February 2020 ) the COVID-19 pandemic is ongoing coupled with propaganda in favor of a Worldwide vaccination program.
  Without a fear campaign coupled with fake news, the incidence of COVID-19 would not have made the headlines.
  From a health/medical standpoint is a Worldwide vaccination required?
  43.3 percent of the “confirmed cases” in China are now categorized as “recovered” (See graph above). Western reports do not make the distinction between “confirmed cases” and “confirmed infected cases”. It is the latter which is relevant. The trend is towards recovery and decline of the “confirmed infected cases”.
  ——
  Kiinan vastainen propagandakampanja ei ole vielä ohitse.
  Ei myöskään Kiinan ulkopuolinen pelkopandemiaa, vaikka vahvistettujen tapausten lukumäärä on erittäin pieni.
  Finanssikriisi jatkuu, jota tukee tiedotusvälineiden harhaanjohtaminen ja taloudellinen sekoittaminen.
  Jos Yhdysvaltojen ja Kiinan tavanomaisia ​​kauppa- (ja kuljetus-) suhteita ei palauteta asianmukaisella tavalla, se voi vaikuttaa Amerikkaan vietävien kuluttajatuotteiden Made in China -kuljetuksiin.
  Tämä puolestaan ​​saattaa aiheuttaa merkittävän kriisin vähittäiskaupassa Yhdysvalloissa, ts. ”Made in China” -hyödykkeet muodostavat suuren osan kotitalouksien kuukausittaisesta kulutuksesta.
  Kansanterveyden kannalta COVID-19: n poistamiseen Kiinassa on suotuisat näkymät. Edistymisestä on jo ilmoitettu.
  Muualla maailmassa (jolla on tällä hetkellä noin 3000 vahvistettua tapausta, 28. helmikuuta 2020) COVID-19-pandemia on käynnissä yhdessä propagandan kanssa maailmanlaajuisen rokotusohjelman hyväksi.
  Ilman pelkokampanjaa ja vääriä uutisia COVID-19: n esiintyvyys ei olisi saanut aikaan otsikoita.
  Terveydenhuollon kannalta vaaditaan/tarvitaan maailmanlaajuinen rokotus?
  Vaikka 43,3 prosenttia Kiinassa vahvistetuista tapauksista luokitellaan nyt parantuneiksi (katso yllä oleva kaavio).
  Länsimaisissa raporteissa ei tehdä eroa vahvistettujen tapausten ja vahvistettujen tartunnan saaneiden tapausten välillä. Juuri jälkimmäinen on merkityksellinen.
  Suuntaus on kohti vahvistettujen tartunnan saaneiden paranemista ja vähentymistä.
  https://www.globalresearch.ca/covid-19-coronavirus-a-fake-pandemic-whos-behind-it-global-economic-and-geopolitical-destabilization/5705063

  • ”Jos Yhdysvaltojen ja Kiinan tavanomaisia ​​kauppa- (ja kuljetus-) suhteita ei palauteta asianmukaisella tavalla, se voi vaikuttaa Amerikkaan vietävien kuluttajatuotteiden Made in China -kuljetuksiin.
   Tämä puolestaan ​​saattaa aiheuttaa merkittävän kriisin vähittäiskaupassa Yhdysvalloissa, ts. ”Made in China” -hyödykkeet muodostavat suuren osan kotitalouksien kuukausittaisesta kulutuksesta.”

   Kusevatko jenkit omaan tai koko globaaliin pesäänsä?
   Siltä näyttää … ja varmaan tarkoituksella että saadaan lama ja pörssit alas kun finanssieliitti on kuorinut kerman päältä.
   Aina saa ihmetellä miten maailma voi olla tällaisten rikollisten ja pettureiden käsissä? eivätkä ihmiset tee mitään
   Mutta ei se muuta tosiasiaa että länsi menee kohti perikatoa ja Kiina pysyy vahvana, pikemminkin luulisi että tämän jälkeen taas entistä paremmin ihmiset alkavat ymmärtää kuinka he ovat antaneet vallan sairaille psykopaateille
   —–
   Why the Propaganda? Racism directed against Ethnic Chinese
   A campaign against China was launched, a wave of racist sentiment against ethnic Chinese is ongoing largely led by the Western media.
   ——
   The Economist reports that “The coronavirus spreads racism against—and among—ethnic Chinese”
   ——–
   Economic Warfare against China
   US strategies consist in using COVID-19 to isolate China, despite the fact that the US economy is heavily dependent upon Chinese imports.
   The short-term disruption of the Chinese economy is largely attributable to the (temporary) closing down of the channels of trade and transportation.

