Bank of American johtava ekonomisti Michelle Meyer ilmoitti sijoittajille osoitetussa kirjeessä Yhdysvaltain vajonneen taantumaan koronaviruksen takia, uutisoi The Hill. Ratkaisuna Meyer piti valtavaa taloudellista stimulointia.

Yhdysvallat aloitti “valtavan taloudellisen stimuloinnin” kuitenkin jo syyskuussa 2019 jakamalla Primary Dealer -pankeille useita tuhansia miljardeja. Primary Dealer -pankkien asiakkaat ovat valtioiden ohella pääasiassa ns. hedge fund-rahastoja. Rahanjakoa on jatkettu syyskuusta asti, selviää Yhdysvaltain keskuspankin FEDin sivuilta. Sijoitusrahastojen tukeminen saa arvelemaan, että pörssissä muhii iso kupla, jota paisutetaan lisää keskuspankkirahoituksella — kunnes raharikkaat ovat ehtineet kerätä omansa pois ja talteen. FED on aloittanut myös ohjelman, jolla lainoitetaan yritysten ja valtion virastojen velan ostajia.

The Intercept tietää kertoa investointipankkien painostavan lääkeyhtiöitä nostamaan tuotteidensa hintoja. Armeijan asioihin keskittynyt Defence News raportoi presidentti Donald Trumpin lupaamasta 46 miljardin dollarin hätäapurahastosta korvamerkityn 8 miljardia dollaria Pentagonille “koronaviruksen vastaiseen taisteluun” operationaalisen kapasiteetin turvaamiseksi.

Republikaanisenaattoreita Kelly Loeffer (R-GA), James Inhofe (R-OK), Richard Burr (R-NC) sekä demokraattisenaattoria Dianne Feinstein (D-CA) epäillään koronavirus-infoissa saamansa tiedon muuttamisesta rahaksi myymällä pois osakkeensa ennen pörssikurssien romahtamista. Kelly Loefferin puoliso Jeffrey Sprechter on New Yorkin pörssin johtajia.

Senaatin tiedustelukomiteaa johtava Burr vakuutteli julkisuudessa korona-tilanteen olevan hallussa, mutta varoitti yksityisesti kampanjarahoittajiaan koronaviruksen talousvaikutuksista. Hallitukselle ja senaatille tarkoitettujen koronavirus-tiedotustilaisuuksien tiedoilla tehtiin rahaa myymällä pois sellaisten alojen yritysten osakkeita, jotka tulisivat kärsimään matkustus- ja ulkonaliikkumiskielloista. Toisin sanoen nk. vastuunkantajat ovat toiminnallaan edistäneet tiettyjen alojen kriisiytymistä.

Päivitys 24.3.2020 klo 11:36 Senaattori John Hoeven (R-ND) sijoitti 250 000 dollaria sijoitusrahastoon, jolla on terveysalan yritysten osakkeita vain viisi päivää koronainfon jälkeen.

Iltalehden valmiuslain valmisteluista tekemästä selonteosta jää se mielikuva, että hallituskumppanipuolueet painostivat vasemmistoliiton ja SDP:n tekemään päätöksen poikkeustilasta, todennäköisesti uhkaamalla hallituksen hajottamisella. SDP:lla ei ole varaa siihen, että muodostettaisiin kolmas hallitus vaalien jälkeen tai että tulisi uudet vaalit. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vaikuttaisi painostaneen vasemmistopuolueita yhdessä muiden hallituspuolueiden kanssa.

Mielikuva vahvistuu sen jälkeen tulleista uutisista. SAK:n tiedote kertoo:

”Työmarkkinoiden keskusjärjestöt ovat yhdessä tehneet esityksen maan hallitukselle tarvittavista toimista, joilla alennetaan työllistämisen kustannuksia, joustavoitetaan työlainsäädäntöä ja parannetaan työttömiksi tai lomautetuiksi joutuneiden palkansaajien sosiaaliturvaa.”

Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) toimitusjohtaja Jyri Häkämies (kok) oli helmikuussa sitä mieltä, että Suomi ei kaipaa lisää valtiojohtoisuutta. Maaliskuussa EK oli mukana sopimassa työlainsäädännön heikennyksistä.

Esitettyjä keinoja ovat mm. työlainsäädännön joustojen lisääminen yksityisen sektorin osalta määräajaksi 31.12.2020 saakka, YT-lain vähimmäisneuvotteluaikojen lyhentäminen, lomautusoikeus koskemaan myös määräaikaisia työsopimuksia, lomautusilmoitusajan lyhentäminen , täsmennykset mahdollisuuteen lomauttaa ennen yt-neuvottelujen päättymistä sekä palkanmaksuvelvollisuuden siirtäminen poikkeustilanteissa valtiolle.

Tässä piilee riski, että valmiuslain myötä tulleet muutokset ovat yhtä väliaikaisia kuin autovero.

YT-neuvottelut aloittaneesta laivanrakennusalasta Suomen Kuvalehti kertoo seuraavasti:

“Euroopan tilastoviranomaisen Eurostatin tuoreiden lukujen mukaan Suomen yrityksille antamat valtiontakaukset vastaavat jo kolmasosaa bruttokansantuotteesta. Vuonna 2016 Finnvera takauskannan kokonaismäärä oli 22,6 miljardia euroa.

Takausten mittakaava on EU-alueella poikkeuksellinen: Suomella määrä on suurin ja lähes kaksinkertainen verrattuna toisena tulevaan Itävaltaan.

Takuista 55 prosenttia on tehty alus- ja telakkatoimialalle ja suurin osa niistä kohdistuu juuri risteilyvarustamoille. […] Finnveran vientitakuutoimintaan liittyvissä puskurirahastoissa on 1,5 miljardia euroa. Jos nämä eivät riitä, maksuvastuu siirtyy valtiolle.”

Siis veronmaksajille.

Mikäli nyt alkanut talousmyllerrys jatkuu edes yhtä pitkään kuin vuoden 2008 finanssikriisistä alkanut kestää — emme ole siitä vieläkään täysin toipuneet — edessä on valtionvelkakirja-, kvantitatiivinen kevennys- ja osakemarkkinakuplien puhkeaminen, joka laukaisee johdannaismarkkinoiden riskit ympäri maailmaa.


      Kommentti: Helikopterirahaa kehiin!

Pelastuspaketteja on kyhätty miljardeilla, mutta niiden kohdistaminen on reaalitalouden toiminnan varmistamisen kannalta päin helvettiä. Kun pelastusraha suunnataan pörssiyhtiöille, siitä ei reaalitaloudelle ole mainittavaa iloa. Jos raha suunnataan yrityksille, se auttaa hieman. Toimivin vaihtoehto olisi jakaa rahat perustoimeentulona suoraan väestölle. Perustulona jaettu raha elvyttäisi reaalitaloutta, sillä se löytäisi tiensä yritysten kautta pankkeihin: kaiken rahan tie vie pankkeihin.

Riikka Söyring

Artikkelikuva: National Park Service Public Health Update ja Pixabay, muokkaus: Riikka Söyring

Päivitys 23.3.2020 klo 09:50 Finnvera ilmoittaa Finnveran ja pankkien joustavan maksujärjestelyissä sekä takaavansa käyttöpääomaa yrityksille; yrittäjät, ottakaa yhteyttä omaan pankkiinne ja Finnveraan. Osuuspankki lupaa lyhennysvapaata yrityksille aina kuuteen kuukauteen saakka.

100 KOMMENTTIA

  • Toivon olevani väärässä. Rahan liikkeiden seuraaminen on kuitenkin saanut epäluuloiseksi.

   Pk-yritykset ovat suurissa vaikeuksissa poikkeustilan takia: tuloja ei ole mutta laskut juoksevat. Pk-yrityksillä, varsinkaan nuorilla, harvoin on mitään puskurirahastoa.

   Talous ei pyöri jollei raha kierrä. Tulottomat eivät kierrätä rahaa.

   Monilla on myös muistissa 1990-luvun integraatiolama Suomessa. Seuraukset ovat keskuudessamme edelleen. Tuolloin omaisuutensa menettäneiden lapset ja joskus lapsenlapsetkin kärsivät siitä typerästä tavasta, jolla silloinen hallitus asian hoiti (pelasti pankit, ei ihmisiä eikä heidän elinkeinojaan).

   Italia on määrännyt, että koronapandemian aikana pankit eivät saa periä lainanlyhennyksiä asuntovelkaisilta eivätkä yrityksiltä. Vuokranantajia on kielletty perimästä vuokria. Tästä on jotain apua, mutta ei se kaikkea ratkaise.
   Unkari on sekin kieltänyt lainojen perimisen yrityksiltä ja yksityisiltä vuoden 2020 loppuun asti.
   HongKong on jakanut suoraan ihmisten tileille 10 000 HK$ (noin 1200 €) ensiapuna. Puola jakaa puoli miljoonaa litraa takavarikoitua vodkaa käsidesiksi 😀 ja tekstiilialan ammattioppilaitokset ompelevat kasvosuojia sairaaloille.

   Itä-Eurooppa + Italia lähestyvät asioita käytännöllisesti. Länsi-Euroopassa mietitään, mikä kaikki pitää kieltää ja miten kieltojen rikkomisesta rangaistaan.

   • Talousanalyytikko ja hallitusten neuvonantaja Martin Armstrong :

    […] You should now look at imposing a 9-month moratorium on mortgage and small
    business loan payments, and suspend all interest accrued during this period. There will
    be a risk of a flood of foreclosures unless we look realistically at the damage this has
    created. Negative interest rates only destroy the bond market as evidenced in Europe
    since 2014. The ECB cannot use Keynesian Economics to lower rates to support demand
    when people have no confidence in the future.

    The economy must be supported, but not by handouts that the average person will not
    spend because they fear what tomorrow will bring. We must look at the small
    businesses and the average person. They account for 70% of the economy, not big
    business.

    All you need to look at is the Excess Reserves at the Federal Reserve. The banks will not
    lend money, for they have no confidence in the future. The banks will only park the
    money at the Fed. There is no amount of money you can throw at the bankers that will
    ever reverse the economic decline. They will hoard their cash until they think the worst is
    over.

    Keynesian Economics is to blame. You cannot lower interest rates and expect this will
    inspire people to borrow when they lack faith in tomorrow. All you do is undermine the
    pension funds and wipe out the elderly. This philosophy of just lowering interest rates
    has NEVER worked even once. […]
    https://d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/03/President-Donald-Trump-Letter-Final.pdf

    Armstrong puhelee muuten ihan järkeviä (lainan ja korkojen perintäkielto) mutta olemme eri mieltä helikopterirahasta. Armstrong ajattelee että ihmiset eivät uskaltaisi käyttää saamaansa rahaa pelätessään tulevaisuutta. Minä taas ajattelen että he käyttävät sen, koska heidän on pakko: karanteenin takia ei käydä työssä joten muualtakaan ei ole tulossa rahaa ja syödä täytyy, apteekissa käydä ymv.

    • Lisään artikkelin pohjalta harkittavaksi:

     Obaman (dem) hallitus bail-outtasi vuosina 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014… isoja yrityksiä jotta ”talous pelastuisi” = jotta rikkaiden varallisuus pelastuisi.

     Tuon ajan jälkeen on ollut negatiivista korkoa (= talletuskorko eli maksat pankille talletuksen säilyttämisestä tililläsi), negatiivista keskuspankkikorkoa (=pankit maksavat keskuspankille talletustensa säilyttämisestä) jonka EKP aloitti ensimmäisenä kesäkuussa 2014 jonka jälkeen korkoja on laskettu neljä kertaa (tällä hetkellä muistaakseni 0,50%) ynnä kvantitatiivista kevennystä ja erilaisia tukiohjelmia.

     Median rummuttama nousukausi esim. EU:ssa on ollut kerronnaltaan ylimitoitettua. Vuonna 2018 reaalisessa bkt:ssa oli noin 2,5% kasvua https://www.ceicdata.com/en/indicator/european-union/real-gdp-growth (ks. 10Y) lokakuun 2018 jälkeen olimme — kaikesta vuosia jatkuneesta ”elvytyksestä” huolimatta — peräti 1,13 prosentin talouskasvussa.

     Vain vuoden 2001 tienoilla reaalinen bkt on ylittänyt 4 prosenttia. Muutoin olemme EU:ssa olleet vuodesta 1996 alle 4 prosentin kasvussa, usein poukkoillen alle kahden prosentin.

     On aivan turhaa median tavoin seurata talouden suoriutumista kvartaaleittain, kannattaa aina ottaa mahdollisimman pitkä vertailujakso!

     Eli korkean työttömyysprosentin tuottanut turbokapitalismimme aka vapaa markkinatalous ei toimi ilman että niitä toistuvasti keskuspankkirahoitetaan bail-outein, jonka maksavat ne, joilta veroja peritään.

     Koska tähän menee rahaa niin paljon että valtioita myöten ylivelkaannutaan, pitää supistaa julkisia palveluita ja varattomille suunnattuja tukimuotoja — ja tietenkin alentaa matalapalkka-alojen palkkoja, jotka normaalioloissakin riittävät noin kahden viikon elantoon kun pakolliset maksut (vuokra, vakuutukset, sähkö ymv) on maksettu.

     Kun sitten pandemia tmv. iskee, ”yllätytään” kun resurssit eivät riitäkään koko väestölle mutta resurssit riittävät (taas kerran) rikkaiden rahojen pelastamiseen ”koska se pelastaa talouden”, muka.

     ZeroHedge on julkaissut monopoleja tutkivan Matt Stollerin tviiteistä listan niistä isoista yrityksistä jotka nyt pyytelevät valtiota antamaan itselleen julkista rahaa ”talouden pelastamiseksi”, kaiketi koska yritysten kassat ovat tyhjiä kun on maksettu isot bonukset johtajille ja loput annettu osakkeenomistajille. https://www.zerohedge.com/markets/stop-coronavirus-corporate-coup-here-list-everyone-demanding-bail-out

     Mitäpä jos vaan nostaisivat toimintatonninsa omilta verokeidastileiltään!

     Pahoittelen, tästä kommentista tuli artikkelin mittainen kun halusin täydentää tuon korona-artikkelin tarjoamia tietoja.

 1. Tämä alkaa enenevässä määrin vaikuttamaan ns. end gamelta. Kaikki vuosikymmeniä paisutellut kuplat puhkeaa nyt yhtäaikaa.. tarkoituksellako? No eipä hätää.. eliitillä on suunnitelma valmiina (problem-reaction-solution) tulevalle talousjärjestelmälle. Iso kirjakin tästä kertoo.. ID2020 systeemin mukainen digitaalinen identiteetti kaikille rokotetuille ja dna näytteensä luovuttaneille.. pedon merkki käteen jota vilauttamalla voi tulevaa globaalia cryptovaluuttaa käyttää, kätevää eikö.. Siruttamattomille ei tosin ruoka riitä.

  No millä aikataululla näin käy on vielä arvoitus. Sitä ennen kerkee kaikkea mielenkiintoista tapahtua.. Sen näkee.. joka elää..

