The Times uutisoi, että Englannissa ja Walesissa kuoli yhden viikon kuluessa ennätysmäärä ihmisiä — yli 6000 enemmän kuin keskimäärin aiempina viitenä vuotena samaan aikaan. Vain puolet tästä toissaviikolla todetusta keskiarvon ylittäneestä kuolleisuudesta on yhdistetty koronavirukseen.

Asiantuntijoiden kerrotaan ”järkyttyneen” erityisesti koronaan liittymättömien kuolemien määrästä ja ilmaisseen huolensa siitä, että koronantorjuntaan tähtäävät toimenpiteet itsessään saattavat heikentää ihmisten terveyttä.

Potilaat saattavat olla hakeutumatta hoitoon jopa henkeä uhkaavissa tilanteissa pelätessään saavansa sairaalassa koronaviruksen. Toisaalta esimerkiksi diabetesta ja korkeaa verenpainetta on vaikeampi hoitaa eristysoloissa. The Times mainitsee yhtenä mahdollisena kuolleisuutta lisäävänä tekijänä epidemian aikaiset rajoitukset yleiselle terveydenhuollolle.

Infektiotautien professori Martin Hibberd toteaa, että koronaviruksen vaikutusta kuolleisuuteen saatetaan sekä yli- että aliarvioida, ja että koronaviruksen yhteydessä mm. yhteiskunnan toimintojen sulkemisella saattaa olla epäsuoria kuolleisuutta lisääviä seurauksia. (Myös eristäminen, pelko ja stressi voivat tappaa, toim.huom.)

Suomessa Lääkärilehti kertoi 8.4., että HUS:ssa Meilahden sairaalan neurologian päivystyksessä vakavien sairauksien vuoksi hoitoon hakeutuvien määrä on puolittunut. Lehti lainaa HUS:n Neurokeskuksen ylilääkäri Sami Curtzea: ”Ihmisten tulee uskaltautua hoitoon ja tutkimuksiin myös koronaepidemian aikana. Hyödyt hoitoon hakeutumisesta ovat suurempia kuin riski sairastua koronavirukseen.”

Päälähde

Kat Lay | The Times (15.4.2020): Coronavirus: Record weekly death toll as fearful patients avoid hospitals

Artikkelikuva: Pixabay

46 KOMMENTTIA

 1. Onko COVID-19, paitsi viruksen aiheuttama epidemia, myös suuri fasistinen harjoitus? Ihmiset ovat alkaneet nyt pelätä koko terveydenhoitojärjestelmää siihen liitettyjen fasististen ja pakottavien elementtien vuoksi. Mitkä ovat seuraamukset siitä, jos sinut testataan COVID-19 positiiviseksi, vaikka olet oireeton tai lähes oireeton? Onko testi edes luotettava? Vaaditaanko tulevaisuudessa rokotteen tai muun virallistetun hoidon kautta tehostettu immuniteetti, jotta ihminen saa normaalin liikkumisvapauden ja aseman ihmiskunnassa? On vaara, että ihmisiä aletaan luokitella pysyvästi eri kasteihin. Tätä tehdään jo nyt mm. iän tai tai työtehtävän perusteella. Julistetaanko luomuihminen lainsuojattomaksi? Julkisuudessa on esitelty monenlaisia seurantajärjestelmiä, jotka reaaliaikaisesti jäljittävät tartuntaketjuja ja on väläytetty mahdollisuuksia, että noiden järjestelmien kautta ihmisten liikkumista tai jopa käyttäytymistä voidaan aktiivisesti rajoittaa.

  Terveysteknologian ”edistymisen” kautta ihmiset totutetaan teknologian läsnäoloon ihmisruumiissa. Ihmisiä ja taloutta pidetään nyt panttivankeina epänormaalissa tilassa, josta nämä päästetään vapauteen vain tietyin ehdoin. Näin saadaan myös epäilevät myötämieliseksi pakotettavalle terveysteknologialle. Visionäärit ovat sitä mieltä, että lopulta ruumiimme tulee yhdistää etäluettavien sensorien kautta Internet of Things-verkkoon. Tämä tarjoaa dystopian kehittelijöille uskomattomia mahdollisuuksia.

  Kun kolme fasismin muotoa eli terveys-, teknologia-, ja korporaatiofasismi yhdistetään, ovat tulokset ja näkymät pahimmillaan kammottavia. Poliittisesti herkistyneet ihmiset aistivat näitä tendenssejä jo nykyisessä terveydenhoitojärjestelmässä ja pelkäävät niitä. Monet suomalaiset tietävät jo nyt, ettei yhteiskuntaa ja päättäjiä oikeasti kiinnosta kansanterveys ja sen hoidosta ollaan vuosien mittaan oltu valmiita tinkimään paljon erilaisten säästötoimenpiteiden muodossa. Sen sijaan nyt, kun kansanterveys tarjoaa tekosyyn fasismin edistämiselle, ovat poliitikot ja bisnestäjät uudelleen lämmenneet asialle.

 2. BREAKING: Top Virus expert John Oxford says Coronavirus a “media epidemic” will be less UK deaths than normal flu – sub 8,000

  Professor John Oxford is one of the UK’s foremost virus experts and runs the UK’s only secure isolation ward for testing treatments for viruses on behalf of a company called Open Orphan (ORPH).
  He has today sent a letter lashing out at a “media epidemic” and saying that Covid 19 is in fact less bad than a normal flu season. He says there will be fewer than 8,000 UK deaths from Coronavirus.
  https://www.tomwinnifrith.com/articles/16058/breaking-top-coronavirus-expert-john-oxford-says-media-epidemic-will-be-less-deaths-than-normal-flu-sub-8000

  Huippuvirusasiantuntija John Oxford sanoo, että Coronaviruksen ”mediaepidemia” Yhdistyneessä kuningaskunnassa on vähemmän vaarallinen kuin normaalin flunssa – alle 8000

  Professori John Oxford on yksi Ison-Britannian merkittävimmistä virusasiantuntijoista ja johtaa Yhdistyneen kuningaskunnan ainoata suojattua eristysosastoa virusten hoidon testaamiseen Open Orphan (ORPH) -nimisen yrityksen puolesta.
  Hän on tänään lähettänyt kirjeen, joka sitoo ”mediaepidemiaa” ja sanoi, että Covid 19 on itse asiassa vähemmän paha kuin normaali flunssakausi. Hänen mukaansa Coronavirukseen kuolee alle 8000 Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

  • Korona- tai oikeammin media pandemia edistää ja on jo edistänyt psykopaattien bisnestä … eikä meidän WHO:n rokotehankkeeseen osallistuvat 6 sairaala näytä lainkaan ymmärtävän mikä on homman nimi … sen enempää kuin ’gates-mafian’ nwo-agendaa tukeva valtion johtokaan

   Me kaikki tiedämme tyypin: Taker. OTTAJA … ROSVO.
   Sellainen, joka henkilökohtaisesta vauraudesta riippumatta … ei osallistu mihinkään ryhmätilanteissa, sen sijaan tarkkailee tiiviisti mahdollisuutta henkilökohtaiseen hyötyyn, tyyppi, joka analysoi Jokaisen vuorovaikutus tapahtuman henkilökohtaisen hyödyn mahdollisuuden suhteen.
   Hänelle henkilökohtainen uskollisuus ei tarkoita mitään. Hän käyttää ihmisiä, kunnes he eivät ole enää hyödyksi, ja pudottaa heidät sitten. Sellaiset ihmiset syntyvät sellaisiksi ja pysyvät sellaisina koko elämänsä ajan.

