Koronakriisin poliittisesta luonteesta

Suomea ollaan muuttamassa poliisivaltioksi epidemian varjolla, katsoo Tuomo Liias.

79

Johnny Silvercloud: "Police State" (CC BY-SA 2.0)

Maailmassa on tapahtumassa jotain, joka ei enää ole normaalia yhteiskuntaelämää tai taloutta. Ihmisiä ollaan lähes kaikkialla pakottamassa vain kodin seinien sisään ja estämään kaikenlaiset ihmisten kokoontumiset. Tilanne on samanlainen kuin valtioissa, joissa on toteutettu vaikkapa sotilasvallankaappaus ja kaikki ihmisten toiminta, joka suuntautuu vallan kaapannutta junttaa vastaan, estetään voimatoimin.

Tällaiset toimethan juntan valtaan tullessa ovat vaatineet siirtymisen poikkeustilaan ja kansalaisten perusoikeuksien rajoittamisen dramaattisesti. Kaappauksen jälkeen juntan johtaja on ilmestynyt kuvaruutuihin ja selittänyt, että tehdyt toimet ovat olleet välttämättömiä järjestyksen ja kansalaisten turvallisuuden takaamiseksi.

Jos meneillään olevaa prosessia katsoo hiukan ulkopuolelta, niin se vastaa aika lailla vallankaappaustilanteita. Suomessakin voitaisiin ajatella, että Marinin juntta kaappasi vallan ottaessaan käyttöön valmiuslain ja julistaessaan maahan poikkeustilan. Tämänkin juntan johtaja ilmestyi kaappauksen jälkeen kuvaruutuihin ja selitti, että kaappaus tehtiin kansalaisten turvallisuuden takaamiseksi ja tässä tapauksessa erityisesti kansalaisten terveyden turvaamiseksi.

Nyt onkin hyvä yrittää rationaalisesti eritellä poikkeustilaan siirtymisen julkisuudessa esitettyjä perusteluita ja myös pohtia, olisiko olemassa joitain muita asioita, jotka olisivat prosessin todellisia syitä.

Koronaviruksen terveysuhka

En ole saanut minkäänlaista lääketieteellistä koulutusta, mutta ymmärtääkseni ainakin jotkut parhaista epidemiologeista suhtautuvat tilanteeseen hiukan eri tavalla kuin virallinen tulkinta. Ajattelukykyisenä ihmisenä pystyn kuitenkin yleisten tietojen perusteella vertailemaan vaikkapa tavallista kausi-influenssaa ja tätä Covid19-virusta. Hieman toisenlaisia koronaviruksia on myös aikaisemmin jyllännyt maailmassa.

Tähän Covid19-virukseen on tällä hetkellä sairastunut todennetusti noin 960 000 ihmistä ja kuollut runsaat 49 000 ihmistä. Koronaan kuolleiksi kirjattujen kohdalla ei tosin välttämättä ole aina kysymys viruksesta, vaan kuolema on voinut aiheutua myös muusta sairaudesta, mutta kuolinsyytutkimuksia ei kaiketi aina voida tehdä kovinkaan tarkasti.

Kausi-influenssaan sairastuu vuosittain useita miljoonia ihmisiä ja pahimmillaan heistä on kuollut noin 650 000. Myös moniin muihin tartuntatauteihin kuolee vuosittain satoja tuhansia ihmisiä. Näin maallikkoa ihmetyttää, mikä on se ratkaiseva ero, joka oikeuttaa valtaapitäviä kaappaamaan vallan poikkeuslaeilla itselleen covid19-viruksen perusteella, mutta ei muiden tartuntatautien perusteella.

Joskus näyttää siltä, että koronaviruksen etenemistä seurataan jostain syystä tapaus tapaukselta luoden koko ajan karmeaa uhkatunnelmaa. Muistuttaa jonkin verran ilmastoalarmistien uhkakuvien maalailua maailman tuhosta. Samalla tavoinhan voitaisiin joka vuosi seurata vaikkapa kausi-influenssan etenemistä tapaus tapaukselta. Sitä vain ei ole koskaan tehty.

Tietysti koronavirusta vastaan tulee taistella, kuten kaikkia muitakin tartuntatauteja vastaan, mutta voisiko se tapahtua myös vaikkapa lisäämällä testauskapasiteettia ja kehittämällä hoitoja? Tällaista linjaa on kuitenkin heikentänyt länsimaissa laajasti vallan saanut monetaristinen talouspolitiikka. Talouskuripoliitikot ovat jo noin 30 vuoden ajan heikentäneet leikkauksillaan ja supistuksillaan terveydenhoidon resursseja. Esimerkiksi tällä hetkellä puhetta herättänyt huoli hoitokapasiteetin riittävyydestä on monetaristisen talouspolitiikan seurausta eikä koronaviruksen aiheuttama.

Minä ainakin kannattaisin enemmän parempia tutkimuksia ja hoitoja kuin poliitikkojen vallankaappauksia.

Koronavirus ja talous

Kaikilla kanavilla työntävät toistuvasti esiin naamojaan tyypit, jotka sopottavat kovalla kiireellä, kuinka koronavirus on aiheuttanut taloudessa kriisin, kuinka koronavirus on ajanut pörssit laskuun, kuinka koronavirus ajaa taloudet lamaan jne. Näiden neropattien olisi nyt syytä hiukan hidastaa suu vaahdossa pauhaamistaan ja kysyä, että onko pienellä, vain mikroskoopeilla havaittavalla dna-paketilla todella niin mahtava voima, että se kaataa jopa maailman suuret ja mahtavat pörssit.

Ajattelun avuksi voisi hetken ajatella aiempia tartuntatautiepidemioita. Esimerkiksi vuosittain toistuva todella mittava kausi-influenssaepidemia, joka sairastuttaa miljoonia ihmisiä ja on tappanut heistä pahimmillaan jopa 650 000, ei ole koskaan vaikuttanut tuhoisasti talouteen. Sama pätee muihinkin tartuntatauteihin. Koronavirus ei kvalitatiivisesti poikkea edellä mainituista, eikä se ole saanut taloutta tuhoavia mystisiä voimia minkään jumalaisen mutaationkaan kautta.

Koronavirus on samalla tavoin biologinen ilmiö kuin muutkin mainitut taudit ja se vain aiheuttaa biologisen sairauden kuten muutkin virukset. Sen toiminnassa ei ole sinänsä mitään taloudellista tai taloustieteellistä sisältöä. Niinpä koronavirus ei ole aiheuttanut talouden ongelmia sen enempää kuin aiemmatkaan epidemiat.

Talouden ongelmat ovatkin aiheuttaneet koronavirusta perusteluna käyttäneet erilaiset vallan kaapanneet juntat, jotka pakkotoimineen ovat halvaannuttamassa paitsi taloutta myös koko yhteiskuntaelämää. Seurausvaikutukset näiden vallankaappaajien toimista tulevat olemaan pitkällä tähtäimellä todella vahingolliset yhteiskunnille ja kaikille kansoille.

Suomen talouden suhteen voidaan sanoa samaa kuin muunkin maailman talouden, eli että koronavirus sinänsä ei täälläkään aiheuta vakavia talousvaikutuksia, kuten aiemmatkaan tartuntatautiepidemiat eivät ole sitä tehneet. Vaikeudet syntyvät täälläkin vallan kaapanneen juntan poikkeustoimien seurauksena. Huolestuttavaa on, että maan koko poliittinen eliitti on yksimielisesti poikkeustilan takana. Myös kansalaisilta on tullut vaatimuksia vieläkin kovemmista otteista. Voiko totalitarismi olla enää syvemmin juurtunut johonkin maahan?

Suomen talouden vuoden 2019 alussa alkanut positiivinen kasvukehitys jatkui vielä tämän vuoden alussa. Viimeiset tiedot talouskasvusta ovat tammikuulta 2020 ja silloin talouskasvu oli työpäiväkorjattuna vielä 1,7 %. Työllisyystilannetiedot on saatu jo helmikuulta ja ne kertovat, että työllisyysaste oli silloin noussut 73,5 prosenttiin, mikä on jo yllättävän lähellä asetettua 75 prosentin tavoitetta. Marinin juntan poikkeustilajulistus on tälle kehitykselle kuin nyrkinisku päin naamaa.

Prosessin taustojen pohdintaa

Tietääkseni kaikki ns. parhaat epidemiologit eivät tue Suomen tai monien muiden maiden virallista linjaa koronaepidemian käsittelyssä. Heidän näkemyksensä mukaan toimintastrategian tulisi olla seuraavanlainen; tartuntatautien testauskapasiteettia tulisi kasvattaa, terveydenhuollon resursseja tulisi parantaa ja hoitomenetelmiä kehittää. Tällä tavoin toimittaessa valmistauduttaisiin myös kaikkiin tuleviinkin tartuntatautiepidemioihin, eikä vain reagoitaisi nykyiseen koronavirusepidemiaan.

Tähän näkemykseen on aika helppo yhtyä. Se kyllä edellyttäisi poliittisella tasolla luopumista monetaristisesta talous- ja sosiaalipoliittisesta ajattelusta ja sen ymmärtämistä, että taloudellinenkaan kehitys ei ole tuotannon yhteiskunnallistuneissa olosuhteissa vain yksityiskapitalistien etujen ajamisen varassa, vaan taloudellinen kehitys riippuu ratkaisevasti myös kaikkien yhteiskunnan palvelujen hyvästä toimivuudesta.

Rahallinen panostaminen niihin turvaa myös hyvän talouskehityksen, mikä on nähty hyvinvointivaltioiden toiminnassa. Ne panokset siis maksavat itsensä takaisin. Monetaristiset talouskuripoliitikot siis itse asiassa estävät myös hyvän talouskehityksen. Sehän on nähty esim. euroalueen surkeassa kehityksessä. Euroalueen osuus maailmankaupasta on lähes puolittunut ja muutoinkin alue on pahassa umpikujassa.

Tarkastellaan nyt vielä Marinin juntan poikkeustilatoimia poliittisesta ja yhteiskunnallisesta näkökulmasta, mikä näyttäisi kokonaan kadonneen suomalaisen yhteiskunnan tietoisuudesta. Unohdetaan hetkeksi koronavirus ja mietitään, milloin maailmassa yleensä on julistettu poikkeustiloja.

Poikkeustilat ovat yleensä liittyneet joko sotilasvallankaappauksiin tai sotatilaan siirtymiseen. Kuten kirjoituksen alussa jo toin esiin, Marinin juntan toiminta vastaa ulkoisilta piirteiltään sotilasjuntan vallankaappausta. Nythän näitä piirteitä on tullut lisää, kun maasta on ruvettu tekemään poliisivaltiota, jossa poliisit valvovat kansalaisten liikkeitä ja toimintaa. Sotilaatkin ovat tulossa kaduille, kuten sotilasjunttien valtaan noustessa.

Kaduilta puuttuvat enää panssarit, mutta varmaan juntalla on valmius laittaa nekin liikkeelle ”vakavan harkinnan” jälkeen. Marinin juntan otteet poikkeavat kuitenkin aiemmista juntista siinä, että se ei ole ainakaan toistaiseksi lakkauttanut tiedotusvälineitä. Tämähän selittyy yksinkertaisesti sillä, että suomalaiset tiedotusvälineet tukevat vallanpitäjiä. Kaikkien aikojen paras Suomi-vitsi maailmalla onkin ”suomalainen lehdistö, vallan vahtikoira”.

Sorry vaan, mutta nyt tapahtuu jotain sellaista, joka ei oikein tahdo mitenkään mahtua järkeeni. Ns. demokraattinen yhteiskuntamme muuttuu yhtäkkiä poliisivaltioksi. Tämän pitäisi herättää ihmisiä kysymään, missä me oikein elämme.

Toinen tapaus, joissa poikkeustilaan siirtymisiä on tapahtunut, on sotatilaan siirtyminen. Vaikka asia tuntuukin hiukan kaukaa haetulta, niin se olisi riittävän painava syy poikkeustilaan siirtymiseen kautta Euroopan. Tehdäänpä pieni ajatuskoe. Miksi ihmiset pakotettaisiin sisätiloihin ja käyttöön otettaisiin liikkumisrajoituksia siinä tilanteessa?

Silloinhan voitaisiin mahdollisimman salassa toteuttaa joukkojen ja sotakalustojen siirtoa hyökkäysasemiin, kun liikkumista valvovat poliisit ja sotilaat eivät herättäisi suurempia epäilyjä. Ehkä tässä nyt ei kuitenkaan ole siitä kysymys, mutta on hyvä ymmärtää, että tämäkin vaihtoehto on olemassa.

Finanssipiirien toimintakin on omalta osaltaan aika paljastavaa. Kun kriisi saatiin kunnolla pumpattua liikkeelle, niin osakekurssit romahtivat rajusti ja puheet kauheasta tuhosta täyttivät tiedotusvälineet. Kurssit kuitenkin palasivat nousuun heti kun valtiot avasivat rahahanat mm. velalla. Valtioiden kassoihin finanssipiirit halusivatkin päästä käsiksi, kun yksityisten kapitalistien toiminta on osoittautunut kyvyttömäksi viemään taloutta eteenpäin.

Samasta asiasta on kyse myös ns. green deal -kuvioissa, joissa valtioiden rahoihin isketään kaikilla mahdollisilla taloudellisesti kannattamattomillakin hankkeilla, joille on saatu vihreiltä ekofasisteilta ”vihreä” leima.

Yksi hyvä esimerkki on myös Suomen kuntien tilanne. Kuntarahoitushan on jo saanut kansainvälisiltä rahoittajapiireiltä lupaukset lainan saannista Suomen kuntien toiminnan rahoittamiseksi tässä tilanteessa. Tämähän merkitsee, että seuraavat vuodet ulkomaiset saalistajat rohmuavat korkotuloja kuntien veronmaksajien rahoista. Suomihan on jo pitkään ollut ulkomaisten pääomapiirien kuppauksen kohteena, kuten vaikkapa Carunan tapauksessa.

* * *

P.S. Lopulliset johtopäätökset kokonaisuudesta voi tietysti tehdä vasta kriisin jälkeen, mutta jo nyt järkyttänyt helppous siirtymisessä poikkeustilaan on huolestuttavaa jatkossakin, sillä se osoittaa, että
demokraattinen järjestys voi nykyaikanakin murtua nopeasti.

Taloudesta voisi mainita vielä, että kaikesta huolimatta talouden peruskivi eli taloudellinen arvo ei tässäkään kriisissä katoa. Se on sidottuna kaikkeen tähän mennessä tuotettuun; kulutustavaroihin, investointitavaroihin, välituotteisiin, tehtaisiin, rakennuksiin, tie- ja rautatieverkostoihin jne. Kaikilla tavaroilla on käyttöarvo ja vaihtoarvo, ja niiden vaihtoarvo kantaa taloudellista arvoa.

Oikeastaan vain sodat tuhoavat pohjalla olevaa taloudellista arvoa, minkä vuoksi tarvitaan jälleenrakennusta. Tämä kriisi ei tarvitse jälleenrakennusta, vaan talouden uudelleenkäynnistämistä ja parempaa talouspolitiikkaa. Poliittinen oikeisto tulee kaikein voimin vaatimaan poitiikan kääntämistä entistä enemmän oikealle. Epäilen nykyhallituksen kykyä ja osittain myös halua vastustaa sitä.

Tuomo Liias on eläkkeellä oleva taloustieteilijä, joka on tehnyt työuransa pääosin Tilastokeskuksessa.

79 KOMMENTTIA

 1. Totta Mooses jotain mätää on nyt liikkeellä, ettenkö sanoisi jotenkin epämääräistäkin tointa muun ohella. NWO = sionistit, vaparit, WTO, YK, EU politbyroo / ilmastomuutosHOAX, koronaHOAX, finanssikuplaHOAX => NWO.