 2. Nyt kun on viikon verran (mahdollista) koronaa sairastelut, eli oireet niin lieviä ettei asiaa lekurille tai oikeutta testiin. Uutiset pikatesteistä, joilla mitataan vasta-aineita, herättivät kiinnostusta, eli sairastinko koronan? Voinko porskuttaaa entiseen tapaan immuniteetin turvin ja ennenkaikkea tarvitsenko mahdollisen rokotteen? Ennen kuin ehdin kaivaa kuvetta selvisi ettei kyseisiä testejä saa myydä kuluttajille, ja taas folioantennit huutaa hoosiannaa😂
  Ja huomenna takaisin louhimaan⛏️

 3. Tämän koronahuijauksen keskeisin agenda on viedä pienyritykset konkurssiin ja luoda otollinen maaperä maailmanlaajuiselle joukkorokotukselle. Tämä menossa oleva hullujenhuone todistaa omassa itsessään sen rajattoman vallan, joka näillä ilmasta luodun rahan valtiailla parhaillaan on. He pystyvät lamauttamaan maailmanlaajuisesti KAIKEN sähkön jakelua, pankkitoimintaa ja nettiä myöten. Samaan aikaan kun pienyritykset esim. täällä USAssa tekevät ennennäkemätöntä joukkokuolemaa, Amazon palkkaa satatuhatta uutta työntekijää… ding ding $$$$$. Ruokakauppoihin ja farmers marketteihin on asetettu uudet säännöt tämän ”vaarallisen” koronaviruksen vuoksi, joten he – joilla on rahaa – siirtyvät automaattisesti hankkimaan elintarvikkeensa netin kautta ja yksityiset ruoantuottajat kuolevat. Aivan… kysymys on siis ihmisten HALLINNASTA. Suuryritysten työtekijöitä/asiakkaita, kuin myös valtion sosiaaliturvaan ajautuneita voidaan hallita toisin kuin pienyrittäjiä, joilla on oma toimeentulo ja oma mieli. Tämä corona-operaatio pitää huolen siitä, että kaikki ihmisten perusturvaan kuuluvat asiat ohjataan saman sateenvarjon alle tähtäimenä se, että terveydenhuoltoa voidaan hallita…. elintarvikejakelua voidaan hallita…. asuntomarkkinoita voidaan hallita… nettiä voidaan hallita… sähkönjakelua voidaan hallita…. pankkitoimintaa ja rahan liikkeitä voidaan hallita….

  Toisin sanoen, operaatio coronavirus, jonka valtiollisena tiedoksiantona toimii, ”me suojelemme ja pidämme huolta teistä”, ohjaa ihmisiä maailmanlaajuisesti yhä tiukemmin pedon syliin.

 4. Onko COVID19 ilkeän ihmisen aikaansaanos vai luontoko sen meille pykäsi. Siinä mielestäni isoin kysymys, koska jos luonto, niin nyt ilkeät ihmiset vaan oveluuttaan toimivat oman piirin edun edistämiseksi. Jos taas koko virus on labrassa tuotettu, ollaan loppupelin alkutahdeilla. Koska ”salaliitto” -piirit ei rummuta rumpujaan kovin paljon, uskon ja toivon tämän olevan luonnon oma oikku.

 5. Kuuba auttaa – aina

  Arribará a Italia brigada médica cubana para ayudar a combatir el Covid-19
  El envío de personal tendrá lugar tras la petición de ayuda que realizó esta región ante la escasez de personal en los hospitales ya desbordados, informó Giulio Gallera, el consejero de Sanidad regional

  Autor: Redacción Digital | internet@granma.cu

  21 de marzo de 2020 15:03:33

  Un total de 53 médicos y enfermeros llegarán este sábado desde Cuba para ayudar en Lombardía, al norte de Italia, a combatir el nuevo coronavirus Covid-19, informó Radio Habana Cuba.

  Kommentteja:
  BERNARDO HIRAN SANCHEZ MELO dijo:
  21 de marzo de 2020
  16:28:45
  Cuba siempre presente en los momentos mas dificiles de la humanidad en los tiempos modernos. Un pais pequeños en numero de poblacion, inmensamente grande en ideas, solidaridad y pensamiento.
  #
  francisco rodriguez doval dijo:
  21 de marzo de 2020
  16:36:00
  Mi máximo respeto por la solidaridad con Italia.Aqui España vamos por detrás de Italia 6 días.Creo que pronto vamos a necesitar esa solidaridad de hermano pueblo cubano
  #
  Kuubalaisia lääkäreitä työskentelee tällä hetkellä 67 valtiossa.
  Kuuban valtion kustannuksella on saanut opiskella lääkäriksi yli 100 yhdysvaltalaista nuorta.
  Viisi vuotta sitten kuubalaiskouluissa opiskeli 32 yhdysvaltalaisnuorta.

  Ja USA:n eliitti lienee käärmeissään?
  #
  Venäjän federaation presidentti Vladimir Putin on
  tarjoutunut auttamaan koronaviruksen
  riivaamaa Italiaa.

  Putinin kerrotaan olleen puhelimitse
  yhteydessä Italian pääministeri
  Giuseppe Conteen.

  Venäjän puolustusministeriö kertoo
  olevansa valmiina lähettämään
  asiantuntijoita, avustustarvikkeita
  sekä desinfiointiajoneuvoja Italiaan
  pahimmille koronapesäkkeillä.
  (https://yle.fi/tekstitv/txt/131_0001.htm)
  #
  Entä miten Suomi? Onko se tarjonnut apuaan Italialle?
  Entäpä EU?
  Riittääkö solidaarisuus?

 6. IT IS INDISPENSABLE TO… UTTERLY EXHAUST HUMANITY WITH DISSENSION, HATRED, STRUGGLE, ENVY AND EVEN BY THE USE OF TORTURE, BY STARVATION, BY THE INOCULATION OF DISEASES, BY WANT, SO THAT THE ”GOYIM” SEE NO OTHER ISSUE THAN TO TAKE REFUGE IN OUR COMPLETE SOVEREIGNTY IN MONEY AND IN ALL ELSE.” Protocols of Zion, 10:19

  Näin hyvät ihmiset rupeaa joka ainoa asia olla mailmassa tapahtunut mitä protocols of zionissa on ja sehän on iki vanha suunnitelma! Nämä juutalais globalistit suunnittelevat todella pitkällä aikavälillä mailman haltuunottoa!

 7. Hauskat hautajaiset tulossa. Miettisellä ja Malisella oli studiossa ratkiriemukasta, kun he pohtivat keskuspankkipolitiikan väistämätöntä pankrottia. Yhdysvalloissa on puhuttu helikopterirahasta siten, että heti 2000$ ja sitten tonni (oliko kuussa lisää?). Siinä mallia.
  Samalla viisaiden isänmaallisten, joiden mielestä EUn subsidiariteettiperiatteen mukaisesti asioista (myös valuutasta?) pitäisi päättää paikallisesti ja Suomella on rooli suomalaisten asioiden hoidossa, perustaa työryhmä, joka laatii Suomen Fixit strategian. EKPn pitäisi painaa pääoma-avaimen suhteessa niin paljon rahaa, että Euro- fiaskon velat muuttuvat saataviksi. Italian mallinMini Bodit tai palvelusetelit käyttöön ja siitä sitten Markka takaisin. https://moneymaven.io/mishtalk/economics/five-star-lega-deal-takes-shape-platform-includes-parallel-currency-6S3LfREZUU6R-tLKPe1_aw

 8. ELÄKKEIDEN MAKSU ”EI UHATTUNA”…. ja tottahan tämän täytyy olla kun Eläketurvakeskuksen toimitusjohtaja sen meille näin vakuuttaa:

  ” Eläketurvakeskuksen toimitusjohtaja Mikko Kautto vakuuttaa, hyvä lähtötilanne antaa Suomessa joustovaraa eikä työeläkkeiden maksaminen ole uhattuna.

  ”Eläkkeensaaja on toimeentulon jatkuvuutta ajatellen hyvässä suojassa. Työeläkkeiden maksaminen ei ole nyt uhattuna. Kriisin alkaessa työeläkevakuuttajat ovat hyvässä kunnossa aikaisemman varautumisen ja puskureiden takia. Riskienhallinnan ansiosta nyt ei ole akuuttia hätää”, hän kirjoittaa tuoreessa kolumnissaan.”

  ps. huomaa Mikko Kauton tarkoin harkitut sanavalinnat; ”maksaminen ei ole NYT uhattuna”…. ”KRIISIN ALKAESSA työeläkevakuuttajat ovat hyvässä kunnissa”…. ”ei ole AKUUTTIA hätää.” Ei ”hätää” siis vielä tänään, mutta…

  • * Mitä Malinen sanoo sitten, jos/kun rahastojen&yhtiöiden varat joihin eläkeyhtiöt ovat sijoittaneet ovat sulaneet pörssipaukahduksessa?

   * Malisen työhön kuuluu rauhoitella hätätilanteissa, totta tai ei.

   • Joo, osuit naulan kantaan… casinopelureiden käsiin lapatut SUOMALAISTEN varat tulevat sulamaan pörssipaukahduksessa. Itseäni huvitti eniten Malisen sanavalinta, jossa hän selkeästi toi esille sen, että meillä ei ole AKUUTTIA hätää juuri NYT.

    Eli toisin sanoen, hätä on mutta se ei ole akuutti!

    • Omien havaintojeni mukaan eläkevakuutuksilla on aina KROONINEN hätä koska väestö ikääntyy, koska markkinaturbulenssi, koska osakemarkkinat, koska työvoimapula, koska työttömyys, koska… 😀

 9. Coronavirus and the Gates Foundation
  The Coronavirus Vaccines

  Gates Foundation money is backing vaccine development on every front. Inovio Pharmaceuticals of Pennsylvania received $9 million from the Gates-backed CEPI, Coalition for Epidemic Preparedness Innovations, to develop a vaccine, INO-4800, which is about to test on humans in April, a suspiciously rapid time frame.
  In addition Gates Foundation just gave the company an added $5 million to develop a proprietary smart device for intradermal delivery of the new vaccine.

  https://journal-neo.org/2020/03/18/coronavirus-and-the-gates-foundation/

  Kummallinen mies tuo Gates. Kehittelee rokotetta ja samaan aikaan haluaa tuhota maailman väestöstä suurimman osan.
  Olisiko rokote hyvä siinä ja samalla poikisi paljon kahisevaa?

 10. Palveleeko koronaviruspandemia globalistien agendaa?
  Terveysviranomaiset hiljaa tehokkaasta Covid-19-hoidosta

  Does the Coronavirus Pandemic Serve a Global Agenda?
  Health Authorities Remain Silent on Efficient Covid-19 Treatment

  For those who follow the global immunization agenda and its implementation on different continents, the announcement of a new pandemic didn’t come as a surprise. “Pandemic preparedness” has been well-funded and a buzz word for a long time before becoming a priority at the last G7 summits, the Davos World Economic Forum and other meetings of global governance. The latest simulation for preparedness was Event 201,[1] a rehearsal of a coronavirus pandemic organized on October 18, 2019 in New York by Johns Hopkins University, the Gates Foundation and the World Economic Forum.

  It is undeniable that the coronavirus epidemic has come on the scene at a crucial moment, when people everywhere are in revolt against the power of international financial institutions and multinational pharmaceutical corporations, whose stranglehold on governments is no longer hidden. Many scandals have shaken confidence. The bankruptcy of an aberrant economic system is accelerating, and attempts to start a third world war are multiplying. While it is impossible to know how the “coronavirus pandemic” will influence the redistribution of power, it is certain that many are seeking to have Covid-19 serve the political interests of a global governance project.

  **——–On kiistatonta, että koronavirusiepidemia on tullut näyttämölle ratkaisevana ajankohtana, kun ihmiset kaikkialla ovat kapinassa kansainvälisten rahoituslaitosten ja monikansallisten lääkeyhtiöiden valtaa vastaan, joiden harjoittama hallitusten kuritus ei enää ole piilossa. Monet skandaalit ovat horjuttaneet luottamusta.
  Poikkeavan talousjärjestelmän konkurssi kiihtyy ja yritykset aloittaa kolmas maailmansota moninkertaistuvat. Vaikka on mahdotonta tietää, miten ”koronaviruspandemia” vaikuttaa vallan uudelleenjakoon, on varmaa, että monet pyrkivät hyödyntämään Covid-19: n palvelemaan globaalin hallintoprojektin (Nwo) poliittisia intressejä.

  The current power struggle in France about coronavirus strategies between health officials and the country’s leading expert is truly eye opening. Professor Didier Raoult, who is one of the world’s top 5 scientists on communicable diseases and leads the high tech research center on infectious diseases, IHU – mediterranée Marseilles, argued that the approach of mass quarantine is both inefficient and outdated and that large scale testing and treatment of suspected cases achieves far better results.

  **——Ranskan nykyinen valtataistelu koronavirusstrategioista terveydenhuollon virkamiesten ja maan johtavan asiantuntijan välillä on todella silmiä avaavaa.
  Professori Didier Raoult, joka on yksi viidestä maailman tartuntatautien tutkijasta ja johtaa tarttuvien tautien huipputekniikan tutkimuskeskusta, IHU – Mediterranée Marseilles, väitti, että joukkokaranteeni on sekä tehotonta että vanhentunutta ja että laajamittainen testaus ja epäiltyjen tapausten hoito tuottaa paljon parempia tuloksia.

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204270

 11. Lääkärit ammattikuntana ovat korruptoituneimmasta päästä. Lääketehtaiden palkkio/kokousmatkat ovat olleet houkuttimena jo kauan. Tämä on hyvä muistaa, kun puhutaan objektiivisuudesta tällä hetkellä. Eettiset lääkärit saattavat joutua vaikeuksiin. Vuosia sitten minulle näytetyn erään rapparijärjestön paksun jäsenkirjan alusta kävi ilmi, että lääketehtaan edustaja oli johdossa. Tässä siis todellinen mafiataho, joka paljastaa nyt karvansa.
  Wolfgang Wodargin kaltaiset lääkärit saavat kyllä pelätä henkensä edestä. Hän on tällä hetkellä Kreikassa, ilmeisesti maanpaossa. Sikainfluenssan aikoihin hän sanoi kokeneensa täsmälleen samat vaikeudet sanomansa peittelyssä kuin nyt. Tuntemani sikainfluenssainvalidi, nuori tyttö, ei saanut rokotetta suositelleelta THL:ltä kuin jäätävän kylmän, vuosia kestäneen kyynisyyden osakseen. Lopulta yhteiskunta antoi jotain taloudellista tukea perheelle. Narkolepsiasta viis, voitot satoivat Irakin sotahuumassa rypeneiden taskuun. (Donald Rumsfeld).

  • Kanadalainen lääkäri Ghislaine Lanctôt on kirjoittanut paljastuskirjan lääkemafiasta: ”The Medical Mafia: How to Get Out of it Alive and Take Back Our Health and Wealth”. Eräs keskeinen aihe kirjassa on rokotukset. Lanctôt oli siihen mennessä työskennellyt lääkärinä paitsi Kanadassa myös Ranskassa ja USA:ssa, joten hän tiesi mistä kirjoitti. Mafia kosti viemällä häneltä lääkärinoikeudet näytösoikeudenkäynnillä, jonka tulos oli tietenkin etukäteen selvä vapaamuurari-satanistien korruptoimassa oikeuslaitoksessa, kun vielä rahakasassa rypevä mafia oli vastapuolella.