   We all know the type: The Taker. The kind who, irrespective of personal wealth, wriggles out of buying his round, the type who contributes nothing in group situations, instead watching closely for any opportunity for personal gain, the type who takes credit for a work colleague’s achievement, the type who in a sporting context will go for personal glory and fail when a simple pass to a colleague would have resulted in a guaranteed score. The Taker. Every interaction and transaction is analysed for the possibility of personal gain. To him personal loyalty means nothing. He’ll use people until they’re no longer useful and then drop them without a second thought. Such people are born that way and remain that way all of their lives.

   Hyvät naiset ja herrat esitän teille hyväntekeväisyystaiteilija Bill Gates’in, joka on kuvattu tässä (kuva) läheisen ystävän Jeffrey Epsteinin kanssa. Itse asiassa epätodennäköisempää filantrooppia olisi vaikea löytää. Ylin Taker.

   Charming.
   Could you imagine a less likely philanthropist? Ok, apart from Soros?
   Viehättävä.
   Voisitko kuvitella vähemmän aidon filantropian? Ok, lukuun ottamatta Sorosta?

   Mikä vie minut Gates-säätiöön ja hänen ristiretkeensä, rokotteisiin. Mikä motivoi häntä? Raha? Maine? Tai jokin muu kokonaan? Mikä se sitten on, se ei ole altruismia. Hän ei tiedä sen sanan merkitystä.
   Hänen aiemmilla rokotehankkeillaan on ollut – tahallisesti tai ei – katastrofaalisia vaikutuksia. Hän on kotoisin eugenistien perheestä. Hänen tiedetään sanoneen, että maailman väestö tulisi vähentää 500 miljoonaan.
   Sitä siis vähennetään 90 prosentilla. Hänellä ei ole sydämessään tavallisten ihmisten etu.
   Päinvastoin.
   Note that he comes from a family of eugenicists. He’s on record as saying that the world population should be reduced to 500 million. That is reduced by 90%. Whatever it is he does not have the interests of us ordinary folk at heart. Au contraire.
   http://irishsavant.blogspot.com/2020/04/the-taker.html
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=205798

   • Gatesin kollegoilla on aika mielenkiintoiset mielipiteet tästä väitetystä monimiljardööri-filantroopista. Hänen pitkäaikainen Microsoft-kollega Paul Allen kutsui työskentemistä hänen kanssaan helvetiksi ja julkaisi kirjan missä kuvasi Gatesia ei-niin-ihailevin sanoin. Borlandin (softayhtiö) Philippe Kahn kuvaili häntä: ”Gates looks at everything as something that should be his. He acts in any way he can to make it his. It can be an idea, market share, or a contract. There is not an ounce of conscientiousness or compassion in him.”

    Paul Allen on Gates
    https://www.youtube.com/watch?v=4IM0SvIiMI4
    jonkun IT-hemmon tietokanta (!) Gatesista
    http://techrights.org/billwatch-resurrected/billwatch-quotes-database/

   • IL: Optimistisin arvio: Rokotteen voisi jo saada puolen vuoden päästä – Suomen valmistauduttava jakeluun
    Optimistisimman arvion mukaan rokote koronavirukselle voi olla saatavilla puolen vuoden päästä. Pessimistisimmän arvion mukaan rokote olisi saatavilla vasta parin vuoden kuluttua. Näin kertoo zoonoosivirologian professori Olli Vapalahti.
    Jakeluun valmistauduttava
    Vapalahti nosti esille, että rokotteen saamisesta maailmalle tulee mittava operaatio. Maapallolla on 7 miljardia ihmistä, ja kaikki haluavat sen.

    Kaikkiko haluavat sen?
    ……V siis tietää … onko hän mukana G-S-kuvioissa?
    V-media näyttää lyövän todella tehokkaasti rumpua nyt nwo-agendan puolesta.
    Ei mitään mainintaa esim. Professori John Oxford’in näkemyksistä joka on yksi Ison-Britannian merkittävimmistä virusasiantuntijoista.
    https://www.tomwinnifrith.com/articles/16058/breaking-top-coronavirus-expert-john-oxford-says-media-epidemic-will-be-less-deaths-than-normal-flu-sub-8000

 3. Arvausleikki. Kenellä on 500 000 Monsanto-osaketta, kuka on vahingoittanut tuhansia ihmisiä rokotteilla, kuka tahtoo pimentää auringon, kuka haluaa kaikkien ihon alle mikrosirun, kuka on sponsoroinut satanisti Abramovicia esiintymisissä ?
  Vastaus: kurkkaa seuraavasta.
  t.me/uncut_news/8794

  • H.J. Müllerin mielestä pakkorokotukset olisivat avoin sodan julistus. Edellen hän sanoo ettei Bill Gates ole maailman valtias ja että Moskova puolustaa Eurooppa.

   Terveyden hoitoviranomaiset ja lääkärit vastaanotoillaan ovat ainakin Saksassa olleet kylläkin jo mukana luomassa ID 2020 järjestelmää tiedostojen ja potilaiden kuvien muodossa.

   • NWO mafia haluaa rokotteen. Miksi?
    Eihän virus edes tapa väkeä siten kuin Gates ja kumppanit toivovat. Itse asiassa se on jopa tehoton, ihan influenssan tasoa.
    Vaikea käsittää että meidän lääkärikuntakaan ei ole kärryillä asiasta vaan enemmistö on pelkopornon vallassa.
    Rokote näyttää olevan vain BigFarman bisnes ja ihmisten huijausta, ehkä jopa ihmiskunnalle vaarallisempi kuin virus. Rokotteiden riskithän ovat tutkitusti suuret. Niitä pitäisi siksi välttää ja kehittää vastustuskykyä luonnollisin keinoin.

    • Riikka toi artikkelissaan, joka käsitteli ID 2020: ta jo esille sen ,että nanotekniikalla seurantasiru on mahdollista ”asentaa”rokotuksella ihmisiin jopa heidän tietämättään. Jos Suomi on mukana tässä bisneksessä, niin eihän kukaan enää halua käyttää ”hengenvaarallista” terveydenhoitoa.

     • IL: Niinistö: ”Tämä pirulainen on voitettavissa”
      N ei puutu itse pirulaiseen joka ei ole virus vaan ne tahot jotka sillä ratsastavat.
      Pakko myöntää että tekee pahaa nähdä kun meillä on tällainen globalisti-johto maassa jolle kansan kohtalo ei ole tärkein asia.
      Hallitus ei olisi tässä ’N-nyrkin’ ’tukea’ tarvinnut.

 4. Here’s what Sharyl Attkisson told me about the 2009 “pandemic” Apr16
  by Jon Rapport
  CDC ei koskaan käynnistäisi vääriä epidemioita; ainakaan…
  Mutta tavataanpa vanha ystävämme, tohtori Anthony Fauci, toisessa yhteydessä

  Historialla on merkitystä … Joten vien sinut takaisin kesään 2009, jolloin CDC ja Maailman terveysjärjestö hypetti (markkinoi) “tappavan H1N1-sikainfluenssapandemian”.

  He tietysti myös kehottivat ihmisiä ottamaan uuden sikaruttorokotteen. Tässä aiheesta on ote Robert Kennedy Jr: n lasten terveyspuolustuksesta (27.3.2012):
  ”Esimerkiksi [Dr. Anthony] Fauci huijasi kerran … H1N1-influenssarokotteesta (’sikainfluenssa’) YouTubessa ja vakuutti katsojia 2009, että vakavat haittavaikutukset olivat ’erittäin, erittäin harvinaisia’.

