WHO suunnittelee rahoittajineen digitaalista ID2020-identiteettiä

WHO:n päätöksentekoon vaikuttaa moni muukin seikka kuin yleinen etu.

141

Tottahan olitte selvillä siitä, että Maailman terveysjärjestön WHO:n johtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus on globaalit terroristijärjestöt -tietokannasta löytyvän Tigrayan Peoples Liberation Frontin (TPLF) politbyroon jäsen? Tigrayt edustavat Etiopian väestöstä 6,1 prosenttia, josta voinee vetää jonkinlaisia johtopäätöksiä siitä, miten valtaan tultiin ja miten siellä on pysytty.

Ethiopian Registrar kuvailee, kuinka peitenimeä “Etiopian ihmisten vallankumouksellinen demokraattinen rintama” (EPRDF) käyttäen TPLF-vähemmistöhallitus hyödynsi terrorismi-lainsäädäntöä, joukkotuhontaa, vankeutta, väestön pakkosiirtoja ja työttömyyttä tukahduttaakseen poliittista vastarintaa, ja kuinka kansainväliset tarkkailijat ovat arvostelleet Etiopian valevaaleja.

Adhanom on toiminut Etiopian –- joka on Kiinan kaltainen valvontayhteiskunta yksipuoluejärjestelmineen –- terveysministerinä (2005–2012) ja ulkoministerinä (2012–2016). Ethiopian Registrar kertoo edelleen, että Adhanomin kaudella “terveysministeriö näytteli suurta osaa väestönvähennysohjelmissa käyttäen kemikaaleja/injektoitavia ehkäisyruiskeita [Etiopian] amharoita vastaan” ja että seurauksena oli arviolta noin 2,5 miljoonan henkilön vähennys; kansallinen tilasto- ja väestörekisteri raportoi vuonna 2008 amharoiden väkiluvun pysyvän 17,2 miljoonassa arvioidun 19,6 miljoonan sijaan; lapsia ei enää syntynyt.

Adhanom myös piilotteli Etiopiassa raivoavaa koleraepidemiaa kolmeen eri otteeseen antamalla koleralle uuden nimen “akuutti vetinen ripuli”.

TPLF-juntan liki 30-vuotisen hallituskauden — jolle ajalle Adhanomin ministeripestitkin ajoittuvat — aikana on arvioitu noin 8 % Etiopian väestöstä kuolleen, kadonneen tai paenneen maasta.

Ilkkuvana pilkkutietona: ihmisoikeusrikoksissa ja niiden peittelemisessä osallisena olleen filosofian tohtori Adhanomin tultua valituksi WHO:n johtoon hän nimitti Zimbabwen diktaattorin, itseään “aikakauden Hitleriksi” kutsuneen Robert Mugaben WHO:n hyvän tahdon lähettilääksi, koska “[Zimbabwe] asettaa universaalin terveydenhuollon ja terveydenhuollon piiriin pääsyn kaiken politiikkansa keskiöön”. Juhlapuheiden ulkopuolella todellisuus on toisenlainen: 11 miljoonalla zimbabwelaisella (n. 90 % väestöstä) ei ole pääsyä terveydenhuollon piiriin.

WHO:n sivuilta löytyvä data Etiopian osalta on mielenkiintoinen: tietoja puuttuu useilta vuosilta, ja ne tiedot joita on saatavissa kertovat, että maassa kärsitään ripulista, tuberkuloosista, malariasta, HIV:ista, loisista jne — isossa mittakaavassa.

214201950128 0f72ylkxws pharma2bconverted2b1
Modern Ghana -sivuston kuvituskuva WHO:n rahoittajista vuonna 2017

Jäsenvaltioiden ohella WHO:n rahoituksesta iso osa tulee yrityksiltä (kuten Nestlé, Pepsico, Coca-Cola, Sanofi-Aventis, Sanofi-Pasteur, GlaxoSmithKline, Exxon, Rio Tinto, Pzifer, Merck, Novartis jne), joista yksikään ei ole hyvämaineinen, mitä tulee ihmisoikeuksiin ja ympäristönsuojeluun, sekä rokotusten puolesta intoilevilta säätiöiltä kuten Bill & Melinda Gates Foundation. Gatesin säätiön, kansalaisjärjestöjen, yritysten ja jäsenvaltioiden maksuosuuden on arvioitu lähentelevän 80 prosenttia. Toiminnan rahoittaminen antaa näille tahoille suunnattomasti valtaa WHO:n toimintaan. Kiusaus –- ja mahdollisuus –- käyttää WHO:ta omien bisnesten edistämiseen on suuri.

Vox raportoi joulukuussa 2019: “Vaikka WHO on julkinen organisaatio, yksityiskohdat koskien [WHO:n palkkaamien konsulttiyritysten toimenkuvaa ja Bill] Gatesin osallisuutta eivät ole julkisesti saatavilla. Tieto, joka on WHO:n sivuilla, on epätäydellistä.”

Rahoitusrinki

WHO:n rahoittajiin kuuluu mm. Bill Gatesin Microsoft –- yritys, joka on kuuluisa siitä, että jättää –- ja luo –- ohjelmiinsa tietoturva-aukkoja (takaportit) tiedustelupalvelujen invaasioita varten. Luvattoman tiedonkeruun tarkoitus on luonnollisesti laajamittainen kontrolli.

WHO:n yksityispuolen kumppanitoimijoihin kuuluvat mm. globaali rokoteliitto GAVI, Global Fund -rahasto, UNITAID ja Partners in Health. GAVIn perusti Bill & Melinda Gates -säätiö vuonna 1999 “muovailemaan rokotemarkkinoita”; sivustolla kerrotaan rokotteiden olevan Gatesin säätiön suurin sijoituskohde.

GAVI, Global Fund, UNITAID ja Partners in Health ovat kaikki saaneet rahoitusta Gatesin säätiöltä. Partners in Health saa rahoitusta myös WHO:lta, UNITAIDilta ja Global Fund -rahastolta, mutta myös USAIDilta, Facebookilta, Googlelta, IBM:lta, Microsoftilta sekä joukolta lääkeyhtiöitä ja pankkeja.

Rahoitusringin toimijat ovat profiloituneet julkisuudessa paitsi [ihmiskuntaan kohdistetun] kontrollin lisäämisen suosijoina, myös verojenvälttelijöinä ja/tai rahanpesijöinä. Rahojen kierrättäminen tässä suljetussa piirissä saa ajattelemaan rahanpesua ja omaan liiviin sujauttamista. Korruptiosta epäillyn WHO:n tilintarkastajat ovat useana vuonna listanneet sivukaupalla puutteita raportoinnissa.

(Lisäys 26.7.2020 klo 10:46 Vapaaehtoiset lahjoitukset yrityksiltä, säätiöiltä ja vastaavilta tahoilta muodostavat noin 80% WHO:n budjetista. Vuonna 2018 WHO otti yli 70 miljoonaa dollaria suoraan lääkeyhtiöiltä (myöhempää dataa ei ole saatavilla), joista Gatesin säätiö omistaa osuuksia, suoraan Gatesin säätiöltä 237,8 miljoonaa dollaria sekä Gatesin säätiön rahoittamalta GAVIlta 158,5 miljoonaa dollaria. Kaiken kaikkiaan Gatesilta WHO:lle eri reittejä tuleva rahoitus tehnee Gatesista WHO:n suurimman rahoittajan Yhdysvaltain lakkautettua WHOn rahoituksen. Raha on korvamerkittyä, joten rahoittaja päättää rahojen käytöstä, ei WHO. WHOn pandemia-asiantuntijaryhmän, SAGEn jäsenistä puolet on ilmoittanut Gatesin säätiön ”mahdollisena eturistiriitakytköksenä”.)

ID2020

Umberto Bacchi kirjoittaa Thomson Reuters -säätiön sivuilla hallitusten turvautuvan yhä enenevässä määrin digitaaliseen seurantaan koronaviruksen vastaisessa kamppailussa. Kasvojen tunnistusohjelmat sekä älypuhelinten avulla tehtävä liikkumisen seuranta ovat jo käytössä.

UNITAID ja Global Health Innovative Technology Fund (GHIT) ovat allekirjoittaneet sopimuksen “edistääkseen innovatiivisia ratkaisuja keskittyen tuotteisiin ja teknologioihin.” Myös GAVIn sivuilla hehkutaan innostusta innovatiivisiin teknologioihin, kuten digitaaliseen identifiointiin.

GAVI ja sen yhteistyökumppanit (hallitukset, akatemia ja humanitaarinen apu -järjestöt) kertovat: “Me implementoimme eteenpäin suuntautuvan lähestymistavan digitaaliseen identiteettiin (ID2020), joka antaa yksilöille kontrollin heidän persoonalliseen tietoonsa.”

Lähde

GAVI on solminut yhteistyösopimuksen NEC– ja Simprints-yhtiöiden kanssa “biometriikan käytöstä rokotekattavuuden parantamiseksi kehittyvissä maissa”. Julkista tietoa on, että vastasyntyneiltä otetaan ”uudenlaisella menetelmällä” sormenjälki joka tallennetaan ”turvallisesti” tietokantaan, jonka avulla lapsen saamia rokotteita voidaan seurata.

ID2020:n esittelystä saa sen käsityksen, että se joka ei ota ”aina mukana siirtyvää” digitaalista identiteettiä ei pääse osalliseksi koulutuksesta, terveydenhuollosta eikä muista sosiaalisista etuisuuksista. Ja tosiaan, ID2020:n Nethope-webinaarin helmikuun 2019 materiaaleissa kerrotaan digitaalisen identiteetin mahdollistavan mm. äänestämisen, digitaalisen maksamisen sekä rajat ylittävän liikkuvuuden ja siirtolaisuuden (seurannan).

Medium.comin julkaisemassa artikkelissa “2017 ID2020 Summit: Highlights and Key Takeaways” tulee esille ID2020:n yhteys YK:n Agenda 2030:ssa ilmaistujen kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa; tavoitteiden saavuttaminen vaatii globaalin seurantajärjestelmän toteuttamista.

Nykyään on jo käytössä monenlaisia seuranta- ja tunnistustekniikoita: älypuhelindatan seuranta, terveys-, luottokortti-, pankkikortti- ja etukorttitietokannat, niistä yhdistetty metadata sekä gps-seuranta; on kasvo-, iiris-, ääni-, sormenjälki- ja dna-tunnistustekniikat. Massachusetts Institute of Technology (MIT) on kehittänyt rokotteen mukana annettavan “näkymätön muste” -identiteettitunnisteen (quantum dot tattoo), joka osoittaisi älypuhelimeen liitettävän sovelluksen avulla, onko lapsi rokotettu.

Tehokkuutta jumaloivassa päättäjistössämme saattaisi kuitenkin herätä houkutus ottaa käyttöön vieläkin tehokkaampi menetelmä. Nano-teknologia mahdollistaa rokotteen mukana asennettavan seurantasirun injektoimisen ihmiskehoon, jolloin jokaisella — todennäköisesti tietämättään –- olisi koko elinikänsä mukanaan digitaalinen identiteetti, jonka avulla liikkumista, tilitietoja ja käyttäytymistä olisi mahdollista seurata koko maailman kattavalla seurantajärjestelmällä. Todennäköisesti sirun voisi myös sulkea, ja estää siten pääsyn esimerkiksi pankkitilille. Tai: sosiaaliturvan ja työhön pääsyn ehdoksi asetettaisiin digitaalinen identiteetti. Melkoinen kiristysväline.

Sirun asentaminen olisi helppo toteuttaa naamioimalla sirun asentaminen rokotuskampanjoiksi, joiden tarvetta perusteltaisiin esimerkiksi lietsomalla pandemiapaniikkia.

Saksan hallituksen salaiseksi strategiaksi väitetty, vuodettu 17-sivuinen asiakirja vaikuttaisi vahvistavan, että koronapelkoa on lietsottu tarkoituksella yhdessä median kanssa korostamalla kriisimaltin rakentamisessa pahinta mahdollista skenaariota.

On myös ID2020:n vuonna 2018 julkistama muistio ”Immunization: An entry point for digital identity”, jossa todetaan ”rokottamisen tarjoavan valtavan mahdollisuuden digitaalisen identiteetin skaalaamiseen […] Siirtyminen helposti katoavista tai vaurioituneista rokotustodistuksista digitaaliseen identiteettiin […] Immunisointi tarjoaa valtavan mahdollisuuden tarjota lapsille joustava, mukana kulkeva ja turvallinen digitaalinen identiteetti jo varhaisessa elämänvaiheessa […].”

The Hill uutisoi Bill Gatesin –- joka entisen lääkärinsä mukaan ei rokotuta omia lapsiaan –- käyttävän miljardeja dollareita seitsemän eri rokotevalmistajan rahoittamiseen tarkoituksena kehittää koronaviruksen torjumiseen tarkoitettu rokote. “Meillä tulee olemaan monia epätavallisia menetelmiä käytössä ennen kuin koko maailma on rokotettu. Se on paljon vaadittu, mutta siihen meidän on päästävä”, The Hill siteeraa Gatesia.

MYNorthWest-sivusto kertoo Gatesin todenneen massakokoontumisten olevan menneisyyttä, kunnes koronavirusrokote on kehitetty.

Lähde: Kenya Confidential

Kenya Confidential uutisoi Bill Gatesin ja George Sorosin — jonka Open Society -säätiö alajaostoineen rahoittaa värivallankumouksia — omistaman, Wuhanissa sijaitsevan Wuxi Pharmaceuticalsin (Wuxi AppTec) solmineen kumppanuuden Kiinan kanssa koronavirusrokotteen tuottamiseksi. Tuottajaksi on valikoitunut BrightGene Bio-Medical Technology, jonka on määrä syntetisoida Gilead BioSciences -yhtiön Remdesiviristä koronavirukseen tepsivä tuote. Mainittu Sorosin yritys tuotti ensimmäisen monista toimimattomiksi havaituista koronavirustesteistä.

Gilead BioSciences on sama yritys, joka valmisti lintuinfluenssaan tarkoitettua Tamifluta, ja jonka johtokunnassa lintuinfluenssahysterian aikaan istui Bilderberg-ryhmän jäsen, Yhdysvaltain puolustusministerinäkin toiminut Donald H. Rumsfeld. Rumsfeld muistetaan mm. siitä, että hän myönsi hallituksen alihankkijoille luvan kiduttaa Abu-Ghraibin sotavankeja ja olla rekisteröimättä näitä, piilottaen vangin ja vankina olon. Rumsfeld on työskennellyt myös G.D. Searlella, jonka Pfizer sittemmin osti. Pfizer on WHO:n rahoittaja.

Kenya Confidential kertoo edelleen että Gilead tekee yhteistyötä UNITAIDin kanssa, jonka tehtävä on ”luoda patenttipooli” lääkeyhtiöitä varten geneeristen lääkkeiden valmistamista ja köyhiin Afrikan maihin jakelua varten. Myyntituotot maksetaan patentin haltijoille. Toisin sanoen Hillary ja Bill Clintonin CHAI-terveysaloitteen, Sorosin ja Gatesin rahoittama UNITAID toimii Sorosin ja Gatesin omistamien lääkeyhtiöiden asiakashankkijana. Sekä Gilead että UNITAID tukivat Hillary Clintonin vaalikampanjaa 2016.

UNITAID syntyi yhtä aikaa YK:n vuosituhat-tavoitteiden (MDG, Millennium Development Goals) julistuksen kanssa, joka sittemmin on muuntunut YK:n Global Compact -järjestöksi. Vuosituhat-tavoitteet ovat kytketyt YK:n agenda 2030:een.

YK:n alaisen UNDP:n — jota rahoittavat Sorosin Open Society- sekä Gatesin säätiö — alaisen UNITAIDin johtokunnan kokouksen muistio (päiväys 5-6. joulukuuta 2018) painottaa uusien, Kiinaan suuntautuvien yhteyksien avaamista sekä kaikkien mahdollisten poliittisten ja muiden vipujen käyttöä hankkeen toteuttamiseksi. Gatesin voi sanoa käytännöllisesti katsoen omistavan WHO:n, Gates on WHO:n toiseksi suurin rahoittaja.

Miksi digitaalisen identiteetin nimi on ID2020? Kertooko vuosiluku suunnitellusta käyttöönottovuodesta?

Pelkkiä yhteensattumia, luonnollisesti?


Yhteenvetoa

Joten mitä meillä tässä on? Meillä on joukko voittoa tavoittelevia yrityksiä, jotka tiedetään vanhastaan epäeettisesti toimiviksi.

Meillä on terroristijärjestön jäsenen johtama Maailman terveysjärjestö, jonka toimintaa rahoittavat em. yritykset, joiden edustajat istuvat WHO:n eri elimissä (kuten pandemianeuvoja jakeleva SAGE) ohjaamassa maailman maiden toimintaa terveyttä ja pandemioita koskevissa asioissa. Meillä on joukko voittoa tavoittelevia lääke-, rokotevalmistaja- ja teknologiayrityksiä edistämässä rokotteiden käyttöä globaalisti.

Koko joukkokunta on yhdistänyt voimansa edistääkseen “innovatiivisten teknologioiden”, kuten digitaalisen identiteetin käyttöönottoa maailmanlaajuisesti. Itsessään neutraalien teknologioiden väärinkäyttö on aina mahdollista, eikä yksityinen kansalainen kykene valvomaan, käytetäänkö jotain teknologiaa väärin. Pitäisikö luottaa, että hallitukset valvovat? Monen maan kansalaisilla on rankkaakin kokemusta siitä, että ”kansallinen turvallisuus” tarkoittaa valtarakenteiden, ei kansalaisten, turvallisuutta.

Tunnetko Sinä luottavasi siihen, että tämä joukko — joiden toiminnan vuoksi seilaamme kriisistä kriisiin ja elämme epävarmuuksissa — toimii vain Sinun ja läheistesi etu sydämellään?

Riittävä ja terveellinen ravinto, puhdas juomavesi sekä kunnolliset asuinolosuhteet vesi- ja viemäröintijärjestelmineen ovat terveyden edistämiseen kaikkein tehokkain keino.


Riikka Söyring

P.S. National Review uutisoi 7.4. presidentti Donald Trumpin hallituksen harkitsevan WHO:n rahoituksen leikkaamista mm. koska ”WHO vaikuttaa käsittäneen kaiken koronaviruspandemiaa koskevan väärin” ja olevan Kiinaan päin kallellaan. Trumpin ajatus ei ole mahdoton, koska Kiina on investoinut Etiopiaan ajanjaksona, jolloin WHO:n johtaja Adhanom toimi Etiopian kommunistiterroristisen TPLF-hallituksen terveys- ja ulkoministerinä. Kyseessä siis saattaisi olla takaisinmaksusuoritus, jota Adhanom hoitaa.

Lääke- ja teknologiayritykset ovat pitkälti siirtäneet toimintonsa Kiinaan, joten nekään tuskin vastustavat WHO:n ”Kiinaan päin kallellaan oloa”.

HUOM. Swiss Propaganda Research tekee päivittyvää koontia lähdeviitteineen epidemiologien, tutkijoiden ja lääkärien lausunnoista koskien koronavirusta. Tällä hetkellä vaikuttaa edelleen siltä, että luotettavaa testiä ei ole olemassa, mikä tarkoittaa että luotettavaa dataakaan ei ole. Osa testipakkauksista on ollut saastunut koronalla. Toistaiseksi tilastot kertovat myös, että kuolleisuus on alle normaalimäärän tai sen puitteissa per päivä, eikä leviämisessä tai sairastumisissa ole mitään muuta poikkeuksellista kuin tiivis, pelotteleva mediaseuranta.

Professori Klaus Püschel, Hampurin oikeuslääketieteellisen instituutin johtaja, toteaa Hamburger Morgenpostin haastattelussa:

”Tämä virus vaikuttaa elämäämme täysin ylimitoitetulla tavalla. Se ei ole missään suhteessa viruksen aiheuttamaan vaaraan. Myöskään se tähtitieteellinen taloudellinen vahinko, joka nyt syntyy, ei ole yhteismitallinen sen vaaran kanssa, joka viruksesta aiheutuu. Olen vakuuttunut siitä, ettei koronakuolleisuus edes näy piikkinä vuotuisessa kuolleisuudessa.”