   Lanctôtin kirjan mukaan Medical Mafia on kaikissa maissa järjestäytynyt täsmälleen samalla tavalla kuin sisilialainen mafia ja sen organisaatio ULOTTUU JULKISEN TERVEYDENHUOLLON KORKEIMMILLE TASOILLE ASTI.
   Lanctôt’in kirja on vapaasti ladattavissa seuraavasta: ”The Medical Mafia”, http://whale.to/v/medical_mafia.pdf

   Magneettimediassa on suomeksi artikkeli lääkemafian järjestämästä näytösoikeudenkäynnistä, jossa Guylaine Lanctôt yritti puolustautua mm. saksalaisen lääkärin tri Gerhard Buchwaldin todistajalausuntoon perustuen: http://www.magneettimedia.com/tri-buchwaldin-todistajanlausunto-quebecin-laaketieteen-komitealle/.

   Mikäpä muu kuin Medical Mafian korruptoimat määrätyt korkeat viranomaiset (ja avustajina korruptoituneita poliitikkoja, joita kyllä Suomessakin vapaamuurari-satanisteina riittää) voi meillä Suomessakin olla takana, kun myös lapsia – vieläpä vanhempien tietämättä – laitettiin suuren lääkeyrityksen narkolepsia-lääkityksen koekaniineiksi ja myrkynvalmistaja sitten vielä vapautettiin kaikesta vastuusta ja lapsille aiheututetut vammat korvattiin julkisista varoista?!

   Ks. ”Isän epätoivoinen tarina: Kaksi lastani sairastui narkolepsiaan rokotteen jälkeen – ”Vuodet yhtä helvettiä””,
   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/isan-epatoivoinen-tarina-kaksi-lastani-sairastui-narkolepsiaan-rokotteen-jalkeen-vuodet-yhta-helvettia/5807154#gs.0sb7ly

   • > Lanctôtin kirjan mukaan Medical Mafia on kaikissa maissa järjestäytynyt täsmälleen samalla tavalla kuin sisilialainen mafia ja sen organisaatio ULOTTUU JULKISEN TERVEYDENHUOLLON KORKEIMMILLE TASOILLE ASTI. >

    Sisilialainen mafia – kuten kaikki muutkin mafiat idästä länteen – toimivat Jesuiitta-agenttien alaisuudessa, ja siten myös suojelupoliisi-verkoston suojeluksessa. Juuri sen vuoksi löydät nämä gangsterit hollywood-elokuvissakin Katolisen kirkon etupenkiltä omahyväisesti hymyillen. Näitä rikollisliigoja ei ole koskaan oikeasti yritetty lopettaa poliisien toimesta, koska kansainvälinen rikollisuus toteutuu CIAn (Catholics In Action) alaisuudessa. Silloin tällöin CIA paiskaa jonkun oman niskoittelevan huumediilerin kaltereiden taakse…. ja kissa-hiiri teatteri jatkuu.

    Valtaosa lääkäreistä ei tiedä/ymmärrä tästä toiminnasta yhtään mitään, heidät on aivopesty uskomaan pelkkää soopaa Jesuiitta-mafian hallitsemissa yliopistoissa. Ja kuten olen aiemminkin täällä moneen kertaan todennut, Jesuiitta-mafia hallitsee korruptoituneiden opetusminiteriöiden kautta KAIKKEA KOULUTUSTA. Meille kaikille – sinulle ja minulle – on syötetty kouluissa täyttä soopaa, niin kuin esimerkiksi tämä pyörivä maapallo/planeetta himmeli, joka on kuin suoraan satukirjasta!

  • ”Niukkuuteen perustuvassa yhteiskunnassa kyse on yleisesti ottaen aina pelistä, jossa toisen rahoihin yritetään päästä käsiksi ilman, että rahan menettäjä tuntee tulleensa huijatuksi. Jos tässä prosessissa ihmisten välille syntyy kiistaa, on oikeuden tehtävä päättää, onko kyse laillisesta vai laittomasta huijauksesta. Kuitenkin kaikki voitonmaksimointiin liittyvä liiketoiminta on pohjimmiltaan aina korruptoitunutta. Rahajärjestelmä on aina omiaan kierouttamaan ihmisten käytöstä.

   Kun kirurgi tai hammaslääkäri kertoo potilaalle, että hänen sairautensa vaatii kalliita hoitotoimenpiteitä yksityisklinikalla, potilas ei voi olla täysin varma, onko operaatio varmasti tarpeellinen hänen hyvinvointinsa kannalta vai tahtooko lääkäri vain työllistää itsensä ja parannella siten omaa talouttaan. Potilas ei myöskään voi tietää varmasti, määrääkö lääkäri hänelle parhaita mahdollisia lääkkeitä vai pelkästään sen lääkeyhtiön lääkkeitä, joka tarjoaa hänelle rentouttavimmat vuotuiset koulutuspäivät kylpylässä.[…]

   Mikä pahinta, rahajärjestelmän luonnollinen palkkiomekanismi synnyttää kannustimen lääkärille, joka tavalla tai toisella onnistuu pitkittämään asiakkaansa sairautta. Oletetaan, että potilaalla on todettu vaikkapa angiina ja lääkärin tehtäväksi jää miettiä, kumpaa antibioottia hän kahdesta vaihtoehdosta potilaalle määrää. Sitäkö, jonka hän kokemuksensa perusteella tietää tehoavan 50 prosenttiin tapauksista, vai sitä, joka nujertaa taudin 90 prosentin varmuudella? Rahajärjestelmän luoma korruptoitunut palkkiojärjestelmä kannustaa lääkäriä kirjoittamaan potilaalle ensin heikompaa antibioottia ja sanomaan: ”Jos angiina ei häviä viikon kuluessa, tulet sitten uudestaan vastaanotolle”. Ja näin lääkäri työllistää itsensä myös seuraavalla viikolla ja maksimoi tällä tavoin voittonsa asiakkaan hyvinvoinnin kustannuksella. Ainoa nykyjärjestelmän tarjoama valvontamekanismi tällaiselle korruptoituneelle käytökselle on juhlallisella äänellä lausuttu lääkärinvala. Mitä sellainen takaa?”

   27. Älä luota kehenkään – bisnes ei tunne ystäviä
   http://resurssipohjainentalous.blogspot.com/2011/12/32-ala-luota-kehenkaan-bisnes-ei-tunne.html

 12. Mietityttää mikä mahtaa olla hallituksen nykyisten ja ilmeisesti tiukentuvien karanteenien kokonaissaldo ajan kanssa?
  Jos nyt valtamedian lietsomilla ’kovilla otteilla’ joita presidenttikin tukee säästetään kourallinen ihmishenkiä niin kuinka monta kourallista menetetään jatkossa yhteiskunnan lamauttavan tulevan syvän laman kourissa itsemurhien ja ahtaalle joutuvien ihmisten henkisen ja fyysisen sairastelun ja elämän kurjistumisen muodossa?
  Veikkaan että tästä lyhytnäköisyydestä maksetaan iso lasku. Yhä enemmän maailmalta saadaan tietoa ettei koronavirus ole juurikaan pahempi kuin influenssavirukset ennenkään.
  Kun esim. Ranskan professori Didier Raoult, joka on yksi viidestä maailman tartuntatautien tutkijasta ja johtaa tarttuvien tautien huipputason tutkimuskeskusta, IHU – Mediterranée Marseilles, sanoo että joukkokaranteeni on sekä tehotonta että vanhentunutta ja että laajamittainen testaus ja epäiltyjen tapausten hoito tuottaa paljon parempia tuloksia, niin täytyyhän siinä olla perää. Eikä hän ole ainoa.
  Nykyinen ylireagointi tappaa suurella todennäköisyydellä yhteiskunnan toimivat rakenteet ja johtaa vakavaan kriisiin, joka on paljon pahempi asia kuin virus ja sen aiheuttamat kuolemat.
  Eikö nyt pitäisi mieluummin löysätä kuin kiristää yhteiskuntaa kuristavaa ja kurjistavaa otetta?

  • Tätä tuossa ylempänä tarkoitin
   Korona sota voi olla fiasko – poliitikot kiirehtivät rajuihin toimenpiteisiin ilman luotettavia tietoja
   War on Corona Could Be a Fiasco – Politicians Rush to Drastic Measures Without Reliable Data

   Draconian countermeasures have been adopted in many countries. If the pandemic dissipates — either on its own or because of these measures — short-term extreme social distancing and lockdowns may be bearable. How long, though, should measures like these be continued if the pandemic churns across the globe unabated? How can policymakers tell if they are doing more good than harm?

   **——Drakonisia vastatoimenpiteitä on toteutettu monissa maissa. Jos pandemia romahtaa kasaan – joko itsestään tai näiden toimenpiteiden takia – lyhytaikainen äärimmäinen sosiaalinen eristyneisyys ja sulkemiset voivat olla siedettävissä. Kuinka kauan tämän kaltaisia toimenpiteitä tulisi jatkaa, jos pandemia riehuu ympäri maailmaa rauihoittumatta? Kuinka päätöksentekijät voivat kertoa tekevätkö he enemmän hyvää kuin haitallista?

   If we had not known about a new virus out there, and had not checked individuals with PCR tests, the number of total deaths due to “influenza-like illness” would not seem unusual this year.

   **——-Jos emme olisi tienneet uudesta viruksesta ja emme olisi testanneet henkilöitä PCR-kokeilla, ’influenssan kaltaisen sairauden’ aiheuttamien kuolemien kokonaismäärä ei vaikuttaisi epätavalliselta tänä vuonna.

   One of the bottom lines is that we don’t know how long social distancing measures and lockdowns can be maintained without major consequences to the economy, society, and mental health.

   **——-Yksi perustotuus on, että emme tiedä kuinka kauan sosiaalisia etätoimenpiteitä ja sulkemisia voidaan pitää yllä ilman merkittäviä seurauksia taloudelle, yhteiskunnalle ja mielenterveydelle.

   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204308

   • War on Drugs, War on Terror, War on Corona => War on Middle Class, War on People, War on Civil Rights, War on Democracy, War on Common Sense.

    • Nykytapahtumia seuratessa tulee mieleen Argentiina vuonna 2001. Sinnekin tungettiin lainarahaa niin pitkään että rikkaat ehtivät siirtää varallisuutensa ulos. Pääomapakoa siis edistettiin, rahasta tuli pulaa ja valuutta romahti, argentiinalaiset tavikset pääsivät maksamaan enemmillä pesoilla tuontitavaroiden (ynnä sähkön, kaasun, elintarvikkeiden jne) kansainvälisiä hintoja ja köyhtymään lisää. Macri teki sitten IMF:n lainalla saman uudestaan 2017 –

 13. Oikein hyvä. Kaikki ovat liikuttavan yksimielisiä siitä, että OLOHUONEESSA ON ELEFANTTEJA. Pientä suukopua on elefanttien alkuperästä, määrästä, koosta, väristä ja tarvittavista toimenpiteistä. Joka tapauksessa ELEFANTTIKRIISIIN on PAKKO puuttua. HETI. Heinää kai he syö, ei ihmisiä? Mistä nosturi? Minne lantakasat? Miten elefantti tapetaan? Apteekissa oli elefantinkarkoittimet loppu. Varokaa! Nyt se liikkuu!

  Entäpä jos elefanttia EI OLE olemassa? Nykyisen elefantin nimi on ”viruksen AIHEUTTAMA TARTUNTAtauti”. Ei sellaista ole. Ei ole ikinä ollutkaan. Kyllä, sinulle on kerrottu paljon elefanttisatuja. Monisukupolvinen perinne on hän. Ei toistojen ja huutamisen määrä tee tarinasta TOTTA (vrt. ”joulupukki”, ”terrorismi”, ”itsenäinen suomi”).

  Elefantittoman olohuoneen perusteet:
  -Sairaus = elimistön myrkytystila.
  -Virus = elimistön sisäsyntyinen eloton myrkynpoistoaine. reaktio myrkytystilaan, ei sen syy.
  -Tartunta = ei olemassa. sinun viruksesi ovat ihan omiasi. muita viruksia elimistö kohtelee vierasaineena.
  -Rokotus = paljon vierasainetta pääpuolustuslinjan läpi. seurauksena myrkytystila.

  Lähteitä:
  https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/fcjwrg/the_deception_of_virology_vaccines_why/
  https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/euj3z1/vaccine_science_and_the_intentional_myth_of/
  https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/c4t7oj/provaccination_death_knell/
  https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/c14hg5/the_veiled_history_of_polio_and_how_it_relates_to/
  https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/bifsnj/the_dangerous_effects_of_vaccines_germ_theory/
  https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/a9vguv/the_science_behind_autism_and_its_correlation/

  Elefanttisaduista, nykyisistä ja menneistä:
  https://blog.nomorefakenews.com/

  Ei siirtomaahallinto käytä itsekseen lisääntyviä, vapaasti temmeltäviä villielefantteja alkuasukkaiden pelotteluun. Voisivat vaikka itse jäädä alle. Hallitsemattomuus on hallinnan vastakohta. Ja hallinnasta tässä on kysymys. Näin on aina ollut. Toivottavasti ei tule aina olemaan.

  • ”People’s refusal to panic has been a great source of frustration for the establishment in recent years.”

   ”’I want you to panic’, they say. But we don’t. And we shouldn’t. Apocalypticism is a luxury of the new elites for whom crises are often little more than opportunities for the expression of their decadent disdain for modern society. To the rest of us, apocalypticism is a profound problem. It threatens to spread fear in our communities, it causes us to lose our jobs, it mitigates against economic growth, and it harms democracy itself. Resisting the apocalypticism of the comfortable doom-mongers who rule over us is unquestionably the first step to challenging Covid-19 and preserving society for the decades after this illness has wreaked its disgraceful impact.”

   https://www.spiked-online.com/2020/03/17/the-luxury-of-apocalypticism/

   • Panikoitunut laumaeläin ei ajattele. Se menee minne muut menevät. Se tekee mitä muut tekevät. Toisinmenijöille ja -tekijöille se sanoo BÄÄ ja ilmiantaa paimenkoiralle.

    Kun karjanomistajan tavoitteena on johdattaa lauma uuteen ympäristöön, paniikki on erinomainen työkalu. On mennyt varmaan toinenkin tunti lammaspsykologiaa tarkkaillen, kokeita tehden. Lampaidenkin kannattaisi opetella karjanomistajan ajatustapa. Tuntea vihollisensa.

 14. https://www.rt.com/russia/483796-russian-military-coronavirus-aid-italy/

  Heti kun NATO oli ilmoittanut että Barbarossa II :sta harjoittelevat joukot joutuvat supistamaan harjoituksia, Venäjä on jo hyökännyt. Olisihan se pitänyt arvata. Ja Euroopan haavoittuvaan alavatsaan.