  Pian sen jälkeen rokote jatkoi tuhoa useissa maissa, keskenmenon riskit nousivat raskaana olevilla naisilla Yhdysvalloissa, nuoruuden narkolepsia Skandinaviassa ja aiheuttavat kuumeisia kouristuksia jokaisessa 110 rokotetusta lapsessa Australiassa – ja maa kehottaa keskeyttämään influenssarokotusohjelmansa alle viiden vuotiaille. ”

  Attkisson: … Pohdimme lukuisia tarinoita epidemiasta, … Se oli vilpitön, tarkka, laillisesti hyväksytty ja helppo tarina. CDC: n piti todelliset sikainfluenssatilastot salaisina, monet kansalaiset ottivat ja antoivat lapsilleen rokotteen, jota ei välttämättä tarvittu.
  —Haastattelututkimuksen ote –
  Joten… huijattu pandemia, CDC-rikos ja vahingollinen rokote.

  The CDC would never launch a fake epidemic; certainly not…
  And meet our old friend, Dr. Anthony Fauci, in another context…
  History matters.
  So I take you back to the summer of 2009, when the CDC and the World Health Organization were hyping the “deadly H1N1 Swine Flu pandemic.”

  They were, of course, also urging people to take the new Swine Flu vaccine. On that subject, here is an excerpt from Robert Kennedy Jr.’s Children’s Health Defense (3/27/20):
  “For example, [Dr. Anthony] Fauci once shilled for the fast-tracked H1N1 influenza (‘swine flu’) vaccine on YouTube, reassuring viewers in 2009 that serious adverse events were ‘very, very, very rare.’ Shortly thereafter, the vaccine went on to wreak havoc in multiple countries, increasing miscarriage risks in pregnant women in the U.S., provoking a spike in adolescent narcolepsy in Scandinavia and causing febrile convulsions in one in every 110 vaccinated children in Australia—prompting the latter to suspend its influenza vaccination program in under-fives.”

  Thank you. Dr. Fauci. Explain to us why you haven’t been downgraded to pumping gas in Death Valley or sent to prison?

  Attkisson: … We aired numerous stories pumping up the idea of an epidemic, but not the one that would shed original, new light on all the hype. It was fair, accurate, legally approved and a heck of a story. With the CDC keeping the true Swine Flu stats secret, it meant that many in the public took and gave their children an experimental vaccine that may not have been necessary.
  —end of interview excerpt—
  So…fake pandemic, CDC crimes, and a damaging vaccine.
  https://blog.nomorefakenews.com/2020/04/16/heres-what-sharyl-attkisson-told-me-about-the-2009-pandemic/

 5. Truth_hunter – Mikä on pirulainen ? Kansako ? Toinen vallankaappausyritys ei kuitenkaan tainnut onnistua suoralta kädeltä – mutta aika näyttää. Isäntämaaihme torjuttiin ainakin näennäisesti. Onko Kaikkonen Tulsi Gabbardin ja Bernie Sandersin veroinen näyttelijä ? John ukrainabandiittiBiden ainakin kiittää ja kumartaa.
  Muistakaa ihmiset käyttäytyä siivosti siellä kotiselleissänne ! Vankilanjohtajan määräys. (onkohan tämä sitä sarkasmia ?)

  • Kysyvälle pitää vastata
   Eikös Sauli ole jo pitkään nujertanut kansaamme joten miksei se voisi olla kansakin?
   Ja jos pirulainen on korona niin sitten hän varmaan nujertaa hyvällä kokemuksella senkin… heh … ja puuhasihan hän jo ’nyrkki-ryhmää’ sitä nujertamaan…
   Minusta Marin ei kyllä S:n neuvoja tarvitse vaikka S onkin nyt innokkaana liittoutunut M:n kanssa yhdessä nujertamaan koronaa… ’me yhdessä nujerramme sen’ kuten IL kertoi

 6. No saadaanhan sitä koronaviruskuolemat alemmas syyttämällä sitä muiden kuolemien huomattavasta lisääntymisestä. Mm. Italiassa kuolleisuus on koronaepidemian aikana kasvanut aikaisemmista vuosista huomattavasti. Toiset veikkaavat koronaan OIKEASTI kuolleiden määrän olevan 4-6 kertaa suurempi kuin viralliset luvut, koska koteihinsa ja kaduille kuoleilta ei koronavirustestiä tehdä, vaan heidät haudataan nopeasti tai kuljetetaan joukkohaudattavaksi muualle.
  Talouskriisiä itkevät eivät halua syitä, joiden takia rajoituksia joudutaan pitämään pitkään esim. kesän yli syksyyn. Tästä syystä tilastointia manipuloidaan ja ihmiset vaan kuolee, koska koronapelossa eivät muka hakeudu hoitoon muiden vakavien syiden takia. Se ei ole syynä lainkaan että ihmisiä on ohjeistettu pysymään kotona sairastamassa hengitystieinfektioita, mikäli eivät saa pikaista hoitoa vaativia vakavia oireita. Osa koronaan sairastuneista odottaa tämän takia liian pitkään, ja osa ei uskalla mennä lääkärille, toivoen että oma hengitystieinfektio on vain ”flunssaa” vaikka se on äkkiä voimat ja hengen vievä koronavirustauti. Pelätään koronaepäiltynä saavan testijonossa koronan, vaikka saattaa olla normaali flunssa, ja pitkitetään hoitoon hakeutumista niin että korona ehtii tappaa.

  • …tai saadaan ylemmäs lukuja,koska myös testaamattomia listataan koronaan kuolleiksi!ihan on ohjeistettu niin tekemään.
   ja ei se korona nyt niin tappava ole,että kotiin kuolee,jollei hakeudu hoitoon….jopa mahtisaaret selviyty suuresta tappajasta,iästään huolimatta….ei kyllä olis ikävä tullu,vaikkeivat olisi selvinneet.että perusterveet jopa vanhukset näyttää siitä selviävän.sääli,että mielenvikaset sosiopaatit ja psykopaatit voi kuulua myös ”perusterveisiin”….

  • Kai huomasit lukea ylempää että huippuvirusasiantuntija John Oxford sanoo, että Coronavirus on ”mediaepidemia” Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja on vähemmän vaarallinen kuin normaali flunssa – Covid 19 is in fact less bad than a normal flu season
   eikä mies ole ainoa virologi joka näin sanoo koronasta … heitä on suuri joukko mutta valta media ei anna heille tilaa eikä julkaise muuta kuin omaa pelkopornoaan

 7. Oliko yleensä torjuntatoimet oikein mitotettuja esim. Uudenmaan eristyksen suhteen ja yleensä ravintoloiden sulkemisineen ja muiden työpaikkojen sulkemisineen.
  Kevyempi eristys riskiryhmien osalta ja hengityssuojainten käyttö olisi riittänyt.
  Sairaalat toimivat normaalisti ja hoitavat normaalisti asiakkaansa varotoimien kera.
  Poliitikot eikä THL kuitenkaan uskalla riskeerata vaan panivat kaikkein ankarimmat rajoitukset voimaan että näyttäisi että he on tehneet parhaansa epidemiassa.
  Koronaepidemian aikana myös normaali sairaahoito olisi ollut paikallaan ja varmasti olisi yhteistyössä omaisten kanssa onnistunut mutta nyt hoidot jää koronahysterian jälkeiseen aikaan jos vielä tarvetta on.
  Nykyinenkin eristäminen on vaatinut nyt uhrinsa vaikka ei aina koronan takia.

