Kokonaiskuvan virusinfektio

Korona-uutisointi paljastaa toimien epäjohdonmukaisuuden.

100

Elämme koronavirus-kaaoksen aikaa, joka monin osin vaikuttaa keinotekoiselta ja ulkoa luodulta ja tuodulta. Itse asiassa siinä on paljon piirteitä aiemmin nähdyistä psykologisen sodankäynnin ja informaatiosodankäynnin operaatioista, jotka ovat olleet varsinkin CIA:n erityisosaamista. Mitkä tahot tämänkertaisen kaaoksen takana ovat, selvinnee aikanaan.

Suomalaisia suojellaan massiivisin toimin. Erityistä huolenpitoa ovat saaneet osakseen yli 70-vuotiaat, vaikka kokemukset muissa maissa eivät puolustakaan tällaista erityiskohtelua. Sen sijaan hallituksen ja sosiaali- ja terveysministeriön ohjeistama Kela näytti aikovan käyttää tilaisuutta hyväkseen heikentääkseen erityisryhmien tilannetta voisi sanoa kuolettavasti. Tästä kertoo Vesa Raiskilan artikkeli ’Korona ja Kelan ohjeistus – sosiaaliturvaa kuollakseen’. Onneksi Kela sai sittemmin uudet ohjeet — ainakin artikkelissa käsitellyiltä osin. Toivottavasti tämänkaltainen koronavirushysteria ei itsessään tuota kuolonuhreja.

Sisäministeri Maria Ohisalon (vihr) kannanotot ovat saaneet kovastikin ihmettelyä osakseen. Kauppalehden haastattelussa 17.3.2020 ’Suomi laittaa torstaina rajat kiinni – Pekka Haavisto: ”Tämä on erittäin vahva viesti nyt kaikille”’ Ohisalo kertoo mielipiteenään, että turvapaikanhakijoilla on oikeus tulla Suomeen. Tätä kannattaa tarkastella laajemmin.

Ensinnäkin, elämme poikkeuslain tilanteessa, jossa liikkumista on rajoitettu erittäin paljon. Finnair vähentää kapasiteettiaan 90 prosenttia koronaviruspandemian vuoksi huhtikuun alusta alkaen. Ainoat kaukolennot suuntautuvat Tokioon. Finnair aikoo lentää myös mm. Moskovaan ja Pietariin näiden kohteiden matkustusrajoitteiden päätyttyä. Toisin sanoen, ainoat Dublin-sopimuksen ulkopuoliset Finnairin kohteet ovat Tokio ja mahdollisesti Moskova ja Pietari.

Myös laivaliikenne Suomeen supistuu rajusti. Sitä tapahtuu vain Virosta ja Ruotsista, jotka molemmat ovat Dublin-sopimusvaltioita.

Näin ollen Dublin-menettelyn ulkopuolisia turvapaikanhakijoita voi käytännössä tulla vain Japanista ja Venäjältä. Venäjä on tunnetusti sulkenut rajansa. Muut eli Dublin-menettelyyn sitoutuneet valtiot ovat velvollisia ottamaan turvapaikanhakijan takaisin ja käsittelemään Suomessa mahdollisesti jätetyn hakemuksen. Miksi siis ylipäätään ottaa nykytilanteessa vastaan näistä maista tulevia, sopimuksen mukaan suoraan palautettavia turvapaikanhakijoita?

Kuten sisäministeriön omilla nettisivuilla lukee, näistä maista tulevien turvapaikanhakijoiden on täytynyt sopimuksen mukaan rekisteröityä jo lähtömaissaan: ”Turvapaikkahakemuksesta vastuussa olevan valtion määrittämisen tulee olla selkeää: maa, johon hakija ensimmäiseksi saapuu, on vastuussa tulijan rekisteröinnistä.”

Tyypillistä 70-luvulta tuttua ideologista kirkasotsaisuutta edustava Ohisalon lausuma muistuttaa kovasti taannoista pääministeri Juha Sipilän (kepu) lausumaa, jossa hän lupasi Kempeleen talonsa turvapaikanhakijoiden käyttöön. Maailmalla tämä viesti levisi nopeasti, ja se tulkittiin avoimena kutsuna saapua Suomeen ja suomalaisen sosiaaliturvan piiriin. Kutsua noudatettiinkin kiitettävästi.

Ohisalon lausuma on puolestaan avoin kutsu lähettää kaikki koronavirusta sairastavat Suomeen hoitoon.

Rajavartiolaitos julkaisi saamansa ukaasit 18.3.2020 koskien Kaakkois-Suomen rajanylityspaikkoja. Ohjeissa kiinnitti huomiotani kaksi asiaa.

Ensinnäkin sallittavaan liikenteeseen kuuluu ”kansainvälistä suojelua tarvitsevien tai muutoin humanitaarisista syistä matkustavien henkilöiden liikenne”. Edellä esitetyn mukaisesti siihen ei ole tarvetta, ja se toimii päin vastoin kutsuna tulla Suomeen sairastamaan.

Toiseksi sallittavaa liikennettä on myös ”diplomaattien, kansainvälisten organisaatioiden henkilöstön, sotilashenkilöstön ja avustusjärjestöjen henkilöstön liikenne työtehtävissään”.

Koronaviruksen leviämisen osalta on esitetty vahvoja epäilyjä sen käytöstä bioaseena. Bioasekäytöstä on epäilty Yhdysvaltoja ja Israelia, mutta myös Kiinaa, kuten sotahistorian dosentti Markku Salomaa teki Ylen Ykkösaamussa. Onkin syytä kieltää poikkeustilan aikana vieraan sotilashenkilöstön tulo maahamme. Yhdysvaltain sotilashenkilöillä on usein myös CIA-status, ja CIA puolestaan on tottunut tämänkaltaiseen rikolliseen toimintaan.

Onneksi meillä on naapurina vastuullisesti käyttäytyvä Venäjä, joka stoppasi taannoin pakolaisvirran kauttaan maahamme alkuunsa. Entinen siirtomaaisäntämme Ruotsihan tunnetusti antoi aulista kuljetusapua sille yli 30 000 hengen pitkänmatkan kävelijäjoukolle, joka talsi vuonna 2015 Ruotsin kautta Suomeen. Tämän seurauksista yhä kipuillaan.

Vielä on kysyttävä, vastaako nyt nähtävä Ylen korona-hulabaloo Mediapoolin käsitystä kriisiajan tiedottamisesta? Kovasti on vielä parannettavaa. Ylen korona-agitaattori Markus Liimatainen lisäsi tehoja ilmoittamalla aluksi Italian koronavirukseen kuolleiden määrän kymmenkertaisena. Ylen tiedotus asiassa muistuttaakin enemmän paniikin lietsontaa kuin kriisimaltin rakentamista.

Onkohan Juha Sipilän Kempeleen-talo vielä käytettävissä, jos sinne vaikka perustettaisiin Ohisalon ja Sipilän yhteisponnistuksin koronavirussairaala turvapaikanhakijoille? Ja onko Ohisalon omassa nuorenparin huushollissa vapaita huoneita näiden karanteenipotilaiden majoittamiseen?

* * *

Aika aikaa kutakin, sanoi pässi kun päätä leikattiin. Nyt vaikuttaa kovin siltä, että roolit ovat vaihtuneet, eli pässit ovat päässeet leikkaajan paikalle. Toista meno oli 90-luvun kriisissä, jolloin yrityksiä tapettiin urakalla. Suomen Säästöpankki lahdattiin, ja sen asiakkaiden lihaisat palat jaettiin muille pankeille. Ja Koiviston konklaavin turvin oikeuslaitos ohjastettiin hyväksymään nämä laittomuudet. Saatiinhan ne pankit näillä toimin toki eurokuntoon.

Nyt mainitaan kampaamotkin suojeltavien yritysten joukkoon kuuluviksi. 90-luvulla kampaajavaimot joutuivat (ilman valtion tukea) huolehtimaan perheen elannosta, kun aviomiehet oli riisuttu yrityksistään ja omaisuudestaan. Nyt ilmassa viuhahtelevat valtion jakamat miljardit; tämä lienee ollut homman tarkoituskin. Ylenkin lietsomalla lamakaaos-harjoituksella pistetään veronmaksajat maksumiehiksi, jälleen kerran.

Sanoisin, että Suomessa on nyt nähty — 30 vuoden sisällä — järjetöntä liikettä ääritoimista toisen äären toimiin. Toivoisin järjen käytön palaavan kunniaan.

Artikkelikuva suomalaisista sotilaista talvisodan aikana linkoamassa kranaatteja Neuvostoliiton puolelle: SA-kuva, kuva virusammuksesta: NIH (CC BY 2.0), muokkaus: Vesa Raiskila

100 KOMMENTTIA

 1. Itse Suojelukoulussa asevelvollisuuteni suorittaneena olen ihmetellyt miksi lääkintäjoukot yhteistyössä esim. Helsingin yliopiston farmakologian- ja kemianlaitoksen ole käynnistäneet Klorokiinin ja tai Hydroklorokiinin valmistusta. Koska näin ei ole menetelty, vaikka jo Tammikuussa Etelä-Koreassa paitsi hoidettiin potilaita menestyksekkäästi myös suojattiin hoitohenkilökuntaa.
  Klorokiini kehitettiin jo 1936, joten äkkiseltään rojaltejakaan ei olisi tarvinnut pohtia. Ovatko terveysviranomaiset hakemassa suurvoittoja lääkeyhtiöille, vai toivottoman ammattitaidottomina epähuomiossa salanneet sotilaalliselta kriisinhallinnalta oleellisia tietoja. Vaikka Wikipedia väittää Klorokiinia lähes sivuoireettomaksi, on syytä muistuttaa, viranomaistemme oudon käytöksen vuoksi, että yli 2 vuoden jatkuva nauttiminen voi johtaa harvinaisesti sokeutumiseen. Myös epileptikot voivat saada oireita ja lääke ei heille sovellu.
  Klorokiinin tuotanto lähes satavuotiaalle kemianteollisuudelle perustuvana olisi tänäpäivänä ”helppoa ja hauskaa”. Onko syynä viimeiset tiedot maailmalta, joissa alle yksi vuotiaat lapset ovat erikoisriskiryhmässä?
  Sanna Marinin hallituksen toimintaa mukaillen: Paskaa tuuria syntyä Rotan vuonna 2020.
  Tähän ”huonoon tuuriin” voi huoletta lisätä myös Kiinan Kommunistisen Puolueen viralliset luvut…

  • Pidän erittäin ongelmallisena sitä, että kovaa dataa ei ole eikä sitä tunnuta kerättävänkään.

   Luotettavan epidemiologisen datan saamiseksi pitäisi testata mahdollisimman suuria ihmisjoukkoja (selvittää mikä viidestä Covid-kannasta heillä on; A,B, C, D vai E. Kiinassa levisi C mikä viittaa siiheen että Kiina ei ole alkuperämaa.).

   Ylös pitäisi kirjata vähintään  ikä, sukupuoli, muut sairaudet, veriryhmä, etnisyys ja asuinalue, jotta muodostettavasta metadatasta voitaisiin seuloa esiin yhteisiä tekijöitä!

   Testauspaikka pitää kirjata ylös: jos testataan teho-osastolla hengityskoneessa olevilta, kyseinen  virus löytyy varmasti — ja silloin se sotkee metadatan koska saatu tieto ei ole vertailukelpoinen verrokkiryhmien puuttuessa.

   Pitäisi mahdollisuuksien mukaan myös selvittää, onko sairastuneilla jokin bakteeri-infektio lisäksi koska niin saataisiin tietää toimiiko tämä virus yhteistyössä jonkun tietyn bakteerin kanssa.

   Kaikki tuo pitäisi tehdä vaikka olisi mikä paniikki päällä. Muuten porskutellaan menemään ilman kokonaiskuvaa ja hukataan mahdollisuus muodostaa sellainen.

   • Arvois Riikka, Islannissa todettiin Korona viruksesta olevan noin 600 eri kantaa. Klorokiinit (Hydroklorokiini ja Klorokiinifosfaatti) ovat lääkkeitä, jotka tekevät ihmisruumiista haastavamman toimintaympäristön sekä Korona, että HI-viruksille.
    Eli alkualtistuksen täytyy olla suurempi ja sairastuneiden oireet lievenevä vähemmän kuolettavaksi kehon parantaessa itseään. Mistään rokotteesta ei siis ole kyse. Lähinnä voisi puhua käytännön työkalusta, joka ostaa aikaa muihin toimiin. Vähän kuin vaihtaisit käteensopivan kiven murikan vasaraan korjatessasi aitaa.

    • En luullutkaan olevan kyse rokotteesta. Lähinnä tuossa kommentoin epidemiologisen datan luotettuvuutta/luotettavan datan puuttumista.

     Olisi myös kiinnostavaa tietää moniko huomaa korona-uutisia lukiessaan eron so. ilmoitetaanko jutussa VAHVISTETUT tapaukset vai ARVIOIDUT tapaukset. Niillähn on vinha ero.

     Jälkikäteen joku tutkija voisi mediasisällöstä laskeskella kumpia oli enemmän, millaisessa viitekehyksessä lukemia tarjottiin ymv. jolloin pääsisimme hajulle siitä oliko ”strategisen kommunikaation” tarkoitus lietsoa paniikkia vai synnyttää kriisimalttia.

   • Maaseudun Tulevaisuus kirjoittaa viruksen mahdollisesti altistavan bakteeritulehduksille, joka olisi suurempi ongelma kuin virus. https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ulkomaat/artikkeli-1.1031424

    sitaatti alkaa ”Norjalainen kirjailija [joka on kirjoittanut kirjan Sota bakteereja vastaan] ja toimittaja Erik Martiniussen epäilee, että syy ei olekaan yksin virus, vaan viruksen ja antibiooteille vastustuskykyisten bakteerien yhteisvaikutus. […] Martiniussen arvelee, että monet ihmiset, jotka ovat nyt Italiassa saaneet koronatartunnan, eivät ehkä kuole virukseen, vaan antibiootteja kestävien bakteerien aiheuttamiin tulehduksiin.
    Virusten tiedetään heikentävän ihmisen immuunijärjestelmää. Samalla se helpottaa bakteerien hyökkäyksiä. […] Lancet-tiedelehdessä julkaistiin maaliskuun alussa tutkimus, jonka mukaan yli puolet Kiinassa Wuhan-virukseen kuolleista potilaista oli saanut myös bakteeri-infektion ennen kuolemaansa.

    Tutkijoiden mukaan virustartunnan jälkeen saadulla bakteeri-infektioilla on ollut ratkaiseva merkitys koronakuolemiin, mutta lisää tutkimustietoa tarvitaan.

    Bakteeritulehdus voi edetä tärkeisiin hengitysteiden kantasoluihin, joita tarvitaan keuhkokudoksen uudistumiseen.

    Viruksen aiheuttama keuhkokuume voidaan parantaa, usein lisähappea antamalla, kunhan keuhkojen kantasolut voivat korjata vauriot. Jos kantasolut ovat poissa pelistä, niin ei käy. […]
    Italiassa kuolee vuosittain lähes 11 000 potilasta antibiooteille vastustuskykyisiin bakteereihin, kun Norjassa luku oli viime vuonna 69.

    Euroopan sairauksien torjuntaviraston tuoreet tiedot osoittavat, että 30 prosenttia kaikista E. colin aiheuttamista bakteeri-infektioista Italiassa oli vastustuskykyisiä kolmannen sukupolven kefalosporiinille, joka on erittäin tärkeä antibiootti.

    Viraston mukaan useat kestävät bakteerit ovat pesiytyneet italialaisiin sairaaloihin.

    Jos koronapotilas saa bakteeritartunnan italialaisessa sairaalassa, on todennäköistä, että bakteeri on resistentti eikä sitä voida hoitaa. […]
    Martiniussenin mukaan ”täällä kotona meidän pitäisi nyt olla erittäin kiitollisia siitä, että meillä on terveysjärjestelmä, joka säästää antibiootteja, kunnes todella tarvitsemme sitä, ja viljelijät, jotka käyttävät hyvin vähän antibiootteja eläimille”.

    ”Todennäköisesti rajoittava antibioottipolitiikka pelastaa nyt monien koronapotilaiden hengen.” sitaatti päättyy

 2. Korjaus* esim. Helsingin yliopiston farmakologian- ja kemianlaitoksen KANSSA ole käynnistäneet Klorokiinin ja tai Hydroklorokiinin HÄTÄTILA valmistusta.

 3. Siltä varalta, että päättäjämme eivät sattuisi juttua lukemaan, tulisi sen kirjoittajan ja jutussa mainittujen henkilöiden kiireesti ilmoittautua valtioneuvoston neuvonantajiksi entisten lisäksi. Mikäli näin ei tehdä, voidaan näitä tietäjiä vaikka syyttää tiedon pimittämisestä ja epidemian pahentamisesta.

  • Näinhän se totalitaristinen järjestelmä toimii.

   Ongelma on selvästi se, ettei asiasta ole lainkaan riittävästi saatavilla tutkittua tietoa. Tämä selittää pitkälti eri valtioiden erilaiset ratkaisumallit kriisin hoidossa.

   Jokainen valtio turvautuu omalla mutu-tuntumalla omien ”oikeiksi” luulemiensa asiantuntijoiden neuvoihin.

   Veikkaan, että satunnaisotannallakin yhdistettynä varovaisuusperiaatteeseen päästään parempaan lopputulokseen.

   • No jos meillä on luotettavaksi arvioitua käytännön tietoa siitä kuinka Etelä-Korea selvisi epidemiasta ripeästi ja kuinka Taiwan selvisi kunnioitettavasti, minkälainen ”asiantuntija” ei ottaisi perushypoteesiksi sitä mikä on käytännössä koeteltu?

    • Hyvä kysymys!

     Erityisen tarpeellista on jälkikäteen tutkia ja selvittää Suomen linjausten takana olevien asiantuntijoiden todellinen asiantuntijuus. Se, että kun Herra antaa viran, Herra antaa myös kyvyn hoitaa sitä, ei enää nykyoloissa päde.

 4. Omat ensin – näin hän kertoi – viesti sai duunarin Soinin jytkyn taakse. Omat ensin Hallitus! Helikopteriraha pitää ohjata kansalaisille ei pankkiireille.

 5. Meni miten meni, mutta… Tässä kun on seurannut tätä idioottimaista toimintaa jonkin lentsun takia, niin ei tässä muuta tule mieleen kuin jonkun, tai joidenkin valtioiden yhteistyöllä tehty pandemia, jossa ei oikeasti edes ole mitään ihmeellistä. Keväisin meillä on lentsua ja flunssaa liikenteessä ihan joka vuosi.
  Nyt tullaan kiristämään kaikkia oikeuksia mitä meillä on ”tilapäisesti” joista suurin osa jää pysyviksi, koska tämähän voi toistua ja tarvitaan järeitä aseita ”pandemioiden” hoitoon.

  Itselläni tulee tuohon pakoloisvirtaan sellainen pieni idea, että nyt kun ajetaan lentoyhtiöt alas ja jää paljon koneita millä ei ole juurikaan virkaa ”pandemian” aikaan, niin näillä koneilla aletaan tuomaan Turkista tjm. suoraan tänne meille aivan käsittämätön määrä elintasopakoloisia. Koneilla joita ei voida seurata Flight24Radarin kautta. Tämä tulee meille selväksi joskus kesällä, kun aletaan näkemään mitä oikeasti tapahtuu. Ja hallitus vastaa tähän; oli pakko, koska muuten… Näin minä tekisin.

  Jos tämä koronahässäkkä ei ollut suunniteltu juttu, niin kyllä Jumalat ovat suotuisia globalisteille ja kovasti.

  2001 – 2010 = War on Terror
  2011 – 2019 = War of Imigrants / Global Warming
  2020 – 2029 = War on Pandemic’s
  2030 – 2039 = UN Agenda 2030

  Tästä kaikesta tulee mileen: Asch conformity experiments

  • Kuten Obaman hallinnon korkea virkamies totesi: Yhtään kriisiä ei saa jättää käyttämättä. Tässä tapauksessa kansainväliset suurpääomat, kuten Norjan demareiden hallitsema Öljyrahasto, menettäisivät paitsi rahaa, myös vaikutusvaltaa, mikäli Kiinaa syyllistettäisiin. Yllätys! NATO:n Jens Stoltenbergh, vanhana MAO:laisena, Italian ja Espanjan ja Kiinan sosialistihallitukset(Ruotsi mukaanlukien) ovat kansanmurhien aatelia.