Püschel huomauttaa myös, että Hampurissa viruksesta ei ole kuollut yksikään, joka ei jo ollut ennestään sairas: kaikilla oli ollut syöpä, krooninen keuhkosairaus, diabetes tai sydän- tai verisuonisairaus tai he olivat kovia tupakoijia tai vakavasti ylipainoisia. “Virus oli korsi, joka katkaisi kamelin selän. Covid-19 on kuolemanvaarallinen sairaus vain poikkeuksellisissa tapauksissa, mutta useimmiten se on pääosin harmiton virusinfektio.”

Varsin monissa tapauksissa [havaitulla] koronainfektiolla ei ole ollut mitään tekemistä kuoleman kanssa, kuten esimerkiksi potilaan kuoltua aivoverenvuotoon tai sydänkohtaukseen, Klaus Püschel huomauttaa. Hän peräänkuuluttaa tilastoja, jotka pohjautuisivat konkreettisiin tutkimuksiin. “Kaikki spekulaatiot yksittäisistä kuolemista, joita ei ole tutkittu asiantuntevasti, vain lisäävät ihmisten ahdistusta.” Hampuri on viime aikoina alkanut erotella toisistaan kuolemat, joissa koronavirus on ollut läsnä, ja kuolemat, jotka ovat aiheutuneet koronaviruksesta, mikä on johtanut Covid19-kuolemien vähenemiseen.

Onko pandemia olemassa pääasiassa mediassa?

Artikkeli on alun perin julkaistu Totuus on tuolla jossain -blogissa ja sittemmin myös Uusi Näkemys -sivustolla.

Lähteitä ja viitteitä

Gebeyew, Muluken | Ethiopian Registrar: Why TPLF is desperately fighting for Dr Tedros to be next DG  of  WHO?

Päivitys 10.4.2020 klo 11:20 koskien Ethiopian Registrar -lähdettä: Sivusto on ilmeisesti ajettu alas tai verkkohyökkäyksen kohteena. Facebookissa toimii edelleen/toistaiseksi.

WHO (18.10.2017): Presidential segment of WHO Global Conference on Noncommunicable Diseases, Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus remarks at the Presidential segment of WHO Global Conference on Noncommunicable Diseases.

I am honoured to be joined by President Mugabe, of Zimbabwe, a country that places universal health coverage and health promotion at the centre of its policies to provide health care to all.

Today I am also honoured to announce that President Mugabe has agreed to serve as a goodwill ambassador on NCDs for Africa to influence his peers in his region to prioritize NCDs.”

WHO: Voluntary contributions by fund and by contributor 2017

Amhara Professionals Union Research Department (huhtikuu 2017): International Organizations Leadership Recruitment Policies: the Failed Experiment of Dr. Tedros A. Ghebreyesus Candidacy for WHO Director General Position

Belluz, Julia; Buissonniere Marie | Vox (13.12.2019): How McKinsey infiltrated the world of global public health

Shah, Sonia | Foreign Affairs (9.11.2011): How Private Companies are Transforming the Global Public Health Agenda – A New Era for the World Health Organization

U.S. State Department: Zimbabwe Human Rights Report 2016

Bacchi, Umberto | Thomson Reuters Foundation (2.4.2020): World Risks ”sleepwalking into surveillance” with coronavirus controls

UNDP (2012): Evaluation of UNDP Partnerships with Global Funds and Philantropic Foundations; Rationale, Scope and Approach, Chapter 1, p 3

Lisätty 9.4.2020 klo 22:15 tieto Bill Gatesin WHO:lle antamasta suorasta rahoituksesta

Päivitetty 29.4.2020 klo 11:49 lisäämällä WHO:n julkistamat rahoitustiedot WHO Results Report, Programme Budget Report 2018-2019 Mid-Term Review, myös tekstin sisään sekä täsmentämällä kohtaa, jossa käsitellään Gatesin säätiön, kansalaisjärjestöjen, yritysten ja jäsenvaltioiden maksuosuutta WHO:lle. Tarkkasilmäiselle lukijalle kirjoittajan kiitokset epätäsmällistä ilmaisua koskevasta huomautuksesta.

Artikkelikuva: ID2020 Alliance Nethope Webinar (helmikuu 2019)

141 KOMMENTTIA

 1. ”Tottahan olitte selvillä siitä, että (…)” (Riikka)

  No, enpähän ollut tuostakaan selvillä. Mykistävää ja samalla häikäisevää!
  Toivottavasti mahdollisimman monet tasavallassa tutustuvat tähän loistavaan ja silmiä avaavaan juttuun.

  Je Te prie, Riikka, d’agréer l’assurance de ma plus haute considération.

  Tapio

  • Oooo, onnistuin yllättämään sinut ja kertomaan jotain, jota et tiennyt! Se ilahduttaa.

   Nykyhetkessä tuntuu, Tapio, tiedätkö, että parasta mihin voi aikansa käyttää on tiedon hankkiminen ja sen jakaminen, ihmisten kanssa puhuminen. Sosiaalisen eristäytymisen aikana meidän sopii pitää yhteyttä ihmisinä, ilman titteleitä, ilman statusleijumista. Eikö sitä niin sanota, että kuoleman edessä olemme kaikki tasa-arvoisia.

   Koska hallituksemme haluavat leikkiä mörköleikkejä, annetaan heidän leikkiä, eikä kerrota, että olemme alkaneet epäillä koko pandemian olevan false flag. False flag, sen kerromme vain toisillemme ja katsoessamme toisiamme näemme helpottuneen katseen, joka kysyy — Sinäkin? ja mietimme, näytämmekö itse nyt samalta, helpottuneelta.

   Kohta voimme jo nauraa kaikille maailmanpormestareille, sillä olemme nähneet, kuinka ”hyvin” he hoitavat asioita. Moniko poliitikko alkaa vihjailla yksityissektorille olevansa mahdollisesti käytettävissä vaalien jälkeen? Mitä luulette? Vai toivotteko kiihkeästi, että kaikki! Joka ikinen ainoa säälittävä patsastelija! Mietittekö ehdokasvalintaanne Nukkuvien puolueen ehdokkaista?

   Tulevaisuutemme ei ole ollenkaan tylsä! Puhukaamme ihmiset, puhukaamme keskenämme, nythän meillä on aikaa ollessamme lomautettuina tai yritys suljettuna. Olette jo ehtineet miettiä tulevaisuuden toimeentuloanne. Sen voi yhdistää isomman kuvan miettimiseen. Kertokaa ajatuksistanne ja tunnoistanne tutuillenne. Joka on kyllin rämäpäinen, voi purkautua julkisesti somessa. Uskon, että nykyisessä tilanteessa kanssaihmisemme ymmärtävät ronskimmankin kielenkäytön. Jos tulevaisuudessa vielä tehdään makrohistorian sosiologian alan tutkimuksia, jätämme jälkeemme valtavan määrän tietoa massan reaktioista paineen alla, millaisiin ratkaisuihin me ihmiset enemmistönä päädyimme, miten ja millaisin perustein.

   Puhutaan keskenämme. Nyt meillä on aikaa.

   Mieheni kertoi että katseli London Real -lähetystä youtubesta satojen tuhansien eri maissa olevien ihmisten kanssa. Sitten lähetys sensuroitiin siinä ihmisten silmien edessä. Ihmiset alkoivat viesteillä keskenään: ”Brazil saw it” ”India saw it” ”Finland here, we saw”. Miettikää sitä, sadat tuhannet tekevät eri puolilla maailmaa yhtä aikaa sensuurihavainnon ja kertovat siinä samassa toisilleen nähneensä sen, sensuuri-iskun. Ja he kertovat myös tutuilleen.
   Ilmiö tulee olemaan/on verkostotutkijoiden ja massapsykologien taivas-projekti. Mittakaavaltaan valtava.

   Ennakoin ”internetin ylikuormittumista” jonka takia on valitettava ”kolmen vrk:n nettipimennys”. Uskaltavatko mennä siihen? Vai onko pakko mennä siihen?

   Miettikää myös, haluatteko edelleenkin elää tulevaisuudessa epävarmuuksissa. Miettikää ihmiset, haluatteko sellaista rahajärjestelmää, jossa pankin tai hallituksen yksipuolisella ilmoituksella lainanne voidaan irtisanoa, talonne viedä ja yrityksenne kaataa. Miettikää ihmiset, mitä itsekukin voi tehdä niin että tästä paskajärjestelmästä päästään siirtymään ihmisten itse itselleen suunnittelemaan, heille sopivan kokoiseen elämään.

   Teillä on aivot, miettikää. Puhukaa. Toimikaa.

   Ojoj, nyt lipsahdin saarnaamaan joukoille. Anteeksi Tapio.

   Voimia perheellesi, Tapio.

   Riikka

   • Riikka, mahtava saarna! Kuulut harvinaiseen joukkoon. Mutta tuo joukko lienee jatkuvasti kasvamassa. Se antaa toivoa.

    Tapio

    J.K. Upea toimintasi tuo mieleen Chen henkisen testamentin: ”Sean capaces siempre de sentir, en lo más hondo, cualquier injusticia realizada contra cualquiera, en cualquier parte del mundo. Es la cualidad más linda del revolucionario.” (Che olisi varmaankin ajatellut, että Sinulla on tuo harvinainen ominaisuus, la cualidad más linda.)

    • Useimmat meistä, niin uskon, kykenevät tuntemaan syvästi epäoikeudenmukaisuudet, joita on tehty, ja tehdään, ja tuntemaan rakkautta kanssaihmisiään kohtaan. Silloinkin, kun arjen okaat hiertävät, kun ärsyttää, kun suututtaa, kun on toivoton.

     Olisin mielelläni tuntenut Chen.

     Kunhan vaan olemme viisaista, ja muistamme, että kukaan meistä ei ole kaikkitietävä, eikä kenelläkään ole Totuuden monopolia; se pitää jalat maassa, ja tekee meistä armahtavaisempia myös muita kohtaan.

     Ja mikä on tärkeää, se opettaa myös nauramaan. Nauramaan itselleen, nauramaan maailmalle ja nauramaan valtapyrkimyksille, hallintahaluille, ahneudelle, Viralliselle totuudelle ja yhteen muottiin survojille. Elämä ei mahdu mihinkään muottiin.

   • > Ennakoin ”internetin ylikuormittumista” jonka takia on valitettava ”kolmen vrk:n nettipimennys”. Uskaltavatko mennä siihen? Vai onko pakko mennä siihen? >

    Kyllä uskaltavat, se on jo käynnistynyt:
    ”Viestien uudelleenlähetystä rajoitetaan, jotta valeuutisilta saataisiin siivet katkaistua.
    Facebookin omistama pikaviestipalvelu WhatsApp ilmoitti uudesta rajoituksesta, joka astui voimaan eilen tiistaina kaikille käyttäjille. Usein eteenpäin lähetettyjä viestejä ei voi enää lähettää eteenpäin kuin yhteen chattiin kerrallaan.”

    ISO VELI VALVOO: Ensin WhatsApp, sitten FaceBook ja sen jälkeen Internet!

    • Juuri eilen taisin lukea Facebookin alkavan jakaa viranomaisten kanssa käyttäjätietoja.

    • Vapaa sana ja vapaa tiedonvälitys on vallanpitäjien kauhistus. Mitä enemmän ihmiset tietävät asioista (oikeaa tietoa), sen huterimmiksi käyvät vallanpitäjien norsunluutornit, ja se on heille.

    • Kiitos, Riikka. Olisi kiinnostavaa tietää, kuinka moni maamme taloustieteen asiantuntijoista, VM:n virkamiehistä ja poliittisten puolueiden asiantuntijoista on lukenut Fisherin ja Simonsin suunnitelman ja sitä koskevan Benesin ja Kumhofin arvion. Ovatko Pohjola, Korkman, Pekkarinen, Sutela, Hetemäki, Sailas ym ym tutustuneet suunnitelmaan ja sen arvioon? En halua itse vastata kysymykseen. Mietin vain, että onko maamme ikuinen osa olla ajopuuna suurempien toimijoiden joukossa? Onko niin, etteivät meidän päättäjämme – EU:hunja euroon alistettuina – edes unelmoi toisenlaisesta politiikasta. Kökötetään vain EU:n ja euron sekajunassa kolmannessa luokassa ja pohditaan enintään sitä, että ’mitähän se sakemanni taas keksii’? (Maallikkona on saanut vaikutelman, että pohjoismaista ainakin Islannissa on ihan vakavissaan tuumailtu ja osin kaiketi toteutettu[?] jonkinlaista vaihtoehtoista politiikkaa.)

     IMF:n tutkijoiden Jaromir Benesin (B) ja Michael Kumhofin (K) ’The Chicago Plan Revisited’ arvioi taloustieteilijöiden Irving Fisherin (F) ja Henry Simonsin (S) USA:n hallitukselle (1936) esittämää suunnitelmaa (jonka oli tarkoitus päättää suuri lama USA:ssa ja estää vastaavaa tapahtumasta tulevaisuudessa). (Chicagon suunnitelman ydinajatus oli, että rahan luominen ja tuhoaminen erotettaisiin kokonaan pankkien lainaustoiminnasta määräämällä niille 100% reservivaatimukset. Tämä estäisi niitä luomasta uusia pankkitalletuksia luotonlaajennuksen yhteydessä ja tuhoamasta niitä lainojen takaisinmaksun yhteydessä. Rahan luominen ja sen määrän hallinta siirtyisi valtion tehtäväksi.)

     F:n mukaan suunnitelman toteuttamisesta olisi 4 isoa hyötyä: (1) Suhdannevaihtelut tasoittuisivat ja niiden hallinta helpottuisi. (2) Pankkipaniikit, missä ihmiset ryntäävät pankkiin hakemaan rahojaan loppuisivat kokonaan. Mitään talletussuojaa ei enää tarvittaisi. (3) Julkinen velka vähenisi hyvin merkittävästi. Rahaa ei syntyisi enää valtion velkaantumisesta pankeille, vaan pankkien velkaantumisesta valtiolle. (4) Yksityissektorin velka vähenisi merkittävästi.

     B ja K vahvistivat kaikki F:n suunnitelman väitteet sen toteuttamisen hyödyistä. Heidän simulaationsa toi ilmi myös kaksi muuta merkittävää hyötyä: Simulaation mukaan reformin toteuttaminen johtaisi tuotantomäärien kasvamiseen nykyisestä noin 10% vuosittain johtuen siitä, että kuluttajilta ja yrityksiltä poistuisi tarpeeton velkataakka ja kaikki sen tuomat riskit. Ja mikäli valtio lisäisi rahan määrää noin 2% vuosittain, olisi mahdollista saavuttaa nollainflaatio ilman mitään niistä haitallisista seurauksista, mitä nollainflaatio aiheuttaisi nykyisessä järjestelmässä, missä kaikki raha on pankkien luomaa korollista velkaa. (Kaikki nämä hyödyt voitaisiin saavuttaa välittömästi ilman haitallisia sivuvaikutuksia pelkästään kieltämällä pankkeja luomasta rahaa tyhjästä ja ottamalla raha takaisin yhteiskunnan hallintaan.)
     Suuri kiitos Iivariselle, joka on lisännyt suuren yleisön tietoisuutta todella jännittävällä informaatiolla selvällä suomen kielellä. Ja vielä kerran kiitos Riikalle Iivarisen annin losoittamisesta.

     (Ilmeisesti on niin, että euroon liittyminen vei Suomelta mahdollisuudet omaan innovatiiviseen politiikkaan kyseisellä sektorilla. Ja järkyttävää oli, että oman markan tuhoaminen toteutettiin epädemokraattisesti pääosin kaiketi kahden miehen projektina, kahden miehen, joista toinen istuu yhä edelleen vallassa ”nyrkistä” unelmoiden. – Kiinnostavaa on, ettei taloustieteen tai kansantaloustieteen tai muistakaan tutkijoista ollut juuri vastustamaan euroon ryntäystä. Vasta nyt, kaiken jälkeen, jopa Kanniainen on kuiskannut, että takkiin on eurosta tullut. Säälittävää!)
     #
     ”Meillä Suomen uudelleen itsenäistymisen kannattajilla on velvollisuus vastata kysymykseen Mitä EU:n jälkeen? – Lyhyt vastaus kysymykseen on, että EU-jäsenyyden vaihtoehto on itsenäisyys ja aito demokratia. Kansainvälistä yhteistyötä voi itsenäinen Suomi tehdä paremmin kuin alistussuhteessa unioniin oleva EU-Suomi. Ihmiset voivat liikkua vapaasti ja kauppaa voidaan käydä ilman EU-jäsenyyttäkin. Tämän todistaa vaikkapa Islannin, Norjan ja Sveitsin tilanne. – EU-Suomen nykytila osoittaa, että Suomi tarvitsee valtiollista itsenäisyyttä aidon kansanvallan ja kaikkia koskevan hyvinvoinnin perustaksi. – EU-aika on merkinnyt kasvavaa eriarvoistumista, julkisen sektorin ja peruspalvelujen jatkuvia leikkauksia sekä velkaantumista ulkomaille. Se on merkinnyt myös kansallisomaisuuden yksityistämistä ja myyntiä pääosin ulkomaisiin käsiin. Suomi on sidottu EU:n rakenteilla olevaan ulko-, turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaan – siis sotilasliittokehitykseen. Tällaiseen ei ole missään vaiheessa kansalaisten tukea kysytty. – Oman rahan puuttuminen on pitkään merkinnyt vaikeuksia maamme viennille ja kotimarkkinayrityksille.”
     (Antti Pesonen 1.1.2017, https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/anttipesonen/228781-uudenvuoden-puheenvuoro/)

     • Sanotaan Tapio mieluummin niin, että jotkut — emme tiedä kuinka moni koska sitä ei kerrota — taaloustieteilijät ovat saattaneet vastustaa ja kritisoida, mutta emme ole kuulleet heistä koska vallanmedia ei ole kertonut.

 2. Olen itse tutkittuani asiaa, huomannut monia samankaltaisia keskinäisiä sidonnaisuuksia, kuten Norjan öljyrahasto, joka omistaa huomattavat osat mm. Alphabetia(Googlen emoyhtiö), Applea ja kaikkia isoja lääkeyhtiöitä. Lisäksi monia muita yhtiöitä, joilla on tuotantoa Kiinassa. Siksi Kiinaa ei saa kritisoida valtamediassa. Silloin menee mainosrahat…
  Onneksi meillä on pääministeri, joka on tarttunut tiukasti toimeen ja poseerannut Vogue lehdelle. Tekisikö syytön niin?

 3. Kiitos Riikka.
  Tätä täytyy jakaa laajalle ja taajaan.. Sen verran tulenarkaa tekstiä.. että todennäköisesti katoaa pian bittiavaruuteen.
  Tiesin tuosta ID2020 ja sisäministeriön digitaalisen identiteetin projektista kyllä, mutta nuo Tedrosin jaWHOn taustat oli uutta. Täysi rikollisjärjestö siis..

  Yksi pointti vielä.. Numerologiaa eli matikkapähkinä purtavaksi:
  I+D+20= 9+4+20 = 33..
  Eli uskoakseni pakkorokotukset ja digitaalinen identiteetti tulevat v – 22
  Ai miksikö? No jotta kertolasku täsmäisi

   • Vanha mies… sanoi jo kymmenen vuotta sitten, että ISRAEL LAKKAA VUONNA 2022 OLEMASTA, ja niinhän siinä tulee käymään. Valheet Vatikaanin perustamasta feikki Israelista ja maailmansodista tulevat ryminällä alas kun korttitalo luhistuu!

  • Njaa, mutta kuka komentaa? Raha komentaa. Sisällissotiminenkin voi muuttua kalliiksi, saati sitten Vietnam- ja Afganistan -tyyliset ratkaisut. Joten Rahalla on sananvaltaa.

   Monellako mahtaa muuten olla harha, että ”Sauli Niinistö ei ikinä komentaisi armeijaa ampumaan suomalaisia”?

   Moni saattaa myös ajatella, että Suomen armeija ei ammu suomalaisia. Vaan mikä estää hallitusta kutsumasta paikalle Naton tai EU:n joukkoja. Ei niillä ole mitään siteitä tänne, joten miksi eivät ampuisi.