  Voi vittu joo tämäkin vielä … ei ne saatanat hellitä … vieläkään

 2. Olen pohtinut vastaavia.
  Näyttää siltä, että on käynnissä jonkinlainen sopulimedioiden yhteisrintaman sensaationhakuisuus ja pelonlietsonta joka on saanut kansan kollektiiviseen primitiivimielentilaan.
  Tiedonvälitys ja etenkin monipuolisen tiedon tarjoaminen, tarkoituksena auttaa ihmisiä suhteuttamaan asioita ja ymmärtää suhteellisen tiedon vaihtelevuudet, tilastoinnin eli tieteen puutteet jne.

  Tässä jotain linkkejä.
  Testien epäluotettavuudesta https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/32133832

  Mizumoto, Katsushi Kagaya, Gerardo Chowellin tutkimusta Wuhanin tilastoinnista https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.02.12.20022434v2
  jos pdf ei avaudu niin täältä https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.02.12.20022434v2.full.pdf

  Italian tilastoinnista. Sisältää hotlinkkejä ja muitakin artikkeleita -> lisää linkkejä. https://off-guardian.org/2020/03/23/italy-only-12-of-covid19-deaths-list-covid19-as-cause/?__cf_chl_jschl_tk__=44b669fd595d7e607e4ce2942738d390af1bcf86-1585837593-0-AcFNJpCmTIw8l72ZUmCeulIRsekcDWLuRgv2SiFk4qbDlLCp4p2BOhVD9gSYohfJMaoerpn0GLjISWw3adj7BP9oKyxA5u2FfGk1_0LPu7KeTcMV1__-rXwLRrgPOC5o2nC_wdiIsKZfPaj_E28SI04pM_zltCqd4vWXb6jnV6WFXUZVaLsNB63VlhQjYA0s2qtWkvues3uHDnkbg6g5yEYDEV6h6nHXol-1vRJAYBrefu4o8YbjvbINZTLVrt_hua3S2D41pSCH_6ScrD1hipW79uD50Qr2dqFHikqqF7vgPJzICVKxxn5pqT3B1zewLDsOJuKRVz_TLcBYbbz9EWUfA22TEJPoQxflAJL9GVe4

  • Täytyy vielä sanoa että liian moni asia haiskahtaa siltä että tämä ei ole sattumanvarainen ilmiö. On vähintäänkin niin, että jotkut tahot käyttävät kriisiä omien poliittisten/taloudellisten tavotteidensa välineenä. Kuinka varhaisessa vaiheessa ja kuinka suunnitellusti kriisitehtailu on alkanut on suurta arvailua, mutta sitä kuitenkin on.
   Spagettijalkaiset poliitikot ja puolueet ovat ainakin paljastuneet.

 3. Tämä on varmaan yksi parhaista ja varmimmista keinoista lamauttaa yhteiskunta ilman ruutia ja ajaa se uuteen velan ottoon. Voi sanoa että todellinen ja varma lottovoitto yksityiselle pankkimafialle ja sen lakeijoille sillä vain isolla jättivelalla tästä päästään taas jaloilleen.

  Nwo-mafian hanke koko maailman valtaamisesta etenee loistavasti ja varmaan samppanja ’Lontoon kolonnan’ laseissa paranee ja sikarit pitenevät.
  Aina vaan saa ihmetellä tätä ihmisten loputonta masokistista nöyryyttä tämän mafian nöyrinä palvelijoina.
  Itsenäisyys, oma raha ja pankki ei sytytä.

  • Nimenomaan. Joku puri puolikypsää lepakkoa ilman taka-ajatuksia ja maailma muuttui…
   Sitten NWO-konklaavi bunkkereissaan alkoi pohtia miten tämä tilanne kääntyy oman hankkeen hyödyksi ja sitä rataa…

   Tai sitten korona on NWO-konklaavin hallitseman laboratorion tuote, jolloin toimet ovat vielä selkeämmin suunniteltuja. Mutta ilman omaa vaikutustakin kriisiin, tilanne osataan varmasti hyödyntää.

   Niin tai näin, Suomen nuoret naispäättäjät nyt sitten tekevät mielestänsä kaikkensa kansan eteen ja kasvattavat velan (NWO porukoille) taivaisiin, jottei yksikään ylimääräinen vanhus kuole heidän päätöksien takia.
   NWO-orjuus on askel lähempänä.

 4. Koronavirus on kuin ilkeä robotti – maailmaa piinaavasta vitsauksesta selvisi taas uutta tietoa
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006459414.html

  ”Jos Kiinan Wuhanista leviämään lähtenyt koronavirus SARS-CoV-2 pääsisi riehumaan maapallolla täysin vapaasti, se aiheuttaisi sadan vuoden takaisen espanjantaudin kaltaista tuhoa.

  Lontoon Imperial Collegen koronavirustyöryhmä arvioi, että pandemia surmaisi jopa 40 miljoonaa ihmistä, jos mitään torjuntatoimia ei tehtäisi. Arvio perustuu matemaattiseen mallinnukseen. Tehokkain torjuntatoimin kuolouhrien määrä maailmanlaajuisesti jää noin 1,9 miljoonaan.”

  Vaarallista siis luottaa ”laumasuojastrategiaan” eli viidakon lakiin, jossa vahvat ja onnekkaat selviävät ja heikot sekä epäonnekkaat karsiutuvat terveydenhuollon ja tehohoidon ylikuormittuessa.

  Ruotsissahan tätä on nyt kokeiltu, ja alettu kääntyä kuitenkin lisääntyvien rajoitusten puoleen, joilla suojellaan ihmisiä talouden, bisnesten ja sijoitusten edestä uhraamisen sijaan. Se miksi juuri ultraliberaali humanismin huippumaa Ruotsi uhraa talouden mammonan jumalalle ihmetyttää?

  Kuitenkin on selvää että kriisien, jopa suurten ja pitkien kriisien jälkeen talous on noussut AINA kuin feenikslintu, ja aina kauniimpana tunnusluvuiltaan ja korkeammalle. Niin se tekee tämänkin kriisin jälkeen, joten uhraaminen rahalle ei kannata.

  • Björn soittaa nyt varmaan koronaripulissaan bunkkeristaan vaatien Ruotsin Stefan Löfveniltä, että sovitusta on pidettävä kiinni ja heikot uhrattava sijoitusten takia. Ellei soita sitten Karibian jahdiltaan, siellähän noita multimiljonäärejä ja miljardöörejä seilaa turvaeristyksessä, ja vaativat naamat punaisina rajoitusten poistoa niin että epidemia riehuu mahdollisimman nopeasti ja voimakkaasti ohi, jotta pääsevät taas ihmisten ilmoille riistobisneksiinsä.

  • Nyt kannattaa uhrata mieluiten muutamiksi vuosiksi matkailu ja turismi sekä vapaa liikkuvuus valtioiden välillä ja aluksi jopa metropoleista ja kunnista muualle, kuin tuhota koko talous. Siksi tiukat koronarajoitukset ja testaus näin aluksi kaikkialle, kuten on tehty osassa Aasiaa. Kun alueet ja maat on saatu koronavapaaksi, kaikelle niiden väliselle, varsinkin valtioiden väliselle liikkumiselle 2-3 viikon huipputarkka valvottu pakkokaranteeni. Tavaran rahtikuljetukset onnistuvat ilman kuljettajien pääsyä tulomaahan sairastuttamaan. Muu voidaan hoitaa etäyhteyksin tai rajalla suojalasien takaa.
   Koronavirus on tuhottava, muu ei esim. 1,386 miljardin ihmisen Kiinassa ole edes vaihtoehto.

 5. ”Esimerkiksi vuosittain toistuva todella mittava kausi-influenssaepidemia, joka sairastuttaa miljoonia ihmisiä ja on tappanut heistä pahimmillaan jopa 650 000” sanoo taloustietelijänä itseään pitävä Lius
  Ei ole ihme. ettei taloudellakaan mene hyvin, kun on tuollaisia johtoasemissa. Kausiflunssa on voinut tappaa 650000 ihmistä, kun on sitä on sairastanut miljardi ihmistä (kuolleisuus 0,07%). Tähän mennessä koronaviruksen on sairastanut 250000 ihmistä ja siihen on kuollut 50000 ihmistä (20%) .Koronaan kuolee liki 300 kertaa enemmän ihmisiä kuin pahaan kausiflunssaan.

  • Joo, ei kuole kausi-influessaan Italiassa ja Espanjassa molemmissa noin 1 000 ihmistä vuorokaudessa. Tässä vain todennetut luvut. Puhutaan jopa siitä että koronavirustautiin kuolleita on puolet enemmän, joiden koronatestiä ei ole tehty jälkikäteen.
   Vertaisin koronavirusta espanjantautiin kausi-influenssan sijaan.

  • Kaikki eivät ole samaa mieltä kanssasi ,,, kirjoitin tämän jo muualle mutta pannaan tännekin.
   Truth_hunter 2.4.2020 at 11:13
   https://vastavalkea.fi/2020/03/31/vaarin-parannettu/

   Paniikkia ja ’pelko-pornoa’ rauhoittamaan
   Ison-Britannian kuolleisuus CV-kriisin jälkeen on 5% normaalin alapuolella
   Viralliset tilastot osoittavat hämmästyttävän laskun (DROP) kuolleisuudessa.

   Tämän vuoden tammikuusta maaliskuuhun kuoli viisi tuhatta vähemmän verrattuna edelliseen viiteen vuoteen. (katso linkin kuva)

   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204932
   ——–
   Valheita … ja tilastoja —- Lies, damned lies….and statistics
   “You can bet that the institutions of international government, and the “experts” advising them, will try to massage and cherry-pick statistics to present the version of events that most closely matches their worst-case scenarios. The fact is, according to their early predictions, we are already long overdue millions of Covid-19 deaths that have failed to materialise.
   **……..”Voit lyödä vetoa, että kansainvälisen hallinnon instituutiot ja niitä neuvovat ”asiantuntijat” yrittävät hieroa tilastoja esitelläkseen version tapahtumista, joka vastaa parhaiten heidän pahimpia ennustuksia. Heidän ennusteiden mukaan meillä on jo miljoonia vielä toteumattomia Covid-19-kuolemia.

   But even when Covid-19 deaths are recorded, we have seen how it could be that people are dying with coronavirus rather than dying of it.”
   **………Mutta vaikka Covid-19: n kuolemat kirjataankin, olemme nähneet, kuinka voi olla, että ihmiset kuolevat koronaviruksen kanssa sen sijaan, että kuolevat siitä. ”

   On The Spectator website Dr John Lee, a recently retired NHS consultant and professor of pathology said that ‘’we have yet to see any statistical evidence for excess deaths, in any part of the world’’.
   **……..Äskettäin eläkkeelle jääneen NHS-konsultin ja patologian professori tohtori John Leen mukaan ” meillä ei ole vielä mitään tilastollisia todisteita liiallisista kuolemista missään maailman osassa ”.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204901
   ——
   Bill Gatesilla oma ’nyrkki-ryhmä’ edistämään nwo-diktatuuria
   Gates Calls for a “Digital Certificate” to Identify COVID-19 Vaccinated

   This concept of a “digital certificate” to store medical information (including vaccines received) and to grant access to rights or services was not a mere suggestion. It is part of a massive project that is propelled by a powerful group called ID2020 which is backed by the United Nations, the Rockefeller Foundation and … Bill Gates’ Microsoft.
   https://vigilantcitizen.com/latestnews/bill-gates-calls-for-a-digital-certificate-to-identify-who-is-vaccinated/

  • Sinun 250.000 on muuten yli miljoona. Muuten samaa mieltä. Tappaa joo aika lailla. Laboratorion tuote tai jonkin onnettoman lepakon purijan syy. Joka tapauksessa maailmaa hallitsema konklaavi käyttää tilaisuuden hyväkseen. Lainanotto on hyvä keino saada kansallisvaltio oman ohjauksen piiriin.

   • USA ostaa nyt kaikki suojaimet ym. maailmalta, jopa ”merirosvoaa” jo muiden maiden kanssa sovitut tilaukset. Helppo maksaa 3 kertainen hinta ja käteisellä kun voi painaa sitä varten markkinoille lisää seteleitä niin palkon kuin tarvitsee. Suomen kohdalla ei varmasti onnistu sama taktiikka.

 6. Ensin tämä oli NWO Deep Staten, USA:n, Venäjän, Kiinan tai Israelin bioaseisku, jolla vähennetään kansaa 500 miljoonaan, ja nyt tämä on NWO:n poliisivaltiovallankaappaus, jolla rajoitetaan liikkumista ja oikeuksia. Päättäkää jo!

  • Mitä lie kuka väittänyt, mutta jos jonkinlainen valtarakenne tai valtaverkosto tekisi jotain niin miksi rakentaa yksi tiili kerrallaan jos voi pistää kaikki elementit samalla pystyyn?
   En tiedä onko sellaista salaliittospekuloijaa joka ajattelee että muutokset tapahtuvat yhdessä yössä. Uskon että innokkaammatkin salaliittoilijat pyrkivät pragmaattiseen hahmotteluun mitä tulee tahtiin missä muutoksia tehdään. Tavikset eivät puolestaan lainkaan analysoi muutoksia ja yhdistä mitään asioita. Huomio lähinnä omissa jaloissa, ettei kompastuisi.

  • Tutkimattomat ovat mafian polut…. ei voi päättää mitään, voi vain arvailla ja pohdiskella.
   Nyt näyttää että pahiten koronasta kärsivät USA ja Eurooppa vaikka ensin näytti siltä että pettuleipää joutuvat syömään kiinalaiset … mutta nyt Kiina antaakin tekohengitystä USAlle…
   Onkohan joku taho suunnitellut niin että Amerikka joutaa jo osansa tehtyään kokonaan historiaan ? tyyliin olipa kerran NL … tai tyyliin olipa kerran Suomi…

   Sick and Sadistic: World Fights COVID-19 Amid U.S. Sanctions
   Dozens of U.S. government-chartered flights have begun to airlift vital medical equipment and supplies from China to the U.S. as the latter becomes the world’s biggest case load of infections from the novel coronavirus.
   There are grim forecasts for the number of deaths in the U.S. as the pandemic is weeks from peaking there.
   —-Sairasta ja sadistista: Maailma taistelee COVID-19 vastaan Yhdysvaltojen pakotteiden keskellä
   Kymmeniä Yhdysvaltain hallituksen vuokraamia lentoja on alkaneet kuljettaa elintärkeitä lääketieteellisiä laitteita ja tarvikkeita Kiinasta Yhdysvaltoihin, kun viimeksi mainitusta tulee maailman suurin koronainfektioiden saastuttama maa.

   Yhdysvalloissa on surkeita ennusteita kuolemien lukumäärälle, koska pandemia on viikkojen kuluttua korkeimmillaan.
   https://www.strategic-culture.org/news/2020/04/01/sick-and-sadistic-world-fights-covid-19-amid-us-sanctions/

 7. Taannoin kuuntelin ( vain toisella korvalla, koska muuten seuraa ylenantoa) aamuisia ”kirkollisia ilmoituksia”. Ja kas – ”piispanistuin” Mediapooli tuli omalla nimellään esiin. Organisaation edustaja esittäytyi ja ilmoitti suunnilleen, että somemaailmassa alkaa nyt myös ”operaatio corona”, jossa ”vääräuskoisia” aletaan koulimaan.
  Psykologinen sodankäynti on uusvanha sodankäynnin muoto. Se perustuu fasistiseen käsitykseen ylimmäisen piirin yli-ihmisyydestä. Näillä kansanpalstoilla, kuten VV, sensijaan Tuomo ja Tiina Tavalliset yrittävät tunneälytellä maailman menoa ilman pyrkimistä oman vallan jyräämiseen muiden yli. Tällainen tuumailu on tässä diktaattorien medioiden jatkuvassa infosotatykityksen pauhussa elintärkeää ihmismielen parantamistyötä, sillä pelko luo kasvualustaa ylipäätään sairastumiselle, nykyään yhä enemmän mielen sairastumiselle. Maksetut sielujen tykkimiehet yrittävät – todennäköisesti lääketehtaiden pohjattomasta kassasta maksettuina – tunkea paavillista asennettaan ja ”pahan akselia” määrittelevää dogmaansa vapaan ajattelun palstoille lähitulevaisuudessa. Kuitenkin – nykyajan paras lääke on itsenäinen tietoisuus. Sen lisäksi ruokakaupasta saa edullisesti kurkuman juurta ja inkiväärin juurta antibiootiksi vuosittaisia lentsuja vastaan.
  Hienosti kansantajuistettu artikkeli Tuomo Liiakselta.