  Yhdeksän Iljushin IL-76 -kuljetuskonetta täynnä Spetsnaz-, äh siis, ei tällä kertaa, harjoitushan on kyseessä, eli laitettiin varusteita ja lääkäreitä hämäyksen vuoksi.

  Nyt Italia on saanut apua Kiinalta, Kuubalta ja Venäjältä, liittolaisiltaan ei mitään. Eli lisää sanktioita näille ja heti.

 15. Kiina on julkaissut opaskirjan korona-viruksen kukistamiseen:

  ”This handbook compared and analyzed the experience of other experts in China, gives detailed and comprehensive answers to potential questions for diagnosing and treating patients in different types; and provides good reference to key departments such as hospital infection management, nursing, and outpatient clinics. This handbook provides comprehensive guidelines and best practices by China’s top experts for coping with COVID-19. Key contents including:

  – Technical strategies for preventing and treatment of the epidemic
  – Treatment methods to treat the critically ill
  – Nursing methods and experience”

  https://covid-19.alibabacloud.com

 16. Tämä elefanttitaudiksi paisunut korona epidemia on aivan jotakin muuta kuin pelkkä virusepidemia ja tämä pitää saada mahdollisimman nopeasti ihmisten tietoon. Korona on finanssiteollisuuden ja finanssieliitin peitetarina nykyisen finanssijärjestelmän romahduksen tahallaan jouduttamiseksi. Miksi nyt tarvitaan poikkeuslakeja, liikumiskieltoja jne.. . -No eivät ainakaan keltaliivitkään pääse kaduille.

  Liekö täällä Vastavalkeassa ollut jo aiemmin artikkeli WHO:sta ja sen omistussuhteista. WHO:kin on ajan myötä privatisoitu ja ainakin 80 prosennttia sijoittajista ovat säätiöiden ja suurten lääkekonsernien omistuksessa ( yksi suuromistaja on Bill Gates ja Melinda Gate Foundation).

  Ison kuvan globaalin finanssijärjestelmän romahduksen kolmannesta vaiheesta, joka nyt on meneillään selittää hyvin Ernst Wolff videolla

  https://www.youtube.com/watch?v=aYZ2gVs9U7o.

  Wolffin mukaan johdannaiskupla on jo puhjennut,

  mikä näkyy esimerkiksi Fedin koron laskemisessa taisin nollaan.. Nyt finanssieliitti kerää vielä mahdollisimman suuret voitot.. Yksi voittajista on Amazon, joka ei maksa lainkaan veroja millekään valtiolle. Trump sysää vielä ennen suurta rysäystä Boeing-yhtiölle valtion tukia.

  • Ehdotan, että korona-peliin viittaava tauti nimetään uudelleen ’pajatsoksi’, sillä nyt tyhjennetään kaikki pajatsot ja finanssipelikoneet niihin jääneistä rahoista. Isorikkaat ovat jo vuosia keränneet fyysisiä selviytymisvarantoja ja varustaneet bunkkereitaan, joihin voi pahimman kaaoksen ajaksi vetäytyä. Raha on kohta arvotonta, mutta kaaoksen varjolla ja heti sen jälkeen tilalle tuotetaan digitalisaatio ja äärimmäiseen kontrolliin tähtäävä teknokratia. Näin paljastuvat myös rahaeliitin perimmäiset motiivit. Päämotiivina on koko maapallon ja sen väestöjen fyysinen kontrollointi. Pelkästään rahan ja massamedian voimalla päästään kyllä pitkälle, mutta ei aivan perille asti. Rahaeliitti mieltää omistavansa koko maapallon ja on huolissaan sen resurssien riittävyydestä ja on erittäin kiusaantunut siitä, että jotkut yhä liikkuvat ja toimivat maapallolla ilman sen myöntämää lupakirjaa. Tämä häiritsee suuresti heidän omistamisensa tunnetta.

  • Vastavalkeassa ei ole erikseen ollut artikkelia WHO:n omistajista mutta KissanKulmasta-blogissa sikainfluenssan aikana mainitsin siitä, että WHO:n rahoitus tulee säätiöiltä ja yrityksiltä, valtioilta vaain vähän. Lääkeyhtiöt omistavat WHO:ta tietenkin.

   Mitäpä jos kirjoittaisit Vastavalkealle artikkelin WHO:n omistajista?

 17. Deutsche Bankilla on eräiden mediatietojen mukaan arvottomia johdannaisia (derivatives) n.75 miljardin euron nimellisarvon verran. Entä Nordea , Varma ja Ilmarinen ?

 18. Pankin tiskiltä ei olekaan enää Suomessa helppo saada käteistä ulos. Joudut vastaamaan kysymykseen, mihin aiot käyttää rahasi. Tarjotaan A 4 -kaavaketta, jonka kohtiin pitäisi vastata. Uhataan puhelinsoitolla (keneltä ?), mikäli et suostu em. seikkoihin. Käsketään nostamaan rahat pankkiautomaatista. Siis kyse on asiakkaan omista rahoista ! Eikä edes kovinkaan suuresta summasta ole kyse. Eivät kreikkalaisetkaan saaneet enää pankkiautomaateista takavuosien kriisissä loppupelissä kuin 20 e ulos. Auktoriteettiuskoisille mummoille ja papoille ja pankkimafian muillekin uskollisille alamaisille ja palvelijoille lyödään luu kurkkuun erittäin määrätietoisesti pankkitiskillä. Ohjeet ovat nämä – suoraan Jumalalta. Pankkisuhteen katkaisemisella uhkaaminen, demokraattisista perusoikeuksista puhuminen ym. kovien keinojen käyttö auttaa saamaan omat pennit tililtä. Vieläkö niin on huomenna, siitä en mene takuuseen.
  Teepäs tästä nyt johtopäätökset ihan itse !

  • Kyllä, jaan turhautumisesi tiskillä. Pankin asiakkuus lienee nykyään läheistä sukua NKVD:n asiakkuudelle. Olen vastannut, että ENNEN velallinen ei kysellyt velkojalta mihin hän aikoo rahat käyttää. Eikä eritoten asettanut itsekeksittyjä ehtoja takaisinmaksulle. En ole lakimies, mutta termi ”velallisen epärehellisyys” käväisi mielessä.

   Pelottavinta ovat ihmisen näköiset robottipapukaijat. He ”tekevät vain työtään” ja ”noudattavat lakia ja säännöksiä”, ”tekevät vain työtään” ja ”noudattavat lakia ja s..”. Zombie Apocalypse.

 19. Missä NATO joka rehvastelee olevansa maailman paras kriisinhallinnan joukko?? Ei ole paljoa apua kuulunut Italiaan. Ei myöskään EU:lta. Toisin tekee Venäjä joka on toimittanut parin viime päivän sisällä 13 Ilyushin il-76 koneellista lääkintätarvikkeita + asiantuntijoita ihan ilmaiseksi vain Italian pyytämällä heiltä apua.

  • Eihän Naton tehtävä ole muuta kuin tappaa ja valloittaa lisää Nwo-mafialle. Sitä varten se on olemassa. Ja kova näyttää meilläkin olevan hinku päästä mukaan tällaiseen gangsterijoukkoon.

   • Ehkä, Truth_hunter , kannattaisi nyt lukea ( ja silti muistaa että kyse on vain yhden henkilön mielipiteestä) artikkeli ”Trump, Putin, X und die Weltgesundheits-Pandemie

    https://dasgelbeforum.net/index.php?id=518106

    Kansleri Merkel on siis karanteenissa koronavirustartunta epäiltynä. Oli selvinnyt että lääkäri joka oli rokottamamassa pneumokokkirokotusta Merkelille, oli altistunut aiemmin koronaviruksella.
    Saksassa on nyt kuten artikkelin kirjoittaja mainitsee SHAEF-joukot, jotka USA on lähettänyt monitoroimaan korona-virusepidemiaa.

  • Viimeisimmän tiedon mukaan NATO on vahtinut Venäjän laivaston läpipurjehdusta Englannin kanaalissa. On näet oletettava, että venäläiset purjehtivat pahoissa aikeissa salaisia konnuuksia suunnitellen eikä siksi että kanaali on läpikulkuväylä paikasta toiseen 😀

 20. Erinomainen artikkeli Riikalta. Vuoristoneuvos Tuura: Tämä on oikea onnenpäivä; Merkel pantu kotiarestiin. Jos ”poliittinen oikeus” olisi olemassa, niin elinkautinen kuritushuoneessa olisi kohtuullisuutta.Niin paljon tuhoa tämä ”Wir schaffen das” tutinatäti on saanut aikaan. Miten CDU/CSU on voinut valita johtoonsa sosialistisen yhtenäispuolueen uskollisen palvelijan. Frau Merkel on tietääkseni protestanttisen pastorin ainoa tytär ja toiminut tärkeässä asemassa DDR:ssä. Pahempaa mahdollista kombinaatiota en voi kuvitella. Ilmeisesti varsin lahjakas ja poikkeusellisen naiivi.
  Tulee surku vanhan liiton vasemmistolaisia (esim Aarne Saarinen) kohtaan. Onneksi he ovat jo päässeet haudan lepoon. Tuskin he olisivat sallineet ”yritystoimintaa”, jokaperustuu ihmissalakuljetukseen. Ketkä ovat ne KELA-perseet (anteeksi viestiaselaji), jotka ovat käännättäneet Kelan etuudet useille vieraille kielille. Miksi näin? Jos järkevää selitystä ei tule ansaitsevat he mittaamattoman ja loputtoman someraivon. Juhadjihad Sibala: Maahanmuutto ei ole mistään pois. Kyllä vaan on. Luonani käy iäkäs naishenkilö kerjäämässä tupakkaa ja tulitikkuja. Hän saa 10 euroa viikkorahaa viikossa henkilökohtaisiin tarpeisiinsa.
  Vähän karrikoiden: Sisäasiainministeri Orpo: Eiks teill ole mittä puomi siell Tornioss. Vai ei, no päästäkä sitt ne lauma täll puole jokke. Kärsin unettomuudesta. Kuuntelen usein YouTubesta Markku Lindströmin jorinoita. Asioista voi olla monta mieltä, mutta pappa on useinkin paremmin ajan tasalla kuin Yle.

 21. ”Taas koirat nuo nään kävelyllä” (Karim Peitsamo eli Canis lupus familiaris ja 2019-nCoV; pakina

  ”Tällä hetkellä oleva tieto viittaa siihen, että koronaviruksen COVID-19 alkuperä on eläimissä.”
  (https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/lemmikki–ja-harraste-elaimet/usein-kysyttya-elaimet-ja-koronavirus-covid-19/#tartunta-lemmikista)

  ”Hongkongista on raportoitu tapaus, jossa epäiltiin viruksen tarttuneen sairastuneen ihmisen koiraan. Koiran näyte oli heikosti positiivinen, mutta koira oli oireeton.” (lähde: WHO, https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/3248f57e-e698-4b2d-ae61-ee4bf2041326)

  ”Koronavirus aiheuttaa koiralla voimakkaita hengitys- tai oksennus- ja ripulioireita. Virus leviää useimmiten ulosteista ja on helposti tarttuva. Kaikki koirat iästä, rodusta ja koosta riippumatta voivat sairastua, mutta koronavirus on yleisin pennuilla. Taudin itämisaika on 24-36 h”
  (https://testerit.fi/tuote/koiran-koronavirus-pikatesti/)

  SARS-CoV-2 eli 2019-nCoV on virus, joka aiheuttaa taudin nimeltä COVID-19.

  Ruokaviraston, joka on Suomen valtion virasto, mukaan ”[t]ällä hetkellä oleva tieto viittaa siihen, että koronaviruksen COVID-19 alkuperä on eläimissä”.

  Herää kysymys: Miten varmaa tai todennäköistä on, etteivät koirat, jotka tiettävästi ovat ’eläimiä’, välitä koronavirusta?

  Tämä kiinnostaa, koska ’koronakaranteenit’ eivät näytä ulottuvan niihin ihmisiin, joita koirat päivät pitkät ulkoiluttavat?

  Miksi kysytään? No, muun ohella siksi, että Ylen toimittaja L**matainen päivänä muutama ’usutti’ TV1:n ohjelmassa nuorempaa väkeä vanhemman väen kimppuun ja ajamaan heidät de facto tiehensä eli koteihinsa. (Suunnilleen noin hänen esiintymisensä oli tulkittavissa.)

  Milloin mahdetaan ottaa käyttöön käsivarsinauhat tai kolmiot?

 22. Pompeon on vahvistanut lausunnollaan että covid19 ei ole kosto vaan menossa oleva sotaharjoitus eli USAn tahallaan levittämä virus. WHOkin näyttää olleen levitystä suunnittelemassa ennen koronaepidemian USAn deep staten mukana.
  USA tavoitteet koronan levittämiselle on 1) biosodankäynnin harjoittelu 2) talouden hidastaminen muissa maissa ettei ne taloudellista etua kun 3) USAn talous romahtaa 4)poikkeuslakien voimaansaattaminen sen estämiseksi että 80 miljonaa kärsimään joutuvaa ihmistä aloittaa kapinan USAssa.

 23. Kiinalainen kommunismi toimii ja on tehokasta. Kansa ei näytä olevankaan vain pelkkä eliitin väline…. eliitti jopa pitää huolta siitä.
  Myös pienyrityksiä on heti autettu lainoilla jotteivat ne kuole
  Voiko olla totta?
  Uskoako vai ei….? kun täällä olemme saaneet tottua aivan toisenlaisiin eliitin puuhiin…

  Kun länsi vaikeroi koronan kourissa niin Kiinalla näyttää homma olevan jo hanskassa ja amerikkalaisten sotilaiden maahan tuoma? virus taltutettu

  Last Man Standing
  China Wins Big With Covid-19. — What Were We Thinking?
  GODFREE ROBERTS
  ……Altogether, 40,000 volunteers self-organized and showed up to help Wuhan.
  Now the storm has passed and China has become the world’s Santa Claus, giving out goodies and turning a potential disaster into a real triumph.

  **——-Kiinan suuri Covid-19 voitto. – Mitä ajattelimme?
  G. ROBERIT
  …… Yhteensä 40 000 vapaaehtoista muodostivat avustus organisaation ja tukivat paikalle auttamaan Wuhania.
  Nyt myrsky on ohi ja Kiinasta on tullut maailman joulupukki, joka jakaa lahjoja ja on kääntänyt potentiaalisen katastrofin todelliseksi voitoksi ja nauttii maailman ihailua ja saa meidän panettelut näyttämään roskapuheilta… että Kiina on vain pelkkä ’tunkio’ ja sen johtajat valehtelijoita…
  .
  … But they handled Covid-19 so competently that they won the world’s admiration[3] and made our attacks on them look mean, but no big deal. People will forget about the huge fuss we made and just remember vaguely that China is filthy and its leaders are liars. Except for two things:

  Their society’s health policies are more compassionate than ours, as older readers will realize.
  They have always placed a higher societal value on eighty year-olds than we do. So when they were threatened with premature, painful deaths, they put their entire economy on hold for two months and cooperatively saved their parents and grandparents, to worldwide applause (at least from my age-group). Now China is competing to have the lowest per capita Covid-19 death rate of any major country.