   • > Loppupelissä valta ei kuitenkaan ole niiden käsissä, jotka hallitsevat kansaa tai niidenkään, jotka omistavat rahan vaan niiden, jotka komentavat armeijoita. >

    Nope. Se joka omistaa rahajärjestelmän hallitsee myös armeijoita, mutta voit olla varma siitä, että rahajärjestelmän omistajankin yläpuolella on UNIVERSAALI HALLITSIJA!

    > Monellako mahtaa muuten olla harha, että ”Sauli Niinistö ei ikinä komentaisi armeijaa ampumaan suomalaisia”? >

    Sauli on valat vannonut ja näin ollen mitätöinnyt ”isänmaansa, kotinsa ja uskontonsa”… hän tekee sen, mitä isäntä käskee!

   • > Njaa, mutta kuka komentaa? Raha komentaa.

    Rahat Tai Henki
    Kuvetallaanpa tilanne, että minulla on rahat ja sinulla aseet.

    Minä sanon sinulle:
    – Anna aseet minulle ja saat nämä kaikki maailman rahat. Tulet upporikkaaksi ja kaikki kumartavat sinua. Totteletko? No et.

    Sinä vastaat:
    – Anna kaikki rahat ja saat pitää henkesi ja työskennellä kunniallisesti minun orjanani. Muuten otan sekä rahat että henkesi.
    – Jos lupaat olla oikein ahkera orja, niin saat “omistusoikeuden” rahoihin ja yhteisön silmissä säilytät arvokkuutesi ja varallisuutesi. Kuulut ylempään orjakastiin!
    – Kuitenkin kaikessa tottelet minua. Koska milloin tahansa tahtoni voi muuttua ja otan sinulta pois kaiken.
    – Julkisesti vannot tottelevasi minua. Noudattavasi kaikessa minun tahtoani.
    Minun tahtoni on laki.

  • Onkohan tuo se aine, joka hapettaa veren ja auttaa sen takia? sain yhden videolinkin, mutta en ole vielä ehtinyt katsella sitä.

    • Mikä paniikki? Ei sitä ole kuin mediassa. 😀

     Haja-asutusalueen ihmisillä kaikki on kuten aina muulloinkin, elämmehän ympäri vuoden harjoittaen sosiaalista eristäytymistä.

     Kaupunkilaiset taas piti hallituksen päätöksellä ja poliisin voimin aidata Uudellemaalle, etteivät karkaa mökeilleen ja nauti elämästään, unohtaisivat perkeleet pelätä asianmukaisesti! Tuskin silti pelkäävät. Turhautuvat vaan ja istuvat kerrostalokopeissaan ja pitävät yhteyttä kanssaihmisiinsä pohtien maailman menoa.

     Joten netti luultavasti katkaistaan jossain välissä etteivät ihmiset pääse liikaa viisastumaan. Siihen asti: tutkikaa, ajatelkaa, puhukaa keskenänne.

     • Milläs sitä ”pelkopornoa” ja propagandaa sitten levitettäisiin? Ei YLE:n/BBC:n etc. Tarjonnalla ihmisiä passivoida tehokkaasti, kun uskottavuus on laskusuuntainen. Propagandaa, ”pelkopornoa” ja reality-TV:tä levittäessään internet on muodostunut liian tärkeäksi ja ilman nettiä monet jättäisivät seuranta- ja salakuuntelulaitteensa kotiin. Valvontakin siis vaikeutuisi ihmisten pitkästyessä ja ryhtyessä ”tottelemattomiksi”. Kyllä netti pystyssä pysyy, vaikka herättäisikin joitain ajattelemaan. Valtaosa käytöstä on kuitenkin pornoa ja muuta viihdettä, sillä demokratiassa enemmistö on valttia.

    • ”Why Is France Hiding A Cheap And Tested Virus Cure?”

     Macron on Rotschild-agentti. Rotschild on puolestaan johtava illuminati-banksteri, joiden NWO-agendaan kuuluu mm. maapallon väkiluvun väkivaltainen vähentäminen murto-osaansa nykyisestä.

   • > Onkohan tuo se aine, joka hapettaa veren ja auttaa sen takia?

    En tiedä tarkalleen miten se toimii. Ilmeisesti lääke mahdollistaa sinkin paremman hyödyntämisen, joka taas auttaa kehoa kukistamaan viruksen.

    Siitä eliitti ei tykkää:

    ”Rob Elens, a Dutch GP, has successfully treated eight covid-19 patients with hydroxychloroquine, azithromycin and zinc orotate. His protocol consisted of hydroxychloroquine and zinc orotate for four days and azithromycin for three days. All eight patients, five men and three women whose age ranged between 60-80+ and who had various clinical symptoms, have been cured. One person experienced diarrhea, and one other a stomach ache, but other than that, there were no side effects from the treatment. After only four days of this treatment, all patients were asymptomatic, and thus cured. ”

    ”However, the Dutch Health and Youth Care Inspectorate – a governmental institution – has now prohibited him from prescribing this treatment to his patients, claiming there is no evidence of effectiveness of hydroxychloroquine and azitromycine. The Inspectorate has warned that he will be fined if he continues. Meanwhile, evidence that they falsely claim is absent, continues to increase with more cases of people being cured with this method. ”

    Dutch GP Cures Coronavirus Patients, But The Dutch Government Isn’t Happy
    https://www.sott.net/article/432141-Dutch-GP-Cures-Coronavirus-Patients-But-The-Dutch-Government-Isnt-Happy

    • ”During a Wednesday evening interview with Fox News’s Laura Ingraham, Barr says the media was ”fair and balanced” about the drug’s efficacy until Trump ”said something positive about it,” after which ”the media has been on a jihad to discredit the drug.””

     https://www.zerohedge.com/political/media-jihad-against-anti-malaria-covid-19-treatment-trump-endorsed-use-ag-barr

     ”It’s been found that seven years ago, Dr. Anthony Fauci expressed that he was encouraged by lab tests involving a combination of drugs that included hydroxychloroquine in antiviral experiments on a SARS-like coronavirus that had emerged at the time.”

     https://www.zerohedge.com/health/why-did-fauci-cheer-use-untested-drug-coronavirus-2013-now-hes-skeptical

     • Toinen poiminta tuosta ensimmäisestä artikkelista:

      ”[…] hydroxychloroquine – a treatment whose epidemiological ancestor is derived from the bark of a South American tree and used for centuries by indigenous Peruvians to treat fever – has been used by doctors around the world to treat coronavirus patients with stunning efficacy reported when combined with zinc and azithromycin (Z-Pac).”

     • Niin se etelä-amerikkalainen puu on nimeltään Kiinapuu ja sen kuoresta saadaan kiniiniä, jota on käytetty kuumelääkkeenä 1600 luvulta asti. Klorokiinit ovat sen kemialllisia johdannaisia.(ketju taisi tulla liian pitkäksi, kun alla olevaan ei voinut vastata)

   • Verta hapettava lääke on mitä ilmeisimmin Diamcx, jota käytetään ns. Vuoristotaudin hoitoon tasapainottamaan veren happipitoisuutta ohuessa vuoristoilmassa.

 4. Kiitos, Riikka… tämä artikkeli iskee asian ytimeen – nämä rikolliset haluavat laajentaa Kiinan valvovan silmän ja ”pisteytysmallin” koko ihmiskunnan kattavaksi.

  > WHO suunnittelee rahoittajineen digitaalista ID2020-identiteettiä >

  ID2020 on jo suunniteltu…. se on käyttöön ottoa vailla valmis, ja juuri sen vuoksi näillä rikollisilla on tulipalokiire käynnistää 5Gt maailmanlaajuisesti. Menossa on massiivinen ihmisten valvomis/tappamis-operaatio, jota toteutetaan tämän valepandemian varjolla, ja tähän ’nopeasti leviävään virukseen’ vedoten myös käteinen raha tullaan kieltämään. Vankeja vapautetaan kaikkialla ja samaan aikaan miljoonia ihmisiä on pakotettu työttömiksi… mieti yhtälöä ja kysy itseltäsi miksi? Ihmisiä sullotaan kaupunkeihin (…älä mene mummolaan, älä mene mökille….), jotka on rakennettu täyteen 5G valvontasysteemin vastaanottimia, mieti menossa olevia tapahtumia ja kysy itseltäsi miksi?

  Paljon on kuitenkin heitä, jotka tiedostavat pirullisen suunnitelman… 5G mastoja on sytytetty mm. Englannissa eri lähteiden mukaan tuleen.

  > Onko pandemia olemassa pääasiassa mediassa? >

  Kyllä…. ehdottomasti. Coronavirus-uutiset ovat yhtä luotettavia kuin valemedian viestittämät terroristi-iskut, Pohjois-korean sarjakuvasankarin suunnittelemat ohjusiskut ja ihmiskunnan edessä häämöttävä atomisota. Ne ovat yhtä luotettavia uutisia kuin NASAn astronautit avaruusasemineen, atomipommit ja atomienergia, keskeneräisestä Olkiluodosta…köh, köh… puhumattakaan. Ne ovat yhtä luotettavia uutisia kuin tuhannen ja yhden yön tarinat rikollisorganisaatio YKn ja sen alaorganisaatioiden taistelusta ihmiskunnan pahuutta vastaan. Iltapäivälehtien/YLEn/Hesarin pääuutiset on käännetty suomen kielelle Washingtonin valekeskuksesta ja niistä tämä valehteluun Washingtonissa koulutettu Suomen uutisryhmä takoo tilanteeseen sopivia otsikoita, numeroja ja tilastoja, jonka tahdissa päättäjät marssivat.

  • 5G tosiaan kannattaa huomioida, ja muistaa että se on sotilasteknologiaa. ICNIRP joka säteilyturvarajoja laatii on teleoperaattorien ja vastaavien omistama, eh, tarkoitan tietysti rahoittama.

   Vahva katselusuositus dokumenttielokuvalle Resonance: Beings of Frequency https://www.youtube.com/watch?v=9mK93gHFWXs
   Se antaa hyvät perustelut sille, miksi 5G:n käyttöönottoon tulee suhtautua varauksellisesti. Elokuva käsittelee ihmisten, eläinten ja ympäristön vuorovaikutusssuhdetta tarjoten yhtä mahdollista selitystä sille, miksi ihmisten, eläinten ja ympäristön tila on huonontunut niin paljon viime vuosikymmenten kuluessa.

   jos pidätte elokuvasta, ja katsotte sen tarjoavan miettimisen arvoista tavaraa niin jakakaa sitä.

 5. ”Tottahan olitte selvillä siitä, että Maailman terveysjärjestön WHO:n johtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus on globaalit terroristijärjestöt -tietokannasta löytyvän Tigrayan Peoples Liberation Frontin (TPLF) politbyroon jäsen? …”

  Täytyy myöntää että noin syvää kytkentää en tiennyt vaikka muuten kyllä olin hyvin perillä järjestön mafiamaisesta luonteesta ellei perätä mafian apurina.
  Oikeastaan olen jo oppinut ajattelemaan ettei muuta voimaa enää olekaan kuin tämä Mafia. Tai no, onhan sitäkin mutta se pysyy vielä kolossaan kuin kissaa pelkäävä hiiri.
  Kiinan osalta olen optimistisempi enkä vieläkään oikein suostu uskomaan että se olisi niin suuri Peto kuin mikä siitä on tehty länsimediassa. Vaikea kuvitella että se liittoutuisi sen mafian kanssa joka on historian aikana kurittanut sitä raskaasti vaikka luokin pakon alla tiukkaa valvaontayhteiskuntaa omalla maallaan pysyäkseen koossa ja vahvana.
  Myös se että unz-sivustolla on ollut artikkeleita jotka puolustavat Kiinaa on minusta tukenut käsitystäni koska Ron Unz ei juurikaan julkaise mafiaa tukevia juttuja.

  Mutta hyvä oli artikkelisi Riikka. Vaikea panna paremmaksi. Pelkkää kovaa ja varottavaa faktaa pienellä toivon kipinällä maustettuna. Eri asia sitten on meneekö sekään perille v-media harjoittaman pitkäaikaisen aivopesun jälkeen.

  • Jatkona vielä
   Miten Riikka uskot ’edustukselliseen mafiaan’ (EM) luottavan ’läntisen arvoyhteisön’ selvityvän jatkossa ilman tiukentuvaa valvontaa? Eikö me jo nyt olla tilanteessa jossa ’tarttis tehrä jotain’?
   Mutta kukaan ei tee tai EM ei tee eikä anna muidenkaan tehdä.
   Kaaos kasvaa ja rikolliset juhlivat. EM huijaa ja sanoo ajavansa demokratiaa mutta tavoittelee globaalia tyranniaa.

   Kiinalaiset ovat sikäli edellä että he tekevät jotain ja valvovat esim. korruptiota. Tietysti jos puolueen eliitti heillä on sitä mitä se oli NL:ssa niin silloin he eivät ole edellä vaan tasoissa meidän kanssa.
   Onko maassa Keskuskomitea jossa sionistit määräävät kaapin paikan? Ja jos omat miehet määräävät sen niin käskeekö kukaan heitä?
   ’Viides kolonna’ toki yrittää mutta jääkö se hopealle?
   Nämä kai ovat ydinkysymyksiä.

   • Mitä tuohon nyt sanoisi…kysytään mieluummin: Onko meillä tavallisilla ihmisillä enää ketään muuta kuin toisemme, joihon, johon, luottaa? Onko aidon oikeasti parempia vaihtoehtoja tarjolla?

    Minä tiedän oman vastaukseni.

    Onko nyt oikea aika ratkaista kantansa sen suhteen, millaista tulevaisuutta toivoo kokonaisuuden elämää edistävällä tavalla, mikä olisi reilua?

    Mitä te, kanssakommentoijat, ajattelette?

    • Voisiko tälläistä tapahtua ilman vuosia jatkunutta järjestestelmällistä EU-kansalaisten aseistariisuntaa? Neuvostoliitossakin ihmiset riisuttiin ensin aseista ja vasta sitten väkivaltaa puolusteltiin propagandalla.
     Tälläinen tuli mieleen, mutta kuten joku on sanonut: Kuka vaihtaa vapauden turvallisuuteen, ei ansaitse kumpaakaan…

     • ”Kuka vaihtaa vapauden turvallisuuteen, ei ansaitse kumpaakaan…”

      Hyvin sanottu!

  • ”…Vaikea kuvitella että se liittoutuisi sen mafian kanssa joka on historian aikana kurittanut sitä raskaasti…”

   Jotenkin tulee mieleen sekin etteivät valkoiset saa ehkä koskaan anteeksi siirtomaaherrojensa tekoja … niistähän Kiinakin on saanut rajusti kärsiä (mm. ooppiumsodat) … ja kun tietää – ja kiinalaiset varmaan itsekin tietävät että juutalaisten pahin siipi on siinä näytellyt keskeistä roolia niin… jne.
   https://truthtopowernews.com/history/jews-slave-trade-jews-were-most-common-buyers-and-sellers-slaves-owners-most-slave-ships

   Kirjoitin tuolla toisen (Laurent Guyenot) artikkelin yhteydessä kommentteja Putinin perustuslakiin kaavailemista uudistuksista Truth_hunter 7.4.2020 at 20:59
   https://vastavalkea.fi/2020/04/03/maailma-muuttuu-mutta-mihin-suuntaan/
   ja totesin mm. että
   **—Putinilla on patriarkan tuki, kun taas paavi jyräsi Robespierren … mutta tässä on asian sydän: Venäjän ortodoksisuus on pohjimmiltaan kansallinen uskonto, ja nykyään enemmän kuin koskaan, kun Romanovit on kanonisoitu.
   (Ortodoksisuus ei elä paavinvallan alla, se teki pesäeron Vatikaanista aikoinaan.)
   Tärkein syy, miksi Robespierre ei voinut hyväksyä roomalaiskatolisuutta, oli se, että se merkitsi uskollisuutta vieraalle valtiolle.
   (Voi ajatella että juuri tuo syy mahdollistaa Venäjälle oman tien kulkemisen, sen tien jota se nyt kulkee. Vatikaanihan on nwo-mafian vallan työväline.)
   https://russia-insider.com/en/christianity/great-news-head-church-ensure-russian-constitution-affirm-existence-god/ri28266
   Kuitenkin vastoin yleistä näkemystä, Robespierre ei pyrkinyt kieltämään katolisuutta, hän vaati vain, että ranskalaiset piispat ja papit vannovat uskollisuutta Ranskan valtiolle eikä Rooman paaville. Se oli paljolti samaa mitä kaikki ranskalaiset hallitsijat olivat yrittäneet ja epäonnistuneet…

   Robespierren ja Putinin ehdotuksissa on kaksi muuta eroa. Robespierre näki perinteisen perheen terveen yhteiskunnan perussoluna, mutta silloin lähes kaikki näkivät samoin. Korostaa että avioliiton voi muodostaa vain miehen ja naisen kesken, olisi ollut yhtä turhaa kuin vakuuttaa, että 1 plus 1 on 2.
   ——
   Tuo Romanovien perheen uskomattoman raaka ja julma murha on varmaan syvästi iskostunut venäläiseen sieluun. On ymmärrettävää että ortodoksinen Tsaari perhe on saanut marttyyrin aseman ja se on kanonisoitu
   https://russia-insider.com/en/jewish-murder-russian-imperial-family/ri27475
   Sen ja kymmenien miljoonien murhattujen, joista suuri osa oli kansan parhaita ja koulutettuja pappeja ja lääkäreitä – kautta Venäjän kansa (aivan kuten Dresden tai Hiroshima) tietää paremmin kuin hyvin mitä nwo-mafia on ja mihin se pyrkii.
   Siksi on todella vaikea uskoa kuten monet väittävät että ortodoksiseen uskoon kastettu Putin olisi mukana niissä kuvioissa.

 6. Onko tämä lainkaan vastaus kysymykseesi , Riikka, en tiedä. Mutta nyt ainakin tiedämme, että digitaalinen ID2020 identiteetti on tarkoitus antaa ihmisille ”koronarokotuksilla”, joihin sisältyy ” nanotechnology microchips”, joilla sitten ihmisiä kontrolloidaan. Tämän on BBC:n haastattelussa kertonut britti David Icke ,joka samalla vaati Bill Gatesia vangittavaksi.

  Vaarallisi aikoja elämme. Tuo pimeä globalistisakki on jo ilmoittanut etteivät ainakaan luovuta vaan mieluummin tuhoavat koko maapallon. Voiko tuota pimeää joukkoa saada edes muulla kuin sodalla hävitettyä?

  Joka tapauksessa hyvän on kuitenkin voitettava paha jotta elämä jatkuisi ja joillekin tämä hyvä on jo voittanut.

  • Ensimmäisenä ihmisten on hyvä kysyä itseltään, onko Bill Gatesilla et al __oikeutta__ päättää maailman kaikkia muita ihmisiä koskevista asioista. Viisautta heillä ei ole, sen jo tiedämme.
   Ja kun on ratkaissut tuon Onko oikeutta -kysymyksen, voi ssiirtyä miettimään siitä luonnostaan seuraavia kysymyksiä, ja alkaa ratkaista kantaansa niihin.

  • ”Tuo pimeä globalistisakki on jo ilmoittanut etteivät ainakaan luovuta vaan mieluummin tuhoavat koko maapallon. Voiko tuota pimeää joukkoa saada edes muulla kuin sodalla hävitettyä?…”

   Samaa pohtii IS blogissaan
   Irish Savant kysyy blogissaan voivatko valkoiset ja juutalaiset (tarkoittaa sionisteja, juutalaisten psykopaattisinta ryhmää) ylipäätään elää yhdessä?
   Tietenkin v-muurarit kuuluvat samaan globalistien joukkoon
   Can Whites and Jews co-exist?
   Is it possible for White gentiles to live harmoniously with a Jewish minority? I’ve come to the view that it’s not. First let’s get out of the way the standard acknowledgement that there are many good Jews in any community (I’ve known plenty) and there are even greater numbers who just want to live and let live.
   Nonetheless a significant Jewish presence in any country seems to have, and has had throughout the centuries, a negative impact on the host communities. ….