 8. Covid-19 virus on levinnyt joka maanosaan. Aasian maat Kiina, Korean Tasavalta (ROK) ja Singapore ovat jo voittaneet sen. Euroopan maat ovat vaikeuksissa ja USA yllätettiin housut kintuissa. Siellä velkavetoinen kasinotalous on kuin hevetinkone, joka on vienyt resurssit realitaloudelta, jonka kasvu on tapahtunut Kiinassa.
  Valtioiden velkavuoret kasvavat tämän kriisin jälkihoidossa rajusti ja elintason lasku on väistämätön.
  Lähiajat ollaan eristyksissä ja on laitettava jäitä hattuun.

 9. https://www.youtube.com/watch?v=cZFhjMQrVts

  Michael Osterholm, USA:n johtavia virustutkijoita, 15 min. Osterholm kumoaa käsitykset, että tautia voisi rinnastaa kausi-influenssaan muutoin kuin leviämistavan osalta. Kriisi on akuutti eikä siihen ole varauduttu läheskään riittävästi. On pidettävä erillään kriisinhoito ja pitemmän aikavälin korjaustoimenpiteet. Ne ovat tarpeen mutta niiden aika tulee myöhemmin.

  Osterholm kyllä arvostelee tiettyjä varotoimia ylimitoitetuksi ja tuloksettomiksi mutta niiden muuttaminen ei paljonkaan auta. Yksi tärkeä asia mikä tältä videolta puuttuu on Osterholmin muussa yhteydessä mainitsema testaamisen merkittävä lisääminen koska se auttaa ymmärtämään miten juuri tämä virus käyttäytyy mitä ei riittävästi tunneta.

  Osterholm varoittaa kuvittelemasta että tauti on vaaraksi vain vanhuksille. Jos on muita perussairauksia nuoremmatkin ovat vaarassa eivätkä kaikki perusterveetkään ole turvassa. Erityisesti hän mainitsee ylipainoisuuden johon tekijään pitäisi suhtautua vakavasti. Tupakka pois, kuten myös ryypiskely.

  Jos Osterholmin arviota soveltaa Suomen oloihin tulee lähinnä testauksen vähyys mieleen. Ajatellaanko, että muut saavat testata ja otetaan heiltä tulokset haltuun ? Tässä tarkoitetaan siis analyyttistä testaamista viruksen luonteen ymmärtämiseksi, ei pelkästään tartunnan toteamiseksi. Osterholm puhuu osavaltiokohtaisen testaamisen tärkeydestä USA:ssa. Kriisivalmius on Suomessa ollut riittävä mutta johtuuko se enemmän hyvästä tuurista kuin suunittelusta, kun tartunnat eivät vielä ole huipussaan. Osterholm sanoo, että on varauduttava useita kuukausia kestävään epidemiaan.

  Ainut asia joka olisi voitu kaikkialla tehdä merkittävästi paremmin on valmiuden parantaminen. Muilta osin tutkijoidenkaan tietämys ei ole riittävä, jotta olisi mahdollista räätälöidä varotoimenpiteet sellaisiksi että niiden haitat taloudelle, opetukselle ja muulle toiminnalle minimoitaisiin. Nyt mennään yrityksen ja erehdyksen kautta joka maassa. Parempi virsta väärää kuin vaaksa vaaraa. Nyt ei olla teatterissa vaikka disinformaation maailmassa siltä näyttäisikin.

 10. The greatest mass fear in the US is not Islamophobia. It’s not homophobia. It’s not even xenophobia. It’s Semitophobia. Fear of the Jewish Power Cabal. No other group comes close at provoking as much fear in almost the entirety of the population as Jews. Even the slightest suggestion that anyone is saying anything mildly questionable about Jews causes cold sweats, shortness of breath, hair to stand on end, muscles to clench, and all the other physical reactions that reveals the triggering of a psycho-social taboo. It’s actually a suppressed terror that amounts to a kind of paralysis.

  So thoroughly has this fear reaction been implanted in the populace by means of Jewish Supremacist-owned and operated mass media, education curriculum, entertainment industries’ myth making apparatus, government propaganda, and other influences, that it is all but universal. Small pockets of people may express some ‘anti-semitism’ among themselves in private where it is relatively safe, but few dare publicly where they might be overheard. ‘Anti-semitism’ is almost thoroughly suppressed by Semitophobia.

  Even plenty of Gentiles of Conservative, Liberal and of course Progressive orientation will express outrage and hate at anyone who vaguely criticizes Jews. These Gentiles are of course afraid of Jews themselves, but cover it with virtuous indignation and outrage. It’s safer that way.

 11. ”Suomea ollaan muuttamassa poliisivaltioksi epidemian varjolla, katsoo Tuomo Liias.”

  Tuo toimituksen keksimä väite on turhan raflaava, eikä oikein vastaa näkemyksiäni. Perusajatukseni juttua tehdessä oli nostaa esiin poikkeustoimien poliittista ja yhteiskunnallista luonnetta riippumatta siitä, johtuuko se koronasta vai jostain muusta. Siis yhteiskunnan julistaminen poikkeustilaan on aina vallankaappaus tai vaikka vallanotto, koska siinä viedään kansalta perusoikeuksia, nyt myös liikkumisvapautta.

  Kun rajoituksia aletaan valvoa poliisin ja sotilaiden voimin, niin se on siirtymistä poliisivaltioon perusteluista riippumatta. Se ei vielä merkitse, että maa muuttuisi pysyvästi poliisivaltioksi. Näiden yhteiskunnallisten ja poliittisesti merkittävien seikkojen erittely on kokonaan puuttunut julkisuudesta. Presidentti Niinistönkin jonkinlainen kait palatsivallankaappaukseksi luonnehdittava yritys on sekin jäänyt analysoimatta.Tältä osin tapahtumien juoni alkaa hiukan muistuttaa joitain Shakespieren näytelmien vallan kammareiden tapahtumia.

  Olisikin hyvä ymmärtää laajemmin tapahtumien poliittista sisältöä, mutta julkisuudesta sellainen analyysi on puuttunut kokonaan. On todella vaarallista, jos tällaiset poikkeustilat aletaan mieltää jotenkin vain normaaliksi toiminnaksi. Silloin demokratia on todella vaarassa.

  Asiantuntijoiden näkemykset koronaviruksesta ovat keskenään ristiriitaisia, mutta itse valitsisin joitian muita toimia kuin poliitikkojen vallankaappaukset, joista tässä nyt kuitenkin on kyse. Talous-ja sosiaalipolitiikkaan tietysti tarvitaan jatkossa muutoksia, jotta muut tiet olisivat helpompia.

 12. Tämän artikkelin ongelma on siinä, että sen kirjoittaja otaksuu, että Suomi on itsenäinen ja sen hallitus olisi näin ollen Suomi-nimisen laivan kapteeni. Näinhän asia ei tietysti ole; Suomen nukkehallitus on alistettu MAAILMANHALLITUKSEN – eli raharuhtinaan – alaisuuteen. Oma näkemykseni on se, että Marinillekin tämä asia tuli Jäätteenmäkeä lainatakseni ”pyytämättä ja yllätyksenä”. Tästä tuoreesta ’mafia vastaan Suomi’ käden väännöstä on todisteena Sauli ”salaseura” Niinistön NYRKKI, joka asetettiin toimintaan Suomen hallituksen vastusteluista huolimatta. Tottakai, näinhän se homma kohti järjestelmän romahdusta etenee… vielä tässä vaiheessa Saulin apuja tarvitaan. Marin puolestaan oli todennäköisesti siinä lapsenuskossa, että hallitus päättäisi Suomen asiat, ja mikäli näin hassusti maailman nuorimmalle pääministerille pääsi käymään, kovat Ollin oppivuodet ovat hänellä edessä!

  • Lisäyksenä Marinin ja Niinistön puolustukseksi vielä se, että Suomen presidentillä on yhtä paljon ja yhtä vähän valtaa kuin presidentti Trumpilla…. USAn poliittinen eliitti on yhtälailla alistettu!

 13. Epidemiat tulee aina talosromahduksen yhteydessä eli korona on näkösuoja toimimattomalle finanssikapitalismille.
  USAssa ja EUssa talouden heikkeneminen alkoi jo viime vuonna. Sillä peitetään valtion varojen siirtoa talousromahduksen aiheuttaneille sijoittajille vastikkeeta ja sama tapahtuu Suomessakin mutta pienemmässä mitassa kuin esim. USAssa.
  Tämä tapahtuu valtion takaamien lainojen avulla yrityksille jotka pystyvät omien osakkeiden ostoohjelmillaan pitämään osakkeiden hinnat korkealla että suursijoittajat kerkeää myydä osakkeensa pois ja toimitusjohtajat saavat optionsa. Yrityksille jää sitten arvottomaksi muuttuneet osakkeet ja niiden ostoon annetut keskuspankin velat. Näillä toimilla on yritysten toimintaa heikentävä vaikutus kuten koronan aiheuttamalla kysynnän ja tuotannon laskullakin.
  Korona olisi voitu Suomessa hoitaa muutenkin mutta taloudelliset vaikutukset olisi samat koska muualla on menty eristysten takia sulkemaan tehtaita jolla on Suomen talouteen suuret vaikutukset.
  Suomen poikkeustoimet on kuitenkin terveyden hoidon perusteella annettu että niiden poliittiset vaikutukset on vähäiset mutta opposition räkytys vähentynyt ja sosdemien kannatus on noussut eli normaali poikkeustilan vaikutus eli kansa turvautuu hallitukseen
  Maailmalla voi sitten tapahtua vaikka mitä esimerkiksi talouden painopiste siirtyy HongKongiin, taala romahtaa ja sitä puolustetaan ydin sodalla. Ehkä poikkeustilat julistettiin siitä syystä ja Sauli pyrki ottamaan vallan vapaamuurarina käsiinsä jolloin persut ja kokoomus olisi tehneet palatsivallan kaappauksen.

 14. Faktat eduksunnan ulkopuolisen tahon vallankaappauksesta on olleet julkisesti luettavissa jo vuosikymmenen:

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Olli Pusan kirja Renkien kaapaus kertoo juuri täsätä samasta asiasta.

  Ja mitä eduksunnan määräysvallan ostaneet sitten ovat tehneet ?

  Iltalehti 17.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata.

  Eli varastettiin lailla 444/2012 miljardeja pienyritysten omaisuutta pankkien tukemiseen .

  Tämä kaikki vaati massivisen valmistelu; PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Ja tätä ennen Kansainvälinen rikostuomioistuin piti lahjoa toimivallattomaksi PL 118 §:n mukaisissa asioissa . ( He 55/2007)

  Jo 2006 – 2008 lähetin tästä todisteita Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelle ( EIT 24221/06); kuinka Suomessa rikollisia virkamiehiä suojellaan oikeuden toimesta … suojelu ulottuu Eurooan ihmisoikeustuomioistuimeen … EOA kansliapäätös 1350/4/08 … EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelustä Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia.

  Suomessa siis eduksunta tekee sellaista ”lainsäädäntöä”, kuin puoluepomot lahjoneet haluavat .

  Pankkien olisi kuulunut kaatua jo 2008 niiden omien virheiden seurauksena; samoin, kun yritys kaatuu virheiden seurauksena .

  Nyt valtiovalta väkisin yrittää kaataa ne yritykset; jotka voisivat ”eduksunnan” haastaa ”lain 444/2012” seurauksena ; aina ”parempi” jo yrittäjät saadaan mullan alle kuten 90-luvulla niin haasteen allekirjoittajia on vähemmän .

  Tämä kaikki lähti siis jo 90-luvulla ( Jorma Jaakolan kotisivut 90-luvun valtiopetoksista) päätyen Suomen kastijärjestelmään ( PL 118 §) eli rikosten peittelyyn .

  Näyttää kuitenkin siltä, että edes PL 118 § ei enää riitä rikosten selvittämisen estämiseen; joten jopa poliiseita on lahjottu suojelemaan näitä maamme suurimpia rikollisia … kansan kiduttajia ja murhaajia .

  Esimerkiksi Porissa poliisille 2017 annettua julkista rikosilmoitusta PL 118 §:n valtiopetoksesta ja lain 444/2012 miljardivarkaudesta ei vieläkään ole kirjattu diaariin; tämä kirjaamattomuus on rikollinen teko ja todistaa osa poliisivoimista olevan pahan palveluksessa !

  archive.today/kimmoleaks.fi… koska archive.is-pilvipalvelu on sensuroitu Suomessa !

  Syyteilmoitus Valtakunnansyyttäjänvirastoon on jätetty 9.12. 2005 mm. pienyrittäjien lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi; siis vuosia ennen PL 118 §:n ”hyväksymistä” !

  • Lakien ohittaminen on suomalaisille vastuussa oleville poliitikoille etuoikeus jota suomessa käytetään tiheään. Tasoitusvastuu rahojen kaappaus kuvaa Suomen ja maailman korpokratian toiminta tapaa eli pankkeja tuetaan jatkuvasti vero- ja muilla rahoilla jotka ei pankeille kuulu mitenkään.
   Nyt olisi tasoitusvastuurahoilla käyttöä jotta yritykset selviäisi täsätä kriisistä ja joutuvat nyt ottamaan velkaa lisää.
   Tava ihminen ei pysty valtion johdossa olevia politiitikkoja saamaan syytteeseen koska se tapahtuu perustuslakivaliokunnan päätöksellä ja siellä ei korppi noki toisen korpin silmiä.
   Viranomaiset Suomessa on mitä on ja poliisiviranomaiset eritoden ja EITn toiminnasta sen verran että sitä johtaa Sorosin miehet että siellä poliitikkojen ja viranomaisten väärinkäytöksiä koskevat valitukset ei mene läpi.
   Sama lakien ohitus jatkunut hallituksessa miltei tähän päivään asti varsinkin porvarijohtoisten hallitusten aikana ja saa nähdä onko Marinin hallitus jämäkämpi lakien noudattamisessa kuin aikaisemmat mutta hekään ei menneisyydelle ja nykyisyydellekkään paljon mahda.

 15. Coronapoikkeustilan globaalius pistää miettimään, mitä on tekeillä. Onko jostain päästy laajasti sopimukseen ? Venäjällä leikitään ” ollako vai eikö olla”- kisailua. Defender 2020 jatkuu Euroopassa, joskin supistettuna. Koska lentoliikenne uudelle mantereelle on vähissä, Andreas Popp Kanadassa on alkanut tutkimaan, tapahtuuko lentoja, joissa ei ole ilmoitettu lähtöpaikkaa tai
  määränpäätä.

  • Kuulukohan noihin lentoihin esimerkiksi se eilinen New Yorkiin laskeutunut venäläinen sotakone Iljuschin Il-76, jonka lastina oli lääketarvikeapua amerikkalaisille ?

   Heute landete die russische Luftwaffe Iljuschin Il-76 (Militär-Transporter) in New York mit medizinischen Hilfsgütern.

   • Andreas Popp tutkii molemminsuuntaisia lentoja Amerikan ja Euroopan välillä ja koko tilannetta ja hänellä on kuulemma kytköksiä hyviin tietolähteisiin. Lennätetäänkö joukkoja esim. Ukrainaan, siellä on ennestään olluta kanadalaisia,mikä tuli esille myös Iranin lentoturman yhteydessä.