   The WHO Global Public Health emergency is coupled with media disinformation and the freezing of air travel to China.
   ——-
   Panic on Wall Street
   Spearheaded by media disinformation, there is another dimension. Panic in the stock markets.

   The Coronavirus fear has triggered the drop of financial markets Worldwide.
   ——
   Was it Possible to “Predict” the February Financial Crash?

   It would be naive to believe that the financial crisis was solely the consequence of spontaneous market forces, responding to the COVID-19 outbreak. The market was carefully manipulated by powerful actors using speculative instruments in the market for derivatives, including “short-selling”. Media disinformation on the “escalation of the COVID-19 pandemic certainly played a role.

   The unspoken objective is the concentration of Wealth. It was a financial bonanza for those who had “inside information” or “foreknowledge” leading up to the WHO’s decision to declare a Worldwide public emergency on January 30.
   ——-
   Was there Foreknowledge of the COVID-19 (nCoV-2019) Pandemic? And of its Likely impacts?

   On October 18, 2019, the Johns Hopkins Center for Health Security, Baltimore undertook a carefully designed simulation of a coronavirus epidemic entitled nCoV-2019.

   In the Event 201 Simulation of a Coronavirus Pandemic, a 15% collapse of financial markets had been “simulated”. It was not “predicted” according to the organizers and sponsors of the event, which included the Bill and Melinda Gates Foundation as well the World Economic Forum.
   ——–
   Corruption and The Role of the WHO

   And what motivated WHO Director General Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus to declare the coronavirus nCoV-2019 as a “Public Health Emergency of International Concern (PHEIC)” on January 30 when the epidemic was largely confined to Mainland China?

   The evidence suggests that WHO Director-General Tedros was serving the interests of powerful corporate sponsors.

   A massive vaccine campaign has been ordered by the Director General of the WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus. Numerous pharmaceutical companies are already working on the development of a vaccine.
   “Vaccine makers could produce 4.9 billion pandemic flu shots per year in the best-case scenario”,Margaret Chan, Director-General, World Health Organization (WHO), quoted by Reuters, 21 July 2009, emphasis added)

   https://www.globalresearch.ca/covid-19-coronavirus-a-fake-pandemic-whos-behind-it-global-economic-and-geopolitical-destabilization/5705063

   • Vielä tämä käynnityneestä rokotusohjelmasta artikkelin lopusta
    The massive WHO vaccination campaign (referred to above) was duly confirmed by Director General Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus on February 28:
    Needless to say this WHO decision is another financial windfall for the Big Five Vaccine producers: GlaxoSmithKline, Novartis, Merck & Co., Sanofi, Pfizer, which control 85% of the vaccine market. According to CNBC:

    Concluding Remarks

    While COVID-19 (alias nCoV-2019) constitutes a multi-billion corporate bonanza for Big Pharma, it has also contributed to precipitating humanity into a dangerous and unfolding global process of economic, social and geopolitical destabilization.
    Päätelmät

    Vaikka COVID-19 (nCoV-2019) muodostaa monen miljardin suuruisen potin Big Pharmalle, se on myös myötävaikuttanut ihmiskunnan ajamiseen vaaralliseen ja globaaliksi kehittyvään taloudellisen, sosiaalisen ja geopolitisen epävakauden prosessiin.

  • ”Confirmed infected cases” on selvä, mutta mitä pelkkä ”confirmed cases” sitten tarkoittaa, jos jotain eroa on?

   • Sitä itsekin ihmettelin.
    Olisiko niin ettei ole vakuuttavaa näyttöä tai oireita vaikka on tartunnan saanut, siis oireeton mutta viruksen kantaja ?

