Alaskan yliopiston insinööritieteen laitoksen tutkijaryhmän nelivuotinen tutkimus päätyi siihen, että 47-kerroksinen WTC 7 ei tuhoutunut tulipalojen seurauksena 11. syyskuuta 2001, mikä on vastoin virallista selitystä. Vertaisarvioitua tutkimusta johti rakennusinsinööri Leroy Hulsey, ja sen tarkkoihin mallinnuksiin perustuva loppuraportti julkaistiin 25. maaliskuuta.

WTC 7 luhistui lähes pystysuoraan perustuksilleen myöhään iltapäivällä, useita tunteja kaksoistornien (WTC 1 ja WTC 2) tuhoutumisen jälkeen. Vuonna 2008 julkaistu, Yhdysvaltain kauppaministeriön alainen tiede- ja teknologialaitos (NIST, National Institute of Standards and Technology) päätyi loppuraportissaan — vuosien mittaan vaihdelleiden hypoteesien jälkeen — siihen, että WTC 7 oli maailman ensimmäinen teräsrakenteinen pilvenpiirtäjä, joka tuhoutui tavanomaisista tulipaloista.

WTC 7 sijaitsi WTC Plazan viereisessä korttelissa (kuva yliopiston tutkimusraportista). WTC 1 oli pohjoistorni ja WTC 2 etelätorni.

Tietokonemallinnuksia hyödyntäneen Alaskan yliopiston Fairbanksin yksikön tutkimuksen tavoitteena oli tutkia, miten tulipalot vaikuttivat WTC 7:n rakenteisiin; poissulkea tapahtumaketjut, jotka eivät olisi kyenneet aiheuttamaan havaittua luhistumista; ja tutkia, mitkä paikalliset luhistumat ovat voineet aiheuttaa rakennuksen tuhoutumisen havaitulla tavalla.

Tutkijoiden pääjohtopäätös on, ettei tuli aiheuttanut WTC 7:n tuhoutumista. Toinen johtopäätös on, että pilvenpiirtäjän tuhoutuminen havaitulla tavalla edellytti jokaisen tukipylvään lähes samanhetkistä pettämistä koko rakennuksen alalta, mitä seuraava tutkijoiden mallinnukseen perustuva video havainnollistaa:

Tutkimuksen mukaan tulipalo ei olisi pystynyt heikentämään tai saattamaan sijoiltaan rakenteita, jotka virallisen selityksen mukaan johtivat koko rakennuksen tuhoutumiseen. Toisaalta vaikka rakenteita olisikin pettänyt paikallisesti, tämä ei olisi tutkimusraportin mukaan kyennyt aiheuttamaan pilvenpiirtäjän havaittua täydellistä tuhoutumista.

Tutkimuksen loppuraportti ja sitä tukevat materiaalit, mukaan lukien simulaatioita ja videoita, löytyvät Alaskan yliopiston nettisivuilta.

Tutkimusraportissa käsitellään myös pilvenpiirtäjän yläosan vastuksetonta putoamista kahdeksan kerrosvälin matkalla noin 2,5 sekunnin aikana. NIST kiisti ensin kokonaan vapaan pudotuksen, mutta myönsi sen loppuraportissaan riippumattoman tutkijan, fysiikan opettaja David Chandlerin osoitettua sen videoanalyysein. (Vapaan pudotuksen aikana rakennuksen yläosa ei voinut murskata alaosaa, koska putoava yläosa ei kohdannut lainkaan vastusta, ja rakenteiden murskaaminen olisi hidastanut pudotusta. Vastukseton putoaminen selittyy hallitulla purkamisella, jossa osa kerroksista poistetaan räjähtein.)

WTC 7 tuli perustuksilleen symmetrisesti, pystysuoraan ja osittain vapaasti pudoten

Raportissa tuodaan esiin tutkimusmateriaalin eli WTC 7:n teräsjäänteiden pikainen ja lähes täydellinen hävittäminen syksyllä 2001 ja talvella 2002, osin ennen kuin tutkimuksiin oli edes ryhdytty. Tutkijat toteavat, että tämänkaltainen todistusaineisto tyypillisesti säilytetään hyödynnettäväksi kaikissa rikostutkimuksissa. Vain muutama WTC 7:n teräskappale päätyi alustaviin tutkimuksiin. Alaskan yliopiston raportissa viitataan teräskappaleeseen, jonka todettiin Yhdysvaltain hätätilaviraston FEMA:n varhaisissa tutkimuksissa osittain haihtuneen poikkeuksellisen korkeissa lämpötiloissa. Tutkijoiden tuolloin peräänkuuluttamia jatkotutkimuksia ilmiön selittämiseksi ei koskaan tehty. NISTin otettua tutkintavastuun se väitti toistuvasti ja vääristelevästi, että WTC 7:n teräsjäänteitä ei voitu tutkia, koska niitä ei kerätty tutkittavaksi.

WTC 7:n tuho CBS:n lähetyksessä. Toimittaja Dan Ratherin kommentti jatkui: ”[T]uo muistuttaa sitä mitä olemme kaikki nähneet liikaakin tv:ssä, kun rakennus tuhotaan tarkoituksella ottamalla se alas tarkasti sijoitetuin räjähtein.”

Alaskan yliopiston tutkimuksen rahoitti Architects and Engineers for 9/11 Truth -järjestö (AE911Truth), jolla on takanaan yli 3200 arkkitehtiä ja insinööriä. Järjestön perustaja ja puheenjohtaja, arkkitehti Richard Gage totesi toiveikkaana, että median ja hallituksen viranomaisten on otettava huomioon tutkimuslöydökset ja käynnistettävä uusi, täydellinen tutkimus. AE911Truth ja sitä tukevat 9/11-iskujen uhrien omaiset aikovat myös vaatia NISTiltä virallisesti korjausta tutkimusraporttiinsa.

Päälähteet

Architects and Engineers for 9/11 Truth (25.3.2020): WTC 7 Not Destroyed by Fire, Concludes Final University of Alaska Fairbanks Report

J. Leroy Hulsey, Zhili Quan ja Feng Xiao (25.3.2020): A Structural Reevaluationof the Collapse of World Trade Center 7: Final Report

Katso myös

tämän artikkelin kirjoittajan ja Ville Sarellin suomeksi tekstittämä dokumentti WTC-iskuista:

92 KOMMENTTIA

 1. ”Alaskan yliopiston insinööritieteen laitoksen tutkijaryhmän nelivuotinen tutkimus päätyi siihen, että 47-kerroksinen WTC 7 ei tuhoutunut tulipalojen seurauksena 11. syyskuuta 2001, mikä on vastoin virallista selitystä.”

  Hienoa, Vesa! On jälleen hatunnoston arvoinen suoritus! Olet jaksanut kaikki nämä pitkät vuodet uskollisesti seurata tilanteen kehittymistä. (Etkä tietenkään ole vain seurannut katseella vaan alusta alkaen itse suorittanut valtavaa selvitys- ja tutkimustyötä.) Kyseinen loppuraportti 25.3.2020 on historiallinen. Se osoittaa vakuuttavasti ’savuavan aseen’, joka kaataa virallisluonteiset selitykset! Ja Sinä olet todemnnäköisesti ensimmäinen ihminen Suomessa, joka on välittänyt meille muille tiedon tästä historiallisesta tuloksesta. (Päivämäärä 25. maaliskuuta 2020 on syytä etsata omien aivojensa muistivarastoon.)

  Uskon, että Hannu Yli-Karjanmaakin iloitisisi ko. tutkijaryhmän työstä ja sensaatiomaisesta uutisestasi.

  Tutkijaryhmän loppuraportti saattaa häpeään lukemattomat tahot, mm. maamme valtamedian.

  loppuraportti 25.3.2020

   • Omalta osaltani yhdyn Tapion kiitoksiin.

    Muistan tuon päivän. Olin ulkomaille poistuneen ystäväni koiravahtina, ja tv oli auki juuri kun hän soitti ulkomailta miten menee. Sanoin, että ei kuulu mitään ihmeellistä, tulin koirien kanssa juuri ulkoa, avasin tv:n ja sieltä tulee joku paska elokuva, jonka trikkikuva on säälittävää — ja sitten ”Eikun hetkinen, tuohan on Ylen uutiset. Joku on kosauttanut pilvenpiirtäjään jossain.”

    Johon ystäväni tuumi että onko varmasti uutiset, Saksassa ei ole kerrottu mistään tuollaisesta.

    Tuo ensivaikutelma paskasta elokuvasta ei milloinkaan poistunut, tunnelma vain vahvistui kun katselin kuvia Pentagonin ottamasta osumasta. Katulamput pystyssä, lentokoneen siivet eivät ole tehneet mitään vauriota rakennukseen eikä niitä ole kadullakaan. Seuraavaksi katosi viereisissä rakennuksissa olleiden valvontakameroiden materiaali salaperäisesti jne.

    Kun sitten fysiikan lakien ja terveen järjen vastaisia virallisia selityksiä alettiin esittää alkoi olla varsin selvää että kyseessä on false flag.

    Ehkä Trumpin hallinto julkaisee jossain välissä kaiken tähän asti salatun 9/11 -materiaalin.

    • Minäkin katsoin noita uutisia silloin ja ajattelin ”vihdoinkin Amerikkalaiset saavat opetuksen sotimisistaan Lähi-idässä” – ”Nyt ne varmaan lopettavat sellaiset touhut”.

     Mutta päinvastoin, ne alkoivat sotia siellä yhä kiivaammin.

     Millaisen mielenterveysdiagnoosin tekisitte henkilöstä, joka omien pahojen tekojen vuoksi kostotoimet kohdattuaan, alkaa tehdä niitä tekoja vain lisää ja kovemmin ?

     Psykopaatti tulee ekana mieleen.

     Terve ihminen vetäytyisi kuoreensa ja lopettaisi sotimiset. Alkaisi ehkä hieroa rauhaa kaikin keinoin.

     • Sitten jälkeenpäin selvisi, että USA hyökkäsi tuossa itsensä kimppuun.

      Se tuntuu olevan std. toimintamalli näillä suur-valloilla. Hyökätään itsensä kimppuun, jotta saadaan joku operaaatio – johon ei normaalioloissa hyväksyntää saisi – toteutettua. Problem – reaction – solution.

      Ja loogistakin – mitä järkeä kenelläkään on hyökätä isompansa kimppuun. Tämä tulee varmasti monille selväksi jo lastentarhan pihalla.

    • Christopher Bollyn
     An independent American investigative journalist, osui omissa tutkimuksissaan niin lähelle totuutta, että joutui poistumaan Usasta perheineen tultuaan pahoinpidellyksi, ja hänen henkeään uhattiin.
     Bollynin artikkeli ”follow the money” paljasti kiistattomasti ketkä olivat 9/11 katastrofin takana.
     Bollynin jutut ovat luettavissa : http://www.thetruthseeker.co.uk/?author=106
     Bollyn on tutkinut myös autolautta Estonian upottamiseen liittyviä kytköksiä.

  • Deep State sai tällä syyn terrorismin vastaiseen sotaansa, ja globaaleja isovelitoimia mm. lentoliikenteeseen. Myös Edward Snowdenin 2013 paljastamat NSA:n globaalin massavalvonnan keinot laajennettiin 911 iskun varjolla.
   Suomessa ajettiin kokoomuksen eli Suomen republikaanien toimesta tiedustelulain massavalvontaoikeudet Sipilän, Orpon ja Soinin PersKeKo-porvarihallituksen massatuottaman mamuinvaasion Turun terrori-iskijällä. Kokoomus sai lain eduskunnassa läpi sen käsittelyn kanssa samalle viikolle ajoitetun Airiston Helmi false flag casen avulla.

 2. Niin, ei kai kukaan uskonut että ”naapuritornien kuumuus heikensi rakneteita” niin että wtc7 romahti pystysuoraan. Senhän olisi pitänyt kaatua sinne kuumuuteenpäin, koska siellä ne palkit ensimmisenä pehmenisivät. Ja toisaalta, ei noin nopeasti vaan pikkuhiljaa taipuen.

  Ja mitä tulee koko tapahtumaan, niin kansalaiset kuulivat useita räjähdyksiä aluella ja palomiehet näkivät punaisena hehkuvia sekä viistoiksi leikkaantuneita teräspalkkien päitä. Ja vaikka kuinka videokuvissa näkyi lentokoeita osuen torniin, niin kaduila ei yksikään ihminen nähnyt lentokoeita. Ääniä kuuli monikin, mutta itse koneita ei nähnyt kukaan.

  • ”palomiehet näkivät punaisena hehkuvia sekä viistoiksi leikkaantuneita teräspalkkien päitä.”

   Teräspalkkirakenteita ei pureta näin. Ei olisi mahdollista.
   Se näissä keksityissä tarinoissa on usein hyvä, että niiden keksijät eivät tunne aihepiiriä ja tulevat itse todistaneeksi puhuvansa höpöä.

   Terv. raksainssi

   • Tarkoitatko siis, että randomeilla tulipaloilla voitaisiin saada aikaan taidokasta hallittua purkamista vastaava lopputulos: pilvenpiirtäjä laskeutumaan pystysuoraan perustuksilleen, lähes täysin oman pohjapinta-alansa sisään? Mihin tarvittaisiin purkufirmojen kalliita ja aikaavieviä palveluja, jos homma hoituukin sytyttämällä tulipaloja ja jäämällä odottamaan?

    Ja vieläpä ilman rakenteellista vastusta kahdeksan kerrosvälin matkalla (mikä ei tietty ole itsetarkoitus, mutta jotain joka nyt vain on selitettävä)?