 16. Nyrkki on saksaksi Faust. Viittaa Goethen samannimiseen näytelmään. Siinä tuhotaan -ja tehdään liitto paholaisen kanssa. Tiede tekee liiton. Macronin Rockefeller- neuvonantajan kuvaa katselin eilen, kun nojasi leukaansa nyrkkiin kuvassa, kämmenen selkäpuoli katsojaan päin. Symbolit kuuluvat rappareiden viestintään.
  Saulinyrkin Holmström on aiemmin tunnustautunut palvelemaan ”piirejä.” Bilderbergvalkopesijä Korkmanilla kädet ovat olleet vesisoikossa jo pitkään.
  Lueskelen parhaillaan suomalaisen loikkari perheen jäsenen kärsimyksiä Neuvostoliiton vankileirien epäinhimillisyydessä, missä kiusaaminen oli tietoista ja harkittua.

 17. Venäläinen Valeriy Pyakin erottaa ”koronaviruksessa” ( jonka hän sanoo olevan harhautus) kaksi näkökulmaa: taloudellisen ja sosiaalisen. Taloudellisessa tarkoituksena on, että kriisin avulla vakuuttamattoman omaisuuden arvo romahtaa jolloin inflaatiokupla, joka painaa taloutta pienenee.

  Mitä taas sosiaaliseen näkökulmaan tulee, niin tarkoituksena on järjestää valtiollinen kontrolli ja kansainväliset suhteet uudelleen siten, että väestö on täysin kontrolloitu ja tehdä Kiinasta keskusjohtoisen ohjauksen keskus (ein Zentrum der konzentrierten Steuerung ) .

  Sivustolla https://fktdeutsch.wordpress.com/2020/04/01/covid-19-die-welt-in-panik/ Pyakin esittää laajan ja yksityiskohtaisempia tilannearvioita viikottain.

  Pyakinin kannanotot nykytilanteeseen ovat lukemisen arvoisia jotta tietyt asiat niin NWOsta kuin sen ”vastaliikkeestä” asettuisivat kohdalleen. Putin on esimerkiksi kutsunut koolle Jalta 2 konferenssin. Ei varmaan globalisteja kiinnosta. Kokouksella Putin aikoo selvittää miten eri kansat,maat aikovat uudessa maiilmanjärjestyksessä puolensa valita.

  Mitenkähän Suomi valitsee ( vai luuleeko ettei tarvitse valita): oma kansa ja maa tai eurooppalais-islamilainen kalifaaatti?

  https://fktdeutsch.wordpress.com/2020/04/01/covid-19-die-welt-in-panik/
  video+ transcription

 18. On epäkiitollista, mutta erittäin tärkeää muistuttaa asiallisella tavalla tapahtumien ja toimenpiteiden riskeistä ja pysyväluonteisista haitoista kaikilla niillä tasoilla, jotka eivät liity suoraan väestön terveyden ja yleisen turvallisuuden varmistamiseen. Rankkojakin toimenpiteistä voidaan lyhytaikaisesti tehdä, kunhan ne tehdään asiallisella ja ihmisten perusoikeuksia, kuten ruumiillista koskemattomuutta kunnioittavalla tavalla hoidettua. Poikkeustiloissa exit-kriteerien määrittely ja niiden ensisijaisuus on olennaisen tärkeää. Muuten olemme ”nyrkki”-ryhmien armoilla koko loppuikämme.

  Yksi inhottava skenaario tämän taudin hoidossa on, että ihmisiä aletaan jatkossa ”pakko”hoitaa ja kontrolloida teknologisen etäluettavan biometrian avulla. USA:ssa Bille Gates (of Hell) ajaa jo täysillä läpi rokoteohjelmia ja dystooppisia järjestelmiä, jotka perustuvat pakkorokotteisiin ja näiden kontrollointiin etäluennan avulla. Vapaamuurareiden ym. fasistien tahi globaalikommunistien kontrolloima lääketeollisuuden haara on yhdessä samanmielisen teknologiasektorin (esim. 5G) sekä nyrkki-julkishallintojen ja pankkimafian kanssa innostunut luomaan länsimaihin Kiinan tapaisen järjestelmän, joka perustuu erittäin vahvaan väestöjen kontrollointiin. Kommunistinen Kiina on aina ollut globalistien ihailema mallimaa:

  “One is impressed immediately by the sense of national harmony…. Whatever the price of the Chinese Revolution it has obviously succeeded… in fostering high morale and community purpose. General social and economic progress is no less impressive….The enormous social advances of China have benefited greatly form the singleness of ideology and purpose…. The social experiment in China under Chairman Mao’s leadership is one of the most important and successful in history.”

  David Rockefeller, New York Times, 8-10-1973

  Rockefeller-säätiöltä löytyy myös mielenkiintoinen globalisaation ja teknologian tulevaisuutta luotaava skenaariotutkielma vuodelta 2010, jossa nk. Lock Step on yksi vaihtoehto. Tuo dystooppinen skenaario muistuttaa suuresti nykyistä kehitystä:

  http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf

  • Korjaus: ”Rankkojakin toimenpiteitä voidaan lyhytaikaisesti tehdä, kunhan ne tehdään asiallisella ja ihmisten perusoikeuksia, kuten ruumiillista koskemattomuutta kunnioittavalla tavalla.”

  • ”Kommunistinen Kiina on aina ollut globalistien ihailema mallimaa:…”
   Voipi olla mutta enemmän sillä on peloteltu meitä. Ihailtu ehkä vain siinä suhteessa että Kiinassa valta on keskitettyä eikä sellaista ed. demokratiaa ole kuin meillä.
   Kiinassa siis ei tarvi teeskennellä eikä teeskennelläkään demokratiaa vaan puolue voi suoraan sanoa että näin tehdään. Helppo uskoa että sellainen valta olisi meidän globalistienkin unelma kun ei tarvitsisi junnata omaa tahtoa läpi edustuksellisen demokratian teatteri-koneiston joka lopulta kuitenkin takaa halutun tuloksen ja rahaeliitin diktatuurin.

   Mutta onko tuo käsitys kommunistien vallasta Kiinassa totuus?
   En ole varma mutta se mitä olen lukenut ja kuullut muilta maassa käyneiltä se ei taida pitää paikkaansa. Ainakin sitä voi epäillä.
   Enemmänkin Kiina näyttää muistuttavan kansallissosialismia siinä että se korostaa nationalismia, itsenäisyyttään ja koko kansan hyvinvointia aivan kuten Aatu aikoinaan. Mitenkään selkeällä tavalla maata johtava eliitti ei ainakaan näyttäisi käyttävän kansaa samalla tavalla hyväkseen kuin meidän ’soros-mafiamme’ tekee.

   Kiinan tavoiteohjelmaa voisi jopa verrata IPUn tavoiteohjelmaan monissa kohdissa. Ero lähinnä vain siinä että se toteutetaan yhden puolueen voimalla eikä siitä äänestetä koska kansa kokee sen hyvänä. Eikä ihme sillä kaikille luvataan oma asunto, työtä ja ruokaa. Kukaan ei ole ylimääräinen sanoo Xi, itse köyhistä oloista valtaan noussut ilmeisen lahjaks mies.
   Tämä puoli tai malli Kiinasta ei kuitenkaan lännen soros-eliittiä taida viehätää – pikemmin se on kauhukuva jossa kansan rahastaminen ei ole mahdollista ja oma rahan voimalla taattu valta on koko ajan uhattuna – eikä se siihen malliin varmaan tulisi panostamaankaan jos/kun se saisi globaalisen vallan.
   Tuon eliitin nykyiset puuhat ja aikaansaannokset riittänevät ajatukseni perustaksi.

   Jostain kumman syystä todellista tietoa ja kuvaa Kiinan asioista on vaikea saada. Hesarimedia ei tietenkään tuota muta kuin propaa ja pelkopornoa mutta myös vaihtoehtomediat antavat yllättävän vähän objektiivista tietoa. Miksiköhän? Ovatko nekin jotenkin vastahangassa kun Kiinassa ei tarvita tällaisia v-ehto medioita taistelemaan valtaa pitävää puoluetta vastaan? ja siksi sanotaan ettei siellä ole sanan vapautta ’viidennelle kolonnalle’.
   Sanan vapaus siellä on enempi sitä että saa olla kehittämässä maataan tai se on ’rakentavaa vapautta’, ei ’viidennen kolonnan vapautta’ luoda maahan kolonnan etuja ajava hallitus.
   Meillä taas tarvitaan ’purkavaa tai aggressiivista vapautta’ koska eliitin puuhat suosivat vain sitä itseään ja hajottavat kansaa. Vallankumouksen tarve on koko ajan ilmassa. Ilman sanan vapautta hallitseva mafia ei olisi kaadettavissa ja juuri siksi nyt onkin meneillään kova yritys tukahduttaa sitä.

   Viittaan Truth_hunter 1.4.2020 at 14:06 kommenttiin täällä
   https://vastavalkea.fi/2020/03/25/kokonaiskuvan-virusinfektio/
   We Are All Totalitarians Now
   Coronavirus Brings Back the Spirit of the Polis
   GUILLAUME DUROCHER:
   ”Henkilökohtaisesti en ole liian huolissani Kiinan pehmeästä voimasta. Jos länsimaalaiset näyttävät huonoilta sen rinnalla, se johtuu pikemminkin heidän omasta epäpätevyydestään kuin kiinalaisten pahuudesta.
   Kiinan valtio haluaa tehdä sopimuksia. Globalistit haluavat jotain oleellisempaa: he haluavat lahjoa sinut luopumaan kansallisesta sielustasi, menettämään perinteiset arvosi ja taisteluhenkesi.”
   https://www.unz.com/gdurocher/we-are-all-totalitarians-now/

  • Puhut oikea asiaa!

   Yhdysvallat, so. Wall Streetin vapaamuurari/illuminati-banksterit auttoivat vuonna 1949 Kiinan kommunistit valtaan estämällä kriittisellä hetkellä Chiang Kai-shek’n joukkoja saamasta polttoainetta panssareilleen ja lentokoneilleen, jolloin kommunistijoukot pääsivät voitolle. Tätä on Desmond Griffin selostanut kirjassaan ”Fourth Reich of the Rich” sivulla 102.
   Pitkälti Rockefellerin v. 1973 perustaman Trilateraalisen komission tuella Kiinasta on kehittynyt nykyinen tekoälyn ja robotisaation teknokraattinen diktatuuri-monsteri, jota erityisesti Patrick Wood on kuvannut monissa artikkeleissa sivustollaan https://www.technocracy.news/

   Wall Streetin banksterit auttoivat rahallisella tuellaan bolsevikit valtaan myös Venäjällä 1917 ja järjestivät massiivisen läntisen teknologian siirron Neuvostoliittoon sekä ennen toista maailmansotaa että sen aikana ja myös kylmän sodan aikana. Sitä on kuvannut prof. Antony Sutton monissa historiallisiin dokumentteihin pohjautuvissa kirjoissaan, joista useimmat löytyvät interneistä vapaasti luettavina pdf-muodossa.
   Samoin illuminati-banksterit auttoivat Hitleriä pääsemään valtaan, jonka myös Antony Sutton on osoittanut.
   Näistä asioista illuminati-kontrolloitu virallinen historiankirjoitus ja illuminati-kontrolloitu läntinen valtamedia vaikenee. Ks. myös ”Tarkastelussa Siionin viisaiden pöytäkirjat”, https://totuusbloki.wordpress.com/2015/01/14/tarkastelussa-siionin-viisaiden-poytakirjat/

 19. Suomen valtio on ollut jo yli kymmenen vuotta, kuin hullu mies Huittisista, joka syö enemmän kuin tienaa. Seurauksena valtion velat ovat nousseet yli 100 miljardiin euroon. Kansalle on tarjottu velaksi elintaso, jota kansantalous ei ole tuottanut. Nyt uutta velkaa tarvitaan Kauppalehden mukaan n. 20 miljardia !
  Suomen kansaa vaivaa myös paha Tukholman sydrooma: se ihailee johtajaa, joka on maansa myynyt !

 20. @Truth_hunter 3.4.2020 at 13:03

  Amerikkalainen Venäjän historian prof. Walter G. Moss: Vladimir Putinille politiikka on sydämen eikä vain vallankäytön asia

  Professori Walter G. Moss’in kirjoitus Vladimir Putinista, jossa hän tukeutuu Hill’in ja Gaddy’n teokseen Putin, Kremlin työntekijä, valaisee itänaapurimme päämiehen persoonaa ja politiikkaa, joka Mossin mukaan on Putinille sydämen eikä vain vallankäytön asia.
  Putin on korvannut itsevaltiuden käsitteen ”suvereenisella demokratialla”. Hill ja Gaddy mukaan, ”suvereeni demokratia. . . on vahvan ja voimakkaan valtion ruumiillistuma, aivan kuten itsevaltius oli tsaarin aikakauden.” Uusi termi on tarkoitettu tuomaan julki, että ”Venäjä on vastuullinen itselleen eikä vastuussa kenellekään muulle kuin kansansa enemmistön mielipiteelle.”
  —Kansan merkitys siis korostuu toisin kuin meidän edustuksellisessa demokratiassa joka ajaa vain jonkun ryhmän etua ja valtaanpääsyä kokonaisuuden edun kustannuksella.

  Lisäksi ”universaalit demokratian normit eivät ole venäläisiä ja ovat itse asiassa tuottaneet vahinkoa Venäjän poliittiselle kehitykselle. Venäjän on siis palattava poliittiseen järjestelmään, joka on ainutlaatuinen ja oma, joka on suvereeni ja historiallisesti juurtunut.”
  http://historynewsnetwork.org/article/158989

  Tuon ’universaali demokratia’ tarkoittanee lähinnä länsimaista ns. edustuksellista demokratiaa jossa kansa valitsee edustajia hallitsemaan itseään. Se on tavallaan monarkian hajotettu muoto jossa on useampi ’monarkki’ tai puolue.
  Tosiasia kuitenkin on ettei se ole todellista demokratiaa koska se johtaa nykyisen kaltaiseen tilaan maailmassa joka ei varmaan ole kansojen haluama tila.
  Sikäli minusta Putin on täysin oikeassa ja myös hänen maansa on saanut maksaa todella kovan hinnan (kymmeniä miljoonia ihmishenkiä) näistä universaalin demokratian normeista.

  Myös Kiinaan pätee sama tosiasia. Mao toteutti myös rotsild-mafian sionistien kommunismin mallia. Nyt voi ajatella että johdossa oleva Xi ei Putinin tavoin haikaile paluuta vain eliitin etuja ajavaan sionistiseen kommunistiseen totalitarismiin ja tuo sama ’suvereeni demokratia’ sopii paremmin kuvaamaan hänen puolueensa totaalista valtaa.

  Democracy – the Great Human Scourge, a Complete Disaster for Western Civilization
  https://russia-insider.com/en/democracy-great-human-scourge-complete-disaster-western-civilization/ri27480
  Miksi sosialismi?
  Teoksesta Atomisota vai rauha? Maailma Albert Einsteinin silmin.
  suom. & toim. Eva Isaksson
  (Helsinki: Rauhankirjallisuuden edistämisseura, 1980)
  https://www.mv.helsinki.fi/home/eisaksso/einsteinsos.html

 21. Tuo Jonssen mainitsema teos: Scenarios for the Future of Technology and International Development, 2010, on siis Rockefeller Foundationin julkaisema teos. Siinä ennustetaan melko tarkasta nykyiset tapahtumat. Sama säätiö on tukenut myös John Hopkins – yliopiston perustamista (1916). Nythän tästä instanssista pursuaa jatkuvalla syötöllä pandemiahysteerisiä lausuntoja.
  Thorsten Schulte on julkaissut kirjan ”Fremdbestimmt”, jonka kansikuvassa iso käsi pitelee narunukkelankoja ohjattavaan pieneen ihmiseen. Hän ruotii G.Soroksen, B.Gatesin ja D. Rockefellerin yhteistyötä ja esittelee em. Rockefeller-säätiön julkaiseman kirjan sisältöä.
  https://www.youtube.com/watch?v=Lw_olzJAnj0

  • Tuo G.Soroksen, B.Gatesin ja D. Rockefellerin sionistikopla tekee innolla töitä juutalaisen vasemmiston kanssa joka on pääosin nwo-vasemmistoa joka tavoittelee koko maailman herruutta, ’tikkun olam’- ja kulttuurimarxistista vasemmistoa.
   Sen tekee vaaralliseksi vanhatestamentis-jahvelainen pakonomainen ja totalitaarinen, humanismiksi naamioitunut suvereeni vallanhalu joka tähtää tuhon kautta kommunismiin ja talmud-sionistien globaaliin herruuteen ja yksinvaltaan.