 11. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen toimet poliisin kuulusteluineen Päivi Räsästä vastaan hänen v. 2004 julkaisemasta Raamatun opin mukaisesta kirjoituksesta ovat ylittäneet toisen kerran uutiskynnykset USA:ssa.
  Niitä pidetään uskonnon- ja sanavapauksia räikeästi loukkaavina.
  Suomessa poliisilla ei ole aikaa tutkia omaisuusrikoksia lainkaan, mutta tähän ikivanhaan juttuun ja vihapuheiden jahtaukseen on oltava aikaa.
  Toiviaisen harkintakyky on pettänyt pahasti. Kannattaisiko jo harkita eroa ?

  • Video markkinoi Trumpia patrioottina ja pelastajana mutta totuus on että hän on myynyt maansa sionisteille joiden suunnitelmana on kaapata ihmiskunta oman totalitaarisen valtansa alle.
   Suunnitelman nimi on NWO.
   Kristityt sionistit ottavat varmaan videon tosissaan ja tukevat Trumpia joka koko ajan on lisännyt sionistien valtaa maan hallinnossa. He eivät ymmärrä että sionismi on kristinuskon vastainen farisealainen ideologia jonka perusta on Talmudissa ja joka haluaa tuhota kristinuskon ja kristityt maailmasta.

   Tuossa videossa maailman pelastaminen tarkoittaa maailman kaappaamista sionistien käsiin ja ihmiskunnan alistamista pankkimafian ja oligarkkien hallitseman kommunismin valtaan.
   Ja amerikkalaisille se merkitsee samaa kuin bolsevikki-sionistien johtama kommunistihallinto aikoinaan NL:n venäläisille.

   Tässä Venäjällä syntynyt nainen jolla akateeminen loppututkinto USAn yliopistosta ja joka opettaa amerikkalaisessa yliopistossa kertoo peloistaan että USA ajautuu samaan tilaan missä Venäjä oli kun kommunistit olivat vallassa ja joka ei luota lainkaan Trumpiin… ei voi sietää miestä lainkaan
   Clarissa’s Soviet Story
   … Just got off the phone with a Soviet-born academic who teaches in a small state university in the American heartland. She blogs under the name “Clarissa,” …
   She got her PhD at a top American university (I checked this out), and said that it was a constant struggle there to be heard.
   Whenever Marxist topics would come up, she would talk about her experience in the USSR, and people would shout her down. “You wouldn’t believe the rage in their faces,” she said. “They did not want to hear it.”
   … She also said that she can’t stand Trump, but has come to see him as the only obstacle between herself and total progressive madness. “It’s the most frustrating thing!” she said, her voice rising. I told her I agreed with her, and we laughed about that.
   Here’s something really interesting: she said that one of her research interests is how multinational corporations undermine the nation-state.
   She said that wokeness in corporate America is a weapon used by white-collar professionals to weed out competitors for increasingly scarce jobs.
   She said, “People find ideological purity tests useful to weed out people who compete for jobs you cover. Progressive forces are completely allied with globalist capitalism.”
   https://www.theamericanconservative.com/dreher/clarissa-soviet-story-soft-totalitarianism/
   Artikkeli löytyy myös täältä
   https://russia-insider.com/en/russian-woman-working-college-professor-us-writes-about-sovietization-amerika/ri28341

   Draining the Intelligence Community Swamp
   New hires will all be Israel’s poodles
   https://www.unz.com/pgiraldi/draining-the-intelligence-community-seamp/

   • No usko mihin uskot, aivopestyjä ei voi herättää todellisuuteen. Asia on juuri 100% toisinpäin. HERÄÄ!

    • Näin on. Mutta oleellista on kuka on aivopesty ja millä tavalla. Suurin osa meistä on enemmän tai vähemmän mutta moni myös aika rankasti.
     Kannattaa lukea monipuolisesti eikä lukkiutua liiaksi yhden tiedon varaan ja käyttää myös omia aivojaan.
     Maailma on täynnä huijareita ja saarnamiehiä jotka haluavat sinut omiin joukkoihinsa.

