Yli kahdeksankymmentä maata on jo hakenut hätärahoitusapua kansainväliseltä valuuttarahastolta IMF:ltä ja lisäpyyntöjä odotetaan, kertoi IMF:n johtaja Kristalina Georgieva perjantaina verkossa pidetyssä lehdistötilaisuudessa. Maailmassa on 195 valtiota, joista 186 on IMF:n jäseniä.

Koronaviruspandemia on kääntänyt maailmantalouden massiiviseen negatiiviseen kierteeseen, joka tulee vaatimaan massiivista rahoitusta kehittyvien maiden auttamiseksi, Georgieva sanoi.

”On selvää, että olemme vajonneet taantumaan, yhtä pahaan tai pahempaan kuin vuoden 2009 globaalia finanssikriisiä seurannut oli. Ennustamme talouden toipumista vuonna 2022 — voi tulla jopa hyvänkokoinen kimmoke [parempaan suuntaan], mutta vain jos onnistumme pysäyttämään viruksen etenemisen — kaikkialla — estämään likviditeettipulmia muuttumasta maksukyvyttömyydeksi. Maailmantalouden äkillisen pysähtymisen pitkäkestoiset vaikutukset ovat päähuolenaihe; talouden pysähtyminen voi synnyttää irtisanomisten ja vararikkojen aallon, joka haittaa talouden toipumista ja repii yhteiskunnan sosiaalisia kuteita.”

IMF on ottanut käyttöön sovelluksen, johon eri maiden politiikkapäätökset kirjataan ylös, jotta niiden vaikutuksia voidaan seurata. ”[niiden, jotka ovat koronan torjuntatoimissa, mukaan lukien taloudellinen elvyttäminen] on tärkeää jakaa kokemuksensa jäljessä tulevien kanssa.” IMF aikoo julkaista kerätyn datan perusteella myöhemmin maakohtaiset analyysit.

Georgieva ilmaisee huolestumisensa tilanteesta kehittyvissä maissa, jotka joutuvat samaan aikaan kohtaamaan viruksen leviämisen, sulkeutuvan talouden, pääomapaon ja päivittäistavarakaupan hintashokit. Vienti heikkenee, turismi loppuu, ulkomaanvaluutan tulo loppuu.

IMF:n ”alakantin arvio” kehittyvien maiden tarvitsemasta tuesta on $2,5 biljoonaa (engl. $2,5 trillion). Tukitarpeen vuoksi IMF aikoo yksinkertaistaa lainahakumenettelyään ja tuplata hätäapurahoituskapasiteettinsa. Järjestö lupaa myös velkahelpotuksia entisiin velkoihin köyhimmille jäsenmailleen. Myös muita mahdollisuuksia parantaa tilannetta tutkitaan.


      Kommentti

Kahdeksan Yhdysvaltain talouspakotteiden alaista maata on lähettänyt YK:n pääsihteerille ja ihmisoikeuskomissaarille sekä Maailman terveysjärjestö WHO:lle yhteisen lauselman, jossa ne kehottavat purkamaan talouspakotteet, jotka ovat vastoin YK:n peruskirjaa, laittomia ja kansainvälisiä lakeja loukkaavia. Kiina, Kuuba, Iran, Nicaragua, Syyria, Pohjois-Korea, Venezuela ja Venäjä alleviivaavat pakotteiden vaikeuttavan viruksen torjuntaa; maissa asuu yhteensä neljännes koko maailman väestöstä.

Taloussodissakin menetetään ihmisshenkiä. Henkilökohtaisesti suhtaudun epäluulolla IMF:n apuun, sillä se on harvoin — jos koskaan — tullut ilman ehtoja, jotka pitkittävät ja pahentavat tilannetta entisestään.

Syyrian uutistoimisto SANA tiedottaa Yhdysvaltain kuljettavan terroristeille aseita al-Rukbanin leirille humanitääriseksi avuksi naamioituna.

Riikka Söyring

Korjattu kommenttiosaa 31.3.2020 klo 10:23: Venezuela esiintyi kahteen kertaan ja Syyria oli pudonnut pois kokonaan. Kiitän huomautuksesta ja pahoittelen virhettä. — RS

Lähde

IMF (27.3.2020): Opening Remarks at a Press Briefing by Kristalina Georgieva following a Conference Call of the International Monetary and Financial Committee (IMFC)

Artikkelikuva IMF:n jäsenmaiden lipuista: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

32 KOMMENTTIA

  • Muotoillaan se nyt näin 😀 Minä hartaasti toivon että hölmölä ei ole ottanut lainaa koska IMF:n lainoilla on tapana lainaehtojen vuoksi pitkittää ja pahentaa tilannetta. Sen ohella tietysti raaka-aineresurssit ja muu myyntikelpoinen päätyy jonkun muun taskuun.