   Toisin kuin Venäjän ortodoksiseen uskontoon ja kirkkoon panostavaa Putinia ohjaava suvereeni demokratia tämä mwo-vasemmisto panostaa Talmudin ikivanhaan rasistiseen oppiin ja siksi minusta sitä ohjaavaa poliittista mallia voikin nimittää ’suvereeniksi talmud-demokratiaksi’ mikäli demokratia sanaa halutaan käyttää niiden toimintaa vertailemaan.

 22. Mutta korjatkaa, jos olen oikeassa, NWO saavuttaa aseman hetkellisesti, entä sitten ja sen jälkeen? Kaikki planeetan roina jo nyt ja henkimaailman tutkimattomat kupletit päälle, niin kuinka kauan NWO versio yksi hilluu jossakin määräilemäsä, kunnes repeää sisäisiin ristiriitoihin ja muun maailman vastukseen. Kiina on lähimpänä kontrolliyhteiskuntaa, mutta sekin vain pintapuolisesti. Some ystävämme riisuu aina uudestaan ja uudestaan keisarien uudet vaatteet, Putinin yläosattomistaan ja Trumpin alaosattomistaan.

  Vain jos NWO haluaa ehdottoman vallan, niin ne sieluttomat kusipäät järkkää all out ydinsodan ja se oli sitten siinä. No more NWOtakaan.

 23. Neuvostoliiton aikainen totalitaristinen vankilavaltio vertautuu nykyiseen Palestiinaan. Hallinnointitavalla on samat häikäilemättömät ja äärimmäisen julmat juuret, jotka juontuvat ikivanhaan Lähi – Idän muinaisuskoon ja Hammurabin lakiin. Nykytilanne muistuttaa ikävästi näitä kahta esimerkkiä.

 24. ”According to Voltaire, Confucius, who lived two thousand and three hundred years ago and shortly before Pythagoras, restores this religion, which consists in being just. He began by saying, in his book, that whoever is destined to govern “must rectify the reason he received from heaven, as one wipes a tarnished mirror; that he must also renew himself, to renew the people by his example.” Everything tends to this end; he is not a prophet, he is not inspired; he knows no inspiration but the continual attention to repress his passions; he only writes in sage, and he is regarded by the Chinese as a sage.”

  Tuo on kokonaan muuta kuin kuin Kiinan NYKYISET teknokraattiset, ateistiset, vailla omaatuntoa olevat kommunisti-tyrannit, jotka tekoäly- ja robottiteknologiaan tukeutuen pitävät kansaa rautaisen, kaikenkattavan orwelilaisen kontrollin alaisena.

  Esim. ” Advanced Surveillance Technology Helping China To Make Thousands Vanish

  China’s massive camera ad AI-driven surveillance system has reached the point where authorities can pluck undesirables individuals out of millions and simply make them disappear. It happens so fast and without notice that relatives and friends are left with no answers and worse, no proof. This is reminiscent of Orwell’s Nineteen Eighty-Four when ‘people simply disappeared.”
  https://www.technocracy.news/advanced-surveillance-technology-helping-china-make-thousands-vanish/

  ”China’s Robo-Bird Drones Take Citizen Surveillance To New Heights”, https://www.technocracy.news/chinas-robo-bird-drones-take-citizen-surveillance-to-new-heights/

  ”China Using Facial Recognition In Drive For Total Surveillance”, https://www.technocracy.news/page/2/?s=CHINA+SURVEILLANCE

  Kiinan kommunistista teknokraattityranniaa koskevia artikkeleita löytyy Patrick Wood’in https://www.technocracy.news/ -sivustolta suuri joukko lisää laittamalla sivuston sisäiseen hakuikkunaan ”SEARCH HERE…” hakusanaksi ”CHIN”. Sitten kukin voi vetää omat johtopäätöksensä Kiinan nykyisistä vallanpitäjistä.

  • Kommenttini meni väärään paikkaan, kohde oli ’Truth_hunter 3.4.2020 at 14:10’.

  • ”Esim. ” Advanced Surveillance Technology Helping China To Make Thousands Vanish… This is reminiscent of Orwell’s Nineteen Eighty-Four when ‘people simply disappeared.” ”
   Kiinaa ei kannata mustamaalata. Ensinnäkin kommunismi tai kansan parhaaksi toimiva sosialismi on varmaan paras heille ja se vaatii oman tiukan kontrollin koska erilaisia sionistien korruptoimia ’5.kolonnia’ ja epäsosiaalisia psykopaatteja on aina liikkeellä. Niiden ainoa päämäärä on kaapata valta itselleen ja luoda kaaosta. Se olisi tuhoisa koko maalle.
   Jos maan kontrolli havaitsee 5. kolonnan tyyppejä tai muita sosiopaatteja ja rikollisia niin tottakai heidät eliminoidaan tavalla tai toisella koska he eivät tue kokonaisuutta vaan yrittävät hajottaa maan järjestystä kohtalokkain seurauksin.
   Tähän samaan pyrkii länsikin koko ajan nwo-mafian voimin ja keinoin.

   Oleellista on kummalla on terveempi ja kansalaisten ja koko planeetan kannalta parempi elämän malli tarjottavana.
   Meillä on pelkkä kansan hylkäävä oligarkkien diktatuuri (kommunismi sekin … ”Kommunistinen Kiina on aina ollut globalistien ihailema mallimaa:…” ,,, Nelson Rockefellerin sanoin … ”the trick is to own nothing and control everything” ),
   Kiinalla jotain muuta: jokaiselle oma asunto, työ ja ruokaa.
   Sitä mukaa kun länsi kurjistuu ja rappeutuu ja sen median propaganda Kiinaa vastaan menettää tehoaan Kiina varmaan alkaa kiinnostaa ihmisiä eri tavalla kuin tänään
   GUILLAUME DUROCHER:
   ”Henkilökohtaisesti en ole liian huolissani Kiinan pehmeästä voimasta. Jos länsimaalaiset näyttävät huonoilta sen rinnalla, se johtuu pikemminkin heidän omasta epäpätevyydestään kuin kiinalaisten pahuudesta.
   Kiinan valtio haluaa tehdä sopimuksia. Globalistit haluavat jotain oleellisempaa: he haluavat lahjoa sinut luopumaan kansallisesta sielustasi, menettämään perinteiset arvosi ja taisteluhenkesi.”
   https://www.unz.com/gdurocher/we-are-all-totalitarians-now/

   • ”This is reminiscent of Orwell’s Nineteen Eighty-Four when ‘people simply disappeared.”…”Kiinalla jotain muuta: jokaiselle oma asunto, työ ja ruokaa.”

    Daniel Estulin:

    ”Bilderbergien päämäärä on uusi maailmanjärjestys, New World Order (NWO), jossa on yksi valuutta, yksi armeija, yksi pankki ja yksi talousalue. Tarkoituksena on keskittää poliittinen, taloudellinen, intellektuaalinen ja uskonnollinen valta yhden maailmanhallinnon alle.

    Perimmäinen päämäärä on Estulinin mukaan luoda yksi sosialistinen ”hyvinvointivaltio”, jossa TOTTELEVAISET ORJAT PALKITAAN JA HÄIRIKÖT, KUTEN JÄRJESTELMÄN KRIITIKOT, TERMINOIDAAN” [KUTEN KIINASSA!] –
    ”Kirjaesittely / Tomi Ahola: DANIEL ESTULIN: The True Story of the Bilderberg Group (2007)”, https://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html?PHPSESSID=4akjpbmei5bp3a6kf4c2dvupp3#msg1783220

    Näytät niinollen olevan vahvasti bilderbergien kuten Rockefellerin ja muiden NWO-globalistien Uuden maailmanjärjestyksen tyrannian kannattaja:

    ”“The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and COMMUNISM under the same tent [KUTEN KIINASSA!], all under their control. … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and incredibly evil in intent.” ~ Larry P. McDonald, U.S. Congressman, 1976, killed in the Korean Airlines 747 that was shot down by the Soviets,
    in “Introduction” to The Rockefeller File, by Gary Allen (1975)

 25. EU-diktatuuri seuraa Kiinan kommunistisen teknokratia-tyrannian jalanjälkiä:

  ”EU Experts To Use Smartphone Tech To Halt Virus Spread”, https://www.technocracy.news/eu-experts-to-use-smartphone-tech-to-halt-virus-spread/

  Eikä EU-diktatuurin Suomi-provinssikaan huonommaksi jää:

  ”Suomalaia aletaan vakoilemaan kännyköihin tulevalla PEPP-PT järjestelmällä huhtikuusta eteenpäin”, http://nwohavaintoja.blogspot.com/2020/04/suomalaia-aletaan-vakoilemaan.html

  ”NYKYHALLITUKSEN KANNATTAJAT: ”SE EI OLE FASISMIA KUN MEIDÄN PUOLUEEMME HARJOITTAVAT SITÄ!””, http://ylewatch.blogspot.com/2020/03/nykyhallituksen-kannattajat-se-ei-ole.html

   • ”Kiinahan ei tällaista harrasta…”

    mutta tällaista, esim.

    ”New Leak Shows How China Targets Uighurs in Xinjiang

    A newly leaked document from Xinjiang listing personal details of hundreds of individuals detained in the region’s Qaraqash county offers new insights into China’s campaign of repression against Uighurs and other ethnic minorities.

    The document, known as the “Qaraqash Document” or “Qaraqash List,” shows that detainees were swept into China’s coercive re-education system for offenses related to common religious practices such as growing a beard or wearing a veil, as well as applying for a passport and not leaving the country, or having too many children in violation of China’s One Child policy.

    The leak comes in the wake of the International Consortium of Investigative Journalists’ China Cables investigation, which revealed in November 2019 the secret operations manual for the internment camps in Xinjiang.
    The China Cables showed that the camps hold detainees in prison-like conditions and force them to undergo ideological indoctrination, contrary to the Chinese government’s insistence that they are humane vocational training centers. It also uncovered the mechanics of China’s massive surveillance and data collection system in Xinjiang, which uses artificial intelligence to select entire categories of the population for detention…”
    Tämä kerrotaan siis sivustolla ”International Consortium of Investigative Journalists”, https://www.icij.org/investigations/china-cables/new-leak-shows-how-china-targets-uighurs-in-xinjiang/

    Luuletko, että kaikki uskovat sinua, jos väität että se on vain läntistä ”fakenews”-propagandaa Kiinasta?

    • Suurimmilta osin Kiinasta v-median kautta saatu tieto on propagandaa, aivan kuten Venäjästäkin saatu tieto.
     Miten muuten voisi ollakaan kun molemmat maat ovat sionistien nwo.mafian vihollisia jotka pitäisi saada mafian ruotuun?
     Kiinalla on oma ’linkolamainen’ tyylinsä pitää kansa koossa ja estää hajoaminen ja luisuminen nwo-mafian valtaan.
     Jos ihailemasi P Linkola olisi elänyt Kiinassa hän varmaan olisi pannut kaikki kalastamaan ja ne jotka eivät olisi menneet olisivat saaneet kuolla rauhassa nälkään.
     No, nythän Kiinassas jokainen ’kalastaa’ eli tekee työtä leipänsä eteen eikä voi nousta kapinaan vaatimaan parempaa työttömyyskorvausta.

     Uiguurit ovat ongelmallinen ryhmä, vähän kuten sionistitkin. Eivät halua sopeutua vaan sopeuttaa muut. Kun guuglaa niin uiguureista ei löydy juuri muuta kuin Kiinan syyttelyä.
     Mutta miten länsi itse suhtautuu omiin ’uiguureihinsa’?
     Ei yhtään paremmin ja ikävä kyllä me kaikki olemme ’uiguureita’ samaan tapaan kuin ovat sionistien tarkka-ampujen kohteena olevat palestiinalaisetkin joita voi surutta ampua polveen.

 26. Maan hallitus aloittaa huomenna budjetin kehysriihen ja pelkään pahoin, että siitä tulee oikeistolaisen talouspolitiikan riemuvoitto, koska koko ajattelu lähtee liikkeelle virheellisistä oletuksista. Lisäksi valtiovarainministerinä häärää Juha Sipilän rautanyrkki hallituksessa.

  Muistellaan ensin, mitä tapahtui 1990-luvun alun syvässä lamassa. Silloinhan keskeiseksi toimeksi jäi vain maan pankkien pelastaminen. Se toteutettiin muistaakseni n. 10 miljardin euron tuella, josta pankit maksoivat takaisin vain murto-osan. Veronmaksajat siis pääosin paikkasivat pankkien tappiot.

  Tässä yhteydessä on pakko mainita, että katsoin Alfa-kanavalta Tapani Ruokasen tekemän Olli Rehnin haastattelun. Rehnin puheet 1990-luvun alun lamasta olivat todella uskomattomia. Kun Ruokanen mainitsi, että finanssikriisissä Yhdysvalloissa pankkeja otettiin valtion haltuun eli sosialisoitiin ja siinä otettiin mallia Ruotsin toimista 1990-luvulla, niin Rehn väitti, että Suomessahan toimittiin silloin samoin kuin Ruotsissa.

  Kuinka miehellä voi olla otsaa valehdella noin paksusti tai toinen vaihtoehto on se, että ko. herra ei edes ole ymmärtänyt, kuin täydellisesti Suomen ja Ruotsin toimet poikkesivat toisistaan. Suomessa ei sosialisoitu yhtään mitään, vaan täällä tuettiin pankkeja veronmaksajien rahoilla. Sen nimeenhän Iiro Viinanen vannoikin vahvasti.

  Nythän hallitus puhuu 10-20 miljardin velanotosta maan talouden jälleenrakentamiseksi itse aiheuttamansa talouskriisin jälkeen. Tässä on hiukan samaa ilmassa kuin 1990-luvun alussa ja voi käydä vain niin, että yritykset kaappaavat taskuihinsa mainitut rahat ja sillä selvä, eikä talous siitä sen kummemmin käynnisty, vaan rikkaat rikastuvat, kun tapahtuu valtava tulonsiirto valtion budjetin kautta. En nyt puhu yksinyrittäjistä tai pienyrityksistä, vaan yrityskentästä kokonaisuutena.

  Jonkinlaisena taustaideologiana tässä on se, että valtion olisi jälleenrakennettava maa itse aiheuttamansa talouskriisin jälkeen. Kysymys ei,kuitenkaan ole mistään jälleenrakentamisesta, vaan reaalitalouden käynnistämisestä, koska kaikki reaalitalouden toiminnan edellytykset ovat edelleen olemassa. Sanoin niistä jutun yhteydessä seuraavaa:

  ”Taloudesta voisi mainita vielä, että kaikesta huolimatta talouden peruskivi eli taloudellinen arvo ei tässäkään kriisissä katoa. Se on sidottuna kaikkeen tähän mennessä tuotettuun; kulutustavaroihin, investointitavaroihin, välituotteisiin, tehtaisiin, rakennuksiin, tie- ja rautatieverkostoihin jne. Kaikilla tavaroilla on käyttöarvo ja vaihtoarvo, ja niiden vaihtoarvo kantaa taloudellista arvoa.”

  Kriisin ratkaisemiseksi onkin keskeistä se, että edelleen olemassaoleva taloudellinen arvo saadaan taas kiertämään. Se tapahtuu vain elvyttämällä kysyntää, eikä syytämällä rahaa yritysten omistajille, joiden käsissä se siirtyy pahimmassa tapauksessa vain veroparatiiseihin. Yksinyrittäjät ja pienyritykset tarvitsevat jonkinlaista erityiskohtelua. Valtion ei siis tulisi luopua suunnittelemistaan hankkeista, sillä ne vahvistavat kysyntää. Samoin palkankorotukset lisäävät kysyntää.