    Ja onko mielestäsi uskottavaa suuronnettomuustutkintaa, että ensiksi kärrätään nopeasti pois käytännössä kaikki tutkimusmateriaali ja sitten aletaan seitsemän vuoden virallinen arpominen tuhon syistä, ja vieläpä valehdellaan ettei niitä muutamaakaan teräskappaletta, joiden jatkotutkimukset katsottiin aiheelliseksi, koskaan kerätty tutkittavaksi?

    Jos tosiaan olet raksainsinööri, olen hieman hämmentynyt suhtautumisestasi. Itse tunnen puolestaan henkilökohtaisesti sekä arkkitehdin, rakennusmestarin että onnettomuustutkijan, joista kukaan ei pidä virallisia selityksiä mahdollisina.

    • heh, ”Kerrostalot on rakennettu estämään palon etenemistä asunnosta toiseen […] Tulen syttyminen ja palaminen edellyttävät happea, palavaa ainetta ja sille riittävän korkean palamislämpötilan. Kaikkien edellytysten on oltava samanaikaisesti voimassa, jotta palaminen olisi mahdollista. Jos joku, mikä tahansa näistä edellytyksistä poistetaan, palaminen estyy. Tähän perustuu sammuttaminen.” http://turvaopas.pelastustoimi.net/paloturvallisuus/

     Joten mitä palavaa ainetta teräsrakenteisessa, asbestoidussa, kivisessä pilvenpiirtäjässä, joka on suunniteltu niin että palon eteneminen estyy, voi olla niin paljon että se tuhoutuu? Faksipaperit ja konttoristien päällystakit? Maan alla olevien autojen bensat? — Tosin palokunta kulki kellareissa kun ylempänä jo roihusi.

     Jaa-a.

     • Juuri niin, Riikka. Joulukuussa 2007 NISTin neuvoa-antavan komitean kokouksessa myönnettiin, että WTC 7:n tulipalot kestivät enintään 20 minuuttia missä tahansa yksittäisessä kohdassa. No, loppuraportissa palo sitten korvensi tuntikausia ”kriittistä” tukipylvästä numero 79 ja sai sen jotenkin pettämään, ja sen seurauksena koko korttitalo tuli sitten sekunneissa maan tasalle. Koko tönön pystyssäpysyminen oli siis yhden pylvään varassa. Who’s writing this stuff?

   • Luullakseni jälkikäteen ajateltiin noiden viistosti leikkautuneiden palkkien takia että kyseessä olisi mahdollisesti ollut Directed Energy Weapon (DEW).

    • Tuolla Vesan ja Villen suomeksi tekstittämällä videolla laittoivat termiittipanoksia viistosti teräspalkkeihin, jotta saavat rakennuksen ”kävelemään”.

   • montas purkua ”inssi” on tehtaillut?eikös ne purkuhommat hoida kuitenkin muut kuin rakentajat….ja se että kerrot olevas raksainssi,ei kyllä sitten todista mitenkään,ettei niin olisi voitu hoitaa rakennusten purkua/tuhoamista.mutta varmaan pätevämpänä vaikka ae911truth porukkaa,niin kerro sitten miten on mahdotonta.
    niitä viistopäisiä palkkeja näky ainakin wtc 1&2 romuissa.ja varmaan jollain nanothermiitilla hoideltiin ne palkkien katkomiset.
    ne muuten ”koneetkin” meni palkkien ja betonin läpi ilman vastusta,sotiinkin sitten päästiin ilman suurempaa vastustusta

 3. Tämä korona-virus “epidemialla” pelottelu on toteutettu saman kaavan mukaan kuin oli tuo WTC juttukin. silloin se onnistui. Nyt sama toteutetaan globaalilla tasolla. Niin isot on panokset pelissä, että avainhenkilöiden murhia on odotettavissa.

  Tarkoituksena on pelottelun avulla siirtää kansalta valta “parempiin käsiin”.

 4. Alusta pitäen on ollut selvää että vain nwo-uskovaiset ovat ottaneet virallisen tarinan todesta eikä heidän sokeaa uskoaan ole tosiasiat häirinneet. Ja tuskin tämäkään tutkimus sitä tekee.

  • Ei faktatiedolla ole nykyään mitään merkitystä. Kaikki asiat suodatetaan poliittisen tai ideologisen suotimen läpi. Eräät tahot käyttävät tätä massojen psykologiseen hallintaan omistamansa median kautta. Median käyttämät ”asiantuntijat” oivat aina oikeaoppiselle poliittiselle agendalle alisteisia, joskin vastaanväittäjiä siedetään vapaan demokratian lumeen ylläpitämiseksi.

   Tilanne oli muistaakseni paljon parempi ennen vuosituhannen vaihetta. 9/11 sekä koronan tapaisten ’event’ien hyväksikäyttö edellyttää median ja virallisten narratiivien hallintaa. USA:ssa touhu alkoi aikaisemmin presidentti Kennedyn murhan yhteydessä tai jo tätäkin aikaisemmin, kun maa houkuteltiin mukaan 1. maailmansotaan, johon kansa oli haluton lähtemään. Sama ilmiö toistui 2. maailmansodassa, jossa Pearl Harbour toimi kansaa sotaan kannustavana ’event’inä. Propagandan käyttö omaa kansaa vastaan on USA:ssa vakiokäytäntö, joka levisi sittemmin myös Suomeen mm. Nato-yhteyksien kautta.

   • nythän olis hyvä tilaisuus järjestellä jotain uutta eventtiä ”tapahtuun”,kun ihmiset ajettu koteihinsa,ja paikkoja tyhjillään paljon

 5. Jätevesissä oli tritiumia ja pyroplastisen pilven muidostumunen vaatii paljon energiaa… Venäjällä räjähteli kerrostalot ennen Tsetsenian sotaa. Olisiko joku saanut niistä idean, kun piti päästä Irakiin sotimaan? Yhdysvalloissa kaikki on suurempaa. Milloin valtamedia tarttuu tähän? Se tulee olemaan kova juttu. Kuka sen teki? Sen vuoksi lähdettiin Irakin sotaan. Päitä vadille.

 6. ”Yliopistotutkimuksen loppuraportti: tuli ei tuhonnut WTC7:ää”

  Heh heh… no on se aivan mahtava juttu, että näin itsestäänselvää ”tuli ei tuhonnut” huijausta tutkittiin näinkin hartaasti ja ihan jesuiitta-yliopistossa. Noh, mitäs luulette… tuhosiko tuli kenties WTC:n viereiset pilvenpiirtäjät, joissa lentokoneiden iskeytyminen torneihin oli tehty Hollywood-studiossa?

  • Tiennet, että AE911Truth ei usko myöskään kaksoistornien tuhoutuneen siten kuin virallisesti väitetään, vaan ovat alusta asti todistaneet, että myös ne tuhottiin räjähtein. Mutta oletan, että katsot sekä heidän että tässä käsitellyn yliopistotutkimuksen olevan hämäystä.

   Itse en näe asioita niin. Olen ollut henkilökohtaisesti yhteydessä AE911Truthin perustajaan Richard Gageen ja useisiin järjestön jäseniin, ja tietämykseni perusteella katson heidän tekevän parhaansa ”virallisista totuuksista” eroavien näkökulmien esiintuomisen kannalta haasteellisessa maailmassa. Eivätkä yliopistotkaan ole joitain jesuiittamonoliitteja, vaikka nekin tyypillisesti ryhmittyvät virallisten totuuksien puolelle. Kaikki totuusjärjestöt eivät ole solutettuja ainakaan täysin ratkaisevasti, eikä kaikki ole mustavalkoista.

   • Ihmettelin vaan sitä, miksi näin itsestäänselvää asiaa, jolla ei loppupelissä ole mitään merkitystä, pitää ylipäätään tutkia moisella asiantuntija-armeijalla? Kaippa sen tavallinen taatelintallaajakin näki, että rakennus painui kasaan hallitusti kerros kerrokselta, ja hups… valemedian tv-toimittajakin uutisoi rakennuksen romahduksen ennenaikaisesti. Mikäli AE911 Truth haluaisi oikeasti tehdä tässä asiassa jotain hyödyllistä, he tutkisivat apinan raivolla sitä, mitä tapahtui ja ketkä olivat tämän massiivisen rikoksen/huijauksen takana. Kysyn vaan, että mitä hyötyä tästä ”tuli ei tuhonnut” tiedosta on ihmiskunnalle? Ei yhtään mitään, ja juuri sen vuoksi tämänkaltaisia pilipalitutkimuksia / paljastuksia tässäkin asiassa tehdään.

    Ja mikäli sallit, niin esitän eriävän mielipiteeni kommenttiisi siitä, että ”kaikki totuusjärjestöt eivät ole solutettuja.” Kyllä ovat. Kaikki yliopistojen kanssa työskentelevät rekisteröidyt järjestöt ja organisaatiot edustavat enemmän tai vähemmän valeoppositiota, koska yliopistot tekevät sitä samaa. Se tarkoittaa sitä, että heidän tutkimustuloksensa sisältävät valhetta ja totuutta sekaisin, ja tämänkaltaisista rikoksista puheenollen, he eivät koskaan paljasta todellista tekijää, eli sitä joka heidänkin toimintaansa pienien purojen kautta rahoittaa. Minkäs sille mitään voi, me elämme valheiden korttitalossa!

    • AE911Truthin jäsenet ovat rakennusalan asiantuntijoita, eivät rikostutkijoita. Sitä, ketkä tekivät rikoksen, ovat tutkineet hyvinkin pätevästi monet henkilöt, joilla on yhteyksiä myös AE911Truthiin. Lisäksi unohdat, mitä AE911Truthin ja lakimiesten Grand Jury -vetoomuksessa lukee:

     ”The Lawyers’ Committee has decided to not reference in this First Amended Petition either suspected perpetrators or potential material witnesses by name. However, there are obvious categories of persons who may have material information regarding the federal crimes reported herein that would be helpful to a special grand jury, or in the alternative to a grand jury,and to the DOJ. Those individuals who were arrested after reports that they were celebrating the airplane strikes on the WTC are one such category. The FBI already has the names of these individuals. A second category of such persons who may have material information related to the federal crimes reported herein are those contracted service providers who performed any work in the WTC buildings at issue in the weeks and months prior to 9/11 including those who performed construction, maintenance or repair work in these WTC buildings, including but not limited to work on the elevators. A third category of such persons are those persons involved in WTC security and in controlling or documenting who had access to the WTC buildings at issue in the months prior to 9/11. The Lawyers’ Committee is willing to present to the DOJ, and to appear before a special grand jury, or in the alternative to appear before a grand jury, and present directly to suchgrand jury the information available to the Lawyers’ Committee regarding any such persons known to the Lawyers’ Committee and the material information they may have.”

     https://www.ae911truth.org/images/PDFs/LC-First-Amended-Petition-073018.pdf

     Tässä artikkelissa käsitellyn kaltaisten tutkimusten tarkoitus on tietysti saada aikaan tilanne, että virallinen selitys on pakko hylätä ja siinä samalla saada kusetus laajempaan tietoon sekä luoda oikeudellinen perusta rikostutkinnalle. Huom. Sinun ei tässä tarvitse selittää minulle, millaisia haasteita tässä on, että oikeuslaitos on mätä jne.

     Unohdit lainauksestasi toteamukseni loppuosan ”ainakaan täysin ratkaisevasti”.

 7. BBC julkaisi tiedon WTC 7 tornin sortumisesta n. Puoli tuntia ennen rakennuksen sortumista. Vedoten Iso-Britannian tiukkoihin terrorismin torjunta lakeihin, ovela Briitti miekkonen vapautettiin TV-maksusta. Olihan itsestään selvää, että BBC oli yhteistyössä terroristien kanssa ennakkotiedoin varustettuna.

 8. Tapauksen oleminen ennalta suunniteltu räjähdepurku on absurdi ajatus, mutta olkoon.

  Jos joku haluaisi lavastaa tapauksen näyttämään tavalliselta romahdukselta, eikös talo kannattaisi virittää romahtamaan/kaatumaan vaikkapa naamalleen tai selälleen?

  Räjädepurusta kiinnijäämisen todennäköisyys on liki 100%, joten todisteita odotellessa…?

  • tietenkään ei kannata antaa kaatua,jos haluaa säästää joitain rakennuksia,ja välttää muita suunnittelemattomia lisä tuhoja.
   räjähdepurusta kiinnijäämisen todennäköisyys on aikas pieni,jos ”tutkimukset” tehtailee sopivat tahot ja henkilöt.
   todisteinahan sulle ei kelpaa kuin tietyn tahon horinat,vaikkei noudattais fysiikanlakeja,ei logiikkaa,ja todisteet lähinnä selityksiä selityksille,jotka tietty usein matkalla muuttuu,se kun vale tuppaa kasvaan vanhetessaan

   • Juuri noin. Ja jos fysiikan laki sanelee, ettei vastuksetta putoava rakenne voi murskata mitään, se ei muuksi muutu spekulaatioilla kiinnijäämisen riskeistä. Eikä toisaalta 1) tutkimusmateriaalin lähes täydellinen hävittäminen tutkimatta ja 2) sitten valehtelu siitä, ettei *mitään* (niitä neljääkään kappaletta) kerätty tutkittavaksi, muutu yhtään miksikään, vaikka totuus olisi subjektiivisesti kuinka epämiellyttävä tahansa.

    • Mikä ihmeen fysiikan laki sanelee, ettei vastuksetta putoava rakenne voi murskata mitään? Lue nyt hyvä mies vaikka ihan perus-Newtonin lait läpi ennen ku alat pätemään netissä. Sullahan on yläastetason fysiikkakin aivan hakusessa.
     Ja jos nyt lähdetään fysiikan tarkkuudelle, niin mikään maapallolla ei koskaan putoa vastuksetta, oli alla tornia tai ei.