 6. ” Toivoisin järjen käytön palaavan kunniaan.”

  12 korkeatasoista virus asioista perillä olevaa ei lämpene korona paniikille jota valtamedia ja monet nwo-eliitin judas-pukit nyt lietsovat.
  Paniikilla saadaan enemmän pahaa aikaiseksi kuin sairastamalla tauti.

  Alla vain kahden ekspertin näkemys 12:sta
  12 Experts Questioning the Coronavirus Panic

  Dr John Ioannidis Professor of Medicine, of Health Research and Policy and of Biomedical Data Science, at Stanford University School of Medicine and a Professor of Statistics at Stanford University School of Humanities and Sciences. He is director of the Stanford Prevention Research Center, and co-director of the Meta-Research Innovation Center at Stanford (METRICS).
  If we had not known about a new virus out there, and had not checked individuals with PCR tests, the number of total deaths due to “influenza-like illness” would not seem unusual this year. At most, we might have casually noted that flu this season seems to be a bit worse than average.
  “A fiasco in the making? As the coronavirus pandemic takes hold, we are making decisions without reliable data”, Stat News, 17th March 2020

  **—-Jos emme olisi tienneet uudesta viruksesta emmekä tarkistaneet henkilöitä PCR-testeillä, influenssan kaltaisen sairauden aiheuttamien kuolemantapausten kokonaismäärä ei vaikuttaisi epätavalliselta tänä vuonna. Voisimme korkeintaan huomata, että flunssa näyttää tällä kaudella olevan vähän keskimääräistä pahempi.

  ”Fiasko kehittymässä. Kun korona pandemia saa yliotteen alamme tehdä päätöksiä vailla luotettavaa dataa.”
  ………………

  Frank Ulrich Montgomery is German radiologist, former President of the German Medical Association and Deputy Chairman of the World Medical Association.

  What he says:

  I’m not a fan of lockdown. …. Since we have to assume that the virus will be with us for a long time, I wonder when we will return to normal? You can’t keep schools and daycare centers closed until the end of the year. Because it will take at least that long until we have a vaccine. Italy has imposed a lockdown and has the opposite effect. They quickly reached their capacity limits, but did not slow down the virus spread within the lockdown.

  **———Montgomery sanoo ettei ole eristämisen kannalla. …… Koska meidän on oletettava, että virus on kanssamme pitkään, hän ihmettelee, milloin palaamme normaaliin? Et voi pitää kouluja ja päivähoitokeskuksia suljettuina vuoden loppuun saakka ja kestää ainakin niin kauan, kunnes meillä on rokote. Italia on päätynyt eristämään mutta sillä on ollut päinvastainen vaikutus … ei hidastanut viruksen leviämistä.
  – Interview in General Anzeiger, 18th March 2020
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204482

  https://off-guardian.org/2020/03/24/12-experts-questioning-the-coronavirus-panic/?__cf_chl_jschl_tk__=6f884e6c02ac6a3a179216e34689ebc9b3119191-1585148144-0-AUZqEnuYbWwles69DPKBHqBdZGZ5aMFY8_wkgfRJ6VU_-FvKZ17q8PtvWy2fzq9vCzzTlkKNSFhYVo8aVZU4MuqinyaZA_LIh0fUrUsb6YKbi0EoZsq9mx9hzHDAh94q0W2COF2J9LmYOjwn6-nYYvHfnivLbm-EBMBu7y83AaicEt4boBkHMtbVqo21DDjTOZooLYSmRgbFE0haq_anz0xzb_OaIbmN8KT4pxuJHZW4b21I5gq7shQLCRZSwgXlj1aPvbNZfFrS3EN616qBIlCVKHfp6wNCsscd24zPE0BFK_WBfPe-7fG98vJVaYVR55wJJN1m2IvpcWVMmRMwuIYFIr24IVZhqNco0GCAcYCj

 7. Ei noita rajoja enää Suomessa näytetä saatavan kiinni millään ettei ne vuotaisi ainakin matuja tai CIAagentteja ja muita agentteja. Sillä on riskinsä että matujen mukana tulee koronaa ja agenttien mukana koronan levittäjiä ja matut pyrkii tänne kun ministeri kutsuu heidät tänne lausunnollaan.
  Vihreät on uuslipilaareja viimesen päälle että ne ei voi olla edes hetkeä ilman matujen muuttoa Suomeen edes poikkeuslain voimassaollessa koronan leviämisen estämiseksi.
  Tilanne tosiaan muistuttaa ennen EUiin liittymisen ja Koiviston presidenttiyden aikoja jolloin Suomen hallitus otti uuden suunnan EUiin NLn romahdettua ja se vaati Suomen laittamisen amerikkalaistaustaisen kansainvälisen pankin IMFn lainaehtojen mukaiseen kuntoon ja se kuntoon laitto sitten aiheutti tuhansien yritysten ja useiden pankkien konkurssin ja pitkää velkavankeutta tuhansille ihmiselle vuosikymmeniksi.
  Tästä .alkoi Suomen alamäki sosiaaliturvan heikennyksineen, laajan työttömyyden syntymiseen, valtion omaisuuden myymiseen, valtion velan kasvuun ja maatalouden sekä teollisuustuotannon supistumiseen sekä tuotannon ulosviemiseen.
  Korona ja USAn taantuma uhkaa taas aiheuttaa yritysten ja pankkien kohdalla saman harvennuksen kuin Koiviston aikaan mutta nyt valtio tulee väliin ainakin osalle yrityksiä mutta pienimmät yritykset jäävät taas väliin mutta työn tekijät pääsevät työttömyyskorvsuksen piiriin ilman karenssi päiviä. Ilmeisesti osakkeen omistajatkin päästetään pulasta yritysten osakkeiden valtion ostoohjemalla kuten USAssakin.
  Kaikki pelastus toimet tehdään veronmaksajien pussista eikä nyt alasajon takana ole Iiro Viinanen ja Esko Aho hallituksineen kuten Koiviston aikaan vaan nyt taloutta tuetaan tosissaan mutta vastapalveluna yritykset ja pankit voisivat myös lopettaa veronkierron ja verosunnittelun ja maksaa veronsa ilman mitään kiemurteluja ja jättää osakeannit vähemmälle.
  Koronaan syylllinen löytyy rapakon takaa niinkuin aina mutta lama oli tulossa ilman koronaakin USAsta päin ja voi vain ihmetellä mitä USA tällä koronan levityksellään hyötyy mutta se varmasti liittyy kokeiluun miten USA voi ohjata muuta maailmaa haluamaansa suuntaan bioasein ja peittää talousromahduksensa.

 8. Koronavirus – Sverigen toimet

  Kansanterveysviranomaisen apulaisvaltakunnanepidemiologi Anders Wallensten sanoo, että Sverigessä tehdään ainoastaan sellaisia toimia, joiden tiedetään vaikuttavan merkittävästi epidemiatilanteeseen. – Sverigessä lähdetään siitä, ettei jokaista koronavirustapausta kyetä löytämään. – Sverige pyrkii hidastamaan taudin leviämistä. Tavoite on pysäyttää suurin osan tartunnoista ja taata suojaa riskiryhmille. – Sverige tekee toimia, joilla kyetään pitämään terveydenhuoltojärjestelmä toiminnassa.

  ”Emme halua turhia rajoituksia yhteiskuntaan. Teemme vain toimia, joista tiedämme, että niillä on suuri vaikutus tilanteeseen. Se on mottomme” (Anders Wallensten).

  Se, että terveet ihmiset voivat liikkua ja tavata ja että yhteiskunta pyörii, on tärkeää. – Sverigen arvion mukaan tartunnat eivät leviä helposti lasten keskuudessa. Koulujen sulkeminen aiheuttaisi muita hankaluuksia. Terveydenhoidossa työskentelevien on pakko jäädä kotiin hoitamaan lapsia. Monille lapsille on erittäin tärkeää olla koulussa päivisin.

  ”Tartuntoja on niin monissa paikoissa, että rajojen sulkemisella on tuskin merkitystä. Rajojen ja alueiden sulkeminen on turvatoimenpide, mutta vaikuttaako se oikeasti tilanteeseen, enpä menisi sanomaan. Katsomme myös, että on parempi toimia yhdessä, tehdä yhteistyötä kuin sulkea rajoja” (AW).
  ”Keskitymme ennen kaikkea karsimaan tilanteet, joissa koronavirustartuntariski olisi laajaa” (AW).

  Kaikkein tärkein toimi on se, että ne ihmiset jäisivät kotiin, joilla on oireita. Riski tartuttamiseen on pieni, jos on terve ja oireeton.

  ”Kaikkea maan sisäistä liikkumista tulee välttää tässä tilanteessa. Olemme kehottaneet ihmisiä arvioimaan vakavasti riskiä ja matkan tarpeellisuutta. Emme näe tässä tilanteessa tarpeelliseksi muuta kuin kehotusta” (AW).
  ”Toistaiseksi olemme pitäneet toimet lähes vapaaehtoisilla tasolla. Haluamme päästä mahdollisimman pitkälle vapaaehtoisilla toimilla. Meistä yhteistyö on tärkeää” (AW).

  Esimerkiksi rokottaminen on vapaaehtoista, mutta lähes kaikki haluavat Ruotsissa ottaa rokotteen. Meillä on vapaaehtoisia kotikaranteeneja, ja niiden seurannasta on huomattu, että ne toimivat erinomaisesti. Uskomme, että ihmiset tekevät osuutensa.

  ”Tärkein mittari on määrä henkilöitä, joita hoidetaan sairaalassa. Emme katso, että kuolleiden määrä on suurin mittari, sillä tiedämme, että tauti on vakavin vanhemmille ihmisille” (AW).
  ”Jos saamme viitteitä muista maista toimista, jotka todella vaikuttavat tilanteeseen, otamme ne varmasti käyttöön Ruotsissakin. Jos tulee ilmi, että esimerkiksi koulujen sulkeminen on merkittävä toimi, silloin mekin teemme niin” (AW).
  ”Tai jos huomaamme, että ihmiset eivät noudattaisi suosituksiamme, silloin olemme valmiita tekemään kovempia toimia” (AW).
  #
  Sellainen on Sverige – Du gamla, du fria.

  Toisenlainen on Finland. Tauno kuvasi asian osuvasti, myös Ylen osalta: ”Ylen tiedotus asiassa muistuttaakin enemmän paniikin lietsontaa kuin kriisimaltin rakentamista.” L**mataisen yhteydessä saatetaan todellakin nähdä korona-agitaattorin piirteitä, sellaisen modernin Puntarpään? Osuin näkemään kohdan, jossa L**matainen ikään kuin innoittuneena kertoi nuoremman väen hätistelleen vanhempaa väkeä raitilta himaan. Yrittipä samainen Ylen toimittaja saada vielä studioon houkutellulta asiantuntijalta hyväksynnän ikäihmisiin kohdistuvalle vainolle de facto (sic!). Mopo näytti todella lähtevän käsistä. On uskomatonta ja vastenmielistä, että Ylen palkkarenki kiihottaa nuorisoa ikäihmisten vastaiseen katuraivoon!

  No, Sverigen ja Finlandin ero selvä: pitkän historian omaava demokraattinen sivistysvaltio versus liian myöhään ja ilman suojakypärää puusta pudonnut nousukasvaltio, jonka eliitti ensitöikseen niittasi kylmäksi ihmisoikeuksia vaativan köyhälistön.

  Ja lopputulos on arvattavissa: oman kruunun omaava Sverige nousee uuteen kukoistukseen koronan jälkeen parissa vuodessa, kun taas euroon tarrautunutta Finlandia odottaa seitsemän vuoden musta aukko.

  Ja vielä vähäinen muistutus: vuonna 2018 Finlandissa kuoli influenssaan yli 400 ihmistä. Ei ollut paniikkia, ei oikeiston vaatimuksia poikkeustilasta, ei liikutuksen tai osanoton kyyneleitä…

  • Ero mikä Suomen ja Ruotsin kanssa on avoimuus millä Ruotsi käsittelee asioita kun taas Suomessa on käytössä erilaisia järjestelmiä joillaasiota piemessä piirissä ja vuosien päästä eduskunta pääsee päättäämään että laittomasta päätöksestä. Joskus taas juinaillaan laiton päätös ohi eduskunnan UTVAn päätöksellä.
   Suomalaisilla on taipumusta illegaaliisiin toimiin ja riskin ottoihin näennäisillä syillä kuten sisällisota ja talvi- ja jatkosota osoitti eli toimintaa halutaan toiminnan vuoksi mutta siinä ei ole mitään järkeä eikä lakien noudattamista eikä neuvottelutaitoa naapurimaiden kanssa tai suomalaisten kesken. Tyhmyys on varmasti suomalaisten geeneissä kun äänestivät EUn puolesta niin kuin poliittinen eliitti halusi ja poliittinen eliitti taas oli niin tyhmää ettei ottanut selvää mitä liittymisestä seurasi.
   EUiin liittyminenkin meni pieleen ja erityisti euron osalta joka on aiheuttanut sitotumista EUn velkoihin ja taloudelliseen yhteisvastuuseen sekä euron arvon joustamattomuus taloudellisten suhdanteiden mukaan joka Suomen kaltaiselle viennistä riippuvalle maalle on elintärkeää.
   Lisäksi Suomi on aiheuttanut itselleen hallaa yhtyessään jokaiseen länsimaiden poikottiin Venäjää vastaan epämääräisin perustein ja vienti Venäjälle on hiipunut vastapoikottien takia mutta rikollisen USAn suuntaan ei ole yhtään poikottia Suomi asettanut.
   Maailman talousromahdus on Suomen lopun alkua koska se roikkuu EUssa hinnalla millä hyvänsä ja nyt se hinta tulee liian korkeaksi.

 9. Taloudenhoidossa ruotsalaisilla on maalaisjärkeä. On oma valuutta, jota voi kellutella tarpeen mukaan. Naapurimaa ottanee tästä kriisistä todella hyvän etulyöntiaseman monessa mielessä. Ruotsalaiset kykenevät ajattelemaan kylmäpäisen itsenäisesti muista riippumatta. Tähän ei tsuhnakansa kykene. Se on tottunut kumartelemaan aina johonkin suuntaan ja ilmoittautumaan vapaaehtoisesti orjan asemaan. EU ja USA määrävät tällaisten palvelijakansojen kohtalosta vähän ihmetellenkin, kuinka nämä ihmiset eivät halua olla herroja omassa talossaan, vaan anovat vankeutta, vapauden riistoa ja kurjuutta itselleen korkeimpana päämääränä.

 10. Uskomattoman hieno kirjoitus. Löysin Vastavalkean vasta, artikkeleiden laatu täällä on timanttista.

  • Toimitus kiittää ja toivottaa uuden lukijan tervetulleeksi.

   Jos sinulla, arvoisa Karhumäki, on jokin erikoisosaamisala, ja haluat jakaa tietojasi Vastavalkean lukijoiden kanssa kirjoittamalla artikkelin, ota yhteys toimitukseen. Olemme kansalaisjournalistien alusta jossa keskustellaan eri aiheista tutkien niitä eri näkökulmista.

 11. Vanki nro X iskee asian ytimeen. Suomi eroaa esim. Itävallasta ja Tanskasta kuin yö ja päivä. EU:ssakin voi olla paljon itsenäisempi ja puoluettomampi kuin Suomi uskaltaa olla. Tälläistä alistuvaa maata ei arvosteta ja maasta on jo ”rosvottu” parhaat palat päättäjiemme avustuksella.
  Mutta Covid-19 virukseen on täällä kuollut vasta 3 riskiryhmiin kuukuvaa ihmistä. Eli maan terveydenhoito vaikuttaa tasokkaalta. Hyvä näin.

 12. ”Kreikan tilanne on dramaattinen, eikä ole liioiteltua puhua hyökkäyksestä EU:n ulkorajoilla, kirjoittaa Itävallan edellinen sisäministeri Herbert Kickl kolumnissaan Junge Freiheit-lehdessä. ”

  Kickl vaatii erittäin hyvin perusteluin koko turvapaikkajärjestelmän perinpohjaista uudistamista. Hän sanoo artikkelinsa lopussa mm.:

  ” Koko järjestelmä on saatava vuoden 2020 reaalitodellisuuden tasalle panostaen samalla selkeään ”maanosan sisäisen paon” strategiaan.

  – Nykymaailmaan eivät sovellu enää viime vuosisadan puolivälistä peräisin olevat menettelyt, jotka laadittiin alun perin silloisten itäblokin diktatuurien toisinajattelijoita varten. Niitä ei oltu tarkoitettu kansainvaelluksen tavoin liikkeelle lähteviä ihmismassoja varten. Siksi tarvitaan ”mantereen sisäisen paon” vaihtoehtoa. Se tarkoittaa sitä, että turvapaikan voi saada enää vain samalta mantereelta, josta maahanmuuttaja on lähtöisin.

  Tämä tarkoittaa käytännössä, että saadakseen turvapaikan Euroopasta pitää henkilön olla joutunut vainon kohteeksi Euroopan välittömässä naapurimaassa tai sitten hänellä ei ole ollut mitään realistista mahdollisuutta hakea suojaa maasta, joka olisi lähempänä lähtömaata kuin EU. Tämä menettely on täysin Geneven pakolaissopimuksen normien mukaista, Herbert Kickl muistuttaa.”

  Siinä olisi opittavaa Ohisalolle ja muille suvakki-idiooteille, joilta näyttää järjen valo sammuneen, taloudellisten reaaliteetien tajusta puhumattakaan.

  ”Tohtori Tuho manaa historiallisen voimakasta lamaa”,
  https://www.arvopaperi.fi/uutiset/tohtori-tuho-manaa-historiallisen-voimakasta-lamaa/53f66946-133e-43a7-9103-c3f5c69f0703

  ””Greatest Depression Has Already Started”, Celente Warns
  Gerald Celente, a top trends researcher and Publisher of The Trends Journal, says the world is already in an economic depression.
  Celente explains, “Never in the history of the world has the whole world, or most of the world, been shut down by politicians destroying people’s lives and their businesses…”
  People are going to go bankrupt. You are going to see suicide rates increase. You are going to see crime escalate and people OD’ing on drugs because of depression…

  Our leaders are totally closing down the economy. Again, this has never been done before. It’s not only Wall Street going down, Main Street went down simultaneously. That is unprecedented. Usually, the markets go down and then the ripple effects start hitting Main Street. This time–boom, they are both down…
  It’s going to be worse than the Great Depression. It’s going to be the Greatest Depression.” What’s the biggest problem the economy faces? Celente says,

  “THE DEBT LEVELS ARE PHENOMENAL…””

  Koko artikkeli: https://www.zerohedge.com/geopolitical/greatest-depression-has-already-started-celente-warns

 13. Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku. Koskapa jokseenkin kaikki ”yleinen tieto” on valhetta, keskustellaan aidan seipäistä näkemättä aitaa. Väärä viitekehys – isossa kuvassa.

  Valtio on ILLUUSIO. Ei ole olemassa USA:ta, Venäjää, Kuubaa, Pohjois-Koreaa, Kiinaa, Israelia, Irania, Suomea – itsenäisinä toimijoina. On yksi (1) maailmanlaajuinen IMPERIUMI, eriasteisine lääneineen ja lääninherroineen. Läänitykset voivat olla taloudellisiakin. Suuryritysten välinen kilpailu on illuusio. Nämä ovat tapahtuneita tosiasioita. Tavan kaduntallaajalle asioiden tila ei ole aivan vielä valjennut.