    • Kaikki totuudet käyvät läpi kolme vaihetta.
     Ensimmäisessä se tehdään naurunalaiseksi.
     Toisessa sitä vastustetaan väkivaltaisesti.
     Kolmannessa se hyväksytään itsestäänselvyytenä.”
     – Arthur Schopenhauer

     • Mieti vaikka tätä. MIKSI sosialismia hehkuttavat demokraatit ovat miljardöörejä? Miksi jenkeissä heidän äänestäjät elää kaduilla? Miksi sosialismissa raha valuu pyramidin huipulle vaikka kaikkihan pitäisi jakaa tasapuolisesti. 🙂

      Toiseksi tärkein video joka olisi näytettävä koko maailmalle:

      KGB:n loikkarin Yuri Bezmenovin haastattelu (suomenkielinen tekstitys)
      https://www.youtube.com/watch?v=HVZadOIDEVo

     • Sanoin jo yllä että ”Maailma on täynnä huijareita ja saarnamiehiä jotka haluavat sinut omiin joukkoihinsa.”
      Se pätee yhtä hyvin kommareihin ja kapitalisteihin. Ylipäätään suurimpaan osaan valtaa himoitseviin poliitikkoihin.

 12. Tässä todisteet : Eoa kanslaipäätös 1350/4/08 ; Suomen EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikkaansan koskevaa aineistoa ei voida tutkia, vaikka kysymyksessä olisi Suom,en valtion valitsema hankilö !

  2008 EIT:lle lähetetty kirjattu pikakirje toimittaa kaikki tällainen aineisto Kansainväliselle rikostuomioistuimelle .

  Kirjattu pikakirje katosi matkalla Strasbourgiin ?

  Suomen EIT jaos ”seuloo” pois käsittelystä 99 % Suomesta sinne läheteystä aineitosta !

  • Taitaa olla narsistis-psykopaattiselle luonteelle ominaista, ettei oikeusjärjestelmän tarkoitusta tai lain henkeä tunnisteta lainkaan ja pyritään kaikin tavoin vääntämään lain kirjain itselle edulliseksi. Jos lain kirjainkin on hankala, niin se pyritään joko muuttamaan tai turvaudutaan muihin järjestelyihin, kuten tuollainen esiseulonta eli lakia tulkitseva puskuri ennen varsinaista käsittelyä.

   Suomessa myös oma kansallinen oikeusjärjestelmä on politisoitumassa ja muuntuu silmiemme edessä eliittiä (ja sen lemmikkejä) kansaa vastaan suojelevaksi laitokseksi. Oikeuslaitosta jopa tietoisesti ohjaillaan varustellaan tätä tarkoitusta varten sille varta vasten tehtailluin lakipykälin, joihin vedoten julkisen vallan itselleen alamaiseksi manipuloinut eliitti voi jatkossa tehokkaasti suojella itseään ja intressejään. Demokraattisessa tasavaltaisessa valtiossa pitäisi ilman muuta taata kansalaisten yhdenvertainen asema lain edessä. Mutta tämä ei suinkaan sovi ja jälleen kerran Perustuslailla pyyhitään takapuolta.

   • Näyttää siltä että ihmisen, ainakin eliitin, itsekkyys ja psykopaattinen sivistymättömyys vain paradoksaalisesti kasvaa sitä mukaa kun ’länsimaisen arvoyhteisön’ tieto ihmisestä ja elämää ylläpitävistä tosiasioista kasvaa.
    Kun luulisi että tuo tieto lisää viisautta, terveempää ja kestävää perustaa elämälle niin on käynyt päinvastoin: se on lisännyt vain tuhovoimaa. Koskaan ennen ihmiskunta ei ole ollut niin suuren tuhon kanssa tekemisissä kuin tänään.

 13. Juutalaisuuden vaikutus kaikkeen tekee maailmasta väkivaltaisen ja korruptiivisen ja salaseurojen hallitseman kuten Euroopan ihmisokeusneuvoston tapaus osoittaa.