     • Fysiikan opettaja David Chandler tiennee tämän sitten sinua paremmin:

      ”Newton’s third law says that when objects interact, they always exert equal and opposite forces on each other. Therefore, while an object is falling, if it exerts any force on objects in its path, those objects must push back, slowing the fall. If an object is observed to be in free fall, we can conclude that nothing in the path exerts a force to slow it down

      “[F]ree fall is not consistent with any natural scenario involving weakening, buckling, or crushing because in any such a scenario there would be large forces of interaction with the underlying structure that would have slowed the fall…. Natural collapse resulting in free fall is simply not plausible….”

      https://www.ae911truth.org/evidence/free-fall-acceleration

      ”In Newtonian physics, free fall is any motion of a body where gravity is the only force acting upon it.”

      https://en.wikipedia.org/wiki/Free_fall

      Vapaasti putoava esine ei jo määritelmällisesti kohtaa vastusta. En nyt oikein ymmärrä, mikä tässä voisi olla ongelma.

      Mutta kyllä, jos tosiaan aivan tarkkoja ollaan, niin WTC 7:n putoavat rakenteet kohtasivat ilmanvastusta, mutta se oli niin merkityksetöntä, että jopa NIST totesi WTC 7:n yläosan pudonneen kahdeksan kerroksen matkan vapaasti.

     • Jiri, fysiikasta esimerkki:

      Jos hyppäät laskuvarjon kanssa lentokoneesta, niin alaspäin vaikuttaa voima F=mg eli maan vetovoiman kiihtyvyys ja sitä vastaan vaikuttaa ilmanvastus, siten että lopulta nopeus tasaantuu noi 216 kilometriin tunnissa.

      Mutta kun avaat varjon, nopeus laskee. Miksi? Koska nyt sinua alaspäin vievää voimaa vastustaa laskuvarjon suuren pinta-alan vuoksi paljon suurempi voima, jolloin putoat hitaammin kohti maata.

      Vastaavasti kun WTC7 putosi maahan lähes vapaan pudotuksen nopeudella, se tarkoittaa että jostain syystä koko talo muuttui samanaikaisesti kaikkialta ”ilmaksi”. Kaikki kantavuus katosi, koska mikään voima ei hidastanut talon putoamista maahan.

      Jos näin ei olisi tapahtunut, olisi ehjien kerroksien murskaaminen vaatinut voimaa, aivan kuten laskuvarjon avaaminen ja nopeus olisi paljon hitaampi.

      Näin ollen on kiistatonta että WTC7 muuttui kuin ilmaksi, koko pystysuuntainen kantavuus kadulta katolle, eli koko rakennuksen korkeudelta putosi yhtä aikaa.

      Luonnollisesti näin ei tapahdu koskaan, mutta katkaisemalla pystypalkit kerroksen tai muutaman kerroksen välein yhtä aikaa putoaa talo suoraan alas.

     • Minusta taas näyttää siltä että sisäinen romahdus työnsi etuseinän sijoiltaan jolloin yläosa pystyi putoamaan vastuksetta.

      Hassua että vuosi vuoden jälkeen konspiraatiouskovaiset jauhaa samaa:
      ” jokaisen tukipylvään lähes samanhetkistä pettämistä koko rakennuksen alalta”
      Vaikka heidän omillakin videoilla nähdään että tukipylväät petti vaiheittain. 😉

 9. ”Absurdi ajatus” selittyy kahdellakin tapaa; ensinnäkin tavoitteena oli käynnistää terrorismin vastainen sota (joka toteutuikin melkoisessa laajuudessa), ja toiseksi kyse oli massiivisesta vakuutuspetoksesta.

  Tavallinen romahdus ei olisi tuonut sitä dramatiikkaa, jota erityisesti ekatavoite vaati.

  Todisteita on hävitetty massiivisesti jne. Kuitenkin tämä tutkimusryhmä sai kootuksi aukottoman todistusketjun omille johtopäätöksilleen. Tutkinta varmasti jatkuu WTC 1:n ja WTC 2:n osalta. Oletan, että Tim Weiner paljastaa totuuden CIA:n historiateoksen päivitetyssä versiossa muutaman vuoden kuluessa.

  Miksei muuten Bellingcat ole tutkinut tapausta? Onko isäntä kieltänyt?

 10. 9/11 – tapahtumat käynnistivät pitkäkestoisen terrorismin vastaisen sodan – muslimit joutuivat epäluulon ja vihan kohteeksi, leimatuiksi.
  Corona – pandemia käynnistää ——. Pitää ajatella pitemmälle. Coronaa on ollut jo kauan (7-15 % kausiflunssaviruskannasta). Ensi syksynä tulee taas flunssa-aalto, ensi keväänä myös. Ei corona minnekään katoa. Seuraus? : Alammeko elää vankileirien saaristossa ? Liikkumisen vapautta ei ole, paitsi pakolaiset saavat ylittää vapaasti rajoja. Droonit ja robotit vahtivat meitä. Olemme yhteyksissä toisiimme vain digitaalisesti. Keinoälylaitteet hoitavat työt. Rokotuksista tulee pakollisia. Ruoka säteilytetään. Saamme kansalaispalkkaa, joka juuri ja juuri riittää ruokaan. Alkaako ihmisten vastainen sota George Orwell-tyyliin ?

  • Niimpä. September Clues dokkari viimeistään paljasti tämän. No planes. Ne oli trikkikuvaa. Tornit räjäytettiin omin voimin. USA hyökkäsi itsensä kimppuun tuossa eventissä.

   • Myös tornien sortuminen taisi olla trikkikuvaa. Savuverhon turvin ne USA:n hallituksen palkkaamat purkumiehet siellä puuhasteli ja purkivat tornit ennalta asennetuin räjähtein.
    Meille tv:stä näytetty oli enimmäkseen trikkikuvaa.

    • Lentokoneet trikkikuvaa (tietokonegrafiikkaa), tornien RÄJÄHDYKSET aitoja. Millähän paukuilla tornit saisi suurimmaksi osaksi pulverisoitumaan, vauriot kylpyammeeseen ja peruskallion lasittumaan? Tuhansia syöpätapauksia unohtamatta.

 11. Pääpiirteissään 9/11 isku herätti epäiyksen aikoinaan paitsi wtc7n romahtamistavan takia mutta myös saudien kiireisen poistumisen takia iskun jälkeen Yhdysvalloista ja George Bushin ja Saudi kuninkaan kokoustelusta ennen iskua. Lisäksi iskusta syytetty alQaidan jäsen ei ole tekoa tunnustanut.
  Koneita väitetysti lentäneet muslimit kävivät lentokoulutuksen USAssa ja salainen palvelu ei epäillyt mitään vaikka alQaita oli tehnyt terroritekojaan ainakin lähiidässä ennen WTCiskua.
  Varhaisen vaiheen teoria oli että Saudit ja USA tekivät yhteistyötä iskun tekijöiden hankkimisessa ja lentäjiksi koulutuksessa ja WTC7n panostamisessa sekä lentikonekaapparien päästämisessä koneeseen johon tarvittiin USAn tiedusteluviranomaisten apua ja hyväksyntä.
  Lisäksi BBC uutisoi 20 minuuttia ennen koneiden iskeytymistä WTCtorneihin ennen kuin se tapahtui.
  Yliopiston tutkimus vahvistaa nyt että virallinen selitys ei pidä paikkaansa kuten ei muidenkaan tornien osalta. Olisi mielenkiintoista selvittää että tapahtuiko lentokoneiskuja ollenkaan vaan oliko sekin vain kuvan käsittelyllä aikaan saatu
  video koneiden törmäyksestä torneihin jotka käytännössä räjäytettiin kuten WTC7.
  Brittien etukäteistieto WTCiskusta osoittaa että USA itse oli mukana WTCiskussa koska kuka muu briteille olisi tiedon etukäteen antanut ellei se ollut myös mukana iskun suunnittelussa ja toteutuksessa.
  Kaikki mitä USA väittää totuudeksi näyttää olevan valhetta tai harhaanjohtavaa tietoa ja tuskin yliopistotutkimuksista on apua iskun uhreille mutta vahvistaapa jo aikaa sitten tiedetyn.

 12. Paljon on kertomatta mutta luulen, ettei totuus ole ihan niin päinvastainen kuin mitä epäilijät epäilevät. USA:n viranomaisten ja poliitikkojen tunnettu epäluotettavuus ovat synnyttäneet maassa vastaliikkeen joka ei enää usko mihinkään. Tässä joudutaan helposti ojasta allikkoon.

  Perustan arvioni siihen, että USA:n omat poliittiset toisinajattelijat sekä tiedustelupalveluista irtaantuneet eivät ole kyseenalaistaneet kertomuksen pääpiirteitä. Susan Lindauer joka hoiti USA:n Irak-kontakteja tuona aikana kertoi, että kesän 2001 aikana ilma oli tiedustelupiireissä sakeana varoituksia New Yorkiin kohdistuvasta iskusta joka käsittäisi matkustajalentokoneita. Lindauer oli varoittanut ystäviään menemästä Manhattanille, mikä kertoo siitä, että sisäpiiri oli jäljillä mutta ei löytänyt perille asti. Samoin on kertonut Thomas Drake joka muistaakseni oli NSA:ssa, että vihjeitä oli siinä määrin että niiden yhdistäminen olisi pitänyt tehdä ripeämmin. Samoin turkkilais-amerikkalainen kielenkääntäjä Sibel Edmonds, joka kirjoitti kirjan ”Classified Woman”. NSA:n entinen tekninen johtaja Bill Binney totesi, että tuolloin oli siirrytty uuteen metatietokeräämiseen joka ylikuormitti kaiken valvonnan siten, että olennaiset vihjeet jotka vanhalla systeemillä olisi havaittu, nyt peittyivät tietomassaan.

  USA on toistuvasti osoittanut, että se pystyy ihan tyhjästä kehittämään syyn sotilaalliselle interventiolle, ilman että omaan maahan hyökättäisiin ensin. Tässä pitää huomioida asian käänteispuoli. Häpeä ja nöyryytys siitä että parikymmentä uskonsoturia aseistettuna mattoveitsillä kykenevät iskemään suurvallan sydämeen. Jos sisäpoliittinen tila olisi ollut jännittyneempi ei tiedä mikä olisi ollut kansanreaktio näin surkeasti epäonnistunutta hallitusta vastaan.

  Qui bono ? Kuka hyötyi ? Tämä pitää aina kysyä, joskaan oikea vastaus ei välttämättä paljastakaan tekijää. Israel ja al Qaida ym. muut kalifaatin rakentajat hyötyivät. Jälkimmäiset ymmärsivät, etteivät heidän voimansa riitä kaatamaan arabimaiden hallituksia, ellei alueella ensin syty suursota. Israelin tavoitteena puolestaan on aina ollut saada mahdollisimman heikot ja epäsopuisat naapurit ympärilleen. Sota Irakia ja muita vastaan toteuttaa tämän ohjelman.

  Useat eri tahot USA:ssa ovat vahvistaneet, että Israel tai Mossad tiesi WTC:n iskuista, eikä varoittanut USA:ta niistä. Tähän loppuu meidän ulkopuolisten näkökenttä. Mitä muuta Israel teki kuin tiesi ja antoi tapahtua. Avusti ? Kuinka paljon ? Avustaa voi suoraan tai vaivihkaan, niin ettei avustettava edes huomaa että häntä autetaan. Vahvistettuna tietona voidaan pitää, että torneja kuvannut ryhmä israelilaisia jäi kiinni mutta päästettiin lähtemään maasta, samoin kuin korkea-arvoiset saudit. Kun Mossadilla oli ennakkotieto, se saattoi olla myös esim. WTC 7:n omistajilla jotka tiettävästi olivat juutalaisia.

  Pesikö USA:n hallinnossa muuta kuin löysä asenne, ja jopa salainen toive, että tehkööt terroristit temppunsa, katsotaan sitten ? Temppu vaan oli eri mittakaavassa kuin ehkä odotettiin. Seymour Hersh on laittanut kirjansa Dick Cheney:stä odottamaan julkaisua, koska se vahingoittaisi lähteiden uraa. Olisiko Cheneyn osallisuus iskun mahdollisena suunnittelijana kuitenkin sen luokan rikos, että kirja olisi pantu kansiin joka tapauksessa ? Rakenteeltaan tiedustelupalvelut ovat tiukan hierarkkisia. Pahin korruptio on yleensä johtoportaassa. Voisiko joku alemmassa portaassa toimia omin neuvoin ? Vaikeaa joskaan ei ehkä mahdotonta.

  Asian ympärillä liikkuu paljon detaljitietoa, jonka luotettavuudesta ei voi olla varmuutta. Saattaa jopa olla että sitä tietoisesti syötetään koska nähdään että näin saadaan huomio muualle.
  Presidentti Bushille tuli joka tapauksessa kiire lähteä sotaan jotta oman maan puolustuksen pettäminen unohdettaisiin. Tähänkin liittyy tarina joka kertoo vallinneesta sekaannuksesta. Bush oli raivonnut avustajileen, että on pakko löytyä kytkös Irakiin. Vaan kun ei löytynyt. Piti siis aloittaa Afganistanista. Mutta juuri koska tunne omasta häpeästä oli niin vahva, aloitettiin täysmittainen sota, vaikka al Qaidan leirit vuoristossa olisi voitu häätää pienen erikoisjoukon voimin.

