Pörssit sakkaavat, yritykset jakavat tulosvaroituksia ja lomautuksia, hallitukset torjuvat paniikkia suunnitelmillaan, viranomaiset toimillaan, uutisvirta seuraa herkeämättä tilannetta ja raportoi uusista tapauksista. Tämä on taudin kuva, kun globalisaatio yskii pienen, koronavirukseksi nimetyn mikrobin kourissa.

Jos emme toimi toisin, tämä voi olla kurkistus tulevaisuuteen epidemioiden pyyhkiessä pallomme yli ristiin rastiin ja limittäin kilpaa ympäristönmuutoksen aiheuttamien myrskyjen kanssa.

Koronaviruksen on arvioitu voivan olla maapallon mittakaavassa jopa vaarattomampi kuin normaali kausi-influenssa. Silti se ravistelee yhteiskuntarakenteita. Millaisen kaaoksen aiheuttaa epidemia, joka kaataa kerralla 10 prosenttia tai enemmän väestöstä, kun terveyspalvelut on mitoitettu nykyisiin tarpeisiin?

Kiina ilmoitti käynnistävänsä epidemian vuoksi sulkemansa tehtaat uudelleen ja määräsi pankit lainoittamaan yrityksiä, jotta ihmiset saisivat palkkansa eivätkä ryntäisi kaduille. Italia ilmoitti koronaviruksen aiheuttamasta ainakin 3,6 miljardin euron lisärahoitustarpeestaan.

TAPAMME REAGOIDA ongelmiin on ratkaisukeskeinen. Valitettavasti se useimmiten tarkoittaa paluuta entiseen, ei suunnanmuutosta. Uusia rokotteita, lääkkeitä, yritysten pääomittamista, julkisten menojen lisäystä, pörssien ja talouden vuoristorataa, jotta paluu normaaliin olisi mahdollisimman nopeaa ja sopeutustoimet tilapäistä kosmetiikkaa. Lukuun ottamatta kanojen kauppiaita Wuhanin toreilla ja huonoa käsihygieniaa, pohdintoja epidemian todellisista syistä ei ole nähty.

Asiakkaat vain katosivat. Lentoja alettiin perua, risteilyaluksia karanteenata, turistikeskuksia sulkea ja matkustamista rajoittaa. Suurkaupunkien torit, kadut, työpaikat, koulut ja hyllyt tyhjenivät ja sairaalat täyttyivät. Pelon ajamat ihmiset alkoivat äänestää jaloillaan elämäntapaansa vastaan.

Lento- ja risteilyturismi liitännäisineen ovat nopeimmin kasvavia aloja 20 prosentin vuosivauhdilla. Niiden varaan ihmismassoille rakennetaan tulevaisuutta. Lentokentiltä löytyvät myös kaikki ihmiskunnan sairaudet. Sieltä ne jaetaan rivakasti konelasteittain ilmakehää lämmittävien saasteiden kera maapallon eri kolkkiin.

Joka hetki liki 10 miljoonaa ihmistä lentää jalat irti maasta ilmakehässä tautiarmeijoiden palveluksessa. Globaalien tavaravirtojen varaan rakennettu logistiikka hoitaa loput mikrobit kauppojen hyllyille. Ihmisten pakkautuminen kaupunkeihin luo parhaat kasvualustat epidemioille.

Markkinat luovat tarpeita massoille. Ihmiset ovat markkinoiden pelinappuloita, ja ihminen oppii. Tarpeet ohjaavat käyttäytymistämme ja pyörittävät taloutta, ja siksi ne on päivitettävä. Kuluttaminen, työ, turismi, viihde, oleminen ja onni saavat uuden sisällön. Wuhanin kanat, turistit, pörssit ja epidemiat kuuluvat yhteen: ne ovat kaikki samaa sirkusta. Sirkuksen on muutettava globaali ohjelmistonsa. Se on paitsi välttämättömyys, lopulta myös kaikkien etu.

Artikkelikuva: Pixabay

46 KOMMENTTIA

 1. Hieno artikkeli. Tykkäsin kovasti.
  Sirkus pyörii ja hauskaa piisaa … Wuhanin kanat, turistit, pörssit ja epidemiat kuuluvat yhteen: ne ovat kaikki samaa sirkusta.

  • Kyllä kaikilla on mahdollisuus sanoutua irti markkina taloudesta ja alkaa itse ostamaan lehmän nahkaa ja suolata, parkita, muokata ja tehdä siitä kengät ja kerätä itse marjat ja tehdä tuohivirsuja kesäjalkineiksi ja huopia itse kasvattamistaan ja huopaamista lampaan villoista ja tehdä itse vipilankansa ja köytensä..

   Minä ainakin pidän omaa aikaani niin kalliina, että mieluummin ostan markkina taloudelta kengät kuin alan itse tehdä kaiken alusta loppuun.

   Kommunismi ei ole koskaan tuottanut kuin ympäristö saastetta ja ydin räjähdyksiä,
   Tuottamatta mitään.
   Komlunismi on diktattorien haave, saada yhteinen kukkaro, (kuten mafialla) ja päästä itse hallinnoimaan diktaattorina yhteistä kukkaroa,

   Ei sellaisessa järjestelmässä kukaan töitä tee, jokainen ajattelee kommunismissa vain omaa valtaansa ja vallan ja diktatorismin himo on ajanut ihmisiä aina kommunismiin, eli mafiamaiseen yhteiseen kukkaroon, josta ne joiden nokka on lähimpänä kukkaroa, varastaa eniten päältä ja kansalle jää rupisia akanoita säkin pohjalle, joita ei kukaan edes lähde hakemaan, koska kaikki tietävät että kommunistien säkin pohjalle jätetyt akanat ei ole syömäkelpoisia, niimpä kommunismissa elääkseen jokaisen on pakko tehdä omia bisneksiä ja olla virallisesti jossain töissä..

   Missään muualla työläinen ei ole niin paha orja kuin kommunisti maissa, kiina maksaa 70 € kk joka menee riisikuppiin..että se siitä mafia periaatteella toimivasta kommunistien yhhteisestä kukkarosta jota kommunisti yksin itse hallinnoi ja varastaa kansalta.

 2. > Koronaviruksen on arvioitu voivan olla
  > maapallon mittakaavassa jopa vaarattomampi
  > kuin normaali kausi-influenssa. Silti se
  > ravistelee yhteiskuntarakenteita.

  Olemme siirtyneet informaation aikakauteen. Ero aikaisempaan on siinä mitä kanavia pitkin, millä nopeudella ja millainen informaatio siirtyy globaalissa yhteisössä.

  Tässä uudessa tilanteessa valtiot instituutioina voivat säilyä vain, jos ne saavat informaation takaisin hallintaansa.
  – Se, että valtiot hajoavat ei mitenkään huononna ihmiskunnan asemaa tai tulevaisuutta. Tekee siitä vain erilaisen.
  – Syntyy rakenteita, joita emme nyt voi edes kuvitella, koska meidät on edollistettu nykyjärjestelmään.
  – Syntyy uusi kansainvälinen yhteisö. EI kansainvälinen JÄRJESTYS.