  The world suspected that Covid-19 was circulating outside China last year … This means that the virus was circulating, at least in northern Lombardy before we were aware of this outbreak occurring in China.
  The WHO has not requested the data from CDC because the US has been attacking the WHO daily and Dr. Ghebreyesus knows the US can get him fired. But Dr. Ghebreyesus and Dr. Gao and every Health Minister on earth know the truth. Dr. Remuzzi’s Italian DNA is traceable. So is China’s. The world is very good at tracing Coronaviruses back through their generations and China has done so and now it seems the shit is about to hit the fan.

  Here’s what happened in Chinese cyberspace today (Thomas Hon Wing Polin, Facebook):

  WUHAN OUTBREAK: CHINA DEMANDS AN HONEST ACCOUNTING

  It is now virtually certain that COVID-19 was brought to Wuhan by American troops taking part in the city’s World Military Games last Oct. 18-27.

  The 300-strong US contingent stayed 300 meters from the Huanan Seafood Market where China’s outbreak began (see map below) at the Wuhan Oriental Hotel.

  Five of the US troops developed a fever on Oct. 25 and were taken to an infectious-diseases hospital for treatment.

  42 employees of the Oriental Hotel were diagnosed with COVID-19, becoming the first cluster in Wuhan. At the time only 7 people from the market had been thus diagnosed (and treated before the hotel staff). All 7 had contact with the 42 from the hotel. From this source, the virus spread to the rest of China.

  The American Military Games team trained at a location near Fort Detrick, the military’s viral lab closed down by the CDC in July for various deficiencies.

  The big question now is whether the transmission was planned, or accidental.
  Chinese authorities are awaiting an explanation from US authorities.

  A few days ago, Mike Pompeo phoned Yang Jiechi, Chinese State Councillor for Foreign Affairs. Pompeo’s counterpart is actually Foreign Minister Wang Yi and Yang is Wang’s boss, so Pompeo wanted to talk about something urgent and important.

  Pompeo wanted the Chinese not to publicize what they had found.

  Yang’s reply: “We await your solemn explanation, especially about Patient Zero.”

  China’s leaders have long suspected US military involvement in the Wuhan outbreak but were determined to stop the disease before pursuing the Americans for an honest accounting.
  https://www.unz.com/article/last-man-standing/

 24. ”Poetry comes nearer to vital truth than history.”
  – Ralph Waldo Emerson, Nature (1836), Ch. 8; Emerson ascribed this to Plato but it is actually a paraphrasing by Emerson of two quotations from Plato and Aristotle.

  ”I am no poet, but if you think for yourselves, as I proceed, the facts will form a poem in your minds.”
  – Michael Faraday, in lecture notes of 1858, quoted in The Life and Letters of Faraday (1870) by Bence Jones, Vol. 2, p. 403.
  #
  Seuraava ei liene runo(?) mutta kaiketi voisi olla, in one’s mind? = >

  When the Lie becomes the Truth, There is Moving Backwards

  When war becomes peace, / When concepts and realities are turned upside down, / When fiction becomes truth and truth becomes fiction. / When a global military agenda is heralded as a humanitarian endeavor, / When the killing of civilians is upheld as “collateral damage”, / When those who resist the US-NATO led invasion of their homeland are categorized as “insurgents” or “terrorists”. / When preemptive nuclear war is upheld as self defense. / When advanced torture and “interrogation” techniques are routinely used to “protect peacekeeping operations”, / When tactical nuclear weapons are heralded by the Pentagon as “harmless to the surrounding civilian population” / When three quarters of US personal federal income tax revenues are allocated to financing what is euphemistically referred to as “national defense” / When the Commander in Chief of the largest military force on planet earth is presented as a global peace-maker, / When the Lie becomes the Truth, There is No Moving Backwards…
  – Michel Chossudovsky

 25. Ensimmäiset Covid-19 tautitapaukset olivat Pohjois-Italiassa jo Marraskuussa 2019 CGTN:n haastatteleman lääkärin mukaan.
  Miten titoviisaat selittävät tämän tapauksen.

  • Asia todetaan yllä kommentissa Truth_hunter 24.3.2020 at 12:05
   Virusta ollut myös Usassa ennen Kiinaa…?

   The world suspected that Covid-19 was circulating outside China last year when they recalled this: First Vaping Death Reported by USA Health Officials.
   https://www.nytimes.com/2019/08/23/health/vaping-death-cdc.html
   August 2019, “Amid the lack of information, investigators scrambled to find shared links to the respiratory problems.
   Officials said earlier this week that many patients, most of whom were adolescents or young adults, had described difficulty breathing, chest pain, vomiting and fatigue.” Covid-19 symptoms.

   If that’s too speculative, here’s what NPR turned up: Other Countries can Learn Important Lessons from Italy,
   https://choice.npr.org/index.html?
   says Dr. Giuseppe Remuzzi, co-author of a recent paper in The Lancet about the country’s dire situation.
   The takeaways include how to swiftly convert a general hospital into a coronavirus care unit with specially trained doctors and nurses. “We had dermatologists, eye doctors, pathologists, learning how to assist a person with a ventilator,” Remuzzi says. Some question why Italy was caught off guard when the virus outbreak was revealed on Feb. 21. Remuzzi says he is now hearing information about it from general practitioners. “They remember having seen very strange pneumonia, very severe, particularly in old people in December and even November.

   This means that the virus was circulating, at least in northern Lombardy before we were aware of this outbreak occurring in China.
   **……..Tämä tarkoittaa, että virus oli liikkeellä ainakin Pohjois-Lombardiassa, ennen kuin olimme tietoisia tästä Kiinassa esiintyvästä puhkeamisesta.

   The WHO has not requested the data from CDC because the US has been attacking the WHO daily and Dr. Ghebreyesus knows the US can get him fired. But Dr. Ghebreyesus and Dr. Gao and every Health Minister on earth know the truth. Dr. Remuzzi’s Italian DNA is traceable. So is China’s. The world is very good at tracing Coronaviruses back through their generations and China has done so and now it seems the shit is about to hit the fan.
   **——-WHO ei ole pyytänyt tietoja CDC: ltä, koska Yhdysvallat on hyökännyt WHO: hon päivittäin ja tohtori Ghebreyesus tietää, että Yhdysvallat voi saada hänet erotettavaksi. Mutta tohtori Ghebreyesus, tohtori Gao ja jokainen maan päällä oleva terveysministeri tietävät totuuden. Dr. Remuzzin italialainen DNA on jäljitettävissä. Niin on Kiinankin. Maailma on erittäin hyvä koronaviruksen jäljittämisessä ja Kiina on tehnyt niin, ja nyt näyttää siltä, että ’paska on osumassa tuulettimeen’.
   https://www.unz.com/article/last-man-standing/

 26. Vaikuttaa että muukin kuin rahastaminen olisi alkanut… ja että tätä olisi suunniteltu jo vuosia

  A high-level government source warned me TWO YEARS AGO that US cities would be locked down
  By Mike Adams on March 23, 2020

  Here’s the stunning proof this quarantine was planned years ago

  I published all the details on December 2, 2017 in a Natural News article entitled, “Nationwide civil unrest coming… and city dwellers are the LEAST prepared to survive.”
  The article, with selected quotes republished here, is so incredibly accurate in describing what’s happening right now that it’s practically a roadmap for 2020. Although at the time, I believed the context for this was a left-wing uprising. Little did I know the real plan was something far more sinister and deadly on a global scale.

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204313
  ———–
  Kaliforniassa vähän erilainen malli kuin Kiinassa korona ongelman ratkaisussa: droonit poliisin avuksi joilla kotona pysyminen varmistetaan

  A Southern California police department will use drones to monitor the community amid the coronavirus pandemic.

  Located south of San Diego, the Chula Vista Police Department has invested in two drones that cost $11,000 each and plan to fit the devices with speakers and night vision cameras after last week Governor Gavin Newsom ordered residents to stay at home to prevent the spread of COVID-19.

  Police attending the scenes of crimes are having to risk their health by getting into close contact with people involved in an incident but the drones – which will join two previously purchased from Chinese company DJI – would give cops an extra pair of eyes from afar.

  After Governor Newsom last week stated 60,000 homeless people are expected to be infected with COVID-19, the drones could help watch over people living on the streets amid the outbreak.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8143553/Chula-Vista-California-police-patrol-neighborhoods-using-drones-coronavirus-lockdown.html

  • Synkkenevää näyttäisi olevan tulossa. Maailmanlaajuista fasismia tai kommunismia ajetaan nyt hyvää vauhtia sisään poikkeuslakien ja toisaalta hallituksilta isoille firmoille suunnattujen tukipakettien säestyksellä. Suuret tai suurien kanssa ketjuuntuneet yhtiöt ikään kuin kansallistetaan ja vain niiden työntekijät voivat liikkua suhteellisen vapaasti poikkeustilan aikana. Toisaalta näissä työskentelevien oikeudet ovat rajoitetut ja työehdot voivat tarvittaessa heiketä.
   Ne, joilla ei ole ’Essential job’-kulkulupaa, suljetaan sisätiloihin ulkonaliikkumiskieltojen avulla. Eihän tämä poliittisessa mielessä voi enää paljon pahemmaksi mennä ja vain vankileirien saariston perustaminen olisi tästä seuraava aste. Nyt on toteutumassa digitaalisesti ohjattu avoin vankileiri, jossa on sekä korporaatiofasismin pyörittämä työleiri että kotiarestissa loppuratkaisuaan odottavien virtuaaliset ghetot.

   On ratkaiseva kysymys, kuinka tilanne muuttuu viruksen menettäessä aikanaan otettaan väestöstä eikä poikkeustilalle ole enää faktisia perusteita (oliko niitä alun perinkään)? Toisaalta, miksi tilanne muuttuisi, jos monet siitä hyvinkin suuresti hyötyvät? Kansalaisyhteiskunnalle ja demokratialle koittavat silloin ratkaisevat hetket pyrkiä puolustamaan itseään. Tähänastiset tulokset eivät kuitenkaan ole rohkaisevia ja paniikkiin itsensä päästäneet kansalaiset ovat nyt entistäkin helpompia sumutettavia ja alistettavia. Ehkä he eivät edes välitä siitä, vaikka poikkeustilan purkaminen ei onnistukaan. Fasismi ei ole monillekaan niin paha asia kuin annetaan ymmärtää. Osa suorastaan vaatii drakonisia toimia ja halveksii niitä, jotka ovat huolissaan demokratian kohtalosta jatkossa. Tuota huolta ei saisi ilmaista ja korona-sodan huuma menee nyt kaiken edelle. Tilanne on hankala pohdiskelevalle ja tulevaisuutta ajatuksissaan luotaavalle ihmiselle.

   • Jonsse, ”virtuaalighetto”. Hieno sana, kiitos.

    Neuvostoliitossa ei koskaan onnistuttu sulkemaan edes neljännestä väestöstä piikkilangan sisään. Vaatimaton ylläpitokin piti poloisen leirinpitäjän itse tarjota vähistä varoistaan. Amatöörien puuhastelua.

    Äskeinen päivitys on suuri harppaus eteenpäin. Korkeampi leiritysaste ja vangit vastuussa omasta ylläpidostaan ja piikkilangasta. Nerokasta.

    Mutta ei tämä vielä mitään. Aika pian on tulossa ”Gulag Hotel California” -versio. Tässä tuotteessa voit laajentaa liikkumisvapauttasi leirillä ottamalla myrkyllisen rokotteen. Maksat liikkumisestasi ainoastaan hengelläsi ja terveydelläsi. You can check out any time you like. But you can never leave.

    Korjaavia toimenpiteitä. Ensin pitää poistaa lammaslauman akuutti viruskauhu. Vasta sitten voi yrittää vaikeampia. Tuntemattoman lopussa on vallalla panssarikauhu. Koskela tietää ”ei ne mitään jyrää, siellä on miinat”. Viesti ei mene perille. Sitten mennään kasapanoksen kanssa ja Vilhon sotaretki oli sitten siinä. Lauma rynnistää pakoon.

    Lukekaa ja viisastukaa. Ei ne mitään jyrää. SIELLÄ ON MIINAT. On aina ollut.
    https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/fcjwrg/the_deception_of_virology_vaccines_why/
    https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/euj3z1/vaccine_science_and_the_intentional_myth_of/

    (no joo, ihan tarkkalleen ottaen.. panssarit ovat OMIA)

 27. Jollen lähde oli mielenkiintoinen: Jospa on käynnissä ”kolmas maailmansota” tässä muodossa. Tapahtuu maailman uusjako. USA luopuu Natosta ja siirtomaistaan manner- Euroopassa. Saksa ja Ranska siirtyvät toimimaan Venäjän yhteyteen. Xi Jinping ja Putin ovat päässeet sopimukseen Trumpin kanssa etupiireistään ? Nyt käydään informaatiosotaa, psykologista sotaa ilman aseita, verenvuodatusta ei tarvita. EU hajoaa. Silkkitie valmistuu. Rajoja katsellaan enemmän sen tilanteen pohjalta, mikä tilanne oli ensimmäisen maailmansodan syttyessä. Usa vetäytyy ja Eur-Aasian unioni astuu vahvempaan asemaan. Tapahtumateatteriin kuuluu oleellisena osana corona-virus, joka hämää ihmiset, eivätkä he voi nousta osoittamaan mieltä. Poikkeuslait kuuluvat sotaan, samoin talouden romahdus. Maailma tulee näyttämään toisenlaiselta kriisin jälkeen ? Merkel ja Ahtisaari, transatlatiset vaikuttajat, ovat kotiarestissa ?

 28. PIENYRITYKSET TEKEVÄT JOUKKOKUOLEMAA…. näin vastaa pienyrittäjien (ja työntekijöiden) kasvavaan hätään päämisteri Marin:

  ”On käynyt selväksi, että nykyisellä lainsäädännöllä emme pysty sulkemaan ravintoloita, kuppiloita ja kahviloita. Lainsäädännössä ei ole siihen kertakaikkisesti välineitä. Joten joudumme viemään tästä kokonaisuudesta hallituksen esityksen eduskunnalle ja täältä haemme laajaa puolueiden tukea toimille. Säätytalolla keskustellaan muun muassa mahdollisista liikkumisrajoituksista. Lisäksi Säätytalolla etsimään toimia, joilla pieniä yrityksiä voidaan auttaa selviämään tilanteesta.”

  Pääministerin vastaus on sangen ironinen. EUn hirttosilmukassa roikkunut Suomen hallitus ei ole Suomen perustuslaista välittänyt yleisesti tippaakaan, mutta nyt – yllättäen – lakeja pitää noudattaa pilkun tarkasti. Tottakai… vastaus on NWO-mafian omistamat/hallitsemat vakuutusyhtiöt – eli suomalaisten rahoilla pelaavat finanssipelurit. Tämä kaikki tapahtuu siksi, että meneillään on pienyritysten ja ihmisten perusturvan TAHALLINEN ALASAJO!

 29. Mielenkiintoinen Yle-artikkeli vuodelta 2013
  ”Suomessa on varauduttu koronaviruksen mahdolliseen leviämiseen.
  Viranomaiset ovat valmiudessa, koska virus voi muuntua herkemmin ihmisestä toiseen leviäväksi. Suomessa ei ole todettu yhtään tartuntaa, mutta Lähi-idässä uusia tapauksia löydetään tasaiseen tahtiin.

  Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on epidemian varalta valmiudessa, ja sillä on valmiina testit, joilla vakavia hengitystieinfektioita aiheuttava sairaus voidaan testata potilaista, kertoo THL:n erikoistutkija Pamela Österlund.
  Maailman terveysjärjestön WHO:n kerrottiin perjantaina varautuvan koronaviruksen laajempaan leviämiseen. WHO perustaa asiantuntijakomitean, joka tutkii eri maiden koronavirustilannetta ja sitä, tarvitaanko uusia toimenpiteitä.
  Toistaiseksi Suomessa ei ole todettu yhtään koronavirustapausta, eikä tällä hetkellä myöskään näytä siltä, että tiedossa olisi laajaa epidemiaa.
  – Koronavirus on läheistä sukua sarsille, joka aiheutti laajan epidemian vuonna 2003. Virus voi muuntua herkemmin ihmisestä toiseen leviäväksi, ja siksi viranomaiset ovat varpaillaan koronaviruksen suhteen, Österlund sanoo.
  Virukseen kuollut noin 40
  Vakavimmillaan virus aiheuttaa vakavan keuhkoinfektion ja johtaa jopa kuolemaan. Koronaviruksen aiheuttamaan infektioon on Österlundin mukaan kuollut noin 40 ihmistä.
  Euroopassa on todettu kesällä uusia koronavirustartuntoja. Italiassa sairastui kesän alussa kolme ihmistä, ja tapauksia on löydetty myös muun muassa Ranskasta, Isosta-Britanniasta ja Saksasta. Euroopassa on havaittu ihmisestä toiseen levinneitä tartuntoja. Koronavirus leviää pisaratartuntana.
  Maailman terveysjärjestön WHO:n mukaan ensimmäiset sairastumiset todettiin Saudi-Arabiassa viime vuoden keväänä.
  Viruksen lähde ei ole tiedossa
  Viruksen alkuperäistä lähdettä ei tiedetä. Todennäköisesti virus on alun perin tarttunut eläimestä ihmiseen, sanoo tutkimusprofessori Mika Salminen THL:stä.
  Mika Salmisen mukaan uusi asiantuntijaryhmä perustetaan siksi, että Lähi-idässä koronavirusryppäitä on useita monessa eri maassa, ja uusia tapauksia ilmenee tasaiseen tahtiin.
  – Uusia tapauksia ei tule kovin paljon. Mutta koska viruksen lähdettä ei ole löydetty, ei täysin ymmärretä, mistä tapauksia tulee. Tämän vuoksi WHO haluaa kuulla ja neuvoa asiantuntijoita, Salminen sanoo.
  WHO:n mukaan maailmanlaajuista pandemiaa ei tällä hetkellä ole.”
  https://yle.fi/uutiset/3-6721286?fbclid=IwAR1rWr-6ftTZaslH84WhS1M1IwQPKcpNdzQ38E26Gh0sxb4Qil6KO1HUfrU&utm_source=facebook-share&utm_medium=social

  —–Menee kimurantiksi. Kun jo 2013 on tiedetty tämä korona viruksesta niin eikö olisi voitu tehdä enemmän asian hyväksi jo aiemmin eikä vaan jääty odottamaan viruksen muuntumista?
  Kyseessä näyttäisi olevan sama virus (ainakin samat oireet ja riskit) joka ei siis ole kadonnut minnekään vaan muhinut piilossa ja nyt jostain syystä herännyt taas henkiin (muuntuneena vai entisenä?).
  Ja mafiaveljet tuntien joku saattaa perustellusti spekuloida että jollakin taholla on virus voinut olla varastossa josta se on ollut helppo pistää liikenteeseen oikealla hetkellä Kiinan Wuhanissa ja Iranissakin.

  • Ruumispusseja varuskuntiin ja sairaaloihin? Miksi?
   Toimittaja: Asta Tuominen – 22.9.2018

   Varusmiehet ovat Nykysuomelle tulleiden tietojen mukaan olleet hämmentyneitä viimeaikaisista ruumispussitoimituksista.

   Pitkin kevättä ja kesää liikkui huhuja, että sekä varuskuntiin että keskussairaaloihin pitkin Suomea olisi toimitettu erityisen suuria määriä ruumispusseja. Esimerkiksi Hämeen aluesairaalaan ruumispusseja olisi toimitettu jopa 12 000 kappaletta.
   Nyt ruumispussien toimituksesta on kuvallista todistetta. Tervolassa, johon oheisessa kuvassa näkyvä kuljetus on ollut matkalla, sijaitsee nimenomaan puolustusvoimien varikko.

   Miksi ruumispusseja toimitetaan juuri nyt varuskuntiin ja tiettävästi sairaaloihinkin? Kysymys on relevantti, sillä samanaikaisesti Suomi mm. tehostaa yhteistyötään Naton kanssa ja valtamedia lietsoo pelkoa Venäjää vastaan. Tapahtuuko kulisseissa jotakin, mitä Suomen kansalle ei kerrota, vai onko varastoissa aikaisemmin olleiden ruumispussien ”parasta ennen” -päivä umpeutunut?

   Asiasta lisää tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Nykysuomen toimitukseen.
   Lähde: tietopalvelu.ytj.fi, finder, Suomen yrittäjät,
   https://www.nykysuomi.com/2018/09/22/ruumispusseja-varuskuntiin-ja-sairaaloihin-miksi/

   (Kommentti: Lapissa Nato on harjoitellut Kuolan niemimaan valtausta … ertzsi 23.9.2018 at 11:14
   NATO:n Atlanttinen Ratkaisu ollaan panemassa kohta toimeen, sitä varten on perustettu jo NATO:n salainen hybridiviestikeskus ja varmasti myös salainen tukikohta. Tarkoitus on selvä: Hyökätä Venäjälle ja kukistaa Murmanskin ydinsukellusvenetukikohta. … jatk.)

 30. @Truth_hunter 23.3.2020 at 00:22
  COVID-19 – The Fight for a Cure: One Gigantic Western Pharma Rip-Off
  By Peter Koenig

  French Professor Didier Raoult, one of the world’s top 5 scientists on communicable diseases, says that mass quarantine is both inefficient and outdated and that large-scale testing and treatment of suspected cases achieves far better results. Early on, Dr. Raoult suggested hydroxychloroquine which is also used to fight Malaria.
  https://www.globalresearch.ca/covid-19-fight-cure-western-pharma-rip-off/5707360
  ———–
  After the Lockdown: A Global Coronavirus Vaccination Program…
  By Prof Michel Chossudovsky
  The tendency is towards a Worldwide lockdown spearheaded by fear and media disinformation. Currently, hundreds of millions of people Worldwide are under lockdown. What is the next step in the evolution of the COV-19 Crisis? A multibillion dollar coronavirus vaccination program to be implemented in the wake of the Lockdown.
  https://www.globalresearch.ca/after-the-lockdown-a-global-coronavirus-vaccination-program/5706547

  The tendency is towards a Worldwide lockdown spearheaded by fear and media disinformation. Currently, hundreds of millions of people Worldwide are under lockdown. 
  What is the next step in the evolution of the COV-19 Crisis?  
  A coronavirus vaccine program was announced at Davos at the World Economic Forum (21-24 January) barely 2 weeks after the cornonavirus was identified by the Chinese authorities on January 7.  

  • Lockdown-fasismin sisäänajoon liittyy myös vahva indoktrinaatio-ohjelma, jota väestöille välitetään tiedotusvälineiden kautta:
   https://www.bitchute.com/video/OrKzCQdgixs/

   Meneillään on myös väestöjen teknologisen orjuutuksen kampanja, jolla globaalieliitti ottaa omakseen myös ihmisten ruumiit yhdistämällä digitalisaation pakotettuun rokotuskampanjaan. Rokotteiden digitaalinen valvonta onnistuu ID2020 teknologian avulla. Näin terveysfasismi kontrollin välineenä viedään äärimmäisyyksiin. COVID-19 taudin pirullisuus piilee siinä, että vaikka itse tauti ja sen oireet ovat useimmilla lievät, niin sitä vastaan rokottamista voidaan perustella oireettomien kyvyllä levittää tautia. Faktista, kokeellisesti verifioitua näyttöä tästä ei ole esitetty, ja tämäkin ”tieto” perustuu vahvasti nyt meneillään olevaan indoktrinaatio-kampanjaan.

   Uskomattominta tässä teknovallankumouksessa on se, että monet älykkäät henkilöt nielevät nyt indoktrionaation täysin mukisematta ja osa jopa silmät terveysfasismista kiiluen. Nyt on saanut pettyä moniin älykkäinä pitämiinsä henkilöihin.

   • Oireettomien kyky levittää tautia lienee mahdollista, mutta asia on esitetty myöskin ” toisinpäin”
    Estääkö rokottaminen varmasti sen ettei rokotettu henkilö levitä tautia muille?
    Tästä rokotteiden valmistajilla ei ole myöskään tieteellistä näyttöä eikä sitä myöskään heiltä vaadita.

 31. Ruumispusseja, mielenkiintoista, jos oletetun sodan varalle, niin mistähän niitä pussittajia sitten mahtais löytyä. 😀

  Mutta tähän nykyiseen COVID-19 virukseen. Laitan aluksi linkin asialliseen ja faktoihin perustuvaan videoon, missä, Nathan Rich pohdiskelee sitä tuliko COVID-19 USAsta? Videolla on mittaa 18,30 min.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=3J6zm6zgah0&feature=emb_logo

  Ja tähän alle suositulta keskustelupalstalta copypeistattuja ihmisten mielipiteitä samasta aiheesta, niin amerikkalaisilta kuin muiltakin. Niitä on jonkun verran, jenkkien THL (CDC) valehtelee ja kusettaa kansaa tuttuun malliin:

  14 Days after US ”military” personnel arrived in Wuhan for the Military World Games, the Coronavirus broke out; Incubation is 14 days
  On October 19th, 2019, 300 US military personnel arrived in Wuhan for the Military World Games. The first coronavirus case appeared two weeks later, on November 2. Coronavirus incubation period is two weeks. A coincidence, I’m sure. Then we have the fact that Team Neocon is currently engaged in a campaign of ”maximum pressure” against China. Obama and Trump are on the same, shitty page in this regard, covertly suppressing China in an effort to regain global dominance. For example, the Hong Kong ”pro democray” violent riots (I mean ”peaceful protests”) are fully funded and instigated by the National Endowment for Democracy/CIA, and follow the same modus operandi and playbook utilized by Team Neocon in Ukraine during the Maidan and in Egypt, Libya and Syria during the Arab ”Spring.” Swine Flu, which decimated the vast bulk of the Chinese pork industry, and Bird Flu which decimated huge numbers of the Chinese chicken industry, were both cases of bioterrorism. Then there is the proven track record of NED/CIA support and training of Uyghur Muslim extremists in an effort to weaken China. This follows the Neocon playbook in the Middle East where muslim terrorists (I mean, ”Rebels”) were used and continue to be used to topple Assad in Syria. Wuhan is the capital of Central China’s Hubei province, China’s highly productive southeast region – the economic powerhouse of the nation. If there’s one last hit to the economy that China doesn’t need right now, it’s a global pandemic that ”supposedly” originated in Wuhan. For those peddling the Deep State propaganda that the virus escaped from a Chinese lab in Wuhan, the Chinese would never work on such a virus in Wuhan, their most important financial province. The Chinese do have bioweapon labs (similar to our own Ft. Detrick) and they are most certainly not located in Wuhan.

  Multiple viral attacks affecting their food supply (pork and chicken). Plus Covid-19 being released at the same time, and in China’s most important economic province, Wuhan, at the height of the Chinese New Year migrations. Then there’s Bill Gates virus outbreak simulation that excludes China. And the genetic profile of the deaths. And the fact that the US military was in Wuhan 2 weeks before first outbreak (the incubation of the virus is 2 weeks). Nevermind the context of these attacks: the Neocon trade war with China, and coordinated attacks on its companies (Huawei) plus US media coordinated attacks against it. All these factors taken together, just a small sampling of suspicious factors in this developing story, point to the strong, overwhelming probability that this Coronavirus is indeed a bioweapon deployed by Team Neocon against China.

  Let’s look at it from a ”shoe on the other foot” perspective: suppose there was a viral outbreak in Las Vegas that only killed white people, and 2 weeks before the outbreak there was a bunch of Chinese Military that participated in drills in Vegas. And suppose a month before the outbreak, Jack Ma sponsored a conference that prepared the rest of the world for a viral attack of that same name but didn’t invite America. Your telling me that you and the rest of the white people on GLP wouldn’t be screaming bloody murder. Do you think conspiracy theories that Trump released this virus on America to save money on social security or to reduce antifa protests would make any sense? Or do you think white people would make the logical conclusion that it is a bio attack on white people?

  The Chinese aren’t stupid. They know it is a bio attack. The question is how will they retaliate. You think there aren’t viruses that only attack white people? I’m sure the Chinese know.

  This is the same thing Team Neocon did to Iran. They crossed all lines in killing Solemani in hope that Iran would do something stupid so America could nuke them. Trump’s Neocon handlers are doing the same thing to China. The coronavirus is a CIA/Mossad/MI6 creation aimed at China to weaken China economically and indirectly aimed a Iran which exports oil to China, so the Deep State is getting a 2 for 1 deal with their diabolical attack on China.

  The Chinese know that they are being provoked just like Iran. We must pray that their hardliners won’t repeat the mistake of Japanese of 1941, who took FDR’s bait and the rest is history.

  The aim of the creators of the virus was to harm China and Iran, the virus spreading to other countries was a side effect …
  The virus was planted in Wuhan where China has a Lab b4 to confuse the Chinese and close to Iran’s nuclear facilities, it was supposed to be contained in these regions, but the R0 of the virus in the field is much higher than believed in the laboratory

  That just proves that this Coronavirus was manufactured in a lab. This then tends towards two scenarios: the Chinese were working on it and it escaped, or it was introduced into China by a foreign adversary. Here’s the evidence I see supporting the conclusion that this is in fact a bioweapon targeting the Han Chinese/East-Asian Genome:

  ”1. The United States is the biggest user of biochemical weapons in history, including in Cuba; Iraq, Syria and Iran (by proxy); Serbia, Japan, Vietnam, Laos and Cambodia, and America has eagerly used them on its own people, apparently more often than we care to admit.

  2. In the 1940s the United States purposely infected thousands of Guatemala, natives with syphilis and gonorrhea, to test these human guinea pigs with antibiotics. Of course, these suffering souls were sexually active for the rest of their lives and unwittingly infected everybody they came in contact with, including spouses.

  3. At Tuskegee, hundreds of American blacks were allowed to carry syphilis from the 1930s to the 1970s, to act as human petri dishes. This was to track the progress of the disease and observe the eventual macabre deaths that this bacteria is wont to inflict on its victims, in its final stages: insanity, nervous disorders, liver and heart disease.