  Saatan olla väärässä, muistakaamme kuitenkin, että skeptisyyskin kannattaa pitää uomissaan. Onhan se ärsyttävää kun tiedetään, että tieto on olemassa julkisen hallinnon sisällä, mutta sitä ei kukaan kykene saamaan ulos. Hyvin suuria muutoksia olisi tapahduttava USA:ssa, ennenkuin nykyinen salailun ja manipuloinnin kulttuuri väistyy. Ainut presidenttiehdokas joka kampanjoi edes jonkinlaisella ulkopoliittisella suunnanmuutoksella, Tulsi Gabbard, sysättiin kovin ottein syrjään ja hänet onnistuttiin masentamaan niin, että hän siirsi tukensa Joe Bidenille, joka ei edusta minkäänlaista muutosta.

  Politiikan tutkija Ivan Eland totesi taannoin, että hän tutkiessaan maansa politiikkaa on usein joutunut kysymään, mikä tässä on takana. Hänen johtopäätöksensä oli, että useimmin kyseessä on silkka typeryys ja tietämättömyys, näitä tekijöitä ei pidä aliarvioida.

  • Jan, kiitos keräämästäsi ja punnitsemastasi tiedosta.

   NSA:n ylikuormitustila selittää osan, mutta paljon kysymyksiä jää vielä ilmaan. Annat ymmärtää, että osa USA:n korkeinta johtoa saattoi olla salaliitossa mukana, mutta Bush itse ei (?). Tapahtumista syttyi kuitenkin terrorismin vastainen sota; onko todella mahdollista, että Dick Cheney juoni tämän kuvion Bushin selän takana? Valmius terrorismin vastaisen sodan julistamiseen oli Bushilla välitön …

   Kuka määräsi todistusaineiston tuhottavaksi jne? Paljon selvitettäviä kysymyksiä on jäljellä, eli myös tutkivan journalismin tutkinta jatkuu.

   • Dubya paimennettiin (päiväkotiin?) iskun ajaksi. Jossain artikkelissa Ron Unz arvioi, että Israel ja sotateollisuus olisi olleet tahot, jotka hyötyivät iskusta. Mitä kaikkea tavallisen amerikkalaisen äänestäjän nimissä tehdään? Trump on heidän megafoni. Nostaako hän kissan pöydälle?

  • Jan, jos et ole lukenut varsin perinpohjaista artikkeliani ”Rahansiirrot ja 9/11-iskut: tutkimuksia ennakkotiedosta”, suosittelen tekemään sen, ml. sinisessä ruudussa artikkelin alla esittämäni.

   https://vastavalkea.fi/2017/03/01/rahansiirrot-ja-911-iskut-tutkimuksia-ennakkotiedosta/

   Olen vuosien ajan perehtynyt aika laajasti 9/11-iskuihin, ja vahvoja viitteitä ja vahvoja todisteita sisäpiirin työstä on vain yksinkertaisesti liikaa, jotta tapahtumiin saisi sovitettua minkäänlaisen LIHOP (Let It Happen On Purpose) -skenaarion.

   Patriots Question 9/11 -sivulla on lueteltu ja siteerattu lukuisia tunnettuja skeptikoita, kuten Yhdysvaltain Tähtien sota -hanketta johtanut edesmennyt Robert Bowman:

   Lt. Col. Robert Bowman, PhD, U.S. Air Force (ret) – Director of Advanced Space Programs Development under Presidents Ford and Carter. U.S. Air Force fighter pilot with over 100 combat missions. (PhD in Aeronautics and Nuclear Engineering, Cal Tech). Former Head of the Department of Aeronautical Engineering and Assistant Dean at the U.S. Air Force Institute of Technology. 22-year Air Force career. Also taught Mathematics and English at the University of Southern California, the University of Maryland, and Phillips University.

   Member: Political Leaders for 9/11 Truth Association Statement:

   ”Scholars and professionals with various kinds of expertise—including architects, engineers, firefighters, intelligence officers, lawyers, medical professionals, military officers, philosophers, religious leaders, physical scientists, and pilots—have spoken out about radical discrepancies between the official account of the 9/11 attacks and what they, as independent researchers, have learned.

   They have established beyond any reasonable doubt that the official account of 9/11 is false and that, therefore, the official “investigations” have really been cover-up operations.

   Thus far, however, there has been no response from political leaders in Washington or, for that matter, in other capitals around the world. Our organization, Political Leaders for 9/11 Truth, has been formed to help bring about such a response.

   We believe that the truth about 9/11 needs to be exposed now—not in 50 years as a footnote in the history books—so the policies that have been based on the Bush-Cheney administration’s interpretation of the 9/11 attacks can be changed.

   We are, therefore, calling for a new, independent investigation of 9/11 that takes account of evidence that has been documented by independent researchers but thus far ignored by governments and the mainstream media.”

   Video 9/11/04: ”A lot of these pieces of information, taken together, prove that the official story, the official conspiracy theory of 9/11 is a bunch of hogwash. It’s impossible. … There’s a second group of facts having to do with the cover up. … Taken together these things prove that high levels of our government don’t want us to know what happened and who’s responsible.…

   Who gained from 9/11? Who covered up crucial information about 9/11? And who put out the patently false stories about 9/11 in the first place? When you take those three things together, I think the case is pretty clear that it’s highly placed individuals in the administration with all roads passing through Dick Cheney.”

   http://patriotsquestion911.com/

   * * *

   Ja mitä tulee vaikkapa WTC 7:ään, edellä kirjoittamastani pitäisi käydä ilmi, ettei se voinut luhistua perustuksilleen toimistopaloista, että vapaa eli vastukseton pudotus 8 kerrosvälin matkan merkitsee sitä, että vastus katosi siten kuin räjähdepurkamisessa tapahtuu, että lähes täysin pohjapinta-alansa sisään pudonneen rakennuksen tutkimusmateriaalista kierrätettiin pikaisesti 99,99+ prosenttia ilman tutkimuksia ja että NIST on kiistatta valehdellut. Ja kaikesta tästä taas on tehtävissä tiettyjä johtopäätelmiä.

   • Teknisiä tutkielmia en osaa arvioida. Kuten sanoin, jos oletetaan, että hallinto teki tämän itselleen, pitäisi myös perustella, eivätkö he olisi ymmärtäneet mikä riski heille itselleen se olisi. Valtava petos omaa maata kohtaan. Näitä kyllä tehdään jatkuvasti, mutta valtamerien takana kaukana kotoa.
    Olihan se melkoinen porukka, uuskonservatiivit. He tulivat tunnetuksi republikaanipiireissä 70-luvulla ja heille annettiin nimi: The crazies in the basement”. Kellarin hullut. Rumsfeld oli jo silloin mukana ja useat muut. Eli jos se joltain onnistuisi, niin näiltä. Silti epäilen tätä toistaiseksi juuri koska tiedustelutietoa iskuista oli jo kesällä 2001, eivätkä monet tunnetut hallinnon kriitikot ole tehneet tästä erityistä teemaa. Hekään eivät jaksa uskoa että näin suurta petosta ihan kotona olisi yritetty.
    Mutta Kennedyn murhasta salataan edelleen papereita, puhumattakaan siitä että niitä on hävitetty. Joten kaikki on avoinna toistaiseksi, eikä merkkejä paremmista selvityksistä ole näkyvissä. Henkilömurha on kuitenkin mittakaavaltaan yksinkertaisempi operaatio.

    • Mikä riski false flagissä olisi ollut tekijöille itselleen tai edes poliittiselle eliitille? Saivathan esim. jotkut tunnetut poliitikot kehotuksen olla lentämättä New Yorkiin kyseisenä päivänä. Eivätkä omia kansalaisia vastaan tehdyt false flag -operaatiot ole historiassa mitenkään harvinaisia. Mutta minusta ei ole ylipäänsä mielekästä ajatella, että Bushin hallinto teki 9/11:n, vaan ”rogue elements” hallinnossa (laajasti ajateltuna) yhdessä alihankkijoiden ja mahdollisten ulkomaisten toimijoiden kanssa. Todisteita Cheneyn ja Rumsfeldin mukana ololle on esitetty runsaasti, siinä missä Bush todennäköisesti tiesi jotain — ainakin sen että hän on turvassa, koska salaisella palvelulla ei ollut mitään kiirettä viedä presidenttiä suojaan etukäteen uutisoidusta vierailupaikastaan floridalaisessa koulussa. Vrt. myös vaikkapa jo tunnustettu Operaatio Gladio kylmän sodan Euroopassa ja Britannian metroiskut, joista kumpiakin käsittelen seuraavassa artikkelissani:

     https://vastavalkea.fi/2019/07/23/joku-olisi-puhunut/

  • niin,kyllähän ne voi kaikkee ”tiedustelutietoo” ilmoittaa saaneensa,ja myös ennen ”tapahtumia” levittää ”tapahtumiin” sitten sopivaa tiedon murusta.niinhän ne tapaa toimia,ja mediakin siinä usein mukana.sille on joku oikein nimikin olemassa,jota ei nyt tuu mielipuoleen.
   ja olihan siellä wtc rakennuksissakin israelilaisia hiukan ennen tapahtumia,ne ”köyhät taideopiskelijat”,joilla oli kuitenkin varaa vuokrata pari kerrosta.ja ne uvaamassa olleet israelilaiset tunnusti jossain israelin tv:n ohjelmassa,oleensa vartavasten kuvaamassa tapahtumia.
   mutta,se,miten vaikka lento 93,kone haihtui maaperään,tai pentagonin koneesta ei jääny seinän ulkopuolelle siipiä(no,kait siitä koneesta aikas paljon olis ulkopuolelle jäänyt muutakin.)moottorit ei tehny vaurioo seinään…nekin katos siitä reiästä.
   sitten tietty ne torneihin väitetysti osuneet koneet,niin niistäkin olis ulkopuolelle tullu romua enemmän,mitä olis sisälle menny.nehän oli tornit rakennettu siten,että ulkokuoressa oli tiheessä miehen vahvuista teräspalkkia,ikinä ei mikään lentokone niistä läpi menis,ja tässä sitten animoitiin ihan siipienkin leikkaavan palkkien läpi,ja koneet meni muka pyrstöä myöten kokonaisena sisään.no,niinhän se oli helpointa animoida,kaikki muu todellisuutta vastaava,olis ollu todella vaikee animoida,ja myös kadulta olis sitten pitäny löytyä niitä osia…
   eikä varmasti olis pystyny ne ”kaapparit” ohjaan matkustajakonetta niinkin tarkasti kohteisiinsa,sehän ei kuitenkaan oo mitään autolla ajelua,ja opasteiden mukaan mennä kohteeseen.se ottaa kääntymisetkin hiukan eri ennakot tuolla ilmassa….ja jotain osaamistakin vaatii.pentagonin koneen reittejä,ei simulaattorissa ammattilentäjät pystyny suorittaan…hiukan on liikaa yhdelle päivälle ainutlaatuisia ennenkuulumattomia tapahtumia,ja muita sattumuksia,jotka sitten tuki(oli rakenneltu tukeen..) tarinaa jotenkin mahdolliseksi,mutta fysiikanlakeja ei sentään nekään kumoa

   • Juuri näin.

    Ja kyllähän FBI:n kentällä toimivia agentteja oli ennen iskuja esimerkiksi näiden pienkoneilla surkeasti tai korkeintaan keskinkertaisesti lentäneiden (mutta sitten ekaa kertaa matkustajakoneen ohjaimissa todellisiin ässäsuorituksiin kyenneiden) patsyjen jäljillä, mutta ylemmiltä tahoilta tuli käsky keskeyttää tutkimukset. Operaatiossa kun tarvittiin sopivat syntipukit.

    • Ehkä kuussa käynnin voi lavastaa, mutta lentokoneiden törmäystä kaksoistorneihin ei sentään. Sen verran oli silminnäkijöitä ja kameroita paikalla. Eli jos puikoissa oli lentäjä-ässä, niin kuka ässä sellaiseen suostuisi ? Itsemurhahakuisia Germanwings-pilotteja on kuitenkin aika harvassa, oletan. Pentagon on tietysti vielä ässämäisempi lentosuoritus, mutta kun vaihtoehtona olisi ohjus, niin ampujia voisi olla vain maan puolustusvoimat. Vielä epätodennäköisempää.

     Minusta tässä maallikko joutuu soveltamaan samaa menetelmää kuin kaikissa vastaavissa tapauksissa missä itsellä ei ole alan erityisosaamista. Kuunnella kaikkia tahoja ja tehdä päätelmät uskottavuuden perusteella. USA:n viranomaiset ovat kyllä instituutiona epäluotettavia mutta kaikki niissä työskentelevät henkilöt eivät. Tätä kautta olen päätynyt nykykantaani jonka muutan heti kun tulee uutta tietoa. Toistaiseksi ei kukaan merkittävä pilliinpuhaltaja ole ilmaantuntut ja useimmat tietämäni veteraanit eivät ole epäilleet päätarinaa vaikka ovat jopa kirjoittaneet Israelin mukanaolosta. Jos sen myöntää, ei pitäisi olla estettä mennä pidemmälle jos aihetta on. Aika vahva statement tuli myös Bill Binney:ltä, joka muistaakseni sanoi, että terroristien viestit olisi voitu jäljittää vanhalla seurantamenetelmällä. Eli hänkin katsoi että tapahtui kuten kerrottiin, siis pääpiirteissään. WTC 7 voi olla ihan erillistapaus. Se voitiin räjäyttää taloudellisista syistä ja kenties ennakkovaroituksen turvin.

     Cheneyn toiminta oli epäilyttävä koska jos oikein muistan hän vähätteli ja jopa torjui terroriuhan selvittelyä, mutta miten pitkälle hän meni, siitä en muista lukeneeni. Mutta mistään ei löydy sitä tekijää jonka annettaisiin selvittää tiesikö joku tarkalleen. No, ainakin Mossad tiesi, mutta heillä ei ole tapana jakaa tietämäänsä.