  > TAPAMME REAGOIDA ongelmiin on
  > ratkaisukeskeinen.

  Itse sanoisin, että ongelma on siinä, että tapamme reagoida ongelmiin on johtajakeskeinen: kun eteen tulee ongelma, yritämme löytää henkilön, joka ratkaisee sen puolestamme. Hallitus on ratkaisu ja jos hallitus ei sitten ollutkaan ratkaisu, se johtuu vain siitä, että väärät johtajat istuivat hallituksessa.
  – Informaation aikakausi ja sosiaalinen media tarjoavat infrastruktuurin kansalaislähtöiseen hallintoon, jos vain emme hukka mahdollisuutta.

  On kuitenkin ongelmia, sanoisinko yhteiskunnallisia ongelmia, joita hallitus ei voi ratkaista ja kyse ei ole osaamisesta vaan yksinkertaisesti ongelmien luonteesta. Sen kaltaiset ongelmat pitää jättää yhteiskunnan ratkaistaviksi, ne vain pahenevat, jos hallitus laittaa sormensa peliin.
  – Ehkä yksinkertaistetusti sanoisin, että ongelmat, jotka eivät ratkea raakaa väkivaltaa käyttämällä, niistä valtio pysyköön kaukana. Hallituksen puuttuminen tällaisiin ongelmiin vain pahentaa niitä.
  – Toki jokaiseen muutokseen liittyy hyvääkin: Mikä tahansa muutos lainsäädännössä aiheuttaa sen, että jonkun asema huononee. Sama pätee myös toiseen suuntaan.
  – Pienten vähemmistöjen asemaa kyllä on mahdollista parantaa huonontamalla suuren enemmistön tilannetta niin, että tämä enemmistö ei edes huomaa joutuneensa kärsimään. (Mitä nyt yksi euro kuussa lisäveroja minun asemaani kummemmin huonontaisi, kunhan saadaan nuo parkujat rauhallisiksi.)

 3. Mielenkiintoinen juttu koko influenssa kun alkaa aina Kiinassa kuten sika- ja lintuinfluenssa ja nyt tämä korona.
  Tuntuu että se on jonkun ulkopuolisen maan biologista sotaa Kiinaa vastaan sillä tuskin Kiina viruksia omaan maahansa levittäisi.
  Se joka on ollut Kiinan kanssa riidoissa ja pelkää sen ohittavan itsensä taloudellisesti ja sotilaallisesti on USA. USAlla on pitkät perinteet biologisista aseista ja niiden kehittämisestä ja voisi kuvitella että USA käyttää korona- ja muita virusaseita Kiinan kehityksen estämiseksi.
  Japanin lehdet on myös kirjoittaneet että tänä influenssakautena USAssa on kuollut 14 000 tuhatta amerikkalaista koronaan ennenkuin Kiinassa oli havaittu yhtään koronatartuntaa eli oliko USA kokeillut asetta omaan kansaansa niinkuin sillä on tapana.
  Mikä sitten olisi tämän koronasodan tarkoitus ja tavoite niin sitä voi ainoastaan arvailla mutta se liittyyä jotenkin ennustettuun talousromahdukseen josta voi nyt syyttää koronaan vaikka syynä on holtiton finanssitalous jolle nyt voidaan taas syytää veronmaksajien rahat ilman sitä kyseenalaistetaan.

 4. Pitää kysyä kysymyksiä. Sekä isoista että pienistä aiheista. Tein lyhyen listan. Vastaaminen vie vain hetken eikä ole vaikeaa.

  1. ISO PAHA MAAILMANLAAJUINEN SUSIHUKKANEN on tulossa. Onko ratkaisusi uhan torjumiseksi:
  a) vallan hajauttaminen, ts. vapaaehtoinen paikallinen surkea näpertely vai
  b) vallan keskittäminen ja pakkotoimet rakastavan väkivaltakoneiston ystävällisessä ohjauksessa?

  2. Jos haluaisit LUODA ihan ikioman em. susihukkasen, kummin toimit:
  a) levität oikeita pikku susihukkasia oikealle ja vasemmalle. purevat myös oman nilkkasi verille.
  b) keksit koko jutun. huudat susihukkasta niin pirusti. kaikilla turuilla ja toreilla. nilkkasi säästyvät.

  3. Mitä OMINAISUUKSIA antaisit ikiomalle susihukkasellesi?
  a) kenen tahansa havaittavissa, tutkittavissa ja arvioitavissa.
  b) se on näkymätön. sinä ja sinun ylipappivelhoystäväsi pystyvät havaitsemaan sen. käyttäen taikavoimiaan.
  c) puremasta ihminen voi muuttua IHMISSUSI-hukkaseksi. ihmissusihukkanen ei usko susihukkaseen. tartunnan saanut on yleisvaarallinen otus. teljettävä tyrmään heti tavattaessa.

  Ilmiannankin heti yhden ilmiselvän SUSIHUKKASDENIALISTIN. Tässä vielä ehtiessäni. Päähän teipatusta muovipussista huolimatta, pelkään saaneeni jo tartunnan. Kun on tuo hengittäminen vähä vaikeeta. Lukekaa, mutta varokaa pöpöjä: https://blog.nomorefakenews.com/

 5. Alkaa totuus (huijaus) koronasta paljastua … ja juuri sellaisena kuin saattoi odottaakin
  Kiinalainen tutkimusryhmä on selvittänyt että nyt on olemassa tieteellistä näyttöä siitä, että afrikkalaiset (ja valkoiset) ovat vastustuskykyisempiä virukselle kuin aasialaiset, ja että tämä johtuu geneettisistä syistä.

  Mielenkiintoista nähdä miten Kiina (Aasia) reagoi. Tuleeko kostoisku?
  Vai onko tämä lopullinen niitti USA/Israel-mafialle kun maailma pääsee selville sen aikeista tappaa tällä tavalla aasialaisia ja jatkossa ehkä muitakin?
  Tiivistääkö muu maailma nyt rivejään nwo-mafiaa vastaan…?

  IT’S OFFICIAL: Chinese Scientists Find Genetic Explanation for Coronavirus Discriminating By Race
  LANCE WELTON
  Sir Humphrey Appleby, the Machiavellian senior civil servant in the hit 1980s British sitcom Yes, Minister once famously commented that one should “never believe anything until it’s been officially denied.” Which meant we could be fairly confident that racial and ethnic differences in susceptibility to Coronavirus exist, because our race-denying Ruling Class so dogmatical refused to consider the evidence. Now that’s over: a study by a Chinese research group has emerged that offers concrete proof of race differences in susceptibility to Corona virus are very real.
  Sir Humphrey Appleby,… kommentoi kerran kuuluisasti, että ”ei koskaan pidä uskoa mitään, ennen kuin se on virallisesti kielletty”. Mikä tarkoitti, että voimme olla melko varmoja siitä, että rodulliset ja etniset erot herkkyydessä koronavirukseen ovat olemassa, koska meidän rodun kieltävä hallitseva luokka niin dogmaatisesti kieltäytyi tutkimasta todisteita.
  Nyt se on ohi: kiinalaisen tutkimusryhmän tutkimus on syntynyt, joka tarjoaa konkreettisia todisteita rodun eroista herkkyydessä Corona-virukselle.