  Ainut sota on imperiumin aristokratian sota orjiaan vastaan. On absurdia puhua viitekehyksessä USA vs. Kiina, tms. On hyödytöntä kitistä ”Suomen” päätöksenteosta. Nimelliset ”päättäjä”-näyttelijämme päättävät korkeintaan parkkikiekon väristä. Heidän roolinsa on toteuttaa imperiumin käskyjä. Jos käsky on siirtää tehtaat Kiinaan, niin tapahtuu. Jos käsky on siirtää Suomeen arabeja, niin tapahtuu. Jos käsky on lukita orjat häkkeihinsä, niin tapahtuu. Sooloilusta saa pääroolin mestauslavalla Saddamin ja Gaddafin seurana. Maailma on jättimäinen teatteri.

  Orjan valta imperiumissa on tasan 0. Tietysti on hallitsemisen kannalta hyödyllistä, jos orjat kuvittelevat olevansa vapaita, valitsevansa johtajansa, puolustavansa isänmaataan ja suojelevansa omaa ja muiden terveyttä. Eriasteiset gladiaattoritappelut vaikuttavat tuottavan aristokratialle erikoista huvitusta.

  Moderni lääketiede on osa imperiumin hallintoa. Imperiumi ei halua itsenäisiä, älykkäitä, rohkeita ja terveitä orjia. Voisivat kapinoida. Tavoite on riippuvainen, tyhmä, pelokas ja sopivasti sairas orja. Nykyiseen tragediaan liittyen, muutama tosiasia viruksista:
  1) EI TARTU
  2) Yleisesti, EI AIHEUTA SAIRAUTTA
  3) Aiheuttaa sairauden ROKOTTEENA
  Lue uudestaan. Ja uudestaan. Ja uudestaan. Ja uudestaan. Ihan niin monta kertaa kuin tarvitaan.

  Sitten jos ja kun haluat tietää MIKSI näin, logiikan voi lukea tuolta:
  https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/fcjwrg/the_deception_of_virology_vaccines_why/
  https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/euj3z1/vaccine_science_and_the_intentional_myth_of/

  Ei, ei ole virologien ja lääkärien salaliittoa. He vain eivät tiedä, mitä he tekevät. Heidät on aivopesty, ohjelmoitu tartuntatautiuskontoon. Kuten meidät kaikki. Siksi suotakoon heillekin anteeksi.

 14. ”UNDERSTANDING THE CORONA VIRUS HOAX”
  by T. Matthew Phillips, Esq.

  The Corona virus is man-made. It’s a laboratory invention. And it’s patented. Disturbing but true.

  Close your eyes. Imagine a world where disease-carrying pathogens are considered “inventions.” Now open your eyes. You live in that world!

  There are at least 36 patented strains of Corona virus. The U.S. Patent Office indicates the most recent Corona virus invention is Patent No. US10130701B2 (Nov. 20, 2018). Click on the below link — and see for yourself —

  Corona Patent –> https://patents.google.com/patent/US10130701/en

  So, what’s a Corona virus? It’s a virus that reportedly causes runny nose, coughing, sore throat, and sometimes a fever. According to WebMD: “In most cases, you won’t know whether you have a coronavirus or a different cold-causing virus.” In other words, it’s just the common cold.

  But common cold outbreaks are not scary enough to prompt lawmakers to enact new vaccine mandates. So they crank-up the fear factor with horror movie headlines and apocalyptic images of sinister undertakers dressed in creepy-looking HAZ-MAT outfits!

  Yes, folks are being infected with the LAB strain of the virus. But if this fact ever leaks-out, the Corona Caper will unravel. So the authorities LIE TO US. They claim the outbreaks are caused by elusive, WILD strains of the virus. But remember, Corona virus is an “invention.” There is no WILD strain of the virus!

  The mainstream media have begun their Corona disinformation campaign. Gov’t lapdogs at USA Today report on what they call “bogus theories” that the Corona virus is patented. Um, okay, — but it *is* patented. Not a “theory!” It’s a “factoid” capable of verification at the U.S. Patent Office.

  According to USA Today, the Corona patent is just a social media myth. But USA Today is a fake news peddler! They get paid to run “ads” alongside their news stories. And the more ad revenue they receive, the more fake their stories become.

  Hey! There’s a Quest Diagnostics lab on every street corner in America! There’s no reason to avoid scrutinizing the Corona virus under a microscope! But mainstream science has no wish to study, research, or gain understanding about the origins of infectious outbreaks or how they spread. Mainstream science is too busy creating fear and panic — to sell vaccines.

  Once you see the fraud in how they “confirm” the identity of the virus that supposedly caused the outbreak, you suddenly see the fraud in the outbreak itself. All outbreak hoaxes unravel once you realize that “confirmed” cases of the dreaded disease are never actually “confirmed” under a microscope.

  Consider this — many scientists are employed as “virus hunters.” Their only job is to search for new viruses. If they find one — they quickly bring it into captivity — to patent it! Capitalism has a way of turning nature into commodities. And yet, whenever there’s an infectious outbreak, presumably caused by new, WILD viruses, nobody ever goes hunting for these new, WILD viruses! (Get it?)

  Guess what? Ebola virus is patented. AIDS virus is patented. Measles virus is patented. And so is Chickenpox virus, Zika virus, SARS virus, MRSA virus, Avian flu virus, etc. Any virus you can name — it’s patented. All viruses now in captivity are patented.

  And all Corona outbreaks are staged media events! For goodness’ sake — no Corona outbreaks exist in the historical record!

  Remember when your mom told you how to care for diseases like Mumps, Measles and Coronas? Remember that time you stayed home from school for a week with a bad case of the Coronas? NO! Because the Corona virus never existed until Bill Gates paid some slob to invent it — so they can have more outbreaks — so they can sell more vaccines — so they can kill-off more useless eaters — so they can roll-out their new world order!

  “If we do a really great job on new vaccines, health care, and reproductive health services, we could lower world population by 10 or 15 percent.” – Bill Gates

  • Siitä on jo vuosia kun WHO myönsi että nykyään kierrossa olevat poliokannat ovat peräisin rokotteista, eivät villejä.

   Tiesittekö että WHO:ta johtaa Tedros Adhanom/ . Mies on ollut Etiopian terveysministeri ja ulkoministeri mutta myös terroristijärjestö TPLF.n (Tigray People´s Liberation Front https://www.britannica.com/topic/Tigrayan-Peoples-Liberation-Front ) politbyroon jäsen. Tigrayt edustavat 6,1 prosenttia Etiopian väestöstä joten voitte päätellä millaisin keinoin valtaan tultiin ja miten siellä pysyttiin.

   TPLF löytyy Global terrorist -tietokannasta edelleen terroristijärjestönä https://www.start.umd.edu/gtd/search/Results.aspx?perpetrator=2127

   Adhanom mm. kielsi humanitaarisen avun (lääkkeet ymv.) Etiopian amharoilta ennen kuin hänet valittiin vuonna 2017 Maailman terveysjärjestö WHO:n johtoon. https://www.ambapu.org/sites/default/files/2017-04/APU_opposes_candidacy_of_Dr_TAG.pdf sekä piilotteli kolera-epidemiaa antamalla sille uuden nimen. Näistä ja muista syistä (kuten nälänhätä + poliittiset katoamiset) Adhanomin kaudella noin 8 prosenttia väestöstä kuoli.

   Kun Adhanomista tuli ulkoministeri alkoivat toisinajattelijat ja toimittajat kadota. Etiopian nykytilanne muistuttaa Kiinaa valvontakoneistoineen ja yhden puolueen järjestelmineen.

   WHO:n rahoitus tulee 80-prosenttisesti yrityksiltä kuten Coca-Cola, Exxon Mobil, Rio Tinto, Gold Fields, Anglo-American, Pfizer, Nestle, Pepsico, Kraft Foods, Merck, Novartis jne. https://www.foreignaffairs.com/articles/2011-11-09/how-private-companies-are-transforming-global-public-health-agenda Yksikään yrityksistä ei ole hyvämaineinen mitä tulee ihmisoikeuksiin, ympäristönsuojeluun tai työntekijöiden kohteluun. Korruptio rehottaa ja rahoja katoaa. https://apnews.com/dcf8914d99af49ef902c56c84823e30c

   WHO:n rokotushulluilta säätiöiltä (esim. Bill&melinda Gates Foundation) saama rahoitus, yritysmaailmasta tuleva rahoitus sekä sen yritysmaailmasta tulleet, pandemiajulistuksista päättävät asiantuntijat https://www.who.int/intellectualproperty/topics/ppp/en/ selittänevät täysin, miksi WHO ei ole saanut aikaan mitään parannusta terveyteen liittyvissä asioissa missään päin maailmaa.

   Tältä porukalta maailman hallitukset ottavat ohjeensa mitä tulee terveydenhuoltoon ja globaaleihin terveyskriiseihin. Miettikääpä sitä.

   • Aivan…. totuus on taruakin ihmeellisempää. Rikollisorganisaatio WHO on rikollisorganisaatio YKn alajärjestö…. YKn on perustanut puolestaan Vatican/Jesuiitta-mafia… ja heitä hallitsee – Black Nobility!

    Näin ollen, YK (United Nations) on se, joka alajärjestöjensä kautta pitää huolen siitä, että ihmiskunnan sodat, kärsimykset ja köyhyys jatkuu ja lisääntyy. Yksikään valtio ei ole itsenäinen…. kaikki kansallisvaltiot, ja kaikki kansainväliset organisaatiot sekä suuryritykset seisovat saman – rahajärjestelmää hallitsevan pedon – sateenvarjon alla.

    UNITED NATIONS:
    NATO
    European Commission
    Council on Foreign Relations
    Various central banks
    Big corporations
    Secret services (eli CIAn alla toimiva suojelupoliisiverkosto)
    Numerous secret societies and cults, such as Freemasonry (“The Brotherhood”) and Opus Dei

    SPECIALIZED AGENCIES OF THE UNITED NATIONS:
    Food and Agriculture Organization (FAO)
    International Civil Aviation Organization (ICAO)
    International Fund for Agricultural Development (IFAD)
    International Labour Organization (ILO)
    International Maritime Organization (IMO)
    International Monetary Fund (IMF)
    International Telecommunications Union (ITU)
    United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO)
    United Nations Industrial Development Organization (UNIDO)
    Universal Postal Union (UPU)
    World Bank Group:
    IBRD: International Bank for Reconstruction and Development
    IDA: International Development Association
    IFC: International Finance Corporation
    World Health Organization (WHO)
    World Intellectual Property Organization (WIPO)
    World Meteorological Organization (WMO)
    World Tourism Organization (UNWTO)

    Tässä mainittu vain pieni osa YKn agenteista…

    http://themillenniumreport.com/2016/08/jesuit-order-all-roads-lead-to-the-black-pope/

 15. Se mitä haluaisi koronahysterian lisäksi kuulla tiedotuksesta on normi kausi-influenssan statsit. Toisi suhteellisuudentajua. Paljonko vaikka Italiassa kuolee vuodessa kausi-influnessaan…? Oletan 10x Suomen määrä, kun populaa on 10x Suomen popula. Suomessa tähän kuolee vuodessa usea sata, ehkä tuhat. Siis Italiassa olisi jopa 60.000 kuolemaa vuodessa.

  Joo, uusi ja pelottava on ja ei ole immuniteettia kansaan vielä kertynyt, mutta onko tämä lopulta influenssa muiden joukossa. Siis maan talouden ja yritysten tuhoaminen on hätävarjelun liioittelua.

 16. Kaikesta huolimatta Albert Camun filosofinen ajatus: Ainut tapa taistella ruttoa vastaan on rehellisyys, pätee myös tänä päivänä.

  Rehellisyyttä mietittäessä lienee oikeus kysyä, voiko oikeuskansleri perustella Kiinan ja Italian epidemioiden perusteella matkustuskieltoa Suomessa ? Miksi oikeuskansleri jättää kokonaan huomioitta ympäristön saastumisen niin Kiinassa kuin Pohjois- Italiassakin?

  Kiinan Wuhan on maailman saastuneimpia teollisuuskaupunkeja, jossa suurella osalla ihmisiä on niin kutsuttu Pekingin yskä ja sen seurauksena vioittuneet keuhkot. Lombardiaa Italiassa sanotaan Euroopan Pekingiksi. Lisäksi molemmat alueet ovat ihmismääriltään ja elintavoiltaan aivan erilaisia kuin Uudella maalla.
  Pandemia käsitteenä on kärsinyt aika suuren inflaation WHO:n poistettua toukokuussa 2009 siihen asti pandemiaa määrittävän seikan : kuolemantapausten määrä.Bill Gatesin uskottavuus on alkanut rapautua WHO:n myötä. Bill ja Melinda Gates säätiön rahoittamien poliorokotusten avulla taudin häviäminen minimiin on ollut kauan tae uskottavuudelle.
  AIDS; ebola, sars1 , sikainfluenssa, zikavirus ja pari muuta ovat kuitenkin syöneet niin WHO:n kuin Bill Gatesin uskottavuutta ympäri maailmaa. Maailman terveysjärjestö on nykyisin yli 80 prosenttia yksityistetty ja Bill Gates rahoittaa sitä niin säätiönsä kuin lääkevalmisteyrityksensä kautta likemmä 20 %. Sääntöjä WHO:ssa muutetaan tarpeen mukaan nyt myös kaupalliset yritykset saavat osallistua WHO:n päätösten tekoon. Eikä luottamusta WHO:hon lisää varmaan sekään että WHO laskee yhdessä Maailman pankin kanssa pandemiapapereita liikkeelle aina 11 %:in korkoon asti, Sijoittajien on saatava tuottoa, jolloin pandemiasta (esim ebola) eniten kärsineet maat olivat toissijaisia taloudellisen avun saajia.

  Voidaanko pandemia voittaa eristämällä ihmiset toisistaan, kysytään myös Ylellä? Jos puolustusministeri Kaikkosta on uskominen koronavirusepidemia ei ole kovin vaarallinen. Miksi sitten evätään ihmisiltä vasta-aineiden luonnollinen kehittäminen.

  USA on nyt kehittämässä nk. passiivista rokotetta, ”koronakausi-influenssasta” parantuneiden ihmisten verestä kerättyjen antivirusten avulla. Jos Bill Gatesin patentoimassa sars covid 19-viruksessa ei kyse ole luonnossa esiintyvästä viruksesta, myös potentiaalisen rokotteen vaikuttavuus kyseenalaistuu.

  Meilläkin on julistettu poikkeustila. – Mitä Marinin hallitus ja Suomen presidentti oikeastaan pelkäävät ? Se ei voi olla Kaikkosen asteikolla, ei kovin vaarallinen koronavirusepidemia.

 17. https://steigan.no/2020/03/hav-sanktionerna-och-radda-liv/

  Kriisissä oma hätä on lähinnä. Linkin artikkelissa ruotsalainen toimittaja Patrik Paulov kirjoittaa maista joihin kohdistuvat EU:n ja USA:n sanktiot jotka ovat aiheuttaneet tuhoa näiden terveydenhuollolle. Paulovin mukaan EU:n päätökset edellyttävät yksimielisyyttä, eli Syyriaan kohdistuvat sanktiot olisivat jo aiemminkin olleet esim Suomen estettävissä. Näin Suomi ottaa myös täyden vastuun. Keväällä ne tulevat uusittaviksi. Tätä se kaikkiin ytimiin menevä linja (Paavo Lipponen y.m.) tarkoitti, menoa pimeyden ytimeen. Ollaan kaikissa pöydissä mukana pahanteossa ja pidetään suu kiinni jotta selkään taputettaisiin. Tulilinjalla ovat nyt erityisesti Iran ja Syyria. Iranin kanssa EU:n piti joustaa mutta jousto on jäänyt tyhjäksi eleeksi kun kauppaa käyville yrityksille ei kyetä turvaamaan joutuminen USA:n kostotoimenpiteiden kohteeksi.

  Paulov ei tässä yhteydessä erikseen mainitse Irakia josta tuhoaminen aloitettiin. Irak oli pitkään alueen kehittynein maa terveydenhuollon osalta, kunnes 90-luvulla alkoi kuristaminen joka johti mm. puolen miljoonan lapsen menehtymiseen (tarpeellinen hinta, ulkomin. Albright). Libyalla oli kehittynyt terveydenhuolto samoin kun Syyrialla. Saudien pommittama Jemen lienee kaikkein vaikeimmassa asemassa.

 18. @Truth_hunter 25.3.2020 at 19:19

  Makow: — He (Nwo-mafia) loivat flunssahysterian tuhoamaan vapauden

  Makow – They Created Flu Hysteria to Destroy Freedom
  So far, the new coronavirus has led to more than 220,000 illnesses and more than 9,300 deaths worldwide. But that’s nothing compared with the flu, also called influenza.

  Last year, between 300,000 and 600,000 people died worldwide from the common flu.

  In the U.S. alone, the flu has caused an estimated 36 million illnesses, 370,000 hospitalizations and 22,000 deaths this season alone.

  I’m not a drug and vaccine pusher (i.e. an MD) but I predict the coronavirus panic will be over by the end of flu season (May.) They upgraded the common flu to “pandemic” as a flimsy pretext to attack our civil rights.

  **——Toistaiseksi uusi koronavirus on johtanut yli 220 000 sairauteen ja yli 9 300 kuolemaan maailmanlaajuisesti. Mutta se ei ole mitään verrattuna flunssaan, jota kutsutaan myös influenssaksi.

  Viime vuonna 300 000 – 600 000 ihmistä kuoli maailmanlaajuisesti yleiseen flunssaan.

  Pelkästään Yhdysvalloissa influenssa on aiheuttanut arviolta 36 miljoonaa sairautta, 370 000 sairaalahoitoa ja 22 000 kuolemaa pelkästään tällä kaudella.

  En ole lääkkeiden ja rokotteiden työntäjä (ts. lääkäri), mutta ennustan, että koronaviruksen paniikki on ohi flunssakauden loppuun mennessä (toukokuu.). He tekivät yleisestä flunssasta ”pandemian” ja hyökkäsivät sen varjolla kansalais oikeuksiemme kimppuun.
  —–
  7. The coronavirus must be seen in the context of an ongoing communist attack on the West by the communist central bankers. Think migration, pornography, promiscuity, gender dysphoria and false flag terror (9-11, Sandy Hook, Paris, Nice etc.) Even after this virus panic fades into memory, this attack will continue.

  8. Italian Governor Zaia from the Veneto region said:

  ”80% of all sick people heal by themselves, 15% need medication and 5% need to have hospital attention. All 17 people who died already, had advanced health issues. No healthy person who caught the coronavirus has died. It’s an alarm with no foundation. In the beginning they reacted the way they did because they didn’t have any real information about the virus. But after seeing what it is, the information is too exaggerated.”
  https://www.henrymakow.com/2020/03/Common-Flu-is-Rebranded-to-Create-Havoc.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204526

  • Yhdysvaltain suhteen on muistettava, että heidän terveydenhuoltojärjestelmänsä ei ole sellainen kuin Pohjoismaissa. Tterveydenhuolto on yksityistetty joten siellä täytyy olla henkilökohtainen vakuutus. Jos siihen ei ole varaa niin sitten olet lähinnä omillasi.

   Kun itse olin jenkeissä niin todella ensimmäinen kysymys lääkintäkeitaassa on ”Onko sinulla vakuutus/ Missä yhtiössä vakuutuksesi on?” eikä laastariakaan heru ennen kuin nuo tuommoiset on selvitetty.

 19. Korona-helvetti riehuu yhä maapallolla, vaikka jotkut uutisoinnit myöntävät, että itse tautiaalto on jo osassa maailmaa hellittämässä ja lisääntyvä tieto lieventää paniikkia. On paljon myös rehellisiä asiantuntijoita, jotka ilmaisevat epäilyksensä nykyisten torjuntatoimien järjellisyyden suhteen. Pahin epidemia-aalto voi olla jo takanapäin. Sen sijaan viruksesta irtirevityn paniikin varjolla on nyt tehty maailmanhistorian nopein ja rajuin poliittis-kulttuurinen vallankumous, jonka myötä globalistinen eliitti betonoi valtansa, vaientaa protestiaallot ja pystyy viemään eteenpäin suunnitelmiaan väestöjen sitä häiritsemättä. Kansantaloudet ajetaan tietoisesti kaaokseen ja tuloksena on iso joukko toimettomia ja turhautuneita kansalaisia. Ylimitoitetut ja totalitaristiset torjuntatoimet lisäävät väestöjen stressiä, turhautumista ja näköalattomuutta.