   • Ei haittaa vaikka hölmölän ottama laina ulottuisi taivaan pilviin, kun se on tässäkin NWO-agendassa vain pelote. IMF:n lainaehdot ovat täyttä soopaa… virtuaaliraha on AINA siellä, missä se luodaan – ”tallettajien/lainaajien” – nimet vaan vaihtuvat. Ihmiset eivät kuitenkaan tätä suuren luokan kusetusta ymmärrä, ja siksi nämä rahan valtiaat kykenevät tätä tuolileikkiä niin menestyksekkäästi ylläpitämään. Heidän todellinen aseensa ihmiskuntaa vastaan ei ole kuitenkaan raha, vaan valemedian suorittama PELON LIETSOMINEN ja sitä kautta suurten ihmismassojen hallitseminen. Mun pointti on se, että NWO-mafian pyörittämä pankkitoiminta on tämän aikakauden suurin puhallus, joka on kuitenkin tulossa tiensä päähän!

    • Mutta tarkoitatko että esimerkiksi IMF:n toimista ja toimintatavoista ei tulisi puhua sen takia, että pankkitoiminta perustuu kuvitteelliseen rahaan? Siis `tyhjästä nyhjäisty` periaatteeseen.

     • Samu Seppälä. Kyllä voidaan Ja pitääkin puhua, mutta ihmisten on hyödyllistä ymmärtää se, että heillä jotka rahaa luovat on sama virtuaaliraha – eli laina – aina käytössä. Se ei häviä ihmiskunnan kattavasta pankkisysteemistä mihinkään ja kuitenkin näillä YKSITYISILLÄ rahanvaltiailla on valta kerätä siitä – eli tyhjästä – kerroksellista korkoa. Näin mafiat ovat aina toimineet ja näin ne edelleenkin toimivat. Kun ihmisen suhde rahan luomisen ja talletusten & lainojen ymmärtämisen myötä muuttuu, ”velkataakan” tuoma pelko, syyllisyys ja ahdistus poistuu. Toisin sanoen, jos sinulla ei ole rahaa tai halua maksaa ”tyhjästä nyhjäistyjä” nollia takaisin – älä maksa – niiden toiminta tietokoneenruudulla ei kokonaisuutta heilauta. Ainut asia joka tätä orjasysteemiä voi muuttaa on ihmisten ymmärrys. Meidän ei siten pidä tuntea pienintäkään syyllisyyttä puhtaaseen pankki-huijaukseen perustuvasta velasta, ja vielä vähemmän valtion velasta, koska kokonaisuutta tarkasteltuna yksikään valtio ei ole pankki-mafialle penniäkään velkaa, pikemminkin päinvastoin!

   • Hyvin kuvaava kirjoitus, Riikka. Kommentissasi Venezuela esiintyi tuplasti. Eli se puuttuva valtio oli Syyria.

   • IMF-laina on pallo jalkaan. Mitä isompi laina sitä syvemmällä olet Nwo-mafian häkissä.
    Nwo-mafian strategia on vangita maat velalla jota eri maissa valtioille järjestää oma ’imf-eliitti’. Omat koirat purevat.
    Velkaa ottavat korruptoidut hallitukset ajavat näin kansansa ns. kuseen.
    Venäjällä Putin on ymmärtänyt ettei ole viisasta velkaantua ja niinpä maan IMF-velka on pieni ja maa pystyy tarvittaessa maksamaan sen heti käteisvaroillaan.

 1. Bill Clinton salli riskisijoitukset talletuspankeille v. 1998 NWO-agenttien painostuksesta. Siitä kasinoralli kiihtyi ja edessä on velkavuoren räjähdysmäisen nousun jälkeen fiat rahatalouden romahdus melko pian.
  Ostakaa kultaa ja munnon mökki perunamaalla.

 2. Kyllähän se rahan jakaminen tasaa varallisuuseroja. Mutta vain sitä kautta, että rikkaat köyhtyvät ja köyhät pysyvät köyhinä. Reaalitalouden tasolla molemmat köyhtyvät.