  But there is now scientific evidence that Africans (and Whites) are more resistant to it than Asians and that this is for genetic reasons.
  https://www.unz.com/article/its-official-chinese-scientists-find-genetic-explanation-for-coronavirus-discriminating-by-race/

  • Parannus kone-käännökseen
   ”Sir Humphrey Appleby,… kommentoi kerran upeasti, että ”ei koskaan pidä uskoa mitään, ennen kuin se on virallisesti kumottu” … osoitettu vääräksi.

  • Ketä kiinnostaa aihe niin Ron Unzin kommentti artikkelissa tuo lisäselvitystä linkin artikkeliin jonka yhtenä tavoitteena haastaa virkavalta tuomaan tarkempaa tietoa viruksesta ja sen uhreista. Onko sillä ’iranilainen haara’ tai muunnos joka iskee iranilaisiin? tai muitakin muunnoksia…
   31. Ron Unz says:
   March 5, 2020 at 10:17 am GMT • 300 Words
   @Hail

 6. Hyviä ohjeita siltä varalta jos virus leviää eikä halua tartuntaa — huono konekäännös linkistä mutta kyllä siitä apua on
  Vaikka virus tehoaakin paremmin aasialaisiin niin se leviää myös muualla nopeasti kuten olemme saaneet jo nähdä

  Coronavirus – MD’s Advice to Family Goes Viral

  1) EI KÄTTELYÄ!

  2) Kosketa VAIN nivelilläsi valokytkimiä. hissin painikkeet jne. Nosta bensiinin annostelija paperipyyhkeellä tai käytä kertakäyttöisiä käsineitä.

  3) Avaa ovet suljetulla nyrkillä tai lonkalla – älä tartu kahvaan kädelläsi, ellei ovea ole muulla tavalla. Erityisen tärkeä kylpyhuone- ja posti- / kaupallisissa ovissa.

  4) Käytä myymälöissä desinfiointiainepyyhkeitä, kun niitä on saatavana, pyyhi kahva ja lastenistuin myös ruokakärryihin.

  5) Pese kädet saippualla 10-20 sekunnin ajan ja / tai käytä yli 60-prosenttista alkoholipohjaista käsipuhdistusainetta, kun palaat kotiin MITTÄ tahansa toiminnasta, joka liittyy muihin ihmisiin.

  6) Pidä pullo desinfiointiainetta saatavilla kodin jokaisen sisäänkäynnin kohdalla. JA autossa käytettäväksi, kun olet saanut kaasua tai koskettanut muita saastuneita esineitä, kun et voi heti pestä käsiäsi.

  7) Jos mahdollista, yskä tai aivasta kertakäyttöiseen kudokseen ja hävitä. Käytä kyynärpääsi vain, jos sinun on pakko. Kyynärpään vaatteet sisältävät tarttuvaa virusta, joka voi tarttua jopa viikon tai pidempään!

  Mitä olen varannut pandemiaa levittäessään Yhdysvaltoihin:

  1) Lateksi- tai nitriililateksi kertakäyttöiset käsineet, jotka on tarkoitettu käytettäväksi ostoksille, bensiinipumpun käyttämiseen ja muuhun ulkoiseen toimintaan, kun joudut kosketuksiin saastuneiden alueiden kanssa.

  Huomaa: Tämä virus leviää suurina pisaroina yskimällä ja aivastelemalla. Tämä tarkoittaa, että ilma ei tartuta sinua! MUTTA kaikki pinnat, joihin nämä pisarat laskeutuvat, ovat tarttuvia keskimäärin noin viikon ajan – kaikki, mikä liittyy tartunnan saaneisiin ihmisiin, on saastunutta ja mahdollisesti tarttuvaa. Virus on pinnoilla, etkä saisi tartuntaa, ellei suojaamattomia kasvojasi suoraan yskätetä tai aivastat. Tällä viruksella on vain keuhkosolujen solureseptoreita (se tartuttaa vain keuhkoja). Ainoa tapa viruksen tartuttamiseen on nenän tai suun kautta käsien kautta tai tartunut yskä tai aivastelu nenään tai suuhun tai nenään.

  2) Varaa nyt kertakäyttöiset kirurgiset naamarit ja käytä niitä estämään koskettamasta nenääsi ja / tai suuasi (kosketamme nenämme / suuamme 90X / päivä tietämättä sitä!). Tämä on ainoa tapa, jolla tämä virus voi tartuttaa sinua – se on keuhkokohtainen. Naamio ei estä suoran aivastelun virusta pääsemästä nenään tai suuhun – se on vain estääksesi koskemasta nenään tai suuhun.

  3) Varaa nyt käsipuhdistusaineilla ja lateksi- / nitriilikäsineillä (hanki perheellesi sopivat koot). Käsien desinfiointilaitteiden on oltava alkoholipohjaisia ​​ja yli 60% alkoholia ollakseen tehokkaita.

  Toivon, että nämä henkilökohtaiset ajatukset ovat hyödyllisiä tämän mahdollisesti katastrofaalisen pandemian aikana. Olet tervetullut jakamaan tämän.
  https://www.henrymakow.com/2020/03/coronavirus-precautions.html

 7. Ulkomaisten medioiden mukaan sikainfulenssa riehui Texasissa 1970-luvulla. 2000-luvun alussa se ilmaantui Meksikolaisessa suursikalassa ja levisi sieltä nopeasti joka suuntaan. Mutta amerikkalainen lääketehdas oli kehittänyt siihen tepsivän rokotteen, jota myytiin valtavasti, myös meille ja rokotusjonot olivat täällä pitkiä.

 8. Kiinalaiset ja japanilaiset tutkijat sanovat että korona on peräisin USAsta

  China’s Coronavirus: A Shocking Update. Did The Virus Originate in the US?
  Japan, China and Taiwan Reports on the Origin of the Virus

  The Western media quickly took the stage and laid out the official narrative for the outbreak of the new coronavirus which appeared to have begun in China, claiming it to have originated with animals at a wet market in Wuhan.

  In fact the origin was for a long time unknown but it appears likely now, according to Chinese and Japanese reports, that the virus originated elsewhere, from multiple locations, but began to spread widely only after being introduced to the market.

  More to the point, it appears that the virus did not originate in China and, according to reports in Japanese and other media, may have originated in the US.