   Irish Savant :
   Suomeksi jotain tällaista
   ”Ensin, toki tunnustamme, että missä tahansa yhteisössä on paljon hyviä juutalaisia ​​(olen tuntenut monia) ja vielä enemmän niitä, jotka haluavat vain elää ja antaa muidenkin elää.
   Merkittävällä juutalaisten läsnäololla missä tahansa maassa näyttää kuitenkin olevan kielteisiä vaikutuksia isäntämaan yhteisöön, ja niin on ollut kautta vuosisatojen. Joissakin tapauksissa, kuten Venäjän tapauksessa, tämä vaikutus on ollut katastrofaalinen. Tuo sairas ja kielteinen vaikutus läntiseen kulttuuriin on vahvasti yhteydessä juutalaisiin”, toteaa IS. Ja jatkaa:
   ”Viittaan kolmansista maista tapahtuvaan joukkomaahanmuuttoon, taiteen ja kirjallisuuden sensurointiin, tuomioistuimien muuttamiseen valkoisten vastaiseksi ”vihan” lainsäädännön ja kaikenlaisen seksuaalisen rappeutumisen edistäjiksi, yliopistojen muuttamiseen indoktrinaatio keskuksiksi, talouden ohjaamiseen tuottavasta omavaraisuudesta spekulatiiviseen rahoitukseen, perinteisen perheen perustan ja tukien tuhoon — ja tämä on kaukana kaiken kattavasta luettelosta.
   ”En ajattele yhteistyötä vaihtoehtona … useista syistä. Meidän on otettava huomioon Kevin MacDonald -teoria, jonka mukaan heidät on biologisesti ohjelmoitu toimimaan kuten he tekevät. Mikä sinänsä tekee sovitun ratkaisun mahdottomaksi. (Myös se, ettei sopimuksia voi tehdä jos kaiken muun yli menevä Talmudin laki ohjaa, kuten N-yahu on sanonut)
   Ja, kuten joku viisas mies sanoi kerran ”juutalaisilla ei ole historiaa, heillä on martyrologia”. Heillä on marttyyriuden ja vainojen metahistoria, joka vapauttaa heidät kaikesta vastuusta historiallisista seuraamuksista. Tämä ja Talmud (osin kuin sosiopaatin peruskirja) vahvistavat ryhmän sisäistä voimaa ja toimintaa ryhmän ulkopuolisia vastaan.
   http://irishsavant.blogspot.com/2020/01/is-it-possible-for-white-gentiles-to.html
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=201295

   Israel Shamir toteaa
   ”When it is good for Jews, it is bad for Gentiles, says the Talmud.
   “If you hear that Caesarea (a symbol of Gentile rule) and Jerusalem (a symbol of Jewish rule) are both in ruins or that both are flourishing peacefully, do not believe it. Believe only a report that Caesarea is in ruins and Jerusalem is flourishing or that Jerusalem is in ruins and Caesarea is flourishing”. (Talmud, Tractate Megillah 6a).
   History confirms it – up to a point. Jews can have it good under Gentile rule, though not as good as they would like to. But under Jewish rule, not only Gentiles, but even middle-to-low-class Jews are being screwed up, as you can observe in the Jewish state of Israel – and in the heavily Jewified US, as well. Like fire, like women, – Jews are good when under control and dangerous and destructive when they are in control.
   Still, there is a free will; everyone can choose one’s own way. Nobody born in the Jewish family has to stick with Jews. The best of Jews, from Christ Apostles to Joseph Brodsky and Ron Unz always escaped it to join the people.”
   http://www.unz.com/ishamir/unz-goes-nuclear/

 7. YK ja sen alajärjestöt on menettäneet uskottavuuttaan kun USA ja NATO on ruvennut vaikuttamaan niihin. WHO näkyy lisäksi olevan vaikutettu USAn säätiöiden ja yritysten taholta ihmisten valvonnan ja siihen liittyvän bisneksen takia ja näiden takana on tietysti USAn deep state.
  Surkuhupaisaa on että WHOn johtaja on osallisena Etiopian amharaheimon kemialliseen lisääntymisen estämiseen ja tämmöisen miehen valitseminen WHOn johtoon osoittaa että koko järjestö on eugeniikkaan, ihmisten erotteluun ja valvontaan sekä ihmisillä lääkeiden kehittelyyn ehkä genetiikan muuttamiseen pyrkivä järjestö.
  YKn jäsenmaat on USAn pankkien lainojen avulla painostettavissa USAn kannalle äänestyksessä että YKsta on karsiutunut kaikki hyvä mitä siinä alkuaikoina on ollut. Toinen USAn korruptoima järjestö on OPCV joka tehtailee raporttejaan USAn ohjauksessa sen ja NATOn poliittisten tavoitteiden mukaisesti.
  ID2020 kyllä viittaa vahvasti siihen mistä tämä korona on peräisin ja Pompeo jo kerkesi sen möläyttää ilmoille.

 8. Kiitos Riikka ja kommentoijat. Nyt alamme olla asian ytimessä.

  Oma kutinani on, että meitähän KASVATETAAN. Kuin ymmärtämättömiä, kapinoivia kakaroita (mikä ei ole kyllä kaukana totuudesta). Kasvatusmenetelmä on traumaattinen ja tehokas. Pysyy mielessä kuin kuuma hellanlevy.

  Ei liene sattumaa, että kohta on pääsiäinen. Ehkäpä opetuksen sisältönä on oppia sanomaan ”EI.” Ja alkaa vihdoin sellaiseksi.. vähän viisaammaksi, vastuullisemmaksi aikuiseksi.

  • Oletteko kiinnittäneet huomiota siihen, että tv:ssa joillain henkilöillä on rintapielessään nykyään YK:n Agenda 2030 -pinssi? Sellainen lasten uimarenkaan näköinen, monivärinen, noin 3,5 cm (kuvien perusteella arvioituna) läpimittainen rinkula.

   Oletteko huomanneet, että kun lentoliikenne oli seisahduksissa, taivas oli taas sininen?

   Eilen, kolmen ensimmäisen koneen yli lennettyä, tai vas alkoi harmaantua, ja kahdeksannen lennon kohdalla taivas oli liki kokonaan harmaa. Samoin oli edellis- ja toissapäivinä.

   • ”Salaliittoteoriaa, salaliittoteoriaa…” kaiuttaa valtaVALEmedia ja sen aivopesemät hyödylliset idiootit ja onnelliset NWO-orjat.

    • Tänään ei lentoja, taivas ihanan sininen. Kanat ulkoilivat aivan fiiliksissä lumettomissa kohdissa.

     • Metsässä nuotiolla. Puhalsi vasemmalta, puhalsi oikealta, navakasti. Siinä neljän aikaan, yht’äkkiä, tyven. Täysi HILJAISUUS. En muista tuollaista. Yleensä saa aina pitää hatustaan kiinni. Tuota kesti ehkä vartin. Hankala sanoa, en kanna kelloa. Sitten tuuli tuli takaisin, toi raekuuron. Olisin ehkä uskonut ilman rakeitakin, kiitos vain sinne yläkertaan. Hyvä kun kanoilla oli kelit kohdillaan 🙂

 9. Milloinkaan ennen ei ole kirkot suljettu näin maailmanlaajuisesti ja vielä näin pääsiäisenä. Lohtua ja apua ei voi saada, vaan pelon lietsonta on nyt pienen rahaeliitin uskonnollinen sanoma massoille.

  • Metsä on suomalaisen kirkko. Aina auki. Toimii ainakin omalla kohdalla. Eikä Luoja taida niitä kiviseiniä kaivata muutenkaan. Universaali Hallitsija on olemassa, Tulenkantaja puhui hyvin. Itseitsensä nimennyt eliittimmekin on Hänen työväkeään – omalla kieroutuneella tavallaan. Mitenpä sitä mitään oppisi, jos kaikki olisi pelkkää onnea ja auvoa ja omat voimat riittäisivät?

  • Kaikista virheistään ja puutteistaan huolimatta laitostunut kirkko Suomessa ja muuallakin on onnistunut säilyttämään kuin ihmeen kaupalla kaksi aarretta eli kansankielisen Pyhän Raamatun vain pienin käännösvirhein sekä ehtoollisen sakramentin. Synnintunnustuksen sakramentin protestanttinen kirkko tyhmyyksissään hävitti pois. Syntien tunnustaminen ja anteeksisaaminen häivyttää ihmiseltä pois sitä kuolemanpelkoa, jolla meitä nyt hallitaan.
   Kuolemankultit ottivat nyt kirkkovuoden suurimman pyhän eli pääsiäisen haltuunsa ja aikovat uhrata kansat omalle jumalalleen. Olkaapa valppaana siellä.

 10. Korona hävitetään talosta lausumalla kiirastorstaina nämä sanat:

  Miss’ on tuska tuuvitettu,
  kuvattu koronan koira,

  liika viirus liikuteltu,
  viirusilmä vaaputeltu,
  tauti tappaja taottu,

  saatu se sikiäin surma,
  tuotu tuo tulinen tuska,

  imehnisten itkettäjä,
  yhteisöjen yskittäjä,
  etäisyyteen yllyttäjä,
  kotivaran kuolettaja?

  Jos liet lapsi lepakon lapsi
  emosi siivillä ylene,
  isosi lentimet levitä
  pois on ihmisten ihosta,
  karvasta kipeän kansan.

  Jos liet tuimilta toreilta,
  häkkieläinten hänniltähe,
  zoonoosin sokea hurtta,
  omiin tuskiisi tukehdu,
  häkkihin häntäsi hotase,

  ettes sieltä koskaan koidu,
  uudestaan et urkenisi
  ennen päivän nousemista,
  yö kullan kumottamista,
  vuosienkin vierimistä.

  Lomauttaja, lamauttaja,
  digiloikan luukuttaja,
  zoomi-sakkien sekotin,
  teamssi-tiimien tiristin,

  etätoimen tyrkyttäjä,
  virtuaalin viitottaja,
  hallitusten hallitsija.

  Mäne huuten helvettihin,
  tulisen tykin tyvelle,
  talvi-taivon taakan alle,
  sykerön synkkähän sylihin,
  paskapadan partahille.

  Pthyi.

  Kitis kiira metsään!

  • kiitos tästä, Kolmen markan mies!

   ———
   velka = raha = ostovoima = työpaikka

   Raha syntyy
   kirjanpidolla
   panttiketjuissa

   collateral chain
   collateral damage, reaalitaloudessa

   Rahaton ei osta
   Koyhä ei kuluta

   ja aina sopivin välein
   sadonkorjuu.
   Tyhjästä luodulla työkalulla
   kerätään kiinteä omaisuus
   pois

   Köyhien määrä
   on,
   sen on oltava
   vakio.

   • Juuri näin kiinteän omaisuuden varastaminen toimii ja hämmästyttävää on se, että ihmiset eivät rahan pyörittämistä mieti, ja sitä kautta tätä huijusta hahmota. Toisin sanoen, YKSITYINEN – rahanluonnin itselleen ominut – HUIJARI pyörittää tietokoneruudullaan nollia, ja sinä annat heille takuuksi kiinteää omaisuutta, joka lainaan pohjautuen on pankin omaisuutta. Mutta mitä helvettiä… nollatkin ovat samalla hetkellä pankin omaisuutta, ei ne pankin tietojärjestelmästä mihinkään häviä, nimet vain muuttuvat. Tämän lisäksi heillä on valta manipuloida kullan, hopean ja rahan arvoa täysin mielivaltaisesti puhumattakaan kerroksellisiin valheisiin perustuvasta osakemarkkinoista lainan korosta..

    Kysymyksiä: oletko sinä kyseiselle huijarille velkaa sen jälkeen kun hän on varastanut nollia pyörittämällä talosi? Onko Suomen valtio kyseiselle huijarille velkaa sen jälkeen kun hän on varastanut valtiolta rahan luonnin?

    Kuten olen täällä usein todennut, Suomen valtio – etkä sinäkään – ole penniäkään velkaa huijarille vaikka valtiovelka kohoaisi pilvien korkeuksiin. Asia on pikemminkin päinvastoin!

  • Tuo loitsu on niin hyvä, että kannattaa jakaa. Nyt kun kiirastorstai on ohi, niin saatesanatkin muuttuvat sen mukaisesti. Vaikkapa

   — Kierrä keskiyöllä talo kolme kertaa vastapäivään ja lähetä tämä loitsu kolmelle kaverille.

   Kesällä (jos meistä enää kukaan on hengissä) vastaavasti pitää
   — mennä alasti viljapeltoon täyden kuun aikana ja huutaa loitsu pohjoisen suuntaan katsomatta sivuilleen. Toisessa kädessä pitää olla vehnän tähkä ja toisessa kännykkä, jolla ottaa selfien.

   Muuten ei tehoa.

 11. Onko meidän kansanedustajille selvää, että tämä WHO – asiantuntemus mitä koronan torjuntatoimiin ja tietoihin tulee ei ole puolueetonta ?
  Ei voi olla jos iso osa WHO:n rahoituksesta tulee lääkevalmistajilta.

  Ketkä rahoittaa UK:ta ja THL:ää ?

  Ei ole muuten Covid-kuolintilastotkaan Jenkeissä aivan viimeisenpäälle luotettavia. Onko kenelläkään tietoa euroopan tilanteesta ?
  https://youtu.be/l2KtgSnk3XE

    • Tässä on kyse ikku­noiden­särke­mis-bisnes­logii­kasta: Lasi­liike salai­sesti palkkaa vandaa­leja särke­mään ikku­noita jotta sen oma bisnes kukois­taisi.

     Sama tilanne Googlen kohdalla: Gmail on ainoa toimiva turva spämmiä vastaan! Späm­määminen ei Gmailin käytön myötä kuiten­kaan vähene vaan nyt roska­postit on ostet­tava Googlelta. Kunhan riittä­vän korkean hinnan on valmis maksa­maan, lähtee roska­posti aivan kenen tahansa gmail-sähkö­postiin.

  • ”Ketkä rahoit taa UK:ta ja THL:ää ?”

   Ilmeisestikin mm. se taho, joka sai koekaniineikseen suomalaiset, sittemmin narkolepsiaan sairastuneet lapset. Ks. ”Medical mafia” by Guylaine Lanctot, http://www.bibliotecapleyades.net/archivos_pdf/medical_mafia.pdf

   Lanctotin mukaan Medical mafia on levittäytynyt maailmanlaajuisesti, sen organisaatio on jokseenkin suora kopio sisilialaisen mafian organisaatiosta ja sen lonkerot ulottuvat kussakin valtiossa korkeimpien terveysviranomaisten tasolle.

   Lanctot on kanadalainen lääkäri, joka ennen kirjaansa oli työskennellyt lääkärinä paitsi Kanadassa myös Yhdysvalloissa ja Ranskassa, joten hän tunsi asian, josta kirjoitti. Kostoksi paljastuskirjasta mafia riisti häneltä lääkärinoikeudet näytösoikeudenkäynnillä.

   • Joitakin vuosia sitten Lanctôt julkaisi kärkevän varoituksen:

    ”Katkaisen pitkän hiljaisuuteni koskien keskustelua rokotteista, koska uskon että tällä kertaa panokset ovat todella kovat. Seuraukset voivat johtaa paljon pidemmälle kuin mitä ennakoidaan”, kirjoittaa Lanctôt, joka uskoo että A(H1N1) virusta käytetään pandemian luomiseksi sotilaallisia, poliittisia ja taloudellisia intressejä palvelevan WHO:n toimesta.

    Lanctôt varoittaa, että niinkutsuttu eliitti ja heidän alaisensa levittävät pakollisen rokottamisen avulla tappavan viruksen, jota käytetään massiivisen ja kohdistetun väestönvähennyskampanjan toteuttamiseen. Sen lisäksi pandemiaa tullaan käyttämään Lanctôtin mukaan sotilaslainsäädännön ja poliisivaltion luomiseksi ja lopulta vallan siirtämiseksi kaikilta valtioilta globaalille keskushallinnolle.

 12. Mielenkiintoinen videonpätkä bitchute.comissa:
  W.H.O RECOMMENDING REMOVING PEOPLE FROM THEIR HOMES BY FORCE.

 13. Kaiken tässä artikkelissa kuvatun takana häärää Illuminaatiksi kutsuttu ja NWO-Mafiaksi ristimäni psykopaattien joukko joka täysin omavaltaisesti ja muista piittaamatta toteuttaa omia hankkeitaan päämääränään koko maailman kattava diktatuurinen maailmanhallinto

  Länsimaisesta materialismin ja hedonismin hallitsemasta henkisesti köyhästä ja saatanallisia piirteitä saaneesta kulttuurista vieraantuneena on helppoa ja tuskatonta tarkastella sen perikatoa ja todeta että alla olevan linkin artikkelin Tom Verson kommentti osuu kohdalleen.
  Kommentissa puhutaan ’juutalaisesta kansasta’, ristiriitaisesta käsitteestä josta on monia eri mielipiteitä puolesta ja vastaan. Onko sellaista vai onko kyse enemmän juutalaisesta uskonnosta joka yhdistää sionisteja?

  Tom Verso says:
  April 3, 2020 at 1:20 pm GMT • 500 Words
  The Jewish Nation – The Dominant Nation in Western Civilization
  One wonders how many millions of words have been spent on the topic of this article, what has been characterized as The Jewish Question; hundreds of thousands of words on these (Unz) pages alone.
  Yet, while the power and influence of the Jewish people, and in turn the dissatisfaction with that power and influence, are voluminously and meticulously documented; that power and influences is like what Mark Twain allegedly said about the weather … “Everybody talks about the weather. But nobody does anything about it.”
  The fact of the matter is that, what I would characterize as the Jewish Nation is currently THE dominant nation in Western Civilization. Whereas England was dominant in 19th century, America in the 20th, and before the British, the French and Spanish were the dominant nations in Western Civilization; now in the 21st century, the Americans and the West Europeans are yielding to Jewish power and dominance.
  **—Juutalainen kansa – hallitseva kansakunta lännen sivilisaatiossa
  Voidaan ihmetellä, kuinka monta miljoonaa sanaa on jo käytetty tämän artikkelin aiheeseen, jota on luonnehdittu juutalaiseksi kysymykseksi; satoja tuhansia sanoja pelkästään näillä (Unz) -sivuilla.
  Vaikka juutalaisten valta ja vaikutus, ja toisaalta tyytymättömyys tuohon valtaan ja sen seuraamuksiin, on dokumentoitu laajasti ja huolellisesti tuo valta ja sen tuottamat seuraukset ovat kuin se mitä Mark Twainin kerrotaan sanoneen säästä… ”Kaikki puhuvat säästä. Mutta kukaan ei tee sille mitään. ”

  Tosiasia on, että minusta juutalaista kansaa voi pitää tällä hetkellä Läntisen sivilisaation hallitsevana kansakuntana. Englanti oli hallitseva 1800-, Amerikka 1900-luvulla, ja ennen brittejä ranskalaiset ja espanjalaiset olivat länsimaisen sivilisaation hallitsevia maita ; nyt 2000-luvulla amerikkalaiset ja länsieurooppalaiset ovat menettäneet vallan juutalaisille voimille.

  Of course, what differentiates the Jewish Nation from the pervious dominant nations is that it is a borderless nation. The Spanish, French, English and American dominant nations were defined in terms of national borders. The Jewish people, in turn, are dispersed throughout the various nations of the West.
  Nevertheless, more importantly, like previous dominant nations, the people of the Jewish Nation are homogeneous in terms of common history, religion, language and culture.
  Just as there were no small number of critics of English power and behavior in the 19th and American in the 20th; there is voluminous criticism of Jewish power and behavior in the 21st century. Criticism goes with the territory of power and influence.
  Nevertheless, the indubitable fact of the history of human society is that power does not yield to criticism. Power only yields to Power. Unless and until a countervailing power confronts and displaces; the Jewish Nation will remain the dominant nation in the West.
  **—Juutalainen kansa erottuu tietenkin hallitsevista kansakunnista siinä, että se on rajaton kansakunta. Espanjan, Ranskan, Englannin ja Amerikan hallitsevat maat määritettiin kansallisten rajojen perusteella. Juutalaiset puolestaan ovat hajallaan eri länsimaissa.
  Vielä tärkeämpää on, että juutalaisten kansanryhmän ihmiset, kuten aiemmat hallitsevat kansakunnat, ovat toistensa kaltaisia yhteisen historian, uskonnon, kielen ja kulttuurin suhteen.
  Aivan kuten Englannin harjoittamaa valtaa ja käyttäytymistä kritisoitiin paljon 19. ja amerikkalaista 20. luvulla; juutalaisten voimaa ja käyttäytymistä 2000-luvulla kritisoidaan laajasti. Kriittisyys kohdistuu valtaan ja sen seurauksiin.
  Ihmiskunnan historian kiistaton tosiasia on kuitenkin, että valta ei itse luo kritiikkiä. Valta tuottaa vain valtaa. Ellei ja kunnes tasapainottava valta kohtaa ja syrjäyttää sen, Juutalainen kansa pysyy hallitsevana kansakuntana lännessä.