  • Kaikken kaikkiaan surkea esitys tämä on ollut ja surkeudessa on kyllä auttanut maan johto ja omaan tärkeyteensä juuttunut byrokratia joka toimi täysin päinvastoin kuin Ruotsissa.
   Ja kummallista kyllä vieläkin toimii…
   No, jälkiviisas on helppo olla mutta kyllä maltti olisi ollut valttia mutta mutta … niin, mutta kun kaiken taka-ajatus taisi ollakin nwo-mafian suunnitelma luoda ’mediapandemia’ ja kerätä sen avulla iso potti kahisevaa mafia-veljille niin silloin voi sanoa että kaikki meni täysin nappiin.
   Hyvin tämä paljasti senkin kuinka ne joiden viime kädessä pitäisi olla kansan puolella ovatkin myyneet itsensä BigFarmalle. Nyt on oivallinen aika aloittaa rokotukset kun ihmiset on saatu paniikkiin.
   Itse kuitenkin yritän pärjätä ilman näillä eväillä
   http://www.violetlight.fi/

 8. SUOMEN HALLITUKSEN OHJEET KORONAN NUJERTAMISEKSI:

  1. Kotoa ei saa lähteä minnekään, paitsi jos lähtee niin sitten saa.
  2. Kyläillä ei saa, mutta se ei ole kiellettyä.
  3. Maskeista ei ole tutkittua hyötyä, mutta niitä tulisi ehkä kuitenkin käyttää.
  4. Kangasmaskien käyttöä suositellaan, mutta niistä ei ehkä ole hyötyä.
  5. Apteekissa myytävät sairaalamaskit pitää säästää terveydenhoidon työntekijöille, jos niitä siellä yleensäkään myydään.
  6. Kaupat ovat kiinni, paitsi ne jotka ovat auki.
  7. Kuntosalit ovat kiinni, paitsi ne jotka ovat auki.
  8. Ruuat pitää tilata verkosta, ja jos nyt jättää tilauksen, ruokaa voi vielä saada juhannukseksi.
  10. Korona on vaarallista vain vanhoille ja vaivaisille ja ehkä niille perusterveille nuoremmille, jotka siihen kuolevat.
  11. Käsineitä ei tarvitse käyttää, mutta mihinkään ei pidä koskea paljain käsin.
  12. Paras keino pitää korona kurissa on testaaminen, mutta testaamisesta ei ehkä ole hyötyä.
  13. Mökille ei saa lähteä, mutta sinne voi kuitenkin mennä.
  14. Uudenmaan sulku purettiin, mutta sieltä ei pitäisi lähteä tai sinne tulla.
  15. Ulkomailta palaaville ei ole karanteenia, mutta heidän pitää odottaa kaksi viikkoa ennen kuin he ovat kontaktissa kehenkään.
  16. Pandemia kestää kolme kuukautta tai kolme vuotta tai voi olla, että se ei pääty koskaan.
  17. C-vitamiinista ei ole hyötyä, koska Juhani Knuuti sen meille kertoi.
  18. Suomen tartuntakäyrä on laskenut tavoitetasolle tai ehkä vieläkin alemmaksi ja sen vuoksi pahin on vielä edessä.
  19. Virus elää pinnoilla tunnin tai kaksi tai ehkä jopa viisi päivää, ja koronan voi saada myös maitopurkista tai sitten ehkä ei.
  20. Koska virus ei tiedemiesten mukaan pysy kauaa toimintakykyisenä, kaikki ostokset pitää pestä eikä niihin saa paljain käsin koskea.
  21. Sanna Marin tekee koko ajan huonoja päätöksiä minkä takia hänen kannatuksensa on yli 80 prosenttia.
  22. Iltapäivälehtien mukaan HUS:in alueella on tuplasti enemmän koronakuolemia kuin on ilmoitettu, mutta niitä voi olla myös tuplasti vähemmän.
  23. Niinistö kehoittaa Suomen kansalaisia seuraamaan niitä ohjeita ja sääntöjä joita on annettu, mutta jos huonomuistiset eivät niitä seuraa, niin sekin saattaa nujertaa koronaviruksen.

  Extrat: Sitten on myös WHO, Bill Gates, 5 G-mastot, pakkorokotukset, huoltovarmuusvirasto, Tiina Jylhä & Onni Sarmaste ja ne pirun hesalaiset mökkeilijät.

  Näillä viikonloppuun!

  • Noin se taitaa olla ja hyvä niin. Kansalaiset tehköön kuten hyväksi näkevät. Muualla on toisin. Esimerkiksi anglo-sionistisissa maissa, kuten UK tai USA, on otettu käyttöön paljon kovempia toimia ja ohjeistuksia, joiden noudattamista saatetaan valvoa ankarasti. Rangaistukset niiden laiminlyönneistä ovat paikoin erittäin kovia.

   On surkeaa kuunnella, kun persut tai muut oikeiston fasistit raivoavat nyt hallitukselle, kun se ei saa aikaiseksi järeitä ja määrätietoisia toimenpiteitä sotilaallisessa hengessä. Näitä halutaan: ulkonaliikkumiskiellot, maskipakot, tiukat suojavälit, seurantasoftat puhelimiin, kaikki julkiset laitokset ja kirkot kiinni, harrastukset seis, kulttuurit seis, koulut ja ravintolat kiinni, torit kiinni, pidätykset määrättömäksi ajajaksi ilman oikeudenkäyntiä, tuhansien eurojen sakot, dronet valvomassa, kaupoissa vain määrättyjen artikkeleiden osto sallitaan, pitkät jonot kauppojen edessä, ym. ym. — eli ahdistava sota-, pula-, ja poikkeusajan ilmapiiri sekä reaalisosialistisen surkeuden tunnelma täysillä päälle vaan.

   Jos jotain harmittaa se, että suomalaisilla on koronan alla liian mukavaa ja väljää, niin talousseuraamuksissa on kansalle ihan tarpeeksi rangaistusta. Miksi oikeistolaiset eivät malta odottaa?: kohta suomalaisia köyhiä kuolee ’austerityyn’ kuin kärpäsiä. Tätähän he haluavat ja ovat aina halunneet.

 9. Bill Gatesin entinen lääkäri paljasti lääkärikongressissa että Bill Gates ei ainakaan antanut rokottaaomia lapsiaan sivuvaikutusten kuten autismin pelossa. Kalifiorniassa Los Angeleisissa rikkaat eivät anna rokottaa lapsiaan vaan luottavat laumaimmuniteettiin.

  Trump suhtautuu rokotuksiin autismin takia vakavasti ja on ottanut Robert Kennedy Jr:n hallintoonsa rokotteita koskeviin tehtäviin. Siten Kennedy Jr:in Bill Gatesiin kohdistunut hyökkäävä kirjoitus on ymmärretävissä.

  Englanninkielinen linkki, joka allaolevassa tekstissä mainitaan näyttää erroria.

  https://www.pravda-tv.com/2018/12/kinderarzt-bestaetigt-nicht-geimpfte-kinder-sind-gesuender-als-geimpfte-und-haben-ein-besseres-immunsystem-videos/

  • ”on ottanut Robert Kennedy Jr:n hallintoonsa rokotteita koskeviin tehtäviin…”

   Trump siis ryhtynyt taistelemaan jatkopestistään-kö? Nythän hänellä voisi olla saumaa nujertaa neokonnat. Mutta en jaksa uskoa siihen … ei hänestä taida olla Kennedyksi … ja Kushner vävypoika on kyllä muistutanut häntä että joka miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu…

 10. Makow hehkuttaa Dr. Shivaa…
  Dr. Shiva — Pandemic a Globalist Ploy to Remove Trump

  “Dr Shiva Ayyadurai is the most Electrifying, Articulate, Educated, Intelligent, and PATRIOTIC Lightning Rod to appear on the American Landscape in the last 244 Years.
  I have NEVER been so impressed by the knowledge base and PASSION of a naturalized citizen of the United States who has demonstrated more courage and fortitude than a hundred Thomas Paines put together, to step into the breech – at a time when American needs him most – and say what NEEDS to be said and DO what needs to be done!
  This is an extraordinary and phenomenal individual who DESERVES your fullest attention more than any other voice on the internet. PLEASE listen to the astute brilliance of this man. There are few in the world who can match his mettle.” – Ken Adachi