  After collecting samples of the genome in China, medical researchers first conclusively demonstrated that the virus did not originate at the seafood market but had multiple unidentified sources, after which it was exposed to the seafood market from where it spread everywhere. (1) (2) (3)

  Japan’s Media: The Coronavirus May Have Originated in the US

  In February of 2020, the Japanese Asahi news report (print and TV) claimed the coronavirus originated in the US, not in China, and that some (or many) of the 14,000 American deaths attributed to influenza may have in fact have resulted from the coronavirus. (5)

  Taiwan Virologist Suggests the Coronavirus Originated in the US
  Then, Taiwan ran a TV news program on February,27,(click here to access video (Chinese), that presented diagrams and flow charts suggesting the coronavirus originated in the US. (6)

  Korea and Taiwan have a different haplotype of the virus than China, perhaps more infective but much less deadly, which would account for a death rate only 1/3 that of China.

  Neither Iran nor Italy were included in the above tests, but both countries have now deciphered the locally prevalent genome and have declared them of different varieties from those in China, which means they did not originate in China but were of necessity introduced from another source. It is worth noting that the variety in Italy has approximately the same fatality rate as that of China, three times as great as other nations, while the haplotype in Iran appears to be the deadliest with a fatality rate of between 10% and 25%. (7) (8) (9)

  https://www.globalresearch.ca/china-coronavirus-shocking-update/5705196

  • Kiinan presidentti Xi on sanonut että ratkaisemme ongelman pian ja otamme selville mistä virus on peräisin
   Miksei Kiinan korkeista toipumisluvuista kerrota meille lainkaan kysyy ’Kossu’…?
   Coronavirus: What the Western Media Doesn’t Tell You: High Recovery Rates in China
   Most Recent Figures
   By Prof Michel Chossudovsky

   Western media hype: Fear and panic, disruption of the global economy. That makes the headlines.
   But not a word is mentioned that the COVID-19 pandemic in China is under control: people are being treated in hospitals and they are recovering.
   that the number of “reported infected cases” in China (80 304) (WHO data, March 3, 2020) has fallen to less than 40,000. But that does not make the headlines.
   If this trend continues in the following weeks, the COVID-19 pandemic in China will be resolved.

   Mutta länsimediassa ei mainita sanaakaan, että COVID-19 -pandemia Kiinassa on hallinnassa: ihmisiä hoidetaan sairaaloissa ja he ovat toipumassa.
   Kiinassa ”ilmoitettujen tartuntatapausten” määrä (80 304) (WHO: n tiedot, 3. maaliskuuta 2020) on laskenut alle 40 000: een. Mutta siitä ei tehdä otsikoita.

   Jos tämä suuntaus jatkuu seuraavina viikkoina, COVID-19 -pandemia Kiinassa on voitettu.

   https://www.globalresearch.ca/coronavirus-high-recovery-rates-in-china-most-recent-figures/5705570

 9. Ei ole merkitystä mistä ja keiden toimesta tämä koronavirus on saanut alkunsa. On menossa sota meitä ”kuolleita” vastaan. Samalla testataan kuinka huomattavasti nykyistä pienemmän populaation hallinta sujuisi parhaiten. Orjuutus tulee olemaan totaalinen ja vastavoimaa ei taida olla olemassa.

 10. Olen jo monta vuotta ihmetellyt, miten naiveja ihmiset ovat ottaessaan sylkinäytteitä, jotka firma lähettää tutkittavaksi Amerikkaan sekä suoraan salaiseen tietokantaan rekisteröitäväksi. Mieluummin jään ilman tietoa esi-isien geeniperimästä.

  Georgiassa eli Gruusiassa sijaitsee hyvin tunnettu USA:n laboratoriokeskus, johon on kerätty biologista tietoa venäläisistä ja gruusialaisista. Kaukasialaiset ovat olleet erilaisten virustautien koekaniineina, monet ovat menehtyneet. Tällaista tutkimustoimintaa on ollut myös Kazakstanissa ja Ukrainassa ja entisissä Neuvostoliiton Keski-Aasian tasavalloissa.
  Sveitsiläinen lähteeni (uncut-news.ch) joutuu aina (saksankielisen ? ) sensuurin hampaisiin enkä saa siksi aina välitettyä artikkeleita. Toisaalta olen saanut em. tietoa venäläisestä lähteestä – yleistä tietoa naapurimaassa.

 11. Olkiluoto 3 on jo yli vuosikymmenen myöhässä, johtuen laadunvalvontaan liittyvistä kulttuurieroista Ranskan ja Suomen välillä. Toinen valtio, joka on suorastaan surullisenkuuluisa laadunvalvontakulttuuristaan, on Kiina.
  Mitä jos Kiina ja Ranska rakentaisivat yhdessä ”Super-viruslaboratorion”? Ai niin, nehän rakensivatkin… Wuhaniin.

 12. Kiinan ohella Iran kärsii coronavirusepidemiasta eniten. Torstaihin mennessä on 3.513 taudin saanutta ja 107 kuollutta kansalaista. Koulut ja yliopistot on suljettu koko maaliskuuksi influenssan leviämisen hillitsemiseksi.
  Pelastuspalvelujohtaja ja 23 lainlaatijaa ovat menehtyneet.
  Siis Kiina ja Iran !
  https://uncut-news.ch

 13. Olisiko näin…? : Zionist elements developed deadlier strain of coronavirus against Iran: Academic
  An American academic and analyst has suggested that “Zionist elements” in the US or Israel have exploited the global coronavirus epidemic to create and spread a deadlier strain of the virus in Iran as a form of “biological warfare” against Iranians.
  https://www.presstv.com/Detail/2020/03/05/620217/US-coronavirus-James-Henry-Fetzer
  Coronavirus: the definition of “cases” is producing a new level of illusion
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=203477

 14. Sionisteista ei koskaan kuule mitään hyviä uutisia. Aina vain näitä likaisia uutisia joissa he kunnostautuvat muiden rääkkääjinä.
  Miksi anti muulle maailmalle on näin yksipuolista?
  Civilian planes used as cover by Israeli military to fire missiles at Syria
  Siviilikoneet, joita Israelin armeija käytti suojana ohjuksissa Syyriassa
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=203444
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=203444

  Israel Pharmaceutical Firms Test Medicines on Palestinian Prisoners
  https://www.globalresearch.ca/israel-pharmaceutical-firms-test-medicines-on-palestinian-prisoners/5669606

  • Jep, Kiinan tiedot ei missään vaiheessa ole vastanneet todellisuutta.
   Aivan samoin kuin ei Venäjänkään kertomat tiedot.

 15. Miksi WHO edisti korona-katastrofin syntymistä?
  Analyysi paljastaa, että Big Pharmaan, Wall Streetiin ja Yhdysvaltain hallitukseen kytköksissä olevat elimet olivat tärkeitä WHO: n kauaskantoisessa päätöksessä.
  What You Need to Know about the COVID-19 Coronavirus Pandemic: Timeline and Analysis
  By Prof Michel Chossudovsky

  The WHO did not act to reassure and inform World public opinion. Quite the opposite: A “Fear Pandemic” rather than a genuine Public Health Emergency of International Concern (PHEIC) was launched.

  Outright panic and uncertainty were sustained through a carefully designed media disinformation campaign.