  However, it is an equally indubitable fact of history that Civilizations decline and pass from the annals of world history. The great classical scholar and world historian Arnold J. Toynbee voluminously document this historic fact in his mind boggling 12 volume “The Study of History”.
  In short, at sometime in the future, another Western nation will displace the Jewish Nation as the most powerful in the West, or Western Civilization will itself be displaced by another Civilization; as Western Civilization and Orthodox Civilization (aka Russia today) displaced the Hellenic (Greco Roman) Civilization.
  There are clear and unequivocal signs of the decline of the West; rejection of historic culture, religion, economics and principles of governance. There are equally clear signs of the growth of the Orthodox (Russia) and Oriental (China) civilizations.
  Perhaps the Jews have inherited a corpse.
  **—On kuitenkin kiistaton tosiasia historiassa, että sivilisaatiot katoavat ja siirtyvät pois maailmanhistorian kirjoihin. Suuri klassinen tutkija ja maailman historioitsija Arnold J. Toynbee dokumentoi tämän historiallisen tosiasian 12-osaisessa Historian Tutkimus teoksessa.
  Lyhyesti sanottuna, joskus tulevaisuudessa toinen länsimaa syrjäyttää juutalaisten kansakunnan Lännen voimakkaimpana tai länsimaisen sivilisaation syrjäyttää toinen sivilisaatio; kuten länsimainen ja ortodoksinen sivilisaatio (alias Venäjä tänään) syrjäytti helleenisen (kreikkalaisen roomalaisen) sivilisaation.

  Lännen laskusta (heikkenemisestä) on selviä ja yksiselitteisiä merkkejä; historiallisen kulttuurin, uskonnon, talouden ja hallinto tapojen hylkääminen. Yhtä selkeitä merkkejä on ortodoksisen (Venäjä) ja itäisen (Kiina) sivilisaatioiden noususta (voimistumisesta).
  Ehkä juutalaiset ovat perineet pelkän ruumiin.

  • Replies: @RollingStone
  In 50 or 100 years, Israel will still be Jewish.
  Your countries will NOT, however. Europe will be
  browner and blacker, and so will Asia. Chances are
  your grandchildren will not look like you and if they do,
  your great-grandchildren won’t. My descendants will
  rule over your descendants who will learn to hate their
  own heritage and There is NOTHING you can do about
  it.”
  It’s all pretty well summed-up in the book Praktischer Idealismus (1925) by Coudenhove-Kalergi (a.k.a. “Kalergi plan”):
  “The man of the future will be of mixed race. Today’s races and classes will gradually disappear owing to the vanishing of space, time and prejudice. The Eurasian-Negroid race of the future, similar in its appearance to the Ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples with a diversity of individuals. (…) Instead of destroying European Jewry, Europe, against its own will, refined and educated this people into a future leader-nation through this artificial selection process. No wonder that this people, that escaped Ghetto-Prison, developed into a spiritual nobility of Europe. Therefore a gracious Providence provided Europe with a new race of nobility by the Grace of Spirit. This happened at the moment when Europe’s feudal aristocracy became dilapidated, and thanks to Jewish emancipation”.
  ————
  https://www.theoccidentalobserver.net/2020/04/02/semitophobia/

  To see the absolute adoration and power Jews enjoy in the West, one only has to view Netanyahu’s speech before Congress where he was interrupted by ecstatic applause 39 times. 23 of these were standing ovations.
  A sight to behold that the likes of Stalin and Kim Jong-un would have been thrilled to receive.
  https://www.youtube.com/watch?v=0KMVhb57RqI

  • ”Lännen laskusta (heikkenemisestä) on selviä ja yksiselitteisiä merkkejä; historiallisen kulttuurin, uskonnon, talouden ja hallinto tapojen hylkääminen. Yhtä selkeitä merkkejä on ortodoksisen (Venäjä) ja itäisen (Kiina) sivilisaatioiden noususta (voimistumisesta).
   Ehkä juutalaiset ovat perineet pelkän ruumiin.”

   Tuon kommentoijan (Tom Verso) toteamukseen sopii hyvin tämän alla olevan linkin artikkelin sanoma
   Perustellusti voi kysyä voiko sellainen kulttuuri ja sivilisaatio olla pitkäikäinen joka rakentuu fobian varaan tai jossa vain fobia on keskeinen ja koossapitävä voima?
   Diktatuureissa niin on mutta kuten tiedämme ne ovat olleet aina lyhytikäisiä.
   Kun NWO rakentuu oleellisesti fobian, artikkelissa kuvatun semitofobian, varaan niin voiko sen kohtalo olla muuta kuin kuollut ruumis?
   Onko jo täysin utopistista ajatella että oma kansamme ei olisi osa tuota kuollutta ruumista?
   Jos vielä viime hetkillä pystyisimme nousemaan junaan joka suuntaa kulkunsa kohti nousevaa eikä laskevaa aurinkoa niin….

   Semitophobia has been made strong in America and around the world today, but the human drive for truth and justice can be stronger. As the grotesque excesses of Jewish Power in America grow worse, so too does the will to overcome Semitophobia and stand up and speak out.
   ….Surely the Power Jews will go too far at some point, and White Gentiles in America will react. It has happened in Europe 109 times before. But so did Jewish Soviet Communism for almost 75 years of mass horror.
   If we don’t at least dislike such Jews as Epstein, Soros, Adelson, Netanyahu and many others (’gates’), and say so, then we don’t deserve to preserve our people. Break though Semitophobia and join the rising tide of voices confronting Jewish power. It is the honorable and decent thing to do.
   https://www.theoccidentalobserver.net/2020/04/02/semitophobia/

 14. Kun keskusjohto ja valtiot tuntevat kiinnostusta siruttaa kansalaiset on jo nyt ilmaantunut sirun poiston tekeviä klinikoita, nyt klinikat toimivat perinteisillä toimialoilla, mutta tulevaisuudessa on toisin.
  Sirun poisto tehdään peittämällä kohdehenkilö yhteydet estävällä peitteellä tai sijoittamalla hänet yhteydet estävään laatikkoon jossain riittävän kaukana klinikasta. Tämän jälkeen henkilö kuljetetaan klinikalle ja jäljityssiru poistetaan. Jos huumorimieltä on, voi sirun lähettää esim. pullopostina jonnekin kauas.

 15. Publisher of Russia Insider Starts General News Site ’Truth to Power’ – Help it Take Off!
  We’re taking real steps to beat the mainstream media. Join us.
  Charles Bausman
  Russia Insider -julkaisija aloittaa yleisen uutissivun ”Totuus valtaan” – auttakaa sitä alkuun!
  Otamme todellisia askelia valtamedian voittamiseksi. Liity meihin.
  Charles Bausman
  Linkistä voit lukea enemmän … tässä koneen kääntämää ’huono-suomi-tekstiä’ Bausmanin hätähuudosta uhkaavan tuhon alla

  Keskeinen teema, jota olen takonut jo vuosia, on vakuuttumiseni siitä, että meidän on luotava todellisia kansallisia tiedotusvälineitä, jotka pystyvät täysin syrjäyttämään nykyisen valtamedian. Meidän on otettava tietojen ja mielipiteiden hallinta takaisin pahanlaatuisilta voimilta, jotka hallitsevat sitä tänään. Ellemme tee niin, ei TODELLISTA parannusta kansallisissa asioissamme tapahdu.

  Media on todellakin neljäs hallituksen haara, ja sen valta ylittää selvästi kolme muuta. Hallitse mediaa ja hallitset kongressia, tuomioistuimia ja presidenttiä, ja mikä tärkeintä, koko kansan psyykeä. Muut voimakkaat mielipidevaikuttajat – yliopistot, viihde ja kirjojen kustantaminen ovat voimakkaasti riippuvaisia ​​median tuesta tai sen puuttumisesta.
  COVID ja sen aiheuttama isku talouteen, taloudellinen sydänkohtaus, näyttää, ​​että kansakuntamme edessä on vakavampi haaste kuin koskaan. Vaara ei johdu tartunnasta vaan sen paljastamasta mädästä jossa olemme eläneet aina maamme perustamisesta asti. Juuri petos, huijaus, valehtelu, kristillisen uskon puute, moraalinen rappeutuminen, rikollinen sodan lietsonta ja sodat ovat antaneet meille luvan villiintyä.
  (The danger comes not from the infection, which now appears to be peaking, rather from the rot it is has laid bare, which has been festering for ages, going right back to the founding of our country. It is the fraud, the swindling, the lying, the lack of Christian faith, the moral decadence, the criminal, genocidal war-mongering that we have allowed to run wild.)

  Jos koskaan niin nyt on aika kansamme tietää totuus.

  Amerikkalaisten on aika astua eteenpäin ja toimia – jos emme tee niin, me ansaitsemme hyvin ne vankila seinät, joiden näemme hitaasti kasvavan ympärillämme – valtamedian puolustamat seinät.
  Mikään ei parane ellemme itse tee jotain ja tämä talouskriisi, jonka edessä olemme, tuo vain kurjan tuloksen.

  Siirryttyäni Venäjältä takaisin Amerikkaan 2 vuotta sitten olen työskennellyt rakentaaksesi organisaation, jolla on taloudelliset, inhimilliset ja fyysiset resurssit tällaisen operaation toteuttamiseksi. Meillä on nyt amerikkalaisten kannattajien vahva taloudellinen sitoutuminen tekemään juuri tämä, ja sitoumus todennäköisesti kasvaa. Tukeen ei kuulu toimituksen valvontaa minkä pidän kokonaan itselläni. Olemme myös rakentaneet loistavan joukkueen, jolla on kaikki mahdollisuudet kasvaa ja vahvistua.
  Totuus Valtaan on ensimmäinen yrityksemme ja työskentelemme vielä 3 lisä sivustolla.
  Totuus Valtaan -sivustolta löydät monia aiheita, joita olemme kehittäneet Russia Insiderissä vuosien varrella, mutta tärkeimpiä ovat seuraavat:
  1) taloudellinen oikeudenmukaisuus työväen ja keskiluokan amerikkalaisille
  2) voimakas kritiikki eliitillemme ja sille taloudelliselle ryöstölle, jolla he huijaavat meitä (ridiculous $1 Trillion military, a healthcare system which is essentially a shake-down operation, and financial market swindling.)

  Löydät uusimmat Totuus Valtaan otsikot Russia Insiderin oikeasta sarakkeesta yhdessä TTP-tiimin uusimpien twiittien kanssa.

  Amerikan ja maailman onneksi vaihtoehto media, vasen, oikea ja keskusta tuottaa edelleen hämmästyttävän määrän erinomaista raportointia, analysointia ja kritiikkiä, joka on paljon parempi kuin toivottomasti korruptoitunut ja kastroitu valtamedia.
  Ensimmäinen tehtävämme on tuoda lukijoille valikoima mielenkiintoisia artikkeleita. Tiimimme kasvaessa lisäämme alkuperäistä sisältöä.
  Jos pidät siitä, mitä Russia Insider on tehnyt vuosien varrella, voit olla valtava apu sanan saattamiseen. Seuraa ja lue Totuus Valtaan ja jaa, jaa, jaa artikkeleitamme.

  Lähiviikkoina olemme luomassa lahjoitusvaihtoehtoja, ja sinäkin voit auttaa tällä tavalla. Jos haluat nyt osallistua taloudellisesti, lahjoita Russia Insider -yritykselle, olemme kaikki yksi joukkue.
  Kannustan sinua osallistumaan myös kommenttiosioon.
  Toisin kuin Russia Insiderissä, jossa käytämme Disqusta, kolmannen osapuolen kommenttipalvelua, jota emme täysin hallitse, käytämme täysin itse omistettua. Toisin kuin Russia Insider -yrityksessä, jossa taloudelliset rajoitukset rajoittavat meitä, sitä moderoidaan alusta alkaen hyvin, ja trollit ja ongelman aiheuttajat poistetaan nopeasti. Suunnittelemme sitä, että siitä tulee arvokas julkinen foorumi korkealaatuiselle ja harkituille keskusteluille. Osallistumisesi sivustolle lisää sen tehoa.
  Olemme vasta aloittamassa, joten sivustolla on joitain virheitä. Korjaamme ne mahdollisimman nopeasti.

  Pyydän teitä (sinua) liittymään kanssamme puolustamaan totuutta. Jos me kansana epäonnistumme siinä niin Jumala hylkää meidät varmasti, ja sivilisaatiomme epäilemättä tuhoutuu.

  https://russia-insider.com/en/publisher-russia-insider-starts-general-news-site-truth-power-help-it-take/ri28503

  • ”Lähiviikkoina olemme luomassa lahjoitusvaihtoehtoja, ja sinäkin voit auttaa tällä tavalla. Jos haluat nyt osallistua taloudellisesti, lahjoita Russia Insider -yritykselle, olemme kaikki yksi joukkue….”

   Eikö VastaValkeakin voisi kehittää samanlaista lahjoitussysteemiä? Moni lukija varmaan mielellään lahjoittaisi silloin tällöin pienen summan mikä olisi vapaaehtoista tukea toiminnan kehittämistä ja laajentamista varten.
   Voisiko Toimitus harkita asiaa.

 16. Lehmillä on korvissaan EU-merkit. Ne on luetteloitu johonkin Euroopan laajuiseen kontrollilistaan. Koirilla on sirut. Ihmisellä on ollut seurantakoodi jo kauan kännykässä – sen avulla voi aina paikantaa kunkin ajankohtaisen sijoittumisen, vaikka puhelin olisi kokonaan sammutettu.
  Jumalaa leikkivien saartorengas on melkoisen helppo virittää. Veriveljeys merkitsee pahimmillaan yhteistä saalistamista kuten hirvimetsällä. Satanismi on suurin hupi ja kaipaus niille, jotka ovat myyneet sielunsa mammonalle. Kuitenkin he leikkivät ulospäin hyvinkin pyhää, kunnollista ja kelpo kansalaista. Musta ja valkoinen paavi samassa persoonassa – tämän ymmärtäminen on avain itsenäisyyteen ja omaehtoiseen ajatteluun. Soluttautuminen on tämän kaksinaamaisuuden ilmentymä. Voi sanoa, että ”he” ovat ryömineet kuin liskot kaikkiin organisaatioihin, yhdistyksiin ja instansseihin. Järjellä ei ole tällaisen toiminnan kanssa tekemistä. Paavikin hukuttaa ihmiset lämpöisellä tunteellaan uneen, joka kuitenkin on todellisuudessa painajaista.

  Riikan artikkeli on erinomaisen kattava kooste siitä, missä nyt mennään. Tehdäänkö Somalian ja Etiopian rajalla nyt ihmiskokeita kiinalaisten taholta? Uutispimento ja epävarmuus asiasta. Valery Pyakin viittasi tällaiseen.

  • Paavia ei Vatikaanissa enää ole vaan hänet siirrettiin toisiin tehtäviin Rooman piispaksi. Näin väittää ainakin Hans-Joachim Müller, jonka mukaan olemme jo ylhäältä tapahtuvan vallankumouksen loppuvaiheessa.

   Wo stehen wir heute

   https://youtu.be/jvuZD8SsBNE

 17. Edward Snowdenin mukaan kaikissa Windovs ohjelmissa on NSA:n mentävä aukko. Siitä pääsevät myös virukset sisään. NSA:n vakoilutoiminta kattaa kaiken viestinnän ja Google on tärkeä alihankkija. Ts. isoveli on tiennyt kaiken jo kauan aikaa.
  USA katsoo, että se on poikkeuksellinen valtio, jolla on oikeus alistaa muut maat pakotteilla ja sotilaallisesti, jos ne eivät tottele sitä. Suomen herratkin ovat näiden saatananpalvojien satimessa.

 18. Kiitos Riikka mahtavasta jutusta ja analyysistä linkkeineen!
  Ei moni kykene moiseen, ellei ole vapaalla arjen askareistaan (oravanpyörä, velka jne – you know) ja hiffannut maailman valtarakenteet ja omaa kykyä analysoida.
  Toimittajat valtamedian palkkalistoilla noin yleensä: – Laajasalon viestintäkoulussako peruskoulun pohjilta oppii maailmantähdeksi? Vertaillaanko junnuja usein NHL-tähtiin ja ns.oikeaan asiaan omistautumiseen, joka tässä tarkoittaa oikeasti tutkivaa journalismia.

  Just nyt minä haluaisin ”tuhatkunta Riikkaa” mediaan töihin avaamaan meille kiireisille ex-kokoomusporukan ”bisneskatalyyteille” ja muille systeemihaahuilijoille asioiden laitaa. Ei se tietenkään etene, koska valtameedion toimituksen pikku-päälliköillä on ohjeet esimiehiltään sekä rekrytointiin että julkaistaviin juttuhin.

  Näin sitä sitten päänsärky meillä havahtuneilla ja ehkä viisailla ei ainakaan lopu ihan heti…

  • Nopea lisäys: Laajasalon koulu ja muut vastavat ei tuhoa ihmistä täysin, jos ihminen siellä osaa ajatella laatikon ulkopuolelta, eikä vaan esimiehen käskyjen mukaan. Ennen ja jälkeen koulun, please…

  • Kiitos Juuso kiitoksista. Alleviivaan tässä nyt samantien, että en tee tätä yksin. En tiedä, kiinnitittekö huomiota asiaan mutta virallisten lähteiden ohella käytin paljon afrikkalaisia lähteitä, ja niistä ylivoimaisesti parhaat ja perusteellisimmat, analyyttisimmat, taustoitetuimmat ja lähdeviitatuimmat olivat afrikkalaisten vaihtoehtomedioiden artikkelit.

   Ja he tekevät tiedottamista oman henkensä uhalla. Rispektiä heille, kanssaihmiset: he riskeeraavat kaiken etsiessään tosiasioita, jakaessaan tietoja ja pyrkiessään kohti reilumpaa maailmaa.

   Alleviivaan myös, että Te, kanssakommentoijat, olette osa tätä totuutta etsivää ryhmää. Te tuotte nähtäväkseni materiaalia, Te kerrotte kommenteissa mitä olette löytäneet, mitä siitä ajattelette, ja siitä keskustellaan.

   Joten Te teette tätä kanssani. Älkää vähätelkö omaa osuuttanne, vaikka minun artikkelini on ”otsikko” jonka alle lisäätte omia havaintojanne, avaatte uusia näkökulmia.

   Lausun Teille omat kiitokseni vuosien mittaan saamastani tiedonhankinta-avusta: Kiitos!

   Useampi silmäpari näkee aina enemmän kuin yksi. Joten jatketaan.

   • Nuo ovat hyviä ja tärkeitä ajatuksia joista on helppo olla samaa mieltä.
    Jees-jees-kerhot ovat vaarallisia kun niissä usein tyhmyys tiivistyy eikä synny uutta.

    Ron Unz sanoi kerran kun häntä ahdasmielinen kommentoija arvosteli jonkun artikkelin pääsystä sivustolleen että se on siellä siksi että se sopivasti ja hyvällä tavalla ärsyttää ja herättää ajattelemaan ja keskustelemaan.

 19. ”…Etiopian –- joka on Kiinan kaltainen valvontayhteiskunta yksipuoluejärjestelmineen…”

  Älä sano noin Riikka, joku Kiinaa varauksettomasti, taukoamattomasti vailla kritiikin häivää ylistävä politrukki ja tämän lukuisat yhtä kritiikittömät myötäilijät voivat hermostua!