  In this important video, he says:
  1. China was robbing America blind: stealing its manufacturing base and intellectual property.
  It was also running a huge trade surplus. Trump threatened to stop this. Ayyadurai says the pandemic is aimed at removing him and installing top-down Chinese style governance. Both WHO and the CDC are controlled by the vaccine industry and the Chinese government.
  2. The coronavirus depends on a weakened immune system. The way of resisting it is

  Tässä tärkeässä videossa hän mm. sanoo:
  1. Kiina ryösti Amerikan ilman että sitä tajuttiin…
  Sillä oli myös valtava kauppatase. Trump uhkasi lopettaa tämän. Ayyadurai sanoo, että pandemian tarkoituksena on poistaa hänet virasta ja asentaa ylhäältä alas suuntautuva kiinalainen hallinto.
  Sekä WHO: ta että CDC: tä kontrolloivat rokoteteollisuus ja Kiinan hallitus.
  2. Koronavirus riippuu heikentyneestä immuunijärjestelmästä. Tapa vastustaa sitä on ….
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=205856

  Kiinako ryösti USAn … ompas erikoinen ja uskomaton väite.
  Eikö USA itse rahanhimossaan siirtänyt kaiken Kiinan ja pani kiinalaiset töihin kun usalaiset duunarit olivat liian korkeapalkkaisia ja soveltuivat heikosti kapitalistien rahan tekoon.
  En ymmärrä miten korona pandemian tarkoitus voisi olla Trumpin kaataminen…
  Mutta eniten tuossa ihmetyttää että Kiina kontrolloisi WHO:ta ja CDC:tä …. kun muualta lukemani tieto viittaa kokonaan muualle: USAan ja Israeliin eli sionisteihin. Ja juuri äskettäin Trump sanoi lopettavansa WHO:n rahoittamisen.

  Onko tässä taas pohjimmiltaan kyse Kiinan vastaisesta propagandasta kuten koko koronapandemiassakin on ollut alusta alkaen? … tyyliin kiinalainen sosialismi joka leimataan kansaa kurittavaksi NL-malliseksi kommunismiksi on pahinta mitä voi olla maailmassa..? ja qui bono?
  Miten te muut näette tämän?

  • Täällä kukaan ei innostu kommentoimaan Kiinasta. Maata mollaavia linkkejä kyllä näkee.
   V-median propagandassa Kiina on vain pelkkä suuri Saatana ja syntipukki kaikkeen. Mitään hyvää ei siellä ole, pelkkää hirmuvaltaa vain. Mutta kummasti vaan on Kiinan apu kelvannut Usallekin. Ja yhä kelpaa … renkinä siis saa olla… ja tuntuu kelpaavan kolmannen maailman maillekin. Ja aika auttavaisen kuvan he antavat itsestään … ihan erilaisen kuin omat imperialistimme

   Aika helppo on ymmärtää että Kiinan ’poliisivaltio’ mallia nwo-mafiaveljet kadehtivat ja kansa vihaa. Eliitti pelottelee sillä kansaa mutta toisaalta kulisseissa puuhaa vastaavaa. Kuitenkin sillä erolla että vallassa olisivat vain ne Mafia-veljet jotka nytkin ovat. Kaikki siis jatkuisi kuten nytkin mutta kuri ja valvonta vain tiukkenisivat ja kansa jäisi entistä enemmän M-veljien armoille ja orjiksi. Ja kun kansa nyt elää M-veljien ja niiden omistaman propaganda- ja aivopesumedian luomassa Kiina-pelossa ja kaikki paha on projisoitu meitä vaanivaan Kiinaan niin M-veljien on helpompaa kiristää omia ohjaksia.

   Kiinasta on vaikea saada myös todellista ja objektiivista kuvaa koska siitä mitä Kiinassa tapahtuu ja miten se elää ei juuri missään kerrota. Osin sama pätee myös Venäjään mutta Bausmanin perustaman RI:n kautta tietoa alkoi saada enemmän ja nimenomaan todellista ja myös positiivista tietoa eikä vain pelkää propagandapornoa.

   Jospa Bausman, joka on jenkki, tai joku muu ’bausman’ perustaisi CI (China Insider):n niin siitä voisi aueta uusi latu jota kautta voisi saada edes hieman todellisempaa tietoa tuosta Suuresta idän Saatanasta joka kuulemma koko ajan uhkaa muuta maailmaa ja jota M-veljien pitää saartaa kymmenillä ellei sadalla sen ympärille rakennetulla tukikohdalla.
   Minua ainakin kovasti kiinnostaisi tietää miten ja miksi tämä Suuri Saatana meitä uhkaa ja onko se uhka todellakin suurempi kuin tämä meidän omien Mafia-veljiemme luoma uhka.

 11. Katsotaan nyt erottaako Trump Faucin, joka toimiin Bill Gatesin ja WHOn nykyisen johtajan kanssa yhdessä. Pitää myös nähdä että hyökätessään Bill Gatesia vastaan Robert Kennedy Jr. ”hyökkäsi ”samalla WHO:ta vastaan. Koko YK:han halutaan uudistaa täysin; irvileuat nimittävät YK:n alajärjestöjä ”kauppajärjestöiksi” .

  Viittaat kai tuolla Kuschner johtopäätökselläsi Israeliin. Israel on aina saanut käskynsä Vatikaanista , mutta nyt kun VatIkaanilla ei ole enää symbolia ( paavia) Vatikaanin rakenteet ( deep state)ovat sortuneet). Vatikaanin jesuiittaveljestön Chef ei enää pysty ohjaamaan maailmaa , mihin se on vuosisatoja pystynyt.
  Israelissa ei ole vieläkään hallitusta eikä Netanjahusta enää oikein näytä tulevan pääministeriä. Ehkä huomasit Putinin vierailleen vähän aikaa sitten Israelissa ja sen jälkeen Berliinissä, jossa mukana olivat myös Shoigu ja Lawrov.

  Oletan että Suomen johtokin on saanut myös kirjeen Putinilta Jaltakonferenssia koskien. Ketä Niinistö oikeastaan tarkoitti pirulla, jonka ”johto” aikoo saada kuriin.
  Kyllä varmaan koronaviruksenkin, mutta että ihan piru on nyt merrassa.

  Meneillään olevia ja tulevia tapahtumia olisi ehkä katsottava ennakkoluulottomammin jotta saisi koherentimman kuvan tapahtumista ja tilanteista.