  Koettakaapa arvata, mihin näitä nyt tuotettuja turhautuneita joukkoja aiotaan seuraavaksi käyttää. Ehkä arvasittekin oikein eli sotaan. On lähes 100% varmaa, että ainakin USA masinoi tulevan kiukkuisen joutoväkensä sotaretkelle jonnekin päin maailmaa. Ja vihollisia USA:lla riittää, koska maa on huolellisesti kylvänyt kärsimystä ja kuolemaa ympäri planeettaa. Mestaririkolliset taustalla manipuloivat väestöjä ja aikovat tuhon kautta kaapata koko maapallon itselleen eikä paikalle ilmesty James Bondia helvetinkoneita pysäyttämään. Päinvastoin, maailman James Bondit toimivat nyt kuumeisesti viedäkseen tuhosuunnitelmat aina perille asti.

 20. Upporikkaat yksityiskoneillaan pakoon koronavirusta. Sauve qui peut!
  Yhdysvaltalaistutkimusten perusteella eriarvoisuus lisää sairastumisia kaikissa yhteiskuntaluokissa. Yksityiskoneet suoltavat USA:n itärannikon saarille (Nantucket ja Martha’s Vineyard) rikkaita, jotka pyrkivät karkuun koronalta. Cape Codin satamassa on saarilauttoihin pitkät kaarajonot. Saarilla on kolmisenkymmentä tuhatta ympärivuotista asukasta. Ympärivuotiset pelkäävät, että suurkaupunkien jengi tuo koronavirusta saarille.
  Terveydenhoidon kapasiteetti ei riitä suurelle joukolle koronan tartuttamia.
  Brittilehti Guardianin mukaan superrikkaat kiitävät yksityiskoneillaan maihin, joissa koronasta ei ole toistaiseksi havaintoja. Joillakin on omia bunkkereita, joihin he sulkeutuvat.[*]

  Joko ollaan viimeisellä rannalla?
  ———-
  [*] Se muuten siitä kapitalistien, uusliberalistien ja superrikkaiden solidaarisuudesta. USA:ssa 43 miljoonaa köyhyysrajan alapuolella sinnittelevää.

  Good Night, and Good Luck!

  Postskriptumi: Ja sehän tässä huolestuttaa
  että miten käy sen globalisaation?
  entä Brysselin-suihkukonematkailun?
  entäs ne poskisuudelmat?
  Miten käy vapaan liikkuvuuden?

 21. @Tapio Kuosma 26.3.2020 at 12:41
  Kuinka kaikki tuo eliitin ällöttävä itsekkyys ja raadollisuus on voinut nousta pintaan, nousta hallitsemaan planeetan elämää ja kurjistamaan sitä?
  Kuinka ihmeessä kun meille harva se päivä kerrotaan että saamme elää ’länsimaisessa arvoyhteisössä’ joka vie demokratiaa kehitysmaihin jotka vielä elävät pimeyden keskellä.

  Kansallinen vastarinta sivustolla mielenkiintoinen artikkeli (edustuksellisesta) demokratiasta (ED) josta poimin muutaman kohdan ja kommentoin niitä **……
  Demokratia – rahalla täytettävä tyhjä ideologia
  20.3.2020 17
  https://www.vastarinta.com/demokratia-rahalla-taytettava-tyhja-ideologia/

  Platonin kenties tunnetuimmasta teoksesta Valtio, käy ilmi suuren kreikkalaisen filosofin Sokrateen mielenkiintoinen keskustelu Adeimantosin kanssa. Sokrateen yrittäessä saada Adeimantosia näkemään demokratian viat, vertaa hän yhteiskuntaa laivaan, ja kysyy Adeimantosilta että jos hän olisi lähdössä merimatkalle, kenelle hän uskoisi päätöksen siitä, kenen tulisi olla laivan kapteeni.

  ”Käytäntö demokraattisesta puoluetoiminnasta taas menee niin, että koska rahanluontimonopoli on luovutettu kansalliselta tasolta yksityisille kansainvälisille pankeille, jotka täten suvereenisti kontrolloivat valtion rahavirtoja, ne eivät koskaan myöntäisi ”vääränlaista” politiikkaa ajavan puolueen johtamalle hallitukselle sen tarvitsemaa, ja valtion pyörittämiseen välttämätöntä rahoitusta.”

  **— Tuo tietysti kumoaa jo ajatuksen että ED voisi olla demokratiaa. Mutta ei se voi olla sitä muutenkaan koska siinä on välikäsi joka edustaa äänestäjää. Se jo kumoaa ajatuksen että kyse olisi demokratiasta (kansanvallasta) sillä eihän ole taetta että välikäsi lopulta toimisi sille äänensä antaneen olettamalla tavalla.

  ”Miksi demokratia sitten on niin kykenemätön ratkomaan tämän päivän ongelmia?”
  **— Juuri siksi koska ED ei ole demokratiaa eli todellisuudessa ongelmia ei ratkotakaan demokratian avulla vaan demokratiaksi naamioituneen demokratian eli ED:n avulla.

  ”Demokratia paljastaa todelliset kasvonsa rahaeliitin palvelijana
  Kun demokratian onttoutta koliseva ja täten myös rahalle perso ideologia menee lopulta vääjäämättä ristiin kansan etujen kanssa ja kansalaiset alkavat tätä riistoa vastaan järjestäytymään, niin silloin demokratiasta kuoriutuu määrätietoinen ja jopa verenhimoinen pyöveli, joka hyökkää omia kansalaisiaan vastaan rajusti ja armoa tuntematta.

  Esimerkiksi vainoamalla ”väärinajattelijoita”, rajoittamalla sananvapautta ja rankaisemalla ”vääristä” ääneen lausutuista mielipiteistä ja jopa totuuden puhumisesta, muuntelemalla ja soveltamalla kokoontumislakia, häiriköiden todellisten oppositioliikkeiden toimintaa kaikin mahdollisin tavoin ja lopulta kieltäen ne kokonaan. Erityishuomiona mainittakoon, että demokratialle ei ole minkäänlainen ongelma turvautua myöskään puhtaaseen väkivaltaan, yrittäessään tukahduttaa kansan pyrkimykset vapauteen rahaeliitin ikeestä.”

  **—- Ja syy taas sama: koska ED ei ole oikeaa demokratiaa vaan edustuksellista jossa edustajaksi pääsee petturi, Judas-pukki, joka ei sitoudu antamiinsa lupauksiin vaan on lopulta lojaali sponsorilleen, raha- ja korporaatioeliitille.

  ”Demokratia sokeana, rampana ja rahaa palvelevana ideologiana, jättää kansan ja kansallisomaisuuden täysin suojattomaksi kansainvälisten suuryhtiöiden, pankkien ja finanssiterroristien riistettäväksi, ja lopulta luovuttaa jopa oman kansansa korvattavaksi kokonaan Afrikasta ja Lähi-idästä tulleiden ”pakolaisten” invaasiolla, täten myös tuhoten peruuttamattomasti luonnollisesti kehittyneen ja ainutlaatuisen geeniperimän ikuisiksi ajoiksi.”

  **——Juuri näin ja juuri siksi koska kyse ei ole oikeasta demokratiasta joka tarkoittaa kansanvaltaa. Juuri siksi kansan tahto ei toteudu tai toteutuu kansanedustajien tulkintana siitä ja jopa täysin eri muodossa kuin kansa ajatteli ja toivoi. Ja eduskunta jopa vastustaa kansan äänestyksiä … ilmeisesti peläten? ettei kansa seisokaan sen hyväksymien hallituksen toimien takana.
  Miksi tätä kutsutaan demokratiaksi? Kysehän on koko demokratia sanan raiskauksesta.
  Oikea ja todellinen demokratia perustuu kansanäänestyksiin joissa kansa joko hyväksyy tai hylkää hallituksen tekemät päätökset.
  Toimiakseen tehokkaasti se vaatii myös puolueettoman median joka ei ole pienen eliitin hallussa eikä voi manipuloida kansaa tuon eliitin haluamalla tavalla päätöksiä tehtäessä.

  Tämäkään tuskin aina takaa parasta mahdollista tulosta mutta kansan enemmistön kykyyn on voitava luottaa. Ja tämä on käytännössä ainoa tie estää ED:n mahdollistama vallanhimoisten huijareiden nousu valtaan koska kansan enemmistön huijaaminen on aina vaikeampaa kuin yksilön huijaaminen.

  On sanottu että ideaali tilanne on valistunut ja vahva kansanjohtaja joka kuuntelee kansaa ja asettaa aina kansan edun etusijalle. Vaarana on kuitenkin luisuminen yksinvaltaan ellei hän ole valmis mittauttamaan kannatustaan kansan mielipiteellä.

  • Edustuksellinen demokratia on hierarkia.

   Minua on jo vuosia ihmetyttänyt että useimmat eivät ole koskaan tulleet ajatelleeksi asiaa. Johtuu kaiketi siitä, että koulussa opetetaan meidän elävän demokratiassa ja vallanmedia ylläpitää harhaa koulun ulkopuolella.

 22. Se on kyllä jännä että epidemian vähättelijöitä löytyy kovasti paljon Venäjän faneista,
  Heitä ei paljoa aiheuttamansa lisäkuolemat haittaa.

  Mutta vastapainoksi faktapohjaisempaa:

  Italian dataa (siellä on pieniä paikkakuntia joissa jokainen on testatttu).

  Sairastuneista:
  0-18v 1,2%
  19-50v 24%
  51-70v 37,3%
  >70v 37,6%

  Oireettomia 6,7%
  Epäselviä oireita 10,6%
  Hieman selviä oireita 6,7%
  Lieviä oireita 46,1%
  (edellisistä 70% johtuen sairaus voi jäärä huomaamatta, tautia voi levittää vahingossa, tällaiset ei tule suomessa testeihin)
  Vakavia oireita 24,9% (tarvitsevat lisähappea yms. huomattava osa kuolee ilman hoitoa)
  Hengenvaarallisia oireita 5% (kuolevat varmuudella ilman hengityslaitetta)

  Kuolleisuus Italiassa.
  0-9: 0%
  10-19: 0%
  20-29: 0%
  30-39: 0,3%
  40-49: 0,4%
  50-59: 1%
  60-69: 3,5%
  70-79: 12,5%
  80-98: 22,7%

  Keskimäärin 7% tartunnan saaneista kuoli.

  Kiinassa kuoli hieman enemmän nuorta väkeä.

  Taudin itämisaika yleensä alle 14vrk, ennen kuin oireet ilmenee ja henkilö otetaan testeihin.
  Teho-osasto kutsuu 10 vuorokautta oikreiden ilmenemisen jälkeen.
  Kuolemat on tulleet 2-8 viikkoa oireiden alkamisen jälkeen.

  Kun kuolleiden määrää verrataan 14 vuorokautta aikaisemmin todettujen tartuntojen määrään,
  tällöin kuolleisuus kiinassa oli noin 5,7%.
  Kuolleiden prosentuaalinen määrä kasvaa rajusti jos huomioidaan 8 viikkoa hengissä kituuttaneet.

  Lähde:
  https://www.youtube.com/watch?v=-60EvBSLulo

  • + Italiassa ja Espanjassa hoidetaan enään vain alle 65 vuotiaita tehohoidossa, sitä vanhemmat irroitetaan hengityslaitteesta ja hengtyslaite laitetaan nuoremmalle tarvitsijalle.

  • Matemaattisesti kätevä varmaan äkkiä laskee koska Suomen tehohoitopaikat tulee tämän hetken tahdilla täyteen.

   Tämän hetken Suomen tehohoitopotilaat (24kpl) on peräisin 10 vuorokauden takaisesta sairastuneiden määrästä (272).
   Eli oireita saaneista 9% joutuu suomessa tehohoitoon.
   THL arvioi että todellisia tartunnan kantajia on 20-30x määrä eli heitä oli 5000-8000 10 vuorokautta sitten.
   Kaikista tartunnan saaneista on siis toistaiseksi alle 0,5% joutunut teholle.

   Mikäli virus käy läpi 80% suomalaisista tehohoitoa tulee tarvitsemaan 20 000 ihmistä.
   Tehohoitopaikkoja on suomessa alle 1000.
   Suurin osa heistä jotka ei tehohoitoa saa vaikka sitä tarvitsevat, tulevat kuolemaan.
   SIKSI taudin leviämistä pitää hidastaa. Epidemia loppuu vasta kun 80% väestöstä on saanut immuniteetin.
   Rokoite on tulossa saataville reilun vuoden päästä.

   Mutta emmie ole matemaattisesti kätevä.

   • Koska varoitin etten ole matemaatikko, rohkenen jatkaa.

    10vrk päästä pitäisi olla noin 81 tehohoitopotilasta.
    20vrk päästä noin 160.
    30vrk päästä noin 300.
    (suomessa on nyt 400 tehohoitopaikkaa, mutta tavoite on saada kasvatettua tuhanteen)
    40vrk päästä noin 600.
    50vrk päästä noin 1200.

    Jos Hallituksen toimet tehoaa, tapausten määrän kasvu pitäisi ensiviikon lopulla alkaa hidastua, toistaiseksi määrän kasvu on vielä kiihtynyt.

    • + Ruotsissa näyttäisi tehohoitopaikat täyttyvän 10…15vrk päästä.
     Jos jatkavat nykytahdilla kuolleita tullee noin 900 000.

  • ”Se on kyllä jännä että epidemian vähättelijöitä löytyy kovasti paljon Venäjän faneista,
   Heitä ei paljoa aiheuttamansa lisäkuolemat haittaa.”

   Olipa johtopäätös! Luotettavan datan ja siihen perustuvan asiapohjaisen uutisoinnin toivominen on ihan muuta.

   Ja jos ihmettelemme johdonmukaisuuden puutetta rajojen sulkemisessa so. kuka tahansa paitsi tavis saa kuljeskella miten mielii niin miten ihmeessä saat väännettyä siitä että joku tässä toivoisi lisäkuolemia rajoittamattoman liikuskelun seurauksena?

  • ”Se on kyllä jännä että epidemian vähättelijöitä löytyy kovasti paljon Venäjän faneista,
   Heitä ei paljoa aiheuttamansa lisäkuolemat haittaa.”

   Todella naurettavia ja lapsellisia kommentteja tällaiset. Ja tämä ei ollut kyseiseltä henkilöltä muistaakseni ensimmäinen.

 23. Coronavirus: Washington And London To Blame
  By Lasha Darkmoon on March 25, 2020

  Darkmoon – March 25, 2020

  China is not to blame for Coronavirus. The real culprits are Washington and London. They started the ball rolling in their desperate bid to dominate the world and survive the coming economic storms.

  By Andre Vltchek
  Information Clearing House — March 24, 2020

  Presented by Lasha Darkmoon
  with additional pictures and captions by way of commentary

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204490

 24. Tappavista vitsauksista

  ”Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
  mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
  ei ole mitään uutta auringon alla.
  Vaikka jostakin sanottaisiin: katso, tämä on uutta,
  on sitäkin ollut jo muinoin,
  kauan ennen meitä.”
  (Saarnaaja)

  2010-luvun keskivaiheilla maailman tappajavirustilanne näytti seuraavanlaiselta (luettelo ei ole tyhjentävä):

  Denguekuume: Denguekuume surmaa joka vuosi 12 500–25 000 ihmistä.
  Virusta levittävät aedes-suvun hyttyset. Tartunnan on saanut vuosittain noin 50 – 100 miljoonaa ihmistä. Kahdenkymmenen viime vuoden aikana tauti on yleistynyt nopeasti, mihin pidetään syynä kaupungistumista.

  Ebola: Länsi-Afrikassa vuonna 2014 alkanut ja 2016 alussa loppuneeksi julistettu ebolaepidemia on historian laajin. Ebolan zaire-muunnokseen sairastuneista kuoli jopa 50 – 75 prosenttia. Tautiin kuoli lokakuun 2014 alkuun mennessä noin 4 000 ihmistä Länsi-Afrikassa (lähinnä Guineassa, Liberiassa ja Sierra Leonessa). – Kongon demokraattisessa tasavallassa (ainakin Pohjois-Kivun ja Iturin maakunnissa) puhkesi kesällä 2018 ebolaepidemia. Tautiin sairastui 7. huhtikuuta 2019 mennessä yli 1 150 ihmistä, ja kuolleita oli yli 730.

  Espanjantauti: Espanjantauti oli vuosina 1918–1919 riehunut pandemia, jonka aiheutti harvinaisen tappava influenssa A:n alatyyppi H1N1. Pandemia kesti puolitoista vuotta. Arviot kuolleiden määrästä vaihtelevat 30 miljoonasta 100 miljoonaan.

  Hepatiitti: Hepatiitti on viruksen aiheuttama maksatulehdus, johon kuolee maailmassa vuosittain arviolta miljoona ihmistä. Eniten kuolemia aiheuttaa B-hepatiitti, noin 600 000. Hepatiitti C surmaa arviolta 350 000 ja hepatiitti E 70 000 ihmistä vuodessa.

  HI-virus: HI-virus on vaatinut kolmessa vuosikymmenessä noin 25 miljoonaa kuolonuhria.
  HI-viruksen aiheuttamaan aidsiin kuolee vuosittain 1,6–1,9 miljoonaa ihmistä.

  Influenssa: Influenssa on viruksen aiheuttama äkillinen hengitysteiden tulehdus, johon kuolee vuosittain 250 000 – 500 000 ihmistä. Viruksia on kahta päätyyppiä (A ja B).

  Isorokko: Isorokko eli variola on yleisvaarallinen, vuonna 1980 luonnosta hävitetyksi julistettu, virusperäinen tartuntatauti. Isorokko on ollut ihmiskunnan vitsaus antiikin ajoista asti. Variola major (viruksen patogeenisempi kanta) aiheutti pahan rokkotaudin, jossa kuolleisuus oli noin 30 prosenttia. Isorokon surmasaldo kohoaa satoihin miljooniin.

  Keltakuume: Tuhoisiin virustauteihin on kuulunut myös hyttysen välityksellä leviävä keltakuume, joka on aiheuttanut aikoinaan tuhoisia epidemioita. Nykyisin tautiin kuolee vuosittain noin 30 000 ihmistä. Kuolleisuus on noin kymmenen prosenttia.

  Papilloomavirus HPV: Papilloomavirukset aiheuttavat vuosittain noin 275 000 kuolemaa.
  HPV-viruksia tunnetaan yli sata tyyppiä. Osalla viruksen aiheuttama tulehdus johtaa kohdunkaulan syöpään, joka on naisten toiseksi yleisin syöpä maailmassa.

  Rabies (raivotauti, vesikauhu): Rabiekseen kuolee joka vuosi yli 55 000 ihmistä.
  Rabies on ensisijaisesti eläinten tauti ja tarttuu ihmiseen eläimestä. Tauti johtaa oireiden puhkeamisen jälkeen lähes väistämättä kuolemaan, mutta ennen oireiden puhkeamista sitä voidaan hoitaa rokotteilla.
  #
  Vuosittain satoja tuhansia tai jopa yli miljoona kuolemaa aiheuttavia viruksia ovat denguekuume, HI-virus, hepatiittivirukset, influenssa, papilloomavirus, rabies sekä rotavirus.

 25. Koronavirusta (COVID-19) ei enää pidetä Yhdistyneessä kuningaskunnassa vaarallisen tartuntataudin aiheuttajana (HCID).

  Part Two: Update on CoronaVirus : Unbelievable!!!
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204546
  Status of COVID-19
  As of 19 March 2020, COVID-19 is no longer considered to be a high consequence infectious diseases (HCID) in the UK.

  The 4 nations public health HCID group made an interim recommendation in January 2020 to classify COVID-19 as an HCID. This was based on consideration of the UK HCID criteria about the virus and the disease with information available during the early stages of the outbreak.
  Now that more is known about COVID-19, the public health bodies in the UK have reviewed the most up to date information about COVID-19 against the UK HCID criteria. They have determined that several features have now changed; in particular, more information is available about mortality rates (low overall), and there is now greater clinical awareness and a specific and sensitive laboratory test, the availability of which continues to increase.