  Nykyinen kommunistis-teknokraattinen, tekoälyn ja robotiikan mahtimaa ja niitä ihmisten orwelilaiseen alistamiseen ja sortamiseen käyttävä, vailla omaatuntoa oleva psykopaatti-klikki jättiläisvaltio-diktatuurin johdossa saa kiittää valta-asemastaan hyvällä syyllä ihmiskunnan arkkivihollisiin luettavaa illuminati-banksteri Rockefelleriä ja tämän perustamaa Trilateraalista komissiota:

  ”“The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and COMMUNISM under the same tent [siis KUTEN KIINASSA], all under their control. … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and incredibly evil in intent.” ~ Larry P. McDonald, U.S. Congressman, 1976, killed in the Korean Airlines 747 that was shot down by the Soviets,
  in “Introduction” to The Rockefeller File, by Gary Allen (1975)

  ”Bilderbergien päämäärä on uusi maailmanjärjestys, New World Order (NWO), jossa on yksi valuutta, yksi armeija, yksi pankki ja yksi talousalue. Tarkoituksena on keskittää poliittinen, taloudellinen, intellektuaalinen ja uskonnollinen valta yhden maailmanhallinnon alle. Siirtyminen toteutetaan asteittain yhdistämällä pieniä alueita suuremmaksi, kuten Euroopan valtiot Euroopan unioniksi, USA, Kanada ja Meksiko Pohjois-Amerikan unioniksi ja Aasian maat Aasian unioniksi.”
  Euroopan unionin valmistelu laitettiin alulle 50-luvun Bilderberg-kokouksissa. Lord Rothschild ja Laurence ROCKEFELLER valitsivat 100 vaikutusvaltaisinta elitistiä integroimaan Euroopan – ei suinkaan muodostaakseen mielekkäämmän tulevaisuuden tavalliselle kansalaiselle, vaan tehokkaammin toimivan valvontakoneiston ja kaiken alistamisen talouden ylivallalle.
  … Lopullisena päämääränä sillä [bilderbergeillä] on alistaa koko maailma yhden hallinnon alaisuuteen. Tässä uuden maailmanjärjestyksen hirmuvallassa ei ole keskiluokkaa, vaan vain eliitti [kuten superrikkaat oligarkit] ja sitä kuuliaisesti palvelevat köyhät alamaiset, joiden elämä on läpikotaisin kontrolloitua huipputeknologian valvomassa poliisivaltiossa [juuri KUTEN JO KIINASSA]. – ”Kirjaesittely / Tomi Ahola: DANIEL ESTULIN: The True Story of the Bilderberg Group (2007)”,
  https://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html?PHPSESSID=4akjpbmei5bp3a6kf4c2dvupp3#msg1783220

  Rockefellerien saavutuksiin voidaan lukea myös varsinkin läntisissä maissa valtavirtaa oleva allopaattinen lääketetiede, ”business with disease”:

  ”THE ALLOPATHIC MEDICINE RACKET 1 (MEDICAL MAFIA, BIG PHARMA)”,
  http://www.whale.to/a/allopathy_h.html

  ”Western Medicine is Rockefeller Medicine – All The Way”,
  https://thefreedomarticles.com/western-medicine-rockefeller-medicine/

  Ks. myös tutkijalääkäri Matthias Rath’in artikkeli ”The Laws of the Pharmaceutical Industry”,
  https://www.dr-rath-foundation.org/2017/08/the-laws-of-the-pharmaceutical-industry/

  • Em. Daniel Estulin kijoitti bilderbergejä koskevan teoksensa runsaat kymmenen vuotta sitten, jolloin tekoälyn ja robotiikan soveltaminen olivat vielä lapsenkengissä nykyisen mittapuun mukaan.

  • Varmaan kaikki täällä sinun kommenttejasi lukevat ovat havainneet tuon idän pelkosi jonka pohjalta et näe mitään hyvää Venäjässä ja Kiinassa vaan toistat tuota ’The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and COMMUNISM under the same tent [siis KUTEN KIINASSA], all under their control’.
   Siis että Kiina olisi se ’Rokken’ mallimaa.
   Et ole ainakaan minua onnistunut vakuuttamaan siitä että näin olisi. Itse näkisin mieluummin toisin eli että kommunismin opit ovat levinneet Kiinaan samaa tietä kuin aikoinaan Venäjälle.
   Venäjä on ne aika hyvin selättänyt eikä minusta Kiinaakaan voi pitää NL:n kaltaisena kommunistisena polisiivaltiona vaikka onkin kommunistis-teknokraattinen, tekoälyn ja robotiikan mahtimaa. Kaiken järjen mukaan Kiinan pitäisi olla NL:n kaltainen takapajula jos se olisi sitä mitä NL oli aikoinaan ennen luhistumistaan mutta nyt Kiina kuitenkin on menestyvä ja jopa maailman talouden veturi.
   Eli jokin siinä anglo-sionistisen mafian Kiina propagandassa mättää.
   Toisaalta Kiina ei oppejaan ja elämäntapojaan muille tyrkytä joten miksei sen voisi antaa elää rauhassa kun ei ole muille häiriöksi kuten ovat nämä läntiset mafia veljet jotka stä piirittävät.
   Veljeni kävi Kiinassa jossa oli muutamia viikkoja ja sanoi että se oli yksi parhaista matkoista mitä on tehnyt. Ehkä meidänkin kannattaisi tehdä samoin niin olisimme paremmin perillä maan asioista kuin nyt mafia-veljiemme propagandan aivopeseminä.

 20. Näinhän varsinkin johtavat joukkoharhautusmediamme Brysselin Pravda ja Yle antavat ymmärtää:

  ”SALALIITTOTEORIAT JA UUSNATSIT UHKAAVAT, JOTEN PAREMPI LUOTTAA VAIN VALTAMEDIAAN
  Valtamedian julkaisemat perinpohjaisilta näyttävät jutut salaliittoteorioista ovat useimmiten osoitus epäilystä oman propagandan voimaan. Median vaikuttavuutta seurataan tarkkaan ja jos näyttää siltä, että joihinkin uutisiin suhtaudutaan perustellulla epäilyllä, yritetään tätä kritiikkiä mustamaalalta. Kyse on ”edistyksellisten voimien” tavaramerkiksi tulleesta valheen projektiosta, joka tunnettiin hyvin jo Neuvostoliiton alkuvuosilta. Näiden valheiden koodisanoja ovat nykyään ”valeuutiset”, ”infromaatiovaikuttaminen” ja ”salaliittoteoria”, joista viimeksi mainittu on järein keino kompromettoida vasta-argumentit.

  Virallisen selityksen mukaan salaliittoteorioista ovat vastuussa lähes poikkeuksetta pahantahtoiset hämärätahot, äärioikeisto ja muut ”demokratian vastaiset” veneen keikuttajat. Vastaavasti valtamedialla on vastaansanomattomasti aina puhtaat jauhot pussissa, sillä eihän sillä ole mitään intressiä vehkeillä tavallisia kansalaisia vastaan. Tässä hermeettisesti suljetussa tulkintamallissa todisteet valtamedian epärehellisyydestä on looginen mahdottomuus, joten syytösten esittäjän täytyy olla valeuutisten ja salaliittoteorioiden levittäjä.

  On päivän selvää, että valtamedia jättää suurille massoille kertomatta osan maailman asioista. Tässä ei ole mitään ihmeteltävää saatika salaliittomaista, koska aika ja mediatila ei yksinkertaisesti riitä kaikkien seikkojen ja tulkintojen esille tuomiseen. Tämä ei silti poista sitä tosiasiaa, että hallitsevat läntiset ”liberaalit” tiedotusvälineet jättävät systemaattisesti kertomatta tiettyjä asioita ja tulkitsevat eräitä ilmiöitä määrätyn agendan mukaisesti.

  Oma lukunsa on piilosensuuri, jota harjoittavat johtavat sosiaaliset mediat. Esimerkiksi Facebook harjoittaa systemaattisesti varjobannausta niitä sivustoja kohtaan, jotka kritsioivat globalismia. Myös Yle Watch on tällaisen kieron näkyvyyden eston kohteena.

  Lähes koko maailmaa koskettanut koronvirusepidemia on jättänyt paljon avoimia kysymyksiä, joihin valtamedia ei ole syystä tai toisesta halunnut antaa kunnollisia vastauksia. Johtavat tiedotusvälineet ovat kavahtaneet tätä tervettä epäilyä ja tiedonjanoa, jonka vuoksi ne ovat ryhtyneet vastahyökkäykseen raivatakseen massojen mielistä tilaa ”viralliselle totuudelle” (Pravda). Suomessa tätä häikäilemättömän yksisuuntaista informaatisotaa käy Yle pitkässä agendauutisessaan Kaiken takana ovat taas liskoihmiset – Miksi korona kiehtoo salaliittoteoreetikoita ja miksi villeimpiinkin salaliittoihin uskotaan?

  Jutun retorinen arsenaali nojaa pitälti salaliitoista tehtyihin argumentatiivisiin olkiukkoihin, jotka on helppo kumota. Näiden marginaalisten hörhöteorioiden esiin tuomisen tarkoitus on tietenkin langettaa varjo myös niille empiirisiin todisteisiin perustuville kysymyksille, joista media ei halua keskustella:…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2020/04/salaliittoteoriat-ja-uusnatsit-uhkaavat.html

  • Salaliittokeskustelu käy tärkeäksi juuri tällaisina aikoina, jolloin median joko tietoisesti tai tiedostamatta omaksuman tiedotusstrategian voidaan olettaa ajavan erityisintressiryhmien etua. Suomessa klassinen esimerkki on suhteemme Venäjään. Lähes kaikki valtavirtainen tiedottaminen on hyvin negatiivis-sävyistä ja epäluuloja herättävää. Itse olen jo niin vanha, että muistan myös suomettumisen ajan tiedottamista, joka oli läpinäkyvän valheellisen positiivista ja ylisti virallista Neuvostoliittoa eikä tuonut esiin kommunistisen järjestelmän puutteita, vaikka kansa oli niistä hyvinkin tietoinen.

   Korona-asiassa on nyt hyvin tärkeää pohtia kaiken tämän – mielestäni vastuuttoman – paniikin lietsonnan ohessa välitettävän virallisen narratiivin mahdollista kytköstä jonkun erityisintressiryhmän agendaan. Tuo ryhmä ajaa omia etujaan levittämällä tiettyjä uskomuksia yleiseen tietoisuuteen. Itse en voi suoralta kädeltä hyväksyä nyt lanseerattuja ajatuksia siitä, että koko epidemologian oppiala on mennyt uusiksi uuden vaarallisen virusperheen myötä ja että yhteiskuntien on nyt aivan täydellisesti muututtava toisenlaisiksi. Tietyt ryhmät eivät kertakaikkiaan halua, että kaikki palaisi entiselleen. Eräs vaarallinen väite on, että oireeton tai oikeaoppisesti hoitamaton ihminen voi olla tehokas tartunnan levittäjä. Tällaista ei pitäisi uskoa ennen kuin asiasta on olemassa pitävää tieteellistä näyttöä ja puolueetonta tutkimusta. Tuolla väitteellä yhteiskuntamme voidaan perustellusti muuttaa totalitaristisiksi valvontayhteiskunniksi, jossa terveysteknologisille antureille ja seurantajärjestelmille luodaan tarve ja niiden käytölle lainsäädäntöä ohjaava perustelu. Asian vakavuuden vuoksi järjestelmät pakotetaan kaikkien nieltäviksi ankarien rangaistuksien uhalla. Massapsykologian avulla kansalaiset saadaan vaatimaan itselleen tuollainen järjestelmä, jossa he itsekin voivat toimia stasimaisina keskinäisvalvojina. Tällöin siirrytään pysyvään poikkeustilaan.

   Vaikka em. väitteessä olisi perääkin, niin kannattaisi silti miettiä sitä, että siedetään taudin leviämisen tuottamaa riskiä ja sallitaan kulkutaudin nurjertuminen joukkoimmuunin kehittymisen tai muiden luonnollisten mekanismien myötä. Epidemiat tulevat ja menevät ja ne aina myötävaikuttavat tiettyjen ihmisryhmien menehtymiseen. Me teemme nyt luonnollisesta ilmiöstä perustelun ihmiskunnan orjuuttamiseen valvontateknologian alaisuuteen ja muutamme peruuttamattomasti sosiaalisen kanssakäymisen muotoja.

   Koronaan liittyy kaikenlaista hämärää. Esimerkiksi ’Event 201’- pandemia-harjoitus ei ole salaliittoteoria, vaan harjoituksen materiaali on julkisesti nähtävillä ja tiedossa ovat sen pahamaineiset järjestäjät eli Bill ja Melinda Gates’ien säätiö, Rockefeller-säätiö sekä World Economic Forum. Kaikilla näillä on valtava motivaatio ulottaa kaikkialle kattava valvontateknologia väestöjen terveyden hallintaan ja muuhun kontrollointiin sekä mieltymys massarokotteisiin ja väestöjen rakenteen hallintaan eugeniikan motiivein.

   Huonoja salaliittoteorioita on olemassa pilvin pimein ja niitä kernaasti tuodaan esiin, kun halutaan tehdä salaliittoja tutkivat naurunalaisiksi. Yksi tärkeä asia salaliittojen suhteen on, että ne esitetään hypoteeseina, joiden todennäköisyyttä sitten tutkitaan mm. erilaisin skenaarioiden avulla. Liikutaan siis sumealla alueella ja yleensä täyden varmuuden saaminen on mahdotonta. Ne, jotka julistavat salaliittoja varmoina totuuksina, ovat ”skenelle” erittäin vahingollisia ja kuuluisivat uskonnollisten hurmosliikkeiden piiriin. Silloin ollaan rakastuttu liikaa johonkin teoriaan. Esimerkiksi nyt ovat liian monet liikaa rakastuneet teoriaan korona-viruksen ennenäkemättömän tappavasta vaarallisuudesta eivätkä vaadi sille pitävää näyttöä ja todisteita. Teorian pätevyys pitää tutkia sillä, kuinka hyvin se selittää havaittuja ilmiöitä ja pitää myös tarkasti havaita teoriaa kumoavat seikat. Prosessi muistuttaa tieteellistä metodia, mutta koska pitävien havaintojen äärelle ei päästä (esim. bilderberg-kokouksiin), pitää tyytyä epäsuoriin havaintoihin ja todennäköisyyksiin varmuuden sijasta.

   • “Social distancing and lockdown is the absolutely worst way to deal with an airborne respiratory virus”
    **–”Sosiaalinen eristäytyminen ja sulkeutuminen ovat ehdottomasti pahin tapa käsitellä ilmassa leviävää hengitystievirusta”
    Journeyman Pictures sits down with Prof Knut Wittkowski to discuss lockdowns, social-distancing and the best way to handle the spread of a new disease.

    The Interviewee: Professor Knut Wittkowski was head of The Rockefeller University’s Department of Biostatistics, Epidemiology, and Research Design for 20 years.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=205370

   • Salaliittoja on ollut ja niitä on juonittu iät ajat, jotta totuus ei pääsisi esille. Näin pääsiäisenä tulee mieleen hyvin merkittävä salaliitto Raamatusta, kun Herraamme Jeesusta Kristusta, Totuutta vastaan tehtiin salaliitto, jotta hänet saatiin ristiin naulittua. Samat tahot jotka jo tuolloin juonivat salaliittoja, juonivat niitä tänäkin päivänä. Eli ei mitään uutta auringon alla.

   • Asiaa, Jonsse!

    Moni tajuaa oitis, että taloudellinen motiivi on vahva Plandemia-kohotuksessa kun perehtyy WHO:n rahoitukseen. On tehty monenkeskinen etujen ajamis-sopimus takahuoneissa ja verkottumalla, siis ”salaliitto” omaksi eduksi.

    Joku uskaltautuu miettimään, millaisia etuja globaali kontrolli tuottaisi: voidaan esim. pakkomyydä terveystuotteita, joita ihmiset eivät halua ostaa.
    Jättäisikö bisneshenkilö painostamatta hallituksia, olisi valehtelematta, jos saavuttaisi mielettömän kokoisia taloudellisia etuja?

    Taloudellinen ylivoimaa tuo poliittista ja muuta valtaa tullessaan.

    Jättäisikö joku ”salaliittolematta” jos voisi saavuttaa kaiken tuon?

 21. Muistakaa mitä esi-isämme; pappamme tekivät ; pelastivat Suomen uskollaan.

  Älkää pelätkö niitä, juotka tappavat ruumiin; pelätkää niitä jotka tappavat sielun…

  Siis ketään täällä ei kirjoittaisi peläten kuolemaa TOTUUDEN paljastamisen tähden; mutta kansaa kohtaan rikoksia tehneet pelkäävät TOTUUTTA.

  Kun me kuolemme tulevat polvet pitävät totuuden liekkiä yllä; se ja vain se on meidän tehtävämme .

  Pitkästä aikaa näemme kuinka he ( rikolliset päättäjät ) pelkäävät TOTUUTTA enemmän kuin koskaan.

  He ovat tehneet rikoksia rikosten perään ja myyneet Suomen pala palalta; mutta unohtivat että Suomen kansan sisu ja sielut eivät ole myytävinä .

  Jälleen kerran: Julkinen rikosilmoitus valtiopetoksista: Suomen ”perustuslain” 118 §:n kastijärjestelmän luominen oli viimeinen virhe Suomen ”päättäjiltä”; kukaan ei voi tarpeelliseksi tätä pykälää selittää: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Ei julkisen ”lainsäädäntötyön” salaaminen onnistu ikuisesti; kansalaiset valoa näkyy jo seuruuriputken päässä.

  archive.today/kimmoleaks.fi

  Jo 9.12. 2005 jätin Syyteilmoituksen Valtakunnnasyyttäjänvirastoon lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi Lapsia; hetero-aviomeihiä ja pienyrittäjiä kohtaan … se on yhä tutkimattomana ajankohtainen ….

  Iltalehti 17.4. 2012 ”Eduksunnassa muihii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata.

  Pienyrittäjien oamisuutta siis eduksunta varasti 3 miljardia ”lailla 444/2012”

  Mutta miksi ? Iltalehti 19.2. 2012 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.”… Puolueille ei maksettu rahaa turhaan. Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä” .

  Paljonko se raha helpottaa vankilassaoloa valtiopetoksista ?

  Jokainen allekirjoittakoon adressin Suomen pelastamiseksi, kiitos ?

 22. “Virus oli korsi, joka katkaisi kamelin selän”. Miljoonat ja miljoonat ihmiset, nuoretkin, elävät sairauden kanssa. Pitääkö heidän nyt antaa kuolla kulkutautiin, joka olisi pysäytettävissä ja pitkälti hoidettavissakin. Tämä vain siksi että asiasta ei saa puhua koska globalismi-eliitti hyötyy siitä. Asia on kyllä juuri päinvastoin. Jos tauti olisi pysäytetty tehokkailla toimilla ja käytetty kaikki mahdolliset lääkkeet, mitään paniikkia ei olisi syntynyt. Juuri lääkityksen estäminen ja siten epätoivoisen tilanteen luominen on parasta mitä globalisti-eliitti voi toivoa. Nyt tarvittaisiin toivoa. Sitä ei saada vahättelemällä tautia normi-flunssaksi. Mitä esim. Etelä-Korea on tehnyt että tilanne siellä on hyvä? Enta Saksa? Ero kuolleitten ja parantuneitten määrissä, suhteellisissa ja absoluuttisissa, on valtava esim. Italiaan verrattuna.

 23. Olen lukenut vuosia Vastavalkeaa ja pitänyt yleensä sen jutuista ja ollut useimmiten samaa mieltä.
  Tässä ketjussa liikutaan monissa kirjoituksissa paikoittain aivan oudoissa sfääreissä. Joku raja sentään..
  Pientä itsekritiikkiäkin olisi hyvä harrastaa.

  • Ymmärrän pointtisi. Itse en silti lähtisi keskustelua tukahduttamaan koska ikinä ei voi tietää missä asiayhteydessä joku lausuu jotakin, joka loksauttaa jonkin puuttuvan kytköksen paikalleen.

   • En missään tapauksessa tarkoittanut keskustelun sensurointia tai tukahduttamista.
    Päinvastoin oikeastaan. On hienoa, että asiat rönsyilevätkin ja tosiaankin sieltä voi löytyä jotain uutta näkökulmaa itsellekin.
    Tarkoitin lähinnä sitä, että kirjoitus, sisältäessään isoa liioittelua tai selvää valhetta, menettää makunsa, vaikka olisi muuten hyvä.