  3. The United States has a long, illustrious history of using bioterrorism around the world. Cuba has been a favorite target and has seen hundreds of thousands of its people infected with Dengue fever as well as its entire swine herd wiped out by swine fever.

  4. The United States of America holds the exclusive patent on the Ebola virus: US patent number 20120251502, is owned by the American government. Ebola has been Uncle Sam’s bioweapon plaything since 1976, when it was discovered in Zaire and shipped 3,500km by America’s bio-warfare lab at Fort Detrick, Maryland, then to West Africa for cultivation and development (via the UK’s bio-warfare labs in Porton Down and with the help of the World “Health” Organization), specifically, to Liberia, Guinea and Sierra Leone, the current epicenters of the Ebola epidemic on the Great Continent.

  5. The 2014 Ebola outbreak came as a result of another rogue US Military operation in austral Africa from which the Soros/Gates-funded Kenema bioweapons lab in Sierra Leone was involved.

  6. The US has a long history of biowarfare against China. The Report of the International Scientific Commission for the Investigation of Facts Concerning Bacteriological Warfare in Korea and China (ISC report) validated claims by North Korea and China that the US had launched bacteriological warfare (biological warfare, BW) attacks against both troops and civilian targets in those two countries over a period of months in 1952. This 667 page truth commission report has the dubious distinction of being the most vilified written document of the 20th Century. The report’s release in September 1952 brought a withering international attack. It was roundly denounced by American and British politicians of the highest rank, ridiculed by four star generals, accused of fraud by celebrated pundits, misquoted by notable scientists, and scorned by a compliant Western press. In subsequent decades, volumes placed in American university library collections were quietly and permanently removed from circulation. When the rare copy came up for auction, it was discretely purchased and disappeared from public view.

  7. In March 2019, in a mysterious event, a shipment of exceptionally virulent viruses from Canada’s NML biological labs ended up in China. Canadian officials say the shipment was part of its efforts to support public-health research worldwide. They claimed that it was just normal procedure. What is unclear is why it was done in secret, and why the Chinese officials lodged a complaint. For certain, if this was just a routine transfer, the Chinese government would have been notified. In July 2019, a group of Chinese virologists were forcibly dispatched from the Canadian National Microbiology Laboratory (NML). The NML is Canada’s only level-4 facility and one of only a few in North America equipped to handle the world’s deadliest diseases, including Ebola, SARS, Coronavirus, etc.

  8. On October 18th, 2019, the Johns Hopkins Center for Health Security, in conjunction with the World Economic Forum assembled “15 leaders of business, government, and public health” to simulate a scenario in which a coronavirus pandemic was ravaging the planet. Major participants were American military leadership, and certain neocon political figures. The Chinese were not invited. The members took notes, and then returned to their day to day operations.

  9. In Simulation Run 3 Months Ago, the Bill and Melinda Gates Foundation Predicted Up To 65 Million Deaths Via Coronavirus.

  10. 300 US military personnel arrived in Wuhan for the Military World Games on October 19. The first coronavirus case appeared two weeks later, on November 2. Coronavirus incubation period is 14 days.

  11. The Coronavirus (2019-nCoV) is an entirely new strain related to the MERS (MERS-CoV) and the SARS (SARS-CoV) viruses, though early evidence suggested that it was not dangerous. SARS was proven to be caused by a strain of the coronavirus, a large family of mostly harmless viruses also responsible for the common cold, but SARS exhibited characteristics never before observed in any animal or human virus, did not by any means fully match the animal viruses mentioned above, and contained genetic material that still remains unidentified – similar to this new coronavirus in 2019.

  SARS had the hallmarks of a bioweapon. After all, aren’t new biological warfare agents designed to produce a new disease with a new infectious agent? As in prior military experiments, all it might take to spread SARS is an aerosol can.

  Several Russian scientists suggested a link between SARS and biowarfare. Sergei Kolesnikov, a member of the Russian Academy of Medical Sciences, said the propagation of the SARS virus might well have been caused by leaking a combat virus grown in bacteriological weapons labs. According to a number of news reports, Kolesnikov claimed that the virus of atypical pneumonia (SARS) was a synthesis of two viruses (of measles and infectious parotiditis or mumps), the natural compound of which was impossible, that this mix could never appear in nature, stating, “This can be done only in a laboratory.” And Nikolai Filatov, the head of Moscow’s epidemiological services, was quoted in the Gazeta daily as stating he believed SARS was man-made because “there is no vaccine for this virus, its make-up is unclear, it has not been very widespread and the population is not immune to it.”

  Virologist Dr. Alan Cantwell wrote at the time that “the mysterious SARS virus is a new virus never before seen by virologists, “This is an entirely new illness with devastating effects on the immune system, and there is no known treatment.” Dr. Cantwell noted that the genetic engineering of coronaviruses has been occurring in both medical and military labs for decades. When he searched in PubMed for the phrase “coronavirus genetic engineering”, he was referred to 107 scientific experiments dating back to 1987. To quote Dr. Cantwell: “I quickly confirmed scientists have been genetically engineering animal and human coronaviruses to make disease-producing mutant and recombinant viruses for over a decade.”

  12. The virus outbreak coincides with the Neocon trade war on China.

  13. The virus outbreak coincides with the Hong Kong “pro democracy” riots fully funded and instigated by the NED / CIA.

  14. The virus outbreak occurred just after Swine Flu decimated the Chinese pork industry.

  15. The virus outbreak occurred just after Bird Flu decimated the Chinese chicken industry.

  16. The virus outbreak occurred just before NED support and training of Uyghur Muslim extremists.” [link to http://www.unz.com (secure)]

  Then, to top it all off, there is the glaring amount of coordinated disinformation/fear-porn pushed by Western Deep State Media coinciding with the outbreak of Coronavirus. For example, the MSM Media pushed the disinformation that China operates a bioweapons lab in Wuhan. This is false. The lab in Wuhan is a civilian diagnostic facility: [link to http://www.ncbi.nlm.nih.gov (secure)] not a bioweapons lab like, say, Fort Detrick in Frederick, Maryland. Governments don’t place bioweapons labs in unfortified civilian laboratories. Then there was the disinformation that this Coronavirus originated in a open-air market. But these markets in Asia date back thousands of years. Evolutionary microbiology would dictate that an outbreak would have occured long ago, if this was a naturally-occuring virus. Then there is the constant fear porn by the MSM regarding Coronavirus. But, strangely, the MSM never mentions the fact that of all the persons who have died from Cornavirus worldwide at this point in time, less than 1% of the deceased are persons of non-Chinese/East Asian genetic stock. Also, in the period of time from when the MSM first became aware of Coronavirus till today, there have been thousands if not tens of thousands of common flu deaths in persons of non-Chinese/East Asian genetic stock. In other words, the common flu is orders of magnitude more deadly than Coronavirus to persons of non-Chinese/East Asian genetic stock, yet there is an explosion of coordinated MSM fear porn Western audiences regarding Coronavirus, not the common flu. This is highly odd and indicative of a Propaganda campaign being conducted in close coordination between MSM media outlets and the Deep State agencies who released Coronavirus into China.

  China Accuses US of Planting Covid-19 during Military Games

  ”Posting to his more than 300,000 followers on Twitter, Foreign Ministry spokesman Zhao Lijian republished a video of Robert Redfield, the director for the US Centers for Disease Control and Prevention, addressing a US Congressional committee on March 11.

  In the clip, Redfield said some influenza deaths in the US were later identified as cases of Covid-19, the disease caused by the novel coronavirus.

  Hundreds of athletes from the US military were in Wuhan for the Military World Games in October 2019.

  The video of Redfield was also published to Twitter by other state media outlets, including national broadcaster CCTV and the popular Global Times tabloid.

  On Friday, Zhao’s fellow Foreign Ministry spokesman Geng Shuang said there were ”varied opinions” on the origin of the virus in the international community.”

  Regardless of who they’re blaming, the Chinese it would seem are confident the virus did not originate in China. The whole story of the batsoup or market in Wuhan – was that ever reported though Chinese media or simply republished through English MSM channels..?

  Not saying they’re trying to deflect blame but being devil’s advocate for a moment, they never actually came out and said Covid-19 actually originated in Wuhan themselves. It was the over-arching narrative which took hold. They were too busy locking down their nation while the rest of the world just pointed their fingers and scratched their heads in wonder.

  ”Eli Lilly and AbCellera are the latest contenders to join the fight against the novel coronavirus, after announcing they have partnered on the development of antibody therapies targeting the virus.

  The two partners have entered into a co-development agreement, which aims to identify and manufacture antibody products for the treatment and prevention of the novel coronavirus – which causes the disease known as COVID-19.

  The collaboration will leverage AbCellera’s pandemic response platform and Lilly’s global capabilities for the rapid development and subsequent manufacturing and distribution of therapeutic antibodies.

  According to the partners, after receiving a blood sample from a recovered US COVID-19 patient, AbCellera has screened over five million immune cells to identify the ones that produced the antibodies which allowed for recovery from the disease.

  As a result, AbCellera has identified 500 fully human antibody sequences, and the next step will be to screen these antibodies to identify which are the most effective against the coronavirus.

  ”AbCellera’s platform has delivered, with unprecedented speed, by far the world’s largest panel of anti-SAR-CoV-2 antibodies,” said Carl Hansen, CEO, AbCellera.

  ”In 11 days, we’ve discovered hundreds of antibodies against the SARS-CoV-2 virus responsible for the current outbreak, moved into functional testing with global experts in virology, and signed a co-development agreement with one of the world’s leading biopharmaceutical companies,” he added.

  Looks like some pretty convincing evidence to me.

  The question now before us is
  how will China, Iran, Russia, Syria, Iraq, and all the other countries we are currently waging war on respond?

  Because they will. And we all know they will.

  Re: 14 Days after US ”military” personnel arrived in Wuhan for the Military World Games, the Coronavirus broke out; Incubation is 14 days

  ”I think I was sick with this in late September. I live in Colorado. It had the same symptoms and I could hardly catch my breath. I had so much crap in my lungs the popping sounds while I struggled to breath kept me awake. It was so hard to breath I was also afraid to sleep because I thought I would die. My other family members got it in January. There was no flu going around at the time here. What if one of our military guys had the virus unknowingly or someone from another country’s military. This stuff may have originated outside Wuhan but took hold on the densely populated area. I don’t know how they could pinpoint its origin. I say it was floating around in September in Colorado.”

  Re: 14 Days after US ”military” personnel arrived in Wuhan for the Military World Games, the Coronavirus broke out; Incubation is 14 days

  ”Donald Trump himself just tried to buy out the german biotech company CureVac from the city of Tuebingen. They have been working on a corona vaccine. According to the CEO who was invited to the White House, Trump wanted exclusive rights to the vaccine FOR THE PURPOSE OF KEEPING IT OFF THE EUROPEAN MARKET. The newspapers here are full of it, the german politicians, even the transatlantic puppets, are outraged.

  Now ask yourself the following: why would Trump want to keep a corona vaccine from entering the european market? He obviously doesnt want succesful countermeasures against his bioweapon…

  If there was any proof needed that the satanic Trump government is behind Corona: this is it.”

  ”Here’s another weird fact. When I got sick with all those symptoms I was staying with friends for two months. Their son had a pet orange and white snake. He had me touch the snake once. What if the virus was already crossing from snakes to humans and I got sick just before the Wuhan outbreak. No one else around me got sick. It was too weird.”

  Re: 14 Days after US ”military” personnel arrived in Wuhan for the Military World Games, the Coronavirus broke out; Incubation is 14 days

  ”If it had been running rampant in the US for military to catch it and bring it to China, then our country’s trajectory would have been ahead of China’s. DUH!”
  Quoting: GA Girl

  ”No, the virus attaches to Asian males more . Its a AIDS , SARS hybrid which attaches to ACE2 marker highest in ASIAN males and Iranian males, Italians have more too than British, Norwegian genetic”

  Re: 14 Days after US ”military” personnel arrived in Wuhan for the Military World Games, the Coronavirus broke out; Incubation is 14 days

  ”I think I was sick with this in late September. I live in Colorado. It had the same symptoms and I could hardly catch my breath. I had so much crap in my lungs the popping sounds while I struggled to breath kept me awake. It was so hard to breath I was also afraid to sleep because I thought I would die. My other family members got it in January. There was no flu going around at the time here. What if one of our military guys had the virus unknowingly or someone from another country’s military. This stuff may have originated outside Wuhan but took hold on the densely populated area. I don’t know how they could pinpoint its origin. I say it was floating around in September in Colorado.”
  Quoting: Anonymous Coward 78021099

  ”I could be patient ground zero.”
  Quoting: Anonymous Coward 78021099

  ”Same here, Colorado, I couldnt breathe, had a headache unlike anything I had before, Elevated Temperature. Early December, than came back , finaly bought a remedy from Sprouts that eased it up a bit”

  Re: 14 Days after US ”military” personnel arrived in Wuhan for the Military World Games, the Coronavirus broke out; Incubation is 14 days

  ”CONFIRMED – FORT DETRICK, THE UNITED STATES BIOLOGICAL WARFARE LAB IS WHERE CORONAVIRUS ORIGINATED

  FORCED TO SHUT DOWN WHEN VIRUSES LEAKED AUGUST 2019

  US SOLDIERS WERE INFECTED

  300 HUNDRED CAME TO WUHAN ON PRETENSE OF TAKING PART IN THE WORLD MILITARY COMPETITION – WON NOT ONE MEDAL

  SPREAD OUT IN WUHAN WITH SOME VISITING THE WET MARKETS

  US CONSULATE IN WUHAN FULLY EVACUATED WITH BIOWEAPON DRUMS LEFT IN GROUNDS

  WEEKS LATER FIRST VICTIM OF CORONAVIRUS APPEARED IN WUHAN

  US FOUND TO HAVE 5 STRAINS, WUHAN HAS ONE

  PROVING THE UNITED STATES IS THE ORIGIN OF THE CORONAVIRUS

  READ ON

  PS – FURTHER PROOF IN POST FOLLOWING IN COMMENT BELOW

  “As posted by June Lee:

  August 6, 2019, the US’s main biological warfare lab at Fort Detrick was issued a ”ceast and desist” order because of violation of safety standards and protocol, and leaks.
  [link to http://www.independent.co.uk (secure)]

  August – September 2019, ”statewide outbreak” of a mysterious respiratory emerged in the US, causing severe respiratory diseases in a few hundred people. This was blamed on vaping although people had been vaping for more than a decade without such outbreaks. Officials were unable to find any relation to a specific vaping device and addictive.
  [link to http://www.nbcnews.com (secure)]
  [link to q13fox.com (secure)]
  [link to http://www.usnews.com (secure)]

  August 2019 – Jan 2020, the US CDC reported that the US is gearing up for one of the worst flu seasons ever, with 12000 deaths. On 12 March 2020, the CDC director admitted that some COVID-19 deaths were misdiagnosed as the flu because COVID-19 were found when they did posthumous tests.
  [link to http://www.healthline.com (secure)]
  [link to http://www.youtube.com (secure)]

  October 18 – 27, 2019, the 2019 Military World Games was held in Wuhan. The US sent a contingent of 350 athletes. They did not win any medals. The athletes toured Wuhan.