     Kesään mennessä saamme ”tietää” kuka murhasi Olof Palmen. Stay Behind -kytköstä epäillään. Voisiko USA:ssa tällainen ryhmittymä kehittää näin laajan operaation ? Voisi varmasti avustaa. Mutta edelleen: Tässä hiertää se motiivipuoli: Tämä oli katastrofi hallinnon kannalta, koska heidän kontolleen tuli maan puolustuksen pettäminen.

     • silminnäkijöitä oli joo,mutta hiukan moni niistä joita näin haastateltavan,ikäänkuin toisteli ulkolukuna litaniaa,eräskin osas siinä kertoilla sitten romahduksen syynkin…joka siis virallisestikkin kerrottiin…aika seppä oli se herra,ja niin ”amerikkalaisittain” pukeutunutkin oli,jotenkin vaikutti keinotekoiselta ilmestykseltä.ja olihan siellähän feman porukkaa jalkautuneena ja varmaan cia:kin,eikä varmaan ollu niitä koneista huutelijoina ihmisten keskellä,jolla voi saada sitten aikaan vääriä muistikuvia joidenkin rehellistenkin mieliin.semmosesta mielen manipuloimisesta on ihan tutkimustakin,kun valemuistoja alkaa tuleen,ilman tommosta traumaattistakin kokemusta.
      sitten oli niitä monia silminnäkijöitä jotka kerto,ettei mitään koneita ollut,pelkkä räjähdys,ja niitä ei sitten toisteltu myöhemmissä lähetyksissä….
      myös varmaan aikas vaikee paikka jonkun,jolla painoarvoa sanomisella,tai asemaa omaavalla, alkaa julkisesti epäileen koko juttua,siellähän alkaa sitten aikas kampaja epäisänmaallisuudesta sunmuusta syyttelynä.

      mutta jos jotenkin uskoo koneiden uponneen seiniin ehjinä,niin kannattaa kääntää mielikuva vaikka toisinpäin,eli miettii kuinka kävis,jos kone olis ilmassa paikallaan,ja rakennuksella huitasis konetta,niin varmasti aattelis roiskuvan koneen osia ympäriinsä.
      myös koneiden nopeudetkin oli liian kovat,niin matalalle,eikä varmasti olis pysyny lapasessa niillä kaappareilla,saati onnistuneet osumaan kohteisiinsa.
      ja eikös pentagon olis ”taloudellisista syistä” kohde myös,kun ajattelee,mihin juuri sattuikin osuun ”kone”,ja mitä sitten tuhoutui.
      ”sattumalta” varmaan myös etenkin toisen koneen kuviin saaneilla henkilöillä olis osaamista kuvamanipulaatioon,ja kuvaukseen yleensä.
      ja mikä tarve olla julkaisematta valvontakameroiden kuvaa,jota etenkin pentagonista olis varmasti runsaasti tarjolla,mutta ainoo julkaistu pätkä,ei kyllä mitenkään tue,että siihen matkustajakone olis osunu,ellei oikein käytä mielikuvitusta apuna
      siellähän oli myös se harjoitus käynnissä…omituisesti näyttää monissa ”terrori-iskuissa” myös tuon jälkeen olleen samoilla hetkillä käynnissä harjoitusta.

     • Yhtäältä koska ammattilentäjätkin ovat todenneet, etteivät olisi kyenneet mainittuihin ässäsuorituksiin ja ovat yrittäneet osua lentosimulaattorissakin kaksoistorneihin huonoin tuloksin ko. päivänä havaituilla nopeuksilla, ja toisaalta koska väitettyjen kaappareiden lentosuoritukset pienkoneillakin olivat luokkaa surkeat (Hani Hanjourin lennonopettaja sanoi, että ”he could not fly at all”) tai joissain tapauksissa keskinkertaiset, koneet oli varmaankin otettu etäohjaukseen sikäli kuin niitä käytettiin. Se teknologia oli jo silloin käytettävissä, ja siitä oli uutisoitukin.

      Ja kuten arvon doctor tuossa edellä totesi, juuri saman päivän aamuna oli käynnissä massivinen sota- ja terrorisminvastainen harjoituskokonaisuus, jonka yhtenä osana oli kaapatun lentokoneen törmääminen rakennukseen. Pentagonissakin monet luulivat ensin kyseessä olevan harjoituksen. Melkoisia yhteensattumia, n’est-ce-pas?

      ”Tämä oli katastrofi hallinnon kannalta, koska heidän kontolleen tuli maan puolustuksen pettäminen.” Anteeksi nyt, mutta tuo on aivan käsittämätön toteamus. Hyvin pian iskujen jälkeen lukuisat hallinnon edustajat, Bush mukaan lukien, viittasivat tapahtumiin ”mahdollisuutena” (opportunity). Kyllä, juuri sillä sanalla. 9/11 oli todellinen lottovoitto tiedustelupalveluille, jotka saivat käyttöönsä lähes rajattomasti määrärahoja, kuten myös asevoimat; käytännössä valmiiksi kirjoitettu massiivinen lakikokoelma nimeltä Patriot Act päästiin ottamaan käyttöön kuukauden kuluessa iskuista, jne jne. Iskut olivat kaikkea muuta kuin katastrofi hallinnolle, tiedustelupalveluille ja armeijalle. Yhtään ainutta henkilöä ei erotettu. Ei ainoatakaan, vaikka puolustuksen epäonnistumisen piti olla täydellinen siinä missä väitetyt kaapparit onnistuivat aivan kaikessa ja vähän ylikin.

      Jos kyseessä olisi ollut aito isku, päitä olisi varmasti pudonnut. Totta kai. Mutta jo pelkästään siitä, että yhtään ainoata henkilöä ei irtisanottu vaan kaikilla mittareilla epäonnistuneita päin vastoin palkittiin, voi jo päätellä paljon.

      Tämä kaikki on ymmärrettävää jo siksi, että vuotta ennen iskuja Project for the New American Century -aivoriihi julkaisi tutkielman ”Rebuilding America’s Defenses”, jossa todettiin, että ainoastaan ”uusi Pearl Harbor” mahdollistaisi sotavoimien uudenaikaistamisen ja politiikan muutoksen nopealla aikataululla: ”Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalysing event — like a new Pearl Harbour.” Kaivattu katalyytti tuli sitten vuotta myöhemmin. Ja sen myötä saatiin myös ja ennen kaikkea käyntiin ”terrorismin vastainen sota”, jonka nojalla saatiin legitimoitua sotimista useissa maissa ja päästiin rakentamaan valvontayhteiskuntaa kotimaassa.

      Ei WTC 7:aa (josta veljentyttäreni 8-vuotias tytärkin näki, että se purettiin ”pommeilla”, ja ei kai nyt tuhansien arkkitehtien, insinöörien ja purkuasiantuntijoidenkaan asiantuntemusta voi tuosta vain sivuuttaa) voi tarkastella erillisenä tapahtumana. Kuten totesin, sitä ei olisi pystytty valmistelemaan purettavaksi muutaman kaaoksentäyteisen tunnin aikana. Lisäksi siinä rahansiirrot-artikkelissani (luitko sen?) osoitan, että kaikkien todisteiden laittomista rahansiirroista odotettiin tuhoutuvan täydellisesti, mikä odotus oli realistinen vain jos kaksoistornien tiedettiin tuhoutuvan maan tasalle räjäytyksissä.

      Täytyy muistaa sekin, että 9/11-iskuja muutaman viikon kuluttua seuranneet pernaruttoiskut olivat selvästi suunniteltu 9/11:n jatkumoksi (jollaisina ne aluksi esitettiinkin niin mediassa kuin poliittisissa puheissakin) ja niitä oli tarkoitus käyttää Irakin syyllistämiseen, missä jonkin aikaa onnistuttiinkin, kunnes iskuissa käytetty pernaruttokanta jäljittyi Fort Detrickin sotilaslaboratorioon, jolloin tuli tarpeelliseksi löytää syntipukiksi ”lonely wolf”. Tutkija Steven Hatfill puolustautui hieman liian ärhäkkäästi, mutta muutaman vuoden päästä syylliseksi (”hullu tiedemies”) valittiin psyykkisesti sopivampi Bruce Ivins, joka kuoli sopivasti hieman ennen oikeudenkäyntiä. Riippumattomat tutkijat osoittivat, ettei yksittäinen tutkija olisi suoriutunut iskuissa käytetyn pernaruton valmistamisesta.

      Pernaruttoiskuista suosittelen professori Graeme McQueenin kirjaa ”The 2001 Anthrax Deception: The Case for a Domestic Conspiracy”:
      https://www.amazon.com/2001-Anthrax-Deception-Domestic-Conspiracy/dp/0986073121

      9/11-iskuista taas suosittelen vaikkapa professori David Ray Griffinin teoksia.

     • niin,kyllähän tapahtumat ennen,aikana,ja jälkeen,viittaa suunitelmalliseen kuvioon.
      ja silminnäkijöistä vielä,että olihan jopa suorassa tv-lähetyksessä toimittajia ainakin pari tiedän,jotka kertoi pelkästä räjähdyksestä.eräs tais olla abc:n toimittaja kerto,että en nähnyt konetta pelkkä räjähdys,tunnin päästä kertoi kuitenkin,että näimme koneen iskeytymisen.
      no,toisaalta jossain katuhaastattelussa,joku kertoi,että oli semmosen harmaan koneen nähnyt,ei matkustajakonetta.
      mutta,bbc muuten kertoi sieltä studiosta,ennen siirtoa sille naikkoselle,jopa syitä wtc-7 romahdukseen
      juuja,vaikkei ihan aiheeseen liity,voi mutkien kautta liittyäkkin,niin tänään aamuteeveessä ylellä,oli joku mediapoolin miekkonen puhumassa,ja siinä somevaikuttajista puhuessaan nyt korona aikana,niin kertoi kuitenkin,että ovat jo..olix ny…pari vuotta sitten olleet yhteyksissä somevaikuttajiin,että ihan vaan mikähän tarkoitus ollu,kun nyt sitten puhuikin koronatietouteen liittyvän asian

     • Jan Nybondas 29.3.2020 at 18:28

      “Ehkä kuussa käynnin voi lavastaa, mutta lentokoneiden törmäystä kaksoistorneihin ei sentään.”

      Miltä muulta ne näyttävät kuin lavastukselta, vieläpä erittäin tökeröltä.

      Lavastus, ihan yhtä epäaito ja -uskottava kuin virallinenkin, onnistuu ainakin tässä (1) kohdasta 31:35 alkaen.

      Tämän (2) mukaan päivä oli selkeä ja aurinkoinen. Monessako kuvassa/videossa, jossa lentokone väitetysti lähestyy tornia/törmää torniin, on aurinkoinen, selkeä sää?

      Tornien räjähdyksiä tomuksi tuskin voi uskottavasti lavastaa.

      Verratkaapa kuvia/videoita torniin törmäävästä (tai tornia lähestyvästä) lentokoneesta ja tornin/tornien räjähtämistä (EI romahtamista!) pölyksi. Kummasta tapahtumasta löytyy tarkkoja ja hyvälaatuisia kuvia?
      Voiko näitä (3 ja 4) kuvia lavastaa?

      “Minusta tässä maallikko joutuu soveltamaan samaa menetelmää kuin kaikissa vastaavissa tapauksissa missä itsellä ei ole alan erityisosaamista. Kuunnella kaikkia tahoja ja tehdä päätelmät uskottavuuden perusteella.”

      Tornit olivat suunniteltu kestämään täyteen lastatun lentokoneen törmäyksen, jopa useita (5 ja 6).

      Onko joku uskottava taho perustellut miksi näin ei olisi?

      Ja kuinka lentokoneen törmäys torniin ja siitä aiheutunut alle tunnin kestänyt(2), mustaa savua tupruttanut tulipalo saisi tornin räjähtämään suurimmalta osalta pölyksi, pystyisi vaurioittamaan tulvavallia, sulattamaan valtavan montun tornin alle peruskallioon, aiheuttamaan 100 päivää kestäneen tornien raunioiden palon (7) ja tuhansia syöpätapauksia(8)?

      (1) https://www.youtube.com/watch?v=Rml2TL5N8ds
      (2) https://www.history.com/topics/21st-century/9-11-timeline
      (3) https://www.dailymail.co.uk/news/article-1249885/New-World-Trade-Center-9-11-aerial-images-ABC-News.html
      (4) https://911justicehalifax.wordpress.com/wtc-huge-hi-res-photos/
      (5) https://www.ae911truth.org/evidence/faqs/360-faq-2-were-the-twin-towers-designed-to-withstand-the-impact-of-the-airplanes
      (6) http://pilotsfor911truth.org/WTC.html
      (7) https://www.theguardian.com/world/2001/dec/20/september11.usa
      (8) https://nypost.com/2018/08/11/nearly-10k-people-have-gotten-cancer-from-toxic-9-11-dust/

  • Jan. Toki näitä teorioita voi mausteiksi heittää ja sekameteli-soppaa hämmentää, mutta totuus on taruakin ihmeellisempää. Yhdessä asiassa osuit kuitenkin naulan kantaan:

   > USA:n viranomaisten ja poliitikkojen tunnettu epäluotettavuus ovat synnyttäneet maassa vastaliikkeen joka ei enää usko mihinkään >

   …. minä asun täällä häränsilmässä, jossa ihmiset työkseen luovat propagandaa – eli valheita – ja nämä ’uskottavat uutiset’ päätyvät salamannopeasti eri kielillä valemediaan. Toiminta on toisinaan niin nopeaa, että itse uutinen tulee ulos ennen varsinaista ”rikosta” ja sekin vain siksi, että nämä valheiden valtiaat nauravat meille. Heidän päivittäinen vitsinsä on se, että ”tottahan sen pitää olla kun se kerran lehdessä lukee!” He työstävät älytöntä paskaa, ja samaa paskaa edustaa tämä Sauli ’salaseura’ Niinistönkin rummuttama ”nyt mökeiltä takaisin kiireesti kaupunkiin, että koronavirus (joka on Hoax) ei leviä” tai ’älä mene mummolaan.’ Tämänkaltaiset hulluudet menee läpi suurimmalle osalle ihmisiä ilman kritiikkiä – valitettavasti.