  Yksi ongelma on jakajan palkkio. Jokuhan sen avun aina toimittaa “perille”. Eikä sitä apua voi toimittaa perille, jos emme ensin pelasta kuriiria. Pankkia. Ja jotta pankin voisi pelastaa, on pidettävä huolta myös …

  Kun kaikki ovat autettavia eikä kukaan auttaja, on avun jakaminen sama kuin nostaisi itsensä tukasta ilmaan.

  Avun jakamisen pitää olla kannattava bisnes. Eihän sitä muuten kukaan tekisi.

 3. Mikäs sen hienompaa nwo-eliitille, että kansallisvaltiot velkaantuvat ja ovat imemässä ”omassa tiukassa hallinnassa” olevan rahoituspuljun nänniä. Raha eli dollarivaluutta kun suorastaan omistetaan, ei lisärahan (=lisähallinnan) synnyttäminen vaadi kuin velkaa ottavia.

 4. IMF on kolonialistien työkalu. Lainojen avaulla maa velkaannutetaan ja sitten maksuna yksityistetään maan kansallisomaisuus. Kiinalla dollareita riittää ja se voisi astua IMFn housuihin. Maiden talouksia voitaisiin sitten kehittää kestävällä pohjalla. Samalla voitaisiin siirtyä moninapaisempaan maailmanjärjestykseen.

 5. Äkkiä tulee mieleen että mistä se IMF saa rahaa? Painaako se sitä takahuoneessa jolloin valtiotkin voisivat sitä painaa. Vai ottaako se lainaa valtioilta, jotta voi lainata sitä niille itselleen takaisin?

  • Kyllä se painaa. Kun menen pankkiin ja nostan käteistä esim. 1000e niin se on rahaa joka on painettu EKP:n pankissa ja kuljetettu sieltä tänne omaan pankkiini. Sen näkee siitä että kaikki 10 satasta ovat puhtaita ja koskemattomia.
   Se joka omistaa pankkikortin ei asiaa tiedä koska nostaa rahaa automaateista joista ilmeisesti? saa ’käytössä ollutta rahaa’ (en tiedä kun en omista korttia). Pankit täyttävät otto-automaatit ja maksu-automaattien raha kai viedään takaisin EKP:hen joka tuhoaa sen.
   En tiedä olenko oikeassa mutta jotain tällaista olen lukenut. Joku joka tietää voisi selvittää asian.

   Se että raha on pääosin virtuaalista ei mitenkään vaikuta arkeen. Yllä (Tulenkantaja 31.3.2020 at 08:37) esitetään että ” jos sinulla ei ole rahaa tai halua maksaa ”tyhjästä nyhjäistyjä” nollia takaisin – älä maksa – …” mutta jos sen tekee niin joutuu ’kuseen’ eli ulosottoon. Systeemi pitää siitä huolen.

   • ”Se että raha on pääosin virtuaalista ei mitenkään vaikuta arkeen. Yllä (Tulenkantaja 31.3.2020 at 08:37) esitetään että ” jos sinulla ei ole rahaa tai halua maksaa ”tyhjästä nyhjäistyjä” nollia takaisin – älä maksa – …” mutta jos sen tekee niin joutuu ’kuseen’ eli ulosottoon. Systeemi pitää siitä huolen.”

    Joo toi on kyllä totta, että systeemi pitää huolen jos ei kulje pankkijärjestelmän talutusnuorassa. Ja lisää ’tyhjäärahaa’ syntyy koneistoon esim ulosotoilla.

    • ”Se että raha on pääosin virtuaalista ei mitenkään vaikuta arkeen.” on omassa itsessään tietysti totta. Virtuaaliraha ei ole ongelma, sehän on kuollut elementti, ongelma syntyy siitä yksityisestä pankki-mafiasta, joka tätä systeemiä RAHAN ARVOA MANIPULOIMALLA / pörssejä / vakuutusyhtiöitä ja veroja pyörittämällä hallitsee. Kaikki edellä mainitut elementit seisovat saman sateenvarjon alla, eli tiedoksi vaan se, että PANKKIMAFIAN HALLINNASSA ne suomalaistenkin raskaalla työllä hankitut eläkerahastot parhaillaan ovat. Järkyttävän suuri valta on näillä yksityisillä rahanvaltiailla, todisteena siitä kaynnissä oleva pienyritysten joukkomurha.