 12. ”tämä pirulainen on voitettavissa” – puheenvuoro ja tulkinta

  ”Explicateur”: Causerie 18.4.2020

  ”Yöhyt synkeä kattaa meitä,
  varjot laulumme kuulkoot vaan!”
  (Narvan marssi)
  #
  Kiertoilmaus (eufemismi) on epämiellyttävien ilmaisujen asemesta käytetty usein peittelevä tai kaunisteleva sana tai sanaliitto. Historiallisesti kiertoilmaus on ollut vaihtoehtoinen nimitys jollekin asialle tai olennolle, jonka nimeä ei jostain syystä saa sanoa. – Länsimaisessa nyky-yhteiskunnassa eräät sanat ja ilmaukset ovat sopimattomia. Sellaisia ovat etenkin erilaiset etniset nimitykset. – Esimerkiksi ’kuolema’ on varsin tunnelatautunut sana. Siitä käytetäänkin esimerkiksi termejä ’poistua joukostamme’ tai ’kaatua’. – Eufemismin vastakohta on dysfemismi, jolla pyritään saattamaan jokin asia huonoon valoon. Poliittisessa retoriikassa käytetään paljon dysfemismejä (lahtari valkokaartilaisesta, persu perussuomalaisesta).
  #
  ”Minä N.N., jonka Suomen kansa on valinnut Suomen tasavallan presidentiksi, vakuutan, että minä presidentintoimessani vilpittömästi ja uskollisesti noudatan tasavallan valtiosääntöä ja lakeja sekä kaikin voimin edistän Suomen kansan menestystä.”
  (Tasavallan presidentin juhlallinen vakuutus)
  #
  ”Minulla on teoria – – ja se on rokotukset. Meillä ei ole koskaan ollut mitään tämän kaltaista. Nyt tämä on epidemia. – – Olen nähnyt ihmisten, joilla oli täysin terve vauva, menevän rokotuksiin ja kuukautta myöhemmin vauva ei ole enää terve. Se tapahtui jollekulle, joka työskenteli minulle viime aikoina.” (Donald Trump) [Trump väitti huhtikuussa 2012, että rokotteet aiheuttavat autismia]
  #
  ”Olen ihminen.” (Sauli Niinistö) [Niinistön vastaus kysymykseen onko hän feministi.]
  #
  ”Me olemme kohdanneet mahdottoman, eikä se alkuunkaan ole ohi. Mutta tämä pirulainen on voitettavissa. Me nujerramme sen”, presidentti Niinistö sanoi 17.4.2020 videon välityksellä Presidentinlinnasta antamissaan avaussanoissa.
  ¤
  Mitä me tiedämme Hänestä ja Siitä? Tiedämme että Hän käytti sanaa ”pirulainen”. Muu jää enemmän tai vähemmän arvailujen varaan. Luulemme tietävämme ettei hän kuitenkaan tarkoittanut Tomas Gadsin psykologista rikosromaania ’Pirulainen’, joka ”kuvaa todentuntuisesti rosoisen joukkion hitsautumista yhteen ainutlaatuiseksi työtiimiksi”. (”Sitä mukaa kun tunnistamattoman ruumiin taustat alkavat hahmottua, kääntyvät esiin ihmismielen pimeimmät loukot, ja lopulta mikään tai kukaan ei ole sitä miltä näyttää.”)

  Kielitoimiston sanakirjan mukaan ’pirulainen’ on ”lievähkö haukkumasana” tyyliin ”Koiran pirulainen pääsi puremaan”.

  Tuosta olisi pääteltävissä että Hän viittasi ’pirulaisella’ johonkin sellaiseen, josta voisi selviytyä lievällä haukkumasanalla. Mutta olisiko tulkinta sittenkin liian yksioikoinen? Olisiko ’mahdoton’ voitettavissa ainoastaan sitä lievästi haukkumalla? Onko lopultakin niin, että Hän olisi oikeastaan tahtonut käyttää voimakkaampaa ilmaisua? Onhan perusteltua katsoa, että Hänen viittaamansa ’mahdoton’, so. ’pirulainen’ tarkoitti sitä, mikä tähän mennessä on siirtänyt tuonpuoleiseen globaalisti 154.000 luonnollista henkilöä (ja rapiat päälle)? Ei kai voida ajatella että Hän olisi jotenkin vähätellyt kyseistä niittoa? Viimeisessä analyysissä ratkaistavaksi jäänee seuraava dilemma: Oliko käytetyssä ilmauksessa kysymyksessä eufemismi vai dysfemismi? Ongelman ratkasemiseksi lienee ’pirulaiselle’ tehtävä ’autopsia ante mortem’ de facto.

  Toisin sanoen, nyt on syytä tarttua pirulaista sarvista ja hännästä, ja tämä kaikki kiireestä kantapäähän.
  #
  ’Piru’ on suomalaisessa kansanperinteessä joko ’paholaista’ palveleva tai muutoin vähäisempi paha olento (’demoni’) tai itse paholainen. Sana piru on mahdollisesti vähättelevä johdos paholaista tarkoittavasta sanasta ’perkele’. Sana perkele on sukua slaavilaiselle ukkosenjumalaa merkitsevälle sanalle ’Perun’. (Tätä ei tule sekoittaa valtioon nimeltä Perú, vaikka sielläkin COVID-19 on tehnyt pirullista jälkeä.) Suomen kirjakielessä pirun mainitsi ensi kertaa Agricola (A) Raamatun käännöksessään. A tarkoitti sillä perkelettä eli paholaista. Kuitenkin suomalaisessa kansanperinteessä pirut esiintyvät usein joukkona pieniä pahoja olentoja, jotka muistuttivat hiisiä, peikkoja ja maahisia, ja joskus yksittäisinä olentoina. Suomalaisen kansanperinteen pirut rinnastuvat pitkälti eri puolilla maailmaa tunnettuihin demoneihin. (Jollakin tavoin hiipii mieleen ajatus, jonka mukaan koronavirus saattaisi hyvinkin täyttää nykypäivän pirun tai demonin tunnusmerkit.)

  Pirut ja demonit saattavat vaeltaa ympäriinsä etsien sopivia uhreja. Ne voivat iskeä äkkiarvaamatta ja riivata ihmisiä eli asettua ihmiseen asumaan. Riivattu ihminen saattaa käyttäytyä hullusti tai sairastua, tai hänen persoonallisuutensa voi muuttua täysin. Riivauksen voi poistaa asiansa osaava manaaja. (Olisiko sellainen manaaja jo löytynyt: ”Me olemme kohdanneet mahdottoman, eikä se alkuunkaan ole ohi. Mutta tämä pirulainen on voitettavissa. Me nujerramme sen.” <= Mikä mahtava loitsu!)
  #
  Demoni (daimoni) tarkoitti antiikin kreikkalaisille jumaluusolentoa, joka oli ihmisen kaksoisolento tai suojelushenki. Länsimaisen filosofian isä Sokrates väitti, että hänellä oli oma daimonion, joka antoi hänelle neuvoja. (Tuota voi tietysti epäillä, kun muistaa, että Sokrates väitti myös, ettei hän itse asiassa tiedä mitään, paitsi sen, ettei tiedä mitään [sic!].)

  Kristinuskossa demonit saatetaan yhdistää Luciferiin. Luciferin lisäksi demoneihin yhdistetään usein Saatana, jota lisäksi nimitetään muun muassa paholaiseksi, sielunviholliseksi ja perkeleeksi. Demonit ovat ikään kuin Saatanan kätyreitä.
  #
  Miksi Hän tyytyi termiin ’pirulainen’? Kenties siksi, ettei Hän tahtonut isotella. Ehkä hän muisti erään toisen taistelijan tapauksen?

  J. Nasaretilaisella oli maine eksorkistina eli pahojen henkien karkottajana. Saman maineen perusteella Jeesuksen (J) vastustajat syyttivät häntä yhteistyöstä ’itsensä pääpaholaisen’ kanssa (Mark 3:22). J:n kerrotaan karkottaneen paljon enemmän demoneja kuin kukaan muu. Toisin kuin muut eksorkistit J ei liittänyt tähän toimintaansa mitään rukouksia eikä hän vedonnut ylempiin auktoriteetteihin (ei edes Jumalaan). Hän vain käski pahoja henkiä poistumaan ja ne tottelivat häntä (Mark 1:27, 9:25–27).
  #
  Hän, josta olemme kertoneet, esiintyi varsin maltillisesti. Hän ei isotellut. Mutta ei myöskään vähätellyt. Ehkäpä voisi väittää nykyisten meteorologien tavoin, että hän oli kielenkäytössään maltillinen (”pirulainen”)? Toisaalta Hän oli varsin päättäväinen: ”Mutta tämä pirulainen on voitettavissa. Me nujerramme sen.”