   Kun tätä sairasta touhua täällä Hulluwoodissa on todistanut – kuten esim. nämä parhaillaankin riehuvat tulipalot (yeah, metsäpaloja ovat heh, heh…) tai nämä tökeröt, tekaistut terroristi-iskut, jotka toteutettiin eri valtioissa kriisinäyttelijöillä – en todellakaan usko mihinkään ennen kuin asia toteen näytetään!

 13. Tulsi Gabbardin puhetta ehdokkuudesta luopumisesta kuunnellessa kävi ilmi, että hän on USA:n virallisen linjan takana suhteessa 9/11-tapahtumiin – hän suorastaan korosti amerikkalaisten yhteisyyttä suhteessa ulkopuoliseen uhkaan vielä kaikkien vuosien jälkeen. Siis hän paljasti nyt korttinsa ! Näin politiikassa valehdellaan:ilmaistaan ulos juuri päinvastaista, mitä todellisuudessa halutaan. Hän on tiukasti kiinni deep staten verkoissa ja kannattaa rosvo Bidenia.

 14. Totta kai operaatio ”WTC tie öljyyn” on/oli USAn sisäpiirin sitä ominta. Onnistunut läpivienti kun pohjaa siihen, että suuri yleisö ei voi kohdata niin härskiä raakuutta ”omiltaan” vaan alitajuisesti pakottaen uskoo mukavaan virallistettuun narratiiviin, jollainen sopivasti tarjoillaan ”kilteille” tottelevaisille alamaisille. Kun vielä saa verohelpotuksia, uusia tavaroita ja kivaa viihdettä, niin avot. Joulu(satu) on taas.

  Sitä paitsi noiden voimien kanssa ei kansalaisen kannata todisteiden ker(j)uudella mittelöidä, yksi uhri lisää ei niitten omatuntoo paina.

  Carpe diem on ihan jees meille taviksille 😊

 15. USAn hallinnossa toimii piilossa täydellisen pahuuden ilmentymä deep state sairaine doktriineineen ja se laittaa poliitikot päättämään mitä älyttömimmistä operaatiosta USAssa ja ulkomailla.
  On hölmöä luulla että USAn hallinto presidentteineen olisi ollut ulkona 9/11 iskun suunnittelusta ja toteutuksesta etenkin kun alQaita on USAn terojärjestö mikä ei iske USAaan ilman USAn hyväksyntää jos iski ollenkaan.

  • Jotain mätää siinä on kun Tulsi testamenttasi äänensä Bidenille joka ei varmasti ole rauhan mies

 16. ONKO RAAMATUN ENNUSTUKSET TOTEUTUMASSA. Onko seitsemän vuoden vaivanaika käynnistynyt?

  > Pope Francis delivered his extraordinary blessing ”URBI ET ORBI” (to the city and the world) during a prayer service in the portico of St. Peter’s Basilica at the EMPTY Vatican March 27, 2020. >

  Muistatte varmaan laajasti uutisoidun auringonpimennyksen vuonna 2017? Siihen liittyen:

  CROSS ON THE SKY on April 8th 2024!

  Interesting observation of the years 2017 to 2024 has been made: the total solar eclipse of August 21st, 2017 – occurring about one month before the possible Revelation 12 sign – that crosses right through the middle of the United States will be followed by another total solar eclipse on April 8th, 2024, during a possible year for the Second Coming of Christ. Amazingly this second eclipse also crosses through the middle of the United States, but at an OPPOSITE ANGLE FORMING AN ”X” over the United States with the 2017 eclipse:

  As the tribulation signals God’s final judgment upon the Gentile nations and His refocusing on Israel, could this great ’X’ over the world’s most powerful and prosperous Gentile nation be a signal of His impending judgment?

  Time will tell.

  But there’s something even more remarkable about this “double feature.”
  The path of the eclipse in 2017 went from Northwest to Southeast, from Oregon to South Carolina. It reached its point of greatest duration a few miles south of Carbondale, Illinois. Totality lasted for two minutes and thirty-eight seconds. In 2024 the eclipse will wend its way in the opposite direction, from the Northeast to the southwest. There is one point however which will mark the intersection between this year’s eclipse and the one to come, the meeting of the two different paths across the United States, as if marking the center of a large X. It is precisely in the VERY SAME SPOT in Illinois where totality – the complete eclipse of the sun – will be repeated for the greatest length of time. That exact point where the 2017 and 2024 lines of totality cross (X) is Cedar Lake in Jackson County, just south of Carbondale. And here is the spooky part:

  That geographic location has a name. It is called LITTLE EGYPT!

  If you believe, as I do, that coincidences are but God’s way of choosing to remain anonymous and that they carry great significance as divinely inspired messages, it surely bears noting the remarkable link between the story of our original exile to Egypt and the “X marks the spot” Little Egypt location of the rare dual eclipses of our decade. There is an all-important number associated with the Torah account of the Egyptian exile. It was in a prophecy to Abraham that God informed our patriarch of the time that would first bring darkness to his descendants: ”You shall surely know that your seed will be strangers in a land that is not theirs, and they will enslave them and oppress them, for 400 years” (Genesis 15:13).

  • JATKOA EDELLISEEN:

   Seitsemän vuoden vaivanaika jakautuu Raamatussa kolmen ja puolen vuoden jaksoihin Ja kiinnostavaa tässä coronaviruksessa on se, että:

   CORONA =

   “the rarefied gaseous envelope of the sun and other stars. The sun’s corona is normally visible only during a total solar eclipse, when it is seen as an irregularly shaped pearly glow surrounding the darkened disk of the moon.” (Sic. ei tietystikään kuu vaan – RAHU, eli BLACK SUN.)

   Kaikki asiaa tutkineet tiedostaa jo sen, että aurinkokeskeinen järjestelmä on jesuiitta-mafian meille syöttämä vale, mutta ei siitä sen enempää. Heitetäänpä lisää löylyä kiukaalle:

   ”Very important meaning attached to the Black Sun is the knowledge of eclipses, referred to as Rahu in Vedic terms and Itzpapalotl to the Aztecs. We just recently had an important eclipse occur on August 21, 2017 in fact, one that has not occurred since 1776. What else happened in 1776? The founding of the United States for one but also the founding of the Bavarian Illuminati.”

   http://esotericawakening.com/esoteric-meaning-of-the-black-sun

   Elämme mielenkiintoista aikaa. Itse näen asian siten, että tämä massiivisella rummutuksella alkanut ”coronavirus” käynnisti seitsemän vuoden vaivanajan, ja kolmen ja puolen vuoden päästä – eli Huhtikuun 8, 2024 – on viety päätökseen vanhan järjestelmän kuolema (X.)

   Time will tell!

   • USA on nyt pulassa ihan omaan syytään valtion velkaantumisen, finassitalouden kuplan puhkeamisen ja ennustetun sadan miljoonan amerikkalaisen koronaan sairastumisen takia.
    Kyllä sillä saa aikaiseksi jonkun vuoden pituisen katoajan mutta onko se raamatullista vai pelkkää ryöstökapitalismia.
    On puhuttu että globaalit pääomat olisi jättämässä USAn velkoineen yksin ja siirtyvät Aasian ja Venäjän sekä niiden liittolaisten markkinoille, ainakin ne on varautuneet ongelmiin perustamalla oman rahansiirtojärjestelmän SWIFTn ohelle. Tämä vuosi varmasti näyttää suuntaan mitä tapahtuu mutta tuskin ihan ennalleen maailman järjestys jää.

   • Hups… liitin vahingossa kommenttiini linkin, joka oli osittain mielenkiintoinen mutta ei edusta kuitenkaan sitä, kuinka minä kyseiset asiat ymmärrän.

    En suosittele avaamaan. Sorry – tekevälle sattuu!

   • Jätetään nyt flat earthin spammaaminen Vastavalkeassa. Olen monen muun tavoin tutkinut asiaa jo useamman vuoden ajan. Vain muutama esimerkki ”mallin” loputtomista ongelmista:

    Lättymallilla ei pysty mitenkään selittämään vaikkapa sitä, että Tulimaassa, Etelä-Amerikan eteläkärjessä (punainen ympyrä kuvassa), on valoisat yötkin samaan vuodenaikaan kuin Grönlannin pohjoiskärjessä (vihreä ympyrä) eletään kaamoksessa. Nimittäin lättymallissa aurinko olisi Tulimaan yön aikaan tietenkin lätyn vastakkaisella puolella (keltainen ympyrä). Miten aurinko voisi valaista Tulimaan taivasta yölläkin, mutta jättää samanaikaisesti välissä olevia alueita kaamokseen? Pallomalli selittää ilmiön ongelmitta, mutta lättymallissa tähän ei ole mitään vastausta (ja siksi kaikki flättärit ovat yksinkertaisesti kiertäneet kysymyksen).

    Lättymalli ei pysty selittämään myöskään erilaista tähtitaivasta pohjoisessa ja etelässä. Ja kaikki maailman maa-, meri- ja ilmaliikenne perustuu pallokarttaan eikä sen pohjoisnapakeskiseen tasoprojektioon (= ”flat earth -kartta”), jossa etäisyydet vääristyvät sitä enemmän, mitä kauemmas edetään keskipisteeksi valitusta pohjoisnavasta eli siis mitä etelämmäksi mennään. Eteläisistä mantereista tulee ylisuuria suhteessa pohjoisempiin (esimerkiksi Etelä-Amerikka ei ole oikeasti suurempi kuin Pohjois-Amerikka, vaikka se näyttääkin ”flat earth -kartalla” suuremmalta), valtameret leviävät todellista (ajat sitten todennettua) kokoaan suuremmiksi, ja kaukaisin kohde eli Etelämanner leviää täysin tasoprojektion mukaisesti kehykseksi kaiken ympärille. Toisin sanoen: ei ole mitään ”flat earth -karttaa”, vaan vain pallokartan tasoprojektio, joka ei anna oikeaa kuvaa mittasuhteista. Vrt. myös Mercatorin tasoprojektio, jossa Grönlanti näyttää Afrikan kokoiselta ja Suomi olisi suurehko valtio Afrikkaan sijoitettuna. Karttaprojektiot eivät anna todenmukaista kuvaa etäisyyksistä ja mittasuhteista.

    Kun tarkastellaan vähääkään pidempiä tunnettuja ja todennettuja etäisyyksiä, ne toimivat vain pallokartalla. Toistan: Kaikki maailman maa-, ilma- ja meriliikenne perustuu pallokartan etäisyyksiin. Tästä seuraa, että jos pallokartta ei pitäisi paikkaansa, maailman liikenne olisi täydessä ja loputtomassa kaaoksessa. Mutta kun se nyt vain ei ole.

    Ei, kaikki maailman astronomit satojen vuosien ajalta eivät ole joko olleet ”täysin pihalla” omasta erityisosaamisalueestaan tai vaihtoehtoisesti ”mukana juonessa”. Sama pätee amatööritähtientarkkailijoihin, astrofyysikoihin ja vaikkapa Aalto-satelliitin kehittäjiin ja sen tuottamaa dataa analysoiviin tutkijoihin. Eikä Kopernikuskaan työskennellyt NASAlle.

    Ja niin edelleen ad infinitum. Jos tällaiset tosiseikat vain sivuuttaa, on kuin ne kardinaalit, jotka eivät suostuneet katsomaan kaukoputkeen. Muistetaan myös näin toisinajattelijoina, että senajan kirkollinen establishmentti oli valmis jopa polttamaan roviolla aikansa toisinajattelijoita eli maakeskisen maailmankuvan haastajia.

    Psykologisten operaatioiden tarkoitus on saada meidät epäilemään myös asioita, jotka ovat totta ja kiistatta osoitettu todeksi. Kun kaikki on salaliittoa, todelliset salaliitot ja vakavat epäilyt salaliitoista hukkuvat kohinaan.

    • ”lättymallinen” taasen pitäis olla torinon käärinliinan kasvot,mutta jotkut silti pitää sitäkin aitona.
     kun en ihan tiedä kuinka maapallon kieltäjät asian ajattelee,niin joku ”tietävä” vois kertoa,että onko siis jossain ne entisaikojen merimiesten pelkäämät rajat?josta putoo pois…..maapannulta.

    • Vesa Raskila, eikö VV voisi yksinkertaisesti poistaa sellaiset kommentit? Perusteena se, että ei ole tarpeeksi yhteyttä artikkeliin vaan on äärimmäisen pitkää saarnaamista, propagoimista, astroturffailua, spammaamista, miksi vain haluaa kutsua.

     Kun se vielä on kirjasen verran copypastattua ja samalla linkkejä niihin niin on vielä tuplasti turhempaa ja tekee tämän kommenttikentän suoksi.

     Nuo jotkut ovat addiktoituneita spammaamaan manifestejaan ja se sopisi siivota pois.

     • Noh, noh sinulle ”Määrä ei korvaa laatua.” Kyllähän eduskunnan istunnoissakin huudellaan välillä niin sanotusti ”puskista”, eli mitä isot edellä, sitä pienet perässä… wink wink. Annetaan siis kaikkien kukkien kukkia mikäli kommentoija ei mene suoranaisiin solvauksiin tai henkilökohtaisuuksiin.