     Totta on myös se, että nyky-systeemi pitää ”rikkureista” huolen esim. merkitsemällä muutaman roposen velkaa olevan orjatyöläisen ulosottoon – luottotiedottomaksi – ja näpäyttämällä miljoonia kavaltaneita talousrikollisia sormille. Reilua, right? Jokapäiväisestä leivästä taisteleva keskiluokka on se loppuun kulutettu työn orja, joka pitää tätä ”puolet raataa ja puolet makaa’ sairasta systeemiä pystyssä!

     Ihminen, joka ei hahmota kokonaisuutta, ei myöskään näe ongelmaa!

    • Tuo on kyllä mainio kirja. Taisin joskus sen pohjalta jonkun artikkelin tänne kirjoittaa.

     Myös talousdemokratian juttuja tulee seurattua säännöllisesti.

   • Kierrossa oleva seteli- ja kolikkoraha on eri asia kuin virtuaalinen raha joka on vain numeroita ja jota luodaan pankeissa lainojen muodossa

    EKP:llä ja euroalueen kansallisilla keskuspankeilla on lakisääteinen oikeus laskea liikkeeseen euroseteleitä. Käytännössä kuitenkin vain kansalliset keskuspankit laskevat fyysisesti liikkeeseen euroseteleitä (ja eurokolikoita) ja poistavat niitä kierrosta.

    Rahahuolto
    Setelien kierto taloudessa seuraa määrättyä uraa. Liikepankit tilaavat seteleitä keskuspankilta ja saattavat niitä kiertoon pankkiautomaattien välityksellä.
    Kuluttajat maksavat seteleillä ostoksiaan, ja vähittäiskauppiaat ja palveluntarjoajat tallettavat saamansa setelit pankkiin. Pankit ja muut rahankäsittelijät joko toimittavat setelit takaisin maansa keskuspankkiin tai palauttavat ne kiertoon tarkastettuaan niiden aitouden ja kunnon. Rahahuoltoon voi tutustua alla oleva videon avulla:
    https://www.ecb.europa.eu/euro/intro/issuance/html/index.fi.html

    Kelpaako seteli?
    Eurosetelien täytyy olla aitoja ja hyväkuntoisia, jotta niihin voidaan luottaa. Euroalueen kansalliset keskuspankit käyttävätkin täysin automatisoituja setelinkäsittelylaitteita varmistaakseen, että setelit ovat aitoja ja riittävän hyväkuntoisia kiertoon palautettaviksi.
    https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/rutanen1965/249079-mista-naita-euroja-oikein-tulee/

 6. Kyllä sitä rahaa voi luoda ihan itse oman keskuspankin kautta. Oma valuutta on ainoa pelastus. Seuraapa, miten Ruotsissa menee -kruunuyhteiskunta toimii normaalisti ja kansaa ei ole uhrattu. Ruotsi on välttynyt neuvokkudellaan sodilta jo kauan – aivan kuten tältäkin. Toisen maailmansodan aikana Ruotsi kävi tuottoisaa kauppaa.

  CO2-ilmastouskonto ja Koronauskonto ovat vieneet Suomessa ikävästi itsetuntoa siltä, mitä tällaiseen ryhdistäytymiseen tarvittaisiin. Nämä pelko – opit ovat vain varmistamassa, että valta säilyy niillä ulkomaisilla ja kotimaisilla ketuilla, jotka pelasivat rahansa välittämättä muista kuin itsestään. Finanssipelurien pelastusoperaatio on ollut käynnissä ja he varmaan pääsevät vähin vaurioin. Ilmeisesti valtio on olemassa ensisijaisesti heitä varten, muut nuolkoon murusia pöydän alta. Tässä näemme nykypolitiikan todelliset kasvot paljaimmillaan. Valkopesuautomaattiasiantuntijat talouden alalta (Bilderberg-kytköksin) puhuvat Ylessä soopaa maagisen rauhoittavasti. Viimeaikoina olen herännyt siihen epäilykseen, että eliitti käyttää tietoisesti hypnoottisia metodeita. Alapa seurata siltä kannalta korkeimman tason konkarisilmänkääntäjiä.