  Hän huokui itsevarmuutta ja vahvaa itsetuntoa. Siinä tavallaan henkinen Nyrkki puhui: ”Me nujerramme sen.”

  Aika näyttää, nujerrammeko ja milloin. Joka tapauksessa nyt on jo varmaa että mikäli nujerramme, Hän muistetaan. Per aspera ad astra.

  J.K. Kaiken jälkeen Hän käytti oikeaa sanaa, ”pirulainen”. Oikeastaan mikään muu sana ei olisi ollut parempi. Perkele, Saatana ja Piru olisivat olleet sopimattomia, liian voimakkaita.
  Kenties ’demoni’ olisi käynyt, kaikkialla muualla paitsi Suomessa, jossa kansa ei taivu d-kirjaimeen.

  • Mielenkiintoista ….
   ”Hän oli varsin päättäväinen: ”Mutta tämä pirulainen on voitettavissa. Me nujerramme sen.”…”
   Siis ME. … Me sana on tässä vähän epämääräinen. Keitä ovat ME… Hän ja Marinko, vai se ’Nyrkki-ryhmä’ joka vielä taitaa elää ja vaikuttaa kulisseissa?
   Jos, niin HE tuskin voivat ’pirulaista’ nujertaa ja Marin on antanut kuvan ettei olisi kovin innostunut yhteistyöstä N-ryhmän kanssa tässä pirulaisen nujerruspuuhassa…
   Itse päättelisin että N:n tässä ilmaisema ME voi todellisuudessa olla vain BigFarma ja sen rokotemafia joita ME tuemme tai meidän PITÄÄ tukea.
   —-
   ”Hän huokui itsevarmuutta ja vahvaa itsetuntoa. Siinä tavallaan henkinen Nyrkki puhui: ”Me nujerramme sen.”…”
   Vastaavaa henkistä nyrkkiä olisi kaivattu enemmän silloin kun maatamme vietiin EU-nyrkin vallan alle mutta silloin se oli piilossa taskussa.
   Miksi ME emme nujertaneet sitä silloin vaan se nujersi meidät ja nyt me elämme sen vallan alla voimatta itse päättää asioistamme?

 13. KOVAA FAKTAA ROKOTTEISTA ROBERT F. KENNEDYLTÄ — mahtava artikkeli johon kannattaa tutustua ennen rokotteen ottamista, siitä vain muutama rivi tänne

  Flu Misinformation and Coronavirus Fears: My Letter to Dr. Sanjay Gupta
  By Robert F. Kennedy, Jr., Chairman, Children’s Health Defense

  I have always admired you, Sanjay. Your obvious talents aside, you seem to be genuinely compassionate and to value integrity. Earlier in your career, you showed a courageous willingness to challenge Big Pharma’s vaccine orthodoxies. However, I respectfully point out that CNN and particularly you, Sanjay, are today among the most prolific broadcasters of “vaccine misinformation”. Over the last several years, I cannot recall seeing a single substantial CNN segment on vaccines that did not include easily verified factual misstatements. CNN’s recent special, “Pandemic”, was a showcase of erroneous assertions about the flu vaccine. Since I don’t like to think that you deliberately mislead the public—particularly about critical public health choices—I have taken the time to point out some of your most frequent errors.

  Many studies suggest the flu vaccine increases vulnerability to both flu infections and the remaining 85% -93% of non-flu respiratory infections.

  Finally, Sanjay, you and Anderson Cooper often comment with dismay on the monumental tragedy, for our democracy, of having a president who habitually lies. But presidents come and go; the more enduring tragedy, arguably, is that we cannot trust our news media to tell us the truth about vital health issues when advertising dollars are at stake. You scratch your head and wonder how all those Trump supporters don’t share your indignation at President Trump’s mendacity. One answer is that they are disheartened by once-trusted media outlets who have also set the precedent of routinely lying and violating the public trust, wounding in the process our democracy, public faith in critical institutions, and the health of our children.

  Sincerely,

  Robert F. Kennedy Jr
  President, Children’s Health Defense

  https://childrenshealthdefense.org/news/flu-misinformation-and-coronavirus-fears-my-letter-to-dr-sanjay-gupta/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=205861

  • Kyllä, Robert F. Kennedy Jr. on fiksu mies. Lukemisen arvoinen on muun ohella hänen järisyttävä teoksensa ’Crimes Against Nature: How George W. Bush and His Corporate Pals Are Plundering the Country and Highjacking Our Democracy’ (New York: HarperCollins. 2005).
   #
   Robert F. Kennedy Jr. [RFK Jr.] said (2013) that he was convinced that Lee Harvey Oswald was not solely responsible for the assassination of his uncle, President John F. Kennedy; and said his father Robert Kennedy was ”fairly convinced” that others besides Oswald were involved in his brother’s assassination and privately believed the Warren Commission report was a ”shoddy piece of craftsmanship”.

   RFK Jr.’s views on U.S. foreign policy: Kennedy has written extensively on foreign policy, beginning with a 1974 Atlantic Monthly article titled ’Poor Chile’ (discussing the overthrow of Chilean President Salvador Allende). (RFK Jr. also wrote editorials against the execution of Pakistan President Bhutto by General Zia-ul-Haq.) In 1975, he published an article in The Wall Street Journal, criticizing the use of assassination as a foreign policy tool. In 2005, he wrote an article for the Los Angeles Times decrying President Bush’s use of torture as anti-American. (Senator Edward Kennedy entered the article into the Congressional Record.)

   In an article titled ”Why the Arabs Don’t Want Us in Syria”, published in Politico in February 2016, RFK Jr. referred to the ”bloody history that modern interventionists like George W. Bush, Ted Cruz and Marco Rubio miss when they recite their narcissistic trope that Mideast nationalists ’hate us for our freedoms.’ For the most part they don’t; instead they hate us for the way we betrayed those freedoms — our own ideals — within their borders”. RFK Jr. blames the Syrian war on a pipeline dispute. He cites wiki-leaks documents alleging that the CIA-led military and intelligence planners to foment a Sunni uprising against Syria’s president, Bashar al-Assad, following his rejection of a proposed Qatar-Turkey pipeline through Syria in 2009, well before the Arab Spring. (In 2013, Kennedy wrote an article for Rolling Stone exploring President John F. Kennedy’s difficult struggle with his own military and intelligence apparatus to keep America out of war and from becoming an imperial state.)

 14. Samuli Perälän sanoma koronaan ja muuhunkin liittyen
  Mitä kulissien takana tapahtuu – Vol 3 – Lähitulevaisuuden skenaariot?

  https://www.youtube.com/watch?v=TBSGmfiGvgU

  Videossa paljon hyvää faktaa koronasta.
  Uskonto näyttää olevan Samulin henkisen voiman lähteenä, ehkä jotenkin samalla tavalla kuin Maximilien Robespierrelle (1758-1794) jolla oli 7. toukokuuta 1794 edikti, joka oli tarkoitus sisällyttää Ranskan perustuslakiin, että ”ranskalaiset tunnustavat korkeimman olennon olemassaolon ja sielun kuolemattomuuden”. …..Robespierre oli silloin erittäin suosittu, mutta hänen uransa päättyi viisikymmentä päivää myöhemmin, kun hänet pidätettiin, ja hänet hiljennettiin ampumalla leukaan ja teloitettiin seuraavana päivänä ilman oikeudenkäyntiä yhdessä veljensä Augustinin ja 21 ystävänsä kanssa jota seurasi seuraavan kahden päivän aikana 85 hänen kannattajaansa teloitus, joiden ruumiit ja päät heitettiin joukkohautaan, ja kalkkia levitettiin päälle jottei jäisi jälkiä niistä.
  Enemmän täältä: Truth_hunter 7.4.2020 at 19:27
  Maailma muuttuu — mihin suuntaan?
  Sitä pohtii Laurent Guyenot pitkässä mielenkiintoisessa artikkelissa josta tänne muutama ote — Osa 1
  https://vastavalkea.fi/2020/04/03/maailma-muuttuu-mutta-mihin-suuntaan/

 15. Onkohan sikainfluenssarokotuksen aiheuttamaan narkolepsiaan sairastuneilla ( ainakin 100 henkilöä) ja heidän omaisillaan yhdistystä Suomessa?