    • Ahaa, hyvä että selvensit.

     Minäkin selvennän: artikkelin pointti on taloudellisen edun hankkiminen itselle käyttäen taloudellista valtaa itseä hyödyttävien päätösten vivuttamiseen (vaalikampanjarahoitetuilta) poliitikoilta; edunsaajaryhmien verkoston valta meidän muiden elämään.

     Siru on sitä tyrkyttävien tahojen patentoitu tuote, mikä tarkoittaa isoja tuloja patentin haltijoille, tuotteen valmistajille (jotka monasti sirupatentin haltija omistaa) ja kun sen istutus hoidetaan toisen oman myyntituotteen (rokote) avulla, ovat voitot entistä suuremmat.

     On siis ollut kannattavaa investoida isojakin summia Maailman terveysjärjestöön, joka ohjeistaa maailman maita terveysasioissa, koska kun WHO kerran antaa käskyn globaalisti rokotekampanjasta (siruineen), saa myytyä samalla kertaa kahta omaa patentoitua tuotetta valtavassamittakaavassa, ja maksukin tulee, koska se on julkisen rahoituksen vaativaa, budjetoitua terveydenhuoltoa.

     Samalla saat myytyä omistamiesi yritysten (patentoituja) datankeruu- ja hallintajärjestelmiä, joita kaikki maailman maat joutuvat ostamaan ”edistyneen, digitalisoidun terveydenhuollon” nimissä, joka idea on poliitikoille myyty WHO:n kanssa yhteistyötä tekevien konsulttitoimistojen (kuten McKinsey ja PriceWaterCoopers) toimesta. Pääset taas tienaamaan.

     Jatkomyyntiä saadaan ko. ohjelmien ohjelmistopäivityksistä, viruksen torjuntaohjelmista ymv. vastaavasta — joihin sinulla hyväveliverkosto -kumppaneidesi kanssa sattuu olemaan patentit.

     Ok?

     • Samalla saat haltuun maailman kaiken terveysdatan, jonka perusteella konsulttiarmeija alkaa myydä ”räätälöityjä” palveluja ja kaikenlaisia ”innovatiivisia” oheistuotteita sekä hallituksille että suoraan väestölle.

      Verkostovaltaasi voit käyttää esimerkiksi siten, että vakuutusyhtiöt asettavat vakuutuksen saamisen ehdoksi sirun ottamisen, mikä varmistaa maksimaalisen suuren (valvottavissasi olevan) asiakaskunnan.

      Mitä useammanlaisia tuote- ja tuotantoketjuja erilaisine riippuvuussuhteineen saat rakennettua, sen tuottoisampaa se on sinulle ja kanssasi yhteistyötä tekeville.

      Ok?

     • No en kyllä tarkoittanut sinun kirjoitustasi!!!!
      Anteeksi, että sait väärän käsityksen.
      Lähinnä olin pettyntyt erääseen kommentoijaan. johon olin tottunut luottamaan. Tästä tuohtuneena kirjoitin sitten mitä kirjoitin.
      Tuohtumus on jo ohi mennyttä.

  • ärjykarju, en ole pahastunut joten ei syytä anteeksipyyntöön. Asiat — varsinkin väärinkäistykset — on aina hyvä selvittää. Hyvä että tuohtumus on mennyt ohi 😀

 24. Kun on pitempään kirjoitellut ja seurannut kommentointia niin joutuu toteamaan että paljon on meidän elämäntapamme arvostelijoita.
  Suurin osa heistä on jäänyt eräänlaiseen ’kriitikon nalkkiin’, kriitikon joka kyllä näkee vääryyden ja tuo sen julki mutta ei mieti sen enempää mistä vääryys ja pahuus syntyy … mikä sitä tuottaa ja miksi tuottaa.
  Erityisen voimakkaana tuo kriittisyys näyttää kohdistuvan Itää kohtaan joka koetaan kommunistisena ja vapauden tukahduttavana vaikka vapautta tukahdutetaan koko ajan voimakkaasti meillä.
  Ja mitä kommunismiin tulee niin kuuluuko siihen vapauden tukahduttaminen lainkaan jos se ymmärretään siten että KANSA eikä vain pieni osa kansaa omistaa valtion ja valtio joka on kansa omistaa kaiken. Haluaisiko ja voisiko kansa silloin kieltää vapauden itseltään tai kahlita itsensä häkkiin?
  Voisiko (haluaisiko) eduskunta, joka olisi (toisin kuin nyt) koko kansan ääni ja tahto tiivistettynä, tukahduttaa kansan vapauden? Minun on vaikea kuvitella sitä mitenkään mahdolliseksi.
  Jos taas oletetaan että koko ihmiskunta omistaa maapallon niin merkitseekö se vapauden tukahduttamista ja jos on niin kenen vapauden se tukahduttaisi? Oman vai kapitalistin ja Illuminaatin vapauden?
  —-
  Laurent Guyenot, eräänlainen älyn ja moraalin huipentumaa edustava mies, jonka itse olen nostanut jalustalle sen kulttuurimme suuren joukon keskellä jonka pitäisi edustaa sivistystä mutta josta todellisuudessa suuri osa on myynyt itsensä rahalle ja ihmiskunnan vihollisille, kiinnostui wtc tornien tuhosta insinööritiedon pohjalta.
  Kun hän ymmärsi ettei virallinen teoria kestänyt totuutta nykyisen insinööritiedon pohjalta arvioituna niin hän siirtyi seuraavalle portaalle ja alkoi kysyä miksi jonkun tahon piti toteuttaa tällainen isku.

  Kun hän ymmärsi mikä taho oli kyseessä niin seuraava kysymys oli miksi heidän piti niin toimia. Kuka kehotti tekemään tällaista ja miksi. Kun hänelle selvisi ettei ollut ketään ulkopuolista kehottavaa tahoa vaan kehotus tuli sisältä joidenkin omasta pääkopasta, niin oli selvitettävä miksi joidenkin pääkoppa kehotti tällaiseen.
  Niin hän lopulta päätyi tutkimaan juutalaista uskontoa ja sieltä vastaus löytyikin ja sen voi lukea hänen kirjastaan From Yahweh to Zion.
  https://www.amazon.com/Yahweh-Zion-Jealous-Promised-Civilizations/dp/0996143041/ref=tmm_pap_swatch_0?_encoding=UTF8&qid=&sr=
  —-
  Jos LG olisi vain jäänyt toteamaan etteivät tornit voineet romahtaa niin kuin on virallisesti esitetty eikä jatkanut omaa loogista päättelyä ja tutkimustaan aina ’pohjaan’ tai perimmäisiin syihin asti niin maailma saisi edelleenkin vain ihmetellä tapahtumaa ja elää siitä virallisesti syyllisiksi tehtyjen ’terroristien’ vihassaan ja totuus tapahtumasta jäisi ikuiseksi mysteeriksi tai valheiden pesäksi kuten niin moni muukin tapahtuma (esim. Ranskan vallankumous, jota LG on tutkinut) on jäänyt ja kuten uhkaa käydä nyt korona viruksenkin kanssa.
  ——-
  https://www.amazon.com/Our-God-Your-Too-Chosen/dp/295717040X/ref=sr_1_3?keywords=laurent+guyénot&qid=1581339009&sr=8-3
  ——–
  LG: One obvious reason is that Marx was not Jewish: he had been baptized a Lutheran at the age of six. Yet to claim that baptism had washed away all traces of Jewishness would be absurd, and particularly ironic in the case of a person who insisted that religion was an inessential part of Jewishness (as we shall see).

  My purpose here is to examine Marx’s contribution to Jewish empowerment, and, ultimately, to the historical movement toward Jewish global domination that made a major breakthrough a century exactly after the Communist Manifesto (1848).
  I must say in preamble that the question is not: Did Marx deliberately conspire with other Jews to advance the Jewish global agenda, while pretending to emancipate Gentile proletarians?
  Jewishness doesn’t necessarily work that way. It could be defined as the inability to distinguish between the interest of peoples, and the interest of the chosen people, between what is good for mankind and what is good for the Jews.

  As a rule, Jews who believe they are working for the salvation of the world while thinking Jewishly are advancing Jewish power one way or another. This applies, of course, to Jewish thinkers who believe that Jews have a mission to guide mankind toward perpetual peace, like Theodore Kaufman, who in 1941 believed that the first step to that goal was to “sterilize all Germans” (his interview with the Canadian Jewish Chronicles), or like David Ben-Gurion, who in 1962 believed that the next step was to make Jerusalem the “seat of the Supreme Court of Mankind, to settle all controversies among the federated continents, as prophesied by Isaiah.”[1]
  But it also applies to Jewish thinkers who do not publicly identify as Jews and are even critical of Jews, yet whose worldview is profoundly biblical, that is, both materialistic and prophetic. It is a question of inherited cognitive pattern, rather than deliberate intention. That being said, in Marx’s case, there is evidence of intellectual dishonesty, concealment and deception, as we shall see:
  https://www.unz.com/article/karl-marx-and-jewish-power/

  • Laurent Guyénot

   Après une formation d’ingénieur à l’École nationale supérieure de techniques avancées, Laurent Guyénot a étudié l’histoire biblique à New York puis a mené des recherches en histoire des religions, à Paris. Il est déjà l’auteur de La lance qui saigne. Métatextes et hypertextes du « Conte du Graal » de Chrétien de Troyes (Champion, 2010). Plus récemment il a écrit La Mort féérique – anthropologie du merveilleux XII – XVème siècle (Gallimard, 2011) – ”I was born in France in 1960. I originally earned a degree in engineering (Ecole Nationale Supérieure de Techniques Avancées), which proved useless for the brief career in pottery that I then undertook. I am now teaching English in high school. In 2008, I completed a PhD thesis which I then turned into two books, La Lance qui saigne (The Bleeding Spear) and La Mort féerique (Fairy Death), both dealing with tales and legends of immortal heroes and restless ghosts in medieval romance.” (Laurent Guyénot)
   #
   JFK: Guyénot’s book ’JFK-9/11’ assembles the most significant and well-documented “deep events” of the last fifty years into a coherent narrative of the “deep history” of the United States and its sphere of influence. The result is both a concise introduction for newcomers, and an insightful perspective for informed readers. – Relying strictly on documented evidence and state-of-the-art JFK and 9/11 research, the book cuts through the layers of government and mainstream media lies, to expose the hidden powers at work in the Empire’s underground foreign policy. It documents the role of undercover and paramilitary operations, psychological warfare and disinformation campaigns, and above all false flag terror, in the course of world politics since the beginning of the Cold War, and increasingly since September 11th. – The book is divided in two parts: the first deals with the underlying forces of the Cold War, the second with the driving forces of the War on Terror. The period investigated begins just before November 22, 1963 and peaks on September 11, 2001, the two deep events that weigh most heavily on the unfolding of American and world history. The author highlights their structural similarities, examines how one made the other possible thirty-eight years later, and follows the underlying thread leading from the one to the other, in the hope of anticipating and circumventing future atrocities.

   Guyénot writes: “..evidence against Israel in John Kennedy’s assassination gains more weight when put into perspective with incriminating elements in the assassination of John’s brother Robert on June 6, 1968… How else can we explain the fact that the patsy accused of the crime, Sirhan Sirhan, was this time a Palestinian young man allegedly motivated by his hatred of Israel?” (Sirhan’s confessed hypnotherapist, Dr. Sydney Gottlieb, was a Jewish Zionist.)

   Postscript: One new item of evidence implicating Israel in the JFK assassination: The recently-declassified Israeli transcripts of Golda Meir’s terrified warning to fellow Israeli leaders that Ruby (née Rubenstein) had been caught, and that the Americans might “turn the world upside-down and investigate the issue to the end.” Ex-Mossad whistleblower Roy Tov paraphrases Golda’s message: What Golda clearly said to her Hebrew speaking audience was “Ruby is alive, Oy vaaboy if we get caught!” (KB 20.11.2013)
   #
   11.9.: While Israel’s role in the destabilization of the world post-September 11 is becoming increasingly clear, the idea that a faction of Likudniks, aided by their allies embedded in the U.S. State apparatus, are responsible for the false flag operation of September 11 is becoming more difficult to suppress, and some individuals have the courage to state so publicly. Francesco Cossiga, President of Italy between 1985 and 1992, declared on 30 November 2007 to the daily Corriere della Sera: “From areas around the Palazzo Chigi, nerve centre of direction of Italian intelligence, it is noted that the non-authenticity of the video is supported by the fact that Osama bin Laden in it ’confessed’ that Al Qaeda was responsible for the 9/11 attack on the Twin Towers in New York. However, all of the democratic areas of America and of Europe, with the Italian center-left in the forefront, now know full well that the disastrous attack was planned and executed by the American CIA and Mossad with the help of the Zionist world to falsely incriminate Arabic countries and to persuade the Western Powers to intervene in Iraq and Afghanistan [1].” Alan Sabrosky, former professor at the U.S. Army War College and the U.S. Military Academy, did not hesitate to proclaim his belief that September 11 is a ”classical operation orchestrated by Mossad” carried out with accomplices within the United States government, and his voice has been forcefully echoed by some U.S. Army veterans sites who are disgusted by the vile war that they were forced to wage on behalf of the September 11 lie or that of the weapons of mass destruction of Saddam Hussein [2].
   (LG 10.7.2013)
   ———-
   [1] Original article in Italian: ”Demystifying 9/11: Israel and the Tactics of Mistake — Alan Sabrosky.”
   [2] “Wildcard. Ruthless and cunning. Has capability to target U.S. forces and make it look like a Palestinian/Arab act” (Rowan Scarborough, ”U.S. troops would enforce peace Under Army study,” The Washington Times, 10 September 2001.)

 25. Kuinka paljon WHO:n toimintaan vaikuttanee Trumpin ilmoitus jäädyttää amerikkalaisten osuus (n.14%) WHO:n rahoituksesta?

  Kun puhuit edellä Ranskan vallankumouksesta joka ei onnistunut, niin kyse oli alhaalta tapahtuvasta vallankumouksesta. Tämän pandemian verhon takana tapahtuu aivan toisensuuntainen vallankumous ylhäältä päin. Näin asian näkevät niin Pyakin kuin myös Hans-Joachim Müller. Müller sanoo että olemme jo vallankumouksen loppusuoralla.
  Vatikaani olisi jo poissa pelistä riitaisuuksiensa vuoksi ja paavistakin olisi tehty Rooman piispa.

  Müllerin ”paljastukset” kannattaa katsoa videolta (16 min.) Https:/youtu.be/jvuZD8SsBNE

  • Jolle. Vielä kerran: Trump on pelkkä näyttelijä, mutta totta kommentissasi on se, että vallankumous tapahtuu ylhäältä päin, eli Trumpin toimintaa ohjaavan mafian kautta. He puskevat/tulevat puskemaan pakkolakeja, sotaa ja sairauksia yhtä aikaa agendana kansallisvaltioiden järjestelmien romahdus. Vatikaani on myös mafian työkalu – eräänlainen kuori – jonka armeijan/agenttien kautta toimintaa osittain johdetaan puhumattakaan Washingtonista ja City of London:sta. Näitä työkaluja on valtava määrä, korkeimpana niistä tietysti YK ala-organisaatioineen, sekä maailmanlaajuinen suojelupoliisiverkosto, jota johdetaan CIAn kautta:

   William Casey, CIA Director 1981-1987

   “We’ll know our disinformation program is complete when everything the American public believes is false.”

   (Truthstream Media) That creepy quote above has been widely attributed to Former CIA Director William Casey.

   Casey was the 13th CIA Director from 1981 until he left in January 1987. He died not long after of a brain tumor in May 1987. Dead men tell no tales, as they say.

   …. JA SUORASTAAN LOISTAVASTI ON mafian/valemedian ”DISINFIRMATION PROGRAM” TOTEUTUNUT!

   • Sanot itseäsi globalistiksi,mutta Trump ei tietääkseni ole globalisti.Ei globalistien agendan toteuttaminen lopu yhdessä päivässä kuten ei Roomakaan. Katsotaan mitä tuleman pitää.
    Kun ( myös) Margaret Thatcher sanoi aikanaan että Venäjän resurssit ovat aivan liian isot kuuluakseen vain yhdelle valtiolle/maalle. Onko Putin mielestäni tyytynyt tuohon ajatukseen?

    Ainakin jotkut amerikkalaiset ovat viestittäneet tänne Eurooppaan, että aikamoisessa pimennossa sielläkin eletään, mitä rinnakkain koronapandemian kanssa
    Maailmassa nyt tapahtuu.

    Sa

    • Totean ulkopuolelta että on merkitykseöntä onko Trump globalisti vai ei koska eihän hän Amerikan politiikasta päätä.
     On yhdentekevää mitä hän on yksityishenkilönä. Hän kumartaa Jerusalemia joko omasta tahdosta tai pakon alla.
     Toisaalta Trump ei ole muuta kuin bisnesmies. Se on hänen vahvin identiteettinsä ja bisnesmaailma kumartaa sionisteja.

    • Jolle. Ei ole kysymys siitä, onko TrumpIn tai minun ideologia globalismi vai nationalismi – kysymys on siitä, mikä on oikeudenmukaista KOKO IHMISKUNNALLE. Olen suomalainen, mutta en tarkastele maailmaa valtioiden rajojen pohjalta, vaan ihmisyyden. Vaikka Suomi onkin minulle rakas valtio ja olen siellä syntynyt, kaikki ihmiset ovat minulle saman arvoisia – universaalisti tarkasteltuna myös Trump tai kuka tahansa satanisti. Tästä huolimatta puhun asioista niin kuin ne OMIIN TUTKIMUKSIINI PERUSTUEN OVAT, en siten kuin valemedia ne meille esittää. Jos sinä olet sitä mieltä että ihmisiä häikäilemättömästi kohdellut, 33:en asteen vapaamuurari Trump on sankari, se sinulle suotakoon.

     Kuten olen aiemmin todennut, menossa on maailmanlaajuinen sota, joka spirituaalisesti tarkasteltuna on jokaisen ihmisen sota omaa itseään vastaan. Ihmiskunta tulee yhdistymään tietoisuuden kautta, joka vie meidät uuteen aikakauteen. Elämme parhaillaan maanpäällisessä helvetissä, mutta – kuten Raamattu toteaa – olemme matkalla maanpäälliseen taivaaseen.

     > Kun ( myös) Margaret Thatcher sanoi aikanaan että Venäjän resurssit ovat aivan liian isot kuuluakseen vain yhdelle valtiolle/maalle. Onko Putin mielestäni tyytynyt tuohon ajatukseen? >

     Rautarouvaa en jaksa tässä edes kommentoida, ja sujuvalla saksankielellä koulunsa käynyt Putin on kuollut. Hänen tilalleen asetettu, saksankieltä osaamaton imposter Putin, joka ei ole ainoastaan eri näköinen kuin pääministeri Putin, mutta joka on 100%:lla varmuudella täydellisesti Mafian talutusnuorassa. Ja mitä helvetin väliä sillä on jos Venäjän runsaat luonnonvarat olisivatkin venäläisten omistuksessa kun totuus on se, että (jostain kumman syystä) niitä ei käytetä kansan hyväksi? Suosittelen jokaiselle Venäjän ja Kiinan ihailijalle oleskelua kyseisissä valtioissa niin näette omin silmin millaisessa pelon ilmapiirissä alistetut ihmiset siellä elävät.

     • En ajattele että Trump olisi sankari enkä ole ihan tietämätön hänen tekemisistään. Ihmettelen kuitenkin miksi tapahtumat jotka ovat meneillään Amerikassa eivät kiinnosta.Kalifornia on Benjamin Fulfordin mukaan julistautunut itsenäiseksi. Martial Law olisi voimassa 50 osavaltiossa ja Trump on nyt a wartime president jne… Ketä kiinnostaa voi lukea Fullfordin sivuilta. Onhan nämä kuitenkin maailman historiassa ainutlaatuisia tapahtumia.