  The Advisory Committee on Dangerous Pathogens (ACDP) is also of the opinion that COVID-19 should no longer be classified as an HCID.

  The need to have a national, coordinated response remains, but this is being met by the government’s COVID-19 response.

  Cases of COVID-19 are no longer managed by HCID treatment centres only. All healthcare workers managing possible and confirmed cases should follow the updated national infection and prevention (IPC) guidance for COVID-19, which supersedes all previous IPC guidance for COVID-19. This guidance includes instructions about different personal protective equipment (PPE) ensembles that are appropriate for different clinical scenarios.
  COVID-19: n tila
  ———-huono konekäännös jos ei osaa englantia
  19. maaliskuuta 2020 COVID-19: tä ei enää pidetä Yhdistyneessä kuningaskunnassa vaarallisena tartuntatautina (HCID).

  Neljän maan kansanterveyttä käsittelevä HCID-ryhmä antoi välivaiheen suosituksen tammikuussa 2020 luokitella COVID-19 HCID: ksi. Tämä perustui viruksen ja taudin osalta Yhdistyneen kuningaskunnan HCID-kriteerien tarkasteluun ja taudinpurkauksen varhaisessa vaiheessa käytettävissä olleilla tiedoilla.
  Nyt kun COVID-19: stä tiedetään enemmän, Ison-Britannian kansanterveyslaitokset ovat tarkistaneet viimeisimmät tiedot COVID-19: stä Yhdistyneen kuningaskunnan HCID-kriteerien perusteella. He ovat todenneet, että useat ominaisuudet ovat nyt muuttuneet; Erityisesti kuolleisuusasteesta (yleisesti ottaen alhainen) on enemmän tietoa, ja kliinistä tietoisuutta on nyt enemmän ja erityinen ja herkkä laboratoriotesti, jonka saatavuus jatkaa kasvua.

  Vaarallisten patogeenien neuvoa-antava komitea (ACDP) on myös sitä mieltä, että COVID-19: tä ei pitäisi enää luokitella HCID: ksi.

  Tarve kansalliselle, koordinoidulle vastaukselle on edelleen olemassa, mutta tämä tyydytetään hallituksen COVID-19-vastauksella.

  Ainoastaan ​​HCID-hoitokeskukset eivät enää hoita COVID-19-tapauksia. Kaikkien terveydenhuollon työntekijöiden, jotka hoitavat mahdollisia ja vahvistettuja tapauksia, tulee noudattaa päivitettyä kansallista infektioiden ja ehkäisyn (IPC) ohjeita COVID-19: lle, joka korvaa kaikki aiemmat IPC: n ohjeet COVID-19: lle. Tämä ohje sisältää ohjeita erilaisista henkilönsuojaimien ryhmistä, jotka soveltuvat erilaisiin kliinisiin tilanteisiin.

  https://www.gov.uk/guidance/high-consequence-infectious-diseases-hcid

 26. Britannian ja Ruotsin toimista näkee ettei kyse ole muusta kuin kausi-influenssasta. Näin näkevät COVID 19 myöskin esimerkiksi saksalaiset lääkärit Wolfgang Wodarg ja Claus Köhnlein.
  Köhnlein pitää Drostenin kehittämää PCR-testiä epäluotettavana koska testi näyttää myös kaikissa influenssavirustapauksissakin positiivista. Hän sanookin että testaus PCR on jo sinänsä väärin ja lopetettava. Testin kehittäjä myöntää itsekin ettei Covid 19 ole vaarallinen. Drosten on jo kehittämässä myös uutta versiota testistä.
  (Sivuhuomautus: Joka uskoi CO2 höynäytyksen, uskoo myös COVID19 huijauksen. Kyseessä ei ole mikään uusi tartuntatauti vaan helposti tarttuva kausi-influenssa.Luuleeko joku että Britannia ja Ruotsi toimisivat kuten toimivat jos kyse olisi kuukausia tai jopa vuosia kestävästä pandemiasta, joka tulee vaatimaan kymmenien-, satojentuhansien tai jopa maailmanlaajuisesti hengen)

  https://www.youtube.com/watch?v=xYmQdk4CvQg.

  • Kova huijaus koronalla on menossa. Totuus alkaa valjeta.
   Ranska auttaa lääkefirmoja tekemään voittoa koronalla.
   Why France Is Hiding a Cheap and Tested Virus Cure
   The French government is arguably helping Big Pharma profit from the Covid-19 pandemic
   PEPE ESCOBAR
   https://www.unz.com/pescobar/why-france-is-hiding-a-cheap-and-tested-virus-cure/
   ———
   The Coronavirus, Fear, and Poverty
   ISRAEL SHAMIR
   In Israel, as in a few other countries, they ordered the most severe lockdown: people aren’t allowed to leave their apartments unless to shop for food. Even a lonely walk along the seashore or in the park is forbidden, and there is the police and the army to enforce the ban.
   The Jewish state is the testing ground for the total surveillance world project. The corona will pass, but total surveillance is here to stay forever, predicted Yuval Noah Harari. Only fear of the pandemic could make people accept it, and the corona panic did it.

   The world is divided between those wishing to submit to the lockdown and those who preserve some sanity. The Masters of Discourse, the liberal media and its adepts are all for lockdown. The Guardian and the New York Times preach the mortal danger of the virus. TV networks are spreading panic. I have tried to watch Israeli TV News; there was no news, just hysteria online.

   There are islands of sanity. Sweden is standing firm as a great positive example. … The Swedish liberal media owned by Bonnier tried to spread panic but it was quickly brought to heel by the threat of a hostile takeover of the newspapers. Swedish elites understand that if they allow the country’s industries to collapse in the lockdown, Sweden would be thrown back into its 19th century poverty. This is too steep a price for sticking to the party line. Sweden has its own independent mind and a strong self-preservation instinct that allowed her to refuse the Euro and to navigate between the 20th century warring camps.

   Russia is still free and open, more or less. The Russian president sticks to the middle way. He went to visit Corona-stricken patients in a hospital near Moscow, like Napoleon in Jaffa. In a speech to the nation, he granted everybody a fully paid holiday week beginning this weekend. No lockdown for Mr Putin and his subjects, so the Russians can spend this extra holiday the way they like.
   A tug-of-war is going on between the Russian adepts of the Masters and the Putin supporters. Putin’s enemies, the Moscow liberals, called for Israel’s example to be followed, terminating the country’s production.

   We can refuse panic, deny lockdowns, forbid bailout of the bankers and the tycoons. Instead of the socialism for the rich and capitalism for the poor we have now, we can make the rich to pay for the rest by making the biggest capital transfer since Reagan and Thatcher, in the opposite direction. Let the whole expense of the Corona crisis be carried by Bill Gates, Jeff Bezos and other beneficiaries of the recent bountiful years. At the very least, the Europeans and the Americans can take a leaf from Putin’s book and provide full salary to their laid-off citizens. I think these measures will end the Masters desire to induce panic.
   https://www.unz.com/ishamir/the-coronavirus-fear-and-poverty/

  • Kyseessä taitaa olla vain laajamittainen rangaistustoimi siitä, etteivät väestöt oikein tahdo uskoa viralliseen narratiiviin, jota levitetään valtamedian tai puoluetoimistojen hallitsemien medioiden kautta. Iso osa kansalaisista intoutui jopa pitkäkestoisiin protesteihin, kun ei löydä itselleen uskottavaa vaikutuskanavaa, kuten puoluetta, joka aidosti ja luotettavasti ajaisi heidän asiaansa. Viikkojen mittainen kotiaresti ole mikään pikkujuttu, mutta toki yhä lievä rangaistus hallitsijan tahdon uhmaamisesta, jos verrataan entisaikoihin, jolloin alamainen menetti päänsä pienestäkin negatiivisesta eleestä. Jos nyt kumarramme todella syvään hallintoja, puolueita, YK:ta ym. globalistijärjestöjä ja valtamediaa, niin ehkä ne osoittavat armeliaisuutta alamaisiaan kohtaan. Anteeksi, olimme väärässä, suojelkaa meitä ja armahtakaa meitä.

   Toki kyseessä on myös aito torjuntareaktio tuntemattoman vaaran edessä, mutta jos infektion vaarallisuutta tarpeettomasti liioitellaan ja itsetarkoituksellisesti kovennetaan torjuntatoimia, niin teoria rangaistuksesta ja kostosta pitänee paikkansa. Kyse on myös savuverhosta, jolla väestöjen varallisuus ja tulovirrat puhalletaan lopullisesti yläluokan taskuihin. Kyseessä on siis luokkasuhteita peruuttamattomasti muuttava vallankaappaus. Näin ne tahot, jotka tunsivat valta-asemansa horjuvan, saavat sen uudelleen vakiinnutetuksi.

 27. Koko tartuntatautiteoria on suuri huijaus. Kusetuksen ydinpaholainen piilee teknisissä yksityiskohdissa ja filosofisissa oletuksissa. Harva heitä kyseenalaistaa.

  1) Virus on liian pieni optisesti havaittavaksi. Biologia ei kestä elektronimikroskoopilla kuvausta (raskaine valmisteluineen) muuttumatta/kuolematta. Virologi voi siis ottaa pysäytyskuvia korruptoineesta näytteestä. Videoon elävästä, kokonaisesta organismista tekniikka ei kykene. Kysymys: Kun AINOAT havainnot tehdään eläintarhan häkissä läpiammutuista yksilöistä, mitä voidaan päätellä saman villieläimen käyttäytymisestä LUONNOSSA? No ihan mitä vaan. Näin virologit ovat toki tehneetkin.

  2) Virus on kuollut kuin kivi. Ei kivellä voi olla suunnitelmaa maailmanvalloituksesta ja ziljoonien pienten kivikopioiden tuottamisesta. Vaikka tämä ilmeisen yleinen luulo onkin.

  3) Ihmisessä on paljon enemmän bakteereja kuin omia soluja. Ilman pieneliöitä kokonaisuus käy kuin öljytön polttomoottori ilman kaasutinta. Huonosti eikä kovin pitkään. SINÄ koostut pieneliöistä. Tarkkailepa taaperoikäistä hetki. Tunkee suuhunsa kaiken mitä löytää. Haluaako taapero sairastua vai etsiikö hän hyödyllisiä pieneliöitä elimistöönsä? Fiilistelepä suolistosi toimintaa antibioottikuurin jälkeen. Ruikuliripuli.

  4) Tartuntatautiteoriassa ulkopuolinen paha pöpö hyökkää ja elimistö puolustautuu. Tämä on sodan filosofia. Koska sinä koostut pöpöistä, tämä on yhtä viisasta kuin sota vasenta jalkaasi vastaan. Yhteistyöstrategialla jalan kanssa pysyy pystyssä paremmin. Näin elimistö yrittääkin toimia, ihan automaattisesti.

  5) Korrelaatio ei ole kausaatio. Ei palokunta ole syypää tulipaloon, vaikka usein samalle paikalle sattuukin. Viruksia on läsnä monessa sairaudessa. Kausaation todistamisen kanssa on hiljaisempaa.

  6) Virustyyppejä on paljon. Kuvissa heitä on solun sisällä. Ja heitä vaikuttaa putkahtavan ulos.

  Hypoteettinen kysymys: Havaitaan rakennuksessa olevan SERLAN KELTAISTA. Ulos tulee rekkakaupalla samaa tavaraa. Kumpi kuulostaa todennäköisemmältä:
  1) vessapaperirulla on infektoinut rakennuksen ja muuntanut sen omiin lisääntymistarkoituksiinsa.
  2) rakennus on tehty vessapaperitehtaaksi. tuotteella on järkevää käyttöä tehtaan ympäristössä.

  Virologien vastauksen edelliseen tiedämme. Toisesta vaihtoehdosta voi lueskella tuolta:
  https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/fcjwrg/the_deception_of_virology_vaccines_why/
  https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/euj3z1/vaccine_science_and_the_intentional_myth_of/

 28. Liikkumisvapauden muistoa kunnioittaen; eräänlainen pakina

  Suomen perustuslain 9. pykälä (Liikkumisvapaus):[*]
  Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa. – Jokaisella on oikeus lähteä maasta. (…) – Suomen kansalaista ei saa estää saapumasta maahan, karkottaa maasta eikä vastoin tahtoaan luovuttaa tai siirtää toiseen maahan. (…) – Ulkomaalaisen oikeudesta tulla Suomeen ja oleskella maassa säädetään lailla. Ulkomaalaista ei saa karkottaa, luovuttaa tai palauttaa, jos häntä tämän vuoksi uhkaa kuolemanrangaistus, kidutus tai muu ihmisarvoa loukkaava kohtelu.
  [*] Liikkumisvapaus on siis yksi Suomen perustuslaissa säädetyistä perusoikeuksista.
  #
  Turistit – ei Tuppukylään!

  Turistit, ei, nej Tuppukylään tänne!
  Täällä tauti on koko Euroopan.
  Fyffet viekää ja rikkaat ystävänne.
  Tää on karsseri pahin maailman.
  Olen kuullut on kaupunkeja tuolla,
  Tukholmaa, Pietarii ja Havannaa.
  Nähdä vain Tuppukylä, tautiin kuolla.
  Belizeen, Grenadaan paetkaa!

  Turistit, non, njet Tuppukylään tänne.
  Tämä rutto on koko Euroopan.
  Fyrkat viekää ja rikkaat ystävänne.
  Tää on vankila pahin maailman.
  Ilopaikat on kaikki meillä kiinni:
  raflat, kahvilat, pubit yksin tein.
  Edes kirjasto pysynyt ei auki,
  siihen turhaan mä kirjojani vein.

  Kerrotaan, että Roomaan teitä johtaa,
  Uusimaa meillä saarrettu jo on.
  Skoudet valmiina turistia kohtaa:
  Arresto! Stop! Tässä sakkolappu on.

  Vous autres touristes, allez-vous en!
  #
  Uusmaalaisten laulu (27.3.2020)

  Missä maat on mainiommat, vetreämmät veet,
  SKOUDET saartaa niemet, lahdet rakkaampata rantaa!
  Missä virrat viehkeämmät, salmet seljänteet,
  maa ja meri aulihimmin aarteitansa antaa!
  Uusmaa: Suomen KORONAssa [corona] helmi TUHOISIN,
  täällä kukkaan puhkeaapi tiede, TAUTIKIN,
  tääll’ on Suomen pää ja sydän, into hehkuvin,
  VIRUS PUREVIN.
  ¤
  Uudellemaalle liikkumisrajoituksia – Hallitus päätti uusista lisätoimista koronaepidemian leviämisen estämiseksi
  Liikenne- ja viestintäministeriö Sisäministeriö Valtioneuvoston viestintäosasto 25.3.2020 22.07
  TIEDOTE liikkumisrajoitukset
  Hallitus on päättänyt 25. maaliskuuta 2020 rajoittaa Uudenmaan maakunnan ja muiden maakuntien välistä liikennettä 27. maaliskuuta alkaen. Rajoitukset ovat voimassa 19. huhtikuuta 2020 saakka. Uusien liikkumisrajoitusten tarkoituksena on estää koronavirustartuntoja sekä hidastaa epidemian leviämistä Uudeltamaalta muualle Suomeen. Hallitus antoi liikkumisrajoituksia koskevan valmiuslain käyttöönottoasetuksen eduskunnan käsiteltäväksi 25. maaliskuuta.

  Liikkumisrajoitusten tultua voimaan Uudenmaan asukkaiden on pysyttävä maakunnan alueella. Muiden maakuntien asukkaat eivät voi käydä Uudellamaalla. Jokaisella on kuitenkin oikeus palata koti- tai asuinpaikkakunnalleen. Vapaa-ajan matkustus ei ole sallittua. Tavaraliikenteen kulkua ei uusien rajoitustenkaan aikana estetä. Rajoitukset eivät myöskään koske Uudenmaan sisäistä liikkumista.

  Liikkuminen on kuitenkin sallittua viranomaistoiminnassa sekä työn, elinkeinon tai luottamustoimen harjoittamiseksi tai lakisääteisen velvollisuuden täyttämiseksi. Liikkumista ei myöskään rajoiteta, jos siihen on painava henkilökohtainen syy, kuten lapsen tapaamisoikeuden toteuttaminen tai lähiomaisen kuolema. Poliisi valvoo liikkumisrajoitusten noudattamista. Rajoitusten rikkomisesta tai noudattamatta jättämisestä poliisi voi määrätä sakkoa. Henkilön on annettava poliisin pyynnöstä selvitys liikkumisensa syystä tai tarkoituksesta.

  Liikkumisrajoituksista ja niiden käytännön vaikutuksista on tarkoitus kertoa bussi-, juna-, metro- ja raitioliikenteen asemilla ja terminaaleissa sekä junien ja bussien valotauluissa ja kuulutuksissa. Tiedon tulee olla saatavilla myös Uudenmaan ympäryskunnissa ja maakuntarajat ylittävän työmatkaliikenteen kannalta merkittävien muiden paikkakuntien keskeisillä liikennepaikoilla.
  #
  Valmiuslain 118 §:n mukaisesti henkilöiden liikkumista rajoitetaan Uudenmaan maakunnan alueelle ja alueelta siten, että Uudenmaan maakuntaan tulo ja sieltä poistuminen kielletään. Jokaisella on kuitenkin oikeus palata koti- tai asuinpaikkakunnalleen.
  Edellä 1 momentissa säädettyä ei sovelleta, jos liikkuminen on välttämätöntä viranomaistoiminnassa, työn, elinkeinon tai luottamustoimen harjoittamiseksi tai lakisääteisen velvollisuuden täyttämiseksi taikka lähiomaisen kuoleman vuoksi, lapsen tapaamisoikeuden toteuttamiseksi tai muun niihin merkitykseltään rinnastuvan painavan henkilökohtaisen syyn vuoksi.
  Tällaisena henkilökohtaisena syynä ei voida pitää vapaa-ajan matkustusta. Henkilön on annettava poliisin pyynnöstä tässä momentissa tarkoitetusta liikkumisesta selvitys matkan määränpäästä ja tarkoituksesta.
  Edellä 1 momentin rajoittamatta ulkomaan ja kotimaan lentoliikenne sallitaan Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja lentoasemalta ilmailulle asetettujen rajoitusten puitteissa.
  #
  USA:ssa on nyt maailmanlaajuisesti eniten koronatartuntoja.
  USA:n tartunnat ovat ohittaneet aiemman kärkikaksikon Italian ja
  Kiinan. 330.000.000 ihmisen USA:ssa on jo noin 82.400 tartuntaa.
  https://yle.fi/tekstitv/txt/131_0001.htm

  Eivät siis ole voittamattomia maailman ainoa supervalta kapitalismeineeni, uusliberalismeineen, globalisaatioineen.
  Ja kiinnostavaa, että pienen pohjoisen valtion oikeisto ja porvarit, jotka aina huutavat vapauden ja markkinatalouden perään (valtiota inhoten) ovat nyt vaatimassa valtion toimenpiteitä ja lisää rajoituksia. Ihmisten vapaa liikkuvuus on äkkiä muttunut kirosanaksi. ”Tuiki merkillistä!”

  • ”Tuiki merkillistä”
   Onhan se mutta toisaalta ei. Vapaus on heille ollut tärkeä vain omien etujen ajamisessa ja nyt tiukat rajat palvelevat samaa. Valtio merkitsee heille hallitusta joka aina tukee heidän itsekkäitä pyrkimyksiä … jonka he omistavat ja joka toimii heidän ehdoilla.
   Yllä Truth_hunter 27.3.2020 at 11:03 selventää asiaa
   The Coronavirus, Fear, and Poverty
   ISRAEL SHAMIR
   In Israel, as in a few other countries, they ordered the most severe lockdown: people aren’t allowed to leave their apartments unless to shop for food. Even a lonely walk along the seashore or in the park is forbidden, and there is the police and the army to enforce the ban.
   The Jewish state is the testing ground for the total surveillance world project.