  Almost immediately this led to economic dislocations, a crisis in trade and transportation with China affecting major airlines and shipping companies. A hate campaign against ethnic Chinese in Western countries was launched, followed by the collapse in late February of stock markets, not to mention the crisis in the tourist industry resulting in countless bankruptcies.

  The complexity of this crisis and its impacts have to be addressed and carefully analysed.

  What we are dealing with is “economic warfare” supported by media disinformation, coupled with the deliberate intent by the Trump administration to undermine China’s economy. The ongoing economic dislocations are not limited to China.

  There are important public health concerns which must be addressed. But what motivated the Director-General of the WHO to act in this way? Who was behind this historic January 30th decision of the WHO’s Director General Tedros Adhanom Ghebreyesus.

  Our subsequent analysis (in the timeline below) reveals that powerful corporate interests linked to Big Pharma, Wall Street and agencies of the US government were instrumental in the WHO’s far-reaching decision.

  https://www.globalresearch.ca/ncov-2019-coronavirus-time-line/5705776

 16. “It takes a remarkable force to keep nearly a million people quietly indoors for an entire day, home from work and school, from neighborhood errands and out-of-town travel. It takes a remarkable force to keep businesses closed and cars off the road, to keep playgrounds empty and porches unused across a densely populated place 125 square miles in size. This happened … not because armed officers went door-to-door, or imposed a curfew, or threatened martial law. All around the region, for 13 hours, people locked up their businesses and ‘sheltered in place’ out of a kind of collective will. The force that kept them there wasn’t external – there was virtually no active enforcement across the city of the governor’s plea that people stay indoors. Rather, the pressure was an internal one – expressed as concern, or helpfulness, or in some cases, fear – felt in thousands of individual homes.”—Journalist Emily Badger, “The Psychology of a Citywide Lockdown”

  ”This is how you prepare a populace to accept a police state willingly, even gratefully.”

  https://www.rutherford.org/publications_resources/john_whiteheads_commentary/this_is_a_test_how_will_the_constitution_fare_during_a_nationwide_lockdown

  • Korona on pannut maailman sekaisin. Todella sekaisin.
   Turhaanko? Mikä on totuus?
   Cui bono? Kuka rahastaa?
   Onko testikään luotettava?
   WHO TESTED THE TEST?
   THE TEST WAS NEVER PROPERLY TESTED. A GIANT SCANDAL.
   Think about what that means.
   https://blog.nomorefakenews.com/2020/03/15/how-many-people-have-coronavirus/

   [English] Credible insights into the Coronavirus by Dr. Wolfgang Wodarg

   Wolfgang Wodarg says:
   The corona hype is not based on any extraordinary public health danger. However, it causes considerable damage to our freedom and personal rights through frivolous and unjustified quarantine measures and restrictions. The images in the media are frightening and the traffic in China’s cities seems to be regulated by the clinical thermometer.
   Evidence-based epidemiological assessment is drowning in the mainstream of fear mongers in labs, media, and ministries.

   **———Koronahype ei perustu erityiseen kansanterveydelliseen vaaraan. Se aiheuttaa kuitenkin huomattavaa vahinkoa vapaudellemme ja henkilökohtaisille oikeuksillemme kevyiden ja perusteettomien karanteenitoimenpiteiden ja rajoitusten kautta. Median kuvat ovat pelottavia ja Kiinan kaupunkien liikennettä näyttää säätelevän kliiniset lämpömittarit.
   Todisteisiin perustuva epidemiologinen arviointi hukkuu laboratorioiden, tiedotusvälineiden ja ministeriöiden pelkoa lietsovaan valtavirtaan.

   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204001
   ——-
   Suomi kuitenkin on antautunut koronapaniikin alla
   Suora lähetys juuri nyt: Suomi sulkee rajat torstaina, ulkomaille ei pidä matkustaa – IS seuraa historiallista päivää
   https://www.is.fi/politiikka/art-2000006442474.html

   • Ylimitoitetulta hallituksen toimet vaikuttaisivat kun kyseessä kuitenkin aika lailla ’normaaliin’ verrattava virus kuten video jota oman maamme faktat tukevat kertoo yllä.
    Alkuvuoden kuluessa parantuneita on ollut yhä enemmän ja koronavirukseen menehtyneitä yhä vähemmän, meillä ei ketään.
    Olisi tärkeämpiäkin asioita joita pitäisi hoitaa mutta ne saavat jäädä.

    Jyväskylässä laajan karanteenin aiheuttanut koronatartunta olikin negatiivinen
    Sairaanhoitopiirin henkilökunnasta löytynyt koronatartunta aiheutti alun perin 50 henkilön karanteenin.
    Suurin osa Suomessa todetuista COVID-19-tapauksista on ollut lieviä.
    Niillä alueilla, joilla on merkkejä epidemian leviämisestä, tulisi THL:n mukaan keskittyä riskiryhmien, eli iäkkäiden ja perussairaiden suojelemiseen.
    *—vähän erikoista ja tekopyhää tuo vanhuksiin keskittyminen JUURI NYT kun harjoitetun politiikan trendi on ollut eläkeläisten ja sijoittajille turhia kustannuksia aiheuttavan ja hyödyttömän väen jättäminen yhä enemmän oman onnensa varaan.
    Presidenttikin on nyt tyylilleen uskollisena painottanut kansan yhtenäisyyden merkitystä mutta ennen koronaa tukenut eriarvoisuutta ja kansan jakautumista edistävää globalistien politiikkaa.
    https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/94bda098-1ca1-466e-a55b-b467e901d013

 17. Kyselyikäiset kysyvät monesti hyviä. Ei toki ole kolmivuotiaiden vika, että vastaukset ovat yleensä päin honkia. Aikuisilta voisi odottaa vähän parempaa suoritusta.
  1) Mikä on SAIRAUS?
  v: sairaus on elimistön siivouspäivä. kertyneet myrkyt lakaistaan pihalle.
  2a) Mikä on VIRUS?
  v: virus on elimistön omatekoinen siivousaine.
  2b) Onko virus ELOSSA?
  v: ei. siksi se pureekin pahempiin myrkkyihin kuin bakteeri. bakteeri saisi mahanpuruja.
  3) AIHEUTTAAKO virus sairauden?
  v: voi kultapieni, ei. eihän pölynimurikaan synnytä villakoiria sohvan alle.

  Nimimerkki J.B. kommenttiosiossa on asian ytimessä:
  https://blog.nomorefakenews.com/2020/03/16/cov-death-5000-year-old-man-with-two-hundred-diseases/#comments

  Kun valehtelet, valehtele isosti. Sitten vain toistat, toistat ja toistat. Lisäpisteitä ropisee, jos pystyt kääntämään auttajat syyllisiksi ja syylliset auttajiksi.

 18. LATEST NEWS “This Too Shall Pass”: 3 Things to Remember Amid Coronavirus Panic
  While mass media is steadily encouraging fear and panic, we actually need to calm down and take a deep breath. Here are some things to remember in these trying times.