      Covid 19 – epidemiaa ja tapahtumia Kiinan Wuhanissa Fullfordin teksti selittää erikoisella tavalla. CIA:ilta saamien tietojen perusteella Wuhanissa olisi ollut miljoonia kuolunuhrejaa, mutta he eivät kuolleet sars- corona viruksen hyökkäykseen vaan sateliiteilla ja 5G :llä aiheutettuun sähkömagneettihyökkäykseen.Tekijät löytyvät tekstistä.

      Tarkoitus oli vain käydä keskustelua Amerikan mantereella asuvan ja todella englannin kieltä osaavan henkilön kanssa. Kyselin jo aiemmin , onko kyseinen toimttaja tuttu ja kuinka uskottava lähteenä.

    • Jolle. Luin ton ’päätä huimaavan’ artikkelin, siinä olevat asiat eivät pidä vähimmässäkään määrin paikkaansa ainakaan täällä Los Angelesissa. Trump on telkkarissa joka päivä, ja siellä se kehuu päivittäisten madonlukujensa lomassa kuinka incredible, wonderful Ja fantastic pandemic tilanne amerikassa on. Tiedä sitä sitten mitä kulisseissa tapahtuu… mutta melkoista tekstiä Fulfordilta.

     Omaan elämääni tämä coronahoax ei ole vaikuttanut, mutta valtava määrä ihmisiä on työttömänä ilman minkäänlaisia tuloja. Avustuksia heille kyllä luvataan, eri asia on tietenkin se, tuleeko apu koskaan perille. Kodittomia katoaa täällä pilvin pimein tyyliin Fema camps, ja valemedia – tapansa mukaan – suoltaa päivät pitkät ulos pelkkää puppua.

     • Et siis ole huomannut että Kalifornia olisi julistautunut itsenäiseksi (” nation state ”) ?

     • No en todellakaan. Wow… toi tyyppi kertoo flat out lies. Sisällissotiahan mafia tällä toiminnalla ajaa jokaisessa valtiossa, mutta niiden aika on vasta sitten kun kansa nousee vastustamaan eliittiä. Varjohallitus, joka hallitsee ihmiskunnan toimintaa salaseurojen kautta maailmanlaajuisesti, hallitsee 100%sti Trumpia, eli mitä tahansa hän meidän ”suojelemiseksi” kansalle kertoo, se tukee varmuudella mafian agendaa.

      Kaikki on täällä lähes normaalia, paitsi että pienyritykset ja rannat on kiinni… ja kokoontumiset kielletty… ruokakaupat on auki, ja hinnat vielä tässä vaiheessa kutakuinkin ennallaan.

 26. Sveitsiläinen lääkäri Thomas Binder, joka julkisesti puhui korona-virus petoksesta, pidätettiin. Ilman tuomiota täi lääketieteellistä päätöstä hänet suljettiin psykiatriseen hoitolaitokseen. Pidätyksen suoritti Sveitsin SWAT ryhmä erittäin väkivaltaisesti, kun ensin oli varmistettu julkisuuden saaminen tapahtumalle.

  Laajat kansainväliset toisinajattelijoiden pidätykset ovat alkaneet. Ensin pidätetään “kellokkaat” varoituksena muille. – Olemme nyt tässä vaiheessa. – Toiminta tapahtuu kansainvälisellä tasolla, koska nyt on kovat piipussa: on käsillä viimeinen mahdollisuus alistaa maapallon väestö yhden hallituksen alaisuuteen. Seuraava mahdollisuus tulee 600 vuoden päästä.

  Miksi toisinajattelijat pidätetään?

  Näitä pidätysuutisia alkaa nyt tulemaan eri hallintoalueita. Varsinkin niiltä, missä vielä “ajatellaan”. Milloin Suomen karhuryhmä tekee ensimmäisen pidätyksen salamavalojen välkkeessä?

  Aluehallituksilla, esimerkiksi tässä tapauksessa Sveitsin hallituksella ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin totella käskyä. Koska muuten …

  Väkivaltakoneistot kaikilla hallintoalueilla pitää saada kuntoon ja kansa pelon valtaan ennen kuin pankkijärjestelmä laitetaan polvilleen. Ennen kuin kansalle kerrotaan, että kulissien takan ei ole enää mitään. Rahat on loppu. Kenellekään ei enää makseta eläkkeitä, ei palkkoja. Ei …

  Ruokaa riittää vain niille, joilla on aseet varastaakseen sitä itselleen tai mahdollisuus piilottaa rosvoilta. Ryntäys maatiloille on alkanut.

  • Deep state tuossa BIZ- pankin sijaintimaassa jatkaa NWO- suunnitelmaansa, jossa fiatrahajärjestelmän romahdus tai romahduttaminen on vielä edessä.
   Näyttää vähän siltä että vaihtoehtomediat jotka pyrkivät avaamaan kansalaisten silmiä huomaamaan NWO- suunnitelmaa joka on maailmanväestön vähentäminen 500 miljoonaan koronarokotuksen Bill Gatesin microsirujen avulla, alkavatkin itse näyttäytyä ahdistuksen lisääjinä ja pelottelijoina myös Suomessa. Tämä johtuu siitä että vaihtoehtomedioilla ei ole näköpiirissä vaihtoehtoista visiota tai suunnitelmaa. On kuitenkin olemassa vastakkainen suunnitelma tuolle NWO-suunnitelmalle, jota on tehty jo 20 vuoden ajan.

   Vastavalkeankin kommentoijat sulkevat sen mahdollisuuden täysin pois horisontistaan. Deep state on kyllä suuri ja vahva hirviö ihmiskunnalle ja siksi sen voittamine on hidasta. Se mitä Trump julkisuudessa sanoo voida tämän toisen suunnitelman näkökulmasta tulkita toisin. Jotenkin näyttää siltä että Ylekin on jo hieman varuillaan siinä, miten tulkitsee nykyistä tilannetta. -Tästä tietenkin voidaan olla eri mieltä.

  • Kolmen vanhan rahan mies. Avaisitko, mistä tuo 600 vuotta seuraavaan aikaikkunaan on kotoisin? Olen kyllä ollut havaitsevinani projektilla olevan jonkinmoisen kiireen. Ymmärrys ei vain riitä tajuamaan, jotta mistä hötkyily. Sammakon voisi keittää hitaamminkin ja tulisi varmemmin valmista.

   Kriitikot eivät ole kovin vaarallisia. Koirat haukkuu, mutta karavaani kulkee. Pureva koira taas.. sehän korvaa annetut uskomukset OMILLAAN ja saa vielä lauman seuraajia karavaanista. Purevien piskien luulisin päätyvän äkkiä lopetuslistalle. Kilpailu ei sovi monopoliin.

   • Kun mennään ajassa 600 vuotta taaksepäin, niin sieltä löytyy katolisen kirkon syntyvuosi (Vatikaani)-Nyt 2020 puhutaan katolisen kirkon lopusta.
    Se kolmen vanhan rahan mies ei auennut minulle.

    Ennen kun lähtee kieltämään ettei mitään toista suunnitelmaa ole olemassa, pitäisi jaksaa ottaa vastaan muutama seikka. Kun tuon toisen suunnitelman toteuttajiin kuuluvat (varmaankin muitakin on) Trump, Xi ja Putin, ei kannata lähteä linjalle joku on paha tai hyvä. Sitä mIlloin, missä ja kenen toimesta suunnitelma deep staten NWO-suunnitelman tyhjäksi tekemiseksi alkoi , ei voida kertoa vaikka joku tietäisikin.

    Suunnitelmaa toteutetaan ”kiinalaisella periaatteella” Sodankäynnin taito”.Voittaa vihollinen sen aseilla. Mutta myös kiinalaisittain niin ettei kukaan menettäisi kasvojaan. Trumpilla on nyt kyllä myös ” aika kovat” keinot käytössä mittavissa puhdistuksissa tai suon kuivatuksessa kuten hän nimittää tekemisiään. Ketkä kaikki ovat jo saaneet valita kolerasta ja rutosta tai nk. Rommelin kuoleman?

    Ketkä ovat karanteenissa, vaikka eivät ehkä ole sairaita , koronasta hyötyjiä ovat deep state mutta myös tuo toinen suunnitelma.Trumpilla on kokemusta konkursseista ja niinpä koronan ohessa hän on nyt toiminut amerikan konkurssipesän hoitajana ja kenellä muilla kuin velkojalla (FED) on konkurssipesässä määräysvalta.
    Ã
    MIten Trump sai aikaiseksi sen että FED and treasure ovat nyt one organisation, en ole ottanut selville. Joka tapauksessa Trump johtaa enää tuota firmaa US corporation poikkeustilan aikana ilman presidentin salkkua ja hänellä on vain 120 päivää järjestää vaalit. Elokuussako vaalit pidetään?

    Poikkeustilan aikana voimassa on nk. Martial Law sotalainsäädäntö , admiral lawksi kuuluu myös sanottavan. FED ” taskussaan ” Trump sanoo voivansa tehdä nyt US-valuutalla mitä tahansa. Helikopterirahaa (helicopter drop money ; Milton Friedman ) Trumpin sanotaan aikovan jakaa 6 biljoonaa. Miten hiljaiseksi korona on tehnytkään presidentin vaalikampanjoinnin ?

    Deep state porskuttaa NWO:taan tietenkin eteenpäin. Eikä tuo toinen suunnitelma etene kuten sen oli tarkoitus Venäjän 9.5.2020 suunnitelluilla juhlallisuuksilla ja Jalta2 konferenssilla. Mutta siitä varmaan kuullaan myöhemmin. ”Wuhanin uhrit” eivät ainakaan anna aihetta juhlimiselle.

    Tulenkantaja tyrmäsi heti koko asian, ei näy jälkeäkään mutta ihmisiä katoaa koko ajan.

    Xin puhdistustyöt Kiinan keskuskomiteasssa (johon kuuluu koko joukko globalisteja) jäi vielä kesken ”korona”hyökkäyksen takia. Jos Benjamin Fulfordin tiedot pitävät paikkansa kuolonuhreja on miljoonia. Deep staten sanotaan rangaisseen Kiinaa hyökkäyksellä, johon liitetään 5g ja sateliitit,koska Kiina kieltäytyi toimittamasta tavaroita koska amerikkkalaiset eivät suostuneet kuten heillä on ollut tapana olla maksamatta suoraan kiinalaisille tavarasta. Kiinan sanotaan nyt neuvottelevan Rotschildin kanssa. Mitä se sitten tarkoittanee?

  • @ Punasilmä 16.4.2020 at 22:31

   Kun Japanin keisarit jatkuvasti väärensivät rahaa, oli siitä seurauksena 60 vuoden jakso, että keisarin liikkeelle laskema raha ei kelvannut kenellekään. Maassa käytettiin Kiinan rahaa.

   > 600 vuotta

   Tuo 600 vuotta tulee Martin armstrongin sykleistä. Se on noin kaksi kertaa “suuren käännekohdan” aikaväli, 309,6 vuotta.

   Länsimaisen sivilisaation lopullinen romahdus tapahtuu vuonna 2032 aivan loppuvuodesta. (Vuonna 2032,95.) Silloin maailman herruuden valtikka siirtyy Kiinalle.

   – Sivumennen sanoen syklien mukaan tämä korona-virus menee pian ohi, mutta vuonna 2022 tulee toinen vielä pahempi. Sen tarttumismekanismi on erilainen.

   @ Jolle 17.4.2020 at 16:39

   > katolisen kirkon syntyvuosi (Vatikaani) –
   > Nyt 2020 puhutaan katolisen kirkon lopusta

   Se, että “muinaisina aikoina” valtion kansalaisuuteen kuului uskontopakko ja se että vääräuskoisella ei ollut lain suojaa (hänet sai tappaa tavattaessa). Oli silloiselle tavalliselle kansalaiselle normaalia arkipäivää.

   Aivan yhtä normaalia, kuin tänään uskonnon harjoittamiseen kokoontuvia ihmisiä uhka välitön kuolema. Emme näe siinä mitään ihmeellistä. On heidän oma vikansa, jos altistuvat kuolemalle: jos korona ei heti tapakaan, niin kirkon ulkopuolella odottavat aseistetut poliisin erikoisjoukot, jotka hoitavat homman.
   – Bisnes as usual.

 27. @Truth_hunter 9.4.2020 at 16:32
  TRUTH to POWER aloittanut artikkeleiden julkaisun. Tämä löytyy RI-sivustolta
  Tieto on valtaa.
  The Overwhelming Evidence Alexander Hamilton Was a Secret Jew – Part 1 (FTN Podcast, Audio + Transcript)
  From the FTN Website:

  Jazz, James, and Borzoi dive deep into the life and legacy of Alexander Hamilton, one of America’s most astro-turfed founding fathers. Little is known about Hamilton’s early life, which is odd considering his prominent role as a framer of the U.S. Constitution, first Secretary of the Treasury, creator of the nation’s first national bank, the architect of the inherently corrupt system of debt-financed capitalism we are saddled with today, chief author of The Federalist Papers, master of media manipulation, election meddler, and almost but never actually President of the United States.

  Rest assured, we thoroughly smash that early life in order to fully understand the identity of the man himself; who he is, where he comes from, what shaped his worldview, and ultimately, in turn, how he shaped the world itself.

  Only once one fully understands Hamilton from those perspectives, do the trajectory and context of subsequent historical events, from war to immigration, finance to foreign policy, and from consumerism to vulture capitalism, become crystal clear.

  We’ve included 2 amazing clips about the Jewish origins of Hamilton’s father, but we highly recommend you check out the full epdisode. The full episode is now on FTN’s YouTube channel, embedded below, and on the FTN website.

  Transcript follows below.
  So Hamilton was born on a Danish colony called St. Croix in the Caribbean to a woman by the name of Rachel Faucette. However, her married name was Levine. She was married to a John Michael Levine. And in some ways it’s spelled L-A-V-I-E-N. The more accepted spelling is L-E-V-I-N-E. And this is a name that she kept with her until her death.

  Levine was a sugar plantation and slave owner. He named his plantation ”Estate Ruby,” which is pretty funny. Levine had been involved in business with other Jews at the time, when Jews were disproportionately likely to conduct commerce amongst themselves, especially on Caribbean Islands such as St. Croix. Alexander Hamilton later characterized his stepfather, Levine, as a fortune hunter, but designed with gold, whose expensive clothes caused Rachel’s widowed mother to be captivated by the glitter of his flashy appearance and to push Rachel into reluctantly agreeing to what became a hated marriage.
  So Levine is the quintessential Jewish name, one more honest historian put it. Not only that, but Jews living in St. Croix at the time were not registered as Jews. Take this with a grain of salt. Hamilton’s own grandson described Levine as a rich Danish Jew.
  https://truthtopowernews.com/overwhelming-evidence-alexander-hamilton-was-secret-jew-part-1-ftn-podcast-audio-transcript-n2324
  https://russia-insider.com/en/overwhelming-evidence-alexander-hamilton-was-secret-jew-part-1-ftn-podcast-audio-transcript/ri29652

 28. Lähetin tämän sähköpostilla toimitukselle, pistän nyt tännekin niin muutkin näkevät:

  Minusta vaikuttaa siltä, että Riikka Söyringin artikkelissa ’WHO suunnittelee rahoittajineen digitaalista ID2020-identiteettiä’ on merkittävä virhe.

  Se on tässä lauseessa:
  ”WHO:n rahoituksesta noin 80 % tulee yrityksiltä (kuten Nestlé, Pepsico, Coca-Cola, Sanofi-Aventis, Sanofi-Pasteur, GlaxoSmithKline, Exxon, Rio Tinto, Pzifer, Merck, Novartis jne) joista yksikään ei ole hyvämaineinen, mitä tulee ihmisoikeuksiin ja ympäristönsuojeluun, sekä rokotusten puolesta intoilevilta säätiöiltä kuten Bill & Melinda Gates Foundation.”

  Mutta kun kaivoin esiin lähteenä olevan artikkelin (mikä ei ollut ihan helppo, koska se oli maksumuurin takana, löytyi täältä: https://pdfs.semanticscholar.org/8b3a/d860b9ded358952df02ebb58ce4dce7fce10.pdf), siinä asiaa kuvattiin näin:

  ”Starved of public fnancing, the WHO has had to rely upon voluntary contributions from donor countries, private philanthropies, companies, and NGOs. Unlike funds from assessed dues, individual donors can earmark “extrabudgetary” monies for whatever specifc purpose they like, thus circumventing WHO control. In 1970, these private contributions constituted a quarter of the agency’s budget. By 2008, they constituted nearly 80 percent.”

  Toisin sanoen, myös valtioiden lahjoittama raha sisältyy tuohon 80 prosenttiin.

  Toisessa lähteessä asia ilmaistiin näin:
  “However, the funding crisis that was precipitated in the 1980s forced UN agencies like the WHO to increasingly rely on voluntary funding from donors – countries, private foundations, other UN agencies and so on.While this succeeded in increasing overall revenue, it enormously increased the relative importance of voluntary contributions, which now make up about 80 per cent of the WHO’s total budget (see Figure D1.2).”
  https://phmovement.org/wp-content/uploads/2018/07/D1.pdf

  Jos artikkelissa oleva lause olisi ollut totta, olisi se ollutkin melkoinen skuuppi, melkein liian uskomatonta ollakseen totta. Ja niinhän se olikin. Top20 lahjoittajasta 13 on valtioita, eikä yksikään noista “huonomaineisista yrityksistä” ole top 20 lahjoittajan joukossa. Tuo lause on siis sekä suoraan epätosi, koska se ei listaa valtioiden lahjoitusta tuon 80 prosentin joukkoon kuten pitäisi, että harhaanjohtava, koska se antaa ymmärtää, että tuollaiset huonomaineiset yritykset olisivat jotenkin merkittävässä roolissa WHO:n rahoituksessa, mitä ne eivät ole.

  Mutta kyllä toki WHO:n rahoitus on silti melko epäilyttävää, ei vain ihan noin dramaattisesti. Suurin skuuppi lienee se, että Bill & Melinda Gates Foundation on WHO:n toiseksi suurin rahoittaja Yhdysvaltojen jälkeen, kuten artikkelissa tuotiinkin esille. Sen jälkeen on Iso-Britannia, ja neljäntenä on GAVI, eli “the Vaccine Alliance”, mikä myöskin nostaa kulmakarvoja. Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että yli puolet rahoituksesta tulee valtioilta.

  Wikipedia listaa top10 lahjoittajaa 2018-2019:
  https://en.wikipedia.org/wiki/World_Health_Organization#Financing_and_partnerships

  Ja tämän dokumentin lopussa 20 suurinta lahjoittajaa samalla kaudella:
  https://apps.who.int/gb/ebwha/pdf_files/WHA72/A72_35-en.pdf
  Sama info myös tässä tekstissä:
  https://www.weforum.org/agenda/2020/04/who-funds-world-health-organization-un-coronavirus-pandemic-covid-trump/

 29. Olen tutkinut asioita syvällisesti koko elämäni käytännöllisesti katsoen ja aina ollut ns. valtavirtaa vastaan.
  Mulle on anneetu vasenkätisenä ”uunona” kyky näkeä ja haistaa false verrattin nopeasti. Toinen annettu lahja liittyy sporttiin eli nopeita lihassoluja ja voima tarttui aika hyvin ilman testobuusteja.
  En usko ketään ja KoronaPlamdemia paljastui heti koska media paljasti asian täydellisen yksisilmäisellä tiedottamisella as usual.
  MUtta en ”pidä” Riikka Söyringistä koska hän saa minut tuntemaan itseni umpitolloksi.
  Aivan upea toimittaja ja olen lukenut Riikan artikkeleita aika paljon ja ristiriitaisuuksia tai totuuden vääristelyä on turha etsiä.
  Kiitos Riikka hienosta duunista taistelussa maailmanhallitusta vastaan. NEW World Order uhkaa koko sivilisaatiomme tulevaisuutta kuten Aldous Huxley jo 40-luvulla meille kertoi ja George Orwell 80 luvulla sekä Pekka Lahtinen 2000-luvun alussa. Myös muita viisaita rehellisiä ihmisiä on kirjoittanut aiheesta.
  Nyt aikani vie Cabalin historian tutkiminen eikä Illuminatin kelmeily ole mitenkään vaatimaton aihepiiri!
  Haluan kiittää Riikkaa tästä todella rikkaasta ja asiapitoisesta artikkelista joka on ajan kuluessa vaan vahvistunut!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here