   Merkillistä on myös ettei IPUN tavoiteohjelma ole heitä kiinnostanut. Mutta syy on siihenkin sama_ IPU ei lupaa sitä mitä he hakevat.
   https://www.ipu.fi/tavoiteohjelma
   Myös se että ’koti, kirkko, isänmaa’ ajattelu on hylätty perustunee samaan. Se ei enää sovi kuvioon.

  • Entisenä helsinkiläisenä tunnustan, että minusta ajatus helsinkiläisten sulkemisesta omaan ghettoonsa ei ole täysin vastenmielinen.
   Voi olla että en ole ainoa, jota piristää ajatus Helsingin erottamisesta muusta Suomesta.

 29. Monet tässä maassa ovat arvostelleet Ruotsin linjaa koronaviruksen torjunnassa.
  Ruotsin valtionepidemiologi Anders Tegnell on iskenyt kriitikoita pataan seuraavaan tapaan:
  ”Me olemme viranomainen, jolla on 500 eri asioihin erikoistunutta työntekijää. Ei ole mitään muuta tahoa, jonka yhteenlaskettu osaaminen olisi meidän tasollamme.”

  • Israel Shamir yllä Truth_hunter 27.3.2020 at 11:03 :
   ”Swedish elites understand that if they allow the country’s industries to collapse in the lockdown, Sweden would be thrown back into its 19th century poverty.”

   Mutta miksei tuo osaaminen näytä ulottuvan pakolaispolitiikkaan.
   Ainakin sivusta katsoen näyttää että maa on pahassa kaaoksessa ja perikato etenee kovaa vauhtia.
   Vaikea ymmärtää että siinä asiassa maa olisi kärjessä muuten kuin nwo-mafian globaalisen tyrannian edistämisessä.

 30. Covid 19 eli pelkoviruksen suurimmat haitat ovat mitä todennäköisemmin taloudellisia, esimrkiksi yrityskuolemia.EU komissio on luvannut lisää rahaa pelkoviruksesta aiheutuneisiin haittoihin: 286 miljardia+411 miljardia ja siihen vielä 750,3 miljardia päälle. Eikä siinä vielä kaikki vaan lisäksi vielä EKP:n pelastuspaketti, jolle on jo valmis rahoituskuviokin.

  Myönnän heti, etten ihan ymmärtänyt kun puhutaan jostakin sellaisesta kuin ” Italian velkajarrusta ja Enhausted chaotic credit line (ECCL)” hyödyntämisestäJoka tapauksessa nyt EKP on luvannut panna maanalaiset setelipainonsa toden teolla pyörimään. On vain odoteltu koronaa. 25- tunnin vuoroja on aikomus pyörittää,sanoo
  EKP:n Rahatehtaanjohtaja.

  https://www.politplatschquatsch.com/2020/03/geldpressen-unter

  Super-vai hyperinflaatioko on tulossa. Epäilijät sanovat kuitenkin että eihän käteistä edes tarvita tai ole nytkään kuin vain osa.

 31. Pienellä osalla ihmisiä, erityisesti iäkkäillä jja jo huonokuntoisilla korona voi olla kohtalokas ja viimeinen niitti arkkuun mutta yllättäen jotkut perusterveetkin voivat reagoida vakavin oirein kuten linkin artikkeli kertoo josta aiempi kommenttini täällä
  @Truth_hunter 8.3.2020 at 17:19
  https://vastavalkea.fi/2020/03/07/turvallinen-oulu-kun-viestinta-menee-v__uiksi/
  Tämä pätee kaikkiin influessaviruksiin.
  Eri asia sitten on ovatko nyt käynnistetyt eristämis toimet paikallaan ja onko niiden aiheuttama vahinko suurempi kuin niistä saatu hyöty.
  Asiaan saataneen lopullinen vastaus vasta kesällä jos silloinkaan.

 32. Liikkumisrajoitukset Uudellemaalle voimaan 28. maaliskuuta 2020
  SisäministeriöValtioneuvoston viestintäosasto 28.3.2020 0.04
  TIEDOTE 192/2020

  Valtioneuvosto antoi 27. maaliskuuta eduskunnan käsiteltäväksi kaksi asetusta, joilla otetaan käyttöön ja aletaan soveltaa valmiuslaissa määriteltyjä liikkumisrajoituksia, jotka koskevat liikkumista Uudenmaan maakunnan alueelle ja alueelta pois. Maakuntaa koskevat liikkumisrajoitukset tulevat voimaan 28. maaliskuuta ja ovat voimassa 19. huhtikuuta 2020 saakka. – Rajoitusten tultua voimaan Uudenmaan asukkaiden on pysyttävä maakunnan alueella. Muiden maakuntien asukkaat eivät voi käydä Uudellamaalla. Jokaisella on kuitenkin oikeus palata koti- tai asuinpaikkakunnalleen. Vapaa-ajan matkustus ei ole sallittua. – Tavaraliikenteen kulkua ei uusien rajoitustenkaan aikana estetä. Rajoitukset eivät myöskään koske Uudenmaan sisäistä liikkumista.

  Henkilöiden liikkumisrajoituksia ei sovelleta, jos liikkuminen on välttämätöntä

  #viranomaistoiminnassa;
  #työn, elinkeinon, opiskelun tai yhteiskunnallisen luottamustoimen harjoittamiseksi;
  #varusmiespalveluksen tai muun lakisääteisen velvollisuuden täyttämiseksi tai
  lähiomaisen hoivan tarpeen, kuoleman tai kuolemanvaaran vuoksi, lapsen tapaamisoikeuden toteuttamisen taikka muun niihin merkitykseltään rinnastuvan painavan henkilökohtaisen syyn vuoksi.

  Poliisi valvoo liikkumisrajoitusten noudattamista. Henkilön on annettava poliisin pyynnöstä selvitys liikkumisensa syystä.

  Lisätietoja ja ohjeita liikkumisrajoituksiin liittyen

  Kuka saa liikkua Uudenmaan rajan ylitse? Usein kysyttyjä kysymyksiä liikkumisrajoituksista (poliisi.fi)

  Poliisin valtakunnallinen neuvontapalvelu palvelee numerossa 0295 419 800 (pvm/mpm) arkisin klo 8.00–16.15 välisenä aikana
  #
  Eduskunta päätti jättää voimaan valtioneuvoston asetuksen Uudenmaan liikkumisrajoituksista
  ​Eduskunta on päättänyt täysistunnossaan 27.3., että valtioneuvoston asetus valmiuslain 118 §:ssä säädettyjen toimivaltuuksien käyttöönotosta (M 9/2020 vp) saa jäädä voimaan. Käsittelyn pohjana oli perustuslakivaliokunnan mietintö (PeVM 8/2020 vp).

  Kyseessä on asetus, jolla Uusimaa eristetään muusta Suomesta käynnissä olevan koronainfektion leviämisen hillitsemiseksi.

  Samassa täysistunnossa eduskunta hyväksyi, että myös toinen valmiuslain nojalla annettu valtioneuvoston asetus saa jäädä voimaan. Kyseessä on asetus valmiuslain 95 §:n 2 momentissa säädetyn toimivaltuuden käyttöönotosta ja 96-103 §:n soveltamisesta (M 7/2020 vp), eli esitys terveydenhuollon henkilökunnan velvollisuudesta tehdä työtä koko valtakunnan alueella. Myös tämän asetuksen ainoassa käsittelyssä pohjana oli perustuslakivaliokunnan mietintö (PeVM 7/2020 vp).
  #
  Valtioneuvoston asetus valmiuslain 118 §:ssä säädettyjen toimivaltuuksien käyttöönotosta

  Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään valmiuslain (1552/2011) 6 §:n nojalla.

  1 §: Tässä asetuksessa säädetään valmiuslain (1552/2011) 3 §:n 5 kohdassa tarkoitetuissa poikkeusoloissa käyttöön otettavista liikkumisrajoituksia koskevista toimivaltuuksista.
  2 §: Valmiuslain 118 §:ssä säädettyjä toimivaltuuksia oleskelun ja liikkumisen kieltämiseksi ja rajoittamiseksi voidaan soveltaa Uudenmaan maakunnan alueella.
  3 §: Tämä asetus tulee voimaan 28 päivänä maaliskuuta 2020. Asetus on voimassa 19 päivään huhtikuuta 2020.

  Tällä asetuksella kumotaan valtioneuvoston valmiuslain 118 §:ssä säädettyjen toimivaltuuksien käyttöönotosta annettu asetus (140/2020).

  Helsingissä 27.3.2020
  #
  Eduskunnan seuraava täysistunto lauantaina 28.3.2020 kello 10
  Toisessa käsittelyssä majoitus- ja ravitsemistoiminnasta annetun lain väliaikainen muuttaminen.

 33. Korona pandemia sopii kuin nenä päähän nwo-mafian suunnitemiin.
  Siksi on vaikea ajatella ettei se olisi suunniteltu.
  Kuten FDR sanoi: Kun politiikassa jotain tapahtuu voit olla varma että niin oli suunniteltu.

  COVID-19 Lockdown: A Global Human Experiment
  No matter what’s the origin of COVID-19, the response to this virus lead to a series of drastic and unprecedented changes on a global level. The dystopian future is now. Here’s how this pandemic created the largest human experiment in history.
  The response to the COVID-19 pandemic launched the largest human experiment in world history. At the moment of writing these lines, over a third of the global human population is forced into confinement. Furthermore, the global economy came to a screeching halt as several governments ordered the closing of all non-essential businesses. Never in world history have we seen such sweeping and far-reaching measures that affect each individual at such a profound level. In a matter of weeks, the ability of billions to move around freely and to earn a livelihood completely vanished.

  While these measures are said to be temporary in order to strop the propagation of the virus, an important fact remains: They’ve actually become a reality. And this means that they can easily become a reality at any point and time in the future.

  Although it is comforting to think that our governments have our health and best interests at heart, it is rather naive to believe that the most powerful people in the world do not see this pandemic as an amazing opportunity. One of the elite’s favorite sayings is “never let a good crisis go to waste”. And this crisis is definitely not going to waste. This pandemic has enabled the “testing” of various authoritarian measures that are exactly in line with the world elite’s long-term plans. In fact, it is difficult to imagine a better plan to simultaneously terrify, isolate, subdue, impoverish and demoralize a society as a whole – creating the perfect context to reshape to fit specific interests.

  Mass media preparing the masses for a long crisis.

  The first “symptom” of COVID-19 was the complete takeover of mass media on a global level. Nearly every media source – no matter its target audience or niche interest – switched to 24/7 COVID coverage. All other news topics became irrelevant and got evacuated from the public discourse. Nearly all forms of entertainment – most notably professional sports – were put on hold, forcing people to solely focus on the pandemic.

  **——–Joukkotiedotusvälineet valmistelevat massoja pitkään kriisiin.
  COVID-19: n ensimmäinen ”oire” oli joukkotiedotusvälineiden haltuunotto globaalilla tasolla. Lähes jokainen medialähde – riippumatta sen kohdeyleisöstä tai kapeasta kiinnostuksesta – siirtyi 24/7 COVID-raportointiin. Kaikista muista uutisaiheista tuli merkityksetöntä ja ne evakuoitiin julkisesta keskustelusta … ja ihmiset pakotettiin keskittymään pelkästään pandemiaan.
  https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/covid-19-lockdown-a-global-human-experiment/

 34. Mielenkiintoista ja kovaa faktaa …. voiko tällainen olla mahdollista ilman välikäsiä kysytään artikkelissa?
  Siitä vaan ihmettelemään

  COVID-19: Two Major ‘Waves’ of Global Infection, Towards Global Contamination?

  Let’s take a quick look at those two waves of infections that circled the globe.

  The First Wave simultaneously infected 25 nations or territories within a few days centered around January 25.
  One month later. The Second Wave simultaneously infected 85 nations within a few days centered around February 25.

  I make no claim to being a virologist, but this is beginning to look damned peculiar. A natural virus hasn’t the ability to simultaneously infect 85 different countries on all continents of the world, with outbreaks in multiple locations in each country….
  More peculiar is that these countries were by no means all infected with the same variety of the virus, which means the simultaneous infections in these 85 countries were not from the same source. Even more peculiar is that most countries, at least the major ones, reported simultaneous outbreaks in multiple locations,…..
  It is interesting to note that high fatality rates are entirely within Italy, Iran, and China. For approximate figures, China’s fatality rate is between 3% and 4%, that of Iran at about 7% and Italy the highest at around 9%. Even more interesting is that if these countries did pass their strain of the virus to other nations, those strains abandoned their lethality when they left home. Of the 34 countries supposedly infected by Italy, for example, all exhibit very low mortality, the same being true of Chinese or Iranian infections. The natural conclusion is that these viruses prefer their ‘home populations’ and pose at best a minor threat to others.

  **—–Katsotaanpa nopeasti näitä kahta tartunta-aaltoa, jotka kiertävät maapalloa.

  Ensimmäinen aalto tarttui samanaikaisesti 25 kansakuntaan tai alueeseen muutaman päivän kuluessa, keskittyen 25. tammikuuta.
  Kuukausi myöhemmin. Toinen aalto tarttui samanaikaisesti 85 kansakuntaan muutamassa päivässä keskittyen 25. helmikuuta.

  En väitä olevani virologi, mutta tämä alkaa näyttää pirun omituiselta. Luonnollinen virus ei kykene tartuttamaan samanaikaisesti 85 eri maata kaikilla maailman mantereilla, ja siten että tautitapauksia esiintyy useissa paikoissa kussakin maassa ….
  Vielä omituisempaa on, että nämä maat eivät missään nimessä ole saaneet tartuntaa samoilla viruksilla, mikä tarkoittaa, että samanaikaiset tartunnat näissä 85 maassa eivät olleet samasta lähteestä … ja että useimmat maat, ainakin suuret, ilmoittivat samanaikaisista tautipesäkkeistä useissa paikoissa, …..

  On mielenkiintoista huomata, että korkea kuolleisuusaste on kokonaan Italiassa, Iranissa ja Kiinassa. Arvioitujen lukujen mukaan Kiinan kuolleisuusaste on 3–4%, Iranin noin 7% ja Italian korkeimman noin 9%.
  Vielä mielenkiintoisempaa on, että kun nämä maat välittävät viruskantansa muille kansakunnille, nämä kannat menettivät tehoaan ​​poistuessaan kotimaasta. Esimerkiksi 34: n maan, joiden oletetaan saaneen tartunnan Italiasta kuolleisuus on erittäin alhainen, samoin kuin Kiinasta tai Iranista peräisin olevissa tartunnoissa.
  Luonnollinen päätelmä on, että nämä virukset toimivat mieluummin ”kotipopulaatioissaan” ja aiheuttavat vähäisemmän uhan muille.
  https://www.globalresearch.ca/covid-19-two-major-waves-of-global-infection-towards-global-contamination/5707588

 35. What Happens In the Wake of the COVID-19 Lockdown? Economic Destruction, Global Poverty, Bankruptcies, Mass Unemployment. Neoliberalism to the Rescue

  Prof Michel Chossudovsky 28.3.2020

  In the wake of the lockdown: Bankruptcies and mass unemployment, the economic destabilization of entire countries. – Millions of people have lost their jobs, and their lifelong savings. They are unable to pay their home mortgages. – In developing countries, poverty and despair prevail. – The political implications are far-reaching. The lockdown undermines real democracy.

  It would be naive to believe that the financial crisis was the result of spontaneous market forces. It was carefully engineered.

  The coronavirus continues to provide a camouflage. Fear and panic (generated profusely by the corporate media) create “favorable conditions” for “institutional speculators”, many of whom had detailed foreknowledge of the WHO decision to launch a Global Public health emergency on January 30th, at a time when there were only 150 “confirmed cases” outside China.

  The collapse of stock markets has resulted in the most important transfer in money wealth in modern history.

  The Coronavirus is not the cause of financial collapse. What prevails is an atmosphere of fear and uncertainty which enables powerful financial interests to manipulate the stock market and consolidate their financial positions. This crisis has led to an unprecedented concentration of money wealth.
  ———-
  Michel Chossudovsky (MC) is an award-winning author, Professor of Economics (emeritus) at the University of Ottawa, Founder and Director of the Centre for Research on Globalization (CRG), Montreal, Editor of Global Research. MC has taught as visiting professor in Western Europe, Southeast Asia, the Pacific and Latin America. MC has served as economic adviser to governments of developing countries and has acted as a consultant for several international organizations. MC is the author of eleven books including The Globalization of Poverty and The New World Order (2003), America’s “War on Terrorism” (2005), The Global Economic Crisis, The Great Depression of the Twenty-first Century (2009) (Editor), Towards a World War III Scenario: The Dangers of Nuclear War (2011), The Globalization of War, America’s Long War against Humanity (2015)

  Suomennettuja teoksia:
  Köyhyyden globalisointi. Suomentanut Heikki Älli. Helsinki 2001.
  Sota ja globalisaatio : syyskuun 11. päivän taustaa. Suomentanut Petri Stenman. Helsinki 2003.
  #
  MC: ”On aloitettava maailmanlaajuisen talousjärjestelmän aseistariisunta. On alettava demokratisoida rahapolitiikka ja koko pankkijärjestelmää. On kiinnitettävä huomiota pääoman keskittymiseen ja siihen, että hyvin pieni vähemmistö maailman ihmisistä kontrolloi tuotantojärjestelmää, esimerkiksi intellektuaalista omaisuutta koskevien oikeuksien avulla. Paikallinen talous voi nousta näihin asioihin liittyvästä kamppailusta. Mutta en usko, että ’paikallinen vastaan globaali’ on ainoa olennainen kysymys. Keskeinen kysymys on taloudellinen demokratia, jota nykyisessä globalisoituvassa taloudessa ei ole.”
  (lähde: http://www.tammilehto.info/Chossudovsky.php)

 36. There has been some speculation that as the Trump Administration has been constantly raising the issue of growing Chinese global competitiveness as a direct threat to American national security and economic dominance, it must might be possible that Washington has created and unleashed the virus in a bid to bring Beijing’s growing economy and military might down a few notches. It is, to be sure, hard to believe that even the Trump White House would do something so reckless, but there are precedents for that type of behavior.
  – Philip Giraldi, Who Made Coronavirus? Was It the U.S., Israel or China Itself? Council for the National Interest (6 Mar 2020)
  ———-
  Philip Giraldi is a former counter-terrorism specialist and military intelligence officer of the CIA, a columnist, television commentator, a founding member of the Veteran Intelligence Professionals for Sanity, and the Executive Director of the Council for the National Interest.

 37. Korona Telluksella Koronaviruspandemia 2019 – 2020
  Vahvistettuja COVID-19-tapauksia maailmalla (29.3.2020 kello 05:36):
  https://coronavirus.jhu.edu/map.html
  Tartunnat (T) Kuolemat (K) Parantuneet (P)

  USA: T: 124.377 K: 2190 P: 1095
  Iso-Britannia: T: 17.312 K: 1021 P: 151
  Israel: T: 3619 K: 12 P: 89
  Suomi: T: 1167 K: 9 P: 10
  Venäjä: T: 1264 K: 4 P: 49
  Islanti: T: 963 K: 2 P: 114
  Kuuba: T: 119 K: 3 P: 4
  Palestiina: T: 104 K: 1 P: 18
  Nicaragua: T: 4 K: 1 P: 0

 38. Toimittaja Billy Six, joka tunnetaan Saksassa niin MH 17 kuin Venezuela uutisoinneistaan, on lähtenyt selvittämään miltä Berlliinin suurimmissa sairaalaoissa nyt näyttää. Hän haastattelee videolla lääkäreitä, jotka eivät usko valtamedioiden uutisointiin. Videossa on englanninkielinen tekstitys.
  Mediziner gegen Medien Es gibt keine gefährliche Corona Pandemie.mp4
  (Lääkärit vastaan media. Ei ole mitään vaaralista pandemiaa.)
  https://anonfile.com/TfU2e7k6oe/Mediziner_gegen_Medien_Es_gibt_keine_gef_hrliche_Corona_Pandemie_mp4

 39. Kiitokset Tapio Kuosmalle koronaviruspandemiatilastojen päivittämisestä!

  Olettaisin valtioiden välisten erojen johtuvan pitkälti valtioiden terveydenhoitojärjestelmien erilaisesta tasosta ja valmiudesta, ja tietysti myös valitusta toimintastrategiasta. Suomi sijoittuu hyvin, sillä terveydenhuoltojärjestelmämme on maailman huippua. Silti on syytä tutkia, mikä on panos/tuotos-analyysi tehtyjen toimenpiteiden osalta.