  “It is said an Eastern monarch once charged his wise men to invent him a sentence, to be ever in view, and which should be true and appropriate in all times and situations.
  They presented him the words: “And this, too, shall pass away.”
  How much it expresses! How chastening in the hour of pride! How consoling in the depths of affliction!
  https://vigilantcitizen.com/latestnews/this-too-shall-pass-3-things-to-remember-amid-coronavirus-panic/

 19. Korona, Kela, ohjeistus – sosiaaliturvaa ad absurdum

  Mutta niinkuin matkan aloin, / päätän myös sen: paljain jaloin.
  Silloinkin, kun tuska syvin viiltää, virkan: Näin on hyvin.
  Tapahtukoon tahtos sinun, Kelaseni, eikä minun.
  (Mukaelma Uuno Kailaan runosta Paljain jaloin)

  ”Jokaisella on oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen, koskemattomuuteen ja turvallisuuteen” (Suomen perustuslain 7. pykälän 1. momentti).
  #
  Kelan ohje 17.3.2020:

  Kaikki läsnäkuntoutuspalvelut keskeytetään
  (…)
  ”Hallituksen esittämät toimenpiteet koronaviruksen leviämisen estämiseksi vaikuttavat kaikkiin Kelan kuntoutuspalveluihin. Uusia, kasvokkain tapahtuvia läsnäkuntoutuspalveluja ei aloiteta ja jo käynnissä olevat läsnäkuntoutuspalvelut keskeytetään. Tämä koskee sekä yksilö- että ryhmämuotoista kuntoutusta, kuntoutuspalveluihin liittyviä koti- ja verkostokäyntejä ja ammatilliseen kuntoutukseen liittyvää työpaikoilla toteutettavaa kuntoutusta. Ohje on voimassa 31.5.2020 saakka, jos ei toisin ilmoiteta.”
  (…)
  (lähde: https://www.kela.fi/-/kaikki-lasnakuntoutuspalvelut-keskeytetaan)
  #
  ILTALEHTI.fi 18.3.2020

  Uutiset Koronavirus
  Kela keskeytti kuntoutuspalvelut – Christina pelkää poikansa hengen puolesta

  Linda Laine, Iltalehti

  Christinan aikuinen poika tarvitsee fysioterapiaa, jotta keuhkoon kertyvä lima lähtee liikkeelle ja tulee ulos.

  Christina […] on huolissaan siitä, miten hänen poikansa Kim pärjää sillä aikaa, kun kuntoutuksia ei järjestetä.

  Kela on keskeyttänyt kaikki läsnäkuntoutuspalvelut. Tämä on saanut niin potilaat, heidän omaisensa kuin kuntoutusalan ammattilaiset järkyttymään.

  Espoossa asuva […] Christina […] pelkää oman poikansa hengen puolessa. […] Kim on 41-vuotias ja sairastaa CP-tetraplegiaa. Kyseessä on synnynnainen vamma, eikä Kim pysty käytännössä liikkumaan ollenkaan.

  Kimin toisen keuhkon alaosa ei toimi normaalisti ja sinne kertyy limaa. Fysioterapia on Kimille elinehto, sillä se auttaa poikaa hengittämään, [Christina] kertoo.

  Kimillä fysioterapiaa on normaalisti kolme kertaa viikossa. Fysioterapeutti asettaa Kimin säkkituoliin makuulle ja taputtelee selkää, jotta lima lähtee liikkeelle ja tulee ulos.
  – Limat valuvat ulos sieltä, missä ne ovat jumissa. Sieltä voi roiskua limaa ulos, [Christina, C] sanoo.

  Nyt fysioterapiaa ei Kelan linjauksen takia järjestetä.

  ”Meni sekaisin kauhusta”

  [C] pitää Kelan päätöstä vastuuttomana. Hän toteaa, että on paljon Kimin kaltaisia potilaita, joille järjestelmällinen kuntoutus on erittäin tärkeää.

  Kela ilmoitti tiistaina 17. maaliskuuta, että kaikki läsnäkuntoutus on keskeytetty ainakin 31. toukokuuta saakka, ellei toisin ilmoiteta. Kela suosittaa etäkuntoutuspalvelujen käyttöönottoa niissä kuntoutuspalveluissa, joissa se on mahdollista. Läsnäkuntoutus on keskeytetty koronaviruksen leviämisen estämiseksi.
  – Tuntuu erittäin hämmästyttävältä ja epäloogiselta, [C] sanoo.

  Hän kertoo, että normaalisti fysioterapeutti saapuu Kimin luokse siihen avoyksikköön, jossa poika asuu. Käytössä on oma huoneisto ja sisään pääsee terassin kautta. Muita ihmisiä ei tarvitse tavata.

  [C] tuo esille, että ilman kuntoutusta, monet sitä tarvitsevat ovat pian sairaalassa kuormittamassa terveydenhuoltoa.
  – Kim on varmasti kuukauden kuluttua sairaalassa Jorvin keuhko-osastolla.
  – Jos tulee hirveästi limaa ja astma, niin hän kuolee, [C] sanoo.

  Ongelmia Kimille aiheuttanee myös lihasjäykkyys, jota niin ikään on hoidettu fysioterapialla.
  – CP-vammaisilla on usein jäykät raajat. Ne tulevat olemaan hirvittävän huonossa kunnossa sitten, kun tämä loppuu, [C] sanoo viitaten Kelan ilmoittamaan keskeytysaikaan.

  Hänen mukaansa Kim on peloissaan tilanteen takia.
  – Pelästyi aivan hirveästi, kun kuuli. Meni sekaisin kauhusta.

  Kuntoutustoimijat ihmeissään

  [C] on sitä mieltä, että Kela on vastuussa, jos joku kuolee sen takia, että kuntoutukset on keskeytetty.
  – Sanotaan, että suojellaan riskiryhmiä, mutta tällä tavalla moni saattaa kuolla.

  [C] olisi valmis maksamaan poikansa fysioterapian omasta pussistaan, mutta kertoo kuulleensa, etteivät ainakaan kaikki fysioterapeutit uskalla uhmata Kelan linjausta.
  – Ymmärrän heitä, se on heidän elinkeinonsa.
  [C] toivoo, että Kela muuttaisi päätöstään ja ottaisi kuntoutusta saavien kohdalla yksilöllisesti huomioon kuntoutuksen tärkeyden.

  Monet toimijat ovat [C:n] kanssa samoilla linjoilla. Esimerkiksi Suomen Kuntoutusyrittäjät ry on ihmeissään Kelan linjauksesta. Kuntoutusyrittäjien tiedotteessa kerrotaan, että lakimies Juhani Saarinen ei pidä Kelan ratkaisua näillä tiedoilla lain mukaisena.
  (…)

  Lasten vanhemmat huolissaan

  Mäkisen mukaan ammattiliittoon on Kelan linjauksen jälkeen tullut valtava määrä yhteydenottoja huolestuneilta terapeuteilta.
  – He välittävät kuntoutujien ja perheiden hätää, Mäkinen kertoo.
  (…)
  Hänestä tuntuu, että Kelan linjauksen tekijät eivät ole hahmottaneet, mistä kuntoutuksessa on kysymys.