 7. Raha on kirjanpitomerkintöjä taseissa, ei juuri muuta enää nykyään.

  Kuvitelkaa mielessänne väestöpyramidi ja jakakaa se kolmeen osaan horisontaalisesti. Suurin osa väestöpyramidia on ns. köyhiä, matalapalkkaisia, osa-aikaduunareita ymv. Lähellä ylintä huippua on kapea viipale keskiluokkaa ja ihan ylinnä keikkuu, nuppineulan kärjen verran (8 henkilöä) joka omistaa noin 90% maailman varallisuudesta.

  Kuvitelkaa mielessänne viereen toinen pyramidi, kapealla kärjellään seisova varallisuuspyramidi. Kapeassa kärjessä on käteinen ja kiinteä varallisuus. Sen päällä oleva massa on finanssivarallisuutta so. erilaista kuplakamaa.

  Miettikää sitten noiden pyramidien yhteydessä sitä, että finanssi-instituutiot luovat uutta rahaa tilikirjauksilla joita ”rahoja” voidaan vivuttaa osittaisvarantojärjestelmän vuoksi entistä isommiksi summiksi uusilla tilikirjauksilla. valtava määrä ”rahaa” syntyy erilaisissa finanssi-instituutioiden (ml. varjopankit ja/tai rahastot) välisissä uudelleenpanttausketjuissa (collateral chains) josta ovat ensimmäisen minun näkemäni artikkelin kirjoittaneet IMF:n vanhempi ekonomisti Manmohan Singh ja konsultti Peter Stella. Näissä panttiketjuissa vivutetaan alkuepräiserää moneen kertaan.

  * The (other) deleveraging: What economists need to know about the modern money creation process https://voxeu.org/article/other-deleveraging-what-economists-need-know-about-modern-money-creation-process

  He ovat julkaisseet myös kirjan Money and Collateral (esim. ss 14-15)

  ——–
  HUOM!
  FED julkaisi 15. marraskuuta 2020 tiedotteen keinoista kriisinhallinnassa. Siellä sanotaan: ”Reserve Requirements
  For many years, reserve requirements played a central role in the implementation of monetary policy by creating a stable demand for reserves. In January 2019, the FOMC announced its intention to implement monetary policy in an ample reserves regime. Reserve requirements do not play a significant role in this operating framework.

  In light of the shift to an ample reserves regime, the Board has reduced reserve requirement ratios to zero percent effective on March 26, the beginning of the next reserve maintenance period. This action eliminates reserve requirements for thousands of depository institutions and will help to support lending to households and businesses.”
  Eli FED luopuu reservivaatimuksista; lainatulle rahalle ei enää tarvitse olla katetta puskurirahastoissa tai missään! Ne ovat nyt NOLLA. https://www.federalreserve.gov/newsevents/pressreleases/monetary20200315b.htm

  Samalla FED suosittaa pankkeja luotottamaan yrityksiä (vastineena FEDin finanssi-instituutioille syytämästä rahasta) mutta mistään pankeille asetetuista ehdoista ei ole mainintaa (”Bank Capital and Liquidity Buffers
  The Federal Reserve is encouraging banks to use their capital and liquidity buffers as they lend to households and businesses who are affected by the coronavirus.”).

  Wolf Richterilla on hyvä artikkeli siitä, mitä pelastuskeinovalikoima tarkoittaa ja miksi se ei pelasta reaalitaloutta https://wolfstreet.com/2020/03/23/what-are-all-the-feds-corporate-investor-bailout-programs-and-spvs/

  • Kun psykopaattinen huijarimanipulaattori havaitsee, ettei hänen uhrinsa pysty havaitsemaan tai vastustamaan hänen lumoustaan, niin hirveä kierre on valmis. Nyt ollaan siis jo luopumassa osittaisvarantojärjestelmän vähäisestä 10% vaatimuksesta, joka sekin monimutkaisilla johdannaisilla terästetyillä finanssimarkkinoilla johtaa korttitaloa mustuttaviin rakenteisiin ja nämä aikanaan romahtavat vääjäämättä.