  • Sieltä se väkivalta ja pahuus kiistatta kumpuaa. Talmud on rasistinen ja muiden tuhoa julistava opus.
   Ja mitä enemmän muista eristäytyvät vallan- ja rahanhimoiset sionistit ovat saamassa eri maissa valtaa niin sitä verisemmäksi kaikki näyttää muuttuvan. Niin on aina ollut ennenkin ja siihen antisionismi pohjautuu. Se on itse aiheutettu muta sionistit syyttävät siitä röyhkeästi muita.
   He myös globalisoivat muuta maailmaa hanakasti mutta eivät ole siinä itse mukana muuten kuin hyötyjinä.
   —Nationals of just about any country in Europe who settle in another country become over about two generations nationals of their adopted country.
   Not so the jews: wherever they settle, even after hundreds of years, their loyalty remains steadfast first and foremost to the tribe.

 14. Truth_hunter 3.3.2020 at 16:58 … jatkoa
  Virus From Hell: Millions Could Die
  https://www.darkmoon.me/2020/virus-from-hell-millions-could-die/
  By Dominic Sandbrook
  The Daily Mail
  February 29, 2020
  Abridged by Lasha Darkmoon,
  with an extended endnote entitled: “On Fear Porn and Conspiracy Theories”.
  A leading historian warns against complacency. The coronavirus pandemic, if it escalates any further, could have apocalyptic consequences.  
  —–
  Many of our readers will be inclined to dismiss all the above as “fear porn”. There are apparently as many theories about the  coronavirus disease as there are people talking about it.
  The reality is that we don’t know the truth about what this virus really is or where it came from. We learn:
  It’s spreading. It’s mutating. It’s going viral. Am I talking about coronavirus? No! I’m talking about theories about coronavirus.
  It’s a natural virus. No, it’s a man made bioweapon!
  It’s less deadly than the regular flu.  No, it’s worse than the Spanish Flu!  It’s flying bat AIDS!!
  The numbers are being underreported. No,  the numbers are being inflated!
  It was patented in 2015!  No, it really wasn’t!
  It was unleashed by accident.  No, it was unleashed on purpose!  It doesn’t even exist!

  “Assuming that the virus does go pandemic,” Corbett concludes magisterially,  “it is quite likely that this will be the largest economic disruption of our lifetime.”

  Corbett’s grim conclusion?
  [The] Coronavirus panic is a giant boost for the globalist agenda….  Don’t believe me? Just read the press release that Johns Hopkins and the Event 201 participants put out last month just before “Wuhan” and “coronavirus” became topics of daily conversation: “The next severe pandemic will not only cause great illness and loss of life but could also trigger major cascading economic and societal consequences that could contribute greatly to global impact and suffering. Efforts to prevent such consequences or respond to them as they unfold will require unprecedented levels of collaboration between governments, international organizations, and the private sector.”
  My own views? I have none. I merely report what I read, as objectively and fairly as I can, acutely conscious that I am now living in a world that increasingly resembles a lunatic asylum.
  ——[Coronavirus-paniikki on valtava lisäys globalistiselle asialistalle…. Etkö usko minua? Lukekaa vain lehdistötiedote, jonka Johns Hopkins ja Event 201 -tapahtumassa julkaisivat viime kuussa juuri ennen kuin ”Wuhan” ja “koronavirus” tulivat päivittäisen keskustelun aiheiksi: “Seuraava vakava pandemia ei aiheuta vain suuria sairauksia ja ihmishenkien menetyksiä, vaan voi myös laukaista suuria taloudellisia ja yhteiskunnallisia seurauksia, … Pyrkimykset estää tällaisia seurauksia tai reagoida niihin ilmaantuessaan vaativat ennennäkemättömän korkean tason yhteistyön hallitusten, kansainvälisten järjestöjen ja yksityisen sektorin välillä. ”
  Omat näkemykset? Minulla ei ole yhtään. Raportoin vain lukemani objektiivisesti ja reilusti, hyvin tietoisena siitä, että asun nyt maailmassa, joka muistuttaa yhä enemmän hullujenhuonetta.

 15. Suomessa ”perustuslailla” on pyyhitty P…ttä jo kokonaan; Suomen ”perustuslain 118 §” … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä valtakunnanoikeudessa.