  Kela tarkentaa tilannetta torstaina

  Iltalehti yritti keskiviikkona [18.3.2020] kysyä Kelalta kuntoutusten keskeyttämisestä. Kelan kuntoutuspalvelujen ryhmän ryhmäpäällikkö Tuula Ahlgren totesi, että tässä vaiheessa asiaa ei kommentoida.
  – Kela antaa huomenna [19.3.2020] tarkennetun tiedotteen kuntoutuspalvelujen järjestämisestä koronaepidemian aikana, Ahlgren sanoi.
  ———-
  (lähde: Linda Laine: Kela keskeytti kuntoutuspalvelut – Christina pelkää poikansa hengen puolesta. Iltalehti.fi 18.3.2020.
  https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/7180b015-6094-4d9d-9241-1dab94d63ba6)
  #
  Sähköpostiviestini (TK) (viesti lähetetty 18.3.2020 kello 11.58) Kelan kirjaamoon ja Kelan pääjohtajalle:

  [Lainaus alkaa:] Suomen perustuslain mukaan jokaisella on ”oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen, koskemattomuuteen ja turvallisuuteen” (7. pykälän 1. momentti). Nyt oikeutta elämään ollaan riistämässä varsin monelta suomalaiselta.

  Kelan verkkosivuilta on luettavissa: ”Hallituksen esittämät toimenpiteet koronaviruksen leviämisen estämiseksi vaikuttavat kaikkiin Kelan kuntoutuspalveluihin. (…) käynnissä olevat läsnäkuntoutuspalvelut keskeytetään. Ohje on voimassa 31.5.2020 saakka, jos ei toisin ilmoiteta.”

  Ohje on hengenvaarallinen omalle vaikeavammaiselle (neliraajahalvaus, epilepsia, astma) pojalleni, joka sinnittelee elossa yhden keuhkon varassa. Hänelle Kelan kustantama fysioterapia on elintärkeä. Olen ymmärtänyt, että poikani kaltaisia maassamme on lukuisia.

  Pyydän, että kyseinen ohje perutaan ainakin oman poikani kohdalla. Mikäli niin ei tapahdu ja hän kuolee sen vuoksi, ettei hän ole saanut välttämätöntä fysioterapiaa, tulen pitämään Kelaa ja kaikkia ohjeen takana olevia tahoja juridisesti syypäinä poikani kuolemaan.[Lainaus päättyi.]
  #
  Kelan pääjohtajan vastaus 18.3.2020 kello 17.38:

  ”Tästä tulee tarkennettuja ohjeita todennäköisesti jo huomenna [19.3.2020]. Kategorista läsnäkuntoutuksen lopettamista lievennetään ja näitä kuntoutusmuotoja voitaneen jatkaa kuntoutujan ja terapeutin sopimuksella, kunhan kuntoutettava tiedostaa asiaan liittyvän sairastumisriskin.”
  #
  Tähän mennessä (torstai 19.2.2020 kello 11:50) tilanne on se, ettei minulle ole tullut Kelasta mitään tietoa Kelan tarkennetuista ohjeista.

  O sancta simplicitas [Voi pyhä yksinkertaisuus!] olivat legendan mukaan teologi Jan Husin viimeiset sanat, kun hänet vuonna 1415 poltettiin roviolla Konstanzin kirkolliskokouksen aikana. Legendan mukaan Hus lausui sanat nähdessään yksinkertaisen maalaishenkilön kantavan lisää puita rovioon.

  Noin tekisi minunkin mieleni sanoa, mutta ongelma on siinä, että nyt kysymyksessä ei ole ’yksinkertainen ihminen’ vaan Kela, valtion laitos, joka ”hoitaa Suomessa asuvien perusturvaa eri elämäntilanteissa”.

 20. IS:
  Viruksen luonnollinen alkuperä varmistui, kun sen perimää verrattiin tunnettuihin koronakantoihin.

  YHDYSVALTALAINEN Scripps-tutkimusinstituutti on tehnyt vertailevan geneettisen analyysin uudesta SARS-CoV-2-viruksesta ja sen tunnetuista sukulaisista. Tutkijat eivät löytäneet mitään viitteitä siitä, että virus olisi tuotettu bioteknisesti laboratoriossa.
  ——-
  Näin helposti tulee imperiumin vastaisku IS:n kautta. Todetaan vain että näin on ja syötetään toteamus kansalle.

  Pari kommenttia
  — Hyvä kun saatiin varmuus tähänkin asiaan . Ja todella luotettavan uutiskanavan varmistettujen lähteiden kautta.
  — Miten sitten voi luottaa tämän tutkimuksen tekijään? Sopivasti firman nimi on Scripps. Onhan se Vernon Scripps:kin ihan luotettava Sydämen asialla -sarjassa..

  • vielä lisää IS:n artikkelista
   – Vertailemalla saatavilla ollutta dataa genomisekvenssistä tunnettuihin koronaviruskantoihin, olemme päätyneet vakaasti siihen lopputulokseen, että SARS-Cov-2 on syntynyt luonnollisten prosessien kautta, kirjoittaa immunologian ja mikrobiologian apulaisprofessori Kristian Anderson.

   Andersonin mukaan tuloksessa ei ole mitään epäselvää: virus ei ole laboratoriossa tuotettu eikä tarkoituksellisesti manipuloitu.
   VIRUS eroaa Scrippsin tutkimuksen mukaan aiemmin tunnetuista koronaviruksista, joita on lepakoissa ja muurahaiskävyissä. Eniten se muistuttaa rakenteeltaan lepakoiden koronaviruksia. Yhtäkään dokumentoitua tapausta viruksen siirtymisestä suoraan lepakosta ihmiseen ei kuitenkaan ole, joten lepakon ja ihmisen välissä on todennäköisesti ollut jokin toinen isäntäeläin. Sars-viruksen kohdalla se oli sivettikissa, Lähi-idässä esiintyneen mers-viruksen kohdalla kameli.

   Näin helposti tulee imperiumin vastaisku IS:n kautta. Todetaan vain että näin on ja syötetään toteamus kansalle. Ihan sattumalta vaan nyt tuli tällainen kaaos johon ihmisellä ei ole mitään osuutta. Salaliittoteoriat (siis muut tietolähteet) voi unohtaa.
   Panee kyllä miettimään ketä tämäkin firma palvelee… kenen leipää syö
   Kummallista kun muut laboratoriot eivät ole samaa mieltä.

 21. A pandemic has been declared, but not for the 24,600 who die every day from unnecessary starvation, and not for 3,000 children who die every day from preventable malaria, and not for the 10,000 people who die every day because they are denied publicly-funded healthcare, and not for the hundreds of Venezuelans and Iranians who die every day because America’s blockade denies them life-saving medicines, and not for the hundreds of mostly children bombed or starved to death every day in Yemen, in a war supplied and kept going, profitably, by America and Britain. Before you panic, consider them.
  – John Pilger, quoted in Here is what legendary journalist John Pilger said about coronavirus outbreak Pilger decries inattention to hunger, malaria and American wars and blockades, The Week, (12 March 2020)
  #
  Bravo, John !