   Nyt ilmeisesti on meneillään ’hallitun tuhon’ vaihe, jossa huijaustalouden kaksoistornit räjäytetään alas siten, että saalistajat voivat loppuvaiheessa kiskoa järjestelmästä irti kaiken ennen sen lopullista tuhoa ja piilottaa saaliinsa pölypilveen, jollaisena toimii loputtomasta rahan painamisesta aiheutuvat hyperinflaatio. Varallisuuskuplia numeerisesti kasvattava inflaatio on jo toteutunut arvopaperimarkkinoilla, jonne on syydetty rahaa aina v. 2007/2008 finanssikriisistä lähtien. Koska tämä inflaatio ei levinnyt reaalitalouteen, se teki rikkaista entistä rikkaampia, koska he pystyivät ostamaan enemmän reaalitavaroita ”numeroillaan”. Asutaan merenrantahuviloissa ja tallit ovat täynnä Maserateja ja Lamborgineja. Myös osa keskiluokkaa vaurastui ainakin tilapäisesti.

   Korona-paniikin myötä kupliksi paisutettu numeerinen varallisuus tuhotaan ja päästetään inflaatio jylläämään kaikella voimallaan myös reaalitalouteen. Tämä tuhoaa keskiluokan kaikkialla, missä se on pääsyt joidenkin mielestä päässyt liikaa vaurastumaan. Erityisesti tuho kohdistuu eläkevarallisuuteen. Varainsiirto köyhiltä rikkaille on nyt myös avoimen julkista, kuten nykyiset bail-out ja stimuluspaketit osoittavat, mutta edes tätä eivät ”sheeplet” ole kykeneviä havaitsemaan ja ainoastaan riemuitsevat siitä, että hallitukset suojaavat heitä tartuntataudeilta ja painavat USA:ssa helikopterirahaa kaikille. Mutta mitäpä ihminen ei sietäisi henkiriepunsa eteen.

  • Juuri näin, Riikka…. täydellinen mielivalta hallitsee maailmantaloutta. Ihmisten jokapäiväinen leipä/elämä on annettu täydellisesti pelureiden käsiin!

 8. This Huge Jewish Finance Firm Just Took Over the US Treasury and Fed (Blackrock, Transcript + Audio)
  Jazzhands McFeels
  From the FTN Website:

  In less than a week the Federal Reserve has been merged with the U.S. Treasury (implying it wasn’t always that way) and BlackRock, the world’s largest and most powerful financial services institution, has been put in charge of executing future acquisitions and trades.

  Who is BlackRock? What do they own? And perhaps more importantly, what and who do they control? Jazz and James dive into BlackRock and uncover a significant portion of the apparatus by which U.S. politics are controlled and manipulated.

  Full episode: https://therightstuff.biz/2020/03/29/ftn-300-i-am-the-line-thy-god/

  Transcript follows below.
  https://russia-insider.com/en/huge-jewish-finance-firm-just-took-over-us-treasury-and-fed-blackrock-transcript-audio/ri28494

  Comment Amarka • a day ago
  The IMF was set up at the same time as the UN – 1945

 9. Breaking News: Donald Trumpin päiväkirja vuodelta 1968 löydetty! Huomiota herättävin kohta on seuraava:

  ”If I were president, …”

  ”Jos minä olisin presidentti, kykenisin lopettamaan terroristien hyökkäykset USA:ta vastaan muutamassa päivässä, pysyvästi. Pyytäisin ensin – hyvin näkyvästi ja hyvin vilpittömästi – anteeksi kaikilta leskiltä ja orvoilta, köyhtyneiltä ja kidutetuilta ja monilta miljoonilta muilta USA:n imperialismin uhreilta. Sitten ilmoittaisin, että USA:n globaalit interventiot – kauheat pommitukset mukaan lukien – ovat päättyneet. Seuraavaksi tekisin I*raelille tiettäväksi, että se ei ole enää USA:n 51. osavaltio vaan – kummallista kyllä – vieras valtio. Sen jälkeen supistaisin sotilasmenoja vähintään 90 prosenttia, ja käyttäisin säästyneen rahan maksaakseni uhreille korvauksia ja korjatakseni USA:n toimeenpanemien monien pommitusten ja maahanhyökkäysten aiheuttamat vahingot. Rahaa siihen olisi enemmän kuin riittämiin. Tiesittekö, kuinka suuret USA:n budjetoidut sotilasmenot ovat vuodessa? Vuodessa. Ne ovat yli 20 000 dollaria tunnilta laskettuna jokaiselta tunnilta Kristuksen syntymästä alkaen. – Nuo asiat minä siis tekisin ollessani Valkoisessa talossa ensimmäiset kolme päivää. Neljäntenä päivänä minut salamurhattaisiin.”
  ———
  ’tä!?
  ———
  Aivan oikein. Se oli aprillia. Eihän se ollut Trumpin käsialaa.
  Suunnilleen noin kirjoitti – tosin amerikanenglanniksi – yksi USA:n ulkopolitiikan tunnetuimmista kriitikoista, juutalaissyntyinen (vanhemmat puolanjuutalaisia maahanmuuttajia) kirjailija ja historioitsija William Blum (6.3.1933 – 9.12.2018) tietokirjansa ’Roistovaltio’ brittiläisen laitoksen esipuheessa.