  Hallituksen harkinnassa siis on, toteutuuko jatkossa maan taloushistorian suurin kaappaus köyhiltä rikkaille vai alkaako talous elpymään. Elpymiselle on kaikki edellytykset olemassa, jos toimitaan oikein.

 27. @Truth_hunter 5.4.2020 at 11:52 ja Truth_hunter 6.4.2020 at 09:23

  Corruption in China
  The Worst kind of Treason
  GODFREE ROBERTS
  http://www.unz.com/article/corruption-in-china/

  Kiina taistelee korruptiota vastaan luomalla kontrollimallia joka kontrolloi tiukasti maan virkamiehiä ja hallinnon jäseniä.

  Lännessä taas kontrollin alle halutaan vain kansa ja nimenomaan ne kansalaiset jotka yrittävät rajoittaa vallassa olevan ja kansaa kontrolloivan eliitin omavaltaisia ja rikollisia puuhia. Kontrolli siis pyrkii suojaamaan eliittiä kun taas artikkelin mukaan Kiinassa se yrittää pitää myös eliitin kaidalla polulla.

  Onko perusteltua uskoa v-mediaa että Kiina on poliisivaltio jos se kontrolloi vain vääryyttä ja kansan vahingoksi koituvaa korruptiota?
  Onko esim. Usa/Israel suurempi poliisivaltio kun se ei kontrolloi vahingollista korruptiota vaan kontrolloi kansaa jottei kansa pääse korruption ja rikollisen valtaeliitin jäljille eikä estämään sen puuhia?
  Varmaan jo talonpoikaisjärki riittää antamaan oikean vastauksen.

  Kiinalainen yhteiskunta on kärsinyt kauan virallisesta korruptiosta ja käynyt pitkää sotaa sitä vastaan. Nykyään, vaikka tarina ei ole ohi, se lähestyy tavoitetta, joka voisi tehdä siitä maailman kateuden kohteen, ja kuten useimmat kiinalaiset tarinat, tämäkin on pitkä.
  Konfutselaiset torjuivat korruptiota tehokkaammin kuin roomalaiset, osittain julkisen osallistumisen takia.
  Kansa säilytti oikeuden peruuttaa taivaan mandaatin – ja perustuslain mukaan se tapahtuu edelleen – ja monet hallitukset tapasivat saada surkean lopun, kun ne eivät pystyneet kunnioittamaan oikeellisuutta, oikeudenmukaisuutta, rehellisyyttä ja kunniaa – tai virkamiehiltä puuttui kahdeksan hyvettä – uskollisuus, omistautuva hurskaus, hyväntahtoisuus, rakkaus, rehellisyys, vanhurskaus, harmonia ja rauha.
  Korruption tekemiseksi mahdottomuudeksi Kansallinen korruption ehkäisytoimisto keskittää kaikki korruption vastaiset prosessit ja käyttää valtaa kaikkiin hallituksen, kansankongressien, paikallisten valvontakomiteoiden, kansan ja puolueen virkamiehiin.
  —-The Commission subsumes their functions into an independent, fourth arm of government that ranks with the Supreme Court and the Department of Justice. As the most powerful such agency on earth, it employs legislation, digital technology (including face recognition and AI), the sharp eyes of the people, and great investigative powers. With the goal of making corruption impossible, it centralizes all anti-corruption processes and exercises authority over all civil servants within and outside the Party, the government, the People’s Congresses, the local supervisory commissions, the people’s courts and procuracy, the People’s Congresses, the eight democratic parties, federations of industry and commerce, and everyone who works in, or consults for, organizations managing public affairs. With extensive powers to interrogate, search, wiretap, detain suspects and freeze their assets, its writ extends to managers of state owned enterprises, state educational, scientific, research, cultural, health care, sports, and similar agencies, think tanks, village and urban residents committees, and ‘all other personnel who perform public duties’ and oversees provincial, city, and county level anti-corruption agencies.

  • Oman mielenkiintonsa artikkelissa kuvattuun korruption vastaiseen taisteluun tuo se että Suomikin siinä mainitaan:

   No society has suffered more grievously from–nor waged more protracted war against–official corruption than the Chinese. Today however, though the story not over, it is nearing a goal that could make them the envy of the world and, like most Chinese stories, theirs is a long one.
   Confucians fought corruption more effectively than the Romans, partly because of public participation.
   Xi invited amateur corruption fighters to join the campaign and Beijing publishes a monthly scoresheet.
   The anti-corruption campaign has been immensely popular and, by any measure, successful. In 2018, eighty-three percent of Chinese said the government runs the country for everyone’s benefit and ninety-three percent said they trust it–figures rivaling Switzerland’s and Finland’s.
   **—-Xi kutsui amatööri korruption vastaisia taistelijoita osallistumaan kampanjaan, ja Peking julkaisee kuukausittaisen tulostaulua.
   Korruption vastainen kampanja on ollut erittäin suosittu ja kaikin puolin onnistunut. Vuonna 2018 85 prosenttia kiinalaisista sanoi, että hallitus hallitsee maata kaikkien eduksi ja yhdeksänkymmentä kolme prosenttia sanoi, että he luottavat siihen – luvut kilpailevat Sveitsin ja Suomen kanssa.
   —— niinhän me luotamme, ainakin globalistieliitin hesarimedian mukaan.
   Itse en näe että meillä olisi itsenäinen ja ulkopuolisista vaikuttajista vapaa hallitus ja johto joka toimisi kansan parhaaksi. Emmehän me toki olisi tässä kurjassa tilanteessa missä nyt olemme jos meillä olisi ohjat kansan parasta ajattelevan johdon käsissä.

 28. Antiwar.com Home About Antiwar.com Donate Blog US Casualties Contact Latest News
  Washington Slams Cuba’s Doctors as US Embargo Blocks Coronavirus Aid
  by Dave DeCamp April 06, 2020
  The coronavirus pandemic is exposing the cruelty of US imperialism to the world as Washington’s crippling economic sanctions remain in full effect. The decades-old US embargo on Cuba blocked a coronavirus aid shipment from a Chinese entrepreneur last month, another example in a long list of US policies hampering the world’s efforts to combat the virus. On top of the blocked aid, the State Department is urging other countries not to accept help from Cuba’s state-run international medical program.
  Antiwar.com

  • Hysteriaa tarvitaan koska pian tulevat rokotusohjelmat … Iltalehti kirjoittaa mitä nwo-mafia kumartava maamme eliitti haluaa ja vaatii…

   After the Lockdown: A Global Coronavirus Vaccination Program…
   By wmw_admin on April 9, 2020

   Prof Michel Chussudovsky — Global Research April 8, 2020
   The tendency is towards a Worldwide lockdown spearheaded by fear and media disinformation. Currently, hundreds of millions of people Worldwide are under lockdown.

   What is the next step in the evolution of the COV-19 Crisis?

   A coronavirus vaccine program was announced at Davos at the World Economic Forum (21-24 January) barely 2 weeks after the cornonavirus was identified by the Chinese authorities on January 7.
   https://www.globalresearch.ca/after-the-lockdown-a-global-coronavirus-vaccination-program/5706547
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=205384

 29. Mitä todella tapahtuu kulissien takana – Vaihe 2 käynnistyy – Co-virus
  https://www.youtube.com/watch?v=7m_NKgwAroE&app=desktop

  HUOM! Videon lopussa mainitsemassani yksityiskohdassa oli asiavirhe. Eli sanon siinä, että vuonna 2019 260 000 tutkijaa varoitti WHO:ta 5G:n vaarallisuudesta.
  Todellisuudessa tutkijoita oli ”vain” 26 000.

  No luku on silti käsittämättömän korkea. 🙂

  Tässä linkkejä ja asioita, joita lupasin videolla laittaa:
  Sydäntietoisuus – Harjoituksia sydämen resonanssin voimistamiseen:
  http://www.sydantietoisuus.fi

  Referointeja ja linkkejä muuhun sisältöön:
  Miksi ihmiset halutaan täyteen raskasmetalleja?

  Ravinnetyhjä keho imee raskasmetalleja kuin sieni?
  METALLIT toimivat antenneina radiotaajuuksille?

  Ihmisten kehot täyteen raskasmetalleja, ja ilma täyteen aaltoja?
  Vähennä / puhdista raskasmetalleja, niin todennäköisesti kestät säteilyjä paremmin?

  1970 mennessä jo armeija oli testannut paljon sädeasioita. Huomattiin, että parin minuutin altistuminen megahertsitaajuudelle avaa veri-aivoesteen.
  90-luvulla langattomiin puhelimiin valittiin juuri tämä taajuus.

  Armeijalla on elektronisen sodankäynnin osasto.
  Pahin mahdollinen taajuus valittiin yleiskäyttöön, kuten WiFit. Kuka valitsi kyseisen taajuuden? Näyttää siltä, että Raytheon-niminen sotateollisuusyhtiö.
  https://youtu.be/_cMIejs2UVM?t=902

  • Vuonna 2016 yli 200 tutkijaa ilmaisi huolensa YK:lle ja WHO:lle 5-geen turvallisuudesta
   https://www.emfscientist.org/

   2019 mennessä mukana oli jo 26 000 tutkijaa. Tällä kertaa toivottiin jo 5G:n keskeyttämistä, koska sen on osoitettu olevan haitaksi ihmisille JA LUONNOLLE

   https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal
   https://www.smart-safe.com/blogs/news

   Despite widespread denial, the evidence that radio frequency (RF) radiation is harmful to life is already overwhelming. The accumulated clinical evidence of sick and injured human beings, experimental evidence of damage to DNA, cells and organ systems in a wide variety of plants and animals, and epidemiological evidence that the major diseases of modern civilization—cancer, heart disease and diabetes—are in large part caused by electromagnetic pollution, forms a literature base of well over 10,000 peer-reviewed studies.
   https://www.change.org/p/stop-5g-ibiz

   At the millimeter wave frequency of 60GHz, the absorption is very high, with 98 percent of the transmitted energy absorbed by atmospheric oxygen. While oxygen absorption at 60GHz severely limits range, it also eliminates interference between same frequency terminals.

   A 60GHz communications system must overcome the effects of oxygen absorption, 16dB/KM. In order to operate reliably at even short ranges, a very focused, narrow-beam antenna must also be employed to increase the level of signal available to the target receiver.

   Theoretically, 100,000 systems operating at 60 GHz can be co-located in a ten square kilometer area without interference problems.
   https://www.rfglobalnet.com/doc/fixed

   “Absorbs Oxygen – start to osculate , prevents the body from taking in Oxygen” “the symptoms of this is what we were seeing in Wuhan, people falling over”
   millimeter-wave radiations may interfere with several cellular processes under certain exposure conditions. For instance, it was demonstrated that these radiations can induce changes in gene expression [16]. Additionally, millimeter waves were found to reduce tumor metastasis [17] and protect cells from toxicity of anticancer medicines [18]. It was also reported that cellular metabolism and cell proliferation can be affected by exposure to low-power millimeter waves [19]. Furthermore, it was recently demonstrated that these radiations can modify the structural state of phospholipids within biomembranes [20], [21]. However, there remains a crucial lack in identification of exact cellular targets of millimeter waves, and today there is no well-established scientific interpretation for the observed effects. Within this context, from the general public safety viewpoint, it is important to investigate the possible biological effects of low-power communication systems in the 60-GHz band before their wide, near-future deployment within domestic and professional environments.
   http://emrabc.ca/?p=17284

   ”Kun happimolekyylejä piiskataan näillä 60 gigahertsin aalloilla, niiden elektroneissa tapahtuu muutoksia. Niin etteivät happimolekyylit enää sitoudu hemoglobiiniin niin hyvin. Myös kehon D-vitamiinituotanto voi vaikeutua (iholla).”

   ”Jos hommaa asunnon sisälle 5G-lähettimet, veressä ei ole samoja happitasoja. Siitä voi seurata selittämättömiä vaivoja.”

   Magnetobiologia, harvinainen tieteenala, joka paljastaa miten nämä aallot vaikuttavat elävään kudokseen.
   https://youtu.be/oY5SReQ2Kqc?t=438

   Eliitti kaiken takana – Suomenkielinen video:
   https://www.youtube.com/watch?v=49KcH

   Agenda 21 (Suunnitelma 2021):
   https://www.youtube.com/watch?v=bMeXS
   Luokka
   Elokuva ja animaatio

 30. COVID Means the End of US ’World Leadership’ – US Decline Will Now Accelerate

  ”To be totally honest, I have never in my life seen such a tsunami of nonsense, false information, unfounded rumors, and, last but certainly not least, shameless clickbaiting. For some, this crisis is clearly a chance to regain some visibility. It is shameful, really, a total disgrace: just a new form of profiteering from a crisis.”
  The Saker
  https://russia-insider.com/en/covid-means-end-us-world-leadership-us-decline-will-now-accelerate/ri28625
  NWO, Globalism and US ”Leadership” – RIP
  THE SAKER
  “And the unbelievers plotted and planned, and God too planned, and the best of planners is God”
  
Quran, Sura Al-Imran (The Family of Imran) – 3:54
  It has been pretty obvious for many years already that the AngloZionist Empire was not viable, that it had to tank sooner or later. There were two main scenarios which were typically considered for this collapse: an external crisis (typically a major military defeat) or an internal one (economic collapse).
  Personally, I always favored the first scenario (specifically, as described here). I even had a “favorite” location for such a catastrophic military defeat (for the US): Iran and the Middle-East. Irrespective of the scenario one preferred, this was obvious:
  1 The Empire was not viable
  2 The Empire was not reformable
  The same is true of the US political system, by the way.
  https://www.unz.com/tsaker/nwo-globalism-and-us-leadership-rip/

 31. Muistellaan taas hetki erilaisten sotilas- ym. junttien toimintatapoja. Ihmisten eristäminen toisistaan vaikkapa ulkonaliikkumiskielloilla on junttien suosiossa oleva tapa estää kaikenlainen kansalaisten poliittinen toiminta, josta voisi olla vaaraa juntan vallanpidolle. Myös yli 10 hengen kokoontumisten kieltäminen tähtää kansalaisten toiminnan estämiseen, sillä näinhän voidaan estää junttien terroria vastustavat mielenosoitukset ja muut levottomuudet.

  Hitlerhän käytti aikoinaan keinona juutalaisten eristämiseksi muusta yhteiskunnasta heidän kuvaamistaan likaisiksi ja tauteja levittäviksi olioiksi. Kyse silloin oli ns. terveysfasismista, jossa tietty ihmisryhmä kuvattiin muille vaaralliseksi taudinlevittäjäksi, jota tuli kaihtaa ja varoa.

  Näillä keinoilla tietysti yritettiin pakottaa kansalaiset alistumaan täysin juntan määräyksiin ja näiden määräysten rikkomisesta koitui pahoja seuraamuksia. Esim. Chilessähän hangoittelevia kansalaisia kerättiin jalkapallostadionille, josta hengissä poispääsy oli aika epävarmaa. Tietrysti myös poliisi ja sotilaat on rekrytoitu kansalaisten valvontatehtäviin.

  Mainitut toimenpiteethän tuntuvat jotenkin tutun oloisilta tämän päivän Suomessa oikeastaan lukuunottamatta sitä, että Suomen kansalaisia ei ainakaan toistaiseksi ole kerätty vaikkapa Helsingin uusitulle olympiastadionille. Poliittisesta ja yhteiskunnallisesta näkökulmasta Marinin juntan toimet todellakin noudattavat yleisiä vallankaapanneiden junttien toimintatapoja aivan riippumatta toiminnan perusteluista. Sama pätee valtaosin moniin muihinkin maihn.