 22. Truth hunter voisi vaihtaa nimensä miss informatio trolli..
  Sillä Globalistit eli vihervasemmistolaista globalismia ajava new world order, in suunnitelma se on tuhota 60% maapallon väestöstä, koska kasvojen tunnistus ja GBS ihon alaisen maksu sirun asettaminen tulee liian kalliiksi koko väestölle.

  Vuhanista 280 km on globalistien (sosialisteja kuten meidän li ) pitämä kemiallisia tappoviruksia lepakoilla kehittävä ase tehdas ja samasta tehtaasta laskettiin, hini 1 hini 2
  Sars 1 sars 2 ja kymmenkunta muuta koronan losäksi tappovirusta maapallon väestön tappamiseksi n.60 % on tappolistalla.

  Tämä selittää miksi lintu ja lantu infulensat lähtee liikkeelle aina kiinassa olevan kemiallisesta asetehtaassa..
  Kiinahan on.globalisaation eli new world order kärkimaa kadulla olevien kasvontunnistimien, ihmisissä olevien paikannus sirujen (ihon alla)
  Globalismi on nimenomaan kommunistis sosialidemokraattinen yhteistyö hirmuhallinto.

  1. Kansallisuudet ja sukupuoli on saatava passeista pois, ja tilalla maailman passi, jossa ei lue enää suomi sanaa, koska sitä ei ole Globalismissa olemassa, se oli vain joku provinssi joka hallitsi ennen kuin globalistinen hirmuhallinto sosialismi sai vallan.

  2. Uskonnot on tuhottava, sitä varten muslimi maissa aloitetaan sotia, koska heidät on pommeilla ajettava pakolaisiksi kristittyihin maihin ekumenia tarkoitukseen, koska Globalisteilla (sosialisteja) on pakko saada yksi globaali kirkko ja uskonto, jossa raamattu ja raamatun sanaa käyttävät päivi Räsäsen kaltaiset lempeyttä (sosialistin mielestä heikkoutta) osoittavat totuutta puhuvat ja kaikkien parasta ajattelevat lampaat vangitaan rikollisina nukke oikeuden käyntien jälkeen,koska he ovat uhka vihervasemmiston kommunistien yhteisen kirkon mudostamiselle, kuten kaikki kristityt, koska he uskovat raamatun jumalaan, joka ei ole globalismissa, eli kotoisessa vihervasemmistossa hyväksyttävää..

  Siitähän päivi räsänen vangitaan, että hän lukee raamttua, joka tulee olemaan Globalisaatio kirkossa kiellettyä, koska se kootaan ekumeenisisita muslimeista, ekumeenisisita kristityistä, roomalais katolisista , hinduista ja budhista jne..silloin kaikki muut opit kuin ekumenia maailman kirkon opit on kiellettyjä..

  Päivi Räsäs lampaa raamattuineen ovat uhka Globaaliin ateismiin perustuvalle maailman kirkolle..(soviet malli jota li andesson ja muut kommarit ja demari johto ajaa clintonin johdolla..joka on pankkiirien juoksutyttö)

  Globalisaatio on siis keinotekoinen,
  Ei tarpeesta eikä ihmisten toiveesta luotu, vaan rahan tuottamista varten maapallon suurimmalle sosialisti organisaatiolle joka tulee kontrolloimaan kaikkea (kovemmalla rautakouralla kuin stalin)

  Tämä kommunismiin perustuva Globalisaatio rinki on pitänyt kiinassa kemiallista tappovirus tehdasta 280 km vuhanista.
  Jossa on liki tuhat virus lepakkoa, joihin istutetaan tappovirus muunnos ja lasketaan heidät saastuttamaan ihmisiä, ja se selittää miksi Hini 1, hini 2, sars1 ja sars 2 ja koronan lisäksi lintu ja kymmenet lantu infulensat lähtee juuri kiinan kemiallisen virus asetehtaan juurelta aasiasta liikkeelle.
  Kiinalle virus on vain etu, koska viruksen varjolla antisosialistien oviin on isketty nauloilla parrut siten että sisälle jääneet ihmiset ei pääse ” karanteenista” ruokaa hakemaan.

  Samoin corona oikeuttaa kiinaa selostamaan, että corona karanteeni valvontaa varten kasvon tunnistimet, liikkumis ja matkustus kiellot ja ihon alaiset GBS sirut on välttämättömät..teidän suojeluksi..
  Vaikka totuus on että kiinan valtio laski koronan laboratorioistaan oikeuttaakseen koko maapallolle Globalisaation vaatiman kontrolli tekniikan välttämättömyyden..

  Korona rokote tulee tappamaan liki saman verran kuin korona, lisäksi se rokote saattaa sisältää microsirun jossa on pankki ja terveys tietosi ja sijaintisi..
  Juuri näiden sijainti sirujen injektoimiseksi Globalistit tarvitsevat rokotteita koko maapallolle ja siksi lasketaan uusia viruksia kemiallisista virus asetehtaista että saadaan syy tehdä seuranta siruja sisältäviä rokotteita.

  Globaali maailman hallitus on kommunisti kontrolli hallinto jonka ytimesä kiina on, siksi ei ole ihme että uudet virukset tehdään aina kiinassa ja lähtee sieltä.

  Jos haluat vastustaa tätä globalismia,
  Pidä huoli että et missään tapauksessa äänestä sosialidemokraatti viher vasemmistoa.

  Äänestä kristillisiä, joita sosialistit pitää niin vaarallisina vihollisina että vievät nelin kertaisiin oikeuden käynteihin kuten päivi räsäsen, jos ja kun käyttävät sosialidemokraattien ja kommunistien vihaamaa raamattua..

  Lopulta vihervasemmisto tappaa kaikki kristityt koska raamattu on Globalisaatiolle uhka.

  Raamatun ilmestys kirja sanoo, että yksikään joka ottaa Globalistien maksu sirun (ruotsissa on yli 1000 nella ja kiinassa hirveästi) ihon alle pääse taivaaseen.

  Raamattu sanoo että ne jotka ei maksu sirua ihon alle ota tullaan tappamaan..
  Ja tämän alkua päivi räsäsen oikeuden käynnit on..tulevat jatkumaan ja johtamaan lopulta kristittyjen tappoon..samalla tavalla se juutalaisvainokin alkoi psykiatrien tekemästä eugenismista josssa globalistit tappoi jo.10 miljoonaa, mutta se jäi kesken ja nyt tulee toinen globalisaation boomi..

  Jossa 60% väestöstä tapetaan uusilla viruksilla kun HIV ja EBOLA ei tappanu tarpeeksi.
  Jokainen joka vihervasemmistoa äänestää tulee tietää tämä, että he äänestävät raamatun ilmestys kirjan petoa.

  S.k.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here