  Tapion tilastoista puuttuu vertailu aikaisempien influenssaepidemioiden vastaaviin tilastolukuihin. Ne ovat ratkaisevassa asemassa arvioitaessa toimenpiteiden mielekkyyttä ja tehoa. Janne Pohjala on omissa postauksissaan kaivanut näitäkin tilastotietoja esille. Niille tulee olemaan jatkossa suurta käyttöä.

  Vielä kerran sopii taivastella sitä, etteivät viime hallituksen th-yksityistäjät Juha Sipilä, Petteri Orpo ja Timo Soini onnistuneet tuhoamaan julkista terveydenhuoltojärjestelmää sen pitemmälle. Heidät tulisi asettaa 20 vuoden karanteeniin lisääntyvän kuolemanvaaran tuottamisyrityksestä Suomen kansalaisille. Sitähän heidän toimensa käytännössä merkitsivät.

 40. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) [Yhdysvaltain tautikeskus]
  (Yhdysvaltain tautikeskus on USA:n sairauksien valvonnasta ja ehkäisystä vastaava viranomainen. CDC:n päätoimitilat sijaitsevat Atlantassa Georgiassa, mutta sillä on henkilöstöä 25 maassa.)

  Flu season in the US, which runs from October through May, claims tens of thousands of lives every year.
  This season CDC estimates that, as of mid-March, between 29,000 and 59,000 have died due to influenza illnesses.

  Globally, the World Health Organization (WHO) estimates that the flu [= influenza] kills 290,000 to 650,000 people per year.

  (lähde: This Is How Many People Die From the Flu Each Year, According to the CDC
  Are more people dying from the flu this year compared to other seasons? Here’s what to know. By Claire Gillespie Updated March 26, 2020. https://www.health.com/condition/cold-flu-sinus/best-hand-sanitizer)

 41. Tilastotiedettäkin opiskelleena tiedän, että tilaston voi tehdä niin, että siihen saadaan haluttu tulos. Eri maissa on erilaista tilastointia. Aiemmin ei ole tehty coronavirustestejä lainkaan, vaikka viruskanta on vanha ja tuttu. Kun kaikki kuolleet julistetaan heppoisin testein taudinkantajiksi, saadaan kuolleisuusluku tietenkin nousemaan. Asiantuntijalääkärien parissa on esiintynyt paljon kritiikkiä testien suhteen.

 42. Tietoa Venäjän korona tilanteesta
  Venäjän COVID-torjuntakyky on ehkä maailman paras
  Eric Zuesse
  Eric Zuesse mainitsee konkreettiset, oikea-aikaiset toimenpiteet, joita Venäjä on toteuttanut saadakseen erittäin alhaisen tartuntojen ja kuolemantapauksen. Pilkallinen lause ”kuin pomo” tulee mieleen puhuttaessa Putinista, mutta hän todella on pomo.

  Venäläiset tutkijat tarjoavat uutta avaintietoa siitä, miksi venäläiset eivät saa COVID (Video)
  RI: n henkilökunta

  Russia’s COVID Performance Is Perhaps the World’s Best
  Eric Zuesse
  Eric Zuesse below mentions the specific, timely measures Russia took to have the very low rate of infection and death it does today. The cheesy phrase ‘like a boss’ springs to mind with Putin, but he really is.
  https://russia-insider.com/en/russias-covid-performance-perhaps-worlds-best/ri28481

  Russian Scientists Provide Key New Info About Why Russians Aren’t Getting COVID (Video)
  RI Staff
  https://russia-insider.com/en/russian-scientists-provide-key-new-info-about-why-russians-arent-getting-covid-video/ri28483

 43. Korona Telluksella Koronaviruspandemia 2019 – 2020
  Eräitä vahvistettuja COVID-19-tapauksia maailmalla (30.3.2020 kello 10:53):
  https://coronavirus.jhu.edu/map.html

  Tartunnat (T) Kuolemat (K) Parantuneet (P)

  USA: T: 143.055 K: 2513 P: 4865
  Iso-Britannia: T: 19.784 K: 1231 P: 151
  Israel: T: 4347 K: 15 P: 134
  Suomi: T: 1240 K: 11 P: 10
  Venäjä: T: 1534 K: 8 P: 64
  Islanti: T: 1020 K: 2 P: 135
  Kuuba: T: 139 K: 3 P: 4
  Palestiina: T: 115 K: 1 P: 18
  Nicaragua: T: 4 K: 1 P: 0

  Maailma yhteensä: T: 724.201 K: 34.205 P: 146.740
  #
  Globally, the World Health Organization (WHO) estimates that the flu kills 290,000 to 650,000 people per year.
  https://www.health.com/condition/cold-flu-sinus/best-hand-sanitizer
  #
  Professor Paula Lillrank (Aalto-universitetet) 30.3.2020 (HBL Insändare):
  ”I all rapportering och alla beslutsunderlag borde coronasiffrorna jämföras med siffrorna från vanlig influensa under en längre trend.”
  ”Corona är en av de influensor som regelbundet sveper över världen och orsakar något mellan en halv och en miljon dödsfall årligen.”
  ”De direkta konsekvenserna av viruset är i det stora hela försumbara, liksom de från svin- och fågelinfluensorna. Däremot är åtgärderna skrämmande. I ljuset av virusets värsta tänkbara konsekvenser finns inga tvingande skäl att förstöra ekonomin, driva småföretagare i konkurs och otaliga människor i stress, utbrändhet, desperation och av detta följande hjärtattacker och självmord. – I all rapportering och alla beslutsunderlag borde coronasiffrorna jämföras med siffrorna från vanlig influensa under en längre trend. I alla coronarelaterade beslut borde regeringen presentera en konsekvensanalys av åtgärderna, gärna omräknade i ekonomisk skada och förlorade människoliv.”

 44. Sveriges linje är inte vår [*]

  Ruotsissa kaupat ja ravintolat ovat normaalisti auki. Se näyttää olevan monesta Ruotsin ulkopuolella sietämätöntä.

  Folkhälsomyndigheten försvarar svenska strategin: ”Experimentet är att låsa in en befolkning” (Lotta Zachrisson, SVT Nyheter 29.3.2020. https://www.svt.se/nyheter/inrikes/valdigt-knepigt-att-lasa-in-en-befolkning)

  ”Det är ett väldigt knepigt experiment att låsa in en befolkning i fyra, fem månader” (Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson i SVT:s Agenda).
  #
  ”Vi måste (…) se vad som hände med människor som stängdes in, vad hände med folkhälsan, vad hände med effekterna på vården att stänga skolan till exempel” (pääjohtaja Carlson) [Meidän täytyy {…} ottaa huomioon, mitä tapahtuisi ihmisille, jos heidät lukittaisiin sisään, mitä tapahtuisi kansanterveydelle, miten esimerkiksi koulun sulkeminen vaikuttaisi terveydenhoitoon.]

  Ruotsin terveysviraston pääjohtaja: Sisälle lukitseminen on muiden maiden ihmiskoe – ei Ruotsin linja (https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006458182.html?ref=rs):

  Ruotsin löyhää koronaviruslinjaa on hämmästelty ”ruotsalaisena ihmiskokeena”. Pääjohtaja Carlson on puolustanut Ruotsin vähäisiä rajoitustoimia ja pitää päinvastoin ihmiskokeena sitä, että ihmiset lukitaan sisälle muissa maissa. ”Se on vasta hankala kokeilu, että lukitaan kansa sisään neljäksi, viideksi kuukaudeksi” (pääjohtaja Carlson, SVT:n Agenda-ohjelmassa 29.3.2020) – Ruotsi ei ole sulkenut peruskouluja, eikä liikkumista rajoiteta. Yli 50 hengen kokoontumiset on kielletty, ja riskiryhmäläisiä, kuten 70-vuotiaita kehotetaan pysymään kotona, mutta kaikki kaupat ja ravintolat ovat normaalisti auki.

  Pääjohtaja Carlsonin mukaan Ruotsi on valinnut oikean linjan. ”Vi är ganska övertygade om att vi väljer en väg där vi undviker smittspridningen på bästa sätt, utan att få väldigt mycket nackdelar.”
  #
  [*] Ruotsalaisten toimittajien Olof Lagercrantzin ja Karl-Gustaf Hillebrandin kirjanen ’Finlands sak är vår’ [Suomen asia on meidän] ilmestyi pian Talvisodan (30.11.1939 – 13.3.1940) syttymisen jälkeen (joulukuussa 1939). Kirjanen levisi koko Ruotsiin. Kirjan nimi (joka oli Finlandskommittén kampanjatunnus) muodostui lentäväksi lauseeksi. (Lauseen keksi oli Ruotsin ulkoministeri Christian Günther. Kampanjalla haettiin vapaaehtoisia Suomeen sotimaan. Lopulta vapaaehtoisten taistelijoiden määrä kohosi 8.000:een.)

  Joulukuussa 1939 Suomen asia (Suomen taistelu Neuvostojoukkoja vastaan) oli ruotsalaisten. Maaliskuussa 2020 Ruotsin linja (Ruotsin valitsema strategia koronaviruksen aiheuttamia tuhoja vastaan) ei ole virallisen Suomen linja. Vaikuttaa siltä, että pinnan alla kuohuu eli että ainakin joidenkin suomalaisten mielestä Ruotsin linja saattaisi olla myös meidän. Aika näyttää, miten ihmiskoe à la Finlandia onnistuu.

  J.K. Tässä yhteydessä on aiheellista muistaa seuraava:

  Kela antoi jokin aika sitten ohjeen, joka oli hengenvaarallinen osalle kohderyhmistä (vaikeavammaisten ihmisten elintärkeän fysioterapian kieltäminen: ”käynnissä olevat läsnäkuntoutuspalvelut keskeytetään. Ohje on voimassa 31.5.2020 saakka, jos ei toisin ilmoiteta”). Voimakkaan reklamoinnin jälkeen Kela suostui muuttamaan ohjeistustaan:
  20.3.2020
  Kelan kuntoutuspalvelujen toteuttaminen koronavirusepidemian johdosta
  Tämä tiedote korvaa 13.3 ja 17.3 annetut Kelan kuntoutuspalveluja koskevat tiedotteet. Tämä ohje Kelan kuntoutuksen toteuttamisesta on voimassa 31.5.2020 asti, jos ei toisin ilmoiteta. ”Palveluntuottajan ja asiakkaan on sovittava kuntoutuksen jatkamisesta yhdessä.”

  Pointti on se, että valtion viranomainen antoi ensiksi ohjeen, jonka toteuttaminen olisi saattanut olla eräälle kohderyhmälle kohtalokas. Ohjeen antamisessa ei siis ollut otettu riittävästi huomioon Suomen perustuslaissa säädettyä tärkeintä perusoikeutta. Ilman valppaita kansalaisia lopputulos olisi saattanut olla tuhoisa.

  Koronaviruksen vastaisessa kamppailussa muuan ongelma liittyy siihen, että erilaisten määräysten, toimintaohjeiden ja ohjeiden antajia on enemmän kuin yksi: VN, ministeriöt, THL, Kela. Eräissä tapauksissa tarvitaan lisäksi Eduskunnan ’siunausta’. Mikäli joku kansalainen löytää internetistä helposti kaikki edellä tarkoitetut ohjeet ymv., nostan hattua. (Itse en ole löytänyt yhtä sellaista paikkaa, josta kaikki ilmenisi. Jos joku on löytänyt, ottaisin tiedon mielihyvin vastaan.) Tämä ongelma oli syynä siihen, että pistin ’löytöjäni’ kommentteina VV:n sivustolle. Eli tarkoitusperä oli informatiivinen, tiedon antaminen mahdollisille kiinnostuneille.

  Esitän vielä yhden näkökulman asiaan. Pidän mahdollisena, että ohjeiden ynnä muiden vastaavien antajien monilukuisuus on saanut aikaan sen, että kansalaisiin, suureen yleisöön, kohdistetusta ohjeistuksesta on vaikeaa saada kokonaisuudessaan selkoa. Vaikeaa on myös hahmottaa, mikä kaikki perustuu perustuslakiin, lakiin, asetukseen, määräykseen, toimintaohjeeseen tai ohjeeseen.

  On tärkeää muistaa perustuslain 2. pykälän (Kansanvaltaisuus ja oikeusvaltioperiaate) 3. momentin säännös: ”Julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin. Kaikessa julkisessa toiminnassa on noudatettava tarkoin lakia.” Hyvä on muistaa myös perustuslain pykälät 106 ja 107.

  106 § (Perustuslain etusija): ”Jos tuomioistuimen käsiteltävänä olevassa asiassa lain säännöksen soveltaminen olisi ilmeisessä ristiriidassa perustuslain kanssa, tuomioistuimen on annettava etusija perustuslain säännökselle.”

  107 § (Lakia alemmanasteisten säädösten soveltamisrajoitus): ”Jos asetuksen tai muun lakia alemmanasteisen säädöksen säännös on ristiriidassa perustuslain tai muun lain kanssa, sitä ei saa soveltaa tuomioistuimessa tai muussa viranomaisessa.”

  Toisin sanoen, esimerkiksi asetuksen säännös ei saa olla ristiriidassa perustuslain eikä muun lain kanssa. Myöskään toimintaohje tai ohje ei saa olla ristiriidassa perustuslain tai muun lain kanssa.
  Suomessa on ohjeistuksella jaettu ihmisiä yli 70-vuotiaisiin ja muihin. Lienee perusteltua väittää, että kyseinen jako, joka on jo nyt aiheuttanut monenlaista haittaa ja ahdistusta, on perustuslaissa säädetyn syrjintäkiellon vastainen (6. pykälä Yhdenvertaisuus).

  ’Uudenmaansulkemus’ on tietysti vastoin perustuslain 9. pykälää (Liikkumisvapaus). Tuntuu erikoiselta, etteivät uusmaalaiset pääse ’pakoon’ koronavirusta Uudenmaan ulkopuolella omistamilleen mökeille, ei, vaikka he maksavat mökeistään kiinteistöveroa ja jätehuoltomaksuja ymv. On jännittävää, etteivät protestoijat ole puhuneet mitään oikeistolle niin tärkeästä perustuslain 15. pykälästä (Omaisuuden suoja). Voidaan todeta, että jos asiassa olisi noudatettu tärkeää hallinnon oikeusperiaatetta eli suhteellisuusperiaatetta, Uudeltamaalta olisi päästetty lähtemään omalla autollaan ne, joiden kohdalla koronatestitulos olisi negatiivinen. Kun on pelätty, että uusmaalaiset kansoittaisivat mökkikunnan sairaanhoitotilat, olisi ollut mahdollista vaatia lähtijöiltä vakuutus siitä, etteivät he lähde vaatimaan mökkikunnan sairaanhoitopalveluja tai antaa määräys, että uusmaalaisia hoidetaan vain, jos kyseinen hoito ei estä mökkikuntalaisten sairaanhoitoa. Eli olisi voitu ottaa käyttöön priorisointi.

  Nykysysteemillä uusmaalaiset koronvirusta pelkäävät pakotetaan pysymään maakuntaan, joka viranomaisarvioissa on määritelty riskimaakunnaksi de facto. Eli nyt siis uusmaalaiset uhrataan? Joku saattaisi kysyä, eikö tässä ole kysymys perustuslain kieltämästä syrjinnästä?

  Mutta palataanpa aibvan alkuun, siihen, mistä meille ei liene kukaan kertonut tässä ohjeistusviidakossa. Tarttukaamme tartuntatautilakiin. Siinä puhutaan mm. karanteenista ja eristämisestä. Asia on tärkeä, koska käytännössä näyttää siltä, että erilaisilla ohjeistuksilla varsin monia ihmisryhmiä näyttää kohdeltavan karanteenissa olevina tai ’eristettyinä’. Tämä ei kuitenkaan monessa tapauksessa perustu lakiin, so. tartuntatautilakiin (1227/2016). Sen vuoksi on syytä muistaa, mitä karanteeni ja eristäminen itse asiassa tarkoittavat.

  Tartuntatautilaki (1227/2016)

  60 § Karanteeni
  Jos yleisvaarallisen tartuntataudin tai yleisvaaralliseksi perustellusti epäillyn tartuntataudin leviämisen vaara on ilmeinen eikä taudin leviämistä voida muulla tavoin estää, virkasuhteinen kunnan tartuntataudeista vastaava lääkäri tai virkasuhteinen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän tartuntataudeista vastaava lääkäri voi päättää henkilön karanteenista enintään yhden kuukauden ajaksi. Päätös karanteenista voidaan tehdä henkilölle, jonka on todettu tai perustellusti epäilty altistuneen yleisvaaralliselle tartuntataudille.

  Virkasuhteinen kunnan tartuntataudeista vastaava lääkäri tai virkasuhteinen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän tartuntataudeista vastaava lääkäri voi tehdä päätöksen karanteenista myös 1 momentissa tarkoitetun henkilön tahdosta riippumatta.

  63 § Eristäminen
  Kunnan tai sairaanhoitopiirin kuntayhtymän virkasuhteinen tartuntataudeista vastaava lääkäri voi päättää yleisvaaralliseen tai yleisvaaralliseksi perustellusti epäiltyyn tartuntatautiin sairastuneen tai sairastuneeksi perustellusti epäillyn henkilön eristämisestä terveydenhuollon toimintayksikköön enintään kahden kuukauden ajaksi, jos taudin leviämisen vaara on ilmeinen ja jos taudin leviämistä ei voida estää muilla toimenpiteillä. Päätöksen tehneen lääkärin on annettava eristettävälle henkilölle ja häntä hoitaville työntekijöille tartunnan leviämisen ehkäisemiseksi välttämättömät ohjeet.

  Virkasuhteinen kunnan tai sairaanhoitopiirin kuntayhtymän tartuntataudeista vastaava lääkäri voi tehdä päätöksen eristämisestä myös 1 momentissa tarkoitetun henkilön tahdosta riippumatta.

  ”Ihmisen tulee kunnioittaa yleistä mielipidetta siinä määrin kuin on tarpeen nälännäkemisen ja vankilan välttämiseksi, mutta kaikki sen ylittävä on vapaaehtoista alistumista tarpeettomaan tyranniaan.” (Bertrand Russell)

 45. Erään anonyymin lukijan luvalla otteita hänen ’koronaviestistään’:

  ”Valitettavasti nämä kovat rajoitukset tulevat olemaan hyvin kohtalokkaita [erä ille] vammaisille. (…) Nyt kaikki vammaiset ovat eristyksessä (…), mikä tarkoittaa, etteivät [he saa tavata toisiaan. Ovet ovat kiinni. He saavat ainoastaan tavata hoitajia, taistelun jälkeen [fysioterapeutteja] (ei kaikki) ja muutamaa henkilökohtaista avustajaa. Tämä poikkeustila tulee todennäköisesti kestämään ehkä jopa koko tämän vuoden. Miten nämä terveet vammaiset kestävät täydellisen eristyksen (…)? Jotkut eivät pääse ulos laisinkaan, kun ei ole henkilökohtaista avustajaa tai vanhempia. (…) Nyt tämä poikkeustilanne sallii ja houkuttelee tällaisiin julmiin päätöksiin nimenomaan vaikeavammaisille! Solidarisuuden nimissä, ettei lisätä tartuntoja, jotta työikäinen väestö selviää! Olen vakuuttunut, että demokraattisessa Ruotsissa näin ei ikinä tapahtuisi. – Vanhusten hoitolaitoksiin omaiset eivät myöskään pääse. Esperi Care, Attendo ja Mehiläinen olivat ensimmäiset, jotka rehentelivät tällä ja kertoivat, miten niin suojelevat vanhuksia. Nyt ei kukaan tarkkaile, miten heitä hoidetaan, kun nimenomaan omaiset on suljettu pois! Espanjassa löytyi hoivakodista (!) vanhus, joka oli ollut kuolleena parisen viikkoa, koska omaiset eivät päässeet valvomaan! Suomessa ja muuallakin asunnottomat, päihteiden käyttäjät, yksinhuoltajat kärsivät puhumattakaan väkivaltaiset perheet ja pienyrittäjät. – Latinalaisessa Amerikassa mukisematta suostutaan, koska siellä köyhät ja raihnaiset aina ovat kärsineet. Ollaan tottuneita! Poikkeustilannetta kestävät Suomessa hyvinvoivat ja hyvätuloiset. Vähän tylsää ja siinä se. Kuten aina. Muut sortuvat.
  (…)
  Jos voisin, muuttaisin Ruotsiin. Heti!”
  #
  Pekka Juntin kolumni: Koronatoimet näyttävät kuinka diktatuurit syntyvät
  Ruotsi on näyttänyt pehmeältä koronasodassa, mutta mitä jos se haluaakin suojella demokratiaansa, pohtii Pekka Juntti
  https://yle.fi/uutiset/3-11279471

 46. Korona – mahdollisuus lääketeollisuudelle?

  Lääketeollisuus on teollisuuden ala, joka kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy lääkkeitä. Lääketeollisuus on yksi suurimmista ja taloudellisesti kannattavimmista teollisuudenaloista.