  Tämä on todella vakava kysymys, eikä sitä voi jättää noin vain pohtimatta. Suomihan on hallitusmuodoltaan demokraattinen tasavalta. Maan hallintatapa on kuitenkin hetkessä muuttunut hallitusmuodon periaatteiden vastaiseksi. Siis tasavaltainen hallitusmuoto pitääkin sisällään edellytykset itsensä kumoamiseen ällistyttävän helposti. Voiko sellainen tapahtua noin vain laillisesti, kuten nyt ajatellaan?

  Keskeisin kysymys onkin se, että jääkö tämä muutos jollain tavoin pysyväksi. Yhteiskunnan vähittäistä fasistisoitumista on tapahtunut jo pitkään aina ns. korkeinta sivistystä myöten biologisen reduktionismin vallatessa alaa yliopistomaailmassa tai kovan talouskuripolitiikan muodossa talouspolitiikassa, mikä on ollut suoraa lainausta Milton Friedmanin monetarismista, jota sovelsi ensimmäisenä Chilen sotilasjuntta 1970-luvulla.

  Huolestuttavin kysymys onkin se, että astuiko maailma nyt yhtäkkiä fasistisoituneen hallintatavan tielle. Historiassahan suuret mullistukset ja laadulliset muutokset tapahtuvat monesti nopeasti, hiukan yllättäenkin melkein kaikille tahoille, kun ne ovat ensin kypsyneet hitaampaa tahtia.

  Ensimmäinen lainsäädännöllinen askel kohti fasistinoitunutta hallintoa oli tupakkalaki, jossa puututtiin voimakkaasti kansalaisten vapausoikeuksiin, kuten totesi joku eduskunnan oikeusasiamies, jonka nimeä en nyt valitettavasti muista. Hänen lausunnossaan oli kyse tupakkalain äärimmäisistä soveltamisista työelämässa, joita itsekin olin vielä seuraamassa. Tupakkalaki siis edusti ns. terveysfasismia.

  Onko tässä koronakriisissäkin kyse pohjimmiltaa terveysfasismista, jossa terveyttä keppihevosena käyttäen rakennetaan fasistista, pysyvämpää hallintatapaa. Tupakkalakihan meni laajasti läpi maailmalla, joten keino on jo koeteltu. Pysyvämpään muutospyrkimykseen viittaa esim. telkkarissa silloin tälöin vilahtava THL:n viesti, jossa kehotetaan ihmisiä pitämään aina turvavälit taistelussa koronavirusta, kausi-influenssaa ja muita tartuntatauteja vastaan.

  Tässähän manipuloidaan ihmisiä pelkäämään toisiaan vaarallisina taudinkantajina tulevaisuudessakin. Mikä olisi fasistisoituneelle hallinnolle parempaa kuin pelotella ihmiset pelkäämään toisiaan jatkuvasti vaarallisina tautisina. Näin voitaisiin jatkossakin heikentää ihmisten poliittista yhteistoimintaa, joka on demokratian toimivuuden perusedellytys. Taktiikka on sama kuin Hitlerillä, kun hän kuvasi juutalaiset vaarallisiksi taudinkantajiksi.

  • ”Hitlerhän käytti aikoinaan keinona juutalaisten eristämiseksi muusta yhteiskunnasta heidän kuvaamistaan likaisiksi ja tauteja levittäviksi olioiksi…”

   Varmaan sekin oli yksi keino mutta pääsyy taisi olla aivan toinen.
   Hitler ei lämminnyt juutalaiselle sosialismille jota he itse pitävät ’demokraattisena sosialismina’ vaikka se on todellisuudessa kommunismia eli heidän yksinvaltaa kuten näimme NL:ssa.
   Sitä edustaa nytkin Bernie Sanders Usassa ja hän on valmis antamaan Usan sionisti Bidenin käsiin, aivan sekpään ja dementoituneen miehen joka on sanonut ettei tarvi olla juutalainen jos on sionismin tukija … kuten siis hän

   Iltalehti: Bernie Sanders asettui kannattamaan Joe Bidenia: ”Tarvitsemme sinua Valkoisessa talossa”
   Tänään klo 3:56

   Hitlerin suuri sosialistinen unelma
   http://pelontorjunta.suntuubi.com/fi/Blogi/?id=63

   • ”Bernie Sanders asettui kannattamaan Joe Bidenia: ”Tarvitsemme sinua Valkoisessa talossa”…”

    … The ideological father of the DSA, the Trotskyist turned Zionist neo-con Max Schachtman, supported the US in the Korean war and even backed the Bay of Pigs attack on Cuba.
    He was one of the biggest influences in the “democratic socialist” movement, mentoring the DSA’s founder Michael Harrington, constantly looking to harness anti-capitalist sentiment and turn it into a liberal Democratic Party voting bloc until finally emigrating to illiberal, racial-exterminationist Israel in 1981.

    Fast forward to today, and we see that the DSA was clearly directly involved in Bernie’s new, awful and unpopular social platform.
    While Bernie has a long track record of voting against mass immigration and in favor of gun-rights (a reputation that helped win the white working class and rural vote in 2016), the DSA officially promotes open borders (as penned by a Jew named Stephanie Schwartz), “sex workers” (prostitution and human trafficking), abolishing the 2nd Amendment, forcing transgenderism on the unwilling public, white-to-black reparations (which Bernie refused to support), and other bourgeois neoliberal positions Joe Biden and Elizabeth Warren’s donors not only themselves desire, but easily outflanked Bernie on.
    https://www.unz.com/estriker/death-by-1000-radlibs-how-bernies-alliance-with-the-dsa-chased-white-workers-away/

   • Muutama sana edellä esitetyistä väitteistä. Olen lukenut todella laajasti niin Marxin kuin Engelsin tekstejä, enkä ole koskaan törmännyt siellä rasismiin. Olen lukenut esim. Marxin pääoman kaikki kolme osaa huolella ja siellä ei missään suhtauduta rasistisesti muihin rotuihin, vaan usein kuvataan, kuinka epäinhimillisesti imperialismi on kohdelut kehitysmaiden kansalaisia ja tuomitaan myös orjakauppa.

    Alla oleva sitaatti, jos se nyt on aito, ei puhu rasismista, vaan se on tarkoitushakuisesti vain käännetty väärin.

    ”“Until its complete extermination or loss of national status, this racial trash always becomes the most fanatical bearer there is of counter-revolution, and it remains that. That is because its entire existence is nothing more than a protest against a great historical revolution… The next world war will cause not only reactionary classes and dynasties, but also entire reactionary peoples, to disappear from the earth. And that too is progress.”

    –Friedrich Engels (from The Magyar Struggle)”

    Kohta ”this racial trash” ei tarkoita muita rotuja, vaan sanalla ”race” tarkoitettiin aikana, jolloin rotusyrjlntä ei ollut sillä tavoin pinnalla kuin nykyään, yleisesti ihmislajia tai ihmiskuntaa, joten kohdan oikea käännös on ”ihmiskunnan roskakori” tai”iihmislajin roskakori”.

    Luokka-analyysi eikä mikään rotuanalyysi oli Marxin teorioiden ydin. Ihmiskunnan roskakoriin kuuluivat kaikki kapitalistien kanssa liittoutuneet ihmisryhmät, eivätkä rodut.

 32. Muuttuuko maailma ’vanhusvapaaksi’? EU-komission puheenjohtajan aivoituksista saattaisi noinkin ounastella.
  Onneksi Suomessa Ikäinstituutin johtajalta riittää inhimillisyyttä:

  EU-johtaja ehdottaa vanhainkoteihin vierailukieltoa vuoden loppuun asti – Ikäinstituutin johtaja: ”Kenen etua tällä tavoiteltaisiin?”
  Ikäinstituutin johtajan mielestä ehdotus kuulostaa hurjalta.

  EU-komission puheenjohtaja von der Leyen ehdottaa, että riskiryhmien rajoituksia pitäisi pitää voimassa ainakin siihen saakka, kunnes rokote koronaviruksen COVID-19-tautiin saadaan kehitettyä. – Vanhainkotien vierailukieltoa koskevaan kysymykseen von der Leyen vastasi, että ilman rokotetta seniorikontakteja tulee rajoittaa mahdollisimman pitkään.

  Ikäinstituutin johtaja (Päivi Topo) on todennut, että jos Suomessakin vanhainkotien vierailukielto kestäisi vuoden loppuun, tulisi miettiä, ketä toimenpiteellä ensisijaisesti suojeltaisiin.
  ”Kuulostaisi hurjalta. Silloin täytyisi miettiä, onko tämä vanhusten edun mukaista vai kenen etua tällä tavoiteltaisiin? Suojataanko tässä loppujen lopuksi nuorempia ja parempikuntoisia, ja ajatellaan, että kaikkein hauraimmat eivät sairastu ja vie tehohoitopaikkoja nuoremmilta?” (Topo).

  Suomessa on 50.000 ihmistä hoivan piirissä ja 70.000 kotihoidon asiakkaina. Suurella osalla heistä on pitkälle edennyt muistisairaus, minkä v uoksi he eivät ymmärrä läheisten vierailukieltoa.
  (Vanhankodeista on vierailujen lisäksi jäänyt pois kaikki ulkopuoliset virikkeet ja vanhainkotien kuntouttava toiminta. Nämä kaikki vaikuttavat vanhusten hyvinvointiin ja jaksamiseen.)
  ”Mitä pidempään tämä jatkuu, sitä suurempi todennäköisyys on, että vanhainkodeissa tulee tavanomaista enemmän kuolemia [rajoitusten takia]. On vaikea ylläpitää toimintakykyä ja kokonaishyvinvointia näin rajoitetun elämän piirissä” (Topo).
  ”Jos vanhainkodeissa ja tehostetussa palveluasumisessa asuvat henkilöt joutuisivat olemaan loppuvuoden tapaamatta läheisiään, on ruvettava miettimään, missä kohtaa he ovat saattohoitopotilaita, jolloin omaisten vierailu inhimillisesti katsoen tulisi sallia” (Topo).
  (ks. Katariina Taleva: EU-johtaja ehdottaa vanhainkoteihin vierailukieltoa vuoden loppuun asti – Ikäinstituutin johtaja: ”Kenen etua tällä tavoiteltaisiin?” Iltalehti.fi 13.4.2020)

 33. ”EU-johtaja ehdottaa vanhainkoteihin vierailukieltoa vuoden loppuun asti – Ikäinstituutin johtaja: ”Kenen etua tällä tavoiteltaisiin?”
  Ikäinstituutin johtajan mielestä ehdotus kuulostaa hurjalta.”

  Vanhusten pitkäaikainen eristäminen tuskin palvelee vanhusten etuja, vaan voisi johtaa kuolemantapausten kasvuun, kuten on jo käynyt siinä yhdessä Attendon hoivakodissa, mutta kysymyksen ”Kenen etua tällä tavoiteltaisiin?” voisi laajentaa koskemaan koko koronakriisiä.

  Poliittinen oikeistohan on jatkuvasti väittänyt vastustavansa ns. holtitonta taloudenpitoa ja valtion velkaantumista. Nyt kuitenkin ko. tahot vaativat 10-20 miljardin velanottoa täysin vastuuttomasti. ETLA:n edustajatkin oikein hyppivät innosta valtion velkaantuessa mittavasti. Tämä paljastaa oikeiston todellisen luonteen. Aiemmin he ovat käyttäneet talouskurivaatimuksiaan, koska he ovat vastustaneet todellisuudessa hyvinvointiyhteiskuntaa ja halunneet supistaa valtion taloutta, jotta kaikki toiminnot saataisiin yksityistettyä ja siten yksityiskapitalistien voitontavoittelun piiriin.

  Yksityisissä vanhusten hoitokodeissahan se on merkinnyt hoidon heikentymistä, koska tavoiteltaessa vain suuria voittoja kaikki kustannukset tulee minimoida, koska omistajat haluavat nostaa hoitokodeista mahdollisimman paljon osinkoja. Tämä rasite puuttuu julkisista hoitokodeista, joten lähtökohtaisesti niillä on paremmat edellytykset hoitaa vanhuksia laadukkaammin. Kenellekään ei tarvitse maksaa osinkojen muodostamaa ylimääräistä kustannusrasitetta.

  Nyt kuitenkin valtion velkaantuminen hyväksytään, koska näissä kriisitunnelmissa nähdään oiva tilaisuus päästä rokottamaan valtion kassaa. Esim. nythän Suomen pääomapiirit ovat muodostaneet jonkinlaisen liittoutuman, joka viattomalla naamalla tarjoaa osallistumistaan koronakriisin hoitoon. He kertovat, että heillä on monenlaisia resursseja asioihin hoitoon.

  Ensimmäiseksi he tietysti pyrkivät entistä laajempaan valtion toimintojen yksityistämiseen, mitä he tietysti tarkoittavatkin käytettävissään olevilla resursseilla. Toiseksi he pyrkivät hankkimaan itselleen entistä enemmän verohelpotuksia, joita poliittinen oikeisto onkin jo pitkään vaatinut. Lisäksi he pyrkivät saamaan mahdollisimman paljon vastikkeettomia valtion tukia eli valtion olisi annettava heille ilmaista rahaa noin vain.

  Tuo kaikki ei tunnu oikein reilulta tahoilta, jotka koko olemassaolonsa ajan ovat kaikin mahdollisin tavoin yrittäneet kiertää veroja ja käyttää veroparatiiseja. Joskus se tietysti on tapahtunut ns. ”aivan laillisen verosuunnittelun” keinoin, mistä vastuu tietysti kuuluu myös sellaisia lakeja säätäneille poliitikoille.

  Jos nämä pääomapiirit tuntisivat todellisuudessa vastuuta valtion taloudesta ja valtion kyvystä toimia kriisitilanteissa, niin ensimmäiseksi heidän tulisi tunnollisesti maksaa veronsa valtiolle ja kunnille ja vaatia pääomatulojen verotuksen kiristämistä. Sellaisia vaatimuksiahan monista maista on jo kantautunutkin, mutta Suomessahan sellaisten asioiden esittäminenkin olisi aivan sopimatonta tai ainakaan ne eivät valtamedian kautta pääsisi julkisuuteen.

 34. The “Secret Agenda” of the So-called Elite
  To the Final Battle!
  By Dr. Rudolf Hänsel, Global Research 10.4.2020

  … this so-called elite … seems to be blowing to the last battle today, in that it is seeking to reduce the population (depopulation) by means of a compulsory “mass protective vaccination”. The pathogenic or even deadly composition of this vaccine, which will also contain Nano-chips to control humanity, has certainly already been mixed in the world’s secret laboratories. – Even the active euthanasia of elderly and sick fellow citizens by means of strong sleeping pills and opiates has already set these dark figures on their way. Likewise a worldwide redistribution of general wealth from the bottom to the top, from the poor to the super rich.

  Two of these “world citizens” who are involved in such sinister plans are the former US Secretary of State and Nobel Peace Prize winner Henry Kissinger and the wealthy US entrepreneur and patron of the arts Bill Gates. – More than 50 years ago, Kissinger was Secretary of State and head of the US National Security Council and author of the “National Strategic Security Memorandum 200 (NSSM 200)“. According to the memorandum, depopulation should be “the highest priority in US foreign policy towards the Third World”, (…) because “the US economy needs large and growing amounts of raw materials from overseas, especially from the less developed countries” (Eggert, W. (2003). The planned epidemics AIDS – SARS and military genetic research. Munich, p. 64)

  In an opinion piece for the “Wall Street Journal”, Kissinger called for “a first step to develop ‘new techniques and technologies for infection control and appropriate vaccines for large populations’. (…) In a second step, the focus should now be on ‘healing the wounds of the global economy’. ( quoted in RT Deutsch https://de.rt.com/25kn)

  In the RT article just mentioned, Nobel Peace Prize winner Kissinger is also referred to as a war criminal because, as the architect of the US aggression against Vietnam and other covert CIA secret operations, he is responsible for the death of millions of people.

  Kissinger and the The Bill and Melinda Gates Foundation seem to agree on the question of “mass protection vaccination”. On March 31, 2020, the “Washington Post” published an opinion article by Gates in which he describes his vision to vaccinate people around the world: “To bring the disease to an end, we’ll need a safe and effective vaccine. If we do everything right, we could have one in less than 18 months — about the fastest a vaccine has ever been developed.