      Ps. Kiitos Vesa vastauksesta!

 17. Kiitos Vesa kun jaksat pitää teemaa yllä. Itse olen vasta 2006 herännyt asiaan, sitä ennen uskoin virallisiin höpötyksiin.
  Tämä on aivojen pesuhanke, jonka hiffaamalla maailma alkaa avautua ihan eri silmin. Valtamedian rakenne, nwo-eliitti, läntinen huijaava mätäpaise.

  Itse olen jo väsynyt puhumaan tästä. Normi-ihminen ei halua ottaa vastaan muuta tietoa kuin mitä iso media kertoo. Päähän siinä pienellä ihmisella hajoaa, jos alkaa miettiä iha ite. Suojamekanismi laukeaa ensimmäisten havaintojen jälkeen ja aivot sanoo -höh tähän asiaan en halua enää palata. Pelätään, että maailma onkin erilainen, sellainen kun se on!

  Ennustan, että Virallinen Totuus pysyy niin kauan voimassa kuin todellinen hallintorakenne jenkeissä pysyy samana. Enkä puhu siitä kuka tai mikä puolue on poliitikkona vallassa. Todellinen taustalla häärivä hallinto on nähtävillä, mutta silti piilossa. Iso syy siihen on valtamedian keskitetty hallinta omille heimopojille ja sille kuuliaiselle lakeijalle. Vasta kun iso media alkaa pohtia asiaa Vesan artikkelin tavoin, alkaa virallinen totuus olla haastettuna.

  • Eipä kestä, Juuso. Itse heräsin muuten vain vuotta aiemmin, vuonna 2005, sen jälkeen kun silloinen työkaveri otti lounaalla puheeksi Pentagonin osuman. Kuuntelin sujuvasti ja keskustelun päätteeksi totesin mukahauskasti ”Salaliittoteoria päivässä pitää mielen virkeänä”. Epäilyn siemen oli kuitenkin istutettu. Jonkin aikaa tuon jälkeen luin Hesarin mielipidesivuilta Hannu Yli-Karjanmaan vastineen Saska Saarikosken kolumniin ”Hölmöjen salaliitto”. Sitten kävin Hannun 11syyskuu-sivustolla, ja siitä alkoi retki kaninkoloon.

   http://www.11syyskuu.net/vastine.htm

   • Eikö Vesalle ole kaikkina kaninkolossa vietettyinä vuosina tullut vastaan mitään kiinnostusta herättävää/mainitsemisen arvoista tuhansiin syöpätapauksiin liittyen?

    Hannun vastineessa mainitut betonin täydellinen pulverisoituminen ja leviäminen pyroklastisena pölypilvenä.

    Lisäksi tuolla suomeksi tekstittämällänne videolla mainitut kylpyammeen/tulvavallin vauriot.

    • https://www.asbestos.com/world-trade-center/

     Vuoteen 2018 mennessä diagnosoitu syöpä liki 10 000 ihmisellä.

     Vähintään 352:lla asbestoosi ja 444:llä keuhkofibroosi.

     10 yleisintä syöpää:

     – eturauhassyöpä
     – rintasyöpä
     – kilpirauhassyöpä
     – keuhkosyöpä
     – munuaissyöpä
     – paksusuolen syöpä
     – ihosyöpä (ei melanooma)
     – melanooma
     – imukudossyöpä
     – verisyöpä (leukemia)

     • Kyllähän noitakin on tullut mietittyä. Virallisesti ne kai selitetään pitkälti asbestilla ja muilla toksisilla aineilla, joita tornien ”luhistuessa” vapautui ilmaan.

     • Juu, ”The COLLAPSE of the twin towers ”… ”cancers related to 9/11 Toxic Dust Exposure”. Niinpä niin.

      Ydinkokeisiin osallistuneille henkilöille korvauksiin oikeuttavista 19 syövästä (1) 15 on samaa kuin 9/11-tapaukseen liittyvää 25 yleisintä ja harvinaisinta syöpää (2).

      9/11-tapaukseen liittyen yli 70 syöpää oikeuttaa korvauksiin!

      Liekö mikään muu rakennuspalo aiheuttanut vastaavaa?

      (1) https://www.justice.gov/civil/common/reca
      (2) https://www.911cancerfund.us/911-cancers-911-victim-compensation-fund/

     • Pelkkä palkkien sulattaminen thermatella ja tornien massan energia ei todellakaan riittänyt betonin pulverisoitumiseen ja sienipilven muodostumiseen.

      Kun raunioissa vielä virtasi sulaa rautaa yli viikko romahduksen jälkeen ja juuri tarkalleen WTC:n alta sattui löytymään koko New Yorkin ainoa ”jääkauden aikainen hiidenkirnu” (peruskallio oli sulanut)
      https://www.nytimes.com/2008/09/22/nyregion/22rocks.html/

 18. 11.9.-iskuja koskevan virallisluonteisen totuuden epäilijöitä kutsutaan ”salaliittoteoreetikoiksi”. Mutta keitä he ovat? Yhdysvaltalainen verkkosivusto Patriots Question 9/11 on luetteloinut niitä, jotka eivät usko virallisluonteiseen kertomukseen. He ovat 11.9.-skeptikoita. Sivusto on luetteloinut sadoittain epäilijöitä. Joukossa oli vuonna 2012 yli 400 eri alojen professoria, yli 300 terrori-iskun uhrien omaista tai eloonjäänyttä, yli 220 upseeria, tiedusteluasiamiestä tai liittovaltion virkamiestä, yli 1500 arkkitehtia tai insinööriä, yli 200 kulttuurin ja median edustajaa ja yli 220 lentäjää tai muuta ilmailun ammattilaista. Seuraavassa joitakin kyseisistä skeptikoista:

  Morgan Reynolds, Bushin hallituksen työministeriön pääekonomisti vuosina 2001–2002
  Paul Craig Roberts, Ronald Reaganin aikainen apulaisvaltionvarainministeri ja Reaganin
  talouspolitiikan isä
  Catherine Austin Fitts, Bush seniorin aikainen apulaisasuntoministeri
  Joel S. Hirschhorn, toiminut metallurgian professorina Wisconsinin yliopistossa ja
  kongressin Office of Technology Assessment -toimiston asiantuntijana
  Albert Stubblebine, kenraalimajuri evp. USA:n armeija
  Robert Bowman, eversti evp. Tähtien sota -hankkeen johtaja Pentagonissa presidenttien
  Ford ja Carter aikana
  George Nelson, eversti evp. USA:n ilmavoimat
  Karen Kwiatkowski, everstiluutnantti evp. palveli Pentagonissa iskun aikoihin
  Shelton F. Lankford, everstiluutnantti evp. merijalkaväki
  Douglas Rokke, majuri evp. entinen armeijan köyhdytettyä uraania tutkineen projektin
  johtaja
  Russ Wittenberg, liikennelentäjä ja ilmavoimien kapteeni evp.
  Wayne Madsen, journalisti, laivaston tiedustelu-upseeri evp. ja tietoturva-asiantuntija
  David L. Griscom, entinen laivaston tutkimuskeskuksen fyysikko
  Paul Hellyer, Kanadan entinen puolustusministeri ja varapääministeri
  Michael Meacher, Tony Blairin hallituksen entinen ympäristöministeri
  Andreas von Bülow, Saksan entinen teknologiaministeri ja pitkäaikainen kansanedustaja
  Mohamed Hassanein Heikal, Egyptin entinen ulkoministeri
  Pierre-Henri Bunel, eversti evp. Ranskan armeija, Persianlahden sodan veteraani
  Charlie Sheen, näyttelijä
  David Lynch, elokuvaohjaaja
  Aaron Russo, elokuvaohjaaja (edesmennyt)
  Dario Fo, kirjailija, Nobelin palkinto 1997
  #
  Conspiracy is a legitimate concept in law: the collusion of two or more people pursuing illegal means to effect some illegal or immoral end. People go to jail for committing conspiratorial acts. Conspiracies are a matter of public record, and some are of real political significance. The Watergate break-in was a conspiracy, as was the Watergate cover-up, which led to Nixon’s downfall. Iran-contra was a conspiracy of immense scope, much of it still uncovered. The savings and loan scandal was described by the Justice Department as “a thousand conspiracies of fraud, theft, and bribery,” the greatest financial crime in history.
  (…)
  Those who suffer from conspiracy phobia are fond of saying: “Do you actually think there’s a group of people sitting around in a room plotting things?” For some reason that image is assumed to be so patently absurd as to invite only disclaimers. But where else would people of power get together – on park benches or carousels? Indeed, they meet in rooms: corporate boardrooms, Pentagon command rooms, at the Bohemian Grove, in the choice dining rooms at the best restaurants, resorts, hotels, and estates, in the many conference rooms at the White House, the NSA, the CIA, or wherever. And, yes, they consciously plot – though they call it “planning” and “strategizing” – and they do so in great secrecy, often resisting all efforts at public disclosure. No one confabulates and plans more than political and corporate elites and their hired specialists. To make the world safe for those who own it, politically active elements of the owning class have created a national security state that expends billions of dollars and enlists the efforts of vast numbers of people.”
  ― Michael Parenti, Dirty Truths
  ———-
  Michael Parenti is an American political scientist and cultural critic.

 19. Vastaa-linkki puuttui Vesa Raiskilan viimeisessä kommentissa. Kuten sanoin, en tiedä vastausta, operoin tässä enemmän psykologian tasolla. Odottaisin, että joku esim. VIPS-ryhmään kuuluva tulisi ulos, se muuttaisi mielipiteeni. Tai joku Bill Binneyn asemassa tai vastaavassa ollut.
  Sotia voidaan sytyttää aika halvalla. Colin Powell vei YK:n istuntoon kapselin perunajauhoa ja sen jälkeen alkoi Irakin sota. Mistä muuten tuli mieleen että kaikki kongressin johtohenkilöt jo ennen sotaa tiesivät että kyseessä oli vedätys. Tämä paljastui joitakin kuukausia sitten kun Nancy Pelosi tahattomasti möläytti, ettei Bushia voitu asettaa syytteeseen samalla tavalla kuin Trumpia. Miksi ei ? ”Koska meille kerrottiin, että todisteita joukkotuhoaseista ei ollut” – eli he olivat itse osallisina petokseen.
  Kennedyn murhatutkinta oli peiteoperaatio, joten lähtökohtaisesti en epäile, ettei tässäkin tapauksessa voisi tulla mullistavia asioita esille. Monet USA:laiset tutkijat ovat myöntäneet että he uskoivat virallista versiota aina 90-luvulle asti. Mutta itsepäiset henkilöt olivat jatkaneet työtään ja lopulta kaivaneet niin paljon tietoa esille, että lopulta saivat muut asiasta kiinnostuneet mukaansa. Mutta Kennedy-tutkinnassakin palasia vielä puuttuu, ja siksi mielipiteet motiiveista eroavat. Ranskalainen (Guyenot?) näkee selvän yhteyden Johnin ja Robertin murhien välillä, ja epäilee, että Kennedy jr. jonka pienlentokone syöksyi rannikolla veteen kuuluu samaan joukkoon. Hänen teoriansa on, että Israelin ydinaseohjelman vaarantuminen toimi alkuperäisenä laukaisijana.

  • ja räikeintä petosta irakin sodan alustuksissa edusti mielestäni,sen lähettilään tyttären marssitamista,esiintyyn monissa paikoissa,muka keskoshoitajana,ja tekoitkua vääntäen.
   ja olihan tanskakin mukana aktiivisesti rasmussenin johdolla,josta varmaan sitten sai naton pääsihteerin jobin palkkiona.norjahan osallistui libyan pommituksiin,ja kukas pääsihteerinä nyt..
   blairia vastaan yritettiin briteissä parit kerrat nostaa sotarikossyytteitä,mutta ne kaatu tai kaadettiin,ja tais saada syytesuojankin sitten.

  • Jan, eikös Ray McGovern nyt kuulu VIPSiin aika keskeisesti? Patriots Question 9/11 -sivustolta:

   Raymond L. McGovern – 27-year CIA veteran. Former Chairman, National Intelligence Estimates (NIE), the consensus reports of all U.S. intelligence agencies. According to the Office of the Director of National Intelligence, NIE’s ”are the Intelligence Community’s most authoritative written judgments on national security issues.” Responsible for preparing and presenting the President’ Daily Brief (PDB) to Presidents Ronald Reagan and George H.W. Bush and for providing intelligence briefing to their Vice Presidents, Secretaries of State, the Joint Chiefs of Staff, and many other senior government officials. Upon retirement in 1990, McGovern was awarded the CIA’s Intelligence Commendation Medallion and received a letter of appreciation from then-President George H. W. Bush. Former U.S. Army Intelligence Officer.

   Endorsement of 9/11 and American Empire (Vol I) – Intellectuals Speak Out:

   ”It has long been clear that the Bush-Cheney administration cynically exploited the attacks of 9/11 to promote its imperial designs. But the present volume confronts us with compelling evidence for an even more disturbing conclusion: that the 9/11 attacks were themselves orchestrated by this administration precisely so they could be thus exploited. If this is true, it is not merely the case, as the Downing Street memos show, that the stated reason for attacking Iraq was a lie. It is also the case that the whole ’war on terror’ was based on a prior deception. This book hence confronts the American people—indeed the people of the world as a whole—with an issue second to none in importance and urgency. I give this book, which in no way can be dismissed as the ravings of ‘paranoid conspiracy theorists,’ my highest possible recommendation.” http://www.interlinkbooks.com

   • Ray McGovern vaikuttaa uskottavalta ja asialliselta. Huomaa kuitenkin, että hän sanoo ”if this is true”. Tähän voin yhtyä. Kaikkea ei ole kerrottu, mutta jos se mitä epäilijät sanovat pitää paikkansa, niin…
    Selvää on joka tapauksessa, että merkittäviä elementtejä puuttuu. Mutta mitä teki Cheney ? Oliko ”rogue actors:eja” pelissä ? Bush tuskin tiesi paljoakaan, alkoholismistaan toipuneena hänellä riitti tekemistä että pysyi itse kasassa keulakuvana.