  November 2019, the Chinese press reported that five athletes who had suffered from infectious disease had been discharged from hospital.
  [link to mmbiz.qpic.cn (secure)]
  [link to mmbiz.qpic.cn (secure)]

  November 2019, Wuhan locals were detected with COVID-19, with a spike of such terms in local social media. This coincided with the post-incubation period after the Military World Games.
  [link to http://www.businessinsider.sg (secure)]

  December 1, 2019, the first confirmed case of COVID-19 was detected in Wuhan. Subsequently more than 80000 people will be infected. Of the first 41 cases, 34% were not related to the wildlife market.
  [link to http://www.thelancet.com (secure)]

  Daniel Lucey, an infectious disease specialist at Georgetown University, claimed that because there is an incubation time between infection and symptoms surfacing, and the presence of infected people with no links to wildlife market, the virus could not have originated from the wildlife market. Kristian Andersen, an evolutionary biologist at the Scripps Research Institute, agreed with the assessment.
  [link to http://www.sciencemag.org (secure)]

  Genotype assay of COVID-19 revealed 5 variants/strains (group ABCDE) of the virus. Most regions in the world have 1-2 COVID-19 variants including Hubei (mainly group C), and UK (Group 😎. US is the only country with all 5 variants (Group ABCDE). In Virology 101, the region with the most variants is the origin of the disease.
  [link to mmbiz.qpic.cn (secure)]
  [link to mmbiz.qpic.cn (secure)]

  25 Jan, 2020, Japanese couple went for a 10 days vacation in Hawaii. On the second week they fell ill. On return to Japan they were tested and confirmed to have COVID-19.
  [link to http://www.nytimes.com (secure)]

  Italy lab confirmed that the strain of COVID-19 is different from the one circulating in China, and that the circulation of the virus is not so recent, and had been spreading undetected for weeks.
  [link to http://www.theguardian.com (secure)]

  China’s coronavirus expert Dr Zhong Nanshan, the discoverer of SARS, said that although COVID-19 was detected in China, it doesn’t necessary mean that it originated from China.

  As of March 12, 2020, the US had only tested 10000 people, and COVID-19 was confirmed in 1600 of them. As a comparison South Korea tests 10000 people a day, but the disease rate trajectory is the same as the US. This suggests that there is a great number of infected people in the US, just that they were not tested.
  [link to http://www.vox.com (secure)]

 32. Rahastuksen lisäksi PIENYRITYSTEN AJOJAHTI ON KÄYNNISTYNYT!

  Kuuntelin juuri Los Angelesin pormestarin suoraa tiedoksiantoa, jossa hän jakoi ihmisille governmentin ”rakkauden sanomaa” ja ”syvää huolta ihmisen hyvinvoinnista.” Sokerikuorrutetun ”the most important thing to us is to keep you and your love ones healthy” viserryksensä lomassa, hän uhkasi KATKAISTA VEDEN JA SÄHKÖT PIENYRITYKSILTÄ jotka ovat jatkaneet kielloista huolimatta liiketoimintaa. Hän uhosi että ”me kyllä tiedämme keitä te olette” ja ”me löydämme teidät.”

  Että sellasta täällä rapakon takana tänään!

  • No kuinka ollakaan, vedettiinhän se Venäjä kortti taas sieltä. Tässä voi hyvinkin käydä niin, että ’NATO-maat vastaan Venäjä’ tuodaan tavalla tai toisella syventämään tätä menossa olevaa kriisiä. Mikäli näin käy, pitäkää silloin mielessä se tosiasia, että mitään todellista NATO-Venäjä konfliktia ei ole olemassakaan, ja tämä valemedian rummuttama vastakkain asettelu on pelkkää bluffia. Iltasanomat tänään:

   ”Koronavirus tarjoaa Venäjälle tilaisuuden yllättää sekä lähinaapurinsa että koko lännen, varoittaa brittitutkija Keir Giles.

   KORONAVIRUS on sotkenut monin tavoin myös Euroopan arvostetuimpiin Venäjä-tutkijoihin kuuluvan Keir Gilesin ohjelman. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Gilesin piti olla keskiviikkona Helsingissä julkaisemassa Moscow Rules -kirjansa suomenkielistä painosta Moskovan opit (Docendo). Mutta ei siinä kaikki.

   KORONAVIRUS sotkee parhaillaan myös maailman taloutta ja koko maailmanjärjestystä. Mutta – kuinka ollakaan – Gilesin oma tutkimuskohde saattaa olla yksi potentiaalinen viruskaaoksen yllätyshyötyjä.

   – Venäjä ei ikinä jätä hyvää kriisiä hyödyntämättä, Giles muotoilee sarkastisella brittihuumorilla höystettynä.

   Sen sijaan Giles istuu Britanniassa kotonaan neljän seinän sisällä virusrajoitusten vuoksi ja antaa WhatsAppin kautta haastattelua IS:lle.”

   JA PLAAH PLAAH BLAAH… lukekaa Iltasanomista jos kiinnostaa. Heitä BULL SHIT FLAGin Gilesille, joka sanoo täsmälleen sen, mitä hänen on käsketty sanoa. Giles jatkaa:

   ”VENÄJÄN lähinaapurimaille koronavirus muodostaa kaikkein isoimman potentiaalisen turvallisuusongelman.

   Jos esimerkiksi Valko-Venäjä tai jokin muu ex-Neuvostoliiton tasavalta ajautuisi koronaviruksen vuoksi todelliseen hätätilaan, Venäjä olisi todennäköisesti tarjoamassa ripeästi näille maille Italia-avun tapaista hätäapua armeijan kuljetuskoneineen ja virusekspertteineen.

   Pahimmillaan ”avussa” voisi olla kyse jonkinlaisesta hybridioperaatiosta Krimin ja Itä-Ukrainan tapaan.

   – Venäjän naapurimaiden on varottava jatkuvasti tilannetta, jossa Venäjän armeija voisi tulla antamaan niin kutsuttua apuaan silloinkin, kun sitä ei pyydetä, Giles muotoilee.”

   Kaikki siirrot maailmanlaajuisen kriisin syventämiseksi on jo tarkoin suunniteltu, mutta pitäähän heidän toki valmistella tämän kaltaisilla haastatteluilla maaperä vastaanottavaiseksi.”

   • Amazon ei todellakaan ole yhden miehen wonderland, se on tarkoituksella perustettu tuhoamaan pienyrityksiä. Toinen kasi tuhoaa ja toinen ”muka” rakentaa. Kaikki nämä rikollisten järjestämät ”Punainen Risti/Unisef/Amnesty/etc” hyväntekeväisyys-kamppanjat SOTIEN, NÄLÄNHÄDÄN, KRIISIEN JA LUONNONKATASTROFIEN varjolla on ihmisten huijausta. Täsmälleen samaa edustaa nämä lastensairaaloiden hyväntekeväisyys-keräykset. ELI HE, JOTKA LUOVAT RAHAA ILMASTA, keräävät raskaalla työllä hankitut rahat pois hyväuskoisilta, ja ne rahat valuvat takaisin rikollisten taskuun. Ei siksi, että nämä rikolliset tarvitsisivat rahaa, vaan siksi, että kansa halutaan pitää työn orjana köyhyydessä!

 33. Ilman Nwo-hanketta ja globalisteja maailma tuskin olisi tässä tilassa. Globalismi ja sen puuhamiehet tuovat vielä monta kärsimystä ihmiskunnalle.
  Ellei ihmiskunta pysty luomaan vastavoimaa nwo-mafialle se saa varautua jatkuvaan kärsimykseen ja ruumispussien hankintaan.

  Robert Dolan says:
  March 19, 2020 at 3:07 am GMT • 100 Words
  Globalism has translated into weakness and vulnerability for our people.

  Massive job losses….reduced family formation….lower birth rates.

  Dependence on foreign nations for necessities.

  Open borders invites disease…..the southern border brings leprosy, malaria, smallpox, typhus, zika, MERSA, AIDS, polio, and INCURABLE TB, and now the Wuhan Flu.

  Reduced quality of life, higher crime rates, higher levels of substance abuse, misery, chaos.

  Only one tiny cabal benefits from globalism……while white Christian people are destroyed.

  Actually, nationalism would have helped.
  https://www.unz.com/jcook/a-lesson-coronavirus-is-about-to-teach-the-world/

 34. Varmasti tämänkään virussodan perimmäisiä tarkoituksia ja toimeenpanijoita ei tunneta mutta varmasti ne löytyy USAn hallinnon pimeältä puolelta. Kuvioon kuuluu rahan pumppaaminen osakemarkkinoille niin kauan että rikkaat pääsee eroon osakkeistaan ja muista ginassisijoituksista jotka pumppauksen päättyessä sukeltavat eli suursijoittajilla ei ole todellista taloudellista vastuuta sijoituksistaan kun veronmaksaja joutuu vastaamaan hänen puolestaan.
  Myös voittojen tekeminen tässä tilanteessa onnnituu sisäpiiri tiedoilla ja sillä tiedolla että valtio alkaa pumppaamaan rahaa osakkeisiin.
  Yrityspuolella konkurssiuhan alle joutuneita yrityksiä myydään pilkkahintaan paremmin pääomitetuille yrityksille ja se jatkuu sitten myös konkursiin menneiden yritysten myyntinä pankkien toimesta.
  Valtiot velkaantuu lisää näitä rahanpumppaamisiaan tehdessään ja yrityksiään tukiessaan mutta osakkeisiin ja muihin rahoitustuotteisiin rahan pumppaamisen voisi valtio jättää pois koska osakkeisiin sijoittajan tulee saada osansa talousromahduksen mädistä hedelmistä.
  Tällaiset kriisit keskittää entisestään omaisuuksia rikkaille, pankit yhdistyy isoimmiksi pankeiksi ja pienet yritykset liitetään isoimpiin tai tuhoutuu kokonaan.
  Suurin häviäjä on kuitenkin maan kansalainen joka joutuu työttömäksi, menettää asuntonsa pankille pahimmassa tapauksessa ja valtion velan kasvaessa sotua taas leikataan kun pitää ostaa 100 miljardilla aseita jotka otetaan veroina ihmisiltä ja on poissa taloutta pystyssä pitävästä kulutuksesta.
  Tämä on suuri harjoitus USAn yksinapaisen maailman järjestyksen toteuttamiseksi poikkeustiloineen kapinoinnin varalta mutta USAn kansalaiset on vielä suuremmassa pulassa kuin Suomessa koska siellä työttömät menettää heti asuntonsa kun jäävät työttömiksi.
  Kaupallinen terveyden hoito ei pysty vastaamaan koronan aiheuttamaan hoidon tarpeeseen eikä ihmisillä ole vara hoitoihin. Tämä varallisuuden uusjako USAssa aiheuttaa em. syistä suuria ongelmia 100 miljoonalle USAn kansalaiselle.

 35. CO2- puheet valmistivat pitkään psykologista pohjaa nykyiselle täysin järjettömälle vouhotukselle. Kaava on sama. Paavillinen tieto, aiheen uskonnollisuus, ei anna tilaa eri asiantuntijoiden näkemyksille.
  Uskon että tämä on vasta esinäytös ja se, mikä on keskeistä, paljastuu myöhemmin. Putin ei heittänyt turhaan maapalloa Trumpille Helsingissä. Nyt Venäjä ja Kiina osoittavat auttamisenhalua Etelä-Euroopassa. Se voi olla alku USA:n deep-statesta, soroksista ja gateseista irtipääsyyn. Rotschild-Vatikaani on heikentynyt ja salli avun tulla Italiaan, jossa kaikki kuolleet tilastoidaan automaattisesti coronaan kuolleiksi katolisen Caritaksen pseudotestien myötävaikutuksella. Silti Nato- manööveri on menossa Keski-Euroopassa jossain muodossa.
  Ken elää, hän näkee…

 36. Kuuba on lähettänyt 52-henkisen joukon lääkäreitä ja sairaanhoitajia Italiaan taistelemaan koronavirusta vastaan. Kuuba on lähettänyt lääkintähenkilöstöä kriisialueille vuosien ajan. Kuubalaislääkärit ovat 2010-luvulla olleet etulinjassa auttamassa koleraepidemiasta kärsinyttä Haitia ja ebolaepidemiasta kärsinyttä Länsi-Afrikkaa. – Tämä on ensimmäinen kerta, kun Kuuba lähettää lääkäreitään Italiaan (joka on yksi maailman rikkaimmista talouksista). – Myös Kiina ja Venäjän federaatio ovat lähettäneet Italialle apua sen kamppailussa koronavirusta vastaan. – Kuuba on päästänyt satamaansa brittiläisen risteilijän, jonka monet muut Karibian saaret olivat käännyttäneet pois. (Laivalta evakuoitiin yli 600 ihmistä.)

  Kuuba on lähettänyt lääkäreitään myös Grenadalle, Jamaikalle, Nicaraguaan, Surinamiin ja Venezuelaan. ”Olemme peloissamme, mutta meillä on vallankumouksellinen tehtävä täytettävänämme, joten siirrämme pelkomme sivuun. Hän, joka sanoo, ettei pelkää, on supersankari, mutta me emme ole supersankareita vaan vallankumouksellisia lääkäreitä” (tehohoidon asiantuntija Leonardo Fernandez).

  (lähde: Daniel Wallenius: Kuuba lähettää terveydenhuoltohenkilöstöä Italian korona-alueille – ”Olemme peloissamme, mutta meillä on tehtävä”. Kainuun Sanomat 23.3.2020)

  ”Mistä tunnet sä ystävän?”

 37. Koronakuolemissa ihmetyttää kun valtamedia ei kerro todellista kuolinsyytä vaan luo paniikkia isoilla otsikoilla koronakuolemista vaikka todellinen kuolinsyy on luultavasti muu sairaus ja koronavirus on ollut vain laukaiseva tekijä …
  MIKSI?
  Näin IS
  ”Torstaina iltapäivään mennessä Suomessa on vahvistettu viisi koronaviruksen aiheuttamaa kuolemantapausta.”
  IL sentään vihjaisee jo ikään muttei mahdolliseen perussairauteen
  ”Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri ja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tiedottivat Suomen neljännestä ja viidennestä koronaviruksen aiheuttamasta kuolemasta torstaina. Kummassakin tapauksessa potilas oli iäkäs.”

  Lopulta nuo vähäiset kuolemat ovat ihan normaali reaktio influenssaviruksiin

 38. Näin heimoveljet rahastavat koronalla
  Koronakorruptiota: juutalaisyhtiölle jättisiivu Amerikan ”elvytyksestä”
  ….. Länsimaiden poliittinen eliitti on aloittanut massiivisen varallisuuden uudelleenjaon koronaviruksen laukaiseman talouskriisin myötä. Varallisuutta siirretään keskiluokalta superrikkaille.
  Olemme jo aiemmin uutisoineet, kuinka esimerkiksi juutalaisomisteiset Goldman Sachs ja Citycon ovat hyötyneet veronmaksajien kustantamista ”elvytystoimista” Euroopassa ja Amerikassa.

  https://www.vastarinta.com/koronakorruptiota-juutalaisyhtiolle-jattisiivu-amerikan-elvytyksesta/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here