  USAssa on Trumpin aloitteesta saatu aikaan laki, jonka mukaan niin filosofisista kuin uskonnollisista syistä voi kieltäytyä myös rokotteista.
  Miten asiat ovat Suomessa? Sikainfluenssarokote ei kai ollut pakollinen ? Pneumokokkirokotteen ottajien määrä on nyt kasvussa , kertoo iltalehti. Itse uskon virologia joka sanoi, että pneumokokkirokotus ehkä vähentää ihmisessä pneumokokkien (bakt.)määrää, mutta poistuvien tilalle infektioon liittyvien muiden viruksien osuus kasvaa elimistössä eli ojasta allikkoon. Rokotteilla aiheutetaan ihmiselle terveydellisiä haittoja eikä ainoastaan niiden sisältämien alumiinin ja muiden toksisten yhdisteiden vuoksi vaan koska niiden valmistuksessa käytetään vierasta, eläinperästä DNAta, jota vastaan ihmisen oma DNAa joutuu taistelemaan eikä hallitse sitä.

  Viimeinen suuri rokotusskandaali on Intiasta, jossa 490 000 rokotettua sai vaurioita tuberkuloosirokotteesta. Rokotteen valmistaja- myyjä oli Bill Gates, jonka Intian terveysviranomaiset katastrofista viisastuneina karkottivat maastaan. -Mitä Bill Gatesin omat kolme lasta, joita hän ei ole antanut rokottaa, mahtavatkaan ajatella myöhemmin asiasta aikuisina. Oliko Isä Gatesilla oikeutta aiheuttaa rokotuksillaan kuolemia ja vammautumisia. Saksassa lääkärit ovat tuoneet viime aikoina esille myös jo aiemmin Pasteurin, Robert Kochin ja muiden lääketieteen pioneerien kauan sitten tekemän havainnon : tuberkuloosia eivät hävittäneet maailmasta rokotteet vaan ” saubere Städte” , puhtaat kaupungit, eli parantuneet hygieniset olot.

  • Postitahan nuo linkit valtamedian toimittajille. Heidät-kin on helppo pääosin tunnistaa niiden takaa.

 16. Huippu kommentti, kuin pelkistetty out of shadows dokumentti. Deep staten sanomiset ja tekemiset kuten että Bill Gates on maailman hyväntekijä rokotuksillaan, tarkoittaa Orwellilaista luentaa :Bill Gates (ja Rockefeller) ovat rokotuksillaan massamurhaajia.

  Trump näyttää kuvassa peilistä että media on propagandan levittäjä ( ja Bill Gatesin suojelija)

 17. Ei tarvitse enää epäillä. Koronan torjunta on todellakin lisännyt kuolleisuutta.

  Ikäihmiset hoivakodeissa satimessa – skidit, omaiset, läheiset vierailukiellossa !

  Jatketaanko seniorien epähumaania eristämistä? Viimeiseen ikäihmiseen?

  Pääkallonpaikalla Stadin hoivakodeissa on 48 ikäihmistä delannut COVID-19:ään. Viikatemieskäyntejä ei ole kuitenkaan merkitty tilastoihin kattavasti. Kun tilastoissa ei näy, ei ole oikein varmuutta siitäkään, ovatko he milloinkaan edes eksistoineet. Ai ketkä? No he, tai enhän minä voi sitä tietää, jos ei edes THL tiedä.

  Ihminen on ihmiselle susi ja yksityinen hoivajätti seniorille ’kalsa gravari’. (Ja keuhkis tietty bestis frendi.)

  Yksityiset hoivajätit – écrasez l’infâme!

  J.K. Vanhemmille, lapsille ja omaisille asetetut vierailukiellot ovat romahduttaneet valvonnan. Kukaan ei tiedä, mitä erilaisissa ’hoivakodeissa’ duunataan ja tapahtuu. Onneksi edes Kanadasta on raportoitu. Ilmestyskirja. Nyt!?

 18. Corona Crisis: a Viral Episode or a Half-Life Nightmare
  GILAD ATZMON
  The Radioactive Clock

  It has become clear that the health crisis we are facing isn’t consistent with anything we are familiar with. Those who predicted a colossally genocidal plague weren’t necessarily stupid or duplicitous. They assumed that they knew the root cause of the current crisis. They applied recognized models and algorithms associated with viral pandemics. They ended up eating their words, not because their models were wrong but because they applied their models to the wrong event. While no one can deny the alarming exponential growth of the disease, it is the unusual ‘premature’ curve-flattening point and then the rapid decline of infections which no one explained. In fact, some still prefer to deny it.
  ……Thinking about the anomalies to do with the virus in analytical mathematical terms, as opposed to seeing the virus in biological or medical terms, has made me believe that a paradigm shift may be inevitable. We seem to have been applying the wrong kind of science to a phenomenon that is not really clear to us. This may explain what led a British ‘scientist’ to reach a ludicrous and farfetched estimate that Britain could be heading towards an astronomic death figure of 510.000. Following the same flawed algorithm, Anthony Fauci advised the American president that America could see two million dead. Both scientists were wrong by a factor of 25-40 times. Such a mistake in scientific prediction should be unforgivable considering the damage it inflicted on the world’s economy and its future. One might say that the good news is that our governments are finally listening to scientists, the tragedy, however, is that they are listening to the most idiotic scientists around.

  Our world is in a grave crisis and could benefit from thinkers who are slightly more creative, sophisticated and responsible than the characters who currently occupy the World Health Organisation, the CDC and London’s Imperial College. But more than anything else, I reiterate once again: we need to escalate our response to the Corona crisis into a criminal investigation so we can figure out every possible error or malevolent act that led humanity into the current grim situation.
  https://www.unz.com/gatzmon/corona-crisis-a-viral-episode-or-a-half-time-nightmare/

 19. Let’s Call the Geopolitical Operation of the “Global Elite” by Its Name, A Crime Against Humanity
  By Dr. Rudolf Hänsel
  Global Research 26.4.2020

  What do we want to call the geopolitical operation of the “global elite” with its real “depopulation agenda” currently taking place before our very eyes?
  The consequences of this gigantic, frightening swindle are being experienced by everyone personally at the moment.
  Both the young and the old are deprived of their freedom and driven into despair, hopelessness and ultimately death. Is this geopolitical operation a “crime against humanity” as outlined under Nuremberg (1945/46 Trials)
  (…)
  It is also allowed to speak on behalf of all those who either do not have a public voice or who do not dare or are not (any longer) able to speak: For example, the countless old and elderly people who are cared for in their families or who are waiting to die as residents of old people’s homes; the inmates of prisons or psychiatric institutions who are not allowed to speak at all; the infants and students who are no longer allowed to move freely, who are sometimes deprived of their educational opportunities and are not yet able to articulate themselves; the many day laborers, workers and parents who do not know how life should go on and who do not even take the right to freedom of expression for granted.

  The restrictions imposed by the governments on the officially guaranteed civil liberties in connection with the so-called “Corona crisis” must be lifted in their entirety, because in the opinion of countless independent scientists who do not bow down to criminal policies, there are no convincing arguments for the current arbitrary restrictions!
  ———
  Dr. Rudolf Hänsel is a certified psychologist and educationalist.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here