  ”Tupakkafirmojen johto tietää kauppaavansa kuolemaa, samoin lääkefirmojen johtajat. Tupakan tappavuutta on nykyään mahdotonta piilotella, mutta lääketeollisuus on onnistunut ihmeen hyvin salaamaan sen tosiseikan, että myös lääkkeet tappavat.” (Peter Christian Gøtzsche, tanskalainen lääkäri, tiedemies).

  ”If the pharmaceutical industry will not end its greed, which is literally killing Americans, then we will end it for them… The United States pays by far the highest prices in the world for prescription drugs. This has created a health care crisis in which 1 in 5 American adults cannot afford to get the medicine they need.” (Bernie Sanders quoted in Sen. Bernie Sanders says ‘we will end’ Big Pharma ‘greed’ as lawmakers push bills aimed at slashing prescription drug prices,CNBC, [10 January 2019])

  Monille lääkeyrityksille määrätään uusiutuvasti huomattavia sakkoja lainrikkomuksista. (Vuosien 2009 ja 2012 välillä lääketeollisuudelle tuomittiin yhteensä 11.000.000.000 dollarin väärinkäytöksistä [esim. laiton markkinointi ja lääkkeiden turvallisuustietojen pimittäminen]. Kahdenkymmenenkuuden yhtiön joukossa oli kahdeksan maailman kymmenestä suurimmasta lääkeyhtiöstä.)

  Edellä siteroitu Gøtzsche on rinnastanut lääketeollisuuden toiminnan järjestäytyneeseen rikollisuuteen. (Hänen mukaansa lääketeollisuuden harjoittama laiton toiminta on tarkoituksellista. Lääketeollisuus on ostanut puolelleen poliitikkoja, lääkäreitä, tutkijoita, toimittajia, mediaa, ammattijärjestöjä, potilasjärjestöjä, yliopistojen laitoksia ja lääkevalvojia.) Lääketeollisuuden kliiniset kokeet ovat (Gøtzschen mukaan) tieteeksi naamioitua markkinointia. Uusia lääkkeitä ei tutkita riittävän hyvin; se aiheuttaa suuren määrän kuolemantapauksia ja vammautumisia. Diabeteksen lääkehoito on korruptoitunutta, tulehduskipulääkkeet kylvävät kuolemaa, ja psykiatriasta on tullut lääketeollisuudelle kultakaivos. Lääkevalvonta on katsonut kaikkea läpi sormien. (Jättimäiset sakot eivät pysäytä lääkeyhtiöitä, koska ne näkevät sakot osana lääkkeen markkinointikustannuksia.)

  Lääkeyhtiö GlaxoSmithKlinelle määrättiin vuonna 2012 yhteensä vajaan 2.400.000.000 euron sakkoihin ja korvauksiin muun ohessa laittomasta markkinoinnista, lääkärien lahjonnasta ja ylilaskutuksesta. GlaxoSmithKline on markkinoinut Paxil- ja Wellbutrin-nimisiä masennuslääkkeitä tarkoituksiin, joihin niitä ei ole hyväksytty.

  Lääkeyhtiö Johnson & Johnsonille määrättiin vuonna 2013 yhteensä 2.200.000.000 dollarin sakkoihin muun ohella Rispedal-antipsykootin markkinoinnista sellaisiin tarkoituksiin, joihin sitä ei ole hyväksytty.

  Lääketeollisuutta on syytetty seuraavista asioista:
  Voittoihin nähden liian pieni panostaminen tutkimukseen ja uusien, merkittävien lääkkeiden kehittämiseen.
  Lääketeollisuuden on sanottu hyödyntävän julkisia varoja kaupallistamalla akateemisia tutkimustuloksia.
  Lääkkeiden liian korkea hinta
  Liiallinen ja tarpeettomien eläinkokeiden tekeminen
  Kehitysmaille tärkeiden lääkkeiden (HIV, malaria) ja antibioottien kehitystyön laiminlyöminen
  Kehitysmaiden estäminen edullisten lääkkeiden hankkimisesta
  Kehitysmaiden biodiversiteetin hyödyntäminen patentoimalla alkuperäisväestön käyttämiä luonnonlääkkeitä
  #
  A pandemic has been declared, but not for the 24,600 who die every day from unnecessary starvation, and not for 3,000 children who die every day from preventable malaria, and not for the 10,000 people who die every day because they are denied publicly-funded healthcare, and not for the hundreds of Venezuelans and Iranians who die every day because America’s blockade denies them life-saving medicines, and not for the hundreds of mostly children bombed or starved to death every day in Yemen, in a war supplied and kept going, profitably, by America and Britain. Before you panic, consider them. (John Pilger, quoted in Here is what legendary journalist John Pilger said about coronavirus outbreak Pilger decries inattention to hunger, malaria and American wars and blockades, The Week, 12 March 2020)

  J.K. ”Toistan (…) ajatuksen operatiivisen ’nyrkin’ käyttämisestä.” (Muuan presidentti)

  Nyrkkivalta-käsitteellä viitataan oikeudettoman edun hankkimiseen voimakeinoin tai väkivalloin. Nyrkkivallan lähikäsite on omankädenoikeus (omavaltaisuus, oikeudenmukaisen edun hankkiminen laittomin keinoin). Omankädenoikeus on säädetty Suomen rikoslaissa rangaistavaksi. Nyrkkivaltaa ei mainita Suomen lainsäädännössä, vaan väkivallan käyttöä koskevat väkivaltarikosten nimikkeet.

  Panssarinyrkki (Panzerfaust) oli saksalainen toisen maailmansodan aikainen kevyt kertasinko.

  ’Nyrkillä pataan koronavirusta!’ Siinäpä oiva tunnuslause Suomen maabrändille.

  • ”J.K. ”Toistan (…) ajatuksen operatiivisen ’nyrkin’ käyttämisestä.” (Muuan presidentti)
   Nyrkkivalta-käsitteellä viitataan oikeudettoman edun hankkimiseen voimakeinoin tai väkivalloin …. ”

   COVID-19 Coronavirus: The Crisis
   Full Transcript of Guns and Butter Interview with Prof. Michel Chossudovsky and Bonnie Faulkner
   MC: Now, I’m not saying that coronavirus is not a health concern. It really is. But what is more of a concern are all the millions of people who lost their jobs as a result of the coronavirus, not to mention those who lost their lifelong savings on the stock exchange.
   Think of all the smaller investors who put their money with their broker and so on, and what happens? They lose everything when the market collapses. Now, that, of course, is a concern, and that has also health implications. Some people commit suicide when they lose their savings. But that simply is considered as part of a market mechanism.

   https://www.globalresearch.ca/covid-19-coronavirus-crisis/5706741

   • ”Some people commit suicide when they lose their savings. But that simply is considered as part of a market mechanism.”
    German Treasury Secretary of Hesse Commits Suicide

    It is with deep regret that the German Treasury Secretary of the federal state of Hesse, Thomas Schäfer, killed himself on March 28th, 2020. He oversaw Hesse‘s biggest city, Frankfurt, where we would hold our conferences and it remains the European capital for international banks. I know he was deeply concerned that this Coronavirus-Crisis was being used to destroy the economy.
    Thomas understood what was taking place and also understood he would not be able to deal with the absurd expectations of the general public about financial relief that was being pushed over a crisis that did not appear to warrant such a reaction.

    Thomas was one of the good guys. My deepest condolences to his family. I understand his pessimism for what is to come post-Coronavirus. It is extremely difficult to watch something unfold and be unable to do anything to stop the momentum.
    Suicide becomes the option when it is just easier to leave than it is to stay.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204822

 47. We Are All Totalitarians Now
  Coronavirus Brings Back the Spirit of the Polis
  GUILLAUME DUROCHER
  Corona really does work miracles. Things that were declared “impossible” have become the norm. The parks of Western European cities are finally being cleared of migrants, now that these have been declared a sanitary hazard (being a criminal one was apparently not enough).

  The European Parliament’s meetings in Strasbourg – a traveling circus which costs taxpayers €100 million per years – have been suspended. The EU’s balanced-budget rulebook, which the Germans fought so hard to impose over the last decades, has been thrown out the window.
  Each State is to borrow as it pleases to bail out businesses and provide welfare, at least for the duration of the national lockdowns. Individual liberty has been put indefinitely on hold.
  ……The European financial system – that pyramid scheme of pyramid schemes – will emerge extraordinarily weakened from this crisis, as all the highly-uneven gains of recent years are lost with piling-ups of debt and reduced growth due to the coronavirus response. There are sure to be more crises.

  Many globalists are afraid of what is to come. Joseph Borrell, the EU’s top diplomat, is worried China’s authoritarian competence will make Europe look bad. He opined on the European External Action Service’s blog:

  ”There is a global battle of narratives going on in which timing is a crucial factor. [. . .] China has brought down local new infections to single figures – and it is now sending equipment and doctors to Europe, as others do as well. China is aggressively pushing the message that, unlike the US, it is a responsible and reliable partner. In the battle of narratives we have also seen attempts to discredit the EU as such and some instances where Europeans have been stigmatised as if all were carriers of the virus. [. . .]
  But we must be aware there is a geo-political component including a struggle for influence through spinning and the ‘politics of generosity’. Armed with facts, we need to defend Europe against its detractors.”

  Personally, I’m not too worried about Chinese soft power. If Westerners look bad in comparison, that is only because of their own incompetence rather than the nefariousness of the Chinese. The Chinese State wants to make deals. The globalists want something much dearer: they want to bribe you into losing your national soul, your traditional values, your fighting spirit.

  This crisis may come to be seen as the moment in which a declining and incoherent liberal-globalist West was geopolitically overtaken by an confident and organized national-authoritarian China. If so, we can also expect other countries may be tempted to change their political models.

  For us Westerners, I’d arguer we don’t need to go so far afield for inspiration.

  **——–Henkilökohtaisesti en ole liian huolissani Kiinan pehmeästä voimasta. Jos länsimaalaiset näyttävät huonoilta sen rinnalla, se johtuu pikemminkin heidän omasta epäpätevyydestään kuin kiinalaisten pahuudesta. Kiinan valtio haluaa tehdä sopimuksia. Globalistit haluavat jotain oleellisempaa: he haluavat lahjoa sinut luopumaan kansallisesta sielustasi, menettämään perinteiset arvosi ja taisteluhenkesi.

  Tämä kriisi voidaan tulla näkemään ajankohtana, jolloin luottavainen ja järjestäytynyt kansallis-autoritaarinen Kiina ohitti geopoliittisesti taantuvan ja epäjohdonmukaisen liberaali-globalistisen lännen.
  Jos näin on, voimme myös odottaa, että muut maat saavat houkutuksen muuttaa poliittisia mallejaan.

  Meille länsimaalaisille sanoisin, että meidän ei tarvitse mennä niin kauas inspiraatiota varten.

 48. ‘Fanatical Cruelty’: As Pandemic Rages, Trump Refuses to Reopen Affordable Care Act Enrollment to Help Uninsured
  ”This isn’t just an outrageous decision, but it’s also a deadly one.”

  By Jake Johnson, staff writer (Common Dreams, https://www.commondreams.org/)

  As millions of people across the United States lose their jobs—and their employer-provided health insurance—amid the coronavirus pandemic, President Donald Trump has reportedly decided against reopening Affordable Care Act enrollment to ease the economic pain of the uninsured and help protect them from devastating medical costs.

  An anonymous White House official told Politico Tuesday night that the Trump administration will not reopen HealthCare.gov for a special enrollment period as the U.S. battles the COVID-19 outbreak, disregarding urgent pleas from a diverse array of advocacy groups (pdf) and more than 100 members of Congress (pdf). The White House is ”exploring other options,” the official said without elaborating.

  (…) an analysis by Covered California found that insurance companies could raise premiums by more than 40% next year, which would put already expensive healthcare entirely out of reach for millions of people.

  ”Corporate-run health insurance isn’t about saving lives,” tweeted Sen. Bernie Sanders (I-Vt.), a 2020 Democratic presidential candidate. ”It’s about making as much money as possible. With Medicare for All we can finally put an end to this international disgrace.”
  ———-
  ”Common Dreams is a non-profit independent newscenter created in 1997 as a new media model. By relying on our readers and tens of thousands of small donations to keep us moving forward—with no advertising, corporate underwriting or government funding—Common Dreams maintains an editorial independence our readers can count on. –

  ”We are optimists. We believe real change is possible. (…)”

  ”Common Dreams is a daily, glorious taste of what the dominant media could be if it was shaped by our common dreams of justice and peace.”
  – Naomi Klein, The Shock Doctrine

 49. Paniikkia ja ’pelko-pornoa’ rauhoittamaan

  Ison-Britannian kuolleisuus CV-kriisin jälkeen on 5% normaalin alapuolella
  Viralliset tilastot osoittavat hämmästyttävän laskun (DROP) kuolleisuudessa.

  Tämän vuoden tammikuusta maaliskuuhun kuoli viisi tuhatta vähemmän verrattuna edelliseen viiteen vuoteen. (katso linkin kuva)

  Breaking News!! UK mortality since CV crisis is 5% BELOW average
  By Nick Kollerstrom o
  Official government stats show a staggering DROP in mortality as the CV-19 allegedly ‘hit’ Britain in mid-January.
  Five thousand LESS people died from then onwards – January to March of this year – as compared with the previous five years.
  The data comes from https://www.ons.gov.uk and the page is called:

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204932
  ——–
  Lies, damned lies….and statistics

  “You can bet that the institutions of international government, and the “experts” advising them, will try to massage and cherry-pick statistics to present the version of events that most closely matches their worst-case scenarios. The fact is, according to their early predictions, we are already long overdue millions of Covid-19 deaths that have failed to materialise.

  But even when Covid-19 deaths are recorded, we have seen how it could be that people are dying with coronavirus rather than dying of it.”
  **………Mutta vaikka Covid-19: n kuolemat kirjataankin, olemme nähneet, kuinka voi olla, että ihmiset kuolevat koronaviruksen kanssa sen sijaan, että kuolevat siitä. ”

  On The Spectator website Dr John Lee, a recently retired NHS consultant and professor of pathology said that ‘’we have yet to see any statistical evidence for excess deaths, in any part of the world’’.
  **……..Äskettäin eläkkeelle jääneen NHS-konsultin ja patologian professori tohtori John Leen mukaan ” meillä ei ole vielä mitään tilastollisia todisteita liiallisista kuolemista missään maailman osassa ”.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204901

 50. Jäljet johtavat(ko) sylttytehtaaseen(?)

  (Kysymys ei nyt ole siitä ’Sörkan sylttytehtaasta’.)

  Maybe it was a plan that went horribly wrong, something they could no longer control. Was the Corona virus or COVID-19 spread intentionally? What if this virus was used against China as a weapon of choice to destabilize China’s economy and push back against China’s growing influence? We don’t know for sure, but it is possible. Investigations are ongoing. Nothing has not been confirmed.
  (…)
  In 1981, the CIA with help from U.S. military had launched an operation against Cuba by unleashing a strain of Dengue Fever also known as “hemorrhagic fever’ effecting more than 273,000 people killing 158 including 101 children. On September 6, 1981, The New York Times reported on Fidel Castro’s comments regarding the U.S. government in particularly, blaming the CIA for the outbreak when he said that
  ”we urge the United States Government to define its policy in this field, to say whether the C.I.A. will or will not be authorized again- or has already been authorized – to organize attacks against leaders of the revolution and to use plagues against our plants, our animals and our people.”
  (…)
  The U.S. biological warfare program that supposedly ended in 1969 developed a handful of biological weapons ready for use including anthrax, Q-fever and botulism and conducted research in hopes of weaponizing diseases including smallpox, Hantavirus, Lassa fever, yellow fever, typhus, dengue fever and the bird flu among them.
  (…)
  The story was basically about the CDC who inspected Fort Detrick and found problems with new procedures used to decontaminate waste water. The article says that Fort Detrick continued its research for defensive purposes to “protect the warfighter from biological threats” although the U.S. declared that it abandoned their biological weapons program since 1969:

  Although the United States officially abandoned its biological weapons programme in 1969, Fort Detrick has continued defensive research into deadly pathogens on the list of “select agents”, including the Ebola virus, the organisms that cause the plague, and the highly toxic poison ricin. The army’s Medical Research Institute of Infectious Diseases, based at Fort Detrick, says its primary mission today is to “protect the warfighter from biological threats” but its scientists also investigate outbreaks of disease among civilians and other threats to public health. In recent years it has been involved in testing possible vaccines for Ebola, after several epidemics of the deadly virus in Africa

  Sooner or later, the truth will come out. I believe that the U.S. government knows how COVID-19 began and where it was going. The U.S. government and major corporate arms manufacturers and the rest of the Military-Industrial Complex is no stranger to biological weapons adding to their arsenal of nuclear and chemical weapons at their disposal which makes them, much more dangerous. The truth about COVID-19 will eventually come out. In the meantime, as the COVID-19 pandemic continues, a war against Russia, China, Iran or Venezuela is in the works and a coming economic crisis with an election coming this November seems like 2020 will be the year of a perfect storm.

  (Timothy Alexander Guzman: COVID-19 and the CIA’s Biological Warfare on Cuba, 16.3.2020)
  ———-
  Timothy Alexander Guzman is an independent researcher and writer with a focus on political, economic, media and historical spheres. He has been published in Global Research, The Progressive Mind, European Union Examiner, News Beacon Ireland, WhatReallyHappened.com, EIN News and a number of other alternative news sites. He is a graduate of Hunter College in New York City.
  #
  Fidel Castro selviytyi 638 murhayrityksestä ja -suunnitelmasta​
  Vuonna 1959 CIA aloitti huippusalaisen hankkeen, jonka tavoitteena oli tappaa Kuuban johtaja Fidel Castro ja kaataa maan kommunistihallinto. CIA kokeili niin salamurhaajia kuin myrkkysikareita ja räjähtäviä näkinkenkiäkin.
  (https://historianet.fi/)

  ”Pelkän kauppasaarron lisäksi Yhdysvallat on Kuuban vallankumouksesta lähtien järjestänyt ja rahoittanut terrori-iskuja, sabotaaseja ja Fidel Castron murhayrityksiä. Toteuttajina ovat yleensä olleet CIA:n kouluttamat, Miamin kuubalaisiin ääriryhmiin kuuluvat agentit.
  (…)
  Oma lukunsa ovat kymmenet esimerkit biologisesta sodankäynnistä: vuoden 1971 sikarutto, jonka seurauksena Kuuban kaikki puoli miljoonaa sikaa jouduttiin lopettamaan, vuoden 1981 denguekuume-epidemia, johon sairastui 350 000 ihmistä ja 158 kuoli, tai vuonna 1997 tehty operaatio, jossa Yhdysvaltojen hallituksen koneesta levitettiin Matanzasin provinssiin viljelykasveille hyvin tuhoisia palmuripsiäisiä.”
  (Peik Johansson, Maailma.net 5.3.2008)

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here