  Todellisuudessa siis Suomi on jo ”perustuslain” mukaan kastijärjestelmä; kaiken maksava työväestö ja syyteoikeudeton hallinto !

  Ja pankkeja tuetaan PL 118 §:n suojissa jo rikollisen törkeästi: Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhata aiotaan kaapata.

  ”Lailla 444/2012” siis varastettiin kolmisen miljardia pienyrittäjien omaisuutta vakuutuslaitosten ja pankkien tukemiseen EU-stressistetien edellä .

  Totuus on rikollista toimintaa; joten sivustoni kaadettiin : archive.is/kimmoleaks.fi … lukekaa archive.today/kimmoleaks.fi ; mitä julkisia eduksunnan asikiarjoja ei ole lupa julkistaa !

 16. PLUTOKRATIA: Kuinka juutalaiset eliitit päättävät kuka istuu Yhdysvaltain korkeimmassa oikeudessa (ääni + tekstikirja)
  Toinen hieno FTN: ltä. Aloita kuuntelemalla näitä kavereita ja ymmärrät Amerikan aivan uudessa valossa.

  PLUTOCRACY: How Jewish Elites Decide Who Sits on the US Supreme Court (Audio + Transcript)
  Another great one from FTN. Start listening to these guys and you will understand America in a whole new light.

  Jazzhands McFeels
  In a country where we like to pretend that anyone can ascend to political office in a government “by the people” and “for the people,” all currently nominated Republican Supreme Court justices have been carefully picked, vetted, and groomed by an organization called the Federalist Society, of which they are all active or former members.
  Basically, if you don’t get the rubber stamp from this little known “society”, you don’t get to be on the Supreme Court as a Republican, or on many other important federal courts, which are pathways to the Supreme Court.

  What’s more shocking (or not shocking, depending on how much news you read) is that its current president of 30 years, who is also an original founder of the society, is the Jewish son of a former US Communist Party functionary. That is who now gets to decide who represents “Conservative” values in the Supreme Court.
  Here’s a backup of the audio, in case the ADL weenies over at YouTube (Jewish owned, and, cough, cough, Jewish censored), decide that this is something Americans shouldn’t be listening to.

  **——-Maassa, jossa teeskennellään, että kuka tahansa voi nousta poliittiseen virkaan hallituksessa ”kansan tuella” ja ”kansan puolesta”, kaikki tällä hetkellä nimitetyt republikaanien korkeimman oikeuden tuomarit on tarkasti valinnut, tarkastanut ja hoitanut järjestö nimeltä federalistinen yhdistys, jonka aktiivisia tai entisiä jäseniä he kaikki ovat .
  Periaatteessa, jos et saa kumileimaa tästä vähän tunnetusta “yhteiskunnasta”, et pääse olemaan korkeimmassa oikeudessa republikaanina tai monissa muissa tärkeissä liittovaltion tuomioistuimissa, jotka ovat polkuja korkeimpaan oikeuteen.

  Shokeroivampi (tai ei shokeroiva, riippuen kuinka paljon uutisia olet lukenut) on, että sen nykyinen 30-vuotias presidentti, joka on myös yhteisön alkuperäinen perustaja, on Yhdysvaltain entisen kommunistisen puolueen entisen toimijan juutalainen poika. Se on se, joka nyt päättää, kuka edustaa ”konservatiivisia” arvoja korkeimmassa oikeudessa.
  Tässä on varmuuskopio äänestä, jos ADL YouTubessa (juutalaisten omistama ja yskä, yskä, juutalaisten sensuroima), päättävät, että tätä on jotain, jonka amerikkalaisten ei pitäisi kuunnella.
  https://russia-insider.com/en/plutocracy-how-jewish-elites-decide-who-sits-us-supreme-court-audio-transcript/ri28405

  • ”Maassa, jossa teeskennellään, että kuka tahansa voi nousta poliittiseen virkaan hallituksessa ”kansan tuella” ja ”kansan puolesta”, ……”
   Jäi kysymättä mitenkähän meillä kun me ja meitin eliitti ja media niin innokkaasti seuraamme tuota ’Federalist Society-lippua’…?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here