  Is the vaccination program related to the objective of reducing world population?

  In this context, let us recall Kant’s Enlightenment motto “Sapere aude!”:“Have the courage to use your own intellect!”
  ———-
  Dr. Rudolf Hänsel is a graduate psychologist and educationalist.

 35. Rupesi jonkin verran säälittämään nuo talousennustajareppanat, joiden tilannearviot ja ennusteet menevät taas pieleen, kuten aina ennenkin. En nyt väitä, että he olisivat sen tyhmempiä kuin muutkaan ihmiset, mutta ongelma on heidän saamassaan puutteellisessa koulutuksessa, joka ei anna välineitä taloudellisten ilmiöiden tai vaikkapa talousjärjetelmien olemuksen ymmärtämiseen.

  Jotta siitä ongelmasta olisi päässyt eroon, olisi jossain elämänvaiheessa täytynyt saada vahva kosketus muihinkin kuin uusklassisen koulukunnan teorioihin. Myös kunnollinen tutustuminen tieteenfilosofiaan olisi ollut tarpeellista, jota uusklassinen koulukunta inhoaa ja pitää sitä vain metafysiikkana. Kuitenkin nyt täytyy palata yhteen tieteenfilosofian peruskysymykseen siitä, miksi tieteet ylipäänsä ovat olemassa, jotta väitteeni tulisi paremmin ymmärretyksi.

  Kysymys on sellaisten filosofian peruskategorioiden kuin ilmiö ja olemus välisestä suhteesta. Ilmiötasolla tarkoitetaan kaikkien olioiden ja prosessien välitöntä aistihavaintotasoa. Jos ihmiset saisivat kaiken tarvittavan tiedon asioista välittömien aistihavaintojen avulla, mitään tieteitä ei tarvittaisi, koska ihmiset saisivat suoraan aisteillaan kaiken tarvittavan tiedon maailmasta.

  Ilmiötason aistihavainnot eivät kuitenkaan kerro olioiden tai prosessien olemusta, joka viime kädessä selittää niiden luonteen ja käyttäytymisen. Havainnollisena esimerkkinä voisi ajatella vaikkapa kynttilän liekkiä. Ilmiötasolla ihminen havaitsee näköaistilaan liekistä lähtevän valon ja liekin huojumisen ilmavirtauksissa. Tuntoaistillaan ihminen tuntee liekin kuumuuden, koska polttaa näppinsä sitä koskettaessaan. Jos on kysymys isommasta roihusta, niin ihminen kuulee kuuloaistillaan liekkien huminan.

  Mikään edellä luetelluista ilmiötason aistihavainnoista ei kuitenkaan kerro sitä, mitä tuli on eli tulen olemusta. Tarvittiinkin vuosituhantinen tieteen kehitys ennen kuin löydettiin tulen olemus. Väliin mahtui kaikenlaisia flogiston-teorioita ynnä muita selityksiä. Sitten kemia-niminen tieteenala onnistui tunkeutumaan tulen olemukseen. Se ymmärsi, että palamisessa on kyse hapen sitoutumisesta palavaan aineeseen, mikä tuottaa lämmön ja kaikki muutkin ilmiötasolla havaittavat tulen ominaisuudet.

  Näin oli löydetty tulen olemus kemian yhtenä riemuvoittona. Tieteenfilosofia ei siis ole mitään metafysiikkaa, vaan se on ihmisen ja maailman suhteen tutkimista kaikkein yleisimmällä tasolla. Tasolla, jota voidaan käyttää apuna kaikilla tieteenaloilla.

  Tieteenfilosofian inhossaan taloustieteen uusklassinen koulukunta on tehnyt sen perusvirheen, että se on jäänyt vain ilmiötason tarkasteluun ja tuominnut metafysiikkana kaikki taloudellisten ilmiöiden olemusten selvittely-yritykset. Niinpä se hylkäsi klassisen taloustieteen yritykset päästä talouden ilmiöiden olemukseen vaikkapa arvo- ja rahateorioissa. Tämän ratkaisevan puutteen se yritti korvata matematiikan käyttöönotolla.

  Siirryttiin tarkastelemaan taloutta vain ilmiötasolla ja poimimaan sieltä aika välittömien havaintojen avulla erilaisten muuttujien arvoja, joita sitten sijoitettiin matemaattisiin malleihin ja kuviteltiin, että näiden mallien avulla saataisiin olennainen tieto taloudesta. Niillä ei kuitenkaan saada muuta kuin satunnaisia ja ohimeneviä muuttujiien välisiä suhteita niinkin monimutkaisessa ilmiökentässä kuin talous. Näin käy, kun ei ymmärretä ilmiöiden olemusta.

  Tämä on se perussyy, jonka vuoksi on aika itsestäänselvää, että tämän hetkenkin tilannearviot ja ennustukset menevät pieleen kuten aina ennenkin. Muuta ei voi oikeastaan odottaakaan, kun ei riittävästi ymmärretä talouden ilmiöiden olemusta, mistä kiitos kuuluu erityisesti vallassa olevalle uusklassiselle koulukunnalle, eikä niinkään ennustajien tyhmyydelle.

  Tämän hetken konreettisessa taloustilanteessa minua kyllä hieman häiritsee yksi ”moraalinen” ongelma. Kysymys on tahoista, joille aiotaan antaa rahaa vastikkeetta. Nämä samat tahot ovat viime vuosina vaatineet kiven kovaa, että sosiaaliturvasta pitäisi tehdä vastikkeellista ja että vastikkeeton sosiaaliturva on yhteiskunnalle vahingollista. Miten ihmeessä ne nyt yhtäkkiä voivat vaatia yhteiskunnalta tällaista heidän mukaansa yhteiskunnalle vahingollista vastikkeetonta rahaa itselleen.

  Yhteiskunnassamme taitaakin olla joitain erioikeutettuja ryhmiä, joille tällaista vastikkeetonta rahaa jaellaan valtion kassasta noin vain. Silloin 1990-luvun alun syvässä talouskriisissä pankit saivat mittavasti vastikkeetonta rahaa veronmaksajilta. Kyllä nyt jossain mättää.

 36. Edellisen viestin sisältöön liittyen voisi hiukan analysoida joidenkin Euroopan talouskellokkaiden ehdotelmia tämän talouskriisin ratkaisuiksi. Ensinnä ei voi liikaa korostaa sitä, että talous ei ole tätä kriisiä aiheuttanut, vaan sen ovat aiheuttaneet erilaiset vallan kaapanneet poliittiset juntat eri puolilla maailmaa sulkemalla koko yhteiskunnan.

  Siitä näkökulmasta tätä voi pitää jonkinlaisena mahdollisena kenraaliharjoituksena siirtymisestä fasistisoituneeseen hallintatapaan. Poliitikot ikään kuin kokeilevat vallankäyttönsä rajoja. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään salaliitto vaan toiminta on vain seurausta yhteiskunnan vähittäisestä ehkä auktorisoitumisesta eli siis kuitenkin jonkinlaisesta fasistisoitumisesta.

  Ihmisvihamieliset vihreät ekofasistit varmasti kokevat olevansa pääsemässä lähelle unelmaansa eli ekofasistista totalitarismia, joka antaa heille vallankeskityksen avulla tilaisuuden määrätä todella yksityiskohtaisesti muiden kansalaisten käyttäytymisestä kuten nyt tapahtuu liikkumisrajoituksissa, maskien käyttöohjeissa, etäisyyksien pitämisissä yms.

  Ekofasistithan haluavat kieltää esim. lihansyönnin ja pakottaa ihmiset syömään kalliita kasvisruokia, jolloin voidaankin karsia niitä köyhiä, joilla ei varaa härkiksiin tai muihin kasvistuotteisiin. Näinhän luonnolle haitallista ihmiskuntaa voidaan karsia oppi-isä Pentti Linkolan ajatusten innoittamalla tavalla. Bensa-autoilla ajaminen myös määrätään lopetettavaksi, jolloin kalliilla sähköautoilla on varaa ajella vain tällä hyvinvoivalla eliitillä. Eipähän köyhät enää turhilla reissuillaan mummolaan kuluta maantiepinnoitteita.

  Palataan kuitenkin joihinkin esitettyihin taloussuosituksiin, vaikka tilanteen poliittista taustaa ei voi koskaan unohtaa kokonaan. Hesari nosti esiin kaksi tunnettua taloustietäjää; belgialaisen professorin Paul De Greuven ja Ranskan valtiovarainministerin Bruno Le Mairen, joten puhutaan nyt heistä, koska kaikkihan lukevat hesaria ja vieläpä uskovat sitä.

  De Greuve ehdottaa, että keskuspankkien sallittaisiin rahoittaa suoraan valtioita eikä vain ostaa niidenkin velkakirjoja jälkimarkkinoilta. Kysymys olisi siis jonkinlaisesta helikopterirahasta, jota jaettaisiin valtioille. Le Maire taas kannattaa euroalueen yhteisvastuullista valtioiden velkojen takaamista eli eurobondeja.

  Tieteenfilosofisen ilmiö ja olemus jaottelun kannalta he takertuvat ilmiötasoon, kuten uusklassikot yleensäkin. Raha edustaa talousprosessien ilmiötasoa, jonka kuka tahansa voi välittömästi havaita. Niinpä herrat kuvittelevat, että talouden ongelmia voitaisiin ratkaista vain liikuttelemalla ilmiötason rahaa sinne tai tänne mielivaltaisesti.

  Molemmat herrathan ovat varmaan joskus todistaneet omin silmin, kuinka keskuspankkien painokoneista suoltaa seteleitä solkenaan ja aivan totta, rahaahan se on. On kuitenkin aivan eri asia, onko se raha talousprosessien ydin ja ratkaisevin tekijä ja voiko olettaa, että sitä mielivaltaisesti heittelemällä sinne sun tänne voidaan ilman vakavia seurauksia ratkaista talouden ongelmia.

  Ilmiötason rahan olemuksena on kuitenkin taloudellinen arvo, joka on se varsinainen talousprosessien ydin. Kuten minkä tahansa olion tai prosessin ominaisuudet määräytyvät olemuksesta, niin sama koskee rahaa, jonka ominaisuudet ja käyttö ovat selvässä deterministisessä suhteessa taloudelliseen arvoon eli olemukseen. Jos tämän suhteen luonnetta ei ymmärretä, niin silloin ei myöskään ymmärretä, miten rahaa voidaan käyttää talousongelmien ratkaisuissa. Mielivaltainen rahalla pelleily voikin pahimmillaan ajaa koko talouden sekasortoon.

  Valitettavasti niin näyttäisi nyt olevan käymässä. Ainakaan minä en ole mistään havainnut merkkejä siitä, että vaikkapa Euroopan päättävissä piireissä kenelläkään olisi ymmärrystä näistä perustavista talouden lainalaisuuksista. Talouden perusta on reaalitalous, missä taloudellinen arvo syntyy ja rahaa voidaan käyttää vain tietyssä suhteessa syntyneeseen taloudelliseen arvoon, mutta mistään ei kuulu pienintäkään äännähdystä reaalitaloudesta.

  Nuo monetaristiset Chilen sotilasjuntan talousoppien seuraajat puhuvat vain rahasta, eikä heillä tunnu olevan aavistustakaan siitä, että vain reaalitalouden kautta voidaan talousongelmia ratkaista. Asia on kyllä näkynyt jo pidempään vaikkapa EKP:n tai Valuuttarahaston toiminnassa, joten lienee aika toivotonta yrittää näistä asioista missään kirjoitella.

  Tilanne voinee korjautua vasta, kun kaikki asiat ajautuvat niin totaalisesti päin honkia, että kukaan ei voi olla huomaamatta, että nyt kuljetaan täysin hakoteillä. Sitä, mitä siitä seuraa, en yritä edes arvailla.

 37. Tilanne alkaa entistä enemmän selkiytymään. Olen yrittänyt pohdiskella, onko Marinin juntan toiminnassa pohjimmiltaan kysymys kenraaliharjoituksesta siirtymisessä fasistiseen hallintatapaan terveyden varjolla. Tämänpäiväinen juntan tiedotustilaisuus selkeytti kovasti asiaa. Juntan kaikki jäsenet viittailivat hieman eri tavoin siihen, että nyt olisi koittamassa uusi aika yhteiskunnassamme, siis keskitetty fasistinen valta.

  He puhuivat uudesta normaalista tai 2 metrin etäisyyden yhteiskunnastasta yms. Se merkitsee, että tämä hieman yllättävä fasistikopla haluaa luopua pysyvästi maan kansalaisten kansalais- ja ihmisoikeuksista ja perustaa maahan pysyvän fasistisen hallintatavan, jossa ihmisten poliittinen toiminta tehdään mahdottomaksi, jotta heidän häikäilemätöntä kansan terrorisointiaan ei kukaan voisi vastustaa.

  Kaikki vallan kaapanneet juntathan rupeavat pelkäämään, että heidän toimintaansa aletaan poliittisella tasolla vastustaa. Poikkeuslakien avulla saavutettu valta alkaa maistua liian makealta, eikä siitä haluta luiopua. Lisäksi se mahdollistaa omien poliittisten tavoitteiden läpirunnomisen pakkotoimin. Tässä suhteessa erityisesti vihreät ekofasistit liittolaisineen näkevät tilaisuutensa tulleen ajaa pakkotoimin läpi yhteiskunnalle vahingolliset ilmastotavoitteensa, joilla ei ole edes mitään vaikutuksia maapallon lämpötilaan.

  Niillä vain hävitetään moderni teollisuusyhteiskunta ja torpedoidaan ruoan tuotantoa. Myös oikeat ympäristönsuojelutoimet jäävät tekemättä, kun kaikki keskitetään järjettömään hiilidioksipitoisuuden minimointiin. Hiilidioksidihan ei ole saaste. Se ei pilaa kaupunki-ilmaa tai vesistöjä, eikä luo muovisaastetta valtameriin tai muutakaan vastaavaa..

  Jos tällainen fasistiseen hallintatapaan siirtyminen tapahtuu melkein kaikkialla maailmassa, se ei millään tavoin oikeuta siihen, että se toteutetaan myös Suomessa. Hankalaa tilanteessa on se, että ihmisten oikeuksiin puuttumisella yritetään estää nimenomaan poliittinen toiminta ihmisten eristämisellä toisistaan ja kokoontumisrajoituksilla.

  Sairauksia vastaan tulee taistella lääketieteellä ja hyvillä terveydenhoitojärjestelmillä. Samoin hyvät elinolosuhteet patantavat ihmisten vastustuskykyä. Fasistiseen hallintatapaan siirtyminen on itse asian kannalta yhtä järjetöntä kuin taistelu kaikkien hiilidioksidipäästöjen poistamiseksi.

 38. Suomen hallitus on kuulemma siirtynyt etätöihin, eikä siitä syystä vaivautunut saapumaan eduskunnan kyselytunnille torstaina 7.5.2020. Kaikki päästelevät vain myönteisiä äännähtelyjä ja pitävät asiaa aivan luonnollisena ja tavallisena asiana. Siltä ainakin vaikuttaa, kun katselee telkkaria tai lukaisee lehtiä.

  Marinin juntan toiminta tässä yhteydessä on kuitenkin uskomattoman häikäilemätöntä ja armotonta diktatuuria. Pääministeri nimittäin noin vain estää maan hallitusmuodon ja perustuslain mukaisten valtioelinten normaalin toiminnan, eikä ainakaan vielä ole havaittavissa asianomaisten elinten taholta mitään reaktioita.

  Näin syvää demokraattisen järjestelmän halveksuntaa ja hallitusmuodon vastaista toimintaa ei aivan näin pian osannut odottaa. Tietysti se jossin vaiheessa fasistisen hallintatavan omaksumisessa nousisi esiin. Seuraankin mielenkiinnolla, mitä ovat seuraavat askeleet.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here