    Tyypillistä nykyhallinnolle on että se kieltäytyy vastaamasta mihinkään kysyttävään. VIPS on lähestynyt sekä Obamaa että Trumpia tärkeissä asioissa, kuten Ukrainan ja Syyrian kriisit ja RussiaGate. Täydellinen hiljaisuus vallitsee.

    Läpimurtoa odotellessa päätän tähän tällä kertaa.

    • Niinpä. Se, ettei kysymyksiin saada vastauksia, herättää vain lisää kysymyksiä.

     Huomasithan kuitenkin, mitä toinen VIPSin jäsen, Karen Kwiatkowski, on todennut? (kopio alta)

     ”It is as a scientist that I have the most trouble with the official government conspiracy theory, mainly because it does not satisfy the rules of probability or physics. The collapses of the World Trade Center buildings clearly violate the laws of probability and physics.” Col. Kwiatkowski was working in the Pentagon on 9/11 in her capacity as Political-Military Affairs Officer in the Office of the Secretary of Defense when Flight 77 allegedly hit the Pentagon. She wrote, “There was a dearth of visible debris on the relatively unmarked lawn, where I stood only minutes after the impact. Beyond this strange absence of airliner debris, there was no sign of the kind of damage to the Pentagon structure one would expect from the impact of a large airliner. This visible evidence or lack thereof may also have been apparent to the Secretary of Defense [Donald Rumsfeld], who in an unfortunate slip of the tongue referred to the aircraft that slammed into the Pentagon as a ‘missile.’7 [Secretary Rumsfeld also publicly referred to Flight 93 as the plane that was “shot down” over Pennsylvania.8]“

     ”I saw nothing of significance at the point of impact – no airplane metal or cargo debris was blowing on the lawn in front of the damaged building as smoke billowed from within the Pentagon. … [A]ll of us staring at the Pentagon that morning were indeed looking for such debris, but what we expected to see was not evident.”

  • Myöskin entinen senaattori Mike Gravel (former Adjutant, top secret control officer, Communications Intelligence Service; special agent of the Counter Intelligence Corps and former United States Senator) kuuluu VIPSiin:

   Senator Mike Gravel – Former U.S. Senator from Alaska 1969 – 1980. Candidate for the 2008 Democratic Presidential nomination. Most well known for entering over 4,000 pages of the Pentagon Papers into the U.S. Senate record, thus making public the secret official study that revealed the lies and manipulations of successive U.S. administrations that misled the country into the Vietnam War. (See also Daniel Ellsberg.) Also known for his successful one-man filibuster for five months in 1971 that forced the Nixon administration to cut a deal, effectively ending the draft (military conscription) in the United States. Former Member, Alaska House of Representatives 1962-1966, elected Speaker in 1965. Former Counter-Intelligence officer, U.S. Army. Founder, The Democracy Foundation. Author of Citizen Power: A People’s Platform (1972), Pentagon Papers, In Four Volumes: The Defense Department History of United States Decisionmaking on Vietnam (1971), Jobs and More Jobs (1968). Contributing author to The Case for a Nuclear Moratorium (1974).

   Member: Political Leaders for 9/11 Truth Association Statement:

   ”Scholars and professionals with various kinds of expertise—including architects, engineers, firefighters, intelligence officers, lawyers, medical professionals, military officers, philosophers, religious leaders, physical scientists, and pilots—have spoken out about radical discrepancies between the official account of the 9/11 attacks and what they, as independent researchers, have learned.

   They have established beyond any reasonable doubt that the official account of 9/11 is false and that, therefore, the official “investigations” have really been cover-up operations.

   Thus far, however, there has been no response from political leaders in Washington or, for that matter, in other capitals around the world. Our organization, Political Leaders for 9/11 Truth, has been formed to help bring about such a response.

   We believe that the truth about 9/11 needs to be exposed now—not in 50 years as a footnote in the history books—so the policies that have been based on the Bush-Cheney administration’s interpretation of the 9/11 attacks can be changed.

   We are, therefore, calling for a new, independent investigation of 9/11 that takes account of evidence that has been documented by independent researchers but thus far ignored by governments and the mainstream media.”

  • Myös kenraaliluutnantti Karen Kwiatkowski kuuluu VIPSiin (lisää löytynee tuolta Patriots Question 9/11 -sivulta). Alla olevat sitaatit ovat dokumentista ”Twenty-five U.S. Military Officers Challenge Official Account of 9/11”:

   A Pentagon eye-witness and a former member of the staff of the Director of the National Security Agency, Lt. Col. Karen Kwiatkowski, PhD, U.S. Air Force (ret), is a severe critic of the official account of 9/11. A contributing author to the 2006 book9/11 and American Empire: Intellectuals Speak Out, she wrote, “I believe the [9/11] Commission failed to deeply examine the topic at hand, failed to apply scientific rigor to its assessment of events leading up to and including 9/11, failed to produce a believable and unbiased summary of what happened, failed to fully examine why it happened, and even failed to include a set of unanswered questions for future research.”She continued, “It is as a scientist that I have the most trouble with the official government conspiracy theory, mainly because it does not satisfy the rules of probability or physics. The collapses of the World Trade Center buildings clearly violate the laws of probability and physics.”

   Col. Kwiatkowski was working in the Pentagon on 9/11 in her capacity as Political-Military Affairs Officer in the Office of the Secretary of Defense when Flight 77 allegedly hit the Pentagon. She wrote, “There was a dearth of visible debris on the relatively unmarked lawn, where I stood only minutes after the impact.Beyond this strange absence of airliner debris, there was no sign of the kind of damage to the Pentagon structure one would expect from the impact of a large airliner. This visible evidence or lack thereof may also have been apparent to the Secretary of Defense [Donald Rumsfeld], who in an unfortunate slip of the tongue referred to the aircraft that slammed into the Pentagon as a ‘missile.’7 [Secretary Rumsfeld also publicly referred to Flight 93 as the plane that was “shot down” over Pennsylvania.8]“I saw nothing of significance at the point of impact – no airplane metal or cargo debris was blowing on the lawn in front of the damaged building as smoke billowed from within the Pentagon. … [A]ll of us staring at the Pentagon that morning were indeed looking for such debris, but what we expected to see was not evident.“

   The same is true with regard to the kind of damage we expected. … But I did not see this kind of damage. Rather, the facade had a rather small hole, no larger than 20 feet in diameter. Although this facade later collapsed, it remained standing for 30 or 40 minutes, with the roof line remaining relatively straight.“The scene, in short, was not what I would have expected from a strike by a large jetliner. It was, however, exactly what one would expect if a missile had struck the Pentagon. … More information is certainly needed regarding the events of 9/11 and the events leading up to that terrible day.”

   The improbability of the collapse of World Trade Center Building 7 is a major concern of these officers and a growing number of scientists, engineers and architects. The building was 610 feet tall, 47 stories, and would have been the tallest building in 33 states. Although it was not hit by an airplane, it completely collapsed into a pile of rubble in less than 7 seconds at 5:20 p.m. on 9/11. In the 6 years since 9/11, the Federal government has failed to provide any explanation for the collapse. In addition to the failure to provide an explanation, absolutely no mention of Building 7’s collapse appears in the 9/11 Commission’s “full and complete account of the circumstances surrounding the September 11, 2001 terrorist attacks.” [Video of the collapse can be seen at http://www.whatreallyhappened.com/IMAGES/WTC7_Collapse.wmv ]

   http://patriotsquestion911.com/Article%20Military%20Officers%20Challenge%20911.pdf

 20. Mulla on aika paljon samanlainen muistikuva tapahtumasta kuin Riikka Söyringillä.
  Tulin iltapäivällä duunista himaan ja avasin tv:n, josta näkyi katastrofileffan kaltainen näky. Muka suora uutislähetys, jossa toinen kaksoistorni savusi rajusti yläosastaan.
  Pian tapahtui seuraava osuus: toisenkin tornin yläosaan iskeytyi kone, jonka vahingoittumaton nokkaosa työntyi monta metriä ulos rakennuksen toiselta puolen. Aivan vahingoittumattomana!
  Ihmettelin miten lentokone voi olla niin vahva.
  Nyt tiedetään, että kyseessä oli Pinokkion nenä.

 21. 9/11 Truth: Under Lockdown for Nearly Two Decades
  By Max Parry, 9.4.2020

  As the global pandemic grips world attention, completely unnoticed by mainstream media was the release of a final report of an academic study pertaining to another previously calamitous event of international significance. On March 25th, the conclusion of a four year investigation by researchers at the University of Alaska Fairbanks was published which determined that the collapse of World Trade Center Building 7 on September 11th, 2001 was not caused by fire. The peer-reviewed inquiry was funded by Architects & Engineers for 9/11 Truth, a nonprofit organization composed of more than 3,000 building architects and engineers who are a signatory to the group’s formal appeal calling for a new investigation into the three — not two — WTC skyscrapers destroyed on 9/11. The researchers infer that the collapse of Building 7 was actually the result of a controlled demolition: “The principal conclusion of our study is that fire did not cause the collapse of WTC 7 on 9/11, contrary to the conclusions of NIST (National Institute of Standards and Technology) and private engineering firms that studied the collapse. The secondary conclusion of our study is that the collapse of WTC 7 was a global failure involving the near-simultaneous failure of every column in the building.” – With or without a pandemic, it is likely corporate media would have ignored the study anyway, just as they have anything that contradicts the official story of 9/11. However, it is notable that many have drawn parallels between the COVID-19 outbreak and the 9/11 attacks based on the widespread changes to daily life as a result of the crisis going forward. Already there is talk of nationwide lockdowns as a “new normal” with many rightly expressing concerns over civil liberties, press freedoms, the surveillance state, and other issues just as there were following 9/11. – By the same measure, a false dichotomy is being established by political gatekeepers in order to silence those who dare challenge the official account as to how the coronavirus began. It is a stigmatization that is all too familiar to those who have never believed the conventional narrative that 19 Arab hijackers loyal to Osama bin Laden armed only with box-cutters were solely responsible for the attacks on the World Trade Center and the Pentagon on that fateful day.
  #
  Iloista Pääsiäistä VV-väelle ja VV:n lukijoille !

  Buena Vista Social Club ’Chan Chan’ at Carnegie Hall
  https://www.youtube.com/watch?v=UXwLBS3yUkA
  Niskuroivat hevoset
  https://www.youtube.com/watch?v=zdj_YUo_pRQ&list=OLAK5uy_kbJetotVlStmo1f4twq3OPDVNDF_To-zk&index=14&t=0s
  Dmitri Hvorostovsky & Lara Fabian ”Toi et moi” Live Kremlin Palace 2014
  https://www.youtube.com/watch?v=P8G1gpuas9I
  Massimo Ranieri – Maruzzella
  https://www.youtube.com/watch?v=GbnHz4le16o
  Nature Boy- Olavi Virta
  https://www.youtube.com/watch?v=x-txdDGx0yo
  Mina – Adagio (1970)
  https://www.youtube.com/watch?v=pjuYa0CHeAs

 22. 9/11 Truth: Under Lockdown for Nearly Two Decades
  MAX PARRY
  “The whole aim of practical politics is to keep the populace alarmed (and hence clamorous to be led to safety) by an endless series of hobgoblins, most of them imaginary” — H.L. Mencken

  As the global pandemic grips world attention, completely unnoticed by mainstream media was the release of a final report of an academic study pertaining to another previously calamitous event of international significance. On March 25th, the conclusion of a four year investigation by researchers at the University of Alaska Fairbanks was published which determined that the collapse of World Trade Center Building 7 on September 11th, 2001 was not caused by fire. The peer-reviewed inquiry was funded by Architects & Engineers for 9/11 Truth, a nonprofit organization composed of more than 3,000 building architects and engineers who are a signatory to the group’s formal appeal calling for a new investigation into the three — not two — WTC skyscrapers destroyed on 9/11. The researchers infer that the collapse of Building 7 was actually the result of a controlled demolition:
  https://www.unz.com/article/9-11-truth-under-lockdown-for-nearly-two-decades/

 23. Mainstream Media Often Use Fake Images and Videos
  Who’s Behind ’Fake News’?

  BBC and CNN on 11.9.2001

  The Report on the Collapse of WTC Building 7 Occurred Prior to the Collapse
  Fake News regarding the Collapse of WTC Building 7

  The most grotesque lie pertains to the CNN and BBC announcement in the afternoon of 11.9.2001, that WTC Building 7 (Solomon Building) had collapsed.

  The BBC report went live at 5.00pm, 21 minutes before the actual occurrence of the collapse, indelibly pointing to foreknowledge of the collapse of WTC Seven.

  CNN anchor Aaron Brown announced that the building “has either collapsed or is collapsing” about an hour before the event.
  “CNN anchor Aaron Brown seems to struggle to make sense of what he is seeing one minute after announcing that WTC Building Seven (whose erect facade is clearly visible in his view towards the Trade Center) has or is collapsing.”
  http://www.wtc7.net/foreknowledge.html
  https://www.youtube.com/watch?v=N1LetB0z8_o
  #
  Aaron Brown is a broadcast journalist most recognized for his coverage of the September 11 attacks on CNN.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here