  • Valitettavasti vain nuo Blumin kaltaiset Ashkenazit ovat heimonsa pieni vähemmistö ainakin vielä. He ovat sitä älykästä ja laadukasta vähemmistöä juutalaisista jonka varmaan kaikki kelpuuttaisivat maailman johtoon.
   Valitettavasti he kuitenkin ovat saaneet ja saavat ’itseään vihaavan juutalaisen’ leiman toiselta pieneltä vähemmistöltä, psykopaattisilta ahneuden ja vallanhimon riivaamilta sionisteilta ja saavat pahimmassa tapauksessa salamurhaajan luodin otsaansa.

   When Minorities Are Mighty: How Tiny Genetic Differences Can Have Huge Cultural Consequences
   … In fact, of course, small differences — like genes for language — can have huge consequences. Small genetic differences underlie the higher average IQ and literacy of Ashkenazim, but those small genetic differences have given Ashkenazim huge advantages in cultural and ideological competition.
   But I’d also suggest that Ashkenazim enjoy small but decisive differences in genes for an ingroup-outgroup morality — or rather, for lack of any sense of moral obligation to non-Jews.
   It’s also statistically anomalous that world-historic fraudsters like Robert Maxwell and Bernie Madoff should be Ashkenazi. Not to mention prolific sex-criminals like Harvey Weinstein and Jeffrey Epstein.

   Minority predators, majority prey
   All four men were predators and among lower animals predation is an evolutionary strategy under genetic control. Why should predatory behaviour not also be genetically influenced or controlled among human beings?
   For example, psychopathy is what called an evolutionary stable strategy (ESS), in that it can exist and be advantageous at a certain low level in a population because psychopaths are not encountering other psychopaths often enough to be disadvantaged in their habitual predation and immorality.
   Minority might: the “Gypsy King” Tyson Fury
   Freddy David, “Public Enemy #1” among Jews
   A minority of genes separates humans from other primates, and a minority of genes separates Jews or Gypsies from other humans. In both cases, the minority is mighty.

   https://www.theoccidentalobserver.net/2020/03/31/when-minorities-are-mighty-how-tiny-genetic-differences-can-have-huge-cultural-consequences/

 10. Pelottavaa. Kansainvälinen ryöstörahasto on taas tullut viemään tuhkatkin pesästä. Missä vaiheessa porukka tajuaa että kourallinen ihmisiä vie meitä lampaita kuin pässiä narussa.

 11. Greece’s Lesson For Russia — Kreikan oppitunti Venäjälle

  By Dr. Paul Craig Roberts
  Global Research, July 18, 2015
  “Greece’s debt can now only be made sustainable through debt relief measures that go far beyond what Europe has been willing to consider so far.” — International Monetary Fund

  Greece’s lesson for Russia, and for China and Iran, is to avoid all financial relationships with the West. The West simply cannot be trusted. Washington is committed to economic and political hegemony over every other country and uses the Western financial system for asset freezes, confiscations, and sanctions. Countries that have independent foreign policies and also have assets in the West cannot expect Washington to respect their property rights or their ownership. Washington freezes or steals countries’ assets, or in the case of France imposes multi-billion dollar fines, in order to force compliance with Washington’s policies. Iran, for example, lost the use of $100 billion, approximately one-fourth of the Iranian GDP, for years simply because Iran insisted on its rights under the Non-Proliferation Treaty.
  lisää linkistä
  https://www.globalresearch.ca/greeces-lesson-for-russia/5463103

  Kommenttina tuohon että Putin on ottanut hyvin vaarin PCR:n ohjeista.
  Venäjä on nyt lähes velaton ja pystyy tarvittaessa maksamaan välittömästi kassavaroillaan velkansa kokonaan pois.
  Meillä sen sijaan velkataakka kasvaa ja pankki mafia on taas koronan avulla saanut kiristettyä otettaan maan hallinnassa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here